Nieuwsbrief. Roosendaal Maart adres: webadres: ACTIVITEITEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Roosendaal Maart adres: webadres: ACTIVITEITEN"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Roosendaal Maart adres: info@roosendaal.groei.nl webadres: ACTIVITEITEN 21 MAART JAARVERGADERING GROEI&BLOEI AFDELING ROOSENDAAL 21 MAART LEZING HERKENBARE VOGELS IN DE TUIN 14 APRIL WORKSHOP WILGENTENEN VLECHTEN 28 APRIL VOORJAARSSTEKKENBEURS 8 JULI T/M 13 JULI 6 DAAGSE TUINENREIS NAAR ZUID-WALES FOTOWANDELINGEN DIT JAAR OOK WEER DE TUINKRINGEN ROOSENDAAL EN BERGEN OP ZOOM! VOORWOORD De tweede nieuwsbrief van 2012: de natuur komt bij van twee weken echte winter (met bijna een Elfstedentocht) en zelf hebben we de warme truien ook weer opgeborgen. Want heeft u het al gevoeld? Het voorjaar komt er echt weer aan! De dagen worden al langer en we horen al weer veel vogels in de tuin. Het bestuur is ook druk bezig met het organiseren en bedenken van activiteiten voor de komende periode. Heeft u zin om daarin mee te denken of te helpen? U bent van harte welkom als vrijwilliger. Om terug te komen op de vogels; na de jaarvergadering op woensdag 21 maart geeft Frans van den Braken een lezing over vogels in de tuin. Misschien nog meer een reden om naar de jaarvergadering te komen? Voor beide onderwerpen kunt u meer informatie in deze nieuwsbrief vinden. Tijdens de jaarvergadering hoopt het bestuur een nieuwe voorzitter en penningmeester te kiezen. Zoals al eerder gemeld, is de voorzitter afgetreden en treedt de penningmeester tijdens de jaarvergadering af. Beide zijn niet herkiesbaar. Graag tot ziens op de jaarvergadering of een andere activiteit van onze afdeling! Namens het bestuur van afdeling Roosendaal, Chris Karremans en Hetty van Luijk.

2 14 APRIL WORKSHOP WILGENTENEN VLECHTEN. Tijdens deze workshop gaan we actief aan de slag met wilgentenen. Rien Stuijts een fervent mandenmaker en stoelenmatter met wilgentenen zal deze workshop verzorgen. We maken een klimopmand en iedereen gaat naar huis met zijn/haar werkstuk. We worden om 9.00 uur ontvangen met koffie/thee en iets lekkers, waarna we aan de slag gaan. Om uur wordt een eenvoudige maar smakelijke lunch geserveerd. Zie ook Locatie: Buurthuis Keijenburg, Keijenburg 70 in Roosendaal Datum: zaterdag 14 april van uur. Kosten inclusief lunch: 65,-- voor leden, niet-leden 75,-- Aanmelden: voor 19 maart bij Hetty van Luijk via of Bij minimaal 8 deelnemers gaat de workshop door. Er kunnen in ieder geval 10 personen meedoen. Bij meer belangstelling wordt bekeken of er een tweede workshop kan worden georganiseerd. ZATERDAG 28 APRIL VOORJAARSSTEKKENBEURS. Op zaterdag 28 april zijn wij voor de stekkenbeurs weer te gast bij Geertje Polak, op Landgoed De Wildert in Bosschenhoofd. Deze ruilbeurs is een mooie gelegenheid om even bij te praten en er is altijd wel een plantje van uw gading bij. Koffie / thee en wat lekkers staan, zoals u van ons gewend bent, gereed. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Deelname en toegang zijn gratis. U krijgt een tafel voor uw plantjes aangeboden en uiteraard kunt u ook nog planten op de grond bij de tafel zetten. Wilt u de stekken in potjes doen en van een naamlabel voorzien, dat is wel zo leuk voor de ontvanger. Locatie: Landgoed De Wildert, Pagnevaartdreef 3 te Bosschenhoofd. Tijd: uur. Aanmelden deelname voor 20 april bij: Marius van Amen vanamen.uit@home.nl of Mieke Schrauwen na mieke0@planet.nl

3 TUINENREIS NAAR ZUID-WALES, ENGELAND VAN 8 JULI T/M 13 JULI 2012 Gaat u mee tuinen bezoeken in het prachtige Zuid-Wales? Het land van kastelen, ongerepte natuur en legenden. Koning Arthur en zijn Ridders van de Ronde Tafel hadden Wales als thuisbasis en vele inwoners geloven dat hun geesten nog steeds door het landschap waren. We gaan naar Veddw House, op een prachtige locatie tegen de helling van de Wye Valley. Langs de rivier de Wye bevinden zich de ruïnes van een Cisterciënzerabdij, de Tintern Abbey. Dewstow Gardens: De tuinen bevatten veel vijvers en sloten, maar ook interessant is het labyrint van ondergrondse grotten en tunnels. The Corse Garden, een privétuin, waarin het subtropische klimaat goed tot uitdrukking komt. Picton Castle & Gardens: Verschillende tuinen omringen het statige kasteel. Dyffryn Fernant Gardens: Vanwege de ligging kunnen we deze prachtige privétuin alleen bereiken met een kleiner busje. Lunch in de Barn van Carreg Cennen Castle Home Farm met uitzicht op de imposante ruïne van Carreg Cennen Castle, boven op een loodrechte kalkrotswand, zeer spectaculair om te bezoeken. Aberglasney Gardens: Een aantal van de tuinen rondom het huis dateert al uit de vijftiende eeuw, maar is in heel goede staat na restauratie. Een extra vermelding verdient het Ninfarium, een wonderlijk gedeelte van de tuin, geïnspireerd door de beroemde Italiaanse tuinen. National Botanic Garden of Wales: Er is een kas met de grootste enkelvoudige overspanning ter wereld. Een Japanse tuin, een dubbele ommuurde tuin, de Wallace Garden, het Ice Centre, kruidentuin, medicinale tuin, de kwekerijkassen en een heerlijke tuin om te wandelen. We bezoeken Bath, de Romeinse Baden en de Abbey. De liefhebbers kunnen ook de stad bezoeken. De reis wordt georganiseerd in samenwerking met Garden Tours. U reist met een luxe tourbus met toilet, koffiebar en airco en u gaat met Le Shuttle door de Eurotunnel. U bent drie nachten te gast incl. Welsh ontbijt en diner in het 4-sterren Stradey Park Hotel in Llanelli, verscholen in de heuvels van Wales. Kamers met privé badkamer, haardroger, kleuren-tv, telefoon, gratis internet en koffie & thee faciliteiten. Op de heenreis diner en overnachting in het Hilton Hotel te Swindon en op de terugreis in het Hilton Hotel Newbury Centre. De reissom pp in 2-persoonskamer: 635,-- Toeslag 1-persoonskamer 120,-- Vanaf 30 deelnemers wordt de prijs lager. Voor niet leden van Groei&Bloei komt er 45,-- bij. Deze prijzen zijn exclusief de entrees, lunches en uitgaven van persoonlijke aard, wat ongeveer 90,-- gaat kosten. Aanmelding en aanbetaling vóór 15 april! Informatie bij Hanneke Oosterlee, hanneke@oosterlee.eu De aanbetaling van 200,-- p.p. overmaken naar bankrekening t.n.v. KMTP Roosendaal o.v.v. Tuinenreis Aanmeldingsformulier kunt u op de site vinden of desgewenst wordt deze opgestuurd. U dient zelf voor een reis- en/of annuleringsverzekering te zorgen!

4 WOENSDAG 21 MAART 2012 JAARVERGADERING GROEI & BLOEI AFDELING Locatie : Huis ten Halve, Kruisstraat 60 in Roosendaal Aanvang : uur, zaal open om uur Agenda 1. Opening door de voorzitter. 2. Notulen jaarvergadering 23 maart Sociaal jaarverslag 2011 van de secretaris. 4. Financieel verslag 2011 van de penningmeester. 5. Begroting 2012 van de penningmeester. Besluitvorming over de kosten van lezingen. 6. Verslag van de kascommissie en benoeming nieuwe kascommissie. 7. Verkiezing bestuursleden: vacature penningmeester en voorzitter. 8. Beleidsplan en activiteitenplan Onderdeel van dit plan is het afbouwen van de papieren nieuwsbrief en over te gaan naar de digitale nieuwsbrief. 9. Huldiging jubilarissen. 10. Rondvraag. 11. Sluiting van de jaarvergadering. De stukken behorende bij de punten 2, 3, 4, 5 en 8 van deze vergadering zijn vanaf 15 maart 2011 op te vragen bij de secretaris Hetty van Luijk telefonisch via , of via mail: hettyvanluijk@online.nl Conform het rooster van aftreden is de penningmeester aftredend en niet herkiesbaar. De voorzitter is afgetreden en niet herkiesbaar. Op de ALV zal een nieuwe voorzitter en penningmeester gekozen worden. Voor deze vacatures kunnen kandidaten zich schriftelijk bij het bestuur melden tot tweemaal vierentwintig uur vóór aanvang van de vergadering. Zij kunnen zich melden bij de secretaris. LEZING HERKENBARE VOGELS IN DE TUIN Na de pauze hebben wee een lezing van de ornitholoog Fans van de Braken. Hij gaat een lezing houden over voor allen herkenbare vogels in detuin. Duur van de lezing ongeveer 45 minuten.

5 FOTOWANDELINGEN Het lijkt ons leuk om met andere liefhebbers van fotograferen mooie gebiedjes te ontdekken en bossen en tuinen, vogels, paddenstoelen en bloemen met de camera vast te leggen. Het is ook leuk om gebouwen, steden, oude fabrieksterreinen en havens te fotograferen. We kunnen leren van elkaars kennis, tips en suggesties. We denken aan een groep van max 10 personen. We zouden 1 x per maand of per 2 maanden op pad kunnen gaan. Wie heeft daar zin in? Info Hanneke Oosterlee hanneke@oosterlee.eu of tel DIT JAAR OOK WEER DE TUINKRINGEN ROOSENDAAL EN BERGEN OP ZOOM! Tuinkringen zijn groepjes van vijf adressen waarbij men onderling elkaars tuinen bezoekt. De deelnemers bezoeken, al dan niet vergezeld van hun partners, in de loop van het seizoen elkaars tuinen. Daarbij kunnen ervaringen, ideetjes en eventueel plantjes uitgewisseld worden. Gebleken is dat veel deelnemers er vooral aan meedoen voor de gezelligheid! Ook met een tuin die niet "af" is, kan men meedoen, want het gaat niet om "keuringen". De tuinkringen zijn er voor de afdelingen Roosendaal en Bergen op Zoom Aanmelden kan nu al bij Leo van den Berkmortel leovandenberkmortel@hetnet.nl NIEUWE LEDEN IN JANUARI EN FEBRUARI Mevrouw A.C.L, Teeuw uit Rucphen en mevrouw L. Wijling uit Nispen Wij heten hen van harte welkom Vergeet niet de wijziging van uw adres door te geven aan Anny van Wijk.

6 GROENTJES, STEEDS MEER MENSEN HEBBEN ZE OP ONZE SITE ONTDEKT. Groentjes is een vraag- en aanbodrubriek, terug te vinden onder 'Groentips & Groeninfo'. Hier kunnen mensen elkaar vinden die iets over hebben, iets willen ruilen of naar iets op zoek zijn. Het is geen commerciële marktplaats, er kan niets te koop aangeboden worden. Een kleine vergoeding, bijvoorbeeld in de vorm van een aan jezelf geadresseerde en gefrankeerde envelop voor het versturen van zaden, is geen probleem. Aanmelden voor de rubriek kan bij Chris Karremans ): geef aan wat je zoekt of aanbiedt, op welk adres en/of telefoonnummer je te bereiken bent, en je woonplaats. Er is plek voor foto's! Advertenties blijven in principe een maand staan. Dus: afgedankte luxaflex om plantenlabels van te knippen, bakjes van de chinees om in te zaaien, artikeltjes over links- en rechtsdraaiende Wisteria, leuke tuinen in Drenthe inclusief fietsroute: als je het zoekt of kwijt wilt kan dat met een 'Groentje'. OPROEP VRIJWILLIGERS VOOR DE ACTIVITEITENCOMMISSIE We willen niet alleen vóór u, maar ook graag met u organiseren! Elk jaar proberen we voor de afdeling Roosendaal een afwisselend en verrassend programma aan activiteiten te bedenken. Maar misschien weet u wel een onderwerp voor een lezing of een cursus waar wij nog niet aan gedacht hebben! We willen dit graag van u horen en eventueel hulp voor het organiseren van een activiteit. Ook vrijwilligers die één of twee keer per jaar willen helpen om bijvoorbeeld een stand te bemannen (samen met een 'ervaren' vrijwilliger) zijn welkom. Informatie bij Mieke Schrauwen, mieke0@planet.nl BETAALWIJZE Meedoen of meegaan? Meldt u altijd eerst aan bij de contactpersoon en ga dan pas over tot betaling. Alle betalingen voor deelname aan excursies, cursussen, workshops e.d. op rekening t.n.v. KMTP te Roosendaal, onder vermelding van de betreffende activiteit (tenzij anders vermeld bij de aankondiging van de activiteit). BESTUURSSAMENSTELLING GROEI & BLOEI AFDELING ROOSENDAAL Voorzitter: vacature Secretaris: Hetty van Luijk, Wielerbaan1, 4731 NV Oudenbosch tel. nr.: , hettyvanluijk@online.nl Penningmeester: Jan Hereijgers, Basaltdijk 20, 4706 DM Roosendaal Tel: , herrdaal@kpnmail.nl Bestuurslid : Chris Karremans, Prinses Irenestraat 12, 4671 CW Dinteloord Tel: , chriskarremans@hotmail.com Bestuurslid: Anny van Wijk, Ericastraat 10, 4702 BM Roosendaal Tel: , annyvanwijk@gmail.com Bestuurslid: Anneke Douw, Pagnevaartweg 50, 4731 AE Oudenbosch Tel: , douw@planet.nl AANSPRAKELIJKHEID: De maatschappij KMTP/Groei & Bloei, zowel de afdeling Roosendaal kunnen nimmer aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of letsel, opgelopen tijdens deelname aan één van de activiteiten door haar georganiseerd. AFDELING ROOSENDAAL OP

Nieuwsbrief. Roosendaal Januari adres: webadres: ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal Januari adres: webadres:  ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal Januari 2012 1 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 17 JANUARI LEZING TUINEN VAN ZUID-WALES DOOR BERT VERMEIJDEN VAN GARDEN TOURS.

Nadere informatie

24 JUNI FIETSTOCHT IN HET KADER VAN GROEI& BLOEI OPEN TUINEN WEEKEND.

24 JUNI FIETSTOCHT IN HET KADER VAN GROEI& BLOEI OPEN TUINEN WEEKEND. Nieuwsbrief Roosendaal Mei 2012 3 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 29 MEI AVOND TUINBEZOEK ESSEN (WILDERT) 14 JUNI AVOND TUINBEZOEK TE NISPEN 16 JUNI

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal Januari 2013 1. e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal Januari 2013 1. e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal Januari 2013 1 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 31 JANUARI LEZING DE WONDERE WERELD VAN DE PADDENSTOELEN 9 FEBRUARI BEZOEK ARBORETUM

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal januari adres: webadres:

Nieuwsbrief. Roosendaal januari adres: webadres: Nieuwsbrief Roosendaal januari 2017-1 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN: 18 FEBRUARI LEZING VIJVER EN TUINPLEZIER DOOR LEO BRAND 22 MAART ALGEMENE LEDENVERGADERING

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal Januari adres: webadres: ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal Januari adres: webadres:   ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal Januari 2011 1 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 9 JANUARI NIEUWJAAR (SNERT) WANDELING 20 JANUARI LEZING OVER TUINGEREEDSCHAP DOOR

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal Maart adres: webadres: ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal Maart adres: webadres:   ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal Maart 2011 2 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 13 MAART DE ALLERLAATSTE CURSUS ELEKTRISCH LASSEN 23 MAART JAARVERGADERING G&B AFDELING

Nadere informatie

19 MAART: JAARVERGADERING GROEI&BLOEI AFDELING ROOSENDAAL

19 MAART: JAARVERGADERING GROEI&BLOEI AFDELING ROOSENDAAL Nieuwsbrief Roosendaal Januari 2014 1 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 19 JANUARI EXCURSIE BOSBEHEER 8 FEBRUARI LEZING WINTERGROENE TUINEN 15 FEBRUARI

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal Januari adres: webadres: ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal Januari adres: webadres:  ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal Januari 2015-1 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 17 JANUARI LEZING VERRASSINGEN IN DE SCHADUW DOOR HUB DRIESSEN 19 MAART 2015 JAARVERGADERING

Nadere informatie

De eerste ideeën voor een tuinbezoek aan een moestuin worden op dit moment uitgewerkt.

De eerste ideeën voor een tuinbezoek aan een moestuin worden op dit moment uitgewerkt. Nieuwsbrief Roosendaal januari 2018-1 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl Volg Groei&Bloei Roosendaal nu ook op facebook ACTIVITEITEN: 27 JANUARI LEZING DOOR NEL WENS

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal Mei adres: webadres: ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal Mei adres: webadres:  ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal Mei 2011 3 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 25 MEI AVONDBEZOEK TUIN IN ZEGGE. 11 JUNI WORKSHOP CREATIEF MET KLEI. 18 JUNI EEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal September adres: webadres: ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal September adres: webadres:  ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal September 2010 5 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 10 OKTOBER HERFSTWANDELING NOVEMBER CURSUS ELEKTRISCH LASSEN VOOR BEGINNERS

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal September adres: webadres: ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal September adres: webadres:  ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal September 2012 5 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 16 SEPTEMBER WANDELING MET GIDS IN KELSDONK 22 SEPTEMBER BEZOEK AAN BOOMKWEKERIJ

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal Juli 2011 4. e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal Juli 2011 4. e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal Juli 2011 4 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 25 JULI TUINBEZOEK IN ZUNDERT 10 AUGUSTUS TUINBEZOEK ESSEN (WILDERT) 13 AUGUSTUS

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal Januari adres: webadres: ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal Januari adres: webadres:  ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal Januari 2016-1 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 9 JANUARI LEZING ZOOGDIEREN IN DE TUIN 30 JANUARI WIJN- EN SPIJSPROEVERIJ 13 FEBRUARI

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal November adres: webadres: ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal November adres: webadres:  ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal November 2014-6 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 15 NOVEMBER LEZING DE VIER JAARGETIJDEN DOOR JOS KETELAAR 19 NOVEMBER WORKSHOP

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal November adres: webadres: ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal November adres: webadres:  ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal November 2010 6 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 24 NOVEMBER LEZING AMFIBIEËN EN REPTIELEN IN BEELD René Krekels 9 DECEMBER BEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal November adres: webadres: ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal November adres: webadres:  ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal November 2012 6 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 21 NOVEMBER BEZOEK VAN DE TUINHEEREN 7 DECEMBER KERSTBLOEMSCHIKDEMONSTRATIE DOOR

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal NOVEMBER 2009 6. e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal NOVEMBER 2009 6. e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal NOVEMBER 2009 6 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 16 NOVEMBER LEZING BIOLOGISCHE ROZEN 24 NOVEMBER DEMONSTRATIE KERSTBLOEMSCHIKKEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal Maart adres: webadres: ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal Maart adres: webadres:  ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal Maart 2010 2 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 17 MAART JAARVERGADERING 28 MAART LENTEWANDELING 17 APRIL BEZOEK AAN DE KEUKENHOF

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal Maart adres: webadres: ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal Maart adres: webadres:  ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal Maart 2014 2 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 15 MAART STEK-WORKSHOP BIJ KWEKERIJ DE GAERDE 19 MAART ALGEMENE LEDENVERGADERING

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal Maart 2015-2. e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal Maart 2015-2. e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal Maart 2015-2 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 19 MAART ALGEMENE LEDENVERGADERING GROEI&BLOEI ROOSENDAAL 21 MAART LEZING SOLITAIRE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal Maart 2016-2. e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal Maart 2016-2. e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal Maart 2016-2 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 24 MAART ALGEMENE LEDENVERGADERING AFDELING ROOSENDAAL 13 APRIL WORKSHOP HANGING

Nadere informatie

22 JULI TUINBEZOEK BIJ FAMILIE SCHEEPERS OUD GASTEL 14 AUGUSTUS WORKSHOP

22 JULI TUINBEZOEK BIJ FAMILIE SCHEEPERS OUD GASTEL 14 AUGUSTUS WORKSHOP Nieuwsbrief Roosendaal Juli 2010 4 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 22 JULI TUINBEZOEK BIJ FAMILIE SCHEEPERS OUD GASTEL 14 AUGUSTUS WORKSHOP (Bloemen)

Nadere informatie

8-DAAGSE BLOEM & PLANTREIS IERLAND, DUBLIN - WICKLOW

8-DAAGSE BLOEM & PLANTREIS IERLAND, DUBLIN - WICKLOW 8-DAAGSE BLOEM & PLANTREIS IERLAND, DUBLIN - WICKLOW In juni gaan we naar het prachtige gebied rond Dublin en Wicklow. We bezoeken de hoofdstad Dublin met de bekendste universiteit van Ierland en gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal november adres: webadres:

Nieuwsbrief. Roosendaal november adres: webadres: ACTIVITEITEN: Nieuwsbrief 16 februari Winterwandeling Arboretum Oudenbosch 23 februari Lezing over de Biesbosch door Thomas van der Es 23 maart Jaarvergadering 27 maart Workshop Woodburning Roosendaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal Mei 2010 3. e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal Mei 2010 3. e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal Mei 2010 3 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 18 MEI BEZOEK TUIN FAM WILLEMSEN-VAN LANGE IN OUDENBOSCH 26 MEI BEZOEK TUINEN VAN

Nadere informatie

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief april G&B - Liemers

Nieuwsbrief april G&B - Liemers Bekijk de webversie Nieuwsbrief april G&B - Liemers Beste lezers, Op maandag 9 april a.s. houden wij weer onze Algemene Leden Vergadering (ALV), waarbij onze leden van harte zijn uitgenodigd. Vanaf 20.15

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal September adres: webadres: ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal September adres: webadres:  ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal September 2013 5 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 12 OKTOBER BLOEMSCHIK WORKSHOP BIJ DE PLUKKERIJ IN BOSSCHENHOOFD 17 OKTOBER

Nadere informatie

Uitnodiging voor de 6 e Algemene Ledenvergadering

Uitnodiging voor de 6 e Algemene Ledenvergadering Sweikhuizen, 6 maart 2017. Uitnodiging voor de 6 e Algemene Ledenvergadering Het bestuur van de Vereniging van DSM gepensioneerden (VDP) nodigt u van harte uit voor de 6 e Algemene Ledenvergadering op

Nadere informatie

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Beste Leden, KBO SAMBEEK Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Maandag 22 september t/m woensdag 24 september 2014 De KBO heeft in 2013 een enquête gehouden onder haar leden. 42% Van de leden die

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal Mei adres: webadres: ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal Mei adres: webadres:  ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal Mei 2014 3 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 18 MEI BEGELEIDE WANDELING NAAR T MERKSKE 18 MEI BRABANTSE WAL-DAG 19 MEI WORKSHOP

Nadere informatie

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen HET LEESVERTIER onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober 2006 Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen Het Leesvertier is 7 jaar geleden voor het eerst verschenen. Het

Nadere informatie

Herfstnieuws van de Haagse Hofdame

Herfstnieuws van de Haagse Hofdame Herfstnieuws van de Haagse Hofdame Kloostertuin Kwekerij Hof te Dieren Herfst in de Kloostertuin Het is herfst maar door het droge voorjaar zijn er nog maar weinig herfstkleuren te zien. Wel bloeien de

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 8 maart 2012

Algemene ledenvergadering 8 maart 2012 Algemene ledenvergadering 8 maart 2012 1 Agenda 1. Opening / welkom / IM 2. Notulen / Jaarverslag / besluiten 2011 (sheets website) 3. Besluiten jaarvergadering 2011 4. Begroting 2011/2012 5. Balans 31-12-2011

Nadere informatie

GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019

GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019 GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019 Het Goodwood Festival of Speed vindt jaarlijks plaats op het zuid-engelse landgoed Goodwood en is een uniek motorsport evenement dat eigenlijk door geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Roosendaal Januari 2010 1. e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief. Roosendaal Januari 2010 1. e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN Nieuwsbrief Roosendaal Januari 2010 1 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 10 JANUARI ONZE TRADITIONELE SNERTWANDELING 28 JANUARI EN 25 FEBRUARI WORKSHOP

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Vereniging van Oud-Medewerkers

Vereniging van Oud-Medewerkers datum 15 december 2016 datum vergadering 25 januari 2017 van Amber Verrycken (secretaris) tijd vergadering 14:30 16:00 e-mail amj.verrycken@avans.nl locatie vergadering Tilburg, Prof. Cobbenhagenlaan 13

Nadere informatie

OPEN TUIN IN NOORDHOEK 17 JULI

OPEN TUIN IN NOORDHOEK 17 JULI Nieuwsbrief Roosendaal Juli 2015-4 e-mailadres: info@roosendaal.groei.nl webadres: www.roosendaal.groei.nl ACTIVITEITEN 11 JULI OPEN TUIN IN NOORDHOEK 17 JULI AVONDROODWANDELING DINTELSE GORZEN 23-27 JULI

Nadere informatie

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017:

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017: NOTULEN Algemene Ledenvergadering 2018 d.d. 24-05-2018 locatie Flanders Tilburgseweg 37 te Goirle Geachte leden, Op donderdag 24 mei zijn we samen gekomen voor de Algemene Ledenvergadering bij Flanders

Nadere informatie

Afd. MEPPEL en REGIO Activiteitenboekje

Afd. MEPPEL en REGIO Activiteitenboekje TNT Post Port betaald Afd. MEPPEL en REGIO Activiteitenboekje 2014-2015 Afzender 8035 RG 4 Oplage: 300 Pag.1 Pag.2 Geacht lid van Groei&Bloei Meppel en regio, Vandaag (het is juli als ik dit schrijf) ontving

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan:

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan: Nieuwsbrief Uitnodiging Jaarvergadering Aan: Mededeling Leden Ons leden aantal is niet groot we zouden best meer leden kunnen gebruiken Weet u nog mensen die belangstelling hebben of lid willen worden.

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Editie maart

CLUBBLAD B.S.V. WEST.  Editie maart CLUBBLAD B.S.V. WEST Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie maart Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter : Jan de Vos Henri

Nadere informatie

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257 HARDERWIJK EN OMSTREKEN (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257 Groei & Bloei De Tuinliefhebbers September 2013 Misschien komt er na

Nadere informatie

Nieuwsbrief. VAN DE AFDELING ZWOLLE nr 10 oktober 2014

Nieuwsbrief. VAN DE AFDELING ZWOLLE nr 10 oktober 2014 Nieuwsbrief VAN DE AFDELING ZWOLLE nr 10 oktober 2014 Samenwerken De PCOB, afdeling Zwolle, heeft al heel lang een samenwerkingsverband met de KBO, afdeling Zwolle. Ieder jaar weer verzorgen de reiscommissies

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Scoutinggroep de IJmondtrekkers

Scoutinggroep de IJmondtrekkers Scoutinggroep de IJmondtrekkers www.ijmondtrekkers.nl Uitnodiging en agenda Algemene Ledenvergadering 26 maart 2012 Aanvang: Locatie: 20.00 uur Clubhuis aan de Heerenduinweg Het groepsbestuur nodigt u

Nadere informatie

NOTULEN JAARVERGADERING 2018 ATC TWENTE

NOTULEN JAARVERGADERING 2018 ATC TWENTE Datum: 18 januari 2018 Locatie: horecabedrijf DE MARKE te Wierden. Aanwezig leden: 18 leden. Aanwezig bestuur: G. Leusman. Voorzitter E. Huisjes. Penningmeester & Secretaris F. Kuylaars. Ledenadministratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2014-2015. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2014-2015. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2014-2015 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl 4 Daagse reis Edinburgh donderdag 13 t/m zondag 16 september 2012 We hebben 48 tickets met vroeg boekkorting. Op = Op weg = pech Vroeg boekkorting

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2013 Nieuwsbrief 2013-1

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4: Bericht van

Nadere informatie

Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox

Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox 1. Algemene informatie Eliza was here - Cerro de Hijar - /spanje/andalusie/tolox/cerro_de_hijar.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cerro de Hijar - (Spanje Andalusië

Nadere informatie

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 22e Algemene Ledenvergadering bij Avila op 23 Februari 2017 Dit jaar wordt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) wederom in het Koetshuis van het Avila

Nadere informatie

Hierbij hebben wij het genoegen u het jaarprogramma van de tuincommissie van de Vrouwen van Nu Gelderland aan te bieden.

Hierbij hebben wij het genoegen u het jaarprogramma van de tuincommissie van de Vrouwen van Nu Gelderland aan te bieden. Aan alle tuinclubs en afdelingsbesturen van Gelderland Hallo dames, Hierbij hebben wij het genoegen u het jaarprogramma van de tuincommissie van de Vrouwen van Nu Gelderland aan te bieden. In 2017 worden

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2014 Nieuwsbrief 2014-1

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Inhoud: - Jaarvergadering - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers - Rabobank Clubkas Campagne - Donateurs

Nadere informatie

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Wilt u er even tussen uit met een groep ouderen? Dan bent u van harte welkom op één van onze vakantieweken! Deze weken

Nadere informatie

UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering

UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering 1 UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering Kwaliteit van leven met haarverlies Zaterdag 11 april 2015 van 10:00 uur tot 16.30 uur Locatie: De Landgoederij, Camminghalaan 30,

Nadere informatie

zing, zing, zing mee, zing mee, zing M E D I T E R R A N E E!

zing, zing, zing mee, zing mee, zing M E D I T E R R A N E E! zing, zing, zing mee, zing mee, zing M E D I T E R R A N E E! z i n i n z i n g e n i n h e t z o n n i g e z u i d - I t a l i ë? Wat? : een week koorzang o.l.v. Harry de Beer ( www.harrydebeer.nl Wanneer?

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

EUROPEES MILIEUBELEID EN

EUROPEES MILIEUBELEID EN P:\10\1020701\infopackage final Cursus EUROPEES MILIEUBELEID EN DE NEDERLANDSE PROVINCIES georganiseerd door het Europees Instituut voor Bestuurskunde i.s.m. de nederlandse provincies Cursus EUROPEES MILIEUBELEID

Nadere informatie

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink!

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink! Geachte gast, Graag heten wij u van harte welkom bij en! Zowel als zijn beide gelegen aan de Brink van Dwingeloo, het groenste dorp van Europa, temidden van het Nationale Park van Drenthe en bieden een

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

Jaarvergadering Hartelijk Welkom

Jaarvergadering Hartelijk Welkom Jaarvergadering 21-03-2017 Hartelijk Welkom Telefoons uit!!!!!!!! Welkom iedereen nieuwe leden gasten Een moment stilte voor de leden die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn Agenda ochtend Vaststellen

Nadere informatie

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Kringblad NOV kring Noord- Brabant West Zeeland Jaargang 24 nr.3 Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Dendrobium chrysotoxum Maart 2015 1 Agenda: - Welkom en mededelingen Maandag 16 maart 2015

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Cameliadal 6 2317 HK Leiden : 071-5212938 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiden, februari 2010 Nieuwsbrief 2010-1 Beste

Nadere informatie

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK WAT IS STERKENBURG? Stijlvol Op Sterkenburg gebeuren al eeuwen lang bijzondere dingen. Een plek waar trainingen, evenementen,

Nadere informatie

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1 T.C. Skinlo Algemene Leden Vergadering 1 maart 2016 Opening 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV 12 november 2015 4. Jaarverslagen bestuursleden 5. Goedkeuring

Nadere informatie

NAJAARS- CONGRES. 4 en 5 november 2016 Lunteren

NAJAARS- CONGRES. 4 en 5 november 2016 Lunteren NAJAARS- CONGRES 4 en 5 november 2016 Lunteren ALGEMENE INFORMATIE Dit najaar bestaat de VVD Bestuurdersvereniging 70 jaar! Traditiegetrouw vindt het najaarscongres plaats in Congrescentrum De Werelt in

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Vastgesteld d.d. 25-02-2014 Leden Artikel 1 1. De leden van de vereniging zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: a. jeugdleden (recreant of

Nadere informatie

Jaarvergadering Lezing Workshop. Afdeling Aalten e.o.

Jaarvergadering Lezing Workshop. Afdeling Aalten e.o. Jaarvergadering Lezing Workshop Afdeling Aalten e.o. 2 Van de voorzitter Terugkijkend naar beide voorgaande maanden kunnen we nagenieten van een paar mooie lezingen. In januari hoorden we Stefan Jaspers

Nadere informatie

CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017

CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017 CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017 Aanwezig waren 28 leden (inclusief bestuursleden) zie originele presentielijst in archief). Van 5 leden kwam bericht van

Nadere informatie

Vakanties en arrangementen 2014 voor senioren In het groene hart van Nederland

Vakanties en arrangementen 2014 voor senioren In het groene hart van Nederland Vakanties en arrangementen 2014 voor senioren In het groene hart van Nederland Een verblijf op de Ernst Sillem Hoeve betekent genieten in elk jaargetijde en is een verblijf met pluspunten. Ernst Sillem

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Accommodatie uitzicht op het Montgo Natural park Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr

Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr. 34310858 Huishoudelijk reglement Vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 25 september 2008.

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Cotswolds 7 dagen. individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland

Cotswolds 7 dagen. individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland Cotswolds 7 dagen individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland De Cotswolds is het grootste aaneengesloten natuurgebied in Engeland, waar de beroemde rivier de Thames ontspringt. Het vormt

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017.

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Agenda ALV 2017, 10 februari 2017: 1/ Opening en vaststelling agenda. 2/ Terugblik 2016 door de voorzitter. 3/ Financiën >Verslag kascommissie (2015 én 2016)

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vrienden van de Amsterdamse Hortus op woensdag 16 april 2014 in de Oranjerie van de Hortus

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vrienden van de Amsterdamse Hortus op woensdag 16 april 2014 in de Oranjerie van de Hortus Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vrienden van de Amsterdamse Hortus op woensdag 16 april 2014 in de Oranjerie van de Hortus Aanwezig: circa 50 leden en het bestuur van de Vriendenvereniging:

Nadere informatie