NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE"

Transcriptie

1 NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE

2 DE EXPERT VOOR UW REIZEN IDEAAL VOOR HET HELE GEZIN De nieuwe Expert Tepee heeft u heel wat te bieden als perfecte metgezel voor een gezinsvakantie of een trip met uw vrienden : een nieuwe, aantrekkelijke snoet, schone motoren en gloednieuwe veiligheidsuitrustingen zoals Grip Control **, en een detector voor te lage bandenspanning***. Hij is bovendien erg ruim, handig in gebruik en leverbaar in twee lengtes*. De Expert Tepee geeft u alle mogelijkheden om hem in te delen volgens uw wensen en past zich feilloos aan iedere situatie aan. *4,80 m en 5,13 m. **Optie. ***Standaard of optie naargelang de versies.

3

4 EEN NIEUWE KIJK VOOR ELKE DAG De nieuwe frontpartij en zijn sterker silhouet geven de Expert Tepee een dynamische en representatieve uitstraling in contrast met de gebruikelijke monovolumers. Hij leunt perfect aan op ons steeds hectischer en voller leven van elke dag! Zij het nu met het gezin of onder vrienden, er staat altijd wel iets op het programma. Deze wagen is gewoon de beste uitkomst vol functionaliteit en elegantie.

5

6 PRAKTISCH EN COMFORTABEL Aan boord van de Expert Tepee is het fijn toeven en geniet iedereen van licht en rust, ongeacht de reisduur. U krijgt als bestuurder een erg comfortable zitpositie, net zoals u dat zou verwachten van een Peugeot berline of monospace. Aan boord is alles voorzien om 5 à 9** personen in alle comfort te vervoeren. Het glasoppervlak van een Expert Tepee bedraagt maar liefst 6 m², waardoor een goed zicht verzekerd is. Er zijn leeslampjes voor alle passagiers* en 6 luchtroosters* zodat er overal een behaaglijke temperatuur heerst. U kunt ook een beroep doen op de regensensor* die zit ingebouwd in de voorruit en de automatische ontsteking* van de lichten. *Standaard of optie naargelang de versies. **Optie.

7 1. Opbergrekje* 2. Airconditioning voor- en achterin** 3. Instelbare zetelhoogte en armleuning*** Het zitcomfort van de bestuurder is optimaal dankzij talrijke instelmogelijkheden. *Open of afgesloten naargelang de versies. **Manueel of automatisch standaard of optie naargelang de versies. ***Optie naargelang de versies MULTIMEDIA Voor uw Expert Tepee hebt u de keuze uit tal van interactieve multimedia-systemen zoals de autoradio met mp3-compatibele cdspeler, Peugeot Connect Sound* genaamd of Peugeot Connect Nav**, voorzien van een 7 kleurenscherm en dat de drie functies waarneemt : audio en multimedia, Bluetooth handenvrije kit en gps-navigatie. *Standaard of optie naargelang de versies. **Optie.

8 VOLLEDIG VOLGENS UW VERWACHTINGEN De uitrusting van de Expert Tepee is verrijkt en hij heeft een meer dynamische, modernere look gekregen. Peugeot heeft hiermee gekozen voor een aantrekkelijk voertuig dat beantwoordt aan het uw verwachtingspatroon als klant. Met de Expert Tepee heeft u een prima visitekaartje dat uw imago beklemtoont. Het is een wagen met een sterk hedendaags design, die garant staat voor functioneel rijplezier in alle comfort. Ga voor een wagen op maat en kies voor een Expert voor uw onderneming.

9 PNEUMATISCHE OPHANGING De pneumatische ophanging* werd speciaal uitgekiend voor de Expert Tepee en biedt allerlei voordeel : een constant evenwicht, ongeacht de belasting van de wagen, een totale hoogte van 1,9 m waardoor u uw Expert Tepee toch kunt parkeren in een parking met een laag plafond. *Optie naargelang de versies.

10 MODULEERMOGELIJKHEDEN EN COMFORT In zowel korte als lange versie kan de Expert Tepee tot 9* personen en hun bagage vervoeren dankzij de 3* zetelrijen die bovendien moduleerbaar zijn. Deze moduleerbaarheid en het doordachte gebruiksgemak zorgen ervoor dat de Expert Tepee een wagen is die zowel duurzaam, voornaam als efficiënt is. *Optie.

11 ACHTERCOMPARTIMENT EN DE LAAGSTE LAADDREMPEL OP DE MARKT! Bovenop zijn erg ruime koffer kunt u dankzij de neerklapbare achterbank op rij 3* heel wat extra bagage kwijt in het achtercompartiment van de Expert Tepee. Een hoedenplank en bij de lange versies een afrolbaar bagagescherm* verbergen het zicht op de koffer en het achtercompartiment. Wanneer de wagen stil staat, kunt u met een knop de laaddrempel verlagen* waardoor laden en lossen kinderspel wordt. *Optie.

12 PEUGEOT EN HET MILIEU Milieuzorg en het behoud van onze aarde zijn de grootste uitdagingen waarmee we te maken hebben. Al vele jaren ijvert Peugeot voor een zuiniger verbruik van zijn wagens, een lagere uitstoot van roetstofdeeltjes en een inperking van de CO 2 -uitstoot. Dankzij de aangewende technologie hebben de HDi- motoren op de Expert Tepee zowel een zuinig brandstofverbruik als een bescheiden CO 2 -uitstoot. DE FAP-ROETFILTER De HDi-technologie wordt sinds 2000 gekoppeld aan een uiterst efficiënt filtersysteem: de FAP-roetfilter (Filtre A Particules). Peugeot was de allereerste automobielconstructeur om bepaalde van zijn modellen hiermee standaard uit te rusten. De filter herleidt de uitstoot van roetdeeltjes tot onder het meetbare (0,004 g/km). De FAP-roetfilter is zelfreinigend en behandelt de verbrandingsgassen die vrijkomen bij de ontbranding van de dieselmotor. Hierdoor is de diesel een van de schoonste motoren.

13 EEN SCALA DUURZAME KRACHTBRONNEN Voor de keuze van uw wagen biedt Peugeot u drie HDi-dieselmotoren aan, gaande van 98 tot 163 pk en stuk voor stuk voorzien van een common rail directe inspuiting. Zo kunt u ondermeer kiezen voor de 163 pk sterke HDimotor met 6-trapsautomaat die instaat voor puur rijplezier. De krachtige motor en de Peugeot-technologie zorgen voor zuinigheid en efficiency. Trouwens, het hele motorenaanbod van de Expert Tepee heeft een gemeenschappelijk doel : ù laten profiteren van een zuinig verbruik en tegelijkertijd zorg dragen voor het milieu! VERBRUIK EN UITSTOOT Motoren *Volgens richtlijn 99/100/EU en in een opstelling met 5 plaatsen. ** Man. : manuele versnellingsbak ***Aut. : automatische versnellingsbak Verbruik* l / 100 km Stad Buiten de stad Gemengd CO 2 (g/km) 2,0l HDi 98 pk FAP Man.6** 8,2 6,3 7, ,0l HDi 128 pk FAP Man.6** 8,2 6,3 7, ,0l HDi 163 pk FAP Man.6** 8,2 6,3 7, ,0l HDi 163 pk FAP Aut.6*** 9,0 6,8 7,6 199 De hierboven vermelde verbuikscijfers stemmen overeen met de gehomologeerde waarden volgens de heersende Europese reglementering terzake, die van toepassing is voor alle constructeurs én op alle personenwagens die in Europa worden verkocht. De verbruikscijfers stellen u in staat een vergelijking te maken tussen de verscheidene wagens en aldus uw keuze mede te bepalen : - Het verbruik in de stad wordt gemeten op een stadsparcours van ongeveer 4 kilometer. - Het verbruik buiten de stad wordt gemeten op een parcours van ongeveer 7 kilometer buiten de stad. - Het gemengd verbruik stemt overeen met het gemiddelde van de twee voorafgaande parcours, nl. ongeveer 11 kilometer. Deze waarden worden verkregen onder strikt omlijnde testvoorwaarden (temperatuur, gewicht, kenmerken op een testband, enz...) en met een zeer bedeesde rijstijl. Werkelijke rij-omstandigheden, de weersomstandigheden, staat en lading van het voertuig, de rijstijl, de bandendruk, de aanwezigheid van een imperiaal (zelfs zonder last), het intensief gebruik van de airco en/of verwarming en de algemene staat van de wagen kunnen uiteraard aanleiding geven tot een ander verbruik dan deze vermeld in de homologatie.

14 INTELLIGENT EN VEILIG GRIP control Uw Expert Tepee kan worden uitgerust met het nieuwe tractiesysteem Grip Control *, wat zorgt voor meer baanvastheid dankzij een innoverend antispinsysteem dat zich aanpast aan het bereden ondergrond : sneeuw, modder of zand. Met behulp van een draaiknop stelt u de gewenste modus in voor veilig en vrij rijplezier. *Optie. DetectoR VooR te lage BAnDenSPAnnInG Voor een optimale veiligheid onderweg is er de detector voor te lage bandenspanning*, die u waarschuwt via een geluidssignaal en een verklikkerlichtje dat er een drukverlies is opgetreden. *Standaard of optie naargelang de versies. VeRSteRkte StRuctuuR Het ontwerp van het koetswerkframe voorziet dat de botsenergie wordt opgevangen om de inzittenden te beschermen. De integriteit van de binnenruimte wordt verzekerd doordat de motor is vastgemaakt aan het onderstel en door extra verstevigingen in de deuren. De voorbumper heeft uiteraard ook een groot absorptievermogen. FRontAle BotSInG De versterkte zetelverankeringen en de controle van de terugslag van de pedalen en stuurkolom beperken de schade bij een frontale botsing. De plaatsing van de harde en onsamendrukbare massa s in het motorgedeelte werd speciaal bestudeerd om het risico op indringing in de binnenruimte te beperken. AIRBAGS De frontale bestuurders- en passagiersairbags maken deel uit van de standaarduitrusting. U kunt uw Expert Tepee ook laten voorzien van twee laterale* airbags. *Optie naargelang de versies.

15 ABS, AFu Het antiblokkeersysteem of ABS helpt u op het juiste traject te blijven tijdens een noodrem. De noodremhulp (AFU) versterkt de mate waarin u remt, mocht dit nodig blijken waardoor bovendien de remafstand korter wordt. esp* (ASR, RoM, cds) Het antispinsysteem of ASR (Anti Slip Regulation) werkt in op de remmen en het motormanagement en voorkomt zodoende het doorslippen wanneer er minder grip is. De ROM-module werkt in op de remmen en vermindert het risico op kantelen als uw wagen dwars gaat in extreme situaties. Het dynamisch stabiliteitscontrolesysteem (CDS) vergelijkt permanent de gegevens die worden overgebracht door de stuurhoeksensor en de gyrosensor en detecteert zo elke neiging van over-of onderstuur. Hij plaatst uw Expert Tepee dan, weliswaar binnen de wetten van de fysica, gauw weer op zijn oorspronkelijk traject. *Optie naargelang de versies.

16 KLEUREN METAALKLEUREN (optie) Aluminium grijs Aster grijs Fer grijs Golden White Hickory bruin EFFEN KLEUREN Banquise wit Impérial blauw Onyx zwart (optie) VELG* EN WIELDOP *Optie naargelang de versies. 16 wieldop Style A 16 lichtmetalen velg Vivace

17 BINNENBEKLEDINGEN Stoffen binnenbekleding Transcodage Narbonnais grijs (Access) Stoffen binnenbekleding Mikado grège (Active) AFMETINGEN

18 ACCESSOIRES Bij uw Peugeot-verdeler vindt u een volledig assortiment accessoires voor uw Expert Tepee. 16 lichtmetalen velg etendard Lichtmetalen velgen lenen zich bij uitstek om uw eigen stijl te benadrukken en uw wagen een eigen persoonlijke toets te geven. kinderzitje Maak uw keuze in het gamma kinderzitjes. Er zijn er voor jonge baby s tot kinderen van 36 kg. Ze bieden stuk voor stuk een goede steun. Ze werden getest en goed bevonden en voldoen aan de strengste normen (Europese homologatie ECE R44). trekhaak Deze trekhaak werd speciaal ontworpen voor de Expert Tepee en voldoet aan de Europese normen inzake kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Imperiaal Deze stalen draagbalk is overtrokken met een pvc bescherming en voorzien van wegklappende laadstoppen. De combinatie van verscheidene draagbalk maakt ook het vervoer van lange ladingen mogelijk. (Enkel beschikbaar op L1H1) Vloermatten Deze matten sluiten mooi aan op de uitsnijding van de vloerbedekking van de Expert Tepee. De mat aan de bestuurdersplaats kan worden vastgehecht op de bestaande fixeringen en blijft zo vast op zijn plaats. Wilt u meer weten over uw toekomstige Expert Tepee? Een configuratie samenstellen volgens uw eigen wensen of meer weten over mogelijke kleuren, opties, motoren het onderhoud en de technische specificaties, neem dan even een kijkje op onze website..

19 DIENSTEN EN DeAleRnet Wie kiest voor Peugeot, kiest voor een uitgebreid netwerk van verdelers die u optimaal ontvangen, professioneel verder helpen, uitrustingen en diensten van topkwaliteit aanbieden. VooR uw GeMoeDSRuSt PeuGeot FInAnce (4) PEUGEOT WAARBORG(1) Kwaliteit is voor Peugeot een dagelijkse drijfveer: voordelen binnen het net, contractuele waarborg van twee jaar zonder kilometerbeperking, waarborg van 3 jaar op de koetswerklak en een waarborg van 12 jaar tegen doorroesten(2). PEUGEOT ASSISTANCE Met een eenvoudig telefoontje naar komt u elke tegenslag te boven, in heel West-Europa. Peugeot Assistance(1) waakt 24 uur op 24, 7 dagen op 7. PEUGEOT OPTIWAY CONTRACTEN(1) Uitbreiding en Onderhoud, twee unieke formules op maat om kommerloos rond te rijden. Assistentie bij het herstellen na een defect, vervanging van de aan slijtage onderhevige onderdelen bij de onderhoudsbeurten : u kiest zelf het niveau van tussenkomst op uw wagen en blijft altijd genieten van de kwaliteitsgarantie van Peugeot. Voor optimale bewegingsvrijheid. PEUGEOT VERZEKERING(3) Peugeot Verzekering biedt verzekeringscontracten aan, zonder verrassingen, gekoppeld aan de exclusieve diensten van het Peugeotnet : Bescherming van het voertuig : 3 jaar waardegarantie. Bij totaalverlies of diefstal kunt u bij Peugeot Verzekering kiezen voor een klassieke cashvergoeding of een nieuwe Peugeot met dezelfde cataloguswaarde. Deze waardegarantie is geldig gedurende de eerste 3 levensjaren van uw voertuig. Uniek : totaalverliesdekking voor het overgenomen voertuig. 2 niveaus van franchise waaronder de franchise 0 euro bij het 1ste schadegeval. Bescherming van de bestuurder. De Click. Hebt u een ongeval dan voorkomt de Click dat u daar via uw premie op afgestraft wordt. Bescherming van de mobiliteit. Eerste hulp automatisch inbegrepen bij een ongeval, poging tot diefstal, diefstal of brand + dankzij uw omnium, vervangwagen (max. 3 maanden). Een vertrouwenspersoon: uw Peugeotverdeler. Een volledige service waarbij onderhoud, financiering en verzekering nauw met elkaar verbonden zijn. Kortom, met Peugeot Verzekering profiteert u van de inzet van het Peugeotnet én van alle voordelen van een contract bij een gevestigde verzekeringsmaatschappij. Bel het gratis nummer 0800/ voor een offerte op maat (enkel geldig in België). PEUGEOT STRETCHING Vaker van auto veranderen is nu mogelijk! Deze financiering biedt u een originele manier om uw nieuwe Peugeot aan te schaffen. Na storting van een voorschot (minimaal 15%) en kleine maandelijkse aflossingen, kunt u aan het einde van het contract beslissen om uw Peugeot te houden door de laatste aflossing te betalen ofwel een nieuwe Peugeot kopen met overname van uw vroegere wagen (gewaarborgde overnamewaarde). PEUGEOT AUTOFIN Klassieke financieringen met of zonder voorschot, gevarieerde formules om u zo vrij als een vogel te voelen. De betaling gebeurt via maandelijkse afbetalingen gespreid over een maximale duur van 72 maanden (volgens wettelijke bepalingen). Let op, geld lenen kost ook geld. VooR uw PleZIeR PEUGEOT BOUTIQUE Een compleet gamma accessoires en uitrustingen van Peugeot-makelij die speciaal voor uw wagen werden ontworpen. Voor meer informatie, kunt u terecht bij de verdeler van uw keuze. WEBSITE PEUGEOT Ontdek Peugeot op het internet en surf naar : PEUGEOT CONTACT CENTER België : 070/ (1) Vraag uw verdeler de overeenkomstige contractuele documenten om de toepassingsvoorwaarden van deze contracten, waarborgen en diensten te kennen. (2) In heel West-Europa. (3) Peugeot Verzekering is een product van SERVIS nv, verzekeringsmaatschappij toegelaten door de NBB onder het nr PSA Finance Belux nv (FSMA nr A) treedt op als verzekeringsagent van SERVIS nv. De erkende Peugeotverdelers treden op als onderagent van PSA Finance Belux nv. Bel naar 0800/ om de door de FSMA erkende verdelers te kennen. Product alleen beschikbaar in België. (4) Peugeot Finance is een merk van PSA Finance Belux (lener), Sterstraat 99 te 1180 Brussel. Peugeot Stretching : lening op afbetaling met een maximale duur van 60 maanden met voorschot van minimum 15% Klassieke lening : lening op afbetaling. De informatie en de afbeeldingen in deze brochure zijn gebaseerd op de technische kenmerken zoals zij gekend zijn op het moment van het drukken van dit document. Naargelang de versie is de voorgestelde uitrusting standaard ofwel in optie. In het kader van het streven naar een constante verbetering van de producten kan Peugeot op elk ogenblik de technische kenmerken, de uitrusting, de kleuren en de opties wijzigen. De huidige fotografische reproductietechnieken laten niet toe de kleuren natuurgetrouw weer te geven. Daarom is deze brochure een document met algemeen informatief karakter en niet contractueel bindend. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Peugeot-verdeler. De catalogus of delen ervan mogen niet zonder uitdrukkelijke toelating van Automobiles Peugeot gereproduceerd worden.

20 Ontwerp: BD Network Realisatie : Altavia Paris Uitgeverij : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Gedrukt in de E.U. DMKTCATA23 BN 04/2012 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel Scheenaerts Peugeot België Luxemburg n.v. Rue de l Industrie Nijvel (édition française sur demande) Stempel verdeler Milieu-informatie [kb 19/03/2004] :

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

PEUGEOT BIPPER Tepee

PEUGEOT BIPPER Tepee PEUGEOT BIPPER Tepee GENIETEN VAN AANDACHT Origineel en stijlvol Het guitige silhouet, het compacte bolle lijnenspel en de expressieve snoet geven uiting aan het originele cachet dat zo eigen is aan de

Nadere informatie

een terreinwagen met pit

een terreinwagen met pit New PEUGEOT 4008 Smaakvol en robuust Zijn verzorgd en elegant silhouet verdringen geenszins z n karakter. Robuust en strak, is de 4008 echt thuis op bochtige wegen terwijl hij toch lekker compact en gezwind

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen Een Peugeot... Daar heeft u altijd al van gedroomd, maar hoe kunt u uw droom in vervulling laten gaan? Wie beter dan Peugeot Finance kan u een financieringsoplossing

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg en Assistance Optiway De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching Pro Peugeot

Nadere informatie

Expert Tepee. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be

Expert Tepee. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk - Realisatie: Altavia Paris - Uitgeverij: Gutenberg On Line - Automobiles Peugeot. RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in

Nadere informatie

DE EXPERT BEANTWOORDT UW WENSEN INZAKE TRANSPORT

DE EXPERT BEANTWOORDT UW WENSEN INZAKE TRANSPORT NEW PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT BEANTWOORDT UW WENSEN INZAKE TRANSPORT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij het ontwerp stond het praktische

Nadere informatie

PEUGEOT BIPPER Tepee

PEUGEOT BIPPER Tepee PEUGEOT BIPPER Tepee GENIETEN VAN AANDACHT Origineel en stijlvol Het guitige silhouet, het compacte bolle lijnenspel en de expressieve snoet geven uiting aan het originele cachet dat zo eigen is aan de

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Peugeot Waarborg en Assistance Peugeot Optiway: Extension, Budget en Maintenance Peugeot Full Service Verhuring De Peugeot-financieringen:

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg, Assistance en security Plus Optiway Peugeot Pack All-In De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie (KB 19/03/2004) Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie (KB 19/03/2004) Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk Realisatie : Altavia Paris Uitgeverij : Gutenberg networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de E.U. DMKTCATA12 oktober 2012 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel

Nadere informatie

ONTDEK. België - November 2010

ONTDEK. België - November 2010 ONTDEK DE Peugeot-DIENSTEN België - November 2010 Peugeot Waarborg en Assistance Peugeot Optiway : Extension, Budget en Maintenance De Peugeot-financieringen : Stretching en Autofin De bescherming van

Nadere informatie

Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be

Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be 107_BE.qxd 8/12/08 10:29 Page 24 Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk Uitgeverij: Gutenberg On Line Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in

Nadere informatie

Ontwerp: bd-ntwk Realisatie: ALTAVIA Uitgeverij: Gutenberg On Line (5) Automobiles

Ontwerp: bd-ntwk Realisatie: ALTAVIA Uitgeverij: Gutenberg On Line (5) Automobiles ExpertVP-BE-1206 15/12/06 11:03 Page 24 Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. l Industrie, 22 1400 Nijvel (édition française sur demande)

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

U kunt de applicatie 208 «Let your body drive» downloaden via de App Store of Android Market.

U kunt de applicatie 208 «Let your body drive» downloaden via de App Store of Android Market. PEUGEOT 208 U kunt de applicatie 208 «Let your body drive» downloaden via de App Store of Android Market. REGENERATION OPEN VOOR IETS NIEUWS Net zoals de huidige technologie van alledag een enorme evolutie

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk Realisatie : Altavia Paris Uitgeverij : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de E.U. DMKTCATA27 BN 11/2011 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel Scheenaerts

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Koetswerkkleur niet conform Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken),

Nadere informatie

De innovatieve microhybridetechnologie e-hdi met het Stop & Start-systeem van de allerjongste generatie staat in voor dynamisch en prettig rijden.

De innovatieve microhybridetechnologie e-hdi met het Stop & Start-systeem van de allerjongste generatie staat in voor dynamisch en prettig rijden. PEUGEOT 308 CC In het vernieuwde design van de Peugeot 308 CC komen op subtiele wijze de nieuwe stijlkenmerken van het Merk tot uiting. De 308 CC is niet alleen nog eleganter geworden, maar heeft bovendien

Nadere informatie

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies. NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur.

Nadere informatie

VERKENNEN BELEVEN DELEN

VERKENNEN BELEVEN DELEN NIEUWE PEUGEOT 5008 VERKENNEN BELEVEN DELEN Het leven is een aaneenschakeling van momenten, van reizen die ons nader tot elkaar brengen en in die optiek werd de nieuwe PEUGEOT 5008 ontworpen als heuse

Nadere informatie

ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES

ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES NIEUWE PEUGEOT 308 ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES Wanneer het op geslaagd design aankomt, siert eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen was dit dus ook dé leidraad voor de ontwerpers van de Nieuwe PEUGEOT

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u.

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u. PEUGEOT VERZEKERING Onze autoverzekering, even uniek als u. EEN VOLLEDIGE AUTOVERZEKERING OP MAAT! ALLES BEGINT MET EEN VOLLEDIGE BA-DEKKING Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies

Nadere informatie

De cockpit en de technologische uitrusting doen de bestuurder profiteren van de beste dynamische kwaliteiten binnen zijn segment.

De cockpit en de technologische uitrusting doen de bestuurder profiteren van de beste dynamische kwaliteiten binnen zijn segment. NIEUWE PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De nieuwe Peugeot 3008 bouwt voort op zijn sterktes maar heeft een nóg elegantere en eigentijdsere look gekregen. Dit wordt ondermeer beklemtoond door de nieuwe lichtblokken,

Nadere informatie

ONTDEK. België - December 2012

ONTDEK. België - December 2012 ONTDEK DE Peugeot-DIENSTEN België - December 2012 Peugeot Garantie en Assistance Peugeot Optiway : Extension, Budget en Maintenance Peugeot Pack Zen Autofin Peugeot Pack All-In De bescherming van uw financiering

Nadere informatie

Milieu-informatie (KB 19/03/2004) www.peugeot.be

Milieu-informatie (KB 19/03/2004) www.peugeot.be PartnerTepee_BelgiqueBN 11/06/08 15:07 Page 22 Diensten en dealernet Partner Tepee Wie kiest voor Peugeot, kiest voor een uitgebreid netwerk van verdelers die u optimaal ontvangen, professioneel verder

Nadere informatie

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion 100% ELECTRISCH NL ACCESSOIRES ion MAAK UW ion NOG UNIEKER Met de 100 % elektrische, gebruiks- en milieuvriendelijke ion geeft u te kennen dat u klaar bent voor een nieuwe, ecologische manier van autorijden.

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ JOUW NIEUWE PEUGEOT OF PEUGEOT OCCASIE ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW, BIJNA NIEUW OF OCCASIE: KIES DE OMNIUMFORMULE DIE BIJ JOU PAST! Je

Nadere informatie

HELEMAAL NAAR EIGEN SMAAK

HELEMAAL NAAR EIGEN SMAAK NIEUWE PEUGEOT 108 108 HELEMAAL NAAR EIGEN SMAAK Durf u te onderscheiden van de massa en geef uiting aan uw eigen smaak! Maak uw keuze tussen de berline of de soft-top en laat uw creativiteit de vrije

Nadere informatie

DE 407, DUURZAME ESTHETIEK De 407 en 407 SW stralen dynamisme en klasse uit. De sterk geprononceerde voorruit ligt keurig strak in het verlengde van

DE 407, DUURZAME ESTHETIEK De 407 en 407 SW stralen dynamisme en klasse uit. De sterk geprononceerde voorruit ligt keurig strak in het verlengde van 407 / 407 SW DE 407, DUURZAME ESTHETIEK De 407 en 407 SW stralen dynamisme en klasse uit. De sterk geprononceerde voorruit ligt keurig strak in het verlengde van de motorkap en de cabine : kortom, duurzame

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT BOXER. www.peugeot.be. Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler

NIEUWE PEUGEOT BOXER. www.peugeot.be. Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler Ontwerp: BD Network - Uitgeverij: Gutenberg networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in de E.U. - Ref DMKTCATA22 - BN - 06/2014 - Verantwoordelijke uitgever: Emmanuel Scheenaerts,

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

Belangrijkste troeven

Belangrijkste troeven Belangrijkste troeven 1 2 3 4 5 6 Laagste bonus-malusgraad voor veilige bestuurders vanaf 30 jaar Geen premieverhoging bij een ongeval in fout dankzij de Safety Card Allianz 0-vrijstelling De waarde van

Nadere informatie

EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT.

EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT. EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT. Krijg 10% korting op een 100% omnium. Bent u tussen 30 en 45 jaar? Bent u een voorzichtige bestuurder, gelukkige eigenaar van een nieuwe Opel break of monovolume? Opel

Nadere informatie

België Bedrijfwagens Oktober - November 2015

België Bedrijfwagens Oktober - November 2015 Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Oktober - November 2015 Peugeot Garantie en Assistance Peugeot Optiway: Extension, Budget en Maintenance Peugeot Revisions Book Peugeot Full Service Verhuring

Nadere informatie

PSA VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ

PSA VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ PSA VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ JOUW NIEUWE PEUGEOT OF PEUGEOT OCCASIE ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW, BIJNA NIEUW OF OCCASIE: KIES DE OMNIUMFORMULE DIE BIJ JOU PAST! Je bent

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

ONTDEK. België - Juli 2015

ONTDEK. België - Juli 2015 ONTDEK DE Peugeot-DIENSTEN België - Juli 2015 Peugeot Garantie en Assistance Peugeot Optiway : Extension, Budget en Maintenance Peugeot Revisions Book Peugeot Pack Zen Autofin /Stretching Peugeot Pack

Nadere informatie

NIEUWE PARTNER TEPEE ELECTRIC

NIEUWE PARTNER TEPEE ELECTRIC NIEUWE PARTNER TEPEE ELECTRIC Ontwerp Extrême Muse, uitvoering : Altavia Paris Uitgave: Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Parijs B 552 503 Gedrukt in de EU. - Réf : DMKTCATA14-BN - Mei 2017 Verantwoordelijke

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium is een verzekeringsproduct van AG Insurance. Het betreft een verzekeringscontract voor een duur van één jaar, stilzwijgend verlengd voor

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk - Uitgeverij : Gutenberg networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in de E.U. - Ref DMKTCATA03 - BN - 09/2011 - Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel Scheenaerts,

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD SNEL WEGWIJS IN 6 VOORDELIGE FORMULES, VOOR ALLE ZEKERHEID. Een voordelige autolening? Onverwachte

Nadere informatie

Kom en profiteer van de Saloncondities op het hele gamma

Kom en profiteer van de Saloncondities op het hele gamma JANUARI 2014 Kom en profiteer van de Saloncondities op het hele gamma Van 2 tot 31 januari Open op zondag 19 en 26 januari De sensationele aanbiedingen van 2 tot 31 januari SENSATIONELE CONDITIES VOORBEHOUDEN

Nadere informatie

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OMNIUM Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Omnium kiest u de beste bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS U

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS U PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS U UW NIEUWE OF OCCASIE PEUGEOT ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! Nieuw of occasie, u wilt uw Peugeot ongetwijfeld goed beschermen. En dat tegen de beste

Nadere informatie

CITROËN VERZEKERING DE AUTOVERZEKERING OP MAAT VAN UW CITROËN. citroen.be

CITROËN VERZEKERING DE AUTOVERZEKERING OP MAAT VAN UW CITROËN. citroen.be CITROËN VERZEKERING DE AUTOVERZEKERING OP MAAT VAN UW CITROËN. citroen.be UW NIEUWE OF OCCASIE CITROËN ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW OF OCCASIE, U WILT UW CITROËN ONGETWIJFELD GOED BESCHERMEN. EN DAT

Nadere informatie

PSA VERZEKERING. De autoverzekering op maat van uw DS. DSC 248 Brochure Assurances_NL.indd 2 16/10/18 12:39

PSA VERZEKERING. De autoverzekering op maat van uw DS. DSC 248 Brochure Assurances_NL.indd 2 16/10/18 12:39 PSA VERZEKERING De autoverzekering op maat van uw DS. DSC 248 Brochure Assurances_NL.indd 2 16/10/18 12:39 UW NIEUWE OF OCCASIE DS ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW OF OCCASIE, U WILT UW DS ONGETWIJFELD

Nadere informatie

Ombouw Lichte vracht. Omgebouwd door:

Ombouw Lichte vracht. Omgebouwd door: Ombouw Lichte vracht Deze ombouw laat toe een personenwagen in te schrijven als lichte vracht. Wat is uw voordeel? - Voor Particulieren : Geen inschrijvingstaks, lage rijtaks. - Voor Bedrijven : Aftrekbaarheid

Nadere informatie

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf SALONCONDITIES TOT 6. 4 5 0,- VOORDEEL Er is al een CR-V City Runner vanaf 19.490,- 199,-/MAAND (catalogusprijs CR-V City Runner 2.0 i-vtec S 22.990-1.500 salonkorting* - 2.000 Eco-bon**) of 21.490 zonder

Nadere informatie

Milieu-informatie [KB 19/03/2004] www.peugeot.be. Peugeot // 207 CC AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. Stempel verdeler

Milieu-informatie [KB 19/03/2004] www.peugeot.be. Peugeot // 207 CC AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. Stempel verdeler Milieu-informatie [KB 19/03/2004] www.peugeot.be Stempel verdeler AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. Ontwerp: bd-ntwk Uitgeverij: Gutenberg OnLine Digital Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503

Nadere informatie

WWW.PEUGEOT.BE. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]:

WWW.PEUGEOT.BE. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: WWW.PEUGEOT.BE Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk Publishing: Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU BN DMKTCATA11 juli 2009 Verantwoordelijke

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering De meest complete autoverzekering Uw Peugeot verdient de beste dekking Al bent u nog zo voorzichtig, een ongeluk kan ook u overkomen. Daarom hebben wij speciaal voor Peugeot-rijders een aantrekkelijke

Nadere informatie

Peugeot Finance, de motor van uw dromen.

Peugeot Finance, de motor van uw dromen. Peugeot Finance, de motor van uw dromen. Een Peugeot... Daar heeft u altijd al van gedroomd. Maar hoe kunt u uw droom in vervulling laten gaan? Wie is er nu beter geplaatst dan Peugeot Finance zelf om

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE. citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders

CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE. citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders CITROËN ASSURANCE

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

FORD KA+ Kleur en bekleding

FORD KA+ Kleur en bekleding KA+ FORD KA+ Kleur en bekleding FORD KA+ Motoren, brandstofverbruik en prestaties Reality check. Vanaf 1 september 2017 zullen bepaalde nieuwe voertuigen een homologatie krijgen volgens de wereldwijde

Nadere informatie

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI v.a. 20% bijtelling v.a. 23.150,- lease 395,-/mnd NIEUWE NISSAN NOTE NISSAN JUKE NISSAN NV200 NU AL V.A. 12.990,- NU AL V.A. 16.490,- NU AL V.A. 11.980,- 20% bijtelling

Nadere informatie

Peugeot Finance, merk van PSA Finance Belux N.V. (de lener) Sterstraat 99, 1180 Brussel Tel.: 02-370.77.11 Fax: 02-332.12.33

Peugeot Finance, merk van PSA Finance Belux N.V. (de lener) Sterstraat 99, 1180 Brussel Tel.: 02-370.77.11 Fax: 02-332.12.33 Verantwoordelijke uitgever en adverteerder: Rudy Braeckmans, Sterstraat 99, 1180 Brussel - Aansluitingsnummer CBFA 19653 - Uitgave 09/2007 www.peugeot.be Peugeot Finance, merk van PSA Finance Belux N.V.

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 SW

NIEUWE PEUGEOT 308 SW NIEUWE PEUGEOT 308 SW VERANDER VAN PERSPECTIEF Het kenmerk van geslaagd design is een strakke belijning. De nieuwe PEUGEOT 308 SW heeft een modern, elegant en representatief voorkomen. Hij oogt stoer

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven!

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven! 4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Met Turbo Bonus tellen ongevallen van meer dan 5 jaar geleden niet meer mee voor de berekening van de bonus-malusgraad.

Nadere informatie

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven!

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U rijdt al jaren zonder ongeval in fout? U hebt een verantwoordelijke rijstijl? Kortom u bent een goede bestuurder? Dan doen

Nadere informatie

BNL9984613 - december 2010. www.citroen.nl

BNL9984613 - december 2010. www.citroen.nl BNL9984613 - december 2010 www.citroen.nl ACCESSOIRES CITROËN JUMPY EN JUMPER VEILIGHEID 04 TRANSPORT- OPLOSSINGEN 06 BESCHERMING 08 MULTIMEDIA 10 PERSOONLIJKE STYLING Citroën onderscheidt zich met vooruitstrevende

Nadere informatie

M N 5008, PUUR RIJPLEZIER

M N 5008, PUUR RIJPLEZIER PEUGEOT M N 5008, PUUR RIJPLEZIER Met de 5008 hoeft u niets prijs te geven. Het is een stijlvolle en polyvalente wagen die dienst doet als compacte monovolumer voor het hele gezin, met een vloeiend en

Nadere informatie

Autoverzekering. De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv.

Autoverzekering. De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Autoverzekering De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Uw appeltje voor de dorst www.argenta.be Gerust onderweg met de autoverzekering

Nadere informatie

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 (OPEN OP ZONDAG 19 OKTOBER) GRATIS TECHNOLOGIEËN Kies vandaag uw 600 GRATIS(3) bovenop de andere kortingen. Geldig op Fiesta, B-MAX, C-MAX, Grand C-MAX, Kuga, Tourneo Courier

Nadere informatie

Top Occasium. Een echte omnium voor uw tweedehandswagen!

Top Occasium. Een echte omnium voor uw tweedehandswagen! Top Occasium Een echte omnium voor uw tweedehandswagen! Met Top Occasium kiest u voor de optimale bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OMNIUM Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Omnium kiest u de beste bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering

Nadere informatie

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Actie Auto tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Onderschrijf een contract BA Auto en ontvang

Nadere informatie

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD DE MOTOR VAN UW DROMEN PSA FINANCE

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD DE MOTOR VAN UW DROMEN PSA FINANCE PSA FINANCE DE MOTOR VAN UW DROMEN Een CITROËN... Daar heeft u altijd al van gedroomd, maar hoe kunt u uw droom in vervulling laten gaan? Wie beter dan PSA Finance kan u een financieringsoplossing aanbieden

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

EEN WINTER IN ALLE VEILIGHEID?

EEN WINTER IN ALLE VEILIGHEID? EEN WINTER IN ALLE VEILIGHEID? DAT KAN IN VIER STAPPEN! Aanbiedingen geldig van 15/10/2015 t.e.m. 31/12/2015 in het erkende Belgische Peugeot-netwerk. STAP 1 DE BESCHERMING ONZE WINTERBANDEN EN WINTERKITS

Nadere informatie

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OCCASIUM Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Occasium kiest u voor de beste bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte

Nadere informatie

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES PEUGEOT 208 ACCESSOIRES EEN EIGEN ACCENT Door te kiezen voor een 208 kiest u voor een auto van een volledig nieuwe generatie. Een auto die van nature ergonomisch en in alle opzichten modern is. Versterk

Nadere informatie

Boordcomputer Autonomie, gemiddeld en momenteel verbruik, afgelegde en nog af te leggen afstand, gemiddelde snelheid, waarschuwingen,

Boordcomputer Autonomie, gemiddeld en momenteel verbruik, afgelegde en nog af te leggen afstand, gemiddelde snelheid, waarschuwingen, Coupé 407 GODDELIJKE INSPIRATIE Al sinds mensenheugenis hebben artiesten altijd gestreefd naar perfect evenwicht. Op het vlak van autodesign, hebben de ontwerpers van Peugeot een belangrijke stap gezet

Nadere informatie

Nl NEW FORD EDGE PRIJSLIJST. Prijslijst: B17/P28 Datum: 27/06/2017 In voege: GR 04/09/2017 Vervangt: 05/05/2017.

Nl NEW FORD EDGE PRIJSLIJST. Prijslijst: B17/P28 Datum: 27/06/2017 In voege: GR 04/09/2017 Vervangt: 05/05/2017. 27.06.2017 Nl NEW FORD EDGE PRIJSLIJST Prijslijst: B17/P28 Datum: 27/06/2017 In voege: GR 04/09/2017 Vervangt: 05/05/2017 www.ford.be EDGE 5 deuren Trend Titanium ST-Line 35 516,53 42 975 5,8 149 38 471,07

Nadere informatie

SPECIALE AANBIEDINGEN OP ONZE STOCKWAGENS!

SPECIALE AANBIEDINGEN OP ONZE STOCKWAGENS! Promoties november 2009 SPECIALE AANBIEDINGEN OP ONZE STOCKWAGENS! SUPER VOORDELIGE AANBIEDINGEN CITROËN Nemo CITROËN Berlingo CITROËN C5 CITROËN C C Gemengd verbruik (l/100 km): van 4,5 tot 9,4. CO 2

Nadere informatie

Sebring Sedan OrigineLe accessoires

Sebring Sedan OrigineLe accessoires Sebring Sedan ORIGINELE ACCESsOIRES PRESTATIE EN AUTHENTICITEIT Achter elke Chrysler die vandaag gebouwd wordt, gaat de lange Mopar-traditie schuil. Een traditie van precisie, prestatie en vernieuwing.

Nadere informatie

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889 Peugeot // 207 CC 207CCRG_BE_0708_3.qxd 15/09/08 20:07 Page 2 Design 06 Comfort 10 Prestaties 14 Veiligheid 18 Afwerking en binnenbekleding 20 Kleuren en afmetingen 26 Peugeot, al autoconstructeur sinds

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59 ECOSPORT Stel uw ideale EcoSport samen. Wat is uw favoriete combinatie? De EcoSport biedt u de keuze uit verscheidene kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om uw keuze te maken uit de contrasterende

Nadere informatie

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE S OP HET HONDA-GAMMA Jazz DYNAMIC De nieuwe Jazz is nu ook beschikbaar met een pittige 1.5 i-vtec benzinemotor die zijn nieuwe dynamische look alle eer aandoet. Deze compacte

Nadere informatie

www.peugeot.be Stempel verdeler NIEUWE PARTNER

www.peugeot.be Stempel verdeler NIEUWE PARTNER Ontwerp: BD Network - Realisatie : Altavia Paris - Uitgeverij : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in de E.U. - DMKTCATA49 - BN Juni 2015 Verantwoordelijke uitgever:

Nadere informatie

Autofinanciering KREDIETEN. Op weg naar de auto van uw dromen

Autofinanciering KREDIETEN. Op weg naar de auto van uw dromen Autofinanciering KREDIETEN Op weg naar de auto van uw dromen Autofinanciering Eenvoudig en efficiënt 2 Kredieten De kortste weg naar uw nieuwe wagen Denkt u aan een nieuwe wagen? Kies dan in uw kantoor

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

uw autoverzekering op maat

uw autoverzekering op maat uw autoverzekering op maat Bij AXA stellen we u geen gewone autoverzekering voor, we bieden u een autoverzekering die op u persoonlijk is afgestemd. Sinds hoeveel jaar hebt u uw rijbewijs? Wanneer had

Nadere informatie