samen kleurrijk ontwikkelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "samen kleurrijk ontwikkelen"

Transcriptie

1 samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk ontwikkelen! Positief pedagogisch klimaat In dit schooljaar werken we samen aan opdrachten om het pedagogisch klimaat op onze scholen verder te verbeteren. Naast scholing en ondersteuning van het KPC voor alle personeelsleden hebben wij ook u als ouders gevraagd om mee te denken over het pedagogisch klimaat op de school van uw kind. Middels wensen in een kerstboom, middels sneeuwvlokken, op zonnestralen en op bouwstenen voor een pedagogische muur. Uw inbreng nemen wij mee op de eerstvolgende studiedag van 15 april aanstaande. Een onderdeel van het positief pedagogisch klimaat zijn de afspraken (protocollen) op het gebied van wenselijk gedrag en het voorkomen van pestgedrag. Op al onze scholen wordt er veelvuldig aandacht besteed aan de sociale omgang met elkaar en het sociale welbevinden van onze leerlingen. Hierbij is een goede onderlinge relatie en communicatie in de pedagogische driehoek (leerkracht, leerling en ouder) voorwaardelijk. Dit vraagt om wederzijds vertrouwen, een open communicatie en respect. Uitingen middels de beschikbare sociale media helpen hierbij niet. Deze hebben vaak een averechtse uitwerking. Het elkaar opzoeken, uitnodigen en met elkaar in gesprek gaan leidt tot begrip en respect voor elkaars mening en inzichten. Een punt dat met enige regelmaat terugkomt tijdens overleg over dit onderwerp is de veranderende zelfstandigheid van de leerlingen. Het valt op dat onze leerlingen moeite hebben met het zelfstandig kunnen aankleden, het je verantwoordelijk voelen voor je eigen spullen, de verzorging voor het te maken werk binnen de groep en het op tijd nakomen van gemaakte afspraken. Wij zouden het fijn vinden als u hier met uw kind aandacht aan kunt en wilt besteden in de voornoemde voorbeelden thuis.

2 Ziekmelding De ziekmelding van uw zoon of dochter deed u telefonisch of persoonlijk bij de leerkracht. Graag willen wij u vragen om voortaan uw kind óf telefonisch óf per mail ziek te melden zodat de ziekmelding bij één persoon komt te liggen. Het door u te gebruiken mailadres hiervoor is: secretaresse.atol@konot.nl Wilt u dan de school en groep van uw kind erbij vermelden? Alvast bedankt voor uw medewerking. Daarnaast merken wij dat steeds vaker leerlingen onder schooltijd een afspraak hebben voor een bezoek aan een tandarts, orthodontist, fysiotherapeut enz. Wij willen u vragen om deze afspraken zoveel mogelijk na schooltijd of in schoolvakanties te plannen. Afname toetsen in groep 1 en 2 In het najaar van 2014 is in de Tweede Kamer een besluit genomen om de verplichting van de afname van de Citotoetsen Taal voor kleuters en Rekenen voor kleuters af te schaffen. In navolging hierop is er binnen onze stichting Konot afgesproken dat wij alleen nog de toetsen voor Taal voor kleuters en Rekenen voor kleuters afnemen in medio groep 2 (M2-toetsen). Deze afschaffing houdt niet in dat uw zoon of dochter niet gevolgd zal worden in zijn of haar ontwikkeling. Aan dit besluit is een verplichting gekoppeld voor de basisscholen om een kindvolgsysteem te hebben dat gericht is op de brede ontwikkeling van de leerlingen in groep 1 en 2. De Inspectie van het onderwijs zal nog een advies uitbrengen welke kindvolgsystemen hiervoor in aanmerking komen. Als deze bekend zijn, zullen wij u hierover verder informeren en aangeven of dit om aanpassing voor onze scholen vraagt. Centrale eindtoets basisonderwijs Dit schooljaar is er een grote verandering op het gebied van de Eindtoets in groep 8. Tot aan het vorige schooljaar werd in de maand februari op onze scholen de Eindtoets Cito afgenomen. Door nieuwe wetgeving op het gebied van toetsen aan het einde van de basisschool is vanaf het schooljaar elke basisschool in Nederland verplicht om deel te nemen aan de Centrale Eindtoets basisonderwijs. Er is een keuze uit een drietal beschikbaar gestelde toetsen. Wij hebben binnen stichting Konot gekozen voor de aangeboden Eindtoets Cito. Deze toets zal worden afgenomen op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 april. Wij wensen alle leerlingen in groep 8 veel succes bij het maken van deze eindtoets. Personeel Juf Karin van Veldhuizen is in verwachting van haar derde kindje dat medio oktober wordt verwacht. Wij wensen haar een goede en voorspoedige zwangerschap toe. Al eerder hebben wij u kunnen vertellen dat juf Wendy en juf Kirsten in verwachting zijn. De vervanging van juf Wendy is inmiddels rond. Juf Inge zal na de meivakantie haar vervangen en gaan samenwerken met juf Ine. Juf Kirsten gaat met ingang van woensdag 27 mei met zwangerschapsverlof. De invulling voor haar vervanging is op dit moment nog niet ingevuld. Zo gauw dit bekend is zullen wij de ouders van haar groep hierover informeren.

3 Maandplanning basisschool de Meander Witte Donderdag Goede Vrijdag Alle kinderen vrij! Eerste paasdag Tweede paasdag Jaargroepoverleg Schoolfotograaf Schoolfotograaf Doe-vaders uur Groep 5-6 op schoolreisje naar Hellendoorn Studiedag Alle kinderen vrij! Juf Kirsten jarig! Schoolreisje groep Oudervereniging Juf Sandra jarig! Koningsdag Bouwoverleg uur Doe-moeders uur Meivakantie t/m 8 mei Schoolfotograaf De schoolfotograaf komt in op woensdag 8 en donderdag 9 april op school. Er zullen groepsfoto s en individuele foto s gemaakt worden. Adoptieviering groep 8 Op dinsdag 7 april worden de doden herdacht die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gevallen. De leerlingen van groep 8 nemen deel aan de adoptieviering op dinsdag 7 april. Aanvang: 9.00 uur in de Nederlands Hervormde kerk te Ootmarsum. Na de viering wordt door de leerlingen van groep 8 van de Meander en n Baoken gezamenlijk een krans gelegd bij het oorlogsmonument op het Bergplein. Daarna gaan beide groepen uiteen. De leerlingen van de Meander leggen een krans bij de graven van de omgekomen vliegeniers op de Nederlands Hervormde begraafplaats. De leerlingen van n Baoken leggen een krans bij het vliegeniersmonument aan de Oppersveldweg te Agelo. We gaan op de fiets, dus hesjes mee! Juf Aniek gaat mee naar de herdenking. Juf Lianne blijft bij groep 7. Rond uur zijn de leerlingen van groep 8 weer op school. Verkeersexamen Op donderdag 16 april maken de leerlingen van groep 8 het theoretisch verkeersexamen. Dit vindt gewoon op school plaats. Een kopie met daarop de regels en afspraken krijgen de leerlingen van tevoren mee zodat zij kunnen oefenen. Oefenen voor het theoretisch examen kan via: Op een flyer heeft u kunnen lezen over de verkeersexamenapp. Het praktisch verkeersexamen is gepland op woensdag 13 mei. Daarover meer in de volgende nieuwsbrief.

4 Koningsspelen Op vrijdag 24 april zijn de jaarlijkse Koningsspelen. Aangezien wij een sportdag hebben in mei passen wij de Koningsspelen aan. Er is een gezamenlijk start om deze dag te openen zullen wij de vlag hijsen en de openingsdans dansen. Tevens zullen wij de landelijke aftrap en enkele festiviteiten volgen via het digibord. In de groep zullen een aantal passende activiteiten worden georganiseerd voor deze dag. WIC De lente komt er aan, een nieuw begin. Zo is Pasen ook een nieuw begin. De zondag voor Pasen is het Palmzondag. Dan herdenken we de intocht van Jezus in Jerusalem. Het verhaal van deze intocht wordt in de viering van zaterdag 28 maart om uur door kinderen nagespeeld en uitgebeeld. Een mooi begin van de Goede week dus. Natuurlijk zingt het kinderkoor mooie en vrolijke liedjes. Wij hopen dat je komt met je ouders of opa/oma. Iedereen is welkom en je kunt een palmtakje meenemen voor je eigen palmpaas. KINDERKERK (nieuw in Ootmarsum) HET THEMA IS PASEN VOOR KINDEREN Wat is de kinderkerk? De kinderkerk is een korte bijeenkomst van ± een half uur in het kader van het geloof speciaal voor kinderen. We hebben een inloop vanaf een kwartier voor aanvang met koffie, thee, ranja. We openen met het ontsteken van een speciale kaars. Vervolgens vertellen we een Bijbelverhaal aan de hand van beelden en praten erover, we beelden het uit of doorwerken het op een andere manier. We zingen een liedje en/of maken een dansje. Het uitgangspunt moet zijn dat het een korte bijeenkomst is voor kinderen in het teken van het geloof, waarbij we op een eigentijdse manier proberen aan te sluiten bij de beleving van het kind. Het zou ook kunnen dat we aan de hand van een Bijbelverhaal iets gaan knutselen. We zouden het fijn vinden als kinderen het leuk vinden om te geloven en zich welkom en betrokken voelen en gezellig vinden om naar de kinderkerk gaan. Ook voor de ouders is het belangrijk om je welkom te voelen bij de kerk, waar je met elkaar in gesprek kunt over het gelovig opvoeden van je kind. Per keer gaan we bekijken hoe we de kinderkerk gaan invullen. De kinderkerk is een aanvulling op de huidige gezinsvieringen. Mocht je als ouder/verzorger geïnteresseerd zijn en willen helpen met de kinderkerk of gezinsviering geef dat dan aan bij een van de leden van de gezinsvieringwerkgroep. Het thema voor de eerste keer is PASEN VOOR KINDEREN Omdat er met Pasen geen gezinsviering is, willen we juist met Pasen starten met de kinderkerk, zodat er met Pasen toch de gelegenheid is om met jonge kinderen samen te komen in het teken van het geloof. Wij gaan een kaars opsteken, we blikken kort terug op de goede week met afbeeldingen via een beamer en we lezen het Paasverhaal uit de Bijbel. De eerste bijeenkomst is in het parochiecentrum, maar dat hoeft niet elke keer het geval te zijn, afhankelijk van de activiteit zou het ook in de kerk kunnen of buiten.

5 Iedereen is welkom, ook de allerkleinsten (dus je hoeft geen oppas te regelen) KOM JE OOK? Wat: Wie: Waar: Wanneer: Tijd: Vooraf: KINDERKERK kinderen en ouders, opa s en oma s In de pastorie (tegenover de katholieke kerk) Paaszaterdag 4 april van uur tot uur. inloop vanaf uur met ranja, en iets lekkers Werkgroep gezinsviering/kinderkerk: Marieke Brunnikhuis Christl Kottink Olga Tijhuis-ter Haar Nationale sportweek (Nijntje Pluis) Van 18 april tot en met 25 april is het de Nationale Sportweek. Wij als Nijntje Pluis vinden bewegen en sporten belangrijk en vinden het daarom een mooie gelegenheid om met de Nationale Sportweek sport en beweging aan te bieden aan kinderen. Daarom hebben wij in de week van 20 april tot en met 23 april verschillende sport- en beweegactiviteiten georganiseerd ook in samenwerking met verenigingen en andere organisatoren. In de bijlage vindt u meer info hierover. Buitengym groepen 5 t/m 8 Op dinsdag 12 mei is alweer de sportdag voor de bovenbouw op zwembad de Kuiperberg. Daarvoor gaan we de komende weken buiten oefenen. Onderdelen als de 60 m. sprint, tennisbal werpen, de slingerworp, verspringen in de zandbak van het parkje en een rondje om de vijver komen aan bod. Trainingspak Om deze atletiekvaardigheden buiten te kunnen beoefenen is het wel verstandig om een trainingspak (een soepele broek en een sweatshirt is ook goed) en evt. buiten(gym)schoenen mee te geven. Als u de gymschoenen voor de zaal aan laat doen, wilt u deze dan a.u.b. vóór de volgende binnen les weer schoonmaken. Wilt u a.u.b. ook zaalschoenen meegeven indien buiten niet geoefend kan worden? Tip: geef een plastic zak mee voor de "vieze" gymschoenen. Ze mogen ook op hun gewone schoenen buiten gymmen. Wanneer Bij redelijk goed weer gaan we dit in week 15 en 16 (evt. week 17) oefenen. Dit is op de maandag voor alle groepen 5 en 6. Op de dinsdagochtend voor de groepen 7 en 8a en 8c. En op vrijdag voor de groepen 8b en 8d (meneer Thies en meneer Robert). Vakleerkracht gym Patricia Kroeze Wij hopen u tot zover voldoende te hebben geïnformeerd. Fijne paasdagen! Met vriendelijke groet, mede namens het team Huub van der Wal Brigitta van Zon

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief mei 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Maandplanning basisschool

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Januari 2014 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s), verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief januari 2018 We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen in onze onderwijsgemeenschap (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). De zeven gewoonten van Stephen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Mijn naam is Edith van den Tempel. Ik ben werkzaam bij Vitras. Ik ben als schoolmaatschappelijk werker verbonden aan de Meander. Als schoolmaatschappelijk werker geef

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Uitnodiging Kwaliteitsonderzoek

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Voorjaar! De Nationale Sportweek Denekamp. Humantex. April

Nieuwsbrief. Agenda. Voorjaar! De Nationale Sportweek Denekamp. Humantex. April Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015 1 april 2015 Voorjaar! 30 t/m 4 April Kledingactie Humantex 2 Witte donderdag 13.30 uur viering in de kerk. 3 Goede vrijdag 6 2e Paasdag 10 Studiedag team 15 MR-vergadering

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Nummer april 2019 Sint Trudo Info Pagina

Nummer april 2019 Sint Trudo Info Pagina Nummer 12.15 Sint Trudo Info Pagina STUDIEDAG 1 GROEPSINDELING KOMEND SCHOOLJAAR 2 VOORSTELLINGEN 2 FEESTDAG 3 JUBILEA 2 KONINGSSPELEN EN SCHOOLONTBIJT 3 DIA-EINDTOETS 3 2 E PLAATS SCHOOLVOETBALTOERNOOI

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Uitnodiging Kwaliteitsonderzoek

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 11 Schooljaar 14-15 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval op Het Kompas De kinderen van de groepen 1/2/3 vieren donderdag 12 februari carnaval met elkaar. De kinderen van de groepen 1/2/3

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Feest voor alle kleuters!

Feest voor alle kleuters! 8 Feest voor alle kleuters! Hoera, Aves bestaat in 2015 vijf jaar! Wat doe je als je vijf jaar wordt? Dan geef je een feestje voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Maar hoe doe je dat als je een stichting

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken.

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Info, 1 april 2016 Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Verkeersituatie De verkeerssituatie rondom school verandert bijna dagelijks. Aanstaande dinsdag zal er weer een

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Kalender - Woensdag 13 april Ateliers groepen 3 en 4 - Donderdag 14 april studiedag, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

Kinderen leren spelenderwijs in hun eigen tempo en aan de hand van een visuele ondersteuning overzicht en grip krijgen op de tijd.

Kinderen leren spelenderwijs in hun eigen tempo en aan de hand van een visuele ondersteuning overzicht en grip krijgen op de tijd. naar de basisschool Algemene informatie omtrent de kleutergroepen *Schooltijden 8.30u.-12.00u. (woensdag tot 12.30u.) 13.00u.-15.00u. Dagindeling en praktische zaken Hoe de dag is ingedeeld is te zien

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Vervanging van leerkrachten bij ziekte

Basisschool Pius X. Vervanging van leerkrachten bij ziekte Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 8 van 26 januari 2016 Jordaansingel 20. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-721396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Vervanging van leerkrachten bij ziekte Hierbij willen wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Welkom in onze klas Spelend leren. In groep 1 en 2 staat spelend leren centraal in een hiertoe uitdagende omgeving. Van belang is dat de kinderen zich op hun gemak voelen

Nadere informatie

Inloop bij schoolarts Lydia Blaauw (kantoor directie)

Inloop bij schoolarts Lydia Blaauw (kantoor directie) Nieuwsbrief nummer: 6 28 maart 2017 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Hebt u vragen of opmerkingen over onderwerpen die in de nieuwsbrief staan? Regelmatig is er een Oudercafé waarin de

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Augustus 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap Geachte ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt hierbij de eerste Nieuwsbrief van de onderwijsgemeenschap

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Maart 2014 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s), verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Week 15-16-17 Entreetoets groep 7 Week 17 Cito toets groep 8 dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nieuwsbrief april 2015 Nummer 9 Wel en wee Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2012 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter N Gezond Speelgoedmiddag En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Terwijl

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10. 13 e jaargang Vrijdag 29 januari 2016. Scholendienst. Kindcentrum. Andere schooltijden. Directeur

Nieuwsbrief nr. 10. 13 e jaargang Vrijdag 29 januari 2016. Scholendienst. Kindcentrum. Andere schooltijden. Directeur Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 10 13 e jaargang Vrijdag 29 januari 2016 Scholendienst

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief februari 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief april 2017 ALFRINK JOURNAAL Kard. Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl / e-mail: directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief april 2017 April 2017 Mei 2017 4 Techniekmorgen

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 week Eerste schooldag. Hoofdluiscontrole. s middags teamlunch Primo

Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 week Eerste schooldag. Hoofdluiscontrole. s middags teamlunch Primo Joepie weer naar school Augustus MAANDAG DINSDAG week week week week week week Eerste schooldag Oudervertelgesprekken VRIJDAG DONDERDAG WOENSDAG.00 uur teamvergadering Hoofdluiscontrole s middags teamlunch

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

JAARKALENDER ouders

JAARKALENDER ouders JAARKALENDER 2016-2017 ouders Augustus 2016 Zondag MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG Zaterdag 31 1 Juf Reinhilde jarig 2 3 Juf Judith jarig 4 5 6 32 8 9 10 11 12 13 33 15 16 17 18 19 20 34 23

Nadere informatie

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 Viering We kijken dankbaar terug op de Paasviering van vorige week. Fijn, dat u er was en we met zoveel mensen bij elkaar waren om het lijden en sterven van de

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 maart 2015

Nieuwsbrief 19 maart 2015 Nieuwsbrief 19 maart 2015 Belangrijke data - Oud papier: 28 maart: Fam. Manshande (Dirk) en Fam. Schutten (Niek) - Oud papier: 11 april: Fam. Trouerbach (Marcus) en Fam.Dijkman(Wesley) - 20 maart: Bingo

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 9 november 2017 nummer 5 Beste kinderen, ouders en verzorgers, In dit nummer: Computerlessen stoppen groepen 1 en 2 Inloopochtenden groepen 1 en 2 Kijkweek groepen 3 t/m 8 Zwangerschapsverlof juf Elanie

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag Nieuwsbrief Nummer 13 Nationale rekendag Alle kids zijn bezig geweest met leuke opdrachten voor rekenen binnen en buiten. Er werd gewerkt met de huisnummers van de kinderen en ze hebben zelfs plattegronden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer

NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam Telefoon 010 2907827 email L.Reichardt@de-akkers.nl www.de-akkers.nl November 2015 Waar te vinden? De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Jozefnieuws. April 2015

Jozefnieuws. April 2015 Jozefnieuws April 2015 Samen Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij stuur ik u de nieuwsbrief van de maand april. Pasen Palmpasen De kinderen van groep 1 t/m 4 hebben de afgelopen week weer een palmpaasstok

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Proeftuintjes in de school In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u bericht over de proeftuintjes die wij in de school aan het uitvoeren zijn. De leerkrachten zijn aan het kijken of

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Info Bron. April is de maand van gewoonte 3: Belangrijke zaken eerst Elke maand stellen wij een ander gewoonte centraal, in april is dit:

Info Bron. April is de maand van gewoonte 3: Belangrijke zaken eerst Elke maand stellen wij een ander gewoonte centraal, in april is dit: Info Bron Amersfoort-Vathorst 14 april 2016 Uitgave 32, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie