HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257"

Transcriptie

1 HARDERWIJK EN OMSTREKEN (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon:

2

3 Groei & Bloei De Tuinliefhebbers September 2013 Misschien komt er na deze prachtige maar wel wat droge zomer nog een mooie herfst en kunnen wij nog lang genieten van de planten die nu gaan bloeien. De asters in allerlei soorten en maten, de sedums en heleniums. De tuin is nog lang niet uitgebloeid. Maar voor onze afdeling begint toch echt het winterseizoen met de eerste lezing op dinsdag 24 september a.s. in de Kiekmure, Tesselschadelaan 1 te Harderwijk. De agenda voor de avond is als volgt: uur Welkom door de voorzitter uur Vraagt u maar uur De Tulpengekte door Mevrouw Willy Atema uur Pauze en verloting uur Vervolg lezing uur Sluiting De Tulpengekte De tulpengekte in 1637: door de bollen naar de knoppen. Wat is er Hollandser dan tulpen, molens en Delfts blauw zult u denken. Toch zijn de molens ooit bedacht in het oude Perzië en is Delfts blauw van oorsprong een imitatie van het Chinese blauwe porselein. En de tulpen dan? Die komen uit Turkije. Willy Atema is cultuurhistorica en zij vertelt over de blijde inkomst van de tulp, de verspreiding via de Hortus Botanicus in Leiden, tulpenboeken en natuurlijk de tulpengekte. Maar ook over mensen die bijzonder onder de indruk waren van de tulp. Zij zal aan de hand van prachtig beeldmateriaal o.a. duidelijk maken dat de eurocrisis in het niet valt bij de tulpencrisis van destijds.

4 Van de voorzitter Na een lang, koud voorjaar en een mooie maar ook soms wel erg warme zomer, gaan wij weer fris aan een nieuw seizoen beginnen. Het jaarprogramma is bijna rond met vele interessante lezingen. Het is jammer dat de afdeling Nunspeet is opgeheven doordat ze geen volledig bestuur meer konden vinden. In 1977 heb ik zelf nog meegewerkt aan de oprichting van die afdeling. Tijdens de oprichtingsavond hebben zich toen 100 leden aangemeld, waarvan er destijds al 40 lid waren van de afdeling Harderwijk. Nu, na de opheffing, zijn er ruim 60 leden weer ingeschreven bij onze afdeling. Ik hoop dat de leden uit Nunspeet en omgeving zich snel thuis zullen voelen bij ons en ik verheug mij er op u op onze avonden persoonlijk te mogen begroeten. Maar beste leden, ook onze afdeling kampt met open plaatsen in het bestuur en ik hoop dat dit met uw medewerking opgelost kan worden, zodat wij niet dezelfde beslissing moeten nemen als de afdeling Nunspeet. Misschien zijn er mensen die geen bestuursfunctie ambiëren maar wel bepaalde dingen voor de vereniging willen doen, zoals in de redactie van ons maandblad, ledenadministratie, cursussen en workshops opzetten, tuinen kijken en excursies organiseren. Graag doe ik een dringend beroep op alle leden van de afdeling en in het bijzonder de leden in Zeewolde en Nunspeet, zodat wij ook daar activiteiten kunnen gaan ontplooien. Met medewerking van een aantal commissieleden zouden wij met een kleiner bestuur kunnen volstaan, maar 5 tot 7 personen is toch wel het minimum. Ondanks dit bovenstaande stukje, wens ik u allen een goed seizoen toe waarin wij er samen voor kunnen zorgen dat er voor een ieder wat te beleven en te leren zal zijn. Ik hoop u allen op onze avonden te mogen begroeten. Uw voorzitter Jaap Vlijm

5

6 Plantenruilbeurs Op de ledenavond op dinsdag 22 oktober a.s. kunt u weer al uw overtollige planten, zaailingen, stekjes enzovoorts aanbieden. Uit ervaring weten wij dat er in de regel heel veel groen wordt binnen gedragen, maar dat er aan het eind van de avond zelden nog iets over is. Tenzij het een door iedereen herkende wilde woekeraar is die dus geen nieuwe tuinbaas zal krijgen. U heeft nog vele weken de tijd om uw tuin eens door te lopen en te bedenken van welke plant u er eigenlijk nogal veel hebt. Zet ze in een pot of plastic zak, maar wel graag voorzien van naam en de aanduiding wat voor standplaats de plant wil. Heeft u niets aan te bieden dan staat het u toch vrij om een keuze uit het aanbod te maken. Open tuinen Het echte tuinseizoen kwam laat op gang. Het bleef lang koud. Vanaf begin juli is dat weer ruimschoots goed gemaakt. Weinig of geen regen. Veel sproeien en nog eens sproeien! We kunnen terugkijken op een geslaagd open tuinseizoen. Op een paar spatten na was het weer steeds goed. We waren welkom in toch wel heel verschillende tuinen in Harderwijk, Hierden en Zeewolde. De tuinavonden zijn goed bezocht en wat was het gezellig. We bedanken nogmaals alle tuinvrouwen en mannen voor de gastvrijheid en het tuingenot. U weet het inmiddels: zonder u en uw tuin of tuintip geen open tuinen! We hopen dat u weer tuinideeën op heeft kunnen doen. Misschien worden sommige van deze ideeën wel concrete plannen. Ook volgend jaar gaan we weer tuinen bezoeken. Misschien wel uw tuin. Ik zou zeggen: Geef u op! Tot ziens in de tuin. Open tuinencommissie: DinySlootman, Janneke Wulp en Isabella Raadsen.

7 Wij zoeken bestuursleden en/of andere vrijwilligers! 2 e penningmeester: Onze penningmeester Hellen Verschoor heeft vorig jaar al aangegeven dat ze in februari 2014 haar taken als 1 e penningmeester zou gaan beëindigen. Zij draagt het stokje over aan Isabella Raadsen, die nu als 2 e penningmeester actief is. Daarom zoeken wij voor Isabella een vervanger(ster). Ledenadministratie: Ook voor de ledenadministratie zoeken wij vervanging omdat Wilma Weber haar abonnement heeft opgezegd en volgens de statuten daarom niet langer als bestuurslid mag functioneren De ledenadministratie is volledig gedigitaliseerd, basiskennis op de computer (Word en Excel) is dus wel nodig. De werkzaamheden in de ledenadministratie kosten u (dit jaar) ongeveer 1 dag in de maand, daarbij is het stickeren en rondbrengen van de nieuwsbrief naar de bezorgers inbegrepen. Iemand die de verzorging van de affiches op zich neemt, want dit hoeft niet perse door de ledenadministratie gedaan te worden. Mensen met creatieve ideeën kunnen zich dus ook bij ons melden! Ook staat er nog steeds een vacature open voor een algemeen adjunct U kunt gerust informeren. U direct aanmelden mag natuurlijk ook! We horen het graag!!! Digitale nieuwsbrief Omdat wij heel veel nieuwe leden hebben mogen verwelkomen, willen wij u op de hoogte brengen van het bestaan van de digitale versie van de nieuwsbrief. Het is voor een ieder mogelijk om deze digitale versie te ontvangen in plaats van de papieren versie. Ga hiervoor naar: Onder het kopje diversen ziet u dan een kopje nieuwsbrief.. U kunt op deze manier ook altijd u gegevens wijzigen. Op deze manier besparen we niet alleen papier maar ook druk- en verzendkosten.

8

9 Ook U kunt het! Op woensdagavond 23 oktober a.s. zal, bij voldoende belangstelling, de bloemschikcursus voor beginners en gevorderden weer van start gaan. Ook u kunt uw omgeving versteld laten staan van de mooie bloemstukken die u op deze avonden zult leren maken en waarmee u ook na de cursus voldoende bagage hebt om door te gaan. Jaap Vlijm geeft de lessen en wordt daarbij geassisteerd door Wil Epe en Alice Groeneveld. De ledenprijs is 50 euro voor 8 avonden. Niet-leden betalen 60 euro. De deelnemers zorgen zelf voor de bloemen, het groen en de schalen, zodat u kunt werken met eigen kleuren en naar eigen smaak. Data: 23/10, 6/11, 20/11, 22/1, 5/2, 19/2 en 5/3 en 19/3. Aanvangstijd 20:00 uur, in de Kiekmure te Harderwijk Opgeven en/of informatie bij: Wil Epe na 18:00 uur op telefoonnummer , of Henriëtte Koekoek op telefoonnummer of e- mail:info@harderwijk.groei.nl Aanmelden is ook mogelijk door onderstaand strookje, vóór 31 september, op te sturen naar de secretaris van Groei en Bloei. Henriëtte Koekoek J.P.Heyelaan CL Harderwijk Hierbij geeft..(naam) zich op voor de cursus bloemschikken voor beginners/gevorderden (doorstrepen wat van niet toepassing is) Adres: Telefoonnummer:

10 Website Heeft u al eens een kijkje genomen op onze vernieuwde website? Hier is en wordt veel werk verricht door Sonja Kallee en Martin van Gemert U kunt er foto s op vinden van onder andere het tuinen kijken. Wij hopen dat velen van u, maar ook niet leden, de weg naar de site zullen vinden. Via: komt u op onze site.! Ons programma voor de komende maanden 24 september 2013 De Tulpengekte Willy Atema 22 oktober 2013 Canada Luuk Vermeer 19 november 2013 Geldersch Landschap en John ter Horst Geldersche Kastelen 17 december 2013 Kerstworkshop Jaap Vlijm Programma voor afdeling Ermelo- Putten 17 september 2013 de wonderlijke wereld van plant en kleur door Ria Brandwagt.

11

12

Groei & Bloei. De Tuinliefhebbers. januari 2013

Groei & Bloei. De Tuinliefhebbers. januari 2013 Groei & Bloei De Tuinliefhebbers januari 2013 Het nieuwe jaar is begonnen na een heel groene, heel natte en veel te warme Kerst. Maar wie weet is het een beetje winter op het moment dat u dit leest. Wij

Nadere informatie

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257 HARDERWIJK EN OMSTREKEN (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257 Groei & Bloei De Tuinliefhebbers november 2013 Uitnodiging voor de ledenavond

Nadere informatie

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon:

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: HARDERWIJK EN OMSTREKEN (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257 Groei & Bloei De Tuinliefhebbers oktober 2013 Uitnodiging Het bestuur

Nadere informatie

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon:

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: HARDERWIJK EN OMSTREKEN (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257 Groei & Bloei De Tuinliefhebbers maart 2013 Uitnodiging voor onze ledenavond

Nadere informatie

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257 HARDERWIJK EN OMSTREKEN (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257 Groei & Bloei april 2013 De Tuinliefhebbers Uitnodiging Op 16 april,

Nadere informatie

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:De Pleisterplaats. Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Voorzitter Harold Soffner 5941442 Secretaris Henriëtte

Nadere informatie

Afdeling VeluwerandMeer

Afdeling VeluwerandMeer Afdeling VeluwerandMeer Nieuwsbrief Nr. 3 2015 Van de bestuurstafel Deze keer een wat ander voorwoord dan u van mij gewend bent. Omdat er belangrijke zaken te melden zijn, praat het bestuur u graag bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS Dag allemaal, Eindelijk is het zover!!! De eerste nieuwsbrief van Centrum KINDERKRIEBELS is er!! Vele van jullie zullen zich afvragen Centrum KINDERKRIEBELS wat is dat???? Hieronder

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

van 19.30 uur tot 22.00 uur van 13.30 uur tot +/- 16.00 uur Zaterdagmiddag: van 13.30 uur tot 16.00 uur van 8.45 uur tot 11.45 uur

van 19.30 uur tot 22.00 uur van 13.30 uur tot +/- 16.00 uur Zaterdagmiddag: van 13.30 uur tot 16.00 uur van 8.45 uur tot 11.45 uur Algemene informatie Opgave workshops Tijdens de opendagen kunt u zich opgeven voor de workshops of het cursus bloemschikken, later is telefonische opgave ook mogelijk. U kunt zich uiterlijk 3 weken voor

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Belangrijke data 15 januari Safariteam 20 januari Basketbal groep 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief april G&B - Liemers

Nieuwsbrief april G&B - Liemers Bekijk de webversie Nieuwsbrief april G&B - Liemers Beste lezers, Op maandag 9 april a.s. houden wij weer onze Algemene Leden Vergadering (ALV), waarbij onze leden van harte zijn uitgenodigd. Vanaf 20.15

Nadere informatie

Computer Hulp Geldrop Cursussen Workshops Overige activiteiten 2012-2013

Computer Hulp Geldrop Cursussen Workshops Overige activiteiten 2012-2013 Computer Hulp Geldrop Cursussen Workshops Overige activiteiten 2012-2013 Tournooiveld 10 5663 EA Geldrop Tel. 040-2861213 Doelstelling van de Stichting Senior Computer Hulp Geldrop. De stichting heeft

Nadere informatie

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1 Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1 Voorwoord Ook dit jaar ga ik weer met nieuwe ideeën van start en hoop dat het weer een leuk seizoen wordt! Er is weer een uitgebreid aanbod

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen.

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen. Beste leerling, Ben je dit schooljaar op zoek naar een leuke en leerzame maatschappelijke stageplaats? Kijk dan snel in deze folder. Je vindt er stageplaatsen dichtbij de natuur. Je kunt als stagiair meehelpen

Nadere informatie

februari 2012 Als niemand het gebruikt, is daar een reden voor. Stuart en Linda MacFarlane

februari 2012 Als niemand het gebruikt, is daar een reden voor. Stuart en Linda MacFarlane Groei & Bloei De tuinliefhebbers februari 2012 Als niemand het gebruikt, is daar een reden voor. Stuart en Linda MacFarlane Uitnodiging Op 14 februari is er weer een ledenavond en bij deze nodigen wij

Nadere informatie

Uitgave Februari 2016

Uitgave Februari 2016 Afdeling Liemers: Aerdt, Babberich, Beek, Duiven, Groessen, Herwen, Lathum, Lobith, Loo, Pannerden, Spijk, Tolkamer, Westervoort, Zevenaar en Oud-Zevenaar Uitgave Februari 2016 - Help maar ook blijdschap

Nadere informatie

Afdeling VeluwerandMeer

Afdeling VeluwerandMeer Afdeling VeluwerandMeer Nieuwsbrief Nr. 4 2014 Van de bestuurstafel Dit is een bijzondere nieuwsbrief, want het is voor het eerst dat de nieuwsbrief terecht komt bij alle ANBO leden in de gemeenten Ermelo,

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2013-2014. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2013-2014. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2013-2014 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Kringblad NOV kring Noord- Brabant West Zeeland Jaargang 24 nr.7 Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Dendrobium jenkensii September 2015 1 Agenda: - Welkom en mededelingen. Maandag 21 september

Nadere informatie

'Uit eigen tuin' Breng gerust een vriend/vriendin, buurman/buurvrouw, familielid of andere geïnteresseerde mee! Ze zijn hartelijk welkom!

'Uit eigen tuin' Breng gerust een vriend/vriendin, buurman/buurvrouw, familielid of andere geïnteresseerde mee! Ze zijn hartelijk welkom! Afdeling Liemers: Aerdt, Babberich, Beek, Duiven, Groessen, Herwen, Lathum, Lobith, Loo, Pannerden, Spijk, Tolkamer, Westervoort, Zevenaar en Oud-Zevenaar Een nieuw jaar; er staat ons weer van alles te

Nadere informatie

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 . Maandelijks convocaat voor de leden van het Katholiek Vrouwengilde van Tegelen en omstreken Jaargang 51 Nr. 1 januari 2015 Redactie: Tiny Testroote Contactadres voor

Nadere informatie

Groei & Bloei. Uitnodiging

Groei & Bloei. Uitnodiging Groei & Bloei De Tuinliefhebbers november 2012 Uitnodiging Het bestuur nodigt u uit voor de jubileumavond op dinsdag 20 november a.s. in de Kiekmure. Van 19.00 tot 22.00 uur viert onze afdeling haar 125

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

V O O R J A A R S W O R K S H O P S. Pasen 2014

V O O R J A A R S W O R K S H O P S. Pasen 2014 V O O R J A A R S W O R K S H O P S Pasen 2014 Vanaf dit voorjaar starten we met het organiseren van creatieve, inspirerende en vooral gezellige bloemen-workshops in IJsselstein Tijdens deze workshops

Nadere informatie

Vriendenbulletin. Brielle, mei 2015 16e jaargang. Nr.1. Beste vrienden,

Vriendenbulletin. Brielle, mei 2015 16e jaargang. Nr.1. Beste vrienden, Vriendenbulletin Brielle, mei 2015 16e jaargang. Nr.1 Beste vrienden, Het afgelopen halfjaar heeft het bestuur zich ingezet om de in het vorige bulletin genoemde projecten te kunnen realiseren. Mede door

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

www.deschuttervis.nl Aan: Beste Leden, Als eerste wens ik u namens het bestuur een goed en gezond 2012 toe.

www.deschuttervis.nl Aan: Beste Leden, Als eerste wens ik u namens het bestuur een goed en gezond 2012 toe. Beste Leden, Als eerste wens ik u namens het bestuur een goed en gezond 2012 toe. Even een terugblik naar onze jaarlijkse feestavond van december 2011. Met een goed gevulde zaal, blije mensen en vele mooie

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2014 Nieuwsbrief 2014-1

Nadere informatie

Ledenadministratie: Mevr. G. Wiegersma Vrijstad EP DAMWOUDE Bankrekening Nr t.n.v. K.M.T.P. NOORD-OOST FRIESLAND te DAMWOUDE

Ledenadministratie: Mevr. G. Wiegersma Vrijstad EP DAMWOUDE Bankrekening Nr t.n.v. K.M.T.P. NOORD-OOST FRIESLAND te DAMWOUDE Ledenadministratie: Mevr. G. Wiegersma Vrijstad 15 9104 EP DAMWOUDE Bankrekening Nr. 32.02.05.452 t.n.v. K.M.T.P. NOORD-OOST FRIESLAND te DAMWOUDE Beste mensen, Eerst een kort verhaaltje: Allen, Iedereen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Afdeling Groningen e.o.

Nieuwsbrief Afdeling Groningen e.o. Nieuwsbrief Afdeling Groningen e.o. Nieuwsbrief Mei 2015 Van de voorzitter De lente is nu echt begonnen, de bollen en de eerste voorjaarsbloeiers staan te pronken in de zon. Wat een kleuren, wat een weelde!

Nadere informatie

ER IS NOG PLEK BIJ CURSUSSEN NAJAAR 2012!

ER IS NOG PLEK BIJ CURSUSSEN NAJAAR 2012! ASW Cursus bulletin Het ASW Cursusbulletin blikt terug op cursussen die zijn geweest en brengt onder de aandacht wat er de komende maanden op de kalender staat. Wilt u dit bulletin rechtstreeks in uw mailbox

Nadere informatie

Hoofdsponsor Langhenkel. hoofdsponsor sinds augustus 2001 en zij gaan door!

Hoofdsponsor Langhenkel. hoofdsponsor sinds augustus 2001 en zij gaan door! Nieuwsbrief Nummer 18 Datum: 12 oktober 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Hoofdsponsor Langhenkel Langhenkel is onze Volley hoofdsponsor sinds augustus 2001 en zij gaan door! vereniging Op 25

Nadere informatie

Namens het bestuur van Groei en Bloei wensen wij u. Uitgave december 2017

Namens het bestuur van Groei en Bloei wensen wij u. Uitgave december 2017 Afdeling Liemers: Aerdt, Babberich, Beek, Duiven, Groessen, Herwen, Lathum, Lobith, Loo, Pannerden, Spijk, Tolkamer, Westervoort, Zevenaar en Oud-Zevenaar Namens het bestuur van Groei en Bloei wensen wij

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2014-2015

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2014-2015 Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2014-2015 Algemene informatie Opgave workshops Tijdens de opendagen kunt u zich opgeven voor de workshops of het cursus bloemschikken, later is telefonische

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18-12-2014

Nieuwsbrief 18-12-2014 Basisschool de Regenboog 18-12-2014 Nr 3 Belangrijke data Al weer bijna kerstfeest en een nieuw jaar. Een tijd om terug te kijken en te denken aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze school zien

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Afd. Epe-heerde. De Geldersche Tuin

Afd. Epe-heerde. De Geldersche Tuin Afd. Epe-heerde De Geldersche Tuin Zomer 2012 Bestuur: Voorzitter: Doret Tigchelaar 06-31990922 / doret@zomerwende.nl Secretaris: Margot Coumans 0578-628515 / groei.bloeiactief@hotmail.nl Penningmeester:

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal:

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal: SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2007 2e jaargang nr. 5

Nieuwsbrief augustus 2007 2e jaargang nr. 5 Nieuwsbrief augustus 2007 2e jaargang nr. 5 Inhoud: Voorwoord Info najaar 2007 Open huis Oosterwolde Workshoprooster Oosterwolde Workshoprooster Wolvega Het merendeel van Nederland is nog met vakantie,

Nadere informatie

Voorwoord: Meppel, juni 2010.

Voorwoord: Meppel, juni 2010. Voorwoord: Meppel, juni 2010. Dit is de laatste keer dat ik het voorwoord mag schrijven. Na zeven jaren voorzitter van onze EHBO vereniging te zijn geweest geef ik het stokje door aan een nieuwe voorzitter.

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 info@heemkunde-margraten.nl www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

Klik hier als deze niet goed leesbaar is. Voeg toe aan uw adresboek en blijf op de hoogte.

Klik hier als deze  niet goed leesbaar is. Voeg toe aan uw adresboek en blijf op de hoogte. Klik hier als deze e-mail niet goed leesbaar is. Voeg nieuwsbrief@ons-buiten.nl toe aan uw adresboek en blijf op de hoogte. Nieuwsbrief Tuinpark Ons Buiten - 12 november 2016 Van de Voorzitter In deze

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering

UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering 1 UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering Kwaliteit van leven met haarverlies Zaterdag 11 april 2015 van 10:00 uur tot 16.30 uur Locatie: De Landgoederij, Camminghalaan 30,

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PATIËNTENKRING GRONINGEN

NIEUWSBRIEF PATIËNTENKRING GRONINGEN NIEUWSBRIEF PATIËNTENKRING GRONINGEN Nr.18, september 2013 BERICHT VAN DE ADMINISTRATIE PATIËNTENKRING Het bankrekeningnummer voor het overmaken van uw ledenbijdrage is: 38 32 533 ten name van Patiëntenkring

Nadere informatie

Goudvoorelkaar. Online marktplaats waar vraag en aanbod van vrijwilligers, vrijwilligerswerk en professionele hulp in Gouda bij elkaar komt.

Goudvoorelkaar. Online marktplaats waar vraag en aanbod van vrijwilligers, vrijwilligerswerk en professionele hulp in Gouda bij elkaar komt. Online marktplaats waar vraag en aanbod van vrijwilligers, vrijwilligerswerk en professionele hulp in Gouda bij elkaar komt. Goudse inwoners bij elkaar brengen. Dát doet Goudvoorelkaar.nl. Op deze online

Nadere informatie

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016!

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Woordje van de voorzitter Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. Ik vraag in dit stukje graag uw aandacht voor de wedstrijden

Nadere informatie

Voorwoord: Meppel, augustus 2012.

Voorwoord: Meppel, augustus 2012. Seizoen 2012/2013 Voorwoord: Meppel, augustus 2012. Het is nu zaterdagavond. Mijn vakantie zit er bijna op. Na een heerlijke 3 weken, waarvan deels op de camping, mag ik maandag weer aan het werk. Op de

Nadere informatie

voor onze ledenavond op dinsdag 12 februari a.s. in de Kiekmure, Tesselschadelaan

voor onze ledenavond op dinsdag 12 februari a.s. in de Kiekmure, Tesselschadelaan Groei & Bloei De Tuinliefhebbers februari 2013 Uitnodiging voor onze ledenavond op dinsdag 12 februari a.s. in de Kiekmure, Tesselschadelaan 1 te Harderwijk. Aanvang: 19.45 uur Agenda: 19.45 uur Welkom

Nadere informatie

DE INFO. Beste ouder(s), verzorger(s), Lichtjesavond en inloop: Schoolgids: Ouderavond 11 oktober: In deze uitgave. Agenda.

DE INFO. Beste ouder(s), verzorger(s), Lichtjesavond en inloop: Schoolgids: Ouderavond 11 oktober: In deze uitgave. Agenda. DE INFO Beste ouder(s), verzorger(s), Het wordt weer donkerder en kouder buiten. Enkele ouders hebben hard gewerkt door allemaal lichtjes op te hangen voor lichtjesavond. Ook zijn alle kinderen deze en

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

verbetering van het speelgoedassortiment onderhoud website en social media Automatisering

verbetering van het speelgoedassortiment onderhoud website en social media Automatisering Resultaten en Conclusies VSN Enquête 2014 In het 2 de kwartaal 2014 hield de VSN een enquête onder haar leden. 28 personen namen de moeite om de digitale vragenlijst in te vullen: slechts 28!. Het overgrote

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2014-2015. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2014-2015. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2014-2015 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

8242 AL Lelystad. Tel: 0320-240672. www.albatroslelystad.nl. albatros.lelystad@xs4all.nl

8242 AL Lelystad. Tel: 0320-240672. www.albatroslelystad.nl. albatros.lelystad@xs4all.nl Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 De Albatros www.albatroslelystad.nl albatros.lelystad@xs4all.nl Informatieavond ouderbetrokkenheid: Wij zijn dit jaar intensief bezig om de ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

workshops tbv de fancy fair

workshops tbv de fancy fair workshops tbv de fancy fair Zoals u in de nieuwsbrief heeft kunnen lezen organiseren de basisscholen Ichthus en de Achthoek te Wolphaartsdijk op woensdag 30 september 2009 een fancy fair. Om deze fancy

Nadere informatie

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Leef je eens lekker uit met schelpen, want mooie schelpen gaan het dit jaar helemaal

Nadere informatie

www.ehbomiddelburg.nl

www.ehbomiddelburg.nl KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN Programma Herhalingslessen Seizoen 2014 2015 www.ehbomiddelburg.nl EHBO afdeling Middelburg Secretariaat: Bianca Wiessner Nieuwe Vlissingseweg

Nadere informatie

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7!

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! Hallo, ik ben Lisa en ik zit in groep 6. Ik ben 10 jaar.

Nadere informatie

Het volgende bericht gaat over belastingen over vermogen dat in 2016 zal veranderen. Dat bericht hebben we overgenomen van de afdeling Tilburg.

Het volgende bericht gaat over belastingen over vermogen dat in 2016 zal veranderen. Dat bericht hebben we overgenomen van de afdeling Tilburg. Secretariaat Afdeling Nuenen Jacob Catsstraat 16 5671VR Nuenen 040-2906744 w.stegeman@onsnet.nl Nieuwsbrief Juli-Aug 2015 Beste leden van onze afdeling Op het moment dat u deze nieuwsbrief ontvangt zitten

Nadere informatie

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Herfst 2014. Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Herfst 2014. Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1 Herfst 2014 OWG - NIEUWS Jubbega - Hoornsterzwaag Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1 0516-461228 0516-462580 2 Voorwoord t Is weer voorbij die mooie

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

mei 2015 Zomer-doe-avond 20 mei a.s. Nieuwsbrief De Floriaan Mei 2015 Vergeet u niet het volgende mee te brengen: Beste 3Florianen,

mei 2015 Zomer-doe-avond 20 mei a.s. Nieuwsbrief De Floriaan Mei 2015 Vergeet u niet het volgende mee te brengen: Beste 3Florianen, Nieuwsbrief De Floriaan Mei 2015 mei 2015 Zomer-doe-avond 20 mei a.s. Vergeet u niet het volgende mee te brengen: Beste 3Florianen, Op woensdag 20 mei hebben we een gezellige zomer-doe-avond gepland. Tijdens

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Jaarverslag 2013-2014

Jaarverslag 2013-2014 NOVA Voorzitter Anthony Matthijsen 24-9-2014 Inhoud Voorwoord... 2 Inleiding... 3 Mijn taken... 3 Externe contacten... 4 Vergaderingen... 4 Administratie... 4 Commissies... 5 Eerstejaarsfeest... 5 De club...

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Groei & Bloei. Paasworkshop. Brian Kabbes. Agenda. Demonstratie plantenvermeerdering. De Tuinliefhebbers. april 2012

Groei & Bloei. Paasworkshop. Brian Kabbes. Agenda. Demonstratie plantenvermeerdering. De Tuinliefhebbers. april 2012 Groei & Bloei De Tuinliefhebbers april 2012 Een tuin lijkt op zo n eng apparaat dat de stofjas van een man grijpt, of zijn arm; vervolgens wordt zijn hand, zijn been, zijn hele lichaam naar binnen getrokken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mantelzorg Uitgave nr. 4 oktober 2012

Nieuwsbrief Mantelzorg Uitgave nr. 4 oktober 2012 Nieuwsbrief Mantelzorg Uitgave nr. 4 oktober 2012 Inhoud: Nieuws vanuit Steunpunt Mantelzorg Agenda oktober november - december Dag van de Mantelzorg 2012 Terugblik van het respijtweekend Nieuws vanuit

Nadere informatie

Een groeiende vereniging, dat houden we samen sterk.

Een groeiende vereniging, dat houden we samen sterk. Een groeiende vereniging, dat houden we samen sterk. 1 Contents Openstaande vacatures binnen MHC Uitgeest We hebben een gezonde, groeiende vereniging. Met het groter worden van de vereniging, hebben we

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 8 maart 2012

Algemene ledenvergadering 8 maart 2012 Algemene ledenvergadering 8 maart 2012 1 Agenda 1. Opening / welkom / IM 2. Notulen / Jaarverslag / besluiten 2011 (sheets website) 3. Besluiten jaarvergadering 2011 4. Begroting 2011/2012 5. Balans 31-12-2011

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON Voorwoord Samen met de Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet (SWON) en Het Venster worden er al jarenlang activiteiten georganiseerd in de recreatiezaal van de Brem, van Hallstraat 1. Het aantal mensen dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onze website

Nieuwsbrief. Onze website Nieuwsbrief Onze website Mei 2014 IN DIT NUMMER: Website 1 Data sportdagen en schoolreisje Bloesem op de Olmenhorst 1/2 De natuurclub gaat weer van start Sportservice Haarlemmermeer Olympia s kids tour

Nadere informatie

Gemeente Elburg T.a.v. het college van burgemeester en wethouders Postbus 70 8080 AB ELBURG. Geacht college,

Gemeente Elburg T.a.v. het college van burgemeester en wethouders Postbus 70 8080 AB ELBURG. Geacht college, Gemeente Elburg Postbus 70 8080 AB ELBURG Gemeente Epe Postbus 600 8160 AP EPE Gemeente Ermelo 3850 AM ERMELO Gemeente Harderwijk Postbus 148 3840 AC HARDERWIJK Gemeente Heerde Postbus 175 8180 AD HEERDE

Nadere informatie

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!!

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! Nieuwsbrief 2 Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! De schoolvakanties zijn binnenkort achter de rug. Wij hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. Wij hebben als brigade niet

Nadere informatie

Toch liever het hele team trainen? Dat kan natuurlijk. Neem dan even contact op, dan maak ik een offerte.

Toch liever het hele team trainen? Dat kan natuurlijk. Neem dan even contact op, dan maak ik een offerte. maart 2013, Nieuwsbrief 1 In deze nieuwsbrief: Training 'Sterren in de klas' gelanceerd Gastlessen drukte KleinKracht nu ook op Facebook en Twitter Boek in de maak Lestip: Paasles over de maan En verder

Nadere informatie

HOUTVAARTKOERIER 2009nr. 1 maart 2009

HOUTVAARTKOERIER 2009nr. 1 maart 2009 HOUTVAARTKOERIER 2009nr. 1 maart 2009 zie ook: www.houtvaart.nl Opening zwembad: 25 april 2009 Beste Vrienden van de Houtvaart, en dat zijn er heel veel. Wist u dat de Vereniging bijna 2000 leden telt.

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE CULTUURRAAD AANVRAAGFORMULIER VOOR SUBSIDIERING WERKJAAR 2015

GEMEENTELIJKE CULTUURRAAD AANVRAAGFORMULIER VOOR SUBSIDIERING WERKJAAR 2015 De aanvraagformulieren moeten het Administratief Centrum uiterlijk op vrijdag 24 oktober 2014 bereiken. Graag bezorgen aan: College van burgemeester en schepenen, Veld 1 te 9970 Kaprijke of via toerisme@kaprijke.be

Nadere informatie

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016 Cursussen digitale vaardigheden januari - juni 2016 Een leven lang leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Harderwijk & Omstreken 1e kwartaal 2016

Nieuwsbrief Harderwijk & Omstreken 1e kwartaal 2016 Nieuwsbrief Harderwijk & Omstreken 1e kwartaal 2016 Jaarvergadering - Lezing Brian Kabbes - Plantenruilbeurs Paasworkshop - Tuinenreis Duitsland - Fotowedstrijd Hortus Van het Bestuur Januari 2016! Winter,

Nadere informatie

Programma 2008-2009. Het nieuwe programmaboekje van Provider is uit!

Programma 2008-2009. Het nieuwe programmaboekje van Provider is uit! Programma 2008-2009 Het nieuwe programmaboekje van Provider is uit! Het staat weer vol leuke onderwerpen en activiteiten waar je je voor kunt opgeven. De activiteiten zijn ingedeeld in drie groepen: -

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Openingswoord van de voorzitter Geachte lezer, Hierbij onze 2e nieuwsbrief van de EHBO vereniging Westerbork. In deze nieuwsbrief staan de activiteiten die geweest zijn en die

Nadere informatie

Afd. MEPPEL en REGIO Activiteitenboekje

Afd. MEPPEL en REGIO Activiteitenboekje TNT Post Port betaald Afd. MEPPEL en REGIO Activiteitenboekje 2015-2016 Afzender 7944 NZ 8 Oplage: 230 Pag.1 Pag.2 Geacht lid van Groei&Bloei Meppel en regio, In tegenstelling tot voorgaande jaren ontvangt

Nadere informatie

<naam> <adres> <postcode en woonplaats> Amsterdam, <datum> Geachte <naam>,

<naam> <adres> <postcode en woonplaats> Amsterdam, <datum> Geachte <naam>, Amsterdam, Geachte , In samenwerking met de Radboud Universiteit voeren wij dit najaar een groot onderzoek uit onder de Nederlandse bevolking getiteld

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010

Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010 Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur J. Duut www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010 Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Op dinsdag 16 maart houden we weer een open

Nadere informatie

Nieuwsbrief Harderwijk & Omstreken nr. 2 maart-april 2015

Nieuwsbrief Harderwijk & Omstreken nr. 2 maart-april 2015 Nieuwsbrief Harderwijk & Omstreken nr. 2 maart-april 2015 Lezing zomerbollen - Plantenruilbeurs - Paasworkshop Workshops Fruitbomen snoeien en Moestuinieren praktijk Verslag Jaarvergadering en afscheid

Nadere informatie

Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug!

Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug! Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug! superfijn zinvol gezellig dankbaar gastvrij Welkom thuis We horen het regelmatig van onze ruim achthonderd vrijwilligers: bij Savant Zorg voel

Nadere informatie