De innovatieve microhybridetechnologie e-hdi met het Stop & Start-systeem van de allerjongste generatie staat in voor dynamisch en prettig rijden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De innovatieve microhybridetechnologie e-hdi met het Stop & Start-systeem van de allerjongste generatie staat in voor dynamisch en prettig rijden."

Transcriptie

1 PEUGEOT 308 CC

2 In het vernieuwde design van de Peugeot 308 CC komen op subtiele wijze de nieuwe stijlkenmerken van het Merk tot uiting. De 308 CC is niet alleen nog eleganter geworden, maar heeft bovendien een hightech uitstraling gekregen dankzij de ledverlichting of xenon-koplampen* met Titane achtergrond. De innovatieve microhybridetechnologie e-hdi met het Stop & Start-systeem van de allerjongste generatie staat in voor dynamisch en prettig rijden. *Optie naargelang de versies.

3 BELEEF DE VRIJHEID

4

5 SMAAKVOLLE SCHOONHEID De vloeiende lijn van het ontwerp, zij het nu als coupé of cabriolet, benadrukt het dynamisme en de sterke persoonlijkheid van de 308 CC. Het lichtspel van de reflecties die worden verkregen door het subtiele design krijgen een smaakvol cachet door de rode leds van de lichtpartijen achteraan die van deze Peugeot een karaktervol unicum maken in de wereld van de Coupés-Cabriolets.

6 TASTBARE KWALITEIT Binnenin werd de 308 CC ontworpen volgens de pure traditie van de cabrio s uit de topklasse. De aandacht die werd besteed aan ondermeer de wijzerplaten met witte achtergrond die doen denken aan de exclusieve wereld van de haute horlogerie, de stoere, zichtbare stiksels op de lederen* zetels, de middenconsole in zwarte glanslak kortom stuk voor stuk elementen die u met finesse uitnodigen om plaats te nemen. *Standaard of optie naargelang de versies. Royaal zitcomfort Zowel als coupé als cabriolet, biedt de 308 CC ruim plaats aan vier inzittenden met een comfortniveau waarvan u versteld zal staan. De opbouw van de zetels is dermate verzorgd dat de bestuurder zich gelijk in de ideale rijpositie bevindt en dat de passagiers op hun beurt genieten van optimaal rijcomfort. Naast de vier zitplaatsen zit er telkens aan de kant een flinke verchroomde hendel verwerkt die een terecht gevoel van dynamisme en degelijkheid oproept. Vanuit de bestuurdersplaats krijgt u een zicht op de witte* wijzerplaten, die zó typerend zijn voor de 308 CC. De elegante console met zwarte lak en

7 de centrale console herbergen alle specifieke regelingen van de Coupé-Cabriolet : inklapbaar dak, AIRWAVE** systeem, multifunctioneel scherm, instelmenu voor de navigatie. Een verchroomde sierring* op het lederen stuur is een ultieme uitwerking van verfijning ten top. Multimedia Voor uw 308 CC heeft u de keuze, standaard of optie, uit een scala audio- en telematicatoepassingen van de jongste generatie: Peugeot Connect Sound autoradio met mp3 compatibele cd-speler al dan niet met de handenvrije kit Peugeot Connect Bluetooth, Peugeot Connect Nav met navigatiesysteem en ingebouwde handenvrije telefoonkit of Peugeot Connect Com 3D waarbij een schermpje alles weergeeft. Deze drie kwaliteitsvolle systemen hebben een elegante en tijdloze look en stellen u in staat om muziek te beluisteren, te bellen zonder uw blik van de weg te wenden, om efficiënt de weg te vinden tijdens al uw verplaatsingen en zelfs te worden bijgestaan in geval van nood. *Naargelang de versies. **Standaard of optie naargelang de versies.

8 GENIETEN VAN EINDELOZE HORIZONTEN

9 Nieuwe horizonten ontdekken, erop uit trekken, nieuwe belevenissen meemaken... door de aangepaste opbouw en innovatieve uitrustingen van de 308 CC, heeft u voortaan alle troeven in handen om volop te kunnen genieten van cabriorijden. Telkens weer biedt uw 308 CC u de perfecte aanvulling op uw lifestyle.

10 COMFORTABEL GENIETEN VAN HET EERSTE ZONNESTRAALTJE De zon verdwijnt achter een wolk... het wordt gelijk een stuk frisser... en toch dat héérlijke vrije gevoel! De opbouw van de 308 CC, de hellingsgraad van de voorruit, het AIRWAVE* verwarmingssysteem voor de nekpartij, de airconditioning met temperatuurregeling*, de verwarmde zetels vooraan*, de Windstop * stuk voor stuk zorgen ze ervoor dat u cabrio kunt blijven rijden en toch alle comfort krijgt als in een coupé. AIRWAVE* verwarmingssysteem voor de nekpartij In 2009 was de Peugeot 308 CC de enige vierzits Coupé-Cabriolet ter wereld met een verwarmingssysteem voor de nekpartij. Dankzij de zogenaamde AIRWAVE wordt de nekpartij als het ware omarmd door een warme luchtstroom vanuit de hoofdsteunen van de zetels voorin. De intensiteit en oriëntatie stelt u zelf in. Windstop* De Windstop is een afscherming die de luchtturbulentie beperkt. De vooruitstekende voorruit maakt dit geheel compleet. Verwarmde zetels voorin* De zitplaatsen voorin zijn voorzien van zetelverwarming wat de bestuurder en zijn medepassagier een gevoel geeft van behaaglijke gezelligheid. Automatische airconditioning met bizone bediening* De automatische airconditioning met bizone bediening en luchtverspreiding achterin reageert autonoom op de cabriolet configuratie en de buitentemperatuur. De luchtstroom, de temperatuur en de eigenlijke verspreiding variëren in functie van de weersomstandigheden. *Standaard of optie naargelang de versies.

11 Inklapbare hardtop Op de middenconsole is er een toets waarmee u vlot het dak van uw 308 CC kunt doen inklappen in het kofferruim, zonder de minste inspanning of gedoe. Het hele proces wordt bovendien weergegeven op het wegklapbaar kleurenscherm* aan de hand van een specifieke animatie. *Optie naargelang de versies. Een ruime koffer Het praktisch aspect van de 308 CC wordt nooit uit het oog verloren. In coupé-opstelling beschikt de 308 CC over een koffervolume van 465 liter. Wanneer u kiest voor de cabriolet-opstelling, is het inklapsysteem van het dak zo ontworpen dat u toch nog een volume overhoudt van 266 liter, voldoende voor uw bagage.

12 MOTOREN BENZINE De nieuwe technologieën THP (Turbo High Pressure en VTi (Variable Valve Timing Injection) vormen een opmerkelijke synthese tussen prestaties én zuinigheid. 1,6l VTi 120 pk 1,6l THP 156 pk DIESEL De HDi-motor (hoge druk injectie) met FAProetfilter wordt geleverd met een manuele of automatische* zesversnellingsbak. De prestaties liggen in lijn met wat u van de 308 CC mag verwachten. *Enkel op de 2,0 l HDi-motor met FAP-roetfilter. 1,6l e-hdi FAP 112 pk 2,0l HDi FAP 163 pk

13 MICROHYBRIDE- TECHNOLOGIE 1,6l e-hdi 112 pk FAP STOP & START* SYSTEEM De grootste uitdaging waar we voor staan is het behoud van onze planeet. Peugeot draagt zijn steentje hieraan bij met de e-hdi technologie, met een Stop & Start systeem* van de nieuwste generatie en een dynamo/startmotor. Deze technologie is nu beschikbaar op de 308. Dankzij dit systeem wordt de motor automatisch uitgeschakeld als de wagen stilstaat, bijvoorbeeld bij een verkeerslicht of een stopbord. Kenmerkend voor dit nieuwe systeem is de souplesse waarmee de motor op het moment dat de bestuurder weg wil rijden weer wordt gestart. Het e-hdisysteem zorgt voor lagere verbruikscijfers en een lagere CO 2 -uitstoot. *Systeem dat de motor automatisch uitschakelt en weer opstart.

14 PEUGEOT EN HET MILIEU Peugeot investeert al jaren in nieuwe technologie om aan de nieuwe uitdagingen op milieuvlak te voldoen en de verschillende verwachtingen in te lossen. Op dit moment zijn 2,1 miljoen wagens voorzien van een HDi-motor met FAP-roetfilter, een techniek waarmee de roetuitstoot van dieselmotoren met 99,9% wordt ingeperkt. Verder kan Peugeot u binnenkort wagens aanbieden met de volgende milieuvriendelijke technologieën : de microhybridetechnologie - Verschillende modellen van het Merk zijn voorzien van e-hdi motoren met een Stop & Start systeem van de jongste generatie (systeem dat de motor automatisch uitschakelt als de wagen bijvoorbeeld voor een rood licht staat). Dankzij deze technologie kunnen het verbruik en de CO 2 -uitstoot in bepaalde omstandigheden met wel 15% afnemen. de full-hybridetechnologie - In het tweede semester van 2011 introduceert Peugeot de eerste hybride auto met dieselmotor, de 3008 HYbrid4. Voor een auto met een verbrandingsmotor biedt deze 3008 een bijzonder laag verbruik en CO 2 -uitstoot : 3,8 l/100 km en 99 g/km CO 2. de 100% elektrische wagen - de ion is niet de enige 100% elektrische auto van Peugeot. Het Merk levert ook een 100% elektrische bestelwagen, de Partner Origin, met een laadvolume van 3 m³. En voor toekomstige toepassingen wordt er volop gewerkt aan nieuwe concepten die specifiek gericht zijn op een 100% elektrische aandrijving.

15 TOEKOMSTGERICHT INNOVEREN De FAP-roetfilter De HDi-technologie is verbonden met de uiterst doeltreffende FAP-roetfilter (Filtre A Particules). Peugeot was de allereerste automobielconstructeur om bepaalde van zijn modellen hiermee uit te rusten. De filter verwijdert definitief het roetstof van de dieselverbranding en herleidt de uitstoot ervan zelfs tot onder het meetbare (0,004 g/km). De FAP-roetfilter is zelfreinigend en behandelt de verbrandingsgassen die vrijkomen bij de ontbranding van de dieselmotor. Hierdoor wordt de diesel een van de schoonste verbrandingsmotoren. VERBRUIK EN UITSTOOT Motoren Norm Verbruik (l/100 km)** CO 2 (g/km) Stad Buiten de stad Gemengd Gemengd 1,6l VTi 120 pk Man. 5 E5 9,1*/9,3 5,3*/5,5 6,7*/6,9 155*/159 Essence 1,6l THP 156 pk Man. 6 E5 10 5,5 7, ,6l THP 156 pk Aut. 6 E5 10,7 5,8 7, ,6l e-hdi 112 pk FAP Man. 6 E5 6,1*/6,3 3,9*/4,1 4,7*/4,9 123*/128 Diesel 2,0l HDi 163 pk FAP Man. 6 E5 7,5 4,7 5, ,0l HDi 163 pk FAP Aut. 6 E5 8,7 5,4 6,6 172 FAP : Filtre à particules, roetfilter / Man. : manuele versnellingsbak / Aut. : automatische transmissiebak. *Met speciale zuinigheidsbanden Michelin Energy Saver of Michelin UBRR. **Volgens richtlijnen 99/100/EU.

16 U VOELT ZICH VEILIG Aan boord van uw Peugeot 308 CC, krijgt u gelijk een gevoel van behaaglijkheid en veiligheid, in eender welke opstelling coupé of cabriolet. De structuur die werd afgeleid van de berline, werd ontworpen om te weerstaan aan frontale of zijdelingse aanrijdingen en de aldus vrijgekomen energie te verspreiden. Met vijf sterren op de EuroNCAP-test* voor de bescherming van volwassen inzittenden (ADULT OCCUPANT PROTECTION) haalde de Peugeot 308 CC de maximumscore. EuroNCAP is een onafhankelijke Europese instelling die opgericht werd in 1997 en de veiligheid van gecommercialiseerde voertuigen evalueert door middel van botstesten: frontale botsing, zijdelingse botsing, paaltest, voetgangersaanrijding EuroNCAP maakt zijn testresultaten kenbaar in de vorm van een beoordeling met sterren. Deze hebben een weerslag op de gehanteerde tarieven van de verzekeringsmaatschappijen. *European New Car Assessment Program. Een mondiale exclusiviteit : laterale hoofdairbags Beide zetels voorin zijn uitgerust met een laterale airbag voor de borst en heupstreek én een laterale hoofdairbag, wat meteen een mondiale exclusiviteit is. Dit garandeert een doelmatige bescherming van alle lichaamsdelen, ongeacht de positie van de zetel. Zodoende is de 308 CC voorzien van zes airbags waaronder twee specifieke : 2 frontale airbags 2 laterale airbags voor de borst- en heupstreek 2 laterale hoofdairbags Rolbeugels achteraan die automatisch interveniëren Een sensor waakt over elk omkantelingsrisico, waarbij de gereden snelheid en de eventuele draaihoek in rekening worden genomen. Bij gevaar treden in amper enkele microseconden de actieve rolbeugels in werking. In minder dan een oogwenk ontstaat er zo een veiligheidskooi voor de inzittenden met voorin de ruitomlijsting en achteraan de rolbeugels.

17 Efficiënt remgedrag De 308 CC is uitgerust met een antiblokkeersysteem, ABS, waardoor de wagen keurig het gewenste traject behoudt tijdens een noodrem. De noodstopbekrachtiging (AFU) verhoogt indien nodig de trefkracht bij het remmen. De elektronische remkrachtverdeler (REF) verdeelt de remkracht over de vier wielen voor meer efficiëntie. Verder is er ook ESP (Electronic Stability Program) aanwezig op de 308 CC met volgende twee functies : Het antislipsysteem (ASR) werkt in op de remmen en motorcontrole om bij verminderde bandengrip het doorslippen van de wielen te beperken. Het stabiliteitssysteem vergelijkt de informatie van de stuurwielhoeksensor doorlopend met de gyrosensor en detecteert zo elke neiging tot onder- of overstuur. Hij plaatst uw 308 CC dan, voor zover dat fysiek mogelijk is, opnieuw op zijn oorspronkelijke traject. Peugeot Connect SOS* Peugeot maakt de noodoproep toegankelijk in Europa. Wanneer elke minuut van tel is, is PEUGEOT CONNECT SOS* uw toeverlaat voor een snelle interventie. Een automatische noodoproep wordt verzonden zodra de airbags zich ontplooien of wanneer de pyrotechnische gordelspanners in werking treden. De oproep vergt géén tussenkomst van de inzittenden. PEUGEOT CONNECT SOS* lokaliseert meteen het voertuig, vormt een telefonische verbinding met de inzittenden en verwittigt de betrokken hulpdiensten. De boodschap vindt plaats in de gekozen taal van de eigenaar van de auto. Een manuele noodoproep : indien de automobilist slachtoffer of getuige is van een kritieke toestand (onwel worden, agressie), kan hij heel eenvoudig een oproep doen via PEUGEOT CONNECT SOS*. Hiervoor dient hij de SOS-knop op het dashboard in te drukken gedurende 3 seconden. PEUGEOT CONNECT SOS* is momenteel beschikbaar in 10 Europese landen (Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Nederland, Zwitserland en Oostenrijk). *Aan PEUGEOT CONNECT SOS zijn geen abonnementskosten verbonden en het is beschikbaar in alle voertuigen die zijn uitgerust met de optie Peugeot Connect Nav of Peugeot Connect Com 3D.

18 KLEUREN & VELGEN Als Coupé-Cabriolet pur sang en volgens de traditie van de haut de gamme cabriolets, biedt de 308 CC u een scala kleuren aan die stuk voor stuk zijn persoonlijkheid benadrukken. U kunt uw keuze maken tussen 9 koetswerkkleuren waaronder 6 metaalkleuren, 1 geverniste lak en 1 paarlemoer tint. METAALKLEUREN (optie) Aluminium grijs Thorium grijs Perla Nera zwart Philae blauw EFFEN KLEUR Bourrasque blauw PAARLEMOER KLEUR (optie) Guaranja bruin*** GEVERNISTE KLEUR (optie) Hurricane grijs Nacré wit Babylone rood LICHTMETALEN VELGEN Lichtmetalen velg Izalco 16 * Lichtmetalen velg Stromboli 17 * Lichtmetalen velg Kapsiki 17 ** Lichtmetalen velg Lincancabur 18 * *Standaard of optie naargelang de versies. **Beschikbaar in accessoire. ***Beschikbaar in de loop van het jaar.

19 ACCESSOIRES U kunt genieten van maximaal comfort en profiteren van geavanceerde technologie door uw 308 CC extra uit te rusten met accessoires. Ontdek het volledige aanbod in de specifieke catalogus van de accessoires van de 308 CC. 1 Windstop Cabriorijden wordt een waar genot met deze windstop die u en uw medepassagier voorin optimaal beschermd tegen luchtwervelingen. 1 2 Fietsendrager op trekhaak De fietsendrager die wordt gemonteerd op een trekhaak is een ideale metgezel voor uw vrijetijdsactiviteiten. De installatie is kinderspel maar u moet er wel op letten om een extra nummerplaat en lichtblokken te voorzien. 2 3 Vloermatten De vloermatten beschermen de vaste vloerbedekking in uw 308 CC. Verkrijgbaar in verschillende stoffen en materialen. 4 Laadbak voor in de koffer Deze bak is waterdicht, stevig en gemakkelijk te onderhouden. De koffer van uw 308 CC blijft keurig beschermd. 3 4

20 BINNEN- BEKLEDINGEN Er is een ruime keuze in verschillende bekledingen voor uw 308 CC, die in cabrioletopstelling voor iedereen zichtbaar zijn. Voor elke koetswerkkleur is er een passende, elegante binnenbekleding beschikbaar

21 1 Leder Claudia Grège/Lama 3 Leder Claudia Mistral zwart 5 Integraal leder Claudia Vintage 2 Maaswerk Speed-up zwart/grijs 4 Leder Claudia 6 Vintage Integraal leder Claudia Mistral zwart 5 6

22 Wilt u meer weten over uw toekomstige 308 CC? Een configuratie samenstellen volgens uw eigen wensen of meer te weten komen over de mogelijke kleuren, opties en motoren, het onderhoud en de technische specificaties van de 308 CC, neem dan even een kijkje op onze website.

23 DIENSTEN EN DEALERNET Wie kiest voor Peugeot, kiest voor een uitgebreid netwerk van verdelers die u optimaal ontvangen, professioneel verder helpen, uitrustingen en diensten van topkwaliteit aanbieden. VOOR UW GEMOEDSRUST PEUGEOT FINANCE (4) PEUGEOT WAARBORG(1) Kwaliteit is voor Peugeot een dagelijkse drijfveer: voordelen binnen het net, contractuele waarborg van twee jaar zonder kilometerbeperking, waarborg van 3 jaar op de koetswerklak en een waarborg van 12 jaar tegen doorroesten(2). PEUGEOT ASSISTANCE Met een eenvoudig telefoontje naar komt u elke tegenslag te boven, in heel West-Europa. Peugeot Assistance(1) waakt 24 uur op 24, 7 dagen op 7. PEUGEOT OPTIWAY CONTRACTEN(1) Uitbreiding en Onderhoud, twee unieke formules op maat om kommerloos rond te rijden. Assistentie bij het herstellen na een defect, vervanging van de aan slijtage onderhevige onderdelen bij de onderhoudsbeurten : u kiest zelf het niveau van tussenkomst op uw wagen en blijft altijd genieten van de kwaliteitsgarantie van Peugeot. Voor optimale bewegingsvrijheid. PEUGEOT VERZEKERING(3) Peugeot Verzekering biedt verzekerings - contracten aan, zonder verrassingen, gekoppeld aan de exclusieve diensten van het Peugeotnet : Peugeot Omnium verzekert u 3 jaar waardegarantie bij totaalverlies of diefstal. Exclusief : omnium dekking voor uw huidige wagen in afwachting van de levering van uw nieuwe Peugeot, in geval van totaalverlies als gevolg van een ongeval. Gratis bijstand in heel Europa + gratis vervangwagen (tot 3 maanden) in afwachting van uw nieuwe Peugeot. Rij minder, betaal minder. Tot 25% korting op uw premies. Ruime dekking dus veel zekerheid voor de bestuurder. Click bonus-malus : indien uw bonusmalus 0 bedraagt, dan blijft deze ook 0, na uw eerste ongeval in fout. Geen franchise indien het bedrag van de herstelling of totaalverlies meer dan 2,5% van de verzekerde waarde bedraagt. Maandelijkse betaling van de premie zonder kosten. En tal van andere voordelen. Uw verdeler vertelt er u graag meer over. Kortom, met Peugeot Verzekering profiteert u van de inzet van het Peugeotnet én van alle voordelen van een contract bij een gevestigde verzekeringsmaatschappij. Bel het gratis nummer 0800/ voor een offerte op maat (enkel geldig in België). PEUGEOT STRETCHING Vaker van auto veranderen is nu mogelijk! Deze financiering biedt u een originele manier om uw nieuwe Peugeot aan te schaffen. Na storting van een voorschot (minimaal 15%) en kleine maandelijkse aflossingen, kunt u aan het einde van het contract beslissen om uw Peugeot te houden door de laatste aflossing te betalen ofwel een nieuwe Peugeot kopen met overname van uw vroegere wagen (gewaarborgde overnamewaarde). PEUGEOT AUTOFIN Klassieke financieringen met of zonder voorschot, gevarieerde formules om u zo vrij als een vogel te voelen. De betaling gebeurt via maandelijkse afbetalingen gespreid over een maximale duur van 72 maanden (volgens wettelijke bepalingen). VOOR UW PLEZIER PEUGEOT BOUTIQUE Een compleet gamma accessoires en uitrustingen van Peugeot-makelij die speciaal voor uw wagen werden ontworpen. Voor meer informatie, kunt u terecht bij de verdeler van uw keuze. WEBSITE PEUGEOT Ontdek Peugeot op het internet en surf naar : PEUGEOT CONTACT CENTER België : 070/ (1) Vraag uw verdeler de overeenkomstige contractuele documenten om de toepassingsvoorwaarden van deze contracten, waarborgen en diensten te kennen. (2) In heel West-Europa. (3) Peugeot Verzekering is een product van SERVIS nv, verzekeringsmaatschappij toegelaten onder het nummer PSA Finance Belux nv (CBFA-nr A) treedt op als verzekeringsagent van SERVIS nv. De erkende Peugeotverdelers treden op als onderagent van PSA Finance Belux nv. Bel naar 0800/ om de door de CBFA erkende verdelers te kennen. Product alleen beschikbaar in België. (4) Peugeot Finance is een merk van PSA Finance Belux (lener), Sterstraat 99 te 1180 Brussel. Peugeot Stretching : lening op afbetaling met een maximale duur van 60 maanden met voorschot van minimum 15% Klassieke lening : lening op afbetaling. De informatie en de afbeeldingen in deze brochure zijn gebaseerd op de technische kenmerken zoals zij gekend zijn op het moment van het drukken van dit document. Naargelang de versie is de voorgestelde uitrusting standaard ofwel in optie. In het kader van het streven naar een constante verbetering van de producten kan Peugeot op elk ogenblik de technische kenmerken, de uitrusting, de kleuren en de opties wijzigen. De huidige fotografische reproductietechnieken laten niet toe de kleuren natuurgetrouw weer te geven. Daarom is deze brochure een document met algemeen informatief karakter en niet contractueel bindend. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Peugeot-verdeler. De catalogus of delen ervan mogen niet zonder uitdrukkelijke toelating van Automobiles Peugeot gereproduceerd worden.

24 Ontwerp : bd-ntwk - Uitgeverij : Gutenberg networks - Automobiles Peugeot RC Paris B Gedrukt in de E.U. - DMKTCATA32 - BN - 04/ Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel Scheenaerts, Peugeot België-Luxemburg n.v. - Rue de l Industrie, Nijvel (édition française sur demande) Stempel verdeler Milieu-informatie [KB 19/03/2004]

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg en Assistance Optiway De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching Pro Peugeot

Nadere informatie

NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE

NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE DE EXPERT VOOR UW REIZEN IDEAAL VOOR HET HELE GEZIN De nieuwe Expert Tepee heeft u heel wat te bieden als perfecte metgezel voor een gezinsvakantie of een trip met uw vrienden

Nadere informatie

een terreinwagen met pit

een terreinwagen met pit New PEUGEOT 4008 Smaakvol en robuust Zijn verzorgd en elegant silhouet verdringen geenszins z n karakter. Robuust en strak, is de 4008 echt thuis op bochtige wegen terwijl hij toch lekker compact en gezwind

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Peugeot Waarborg en Assistance Peugeot Optiway: Extension, Budget en Maintenance Peugeot Full Service Verhuring De Peugeot-financieringen:

Nadere informatie

Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be

Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be 107_BE.qxd 8/12/08 10:29 Page 24 Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk Uitgeverij: Gutenberg On Line Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen Een Peugeot... Daar heeft u altijd al van gedroomd, maar hoe kunt u uw droom in vervulling laten gaan? Wie beter dan Peugeot Finance kan u een financieringsoplossing

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

U kunt de applicatie 208 «Let your body drive» downloaden via de App Store of Android Market.

U kunt de applicatie 208 «Let your body drive» downloaden via de App Store of Android Market. PEUGEOT 208 U kunt de applicatie 208 «Let your body drive» downloaden via de App Store of Android Market. REGENERATION OPEN VOOR IETS NIEUWS Net zoals de huidige technologie van alledag een enorme evolutie

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

VERKENNEN BELEVEN DELEN

VERKENNEN BELEVEN DELEN NIEUWE PEUGEOT 5008 VERKENNEN BELEVEN DELEN Het leven is een aaneenschakeling van momenten, van reizen die ons nader tot elkaar brengen en in die optiek werd de nieuwe PEUGEOT 5008 ontworpen als heuse

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie (KB 19/03/2004) Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie (KB 19/03/2004) Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk Realisatie : Altavia Paris Uitgeverij : Gutenberg networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de E.U. DMKTCATA12 oktober 2012 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel

Nadere informatie

ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES

ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES NIEUWE PEUGEOT 308 ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES Wanneer het op geslaagd design aankomt, siert eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen was dit dus ook dé leidraad voor de ontwerpers van de Nieuwe PEUGEOT

Nadere informatie

WWW.PEUGEOT.BE. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]:

WWW.PEUGEOT.BE. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: WWW.PEUGEOT.BE Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk Publishing: Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU BN DMKTCATA11 juli 2009 Verantwoordelijke

Nadere informatie

ONTDEK. België - November 2010

ONTDEK. België - November 2010 ONTDEK DE Peugeot-DIENSTEN België - November 2010 Peugeot Waarborg en Assistance Peugeot Optiway : Extension, Budget en Maintenance De Peugeot-financieringen : Stretching en Autofin De bescherming van

Nadere informatie

308 CC PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

308 CC PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 308 CC Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 308

Nadere informatie

PEUGEOT BIPPER Tepee

PEUGEOT BIPPER Tepee PEUGEOT BIPPER Tepee GENIETEN VAN AANDACHT Origineel en stijlvol Het guitige silhouet, het compacte bolle lijnenspel en de expressieve snoet geven uiting aan het originele cachet dat zo eigen is aan de

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg, Assistance en security Plus Optiway Peugeot Pack All-In De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching

Nadere informatie

De cockpit en de technologische uitrusting doen de bestuurder profiteren van de beste dynamische kwaliteiten binnen zijn segment.

De cockpit en de technologische uitrusting doen de bestuurder profiteren van de beste dynamische kwaliteiten binnen zijn segment. NIEUWE PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De nieuwe Peugeot 3008 bouwt voort op zijn sterktes maar heeft een nóg elegantere en eigentijdsere look gekregen. Dit wordt ondermeer beklemtoond door de nieuwe lichtblokken,

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk Realisatie : Altavia Paris Uitgeverij : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de E.U. DMKTCATA27 BN 11/2011 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel Scheenaerts

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk - Uitgeverij : Gutenberg networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in de E.U. - Ref DMKTCATA03 - BN - 09/2011 - Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel Scheenaerts,

Nadere informatie

PEUGEOT BIPPER Tepee

PEUGEOT BIPPER Tepee PEUGEOT BIPPER Tepee GENIETEN VAN AANDACHT Origineel en stijlvol Het guitige silhouet, het compacte bolle lijnenspel en de expressieve snoet geven uiting aan het originele cachet dat zo eigen is aan de

Nadere informatie

Milieu-informatie [KB 19/03/2004] www.peugeot.be. Peugeot // 207 CC AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. Stempel verdeler

Milieu-informatie [KB 19/03/2004] www.peugeot.be. Peugeot // 207 CC AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. Stempel verdeler Milieu-informatie [KB 19/03/2004] www.peugeot.be Stempel verdeler AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. Ontwerp: bd-ntwk Uitgeverij: Gutenberg OnLine Digital Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503

Nadere informatie

DE 407, DUURZAME ESTHETIEK De 407 en 407 SW stralen dynamisme en klasse uit. De sterk geprononceerde voorruit ligt keurig strak in het verlengde van

DE 407, DUURZAME ESTHETIEK De 407 en 407 SW stralen dynamisme en klasse uit. De sterk geprononceerde voorruit ligt keurig strak in het verlengde van 407 / 407 SW DE 407, DUURZAME ESTHETIEK De 407 en 407 SW stralen dynamisme en klasse uit. De sterk geprononceerde voorruit ligt keurig strak in het verlengde van de motorkap en de cabine : kortom, duurzame

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies. NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur.

Nadere informatie

Kom en profiteer van de Saloncondities op het hele gamma

Kom en profiteer van de Saloncondities op het hele gamma JANUARI 2014 Kom en profiteer van de Saloncondities op het hele gamma Van 2 tot 31 januari Open op zondag 19 en 26 januari De sensationele aanbiedingen van 2 tot 31 januari SENSATIONELE CONDITIES VOORBEHOUDEN

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ JOUW NIEUWE PEUGEOT OF PEUGEOT OCCASIE ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW, BIJNA NIEUW OF OCCASIE: KIES DE OMNIUMFORMULE DIE BIJ JOU PAST! Je

Nadere informatie

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion 100% ELECTRISCH NL ACCESSOIRES ion MAAK UW ion NOG UNIEKER Met de 100 % elektrische, gebruiks- en milieuvriendelijke ion geeft u te kennen dat u klaar bent voor een nieuwe, ecologische manier van autorijden.

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u.

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u. PEUGEOT VERZEKERING Onze autoverzekering, even uniek als u. EEN VOLLEDIGE AUTOVERZEKERING OP MAAT! ALLES BEGINT MET EEN VOLLEDIGE BA-DEKKING Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies

Nadere informatie

Milieu-informatie (KB 19/03/2004) www.peugeot.be

Milieu-informatie (KB 19/03/2004) www.peugeot.be PartnerTepee_BelgiqueBN 11/06/08 15:07 Page 22 Diensten en dealernet Partner Tepee Wie kiest voor Peugeot, kiest voor een uitgebreid netwerk van verdelers die u optimaal ontvangen, professioneel verder

Nadere informatie

PEUGEOT ion 100% ELECTRIC

PEUGEOT ion 100% ELECTRIC PEUGEOT ion 100% ELECTRIC innoveer MET EEN NIEUWE STADSMOBILITEIT Peugeot ligt voor op z n tijd Deze langverwachte, innoverende 100% elektrische auto van de nieuwste generatie, is nu realiteit geworden.

Nadere informatie

Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU BN DMKTCATA11. Luxemburg nv Rue de l Industrie, 22 1400 Nivelles (édition française sur demande)

Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU BN DMKTCATA11. Luxemburg nv Rue de l Industrie, 22 1400 Nivelles (édition française sur demande) 607_BELGIQUE_oct07.qxd 2/01/08 11:41 Page 28 Spring uit de band U ontdekte zonet de persoonlijkheid van de 607 in al haar facetten. Het expressieve lijnenspel heeft u ongetwijfeld geprikkeld. De elegantie

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

Expert Tepee. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be

Expert Tepee. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk - Realisatie: Altavia Paris - Uitgeverij: Gutenberg On Line - Automobiles Peugeot. RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in

Nadere informatie

PEUGEOT Partner Tepee

PEUGEOT Partner Tepee PEUGEOT Partner Tepee OPTIONS AND Partner Tepee Access 1.6 BlueHDi 75 ch Man.5 14.856 Laterale airbags vooraan 40 Bescherming onder motor 10 Airconditioning 1.80 Pack Plus 180 Cruise control en snelheidsbegrenzer

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889 Peugeot // 207 CC 207CCRG_BE_0708_3.qxd 15/09/08 20:07 Page 2 Design 06 Comfort 10 Prestaties 14 Veiligheid 18 Afwerking en binnenbekleding 20 Kleuren en afmetingen 26 Peugeot, al autoconstructeur sinds

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 augustus 2016 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU EDUCTION Fiscaal vermogen (PK) 4 Maximum

Nadere informatie

SPECIALE AANBIEDINGEN OP ONZE STOCKWAGENS!

SPECIALE AANBIEDINGEN OP ONZE STOCKWAGENS! Promoties november 2009 SPECIALE AANBIEDINGEN OP ONZE STOCKWAGENS! SUPER VOORDELIGE AANBIEDINGEN CITROËN Nemo CITROËN Berlingo CITROËN C5 CITROËN C C Gemengd verbruik (l/100 km): van 4,5 tot 9,4. CO 2

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE. citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders

CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE. citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders CITROËN ASSURANCE

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES PEUGEOT 208 ACCESSOIRES EEN EIGEN ACCENT Door te kiezen voor een 208 kiest u voor een auto van een volledig nieuwe generatie. Een auto die van nature ergonomisch en in alle opzichten modern is. Versterk

Nadere informatie

Boordcomputer Autonomie, gemiddeld en momenteel verbruik, afgelegde en nog af te leggen afstand, gemiddelde snelheid, waarschuwingen,

Boordcomputer Autonomie, gemiddeld en momenteel verbruik, afgelegde en nog af te leggen afstand, gemiddelde snelheid, waarschuwingen, Coupé 407 GODDELIJKE INSPIRATIE Al sinds mensenheugenis hebben artiesten altijd gestreefd naar perfect evenwicht. Op het vlak van autodesign, hebben de ontwerpers van Peugeot een belangrijke stap gezet

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf SALONCONDITIES TOT 6. 4 5 0,- VOORDEEL Er is al een CR-V City Runner vanaf 19.490,- 199,-/MAAND (catalogusprijs CR-V City Runner 2.0 i-vtec S 22.990-1.500 salonkorting* - 2.000 Eco-bon**) of 21.490 zonder

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

Prijzen Juli - Augustus 2016 - België

Prijzen Juli - Augustus 2016 - België Prijzen Juli - Augustus 2016 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving

Nadere informatie

HELEMAAL NAAR EIGEN SMAAK

HELEMAAL NAAR EIGEN SMAAK NIEUWE PEUGEOT 108 108 HELEMAAL NAAR EIGEN SMAAK Durf u te onderscheiden van de massa en geef uiting aan uw eigen smaak! Maak uw keuze tussen de berline of de soft-top en laat uw creativiteit de vrije

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 SW

NIEUWE PEUGEOT 308 SW NIEUWE PEUGEOT 308 SW VERANDER VAN PERSPECTIEF Het kenmerk van geslaagd design is een strakke belijning. De nieuwe PEUGEOT 308 SW heeft een modern, elegant en representatief voorkomen. Hij oogt stoer

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

ONTDEK. België - December 2012

ONTDEK. België - December 2012 ONTDEK DE Peugeot-DIENSTEN België - December 2012 Peugeot Garantie en Assistance Peugeot Optiway : Extension, Budget en Maintenance Peugeot Pack Zen Autofin Peugeot Pack All-In De bescherming van uw financiering

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Prijzen Februari 2016 - België

Prijzen Februari 2016 - België Prijzen Februari 2016 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT BOXER. www.peugeot.be. Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler

NIEUWE PEUGEOT BOXER. www.peugeot.be. Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler Ontwerp: BD Network - Uitgeverij: Gutenberg networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in de E.U. - Ref DMKTCATA22 - BN - 06/2014 - Verantwoordelijke uitgever: Emmanuel Scheenaerts,

Nadere informatie

Belangrijkste troeven

Belangrijkste troeven Belangrijkste troeven 1 2 3 4 5 6 Laagste bonus-malusgraad voor veilige bestuurders vanaf 30 jaar Geen premieverhoging bij een ongeval in fout dankzij de Safety Card Allianz 0-vrijstelling De waarde van

Nadere informatie

Ontwerp: bd-ntwk Realisatie: ALTAVIA Uitgeverij: Gutenberg On Line (5) Automobiles

Ontwerp: bd-ntwk Realisatie: ALTAVIA Uitgeverij: Gutenberg On Line (5) Automobiles ExpertVP-BE-1206 15/12/06 11:03 Page 24 Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. l Industrie, 22 1400 Nijvel (édition française sur demande)

Nadere informatie

De nieuwe Audi A4. Voorsprong is intens. Design. Technologie. Motoren. Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM G CO2/KM

De nieuwe Audi A4. Voorsprong is intens. Design. Technologie. Motoren. Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM G CO2/KM De nieuwe Audi A4. Design Voorsprong is intens. Technologie Motoren Audi A4 Berline 3,7-7,8 L/100 KM 95-136 G CO2/KM Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM 98-139 G CO2/KM Design Voel de vooruitgang. De nieuwe

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Prijzen Oktober 2015 - België

Prijzen Oktober 2015 - België Prijzen Oktober 2015 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 (OPEN OP ZONDAG 19 OKTOBER) GRATIS TECHNOLOGIEËN Kies vandaag uw 600 GRATIS(3) bovenop de andere kortingen. Geldig op Fiesta, B-MAX, C-MAX, Grand C-MAX, Kuga, Tourneo Courier

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Ombouw Lichte vracht. Omgebouwd door:

Ombouw Lichte vracht. Omgebouwd door: Ombouw Lichte vracht Deze ombouw laat toe een personenwagen in te schrijven als lichte vracht. Wat is uw voordeel? - Voor Particulieren : Geen inschrijvingstaks, lage rijtaks. - Voor Bedrijven : Aftrekbaarheid

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels Chrysler Grand Voyager speciale reeks 25 th Anniversary 2.8L CRD Automaat Bovenop de rijkelijke basisuitrusting: 7-zitplaatsen Stow n Go, ABS, TCS, ESP, ERM, airconditioning zonder cfk en met 3 zones,

Nadere informatie

CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES. FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11

CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES. FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11 CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11 PERSONALISEREN LICHTMETALEN VELG 17 Donker grijs met Jeep-centerlogo. Voor alle modellen behalve Trailhawk.

Nadere informatie

PSA VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ

PSA VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ PSA VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ JOUW NIEUWE PEUGEOT OF PEUGEOT OCCASIE ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW, BIJNA NIEUW OF OCCASIE: KIES DE OMNIUMFORMULE DIE BIJ JOU PAST! Je bent

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig

Nadere informatie

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE S OP HET HONDA-GAMMA Jazz DYNAMIC De nieuwe Jazz is nu ook beschikbaar met een pittige 1.5 i-vtec benzinemotor die zijn nieuwe dynamische look alle eer aandoet. Deze compacte

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven!

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U rijdt al jaren zonder ongeval in fout? U hebt een verantwoordelijke rijstijl? Kortom u bent een goede bestuurder? Dan doen

Nadere informatie

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven!

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven! 4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Met Turbo Bonus tellen ongevallen van meer dan 5 jaar geleden niet meer mee voor de berekening van de bonus-malusgraad.

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Actie Auto tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Onderschrijf een contract BA Auto en ontvang

Nadere informatie

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward ONTDEK ONZE SALONACTIES 2019 BLACK EDITION Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: 21.300 Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine manueel Aanbevolen catalogusprijs 1) 26.380 Salonkorting 2) - 4.080

Nadere informatie

ACTIE GEZIN. tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot. 2 jaar aan halve prijs! Familiale. Rechtsbijstand Privéleven*

ACTIE GEZIN. tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot. 2 jaar aan halve prijs! Familiale. Rechtsbijstand Privéleven* ACTIE GEZIN tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot 2 jaar aan halve prijs! Top + Familiale Rechtsbijstand Privéleven* 2 jaar aan halve prijs! Top + Familiale Rechtsbijstand Privéleven* Onderschrijf

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

Citroën C3 ( )

Citroën C3 ( ) Citroën C3 (2010-2016) Kleurrijke persoonlijkheid Autotest Alle auto's lijken op elkaar. Zeker in het middensegment is het moeilijk kiezen omdat iedereen hetzelfde belooft. Alle auto's zouden voordelig,

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] Stempel verdeler Ontwerp: BD Network - Realisatie: Altavia Paris - Uitgeverij: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in de E.U. - BN - DMKTCATA39 07/2014 - Verantwoordelijke uitgever:

Nadere informatie

DE TOYOTA AURIS BLACK EDITION. SUBTIEL AGRESSIEF.

DE TOYOTA AURIS BLACK EDITION. SUBTIEL AGRESSIEF. DE TOYOTA AURIS BLACK EDITION. SUBTIEL AGRESSIEF. De speciale reeks Black Edition doet mensen verrast op- en omkijken. Een agressieve look, en toch discreet... Het zwarte dak, de zwarte achteruitkijkspiegels

Nadere informatie

HYUNDAI OPENDEURDAGEN

HYUNDAI OPENDEURDAGEN HYUNDAI OPENDEURDAGEN van 12 t.e.m. 20 september (open op zondag 14/09) VEROVER DE STAD MET DE GLIMLACH. Er is al een i10 vanaf 8.499 VERRASSEND COMPLEET, VERRASSEND BETAALBAAR. Er is al een i20 5D vanaf

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Koetswerkkleur niet conform Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken),

Nadere informatie

Prijzen Juli - Augustus 2016 - België

Prijzen Juli - Augustus 2016 - België Prijzen Juli - Augustus 2016 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie