samen kleurrijk ontwikkelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "samen kleurrijk ontwikkelen"

Transcriptie

1 samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk ontwikkelen! In de eerste schoolweek zijn alle teams van de vier basisscholen van onze onderwijsgemeenschap enthousiast samen met de leerlingen gestart in hun groep. In deze eerste dagen lag op het sociale welbevinden van de leerlingen in de groep de nadruk en op de groepsregels. Dit schooljaar is het tweede jaar van ons nieuwe vierjarige schoolplan. De hoofdlijnen voor dit schooljaar zijn: Werken aan eigenaarschap in alle geledingen (gedachtengoed Steven Covey, 2 studiedagen) Voorzetting invoering digitale methode laat maar zien voor creatieve vakken en cultuureducatie, uitbreiding met drama. Afspraken project CMK&KWTO worden uitgevoerd. Begeleiding door docent van Tetem. Uitbreiding invoering Snappet op alle scholen. Werken aan een positief pedagogisch klimaat, o.a. door invoering leerlingenraad. Samen met projectgroep bestaande uit ouders en leerkrachten onderzoek doen naar behoefte en mogelijkheid tot gebruik ouderportaal binnen Parnassys en invoering ouderpanel. Dit in het kader van educatief partnerschap. Implementatie nieuwe vorm van zaakvakonderwijs en creatieve vakken op n Baoken, n Esch en t Kämpke. We doen dit met het programma IPC. Dat staat voor International Primary Curriculum. Het is een integraal, thematisch en creatief curriculum voor kinderen van 4-12 jaar. (zie Voor meer informatie over de plannen van komend jaar verwijzen we u naar het jaarkatern (onderdeel van de kalender).

2 Kennismaking Graag wil ik me aan uw voorstellen. Mijn naam is George in het Veld en ik ben na het vertrek van Huub van der Wal de nieuwe directeur van Onderwijsgemeenschap ATOL (Agelo-Tilligte-Ootmarsum-Lattrop). Ik ben 55 jaar en afkomstig uit Albergen, waar ik woon met mijn vrouw Hedwich en mijn zoon Thomas (20) en dochter Margot (17). Mijn onderwijsloopbaan begon in het kleine dorpje Hertme waar ik ben opgegroeid en van 1983 tot en met 1996 werkzaam ben geweest als leerkracht. Daarna ben ik aan de slag gegaan in het zgn. dubbeldorp Mariaparochie/Harbrinkhoek waar ik tot 2009 adjunct directeur ben geweest van de Alphonsusschool. In 2009 ben ik binnen KONOT benoemd als directeur van basisschool De Leemstee in het Oldenzaalse Zuid Berghuizen. Nu, na 7 jaar Oldenzaal, een nieuwe uitdaging in de gemeente Dinkelland. Voor mij een mooie kans om mezelf zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen. Ik hoop de komende jaren samen met de teams de ingezette onderwijskundige koers verder gestalte te geven. Ik wens u en uw kind(eren) alvast een heel fijn schooljaar en we zullen elkaar ongetwijfeld nog nader leren kennen. Groet, George in het Veld Leerlingenraad Dit schooljaar starten onze scholen met een leerlingenraad. We vinden het belangrijk dat ook kinderen kunnen meedenken en hun mening mogen geven. Afgelopen week hebben in alle groepen 5 t/m 8 verkiezingen plaatsgevonden en is bekend geworden welke kinderen in de leerlingenraad mogen deelnemen. De volgende leerlingen nemen dit schooljaar zitting in de leerlingenraad: Groep 5a: Mika Smellink Groep 5b: Annelène Schulten Groep 6a: Wes Kerkhof Jonkman Groep 6b: Tijmen oude Hengel Groep 7a: Hannah Tijhuis Groep 7c: Eva Pikkemaat Groep 8a: Loes Holtkamp De leerlingen uit groep 7b en 8b zijn nog niet bekend. Deze zullen op korte termijn bekend worden gemaakt. We wensen de leerlingen veel succes en plezier. Communicatie ouders Op elke laatste vrijdag van de maand ontvangt u van ons digitaal de nieuwsbrief. Daarnaast zijn er brieven die niet opgenomen kunnen worden in de nieuwsbrief omdat dit niet past in het tijdspad of omdat er een opgavestrookje aan verbonden is. Brieven die niet opgenomen kunnen worden in de nieuwsbrief zullen zoveel mogelijk digitaal op vrijdag worden verzonden. Brieven waarbij een opgavestrookje is opgenomen ontvangt u in een harde versie en wederom zoveel mogelijk op vrijdag.

3 Ziekmelding en verlofaanvragen Wanneer uw kind ziek is en niet naar school kan kunt u dit melden door een -mail te zenden naar secretaresse.atol@konot.nl onder vermelding van de naam van uw zoon of dochter, de groep waarin uw zoon of dochter zit en de naam van de basisschool. Voor het aanvragen van verlof verwijzen we u naar website van de school. U vindt daar informatie en een aanvraagformulier. Stagiaires Hogeschool Saxion Dit schooljaar zijn er weer een aantal stagiaires van de Saxion Lerarenopleiding op onze basisscholen geplaatst. De 4 e jaars stagiaires ( LIO) Anne Gerwers (groep 3a De Meander) en Eva Weusthof (7/8 n Esch zijn het hele schooljaar op donderdag en vrijdag in de groep. Op donderdag en vrijdag zijn ook de derde jaar studenten aanwezig. Op n Baoken in groep 1-2 Annek van Mook, en groep 7-8 Kevin Olde Hanhof. Op De Meander in groep 8b Esmeé van der Fels. Vanaf 15 september komen ook 1 e en 2 e jaars studenten. Het is nog niet bekend welke studenten binnen ATOL zijn geplaatst. Leerlingen Wyllandrie Ook dit schooljaar krijgen leerlingen van de locatie Wyllandrie (opvanglocatie vluchtelingen) onderwijs binnen ATOL. We gaan in de zgn. ZON-groep van start met 7 leerlingen. De kinderen krijgen les van Juf Monique (ma-di-wo) en Juf Jacqueline (do-vrij) en zij worden ondersteund door Juf Elise Hulleman (ma-di) en Juf Lynn Bos (wo-do) Op vrijdagmorgen krijgen de kinderen psychosomatische training van Juf Nicole van Zutphen. Wij wensen de kinderen veel plezier. Maandplanning basisschool de Meander Openingsviering schooljaar Algemene teamvergadering Juf Nicole jarig! 12-9 t/m 23-9 Week van de informatieavonden Juf Marian jarig! Meneer Henk jarig! Prinsjesdag Kloosterdag groep 8a Kloosterdag groep 8b Juf Hetty jarig! Juf Krista jarig! Doe-moeders OR-vergadering MR-vergadering Juf Marita jarig!

4 Personeel Dit schooljaar verwelkomen we een aantal nieuwe collega s op De Meander. Juf Kitty Eerdman (groep 7C), Meester Thies Welhuis (groep 6b), Juf Sylvia Nijland (groep 1B) en Juf Anne Gerwers (LIOstagiaire groep (3A). Ze stellen zich hieronder aan u voor. Allemaal veel succes gewenst! ( Juf Kitty zal zich in de volgend nieuwsbrief voorstellen) Misschien kennen enkelen van jullie mij nog wel van twee jaar geleden. Twee jaar geleden heb ik namelijk mijn LIO stage gelopen in groep 8. Afgelopen schooljaar was ik dan ook blij verrast met de vraag of ik terug wou komen binnen Atol. In combinatie met het vierslagleren ga ik nu de master Leren en Innoveren volgen en zal ik daarnaast twee dagen in groep 6 gaan werken. Ik zal voornamelijk de donderdag en vrijdag aanwezig zijn op de Meander! Ik heb er erg veel zin in en hoop velen van jullie weer tegen te komen. Tot snel! Groeten, Thies Welhuis Ik ben Sylvia Nijland (56 jaar). Vanaf dit schooljaar ben ik werkzaam op de Meander. Ik woon in Denekamp en ik heb 4 kinderen in de leeftijd van 18 jaar t/m 27 jaar. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest op basisschool 'n Esch in Tilligte. Daar heb ik in verschillende groepen gewerkt. Ik ben met heel veel zin dit schooljaar begonnen. Ik ga samen met juf Karin groep 1b doen. Ik kijk uit naar de samenwerking met de collega's en naar de samenwerking met kinderen en ouders. Mijn eerste indrukken zijn positief. Een mooie school met allemaal betrokken mensen. Ik hoop u allemaal snel te ontmoeten en wens iedereen een mooi schooljaar toe. Mijn naam is Anne Gerwers. Ik ben 22 jaar oud en ik kom uit Denekamp. Ik studeer aan de PABO in Enschede. Ik kom dit jaar mijn LIO-stage lopen in groep 3A op De Meander in Ootmarsum. Dit vindt plaats op de donderdag en vrijdag. Toevallig heb ik 3 jaar geleden ook mijn eerste stagejaar op De Meander gelopen. Ik heb toen ook al een ontzettende leuke en leerzame tijd gehad. Ik heb al gemerkt dat groep 3A een erg leuke groep is. Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hoop dat het een leuk, gezellig en leerzaam jaar gaat worden! In verwachting Juf Kirsten Reinerink (4A)en Juf Anouk Meijer (3B)zijn beide in blijde verwachting van hun derde kindje. We wensen Kirsten en Anouk een voorspoedige zwangerschapsperiode. Krentenbaard Bij een aantal kinderen op De Meander is krentenbaard geconstateerd. Dit is een besmettelijke huidaandoening. Het is wellicht goed om alert te zijn op symptomen bij uw eigen kind. Voor meer informatie kunt u terecht op

5 Welkom In de maand augustus zijn de volgende nieuwe leerlingen gestart bij ons op school: Groep 1a: Loris Dijkhuis Emma ter Huurne Wessel Kienhuis Anne Scholten Groep 1b: Thijmen Fikkers Eva Ikink Cathelijne Kokhuis Sam Kreuwel Stan Nijboer Charlotte Oord In september beginnen Lot Kokkelink en Wes Oonk in groep 1b. In de zongroep starten deze maand: Subhieh en Diaa Shakhashirou en Omar Kwawalda. Gezinsviering Op zaterdag 10 september is er weer een gezinsviering in de kerk om 18:00 uur. Het thema van deze viering is: Zorg voor onze aarde. Graag tot ziens in de kerk! Werkgroep gezinsvieringen Agelo / Ootmarsum. Schoolcontactpersonen Ieder kind moet zich prettig en veilig kunnen voelen op school en thuis. Het is belangrijk dat je bij iemand terecht kunt als je problemen hebt. Bij je ouders, opa, tante of vrienden. Kan dat niet, dan kun je op school praten met de schoolcontactpersoon. Praat je liever met je eigen juf dan kan dat natuurlijk ook. De schoolcontactpersonen van De Meander zijn Juf Marita Kolner en Juf Esther aan de Stegge.

6 Verkeer Het schooljaar is weer begonnen. Zoals u gewend bent, zetten heel veel brigadiers zich ook dit jaar weer in om de kinderen veilig over te laten steken. Namens de werkgroep verkeer en de brigadiers willen we een aantal punten onder de aandacht brengen. Sinds januari dit jaar is het tunneltje Moerbekkenkamp weer in gebruik genomen. s Ochtends staan daar twee brigadiers om de kinderen vanuit het tunneltje veilig de Denekamperstraat over te laten steken. Jammer genoeg maakt een deel van de kinderen geen gebruik van deze veilige route. We willen u als ouders van kinderen uit de wijk Moerbekkenkamp en uit de buurtschappen Oud Ootmarsum en Nutter er op attenderen dat er bij deze oversteek brigadiers staan en dat deze route daarom de voorkeur verdient. Uit oogpunt van verkeersveiligheid willen we fietsers verzoeken om de Odemarusstraat te nemen en automobilisten om door de Vijverstraat te rijden. Vrijdag om uur staan er geen brigadiers meer voor de groepen 1 en 2. De redenen hiervoor zijn, dat kinderen uit deze groepen meestal worden opgehaald door volwassenen en ook omdat we simpelweg te weinig brigadiers hebben. Graag herinneren we jullie nog even aan een juist gebruik van de Kiss & Ride-zone bij school. Waarom is de Kiss & Ride zone? Veiligheid bij het ophalen van kinderen vergroten. Betere doorstroming verkeer bij school door minder verkeersopstopping. Minder drukte op parkeerplaats. Regels Kiss & Ride Alleen stoppen op deze strook om je kind te laten in- of uitstappen, niet parkeren! Niet tegen de rijrichting in rijden of stilstaan. Parkeren Parkeren langs straat Wildehof: alleen achter (vanuit school gezien) het bord verboden stil te staan/te parkeren en minimaal 5 meter uit de kruising met de Van Ghernaerstraat blijven. Let op: parkeer niet te dicht op de Kiss & Ride-zone; dit hindert het oversteken en het werk van de brigadiers! Als er vragen zijn over de brigadiers of het brigadieren, neem contact op met: Harrie t Wiegman: (school) Irma Peters: peters.hansirma@hetnet.nl (Oud-Ootmarsum, Laagsestraat, Duitsland) Marlies Brunninkhuis: (Moerbekkenkamp, Nutter) Harrie t Wiegman heeft jarenlang de bezetting van de brigadierspost bij school geregeld. Zij wil graag het stokje overdragen, om zich op andere zaken te kunnen richten. Lijkt je dit wat om te doen, of wil je dit samen met Harrie t oppakken, meld je dan bij één van bovenstaande personen. Met vriendelijke groet, mede namens de collega s van basisschool de Meander, George in het Veld Brigitta van Zon

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Augustus 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap Geachte ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt hierbij de eerste Nieuwsbrief van de onderwijsgemeenschap

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief oktober 2017 Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start.

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief januari 2018 We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen in onze onderwijsgemeenschap (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). De zeven gewoonten van Stephen

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief augustus 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juli 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Maandplanning basisschool

Nadere informatie

Mijn school, jouw school, onze school!

Mijn school, jouw school, onze school! Mijn school, jouw school, onze school! Na een fijne en welverdiende zomervakantie zijn we allemaal weer enthousiast begonnen op school. Met de leerlingen zijn we deze Groene Week in elke groep aan het

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2016 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Op het moment van

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief mei 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juli 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juni 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Centrale Eindtoets

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief november 2017 Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Ouderplatform

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juli 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Uitnodiging Kwaliteitsonderzoek

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen n ieuwsbrief oktober 201 7

samen kleurrijk ontwikkelen n ieuwsbrief oktober 201 7 samen kleurrijk ontwikkelen n ieuwsbrief oktober 201 7 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief oktober 2018 Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). AVG-wet In het

Nadere informatie

20 december s middags vrij Vrijdag 20 december krijgen alle leerlingen (groep 1 t/m 8) om uur kerstvakantie.

20 december s middags vrij Vrijdag 20 december krijgen alle leerlingen (groep 1 t/m 8) om uur kerstvakantie. Schooljaar 2013-2014 Nummer 9 / 12 december 2013 Kerst 2013 Donderdag 19 december De kerstviering zal worden gehouden op donderdag 19 december. Op deze dag zijn de lestijden aangepast: -De groepen 1 t/m

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief maart 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 4 N I E U W S B R I E F 10-10-2018 Op woensdag 3 oktober werd de Kinderboekenweek officieel door ons geopend. Het thema dit jaar is vriendschap en tijdens de opening stond het prentenboek van Kleine

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Uitnodiging Kwaliteitsonderzoek

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP December 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief februari 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief januari 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 Agenda: Wo 4 juli: afscheid van juf Sabine/afscheid schoolverlaters van De Klimboom Do 5 juli: laatste schooldag groep 1 t/m 7 Vr 6 juli: studiedag/kinderen een vrije dag en

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Agenda: augustus/september UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 24 Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Informatieavonden Leuk nieuws Groep 5 Leerlingenraad Ouderavond 3 nov. Schoolplein M.R. mededeling Nepwapens Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein.

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein. NIEUWSBRIEF Donderdag 13 juli 2017 Beste ouder(s)/verzorgers, De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar! Het was een druk en enerverend schooljaar, maar ook een mooi schooljaar. We hebben met elkaar grote

Nadere informatie

Marlies Martens Groot Koerkamp

Marlies Martens Groot Koerkamp En dan wordt het stil.. Vorige week zaterdag hebben wij het trieste bericht ontvangen dat Marlies Martens Groot Koerkamp moeder van Sven uit groep 7B, onverwacht is overleden. Afgelopen zaterdag is er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Januari 2014 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s), verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 Afgelopen week is groep 8 op kamp geweest naar Goor. De kinderen hebben leuke activiteiten gedaan (o.a. samen tapas maken, paard rijden en bootcamp) en de sfeer was voortreffelijk.

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus t/m 6 oktober Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar goed gestart. Iedereen

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL

INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Adres :Hoflaan 6 Pc en Plaats :7597 LS Saasveld Telefoon :074 349 4327 Fax :074 349 4697 Email :dir.bernardus@konot.nl INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Enkele belangrijke data JAARGANG 12 NUMMER 2 Di.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2014 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster.

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster. Adres :Hoflaan 6 Pc en Plaats :7597 LS Saasveld Telefoon :074 349 4327 Fax :074 349 4697 Email :dir.bernardus@konot.nl INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Enkele belangrijke data JAARGANG 11 NUMMER 5 Di.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Wij gaan weg: Beste ouders,

Wij gaan weg: Beste ouders, Wij gaan weg: Ik heb de laatste vier jaar met heel veel plezier op de Archipel gewerkt. Maar na 42 jaar werken in het onderwijs is het ook goed om te stoppen en ga ik met pensioen. Ik kijk terug op een

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas We zijn al aan begin van week 3. Gelukkig zijn alle kinderen weer gezond op school gearriveerd. Aan de start van dit schooljaar mochten we Pieterjan, Jop en Dean in groep 1/2

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Herderscheenieuwsbrief

Herderscheenieuwsbrief Herderscheenieuwsbrief Woordje van de directeur. Geachte ouders/verzorgers, Jaargang 15 De laatste, en zeker ook wel leuke, loodjes zijn aangebroken.! Intussen is bekend naar welke groepen of scholen onze

Nadere informatie

E K E L D E R S W E R F

E K E L D E R S W E R F Bezoekadres Weerestraat 70 1713 VC OBDAM T (0226) 45 19 67 E info@kelderswer f.nl I www.kelderswer f.nl Postadres Postbus 41 1713 ZG OBDAM O u d e r v e r e n i g i n g OBS de Kelderswerf 1 6 F E B R U

Nadere informatie

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep.

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep. Nieuwsflits 24 november 2016 Brigadieren Kwink Sinterklaas Instroomgroep Afscheid Juf Els Eerste Communie Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters Kalender website Vrijdag 2 december:

Nadere informatie

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda november Nieuwsbrief november 2018-2019 december 5 Zwemles groep 5-6

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 4 1 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Actie KiKA Nieuws van de MR Juf Vera 40 jaar in het

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief februari 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 23 september 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 2 23 september 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Nieuwe Collega s Algemeen: Stagiaires SO: Kijkles gym SO: Kinderboekenweek Aerofitt Zutphen VSO Leerlingenraad Gebarentraining Ouderavond participatiewet Bijlage

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief februari 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief november 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij)

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij) 1 Nieuwsbrief Nummer 3 05-10-2018 Vanuit de directie Interne audit Vorige week donderdag 27 september jl. is de Van Heemstraschool bezocht door een interne auditcommissie van de stichting Cambium, waar

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie