*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies."

Transcriptie

1 NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE

2 STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur. De gloednieuwe dagrijlichten met LED-technologie* geven een extra cachet aan de voorpartij en onderstrepen zijn modern dynamisme. Zijn design geeft meteen aan dat het een wagen is die uitermate ruim en erg toegankelijk is. Door de innovatieve uitrusting en het weldoordachte comfort is rijplezier gegarandeerd. Aan boord

3 van de Partner Tepee, krijgt u als het ware een uitnodiging om op vakantie te gaan, om te genieten, om erop uit te trekken, fijn de natuur in. Praktisch, comfortabel, toegankelijk zijn kernwoorden en zo heeft de Partner Tepee drie aparte zetels* (en vijf aparte zetels in configuratie 7 plaatsen**), achteraan een gloednieuw Zénith dak**, een achterklep met achterruit die apart open kan**. Als ruime wagen beschikt de Partner Tepee uiteraard over een riante binnenruimte. Dankzij de nieuwe e-hdi krachtbronnen geniet u in alle veiligheid van rijkwaliteiten zonder weerga, zowel in de stad als op de open weg. De Partner Tepee weet als geen ander het nuttige met het aangename te combineren en past zich aan alle situaties aan. U zult beslist veel plezier beleven aan uw Partner Tepee! *Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

4 HANDIG EN RUIM GENIETEN VAN EEN PRAKTISCHE WAGEN Voor uw avonturen kortbij of ver weg, net zoals voor bij uw dagelijkse verplaatsingen kunt u altijd een beroep doen op uw Partner Tepee. De riante, heldere binnenruimte van de Partner Tepee is erg vlot toegankelijk dankzij de brede schuifdeuren*. De royaal bemeten achterklep kan wijd open en staat in voor een vlotte toegang tot het kofferruim met een volume waarin u al uw spullen kwijt kunt zonder gedoe. Er is een laadvolume voorhanden van maar liefst 675 liter onder het afdekscherm en liter voor het gehele laadruim in de configuratie met 5 plaatsen. *Optie of standaard naargelang de versies.

5 Achterruit die apart open kan* De achterklep kan desgewenst worden uitgerust met een achterruit die apart open kan* waardoor u vlot aan het kofferruim van de Partner Tepee kunt, ook al is er maar weinig plaats en is er niet voldoende ruimte op de parkeerplek. *Optie naargelang de versies.

6 BEHAAGLIJKE BINNENRUIMTE OP AVONTUUR IN ALLE COMFORT In de Partner Tepee beschikt de bestuurder over een weidse uitkijk net zoals de overige inzittenden die tijdens de reis volop kunnen genieten van het landschap. De ergonomie voor de bestuurderspositie wordt verzorgd door het stuur dat instelbaar is in de hoogte en diepte, de in de hoogte instelbare bestuurderszetel met armsteun*, de versnellingspook die ingewerkt is op het dashboard. Aan het akoestisch comfort werd bijzonder veel aandacht besteed zodat lange trajecten een waarlijk plezier worden in een aangename sfeer zonder enig storend geluid. Vier luchtmonden zorgen voor aangenaam reizen. Op de Active is er ook standaard airconditioning. Nog meer comfort is er met de automatische bizone airconditioning, standaard op de Outdoor. De Partner Tepee beschikt over Peugeot Connect Sound** : een autoradio met mp3-compatibele cd-speler en een handenvrije telefoonkit Peugeot Connect Bluetooth *** genaamd. Dankzij het USB-poortje beschikbaar met de Peugeot Connect Bluetooth *** luistert u in alle vrijheid naar uw eigen favoriete muziek.

7 1. Opbergrekje (capucine)* Dit opbergrekje omvat de zonneschermen en sluit mooi aan op de dakbekleding. Er zijn kijkgaatjes ingebracht zodat u vlot uw opgeborgen spullen kunt weervinden. *Standaard naargelang de versies. 2. Handschoenenkastje aan bestuurderszijde Wel zo handig, zo n opbergruimte van toch 4 liter inhoud, net achter het stuur. 3. USB-poortje Via deze aansluiting maakt u de verbinding met eender welk toestel dat is voorzien van een USB-kabel (uitrusting gelinkt aan de optie Peugeot Connect Bluetooth ) Er zijn tal van uitrustingen mogelijk om gezwind het verkeer in te gaan, zoals de hindernissendetector met geluidssignaal***, de automatische ruitenwissers** en de automatische ontsteking van de lichten**. Daarnaast zijn er nog de elektrisch inklapbare buitenspiegels*** die hetzij manueel hetzij automatisch worden bediend via de afstandsbediening voor de vergrendeling. Voor de veiligheid van uw kinderen, is er een deurvergendelingssysteem*** voorzien dat u makkelijk kunt bedienen via een knop op het dashboard. U kunt kiezen uw wagen uitrusten met Peugeot Connect Nav***. Dit navigatiesysteem is voorzien van een 7 scherm waardoor u bijzonder gemakkelijk overal uw weg weet te vinden. De kaartgegevens, die zich op de SD-card bevinden, krijgt u naar wens te zien in 2D of vogelperspectief. Dankzij de geïntegreerde Bluetooth kit belt u handenvrij. Peugeot Connect Nav kan ook muziekcd s afspelen én mp3/wma (Windows media Audio) formats. *Standaard naargelang de versies. **Optie of standaard naargelang de versies. ***Optie naargelang de versies.

8 COMFORTABEL EN MODULEERBAAR ER KAN NOG MEER BIJ! Ontworpen om te reizen, te ontdekken, past de praktische Partner Tepee, die bovendien naar wens moduleerbaar is, zich vlot aan het aantal inzittenden of aan de hoeveelheid bagage die u wenst te vervoeren. Volop moduleerbaar, wordt de Partner Tepee, in zijn Outdoor uitvoering, geleverd met drie aparte zetels (vijf aparte zetels op de versie 7 plaatsen*). Vernieuwend binnen zijn klasse, is het feit dat elke zetel kan worden neergeklapt en apart kan worden opgesteld voor een maximale flexibiliteit. Op de versies Access en Active, is de Partner Tepee uitgerust met een opdeelbare achterbank 2/3-1/3 die u eveneens kunt wegnemen. De Partner Tepee is een functionele wagen waarvan het kofferruim in configuratie 5 plaatsen maar liefst 675 liter onder het bagagescherm en liter geladen tot aan het dak en zelfs liter in de opstelling met slechts 2 plaatsen (na wegname van de zitplaatsen achterin) en zo beantwoordt hij telkens aan uw wensen. * Optie naargelang de versies.

9 1/2/3. Aparte zetels achteraan, neerklapbaar en uitneembaar. Elke zetel kan worden neergeklapt en kan zo worden weggenomen zonder moeite. Een beschermplaat, in configuratie 5 plaatsen, aan de achterkant van de rugleuning van de centrale zetel kan dienst doen als tafeltje met een bekerhouder voor een optimaal reiscomfort voor de inzittenden achterin. 4. Opsplitsbare achterbank 2/3-1/3, neerklapbaar en uitneembaar. 7 PLAATSEN* VOOR MEER PARTNER TEPEE 5 heuse zitplaatsen achterin en iedereen kan mee! De Partner Tepee met 7 zitplaatsen* is nóg handiger. Op rij twee staan er drie individuele zetels iets hoger opgesteld, terwijl de twee extra zetels op rij drie rusten op een iets hoger steunvlak. Daardoor genieten alle passagiers van optimaal comfort. De toegang en de instap werden degelijk bestudeerd en verlopen vlot via de handige zetels. De ruimte tussen de twee zetels op de derde rij volstaat om kinderen te doen plaats nemen via de achterklep. De 5 zetels achterin kunnen worden dichtgeklapt in portefeuille -stand en kunnen apart worden opgesteld en bieden u de mogelijkheid de wagen aan te passen naar uw wensen. *Optie naargelang de versies.

10 UNIEK ZÉNITH DAK DANKZIJ HET ZÉNITH DAK* WORDT BINNEN EEN BEETJE BUITEN Via het knappe en originele nieuwe Zénith dak* van de Partner Tepee met zijn vier grote dakvensters laat het licht binnen in de cabine van de wagen waardoor de inzittenden een weergaloos ruimtegevoel krijgen en ten volle genieten van het zonnelicht. Voor een optimale gebruiksvriendelijkheid, zijn er, naast het opbergrekje voorin, handige opbergvakjes ingewerkt in het dakpaviljoen van het nieuwe Zénith dak* : namelijk, boven de inzittenden achterin is er een centrale opbergmogelijkheid vervaardigd met een doorschijnende bodem en verder een kofferbak met een opening aan weerszijden, die dus ook van achteraan met open klapdeur kan worden benut. Elke passagier beschikt dus vanop zijn eigen zitplaats over extra mogelijkheden om zijn spullen netjes op te bergen. Nóg meer gezelligheid krijgt u via de geurverspreider die de hele cabine parfumeert via ondermeer ook de luchtroosters op de tweede rij. U stelt gewoon volledig uw eigen sfeer samen. *Optie naargelang de versies.

11 1. De dakstangen op het nieuwe Zénith dak, kunnen een last dragen tot 80 kg waardoor de Partner Tepee meteen nog veelzijdiger is. De dakstangen kunnen zowel in de lengte als in de breedte worden opgesteld, over gebruiksgemak gesproken. 2. De kofferbak is toegankelijk van binnenin als van buitenaf en levert beduidend meer opbergruimte op. 3. Drie luchtroosters en de geurverspreider zorgen voor optimaal comfort voor de passagiers achteraan.

12 PARTNER TEPEE OUTDOOR MET DE GRIP CONTROL * OP UW PARTNER TEPEE OUTDOOR, LEIDT U DE WEG... Met zijn specifieke All Road onderstel leent de Partner Tepee Outdoor zich perfect voor het avontuur op allerlei wegen en banen. Het actieterrein van de Partner Tepee Outdoor wordt nóg groter dankzij de Grip Control* die zorgt voor extra baanvastheid door middel van een antislipsysteem dat zich aanpast aan de ondergrond: sneeuw, modder of zand, met behulp van een draaiknop stelt u de

13 1 2 gewenste modus in voor veilig en vrij rijplezier. De automatische airconditioning met gescheiden instelling van de gewenste temperatuur, de individuele aparte zetels achterin en de mistlampen vervolledigen de uitrusting van de Partner Tepee. 1. Grip Control 2. De Partner Tepee Outdoor gaat resoluut voor een stoere look met een riante frontspoiler onderaan, LED dagrijlichten, mistlampen met verchroomde rand, zijdelingse stootstrips onderaan de carrosserie. Dit alles zorgt ervoor dat deze wagen meteen wordt opgemerkt.

14 Opberglade onder de bestuurderszetel, standaard op Active en Outdoor. 2. Middenconsole Tussen de twee voorste zetels in, is er een middenconsole verkrijgbaar in optie naargelang de versies met het Pack Kids. Deze console is uitneembaar en staat op een steun waarin er drie bekerhouders zijn ingewerkt.

15 3. De zonneschermen op de schuifdeuren verzachten de lichtsterkte en zorgen zo voor comfortabel reizen (optie naargelang de versies met het Pack Kids). 4. Dagrijlichten met LED-technologie* en mistlampen* verlenen een elegante en technische toets. *Standaard of optie naargelang de versies.

16 PEUGEOT EN HET MILIEU Het behoud van onze aardbol is een van onze grootste uitdagingen. e-hdi TECHNOLOGIE Peugeot heeft de Partner Tepee uitgerust met de e-hdi technologie : een STOP & START systeem van de jongste generatie. Dankzij dit systeem slaat de motor automatisch af als de wagen stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood verkeerslicht of een stopbord. Kenmerkend voor de e-hdi-technologie is de souplesse waarmee de motor weer wordt gestart wanneer de bestuurder wil wegrijden. De e-hdi drukt het verbruik en zorgt voor een lagere CO 2 -uitstoot. DE FAP-rOETFILTEr (FILTrE A PArTICULES) De HDi-techniek, exclusief voor PSA Peugeot Citroën, wordt sinds 2000 gecombineerd met een zeer doelkrachtig uitlaatgasreinigingssysteem, de FAP-roetfilter (FAP). Peugeot was de eerste constructeur om bepaalde modellen standaard met dit systeem uit te rusten. Deze filter beperkt de uitstoot van roetstof - ongeacht de grootte - tot het nauwelijks meetbare niveau (0,004 g/km). De zelfreinigende roetfilter reinigt de uitlaatgassen van de motor. Dankzij deze techniek wordt de dieselmotor een van de schoonste krachtbronnen.

17 VAN NATURE STERK De Partner Tepee biedt u de keuze tussen een benzinemotor en drie dieselmotoren. Als deze krachtbronnen genieten van de Peugeot knowhow. Deze motoren zijn robuust en duurzaam zoals alom wordt erkend van Peugeot. Iedere motorvariant is een uitwerking van de doelstelling van Peugeot om schone en milieuvriendelijke motoren te ontwerpen en te ontwikkelen. 1,6l benzine 98 pk Zuinig in gebruik, dynamisch en volop rijplezier zijn de kernwoorden voor deze benzinemotor. 1,6l HDi 75 pk FAP Deze zuinige dieselmotor met «Common Rail» inspuiting staat borg voor degelijke prestaties, ook met volle lading, vlotte acceleraties en hernemingen bij laag of gemiddeld toerental en rijplezier. 1,6l HDi 92 pk FAP Deze motor staat in voor levendigheid en staat zijn mannetje bij acceleraties en hernemingen tegen een aantrekkelijk kostenplaatje. 1,6l HDi 115 pk FAP Deze krachtbron vormt een ideaal evenwicht tussen prestaties, rijplezier, zuinigheid en milieuvriendelijkheid. VERBRUIK EN UITSTOOT Motor Maximumvermogen (pk-omw./min) Prestaties Maximumkoppel (Nm bij omw./min) Verbruik** l / 100 km Stad Buiten de stad Gemengd CO 2 (g/km) 1,6l benzine 98 pk 98 / / ,6 5,7 7, ,6l HDi 75 pk FAP 75 / / ,1 4,6 5, l e-hdi 92 pk* FAP 92 / / ,5 4,6 4, l e-hdi 92 pk* FAP BMP 92 / / ,1 4,5 4, l HDi 115 pk FAP 115 / / ,1 4,9 5,3 139 *Met STOP & START. **Volgens richtlijn 99/100/EU en in een opstelling met 5 plaatsen. De opgegeven verbruikcijfers in de tabel hierboven stemmen overeen met de gehomologeerde waarden, conform de Europese regelgeving terzake die van toepassing is voor alle Europese constructeurs en alle wagens die in Europa worden verkocht. Aan de hand van deze waarden kunt u verschillende wagens vergelijken en zo uw keuze bepalen : - Het verbruik in de stad wordt gemeten op basis van een parcours van 4 kilometer in een bebouwde kom. - De meting voor het verbruik buiten de stad gebeurt op basis van een parcours op de open weg van ongeveer 7 kilometer. - Het gemengde verbruik stemt overeen met het gemiddelde van beide parcours, dus op basis van een afstand van 11 kilometer. De opgegeven waarden worden verkregen onder strikte omstandigheden (temperatuur, laadgewicht, instellingen van de testrolbank, enz...) volgens een bezadigde rijstijl. In de praktijk zal het verbruik van uw wagen wellicht afwijken van deze gehomologeerde waarden; het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, het laadgewicht, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van imperialen (ook zonder belading), intens gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de algemene staat van de wagen, enz.

18 INTELLIGENT EN VEILIG De Partner Tepee is een moderne ludospace die over alle veiligheidssnufjes beschikt voor zowel de bestuurder als de passagiers. remmen Met twee geventileerde remschijven van 283 mm vooraan en twee volle remschijven van 268 mm achteraan kan de Partner Tepee remmen als de beste, ongeacht de omstandigheden. Het antiblokkeersysteem of ABS helpt u op het juiste traject te blijven tijdens een noodrem. De elektronische remkrachtverdeler (REF) stemt de remkracht wiel per wiel af voor meer doeltreffendheid, in het bijzonder tijdens remmen in een bocht. De noodremhulp (AFU) versterkt de mate waarin u remt, mocht dit nodig blijken. Deze extra rembijstand dient om de remafstand in te korten. Bij fors afremmen, treden de noodknipperlichten in werking zodat achterliggend verkeer meteen is gewaarschuwd en er dus minder risico is op een aanrijding. Het in optie verkrijgbare elektronische stabiliteitsprogramma ESP, houdt de wagen op zijn traject binnen de wetten van de fysica, van zodra de rekeneenheid een begin van onder- of overstuur detecteert. Als onderdeel van het ESP werkt het antislipsysteem (ASR) in op de remmen en de motorcontrole om bij verminderde bandengrip het doorslippen van de wielen te beperken. HOOFDSTEUNEN De rugleuning en de hoofdsteunen zijn dusdanig ontworpen om mooi aan te sluiten met de lichaamscontouren om aldus de gevolgen van een botsing te beperken. AIrBAGS Naast de standaardbestuurders- en passagiersairbag kan de Partner Tepee, al dan niet in optie naargelang de versies, worden uitgerust met laterale airbags. ISOFIx BEvESTIGINGSPUNTEN U kunt met een gerust hart een kinderzitje installeren zonder dat u daarvoor een veiligheidsgordel hoeft te gebruiken want op de zijplaatsen op rij twee zijn er bevestigingsstangen en verankeringen voorzien tussen de zitting en de rugleuning.

19 ABSOrPTIE van DE BOTSENErGIE Bij een frontale aanrijding wordt het cabine beschermd door drie kreukelassen : een lage, een middelste en een hoge. Deze absorberen de energie die vrijkomt van de impact. Bij een zijdelingse aanrijding wordt de vrijgekomen energie doorgevoerd naar de onderkant van de wagen. De Partner Tepee is zo ontworpen dat hij de vrijgekomen energie van de impact eerst via de kreukelstang achteraan opvangt en vervolgens via de onderkant van de wagen. Bij een omkanteling blijft de beschermkooi intact dankzij een degelijke resistentie van de cabine. De structuur van de Partner Tepee is dusdanig ontworpen dat hij de voetganger zoveel mogelijk hoedt voor ernstig letsel bij een eventuele aanrijding. Bij een botsing, trekt de stuurkolom zich 40 mm in om de bestuurder maximaal te vrijwaren. mistlampen vooraan met COrNErINGSFUNCTIE (*) Voor nóg meer veiligheid en een optimaal zicht op de weg is de Partner Tepee met het Pack Zichtbaarheid voorzien van mistlampen vooraan met corneringsfunctie. Wanneer het dimlicht brandt, worden de mistlampen automatisch ingeschakeld in functie van de draaislag. *Alleen met het pack Zichtbaarheid (standaard of optie naargelang de versies). PEUGEOT CONNECT SOS* Automatische noodoproep in geval van in werking treding van de airbags of de pyrotechnische gordelspanners waardoor de plaats van het voertuig meteen wordt bepaald en er een telefonische verbinding wordt gemaakt waardoor de nodige hulpdiensten snel ter plaatse kunnen komen. U kunt ook zelf een noodoproep doen door gewoon gedurende 3 seconden op de SOS-knop te duwen op het dashboard. *De dienst Peugeot Connect SOS is beschikbaar op voertuigen die zijn uitgerust met de optie Peugeot Connect Nav, onder voorbehoud van aanvaarding bij de bestelling van het voertuig. PEUGEOT CONNECT SOS is beschikbaar in Frankrijk, Duitsland, Italië,Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, Groot-Brittannië. In de loop van het jaar volgen Denemarken en Polen. PEUGEOT CONNECT ASSISTANCE* Biedt u de mogelijkheid om 24u/24, 7d/7 in contact te treden met de dienst PEUGEOT ASSISTANCE door de knop met het leeuwtje in te drukken. Dankzij de informatie van het voertuig (gps-positie, serienummer, kilometerstand, mechanische waarschuwingen...), kan PEUGEOT ASSISTANCE snelle en efficiënte dienst verlenen en u ter plaatse een takelwagen sturen*. *De interventie van Peugeot Connect Assistance is onderhavig aan de algemene voorwaarden en de contractuele garantie of afgesloten servicecontract. Deze dienst is gelinkt aan de optie Peugeot Connect Nav. CrUISE CONTrOL EN SNELHEIDSBEGrENzEr* De cruise control houdt uw voertuig keurig aan dezelfde snelheid zonder het gaspedaal te hoeven in te duwen. De snelheidsbegrenzer beperkt de snelheid tot aan de ingestelde limiet. *Optie naargelang de versies. DIEFSTALBEvEILIGING Bij het ontwerp van de Partner Tepee is er degelijk rekening gehouden met de voorkoming van diefstalrisico s van zowel het voertuig als specifiek de mogelijke bagage aan boord. De wagen is voorzien van centrale deurvergrendeling* en er zijn geen sluitingsknopjes meer zichtbaar aan de deuren. Er is een drukknop op het dashboard om de sluiting te activeren. Zodra de wagen harder rijdt dan 10 km/u sluiten de portieren automatisch. Via de afstandsbediening* met twee toetsen kan de hele wagen worden afgesloten of ontgrendeld. *Standaard of optie naargelang de versies.

20 KLEUREN METAALKLEUREN (Optie naargelang de versies) Nocciola bruin Rich Oak bruin Kyanos blauw Aluminium grijs Fer grijs Persamos groen EFFEN KLEUREN (beschikbaar naargelang de versies) Banquise wit Onyx zwart Ardent rood VELG EN WIELDOPPEN Wieldop Atacama 15 op Access Wieldop Nateo 15 op Active Wieldop Grenade 16 op Outdoor Lichtmetalen velg Arenal 16 op Active en Outdoor (optie)

21 BINNENBEKLEDINGEN Binnenbekleding Réseau (op Access) Binnenbekleding Cadaska blauw (op Active) Binnenbekleding Cadaska beige (op Active) Binnenbekleding Spa Criollo (op Outdoor) AFMETINGEN (In mm)

22 ACCESSOIRES BIj UW PEUGEOT-VERDELER VINDT U EEN VOLLEDIG ASSORTIMENT ACCESSOIRES VOOR UW PARTNER TEPEE. Lichtmetalen velg Jordan r 17 Lichtmetalen velgen lenen zich bij uitstek om uw voertuig extra uitstraling en een persoonlijke toets te geven. De velgen worden geleverd zonder schroeven en sierdop. Ref : 9607 W5 Fietsendrager op trekhaak Bijzonder praktisch wanneer u vaak uw fietsen meeneemt op reis dankzij de eenvoudige en handige montage. Zie erop toe dat er een waarschuwingspaneel is met elektrische lichten. Fietsendrager voor 2 fietsen - Ref : Skidrager op dakstangen Via deze drager kunt u 4 à 6 paar skis vervoeren of skis en een snowboard. voor 4 paar - Ref : (zoals afgebeeld) voor 6 paar - Ref : Bevestigingskit - Ref : Kinderzitje romer Duo + Isofix 3 ankerpunten Getest en goedgekeurd volgens de meest strikte normen (Europese homologatie ECE R44). Groep : 1 Ref : Handsfree support kit Box met omswitchbaar frontje ter ondersteuning van de handenvrije kit Parrot MKi U maakt gebruik van uw mp3, iphone, USB sleutel... dankzij de mini-jack en USB-kabels. Ref : 9701 NH Wilt u meer weten over uw toekomstige Partner Tepee? Stel uw wagen samen op onze website. U krijgt er gelijk alle nuttige informatie aangaande de beschikbare kleuren en motoren, het onderhoud, de beschikbare opties en de technische kenmerken. Afspraak dus op de website.

23 DIENSTEN EN DEALErNET Wie kiest voor Peugeot, kiest voor een uitgebreid netwerk van verdelers die u optimaal ontvangen, professioneel verder helpen, uitrustingen en diensten van topkwaliteit aanbieden. voor UW GEmOEDSrUST PEUGEOT FINANCE (4) PEUGEOT WAARBORG(1) Kwaliteit is voor Peugeot een dagelijkse drijfveer: voordelen binnen het net, contractuele waarborg van twee jaar zonder kilometerbeperking, waarborg van 3 jaar op de koetswerklak en een waarborg van 12 jaar tegen doorroesten(2). PEUGEOT ASSISTANCE Met een eenvoudig telefoontje naar komt u elke tegenslag te boven, in heel West-Europa. Peugeot Assistance(1) waakt 24 uur op 24, 7 dagen op 7. PEUGEOT OPTIWAY CONTRACTEN(1) Uitbreiding en Onderhoud, twee unieke formules op maat om kommerloos rond te rijden. Assistentie bij het herstellen na een defect, vervanging van de aan slijtage onderhevige onderdelen bij de onderhoudsbeurten : u kiest zelf het niveau van tussenkomst op uw wagen en blijft altijd genieten van de kwaliteitsgarantie van Peugeot. Voor optimale bewegingsvrijheid. PEUGEOT VERZEKERING(3) Peugeot Verzekering biedt verzekeringscontracten aan, zonder verrassingen, gekoppeld aan de exclusieve diensten van het Peugeotnet : Bescherming van het voertuig : 3 jaar waardegarantie. Bij totaalverlies of diefstal kunt u bij Peugeot Verzekering kiezen voor een klassieke cashvergoeding of een nieuwe Peugeot met dezelfde cataloguswaarde. Deze waardegarantie is geldig gedurende de eerste 3 levensjaren van uw voertuig. Uniek : totaalverliesdekking voor het overgenomen voertuig. 2 niveaus van franchise waaronder de franchise 0 euro bij het 1ste schadegeval. Bescherming van de bestuurder. De Click. Hebt u een ongeval dan voorkomt de Click dat u daar via uw premie op afgestraft wordt. Bescherming van de mobiliteit. Eerste hulp automatisch inbegrepen bij een ongeval, poging tot diefstal, diefstal of brand + dankzij uw omnium, vervangwagen (max. 3 maanden). Een vertrouwenspersoon: uw Peugeotverdeler. Een volledige service waarbij onderhoud, financiering en verzekering nauw met elkaar verbonden zijn. Kortom, met Peugeot Verzekering profiteert u van de inzet van het Peugeotnet én van alle voordelen van een contract bij een gevestigde verzekeringsmaatschappij. Bel het gratis nummer 0800/ voor een offerte op maat (enkel geldig in België). PEUGEOT STRETCHING Vaker van auto veranderen is nu mogelijk! Deze financiering biedt u een originele manier om uw nieuwe Peugeot aan te schaffen. Na storting van een voorschot (minimaal 15%) en kleine maandelijkse aflossingen, kunt u aan het einde van het contract beslissen om uw Peugeot te houden door de laatste aflossing te betalen ofwel een nieuwe Peugeot kopen met overname van uw vroegere wagen (gewaarborgde overnamewaarde). PEUGEOT AUTOFIN Klassieke financieringen met of zonder voorschot, gevarieerde formules om u zo vrij als een vogel te voelen. De betaling gebeurt via maandelijkse afbetalingen gespreid over een maximale duur van 72 maanden (volgens wettelijke bepalingen). Let op, geld lenen kost ook geld. voor UW PLEzIEr PEUGEOT BOUTIQUE Een compleet gamma accessoires en uitrustingen van Peugeot-makelij die speciaal voor uw wagen werden ontworpen. Voor meer informatie, kunt u terecht bij de verdeler van uw keuze. WEBSITE PEUGEOT Ontdek Peugeot op het internet en surf naar : PEUGEOT CONTACT CENTER België : 070/ (1) Vraag uw verdeler de overeenkomstige contractuele documenten om de toepassingsvoorwaarden van deze contracten, waarborgen en diensten te kennen. (2) In heel West-Europa. (3) Peugeot Verzekering is een product van SERVIS nv, verzekeringsmaatschappij toegelaten door de NBB onder het nr PSA Finance Belux nv (FSMA nr A) treedt op als verzekeringsagent van SERVIS nv. De erkende Peugeotverdelers treden op als onderagent van PSA Finance Belux nv. Bel naar 0800/ om de door de FSMA erkende verdelers te kennen. Product alleen beschikbaar in België. (4) Peugeot Finance is een merk van PSA Finance Belux (lener), Sterstraat 99 te 1180 Brussel. Peugeot Stretching : lening op afbetaling met een maximale duur van 60 maanden met voorschot van minimum 15% Klassieke lening : lening op afbetaling. De informatie en de afbeeldingen in deze brochure zijn gebaseerd op de technische kenmerken zoals zij gekend zijn op het moment van het drukken van dit document. Naargelang de versie is de voorgestelde uitrusting standaard ofwel in optie. In het kader van het streven naar een constante verbetering van de producten kan Peugeot op elk ogenblik de technische kenmerken, de uitrusting, de kleuren en de opties wijzigen. De huidige fotografische reproductietechnieken laten niet toe de kleuren natuurgetrouw weer te geven. Daarom is deze brochure een document met algemeen informatief karakter en niet contractueel bindend. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Peugeot-verdeler. De catalogus of delen ervan mogen niet zonder uitdrukkelijke toelating van Automobiles Peugeot gereproduceerd worden.

24 Ontwerp: bd-ntwk Realisatie / Uitgever : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Gedrukt in de E.U. DMKTCATA28 BN 04/2012 Verantwoordelijke uitgever: Emmanuel Scheenaerts, Peugeot België - Luxemburg n.v. Rue de l industrie Nijvel (édition française sur demande). Stempel verdeler milieu-informatie [KB 19/03/2004]

IN BEWUSTWORDING. SMART BEAM ASSIST dimt automatisch het grootlicht zodra een tegenligger nadert. Hoffelijk en veiliger, geniet van comfort op maat.

IN BEWUSTWORDING. SMART BEAM ASSIST dimt automatisch het grootlicht zodra een tegenligger nadert. Hoffelijk en veiliger, geniet van comfort op maat. 50 Word gedreven door verlangen. Koester het en laat uw zintuigen strelen door luxe die is gericht op gevoel. De geheel nieuwe Infiniti Q50 is hiervoor ontworpen. Hij verzorgt u met een ongekende intensiteit

Nadere informatie

Tips voor ouders, met speciale pagina s voor kinderen. Kinderen klikvast in de auto

Tips voor ouders, met speciale pagina s voor kinderen. Kinderen klikvast in de auto Tips voor ouders, met speciale pagina s voor kinderen Kinderen klikvast in de auto Waar vind je wat? Inleiding voor ouders 3 Mijn kind weegt minder dan 13 kg: babyzitje tegen de rijrichting in 4 Mijn kind

Nadere informatie

ZICH BETER VERPLAATSEN IN BRUSSEL

ZICH BETER VERPLAATSEN IN BRUSSEL ZICH BETER VERPLAATSEN IN BRUSSEL 100 tips om het milieu te sparen bij uw verplaatsingen ZICH BETER VERPLAATSEN IN BRUSSEL 1 OVERZICHT Voorwoord 3 10 handige tips in een oogopslag 4 Verplaatsingen en Leefmilieu

Nadere informatie

Vergelijking van 24 sensibilisatiecampagnes Hoeveel mensenlevens kan de gordel redden? Studie over fietshelmen

Vergelijking van 24 sensibilisatiecampagnes Hoeveel mensenlevens kan de gordel redden? Studie over fietshelmen Driemaandelijks tijdschrift van het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid 62 februari 2004 Gedragsregels op rotondes Vergelijking van 24 sensibilisatiecampagnes Hoeveel mensenlevens kan de gordel

Nadere informatie

COMFORTABEL ALL-IN-ONE KIES ZELF UW VASTE MAANDBEDRAG

COMFORTABEL ALL-IN-ONE KIES ZELF UW VASTE MAANDBEDRAG APRIL 2014-77 11 556 200 COMFORTABEL ALL-IN-ONE KIES ZELF UW VASTE MAANDBEDRAG FINANCIERING ONDERHOUD GARANTIE RENAULT Financial Services Boeingavenue 275, 1119 PD Schiphol-Rijk Postbus 75760, 1118 ZX

Nadere informatie

Op pad met fiets en kids. Een brochure vol informatie over veilig op pad met de fiets en je kids. van 0 tot 6 JAAR. Infoblad voor jonge ouders

Op pad met fiets en kids. Een brochure vol informatie over veilig op pad met de fiets en je kids. van 0 tot 6 JAAR. Infoblad voor jonge ouders Op pad met fiets en kids Een brochure vol informatie over veilig op pad met de fiets en je kids van 0 tot 6 JAAR Infoblad voor jonge ouders 1 Inhoud Op pad met fiets en kids 3 Algemene tips 4 Fietsen met

Nadere informatie

[nl] Stûv 30-compact in

[nl] Stûv 30-compact in directions for use gebrauchsanweisung návod k použití mode d'emploi gebruiksaanwijzing istruzioni per l uso instrucciones de uso instruções de utilização directions for use gebrauchsanweisung návod k použití

Nadere informatie

De veiligheid van bromfietsen

De veiligheid van bromfietsen Driemaandelijks tijdschrift van58 het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid september 2002 De veiligheid van bromfietsen Europese vergelijking op het vlak van verkeersonveiligheid Gevaren van zwaarlijvigheid

Nadere informatie

PRIJSLIJST Modeljaar 2016 20 April 2015 VOLVO V40 BUSINESS

PRIJSLIJST Modeljaar 2016 20 April 2015 VOLVO V40 BUSINESS PRIJSLIJST Modeljaar 2016 20 April 2015 VOLVO V40 BUSINESS VOLVO V40 BUSINESS MODELPROGRAMMA Aantal versnellingen Bijtelling 2015 Netto catalogusprijs ( ) Zuinigheidscategorie BPMbedrag ( ) BTWbedrag (

Nadere informatie

Vademecum Openbare weg cat. C-CE VAK v.e. Vademecum Cat. C CE Openbare weg VAK

Vademecum Openbare weg cat. C-CE VAK v.e. Vademecum Cat. C CE Openbare weg VAK Vademecum Cat. C C Openbare weg VAK Te vervangen pagina s : Vademecum xaminator WIJIGINGSBLADN 2015.01 V cat C/C1_C/C1.v. (01/03/2015) Praktische proef op openbare weg VAK p. 10, 14, 16, 21-24, 33, 34,

Nadere informatie

100 tips om energie. te besparen. 100 tips om energie te besparen

100 tips om energie. te besparen. 100 tips om energie te besparen 100 tips om energie te besparen Overzicht Verbruik minder energie en bescherm uw portemonnee, uw gezondheid én het milieu 3 Waarom op energie besparen? 4-5 Rationeel energie verbruiken zonder één euro

Nadere informatie

WEGCODE FIETSERS EN DE. Fietsers en de wegcode

WEGCODE FIETSERS EN DE. Fietsers en de wegcode Fiets je regelmatig? Wil je voor alledaagse verplaatsingen opnieuw je fiets gebruiken? Wil je meer te weten komen over de verkeersregels voor fietsers? Dan is dit handboek net wat je nodig hebt FIETSERS

Nadere informatie

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN Cirkelharken GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 9030 CIRKELHARKEN ONTWORPEN OM RUWVOER TE OOGSTEN DAT RIJK IS AAN

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING PUMA 20 9006394D

GEBRUIKERSHANDLEIDING PUMA 20 9006394D GEBRUIKERSHANDLEIDING NL PUMA 20 9006394D Nederlands 2011 Handicare Alle rechten voorbehouden. De verstrekte informatie mag geenszins worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze en met

Nadere informatie

4 Brochure voor de wegbeheerder. Zone 30. Voor meer veiligheid en verkeersleefbaarheid. in de bebouwde kom

4 Brochure voor de wegbeheerder. Zone 30. Voor meer veiligheid en verkeersleefbaarheid. in de bebouwde kom 4 Brochure voor de wegbeheerder Zone 30 Voor meer veiligheid en verkeersleefbaarheid in de bebouwde kom zone 30 Redactie Isabelle Janssens, BIVV Coördinatie An Volckaert, BIVV In samenwerking met de Afdeling

Nadere informatie

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL Groen wonen nabij de stad 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL 2 Aan de noordkant van Nijmegen, tussen de bestaande dorpen Lent, Ressen en Oosterhout ontstaat

Nadere informatie

Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw. De klant centraal bij financieel dienstverleners

Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw. De klant centraal bij financieel dienstverleners Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw De klant centraal bij financieel dienstverleners Autoriteit Financiële Markten De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING NL -B Inleiding Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe rolstoel! Alle rolstoelen uit de Handicare-serie onderscheiden zich door hun kwaliteit en functionaliteit. We zijn buitengewoon

Nadere informatie

GENIETEN VAN ELK MOMENT. ONTDEK DE VRIJHEID, FREIHEIT, DIE BEWEGT. CAMPERS 2015 VANS. HALF INTEGRALEN. ALKOVEN. VOLLEDIG INTEGRALEN

GENIETEN VAN ELK MOMENT. ONTDEK DE VRIJHEID, FREIHEIT, DIE BEWEGT. CAMPERS 2015 VANS. HALF INTEGRALEN. ALKOVEN. VOLLEDIG INTEGRALEN GENIETEN VAN ELK MOMENT. ONTDEK DE VRIJHEID, FREIHEIT, DIE BEWEGT. CAMPERS 2015 VANS. HALF INTEGRALEN. ALKOVEN. VOLLEDIG INTEGRALEN 01 MET AL MEER DAN 50 JAAR ERVARING EN VOL PURE PASSIE WEET KNAUS DE

Nadere informatie

LIBRE LX *INFMANU3819*

LIBRE LX *INFMANU3819* LIBRE LX VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Pride Leverancier: Adres: WAARSCHUWING! Het eerste afstellen van deze scootmobiel en het uitvoeren van alle in deze handleiding gegeven procedures dient door een goedgekeurde

Nadere informatie

algemene voorwaarden voor consumenten

algemene voorwaarden voor consumenten algemene voorwaarden voor consumenten Inhoudstafel A. Definities... 3 B. Mobiele Diensten... 4 B.1. Aansluitings- en activeringsprocedures... 4 B.2. Prestaties van BASE Company... 5 B.3. Rechten, verplichtingen

Nadere informatie

Februari 2013. Het consumentenkrediet

Februari 2013. Het consumentenkrediet Februari 2013 Het consumentenkrediet INHOUDSTAFEL 2 Voorwoord Deze brochure bevat toelichtingen bij de Belgische regelgeving over het consumentenkrediet. Ze kan echter niet als een vervanging van de wettekst

Nadere informatie

Wat moet u doen na het overlijden van een dierbare? goed geïnformeerd

Wat moet u doen na het overlijden van een dierbare? goed geïnformeerd Wat moet u doen na het overlijden van een dierbare? goed geïnformeerd Inhoud Inleiding 3 Overlijden van een naaste 4 Verplichtingen van de bank 6 Het pensioen van de overledene 9 De regeling van de nalatenschap

Nadere informatie

De zorg: hoeveel extra is het ons waard?

De zorg: hoeveel extra is het ons waard? De zorg: hoeveel extra is het ons waard? Ieder jaar geven we meer geld uit aan zorg Waarom? Wat zijn de gevolgen? Is dat erg? Wat kunnen we hieraan doen? Een doorsnee gezin betaalt ruim 11.000 euro per

Nadere informatie

Dementie, hoe ermee omgaan?

Dementie, hoe ermee omgaan? Dementie, hoe ermee omgaan? Alzheimer Deze brochure is een gezamenlijk initiatief van de Koning Boudewijnstichting en de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat, in het kader van het luisternetwerk

Nadere informatie

BQLS, Brink Quality of Life System. De nieuwe filosofie voor verwarmen, ventileren, koelen en warm tapwater

BQLS, Brink Quality of Life System. De nieuwe filosofie voor verwarmen, ventileren, koelen en warm tapwater BQLS, Brink Quality of Life System De nieuwe filosofie voor verwarmen, ventileren, koelen en warm tapwater Alle comfortwensen zijn mogelijk. Het inno een per en e warm De cijfers verwijzen naar de schematische

Nadere informatie

RENAULT FLUENCE Z.E. EN KANGOO EXPRESS Z.E.: DEFINITIEVE VORMGEVING EN START VAN RESERVERINGEN

RENAULT FLUENCE Z.E. EN KANGOO EXPRESS Z.E.: DEFINITIEVE VORMGEVING EN START VAN RESERVERINGEN PERSBERICHT RENAULT FLUENCE Z.E. EN KANGOO EXPRESS Z.E.: DEFINITIEVE VORMGEVING EN START VAN RESERVERINGEN Het definitieve design van de Fluence Z.E. en Kangoo Express Z.E. is gereed. Klanten die als één

Nadere informatie

COMFORT AUTO Verzekering en bijstand auto. Algemene voorwaarden

COMFORT AUTO Verzekering en bijstand auto. Algemene voorwaarden COMFORT AUTO Verzekering en bijstand auto Inhoud Hoofdstuk 1 Aansprakelijkheid 5 1.A. Omvang van de dekking 5 1.A.1. Verzekerde voertuigen en personen 5 1.A.2. Verzekeringsgebied 6 1.A.3. Dekkingen 6

Nadere informatie

ACCESSOIRES / U ITRUSTING RENAULT

ACCESSOIRES / U ITRUSTING RENAULT ACCESSOIRES / U ITRUSTING RENAULT Als eigenaar van een Vel Satis denkt u misschien dat u de talenten van uw wagen nu al ten volle benut. Welnu we zullen u met veel plezier van de ene verbazing in de andere

Nadere informatie