samen kleurrijk ontwikkelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "samen kleurrijk ontwikkelen"

Transcriptie

1 samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juli 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk ontwikkelen! Afscheid In de voorlaatste schoolweek zal op elke atol-school afscheid worden genomen van Juf Brigitta. Zoals u weet, wordt ze na de zomervakantie directeur van basisschool Veldzijde in Losser. Brigitta krijgt op elke school een afscheidsprogramma aangeboden. Ook is op elke school een koffiemoment waarbij ouders afscheid kunnen nemen. Hierover wordt u nog nader geïnformeerd. De data van afscheid nemen zijn als volgt: maandag 10 juli n Esch, woensdag 12 juli t Kämpke, donderdag 13 juli n Baoken, vrijdag 14 juli de Meander. We wensen juf Brigitta alvast een fijn afscheid. Ook van enkele andere collega s zullen we aan het eind van het schooljaar afscheid nemen. Meester Jaap Vollenbroek (locatie coördinator van t Kämpke) vervolgt zijn loopbaan na de zomervakantie op basisschool Willibrord in Noord Deurningen, Juf Debby Heithuis verruilt basisschool n Baoken voor SBO school De Windroos in Oldenzaal, Juf Bianca van Benthem en meester Thies Welhuis van de Meander gaan beiden naar De Leemstee in Oldenzaal en Juf Kitty Eertman vervolgt haar loopbaan bij basisschool De Vijfer in Deventer. Ook Juf Sylvia Nijland van de Meander gaat ons verlaten, zij wordt komend schooljaar binnen de Konot-scholen ingezet voor kortdurende invalverzoeken. Ook aan het afscheid van deze collega s wordt op bovengenoemde data aandacht geschonken.

2 Centrale Eindtoets In april is op de scholen van atol bij de leerlingen van groep 8 de verplichte centrale eindtoets afgenomen. Onze vier scholen hebben naar tevredenheid gescoord. De gemiddelde landelijke score is dit jaar 535,6. De scholen van atol hebben als volgt gescoord: Basisschool n Baoken: 536,4 Basisschool n Esch: 538,5 Basisschool de Meander: 537,6 Basisschool t Kämpke: 537,2 Ook zijn onlangs de E(eind)-versies van reguliere Cito toetsen afgenomen in de groepen 3 t/m 7. Ook hier zijn we over het algemeen tevreden over de behaalde scores. Tijdens de studiedagen van maandag 3 juli (de Meander) en vrijdag 7 juli ( n Baoken, n Esch, t Kämpke) worden de resultaten gezamenlijk besproken en op school- en groepsniveau geanalyseerd. Nieuwe methoden Komend schooljaar worden op onze scholen een aantal nieuwe methoden in gebruik genomen. De groepen 1 en 2 van de Meander starten na de zomervakantie met de methode Kleuterplein. Een complete methode die alle domeinen bevat die voor het kleuteronderwijs zijn gedefinieerd. In de groepen drie van alle atolscholen wordt vanaf komend schooljaar gewerkt met de methode Lijn 3. Dit is de methode aanvankelijk lezen waarmee de leerlingen leren lezen. De groepen 1 en 2 van n Esch en n Baoken zullen na de zomervakantie Onderbouwd verder uitbreiden met Taal. Onderbouwd is een methode waarbinnen kinderen zich vanuit spel, groet kringgebeuren en werken met ontwikkelingsmaterialen zich kunnen ontwikkelen op het gebied van taal, woordenschat rekenen en motorisch gebied. De groepen 4 t/m 8 van n Baoken en t Kämpke starten na de zomer met de nieuwe taalmethode Taal actief. Vakantierooster Herfstvakantie Za 21 okt t/m zo 29 okt 2017 Kerstvakantie Za 23 dec t/m zo 7 jan 2018 Carnavalsmaandag Ma 12 feb 2018 Voorjaarsvakantie Za 24 feb t/m zo 4 mrt 2018 Pasen Za 31 mrt t/m ma 2 apr 2018 Meivakantie Vr 27 apr t/m zo 13 mei 2018 Koningsdag Vr 27 apr 2018 (meivakantie) Hemelvaart Do 10 mei t/m zo 13 mei 2018 (meivakantie) Pinksteren Za 19 mei t/m ma 21 mei 2018 Zomervakantie Za 21 juli t/m zo 2 sep 2018

3 RED Engineers Challenge 2017 Atol is zaterdag 10 juni de grote winnaar van de 'RED Engineers Challenge 2017'. Deze Challenge voor kinderen vond plaats bij Roessingh in Enschede. Op deze dag streden 8 Twentse teams van verschillende basisscholen tegen elkaar om wie het beste prototype van een product had ontwikkeld dat het leven van mensen die de gevolgen ondervinden van een hersenbloeding, makkelijker zal maken. Ons team won met hun prototype 'de HIPA'. De HIPA is een prototype van een hittebestendige pannenhouder die het makkelijker moet maken om met één hand te kunnen koken en roeren. De HIPA, een houder die je vastmaakt aan je fornuis, zorgt ervoor dat de pan niet verschuift tijdens het koken met 1 hand en dat je je minder snel brand. Het winnende team bestond uit leerlingen van onze Plusklas: Jasper Brons ('n Baoken), Jade Mollink ('n Esch) en Willemijn Geuke, Hanna Loman, Sofie Meinders en Jette Loman van de Meander. Het team is de afgelopen periode begeleid door Judith Haarman. Een geweldige prestatie! Maandplanning basisschool n Esch Dinsdag 4 juli Ouderplatform (20.00 uur uur) Woensdag 5 juli 2 e rapport mee Vrijdag 7 juli Groepsbespreking E-afname toetsen Cito Leerlingvolgsysteem (alle leerlingen vrij!) Maandag 10 juli Afscheid juf Brigitta Dinsdag 11 juli Facultatieve Oudergesprekken n.a.v. het 2 e rapport Maandag 17 juli Grote schoonmaakavond / bedankavond vanaf uur Dinsdag 18 juli Meester George jarig Afscheidsmusical groep 8 vanaf uur bij café Haamberg Donderdag 20 juli Afscheid groep 8 op ludieke wijze Vanaf uur koffie/thee voor alle ouder(s)/verzorger(s) bij de hoofdingang van school (buiten) Vrijdag 21 juli Meester Peter jarig Laatste schooldag 2016/2017 Leerlingen groep 8 vrij Leerlingen van groep 1 t/m 7 vanaf uur vrij Facultatieve Oudergesprekken n.a.v. het 2 e rapport Dinsdag 11 juli is er een facultatieve ouderavond. Dit houdt in dat u zelf een gesprek kunt aanvragen of op verzoek van de leraar van uw kind voor een gesprek wordt uitgenodigd. Als u graag een gesprek wilt kunt u dat bij de groepsleerkracht kenbaar maken uiterlijk vrijdag 7 juli. De ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van groep 7 worden sowieso uitgenodigd voor een gesprek waarin de prognose Voortgezet Onderwijs besproken zal worden. Algemene schoonmaakavond en bedankavond Op maandagavond 17 juli is de algemene schoonmaakavond. De avond begint om uur. We nodigen alle ouder(s)/verzorger(s) uit om te helpen. U kunt zich opgeven bij Ingrid ten Berge ( ) of ipunte@hotmail.com. Alvast bedankt voor u hulp! Wilt u een emmer en schoonmaakdoekje meenemen?

4 De afgelopen schooljaren hebben wij uw hulp gedurende het schooljaar enorm gewaardeerd. Als dank daarvoor heeft u de afgelopen jaren een roos ontvangen. Dit jaar willen wij u in plaats van een roos een bedankje aanbieden in de vorm van iets lekkers bij de koffie/thee tijdens de schoonmaakavond. Gedurende het afgelopen schooljaar konden wij als school telkens rekenen op uw hulp, in welke vorm dan ook. Dat heeft wel wat lekkers verdiend! Schoonmaken materialen groep 1-2 De leerlingen van de groepen 1 en 2 geven we de materialen, die we graag schoongemaakt willen hebben, net als voorgaande jaren weer mee naar huis. En wel op woensdag 12 juli, donderdag 13 juli en vrijdag 14 juli. Zou u ze in de loop van de week daaropvolgend, liefst ná de schoonmaakavond, weer mee willen brengen? Alvast bedankt! Musical groep 8 Op dinsdag 12 juli is de afscheidsmusical van groep 8. U bent u hiervoor van harte uitgenodigd! De musical begint om precies uur en zal gehouden worden in café Haamberg. De leerlingen van groep 8 en hun ouder(s)/verzorger(s) blijven nadien samen met de leraren van n Esch voor een gezellig samenzijn en om alvast afscheid van elkaar te nemen. Afscheid groep 8 We zijn als schoolgemeenschap n Esch jarenlang verbonden met elkaar. We vinden verbondenheid belangrijk. Aan het einde van dit schooljaar zal er in de verbondenheid iets veranderen omdat we afscheid nemen van een deel van de school. Groep 8 zal onze school verlaten. Hiermee sluiten zij een periode van acht jaar basisonderwijs af. Dat willen we vieren. Op donderdagmiddag 20 juli nemen we op ludieke wijze afscheid van groep 8. We nodigen alle ouder(s)/verzorger(s) uit om hierbij aanwezig te zijn. Er staat een kop koffie/thee voor u klaar bij de hoofdingang om uur. De leerlingen van groep 8 zijn op vrijdag 21 juli vrij. Wisselmiddag Op maandagmiddag 17 juli gaan de leerlingen tijdens de zgn. wisselmiddag alvast kennis maken met de leerkracht(en) van de groep waarin ze volgend jaar komen. De leerlingen van groep 8 hebben dan vrij! Laatste schooldag overige groepen Op vrijdag 21 juli om uur begint de zomervakantie voor de groepen 1 t/m 7. Schoolreisjes en T-shirts Wij kijken terug op geslaagde en gezellige schoolreisjes. Wij willen de ouder(s)/verzorger(s) die zich ervoor hebben ingezet om deze dag tot een succes te maken bedanken! Mocht u volgend jaar deel willen nemen aan de werkgroep schoolreisjes, dan kunt u zich melden bij de Oudervereniging.

5 Tijdens de schoolreisjes hebben de leerlingen dit jaar voor het eerst allemaal een zelfde kleur T-shirt aan gehad. Hierdoor waren we als school goed herkenbaar. De Oudervereniging heeft samen met een aantal sponsoren geregeld dat er voor elke leerling, de teamleden en de hulpouders prachtige oranje T-shirts waren, voorzien van ons schoollogo. Langs deze wel willen wij Koopman Mode, Autobedrijf Heisterkamp, Bouwbedrijf L. van der Aa, Kakelbont Eetgelegenheid en De Twentse Accountants en Adviseurs bedanken voor hun bijdrage! Ouderplatform Het Ouderplatform is gepland op dinsdag 4 juli van uur tot uur We hebben 3 aanmeldingen van ouder(s)/verzorger(s) ontvangen. Mocht u zich alsnog willen opgeven, dan kunt u zich per mail opgeven bij meester Peter; p.vanoene@konot.nl. Het onderwerp van deze avond zal zijn IPC op het rapport van de leerlingen zijn. Daarnaast is vanuit u als ouder(s)/verzorger(s) het onderwerp Ouderparticipatie ingebracht. Vacature Oudervereniging Vacature Oudervereniging: algemeen bestuurslid Momenteel vormen zeven ouders het bestuur van de Oudervereniging van onze school. De periode van twee bestuursleden loopt af en zij zijn niet meer herkiesbaar. Daarom hebben wij in het nieuwe schooljaar plek voor twee nieuwe leden. Wie komt onze Oudervereniging versterken? De Oudervereniging: lijkt het je wat? Meld je aan! Lijkt het je leuk om samen met het schoolteam en de bestuursleden van de Oudervereniging leuke dingen voor onze kinderen te organiseren? Geef je dan nu op bij één van onderstaande bestuursleden. We zoeken een enthousiaste aanpakker! Ervaring is niet noodzakelijk. Mochten zich meer personen aanmelden, zal er een verkiezing gehouden moeten worden. Wil je eerst nog wat meer weten? Dat kan natuurlijk altijd. Neem voor 15 juli 2017 contact op met: Brigit Loman (voorzitter) Wilfried Arends (penningmeester) Carla Groeneveld (notulist) Iris Lansink Huub ten Berge René Janmaat Richard Heerink Met vriendelijke groet, mede namens het team van n Esch, George in het Veld Brigitta van Zon

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juli 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief augustus 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Uitnodiging Kwaliteitsonderzoek

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juli 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juni 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Centrale Eindtoets

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Januari 2014 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s), verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Augustus 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap Geachte ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt hierbij de eerste Nieuwsbrief van de onderwijsgemeenschap

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief november 2017 Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Ouderplatform

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2016 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Op het moment van

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief februari 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 AUGUSTUS ma 21 jul 2014 08:30 - za 30 aug 2014 16:00 ZOMERVAKANTIE OKTOBER wo 1 okt 2014 08:30 - vr 10 okt 2014 12:00 KINDERBOEKENWEEK Kinderboekenweek ma 6 okt 2014 19:30-21:30

Nadere informatie

jaarplanner ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep

jaarplanner ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep jaarplanner 2017-2018 ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep Week 36 ma 4 sep Di 5 sep Wo 6 sep Do 7 sep Vr 8 sep Za 9 sep Zo 10 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op locatie

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief januari 2018 We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen in onze onderwijsgemeenschap (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). De zeven gewoonten van Stephen

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Bedankje Edukans Toelating

Nadere informatie

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep jaarkalender 2017-2018 Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep Week 36 ma 4 sep Di 5 sep Wo 6 sep Do 7 sep Vr 8 sep Za 9 sep Zo 10 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op locatie

Nadere informatie

zaterdag 01-sep zondag 02-sep maandag 03-sep opening schooljaar > thema Buurman en Buurman - klassenfoto's dinsdag 04-sep start leerorkest groep 5

zaterdag 01-sep zondag 02-sep maandag 03-sep opening schooljaar > thema Buurman en Buurman - klassenfoto's dinsdag 04-sep start leerorkest groep 5 jaarrooster schooljaar 2018-2019 zaterdag 01-sep zondag 02-sep maandag 03-sep opening schooljaar > thema Buurman en Buurman - klassenfoto's dinsdag 04-sep start leerorkest groep 5 t/m 7 woensdag 05-sep

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief februari 2018 Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo-Tilligte-Ootmarsum-Lattrop) Gewoonten van Stephen

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar Kerstmarkt 20 december 2018 We kijken met veel enthousiasme en trots terug op de Kerstmarkt. Het was een gezellig samenzijn van ouders, leerlingen, leerkrachten, familieleden en dorpsbewoners. Jong en

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief mei 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 37 maandag 11 juni 2018

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 37 maandag 11 juni 2018 Nr. 37 maandag 11 juni 2018 Belangrijke data Dinsdag 12 juni: Tafeldiplomadag Dinsdag 12 juni: 20.00-21.30 uur MR vergadering locatie Vitruviusweg (wordt mogelijk verplaatst naar een latere datum) Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Het Rozenblaadje. juni 2019

Het Rozenblaadje. juni 2019 Het Rozenblaadje juni 2019 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug U kunt zich aanmelden voor het 10 minutengesprek met afspraak van 9 juli woensdag

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-)

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld.nl schooljaar 2017 2018, nr. 29 - juli 2018 Na een jaar hard

Nadere informatie

Weekjournaal nr Peter en de Wolf

Weekjournaal nr Peter en de Wolf nr. 5 2018-2019 Peter en de Wolf Vrijdagochtend 19 oktober zijn de leerlingen uit de bovenbouw naar het sprookje van Peter en de Wolf geweest in de Bonifatiuskerk te Oldeberkoop. De dieren in het sprookje

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Belangrijke data 10 juni juf Annemarie trouwt, leerlingen om 14.00 uur uit (zie brief 26-5-2016) 11 juni oud papier ophalen: fam. Anna Neeteson Lemkes en reserve 14 juni leerlingenraad

Nadere informatie

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders.

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders. Augustus week 35 Wo 29 aug Do 30 aug Vr 31 aug Za 1 sep Zo 2 sep 9.00 studiedag (1) 9.00 studiedag (2) Nieuwsbrief 1 Week 36 ma 3 sep Di 4 sep Wo 5 sep Do 6 sep Vr 7 sep Za 8 sep Zo 9 sep eerste schooldag

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief maart 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief maart 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018 Jaarkalender voor ouders ODS Daalhuizen schooljaar 2018-2019 augustus-2018 ma 13-aug-18 di 14-aug-18 wo 15-aug-18 do 16-aug-18 vr 17-aug-18 za zo 18-aug-18 19-aug-18 ma 20-aug-18 Eerste schooldag schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL. Nr. april 2017 I In dit nummer o.a.: Muziek op de Bijenkorf ICT CITO Entree- en Eindtoets Nieuwe leerlingen

NIEUWSBRIEF APRIL. Nr. april 2017 I In dit nummer o.a.: Muziek op de Bijenkorf ICT CITO Entree- en Eindtoets Nieuwe leerlingen NIEUWSBRIEF APRIL Nr. april 2017 I In dit nummer o.a.: Muziek op de Bijenkorf ICT CITO Entree- en Eindtoets Nieuwe leerlingen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar Beste ouders, Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar 2017 2018. Wij hebben zoveel mogelijk activiteiten die we al gepland hebben opgenomen. Zo kunt u rekening houden met vakanties,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Belangrijke data 18 februari Studiemiddag, alle leerlingen vrij 21

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WOENSDAG 25 APRIL 2018

NIEUWSBRIEF WOENSDAG 25 APRIL 2018 NIEUWSBRIEF WOENSDAG 25 APRIL 2018 VAKANTIEROOSTER 2018-2019 Met de MR is het volgende vakantierooster vastgesteld: Zomervakantie 2018 ma 16 juli t/m vr 24 aug. Herfstvakantie 2018 ma 22 t/m vr 26 okt.

Nadere informatie

4 juli Merellaan AM Schoonhoven

4 juli Merellaan AM Schoonhoven 4 juli 2018 Geboortebericht Op 24 juni zijn juf Eline en haar man Hans opnieuw vader en moeder geworden van een prachtige dochter. Het zusje van Emy heeft de naam Liesl gekregen. We feliciteren hen met

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Nummer 20 26 juni 2015

Nummer 20 26 juni 2015 Nieuwsbrief www.toonhermansschool.nl Tel. 636.984 Nummer 20 26 juni 2015 de data: zaterdag 27 juni: Kleine snoeidag, van 10.00-12.00 uur dinsdag 30 juni: Inloopavond van 18.00-19.00 uur en mogelijkheid

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Formatie en Vakantierooster 2014/2015

Formatie en Vakantierooster 2014/2015 Herenweg 149, 2465 AG Rijnsaterwoude, tel. (0172) 50 81 65, fax. (0172) 50 69 50, e-mail info@kinderarcke.nl Formatie en Vakantierooster 2014/2015 Onze school maakt deel uit van: Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP December 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel:

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: Juli 2017 Nieuwsbrief Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: 0521-227521 e-mail: bosrank@talentwesterveld.nl Speciale editie!! Speciale editie!! Hier volgt een speciale editie van de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14 Jaargang 2016-2017 7 juli 2017 nummer 14 Nieuwsbrief Afscheid groep 8 Afgelopen dinsdagavond 4 juli hield groep 8 haar afscheidsmusical in het Fulco theater. Wat een geweldige avond! Wat een toneeltalenten!

Nadere informatie

SBO De Toekomst. Jaarplanner 2015-2016

SBO De Toekomst. Jaarplanner 2015-2016 SBO De Toekomst Jaarplanner 2015-2016 KLEURCODES VERGADERINGEN STUDIEDAGEN LEERLINGEN VRIJ PLANNEN OUDERAVOND VIERINGEN TOETSEN TOELICHTING: - Overlig overleg: Elke week is er een IB-consult op maandagen

Nadere informatie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie augustus 204 2 3 Week 3 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 zomervakantie 7 zomervakantie 8 zomervakantie 9 Annemarie 0 Week 32 2 3 4 5 6 7 Week 33 8 Eerste schooldag 9 20 2 22 23 24 Week 34 25 26 27 28

Nadere informatie

Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school

Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school Voor Pasen hoorden we verhalen over mensen die bij Jezus in de buurt waren. Tussen Pasen en Pinksteren gaan die verhalen

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief februari 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers Belangrijke data Maandag 11 april Schoolfotograaf broertjes en zusjes Woensdag 13 april Oversteekproject groepen 3 en 4 Dinsdag 19 april Landelijke dag tegen het pesten. Ouderavond Kanjertraining in KSH;

Nadere informatie

augustus 2017 = nieuwsbrief ma di wo do vr za zo = hoofdluiscontrole wk 32 wk wk Eerste schooldag wk 35 Schooltijden

augustus 2017 = nieuwsbrief ma di wo do vr za zo = hoofdluiscontrole wk 32 wk wk Eerste schooldag wk 35 Schooltijden augustus 2017 = nieuwsbrief = hoofdluiscontrole 1 2 3 4 5 6 Schooltijden Basisonderwijs: Ma. t/m vrij: 8.45-15.00 uur Woensdag eindtijd 12.15 uur. Middag vrij. Voorschool: 7 wk 32 8 9 10 11 12 13 Ma. t/m

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag JAARGANG 2015-2016 NUMMER 17 19 mei 2016 Agenda Zaterdag 21 mei Lentemarkt Dinsdag 24 mei Ouderavond klas 3 Dinsdag 31 mei Toneelstuk klas 2 aanvang 11:15u Di 31 mei t/m vrij 3 juni Avondvierdaagse Dinsdag

Nadere informatie

De 2 e plek hebben behaald tijdens de Amersfoortse schoolsport kampioenschappen!

De 2 e plek hebben behaald tijdens de Amersfoortse schoolsport kampioenschappen! 30 juni 2017 Nr. 21 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Week 27 3 juli t/m 7 juli Musical groep 8a avond Musical groep 8b avond Rapporten mee groep 7 Zomervakantie Alle leerlingen vrij geen school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 juni 2019 AGENDA. 21 t/m 23 juni Farm en Country fair. 26 juni Herdenking bij het monument, m.m.v. school. 12 juli Schoolfeest

NIEUWSBRIEF 9 juni 2019 AGENDA. 21 t/m 23 juni Farm en Country fair. 26 juni Herdenking bij het monument, m.m.v. school. 12 juli Schoolfeest NIEUWSBRIEF 9 juni 2019 AGENDA 21 t/m 23 juni Farm en Country fair 26 juni Herdenking bij het monument, m.m.v. school. 12 juli Schoolfeest 15 juli Afscheid groep 8 19 juli Start zomervakantie om 12.00

Nadere informatie

Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST

Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST Leader in Me; Covey Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST Eerst werken, dan spelen Ik doe de belangrijkste dingen eerst. Dit betekent dat je bepaalt wat het belangrijkste is en dat je dat ook als eerste doet

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie