samen kleurrijk ontwikkelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "samen kleurrijk ontwikkelen"

Transcriptie

1 samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk ontwikkelen In de eerste schoolweek zijn alle teams van de vier basisscholen van onze onderwijsgemeenschap enthousiast samen met de leerlingen gestart in hun groep. In deze eerste dagen lag op het sociale welbevinden van de leerlingen in de groep de nadruk en op de groepsregels. Dit schooljaar is het eerste jaar van ons nieuwe vierjarige schoolplan. De drie hoofdlijnen voor dit schooljaar zijn het positief pedagogisch klimaat (ouderbetrokkenheid, leerling betrokkenheid, het voeren van leerling gesprekken, sociale veiligheid), Cultuur & Wetenschap en techniek en verder ontwikkeling van ons onderwijs. Centraal staat het verder invulling geven van interactief onderwijs. In het tweede halfjaar zullen wij onder begeleiding van het KPC (Machiel van der Laan en Maartje Reitsma) gaan werken aan hoe wij leerling gesprekken kunnen voeren met onze leerlingen. Als rode draad loopt door onze schoolplannen de komende vier jaren het onderzoekend en ontwerpend leren en talentontwikkeling. Dit schooljaar maken wij hiermee een start waarbij de nadruk komt te liggen op Cultuur & Wetenschap en Techniek. Onder begeleiding van Karin Kotte (Cultuur) en Erik Groot Koerkamp (Wetenschap en Techniek) zullen wij dit schooljaar een nascholingstraject gaan volgen. In de schoolkalender is dit aangeduid met CMK & KWTO. Studiereis naar Edmenton, Canada Vanuit Konot wordt er in september en november een studiereis naar Canada georganiseerd. Er wordt gekeken hoe scholen zich daar hebben ontwikkeld op basis van de zeven eigenschappen van Stephen Covey. Kenmerkend voor deze scholen is, dat leerlingen bijzonder uitblinken in proactiviteit, doelen en prioriteiten stellen, denken in kansen, in begrijpen en in synergie.

2 Leerlingen zijn daar eigenaar van hun eigen ontwikkelproces. Vanuit onze onderwijsgemeenschap nemen de volgende personen deel aan een van deze twee studiereizen: Huub van der Wal en Brigitta van Zon nemen deel aan de eerste studiereis van zaterdag 19 september tot en met maandag 28 september. Marja Bos, Nanny Schulten, Judith Haarman, Nicole Nijhuis, Debby Heithuis, Tom Koers, Jaap Vollenbroek, Peter van Oene nemen deel aan de studiereis van zaterdag 21 november tot en met maandag 30 november. Over onze ervaringen en bevindingen zullen wij u na deze studiereizen middels deze nieuwsbrieven informeren. Nieuwsbrief en overige brieven Op elke laatste vrijdag van de maand ontvangt u van ons digitaal de nieuwsbrief. Daarnaast zijn er brieven die niet opgenomen kunnen worden in de nieuwsbrief omdat dit niet past in het tijdspad of omdat er een opgavestrookje aan verbonden is. Brieven die niet opgenomen kunnen worden in de nieuwsbrief zullen zoveel mogelijk digitaal op vrijdag worden verzonden. Brieven waarbij een opgavestrookje is opgenomen ontvangt u in een harde versie en wederom zoveel mogelijk op vrijdag. Op deze manier proberen wij de informatie vanuit onze basisscholen meer te stroomlijnen. Wij hopen u tot zover voldoende te hebben geïnformeerd. Ziekmelding en algemeen mailadres Afgelopen schooljaar zijn wij gestart met de mogelijkheid om uw zoon of dochter ziek te melden middels de mail. De ervaringen hiermee zijn zeer positief. Mocht u uw zoon of dochter ziek willen melden dan kan dat door een mail te zenden naar secretaresse.atol@konot.nl onder vermelding van de naam van uw zoon of dochter, de groep waarin uw zoon of dochter zit en de naam van de basisschool. In de komende week zal op de website van de basisscholen één algemeen mailadres worden geplaatst. Dit algemene mailadres wordt: secretaresse.atol@konot.nl. De oude info-mailadressen van de verschillende basisscholen komen hiermee te vervallen. Stagiaires Hogeschool Saxion Dit schooljaar zijn er weer een aantal stagiaires van de Saxion Lerarenopleiding op onze basisscholen geplaatst. De 4 e jaars stagiaires ( LIO) Annemiek Nijhuis (groep 6c), Elise Hulleman (groep 2b) en Lianne Aveskamp (groep 8 basisschool n Esch) zijn het hele schooljaar op donderdag en vrijdag in de groep. De 3 e jaars stagiaires starten 3 september en zijn op donderdag in de groep. De 1 e jaars stagiaires starten 10 september en zijn op de donderdag in de groep. De 2 e jaars stagiaires starten 17 september en zijn op donderdag en vrijdag in de groep.

3 Leerlingen Wyllandrie Op maandag 17 augustus zijn 22 leerlingen afkomstig van de locatie Wyllandrie gestart in een tweetal stamgroepen. De jongste leerlingen zitten in de stamgroep Zon en de oudere leerlingen in de stamgroep Ster. Juf Monique en Juf Jacqueline zijn de leraren van de Zon stamgroep en juf Bianca van de Ster stamgroep. Juf Debby is naast intern begeleider op basisschool n Baoken eveneens de intern begeleider voor de leerlingen afkomstig van de locatie Wyllandrie. Om het onderwijs voor deze leerlingen op een goede manier te kunnen inrichten hebben wij overleg en afstemming gezocht met Het Palet in Almelo. Het Palet is een school die al vele jaren ervaring heeft in het begeleiden en het verzorgen van onderwijs aan leerlingen die nog geen Nederlands kunnen spreken, lezen en schrijven. De volgende nieuwe leerlingen van de Wyllandrie zijn gestart in de zon- en stergroep: Alma Eissa Ashraf Eissa Sama en Abdulrahman Hammami Samar Dardari Isa Antar Wij heten al deze leerlingen van harte welkom en wensen ze heel veel plezier op onze basisschool! Maandplanning basisschool t Kämpke Kloosterdag groep Studiemiddag groep 1 t/m 3. Leerlingen groep 1 t/m 3 vrij! Jaarvergadering oudervereniging en informatieavond Juf Nicole jarig Juf Jolanda jarig Prinsjesdag Studiereis Canada directie t/m 28 september Start Kinderpostzegelactie groepen 7 en Studiedag cultuureducatie. Alle leerlingen vrij! Informatieavond Dinsdag 8 september wordt om uur de jaarvergadering van de oudervereniging gehouden. U ontvangt van de oudervereniging nog een uitnodiging. Aansluitend is de informatieavond van school. Tijdens deze informatieavond kunt u kennis maken met en vragen stellen aan de leerkrachten van uw kinderen. In de groepen ligt een informatieboekje klaar over de leerstof die in het schooljaar zal worden behandeld. Tevens zal het S.O.S.-formulier van uw zoon/dochter op tafel liggen. Wilt u uw gegevens controleren en indien nodig wijzigen zodat we een up-to-date formulier hebben.

4 Schoolkalender Op de schoolkalender staat vermeld dat de koale kermis op vrijdag 13 november is. Dit is niet juist. De koale kermis vindt plaats op vrijdag 6 november. De studiedagen vinden plaats op woensdag 30 september, donderdag 11 februari, dinsdag 17 mei, donderdag 23 juni en maandag 27 juni. Op deze dagen hebben alle leerlingen vrij. Daar waar op de kalender staat aangegeven dat er een studiemiddag is, zijn de leerlingen om uur vrij. Openingsweek We kijken terug op een geweldige openingsweek van het nieuwe schooljaar. In iedere groep zijn activiteiten gehouden die bijdragen aan samenwerken, respect hebben voor elkaar en het ontwikkelen en versterken van het zelfvertrouwen van onze leerlingen. Door de hele school is er ook gedanst o.l.v. een danslerares. Op vrijdag hebben we een openingsviering in de kerk gehouden. De week werd afgesloten met een boekenmarkt. We willen iedereen bedanken voor de inzet en belangstelling die getoond is. Op kunt u foto s bekijken. Bizworld project groep 7-8 In de eerste schoolweek heeft groep 7-8 deelgenomen aan het project "jong ondernemen" van Bizworld. Maandagochtend was de introductiedag en leerden de leerlingen vooral een hoop begrippen, keken we filmpjes over wat een onderneming is en moesten de leerlingen solliciteren voor de directeursfunctie die hen aansprak. Op de functie van "directeur ontwerp" hadden maar liefst 11 leerlingen gesolliciteerd terwijl er maar 4 functies voor waren. Die leerlingen moesten dus een sollicitatiegesprek houden. Aan het eind van de dag hadden we een goede start gemaakt aan het project en hadden de leerlingen een beeld van wat we deze week allemaal gingen doen. Dinsdag was de ontwerpdag. De leerlingen ontwierpen een prototype van hun product, maakten een begroting en presenteerden hun presentatie aan de investeerder (de juf) om aandelen voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. Woensdag was de productiedag en werden er zo veel mogelijk armbandjes, sleutelhangers en kettingen gemaakt en verpakt. Donderdag was de marketingdag en moesten de leerlingen een slimme manier bedenken om een zo goed mogelijke reclame voor hun product te maken. Er werden ook "tv-reclames" gemaakt (toneelstukjes) waarmee de leerlingen geld konden verdienen. Vrijdag was de dag van de verkoop. De leerlingen van groep 5-6 waren de consumenten en konden na de reclamespotjes van groep 7-8, producten kopen. Maandagochtend, na het aftrekken van de winstbelasting en het dividend voor de aandeelhouder, is de uitslag bekend gemaakt van het bedrijf dat heeft gewonnen. Het bedrijf met de hoogste bedrijfswaarde is geworden "Miami bandjes". Op een tweede plek is geëindigd "Wollie world", gevolgd door "het Sierraadje" en "Starbands" op een gedeelde derde plek. De leerlingen hebben allemaal fantastisch goed meegedaan en hun bijdrage geleverd aan het project. De leerlingen gaan hun best doen om de goede samenwerking dit jaar op dezelfde manier voor te zetten.

5 Schoolcontactpersoon juf Maaike Een schoolcontactpersoon is er voor iedereen die met school te maken heeft. Dus leerlingen, ouders, leerkrachten, maar ook onderwijsondersteunend personeel en stagiaires kunnen bij de schoolcontactpersoon terecht. Op t Kämpke ben ik dat: juf Maaike Huttenhuis- Mensink. Iedereen kan met problemen van welke aard dan ook naar mij toegaan. Elke ouder of leerling kan een beroep doen als ze problemen hebben, waar ze niet met iedereen over durven te praten. Het spreekt vanzelf dat elk gesprek vertrouwelijk behandeld wordt. De taak van mij is uitsluitend gericht op de ondersteuning van degene die bij mij komt. Ik ben de gesprekspartner, help de klacht formuleren, wijs de weg in de te kiezen procedure richting bevoegd gezag en geef aan welke hulpverlenende instanties er zijn. Ik zal proberen zo goed en snel mogelijk te helpen. Je kunt op school naar me toe komen, maar je mag me ook thuis bellen ( ). School om in te wonen We werken op onze school met het project EEN SCHOOL OM IN TE WONEN! Dit project is bedoeld voor de hele school, tijdens alle lessen en het hele jaar door. Het gaat hierbij vooral om begrijpelijke en duidelijke afspraken te maken, waardoor iedereen zich veilig en verantwoordelijk voelt voor de sfeer op school. Hierbij is het een voorwaarde dat leerkrachten, ouder(s)/verzorgers en leerlingen goed samenwerken. De regel van de maand staat elke keer in de nieuwsbrief. Dit wil niet zeggen dat de andere regels niet gelden, ze gelden allemaal het hele jaar door, maar er wordt aan één regel speciale aandacht besteed in de betreffende maand. Op de schoolkalender staat aan het begin van elke maand de regel van de maand. Regel van de maand: DOE JE BEST! Van alle partijen (leerkrachten, ouder(s)/verzorgers en leerlingen) verwachten wij dat zij zich optimaal zullen inzetten voor een goed pedagogisch klimaat op onze school, zodat alle leerlingen, de leerkrachten en de mensen die onze school bezoeken er zich veilig voelen en met respect worden behandeld. Wij hopen u tot zover voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Huub van der Wal Brigitta van Zon

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Augustus 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap Geachte ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt hierbij de eerste Nieuwsbrief van de onderwijsgemeenschap

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juli 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief mei 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Mijn school, jouw school, onze school!

Mijn school, jouw school, onze school! Mijn school, jouw school, onze school! Na een fijne en welverdiende zomervakantie zijn we allemaal weer enthousiast begonnen op school. Met de leerlingen zijn we deze Groene Week in elke groep aan het

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief januari 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief november 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief januari 2018 We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen in onze onderwijsgemeenschap (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). De zeven gewoonten van Stephen

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief maart 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief augustus 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief oktober 2017 Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start.

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief oktober 2018 Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). AVG-wet In het

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2016 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Op het moment van

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief februari 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juli 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Maandplanning basisschool

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief november 2017 Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Ouderplatform

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Januari 2014 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s), verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Welkom allemaal!! Pauzeruimte Vreedzame school Geboorte en zwangerschap Groepen verdeling- Leerkrachten en onderwijsassistenten Verjaardagen ASS avond Opvoedweek

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juni 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Centrale Eindtoets

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s)

Inhoudsopgave. Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Welkom allemaal!! Groepen verdeling- Leerkrachten en onderwijsassistenten Gymrooster Pauzeruimte Vreedzame schoolpersoneel Praktisch Verjaardagen Luizenpluizen Informatie

Nadere informatie

Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 4. Ouders als partner... 7 4.1 Samenstelling Mezeggenschapsraad (MR) en Ouderraad (OR) en vergaderdata... 7 4.2 Jaarverslag Medezeggenschapsraad... 8 4.3 Ouderbijdrage en kosten schoolreisje en kamp 8...

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Bijlage: protocol sociale media en internetgebruik Nieuwsbrief februari Website: Zoals u misschien al heeft gezien zijn er technische problemen met onze website. Wij waren al bezig met het laten ontwerpen

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Franciscusbericht 2015-2016

Franciscusbericht 2015-2016 Franciscusbericht 2015-2016 Oktober 2015 Het vorig schooljaar hebben we gewerkt samen met alle leraren en MR/ORleden aan het inhoud geven van ons nieuwe 4-jaren schoolplan. In het 1 e jaar van deze nieuwe

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: september Agenda

Jaargang: 29 Nummer: september Agenda Jaargang: 29 Nummer: 04 19 september 2016 Redactie Diedelbrief: diedeldoorn@hotmail.com Agenda Dinsdag 20 september Maandag 26 september Dinsdag 4 oktober Prinsjesdag Engelsedag Jaarvergadering 8. 30 9.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij)

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij) 1 Nieuwsbrief Nummer 3 05-10-2018 Vanuit de directie Interne audit Vorige week donderdag 27 september jl. is de Van Heemstraschool bezocht door een interne auditcommissie van de stichting Cambium, waar

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juli 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2014 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Uitnodiging Kwaliteitsonderzoek

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief maart 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

De start van het schooljaar en de informatieavonden

De start van het schooljaar en de informatieavonden Nieuwsbrief voor ouders nummer 2 22 augustus 2018 Vooraf Vorige week is in de eerste nieuwsbrief voor ouders aangegeven dat wij het belangrijk vinden om onze leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP December 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Leader in Me; Covey Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Luister voordat je praat Ik luister écht naar anderen. Ik én jij komen verder als we van elkaar weten wat we belangrijk vinden. Ik probeer

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief maart 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Voor op de kalender Overblijven Nieuwe leerkrachten Wensjes Telefoonlijst en Informatie van ouders Controle hoofdluis Contact met school Oud papier De Gouden

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

groep 3b juf Inge maandag en dinsdag Basisschool de Meander in 2015-2016

groep 3b juf Inge maandag en dinsdag Basisschool de Meander in 2015-2016 4.1 Samenstelling Mezeggenschapsraad (MR) en Ouderraad (OR) en vergaderdata... 8 4.2 Jaarverslag Medezeggenschapsraad... 8 4.3 Ouderbijdrage en kosten schoolreisje en kamp 8... 9 4.4 Communicatie en informatievoorziening...

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7.

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7. De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 2 6 september 2018 In deze nieuwsbrief: - Even voorstellen - Afwezigheid meester Ronald - Nieuws van de OR - schoolfotograaf - Schoolkalender - Groepslijsten - Gevraagd:

Nadere informatie

Augustus Beste ouders,

Augustus Beste ouders, Beste ouders, Voor u ligt de allereerste nieuwbrief van dit schooljaar. Middels de nieuwsbrief informeren wij u maandelijks over activiteiten die op school hebben plaatsgevonden en over andere bijzonderheden.

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Uitnodiging Kwaliteitsonderzoek

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Nieuw op De Breede Hei

Nieuw op De Breede Hei Op weg naar goud R. K. B A S I S S C H O O L Datum : 18-08-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 01 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 21 aug. t/m 15 sept. 'Gouden start'; groepsvorming 29 augustus Informatieavond

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Conciërge Meneer Patrick. Intern Begeleider Juf Judith. Juf Ilona

Conciërge Meneer Patrick. Intern Begeleider Juf Judith. Juf Ilona Inhoud Jaarkatern Basisschool n Esch 2015-2016... 2 1. Wie zijn wij?... 2 Groepsindeling schooljaar 2015-2016... 2 Niet-sgebonden taken... 2 2. Onderwijs... 3 2.1 Schooltijden en cohort... 3 2.2 Gymrooster...

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 28 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 4 okt. Start Kinder - boekenweek 16 t/m 20

Nadere informatie

Dinsdag 26 september Informatieavond groep 1, 2 en 3. Donderdag 5 oktober Studiedag / Dag van de leraar. Alle kinderen vrij

Dinsdag 26 september Informatieavond groep 1, 2 en 3. Donderdag 5 oktober Studiedag / Dag van de leraar. Alle kinderen vrij INFO Jaargang 24, Nummer 5, 26-9-2017 Maandag 25 september Directie aanwezig Dinsdag 26 september Directie aanwezig Informatieavond groep 1 t/m 3 Woensdag 27 september Donderdag 28 september Directie aanwezig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4 Pagina 1 van 5 Jaargang 5 17 oktober 2013 NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE Jaarvergadering OR Zoals eerder reeds is aangegeven vindt op 30 oktober a.s. de OR jaarvergadering plaats. Het tweede deel van de avond

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Basisschool St. Jozef Ut Schniefke 1 6439 BG Doenrade Tel.nr.: 046-4422283 School maken we samen N I E U W S B R I E F A L G E M E N E S C H O O L - I N F O R M A T I E Introductieles Fanfare Na de carnavalsvakantie

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 018-019 Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 018-019. In deze kalender staan belangrijke data voor Bloei. Iedere maand komt onze nieuwsbrief uit, houdt

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras obs De Phoenix Week 38-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over de startgesprekken, de speerpunten

Nadere informatie

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017 Arnoldus van Os... Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang 2017-2018, nr. 1 6 september 2017 Een nieuw schooljaar! Hierbij ontvangt u de eerste officiële nieuwsbrief van dit

Nadere informatie

Belangrijke data. Eerste schoolweek!

Belangrijke data. Eerste schoolweek! Belangrijke data Vrijdag 31 augustus: groep 1-2-3 vrij Donderdag 6 september: betaling ouderbijdrage van 8:15 8:45 en van 11:45 12:15 Maandag 10 september: studiedag; alle leerlingen vrij Donderdag 13

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel

SCHOOLKALENDER. Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel SCHOOLKALENDER 0 0 Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel 0-0 aanloop@aanloopboz.nl www.facebook.com/aanloopboz ABBO_schoolkalender De Aanloop.indd -0- : : AUGUSTUS 0 0 0 0 Start schooljaar! SEPTEMBER

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Basisschool Drie-eenheid

Nieuwsbrief Basisschool Drie-eenheid 2016-2017 Nummer 1 Afspraak van de maand Ik ben zuinig op de materialen en ruim deze netjes op. Zij gaan voor ons de schoolpleinen belijnen. We hebben gekozen voor verschillende belijningen: vierkant,

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief november 2014 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon:

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon: Hartelijk welkom! Welkom in het schooljaar 2016 2017 op Kbs Kievitsloop. Wij willen ook dit jaar met u samenwerken bij de begeleiding in onderwijs en opvoeding van uw kind (eren). Wij hopen dat er ook

Nadere informatie

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 31 augustus 2018 Nummer 1 Agenda maandag 3 september dinsdag 4 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie