WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V."

Transcriptie

1 INFORMATIEBOEKJE

2 WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V. Onlangs ben je lid geworden of je denkt erover om lid te worden van D.K.V. In dit boekje tref je de eerste algemene informatie aan om je wegwijs te maken binnen onze vereniging. Zo kun je snel zien waar je terecht kunt met vragen. Het boekje is ook bedoeld als naslagwerk als je later nog zaken wilt terugvinden. We hopen dat je D.K.V. leert kennen als een open vereniging waar je altijd welkom bent, waar je nieuwe vriendschappen kunt sluiten en waar je plezier kunt beleven aan sport en aan de nevenactiviteiten. Heb je vragen of zit je ergens mee? Laat het ons dan gewoon even weten. Korfbal is immers een teamsport en andere korfballers staan graag voor je klaar.

3 Contactinformatie Het bestuur van D.K.V. bestaat uit de voorzitter, secretaris, penningmeester, wedstrijdcommissaris en een of meerdere algemene leden. Het bestuur is telefonisch of per bereikbaar, of natuurlijk persoonlijk in de kantine. De jeugdcommissie regelt alle zaken m.b.t. de jeugdteams van D.K.V. De commissieleden zijn het aanspreekpunt voor de trainers en coaches, maar ook voor de ouders van de jeugdleden. Het algemene adres van DKV is Contactgegevens van onder andere het bestuur en andere commissies zijn te vinden op de website. Nieuwsbrief Iedere week komt er een nieuwsbrief uit met daarin het wedstrijdprogramma, het bardienstschema, wedstrijdverslagen, de komende activiteiten en ander nieuws over D.K.V. Al deze informatie is ook terug te vinden op de website en op de Facebook-pagina. Om je aan te melden voor de nieuwsbrief stuur je een naar: Het is ook mogelijk om via dit adres een bijdrage voor de nieuwsbrief te leveren. Geschiedenis D.K.V. staat voor Door Korfbal Vriendschap en de vereniging is op 27 maart 1954 opgericht. D.K.V. is een sportieve en gezellig vereniging, waar veel aandacht besteed wordt aan zo goed mogelijk korfballen in de wedstrijdcompetitie, maar ook aan ontspanning tijdens nevenactiviteiten. Wij zijn een christelijke korfbalvereniging waar iedereen welkom is en wij spelen onze wedstrijden op zaterdag.

4 Locatie D.K.V. beschikt over een eigen veld-en kleedaccommodatie op Sportpark Schoonenberg aan de Tolsduinerlaan 3 in Velsen-Zuid. Hier worden de veldwedstrijden gespeeld. De accommodatie is voorzien van een kantine en goede kleedgelegenheden met douches. D.K.V. is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van deze accommodatie. Regelmatig wordt er weer een gedeelte flink onder handen genomen. Wees zuinig op ons materiaal en ruim alles na gebruik weer netjes op. Op deze manier kan iedereen er jaren plezier van hebben. In de kantine kun je na de wedstrijd gezellig wat eten en drinken en er worden veel activiteiten georganiseerd, zoals toernooien, spelletjesavonden en feesten. Tijdens de zaalcompetitie (van begin november tot begin maart) spelen wij onze thuiswedstrijden in sporthal Zeewijk. Deze bevindt zich aan de Eenhoornstraat 2e in IJmuiden. Het spreekt voor zich dat wij ook hier netjes met alle materialen omgaan. De trainingen vinden plaats in verschillende sportaccommodaties in de gemeente Velsen.

5 Teamindeling De teamindeling wordt gemaakt door de jeugdcommissie. Ieder jaar wordt er geprobeerd een goede indeling te maken, waar iedereen tevreden mee is. Als dit niet lukt, kan dit van een aantal zaken afhangen. Indien er iets aan de teamindeling verandert, lees je dat op de website en in de nieuwsbrief. De leden van de jeugdcommissie zullen ook persoonlijk met je praten. Bij D.K.V. wordt er in de wedstrijdsport en breedtesport gespeeld. De leeftijden van de spelers van de jeugdteams zijn vanaf 6 jaar tot 18 jaar. Kinderen van 3 tot 6 jaar kunnen bij D.K.V. terecht bij de kangoeroes. Zij spelen nog geen wedstrijden, maar klimmen, klauteren en doen spelletjes met en zonder bal. De overige teams trainen één of twee keer in de week en spelen hun wedstrijden op zaterdag. Het is de bedoeling dat iedereen bij alle wedstrijden en trainingen aanwezig is. Kun je echt niet komen, meld je dan tijdig af bij je trainer en/of coach. Korfbal is een teamsport, als je niet komt trainen of spelen is je hele team hier de dupe van. DE DUUR VAN DE WEDSTRIJDEN A-jeugd B-jeugd C-jeugd D-jeugd (Achttallen) D-jeugd (Viertallen) E-jeugd (Viertallen) F-jeugd (Viertallen) v ZAALKORFBAL VELDKORFBAL 2 x 30 minuten 2 x 35 minuten 2 x 25 minuten 2 x 30 minuten 2 x 25 minuten 2 x 25 minuten 2 x 25 minuten 2 x 25 minuten 4 x 10 minuten 4 x 10 minuten 4 x 10 minuten 4 x 10 minuten 4 x 10 minuten 4 x 10 minuten Wedstrijdkleding Ieder lid krijgt een shirt van de vereniging in bruikleen. Op ons kunstgrasveld moet je op korfbalschoenen met noppen (kunstgrasschoenen) spelen. In de zaal speel je op zaalschoenen. Verder dien je nog sportsokken aan te schaffen en een zwart broekje (heren) of een zwart rokje (dames).

6 Lidmaatschap Je kunt op elk moment lid worden van D.K.V. In de meeste gevallen kun je eerst een aantal weken meetrainen om te kijken of het je bevalt. Als je besluit om lid te worden van D.K.V., dan ga je contributie betalen. Als je nog niet mee kunt doen met de wedstrijden omdat het team al te veel spelers heeft, dan hoef je nog geen contributie te betalen. Een lidmaatschap duurt altijd tot het eind van het lopende seizoen. Vergeet niet dat je deel uitmaakt van het team en dat je je teamleden niet midden in een seizoen in de steek kunt laten. Als je toch op wilt zeggen, doe dit dan vóór 1 juni van het lopende verenigingsjaar. Een lidmaatschap duurt tot 30 juni. Als we niets van je horen, gaan we ervan uit dat je komend seizoen ook nog bij D.K.V. speelt. Je dient dan contributie te betalen. Geef wijzigingen in je adres of andere gegevens altijd schriftelijk door aan het secretariaat. Met vragen over je lidmaatschap kun je ook altijd bij het secretariaat terecht. Het adres is: dkv.ijmuiden@knkv.nl

7 Contributie Op basis van je leeftijd word je ingedeeld in een categorie en een team. De contributie die je voor je lidmaatschap betaalt is afhankelijk van het team waarin je speelt. In de onderstaande tabel zie je de huidige contributie. Deze wordt door middel van een automatische incasso in vier termijnen geïnd. CONTRIBUTIE PER JAAR* SENIOREN NIET-SPELENDE LEDEN DONATEURS JUNIOREN + STUDENTEN ASPIRANTEN PUPILLEN KANGOEROES 233,- 60,- 46,- 185,- 138,- 138,- 60,- * Wij gaan altijd uit van de leeftijd per 1 oktober van het lopende verenigingsjaar. Tarieven onder voorbehoud van jaarlijkse wijzigingen. Bij vervoer naar uitwedstrijden is het mogelijk om een vergoeding te krijgen. Informatie hierover kun je krijgen bij je coach.

8 Sponsoren D.K.V. heeft verschillende sponsoren die ervoor zorgen dat wij lekker kunnen korfballen en dat de contributie betaalbaar blijft. Wij zijn dan ook heel blij met deze sponsoren, die bijvoorbeeld een reclamebord langs het veld hebben hangen, de shirts van een team betalen of een bal voor de wedstrijden van het eerste sponsoren. Weet jij misschien ook iemand die als sponsor een bijdrage aan D.K.V. zou willen leveren? Stuur dan een naar: Vrijwilligers Onze vereniging bestaat bij de gratie van vrijwilligers. Veel leden zijn niet alleen speler, maar zijn ook actief als kader- of commissielid bij D.K.V. Bestuurstaken, jeugdtrainingen geven, coachen, schoonmaken, ledenwerving, redactie van de nieuwsbrief en de website, bardiensten en nog veel meer taken moeten uitgevoerd worden. Bij ons is het de regel, dat ouders/teams worden ingedeeld voor bar- en zaaldiensten. Een sport met wedstrijden kan niet zonder scheidsrechters. Elke vereniging is verplicht om scheidsrechters te leveren om seniorenwedstrijden te fluiten. Ook jeugdwedstrijden hebben een scheidsrechter nodig. D.K.V. stimuleert senioren en junioren om op kosten van de vereniging een spelregelcursus te volgen.

9 Sportiviteit Plezier in het korfballen staat voor D.K.V. voorop. Voor de wedstrijd schudden de spelers, coaches en scheidsrechters van beide teams elkaar de hand en wensen elkaar een prettige wedstrijd. Na afloop van de wedstrijd geeft iedereen elkaar en de scheidsrechter opnieuw een hand en bedanken zij elkaar. Sportiviteit en respect spelen een belangrijke rol voor, tijdens en na de wedstrijd. Sportiviteit is niet alleen belangrijk op het veld. Ook de ouders en supporters spelen een belangrijke rol in het stimuleren van sportief gedrag. Positief aanmoedigen is leuk en belangrijk! De ouders en supporters juichen voor het hele team. Respecteer als ouder de rol van de scheidsrechters en laat je niet negatief uit. Zo leren kinderen de beslissingen van de scheidsrechter te accepteren, ook als ze het hier niet mee eens zijn.

10 Activiteiten Bij D.K.V. doen we ook veel andere activiteiten dan korfbal. Zo doen we met de jeugd veel spelletjes (zowel binnen als buiten), gaan we bowlen of bounzen, vieren we sinterklaas en gaan we op kamp. Voor de senioren en ouders zijn er onder andere het kerstgala, het schottoernooi en de culinaire tocht. Dit zijn leuke gelegenheden om elkaar eens op een andere manier te ontmoeten. Voor kinderen van de basisscholen in Velsen organiseren wij ieder jaar het schoolkorfbaltoernooi. Op deze manier kunnen veel kinderen kennismaken met korfbal: een goede manier om leden te werven. Kombifit Sinds januari 2013 biedt D.K.V. naast korfbal ook de mogelijkheid om te kombifitten. Het accent ligt hierbij op het plezier in bewegen en het op een leuke, ongedwongen manier bezig zijn. Op woensdagavond worden er verschillende sporten beoefend in de gymzaal van basisschool de Boekanier. Denk hierbij aan volleybal, fitness, trefbal en basketbal. Stuur voor meer informatie een naar

11 Regels D.K.V. heeft een huishoudelijk reglement en een gedragscode. Hierin staan de regels over hoe wij bij D.K.V. met elkaar en de eigendommen van de vereniging omgaan. Alle leden en hun ouders dienen hiervan op de hoogte te zijn en deze na te leven. De statuten van de vereniging zijn bij de notaris gepasseerd en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarmee heeft de vereniging volledige rechtsbevoegdheid. In de statuten staan de belangrijkste regels van de vereniging over zaken als de doelstelling, de ledenvergadering, de verkiezing van het bestuur, etc. Verder bevatten deze de rechten en plichten van de leden.deze informatie is ook terug te vinden op de website van D.K.V. Inmiddels heeft D.K.V. ook een vertrouwenspersoon. Informatie en contactgegevens vindt u op de website. KNKV D.K.V. is lid van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV). Deze organisatie legt zich toe op het adviseren en ondersteunen van verenigingen door onder meer opleidingen, publicaties en bijstand op maat aan het bestuur en commissies te bieden. Verzekeringen Ieder lid van onze vereniging is tijdens korfbalactiviteiten verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid voor schade aan derden. In voorkomend geval kan hierop een beroep gedaan worden via het secretariaat. Slotwoord Wij hopen dat je na het lezen van dit boekje een indruk hebt gekregen van onze vereniging. Wij zouden het ontzettend leuk vinden als je bij ons wilt komen spelen. Het enige wat je hoeft te doen is het inschrijfformulier invullen en opsturen. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Namens het bestuur, Een sportief korfballeven gewenst!

12 Versie: April 2016 Dit informatieboekje is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. D.K.V. is niet aansprakelijk voor wijzigingen of drukfouten.

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING 1 Inhoudsopgave Voorwoord Algemene korfbalinformatie 1. Bestuur blz. 3 2. Competitiezaken van onze vereniging blz. 4 3. Accommodatie blz. 4 4. Teamindeling blz. 4 5.

Nadere informatie

Korfbal is een gemengde sport voor jongens en meisjes. Ons clubhuis is dan ook een sociale ontmoetingsplaats waar vele vriendschappen zijn begonnen.

Korfbal is een gemengde sport voor jongens en meisjes. Ons clubhuis is dan ook een sociale ontmoetingsplaats waar vele vriendschappen zijn begonnen. Welkom bij NKV! NKV is opgericht in 1963 en sindsdien dé korfbalclub van Nuenen. De laatste jaren groeit de vereniging weer behoorlijk met name door een toenemend aantal jeugdleden. NKV is een sportieve

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

informatie voor jou...

informatie voor jou... informatie voor jou... hockey vereniging de westerduiven met elkaar! Welkom bij hockeyvereniging Westerduiven Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS Korfbalvereniging De Maaskanters Wij zijn erg blij dat je interesse hebt in onze vereniging. Dit boekje geeft je een eerste indruk van de sport korfbal

Nadere informatie

Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O.

Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O. Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O. Pagina 2 WWW.VEOKORFBAL.NL Pagina 3 I N H O U D S O P G AV E Historie

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI Deze folder geeft informatie over AVANTI, een dynamische korfbalvereniging die voor alle leeftijdsgroepen en niveaus mogelijkheden biedt. Voorwoord Dit is de informatiefolder

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM Website: www.nkc-online.nl Wie komt er korfballen bij onze club?? Meer informatie in deze folder Pagina 1 van 8 WAT IS KORFBAL Korfbal is een balspel dat in

Nadere informatie

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 -

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 - Informatiebrochure Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2013 Informatiebrochure 2013-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...2 Inleiding:...3 De besturen:...5 Bestuur:...5 Technische Commissie:...6

Nadere informatie

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v2016 0.4 1.1 Aanleiding Binnen onze vereniging worden diverse activiteiten verricht. Uiteraard zijn dit hoofdzakelijk korfbalactiviteiten, maar daarnaast maken we ook graag

Nadere informatie

Swift. SV Velden. Dameskorfbalvereniging. sinds 1950

Swift. SV Velden. Dameskorfbalvereniging. sinds 1950 Swift SV Velden Dameskorfbalvereniging sinds 1950 Korfbal is.! Een echte teamsport. Door het vrijlopen en samenspel kun je iets bereiken.! Attractieve, gezellige sport, die zowel prestatief als recreatief

Nadere informatie

WELKOM BIJ s.k.v. NEXUS

WELKOM BIJ s.k.v. NEXUS WELKOM BIJ s.k.v. NEXUS INFORMATIEBOEKJE + AANMELDINGSFORMULIER (2017/2018) HOE HET BEGON De Schiedamse KorfbalVereniging NEXUS (Latijn voor verbinding) is het resultaat van een fusie tussen s.s.c. Harga

Nadere informatie

Informatieboekje VIOS

Informatieboekje VIOS Informatieboekje VIOS Beste ouders en korfballers, Voor jullie ligt het informatieboekje van VIOS. Dit boekje is bedoeld voor spelers en ouders maar ook om trainers en bestuur van VIOS een houvast te geven

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels INHOUDSOPGAVE 1) Inleiding 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels 3) Informatie sponsoring Scheldevogels 4) Sponsormogelijkheden Scheldevogels 5) Teamfoto s 1) Inleiding Scheldevogels is opgericht

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE PEELKORF

WELKOM BIJ DE PEELKORF WELKOM BIJ DE PEELKORF SV Ysselsteyn is een fusievereniging met voetbal-korfbal. Zij heeft een eigen dagelijks bestuur. Daarnaast heeft afd.voetbal en afd. korfbal ieder een eigen bestuur. De Peelkorf

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging CKV AVANTI

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging CKV AVANTI INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging CKV AVANTI Deze folder geeft informatie over AVANTI, een dynamische korfbalvereniging die voor alle leeftijdsgroepen en niveaus mogelijkheden biedt. Voorwoord Dit is

Nadere informatie

De korfbalclub algemeen:

De korfbalclub algemeen: Informatieboekje van Korfbalclub Harich. De korfbalclub algemeen: De Korfbal Club Harich is op 12 maart 1960 opgericht. Omdat er nog geen sport werd beoefend in Harich, koos men voor de gemengde sport

Nadere informatie

1. Waar staat Midlandia voor?

1. Waar staat Midlandia voor? Sponsoring Deze map geeft informatie over de sponsormogelijkheden van korfbalvereniging Midlandia. Midlandia is op zoek naar sponsoren die zich kunnen identificeren met onze visie en onze activiteiten

Nadere informatie

WELKOM BIJ s.k.v. NEXUS

WELKOM BIJ s.k.v. NEXUS WELKOM BIJ s.k.v. NEXUS INFORMATIEBOEKJE (2015/2016) HOE HET BEGON De Schiedamse KorfbalVereniging NEXUS (Latijn voor verbinding) is het resultaat van een fusie tussen s.s.c. Harga en c.k.v. ODI. Tot deze

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalvereniging ARENA!

Welkom bij Korfbalvereniging ARENA! Welkom bij Korfbalvereniging ARENA! Leuk dat je lid bent geworden van onze vereniging. Op dit formulier vind je onder andere informatie over het trainen en spelen van wedstrijden bij onze vereniging. Als

Nadere informatie

Welkom bij Basketballvereniging De Kikkers

Welkom bij Basketballvereniging De Kikkers Welkom bij Basketballvereniging De Kikkers BBV De Kikkers is een vereniging met ongeveer 150 leden verdeeld over 8 in competitie spelende jeugdteams, 3 competitie spelende seniorenteams en 3 senioren recreatieteams.

Nadere informatie

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Of denk jij of jouw zoon of dochter erover na om te gaan honk- of softballen bij WSB? Lees dan dit informatiepakket door. Hier vind je alle informatie voor

Nadere informatie

Welkom bij Ready 60. Beste lezer,

Welkom bij Ready 60. Beste lezer, Informatieboekje Welkom bij Ready 60. Beste lezer, Je hebt het informatieboekje van Ready 60 in je handen. Of je nu lid bent, of misschien lid wilt worden van onze vereniging, dit boekje is bedoeld om

Nadere informatie

Infoboekje LKV HET BOSCH

Infoboekje LKV HET BOSCH Infoboekje LKV HET BOSCH Meer dan korfbal alleen! Waarom dit boekje? Dit infoboekje is bedoeld om je nader kennis te laten maken en te informeren over onze korfbalvereniging L.K.V. Het Bosch. Wat leuk

Nadere informatie

Trainen en competitie

Trainen en competitie Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Nationaliteit Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Email adres Telefoon Mobiel nummer Soort lidmaatschap Alleen trainen Trainen en competitie Evt. voorkeur

Nadere informatie

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld!

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld! 1 2 Voorwoord Korfbal is een teamsport. In het korfbal sta je er niet alleen voor. Vanaf nu speel je in een team. Vaak eerst eenvakskorfbal en daarna tweevakskorfbal. Teamsport betekent: je samen inzetten,

Nadere informatie

Christelijke Korfbal Club KINDERDIJK

Christelijke Korfbal Club KINDERDIJK Christelijke Korfbal Club KINDERDIJK Opgericht 6 juni 1953 Sportcomplex MOLENZICHT Gr. v Prinstererstraat, Alblasserdam 078-6915988 Website: www.ckc-kinderdijk.nl Via dit schrijven willen wij je graag

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

Welkom bij ZKC `31. Informatieboekje voor nieuwe leden en ouders

Welkom bij ZKC `31. Informatieboekje voor nieuwe leden en ouders Welkom bij ZKC `31 Informatieboekje voor nieuwe leden en ouders Christelijke Korfbalvereniging ZKC `31 Dr. H.G. Scholtenstraat 14 Sportpark Jagersveld te Zaandam 1. Welkom bij ZKC 31... - 3-2. Geschiedenis...

Nadere informatie

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Welkom! Honkbal en softbal zijn twee nauw verwante takken van sport, welke sporten in Nederland door enige tienduizenden worden beoefend. Zowel

Nadere informatie

VOETBAL- EN KORFBALVERENIGING

VOETBAL- EN KORFBALVERENIGING VOETBAL- EN KORFBALVERENIGING OPGERICHT 31 AUGUSTUS 1939 Informatieboekje JEUGD www.dawschaijk.nl VOORWOORD Hoi, Leuk dat je wil gaan voetballen of korfballen! Bij deze heten we je van harte welkom bij

Nadere informatie

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders Welkom bij K.V. Revival Praktische info voor ouders Broekje/rokje Als je een wedstrijd moet spelen, dan wordt er van je verwacht dat je de volgende kleding aan hebt: Een wit shirt en een bordeauxrood broekje/rokje.

Nadere informatie

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 De Houten 5 Kernwaarden van HC Houten We hebben De HC Houten 5 opgesteld. Het zijn de 5 kernwaarden die invulling geven aan het gedachtegoed van

Nadere informatie

Informatieboekje. Korfbalvereniging ROV Eureka. Alles over onze vereniging. September 2013 1

Informatieboekje. Korfbalvereniging ROV Eureka. Alles over onze vereniging. September 2013 1 Informatieboekje Alles over onze vereniging Korfbalvereniging ROV Eureka September 2013 1 Welkom bij R.O.V. Eureka Rotterdamse Ontspanningsvereniging Eureka is opgericht in 1948. Het veld van Eureka ligt

Nadere informatie

WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA

WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA In dit boekje vind je alle informatie over RKVV wilhelmina WELKOM BIJ de kanaries Fijn dat je gekozen hebt voor RKVV Wilhelmina. Onze voetbalvereniging bestaat al sinds 1897

Nadere informatie

22 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

22 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 22 juni 2019 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 49e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het jaarlijkse evenement

Nadere informatie

Wie, wat waar en hoe bij ODIK. Februari 2016

Wie, wat waar en hoe bij ODIK. Februari 2016 Wie, wat waar en hoe bij ODIK Februari 2016 1 Inhoudsopgave Welkom bij korfbalverening ckv ODIK... 4 De competitie... 5 Sportkleding... 6 Trainingen... 6 Lidmaatschap... 7 Wanneer mag ik wedstrijden spelen?...

Nadere informatie

Informatieboekje. K.V. Leonidas

Informatieboekje. K.V. Leonidas Informatieboekje K.V. Leonidas 1 Voorwoord Beste lezer, Hartelijk welkom bij korfbalvereniging Leonidas uit Noordwolde! Korfbalvereniging Leonidas is opgericht op 29 mei 1942 en nog altijd springlevend!

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

www.geel-wit.nl Taken van de Leider

www.geel-wit.nl Taken van de Leider Taken van de Leider De Zaterdag: Zorgt er samen met de ouders van de spelers voor dat er voldoende vervoer naar uitwedstrijden is. Maakt de opstelling en houdt de wisselbeurten bij Plaatsen en/of verwijderen

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

De korfbalclub algemeen:

De korfbalclub algemeen: Informatieboekje van Korfbalclub Harich. De korfbalclub algemeen: De Korfbal Club Harich is op 12 maart 1960 opgericht. Omdat er nog geen sport werd beoefend in Harich, koos men voor de gemengde sport

Nadere informatie

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 09 juni 2018 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 48e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

REGLEMENT KORFBAL. Laatste wijzigingsdatum: 14 juni 2004 Ingangsdatum: 1 juli Definities

REGLEMENT KORFBAL. Laatste wijzigingsdatum: 14 juni 2004 Ingangsdatum: 1 juli Definities Definities Artikel 1 1. In dit reglement wordt verstaan onder spelers, leden van de vereniging, die binnen Sportverenging Phoenix de korfbalsport beoefenen. 2. Het beoefenen van de korfbalsport kan zowel

Nadere informatie

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016 Pagina 1 van 5 Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016 Ja, ik wil graag lid worden van ASC Najaden en lever dit formulier in bij de secretaris, samen met het incassomachtigingsformulier,

Nadere informatie

Informatiebrochure. Seizoen Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November Informatiebrochure

Informatiebrochure. Seizoen Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November Informatiebrochure Informatiebrochure Seizoen 2011 2012 Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2011 Informatiebrochure 2011-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 2 Inleiding:... 3 De besturen:... 5 Bestuur:...

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

Informatieboekje. K.V. Leonidas

Informatieboekje. K.V. Leonidas Informatieboekje K.V. Leonidas 1 Voorwoord Beste lezer, Hartelijk welkom bij korfbalvereniging Leonidas uit Noordwolde! Korfbalvereniging Leonidas is opgericht op 29 mei 1942 en nog altijd springlevend!

Nadere informatie

Welkom op Roomburg! 4 september 2019

Welkom op Roomburg! 4 september 2019 Welkom op Roomburg! 4 september 2019 Inhoud van deze kennismaking Wie zijn we Waar staan we voor Trainingen en wedstrijden De rol van ouders op Roomburg LHC Roomburg voor jullie Hockey door de jaren heen

Nadere informatie

1. Inleiding: een bewaargids met informatie voor jeugdleden

1. Inleiding: een bewaargids met informatie voor jeugdleden 1. Inleiding: een met informatie voor jeugdleden Dit is de van Fortis. In deze gids staat de basis informatie over Fortis die nieuwe leden nodig hebben. De informatie is bedoeld om de nieuwe jeugdleden

Nadere informatie

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 Inhoudsopgave Introductie KV Vitesse 3 Bordsponsoring Veld 5 Bordsponsoring Veld & Zaal 6 Bordsponsoring scorebord Veld 7 Korfsponsoring Veld & Zaal 8 Shirtsponsoring

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER voor nieuwe korfballeden

AANMELDINGSFORMULIER voor nieuwe korfballeden Rabobankrek. 1235.60.179 AANMELDINGSFORMULIER voor nieuwe korfballeden Datum van aanmelding... Voornaam... Achternaam... Adres... Postcode en woonplaats... Geboortedatum... Telefoonnummer (vast en mob)...

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalvereniging ARENA!

Welkom bij Korfbalvereniging ARENA! Welkom bij Korfbalvereniging ARENA! Leuk dat je lid bent geworden van onze vereniging. Op dit formulier vind je onder andere informatie over het trainen en spelen van wedstrijden bij onze vereniging. Als

Nadere informatie

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 6 juni 2015 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 45e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

Jeugd Informatiepakket. Opgericht 1916

Jeugd Informatiepakket. Opgericht 1916 Jeugd Informatiepakket Opgericht 1916 1 Opgericht 1916 Jeugd informatie pakket Correspondentieadres: Albatrospad 28 1021 TR AMSTERDAM Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wie zijn wij?... 3 3. Wat is korfbal?...

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalvereniging ARENA!

Welkom bij Korfbalvereniging ARENA! Welkom bij Korfbalvereniging ARENA! Leuk dat je lid bent geworden van onze vereniging. Op dit formulier vind je onder andere informatie over het trainen en spelen van wedstrijden bij onze vereniging. Als

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Senioren aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 Versie 2014.2

Pagina 1 van 8 Versie 2014.2 Pagina 1 van 8 Versie 2014.2 Inleiding Gemengd, intensief, veelzijdig, zaal- en veldcompetitie, overal kunnen scoren, maar ook recreatie, gezelligheid, spontaniteit en gebondenheid. Dit zijn de sterke

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

INFORMATIE G.K.V. ONS CLUBJE VOOR OUDERS & NIEUWE JEUGDLEDEN

INFORMATIE G.K.V. ONS CLUBJE VOOR OUDERS & NIEUWE JEUGDLEDEN versie 1 (1 Febr. 2010) INFORMATIE G.K.V. ONS CLUBJE VOOR OUDERS & NIEUWE JEUGDLEDEN Voorwoord Nieuwe leden, en hun ouders, van harte welkom bij G.K.V. Ons Clubje. Wij hopen dat u zich thuis zult voelen

Nadere informatie

Informatieboekje. voor nieuwe leden van RKC

Informatieboekje. voor nieuwe leden van RKC voor nieuwe leden van RKC Rotterdamse Korfbal Combinatie, Abeelweg 15, Postbus 33111, Tel: 010-4181999 3005 EC Rotterdam www.rkc-korfbal.nl Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Wat is KORFBAL?... 4 De geschiedenis

Nadere informatie

De voorzitter, de jeugdcoördinatoren en de sportieve cel zullen toezien op het navolgen van dit sportief charter.

De voorzitter, de jeugdcoördinatoren en de sportieve cel zullen toezien op het navolgen van dit sportief charter. WeGi Volley Groot Lille: Sportief Charter geupdate 2014-03-02 WeGi Volley Groot Lille is een sportclub met een aanbod op maat. Hiermee bedoelen we dat iedereen volgens zijn/haar niveau aan volleybal kan

Nadere informatie

WELKOM BIJ VV RHELICO 2015-2016. Informatie voor leden

WELKOM BIJ VV RHELICO 2015-2016. Informatie voor leden Informatie voor leden WELKOM BIJ VV RHELICO 2015-2016 In dit boekje tref je, als nieuw lid van de voetbalvereniging Rhelico, de eerste algemene informatie aan om je een beetje wegwijs te maken. Het is

Nadere informatie

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan EB Moordrecht Informatie voor nieuwe jeugdleden

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan EB Moordrecht  Informatie voor nieuwe jeugdleden Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl Informatie voor nieuwe jeugdleden CTZ IJsselvogels ctz@ijsselvogels.nl Juni 2016 Korfballen bij IJsselvogels: echt leuk!

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Normen en Waarden. Beste Leden, supporters en ouders van onze jeugdleden,

Normen en Waarden. Beste Leden, supporters en ouders van onze jeugdleden, Normen en Waarden Beste Leden, supporters en ouders van onze jeugdleden, Hier treft u aan, doelgroepgericht, onze normen en waarden bij DVG. Waarom aandacht geven aan dit tegenwoordig veelvuldig genoemde

Nadere informatie

D.K.V. infoboekje ZWART-WIT. t in Deld. a l l een k

D.K.V. infoboekje ZWART-WIT. t in Deld. a l l een k D.K.V. infoboekje ZWART-WIT ee an d r a l l een k or fb al! m Zw ar t in Deld i en W t- Voorwoord In dit bewaar-boekje staat informatie over onze club. Hiermee willen we u laten zien hoe een en ander binnen

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET FC LEO

INFORMATIEPAKKET FC LEO INFORMATIEPAKKET FC LEO Versie: 21-09-2015 - Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud Van harte welkom bij FC LEO Namens de gehele club willen we je van harte welkom heten bij de voetbalclub van de Marne,

Nadere informatie

De korfbalclub algemeen:

De korfbalclub algemeen: Informatieboekje Korfbalclub Harich. De korfbalclub algemeen: De Korfbal Club Harich is op 12 maart 1960 opgericht. In de zuidwesthoek van Friesland, waar betrekkelijk weinig korfbal wordt gespeeld, is

Nadere informatie

Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013

Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013 Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013 Welkom De vereniging DVG Organisatie DVG Programma Wat mag u verwachten van DVG? Rollen coördinatoren, Technische Commissie Jeugd, leiders

Nadere informatie

Bestuur Dagelijks bestuur : Voorzitter + Secretaris + Penningmeester Bestuurslid algemene-, accommodatie-, jeugdzaken Commissievoorzitters (6)

Bestuur Dagelijks bestuur : Voorzitter + Secretaris + Penningmeester Bestuurslid algemene-, accommodatie-, jeugdzaken Commissievoorzitters (6) INFORMATIE VOETBALVERENIGING HSC 28 Organisatie van de vereniging Onze vereniging heeft een bestuur welke is opgebouwd uit een dagelijks bestuur, en commissieleden, n.l. bij voorkeur de voorzitters van

Nadere informatie

Sportkaart Zelhem INFORMATIE

Sportkaart Zelhem INFORMATIE Sportkaart Zelhem INFORMATIE INTRODUCTIE KLEURPLAAT Beste ouders, verzorgers en kinderen van t Loo, Naar het idee van korfbalvereniging S.E.V Zelhem gaan we in Zelhem starten met een Sportkaart. Door deze

Nadere informatie

Blue Arrows Basketball

Blue Arrows Basketball Blue Arrows Basketball Dé coolste sport op de Heuvelrug! Sponsormogelijkheden Seizoenen 2010 2014 Hoofdsponsor Stersponsor Teamsponsor Specials Donateur Draag ook bij aan een sportieve en succesvolle samenwerking!

Nadere informatie

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl. Informatie voor nieuwe jeugdleden

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl. Informatie voor nieuwe jeugdleden Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl Informatie voor nieuwe jeugdleden JTC IJsselvogels jtc@ijsselvogels.nl December 2008 Korfballen bij IJsselvogels: echt

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013.

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Op iedere plaats in dit reglement dient men voor hij te lezen hij/zij en voor zijn zijn/haar. Artikel

Nadere informatie

WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING AKC BLAUW-WIT

WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING AKC BLAUW-WIT WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING AKC BLAUW-WIT 1 Inhoud Welkom en Introductie over de vereniging... 3 Wat is korfbal?... 4 Praktische informatie... 5 Trainen en spelen... 5 Afspraken rond training... 5 Competitie

Nadere informatie

CONCEPT HANDBOEK COACHES

CONCEPT HANDBOEK COACHES CONCEPT HANDBOEK COACHES Daar waar in dit handboek wordt gesproken over coach wordt ook een assistent coach, hulp coach en/of leider en/of trainer bedoeld. Dit handboek is met name bestemd voor de teams

Nadere informatie

Voetbalvereniging Sporting Krommenie

Voetbalvereniging Sporting Krommenie Informatieboekje Voetbalvereniging Sporting Krommenie Sporting Krommenie, een Zaanse voetbalvereniging, opgericht op 28 mei 1999 (fusie GVO/KVV) Sportcomplex Provily Sportpark Tel. clubgebouw: 075 628

Nadere informatie

Aandachtspunten nieuwe leden:

Aandachtspunten nieuwe leden: Aandachtspunten nieuwe leden: Welkom bij Smash, Met elkaar proberen we zoveel mogelijk plezier te beleven aan het volleyballen. Daar heb je natuurlijk niet alleen een team voor nodig dat zowel in als buiten

Nadere informatie

Korfbalvereniging Stadskanaal 74

Korfbalvereniging Stadskanaal 74 2 Als je lid wordt van korfbalvereniging Stadskanaal 74 Een praktische handleiding voor een nieuw jeugdlid en voor de ouder/verzorger Allereerst heten we u en uw kind van harte welkom bij korfbalvereniging

Nadere informatie

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden Pagina 1 van 5 Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2016-2017 Ja, ik wil graag lid worden van ASC Najaden en lever dit formulier in bij de secretaris, samen met het incassomachtigingsformulier,

Nadere informatie

Welkom bij ZKC `31. Informatieboekje voor nieuwe leden en ouders. Christelijke Korfbalvereniging ZKC `31

Welkom bij ZKC `31. Informatieboekje voor nieuwe leden en ouders. Christelijke Korfbalvereniging ZKC `31 Welkom bij ZKC `31 Informatieboekje voor nieuwe leden en ouders Christelijke Korfbalvereniging ZKC `31 Dr. H.G. Scholtenstraat 14 Sportpark Jagersveld te Zaandam 1. Welkom bij ZKC 31... - 3-2. Geschiedenis...

Nadere informatie

Vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering op 25 november 2013.

Vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering op 25 november 2013. Huishoudelijk reglement SHE Bedrocks Vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering op 25 november 2013. Artikel 1 Algemene bepalingen 1) De vereniging genaamd Soft en Honkbalvereniging Emmen, hierna te

Nadere informatie

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website Amsterdamse Christelijke Korfbal Vereniging ORANJE-NASSAU opgericht 10 januari 1919 Korfbalvereniging Oranje-Nassau bestaat al sinds 1919 en drukt winst niet alleen uit in doelpunten en kampioenschappen.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement 2018 Zoals vastgesteld door het bestuur op 8 januari 2018.

Huishoudelijk reglement 2018 Zoals vastgesteld door het bestuur op 8 januari 2018. Huishoudelijk reglement 2018 Zoals vastgesteld door het bestuur op 8 januari 2018. Artikel 1: algemeen 1. Dit huishoudelijk reglement geeft een aanvulling met regels en bepalingen op, en een nadere uitwerking

Nadere informatie

FC Weesp, dat zijn wij allemaal Thuis bij vrienden

FC Weesp, dat zijn wij allemaal Thuis bij vrienden FC Weesp, dat zijn wij allemaal Thuis bij vrienden Introductie FC Weesp dat zijn wij allemaal! Dat is een mooie kreet, hoe vullen we dat nu in en wat betekent het concreet? Hieronder vind je de verdere

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord Hierbij meld ik mij aan als lid van de voetbalvereniging Sportclub Emmeloord. Achternaam : Voorletters/ Voornaam : Adres : Postcode / Plaats : Telefoon

Nadere informatie

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68 Het reglement is ontworpen door het bestuur in 2012 en is goedgekeurd door de leden op de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2012. Het reglement

Nadere informatie