KBC-ONGEVALLENVERZEKERING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KBC-ONGEVALLENVERZEKERING"

Transcriptie

1 KBC-ONGEVALLENVERZEKERING De KBC-Ongevallenverzekering biedt de verzekerden financiële bescherming wanneer zij het slachtoffer worden van een ongeval. Elke privé-persoon die geen zelfstandige activiteit uitoefent en zijn gezinsleden. Verzekeringen Wat kan verzekerd worden? Er zijn vier verzekerbare ongevallensituaties: - de verzekering lichamelijke ongevallen privé-leven; - de verzekering lichamelijke ongevallen privé-leven uitgezonderd verkeer; - de verzekering lichamelijke ongevallen verkeer; - de verzekering lichamelijke ongevallen kleinkinderen.

2 Verzekering lichamelijke ongevallen privé-leven Deze verzekering dekt alle ongevallen die gebeuren in het privé-leven. Dit betekent verkeersongevallen, ongevallen thuis, op reis, in het verenigingsleven, tijdens sportbeoefening. Elke privé-persoon die geen zelfstandige activiteit uitoefent en zijn gezinsleden. Waarborgen Wat is verzekerd? Deze verzekering dekt de ongevallen die gebeuren in het privé-leven, namelijk de lichamelijke schade als gevolg van onder andere: - ongevallen die bij de verzekerde thuis gebeuren; - ongevallen tijdens de vrijetijdsbesteding; - verkeersongevallen; - sportongevallen; - ongevallen tijdens de vakantie of uitstappen; - schoolongevallen van de kinderen. Deze verzekering waarborgt: - vergoedingen in geval van blijvende ongeschiktheid; - een bijkomende financiële tegemoetkoming in geval van ernstige blijvende letsels; - een vergoeding in geval van overlijden; - de betaling van begrafeniskosten; - de terugbetaling van de kosten voor geneeskundige verzorging en aanverwante kosten. Wat is niet verzekerd? Ongevallen die in de volgende situaties gebeuren, zijn van deze verzekering uitgesloten: - arbeids(weg)ongevallen; - zelfdoding en de gevolgen van poging tot zelfdoding; - deelname aan en oefening voor snelheids-, regelmatigheids- of behendigheidswedstrijden en winstgevende sportbeoefening en training; - gevaarlijke sporten; - zware fout; - oorlogsrisico en kernreacties; - ongevallen tijdens het gebruikmaken van luchtvaartuigen indien u niet de passagier bent; - zijn verzekerd op voorwaarde dat de bijzondere voorwaarden dit vermelden en een bijpremie betaald werd: ongevallen als bestuurder van een motorfiets van 50cc of meer ; ongevallen die het gevolg zijn van het beoefenen van alpinisme, diepzeeduiken, speleologie, valschermspringen en deltavliegen.

3 Dit moet u zeker weten Volwassen gezinsleden worden met naam in de polis vermeld. Kinderen worden als collectiviteit verzekerd. Wanneer de kinderen als verzekerde personen worden vermeld, dan geldt de verzekering ook voor hun speelgenoten.

4 Verzekering lichamelijke ongevallen privé-leven, uitgezonderd verkeer Deze verzekering dekt de ongevallen die gebeuren in het privé-leven, met uitzondering van de ongevallen die u overkomen als bestuurder, passagier of voetganger in het verkeer of als gebruiker van het openbaar bezoldigd personenvervoer. Elke privé-persoon die geen zelfstandige activiteit uitoefent, en zijn gezinsleden. Waarborgen Wat is verzekerd? Deze verzekering dekt de ongevallen die gebeuren in het privé-leven, met uitzondering van ongevallen die u overkomen: - als bestuurder of passagier van een motorrijtuig; - als voetganger, fietser of gebruiker van een ander rijwiel zonder motor op de openbare weg of hiermee gelijkgestelde terreinen; - als gebruiker van openbaar of bezoldigd personenvervoer. Voorbeeldsituaties van mogelijke ongevallen: - alle thuisongevallen, uitgezonderd deze met motorrijtuigen; - alle schoolongevallen, uitgezonderd de verkeersongevallen; - ongevallen tijdens de vrijetijdsbesteding; - sportongevallen (maar niet de wielertoerist); - ongevallen tijdens de vakantie of uitstappen, uitgezonderd de verkeersongevallen of ongevallen bij gebruik van openbaar vervoer. Deze verzekering waarborgt: - vergoedingen in geval van blijvende ongeschiktheid; - een bijkomende financiële tegemoetkoming in geval van ernstige blijvende letsels; - een vergoeding in geval van overlijden; - de betaling van de begrafeniskosten; - de terugbetaling van de kosten voor geneeskundige verzorging en aanverwante kosten. Wat is niet verzekerd? Ongevallen die in de volgende situaties gebeuren zijn van deze verzekering uitgesloten: - arbeids(weg)ongevallen; - zelfdoding en de gevolgen van poging tot zelfdoding; - deelname aan en oefening voor snelheids-, regelmatigheids- of behendigheidswedstrijden en winstgevende sportbeoefening en training; - gevaarlijke sporten; - zware fout; - oorlogsrisico en kernreacties; - ongevallen tijdens het gebruikmaken van luchtvaartuigen indien u niet de passagier bent;

5 Ongevallen, die het gevolg zijn van het beoefenen van alpinisme, diepzeeduiken, speleologie, valschermspringen en deltavliegen zijn verzekerd indien de bijzondere voorwaarden dit vermelden. Dit moet u zeker weten Volwassen gezinsleden worden met naam in de polis vermeld. Kinderen worden als collectiviteit verzekerd. Wanneer de kinderen als verzekerde personen worden vermeld, dan geldt de verzekering ook voor hun speelgenoten. Deze verzekering dekt echter niet verkeersongevallen van de speelgenootjes.

6 Verzekering lichamelijke ongevallen verkeer Deze verzekering dekt de ongevallen die gebeuren in het privé-leven, namelijk de lichamelijke schade die u lijdt als bestuurder van een motorrijtuig tot 3,5 ton, dat niet gebruikt wordt voor openbaar of bezoldigd personenvervoer. Elke privé-persoon die geen zelfstandige activiteit uitoefent, en zijn gezinsleden. Waarborgen Wat is verzekerd? Deze verzekering dekt de ongevallen die gebeuren in het privé-leven, namelijk de lichamelijke schade die u lijdt als bestuurder van een motorrijtuig tot 3,5 ton MTM, dat niet gebruikt wordt voor openbaar of bezoldigd personenvervoer. U bent facultatief eveneens verzekerbaar: - als voetganger, fietser of gebruiker van een ander rijwiel zonder motor op de openbare weg of hiermee gelijkgestelde terreinen; - als passagier van een motorrijtuig of van een vervoermiddel dat gebruikt wordt voor openbaar of bezoldigd personenvervoer. Deze verzekering waarborgt: - vergoedingen in geval van blijvende ongeschiktheid; - een bijkomende financiële tegemoetkoming in geval van ernstige blijvende letsels; - een vergoeding in geval van overlijden; - de betaling van de begrafeniskosten; - de terugbetaling van de kosten voor geneeskundige verzorging en aanverwante kosten. Wat is niet verzekerd? Ongevallen die in de volgende situaties gebeuren zijn van deze verzekering uitgesloten: - ongevallen waarop de arbeidsongevallenwet van toepassing is; - zelfdoding en de gevolgen van poging tot zelfdoding; - deelname aan en oefening voor snelheids-, regelmatigheids- of behendigheidswedstrijden; - gebruik van het motorrijtuig zonder toelating van de eigenaar of houder; - deelname aan winstgevende sportbeoefening en training; - ongevallen met een motorrijtuig dat gebruikt wordt als werktuig; - opzet (de verzekerde die jonger is dan 16 jaar uitgezonderd); - zware fout (de verzekerde die jonger is dan 16 jaar uitgezonderd); - oorlogsrisico en kernreacties. Dit moet u zeker weten Volwassen gezinsleden worden met naam in de polis vermeld. Kinderen worden als collectiviteit verzekerd.

7 Automatische uitbreiding van de verzekerde personen naar een derde die toevallig met een verzekerd gezinsvoertuig rijdt, waarvan een verzekerde de eigenaar of de gebruikelijke houder is. Personen tijdens de uitoefening van hun beroep, zoals garagehouders, taxichauffeurs,.. zijn voor lichamelijke ongevallen niet in deze verzekering gedekt. De verzekering geldt ook: - bij het in- en uitstappen, op- en afstappen, laden en lossen en bij het onderweg herstellen, takelen of slepen van het rijtuig; - tijdens het redden van personen of goederen die door een verkeersongeval in gevaar verkeren.

8 Verzekering lichamelijke ongevallen kleinkinderen Deze verzekering dekt de ongevallen die zich voordoen als de kleinkinderen onder toezicht staan van de grootouders en de ouders van het kleinkind niet aanwezig zijn. De kleinkinderen die op de datum van een ongeval in het privé-leven geen 14 jaar geworden zijn. Waarborgen Wat is verzekerd? Deze verzekering dekt de ongevallen die zich voordoen als de kleinkinderen onder toezicht staan van de grootouders en de ouders van het kleinkind niet aanwezig zijn. Gedekt zijn o.a. de ongevallen die gebeuren wanneer de grootouders: - het kleinkind mee op vakantie nemen; - bij het kleinkind gaan babysitten; - op het kleinkind letten, wanneer de ouders uit werken zijn. Deze verzekering waarborgt: - vergoedingen in geval van blijvende ongeschiktheid; - een bijkomende financiële tegemoetkoming in geval van ernstige blijvende letsels; - de betaling van de begrafeniskosten; - de terugbetaling van de kosten voor geneeskundige verzorging en aanverwante kosten. Wat is niet verzekerd? Ongevallen die in de volgende situaties gebeuren, zijn van deze verzekering uitgesloten: - gebruik van luchtvaartuigen tenzij als gewone passagier in een toestel dat van overheidswege toelating heeft voor het vervoer van personen; - winstgevende sportoefening; - in competitieverband beoefenen van gevechtssporten, gemotoriseerde sporten, ski, skeleton en bobslee, inclusief de trainingen; - gevaarlijke sporten; - oorlogsrisico en kernreacties. Dit moet u zeker weten De verzekering geldt over de hele wereld voor zover de kleinkinderen hun gewone verblijfplaats in België hebben. Voor deze verzekering dient minimaal ook de waarborg BA onderschreven te zijn.

VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN PRIVÉ-LEVEN. Begrippen. 3 Vergoeding bij blijvende ongeschiktheid. 1 Toepassingsgebied

VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN PRIVÉ-LEVEN. Begrippen. 3 Vergoeding bij blijvende ongeschiktheid. 1 Toepassingsgebied KBC ONGEVALLENVERZEKERING BLZ. 1 VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN PRIVÉ-LEVEN Begrippen In deze verzekering wordt verstaan onder: U: - de personen die met naam als verzekerde worden vermeld in de bijzondere

Nadere informatie

VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN PRIVÉ-LEVEN. Begrippen. 3 Vergoeding bij blijvende ongeschiktheid. 1 Toepassingsgebied

VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN PRIVÉ-LEVEN. Begrippen. 3 Vergoeding bij blijvende ongeschiktheid. 1 Toepassingsgebied FIDEA ONGEVALLENVERZEKERING BLZ. 1 VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN PRIVÉ-LEVEN Begrippen In deze verzekering wordt verstaan onder: U: - de personen die met naam als verzekerde worden vermeld in de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 2003 BEDRIJFSPOLIS PERSONEELSVERZEKERINGEN BLZ. 1 AANVULLENDE VERZEKERING

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 2003 BEDRIJFSPOLIS PERSONEELSVERZEKERINGEN BLZ. 1 AANVULLENDE VERZEKERING BEDRIJFSPOLIS PERSONEELSVERZEKERINGEN BLZ. 1 AANVULLENDE VERZEKERING ARBEIDSONGEVALLEN OP BASIS VEELVOUD JAARLOON Deze verzekering is een uitbreiding van de verplichte verzekering arbeidsongevallen die

Nadere informatie

De KBC-Gezinspolis beschermt de verzekerde(n) tegen allerlei risico s in zijn privé-leven.

De KBC-Gezinspolis beschermt de verzekerde(n) tegen allerlei risico s in zijn privé-leven. KBC-GEZINSPOLIS De KBC-Gezinspolis beschermt de verzekerde(n) tegen allerlei risico s in zijn privé-leven. Alle gezinnen. Wat is een gezin? KBC-Verzekeringen aanvaardt elke manier van samenleven in hetzelfde

Nadere informatie

Wij: Fidea nv, met maatschappelijke zetel in België, Van Eycklei 14, 2018 ANTWERPEN, HRA 1479.

Wij: Fidea nv, met maatschappelijke zetel in België, Van Eycklei 14, 2018 ANTWERPEN, HRA 1479. VERKEERSPOLIS AFDS5 1 BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN In deze polis wordt verstaan onder: U: - de persoon die in de bijzondere voorwaarden als verzekerde is vernoemd of in de gezinsformule: - de verzekeringnemer

Nadere informatie

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID GEZINSPOLIS - WET AFDY9 1 VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID Deze verzekering is in overeenstemming met het Koninklijk Besluit van 12 januari 1984 tot vaststelling van de minimumgarantievoorwaarden

Nadere informatie

KBC-Polis voor Uw Voertuig - Personenauto

KBC-Polis voor Uw Voertuig - Personenauto KBC-Polis voor Uw Voertuig - Personenauto Een ongeval, het is soms snel gebeurd. Met de KBC-Polis voor Uw Voertuig gaat u goed verzekerd op weg met uw wagen. Voor wie? Iedere eigenaar van een personenauto.

Nadere informatie

I. Begripsomschrijvingen

I. Begripsomschrijvingen I. Begripsomschrijvingen VERZEKERING VRIJWILLIGERSWERK ERKEND DOOR DE PROVINCIE 1. Verzekeringnemer De organisatie, zijnde elke feitelijke vereniging of private rechtspersoon zonder winstoogmerk die werkt

Nadere informatie

I. Begripsomschrijvingen

I. Begripsomschrijvingen VERZEKERING VRIJWILLIGERSWERK ERKEND DOOR DE PROVINCIE I. Begripsomschrijvingen 1. Verzekeringnemer De organisatie, zijnde elke feitelijke vereniging of private rechtspersoon zonder winstoogmerk die werkt

Nadere informatie

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID EVENEMENTEN. 1 Omschrijving. 2 Vrij te kiezen verzekeringswaarborgen. Begrippen

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID EVENEMENTEN. 1 Omschrijving. 2 Vrij te kiezen verzekeringswaarborgen. Begrippen POLIS EVENEMENTEN BLZ. 1 VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID EVENEMENTEN Deze verzekering is bestemd voor evenementen met een tijdelijk karakter waarvan de organisatie niet tot de bedrijfsactiviteit

Nadere informatie

POLIS VLAAMSE SPORTFEDERATIES algemene voorwaarden v27-02-09. 4 Nadere omschrijving van sommige risico's

POLIS VLAAMSE SPORTFEDERATIES algemene voorwaarden v27-02-09. 4 Nadere omschrijving van sommige risico's VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID NIET-LEDEN Begrippen In deze verzekering wordt verstaan onder: U: De niet-leden die deelnemen aan sportpromotionele activiteiten ingericht door de verzekerde

Nadere informatie

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID POLIS VERENIGINGSLEVEN ALDQ8 1 VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID 1 Omschrijving van de verzekering Deze verzekering dekt de burgerrechtelijke aansprakelijkheid die de verzekerden kunnen oplopen

Nadere informatie

KBC POLIS BROMFIETS. Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een bromfiets.

KBC POLIS BROMFIETS. Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een bromfiets. KBC POLIS BROMFIETS Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een bromfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een bromfiets. Verzekeringen Welke verzekeringen

Nadere informatie

KBC POLIS PERSONENAUTO

KBC POLIS PERSONENAUTO KBC POLIS PERSONENAUTO Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een personenauto. Verzekeringen

Nadere informatie

PERSOONLIJKE ONGEVALLEN

PERSOONLIJKE ONGEVALLEN ... A L G E M E N E V O O R W A A R D E N PERSOONLIJKE ONGEVALLEN... 2... A L G E M E N E V O O R W A A R D E N... INHOUD Uw polis bestaat uit deze Algemene Voorwaarden en de Bijzondere Voorwaarden. De

Nadere informatie

KBC POLIS PERSONENAUTO

KBC POLIS PERSONENAUTO KBC POLIS PERSONENAUTO Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een personenauto. Verzekeringen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Verzekering arbeidsongevallen. artikelÿ2; nieuwe bedrijfszetels;

Algemene Voorwaarden. Verzekering arbeidsongevallen. artikelÿ2; nieuwe bedrijfszetels; ALGEMENE BEPALINGEN Begripsomschrijvingen Artikel 1 Voor de interpretatie van dit contract wordt bedoeld met: De wet: de Belgische wet van 10 april 1971 op de arbeidsongevallen, alsook alle uitbreidingen,

Nadere informatie

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID. Begrippen. 2 Nadere omschrijving van sommige risico's. 1 Omschrijving van de verzekering

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID. Begrippen. 2 Nadere omschrijving van sommige risico's. 1 Omschrijving van de verzekering VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID Deze verzekering is in overeenstemming met het Koninklijk Besluit van 12 januari 1984 tot vaststelling van de minimumgarantievoorwaarden inzake de verzekering

Nadere informatie

PRIVAAT LEVEN. Ref.: 2/2004/04/003 ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVAAT LEVEN. Ref.: 2/2004/04/003 ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVAAT LEVEN Ref.: INHOUDSTAFEL HOOFDSTUK 1 VERZEKERING BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID PRIVE-LEVEN 1 Begripsbepalingen 3 2 Wat is verzekerd? 3 3 Territoriale grenzen 3 4 De verzekerde

Nadere informatie

AUTOVERZEKERING SUPERIOR VERKEER EN SUPERIOR INZITTENDEN 0745-22332-02-N-01012013. 1. ARTIKEL 1 Wat verstaat men onder? 2

AUTOVERZEKERING SUPERIOR VERKEER EN SUPERIOR INZITTENDEN 0745-22332-02-N-01012013. 1. ARTIKEL 1 Wat verstaat men onder? 2 Pagina 1 van 6 INHOUDSTAFEL 1. ARTIKEL 1 Wat verstaat men onder? 2 2. ARTIKEL 2 Wie is verzekerd? 2 3. ARTIKEL 3 Wanneer is men verzekerd? 2 4. ARTIKEL 4 Wat is verzekerd bij schadegeval? 3 5. ARTIKEL

Nadere informatie

Goed verzekerd. Polissen op maat van jouw jeugdhuis

Goed verzekerd. Polissen op maat van jouw jeugdhuis Goed verzekerd Polissen op maat van jouw jeugdhuis Inleiding Als je een jeugdhuis wil uitbaten, is het soms nodig om meer dan de wettelijk verplichte verzekeringen af te sluiten. Zeker als het financiële

Nadere informatie

GSF-SPORTVERZEKERING - POLISNR. 7.159.054.054

GSF-SPORTVERZEKERING - POLISNR. 7.159.054.054 GSF-SPORTVERZEKERING - POLISNR. 7.159.054.054 De belangen inzake verzekering voor sportongevallen worden waargenomen door het verzekeringskantoor ADMB VANDEVEN nv uit Leuven. De polis werd opgesteld door

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Autoverzekering Top Verkeer en Top Inzittenden

Algemene Voorwaarden Autoverzekering Top Verkeer en Top Inzittenden Algemene Voorwaarden Autoverzekering Top Verkeer en Top Inzittenden Bladzijde Inhoudstafel 1. Wat verstaat men onder? 2 2. Wie is verzekerd? 2 3. Wanneer is men verzekerd? 3.1. Formules 2 3.2. Waarborguitbreidingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Globale Verkeersongevallenverzekering

Algemene Voorwaarden Globale Verkeersongevallenverzekering Algemene Voorwaarden Globale Verkeersongevallenverzekering Indien u vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot uw contract of een schadegeval, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw makelaar

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Verzekering Verkeer. Verkeerssituatie: Ongeval: verkeerssituatie. Auto: Inzittende: Gezinspolis:

Algemene Voorwaarden. Verzekering Verkeer. Verkeerssituatie: Ongeval: verkeerssituatie. Auto: Inzittende: Gezinspolis: BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN In deze polis verstaat men onder: Wij: DVV verzekeringen, DIB n.v. - verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0037, K.B. 4 en 13 juli 1979 (B.S. 14 juli 1979), K.B. 24

Nadere informatie

Veilig Thuis Algemene Voorwaarden

Veilig Thuis Algemene Voorwaarden Veilig Thuis Uw veiligheid, onze zorg. www.baloise.be 2 Veilig Thuis Inhoud Uw polis bestaat uit deze en de Bijzondere Voorwaarden, die primeren op de in de mate dat ze ermee strijdig zijn. Wij raden u

Nadere informatie

Reisverzekering Algemene voorwaarden conform aan de wet van 25.06.92 en haar uitvoeringsbesluiten Uitgave 01/2002 007/0653 10-09

Reisverzekering Algemene voorwaarden conform aan de wet van 25.06.92 en haar uitvoeringsbesluiten Uitgave 01/2002 007/0653 10-09 Reisverzekering Algemene voorwaarden conform aan de wet van 25.06.92 en haar uitvoeringsbesluiten Uitgave 01/2002 007/0653 10-09 Reisverzekering 1 DEFINITIES Verzekerden Elke persoon als zodanig aangeduid

Nadere informatie

VERZEKERING VAN DE AANSPRAKELIJKHEID IN HET PRIVÉLEVEN. 3 Wat verzekeren we? 1 Wie bent u, wie zijn wij? 4 Wie is er, naast u, ook verzekerd?

VERZEKERING VAN DE AANSPRAKELIJKHEID IN HET PRIVÉLEVEN. 3 Wat verzekeren we? 1 Wie bent u, wie zijn wij? 4 Wie is er, naast u, ook verzekerd? ALGEMENE VOORWAARDEN Versie mei 2014 GEZINSPOLIS BLZ. 1 VERZEKERING VAN DE AANSPRAKELIJKHEID IN HET PRIVÉLEVEN Hoe voorzichtig en vooruitziend u doorgaans ook bent, een ongeluk schuilt soms in een klein

Nadere informatie

Productfiche Motorfiets

Productfiche Motorfiets MOTORFIETS Januari 2015 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Burgerrechtelijke

Nadere informatie

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID GEZINSPOLIS - WET AFDY9 1 VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID Deze verzekering is in overeenstemming met het Koninklijk Besluit van 12 januari 1984 tot vaststelling van de minimumgarantievoorwaarden

Nadere informatie