samen kleurrijk ontwikkelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "samen kleurrijk ontwikkelen"

Transcriptie

1 samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief februari 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk ontwikkelen! Begin januari hebben wij u geïnformeerd over de weersomstandigheden van dat moment en daarbij aangegeven dat het ter beoordeling aan de ouders was om hun kind naar school te laten gaan. Een aantal ouders hebben hiertoe inderdaad besloten en sommigen hebben school hierover ook geïnformeerd. Dit hebben wij als team als heel prettig ervaren. KWTO&CMK In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u reeds verteld over het traject dat wij zijn opgestart rondom het thema wetenschap en techniek & cultuur. In de maand januari hebben de leraren de eerste resultaten van lessen uit de nieuwe methode beeldende vorming Laat maar zien aan elkaar gepresenteerd. Het waren twee zeer waardevolle dagen waar wij met elkaar genoten hebben het aan elkaar uitwisselen van ervaringen over de nieuwe wijze lesgeven. Karin Kotte keek mee, gaf feedback en gaf aanvullende informatie over het procesgerichte werken. Prachtige procesgerichte lessen beeldende vorming zijn er gegeven waarbij de leerlingen vanuit een aangeboden betekenis, schetsend en ontwerpend aan het werk zijn gegaan. Voor iedere leerling was er ruimte voor zijn of haar eigen inbreng en creativiteit. Mooie werkstukken van de leerlingen van groep 1-8 zijn gedeeld met elkaar. In de maand februari zijn er opnieuw een drietal bijeenkomsten die dan in het teken staan van wetenschap en techniek. Tijdens deze bijeenkomsten presenteren de leraren aan elkaar de resultaten van de gegeven lessen binnen het thematisch werken (groep 1-2) en lessen uit Veilig de wereld in en Naut. Uitgangspunt in deze lessen is het de leerlingen vanuit verwondering tot onderzoek brengen. Het stellen van vragen stimuleren dit proces van denken.

2 Groepsbesprekingen In de afgelopen twee weken hebben de leerlingen uit groep 2 t/m 8 de M-toetsen van Cito gemaakt. De vakgebieden taal (groep 2),lezen, begrijpend lezen, woordenschat en rekenen komen in de verschillende toetsen aan bod. Op dinsdag 9 en donderdag 11 februari bespreken wij de resultaten samen met de leraren. Samen gaan wij dan met elkaar in gesprek over de resultaten van de leerlingen. Hierin kijken wij of de landelijk inspectie normen zijn behaald. Daarnaast bekijken wij of wij de gestelde normgerichte school- en groepsdoelen behalen. Ten slotte kijken wij op het individueel niveau van de leerling of deze in voldoende mate hebben geprofiteerd van het gegeven onderwijsaanbod. Dit zien wij dan vertaald in de vaardigheidsgroei. In het middagdeel gaat elke collega de nieuwe gegevens vertalen naar in de groepsplannen voor de nieuwe periode. Voor de leraren van de zon- en stergroep is de groepsbespreking op 4 februari. Tijdens de oudergesprekken in de week voor de voorjaarsvakantie informeren wij u graag over de ontwikkeling van uw kind en de behaalde resultaten tot nu toe. Deze oudergesprekken zijn ook voor de ouders van de leerlingen van de zon- en stergroep. Procedure benoeming nieuwe directeur Na het bekend worden van het aanstaande vertrek van meneer Huub heeft juf Brigitta overleg gehad over de te volgen procedure met betrekking tot de benoeming van een nieuwe directeur. Dhr. Arjan Brunger (Voorzitter College van Bestuur stichting Konot) heeft in de afgelopen twee weken de verschillende teams en een vertegenwoordiging van de MR-en gehoord. De wensen die zijn geuit worden meegenomen in het vervolgtraject. De vacature zal in eerste instantie eerst intern worden uitgezet voor alle medewerkers van stichting Konot. Mocht dit niet leiden tot een voordracht van een geschikte kandidaat dan zal de vacature extern worden aangeboden middels de daarvoor geëigende communicatielijnen. Wij zullen u hierover blijven informeren. Rust en regelmaat Als basisscholen vinden wij in het kader van positief pedagogisch klimaat belangrijk dat er aandacht is voor rust en regelmaat. Voor het welbevinden van de leerling, uw kind, is het fijn dat hij/zij zich prettig voelt en voldoende energie heeft om op school betrokken te kunnen zijn bij het leren en de vele andere activiteiten. Het is fijn dat uw zoon/dochter na schooltijd en in het weekend deelneemt aan sport of anderszins andere activiteiten. Wij ervaren dat leerlingen betrokken zijn bij veel activiteiten na school en in het weekend. Wat wij daarvan zien is dat wij leerlingen in de groep hebben die vermoeid zijn. Wij zien leerlingen die moeite hebben om zich te kunnen concentreren op het leren en werken op onze scholen. Wij zouden het fijn vinden als u als ouder(s), verzorgers(s) aandacht kunt besteden aan deze regelmaat en voldoende rust voor uw kind.

3 Afscheid meneer Huub In december heb ik u geïnformeerd over mijn vertrek als directeur van de onderwijsgemeenschap atol. Nog twee weken om werkzaamheden af te ronden en te zorgen voor de overdracht aan juf Brigitta. In de achter ons liggende jaren hebben wij samen gewerkt aan vernieuwing in het onderwijs om voor uw zoon of dochter kansen te creëren om te groeien in zijn of haar ontwikkeling. De samenwerking die hiervoor nodig is met Brigitta, intern begeleiders, leraren, leerlingen en ouders heb ik in de afgelopen jaren als prettig ervaren. Samen zijn wij op weg gegaan om leren voor de toekomst van uw kinderen mogelijk te maken. De ingezette veranderingen middels het traject van KWTO & CMK laten zien dat er veel kansen liggen om leerlingen te laten verwonderen en om hun creativiteit te stimuleren. Enthousiaste leraren zullen hier de komende periode samen met de leerlingen verdere uitwerking en invulling aan gaan geven. Dan zijn er voor mij ook bijzondere herinneringen aan het samen delen van lief en leed. Hierin heb ik ook mogen ervaren dit samen te kunnen en mogen doen. U allen bedankt voor de achter ons liggende jaren. Voor de tijd die gaat komen wens ik u alle goeds! Belangrijke data basisschool n Baoken Ma. 1 febr. Vr. 5 febr. Ma. 8 febr. Wo. 10 febr. Adviesgesprekken groep 8. Uitnodiging heeft u inmiddels ontvangen. Carnavalsochtend op n Baoken uur Kiezelgala café Max Rosenmontag. Alle leerlingen vrij uur. Afscheid meneer Huub van basisschool n Baoken. Uitnodiging volgt. Wo. 10 febr uur. Info avond voortgezet onderwijs. Groep 7. Do. 11 febr. Groepsbespreking. Alle leerlingen vrij Vr. 12 febr. Afscheidsreceptie Huub voor genodigden uur. Zo. 14 febr. Valentijnsdag Wo. 17 febr. Rapport mee Ma. 22 febr. Ouderavond Do. 25 febr. Voorronde verkeersquiz. Groep 6 Za. 27 febr. t/m zo. 6 mrt. Voorjaarsvakantie Schoolzwemkampioenschappen/schoolvoetbaltoernooi Omdat er te weinig aanmeldingen waren voor de schoolzwemkampioenschappen in maart in zwembad Dorper Esch te Denekamp nemen wij dit jaar, helaas, niet deel. Ook voor het schoolvoetbaltoernooi in de maand april te Denekamp waren te weinig aanmeldingen.

4 Carnaval Schoolprins en adjudant. Op vrijdag 8 januari werd Romy oude Monnink gekozen tot schoolprinses. Indy Lubbers is haar adjudant. Samen maken ze er een keigaaf carnavalsjaar van met hun lijfspreuk: Met Romy en Indy als prinses en adjudant, stoat de wichter an t roer in Keistenenlaand! Carnavalsochtend. Op vrijdagochtend 5 februari proberen we al een beetje in de stemming te komen door een ochtend in carnavalssfeer te houden. De kinderen mogen al verkleed naar school komen. Voor alle leerlingen is er als afsluiting van de ochtend een broodje knakworst. Kiezelgala. Op vrijdagmiddag 5 februari vindt het Kiezelgala plaats in de residentie van de Keistenen: café-restaurant Max Groot Agelo. Aanvang: uur. We proberen u weer een afwisselend programma voor te schotelen. Na het gala kunt u aansluiten bij de carnavalsstoet. Na de optocht is iedereen van harte welkom bij de residentie. Optredens. Kinderen kunnen zich weer inschrijven voor een optreden. De opgave lijst hangt sinds enkele weken weer in de gang. Juf Marja studeert een optreden in met de kinderen van groep 1, 2 en 3. Daarnaast mogen zij zich ook inschrijven voor een eigen optreden. De kinderen in de hogere groepen zijn zelf al bezig met de voorbereiding. Wilt u hen daarbij begeleiden? Cd s/usb s die nodig zijn voor het optreden graag inleveren bij juf Lianne vóór dinsdag 2 februari. Graag even voorzien van naam en nummer dat gespeeld moet worden. Overblijf. Op vrijdag 5 februari kunnen de leerlingen om uur naar huis om zich te verkleden voor het middagprogramma of hun carnavalswagen op te halen. Is dit niet mogelijk dan kunnen de leerlingen ook overblijven. Veiligheid. Buiten spelen na de carnavalsoptocht??? Naar de speelplaats!! Dat is wel zo veilig. Vrijwilligers verkeersexamen Woensdag 13 april 2016 vindt het praktijkexamen verkeer plaats voor de groepen 8 van de basisscholen n Esch, n Baoken en de Meander. Dit gebeurt s ochtends van 8.15 uur tot ca uur. Om het praktijkexamen door te kunnen laten gaan, hebben we echt uw hulp nodig. En kunt u zelf niet, wilt u dan een vervanger regelen (denk aan opa s, oma s, buren of vrienden). Namens de Meander hebben we minimaal 30 (!) vrijwilligers nodig die als controleur langs de route staan en kijken of de leerlingen zich aan de verkeersregels houden. U krijgt s morgens instructies op school en hoeft niets voor te bereiden. Het enige wat we vragen is dat u deze ochtend beschikbaar bent van 8.15 uur tot ca uur. Schoolgaande kinderen kunnen eventueel op school worden opgevangen. Voor koffie en versnapering wordt gezorgd! Opgeven bij: Annemiek Loman, mikeannemiek@kpnmail.nl. (bij vragen )

5 Gemeentelijke verkeersquiz leerlingen groep 6 Ook dit jaar is er weer een gemeentelijke verkeersquiz. Onze school zal daar voor het eerst aan deelnemen. Deze wordt georganiseerd voor de leerlingen van groep 6. Op donderdag 25 februari is de voorronde. Alle leerlingen van groep 6 maken 35 meerkeuzevragen. Van de deelnemende scholen wordt bepaald welke 8 scholen het beste hebben gescoord en van die 8 scholen mogen de twee leerlingen die de voorronde het beste hebben gemaakt de school gaan vertegenwoordigen op het podium van t Kulturhus tijdens de Grote Dinkellandse Verkeersquiz. Alle klasgenoten zijn daarbij uitgenodigd om ze vanuit de zaal te komen aanmoedigen. Op de finale dag van de Verkeersquiz worden eerst twee halve finales gespeeld en vervolgend de finale. De winnende school gaat naar huis met de grote wisselbeker en een medaille voor de deelnemers. De finaledag wordt gehouden op donderdag 17 maart 2016 van uur in t Kulturhus in Denekamp. Wij wensen u voor het komende Carnavalsfeest veel plezier en gezelligheid toe!! Met vriendelijke groet, Mede namens het team van basisschool n Baoken Huub van der Wal Brigitta van Zon

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief maart 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Januari 2014 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s), verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juli 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief maart 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Januari 2014 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s), verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief mei 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Augustus 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap Geachte ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt hierbij de eerste Nieuwsbrief van de onderwijsgemeenschap

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juli 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief januari 2018 We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen in onze onderwijsgemeenschap (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). De zeven gewoonten van Stephen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Januari 2017 1 01 2 3 4 5 6 7 8 02 9 10 11 12 13 Schoolkrant 1 mee 14 15 03 16 Start cito kleuters en M8 groepen 8 17 Leerlingenraad 18 19 20 21 22 04 23 24 25 26 Studiedag alle groepen 27 28 29 05 30

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief februari 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e.

V a n d e d i r e c t i e. V a n d e d i r e c t i e. Hoy allemaal, Carnaval is in aantocht en dit weekend breekt het feest los. Op pagina 2 van deze nieuwsbrief lezen jullie precies hoe het carnaval op school georganiseerd wordt

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP December 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief maart 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief oktober 2017 Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start.

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Uitnodiging Kwaliteitsonderzoek

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief februari 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief januari 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr februari 2018

Nieuwsbrief nr februari 2018 Nieuwsbrief nr. 11 1 februari 2018 Kalender Ma 5 februari Groepen 1-2 vrije dag Wo 31 januari Informatieavond schooltijden, Den Boogaard Ma-Wo 5-7 februari Inschrijven ouderavond & Kanjertraining Wo 7

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Februari Fijne start Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief. Februari Fijne start Beste ouders / verzorgers, Fijne start 2019 Beste ouders / verzorgers, Wat was het fijn om iedereen weer terug te zien na de kerstvakantie. Met een grote glimlach zijn we begonnen aan 2019! Inmiddels zitten we alweer lekker in het

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2016 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Op het moment van

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Maandplanning basisschool

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-01-2016 08-02-2016 Agenda: Ma 25-01 OR vergadering Ma t/m vr 25-01 t/m 29-01 Rapportgesprekken Ma 01-02 Rapport mee Wo 03-02 VVE thuis bijeenkomst groep 1 8.30 uur Do 04-02 VVE thuis

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juli 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief augustus 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 8 juni 2018 1 17 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief februari 2018 Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo-Tilligte-Ootmarsum-Lattrop) Gewoonten van Stephen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief februari 2018 Beste ouders/ verzorgers, De Citotoets-periode is achter de rug of bevindt zich voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

Wat vrijdag niet is opgehaald, gaat in de kledingcontainer achter de school.

Wat vrijdag niet is opgehaald, gaat in de kledingcontainer achter de school. Nr 10, februari 2019 Er ligt een grote stapel gevonden voorwerpen achter de bar. Deze week gaan we het uitstallen, zodat u makkelijk kunt kijken of er iets van uw kind(eren) tussen ligt. Wat vrijdag niet

Nadere informatie

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0!

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0! 19 jan. 2018 Voor de kalender: 22 jan. Voorleesontbijt KDV/PA/groep 1-2-3 24 jan. Ouderavond: Een kijkje in de keuken 2.0 ; 19.30 uur loc. MWW 19, 24, 26 jan. Groepen 6 Excursie Textielmuseum 9 feb. Carnaval

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht Belangrijke data in juni 3 juni schoolreis voor groep 1 tot en met 6 7 juni ouder/kind activiteit voor Nino Coloso en groep 1/2 thema Verkeer Praktisch verkeersexamen groep 8 Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief INSTROOMGROEP PER 1 MAART 2016 MR & CONTINUROOSTER Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief INSTROOMGROEP PER 1 MAART 2016 MR & CONTINUROOSTER Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 27-01-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 6, 27-01-2016 In dit nummer: Instroomgroep 1 MR & Continurooster BSO Ondersteboven 1 2 Voorleesdagen

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start

Nadere informatie

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Gendt, 4 april 2016 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van IKC t Holthuus Betreft: benoeming nieuwe directeur Geachte ouder(s) of verzorger(s),

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

t Broedertje 50 e jaargang

t Broedertje 50 e jaargang t Broedertje 50 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 4 februari 2018 Welkom op de Broederschool In de afgelopen periode zijn deze nieuwe leerlingen gestart

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juni 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Centrale Eindtoets

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 04-02-2013-25-02-2013 Agenda: Ma 04-02 Rapport mee Wo 06-02 MR vergadering 13.00 uur Di t/m vr 12-02 t/m 15-02 Definitieve adviesgesprekken groep 8 Vr 15-02 Groep 3 t/m 8 middag vrij Ma

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 6 21-02-2018 Soeratoe'l-Israa 17:23-25 Uw Heer heeft dit voor jou bevolen: Aanbidt niemand anders dan Mij (Allah) en wees goed tegen je ouders. Als één van hun bij jou een hoge leeftijd bereikt

Nadere informatie

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch;

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; Maandkalender Februari 2017 1 15 2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; 3 Heidi Broeren(interieurverzorging) jarig; 17 4 18

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Rosmalen, 12 maart 2015. Beste ouders/ verzorgers, Op vrijdagochtend 24 april staat onze jaarlijkse sportdag gepland op sportcomplex De Groote Wielen van

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Even voorstellen. Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent)

Even voorstellen. Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent) Kernwaarden Kernwaarden Even voorstellen Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent) Werkdagen: Bart: maandag dinsdag donderdag vrijdag Marjon:

Nadere informatie

Personeel. Andere schooltijden. februari 2015

Personeel. Andere schooltijden. februari 2015 februari 2015 Personeel We feliciteren meester Niels Waanders en zijn vrouw Marloes met de geboorte van hun tweede dochter Eva! Eva is geboren op maandag 19 januari en moeder en kind maken het goed. We

Nadere informatie

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 16 maart. Kopij graag inleveren op maandag 13 maart. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN:

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 16 maart. Kopij graag inleveren op maandag 13 maart. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN: STAPSTEENNIEUWS Schooljaar 2016/2017 23 februari Nr. 11 Locatie De Muzenberg Basisschool De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Het volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - februari 2017

Nieuwsbrief 6 - februari 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 6 - februari 2017 Agenda Agenda februari Agenda maart 6 Werkochtend

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Informatieavond groep 7. Opening en welkom

Informatieavond groep 7. Opening en welkom Informatieavond groep 7 Opening en welkom voorstellen Juf Iris Juf Danielle Kernwaarden Schoolplan 2015-2019 Doelen Goede samenwerking tussen kinderen, leerkrachten, ouders en andere partners. Een fijne,

Nadere informatie

Leonard Springerlaan 310, 7424 DE Deventer Tel

Leonard Springerlaan 310, 7424 DE Deventer Tel In het afgelopen half jaar heeft het ontwikkelteam rapport toegewerkt naar een nieuw rapport voor onze leerlingen. In het ontwikkelteam rapport hebben zitting ouders uit de MR en oudervereniging en leraren

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 BIJLAGEN 28-01 Flyer PO in actie voor ouders 28-02 Onderwijs (meer) voor mannen VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u van mooie Paasdagen

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Hierin staan alle belangrijke data, activiteiten en informatie die u regelmatig

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie