samen kleurrijk ontwikkelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "samen kleurrijk ontwikkelen"

Transcriptie

1 samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk ontwikkelen! Positief pedagogisch klimaat In dit schooljaar werken we samen aan opdrachten om het pedagogisch klimaat op onze scholen verder te verbeteren. Naast scholing en ondersteuning van het KPC voor alle personeelsleden hebben wij ook u als ouders gevraagd om mee te denken over het pedagogisch klimaat op de school van uw kind. Middels wensen in een kerstboom, middels sneeuwvlokken, op zonnestralen en op bouwstenen voor een pedagogische muur. Uw inbreng nemen wij mee op de eerstvolgende studiedag van 15 april aanstaande. Een onderdeel van het positief pedagogisch klimaat zijn de afspraken (protocollen) op het gebied van wenselijk gedrag en het voorkomen van pestgedrag. Op al onze scholen wordt er veelvuldig aandacht besteed aan de sociale omgang met elkaar en het sociale welbevinden van onze leerlingen. Hierbij is een goede onderlinge relatie en communicatie in de pedagogische driehoek (leerkracht, leerling en ouder)voorwaardelijk. Dit vraagt om wederzijds vertrouwen, een open communicatie en respect. Uitingen middels de beschikbare sociale media helpen hierbij niet. Deze hebben vaak een averechtse uitwerking. Het elkaar opzoeken, uitnodigen en met elkaar in gesprek gaan leidt tot begrip en respect voor elkaars mening en inzichten. Een punt dat met enige regelmaat terugkomt tijdens overleg over dit onderwerp is de veranderende zelfstandigheid van de leerlingen. Het valt op dat onze leerlingen moeite hebben met het zelfstandig kunnen aankleden, het je verantwoordelijk voelen voor je eigen spullen, de verzorging voor het te maken werk binnen de groep en het op tijd nakomen van gemaakte afspraken. Wij zouden het fijn vinden als u hier met uw kind aandacht aan kunt en wilt besteden in de voornoemde voorbeelden thuis.

2 Ziekmelding De ziekmelding van uw zoon of dochter deed u telefonisch of persoonlijk bij de leerkracht. Graag willen wij u vragen om voortaan uw kind óf telefonisch óf per mail ziek te melden zodat de ziekmelding bij één persoon kom te liggen. Het door u te gebruiken mailadres hiervoor is: secretaresse.atol@konot.nl Wilt u dan de school en groep van uw kind erbij vermelden? Alvast bedankt voor uw medewerking. Daarnaast merken wij dat steeds vaker leerlingen onder schooltijd een afspraak hebben voor een bezoek aan een tandarts, orthodontist, fysiotherapeut enz. Wij willen u vragen om deze afspraken zoveel mogelijk na schooltijd of in schoolvakanties te plannen. Afname toetsen in groep 1 en 2 In het najaar van 2014 is in de Tweede Kamer een besluit genomen om de verplichting van de afname van de Citotoetsen Taal voor kleuters en Rekenen voor kleuters af te schaffen. In navolging hierop is er binnen onze stichting Konot afgesproken dat wij alleen nog de toetsen voor Taal voor kleuters en Rekenen voor kleuters afnemen in medio groep 2 (M2-toetsen). Deze afschaffing houdt niet in dat uw zoon of dochter niet gevolgd zal worden in zijn of haar ontwikkeling. Aan dit besluit is een verplichting gekoppeld voor de basisscholen om een kindvolgsysteem te hebben dat gericht is op de brede ontwikkeling van de leerlingen in groep 1 en 2. De Inspectie van het onderwijs zal nog een advies uitbrengen welke kindvolgsystemen hiervoor in aanmerking komen. Als deze bekend zijn, zullen wij u hierover verder informeren en aangeven of dit om aanpassing voor onze scholen vraagt. Centrale eindtoets basisonderwijs Dit schooljaar is er een grote verandering op het gebied van de Eindtoets in groep 8. Tot aan het vorige schooljaar werd in de maand februari op onze scholen de Eindtoets Cito afgenomen. Door nieuwe wetgeving op het gebied van toetsen aan het einde van de basisschool is vanaf het schooljaar elke basisschool in Nederland verplicht om deel te nemen aan de Centrale Eindtoets basisonderwijs. Er is een keuze uit een drietal beschikbaar gestelde toetsen. Wij hebben binnen stichting Konot gekozen voor de aangeboden Eindtoets Cito. Deze toets zal worden afgenomen op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 april. Wij wensen alle leerlingen in groep 8 veel succes bij het maken van deze eindtoets.

3 Maandplanning n Esch Zondag 29 maart Zomertijd Donderdag 2 april Witte donderdag Juf Aniek jarig! Vrijdag 3 april Goede vrijdag, alle leerlingen vrij Zondag 5 april 1 e Paasdag Maandag 6 april 2 e Paasdag Alle leerlingen vrij Zondag 12 april 9.00 uur Presentatieviering EHC groep 4 Maandag 13 april uur Schoonmaakavond Woensdag 15 april Studiedag atol Positief Pedagogisch Klimaat Studiemiddag woordenschat, begrijpend luisteren/lezen Dinsdag 21 april t/m Centrale eindtoets groep 8 donderdag 23 april Dinsdag 21 april Werkbijeenkomst team n.a.v. studiedag Positief Pedagogisch Klimaat Donderdag 23 april Juf Kyra jarig! Vrijdag 24 april Koningsspelen / sportdag Maandag 27 april Koningsdag, alle leerlingen vrij Woensdag 29 april Schoolfotograaf Donderdag 30 april Adoptie oorlogsmonument groep 5 t/m 8 Werkoverleg 14.45u 16.15u Maandag 4 mei t/m Meivakantie vrijdag 8 mei Regel van de maand april: Veiligheid voor alles! Omdat ieder mens van waarde is, moeten we ervoor zorgen dat er zo min mogelijk ongelukken kunnen gebeuren. Onze leerlingen moeten overal vrij rond kunnen lopen. Denk hierbij maar aan de vele auto s bij school. We hopen dat ouder(s)/verzorger(s) ook daadwerkelijk goed opletten bij het halen en brengen van hun kinderen. We hebben het er deze weken in de klas over hoe we samen de omgeving binnen en buiten de school zo veilig mogelijk kunnen houden en maken. We willen rekening houden met dat wat kwetsbaar is. Hiervoor zijn regels en afspraken gemaakt welke in de komende weken in de klassen weer besproken zullen worden. Palmpasen en Pasen De lente komt er aan, een nieuw begin. Zo is Pasen ook een nieuw begin. De zondag voor Pasen is het Palmzondag. Dan herdenken we de intocht van Jezus in Jeruzalem. De leerlingen van groep 1 t/m 4 gaan donderdagmiddag 26 maart een Palmpasen maken. Daarnaast zullen we komende week aandacht besteden aan de gebruiken rondom Pasen. We behandelen de vraag Wat is Pasen eigenlijk? in de klassen en bespreken het lijdensverhaal. Poasjongs De Poasjongs zullen zondag 29 maart weer langs de deur gaan om geld in te zamelen voor het goede doel. Misschien kunt u er al vast rekening mee houden dat ze deze dag bij u langs komen.

4 Pleinwacht In het begin van dit schooljaar hebben wij u geïnformeerd over de pleinwacht. Sinds het begin van dit schooljaar hebben wij pleinwacht gehouden met twee leerkrachten. Dit naar aanleiding van een vraag van een ouder. In de plenaire teamvergadering hebben wij dit afgelopen maandag geëvalueerd. In de periode dat er twee leerkrachten pleinwacht hadden, hebben we onder andere gemerkt dat de pauzetijden van het personeel hierdoor in het gedrang komen. De rusttijd is belangrijk voor leerkrachten. Zeker als het gaat om het werken met combinatiegroepen. Daarnaast zijn wij van mening dat wij beschikken over een overzichtelijke speelplaats waarbij het toezicht van één leerkracht voldoende is. Mochten er situaties ontstaan tijdens een pauze waardoor de leerkracht (die pleinwacht houdt) hulp nodig heeft van een collega, dan kan er snel iemand bij gehaald worden. Verder biedt ook de personeelskamer op onze school voldoende zicht op de speelplaats. Billy Brandkraan Vorige week woensdag hebben wij deelgenomen aan het project Billy Brandkraan van de Brandweer Twente. In samenwerking met de brandweer is een ontruimingsoefening gehouden. De brandweer gaf ons complimenten over de snelheid waarmee de school ontruimd was. Daarnaast hadden zij tijdens de ontruiming een leerling uit groep 8 gevraagd op het toilet te gaan zitten. Nadat buiten geconstateerd werd dat er een leerling ontbrak, is deze leerling door de BHV-ers snel gevonden op het toilet. Vervolgens zijn er gastlessen gegeven. Groep 1 t/m 4 mocht een kijkje nemen in een echte brandweerwagen, groep 5 t/m 8 kreeg een gastles over wat de taak is van de brandweer en over de uitrusting van de brandweer. Koningsspelen Op vrijdag 24 april houden we op school de Koningsspelen. U wordt hier verder over geïnformeerd in een aparte brief. We zijn wel alvast op zoek naar ouder(s)/verzorger(s) die ons willen helpen tijdens de sportdag. We hebben ongeveer 25 mensen nodig (vaders, moeders, opa s, oma s, oudleerlingen etc.). Middels het strookje dat u hieronder ziet staan, kunt u zich opgeven. Zonder tegenbericht verwachten we u dan om uur op school voor de instructie. Indien u in het bezit bent van een stopwatch (mobiel telefoon?), of horloge met secondewijzer, hopen we dat u deze die dag ook mee wilt nemen. Wilt u het briefje inleveren bij de leerkracht van uw kind? U mag de leerkracht van uw kind ook een sturen. Alvast bedankt! Naam: Telefoonnummer: Wil graag helpen in: O BOVENBOUW O ONDERBOUW

5 Schoolfotograaf De schoolfotograaf komt op woensdag 29 april bij ons langs om foto s te maken. Er zullen groepsfoto s van elke klas gemaakt worden en een individuele foto per leerling. Het zou mooi zijn wanneer de leerlingen deze dag leuke kleding dragen. Cultuureducatie In het kader van Cultuureducatie gaat groep 5/6 dinsdagmiddag 31 maart naar de dansvoorstelling Hijs de zeilen! van danstheater ZiRR. De voorstelling zal plaatsvinden op de Meander. Inhoud van de voorstelling: Het is in het jaar 1650, in de tijd van de Gouden Eeuw en de VOC bloeit als nooit tevoren. Het leven aan boord was niet voor watjes. Er loerde altijd gevaar: stormen, windstiltes, maar vooral oppassen voor zee piraten. Een matroos moest daarom wel stoer, sterk en een beetje ruig zijn. HIJS DE ZEILEN! is een educatief en actief dansproject voor kinderen vanaf 6 jaar, waarbij de nadruk ligt op actie en zelf dansen. De kinderen zitten op de grond rondom een kleine dansvloer (3x3m) en zien een korte, stoere dansvoorstelling van ca. 15 minuten over twee matrozen. Daarna gaan de kinderen samen met de matrozen dansen in de hele zaal. Deze dans laten ze ook aan elkaar zien. Ter afsluiting kijken de leerlingen naar een slotduet van de beide matrozen, die zich tenslotte hebben verzoend. Over het harde leven aan boord, over argwaan en vertrouwen, over vriendschap en verbroedering en, over piraten. De leerlingen van groep 1/2 zijn woensdag 25 maart naar de voorstelling De Winkel van Sinkel geweest van impresariaat Uit de Kunst. Inhoud van de voorstelling: Een meespeelvoorstelling. In hun Winkel van Sinkel voelen meneer Muis en meneer Mol zich als een vis in het water. Er is dan ook veel te horen, te zien en te zingen! Meneer Mol rijdt rond op een fiets met 5 bellen, hij kan muziek maken op een koffiepot, een watergieter en een bloemenvaas. Meneer Kruis zingt een droevig lied over kwijtgeraakte knuffelbeesten. als ze ruzie hebben slaan de heren elkaar zéér muzikaal op de kop en 's nachts om 12 uur dansen alle spullen spokend in het rond. In het nieuwe programma van Kruis en Mol kunnen de kinderen op een heel directe manier kennismaken met allerlei aspecten van wat muziek zo leuk maakt. Ze kunnen volop meedoen, meezingen, dansen, ritme-instrumenten bespelen of gewoon ademloos kijken en genieten van de geïllustreerde muziek. Wij hopen u tot zover voldoende te hebben geïnformeerd. Fijne paasdagen! Met vriendelijke groet, mede namens het team Huub van der Wal Brigitta van Zon

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Maart 2014 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s), verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Uitnodiging Kwaliteitsonderzoek

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief mei 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Januari 2014 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s), verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Informatie bij de voorstelling. Winkel van Sinkel. van Muziektheatergroep Kruis en Mol

Informatie bij de voorstelling. Winkel van Sinkel. van Muziektheatergroep Kruis en Mol Informatie bij de voorstelling Winkel van Sinkel van Muziektheatergroep Kruis en Mol Inhoud: - Algemene informatie bezoeken voorstelling - Specifieke informatie en lessuggesties Binnenkort bezoekt u met

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Augustus 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap Geachte ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt hierbij de eerste Nieuwsbrief van de onderwijsgemeenschap

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016 Nieuwsbrief Week 14 2 t/m 9 april 2016 Vanuit de directie Vandaag hadden de kinderen veel plezier met de één-aprilgrappen. Computermuizen met plakbandjes eronder, de klok die een uur terug werd gezet en

Nadere informatie

Schoolnieuwsbrief Vanuit de directie Datum: 19 april 2019

Schoolnieuwsbrief Vanuit de directie Datum: 19 april 2019 Schoolnieuwsbrief Vanuit de directie Datum: 19 april 2019 Lopende zaken Het voorjaar hangt alweer in de lucht, we hebben al genoten van mooie dagen en ook voor de paasdagen ziet het er goed uit. Het prachtige

Nadere informatie

September 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag

September 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 35 September 2018 36 3 4 5 6 7 8/9 Eerste schooldag 37 10 11 12 13 14 15/16 38 17 18 19 20 21 22/23 Vergadering OR Informatieavond 39 24 25 26 27 28 29/30 Omgekeerde 10 minuten gesprekken Omgekeerde 10

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief augustus 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 17/18 Maandag Dinsdag Woensdag Augustus Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 1 2 3 4 5 31 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 6 7 8 9 10 11 12 32 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start

Nadere informatie

15 april Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

15 april Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 15 april 2019 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, De Koningsspelen waren een beetje fris, maar wel supergezellig. Van groep 1 t/m 8 hebben alle kinderen fanatiek meegespeeld. Nu staat de meivakantie voor

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 8 september 2017 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief februari 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER. Elke dag samen een beetje beter. Basisschool De Sporckt. Meerssentraat 1B 5045 JB Tilburg

SPORCKTKALENDER. Elke dag samen een beetje beter. Basisschool De Sporckt. Meerssentraat 1B 5045 JB Tilburg SPORCKTKALENDER 2019-2020 augustus 2019 1 2 3 4 Zomervakantie 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Sporcktinfo #1 15 16 17 18 19 Eerste schooldag 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Sporcktinfo #2 OR 29 30 31 Op 19 augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Uitnodiging klankbordavond Graag willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan een klankbordavond op donderdag 6 juni n.a.v. de door u ingevulde oudertevredenheidslijst. Na de inloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Mijn naam is Edith van den Tempel. Ik ben werkzaam bij Vitras. Ik ben als schoolmaatschappelijk werker verbonden aan de Meander. Als schoolmaatschappelijk werker geef

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juli 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Schoolkalender 2019/2020

Schoolkalender 2019/2020 Schoolkalender 2019/2020 Voorwoord Dit is de jaarkalender 2019-2020 van Jorai. Wij zijn de "School met de Bijbel" in Zegveld. In deze kalender staan alle activiteiten met data. U vindt hier ook informatie

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS De Poort Hoofdweg 53 7371AE Loenen 055-5051489 www.kbsdepoort.nl poortdir@veluwseonderwijsgroep.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet naar school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer week 39 week 38 week 37 week 36 week 35 September 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag deze week hoofdluiscontrole 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief maart 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2016 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Op het moment van

Nadere informatie

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar Jaarkalender Basisschool de Disselboom Schooljaar 2017-2018 1 2 Eerste periode: start schooljaar herfstvakantie 2017-2018 W SW Opmerkingen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 35 1 Samenknap/ thema

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie 13-04-2018 Inhoud Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie Gisteravond was er een interessante ouderavond op In `t Veld. Veel enthousiaste

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief februari 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Uitnodiging Kwaliteitsonderzoek

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start

Nadere informatie

Koningsspelen 24 april 2015

Koningsspelen 24 april 2015 Schooljournaal O.B.S. De Zilvermeeuw, De Visserstraat 6a,1964 ST Heemskerk, T: 0251 232 646 E: directie@obsdezilvermeeuw.nl W: www.obsdezilvermeeuw.nl voor de week van 14 april 2015 CONTACTPERSONEN VOORZITTER

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 In dit nummer: oke op school nieuwe collega ouderbijdrage en schoolreis Kinderyoga ziekmeldingen LoS Droomspeelbus schoolschaak vermist

Nieuwsbrief 2 In dit nummer: oke op school nieuwe collega ouderbijdrage en schoolreis Kinderyoga ziekmeldingen LoS Droomspeelbus schoolschaak vermist Nieuwsbrief 2 In dit nummer: oke op school nieuwe collega ouderbijdrage en schoolreis Kinderyoga ziekmeldingen LoS Droomspeelbus schoolschaak vermist Kalender Het Spectrum 2015 2016 Regenboogweg 47 Almere

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 15e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster We krijgen regelmatig de vraag waarom de verbouwing nog niet begonnen is en ook of we nu al een achterstand hebben qua renovatietijd.

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I:

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I: 2018 2019 Rotondaschool Hondsroos 2 4007 TJ Tiel T: 0344 63 28 39 E: directie@rotondaschool.nl I: Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 2018 30 31 1 2 3 4 5 week 35

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 10,

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 10, R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 10, 19-05-2017 In deze nieuwsbrief: WhatsApp Ontruiming BSO De Hunenborg Primair Onderwijs in Actie Onderzoek Stil-lezen Welkom Data schoolreisjes/schoolkamp Finale

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Activiteiten kalender

Activiteiten kalender Activiteiten kalender 2019-2020 Rotondaschool Passewaaij, Hondsroos 2, 4007 TJ TIEL T: 0344 632 839 E: directie@school.nl I: www.school.nl MAAND: september JAAR: 2019 36 37 38 39 40 Eerste schooldag OR

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF FEBRUARI 2016

INFORMATIEBRIEF FEBRUARI 2016 INFORMATIEBRIEF FEBRUARI 2016 Website: http://julianaschool-sneek.nl Email: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, In deze Informatiebrief wil ik u informeren over de volgende zaken: Personele zaken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Nummer 14, 14 maart 2019 AGENDA HOERA!

Nummer 14, 14 maart 2019 AGENDA HOERA! 93 Nummer 14, 14 maart 2019 AGENDA 18 mrt Open week 19 mrt Keijzersrondje 22 mrt Opschoonuurtje Groepsmail Alle leerlingen 12u uit 26 mrt Afscheid Anneli in groep 5/6 29 mrt Keijzerwijzer HOERA! 18 mrt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr 18 20 maart eindredactie: juf van Dijken

Nieuwsbrief nr 18 20 maart eindredactie: juf van Dijken Nieuwsbrief nr 18 20 maart eindredactie: juf van Dijken 20 maart Vandaag begint officieel de lente. Een nieuwe periode breekt aan. Ook zijn we samen met de kinderen op weg naar Pasen. Ook met Pasen breekt

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief januari 2018 We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen in onze onderwijsgemeenschap (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). De zeven gewoonten van Stephen

Nadere informatie

Nummer april 2019 Sint Trudo Info Pagina

Nummer april 2019 Sint Trudo Info Pagina Nummer 12.15 Sint Trudo Info Pagina STUDIEDAG 1 GROEPSINDELING KOMEND SCHOOLJAAR 2 VOORSTELLINGEN 2 FEESTDAG 3 JUBILEA 2 KONINGSSPELEN EN SCHOOLONTBIJT 3 DIA-EINDTOETS 3 2 E PLAATS SCHOOLVOETBALTOERNOOI

Nadere informatie

JANUARI 2016 NOTITIES. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28. Nieuwjaarsdag 53 4

JANUARI 2016 NOTITIES. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28. Nieuwjaarsdag 53 4 JANUARI 0 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 0 NOTITIES Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie/ Kerstvakantie Kerstvakantie Nieuwjaarsdag 9 0 Weer

Nadere informatie

December Zieke collega. Safeschool. Sinterklaas. Schoolbel. Safeschool 2. Kerstvakantie. Safeschool 3. Geachte ouders en verzorgers,

December Zieke collega. Safeschool. Sinterklaas. Schoolbel. Safeschool 2. Kerstvakantie. Safeschool 3. Geachte ouders en verzorgers, December 2014 05 Geachte ouders en verzorgers, De laatste maand van het 2014 is aangebroken. December is een maand van bezinning en van feesten. Een maand van verlichting in donkere dagen. Al eeuwen wordt

Nadere informatie

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen!

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen! april 2017 www.finnjol.nl Praktijkexamen op de fiets Binnenkort gaan de groepen 7 en 8 hun praktijkexamen verkeer doen. Een van de onderdelen is de keuring van de fietsen en als die zijn goedgekeurd dan

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 1 2 3 4 5 week 32 6 7 8 9 10 11 offerfeest 12 week 33 13 14 15 16 17 18 19 week 34 20 21 22 23 24 25 Jacqueline jarig 26

Nadere informatie

Jaarkalender. al hambra

Jaarkalender. al hambra Jaarkalender al hambra 2016-2017 Augustus 2016 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vr 5 Za 6 Zo 7 Ma 8 Di 9 Wo 10 Do 11 Vr 12 Za 13 Zo 14 Ma 15 Di 16 Wo 17 Do 18 Vr 19 Za 20 Zo 21 Ma 22 Eerste schooldag Piramide: thema

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2019 2020 Adres: Moerplein 4, 4401 HZ, Yerseke 0113 576150 obsparelmoer@stichtingsom.com Praktische informatie Schooltijden groep 1 t/m 8: Maandag 8.30 14.00 Welkom op school: Dinsdag

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Kalender De kunst van het leren. Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Marshof

Kalender De kunst van het leren. Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Marshof Kalender 2018-2019 OBS De Marshof Tichelmeesterlaan 45 8014 LA Zwolle De kunst van het leren telefoon: e-mail: website: www.marshof.nl Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. September

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Andere Schooltijden. Klein, maar groot in betrokkenheid. Sandra Giesen Directeur. 26 maart 2015. In dit nummer

Nieuwsbrief. Andere Schooltijden. Klein, maar groot in betrokkenheid. Sandra Giesen Directeur. 26 maart 2015. In dit nummer 1 JAARGANG 2014/2015 NUMMER 9 Nieuwsbrief 26 maart 2015 In dit nummer 1 Andere tijden 2 Grote rekendag 3 Yoga les 4 Voorstelling Cellostorm 5 Koningsdag 6 Spamfilter 7 Hapje over 8 Belangrijke data 9 Brief

Nadere informatie

KBS De Loofhut. Nieuwsbrief Schooljaar Maart 2019

KBS De Loofhut. Nieuwsbrief Schooljaar Maart 2019 KBS De Loofhut Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 Maart 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Afgelopen vrijdag hebben we weer een studiedag gehad waarin PBS centraal heeft gestaan. Even wat PBS afspraken op

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Basisschool Veldzijde in een nieuw jasje! Begin dit jaar heeft u kennis gemaakt met het fantasische nieuwe logo van onze basisschool. Een logo waarmee wij laten zien dat wij, met

Nadere informatie

SEPTEMBER ZATERDAG 2 ZONDAG. 3 MAANDAG Start gymlessen. 7 VRIJDAG Springkrant. 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG Startgesprek groep 1 t/m 8

SEPTEMBER ZATERDAG 2 ZONDAG. 3 MAANDAG Start gymlessen. 7 VRIJDAG Springkrant. 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG Startgesprek groep 1 t/m 8 Kalender 2018-2019 SEPTEMBER 2018 1 ZATERDAG 2 ZONDAG 3 MAANDAG Start gymlessen 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG Startgesprek groep 1 t/m 8 7 VRIJDAG 8 9 10 Startgesprek groep 1 t/m 8 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juni 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Centrale Eindtoets

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 juli 1 2 3 4 5 31 6 7 8 9 10 11 12 32 13 14 15 16 17 18 19 33 20 21 22 23 24 25 26 34 27 28 29 30 31 1 sep 2 sep 35 September

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Week 15-16-17 Entreetoets groep 7 Week 17 Cito toets groep 8 dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Kalender februari en maart. Donderdag 12 februari Informatieavond Andere Schooltijden (19.30 uur)

Kalender februari en maart. Donderdag 12 februari Informatieavond Andere Schooltijden (19.30 uur) obs De Phoenix Week 7-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt een nieuwsbrief met veel informatie. Gisteren heeft het gehele team een studiedag gehad rondom het onderwerp zorg. Op deze dag hebben

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie