The tightknit. tribe of Monkihair

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "The tightknit. tribe of Monkihair"

Transcriptie

1 The tightknit tribe of Monkihair

2 Hey! I m Shay!

3 Ik ben een bevlogen, zelfverzekerde en creatieve meid en ik word vaak als pionier gezien vanwege mijn gevoel voor stijl. Ik ben een echte doener en ik denk niet te lang na over een beslissing. Ik ben altijd op zoek naar de meest gekke versie van mijzelf, waardoor ik veel experimenteer met mijn uiterlijk. Mijn haar is één van de belangrijkste onderdelen van mijn uiterlijk om mee te experimenteren.

4 bits of the life of Shay Het eerste wat ik doe in de ochtend is het openen van social media om alle likes en comments te checken die ik via mijn social media heb gekregen. Dat zijn er vaak een stuk of 200. Ik kies s ochtends altijd een outfit waar kleur in voorkomt. No matter what! Wanneer ik de perfecte outfit heb uitgekozen voor de dag, maak ik nog snel even een selfie (of 20) en een snapchat. I love Snapchat. Iedere dag kijk ik filmpjes van mijn favoriete YouTubers. Ik ben altijd zo benieuwd naar hoe anderen hun haar verven, stijlen of ontkleuren; I love DIY! Ik heb nu pas een week roze haar, maar ben deze kleur eigenlijk al weer zat. Ik houd van verandering en verander mijn haar ongeveer één keer per maand. Vanavond dus maar weer even een nieuwe kleur uitproberen.

5 Iedere week is gevuld met afspraken met mijn vriendinnen om samen iets creatiefs te maken om te kunnen posten op onze social media. Vandaag heb ik bijvoorbeeld afgesproken met mijn beste vriendinnen om foto s te gaan maken bij de nieuwste hotspot van Amsterdam. Vroeger waren ik en mijn vriedinnen de outsiders van de school, met onze uitgesproken stijl en creatieve interesses. Gelukkig hebben we elkaar gevonden en embracen we onze gekheid. Naast mijn creatieve, drukke vrije tijds bestaan, ga ik ook gewoon nog naar school. Ik studeer aan het AMFI en vandaag heb ik toevallig een gastcollege van mij favoriete regisseur: David Lynch! s Avonds zit ik ook niet stil, ik heb nameijk mijn eerste gig in Waterkant vanavond. Ik hoop dat mijn nieuwe mixtape aanslaat! ik ben een ontzettend bezig bijtje; ik zou niet anders willen!

6 demographics Het grootste gedeelte van ons heeft minder dan 500 te besteden per maand. Maar hey, we houden van sale shopping en verkopen vaak kleding via Facebook groepen of Marktplaats. Zo verdienen we nog wat bij. De meesten van ons volgen een creatieve studie, zoals fotografie, grafisch vormgeven of een modegerelateerde opleiding. in een studentenhuis. Niet zo n smerig huis, maar een huis vol met dezelfde types. Echt een fashionable studentenhuis. Natuurlijk zijn er ook de jonkies onder ons die nog niet op zichzelf wonen, maar die wonen wel heel luxe bij hun ouders in dezelfde grote stad. Ik geef ze groot gelijk, waarom zou je dan al op jezelf gaan? Onze leeftijd variëert tussen de 16 en 25 jaar. Maar eigenlijk zijn wij niet in leeftijd te vangen. Iedereen met dezelfde mindset is part of the crew. We wonen ondertussen vrijwel allemaal op onszelf in de grote stad. We hebben een eigen studio of wonen met meerderen Naast dat we dus vaak handelen met onze kleding, hebben veel van ons een bijbaantje in de detailhandel of de horeca. Sommigen hebben al hun eigen kleine bedrijfje en verdienen hier ook wat mee. We proberen deze bijbaantjes zo goed mogelijk te combineren met onze drukke studie. Dat valt soms niet mee!

7 Het grootste gedeelte van ons heeft minder dan 500,- te besteden per maand.

8 wij kunnen ons de hele dag vermaken met het afstruinen van social media, op zoek naar inspiratie.

9 online behaviour Al onze tijd gaan zitten in social media. We besteden meer dan zeven uur per dag online en Facebook, Instagram en YouTube zijn dan echt onze favorites. We kunnen ons de hele dag vermaken met het afstruinen van social media, op zoek naar inspiratie. Social media wordt door ons vooral gevuld met outfitfoto s, inspiratie en selfies. Daarnaast vinden we het super interessant wat onze vrienden, vriendinnen en iconen op een dag allemaal doen. We volgen ze dan ook op de voet. Tot diep in de nacht kunnen wij achter onze laptop zitten, kijkend naar YouTube tutorials. Deze gaan vooral over make up of haar en wat je daar allemaal mee kunt doen. We vinden de tips & tricks die ze geven heel leuk en vinden het ontzettend leuk om in gesprek te gaan met de andere meiden die kijken. We plaatsen dan vaak een reactie en delen onze eigen ervaringen m.b.t. het onderwerp. the facts 58% van de doelgroep geeft aan op een vrije middag het liefst social media af te struinen op zoek naar inspiratie 86% gebruikt social media om een kijkje te nemen in andermans leven De doelgroep heeft gemiddeld 170 selfies op hun telefoon staan 67% van de doelgroep besteedt 5 uur per dag op social media 86% van de doelgroep kijkt YouTube tutorials, de meesten haar of make-up gerelateerd.

10 personality Wij zijn echte doeners. We denken niet lang na over een beslissing, maar doen het gewoon. We zijn impulsief en leven met ons hart en gevoel. Als we iets willen, gaan we er volledig voor. We zijn dare devils en basic hoort niet in ons straatje thuis. We verleggen graag grenzen en zijn zelden bang om te falen. We geloven in onszelf. Het klinkt misschien een beetje arrogrant, maar we worden vaak gezien als een leider. Anderen vinden ons inspirerend, omdat wij vaak als eerste met iets nieuws beginnen. We zijn best vooruitstrevend en worden als trendzetters gezien. We willen altijd iets nieuws ontdekken, omdat we snel op dingen uitgekeken zijn. Vele anderen volgen ons dan. We zijn vrij individualistisch, maar zijn ons er ook van bewust dat we echt één grote groep samen zijn. Crew love is heel belangrijk voor ons, het gevoel dat we ergens bij horen en ergens onderdeel van zijn. Verder zijn we heel visueel ingesteld. We preferen dan ook beeld boven tekst. Bewegend beeld vinden we nog net wat aantrekkelijker dan een foto, maar in principe prikkelt het ons beiden. Als het maar visueel is. We zijn erg wispelturige types en daardoor wisselen we less is more af met more is more. Wel zijn we áltijd kleurrijk en willen we er altijd uitpringen met onze look.

11 Wij zijn dare devils en basic hoort niet in ons straatje thuis. We verleggen graag grenzen en zijn niet bang om te falen.

12 spare time Als we toevallig niet heel druk zijn met onze studie of als onze agenda onverwachts leeg is, dan gaan we er het liefst op uit. Concerten, musea, events... kom maar op! Maar natuurlijk kunnen ook wij een hele middag op de bank hangen met onze favoriete series. Wel in het gezelschap van onze vriendinnen. Ook worden we blij van lekker creatief bezig zijn, zoals fotograferen, muziek maken, zingen, dansen of met ons uiterlijk bezig zijn en hiermee experimenteren. We hebben allemaal op onze bucket list staan om te reizen. We willen zoveel mogelijk van de wereld zien en onze horizon verbreden. Tot die tijd vermaken we ons op Pinterest en Tumblr op zoeken we naar de perfecte bestemmingen. Als we toevallig niet heel druk zijn met onze studie of als onze agenda onverwachts leeg is, dan gaan we er het liefst op uit. Concerten, musea, events... kom maar op!

13 Spare time? Me? Haha.

14 we willen onszelf altijd uitdagen om next level te gaan qua stijl.

15 style Wij halen onze inspiratie vooral van de mensen om ons heen, van de straat en van social media. Instagram is echt een grote inspiratiebron voor ons. Als we een keer inspiratieloos zijn, scrollen we een beetje door Instagram en creëren vervolgens onze eigen versie. Kenmerken Comfortabel Girly Opvallend Speels Kleurrijk Origineel Urban Experimenteel Eclectisch Je zou ons kunnen omschrijven als eclectisch, kleurrijk, speels, opvallen en girly.

16 icons We kunnen niet echt één persoon noemen. De meeste inspiratie halen wij van de straat, van mensen om ons heen, films en social media. Als we echt even gevoed moeten worden met inspiratie, zijn de vloggers Helen Anderson, Chrissyp, IamKareno, Brittany Balyn en Tasha Leelyn onze favorietjes.

17 Wanneer we gevoed willen worden met inspiratie, gaan we filmpjes van onze favoriete Youtubers kijken.

18 why we love monki?

19 Als wij aan Monki denken, dan denken we aan playful, eigenwijs, different, extraordinary en crazy. Dit sluit naadloos aan op onze stijl en identiteit. Monki is het enige merk wat mij trendy items biedt waar je toch jouw eigen originele stijl mee kunt creëren. Monki biedt mij altijd iets geks, iets verrassends en altijd voor een betaalbare prijs. Monki is nooit saai. Monki is het merk dat mijn stijl nog unieker maakt.

20 haar is net zo belangrijk als kleding.

21 hair obsession Haar is voor ons heel belangrijk. Het is ons visitekaartje en het maakt je look helemaal af. Het is één van de eerste uiterlijke kenmerken die een ander opvalt. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat je d.m.v. je haar je identiteit over laat komen. Be who you wanna be, girl! Omdat het ons te veel geld kost om iedere maand naar de kapper te gaan, doen we veel zelf. We leren van YouTube tutorials en gaan vervolgens zelf experimenteren. We maken er ook wel eens een gezellige middag van met vriendinnen waarbij we elkaars haar gaan verven. Veel leuker en goedkoper dan naar de kapper gaan. We weten zelf immers het beste wat we willen. the facts 80% van de doelgroep geeft aan dat haar net zo belangrijk is als kleding 67% van de doelgroep geeft aan vaker met hun haar te willen experimenteren, maar vindt het zonde dat hun haar zo wordt beschadigd 83% van de doelgroep experimenteert zelf met hun haar, omdat ze naar de kapper gaan te duur vinden of niet vertrouwen 75% van de doelgroep vindt het huidige aanbod van trendy haarverf & haarstukken slecht; ze spelen niet in op de laatste trends 100% van de doelgroep geeft aan de huidige haarspeciaalzaken + verkopers oubollig en niet aantrekkelijk te vinden en gaat daarom niet naar binnen 67% van de doelgroep kiest een extravagant kapsel (met veel pastelkleuren) boven een normale haarkleur. Dat vinden ze saai. 75% van de doelgroep vindt uitgesprokenheid het belangrijkste aspect van haar 75% van de doelgroep geeft aan hun kapsel snel zat te zijn, houden van zelf experimenteren, en van nieuwe dingen uitproberen 85% van de doelgroep geeft aan zich te irriteren aan de lange verzendtijden wanneer ze hun haarverf of haarstukken online bestellen. Ze willen het die dag zelf het liefst nog hebben

22 Dit tribe boek is gebaseerd op doelgroep onderzoek binnen Amsterdam en omstreken. Er zijn online enquetes afgenomen en er hebben offline interviews plaatsgevonden. In totaal hebben meer dan 40 mensen meegewerkt aan dit onderzoek waarvan de uitgebreide resultaten te vinden zijn in het procesboek.

Let s introduce you to...

Let s introduce you to... Let s introduce you to... The Millennials The Outspoken Millennials zijn mannen en vrouwen van 20 t/m 28 jaar en een subgroep van de Millennials. Afriek richt haar communicatie momenteel op de Conscious

Nadere informatie

Monkihair is de eerste on trend en betaalbare haarlijn die het mogelijk maakt je crazy look helemaal af te maken om je identiteit volledig te uiten.

Monkihair is de eerste on trend en betaalbare haarlijn die het mogelijk maakt je crazy look helemaal af te maken om je identiteit volledig te uiten. Monkihair is de eerste on trend en betaalbare haarlijn die het mogelijk maakt je crazy look helemaal af te maken om je identiteit volledig te uiten. this is going to be a more = more collection. Een collectie

Nadere informatie

furnlovers mediakit Index: About: 4 Gastbloggers: 5 Social stats: 5 YouTube & Instagram: 6 Samenwerkingen: 7 3

furnlovers mediakit Index: About: 4 Gastbloggers: 5 Social stats: 5 YouTube & Instagram: 6 Samenwerkingen: 7 3 furnlovers mediakit 2 furnlovers mediakit Furnlovers ontdekt, inspireert en verbindt. We ontdekken dagelijks weer nieuwe trends. We inspireren onze volgers met mooie sfeerbeelden, video s, blogs en meer.

Nadere informatie

Écht goede foto s zijn foto s die je raken. Die iets bij je oproepen: een gevoel of herinnering. Foto s die eigen zijn en kenmerkend voor jou als

Écht goede foto s zijn foto s die je raken. Die iets bij je oproepen: een gevoel of herinnering. Foto s die eigen zijn en kenmerkend voor jou als Écht goede foto s zijn foto s die je raken. Die iets bij je oproepen: een gevoel of herinnering. Foto s die eigen zijn en kenmerkend voor jou als fotograaf. Hoe maak je zulke foto s? Stap 1 is leren kijken.

Nadere informatie

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Klinkt simpel natuurlijk! Maar het is echt heel lastig om je passie te ontdekken en er achter te komen wat echt bij je past wanneer je je leeg of ongelukkig voelt. Je wilt

Nadere informatie

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ Disclaimer: Bij het samenstellen van deze 47 tips is

Nadere informatie

DE PERSOONLIJKE BENADERING VAN MISS ETAM

DE PERSOONLIJKE BENADERING VAN MISS ETAM KLANTCASE KLANTCASE DE PERSOONLIJKE BENADERING VAN MISS ETAM 'Mooi jezelf zijn' is het motto van Miss Etam en dat straalt de modeketen ook uit op de social media kanalen. "Als merk met een online shop

Nadere informatie

De persoonlijke benadering van Miss Etam. Klantcase

De persoonlijke benadering van Miss Etam. Klantcase De persoonlijke benadering van Miss Etam Klantcase KLANTCASE De persoonlijke benadering van Miss Etam 'Mooi jezelf zijn' is het motto van Miss Etam en dat straalt de modeketen ook uit op de social media

Nadere informatie

RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media

RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media 12 Tips & tricks 1. Social media - cijfers januari 2017 Bron: www.frankwatching.com 2. Social media - is voor alle leeftijden,

Nadere informatie

Doelgroep onderzoek Martijn van Heezik

Doelgroep onderzoek Martijn van Heezik Doelgroep onderzoek Martijn van Heezik In dit onderzoek ga ik er achter komen wie mijn doelgroep is. Waarom zij patches kopen. Hoe ze deze zouden kopen. Wat belangrijk is voor hun bij het kopen van een

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Nieuwe klanten Nieuwe klanten Trek er op uit Binnen blijven, wachten op klanten is geen goed idee. Werk je samen met een team? Stuur één of enkele medewerkers de straat

Nadere informatie

15 tips om de dag ontspannen te beginnen

15 tips om de dag ontspannen te beginnen 15 tips om de dag ontspannen te beginnen Het is voor werknemers met een drukke agenda vaak moeilijk goed voor hun lichaam te zorgen. Daarom heb je tools nodig om je lichaam en geest te ontspannen. Voor,

Nadere informatie

Herfstvakantie in t Pakhuys

Herfstvakantie in t Pakhuys ISSUE 11 T R E N D U P DAT E 10.2018 Broekenactie Herfstvakantie in t Pakhuys Open zondagen 19 t/m 21 oktober 20 t/m 28 oktober 21 en 28 oktober Het perfecte dagje uit Yes, het is alweer tijd voor de herfstvakantie!

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

Presentatie Pablo van den Berg

Presentatie Pablo van den Berg Presentatie Pablo van den Berg Stabilo Stripe up your life Hoe bereik je jongeren met contentmarketing? Pablo van den Berg 26 juni 2014 INHOUD Over Yune! Contentmarketing! Van Persie flipbook! Stripe up

Nadere informatie

De logo s heb ik zelf gemaakt.

De logo s heb ik zelf gemaakt. Voorwoord: Mijn tijdschrift gaat vooral over YouTube, want dat is een van mijn grootste hobby s. Ook zit er veel van mijn persoonlijkheid in. Voor deze opdracht heb ik vooral naar mezelf gekeken en het

Nadere informatie

Informatiepakket familiefotografie. Versie

Informatiepakket familiefotografie. Versie Informatiepakket familiefotografie Versie 2016-02 Werkwijze Ten eerste welkom! Leuk dat jullie familiefoto s willen laten maken en daarom dit informatiepakket bekijken. Ik zal beginnen met wat te vertellen

Nadere informatie

Informatiepakket familiefotografie. Versie

Informatiepakket familiefotografie. Versie Informatiepakket familiefotografie Versie 2018-01 Werkwijze Ten eerste welkom! Leuk dat jullie familiefoto s willen laten maken en daarom dit informatiepakket bekijken. Ik zal beginnen met wat te vertellen

Nadere informatie

Als jij een leraar zou zijn, wat zou je de klas dan willen leren over cyberpesten? Hoe zou je aan iemand anders kunnen uitleggen wat pesten is?

Als jij een leraar zou zijn, wat zou je de klas dan willen leren over cyberpesten? Hoe zou je aan iemand anders kunnen uitleggen wat pesten is? Hoe zou je aan iemand anders kunnen uitleggen wat pesten is? Als jij een leraar zou zijn, wat zou je de klas dan willen leren over cyberpesten? Denk je dat er verschillen zijn tussen pesten en cyberpesten?

Nadere informatie

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI H.A.N.G. PLEKKEN Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI Binnenkort ga je met je klas op bezoek bij het Nederlands Architectuur instituut (NAi). Daar zal je het programma H.A.N.G. plekken volgen.

Nadere informatie

OP WELKE SOCIAL MEDIA BEREIK JE VERSCHILLENDE GENERATIES

OP WELKE SOCIAL MEDIA BEREIK JE VERSCHILLENDE GENERATIES OP WELKE SOCIAL MEDIA BEREIK JE VERSCHILLENDE GENERATIES Intensief gebruik van Facebook is voor veel Nederlanders verleden tijd, vooral voor de jongste generaties. Toch zijn we social media nog lang niet

Nadere informatie

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU.

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU. Vandaag ga je beginnen met een negativiteitsdetox, voor de rest van de tijd dat je met deze modules bezig bent. Door social media en tijdschriften en de gewone media krijg je mega veel beelden van hoe

Nadere informatie

WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE

WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE ABOUT SPACECAKE DESIGN WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE Spacecake is een jong en veelzijdig design merk wat zich richt op het bedenken en creëren van de meest originele en uiteenlopende

Nadere informatie

CosmoGIRL! FACTS. Bron: NOM 2016

CosmoGIRL! FACTS. Bron: NOM 2016 MEDIA KIT 2018 CosmoGIRL! Born to Lead. CosmoGIRL! streeft ernaar te inspireren, ondersteunen en motiveren vanuit de rol van de fashionable zus en de positieve vriendin van de sprankelende lezeressen;

Nadere informatie

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ?

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? Hoe zie jij jezelf in 2020? Hoe zi et jouw leven er uit i n 2020? Ben j e da n vaardi g gen oeg om a ll e ver an d er i ngen bij te benen? Je ei gen keuzes d aar in te m aken

Nadere informatie

MODULE 6. concept & positionering

MODULE 6. concept & positionering MODULE 6 concept & positionering OPDRACHT 6.1: JOUW MARKETING HOE JE MET MARKETING JE PLEK IN DE MARKT INNEEMT VANUIT JOUW CONCEPT Misschien herken je het wel. Te druk met het helpen van je klanten, en

Nadere informatie

POWERTOOL vragen. In hun juiste volgorde. Om een leven te bouwen dat past bij wie jij bent en dat lekker voelt, met Geluk als grondtoon

POWERTOOL vragen. In hun juiste volgorde. Om een leven te bouwen dat past bij wie jij bent en dat lekker voelt, met Geluk als grondtoon POWERTOOL 10 YOUPOWER :4 ESSENTIËLE VRAGEN 4 vragen. In hun juiste volgorde. Om een leven te bouwen dat past bij wie jij bent en dat lekker voelt, met Geluk als grondtoon 1 4 vragen. In hun juiste volgorde.

Nadere informatie

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g # A R T P U B N L W W W. A R T P U B. N L A R T P U B O N S V E R H A A L ArtPub is hét creatieve

Nadere informatie

sochicken - broeden op een leuker leven.

sochicken - broeden op een leuker leven. Steeds leuker worksheet 1 Je leven steeds leuker maken - in kleine stappen Ben je klaar om jezelf een kickstart te geven? Om je leven in een opwaartse spiraal te brengen in kleine, praktische stappen?

Nadere informatie

Wijs & Eigen. Magazine. Wijs en eigen. Koffer vol geluk. Eigenwijze feiten. Special Edition N Achter de schermen

Wijs & Eigen. Magazine. Wijs en eigen. Koffer vol geluk. Eigenwijze feiten.  Special Edition N Achter de schermen Wijs & Eigen Magazine Wijs en eigen Achter de schermen Koffer vol geluk In 6 stappen een relatie met jezelf beginnen! Eigenwijze feiten Dingen die jij niet wilt horen, maar wel écht wilt weten! Special

Nadere informatie

GROTE WOONONDERZOEK. Hoe woonwinkelt Nederland in 2015? WHITEPAPER

GROTE WOONONDERZOEK. Hoe woonwinkelt Nederland in 2015? WHITEPAPER GROTE WOONONDERZOEK Hoe woonwinkelt Nederland in 2015? 01 WHKMP S GROTE WOONONDERZOEK van inspiratie tot aankoop DirectResearch heeft meer dan 750 respondenten ondervraagd in opdracht van wehkamp Toen

Nadere informatie

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE VOOR het LEUKSTE e j t i u m tea WAT DOET EEN CREATIEF UITJE MET JOUW BEDRIJF? dan waar je op dat moment mee bezig bent. Dus ook niet aan die lastige casus. Paintbar GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE A!

Nadere informatie

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt.

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt. l o o h c s h g i H O V M@ Wat is Highschool? Op school vergroot je je kennis en leer je vaardigheden binnen verschillende vakken als Nederlands, biologie, wiskunde en geschiedenis. Dat programma is voor

Nadere informatie

Personen in de langdurige zorg, opzoek naar kennis

Personen in de langdurige zorg, opzoek naar kennis Personen in de langdurige zorg, opzoek naar kennis Graag willen we kennis in de langdurige zorg optimaal laten stromen. Toegankelijk, op de plek en in de vorm die past bij de gebruiker. Zodat de zorg daar

Nadere informatie

CHANGING THE WORLD BEGINS NOW JOIN OUR TRIBE.

CHANGING THE WORLD BEGINS NOW JOIN OUR TRIBE. CHANGING THE WORLD BEGINS NOW JOIN OUR TRIBE. PREDATOR PACKLEADER Bedankt voor je interesse om Predator Packleader te worden. Het is onze missie om de wereld gezonder te maken voor mensen, de planeet en

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke Hartelijk welkom en wat mooi dat je mijn nieuwe E-book hebt gedownload. Dit E-book gaat over hoe je met veel minder kleding eindeloos kunt combineren. Tevens

Nadere informatie

Kate Brunton van ESI LIVE noemt zich > Chief Business Development Officer

Kate Brunton van ESI LIVE noemt zich > Chief Business Development Officer 1 2 Kate Brunton van ESI LIVE noemt zich > Chief Business Development Officer 3 Indelen in groepjes van 3 Het is maandagmorgen 30 oktober 2017.gisteren was de closingparty van DDW 2017, staan kan je amper

Nadere informatie

Mediakit. Met de leukste games, het nieuwste speelgoed en het laatste nieuws over films,televisie, YouTube, strips, gadgets en evenementen.

Mediakit. Met de leukste games, het nieuwste speelgoed en het laatste nieuws over films,televisie, YouTube, strips, gadgets en evenementen. Mediakit 2019 Met de leukste games, het nieuwste speelgoed en het laatste nieuws over films,televisie, YouTube, strips, gadgets en evenementen. Beeld: 123rf Doelgroep STOER is hét fun merk voor kinderen

Nadere informatie

Merkanalyse GERALDINE MEEUWISSEN ANTOINE VAN DEN BERG

Merkanalyse GERALDINE MEEUWISSEN ANTOINE VAN DEN BERG Merkanalyse M E R K W I J Z E R O U D & N I E U W ( I N C L. P E R S O N A ' S ) E N ( H E R ) P O S I T I O N E R I N G GERALDINE MEEUWISSEN 414475 ANTOINE VAN DEN BERG oude situatie Eline is een vrolijke,

Nadere informatie

INTRO. God spreekt, dagelijks, kies jij ervoor je op zijn stem te focussen en gehoorzaam te zijn? Pr. Rob & Joël de Boer

INTRO. God spreekt, dagelijks, kies jij ervoor je op zijn stem te focussen en gehoorzaam te zijn? Pr. Rob & Joël de Boer INTRO We leven in een tijd waar afleiding één van de grootste obstakels is in het verstaan van Gods stem. Een obstakel dat deel is van de strategie van de satan om ons uit Gods bestemming te halen en ons

Nadere informatie

Het is uitverkoop! Dress to Impress

Het is uitverkoop! Dress to Impress Het is uitverkoop! Dress to Impress Ook een beetje veel uitgegeven in december en moet je eigenlijk weer een beetje sparen in januari? Of ben je er juist helemaal klaar voor? De uitverkoop! Tijd om te

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 3. Algemene tips Tips voor mama 8. Tips voor kinderen. 10. Kledinginspiratie meisjes.. 11

Inhoudsopgave. Inleiding 3. Algemene tips Tips voor mama 8. Tips voor kinderen. 10. Kledinginspiratie meisjes.. 11 WHAT TO WEAR GUIDE Inhoudsopgave Inleiding 3 Algemene tips... 4 Tips voor mama 8 Tips voor kinderen. 10 Kledinginspiratie meisjes.. 11 Kledinginspiratie jongens.. 12 Kledinginspiratie baby s 13 Alle tips

Nadere informatie

PROFIELONDERZOEK. Bron: Motivaction research and strategy onderzoek onder 640 vrouwelijke respondenten

PROFIELONDERZOEK. Bron: Motivaction research and strategy onderzoek onder 640 vrouwelijke respondenten PROFIELONDERZOEK Bron: Motivaction research and strategy onderzoek onder 640 vrouwelijke respondenten RESPONDENTEN RELATIE MET HARPER S BAZAAR 95% VAN DE RESPONDENTEN LEEST BAZAAR, WAARVAN; 53% ABONNEE

Nadere informatie

MODE REIZEN PSYCHOLOGIE HET GROTE INTERVIEW WONEN BEAUTY

MODE REIZEN PSYCHOLOGIE HET GROTE INTERVIEW WONEN BEAUTY BRAND BOOK 2017 DOEL GROEP JAN is een glossy, maar biedt ook diepgang en aansprekende verhalen. JAN brengt onderwerpen die de lezer raken en die dicht bij haar en haar leven staan. JAN biedt inhoud, relativering

Nadere informatie

voor al jou mooie plaatjes Bemind Fotografie uit het hart

voor al jou mooie plaatjes Bemind Fotografie uit het hart Bemind Fotografie uit het hart voor al jou mooie plaatjes Wie is bemind? Bemind; geliefd, geliefkoosd, lief, na aan het hart, naverwant,teergeliefd. In 2012 begon ik voor het eerst te bloggen. Ik was een

Nadere informatie

HI ALEXANDER, THE COLLECTOR # IV NICE STUFF COLLECTOR.COM

HI ALEXANDER, THE COLLECTOR # IV  NICE STUFF COLLECTOR.COM THE COLLECTOR 01 ~ 16 02 ~ 16 OF NICE STUFF HI ALEXANDER, NIELS THE COLLECTOR # IV BEELD ~ Niels Alexander van Oene WWW.THE NICE STUFF COLLECTOR.COM 1O vragen aan Niels Alexander die ik al enige tijd via

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

Maak ruimte om te leven

Maak ruimte om te leven Maak ruimte om te leven De visie van IKEA is: "een beter dagelijks leven creëren voor zo veel mogelijk mensen" Dit betekent dat IKEA over de hele wereld woonoplossingen biedt voor een betaalbare prijs.

Nadere informatie

SAAR STYLING. Sjaals om je hoofd. - met -

SAAR STYLING. Sjaals om je hoofd. - met - SAAR STYLING Sjaals om je hoofd - met - 2 HAAR EN SJAALS IN DE KNOOP SAAR STYLING Sjaals om je hoofd - met - FOTO S LEEN VAN DEN MEUTTER HAAR EN SJAALS IN DE KNOOP inhoud Voorwoord 6 Inleiding 9 Inleiding

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94 Inhoud Inleiding 7 deel 1 lees- en kijkbio Hoofdstuk 1 Verhalen vertellen 10 Hoofdstuk 2 Zelf verhalen vertellen 12 Hoofdstuk 3 Voorlezen 16 Hoofdstuk 4 Verhalen lezen 18 Hoofdstuk 5 Verhalen in boeken

Nadere informatie

Docentenhandleiding RADICALLY MINE!

Docentenhandleiding RADICALLY MINE! Docentenhandleiding RADICALLY MINE! Het Van Abbemuseum saai? Vergeet het maar! In het kader van de Radically Mine gaan leerlingen op uiteenlopende manieren aan de slag om een bijdrage te leveren aan dit

Nadere informatie

Vragen die je kunnen helpen

Vragen die je kunnen helpen Vragen die je kunnen helpen 1. Jij hebt het voor het zeggen, maar... je hebt wel een serieuze taak. Jij mag een nieuwe school bedenken. Wat heeft deze school absoluut wel en wat absoluut niet 2. Als je

Nadere informatie

Effectief naar een actief leven. Steven Geldof

Effectief naar een actief leven. Steven Geldof Effectief naar een actief leven. Steven Geldof E-book Effectief naar een actief leven. 2017 Steven Geldof Inspirerende Hutspot Zaandam 2 Inhoudsopgave Inleiding 4 Hoofdstuk 1 Verlangen 6 Worksheet Verlangen

Nadere informatie

Jouw Omgeving - Nieuwe gesprekken

Jouw Omgeving - Nieuwe gesprekken Jouw Omgeving - Nieuwe gesprekken Jouw Omgeving - Nieuwe gesprekken Jouw Omgeving - Nieuwe gesprekken Jouw Omgeving - Nieuwe gesprekken Jouw Omgeving - Nieuwe gesprekken creatieve en flexibele inzet

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

PRIVACY, JONG GELEERD, OUD GEDAAN PHILIPPE DE BACKER VOOR DE KLAS STAATSSECRETARIS VOOR BESTRIJDING VAN DE SOCIALE FRAUDE, PRIVACY EN DE NOORDZEE

PRIVACY, JONG GELEERD, OUD GEDAAN PHILIPPE DE BACKER VOOR DE KLAS STAATSSECRETARIS VOOR BESTRIJDING VAN DE SOCIALE FRAUDE, PRIVACY EN DE NOORDZEE PRIVACY, JONG GELEERD, OUD GEDAAN PHILIPPE DE BACKER VOOR DE KLAS STAATSSECRETARIS VOOR BESTRIJDING VAN DE SOCIALE FRAUDE, PRIVACY EN DE NOORDZEE PRIVACYEXPERIMENT WORDT MIJN PRIVACY BEDREIGD? MOET IK

Nadere informatie

Inhoud Voorwoord Steekproefsamenstelling Resultaten Conclusies

Inhoud Voorwoord Steekproefsamenstelling Resultaten Conclusies Onderzoek Instagram Uitgevoerd door Scholieren.com in november 2015 Inhoud Voorwoord Steekproefsamenstelling Resultaten Conclusies Voorwoord Scholieren.com heeft haar bezoekers middels een enquête vragen

Nadere informatie

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen 5 Tips Hoe Jij Zonder Geld Aan Video Kan Beginnen Door Kevin Souwen De meeste ondernemers werken onnodig te hard Als eerst, heel erg bedankt voor het downloaden van mijn PDF! Het is mijn missie om een

Nadere informatie

Wie is jouw ideale klant? Find your own TRIBE

Wie is jouw ideale klant? Find your own TRIBE Wie is jouw ideale klant? Find your own TRIBE Waar les 5 & 6 stonden voor het meer helder krijgen van jouw WHY en hoe je dat vervolgens kon vertalen naar en verbinden met een duidelijke propositie gaan

Nadere informatie

Doorlopende leerlijn naar thema Nationaal Media Paspoort. Nationale Academie voor Media en Maatschappij

Doorlopende leerlijn naar thema Nationaal Media Paspoort. Nationale Academie voor Media en Maatschappij Doorlopende leerlijn naar thema Nationaal Media Paspoort 1 THEMA 1. Weet wat je ziet Alles wat je ziet in de media is door iemand met bepaalde bedoeling gemaakt. Deze producent wordt door allerlei dingen

Nadere informatie

Vloggen... Je kiest een kinderrecht wat voor jou belangrijk is. Bijvoorbeeld het recht om te spelen of het recht om naar een dokter te kunnen gaan.

Vloggen... Je kiest een kinderrecht wat voor jou belangrijk is. Bijvoorbeeld het recht om te spelen of het recht om naar een dokter te kunnen gaan. Lot s Channel Filmen met Lot Overal ter wereld, ook in Nederland, groeien kinderen op in een omgeving waar ze niet naar school kunnen, in armoede leven of niet veilig zijn. Zolang dit nog voorkomt, blijft

Nadere informatie

Online profileren voor zorgprofessionals

Online profileren voor zorgprofessionals Online profileren voor zorgprofessionals Welkom! Tommie Niessen - Verpleegkundige - Schrijver/blogger - Videomaker Tommie in de zorg Wat gaan we doen? Vragen? Gewoon stellen! Online profileren Hoe ben

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

De nieuwe zorgmedewerker

De nieuwe zorgmedewerker Werkblad De nieuwe zorgmedewerker De zorg verandert in snel tempo. Ook jouw rol als verzorgende of helpende verandert: meer aandacht voor individuele cliënten en hun netwerk. Werken met een zorg-leefplan

Nadere informatie

# Herinner jezelf aan het doel # Plan vaste tijdstippen in (en doe dat nu) # Maak er een gewoonte van # Richt je op één ding # Ga ervoor!

# Herinner jezelf aan het doel # Plan vaste tijdstippen in (en doe dat nu) # Maak er een gewoonte van # Richt je op één ding # Ga ervoor! Werkboek Startmodule - tips Hoe je het meeste leert # Herinner jezelf aan het doel # Plan vaste tijdstippen in (en doe dat nu) # Maak er een gewoonte van # Richt je op één ding # Ga ervoor! 2 Startmodule,

Nadere informatie

Portfolio Rachel Schaven

Portfolio Rachel Schaven Portfolio Rachel Schaven Rachel Schaven Portfolio Rachel Schaven Rachel Schaven teamspeler modefotograaf buitenmens www.rachel-photography.nl Ze droomt van een mooie studio in New York of Berlijn waar

Nadere informatie

Stappenplan voor sportservices ##NSW2018 #BEACTIVE. jouw sport,, jouw club. 15 t//m 29 september.

Stappenplan voor sportservices ##NSW2018 #BEACTIVE. jouw sport,, jouw club. 15 t//m 29 september. Stappenplan voor sportservices ##NSW2018 #BEACTIVE jouw sport,, jouw club 15 t//m 29 september www.nationalesportweek.nl ##NSW2018 #BEACTIVE De Nationale Sportweek 2018 In 2018 hebben we iets te vieren:

Nadere informatie

13/6/2012 TRANSCRIPT RIET INTERVIEW. Sanni

13/6/2012 TRANSCRIPT RIET INTERVIEW. Sanni 13/6/2012 INTERVIEW TRANSCRIPT RIET Naam interviewer Naam respondent Pseudoniem respondent Datum interview 30-05-2012 Plaats interview Alkmaar Begintijd interview 12.00 Eindtijd interview 13.20 Leeftijd

Nadere informatie

HET MERK BEN JIJ! DEZE WORKSHOP IS DAGELIJKS OM 14.00 UUR.

HET MERK BEN JIJ! DEZE WORKSHOP IS DAGELIJKS OM 14.00 UUR. HET MERK BEN JIJ! Is het de locatie? Is het de inrichting van je salon? Zijn het de behandelingen die je geeft? Zijn het de producten die je gebruikt? Of is het gewoon de koffie die je schenkt? Niets van

Nadere informatie

Beeldmaker, Wat mag je trots zijn op het prachtige werk dat je keer op. keer creëert. Als fotograaf en eigenaar van Dusty Blue weet ik

Beeldmaker, Wat mag je trots zijn op het prachtige werk dat je keer op. keer creëert. Als fotograaf en eigenaar van Dusty Blue weet ik DUSTY Beeldmaker, Wat mag je trots zijn op het prachtige werk dat je keer op keer creëert. Als fotograaf en eigenaar van Dusty Blue weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om de juiste plek te

Nadere informatie

Social media. by Gazeuse

Social media. by Gazeuse Social media by Gazeuse Wat is social media? Verzamelnaam voor alle internet-toepassingen om informatie met elkaar te delen Het betreft informatie in de vorm van: tekst (nieuws, artikelen) geluid (podcasts,

Nadere informatie

Tina. Sinds 45 jaar, nu een multimediaal platform

Tina. Sinds 45 jaar, nu een multimediaal platform Tina Sinds 45 jaar, nu een multimediaal platform Verschijning: wekelijks Lezerskern: meisjes 6 t/m 12 jaar (meelezende moeders). Tina is elke week een feestje om te lezen! Tina wil meisjes blij maken,

Nadere informatie

VOOR DE LEUKSTE Bedrijfsuitjes

VOOR DE LEUKSTE Bedrijfsuitjes VOOR DE LEUKSTE Bedrijfsuitjes VAN CREATIVITEIT NAAR GEEF JE CREATIEVE TEAMSPIRIT EEN boost! PRODUCTIVITEIT Wil jij je collega s ook eens op een leuke manier beter leren kennen? Dan wordt het tijd dat

Nadere informatie

JE CULTURELE ZELFPORTRET

JE CULTURELE ZELFPORTRET JE CULTURELE ZELFPORTRET Dit is het culturele zelfportret van Vul alles in hele antwoordzinnen in. Gebruik een ander lettertype of een andere kleur voor de antwoorden. Plak hier je pasfoto Film/tv 1 Ga

Nadere informatie

Lock me Up - Free a Girl In 6 weken naar het sponsortarget!

Lock me Up - Free a Girl In 6 weken naar het sponsortarget! Lock me Up - Free a Girl In 6 weken naar het sponsortarget! Behaal in 6 weken jouw sponsortarget voor Lock me Up! Print het onderstaande schema uit. Schrijf onder Doel op welk bedrag jij per actiepunt

Nadere informatie

januari uitgave over 10 jaar? my branding swot wie is Chantal van westerop? chantal van westerop 1

januari uitgave over 10 jaar? my branding swot wie is Chantal van westerop? chantal van westerop 1 Chantal januari uitgave over 10 jaar? my branding swot wie is Chantal van westerop? chantal van westerop 1 Editors note inhoud Beste Lezer, Super leuk dat ik jouw interesse heb weten te wekken en je nu

Nadere informatie

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen!

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! SPEELCLUB Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! Zijn jullie klaar om er een lap op te geven?! OKE DAN VLIEGEN WE ER IN, PATAT!!!

Nadere informatie

INKIJKEXEMPLAAR. Fijne dag samen! Het Handin-Handboek. 101 snelbinders voor (nog) meer verbinding met je kind VAN DE FAMILY FACTORY

INKIJKEXEMPLAAR. Fijne dag samen! Het Handin-Handboek. 101 snelbinders voor (nog) meer verbinding met je kind VAN DE FAMILY FACTORY INKIJKEXEMPLAAR Fijne dag samen! Het Handin-Handboek 101 snelbinders voor (nog) meer verbinding met je kind VAN DE FAMILY FACTORY Het Hand-in-Handboek is ontwikkeld voor de Week van de Opvoeding 2019 Concept

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

Vragenlijst BiebPanel Doelgroep onderzoek Jongeren 21 september 2017

Vragenlijst BiebPanel Doelgroep onderzoek Jongeren 21 september 2017 Vragenlijst BiebPanel Doelgroep onderzoek Jongeren 21 september 2017 Doelgroep Jongeren van 13 tot en met 17 jaar Vraagpunten Op welke manieren neemt de doelgroep informatie tot zich? In welke kanalen

Nadere informatie

10 X meer opvallen met uw reclameactie

10 X meer opvallen met uw reclameactie 10 X meer opvallen met uw reclameactie Inhoud Tip 1. Wees er op tijd bij. (Of wees eigenlijk een beetje te vroeg ) 3 Tip 2. Zorg voor stopping power 3 Tip 3. Houd het simpel en rustig 4 Tip 4. Personaliseer

Nadere informatie

Mediawijsheid. Werkblad Auteursrecht bij foto s. Foto s en auteursrecht

Mediawijsheid. Werkblad Auteursrecht bij foto s. Foto s en auteursrecht Werkblad Auteursrecht bij foto s Foto s en auteursrecht Klik, klik Weer twee foto s gemaakt! Wist je dat je het auteursrecht hebt op foto s die je zelf, met jouw eigen creativiteit hebt gemaakt? Dat kunnen

Nadere informatie

Tien tips voor een geweldige relatie

Tien tips voor een geweldige relatie Tien tips voor een geweldige relatie In het begin van een relatie is het spannend en weet je elkaar te vermaken en te prikkelen. Als je wat langer met elkaar bent, kunnen er problemen ontstaan of kan het

Nadere informatie

GOESTHINK Online COmmunicatiebureau

GOESTHINK Online COmmunicatiebureau GOESTHINK Online COmmunicatiebureau Wie zijn we? Goesthink is het online communicatiebureau van de opleiding communicatiemanagement op de Arteveldehogeschool. Oké, allemaal goed en wel. Maar wie zit er

Nadere informatie

Laten we het anders doen

Laten we het anders doen NET EFFE ANDERS Laten we het anders doen Gaaf dat je deze checklist hebt gedownload! Klopt het als ik zeg dat je ook bezig bent met de vraag: Hoe kan mijn bedrijf anders zijn? In deze checklist bespreken

Nadere informatie

Surf Plank. Doe jij offline? Doen wij online. made with

Surf Plank. Doe jij offline? Doen wij online. made with Surf Plank Doe jij offline? Doen wij online. made with Inhoud 1. Wat doe jij? 2. Wat doen wij? 3. Hoe werken wij? 4. Wat kost dat? 5. Referentie 6. Maak een afspraak Wat doe jij? De meeste bedrijven beginnen

Nadere informatie

UITBLINKEN! HOE HOOG KAN JOUW LAT?

UITBLINKEN! HOE HOOG KAN JOUW LAT? Ineke Walravens UITBLINKEN! HOE HOOG KAN JOUW LAT? Allereerst 9 Dit boek is voor jou geschreven. Om je te prikkelen, uit te dagen en vooral ook te inspireren. Alles wat aandacht krijgt groeit. Energie

Nadere informatie

In dit merkhandbook wordt het HEMA merk en mode concept weergegeven door middel van de missie, visie, kernwaarden en beeld.

In dit merkhandbook wordt het HEMA merk en mode concept weergegeven door middel van de missie, visie, kernwaarden en beeld. inleiding 4 In dit merkhandbook wordt het HEMA merk en mode concept weergegeven door middel van de missie, visie, kernwaarden en beeld. Ook de doelgroep van HEMA damesmode online wordt beschreven door

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 6. Make-up 8. Hairstyling 40. Clothing & accessories 92. Posing & modeling 122. Sugarcoated s favourites 152

Inhoudsopgave. Inleiding 6. Make-up 8. Hairstyling 40. Clothing & accessories 92. Posing & modeling 122. Sugarcoated s favourites 152 3 4 Inhoudsopgave Inleiding 6 Make-up 8 Hairstyling 40 Clothing & accessories 92 Posing & modeling 122 Sugarcoated s favourites 152 Behind the scenes... 154 Team Sugarcoated 156 Met dank aan 158 5 Inleiding

Nadere informatie

Hoe vind ik mijn droombaan?

Hoe vind ik mijn droombaan? Hoe vind ik mijn droombaan? Denk eens aan een collega of vriend van je die in jou ogen een droombaan heeft. Hij is niet alleen goed in zijn werk, maar geniet er ook elke dag met volle teugen van. Anderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief doelgroep: kinderen

Nieuwsbrief doelgroep: kinderen Nieuwsbrief doelgroep: kinderen Kom deze zomer Klooien met kinderboeken in de bieb! Eindelijk, zomervakantie! Is het een regenachtige dag? Kom dan klooien met kinderboeken in de bieb! Speciaal voor jou

Nadere informatie

@gheijkoop of @triqle. Gerrit Heijkoop

@gheijkoop of @triqle. Gerrit Heijkoop @gheijkoop of @triqle Gerrit Heijkoop Hoe nieuwe media tijd kunnen besparen bij het organiseren van een evenement of congres SOCIAL MEDIA Linkedin Twitter Facebook Hyves Youtube Flickr Slideshare Foursquare

Nadere informatie

TOOLKIT SOCIAL MEDIA SPORTWEKEN

TOOLKIT SOCIAL MEDIA SPORTWEKEN TOOLKIT SOCIAL MEDIA SPORTWEKEN Introductie Iedereen is tegenwoordig sociaal en dat maakt Social Media een krachtig middel om het proefsporten op jouw sportclub te promoten. Jij weet als geen ander hoe

Nadere informatie

Girls & Goals EVENT 2018

Girls & Goals EVENT 2018 Girls & Goals EVENT 2018 zaterdag 13 oktober 2018 Pakhuis de Zwijger Amsterdam Celebrate talent Cosmopolitan is het empowerment merk voor millennials. Wij helpen onze fans om hun life goals te realiseren,

Nadere informatie

PRINSESSEN KAPSELS. Leuke opsteekkapsels voor meisjes. Maite Jaspers

PRINSESSEN KAPSELS. Leuke opsteekkapsels voor meisjes. Maite Jaspers PRINSESSEN KAPSELS Leuke opsteekkapsels voor meisjes Maite Jaspers LIEVE PRINSES, hopelijk vind je dit prinsessenboek even leuk als ik en ben je ook gek van alle knotsgekke, prachtige kapsels. Vraag maar

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie