Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 1, 24 februari Recycling levert geld op! Heb jij thuis nog oude kleding, oud ijzer of oud frituurvet? Lever dit in op de club. Je oude kleding kan je gedurende het buitenseizoen naar Vido brengen en wordt opgeslagen in containers van de Graaf. Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Voor oud ijzer is op dit moment geen bak aanwezig, maar dit kan rechtstreeks bij de Graaf worden ingeleverd met daarbij de vermelding dat de opbrengst voor Vido is. Technisch Bestuur Komende donderdag (25 februari) is er weer ILP-training in de Koogmolen. Volgende week is er in verband met de voorjaarsvakantie geen trainen. De laatste ILP-training van dit seizoen is op donderdag 10 maart. De eerste veldtraining start op 23 maart. Voor technische vragen zijn wij te bereiken via de Aftreden Secretaris Helaas heeft Mario de Kraker aangegeven zijn taken als secretaris van Vido neer te leggen. Mario heeft anderhalf jaar geleden de stap gemaakt om een deel van zijn vrije tijd in Vido te steken. Door privé omstandigheden voelde Mario zich genoodzaakt om tussentijds het bestuur te verlaten. Mario bedankt voor al jouw inspanning de afgelopen tijd. Vido wenst jou veel succes in de toekomst!!! Gelukkig hebben wij inmiddels een vervanger gevonden om de taken van Mario over te nemen: Ellen Broer. Zij zal zichzelf verderop in deze nieuwsbrief introduceren. Ellen namens Vido welkom in het bestuur en veel succes!

2 Vooraankondiging Op de algemene ledenvergadering van september is de vergadering akkoord gegaan met een kledingbijdrage van 17,50 voor het door Vido in bruikleen gestelde tenue. Leden die mee hebben gedaan aan het vriendenplan in 2014 zijn hiervoor lopend seizoen en seizoen vrijgesteld. De overige leden krijgen binnenkort een of brief waarin gevraagd zal worden het bedrag zo spoedig mogelijk over te maken. Mocht u onterecht een brief / mail ontvangen neem dan contact op met onze penningmeester via: penningmeester.hvvido@gmail.com Kampioenen!! Vido feliciteert de DS3 en JD2 met het behalen van het kampioenschap in de zaal. De JD2 is op dit moment nog ongeslagen en niet meer in te halen door de nummer twee waar ze op 19 maart hun laatste wedstrijd tegen spelen. Wil jij de kampioenen feliciteren? De jongens D2 worden gehuldigd door de heren 1 op 12 maart. De huldiging vindt plaats na de wedstrijd van de heren 1 in de Vaart. De dames 3 vieren hun kampioenschap op 13 maart om uur in de Vaart. Maar er zijn nog meer teams in de race voor het kampioenschap. Zowel de Dames 1, E1 en C1 kunnen nog kampioen worden, maar daar blijft het nog even spannend. De C1 is afhankelijk van puntverlies van de huidige nummer 1 en moeten daarnaast zelf alles winnen. De Dames 1 en de E1 hebben het kampioenschap in eigen hand. Zij mogen geen punten verliezen. Kom allemaal de teams aanmoedigen en schreeuw ze naar het kampioenschap!

3 Bingo & Pokeravond Op 12 februari was de Valentijns-bingo in de kantine van Vido. Het was een zeer gezellige avond met wederom mooie prijzen. We hopen jullie bij de volgende bingo weer te zien en wie weet zit er wel een mooie prijs voor jou bij? Op 19 februari was er een pokeravond. We hebben heel wat pokerfaces gezien op deze wederom zeer geslaagde avond. Uiteindelijk hield Chris zijn pokerface het langst stand en werd de winnaar van de avond. Paastoernooi Op 25 maart vertrekken een aantal teams van Vido met de bus naar Sint-Truiden in Belgie. Zij zullen gaan deelnemen aan het Flanders Handbal Trophy toernooi op 26 en 27 maart. Vido zal dit jaar vertegenwoordigd worden door de dames 1 en 2, heren 1 en de A- en B jeugd. Evenals eerdere jaren hopen we ook dit jaar weer op sportieve successen, de dames A wonnen vorig jaar het toernooi, maar zeker ook op een gezellig toernooi. ClubKit Wat een mooie prestatie! Al meer dan 1000 ballen verkocht en 70% van de gehele opbrengst komt ten goede van de club. Als er opa's, oma's, papa's, mama's, bedrijven of wie dan ook zijn die jou toch liever in kleding zien lopen, kunnen ze jouw virtuele poppetje via de unieke link nog steeds aankleden! Iedereen kan sponsorballen kopen, 1 bal kost 5 euro! Hoe meer sponsorballen je verzameld, hoe meer je aangekleed wordt! En wie weet haal jij zo veel ballen binnen dat je zelfs op het handbal veld kan gaan staan met schoenen, sokken, bidon en een tas!! De actie loopt tot eind juli. Verzamel zo veel mogelijk ballen en zorg ervoor dat jij ook op het handbal veld komt te staan.

4 Sponsorcommissie Onze vereniging kan niet alleen bestaan van de inkomsten uit contributie Daarom is de sponsorcommissie druk bezig met het werven van sponsoren. Wilt u bijvoorbeeld met uw bedrijf op een banner langs onze handbalvelden of zou u graag willen weten wat er nog meer voor mogelijkheden zijn neem dan contact op met de sponsorcommissie. Of heb jij nog tips, goede of leuke ideeën? Dan kunnen je ons bereiken via deze mail: sponsorcommisievido@gmail.com Wij hopen dat iedereen zijn steentje bij wil dragen zodat we een financieel gezonde handbalvereniging blijven. Onderhoud Kantine en Kleedkamers Deze week heeft Marcel Buskermolen (oud bestuurslid en verenigingsscheidsrechter) aangegeven met onmiddellijke ingang te stoppen met zijn werkzaamheden met betrekking tot het onderhoud van onze velden, kantine en kleedkamers. Marcel is na het terugtreden uit het bestuur minder op en rond de velden te vinden. Hij heeft het daarnaast druk met zijn werk en kan dit niet meer combineren met werkzaamheden voor Vido. Gelukkig blijft Marcel wel zijn rol als scheidsrechter vervullen en blijft hij inzetbaar tijdens de klusdagen. Wij willen Marcel heel hartelijk bedanken voor zijn jarenlange actieve inzet voor ons cluppie!!! Bij deze willen wij gelijk een oproep plaatsen. Zijn er personen binnen de vereniging die erg handig zijn en graag deze taak op zich zouden willen nemen of willen weten wat dit inhoud? Graag melden via: bestuurvido@gmail.com dan kunnen wij contact met u opnemen. Introductie nieuwe secretaris Hallo allemaal, Een aantal weken geleden ben ik gevraagd of ik het secretariaat over wilde nemen en daar heb ik ja op gezegd. Ik zal mij even voorstellen. Ik ben getrouwd met Dave en wij hebben 2 kinderen, Rick van 10 jaar en Sanne van 6 jaar. Sinds september 2015 speelt Sanne bij de F-jes. Zelf heb ik heel lang geleden gehandbald bij Oliveo in Pijnacker (vlakbij Rotterdam). Maar door een blessure ben ik gestopt. Ik heb al heel wat ervaring met secretariaten. Ik was een jaar of 16 toen ik secretaris werd bij een knutsel vereniging in Pijnacker. Dat heb ik

5 heel lang gedaan tot dat ik met Dave getrouwd was en naar Purmerend verhuisde. Daar ben ik al vrij snel secretaris van een afdeling van de Zonnebloem geworden. Dit doe ik nu al ruim 13 jaar. Een nieuwe uitdaging wordt het wel, want ik heb weinig ervaring met een sportclub besturen. Maar ik heb er alle vertrouwen in en ga met plezier de uitdaging aan. Groetjes, Ellen Broer. VEILIG SPORTKLIMAAT VOOR IEDEREEN In de sport moet je je veilig en prettig kunnen voelen en jezelf kunnen zijn. Een veilig gevoel in de sport krijg je niet alleen wanneer blessures worden voorkomen, maar ook als je je tijdens het sporten gerespecteerd en gewaardeerd voelt. Of dat nu in de rol van sporter, kaderlid of scheidsrechter is. Jouw sport wil je altijd kunnen uitoefenen in een leuke, gezellige omgeving waarin je je op geen enkele wijze bedreigd voelt. Mensen die zich prettig voelen en met plezier hun sport beoefenen zijn het belangrijkste uithangbord voor hun sport en hun vereniging. In Nederland zijn miljoenen mensen betrokken bij de sport. Velen zijn met veel inzet en overtuiging wekelijks actief bezig tijdens trainingen en wedstrijden, lopen hard of slaan een balletje. Vele andere betrokkenen stellen vooral anderen in staat om lekker te sporten: deze mensen zijn actief als bestuurder, scheidsrechter, trainer of besteden op een andere manier als vrijwilliger veel tijd aan de sport. Nederland is daarin uniek. Samen sportief gedrag stimuleren Tegelijkertijd heeft de sport te maken met ontwikkelingen die zorgen baren. De belangrijkste is zonder meer de verharding en verruwing in de sport. Waarden en normen staan onder druk. Om die verharding en verruwing tegen te gaan, hebben de gezamenlijke sportbonden en NOC*NSF, met ondersteuning van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), het programma Naar een Veiliger Sportklimaat ontwikkeld dat sportief gedrag stimuleert en ongewenst gedrag aanpakt. Uitgangspunt is dat iedereen in de sport verantwoordelijk is voor zijn eigen gedrag en daar ook op mag worden aangesproken. De essentie van het programma Naar een Veiliger Sportklimaat is dat iedereen binnen de sportvereniging zich bewust wordt van zijn of haar gedrag. Ook vanuit de NHV is de melding gekomen dat er steeds meer agressie wordt geconstateerd, zowel binnen als buiten de lijnen. Dit is voor iedereen een ongewenste ontwikkeling en dit zal door de NHV niet worden geaccepteerd.

6 Als bestuur van H.V. VIDO sluiten wij ons hier volledig bij aan. Zowel als speler, coach en ouder ben je het visitekaartje van onze vereniging. De communicatie richting spelers en scheidrechters gebeurd altijd door de coach/trainer, zij zijn uiteindelijk de teamverantwoordelijke. Aanmoedigen is natuurlijk geen probleem, zolang het positief is naar spelers, scheidsrechters en tegenstanders. Ben je bewust van je omgeving, het feit dat er kinderen bij betrokken zijn en geef dus het goede voorbeeld. Dan beleeft een ieder weer het sport plezier zoals het bedoeld is.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 2, 1 april Recycling levert geld op! Bent u al begonnen met de voorjaarsschoonmaak? Oude kleding kan je gedurende het gehele seizoen naar Vido brengen. Deze wordt verzameld

Nadere informatie

zondag 8 januari Aanvang uur Vidokantine

zondag 8 januari Aanvang uur Vidokantine Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 6, 24 december Met de feestdagen voor de deur wensen wij iedereen heel fijne dagen en een gelukkig, gezond en sportief 2017. Wij zien u graag op onze nieuwjaarsreceptie,

Nadere informatie

Handleiding. Hoe gebruik je deze verenigingsbox?

Handleiding. Hoe gebruik je deze verenigingsbox? Handleiding Hoe gebruik je deze verenigingsbox? Inleiding Voor je ligt de handleiding van de Verenigingsbox. De Verenigingsbox is een hulpmiddel voor verenigingen om zelfstandig te werken aan een sterke

Nadere informatie

Sportief Coachen 1e Kaderavond. Een$sportbreed$programma$dat$spor/ef$gedrag$s/muleert$en$ongewenst$gedrag$aanpakt$

Sportief Coachen 1e Kaderavond. Een$sportbreed$programma$dat$spor/ef$gedrag$s/muleert$en$ongewenst$gedrag$aanpakt$ Sportief Coachen 1e Kaderavond Introductie bestuur vereniging Waarom deze avond? Iedereen beleeft plezier aan het sporten bij onze vereniging Hoe kun jij daar als trainer, coach aan bijdragen? Programma

Nadere informatie

Naar een veiliger sportklimaat (VSK)

Naar een veiliger sportklimaat (VSK) Naar een veiliger sportklimaat (VSK) Een sportbreed programma dat sportief gedrag stimuleert en ongewenst gedrag aanpakt Sportcongres Leiden -5 november 2014 Door: Nathalie Verdult Aanleiding VSK De sport

Nadere informatie

Wil jij nog meer sportplezier bij jouw verenigingen?

Wil jij nog meer sportplezier bij jouw verenigingen? Wil jij nog meer sportplezier bij jouw verenigingen? Scoor dan met ons topaanbod! Een programma van sportbonden en NOC*NSF dat sportief gedrag stimuleert en ongewenst gedrag aanpakt. Vraag kinderen waarom

Nadere informatie

Hoe bereik ik een sportieve clubcultuur?

Hoe bereik ik een sportieve clubcultuur? Hoe bereik ik een sportieve clubcultuur? Driebergen, 2 november 2013 Ralf Reniers Samen naar een Veiliger Sportklimaat Een programma van sportbonden en NOC*NSF dat sportief gedrag stimuleert en ongewenst

Nadere informatie

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan.

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Club- en gedragsregels van CARTOUCHE Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk

Nadere informatie

Handleiding. Hoe gebruik je deze verenigingsbox?

Handleiding. Hoe gebruik je deze verenigingsbox? Handleiding Hoe gebruik je deze verenigingsbox? Waarom een verenigingsbox? 30% van de Nederlandse bevolking is lid van een sportvereniging (waarvan 70% in de leeftijdscategorie van 6-17 jaar valt). Dat

Nadere informatie

Vragenlijst vertrekkende leden (jeugd)

Vragenlijst vertrekkende leden (jeugd) Vragenlijst vertrekkende leden (jeugd) Je hebt onze vereniging verlaten. Wij willen er graag achter komen wat voor jou de redenen daarvoor zijn geweest. Het kan ons mogelijk helpen om in de toekomst een

Nadere informatie

HAND LEIDING Hoe gebruik je deze verenigingsbox?

HAND LEIDING Hoe gebruik je deze verenigingsbox? HAND LEIDING Hoe gebruik je deze verenigingsbox? WAAROM EEN VERENIGINGS BOX? 30% van de Nederlandse bevolking is lid van een sportvereniging (waarvan 70% in de leeftijdscategorie van 6-17 jaar valt). Dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Beste leden, ereleden, leden van verdienste en vrijwilligers, Black Light toernooi groot succes! Tot groot plezier van onze jeugd hebben we op 30 januari 2019

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

DOOR VOETBAL VERENIGD

DOOR VOETBAL VERENIGD DOOR VOETBAL VERENIGD De Aanvoerders hebben 4 Gouden Regels opgesteld die iedereen bij zijn club in de praktijk kan brengen om het voetbal leuk, sportief en sociaal te houden. Niet iedere regel is direct

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER Dag allemaal! Het seizoen loopt al weer ten einde. De spannendste dagen van het seizoen kwamen eind juni; fantastisch dat onze dames 1 de enige wildcard bemachtigden voor de

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

VSK bij de Nederlandse Basketball Bond

VSK bij de Nederlandse Basketball Bond VSK bij de Nederlandse Basketball Bond Onderwerpen Resultaten 2013 Activiteiten 2014 Uitgelicht: Verenigingsbox Sportief Besturen Sportief Coachen Het programma Naar een veiliger sportklimaat Het actieplan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen.

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en

Nadere informatie

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen.

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. VELONIEUWS SEIZOEN 2016/17 21-28 AUG START NIEUW SEIZOEN Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. Met een zinderende Olympische Spelen

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

Binky campagne Sociaal veilig sportklimaat DEK

Binky campagne Sociaal veilig sportklimaat DEK Binky campagne Sociaal veilig sportklimaat DEK Iedereen kent misschien wel een Binky in zijn directe sport omgeving. Iemand uit je team of lesgroep die altijd meer durft dan de rest, zichzelf heel wat

Nadere informatie

Schoolhandbal Toernooi 19 juni 2016 -------------------------------------------------------- Informatieboekje

Schoolhandbal Toernooi 19 juni 2016 -------------------------------------------------------- Informatieboekje Informatieboekje Voorwoord Beste kinderen en begeleiders, Nog even en dan is het 19 juni en staat het schoolhandbal toernooi 2016 weer op de agenda. Dit jaar voor het eerst ook voor de groepen 1en 2.

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v2016 0.4 1.1 Aanleiding Binnen onze vereniging worden diverse activiteiten verricht. Uiteraard zijn dit hoofdzakelijk korfbalactiviteiten, maar daarnaast maken we ook graag

Nadere informatie

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals:

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals: Welkom nieuw lid Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

Beleidsvisie BCNieuwerkerk

Beleidsvisie BCNieuwerkerk Beleidsvisie BCNieuwerkerk 2017-2022 Missie Visie Beleid BCN 2017.Docx 17-04-2017 1/8 Doel... 3 Leeswijzer... 3 Missie... 3 Visie... 4 Beleid... 5 1. Bestendig:... 5 a. Financieel gezond en betaalbaar...

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03.

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03. Date Clubblad april 2015 2 Inhoudsopgave 01. Voorzijde 02. Advertentiepagina 03. Inhoudsopgave Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar redactie@oeckorfbal.nl! 04. Advertentiepagina 05. OEC E1 zaalkampioen

Nadere informatie

VLAAMSE TAEKWONDO BOND VZW GEDRAGSREGELS. Vlaamse Taekwondo Bond vzw

VLAAMSE TAEKWONDO BOND VZW GEDRAGSREGELS. Vlaamse Taekwondo Bond vzw VLAAMSE TAEKWONDO BOND VZW GEDRAGSREGELS Vlaamse Taekwondo Bond vzw De bijgevoegde regels gelden op en rond elke dojang en wedstrijdterrein. Lees ze goed en verspreid ze onder uw leden, zodat we er samen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Handbalseizoen 2013-2014 zijn we gestart met in totaal 19 teams. Vier damesteams, 1 recreantenteam, 1 G-handbalteam, 1 A-team, twee B-teams, drie C-teams, twee D- teams,

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

We helpen jouw club graag en daarom staan er diverse tools voor je klaar. Denk hierbij aan:

We helpen jouw club graag en daarom staan er diverse tools voor je klaar. Denk hierbij aan: Tips & truc s Leden werven & behouden Hoi Sportclub, Leuk dat je mee doet met de AH Sportactie! Tijdens de AH Sportactie willen we heel Nederland de sport laten ontdekken die bij hem of haar past. Een

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

Meiden Hemelvaartstoernooi FC Lisse Donderdag 30 mei Beste deelnemers,

Meiden Hemelvaartstoernooi FC Lisse Donderdag 30 mei Beste deelnemers, Meiden Hemelvaartstoernooi FC Lisse Donderdag 30 mei 2019 Beste deelnemers, Namens de club van 100, de toernooicommissie heten we jullie hartelijke welkom op het FC Lisse Meiden toernooi. Hierbij de informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. November 2017

Nieuwsbrief MHCU. November 2017 Nieuwsbrief MHCU November 2017 Van de penningmeester De afgelopen weken, maanden en jaren blijkt dat niet alleen MHCU maar ook andere verenigingen en stichtingen moeite hebben met het vinden van vrijwilligers.

Nadere informatie

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 De Houten 5 Kernwaarden van HC Houten We hebben De HC Houten 5 opgesteld. Het zijn de 5 kernwaarden die invulling geven aan het gedachtegoed van

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

VLAAMSE TAEKWONDO BOND VZW GEDRAGSREGELS. Vlaamse Taekwondo Bond vzw

VLAAMSE TAEKWONDO BOND VZW GEDRAGSREGELS. Vlaamse Taekwondo Bond vzw VLAAMSE TAEKWONDO BOND VZW GEDRAGSREGELS Vlaamse Taekwondo Bond vzw De bijgevoegde regels gelden op en rond elke dojang en wedstrijdterrein. Lees ze goed en verspreid ze onder uw leden, zodat we er samen

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen!

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen! Beste Unitassers, SEPTEMBER 2014 Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. We willen jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief,

Nadere informatie

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen)

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Hallo sportvrienden, Hierbij ontvangen jullie de informatie voor de Regio Finale Schoolhandbal 2015 Oost (Zutphen) Welke gehouden

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

LUC RAAK Nieuwsbrief, september 2016

LUC RAAK Nieuwsbrief, september 2016 LUC RAAK Nieuwsbrief, september 2016 Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. De eerste zonnige competitieweken zitten er op en er zullen er nog veel volgen! Trainingspakken Afgelopen week zijn de

Nadere informatie

KICK OFF REAL LUNET ONDER 17 SEIZOEN 2018/2019 voetbal is een teamsport het runnen van een club ook!

KICK OFF REAL LUNET ONDER 17 SEIZOEN 2018/2019 voetbal is een teamsport het runnen van een club ook! KICK OFF REAL LUNET ONDER 17 SEIZOEN 2018/2019 voetbal is een teamsport het runnen van een club ook! Inhoudsopgave: Namenlijst van spelers, telefoonnummer en e-mail adres Namenlijst van begeleiding met

Nadere informatie

The Flyers schoolhandbaltoernooi. 41e editie

The Flyers schoolhandbaltoernooi. 41e editie The Flyers schoolhandbaltoernooi 41e editie 27 & 28 december 2018 Beste jongens, meisjes en begeleiders, Wij heten jullie allemaal van harte welkom op het 41 e Wijchense Schoolhandbaltoernooi! Dit jaar

Nadere informatie

Sportief Coachen 2e Kaderavond. Een$sportbreed$programma$dat$spor/ef$gedrag$s/muleert$en$ongewenst$gedrag$aanpakt$

Sportief Coachen 2e Kaderavond. Een$sportbreed$programma$dat$spor/ef$gedrag$s/muleert$en$ongewenst$gedrag$aanpakt$ Sportief Coachen 2e Kaderavond Wat komt er vanavond aan Vier inzichten bod Afspraken maken Omgaan met ouders Omgaan met gewenst- en ongewenst gedrag Kenmerken van de doelgroep(en) Begeleiding tijdens wedstrijden

Nadere informatie

Een fijne en veilige omgeving!

Een fijne en veilige omgeving! SSV moet een fijne en veilige omgeving zijn voor iedereen. Toch kan het voorkomen dat leden stoppen met sporten omdat ze het niet naar hun zin hebben. Soms wordt daarbij aangegeven dat er ongepast over

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

SPORTCLUB GENEMUIDEN

SPORTCLUB GENEMUIDEN SPORTCLUB GENEMUIDEN Informatie en regels voor (nieuwe) leden Inhoudsopgave 1. Welkom 2. Wat heb je nodig om te voetballen 3. Contributie (per maand) 4. Organisatie 5. Wat mag jij van de vereniging verwachten

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

7.13 Webmaster... 15 7.14 Kampeerweekend... 16 7.15 Afsluitende BBQ... 16 8 Verdere mogelijkheden... 17 9 Waarin de club reeds is voorzien...

7.13 Webmaster... 15 7.14 Kampeerweekend... 16 7.15 Afsluitende BBQ... 16 8 Verdere mogelijkheden... 17 9 Waarin de club reeds is voorzien... 1 1 Inhoudsopgave 2 Historie Bedum Blues... 4 3 Ons doel... 4 4 Onze relaties... 5 5 Waarom sponsoren?... 6 5.1 Uw belang... 6 5.2 Ons belang... 6 6 Dekkingsgebied... 7 7 Sponsormogelijkheden... 8 7.1

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

LEONIDO S. Leonidas in de strijd voor. Sportiviteit & Respect. Leonidas is de leukste hockeyclub van Rotterdam, waar iedereen op zijn of haar niveau

LEONIDO S. Leonidas in de strijd voor. Sportiviteit & Respect. Leonidas is de leukste hockeyclub van Rotterdam, waar iedereen op zijn of haar niveau Leonidas in de strijd voor Sportiviteit & Respect Leonidas is de leukste hockeyclub van Rotterdam, waar iedereen op zijn of haar niveau lekker kan hockeyen. Dit willen we uiteraard ook zo houden. Prestatie

Nadere informatie

FC CASTRICUM KERST ZAALVOETBALTOERNOOI , 29 & 30 december 2016

FC CASTRICUM KERST ZAALVOETBALTOERNOOI , 29 & 30 december 2016 28, 29 & 30 december 2016 WELKOM Namens FC Castricum heten wij iedereen van harte welkom in sporthal De Bloemen. Wederom zijn we er in geslaagd om voor de jeugd 3 dagen voetbalplezier te organiseren. Dat

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen:

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Je gedraagt je sportief en met respect voor de club, voor je medespeler, je leider, je tegenstander, de scheidsrechter, de andere leden en supporters. De winnaar is

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

Workshop C Vertaling van de campagne Ik neem je mee

Workshop C Vertaling van de campagne Ik neem je mee Workshop C Vertaling van de campagne Ik neem je mee Introductie Wat kun je het komende uur verwachten? Goede voorbeelden Inspiratie Ervaringen Brainstorm Tips Interactie Aan het eind van de workshop ga

Nadere informatie

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Nieuwsbrief 4, 3 mei 2014 Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Secretariaat: Linge 23 5172 DP Kaatsheuvel handbalschoolbrabant@gmail.com www.handbalschoolbrabant.nl Geplande activiteiten 03-05-2014

Nadere informatie

Ethisch verantwoord sporten.

Ethisch verantwoord sporten. Ethisch verantwoord sporten Judoka Wees groot in je verlies. Ook al verlies je op training of op tornooi, je gedraagt je sportief ten opzichte van je tegenstanders. Oefen en train veel zodat het de volgende

Nadere informatie

ONDER ONS. TOERNOOI F-PUPILLEN & Mini-F

ONDER ONS. TOERNOOI F-PUPILLEN & Mini-F ONDER ONS TOERNOOI F-PUPILLEN & Mini-F 30 maart 2013 Voorwoord door de toernooi commissie Wij vinden het fijn u welkom te heten op het 7 e Onder Ons F-toernooi bij d.v.v. Delft. We zijn er dit jaar wederom

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden Pagina 1 van 5 Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2017-2018 Ja, ik wil graag lid worden van ASC Najaden en lever dit formulier in bij de secretaris, samen met het incassomachtigingsformulier,

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen!

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! Algemeen De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! De eerste speelavond voor de jeugd is woensdag 26 augustus van 18.30 tot 20.00. De laatste speelavond voor de jeugd is op

Nadere informatie

RKSV NEO 4x4 MINI TOERNOOI

RKSV NEO 4x4 MINI TOERNOOI 4x4 mini toernooi 2016 28 mei 2016 Inhoudsopgave Bladzijde Voorblad 1 Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Adresgegevens, algemene regels 4 Plattegrond sportpark 5 Spelregels 6 RKSV NEO-gedragscode en fair play-reglement

Nadere informatie

Functies voor vrijwilligers bij VV Beekbergen

Functies voor vrijwilligers bij VV Beekbergen Functies voor vrijwilligers bij VV Beekbergen Vrijwilligersfuncties, versie maart 2018 1 Inhoud Wat kunt u doen bij onze club? Activiteitencommissie Afdelingscoördinator jeugd Communicatie / redactie Coördinator

Nadere informatie

Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013

Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013 Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013 Welkom De vereniging DVG Organisatie DVG Programma Wat mag u verwachten van DVG? Rollen coördinatoren, Technische Commissie Jeugd, leiders

Nadere informatie

Almere 24 maart 2015

Almere 24 maart 2015 Almere 24 maart 2015 Voorwoord Welkom op de Olympic Moves regionale finale van Almere! Vandaag gaan jullie met je school sporten tegen andere teams en samen plezier beleven. Door het hele land worden regionale

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inschrijving competitie. Toernooien. Maart Jaargang 7

Nieuwsbrief. Inschrijving competitie. Toernooien. Maart Jaargang 7 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang 7 Inschrijving competitie Anouk Engelen Evie Vaessen Stan vd Homberg Czeslaw Kobylko Frans van Geesink Sanne van Geffen Max Zonnevijlle Casper van Rens Marco Hezel Stef

Nadere informatie

LEUSDER HANDBAL VERENIGING

LEUSDER HANDBAL VERENIGING Ja, ik wil graag lid worden van de Leusder Handbal Vereniging en lever dit formulier voorzien van één recente pasfoto (digitale pasfoto mag ook via e-mail), de incassomachtiging (p2) en de vrijwilligersinventarisatie

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

Lang leve de sportouder! Ontwikkeld door: Steven Pont, Ontwikkelingspsycholoog Tischa Neve, Kinder & Jeugd psycholoog

Lang leve de sportouder! Ontwikkeld door: Steven Pont, Ontwikkelingspsycholoog Tischa Neve, Kinder & Jeugd psycholoog Lang leve de sportouder! Ontwikkeld door: Steven Pont, Ontwikkelingspsycholoog Tischa Neve, Kinder & Jeugd psycholoog Even voorstellen FANATIEK TAFELTENNIS Tv-Sportplezier Onderdeel landelijk actieprogramma

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4. NIEUWSBRIEF Nummer 48, 06 april 2019 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4 Van het bestuur Het einde van het seizoen is

Nadere informatie

Beste jongens, meisjes en begeleiders,

Beste jongens, meisjes en begeleiders, 39 E EDITIE Beste jongens, meisjes en begeleiders, Wij heten jullie allemaal van harte welkom op het 39 e Wijchense Schoolhandbaltoernooi! Dit jaar doen 55 teams mee van basisscholen uit de gemeente Wijchen.

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. TiVoC

Algemene ledenvergadering. TiVoC Algemene ledenvergadering TiVoC Agenda Extra algemene ledenvergadering Het bestuur stelt zich voor Stemming nieuwe bestuursleden Presentatie Beleidsplan 2015-2020 Borrel Even voorstellen Voorzitter Harald

Nadere informatie

HV Minor nieuwsbrief De doorzetters

HV Minor nieuwsbrief De doorzetters Augustus 2013 Jaargang 1, nummer 2 HV Minor nieuwsbrief De doorzetters Handbal Vereniging Minor Het nieuwe seizoen 2013-2014 De Ping 26 6361 AS Nuth Het bestuur is compleet al kunnen we nog altijd handen

Nadere informatie

FC Weesp, dat zijn wij allemaal Thuis bij vrienden

FC Weesp, dat zijn wij allemaal Thuis bij vrienden FC Weesp, dat zijn wij allemaal Thuis bij vrienden Introductie FC Weesp dat zijn wij allemaal! Dat is een mooie kreet, hoe vullen we dat nu in en wat betekent het concreet? Hieronder vind je de verdere

Nadere informatie

Ouderavond Jeugdafdeling DVG

Ouderavond Jeugdafdeling DVG Ouderavond Jeugdafdeling DVG Welkom De vereniging DVG Programma Wat mag u verwachten van DVG? Organisatie DVG Rollen coördinatoren, Technische Commissie Jeugd, leiders en trainers Vertrouwenspersoon Huishoudelijke

Nadere informatie

VOEL JE THUIS BIJ REFLEX!

VOEL JE THUIS BIJ REFLEX! VOEL JE THUIS BIJ REFLEX! Beleidsplan korfbalvereniging WKV REFLEX 2015-2020 -concept- December 2014 STIP OP DE HORIZON Door het vertrek van een grote groep seniorenleden is de vereniging op zoek naar

Nadere informatie