Zaltbommel ZALTBOMMEL, DE STAD DIE LEEFT. Eigentijds wonen, spelen en ontmoeten! DE RIJKE HISTORIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zaltbommel ZALTBOMMEL, DE STAD DIE LEEFT. Eigentijds wonen, spelen en ontmoeten! DE RIJKE HISTORIE"

Transcriptie

1 Zaltbommel Foto: G. van der Velden ZALTBOMMEL, DE STAD DIE LEEFT Zaltbommel kent een brede bekendheid in de omgeving, maar ook daarbuiten. Haar historie ga terug tot 50 waar de vestingstad als eerste in schrift voorkwam onder vermelding van Bomela. Maar er is meer die deze stad gelegen tussen de Maas en Waal kenmerkt: haar gezelligheid, recreieve mogelijkheden en uitvalswegen naar grote steden maken van Zaltbommel een veelzijdige stad waar het prima toeven is. Het centrum, omringd door stadsmuren die een vestingstad zo kenmerken, heeft een gezellig plein waar geregeld activiteiten plasvinden zoals onder andere de wekelijkse markt, Sinterklaasintocht en de jaarlijkse braderie. Net buiten het centrum komt de recreieve kant van Zaltbommel tot uiting. Met haar ruim opgezette parken, perfect onderhouden groenvoorzieningen en de uiterwaarden om de hoek is de omgeving een uitnodiging voor vele wandelaars en fietsers om er op uit te trekken. Kortom: voor jong en oud een stad waar recreie, maar zeker ook cultuur, samenkomen. DE IJKE HISTOIE Het gebied gelegen tussen Maas en Waal sta bekend om haar rijke historie. Slot Loevestein maakt hier een prominent deel van uit met als meest bekende gevangene de wereldberoemde rechtsgeleerde Hugo de Groot. Zijn befaamde ontsnapping in een boekenkist is nog steeds een verhaal d velen weet te boeien. Maar ook in de dorpskernen in het gebied is de historie snel te vinden. estanten van kastelen en historische bouwwerken zijn geheel of gedeeltelijk bewaard gebleven. Uniek zijn het kasteel Nederhemert, maar ook het woonhuis van de beruchte Gelderse veldheer Maarten van ossum d tegenwoordig fungeert als museum Het Stadskasteel. Meer recent is de Nieuwe Hollandse Werlinie, een opvallende verdedigingslinie met tal van bterijen, veelal gelegen in een schitterend landschap. Ook Slot Loevestein maakt deel uit van deze verdedigingswerken. Er is in de omgeving dan ook altijd wel een uitje te bedenken waarmee het weekend gevuld kan worden.

2 Zaltbommel nu UNIEKE LIGGING De gemeente Zaltbommel maakt onderdeel uit van het gebied de Bommelerwaard en besta naast de vestingstad Zaltbommel, uit elf kernen te weten: Aalst, Bern, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert (Noord en Zuid), Nieuwaal, Poederoijen en Zuilichem. Dankzij de gunstige ligging van de gemeente in het hart van Nederland, direct aan de A, het spoor en de rivieren de Maas en de Waal, biedt de gemeente goede woon- en werkmogelijkheden. BEVOLKING EN OPPEVLAKTE De gemeente Zaltbommel telde op januari 0.0 inwoners. De oppervlakte van Zaltbommel betreft 9 ha. Foto: G. van der Velden VOOZIENINGEN De gemeente Zaltbommel beschikt over een ruim aanbod aan opleidingen. Zowel op het gebied van regulier basisonderwijs als ook de diverse mogelijkheden van speciaal en voortgezet onderwijs. Naast de educieve mogelijkheden beschikt Zaltbommel over moderne sportaccommodies: een overdekt zwembad, verschillende sportzalen, hockeyvelden, tennisparken en binnenkort een nieuw recreief gebied aan de rand van Zaltbommel, De Waluwe. Eind 05 is het nieuwe sportpark aan de Middelsteeg gereed. Op het gebied van cultuur biedt Zaltbommel vele faciliteiten waaronder: een cultureel centrum met schouwburgzaal en het Stadskasteel. Museum Het Stadskasteel bezit naast informie over de streekhistorie, kunst en kunstnijverheid van de Bommelerwaard, ook een collectie van Fiep Westendorp, de bekende illustrrice van o.a Jip en Janneke die geboren en getogen is in Zaltbommel. Foto: G. van der Velden ECEATIE Heerlijke fietstochten, lange wandelingen, het kan allemaal in en rondom Zaltbommel. De uiterwaarden brengt wandelaars van Zaltbommel richting Hurwenen en vormt een verbinding met ossum. Langs de weren komt hier de nuur in zijn puurste vorm tot uiting. Een wandeling door het centrum van Zaltbommel toont daarnaast weer haar mooie gevels, oude stadswallen en nuurlijk de herkenbare en beroemde Bommelse Toren van de Sint Maartenskerk. Een ambiance die op veel fietsers en wandelaars een betoverende uitwerking heeft. Foto: Bas Moerman

3 Zaltbommel - De Waluwe Foto: Fotolux.nl De Waluwe: eigentijds wonen, spelen en ontmoeten! Aan de rand van Zaltbommel vindt u het gebied De Waluwe. Een levendig gebied d zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een woon-, werk- en leefgebied voor jong en oud. De ontwikkeling van gebied De Waluwe is uitgevoerd in twee deelplannen die verbonden worden door de realisie van een parkeiland. GOEN EN MODEN GAAN HAND IN HAND Geklemd tussen bestaande woonwijk De Vergt, de ijksweg A en de N3-Steenweg vormt gebied De Waluwe een verbintenis tussen enerzijds de reeds gerealiseerde kantoorgebouwen (A-zijde) en anderzijds het historische centrum van Zaltbommel. Het woongebied besta uit twee deelgebieden waarvan deelgebied I is ontwikkeld in de periode vanaf 995 tot 00. Deelgebied II wordt een nieuw modern woongebied waarbij leven, ontmoeten en spelen de centrale thema s zijn. De Waluwe II vormt straks samen met De Waluwe I, een eigentijds en compleet gebied met een variie aan woningsoorten die verbonden worden door een groot en groen parkeiland van ca.. hectare. Een eiland waar recreie centraal sta en die een uitgestrekt zicht biedt op de nieuwe wijk direct vanaf de N3. EEN EIGEN IDENTITEIT De Waluwe II heeft een duidelijk herkenbare stedenbouwkundige identiteit waarbij het groene karakter (het parkeiland) en de openbare structuren in oost-west richting nadrukkelijk de identiteit van de wijk bepalen. De beoogde woningtypes en -dichtheid sluiten aan bij het omliggende strabeeld en de ruime variie in woningbouw van deelplan De Waluwe I. Om het nieuwe gedeelte toch onderscheidend te maken en tegelijkertijd in verschijning aan te len sluiten is gekozen voor een jaren 30-stijl die ook de woningbouw van De Waluwe I kenmerkt. Hierdoor ontsta er, ondanks de diversiteit, toch een duidelijke samenhang in bouw. Vanuit De Waluwe is zowel het stadscentrum van Zaltbommel als het centrale stion op fietsafstand bereikbaar. Per auto is er een directe aansluiting naar otterdam, Utrecht, Eindhoven en s Hertogenbosch dankzij de naastgelegen A.

4 Uitgifte bouwkavels De Waluwe De Waluwe II is vol in ontwikkeling. Een gebied waar wonen en recreie centraal staan. Dit wordt nu duidelijk, nu de ontwikkeling van het parkeiland vordert. Gemeente Zaltbommel geeft enkele kavels uit gelegen op een mooie locie direct aan het wer en met uitzicht op het parkeiland. De oppervlakte van de kavels variëren van 3 m tot 0 m². SCHIJF U NU IN VOO EEN BOUWKAVEL! De verkoopprijs bedraagt 35,- p/m V.O.N. Op de verkavelingstekening vindt u de oppervlakten en de men per perceel*. Het hekwerk plus meter grond is en blijft eigendom van de gemeente. GEÏNTEESSEED? Heeft u vragen over de uitgifte dan kunt u contact opnemen met Franca Diels of Ina van Boggelen ()0. De bouwkavels worden verkocht volgens de Algemene Uitgiftevoorwaarden van de gemeente Zaltbommel. Dit betekent d u ingeschreven moet staan bij de gemeente Zaltbommel voor een koopwoning en/ of bouwkavel. Indien u nog niet ingeschreven sta bij de gemeente Zaltbommel kunt u zich via de website inschrijven. * Er worden geen rechten ontleend aan de aangegeven men en oppervlakten.

5 De Waluwe: Parkeiland Sc 3 9 tra ols ho BESTEMMINGSPLANGEBIED Plangebied a BESTEMMINGEN t/m 3 d Enkelbestemmingen 9 Ha rrie ev De ke Au au 3 M 3 Jo ng str aa t 3 Mau M ra trra as em oll De Jong stra 3 WG miith thllaa aa an 3 el aa ks tra Allfllfr A ffre ed ds an D L- 9 Au ke 3 Mol WG Woongebied Leiding - iool L- 3 9 lem astra ra r Wer WA Leiding 0 Groen Dubbelbestemmingen WA G n va e He est gw we tra ms AANDUIDINGEN ald eri ks tra Functieaanduidingen ithl iithla thlaa aan rb He e 3 A fred Alfr Alf red ds Sm m 3 Heer Balder ikstra r ra 0 (sv-ho) G Figuur He Hartlijn leiding He ertog Ka Karellla aan 0 hartlijn leiding - riool r ra ikstra lder er Ba 3 WG specifieke vorm van verkeer - hoofdontsluiting (sv-ho) af Gra stra Otto trra ost Ott af Gra of Hertog Willemh M f e Graa Gra e af rra tra inalds t raa ldst ina WA stra Otto.G af Gra H.T f ho teld ech n ar rt Karellaa Hertog 5 cha Wich d van rd t/m 33 Ho tl an Pontla P WG L- 3 ge we g Gewijzigd :.0.0 Gewijzigd : Gewijzigd : Zaltbommel, De Waluwe Parkeiland (sv-ho) Gemeente Zaltbommel N verbeelding Hog ew eg a 35 35a33b 3 35b 3a 39 3b 39a 39b Mi dd 3 g elstee nweg g : vast te stellen Vastgesteld : Dum :.0.03 Schaal : :000 9 St ee Planstus 9 93 Projectnummer : VPA 0.9 NL.IMO.09.ZBMBP000-VS0 ichtlijnen bestemmingsplan / beeldkwaliteitsplan Voor het woningbouwplan De Waluwe Parkeiland is een bestemmingsplan opgesteld. De bouwkavels hebben de bestemming Woongebied waarvoor u de belangrijkste bouwregels in dit document aantreft.de volledige documenten staan op de website van de Gemeente Zaltbommel. BESTEMMINGSOMSCHIJVING Bouwkavels met de bestemming Woongebied zijn bestemd voor woningen die beschikken over bepaalde voorzieningen, zoals tuinen, erven, groen- en (gemeenschappelijke) parkeervoorzieningen, paden en wer.

6 BOUWEGELS BEELDKWALITEITSPLAN ALGEMEEN Er zijn uitsluitend bouwwerken toegestaan die ten dienste staan van de bestemming woongebied, zoals woningen in de vorm van de hoofdmassa met bijbehorende bouwmassa, alsmede overige bouwwerken. Het bebouwingspercentage bedraagt maximaal 50%. Tijdens de ontwerpfase van uw woning heeft u veel vrijheid. Echter, dient er ook een duidelijke samenhang te ontstaan met de andere woningen om een mooi en evenwichtig strabeeld te creëren. Het beeldkwaliteitplan beschrijft met welke middelen die eenheid in diversiteit bereikt kan worden. HOOFDGEBOUW De voorgevel van de woning dient te worden georiënteerd op de aansluitende weg. De afstand van de achtergevelrooilijn tot de voorgevelrooilijn mag maximaal meter bedragen. Indien de woning met een kap wordt gebouwd mag de goot hoogte maximaal meter zijn en de bouwhoogte maximaal meter. Maximaal 3 bouwlagen zijn toegestaan. Indien de woning wordt gebouwd met een pl dak of een andere kapvorm dan mag de bouwhoogte maximaal 9,5 meter bedragen voor maximaal 0% van het oppervlak van de woning en maximaal meter voor het overige deel. De minimale afstand tot de zijdelingse perceelsgrens bedraagt,5 meter. AANGEBOUWDE EN VIJSTAANDE BIJBEHOENDE BOUWWEKEN De afstand tot de voorgevelrooilijn moet minimaal 3 meter bedragen. Bij elk hoofdgebouw mag vóór de voorgevelrooilijn of op een afstand van minder dan 3 meter vanaf de voorgevelrooilijn, een uitbouw (portaal of erker) worden gebouwd die voldoet aan de volgende afmetingen: - oppervlakte bedraagt maximaal m - diepte bedraagt maximaal,5 meter - hoogte bedraagt maximaal 3 meter De goothoogte mag maximaal 3 meter bedragen dan wel bij een aangebouwd bijbehorend bouwwerk 0,5 meter boven de vloer van de eerste verdieping van de woning De bouwhoogte mag maximaal meter bedragen. Plasen van hekwerken op een aangebouwd bijbehorend bouwwerk is toegestaan indien het hekwerk als afscheiding dient voor een dakterras. De hoogte van het hekwerk mag maxi maal meter bedragen. De diepte van een aangebouwd bijbehorend bouwwerk, gemeten vanaf (het verlengde van) de voorgevel, bedraagt niet meer dan 5 meter. De diepte van het met de zijgevel verbonden bouwwerk, gemeten vanaf (het verlengde van) de achtergevel, bedraagt niet meer dan meter. TOTALE OPPEVLAKTE BIJBEHOENDE BOUW- WEKEN De gezamenlijke oppervlakte van aangebouwde en vrijstaande bijbehorende bouwwerken mag maximaal 00 m per woning bedragen. Om u bij te staan tijdens de ontwerpfase van uw woning organiseert Gemeente Zaltbommel in samenwerking met andere huizenbouwers een workshop die besta uit twee delen. Tijdens de eerste workshop komen de kaders van het beeldkwaliteitplan aan bod en worden handven uitgereikt hoe hiermee om te gaan. Ook zal er stilgestaan worden bij de architectuur en de zoektocht naar een stijl die zowel bij u als het strabeeld aansluit. Het doel van deze workshop is d u beschikt over alle benodigde informie om aan de slag te gaan met uw ontwerp. Gedurende een tweede workshop komen de schetsen en ontwerpen aan bod en verfijnen we gezamenlijk de onderlinge samenhang van de woningen. De workshops dienen bij te dragen om een zo mooi en prettig mogelijke woonomgeving voor u te realiseren, passend binnen de geschetste kaders. TOETSINGSKADE ACHITECTUU Gevarieerd architectuurbeeld met een uitstraling van de jaren 30-stijlen: - De traditionele 30 er-jarenwoning met kap - De Amsterdamse school - Het romantisch kubisme - Het Nieuwe bouwen Drie ontwerpprincipes zijn leidend voor de samenhang in het plangebied:. In de gevels is sprake van een grote plasticiteit (bijvoorbeeld uitbouw, overstek, inkeping etc);. Overwegend horizontale geleding (bijvoorbeeld liggende ramen, horizontale roedenverdeling, spek- of rollaag in het metselwerk etc); 3. Overwegend gebruik van bakstenen in rood-bruine aardetinten of pleisterwerk in een zeer lichte tint. BEBOUWD De woning besta uit maximaal bouwlagen met kap of 3 bouw lagen met pl dak; Hoekwoningen langs de langzaamverkeersroute markeren de route door middel van bouwaccenten; Hoekwoningen moeten een -zijdige oriëntie hebben; Erfafscheidingen moeten integraal worden ontworpen binnen de architectuur van de woning; Het strabeeld moet een eenheid geven en samenhang vertonen, maar hoeft geen wand te vormen. ONBEBOUWD Het parkeren op eigen terrein is niet zichtbaar vanaf de zijde van het wer; Er mogen geen steigers worden geplast aan de woonkavels langs het wer; De erfafscheidingen van woningen, gelegen aan een langzaamverkeersroute, moeten groen zijn; Een parkeerplas dient op eigen terrein te komen waarbij de garage niet wordt beschouwd als parkeerplas.

7

8 Inschrijf- en selectieformulier ten behoeve van de verkoop van bouwkavels gelegen in het plangebied De Waluwe Parkeiland te Zaltbommel Om over voldoende gegevens te beschikken verzoeken wij u dit formulier volledig in te vullen. Wij wijzen u erop d onderstaande gegevens door de gemeente Zaltbommel op juistheid zullen worden gecontroleerd.. Naam (de heer/mevrouw) :..... Adres : Postcode + woonplas :..... Geboortedum : Telefoon privé :..... Telefoon zakelijk : adres :.. Huidige woonsituie. inwonend (ga door naar vraag ) huurwoning (ga door naar vraag 9) koopwoning (ga door naar vraag 0) 9 W is de kale huurprijs van uw woning per juli 03? Huurprijs : Naam verhuurder :.. 0. Bent u de eerste bewoner van deze woning? Met andere woorden was deze woonruimte nieuw toen u hier kwam wonen ja ik woon sinds.... in deze woning nee

9 Onderstaand kunt u in opeenvolgende nummering uw voorkeur voor de kavels aangeven: Bouwkavel Aantal m² VON prijs Keuze Kavel 5 m².0,- Kavel 5 m² ,- Kavel 3 0 m².550,- Kavel m².95,- Kavel 5 0 m².550,- Kavel 9 m².35,- Kavel 0 m² 5.00,- Kavel m².30,- Kavel 9 3 m².995,- Kavel 0 m².05,- Kavel 05 m² 0.5,- Kavel 599 m².35,- Alleen die kavels worden u aangeboden die u in volgorde van voorkeur op dit formulier aangeeft. Kavels die u niet heeft aangegeven krijgt u ook niet aangeboden op het moment d u op basis van de volgorde op de wachtlijst aan de beurt zou zijn voor een toewijzing en de door u opgegeven voorkeuren al zijn toebedeeld. BESTEMMINGSPLAN Het bestemmingsplan Zaltbommel, De Waluwe, Parkeiland ligt momenteel nog ter inzage. Het bestemmingsplan is nog niet onherroepelijk. Op het moment van toedeling (na mei 0) is hierover meer duidelijkheid. Voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning is een onherroepelijk bestemmingsplan nodig. Wij willen u erop wijzen d u (en uw eventuele partner) pas van de wachtlijst voor kavels en nieuw te bouwen woningen wordt verwijderd als daadwerkelijk de akte van levering bij de notaris is gepasseerd. Ondergetekende is ermee bekend, d mocht in de vervolgprocedure blijken d u op basis van onjuiste of onvolledige informie een woning toegewezen heeft gekregen, de koopovereenkomst eenzijdig ontbonden kan worden.

10 Aldus naar waarheid ingevuld: Plas:.. Dum:.. Handtekening inschrijver: De formulieren kunt inleveren bij de gemeente Zaltbommel, Hogeweg, 530 LB Zaltbommel of opsturen naar gemeente Zaltbommel, Postbus 000, 5300 DA ZALTBOMMEL. LET OP: Uiterlijke inleverdum: woensdag mei 0 voor.00 uur. Formulieren die ler bij gemeente Zaltbommel binnenkomen of niet volledig zijn ingevuld zullen niet in behandeling worden genomen. 3

Zaltbommel ZALTBOMMEL, DE STAD DIE LEEFT. Zuilichem bouwt aan haar toekomst DE RIJKE HISTORIE

Zaltbommel ZALTBOMMEL, DE STAD DIE LEEFT. Zuilichem bouwt aan haar toekomst DE RIJKE HISTORIE Zaltbommel Foto: G. van der Velden ZALTBOMMEL, DE STAD DIE LEEFT Zaltbommel kent een brede bekendheid in de omgeving, maar ook daarbuiten. Haar historie gaat terug tot 850 waar de vestingstad als eerste

Nadere informatie

Zaltbommel ZALTBOMMEL, DE STAD DIE LEEFT. Delwijnen, landelijk vrij wonen DE RIJKE HISTORIE

Zaltbommel ZALTBOMMEL, DE STAD DIE LEEFT. Delwijnen, landelijk vrij wonen DE RIJKE HISTORIE Zaltbommel Foto: G. van der Velden ZALTBOMMEL, DE STAD DIE LEEFT Zaltbommel kent een brede bekendheid in de omgeving, maar ook daarbuiten. Haar historie gaat terug tot 850 waar de vestingstad als eerste

Nadere informatie

kavelpaspoort - kavel 06 Kavel 06

kavelpaspoort - kavel 06   Kavel 06 kavelpaspoort - kavel 06 Kavel 06 kavelpaspoort - kavel 06 Heerlijck wonen in Heeze MUGGENBERG CENTRUM STRABRECHT KASTEEL HEEZE Sterkselsche Aa WEST OOST HEEZERENBOSCH De parel van Brabant HAZENHURK LEENDERWEG

Nadere informatie

Uitwerkingsplan. Nassaulaan. Definitief. Gemeente Baarle-Nassau Postbus AC Baarle-Nassau. Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 28 juli 2012

Uitwerkingsplan. Nassaulaan. Definitief. Gemeente Baarle-Nassau Postbus AC Baarle-Nassau. Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 28 juli 2012 Uitwerkingsplan Nassaulaan Definitief Gemeente Baarle-Nassau Postbus 105 5110 AC Baarle-Nassau Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 28 juli 2012 Verantwoording Titel : Uitwerkingsplan Subtitel : Nassaulaan

Nadere informatie

Piet Mondriaanstraat - Wolvega

Piet Mondriaanstraat - Wolvega Piet Mondriaanstraat - Wolvega Vraagprijs 75.000,= v.o.n. Omschrijving Piet Mondriaanstraat - Wolvega MOOIE, VRIJ GELEGEN HOEKKAVEL VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAAND WOONHUIS! Deze bouwkavel is gelegen op

Nadere informatie

Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E III) 7 Artikel 4 Tuinen II (T II) 9

Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E III) 7 Artikel 4 Tuinen II (T II) 9 Inhoud van de regels Hoofdstuk 1 Inleidende en algemene bepalingen blz. 3 Artikel 1 Begripsbepalingen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingen en gebruik 5 Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E

Nadere informatie

Kavelpaspoort 22 kavels Harderweide d.d

Kavelpaspoort 22 kavels Harderweide d.d Kavelpaspoort 22 kavels Harderweide d.d. 20-9-2017 Uitgangspunten bouwmogelijkheden gemeentelijke kavels: Hoofdgebouw dient gebouwd te worden in de voorgevelrooilijn (zie bijlage); De afstand tussen het

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan 'de Waluwe Parkeiland'

Beeldkwaliteitplan 'de Waluwe Parkeiland' URBAN JAZZ Beeldkwaliteitplan 'de Waluwe Parkeiland' Gemeente Zaltbommel februari 2014 2 colofon Titel rapport Datum Opdrachtgever Contactpersoon Beeldkwaliteitplan De Waluwe Parkeiland februari 2014 (vastgesteld

Nadere informatie

Planregels uitwerking Schoenmakershoek Oost fase 3 (20 oktober 2015)

Planregels uitwerking Schoenmakershoek Oost fase 3 (20 oktober 2015) Planregels uitwerking Schoenmakershoek Oost fase 3 (20 oktober 2015) 2 3 Hoofdstuk 1 INLEIDENDE REGELS Artikel 1 Begrippen 1.1 plan: de "Uitwerking Schoenmakershoek-Oost fase 3" (NL.IMRO.0777.0086SCHOENOOST3-3001)van

Nadere informatie

Culemborg Parijsch kavelpaspoorten zelfbouwkavels en designkavel Prijssehoek december www.ikbouwinparijsch.nl 2016 De tekening is met grote zorgvuldigheid samengesteld, er kunnen echter geen rechten aan

Nadere informatie

Kavelpaspoort vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 1 en fase 2

Kavelpaspoort vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 1 en fase 2 Kavelpaspoort vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 1 en fase 2 d.d. maart 2018 1 Inleiding: In fase 1 en fase 2 van het project Vroonermeer Noord in de gemeente Alkmaar worden door Vos Bouw- en Exploitatiemaatschappij

Nadere informatie

T E K O O P. Koenraadtweg 22 te Maarheeze

T E K O O P. Koenraadtweg 22 te Maarheeze Koenraadtweg 22 - Maarheeze De Koenraadtweg is de mooie lommerrijke, doorgaande weg die de dorpskern van Maarheeze verbindt met de sportvelden, de villaparken en het natuurgebied De Pan. Het uitzicht wordt

Nadere informatie

KAVELPASPOORT KAVEL 4

KAVELPASPOORT KAVEL 4 KAVEL 4 Opweg 78a 2871 NE Schoonhoven Kaveloppervlak: 503 m2, Koopsom: 257.500,- v.o.n. Kavel 4 2 Voor u ligt een kavelpaspoort van één van de kavels in het plan De Bol fase 2 in Schoonhoven. Dit kavelpaspoort

Nadere informatie

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath gemeente T i e l Plan Muggenborch Kapel Avezaath Kavelpaspoort A: Richtershof Uw eigen droomhuis bouwen! Een eigen huis bouwen doet u waarschijnlijk

Nadere informatie

Artikel 16 Woongebied

Artikel 16 Woongebied blad -1- Artikel 16 Woongebied 16.1 Bestemmingsomschrijving De voor Woongebied aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woningen met bijbehorende voorzieningen zoals tuinen en erven, alsmede aan huis verbonden

Nadere informatie

T E K O O P. Losplaats ong. te Maarheeze

T E K O O P. Losplaats ong. te Maarheeze Losplaats ong. - Maarheeze De Losplaats is een lommerrijk pad gelegen aan de rand van de jonge wijk Bruine Akkers. Voorzieningen zoals de winkelstraat, scholen en zorgvoorzieningen zijn binnen een tiental

Nadere informatie

U wilt zich inschrijven bij de gemeente Zaltbommel voor een kavel en/of een nieuw te bouwen koopwoning.

U wilt zich inschrijven bij de gemeente Zaltbommel voor een kavel en/of een nieuw te bouwen koopwoning. U wilt zich inschrijven bij de gemeente Zaltbommel voor een kavel en/of een nieuw te bouwen koopwoning. Voor plaatsing op de wachtlijst is een vergoeding verschuldigd van 70,--. Tegen betaling van dit

Nadere informatie

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S C A S T R I C U M B E V E R W I J K E R S T R A A T W E G S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S EEN EIGEN WONING BOUWEN EEN DROOM DIE UITKOMT...

Nadere informatie

Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B

Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B d.d. 21 november 2017, gewijzigd 7 december 2017 Inleiding: In fase 2B van het project Vroonermeer Noord in de gemeente Alkmaar worden door BPD

Nadere informatie

TE KOOP GYMZAAL VONDELLAAN. Inschrijftermijn 1

TE KOOP GYMZAAL VONDELLAAN. Inschrijftermijn 1 TE KOOP GYMZAAL VONDELLAAN NIEUWE KERKSTRAAT 31 4873 CB ETTEN-LEUR Inschrijftermijn 1 23 mei t/m 1 juli 2016 INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie 3 2. Object 4 2.1 Kenmerken 2.2 Locatie 2.3 Pluspunten

Nadere informatie

Bouwkavel Nol Rendershof Nederwetten (gemeente nuenen)

Bouwkavel Nol Rendershof Nederwetten (gemeente nuenen) Bouwkavel Nol Rendershof Nederwetten (gemeente nuenen) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over het bouwperceel waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve

Nadere informatie

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw. Fase 3 kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. PRIJS: k.k. ex. btw.

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw. Fase 3 kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. PRIJS: k.k. ex. btw. Pelgrimsche Hoeve Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw 's-hertogenbosch Fase 3 kavelnummer: 1 PRIJS: 145.925 k.k. ex. btw Team Uitgifte Monique van Griensven - van Lent 06-31942182 m.vangriensven@s-hertogenbosch.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Zijde 442 Boskoop, Zuid-Holland

TE KOOP. Zijde 442 Boskoop, Zuid-Holland TE KOOP Zijde 442 Boskoop, Zuid-Holland Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 224 1025 WD AMSTERDAM Tel: 020 636 58 89 (Hoofdvestiging

Nadere informatie

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL TE KOOP: Een tweetal riante bouwkavels aan de Vriesdonk voor het realiseren van vrijstaande woningen met bijgebouwen. De kavels zijn gelegen aan de rand van Slijkhoef 2 in het

Nadere informatie

Bestemmingsplan Middelgeast Boornbergum

Bestemmingsplan Middelgeast Boornbergum Bestemmingsplan Middelgeast Boornbergum Eerste wijzigingsplan, fase 3 Bestemmingplan Middelgeast Boornbergum Eerste wijzigingsplan, fase 3 Inhoud: Toelichting Voorschriften Plankaart Drachten, augustus

Nadere informatie

Artikel 22 Wonen - 1. 22.2 Bouwregels Op deze gronden mag worden gebouwd en gelden de volgende regels:

Artikel 22 Wonen - 1. 22.2 Bouwregels Op deze gronden mag worden gebouwd en gelden de volgende regels: 143 Artikel 22 Wonen - 1 22.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen, al dan niet met aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige

Nadere informatie

HERONTWIKKELING S GRAVENWEG 182

HERONTWIKKELING S GRAVENWEG 182 bv Dorpsstraat 48 2969 AD Oud-Alblas T 0184 69 2171 F 0184 69 9066 www.bongers.nl info@bongers.nl HUIDIGE SITUATIE - LUCHTFOTO DATUM: 03-01-2013 LUCHTFOTO VANAF WEST LUCHTFOTO VANAF OOST LUCHTFOTO VANAF

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Toepassingsregels 3 Artikel 2 Begrippen 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Wonen 5

Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Toepassingsregels 3 Artikel 2 Begrippen 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Wonen 5 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Toepassingsregels 3 Artikel 2 Begrippen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Wonen 5 Hoofdstuk 3 Overgangs- en slotregels 8 Artikel 4 Slotregel

Nadere informatie

is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo

is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo RT is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo De Omgeving Met ruim 72.000 inwoners is Almelo een middelgrote In het centrum van Almelo ligt het Theaterhotel waar ca-

Nadere informatie

het project het projectbesluit Loo, Husselarijstraat 46 in de gemeente Duiven.

het project het projectbesluit Loo, Husselarijstraat 46 in de gemeente Duiven. Artikel 1 Begrippen In deze regels wordt verstaan onder: het project het projectbesluit Loo, Husselarijstraat 46 in de gemeente Duiven. de projectkaart de analoge en digitale voorstelling van de in het

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning Hengelo!

Bouw uw eigen woning Hengelo! Bouw uw eigen woning Hengelo! Enkele verspreid liggende woningen in Hengelo www.kavelsinhengelo.nl februari 2019 Kijk voor het actuele kavelaanbod op www.kavelsinhengelo.nl Deelgebied Kavelnummer Oppervlakte

Nadere informatie

Echt Rijksweg Zuid 1B

Echt Rijksweg Zuid 1B TE HUUR Rijksweg Zuid 1B Echt Gemeente Echt - Susteren Huurprijs: op aanvraag 2 OBJECT LIGGING PARKEREN BESTEMMING Gelegen aan de doorgaande Rijksweg in het centrum van Echt, bieden wij u deze royale casco

Nadere informatie

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type A rijwoning

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type A rijwoning concept KAVELPASPOORT Grote Hondring type A rijwoning 1 Kavelpaspoort Locatie Grote Hondring april 2017 Wonen in een rustige woonwijk met het winkelcentrum Sterrenburg, sportpark Schenkeldijk en het nationaal

Nadere informatie

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 1 2 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 Dit is het kavelpaspoort voor de vrije kavels 1 en 2 in Doornsteeg, Nijkerk. Vrije kavels 1 en 2 in de zuidwesthoek van

Nadere informatie

Opweg 76c 2871 NE Schoonhoven Kaveloppervlak: 664 m2, Koopsom: ,- v.o.n.

Opweg 76c 2871 NE Schoonhoven Kaveloppervlak: 664 m2, Koopsom: ,- v.o.n. KAvel 5 Opweg 76c 2871 NE Schoonhoven Kaveloppervlak: 664 m2, Koopsom: 282.500,- v.o.n. kavel 5 2 Voor u ligt een van één van de kavels in het plan De Bol fase 2 in Schoonhoven. Dit bevat de belangrijkste

Nadere informatie

Bijlage 1 Aanpassing verbeelding voor de locatie Zwarteweg 28

Bijlage 1 Aanpassing verbeelding voor de locatie Zwarteweg 28 Bijlage 1 Aanpassing verbeelding voor de locatie Zwarteweg 28 b-2) M DH (tc) [sba-ob] Bouwaanduiding [sba-ob] specifieke bouwaanduiding - oppervlakte bijgebouwen Voorstel reparatie perceel Zwarteweg 28

Nadere informatie

BIJLAGE 2 - VOORSCHRIFTEN - PLANKAART

BIJLAGE 2 - VOORSCHRIFTEN - PLANKAART BIJLAGE 2 - VOORSCHRIFTEN - PLANKAART Artikel 1 Woondoeleinden W- 1. Doeleinden De gronden op de plankaart aangewezen voor Woondoeleinden W- zijn bestemd voor het wonen. Bij de realisatie van nieuwe woningen

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Koppelenburg Zuid te Brummen

Beeldkwaliteitplan Koppelenburg Zuid te Brummen Beeldkwaliteitplan Koppelenburg Zuid te Brummen Compendium Gemeente Brummen Engelenburgerlaan 31 Postbus 5 6970 AA Brummen Van Wanrooij Projectontwikkeling BV Broekstraat 2 5386 KD Geffen Rotij Vastgoedontwikkeling

Nadere informatie

Wijzigingsplan Locatie Kwekerij Slot. Gemeente Beemster

Wijzigingsplan Locatie Kwekerij Slot. Gemeente Beemster Wijzigingsplan Locatie Kwekerij Slot Gemeente Beemster Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 4 Artikel 2 Wonen - 2 4 Hoofdstuk 3 Algemene regels

Nadere informatie

NIEUWBOUW WONING ONDER DE LINDEN KA VEL 45, HENDRIK-IDO-AMB ACHT

NIEUWBOUW WONING ONDER DE LINDEN KA VEL 45, HENDRIK-IDO-AMB ACHT NIEUWBOUW WONING ONDER DE LINDEN KA VEL 45, HENDRIK-IDO-AMB ACHT PROJECTNUMMER: BHVB012 FASE: VOORLOPIG ONTWERP DATUM: 09-07-2014 De heerlijke erven Onder de Linden Kavel 45 LUCHTFOTO LOKATIE Artikel 9

Nadere informatie

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer 6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer ORANJEWOUD UW DROOMVILLA AAN DE RAND VAN PARKLANDSCHAP ORANJEWOUD villa UW DROOM IN HET GROEN Uw droomwoning bouwen in Oranjewoud? Dat kan! Aan de Koningin Julianaweg, bij

Nadere informatie

De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. educatieve instellingen met inbegrip van kinderopvang;

De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. educatieve instellingen met inbegrip van kinderopvang; Artikel 7 Maatschappelijk 7.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. maatschappelijke voorzieningen waaronder: 1. educatieve instellingen met inbegrip

Nadere informatie

Inhoud van de regels. Hoofdstuk 1 Inleidende regels blz. 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5. Artikel 1 Begrippen 3

Inhoud van de regels. Hoofdstuk 1 Inleidende regels blz. 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5. Artikel 1 Begrippen 3 REGELS Inhoud van de regels Hoofdstuk 1 Inleidende regels blz. 3 Artikel 1 Begrippen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 2 Woondoeleinden VI (WVII) 5 Artikel 3 Groen (G) 8 Adviesbureau RBOI 162100.16253.00

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan Locatie Vingerling, Provincialeweg-West, Haastrecht. Maart 2010

Beeldkwaliteitsplan Locatie Vingerling, Provincialeweg-West, Haastrecht. Maart 2010 Beeldkwaliteitsplan Locatie Vingerling, Provincialeweg-West, Haastrecht Maart 2010 De locatie Vingerling te Haastrecht Wonen langs de Hollandsche IJssel Colofon Opdrachtgever Regionale en stedelijke infrastructuur

Nadere informatie

Inhoudsopgave van de voorschriften

Inhoudsopgave van de voorschriften VOORSCHRIFTEN Inhoudsopgave van de voorschriften Artikel 1 Hoofdlijnen van beleid 1 Artikel 2 Aanvullende begripsbepalingen 3 Artikel 3 Aanvullende bijzondere bouwbepaling 4 Artikel 4 Woongebied -WG-

Nadere informatie

Kavelpaspoort 18 kavels Harderweide d.d

Kavelpaspoort 18 kavels Harderweide d.d Kavelpaspoort 18 kavels Harderweide d.d. 24-11-2016 Uitgangspunten bouwmogelijkheden gemeentelijke kavels: Hoofdgebouw dient gebouwd te worden in de voorgevelrooilijn (zie bijlagen); De afstand tussen

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie TE KOOP Rijksstraatweg 150 te Leersum

Vrijblijvende projectinformatie TE KOOP Rijksstraatweg 150 te Leersum Vrijblijvende projectinformatie TE KOOP Rijksstraatweg 150 te Leersum Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Rijksstraatweg

Nadere informatie

TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost. Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: (excl. btw)

TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost. Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: (excl. btw) TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: 246.750 (excl. btw) De gemeente Nuenen De gemeente Nuenen c.a. is gelegen in het groene middengebied tussen

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS

HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS Regels HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS... 1 Artikel 1 Begrippen... 1 Artikel 2 Nadere regels... 1 HOOFDSTUK 2 Bestemmingsregels... 2 Artikel 3 Groen... 2 Artikel 4 Maatschappelijk... 2 Artikel 5 Verkeer

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1 Inleidende regels

HOOFDSTUK 1 Inleidende regels Regels HOOFDSTUK 1 Inleidende regels Artikel 1 Begrippen a. het plan: het bestemmingsplan Assenrade, uitwerkingsplan Assenrade, fase 1, van de gemeente Hattem, als bedoeld in artikel 3.6 lid 1 onder b

Nadere informatie

Notitie Beeldkwaliteit Reutsdael. gemeente Maasgouw. datum: 12 september 2011 projectnummer: R.2012 adviseur: Rob Verkooijen

Notitie Beeldkwaliteit Reutsdael. gemeente Maasgouw. datum: 12 september 2011 projectnummer: R.2012 adviseur: Rob Verkooijen Notitie Beeldkwaliteit Reutsdael gemeente Maasgouw status: vast te stellen datum: 12 september 2011 projectnummer: 100960R.2012 adviseur: Rob Verkooijen 1 Inhoudsopgave Introductie 1 Inleiding 1 Beschrijving

Nadere informatie

Egt Bommelsch. Gamerschestraat 58 Zaltbommel. Vraagprijs ,= k.k.

Egt Bommelsch. Gamerschestraat 58 Zaltbommel. Vraagprijs ,= k.k. Egt Bommelsch Gamerschestraat 58 Zaltbommel Vraagprijs 295.000,= k.k. Waterstraat 23-5301 AH Zaltbommel - tel: 0418 680300 - fax: 0418 680302 E-mail: info@vankesselsmit.nl - internet: www.vankesselsmit.nl

Nadere informatie

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2 KAVELPASPOORT KAVEL ALGEMEEN BESTEMMINGSPLAN Het bouwplan van uw woning wordt getoetst aan de hand van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan. Daarnaast zijn er ook vergunningvrije bouwmogelijkheden.

Nadere informatie

A r t i k e l 1 T u i n

A r t i k e l 1 T u i n A r t i k e l 1 T u i n 1. 1 B e s t e m m i n g s o m s c h r i j v i n g De voor Tuin aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. tuinen behorende bij de op de aangrenzende gronden gelegen hoofdgebouwen,

Nadere informatie

Voorschriften. Kenmerk: V02

Voorschriften. Kenmerk: V02 Voorschriften Kenmerk: 0856-01-V02 Inhoudsopgave 1. Inleidende bepalingen 1 Artikel 1 Begripsbepalingen 1 Artikel 2 Relatie bestemmingsplan - uitwerkings- en wijzigingsplan 2 2. Bestemmingsbepalingen

Nadere informatie

KAVELPASPOORT NIEUWE DAM 2, KERKWIJK (KAVEL 17)

KAVELPASPOORT NIEUWE DAM 2, KERKWIJK (KAVEL 17) KAVELPASPOORT NIEUWE DAM 2, KERKWIJK (KAVEL 17) BESTEMMINGSPLANKAART Bron: Ruimtelijkeplannen.nl 2 BESTEMMINGSPLANKAART INGEZOOMD = KAVEL 17 Bron: Ruimtelijkeplannen.nl 3 KAVELREGELS In dit kavelpaspoort

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie BREDASEWEG 10-10A OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie BREDASEWEG 10-10A OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie BREDASEWEG 10-10A OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE BREDASEWEG 10-10A OOSTERHOUT Object : Winkel-/kantoorpand met bovenwoning gelegen in het centrum van Oosterhout, aan de

Nadere informatie

K A V E L P A S P O O R T H E U S D E N O O S T

K A V E L P A S P O O R T H E U S D E N O O S T 24 29 6 8 38 34 66 64 E R F A F S C H E I D I N G E N Voor alle erfafscheidingen (bouwwerken) hoger dan 1 meter, die grenzen aan het openbaar gebied, gelden welstandseisen en zijn daardoor niet vergunningsvrij.

Nadere informatie

Hoofdstraat 120 Stadskanaal

Hoofdstraat 120 Stadskanaal Verkoopbrochure Hoofdstraat 120 1 Verkoopbrochure bouwkavel voor wonen en werken Hoofdstraat 120 Stadskanaal gemeente Stadskanaal 1 januari 2017 Leeswijzer Verkoopbrochure Hoofdstraat 120 2 Verkaveling

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Kavelnummer 7 Oppervlakte 298 m² Verkoopprijs 73200,-- vrij op naam Plangebied Type woning Goothoogte Nokhoogte tweekapper 2 lagen met kap nvt max 10

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Plangebied Kavelnummer 6 Oppervlakte 340 m² Verkoopprijs 83500,-- vrij op naam Type woning Goothoogte Nokhoogte tweekapper 2 lagen met kap nvt max 10

Nadere informatie

TE KOOP. Dorpsstraat 15 Cadier en Keer

TE KOOP. Dorpsstraat 15 Cadier en Keer Oppervlakte 1000 m 2 Vraagprijs 250.000,- Kosten koper TE KOOP Dorpsstraat 15 Cadier en Keer Aan de rand van Cadier en Keer met het Limburgse Heuvelland als achtertuin, zijn deze twee kavels gelegen. Het

Nadere informatie

1.5erfafscheidlng: bouwwerk geen gebouw zijnde dat dient als afscheiding van een erf of terrein en is geplaatst in of rondom een erf of terrein;

1.5erfafscheidlng: bouwwerk geen gebouw zijnde dat dient als afscheiding van een erf of terrein en is geplaatst in of rondom een erf of terrein; PLANREGELS 1 1 1.1 afhankelljke woonruimte: een vrijstaand bijgebouw dat qua ligging hoort tot het perceel van de woning en waarin een uit het oogpunt van mantelzorg een gedeelte van het huishouden gevestigd

Nadere informatie

Vrij en groen wonen. in landelijk Echt-Susteren. Bouwkavels

Vrij en groen wonen. in landelijk Echt-Susteren. Bouwkavels Vrij en groen wonen in landelijk Echt-Susteren Bouwkavels Welkom Op een van de mooiste plekken van Midden-Limburg, gelegen in het dorp, groeit een prachtige nieuwe woonwijk. Tussen het groen ontstaat Bocage

Nadere informatie

Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen:

Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: 4-1 -2016 Bestemmingsplan "Kern Hilvarenbeek" Artikel 17 Wonen 17.1 Bestemmingsomschrijving 17.1.1 Algemeen De voor "Wonen" aangewezen gronden zijn bestemd voor het wonen

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat 88 a Belfeld Koopsom: kosten koper

Prins Hendrikstraat 88 a Belfeld Koopsom: kosten koper Prins Hendrikstraat 88 a Belfeld Koopsom: 149.500 kosten koper Zeer ruime bouwkavel (ca. 1.367 m²) op een schitterende locatie! Gelegen aan de rand van het dorp in een prachtig groene omgeving en met alle

Nadere informatie

TE KOOP Markt 14 - Nierstraat 1, GENNEP

TE KOOP Markt 14 - Nierstraat 1, GENNEP TE KOOP Markt 14 - Nierstraat 1, GENNEP Algemene gegevens : Projectinformatie Centraal gelegen hoekpand in het karakteristieke centrum van Gennep. In de loop van de jaren is het pand diverse malen aangepast,

Nadere informatie

GEMEENTE HEERENVEEN UITWERKING 3 e FASE SKOATTERWÂLD (WONINGBOUW TEN OOSTEN VAN DE BOSVELDEN, DEEL 1) INHOUDSOPGAVE

GEMEENTE HEERENVEEN UITWERKING 3 e FASE SKOATTERWÂLD (WONINGBOUW TEN OOSTEN VAN DE BOSVELDEN, DEEL 1) INHOUDSOPGAVE GEMEENTE HEERENVEEN UITWERKING 3 e FASE SKOATTERWÂLD (WONINGBOUW TEN OOSTEN VAN DE BOSVELDEN, DEEL 1) REGELS INHOUDSOPGAVE blz HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS 1 Artikel 1: Begripsbepalingen 1 HOOFDSTUK 2.

Nadere informatie

Artikel 21 Wonen. Voor het bouwen gelden de volgende regels:

Artikel 21 Wonen. Voor het bouwen gelden de volgende regels: 176 Artikel 21 Wonen 21.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen en in samenhang daarmee voor de uitoefening van aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige

Nadere informatie

Bouwkavels Wielewaallaan Hurwenen

Bouwkavels Wielewaallaan Hurwenen Bouwkavels Wielewaallaan Hurwenen 2 Inhoud 5 Gemeente en kern 6 De Wielewaallaan 8 Impressie Wielewaallaan 9 De kavels 10 Interesse? 11 Voorwaarden om te bouwen 12 Bestemmingsplankaart 13 De koop van een

Nadere informatie

Be d r i j v e n t e r r e i n La r i k s l a a n t e Le u s d e n

Be d r i j v e n t e r r e i n La r i k s l a a n t e Le u s d e n Be d r i j v e n t e r r e i n La r i k s l a a n t e Le u s d e n Ka d e r Zie ook plankaart schaal 1:500 Theater AFAS Uitgeefbaar Veld West: 6.128 41.54 m Legenda Plangrens 78.97 m 69.37 m 41.78 m 39.31

Nadere informatie

Zelf en Samen bouwen op maat - Large kavelpaspoort

Zelf en Samen bouwen op maat - Large kavelpaspoort kavelpaspoort Bebouwingsmogelijkheden en inrichting van uw kavel De kavels in deze Large verkaveling bieden u de ruimte om zelf te bouwen aan een comfortabele en mooie vrijstaande woning (kavels 75 en

Nadere informatie

Voorlopig ontwerp 20/7/2016

Voorlopig ontwerp 20/7/2016 Voorlopig ontwerp 20/7/2016 Locatie Winkelcentrum HoogAmbacht H.I. Ambacht Bouquet Winkelcentrum Walburg Zwijndrecht Locatie Omgeving Bestemmingsplan Plangebied Bouquet Enkelbestemmingen G V-V WA WG Groen

Nadere informatie

Planregels. Wijzigingsplan Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase

Planregels. Wijzigingsplan Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase Planregels Wijzigingsplan Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE BEPALINGEN ARTIKEL 1 Begripsbepalingen plan: (digitaal) het wijzigingsplan 'Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase' van de

Nadere informatie

Nieuwerkerk aan den IJssel - project 312 Rijskade. stedenbouwkundige randvoorwaarden 4 maart 2008 project nummer: 71032

Nieuwerkerk aan den IJssel - project 312 Rijskade. stedenbouwkundige randvoorwaarden 4 maart 2008 project nummer: 71032 Nieuwerkerk aan den IJssel - project 312 Rijskade stedenbouwkundige randvoorwaarden 4 maart 2008 project nummer: 71032 Nieuwerkerk aan den IJssel - project 312 Rijskade stedenbouwkundige randvoorwaarden

Nadere informatie

bijlagen bij de Toelichting

bijlagen bij de Toelichting bijlagen bij de Toelichting 50 Rhoadviseursvoorleefruimte 050100.1840401 51 Bijlage1 Kavelpaspoortenfasen3&4 Rhoadviseursvoorleefruimte 050100.1840401 52 Rhoadviseursvoorleefruimte 050100.1840401 Kavelpaspoor

Nadere informatie

Holleweg. Speelterrein. Burg. Smeetsstraat. Bronkboomstraat. 6 bouwkavels. Bronkboomstraat. Munstergeleen

Holleweg. Speelterrein. Burg. Smeetsstraat. Bronkboomstraat. 6 bouwkavels. Bronkboomstraat. Munstergeleen Holleweg Speelterrein odsdalstraat 3 4 2 5 6 1 Bronkboomstraat Burg. Smeetsstraat 6 bouwkavels Bronkboomstraat Munstergeleen Wonen in Sittard-Geleen Sittard-Geleen heeft ca. 95.000 inwoners en is daarmee

Nadere informatie

WONEN AAN DE BOSRAND LEGENDA haag (meidoorn) kavelnummer. grens kavel - openbare ruimte

WONEN AAN DE BOSRAND LEGENDA   haag (meidoorn) kavelnummer. grens kavel - openbare ruimte LEGENDA kavelnummer grens kavel - openbare ruimte onderlinge vaste kavelgrens kavelgrens n.t.b. (scheiding 2-onder-1-kap) maatwerk kavelgrens mogelijk kavel vrijstaande villa kavel 2-onder-1-kapvilla oppervlakte

Nadere informatie

REGELS Inhoudsopgave

REGELS Inhoudsopgave REGELS Inhoudsopgave Artikel 1 Begrippen 2 Artikel 2 Nadere regels 2 Artikel 3 Verkeer - Verblijfsgebied 3 Artikel 4 Wonen 3 Artikel 5 Algemene aanduidingsregels 6 Artikel 6 Slotregel 7 HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE

Nadere informatie

wijzigingsplan Zijldijk 32a

wijzigingsplan Zijldijk 32a Regels wijzigingsplan Zijldijk 32a Planstatus: ontwerp Datum: 2016-03-01 Plan identificatie: NL.IMRO.0547.WPzijldijk32a-ON01 Auteur: G. Bot AgROM 1 Inleidende regels... 5 Artikel 1 Begrippen... 5 1.1 plan:...

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren 2 mei 2011

Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren 2 mei 2011 Beeldkwaliteitsplan De Poelakker Lunteren mei 0 Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren mei 0 N Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren mei 0 Inhoud Inleiding Stedenbouwkundige uitgangspunten Gebouwen

Nadere informatie

Fase 2. 6 vrije kavels

Fase 2. 6 vrije kavels Fase 2 6 vrije kavels Zes vrije kavels te koop in Vinkeveld Grote ramen tot aan de grond met vrij uitzicht op de tuin? Een ruime hal met een open trap naar een vide op de eerste verdieping? Een bijkeuken

Nadere informatie

Herwijnen, Mijnliefflaan 8

Herwijnen, Mijnliefflaan 8 Herwijnen, Mijnliefflaan 8 Vrije bouwkavel van 574 m² Bouw geheel naar eigen wens! Op een unieke locatie aan de rand van het dorp ligt deze aantrekkelijke bouwkavel van 574 m². De kans om uw droomhuis

Nadere informatie

KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos

KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos CPO staat voor collectief particulier opdrachtgeverschap. Het betekent dat u samen met anderen een woningbouwproject

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Woningbouw Wilbertoord. Welkom. Woensdag 29 januari 2014 Gemeenschapshuis De Wilg

Informatiebijeenkomst Woningbouw Wilbertoord. Welkom. Woensdag 29 januari 2014 Gemeenschapshuis De Wilg Informatiebijeenkomst Woningbouw Wilbertoord Welkom Woensdag 29 januari 2014 Gemeenschapshuis De Wilg Visie Onderwerpen Woningbehoefte Locatie Moerboom III Stedenbouwkundig plan Beeldkwaliteit plan Duurzaamheid

Nadere informatie

T TE KOOP. Heilaarstraat 186 te Breda. Vraagprijs 345.000,= k.k.

T TE KOOP. Heilaarstraat 186 te Breda. Vraagprijs 345.000,= k.k. T TE KOOP Heilaarstraat 186 te Breda Vraagprijs 345.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Geachte zoeker, Over

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Loerik III te Houten

Beeldkwaliteitplan Loerik III te Houten Beeldkwaliteitplan Loerik III te Houten Compendium Gemeente Houten Onderdoor 25 Postbus 30 3990 DA Houten Rotij Vastgoedontwikkeling BV Jutestraat 8 Postbus 252 7460 AG Rijssen EVE Architecten BV Ernst

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan 5 woningen aan de Molendijk. Ammerzoden

Beeldkwaliteitplan 5 woningen aan de Molendijk. Ammerzoden Beeldkwaliteitplan 5 woningen aan de Molendijk Ammerzoden Titel: Beeldkwaliteitplan 5 woningen aan de Molendijk, Ammerzoden Status: Concept Rapportnummer: 211x07924-bkp-20161223 BRO Boxtel Datum: 23-02-2016

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1: INLEIDENDE BEPALINGEN...

HOOFDSTUK 1: INLEIDENDE BEPALINGEN... Regels INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1: INLEIDENDE BEPALINGEN... 3 ARTIKEL 1 : BEGRIPPEN... 3 HOOFDSTUK 2: BESTEMMINGSREGELS... 3 ARTIKEL 2 : GROEN... 3 ARTIKEL 3 : TUIN... 4 ARTIKEL 4 : VERKEER... 4 ARTIKEL

Nadere informatie

Uw droomhuis op een eigen bouwkavel?

Uw droomhuis op een eigen bouwkavel? Uw droomhuis op een eigen bouwkavel? Uw droomhuis op een eigen kavel. Veel mensen dromen van wonen in een groene omgeving, aan het bos, dicht bij water. Luchen maakt uw dromen waar. Hier vindt u riante,

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Kavelnummer 1 Oppervlakte 665 m² Verkoopprijs 214200,-- vrij op naam Plangebied Type woning Goothoogte Nokhoogte vrijstaand 1 laag met kap max 4 m1

Nadere informatie

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Inhoud Beeldkwaliteit Kavelpaspoorten Projectnummer : 11008-001 Bestand : 11008-001-19 Datum : 30 september

Nadere informatie

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9 Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase IIa Kavelgegevens Nummer 9 Type woning vrijstaand Oppervlakte ± 722 m² Verkoopprijs 262.700,--

Nadere informatie

Regels wijzigingsplan Zijldijk 41, te Leiderdorp

Regels wijzigingsplan Zijldijk 41, te Leiderdorp Regels wijzigingsplan Zijldijk 41, te Leiderdorp Planstatus: vastgesteld Datum: 2016-03-15 Plan identificatie: NL.IMRO.0547.WPZijldijk41-VG01 Auteur: G. Bot AgROM 1 Inleidende regels... 5 Artikel 1 Begrippen...

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie SCHAPENDRIES 4 OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie SCHAPENDRIES 4 OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie SCHAPENDRIES 4 OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE SCHAPENDRIES 4 OOSTERHOUT Algemeen : Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarstraat

TE KOOP. Breda Heilaarstraat TE KOOP Breda Heilaarstraat Unieke kans in Princenhage: twee prachtig gelegen bouwkavels met de mogelijkheid om een vrijstaande woning te bouwen met zeer ruime bouw mogelijkheden. De kavels liggen op een

Nadere informatie

Kavelpaspoort Barchem Zuid

Kavelpaspoort Barchem Zuid - 1 Kavelpaspoort Barchem Zuid Kavelgegevens De bouwkavel Nummer: 28 Type woning: Vrijstaande woning Oppervlakte: ± 820 m² Verkoopprijs: 233.000,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning: Goothoogte: Bouwhoogte:

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie