*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies."

Transcriptie

1 NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE

2 STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur. De gloednieuwe dagrijlichten met LED-technologie* geven een extra cachet aan de voorpartij en onderstrepen zijn modern dynamisme. Zijn design geeft meteen aan dat het een wagen is die uitermate ruim en erg toegankelijk is. Door de innovatieve uitrusting en het weldoordachte comfort is rijplezier gegarandeerd. Aan boord

3 van de Partner Tepee, krijgt u als het ware een uitnodiging om op vakantie te gaan, om te genieten, om erop uit te trekken, fijn de natuur in. Praktisch, comfortabel, toegankelijk zijn kernwoorden en zo heeft de Partner Tepee drie aparte zetels* (en vijf aparte zetels in configuratie 7 plaatsen**), achteraan een gloednieuw Zénith dak**, een achterklep met achterruit die apart open kan**. Als ruime wagen beschikt de Partner Tepee uiteraard over een riante binnenruimte. Dankzij de nieuwe e-hdi krachtbronnen geniet u in alle veiligheid van rijkwaliteiten zonder weerga, zowel in de stad als op de open weg. De Partner Tepee weet als geen ander het nuttige met het aangename te combineren en past zich aan alle situaties aan. U zult beslist veel plezier beleven aan uw Partner Tepee! *Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

4 HANDIG EN RUIM GENIETEN VAN EEN PRAKTISCHE WAGEN Voor uw avonturen kortbij of ver weg, net zoals voor bij uw dagelijkse verplaatsingen kunt u altijd een beroep doen op uw Partner Tepee. De riante, heldere binnenruimte van de Partner Tepee is erg vlot toegankelijk dankzij de brede schuifdeuren*. De royaal bemeten achterklep kan wijd open en staat in voor een vlotte toegang tot het kofferruim met een volume waarin u al uw spullen kwijt kunt zonder gedoe. Er is een laadvolume voorhanden van maar liefst 675 liter onder het afdekscherm en liter voor het gehele laadruim in de configuratie met 5 plaatsen. *Optie of standaard naargelang de versies.

5 Achterruit die apart open kan* De achterklep kan desgewenst worden uitgerust met een achterruit die apart open kan* waardoor u vlot aan het kofferruim van de Partner Tepee kunt, ook al is er maar weinig plaats en is er niet voldoende ruimte op de parkeerplek. *Optie naargelang de versies.

6 BEHAAGLIJKE BINNENRUIMTE OP AVONTUUR IN ALLE COMFORT In de Partner Tepee beschikt de bestuurder over een weidse uitkijk net zoals de overige inzittenden die tijdens de reis volop kunnen genieten van het landschap. De ergonomie voor de bestuurderspositie wordt verzorgd door het stuur dat instelbaar is in de hoogte en diepte, de in de hoogte instelbare bestuurderszetel met armsteun*, de versnellingspook die ingewerkt is op het dashboard. Aan het akoestisch comfort werd bijzonder veel aandacht besteed zodat lange trajecten een waarlijk plezier worden in een aangename sfeer zonder enig storend geluid. Vier luchtmonden zorgen voor aangenaam reizen. Op de Active is er ook standaard airconditioning. Nog meer comfort is er met de automatische bizone airconditioning, standaard op de Outdoor. De Partner Tepee beschikt over Peugeot Connect Sound** : een autoradio met mp3-compatibele cd-speler en een handenvrije telefoonkit Peugeot Connect Bluetooth *** genaamd. Dankzij het USB-poortje beschikbaar met de Peugeot Connect Bluetooth *** luistert u in alle vrijheid naar uw eigen favoriete muziek.

7 1. Opbergrekje (capucine)* Dit opbergrekje omvat de zonneschermen en sluit mooi aan op de dakbekleding. Er zijn kijkgaatjes ingebracht zodat u vlot uw opgeborgen spullen kunt weervinden. *Standaard naargelang de versies. 2. Handschoenenkastje aan bestuurderszijde Wel zo handig, zo n opbergruimte van toch 4 liter inhoud, net achter het stuur. 3. USB-poortje Via deze aansluiting maakt u de verbinding met eender welk toestel dat is voorzien van een USB-kabel (uitrusting gelinkt aan de optie Peugeot Connect Bluetooth ) Er zijn tal van uitrustingen mogelijk om gezwind het verkeer in te gaan, zoals de hindernissendetector met geluidssignaal***, de automatische ruitenwissers** en de automatische ontsteking van de lichten**. Daarnaast zijn er nog de elektrisch inklapbare buitenspiegels*** die hetzij manueel hetzij automatisch worden bediend via de afstandsbediening voor de vergrendeling. Voor de veiligheid van uw kinderen, is er een deurvergendelingssysteem*** voorzien dat u makkelijk kunt bedienen via een knop op het dashboard. U kunt kiezen uw wagen uitrusten met Peugeot Connect Nav***. Dit navigatiesysteem is voorzien van een 7 scherm waardoor u bijzonder gemakkelijk overal uw weg weet te vinden. De kaartgegevens, die zich op de SD-card bevinden, krijgt u naar wens te zien in 2D of vogelperspectief. Dankzij de geïntegreerde Bluetooth kit belt u handenvrij. Peugeot Connect Nav kan ook muziekcd s afspelen én mp3/wma (Windows media Audio) formats. *Standaard naargelang de versies. **Optie of standaard naargelang de versies. ***Optie naargelang de versies.

8 COMFORTABEL EN MODULEERBAAR ER KAN NOG MEER BIJ! Ontworpen om te reizen, te ontdekken, past de praktische Partner Tepee, die bovendien naar wens moduleerbaar is, zich vlot aan het aantal inzittenden of aan de hoeveelheid bagage die u wenst te vervoeren. Volop moduleerbaar, wordt de Partner Tepee, in zijn Outdoor uitvoering, geleverd met drie aparte zetels (vijf aparte zetels op de versie 7 plaatsen*). Vernieuwend binnen zijn klasse, is het feit dat elke zetel kan worden neergeklapt en apart kan worden opgesteld voor een maximale flexibiliteit. Op de versies Access en Active, is de Partner Tepee uitgerust met een opdeelbare achterbank 2/3-1/3 die u eveneens kunt wegnemen. De Partner Tepee is een functionele wagen waarvan het kofferruim in configuratie 5 plaatsen maar liefst 675 liter onder het bagagescherm en liter geladen tot aan het dak en zelfs liter in de opstelling met slechts 2 plaatsen (na wegname van de zitplaatsen achterin) en zo beantwoordt hij telkens aan uw wensen. * Optie naargelang de versies.

9 1/2/3. Aparte zetels achteraan, neerklapbaar en uitneembaar. Elke zetel kan worden neergeklapt en kan zo worden weggenomen zonder moeite. Een beschermplaat, in configuratie 5 plaatsen, aan de achterkant van de rugleuning van de centrale zetel kan dienst doen als tafeltje met een bekerhouder voor een optimaal reiscomfort voor de inzittenden achterin. 4. Opsplitsbare achterbank 2/3-1/3, neerklapbaar en uitneembaar. 7 PLAATSEN* VOOR MEER PARTNER TEPEE 5 heuse zitplaatsen achterin en iedereen kan mee! De Partner Tepee met 7 zitplaatsen* is nóg handiger. Op rij twee staan er drie individuele zetels iets hoger opgesteld, terwijl de twee extra zetels op rij drie rusten op een iets hoger steunvlak. Daardoor genieten alle passagiers van optimaal comfort. De toegang en de instap werden degelijk bestudeerd en verlopen vlot via de handige zetels. De ruimte tussen de twee zetels op de derde rij volstaat om kinderen te doen plaats nemen via de achterklep. De 5 zetels achterin kunnen worden dichtgeklapt in portefeuille -stand en kunnen apart worden opgesteld en bieden u de mogelijkheid de wagen aan te passen naar uw wensen. *Optie naargelang de versies.

10 UNIEK ZÉNITH DAK DANKZIJ HET ZÉNITH DAK* WORDT BINNEN EEN BEETJE BUITEN Via het knappe en originele nieuwe Zénith dak* van de Partner Tepee met zijn vier grote dakvensters laat het licht binnen in de cabine van de wagen waardoor de inzittenden een weergaloos ruimtegevoel krijgen en ten volle genieten van het zonnelicht. Voor een optimale gebruiksvriendelijkheid, zijn er, naast het opbergrekje voorin, handige opbergvakjes ingewerkt in het dakpaviljoen van het nieuwe Zénith dak* : namelijk, boven de inzittenden achterin is er een centrale opbergmogelijkheid vervaardigd met een doorschijnende bodem en verder een kofferbak met een opening aan weerszijden, die dus ook van achteraan met open klapdeur kan worden benut. Elke passagier beschikt dus vanop zijn eigen zitplaats over extra mogelijkheden om zijn spullen netjes op te bergen. Nóg meer gezelligheid krijgt u via de geurverspreider die de hele cabine parfumeert via ondermeer ook de luchtroosters op de tweede rij. U stelt gewoon volledig uw eigen sfeer samen. *Optie naargelang de versies.

11 1. De dakstangen op het nieuwe Zénith dak, kunnen een last dragen tot 80 kg waardoor de Partner Tepee meteen nog veelzijdiger is. De dakstangen kunnen zowel in de lengte als in de breedte worden opgesteld, over gebruiksgemak gesproken. 2. De kofferbak is toegankelijk van binnenin als van buitenaf en levert beduidend meer opbergruimte op. 3. Drie luchtroosters en de geurverspreider zorgen voor optimaal comfort voor de passagiers achteraan.

12 PARTNER TEPEE OUTDOOR MET DE GRIP CONTROL * OP UW PARTNER TEPEE OUTDOOR, LEIDT U DE WEG... Met zijn specifieke All Road onderstel leent de Partner Tepee Outdoor zich perfect voor het avontuur op allerlei wegen en banen. Het actieterrein van de Partner Tepee Outdoor wordt nóg groter dankzij de Grip Control* die zorgt voor extra baanvastheid door middel van een antislipsysteem dat zich aanpast aan de ondergrond: sneeuw, modder of zand, met behulp van een draaiknop stelt u de

13 1 2 gewenste modus in voor veilig en vrij rijplezier. De automatische airconditioning met gescheiden instelling van de gewenste temperatuur, de individuele aparte zetels achterin en de mistlampen vervolledigen de uitrusting van de Partner Tepee. 1. Grip Control 2. De Partner Tepee Outdoor gaat resoluut voor een stoere look met een riante frontspoiler onderaan, LED dagrijlichten, mistlampen met verchroomde rand, zijdelingse stootstrips onderaan de carrosserie. Dit alles zorgt ervoor dat deze wagen meteen wordt opgemerkt.

14 Opberglade onder de bestuurderszetel, standaard op Active en Outdoor. 2. Middenconsole Tussen de twee voorste zetels in, is er een middenconsole verkrijgbaar in optie naargelang de versies met het Pack Kids. Deze console is uitneembaar en staat op een steun waarin er drie bekerhouders zijn ingewerkt.

15 3. De zonneschermen op de schuifdeuren verzachten de lichtsterkte en zorgen zo voor comfortabel reizen (optie naargelang de versies met het Pack Kids). 4. Dagrijlichten met LED-technologie* en mistlampen* verlenen een elegante en technische toets. *Standaard of optie naargelang de versies.

16 PEUGEOT EN HET MILIEU Het behoud van onze aardbol is een van onze grootste uitdagingen. e-hdi TECHNOLOGIE Peugeot heeft de Partner Tepee uitgerust met de e-hdi technologie : een STOP & START systeem van de jongste generatie. Dankzij dit systeem slaat de motor automatisch af als de wagen stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood verkeerslicht of een stopbord. Kenmerkend voor de e-hdi-technologie is de souplesse waarmee de motor weer wordt gestart wanneer de bestuurder wil wegrijden. De e-hdi drukt het verbruik en zorgt voor een lagere CO 2 -uitstoot. DE FAP-rOETFILTEr (FILTrE A PArTICULES) De HDi-techniek, exclusief voor PSA Peugeot Citroën, wordt sinds 2000 gecombineerd met een zeer doelkrachtig uitlaatgasreinigingssysteem, de FAP-roetfilter (FAP). Peugeot was de eerste constructeur om bepaalde modellen standaard met dit systeem uit te rusten. Deze filter beperkt de uitstoot van roetstof - ongeacht de grootte - tot het nauwelijks meetbare niveau (0,004 g/km). De zelfreinigende roetfilter reinigt de uitlaatgassen van de motor. Dankzij deze techniek wordt de dieselmotor een van de schoonste krachtbronnen.

17 VAN NATURE STERK De Partner Tepee biedt u de keuze tussen een benzinemotor en drie dieselmotoren. Als deze krachtbronnen genieten van de Peugeot knowhow. Deze motoren zijn robuust en duurzaam zoals alom wordt erkend van Peugeot. Iedere motorvariant is een uitwerking van de doelstelling van Peugeot om schone en milieuvriendelijke motoren te ontwerpen en te ontwikkelen. 1,6l benzine 98 pk Zuinig in gebruik, dynamisch en volop rijplezier zijn de kernwoorden voor deze benzinemotor. 1,6l HDi 75 pk FAP Deze zuinige dieselmotor met «Common Rail» inspuiting staat borg voor degelijke prestaties, ook met volle lading, vlotte acceleraties en hernemingen bij laag of gemiddeld toerental en rijplezier. 1,6l HDi 92 pk FAP Deze motor staat in voor levendigheid en staat zijn mannetje bij acceleraties en hernemingen tegen een aantrekkelijk kostenplaatje. 1,6l HDi 115 pk FAP Deze krachtbron vormt een ideaal evenwicht tussen prestaties, rijplezier, zuinigheid en milieuvriendelijkheid. VERBRUIK EN UITSTOOT Motor Maximumvermogen (pk-omw./min) Prestaties Maximumkoppel (Nm bij omw./min) Verbruik** l / 100 km Stad Buiten de stad Gemengd CO 2 (g/km) 1,6l benzine 98 pk 98 / / ,6 5,7 7, ,6l HDi 75 pk FAP 75 / / ,1 4,6 5, l e-hdi 92 pk* FAP 92 / / ,5 4,6 4, l e-hdi 92 pk* FAP BMP 92 / / ,1 4,5 4, l HDi 115 pk FAP 115 / / ,1 4,9 5,3 139 *Met STOP & START. **Volgens richtlijn 99/100/EU en in een opstelling met 5 plaatsen. De opgegeven verbruikcijfers in de tabel hierboven stemmen overeen met de gehomologeerde waarden, conform de Europese regelgeving terzake die van toepassing is voor alle Europese constructeurs en alle wagens die in Europa worden verkocht. Aan de hand van deze waarden kunt u verschillende wagens vergelijken en zo uw keuze bepalen : - Het verbruik in de stad wordt gemeten op basis van een parcours van 4 kilometer in een bebouwde kom. - De meting voor het verbruik buiten de stad gebeurt op basis van een parcours op de open weg van ongeveer 7 kilometer. - Het gemengde verbruik stemt overeen met het gemiddelde van beide parcours, dus op basis van een afstand van 11 kilometer. De opgegeven waarden worden verkregen onder strikte omstandigheden (temperatuur, laadgewicht, instellingen van de testrolbank, enz...) volgens een bezadigde rijstijl. In de praktijk zal het verbruik van uw wagen wellicht afwijken van deze gehomologeerde waarden; het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, het laadgewicht, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van imperialen (ook zonder belading), intens gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de algemene staat van de wagen, enz.

18 INTELLIGENT EN VEILIG De Partner Tepee is een moderne ludospace die over alle veiligheidssnufjes beschikt voor zowel de bestuurder als de passagiers. remmen Met twee geventileerde remschijven van 283 mm vooraan en twee volle remschijven van 268 mm achteraan kan de Partner Tepee remmen als de beste, ongeacht de omstandigheden. Het antiblokkeersysteem of ABS helpt u op het juiste traject te blijven tijdens een noodrem. De elektronische remkrachtverdeler (REF) stemt de remkracht wiel per wiel af voor meer doeltreffendheid, in het bijzonder tijdens remmen in een bocht. De noodremhulp (AFU) versterkt de mate waarin u remt, mocht dit nodig blijken. Deze extra rembijstand dient om de remafstand in te korten. Bij fors afremmen, treden de noodknipperlichten in werking zodat achterliggend verkeer meteen is gewaarschuwd en er dus minder risico is op een aanrijding. Het in optie verkrijgbare elektronische stabiliteitsprogramma ESP, houdt de wagen op zijn traject binnen de wetten van de fysica, van zodra de rekeneenheid een begin van onder- of overstuur detecteert. Als onderdeel van het ESP werkt het antislipsysteem (ASR) in op de remmen en de motorcontrole om bij verminderde bandengrip het doorslippen van de wielen te beperken. HOOFDSTEUNEN De rugleuning en de hoofdsteunen zijn dusdanig ontworpen om mooi aan te sluiten met de lichaamscontouren om aldus de gevolgen van een botsing te beperken. AIrBAGS Naast de standaardbestuurders- en passagiersairbag kan de Partner Tepee, al dan niet in optie naargelang de versies, worden uitgerust met laterale airbags. ISOFIx BEvESTIGINGSPUNTEN U kunt met een gerust hart een kinderzitje installeren zonder dat u daarvoor een veiligheidsgordel hoeft te gebruiken want op de zijplaatsen op rij twee zijn er bevestigingsstangen en verankeringen voorzien tussen de zitting en de rugleuning.

19 ABSOrPTIE van DE BOTSENErGIE Bij een frontale aanrijding wordt het cabine beschermd door drie kreukelassen : een lage, een middelste en een hoge. Deze absorberen de energie die vrijkomt van de impact. Bij een zijdelingse aanrijding wordt de vrijgekomen energie doorgevoerd naar de onderkant van de wagen. De Partner Tepee is zo ontworpen dat hij de vrijgekomen energie van de impact eerst via de kreukelstang achteraan opvangt en vervolgens via de onderkant van de wagen. Bij een omkanteling blijft de beschermkooi intact dankzij een degelijke resistentie van de cabine. De structuur van de Partner Tepee is dusdanig ontworpen dat hij de voetganger zoveel mogelijk hoedt voor ernstig letsel bij een eventuele aanrijding. Bij een botsing, trekt de stuurkolom zich 40 mm in om de bestuurder maximaal te vrijwaren. mistlampen vooraan met COrNErINGSFUNCTIE (*) Voor nóg meer veiligheid en een optimaal zicht op de weg is de Partner Tepee met het Pack Zichtbaarheid voorzien van mistlampen vooraan met corneringsfunctie. Wanneer het dimlicht brandt, worden de mistlampen automatisch ingeschakeld in functie van de draaislag. *Alleen met het pack Zichtbaarheid (standaard of optie naargelang de versies). PEUGEOT CONNECT SOS* Automatische noodoproep in geval van in werking treding van de airbags of de pyrotechnische gordelspanners waardoor de plaats van het voertuig meteen wordt bepaald en er een telefonische verbinding wordt gemaakt waardoor de nodige hulpdiensten snel ter plaatse kunnen komen. U kunt ook zelf een noodoproep doen door gewoon gedurende 3 seconden op de SOS-knop te duwen op het dashboard. *De dienst Peugeot Connect SOS is beschikbaar op voertuigen die zijn uitgerust met de optie Peugeot Connect Nav, onder voorbehoud van aanvaarding bij de bestelling van het voertuig. PEUGEOT CONNECT SOS is beschikbaar in Frankrijk, Duitsland, Italië,Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, Groot-Brittannië. In de loop van het jaar volgen Denemarken en Polen. PEUGEOT CONNECT ASSISTANCE* Biedt u de mogelijkheid om 24u/24, 7d/7 in contact te treden met de dienst PEUGEOT ASSISTANCE door de knop met het leeuwtje in te drukken. Dankzij de informatie van het voertuig (gps-positie, serienummer, kilometerstand, mechanische waarschuwingen...), kan PEUGEOT ASSISTANCE snelle en efficiënte dienst verlenen en u ter plaatse een takelwagen sturen*. *De interventie van Peugeot Connect Assistance is onderhavig aan de algemene voorwaarden en de contractuele garantie of afgesloten servicecontract. Deze dienst is gelinkt aan de optie Peugeot Connect Nav. CrUISE CONTrOL EN SNELHEIDSBEGrENzEr* De cruise control houdt uw voertuig keurig aan dezelfde snelheid zonder het gaspedaal te hoeven in te duwen. De snelheidsbegrenzer beperkt de snelheid tot aan de ingestelde limiet. *Optie naargelang de versies. DIEFSTALBEvEILIGING Bij het ontwerp van de Partner Tepee is er degelijk rekening gehouden met de voorkoming van diefstalrisico s van zowel het voertuig als specifiek de mogelijke bagage aan boord. De wagen is voorzien van centrale deurvergrendeling* en er zijn geen sluitingsknopjes meer zichtbaar aan de deuren. Er is een drukknop op het dashboard om de sluiting te activeren. Zodra de wagen harder rijdt dan 10 km/u sluiten de portieren automatisch. Via de afstandsbediening* met twee toetsen kan de hele wagen worden afgesloten of ontgrendeld. *Standaard of optie naargelang de versies.

20 KLEUREN METAALKLEUREN (Optie naargelang de versies) Nocciola bruin Rich Oak bruin Kyanos blauw Aluminium grijs Fer grijs Persamos groen EFFEN KLEUREN (beschikbaar naargelang de versies) Banquise wit Onyx zwart Ardent rood VELG EN WIELDOPPEN Wieldop Atacama 15 op Access Wieldop Nateo 15 op Active Wieldop Grenade 16 op Outdoor Lichtmetalen velg Arenal 16 op Active en Outdoor (optie)

21 BINNENBEKLEDINGEN Binnenbekleding Réseau (op Access) Binnenbekleding Cadaska blauw (op Active) Binnenbekleding Cadaska beige (op Active) Binnenbekleding Spa Criollo (op Outdoor) AFMETINGEN (In mm)

22 ACCESSOIRES BIj UW PEUGEOT-VERDELER VINDT U EEN VOLLEDIG ASSORTIMENT ACCESSOIRES VOOR UW PARTNER TEPEE. Lichtmetalen velg Jordan r 17 Lichtmetalen velgen lenen zich bij uitstek om uw voertuig extra uitstraling en een persoonlijke toets te geven. De velgen worden geleverd zonder schroeven en sierdop. Ref : 9607 W5 Fietsendrager op trekhaak Bijzonder praktisch wanneer u vaak uw fietsen meeneemt op reis dankzij de eenvoudige en handige montage. Zie erop toe dat er een waarschuwingspaneel is met elektrische lichten. Fietsendrager voor 2 fietsen - Ref : Skidrager op dakstangen Via deze drager kunt u 4 à 6 paar skis vervoeren of skis en een snowboard. voor 4 paar - Ref : (zoals afgebeeld) voor 6 paar - Ref : Bevestigingskit - Ref : Kinderzitje romer Duo + Isofix 3 ankerpunten Getest en goedgekeurd volgens de meest strikte normen (Europese homologatie ECE R44). Groep : 1 Ref : Handsfree support kit Box met omswitchbaar frontje ter ondersteuning van de handenvrije kit Parrot MKi U maakt gebruik van uw mp3, iphone, USB sleutel... dankzij de mini-jack en USB-kabels. Ref : 9701 NH Wilt u meer weten over uw toekomstige Partner Tepee? Stel uw wagen samen op onze website. U krijgt er gelijk alle nuttige informatie aangaande de beschikbare kleuren en motoren, het onderhoud, de beschikbare opties en de technische kenmerken. Afspraak dus op de website.

23 DIENSTEN EN DEALErNET Wie kiest voor Peugeot, kiest voor een uitgebreid netwerk van verdelers die u optimaal ontvangen, professioneel verder helpen, uitrustingen en diensten van topkwaliteit aanbieden. voor UW GEmOEDSrUST PEUGEOT FINANCE (4) PEUGEOT WAARBORG(1) Kwaliteit is voor Peugeot een dagelijkse drijfveer: voordelen binnen het net, contractuele waarborg van twee jaar zonder kilometerbeperking, waarborg van 3 jaar op de koetswerklak en een waarborg van 12 jaar tegen doorroesten(2). PEUGEOT ASSISTANCE Met een eenvoudig telefoontje naar komt u elke tegenslag te boven, in heel West-Europa. Peugeot Assistance(1) waakt 24 uur op 24, 7 dagen op 7. PEUGEOT OPTIWAY CONTRACTEN(1) Uitbreiding en Onderhoud, twee unieke formules op maat om kommerloos rond te rijden. Assistentie bij het herstellen na een defect, vervanging van de aan slijtage onderhevige onderdelen bij de onderhoudsbeurten : u kiest zelf het niveau van tussenkomst op uw wagen en blijft altijd genieten van de kwaliteitsgarantie van Peugeot. Voor optimale bewegingsvrijheid. PEUGEOT VERZEKERING(3) Peugeot Verzekering biedt verzekeringscontracten aan, zonder verrassingen, gekoppeld aan de exclusieve diensten van het Peugeotnet : Bescherming van het voertuig : 3 jaar waardegarantie. Bij totaalverlies of diefstal kunt u bij Peugeot Verzekering kiezen voor een klassieke cashvergoeding of een nieuwe Peugeot met dezelfde cataloguswaarde. Deze waardegarantie is geldig gedurende de eerste 3 levensjaren van uw voertuig. Uniek : totaalverliesdekking voor het overgenomen voertuig. 2 niveaus van franchise waaronder de franchise 0 euro bij het 1ste schadegeval. Bescherming van de bestuurder. De Click. Hebt u een ongeval dan voorkomt de Click dat u daar via uw premie op afgestraft wordt. Bescherming van de mobiliteit. Eerste hulp automatisch inbegrepen bij een ongeval, poging tot diefstal, diefstal of brand + dankzij uw omnium, vervangwagen (max. 3 maanden). Een vertrouwenspersoon: uw Peugeotverdeler. Een volledige service waarbij onderhoud, financiering en verzekering nauw met elkaar verbonden zijn. Kortom, met Peugeot Verzekering profiteert u van de inzet van het Peugeotnet én van alle voordelen van een contract bij een gevestigde verzekeringsmaatschappij. Bel het gratis nummer 0800/ voor een offerte op maat (enkel geldig in België). PEUGEOT STRETCHING Vaker van auto veranderen is nu mogelijk! Deze financiering biedt u een originele manier om uw nieuwe Peugeot aan te schaffen. Na storting van een voorschot (minimaal 15%) en kleine maandelijkse aflossingen, kunt u aan het einde van het contract beslissen om uw Peugeot te houden door de laatste aflossing te betalen ofwel een nieuwe Peugeot kopen met overname van uw vroegere wagen (gewaarborgde overnamewaarde). PEUGEOT AUTOFIN Klassieke financieringen met of zonder voorschot, gevarieerde formules om u zo vrij als een vogel te voelen. De betaling gebeurt via maandelijkse afbetalingen gespreid over een maximale duur van 72 maanden (volgens wettelijke bepalingen). Let op, geld lenen kost ook geld. voor UW PLEzIEr PEUGEOT BOUTIQUE Een compleet gamma accessoires en uitrustingen van Peugeot-makelij die speciaal voor uw wagen werden ontworpen. Voor meer informatie, kunt u terecht bij de verdeler van uw keuze. WEBSITE PEUGEOT Ontdek Peugeot op het internet en surf naar : PEUGEOT CONTACT CENTER België : 070/ (1) Vraag uw verdeler de overeenkomstige contractuele documenten om de toepassingsvoorwaarden van deze contracten, waarborgen en diensten te kennen. (2) In heel West-Europa. (3) Peugeot Verzekering is een product van SERVIS nv, verzekeringsmaatschappij toegelaten door de NBB onder het nr PSA Finance Belux nv (FSMA nr A) treedt op als verzekeringsagent van SERVIS nv. De erkende Peugeotverdelers treden op als onderagent van PSA Finance Belux nv. Bel naar 0800/ om de door de FSMA erkende verdelers te kennen. Product alleen beschikbaar in België. (4) Peugeot Finance is een merk van PSA Finance Belux (lener), Sterstraat 99 te 1180 Brussel. Peugeot Stretching : lening op afbetaling met een maximale duur van 60 maanden met voorschot van minimum 15% Klassieke lening : lening op afbetaling. De informatie en de afbeeldingen in deze brochure zijn gebaseerd op de technische kenmerken zoals zij gekend zijn op het moment van het drukken van dit document. Naargelang de versie is de voorgestelde uitrusting standaard ofwel in optie. In het kader van het streven naar een constante verbetering van de producten kan Peugeot op elk ogenblik de technische kenmerken, de uitrusting, de kleuren en de opties wijzigen. De huidige fotografische reproductietechnieken laten niet toe de kleuren natuurgetrouw weer te geven. Daarom is deze brochure een document met algemeen informatief karakter en niet contractueel bindend. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Peugeot-verdeler. De catalogus of delen ervan mogen niet zonder uitdrukkelijke toelating van Automobiles Peugeot gereproduceerd worden.

24 Ontwerp: bd-ntwk Realisatie / Uitgever : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Gedrukt in de E.U. DMKTCATA28 BN 04/2012 Verantwoordelijke uitgever: Emmanuel Scheenaerts, Peugeot België - Luxemburg n.v. Rue de l industrie Nijvel (édition française sur demande). Stempel verdeler milieu-informatie [KB 19/03/2004]

Milieu-informatie (KB 19/03/2004) www.peugeot.be

Milieu-informatie (KB 19/03/2004) www.peugeot.be PartnerTepee_BelgiqueBN 11/06/08 15:07 Page 22 Diensten en dealernet Partner Tepee Wie kiest voor Peugeot, kiest voor een uitgebreid netwerk van verdelers die u optimaal ontvangen, professioneel verder

Nadere informatie

NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE

NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE DE EXPERT VOOR UW REIZEN IDEAAL VOOR HET HELE GEZIN De nieuwe Expert Tepee heeft u heel wat te bieden als perfecte metgezel voor een gezinsvakantie of een trip met uw vrienden

Nadere informatie

een terreinwagen met pit

een terreinwagen met pit New PEUGEOT 4008 Smaakvol en robuust Zijn verzorgd en elegant silhouet verdringen geenszins z n karakter. Robuust en strak, is de 4008 echt thuis op bochtige wegen terwijl hij toch lekker compact en gezwind

Nadere informatie

PEUGEOT BIPPER Tepee

PEUGEOT BIPPER Tepee PEUGEOT BIPPER Tepee GENIETEN VAN AANDACHT Origineel en stijlvol Het guitige silhouet, het compacte bolle lijnenspel en de expressieve snoet geven uiting aan het originele cachet dat zo eigen is aan de

Nadere informatie

PEUGEOT BIPPER Tepee

PEUGEOT BIPPER Tepee PEUGEOT BIPPER Tepee GENIETEN VAN AANDACHT Origineel en stijlvol Het guitige silhouet, het compacte bolle lijnenspel en de expressieve snoet geven uiting aan het originele cachet dat zo eigen is aan de

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

Prijzen Februari 2016 - België

Prijzen Februari 2016 - België Prijzen Februari 2016 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg en Assistance Optiway De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching Pro Peugeot

Nadere informatie

Prijzen Augustus 2015 - België

Prijzen Augustus 2015 - België Prijzen Augustus 2015 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be

Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be 107_BE.qxd 8/12/08 10:29 Page 24 Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk Uitgeverij: Gutenberg On Line Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen Een Peugeot... Daar heeft u altijd al van gedroomd, maar hoe kunt u uw droom in vervulling laten gaan? Wie beter dan Peugeot Finance kan u een financieringsoplossing

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Koetswerkkleur niet conform Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken),

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk Realisatie : Altavia Paris Uitgeverij : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de E.U. DMKTCATA27 BN 11/2011 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel Scheenaerts

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

U kunt de applicatie 208 «Let your body drive» downloaden via de App Store of Android Market.

U kunt de applicatie 208 «Let your body drive» downloaden via de App Store of Android Market. PEUGEOT 208 U kunt de applicatie 208 «Let your body drive» downloaden via de App Store of Android Market. REGENERATION OPEN VOOR IETS NIEUWS Net zoals de huidige technologie van alledag een enorme evolutie

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie (KB 19/03/2004) Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie (KB 19/03/2004) Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk Realisatie : Altavia Paris Uitgeverij : Gutenberg networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de E.U. DMKTCATA12 oktober 2012 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee DESIGN ExtEriEur NOG MEER VRIJHEID! De Partner tepee is een ruimte auto met een eigen gezicht, een auto die bij uitstek geschikt is om er met het hele gezin op uit te gaan. De nieuwe

Nadere informatie

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion 100% ELECTRISCH NL ACCESSOIRES ion MAAK UW ion NOG UNIEKER Met de 100 % elektrische, gebruiks- en milieuvriendelijke ion geeft u te kennen dat u klaar bent voor een nieuwe, ecologische manier van autorijden.

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg, Assistance en security Plus Optiway Peugeot Pack All-In De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching

Nadere informatie

Expert Tepee. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be

Expert Tepee. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk - Realisatie: Altavia Paris - Uitgeverij: Gutenberg On Line - Automobiles Peugeot. RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in

Nadere informatie

De innovatieve microhybridetechnologie e-hdi met het Stop & Start-systeem van de allerjongste generatie staat in voor dynamisch en prettig rijden.

De innovatieve microhybridetechnologie e-hdi met het Stop & Start-systeem van de allerjongste generatie staat in voor dynamisch en prettig rijden. PEUGEOT 308 CC In het vernieuwde design van de Peugeot 308 CC komen op subtiele wijze de nieuwe stijlkenmerken van het Merk tot uiting. De 308 CC is niet alleen nog eleganter geworden, maar heeft bovendien

Nadere informatie

DE EXPERT BEANTWOORDT UW WENSEN INZAKE TRANSPORT

DE EXPERT BEANTWOORDT UW WENSEN INZAKE TRANSPORT NEW PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT BEANTWOORDT UW WENSEN INZAKE TRANSPORT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij het ontwerp stond het praktische

Nadere informatie

NIEUWE PARTNER TEPEE. Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : www.peugeot.be. Stempel verdeler

NIEUWE PARTNER TEPEE. Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : www.peugeot.be. Stempel verdeler Ontwerp: BD Network - Realisatie : Altavia Paris - Uitgeverij : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in de E.U. - DMKTCATA48 - BN Juni 2015 - Verantwoordelijke uitgever:

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Prijzen Oktober 2015 - België

Prijzen Oktober 2015 - België Prijzen Oktober 2015 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Verrrrfrissende aircodeals.

Verrrrfrissende aircodeals. Verrrrfrissende aircodeals. De verleidelijkste airco op de baan. SEAT Altea Reference 1.6l 102 pk : 16.390 Altea afgebeeld met opties. Tijdelijke promotie GRATIS AIRCO! * Internationale jury onderscheidt

Nadere informatie

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Peugeot Waarborg en Assistance Peugeot Optiway: Extension, Budget en Maintenance Peugeot Full Service Verhuring De Peugeot-financieringen:

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Ombouw Lichte vracht. Omgebouwd door:

Ombouw Lichte vracht. Omgebouwd door: Ombouw Lichte vracht Deze ombouw laat toe een personenwagen in te schrijven als lichte vracht. Wat is uw voordeel? - Voor Particulieren : Geen inschrijvingstaks, lage rijtaks. - Voor Bedrijven : Aftrekbaarheid

Nadere informatie

ONTDEK. België - November 2010

ONTDEK. België - November 2010 ONTDEK DE Peugeot-DIENSTEN België - November 2010 Peugeot Waarborg en Assistance Peugeot Optiway : Extension, Budget en Maintenance De Peugeot-financieringen : Stretching en Autofin De bescherming van

Nadere informatie

www.peugeot.be Stempel verdeler NIEUWE PARTNER

www.peugeot.be Stempel verdeler NIEUWE PARTNER Ontwerp: BD Network - Realisatie : Altavia Paris - Uitgeverij : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in de E.U. - DMKTCATA49 - BN Juni 2015 Verantwoordelijke uitgever:

Nadere informatie

VERKENNEN BELEVEN DELEN

VERKENNEN BELEVEN DELEN NIEUWE PEUGEOT 5008 VERKENNEN BELEVEN DELEN Het leven is een aaneenschakeling van momenten, van reizen die ons nader tot elkaar brengen en in die optiek werd de nieuwe PEUGEOT 5008 ontworpen als heuse

Nadere informatie

Prijzen Juli - Augustus 2016 - België

Prijzen Juli - Augustus 2016 - België Prijzen Juli - Augustus 2016 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT BOXER. www.peugeot.be. Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler

NIEUWE PEUGEOT BOXER. www.peugeot.be. Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler Ontwerp: BD Network - Uitgeverij: Gutenberg networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in de E.U. - Ref DMKTCATA22 - BN - 06/2014 - Verantwoordelijke uitgever: Emmanuel Scheenaerts,

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk - Uitgeverij : Gutenberg networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in de E.U. - Ref DMKTCATA03 - BN - 09/2011 - Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel Scheenaerts,

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

De cockpit en de technologische uitrusting doen de bestuurder profiteren van de beste dynamische kwaliteiten binnen zijn segment.

De cockpit en de technologische uitrusting doen de bestuurder profiteren van de beste dynamische kwaliteiten binnen zijn segment. NIEUWE PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De nieuwe Peugeot 3008 bouwt voort op zijn sterktes maar heeft een nóg elegantere en eigentijdsere look gekregen. Dit wordt ondermeer beklemtoond door de nieuwe lichtblokken,

Nadere informatie

DE 407, DUURZAME ESTHETIEK De 407 en 407 SW stralen dynamisme en klasse uit. De sterk geprononceerde voorruit ligt keurig strak in het verlengde van

DE 407, DUURZAME ESTHETIEK De 407 en 407 SW stralen dynamisme en klasse uit. De sterk geprononceerde voorruit ligt keurig strak in het verlengde van 407 / 407 SW DE 407, DUURZAME ESTHETIEK De 407 en 407 SW stralen dynamisme en klasse uit. De sterk geprononceerde voorruit ligt keurig strak in het verlengde van de motorkap en de cabine : kortom, duurzame

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Delta. www.lancia.be. Stempel dealer

Delta. www.lancia.be. Stempel dealer www.lancia.be Delta Stempel dealer De afbeeldingen en beschrijvingen in deze catalogus zijn louter informatief. De onderneming behoudt zich het recht om op ieder ogenblik en zonder voorafgaande kennisgeving

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u.

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u. PEUGEOT VERZEKERING Onze autoverzekering, even uniek als u. EEN VOLLEDIGE AUTOVERZEKERING OP MAAT! ALLES BEGINT MET EEN VOLLEDIGE BA-DEKKING Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies

Nadere informatie

de trouwe werkkracht

de trouwe werkkracht de trouwe werkkracht highland x EEN STOERE UITVOERING De stalen bull-bars vooraan markeren het SUV-ontwerp en weerspiegelen zijn avontuurlijk karakter. De Pioneer autoradio met multimedia, Bluetooth, groot

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

ONTDEK. België - December 2012

ONTDEK. België - December 2012 ONTDEK DE Peugeot-DIENSTEN België - December 2012 Peugeot Garantie en Assistance Peugeot Optiway : Extension, Budget en Maintenance Peugeot Pack Zen Autofin Peugeot Pack All-In De bescherming van uw financiering

Nadere informatie

NIEUWE PARTNER TEPEE

NIEUWE PARTNER TEPEE NIEUWE PARTNER TEPEE ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID! De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. Hij onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste

Nadere informatie

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 (OPEN OP ZONDAG 19 OKTOBER) GRATIS TECHNOLOGIEËN Kies vandaag uw 600 GRATIS(3) bovenop de andere kortingen. Geldig op Fiesta, B-MAX, C-MAX, Grand C-MAX, Kuga, Tourneo Courier

Nadere informatie

Ontwerp: bd-ntwk Realisatie: ALTAVIA Uitgeverij: Gutenberg On Line (5) Automobiles

Ontwerp: bd-ntwk Realisatie: ALTAVIA Uitgeverij: Gutenberg On Line (5) Automobiles ExpertVP-BE-1206 15/12/06 11:03 Page 24 Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. l Industrie, 22 1400 Nijvel (édition française sur demande)

Nadere informatie

Juli - Augustus 2016. New Expert

Juli - Augustus 2016. New Expert Juli - Augustus 2016 Uitbreidingen van de waarborg, onderhoudscontracten, financieringsformules... Peugeot biedt u een brede waaier services aan. Ontdek ze in de brochure `Peugeot Diensten. New Expert

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES. FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11

CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES. FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11 CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11 PERSONALISEREN LICHTMETALEN VELG 17 Donker grijs met Jeep-centerlogo. Voor alle modellen behalve Trailhawk.

Nadere informatie

ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG

ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG V A N 1 7 T O T 3 1 M E I 2 0 1 6 ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG FIESTA Titanium FORD FIESTA TREND BUSINESS CLASS 1.0i / 80PK / 3D / 5V Standaarduitrusting Aanbevolen catalogusprijs Fiesta Trend 1.0i

Nadere informatie

ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES

ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES NIEUWE PEUGEOT 308 ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES Wanneer het op geslaagd design aankomt, siert eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen was dit dus ook dé leidraad voor de ontwerpers van de Nieuwe PEUGEOT

Nadere informatie

Prijzen Juli - Augustus 2016 - België

Prijzen Juli - Augustus 2016 - België Prijzen Juli - Augustus 2016 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving

Nadere informatie

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be Nieuwe FordKa Prijslijst 01.06.2009 Nl DestinationFootball www.ford.be Prijslijst nr. B 09/055 Datum: 01/06/2009 In voege: 01/06/2009 Vervangt: 01/02/2009 New Ka Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief

Nadere informatie

Kom en profiteer van de Saloncondities op het hele gamma

Kom en profiteer van de Saloncondities op het hele gamma JANUARI 2014 Kom en profiteer van de Saloncondities op het hele gamma Van 2 tot 31 januari Open op zondag 19 en 26 januari De sensationele aanbiedingen van 2 tot 31 januari SENSATIONELE CONDITIES VOORBEHOUDEN

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

HYUNDAI OPENDEURDAGEN

HYUNDAI OPENDEURDAGEN HYUNDAI OPENDEURDAGEN van 12 t.e.m. 20 september (open op zondag 14/09) VEROVER DE STAD MET DE GLIMLACH. Er is al een i10 vanaf 8.499 VERRASSEND COMPLEET, VERRASSEND BETAALBAAR. Er is al een i20 5D vanaf

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 ACCESSOIRES nieuwe citroën C4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 Positive Power De Citroën C4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

WWW.PEUGEOT.BE. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]:

WWW.PEUGEOT.BE. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: WWW.PEUGEOT.BE Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk Publishing: Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU BN DMKTCATA11 juli 2009 Verantwoordelijke

Nadere informatie

Voyager. www.lancia.be. Stempel dealer

Voyager. www.lancia.be. Stempel dealer www.lancia.be Voyager Stempel dealer De afbeeldingen en beschrijvingen in deze catalogus zijn louter informatief. De onderneming behoudt zich het recht om op ieder ogenblik en zonder voorafgaande kennisgeving

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

HELEMAAL NAAR EIGEN SMAAK

HELEMAAL NAAR EIGEN SMAAK NIEUWE PEUGEOT 108 108 HELEMAAL NAAR EIGEN SMAAK Durf u te onderscheiden van de massa en geef uiting aan uw eigen smaak! Maak uw keuze tussen de berline of de soft-top en laat uw creativiteit de vrije

Nadere informatie

MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE. universele. VOLVO-accessoires

MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE. universele. VOLVO-accessoires MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE universele VOLVO-accessoires Universele Volvo-accessoires Volvo biedt een breed gamma aan accessoires, zodat u uw Volvo volledig volgens uw persoonlijke noden en behoeften én

Nadere informatie

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf SALONCONDITIES TOT 6. 4 5 0,- VOORDEEL Er is al een CR-V City Runner vanaf 19.490,- 199,-/MAAND (catalogusprijs CR-V City Runner 2.0 i-vtec S 22.990-1.500 salonkorting* - 2.000 Eco-bon**) of 21.490 zonder

Nadere informatie

Milieu-informatie [KB 19/03/2004] www.peugeot.be. Peugeot // 207 CC AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. Stempel verdeler

Milieu-informatie [KB 19/03/2004] www.peugeot.be. Peugeot // 207 CC AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. Stempel verdeler Milieu-informatie [KB 19/03/2004] www.peugeot.be Stempel verdeler AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. Ontwerp: bd-ntwk Uitgeverij: Gutenberg OnLine Digital Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2015 TECHNISCHE KENMERKEN BENZINE MOTOREN Beschikbare motoren BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS 1.6 VTi 95 MAN EURO 6 COMFORT CLUB MOTORISATIE Cilinderinhoud

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen.

Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen. Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen. Alukast 4,40 m met 2 achterdeuren op basis van een Boxer chassis cabine 335 L3 150 HDi Alukast 4,10 m met laadbrug en zijdeur op basis

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. 100 % INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

2 luidsprekers Antenne Audio apparatuur met CD-speler en RDS Verb. met ext. entertainment syst. met AUX ingang vóór

2 luidsprekers Antenne Audio apparatuur met CD-speler en RDS Verb. met ext. entertainment syst. met AUX ingang vóór VW Move up! Afmetingen Audio Buitenafmetingen: totale lengte in mm: 3.540, totale breedte in mm: 1.645, totale hoogte in mm: 1.489, afstand tot de grond onbeladen in mm: 144, wielbasis in mm: 2.420, spoorbreedte

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Prijzen Februari 2016 - België

Prijzen Februari 2016 - België Prijzen Februari 2016 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium is een verzekeringsproduct van AG Insurance. Het betreft een verzekeringscontract voor een duur van één jaar, stilzwijgend verlengd voor

Nadere informatie

LICHTMETALEN VELGEN 17 ECOREFLEX GRIJS

LICHTMETALEN VELGEN 17 ECOREFLEX GRIJS PERSONALISEREN LICHTMETALEN VELGEN 17 DUBBELSPAAKS ZWART Afmeting 7Jx17 (ET 41). Voor bandenmaat 225/45 R17. Set bestaande uit 4 velgen 71806614. 500L centerlogo s apart bij te bestellen (71806651). REF.

Nadere informatie