Heb je ook belangrijk (of absoluut niet belangrijk) nieuws, stuur dan je nieuws naar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Heb je ook belangrijk (of absoluut niet belangrijk) nieuws, stuur dan je nieuws naar"

Transcriptie

1 Hierbij de allereerste nieuwsbrief, speciaal voor de jeugd. In deze nieuwsbrief worden iedere maand de belangrijke (en ook de absoluut niet belangrijke) nieuwtjes in de club op papier gezet, zodat iedereen in de jeugd weer volledig op de hoogte is. Heb je ook belangrijk (of absoluut niet belangrijk) nieuws, stuur dan je nieuws naar Nieuws afgelopen maand: Verslag wedstrijd: Hier hebben wij ruimte voor alle verslagen van de wedstrijden, mocht je dit willen aanleveren, mail dit dan naar en wij zorgen dat het in de eerstkomende nieuwsbrief komt. Meiden C1: Op 9 februari hadden wij, meiden C1, een wedstrijd tegen Move in Edam. De zaal was erg warm en we werden allemaal een beetje duizelig van de strepen op het plafond. We hebben lekker ingespeeld en natuurlijk heel veel gekletst. De eerste set ging niet zo goed. We waren allemaal lui en stonden niet goed klaar. We hebben deze set ook verloren. De tweede set ging wel beter. We stonden al beter klaar, maar hadden het wel heel warm. Eerst stonden we achter, maar doordat we goed gingen spelen hebben we de set gewonnen! De derde set ging ook weer beter, we waren erg fanatiek en hadden weer zin om gewoon lekker te gaan volleyballen. Daardoor hebben we de derde set gewonnen. De vierde set was wel spannend, want als we deze verloren, zou het een vijfzetter worden en daar hadden wij niet zo'n zin in natuurlijk ;). We maakten een heel grote voorsprong dus dat was fijn. Toen ging er van Move een meisje serveren en dat kon ze heel goed. Wij wisten niet hoe we met deze service om moesten gaan, dus verloren wij er onze voorstand mee. Doordat onze coach Guus een time-out aanvroeg raakte het meisje uit haar goede service. Slimme set dus! Nog steeds bleef het een spannende set, maar uiteindelijk hebben wij ook die en dus de wedstrijd gewonnen! Groetjes Mara Nadort meiden C1 Toekomstig nieuw jeugdlid: Op 13 januari hebben Dannis en Loes Groen (Dannis speelt in heren 3 en organiseert het scholentoernooi) een zoon en Jens een broertje gekregen. Zijn naam is Kai, hij was 8 pond bij de geboorte en 51 cm lang. Dus nog hard groeien, hij komt nu nog niet boven het net uit!! Wij wensen Dannis, Loes en Jens veel plezier met de nieuwe aanwinst. Nieuwe jeugdleden / trainers / coaches: Deze maand zijn er geen nieuwe jeugdleden / trainers / coaches, voor zover wij weten.

2 Blessures / ziek: Heb je een blessure of ben je ziek, waar wij niet van weten, dan wensen wij je beterschap en hopen dat je weer zo gauw als mogelijk kan volleyballen. Kids corner: In de sporthal is vanaf 9 februari een Kids Corner. Hier staat een kast vol met kleurpotloden, kleurboeken, spelletjes en ander speelgoed. We hebben de kast al en een klein beetje vulling, maar er kan nog meer bij. Heb jij nog kleurpotloden, kleurboeken, spelletjes, puzzels en ander speelgoed? Iets wat je zelf niet meer gebruikt en ook niet terug wilt hebben, stuur een mail naar nieuwsbriefvcc@hotmail.com of lever het in tijdens een thuiswedstrijd op zaterdag in de sporthal. Wist je dat: Hier komen belangrijke en onbelangrijke korte nieuwtjes. Een paar nieuwtjes van de meiden B, de rest volgende keer??? Wist je dat..... Brenda Conijn en Jolijn Luit van de meiden B de sprongservice in hun wedstrijden doen. Zij hiermee ook punten scoren.... Jaap Conijn in december 2012 mee gedaan heeft aan een Cursus: Trainen en coachen van Pubers. Deze cursus 2 dagen in beslag nam en door het NOC/NSF in Amsterdam werd georganiseerd. Deze cursus georganiseerd werd in het kader van samen naar een veiliger sportklimaat... Het meiden B team hun trainer/coach trakteerden op een etentje. Dit samen met het team bij de Batavia in een leuke en gezellige sfeer is gedaan. Mail jouw wist je dat naar nieuwsbriefvcc@hotmail.com en wij nemen het in de volgende nieuwsbrief op.

3 Uitslagen afgelopen maand: Clam Dycke JB 1 is een combinatie-team tussen Clam Dycke en VCC. Deze jongens spelen ook regelmatig de thuiswedstrijden in Wormer.

4 Gebeurtenissen komende maand: Scholentoernooi 27 februari: Op woensdag 27 februari organiseren wij als vereniging voor de 39e keer het schoolvolleybal toernooi voor scholen uit Wormer en omstreken. Deze keer doen er 70 teams mee aan het toernooi. Het toernooi begint om met de kinderen uit groep 5 en 6 en zo rond zijn hiervan de finales. Daarna beginnen rond de teams uit de groepen 7 en 8 waarbij de finales zo rond worden gespeeld. Wij zijn nog op zoek naar mensen die een paar wedstrijden willen fluiten tijdens het toernooi, al is het maar voor een uurtje, als jullie kunnen meldt je dan aan bij Paula Keet, Lotte Vermeulen of Koen de Lange of stuur een mailtje naar scholentoernooivcc92@hotmail.com. Zaaldienst: Geen zaaldienst komende maand voor de jeugd. Jeugdlid van de week: Tijdens de thuiswedstrijden van heren 1 wordt iedere keer een jeugdlid van de week uitgenodigd. De komende maand speelt heren 1 thuis op: 9 maart om 18:30 uur tegen De Boemel H1 Het jeugdlid is: Nick van Bergen Wat gaan we doen? Om 18:00 uur aanwezig samen met een begeleider, met de heren inlopen, de eerste service van de wedstrijd slaan, op de bank de eerste set kijken (en langer als je wilt) en een zakje chips met wat drinken.

5 Verjaardagen komende maand: Jesse Kroonenburg Doris Smits Brenda Conijn Isabella Rijkhoff Vivian Venneker Lotte Daas Gwen Kersten Tamara Seitner Programma komende maand:

6 Invallers nodig: Weet je al dat je team de komende maand een keer niet compleet is, geef het dan door aan dan zorgen wij dat dit hier in de nieuwsbrief komt en kan iedereen die kan invallen een berichtje sturen. Standen:

7

8 Belangrijke data: Inleveren informatie voor de nieuwsbrief: Nieuwsbrief per mail: iedere 10 e van de maand iedere 15 e van de maand Scholentoernooi 27 februari 2013 Laatste wedstrijden 20 april 2013 VCC-feest 20 april 2013 Laatste trainingen laatste week voor het kamp (27 29 mei 2013) Jeugdkamp 31 mei t/m 2 juni Sites: Jeugdkamp ook op facebook en hyves Effe voorstellen: In deze rubriek iedere keer een vrijwilliger van de club. Deze keer onze secretaris. Wat is je naam? Rinus de Goey Hoe oud ben je? En waar ben je geboren? Ik ben 66 jaar en geboren in Amsterdam Waar woon je? Wollegrasstraat in Wormer Ben je getrouwd of woon je samen? Met wie? Ik ben getrouwd met Elleke Hoeveel kinderen heb je? Ik heb een dochter Mireille en een zoon Frank Heb je ooit gevolleybald en waar heb je allemaal gevolleybald? Ik heb in 1964 samen met een aantal oud klasgenoten een volleybalclub opgericht in Amsterdam, de naam is Xenon en deze bestaat nog steeds. Ik heb daar gespeeld van 1964 t/m 1975, wij zijn begonnen in de 4 e klasse en doorgegroeid tot 3 e divisie. Later omstreeks 1985 heb ik nog een paar jaar gespeeld bij toen nog VCW. Volleybal je nu nog? Nee, ik heb na mijn lidmaatschap bij VCW niet meer in verenigingsverband gespeeld. Wat voor vrijwilligerswerk doe je? En wat moet je dan allemaal doen? Ik ben secretaris bij VCC 92, dit houdt in dat ik de administratie afhandel en samen met de voorzitter en penningmeester zorgen wij als Dagelijks Bestuur voor de lopende zaken. Samen met de commissies zorgen wij dat de vereniging draait.

9 Daarnaast ben ik chauffeur op de Buurtbus van Krommeniedijk naar Oostknollendam. Wanneer kunnen we je in de sporthal tegen komen? Meestaal ben ik als toeschouwer bij de wedstrijden van de senioren, soms kom ik kijken bij de trainingen. Waar werk je en heb je nog andere hobby s? Ik ben gepensioneerd, maar heb een baantje als rondleider bij de nieuwe Coentunnel. Verder doe ik aan sport: tennis, golf, fietsen ( s zomers) en fitness. Wat vindt je leuk aan VCC 92? Ik ken veel mensen die bij VCC 92 spelen of met de club te maken hebben als vrijwilliger of gewoon als supporter. Het is daarom altijd gezellig om te komen kijken. Heb je nog andere dingen die je graag wilt zeggen? Ik hoop nog vele jaren bij VCC 92 bezig te zijn. Ik zou graag zien dat de club weer op een iets hoger plan kan spelen, dit geeft toch meer uitstraling die mensen aantrekt, zowel als toeschouwer als speler. Voorop staat echter dat de sfeer binnen de vereniging goed blijft en mensen met plezier met de sport bezig kunnen zijn. Meiden B: Het team bestaat uit 8 speelsters (Jolijn van Luit, Kim Woudenberg, Brenda Conijn, Sanne Sneevliet, Iris Nadort, Floor Meijers, Sanne Cordes en Isabella Rijkhoff) en traint 2 x per week. Op dinsdag wordt er getraind door Jaap Conijn en op donderdag zijn er 2 (volleybal)ouders die het team trainen. Deze ouders, Anja Woudenberg en Corrie van Luit trainen de groep met groot enthousiasme. Corrie heeft voorheen bij VCC 92 gevolleybald en Anja heeft o.m. 1e divisie gespeeld bij Zaanstad. Het team heeft al enige jaren een vaste kern van speelsters, waar ieder jaar er steeds 1 of 2 afvallen en er dan weer een paar aan toegevoegd worden. Het team is ontzettend enthousiast en wist in het eerste deel van deze competitie kampioen te worden in de 1e klasse van de jeugd. Door dit kampioenschap promoveerden zij naar de hoofdklasse van de jeugdcompetitie en spelen nu tegen aanmerkelijk sterkere tegenstanders. Van de 4 wedstrijden werd er tot nu toe 1 gewonnen. Het team moet groeien, maar ook beseffen dat ze een tandje harder moeten trainen om goede tegenstand te kunnen bieden en ook wedstrijden te kunnen winnen. Bij alle wedstrijden komen altijd veel ouders kijken. Dat is altijd leuk en moet ook een stimulans zijn voor het team. Ook de samenwerking met de ouders gaat prima. Als er iemand niet kan rijden, wordt dit altijd onderling goed met elkaar opgelost. Ik hoef als coach niet veel meer te doen dan tijdig een

10 rijschema voor de uitwedstrijden te maken. Als ik zelf niet kan coachen is een andere ouder, t.w. Ivor Nadort, de vervanger. De organisatie in en om het team gaat erg goed. Het zou mooi zijn als er voor dit team ook weer een sponsor zou zijn. Op het niveau waarop deze jeugd speelt is presentatie ook belangrijk. Je zet daarmee de club ook in de kijker. Onlangs waren er wat ideetjes over sponsoring voor dit team. Hopelijk komt hier nog wat uit voort en zal dit voor het komend nieuwe seizoen invulling krijgen. Jaap Conijn (Coach meisjes B1.)

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 *opmerkingen en suggesties kunnen gemaild worden naar jeugdcommissie@lycurgus.eu 1 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Informatie & contact... 4 3. Wat verwachten we van ouders?...

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl:

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl: ENQUETEFORMULIER Het bestuur wil graag op de hoogte zijn van wat onder de leden leeft. Om te inventariseren wat de wensen en behoeftes van de leden zijn, hebben wij deze enquête opgesteld. Het bestuur

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen.

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 4, juli 2012 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Veel leesplezier en een

Nadere informatie

Iedereen veel plezier met de paasdagen en succes met de laatste trainingen en wedstrijden; maak er iets moois van!

Iedereen veel plezier met de paasdagen en succes met de laatste trainingen en wedstrijden; maak er iets moois van! Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 16 maart 2016 En zo was het alweer halverwege maart. De lente staat voor de deur en terwijl ik deze woorden type, lacht het zonnetje me toe! Ok, beetje fris nog,

Nadere informatie

Uitslagen openingsdag 6 september

Uitslagen openingsdag 6 september Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 8 september 2015 Wat een geslaagde Openingsdag afgelopen zondag in het Trias, waar 10 Clam Dycke teams hun eerste partijtjes speelden in het kader van de voorbereiding

Nadere informatie

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko.

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko. Reglement Jeugd Volleybal vereniging Wijhko. In dit reglement: Algemene regels Wedstrijden spelen Training of wedstrijd afzeggen Activiteiten voor de jeugd Positief Coachen Algemene Regels Vervoer Bij

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!!

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! Tweede editie September 2015 In het weekend van 5 september heeft meisjes B1 meegedaan met het Spikertoernooi in Eerbeek. Om wat

Nadere informatie

Opzet jeugdcompetitie

Opzet jeugdcompetitie Opzet jeugdcompetitie Regio Zuid Zonder ouders geen sport De liefde voor sport krijgen kinderen meestal van hun ouders mee. Ze gaan mee naar het sportveld of zwembad en spelenderwijs pakken ze de sport

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Fluiten en verantwoordelijkheid

Fluiten en verantwoordelijkheid Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 11 november 2015 En zo loopt het jaar 2015 alweer richting het einde! Natuurlijk hebben we een goede seizoenstart gekend, maar is er nog volop werk te doen. Niet

Nadere informatie

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Of denk jij of jouw zoon of dochter erover na om te gaan honk- of softballen bij WSB? Lees dan dit informatiepakket door. Hier vind je alle informatie voor

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

En inmiddels is het voorjaar begonnen en nadert de volleybalcompetitie zijn ontknoping.

En inmiddels is het voorjaar begonnen en nadert de volleybalcompetitie zijn ontknoping. Hallo allemaal! De laatste wedstrijden van het jaar zijn gespeeld. En het goede nieuws is: er zijn teams kampioen geworden. Zij worden in dit clubblad uiteraard in het zonnetje gezet. Maar er is ook een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn Informatiefolder Jeugdbeleid Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn De Meeuwen Seizoen 2015/2016 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Teamindeling... 4 3. Trainingen... 5 3.1. Trainers... 5 3.2.

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

JEUGD-INFOBOEKJE Seizoen 2013-2014

JEUGD-INFOBOEKJE Seizoen 2013-2014 JEUGD-INFOBOEKJE Seizoen 2013-2014 De trainingstijden zijn: Maandag Kerkpolder MC1 & JC1: MC2 & MA1: JA1 : Mini s: 17:00-18:30 uur 18:00-19:30 uur 18:30 20:00 uur 17:00 18:00 uur Woensdag Grotius College

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 18 december 2015 De laatste weken van 2015 zijn aangebroken. Zo ook de laatste wedstrijden van het seizoen en dus tijd om een balans op te gaan maken. Terug kijken

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

Deze handleiding geeft antwoord op de tien belangrijkste vragen over Volar en volleybal.

Deze handleiding geeft antwoord op de tien belangrijkste vragen over Volar en volleybal. Aan ouders/verzorgers en jeugdleden van VOLAR Enthousiasme, spelplezier, inzet, respect en begrip: Volar gevat in vijf woorden. Natuurlijk kun je er vele doelen en belevingen aan toevoegen, maar deze vijf

Nadere informatie

Welkom bij BAS Basketbal seizoen

Welkom bij BAS Basketbal seizoen Welkom bij BAS Basketbal seizoen 2017-2018 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 In deze nieuwsbrief onder andere: Uitnodiging nieuwjaarsborrel; Nieuwe secretaris, even voorstellen; Penningmeester gezocht; Lustrumcommissie gevuld. Agenda 9 januari start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

Jaarverslag Pegasus Volleybal

Jaarverslag Pegasus Volleybal Jaarverslag Pegasus Volleybal 2013 2014. Op 26 augustus wordt na een lange vakantie de training hervat. Iedereen heeft er weer zin in en de opkomst is dus prima. Heren 1 en Jongens A worden getraind door

Nadere informatie

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Teamnaam Groep School : : : BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 22 februari 2017 Groep 5 t/m 8 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Blauw Wit, is één van de twee volleybalverenigingen in de

Nadere informatie

Wat u moet weten over basketbalvereniging. De Hoppers

Wat u moet weten over basketbalvereniging. De Hoppers Wat u moet weten over basketbalvereniging De Hoppers Versie: 28 augustus 2008 Inhoudsopgave blz Leeftijdsgroepen.. 3 Trainingen 3 sporthal trainingstijden aantal trainingen looptijd van een seizoen teambegeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V.

WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V. INFORMATIEBOEKJE WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V. Onlangs ben je lid geworden of je denkt erover om lid te worden van D.K.V. In dit boekje tref je de eerste algemene informatie aan om je wegwijs te

Nadere informatie

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld.

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Algemeen De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Er is ook een nieuw clubshirt gekozen. De shirts zijn

Nadere informatie

Volleybalvereniging ADC

Volleybalvereniging ADC Volleybalvereniging ADC Sponsor promotie Onze voorzitter aan het woord. ADC is een vereniging met een professionele uitstraling, waarin wij voor iedereen een plaats willen bieden om te kunnen volleyballen.

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH Gemini 14 januari 2012 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Welkom! Het is mijn beurt om een stukje te schrijven in het programmaboekje van HVH voor

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Gedragsregels v.v.wapserveen

Gedragsregels v.v.wapserveen Voor de leden,begeleiders,trainers,publiek en bestuur van de v.v.wapserveen staat het plezier in de sport voorop. Om dit te bereiken zijn er een aantal gedragsregels en richtlijnen opgesteld. De hieronder

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 -

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 - Informatiebrochure Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2013 Informatiebrochure 2013-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...2 Inleiding:...3 De besturen:...5 Bestuur:...5 Technische Commissie:...6

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING 1 Inhoudsopgave Voorwoord Algemene korfbalinformatie 1. Bestuur blz. 3 2. Competitiezaken van onze vereniging blz. 4 3. Accommodatie blz. 4 4. Teamindeling blz. 4 5.

Nadere informatie

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *)

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Naam: Roepnaam: M/V Voornamen: Adres: Postcode: Woonplaats: Geb.Datum: Telefoonnr: IBAN-nummer: Huisarts: Tel Arts: Email-adres: Medische bijzonderheden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan NIEUWSBRIEF 27 mei 2018 Van de bestuurstafel We houden het praatje van het bestuur kort dit keer. Er staat de komende weken namelijk veel te gebeuren en er is dan ook weer genoeg informatie te delen. Daar

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

HLB Van Daal/DS. Beleidsplan HLB Van Daal/DS. Bestuur HLB Van Daal/DS

HLB Van Daal/DS. Beleidsplan HLB Van Daal/DS. Bestuur HLB Van Daal/DS HLB Van Daal/DS Beleidsplan 2017-2022 24-07-2017 HLB Van Daal/DS Bestuur HLB Van Daal/DS HLB Van Daal/DS wil een sportieve en gezellige volleybalvereniging zijn waar sport en sfeer samen komen en waarin

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. TiVoC

Algemene ledenvergadering. TiVoC Algemene ledenvergadering TiVoC Agenda Extra algemene ledenvergadering Het bestuur stelt zich voor Stemming nieuwe bestuursleden Presentatie Beleidsplan 2015-2020 Borrel Even voorstellen Voorzitter Harald

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 1, 24 februari Recycling levert geld op! Heb jij thuis nog oude kleding, oud ijzer of oud frituurvet? Lever dit in op de club. Je oude kleding kan je gedurende het buitenseizoen

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Teamnaam: _ Groep School : _ : _ BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 21 februari 2018 Groep 5 t/m 8 Mede mogelijk gemaakt door: Hoofdsponsor: Locatie: De Talter, Stouwdamsweg 4, Oldebroek Blauw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING DOS LUNTEREN JUNI Volleybalvereniging DOS Lunteren.

NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING DOS LUNTEREN JUNI Volleybalvereniging DOS Lunteren. NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING DOS LUNTEREN JUNI 2018 Volleybalvereniging DOS Lunteren info@dos-lunteren.nl www.dos-lunteren.nl Volg ons ook op facebook. INHOUD - Schuiteman Toernooi donderdag 21 juni

Nadere informatie

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl. Informatie voor nieuwe jeugdleden

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl. Informatie voor nieuwe jeugdleden Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl Informatie voor nieuwe jeugdleden JTC IJsselvogels jtc@ijsselvogels.nl December 2008 Korfballen bij IJsselvogels: echt

Nadere informatie

Sponsorplan. Seizoen

Sponsorplan. Seizoen Sponsorplan Seizoen 2015-2016 Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van A.V.V. Merna voor het seizoen van 2015-2016. In dit plan wordt inzicht verstrekt in de activiteiten van A.V.V. Merna en de sponsormogelijkheden

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen

Welkom bij BAS basketbal seizoen Welkom bij BAS basketbal seizoen 2016 2017 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

Dropping, kampdans, kampvuurverhalen Kleine spelen zondag, kampvuurverhalen. Facebook beheer, vrijdagavondspelen Vrijdagavondspelen, bonte avond

Dropping, kampdans, kampvuurverhalen Kleine spelen zondag, kampvuurverhalen. Facebook beheer, vrijdagavondspelen Vrijdagavondspelen, bonte avond Jeugdkamp 2013: Deze nieuwsbrief jeugd staat volledig in het teken van het jeugdkamp dat op 31 mei en 1 + 2 juni is georganiseerd in Limmen. Dit jaar was het thema Halloween, veel enge momenten en veel

Nadere informatie

HBSS Schoolvoetbalcompetitie

HBSS Schoolvoetbalcompetitie HBSS Schoolvoetbalcompetitie Plezier, samenwerken en scoren Voetbal jij graag buiten op het pleintje, tijdens gym of vind je voetbal gewoon superleuk? Dan is de tofste zaalvoetbalcompetitie van Schiedam

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI

PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI WOENSDAG 12 OKTOBER 2016 WELKOM Tafeltennis Zwolle en SportService Zwolle zijn enthousiast dat uw school dit jaar deelneemt aan Table Stars - The Battle!, hét schooltafeltennistoernooi

Nadere informatie

NAAR EEN VEILIGER SPORTKLIMAAT. Nanning van der Hoop. Algemene ledenvergadering Afdeling Limburg 29 JUNI 2013

NAAR EEN VEILIGER SPORTKLIMAAT. Nanning van der Hoop. Algemene ledenvergadering Afdeling Limburg 29 JUNI 2013 NAAR EEN VEILIGER SPORTKLIMAAT Nanning van der Hoop Algemene ledenvergadering Afdeling Limburg 29 JUNI 2013 WAT IS EEN VEILIG SPORTKLIMAAT? Een klimaat waarin ieder individu zich veilig en prettig voelt

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI Deze folder geeft informatie over AVANTI, een dynamische korfbalvereniging die voor alle leeftijdsgroepen en niveaus mogelijkheden biedt. Voorwoord Dit is de informatiefolder

Nadere informatie

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER Dag allemaal! Het seizoen loopt al weer ten einde. De spannendste dagen van het seizoen kwamen eind juni; fantastisch dat onze dames 1 de enige wildcard bemachtigden voor de

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside.

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside. NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 19 VAN DE VOORZITTER VINCENT Na 19 jaar trouwe dienst in de jeugdcommissie, waarvan de afgelopen vier jaar als voorzitter heb ik besloten er na dit seizoen een punt achter

Nadere informatie

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer Februari 2017 Jaargang 7, nummer 1.1617 Leuke activiteiten in vooruitzicht!! In dit nummer: Talent op basisscholen 1 Oliebollen-toernooi als vanouds Vacatures 2 2 is druk bezig met het organiseren van

Nadere informatie

Naar een veiliger sportklimaat (VSK)

Naar een veiliger sportklimaat (VSK) Naar een veiliger sportklimaat (VSK) Een sportbreed programma dat sportief gedrag stimuleert en ongewenst gedrag aanpakt Sportcongres Leiden -5 november 2014 Door: Nathalie Verdult Aanleiding VSK De sport

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

De Babbeltjes. sepbember

De Babbeltjes. sepbember De Babbeltjes sepbember Voorbereiding selectie et seizoen staat op het punt om te beginnen. Morgen worden de eerste wedstrijden gespeeld van et Tweede en ons vlaggenschip tegen respectievelijk Dalto 6

Nadere informatie

Informatie voor nieuwe (jeugd) leden, ouders, verzorgers en overige belangstellenden

Informatie voor nieuwe (jeugd) leden, ouders, verzorgers en overige belangstellenden Ledenadministratie Versie: 1 mei 2015. Informatie voor nieuwe (jeugd) leden, ouders, verzorgers en overige belangstellenden Hallo nieuw (jeugd)lid en beste ouders en belangstellenden. Je hebt je misschien

Nadere informatie

Mei Opening nationale sportweek

Mei Opening nationale sportweek Opening nationale sportweek Op zaterdag 20 april was er door de gemeente Tilburg de start van de nationale sportweek georganiseerd. De Nationale Sportweek vindt doorgaans de laatste week van de maand april

Nadere informatie

bij Tornado Laren Informatie over het volleyballen bij de jeugd

bij Tornado Laren Informatie over het volleyballen bij de jeugd bij Tornado Laren Informatie over het volleyballen bij de jeugd Inhoud 1. Welkom bij Tornado Laren... 3 2. Tornado Laren... 3 2.1. Het bestuur... 4 2.2. De jeugdcommissie... 4 3. Volleyballen bij Tornado

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Algemene informatie voor de jeugd!

Algemene informatie voor de jeugd! 1 Algemene informatie voor de jeugd! Technische commissie: Chantal Amstelveen 06-31952857 bcgova@hotmail.com Nadine Osephius 06-83174415 bcgova@hotmail.com Leanne Schrijver 06-10818768 bcgova@hotmail.com

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie