De cockpit en de technologische uitrusting doen de bestuurder profiteren van de beste dynamische kwaliteiten binnen zijn segment.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De cockpit en de technologische uitrusting doen de bestuurder profiteren van de beste dynamische kwaliteiten binnen zijn segment."

Transcriptie

1 NIEUWE PEUGEOT 3008

2

3 SEN SA TIES

4 De nieuwe Peugeot 3008 bouwt voort op zijn sterktes maar heeft een nóg elegantere en eigentijdsere look gekregen. Dit wordt ondermeer beklemtoond door de nieuwe lichtblokken, zowel voor als achteraan, die hem meteen een eigen karakter verlenen. De cockpit en de technologische uitrusting doen de bestuurder profiteren van de beste dynamische kwaliteiten binnen zijn segment. Tal van nieuwe technologische uitrustingen dragen bij tot het dynamisme en het gebruiksgemak van deze wagen. Op het head-up display worden voortaan de verschillende functies weergegeven in specifieke kleuren zodat u als bestuurder nog beter op de hoogte blijft. De achteruitrijcamera maakt inparkeren kinderspel en geeft keurig weer wat er zich achter de auto afspeelt. Robuust en stabiel, de nieuwe Crossover 3008 opent de weg voor nieuwe belevenissen.

5 NIEUWE BELEVENIS-

6 KRACHT &KARAKTER

7 De nieuwe 3008 kenmerkt zich door een moderne stijl, die benadrukt wordt door de nieuwe lichtblokken. Zo zijn er vooraan volledig nieuwe, hoogtechnologische verstralers*. Deze geven de auto een pittig voorkomen wat wordt verkregen door een subtiel contrastspel. De lichtblokken hebben een donkere achtergrond en maken volop gebruik van leds. Ze geven de auto de kenmerkende lichtsignatuur van het Merk. Aan de achterzijde heeft de verlichting een scherp ontwerp met drie strakke, rode lichtstrepen. De nieuwe frontpartij straalt stoerheid uit. Het koetswerk heeft specifieke wieluitsparingen en de hele vormgeving is ronduit expressief. Massieve vormen worden afgewisseld met sierlijke rondingen en de zijkant van de auto heeft veel reliëf. Dit zorgt voor een afwisselend beeld als het licht speelt met de typische crossover vorm van de *Gelinkt met de Xenonlampen.

8 Polyvalent en soepel. De nieuwe 3008 past zich aan de omstandigheden aan. Met Grip Control * past de aandrijving zich aan het wegdek aan, terwijl de bestuurder altijd de controle houdt. U hebt de keuze tussen sneeuw, modder, zand, standaard ESP of ESP off. Welke rijmodus u ook kiest, u beschikt altijd over de juiste aandrijving en degelijke prestaties. De bediening gebeurt via een draaiknop die netjes geïntegreerd zit in de middenconsole. Liefhebbers van technologie mogen zich beslist aangesproken voelen. Dankzij de specifieke Mud and snow banden is uw 3008 altijd paraat voor eender welke rit. *Optie naargelang de versies en motoren.

9 GRIP CONTROL * Standaard Sneeuw Modder Zand ESP off

10

11 CONTROLE & SENSATIES Aals u plaatsneemt achter het stuur van de nieuwe 3008, waant u zich in een cockpit met een exclusief en stijlvol design. U geniet van de comfortabele zitpositie die een hoge zit combineert met het dynamisch rijgevoel van een berline. De combinatie van nobele materialen met de nieuwste technologie zorgen voor een elegante middenconsole. De verchroomde omlijsting en de mooie vorm van de handgreep versterken het smaakvol karakter van het geheel. Geniet van de ergonomie en de sereniteit van een interieur dat baadt in licht en waarin alle knoppen en schakelaars op een logische plaats zitten. Een wegklapbaar scherm** in het gezichtsveld van de bestuurder waarop in kleur belangrijke informatie wordt geprojecteerd over de snelheid, cruise control en het Distant Alert waarschuwingssysteem*. De Toggle Switches**, tuimelschakelaars die zijn geïnspireerd op de luchtvaart, kunt u met uw vingertoppen bedienen. Hiermee kunt u onder meer de instellingen van het head-up display** en het Distance Alert * beheren. Daarnaast krijgt u op het grote centrale display, beschikbaar met het navigatiesysteem, alle informatie van de boordcomputer en de parkeerhulpsystemen**. *Standaard naargelang de versies. **Standaard of optie naargelang de versies.

12 TECHNOLOGIE

13 Technologische uitrustingen voor méér veiligheid Achteruitrijcamera* Nieuw op de 3008 : De achteruitrijcamera helpt bij het inparkeren en wordt automatisch geactiveerd zodra de achteruitversnelling wordt ingeschakeld. Deze geeft op het centrale display in kleur weer wat zich achter de auto afspeelt en verhoogt zo de veiligheid tijdens het parkeermanoeuvre. Rekenmodule voor de beschikbare parkeerruimte* Inparkeren gaat nog vlotter met deze module die de beschikbare ruimte meet en aangeeft of parkeren al dan niet mogelijk is en wat de moeilijkheidsgraad van het gewenste parkeermanoeuvre is. Hindernissendetector** De hindernissendetector voor- en achteraan informeert de bestuurder aan de hand van geluidssignalen en een grafische weergave over de afstand tussen de auto en eventuele obstakels. Elektrische parkeerrem Voor uw comfort wordt de parkeerrem automatisch aangetrokken wanneer de motor stilligt. Bij het wegrijden wordt de parkeerrem automatisch gelost. Deze is gekoppeld aan de functie Hill Assist (hulp bij het wegrijden op een helling), waarbij de parkeerrem nog 2 seconden geactiveerd blijft als de auto stilstaat op een helling en de eerste versnelling of de achteruit wordt ingeschakeld. Dit vergemakkelijkt het wegrijden op een *Optie naargelang de versies. **Standaard of optie naargelang de versies.

14 Laat de kleuren en landschappen elke rit weer veranderen in een unieke belevenis en geniet volop van een geweldig panorama. Voorzien van een groot glazen panoramisch dak met een oppervlak van maar liefst 5 m², biedt de 3008 u een nieuwe reisdimensie. Het interieur baadt in weelderig licht en straalt sereniteit uit. Deze openheid draagt bij tot een gevoel van intens welbehagen aan boord.

15 PANORA MISCH UITZICHT

16 moduleermogelijkheden & koffer Buitengewoon handige moduleermogelijkheden, met zijn slimme, in drie hoogtes instelbare koffervloer en neerklapbare achterbank maakt de 3008 het u gemakkelijk. de aflegvakken in de deuren en de talrijke opbergvakjes in het interieur zijn handig en discreet. de centrale armsteun herbergt een groot, gekoeld opbergvak met volop plaats voor bijvoorbeeld uw cdcollectie of een fles water van anderhalve liter. koffervloer met 3 standen 1. Maximaal volume om zoveel mogelijk te vervoeren. 2. Volledig vlakke laadvloer in het verlengde van de geopende onderste achterklep en de neergeklapte achterbank. 3. In de hoogste stand sluit de bodem aan op de gesloten onderste achterklep, zodat u nog zaken kunt laden terwijl overige bagage netjes uit het zicht in de onderste ruimte ligt. Het volume kan variëren van 512 l (432 dm³ volgens de VDA-norm) onder de afdekplaat tot 1604 l (1241 dm³ volgens de VDA-norm). Met de passagierszetel voorin neergeklapt kunnen voorwerpen tot een lengte van 2,62 meter worden vervoerd. Asymmetrisch neerklapbare achterbank met ongekende mogelijkheden Voor nog meer gemak en ruimte kan de achterbank in twee delen worden neergeklapt met slechts één handeling vanuit de kofferruimte. De 3008 biedt veel ruimte in het interieur, een uitneembare zaklamp* in de kofferruimte en drie 12V-stopcontacten voor ieders comfort. *Standaard naargelang de versies.

17

18

19 de motor die u WenST dankzij zijn motorenaanbod heeft de 3008 alles in huis voor een voorbeeldig weggedrag. dieselmotoren De 3008 biedt u de keuze uit vier dieselmotoren. Als bewijs van zijn milieubetrokkenheid, heeft Peugeot beslist al deze diesels uit te rusten met een FAProetfilter (Filtre A Particules) die de uitstoot van roetdeeltjes herleid tot onder het nauwelijks waarneembare. 1,6 e-hdi FAP 115 pk ETG (Efficient Tronic Gearbox) met 6 gangwissels: deze dieselmotor heeft een cilinderinhoud van 1560 cm³, voldoet aan de Euro 5-norm en is bijzonder performant met een CO 2 - uitstoot van 110 g/km (voor de versies met 16 en 17 wielen). In automatische stand, regelt de ETG versnellingsbak via een elektronische unit de doorschakeling van de versnellingen, wat leidt tot een flinke brandstofbesparing tegenover een klassieke, handgeschakelde versnellingsbak. 1,6 HDi FAP 115 pk, manuele 6- versnellingsbak : deze krachtbron heeft eveneens een cilinderinhoud van 1560 cm³, beantwoordt aan de Euro 5-norm en heeft een CO 2 -uitstoot van 125 g/km (voor de versies met 16 en 17 wielen). in twee aparte vermogensklassen, beantwoordt aan de Euro 5-norm en heeft een CO 2 -uitstoot van 139 g/km. 2,0 HDi FAP 163 pk, automaat met 6 gangwissels : deze motor heeft een cilinderinhoud van 1997 cm³ en is uitgerust met een automatische transmissie met sequentiële tiptronic bediening Porsche system en spant de kroon van het 3008 dieselaanbod. Hij is conform aan de Euro 5-norm en heeft een CO 2 -uitstoot van 159 g/km. BenZinemoToren De 3008 biedt u de keuze uit twee benzinemotoren. 1,6 VTi 120 pk, manuele 5-versnellingsbak: deze benzinemotor met een cilinderinhoud van1598 cm³ en een CO 2 -uitstoot van 155 g/ km.. 1,6 THP 156 pk, manuele 6- versnellingsbak: deze motor heeft een cilinderinhoud van 1598 cm³, beantwoordt aan de Euro 5-norm en heeft een CO 2 - uitstoot van 159 g/km. 2,0 HDi FAP 136 pk & 150 pk, manuele 6- versnellingsbak : deze motor met een cilinderinhoud van 1997 cm³ is leverbaar

20 PeugeoT en het milieu Peugeot heeft een uitgebreid gamma modellen met een lage CO 2 -uitstoot: meer dan de helft van de wereldwijde verkopen van het merk betreft auto s met een CO 2 -uitstoot van minder dan 140 gram per km. Dit is bereikt dankzij beproefde technologieën waarin Peugeot toonaangevend is, zoals een dieselmotor met roetfilter, die nu in een uitgebreid gamma modellen leverbaar is. Er zijn inmiddels meer dan 2,1 miljoen auto s mee uitgerust (de FAP-roetfilter reduceert de uitstoot van roetdeeltjes met 99%). Peugeot doet verder van zich spreken met nieuwe technologieën zoals het Stop & Start-systeem en de ontwikkeling van een nieuwe generatie HDi-motoren. VerAnTWoord rijden De aerodynamische lijnen van de nieuwe 3008 en platform zijn speciaal ontworpen om het brandstofverbruik te optimaliseren. De Cx-waarde is slechts 0,296. Sommige versies worden geleverd op speciale banden met een zeer lage rolweerstand, die het brandstofverbruik nog verder terugschroeven. Voor meer informatie, zie tabel hiernaast. hdi met FAP-roeTFilTer De HDi-technologie is verbonden met de uiterst doeltreffende FAProetfilter ( Filtre A Part icules). Deze is zelfreinigend en behandelt de verbrandingsgassen die vrijkomen bij de ontbranding van de dieselmotor en herleidt de uitstoot ervan zelfs tot onder het meetbare. Hierdoor wordt de diesel een van de schoonste verbrandingsmotoren

21 VerBruik en uitstoot BenZinemoToren 1,6l VTi 120 pk 1,6l THP 156 pk Man. 5 Man en 17 16, 17 en 18 Verbruik in de stad (l/100 km) 9,2 9,3 Verbruik buiten de stad (l/100 km) 5,3 5,5 Genormaliseerd verbruik, opgemeten door het UTAC Bandenmaat Gemengd verbruik (l/100km) 6,7 6,9 CO2-uitstoot (g/km) ,6l HDi 115 pk FAP 1,6l e-hdi 115 pk FAP VerBruik en uitstoot dieselmotoren Man. 6 Genormaliseerd verbruik, opgemeten door het UTAC Bandenmaat ETG6 2,0l HDi 136 pk FAP & 150 pk FAP 2,0l HDi 163 pk FAP Man. 6 Aut. 6 16, 17 en 18 16, 17 en 18 4,7 6,8 8 4,1 4, en en Verbruik in de stad (l/100 km) 5,8 5,8 4,5 Verbruik buiten de stad (l/100 km) 4,2 4,4 4 Gemengd verbruik (l/100km) 4,8 4,9 4,2 4,3 5,3 6,1 CO2-uitstoot (g/km) Volgens richtlijnen 99/100/EU. Man. : manuele versnellingsbak / Aut. : automaat / ETG : Efficient Tronic Gearbox.

22 TeChnologie Voor Veilig rijden VerSTerkTe STruCTuur De structuur van de 3008 werd versterkt om de inzittenden maximaal te vrijwaren en te beschermen. AirBAgS Bij een aanrijding zijn er 6 airbags beschikbaar om de inzittenden van de 3008 te beschermen: 2 frontale airbags ontplooien zich in amper 35 m sec. om de inzittenden voorin te beschermen en te verhinderen dat hun lichaam naar voren wordt gekatapulteerd. 2 laterale airbags die voorin zitten verwerkt in de rugleuning van de zetel en achterin in de zijstijl, net naast de achterbank, zorgen voor een afdoende bescherming van de inzittenden en het deurpaneel. 2 gordijnairbags beperken de kans op hoofdletsels en werken in combinatie met de laterale airbags. esp Alle versies van de 3008 vertonen een uitmuntend rijgedrag dankzij de actieve veiligheidsuitrustingen. Het ESP ( Electronic Stability Program) combineert het dynamisch stabiliteitscontrolesysteem met het antispinsysteem ASR om uw 3008 steeds afdoende grip op de weg te geven en u de controle te garanderen. CruiSe ConTrol Op alle versies van de 3008 is er standaard cruise control en een snelheidsbegrenzer. onderstel en dynamic rolling ConTrol * (koppelingssysteem Voor de SChokdemPerS) Dankzij de knowhow van Peugeot op het gebied van ondersteltechniek, beschikt de 3008 ondanks zijn hoge bouw overhet rijgedrag van een berline. Dynamic Rolling Control * verbetert de wegligging door het verminderen van body roll terwijl het comfort verder toeneemt. De hydraulische koppeling van de achterste schokdempers zorgt voor een optimale balans tussen comfort en handling. *Alleen op de 2.0l HDi.

23 PeugeoT ConneCT SoS* Peugeot maakt de noodoproep toegankelijk in Europa. Wanneer elke minuut van tel is, is PEUGEOT CONNECT SOS uw toeverlaat voor een snelle interventie. Een automatische noodoproep wordt verzonden zodra de airbags zich ontplooien of wanneer de pyrotechnische gordelspanners in werking treden. De oproep vergt géén tussenkomst van de inzittenden. PEUGEOT CONNECT SOS lokaliseert meteen het voertuig, vormt een telefonische verbinding met de inzittenden en verwittigt de betrokken hulpdiensten. De boodschap vindt plaats in de gekozen taal van de eigenaar van de auto. Een manuele noodoproep : indien de automobilist slachtoffer of getuige is van een kritieke toestand (onwel worden, agressie), kan hij heel eenvoudig een noodoproep doen. Daarvoor dient hij de SOS-knop in te drukken gedurende 3 seconden. Momenteel is PEUGEOT CONNECT SOS beschikbaar in 13 Europese landen (Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, Groot- Brittannië, Polen en Denemarken). *Peugeot Connect SOS is verkrijgbaar op de 3008 als die is voorzien van een Peugeot Connect ontvanger mits aanvaarding bij de bestelling van het voertuig en inachtname van de geldende algemene gebruiksvoorwaarden van deze service. Uw verdeler vertelt u graag meer hierover..

24 kleuren metaalkleuren (optie) Bourrasque blauw Aluminium grijs Perla Nera zwart Vapor Grey Rubi rood PAArlemoerkleur (optie) Nacré wit

25 Velgen & WieldoPPen Shark grijs Wieldop 17 ATAX* Lichtmetalen velg 16 ISARA allleen in combinatie met de optie Grip Control Rich Oak Lichtmetalen velg 17 AREGIA met diamanteffect* Lichtmetalen velg 18 ICAUNA met diamanteffect** effen kleur Banquise wit *Standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

26 1.

27 BinnenBekledingen Half-Tep Mistral* 2 Maaswerk Grikol Mistral* 3 Maaswerk Grikol Guérande* 4 Maaswerk Sibayak Tramontane* 5 Half-Tep Guérande* 6 Leder Guérande** 7 Leder Tramontane** *Standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies

28 ACCeSSoireS 1 Fietsendrager op dakstangen* 2 Lichtmetalen velgen 18 Oxalys 3 Verchroomde deurgrepen 4 Verchroomde buitenspiegelhulzen 5 Spoiler 6 Inox deurdorpels 7 Uitneembare asbak 8 Mattenset 9 Koffertapijt 10 Fietsendrager op trekhaak* 1 *De getoonde fietsen zijn puur ter illustratie en worden apart verkocht. 2 Er zijn nog andere accessoires beschikbaar, vraag ernaar bij uw verdeler of surf even naar

29 DIENSTEN EN DEALERNET Wie kiest voor Peugeot, kiest voor een uitgebreid netwerk van verdelers die u optimaal ontvangen, professioneel verder helpen, uitrustingen en diensten van topkwaliteit aanbieden. VOOR UW GEMOEDSRUST PEUGEOT WAARBORG(1) Kwaliteit is voor Peugeot een dagelijkse drijfveer: voordelen binnen het net, contractuele waarborg van twee jaar zonder kilometerbeperking, waarborg van 3 jaar op de koetswerklak en een waarborg van 12 jaar tegen doorroesten(2). PEUGEOT ASSISTANCE Met een eenvoudig telefoontje naar komt u elke tegenslag te boven, in heel West-Europa. Peugeot Assistance(1) waakt 24 uur op 24, 7 dagen op 7. PEUGEOT OPTIWAY CONTRACTEN(1) Uitbreiding en Onderhoud, twee unieke formules op maat om kommerloos rond te rijden. Assistentie bij het herstellen na een defect, vervanging van de aan slijtage onderhevige onderdelen bij de onderhoudsbeurten : u kiest zelf het niveau van tussenkomst op uw wagen en blijft altijd genieten van de kwaliteitsgarantie van Peugeot. Voor optimale bewegingsvrijheid. PEUGEOT VERZEKERING(3) Peugeot Verzekering biedt verzekeringscontracten aan, zonder verrassingen, gekoppeld aan de exclusieve diensten van het Peugeotnet : Bescherming van het voertuig : 3 jaar waardegarantie. Bij totaalverlies of diefstal kunt u bij Peugeot Verzekering kiezen voor een klassieke cashvergoeding of een nieuwe Peugeot met dezelfde cataloguswaarde. Deze waardegarantie is geldig gedurende de eerste 3 levensjaren van uw voertuig. Uniek : totaalverliesdekking voor het overgenomen voertuig. 2 niveaus van franchise waaronder de franchise 0 euro bij het 1ste schadegeval. Bescherming van de bestuurder. De Click. Hebt u een ongeval dan voorkomt de Click dat u daar via uw premie op afgestraft wordt. Bescherming van de mobiliteit. Eerste hulp automatisch inbegrepen bij een ongeval, poging tot diefstal, diefstal of brand + dankzij uw omnium, vervangwagen (max. 3 maanden). Een vertrouwenspersoon: uw Peugeotverdeler. Een volledige service waarbij onderhoud, financiering en verzekering nauw met elkaar verbonden zijn. Kortom, met Peugeot Verzekering profiteert u van de inzet van het Peugeotnet én van alle voordelen van een contract bij een gevestigde verzekeringsmaatschappij. Bel het gratis nummer 0800/ voor een offerte op maat (enkel geldig in België). PEUGEOT FINANCE (4) PEUGEOT STRETCHING Vaker van auto veranderen is nu mogelijk! Deze financiering biedt u een originele manier om uw nieuwe Peugeot aan te schaffen. Na storting van een voorschot (minimaal 15%) en kleine maandelijkse aflossingen, kunt u aan het einde van het contract beslissen om uw Peugeot te houden door de laatste aflossing te betalen ofwel een nieuwe Peugeot kopen met overname van uw vroegere wagen (gewaarborgde overnamewaarde). PEUGEOT AUTOFIN Klassieke financieringen met of zonder voorschot, gevarieerde formules om u zo vrij als een vogel te voelen. De betaling gebeurt via maandelijkse afbetalingen gespreid over een maximale duur van 72 maanden (volgens wettelijke bepalingen). Let op, geld lenen kost ook geld. VOOR UW PLEZIER PEUGEOT BOUTIQUE Een compleet gamma accessoires en uitrustingen van Peugeot-makelij die speciaal voor uw wagen werden ontworpen. Voor meer informatie, kunt u terecht bij de verdeler van uw keuze. WEBSITE PEUGEOT Ontdek Peugeot op het internet en surf naar : PEUGEOT CONTACT CENTER België : 070/ (1) Vraag uw verdeler de overeenkomstige contractuele documenten om de toepassingsvoorwaarden van deze contracten, waarborgen en diensten te kennen. (2) In heel West-Europa. (3) Peugeot Verzekering is een product van SERVIS nv, verzekeringsmaatschappij toegelaten door de NBB onder het nr PSA Finance Belux nv (FSMA nr A) treedt op als verzekeringsagent van SERVIS nv. De erkende Peugeotverdelers treden op als onderagent van PSA Finance Belux nv. Bel naar 0800/ om de door de FSMA erkende verdelers te kennen. Product alleen beschikbaar in België. (4) Peugeot Finance is een merk van PSA Finance Belux (lener), Sterstraat 99 te 1180 Brussel. Peugeot Stretching : lening op afbetaling met een maximale duur van 60 maanden met voorschot van minimum 15% Klassieke lening : lening op afbetaling. De informatie en de afbeeldingen in deze brochure zijn gebaseerd op de technische kenmerken zoals zij gekend zijn op het moment van het drukken van dit document. Naargelang de versie is de voorgestelde uitrusting standaard ofwel in optie. In het kader van het streven naar een constante verbetering van de producten kan Peugeot op elk ogenblik de technische kenmerken, de uitrusting, de kleuren en de opties wijzigen. De huidige fotografische reproductietechnieken laten niet toe de kleuren natuurgetrouw weer te geven. Daarom is deze brochure een document met algemeen informatief karakter en niet contractueel bindend. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Peugeot-verdeler. De catalogus of delen ervan mogen niet zonder uitdrukkelijke toelating van Automobiles Peugeot gereproduceerd worden.

30 SEN SA TIES

31

32 Ontwerp : BD Network - Uitgeverij : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B Gedrukt in de E.U. - DMKTCATA33 - BN - 11/ Verantwoordelijke uitgever: Emmanuel Scheenaerts - Peugeot België Luxemburg n.v. - Avenue de Finlande, Braine l Alleud (édition française sur demande) Stempel verdeler Milieu-informatie [KB 19/03/2004]

ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES

ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES NIEUWE PEUGEOT 308 ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES Wanneer het op geslaagd design aankomt, siert eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen was dit dus ook dé leidraad voor de ontwerpers van de Nieuwe PEUGEOT

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 SW

NIEUWE PEUGEOT 308 SW NIEUWE PEUGEOT 308 SW VERANDER VAN PERSPECTIEF Het kenmerk van geslaagd design is een strakke belijning. De nieuwe PEUGEOT 308 SW heeft een modern, elegant en representatief voorkomen. Hij oogt stoer

Nadere informatie

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies. NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur.

Nadere informatie

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889 Peugeot // 207 CC 207CCRG_BE_0708_3.qxd 15/09/08 20:07 Page 2 Design 06 Comfort 10 Prestaties 14 Veiligheid 18 Afwerking en binnenbekleding 20 Kleuren en afmetingen 26 Peugeot, al autoconstructeur sinds

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android.

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. REGENERATION PRIKKEL UW ZINTUIGEN Met de 208 introduceert Peugeot een auto van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PRIKKEL UW ZINTUIGEN De Peugeot 208 is een auto van de nieuwe generatie. Compact, wendbaar

Nadere informatie

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een NIEUWE PEUGEOT 108 108 TOON UW KARAKTER Durf u te onderscheiden van de massa en toon uw karakter! Maak uw keuze tussen de berline of de versie met vouwdak, laat uw creativiteit de vrije loop met de thema

Nadere informatie

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover. PEUGEOT 2008 COMPACTE VRIJBUITER Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Nadere informatie

De wagen die even veelzijdig is als u.

De wagen die even veelzijdig is als u. OPEL Combo TOUR De wagen die even veelzijdig is als u. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg, Assistance en security Plus Optiway Peugeot Pack All-In De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S.

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en geluidskwaliteit DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE SPORT SPIRIT "Van nature gespierd en

Nadere informatie

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE.

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. OPEL Combo GESLOTEN BESTEL AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. Inhoud De Opel Combo levert maand in maand uit topprestaties voor uw bedrijf. Unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties

Nadere informatie

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS.

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. CASCADA TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. HET HELE JAAR ZOMER. INHOUD De Opel Cascada verlegt alle grenzen. Allereerst door zijn baanbrekende koetswerk, met perfecte contouren en een design dat

Nadere informatie

HET MOET WEER BIJZONDER WORDEN OM MET EEN COUPÉ TE RIJDEN.

HET MOET WEER BIJZONDER WORDEN OM MET EEN COUPÉ TE RIJDEN. De Volkswagen CC 02 HET MOET WEER BIJZONDER WORDEN OM MET EEN COUPÉ TE RIJDEN. Alsof de zacht aflopende daklijn of de frameloze zijruiten nog niet verleidelijk genoeg zijn: de Volkswagen CC combineert

Nadere informatie

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de Renault KADJAR De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de CARLAB te raadplegen. Durf voor actie te

Nadere informatie

REVOLUTIONAIR NIEUWE WEGEN INSLAAN.

REVOLUTIONAIR NIEUWE WEGEN INSLAAN. OPEL AMPERA REVOLUTIONAIR NIEUWE WEGEN INSLAAN. INHOUD Mobiliteit gaat radicaal veranderen. De Opel Ampera breekt met alle bekende concepten. Het is de allereerste Extended-Range Electric Vehicle (E-REV),

Nadere informatie

ONTDEK. België - Juli 2015

ONTDEK. België - Juli 2015 ONTDEK DE Peugeot-DIENSTEN België - Juli 2015 Peugeot Garantie en Assistance Peugeot Optiway : Extension, Budget en Maintenance Peugeot Revisions Book Peugeot Pack Zen Autofin /Stretching Peugeot Pack

Nadere informatie

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Ontdek de Opel Insignia. Ontdek een gewaagde synergie van dynamisch design, ergonomische intuïtie en een adembenemende rij-ervaring. Ontdek de wagen die vooruit

Nadere informatie

Preview. Rijdynamiek 30 31. Uitrusting 14 21. Accessoires 46 47. Kleuren en bekledingen 22 23. Veiligheid 32 37. OPC Line 48 49.

Preview. Rijdynamiek 30 31. Uitrusting 14 21. Accessoires 46 47. Kleuren en bekledingen 22 23. Veiligheid 32 37. OPC Line 48 49. Opel Astra Preview Uitrusting 14 21 Kleuren en bekledingen 22 23 Velgen 24 25 Zorg voor het milieu 26 27 Motoren en transmissies 28 29 Rijdynamiek 30 31 Veiligheid 32 37 Veelzijdigheid 38 41 Comfort 42

Nadere informatie

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven Sportswagon 2 Geniet van een leven vol verrassingen. Zoals de nieuwe generatie van de Kia cee d. Deze fraaie Sportswagon combineert een sportieve look met bruikbare functionaliteit en combineert een opwindend

Nadere informatie

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL SPIRIT OF SCENIC Wat is

Nadere informatie

Opvallend veelzijdig.

Opvallend veelzijdig. opel Mokka Opvallend veelzijdig. Inhoud Wie een actief leven heeft én compact wil rijden, moet het ruimer zien. Maak kennis met de Mokka: de innovatieve Opel die de comfortabele hoge zit en de stoere

Nadere informatie

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto.

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Toyota Prius De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Design. De Prius valt op met een herkenbaar design en een aerodynamische vorm die hem nog zuiniger maakt. Historie. Sinds zijn

Nadere informatie

De nieuwe Renault Clio.

De nieuwe Renault Clio. De nieuwe Renault Clio. Na de introductie van de Modus in 2004, gaat Renault door met de vernieuwing en ontwikkeling van haar gamma in het B-segment. De Clio III is een nieuw hoofdstuk in geschiedenis

Nadere informatie

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Volg de leider.

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Volg de leider. Prius De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto Vooruitstrevend rijplezier Ruim en stijlvol Uniek laag brandstofverbruik Aangedreven door de Hybrid Synergy Drive Volg de leider. 2

Nadere informatie

NISSAN NV200 Nieuwe Range

NISSAN NV200 Nieuwe Range NISSAN NV200 Nieuwe Range 64188_NV200_VAN_NLB.indd 1 07/07/11 13:55 Het is tijd de oude manier van rijden te vergeten en de nieuwe manier van rijden te ervaren. De NV200 gooit alle regels over lichte bedrijfswagens

Nadere informatie

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie