Essential Rewards/Automatische Levering Programma - Informatieblad

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Essential Rewards/Automatische Levering Programma - Informatieblad"

Transcriptie

1 Essential Rewards/Automatische Levering Programma - Informatieblad Wat is Essential Rewards? Essential Rewards is een vast bestelllingsprogramma voor onafhankelijke distributeurs van Young Living, dat je de mogelijkheid geeft om je favoriete producten elke maand direct bij jou thuis te ontvangen ( Autoship order - bestelling met automatische levering ). Het programma biedt de volgende voordelen: Gegarandeerde maandelijkse verzendingen van uw favoriete Young Living-producten Korting op exclusieve productkits Essential Rewards credits verdienen voor gratis producten Kwalificatie voor extra compensatie Verlaagde verzendingstarieven Is er een minimumprijs? Ja Om aan het programma deel te nemen moet je elke maand een bestelling-met-automatischelevering hebben van minstens 50 PV. Onthoud dat je, om in aanmerking te komen voor de uitbetaling van je maandelijkse commissie, in totaal minimaal 100 PV moet hebben (van eender welke soort bestelling). Denk daaraan als je je maandelijkse bestelling berekent. Wat betekent PV? PV staat voor 'persoonlijk volume'. Elk product heeft een PV-waarde die gebruikt wordt voor de berekening van compensaties, beloningen en de afkoop van bonuspunten. In de meeste gevallen is de PV-waarde van een product gebaseerd op de groothandelsprijs in USD. Hoe meld ik mij aan voor het Essential Rewards-programma? Je kunt de sjabloon voor je Essential Rewards programma op een van de volgende drie manieren instellen: via je Virtual Office, telefonisch met een van je adviseurs of door een Essential Rewards Enrolment formulier in te vullen. Naargelang de beschikbaarheid kun je kiezen op welke dag je jouw maandelijkse bestellingen graag verwerkt zou hebben? Als je dus bijvoorbeeld de 4eselecteert, wordt je bestelling elke maand op die datum opgemaakt en de betaling genomen. Vergeet niet dat Essential Rewards een vast maandelijks programma is. Je ontvangt elke maand goederen en er wordt geld van je kredietkaart of je rekening gehaald. Als je jouw Essential Rewards programma wenst te annuleren, vind je hieronder de details. Hoe kan ik mijn maandelijkse bestellingen betalen?

2 Je kunt je maandelijkse bestelling betalen via kredietkaart (Master en Visa), betaalkaart of overschrijving. Vergeet niet om bij overschrijvingen je klanten- of distributeur ID te vermelden en het ID van de bestelling. Als je een Duitse of Oostenrijkse bankrekening hebt kunt je ook met een "Lastschrift" betalen. Vergeet niet dat de eerste betaling via een "Lastschrift" tot vijf werkdagen in beslag kan nemen voordat de gegevens zijn gecontroleerd en de betaling is verwerkt. Onthoud dat je contact met onze klantendienst moet opnemen om overschrijvingen mogelijk te maken. Standaardbestellingen moeten geplaatst worden via de klantendienst als ze met een overschrijving worden betaald. Onthoud dat Young Living niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor de niet tijdige betaling van bestellingen. Hoe lang duurt het om te leveren? Bestellingen worden, na ontvangst van je betaling, gewoonlijk binnen de 2 werkdagen verzonden vanuit ons magazijn. Kijk hieronder voor de tijd tussen verzending en levering: Verenigd Koninkrijk: 1 werkdag Duitsland: 3 tot 5 werkdagen Oostenrijk: 5 tot 7 werkdagen De rest van Europa: Tot 5 werkdagen. Onthoud dat de levering langer kan duren als een bestelling de douane moet passeren en ook op officiële feestdagen zoals Kerstmis. Wat kost de verzending? Voor alle Essential Rewards-bestellingen geldt een korting op de verzendkosten. We verwijzen naar de meest recente prijslijst voor meer details. Hoe en wanneer kan ik mijn Autoship sjabloon veranderen? Je kunt je Essential Rewards programma naar wens veranderen (elke maand als je dat wilt). Je kunt de producten die je elke maand graag wilt ontvangen, de verzendingsdatum van de bestellingen (onderhevig aan beschikbaarheid van de datum) en het verzendingsadres veranderen. Je kunt Essential Rewards bestellingen aanpassen via: 1) Virtual Office of tot één dag (tot middernacht) voor de verwerkingsdatum van de bestelling 2) Telefonisch tijdens de gewone kantooruren van Young Living Europe op de laatste werkdag voordat de bestelling wordt verwerkt. 3) of fax 5 werkdagen voor de verwerkingsdatum van je volgende bestelling. Vergeet niet dat veranderingen aan je Essential Rewards programma door de distributeur zelf moeten worden aangevraagd.

3 Wat zijn Essential Rewards punten? Met elke verzonden bestelling van Essential Rewards kun je punten/bonuspunten verdienen voor producten. Punten worden verdiend met elke achtereenvolgende maand dat je deelneemt. Hoe langer je aan het programma deelneemt, hoe groter de beloningen. Je kunt punten op de volgende manier verzamelen: De eerste 6 opeenvolgende maanden (maanden 1-6) De volgende 6 opeenvolgende maanden (maanden 7-12) Een jaar en meer (vanaf 13 maanden) 10 % van de PV-waarde van de bestelling 15 % van de PV-waarde van de bestelling 20 % van de PV-waarde van de bestelling De punten worden automatisch op je Young Living distributeursrekening gezet en je kunt je huidige puntentotaal bekijken in je Virtual Office. Essential Rewards punten vervallen 12 kalendermaanden nadat ze verdiend zijn. Vergeet je punten dus niet snel in te wisselen. Wanneer kan ik mijn punten inwisselen? Punten kunnen de maand na twee opeenvolgende maanden van deelname worden ingewisseld, en alleen voor een bedrag dat gelijk of lager is dan de verdiende punten. Onthoud dat er elke kalendermaand maximaal 350 punten mogen worden ingewisseld. Hoe kan ik mijn punten inwisselen? Om je Essential Rewards punten in te wisselen neem je gewoon contact op met onze klantendienst, telefonisch of via (de contactgegevens vind je hieronder) die zal vragen hoeveel punten je wenst in te wisselen, welke producten je zou willen en hoe je de toepasselijke verzendingskosten zou willen betalen. We zullen de bestelling dan voor je verwerken. Producten die met Essential Rewards punten worden aangekocht, komen niet in aanmerking voor persoonlijke of organisatievolumes. Sommige producten kunnen niet met bonuspunten worden besteld. We verwijzen naar de meest recente prijslijst voor meer informatie. Leden zijn verantwoordelijk voor de betaling van de verzendingskosten (incl. BTW), punten mogen niet gebruikt worden voor verzendings- of BTW-kosten. We verwijzen naar de meest recente prijslijst voor de verzendingskosten. Hoe kan ik mijn automatisch verzonden bestelling annuleren? Als je jouw Essential Rewards programma wenst te annuleren, dien je 5 dagen voor de voorgeselecteerde verwerkingsdatum via of fax een schriftelijk verzoek in of neem je tijdens de gewone kantooruren telefonisch contact op met Young Living Europa. Wat gebeurt er met niet betaalde automatisch verzonden bestellingen?

4 Onbetaalde bestellingen worden aan het einde van elke maand geannuleerd. Als je automatisch verzonden bestelling één keer geannuleerd is, kun je de volgende maand een bestelling plaatsen. Je krijgt geen bonuspunten voor de geannuleerde bestelling. Als je een maandelijkse bestelling twee maanden na elkaar annuleert, wordt je puntentotaal op nul gezet. Wat gebeurt er als een product niet in voorraad is? Als een artikel niet in voorraad is, nemen we contact met jou op via om je raad te geven en om je een alternatief product aan te bieden voor de bestelling. Als we geen reactie ontvangen, zullen we het artikel verwijderen van de bestelling. Denk eraan dat dit je kwalificatie voor bonussen beïnvloedt. We behouden het recht om niet beschikbare artikelen te vervangen door gelijkaardige producten van dezelfde waarde. Wat gebeurt er als ik een Autoship bestelling terugstuur? Als een autoship bestelling wordt teruggestuurd, worden de bonuspunten die voor deze bestelling ontvangen waren, afgetrokken. Als je nog een autoship bestelling terugstuurt, wordt je puntentotaal op nul gezet. Onthoud dat er 10 % retourkosten worden aangerekend op elke terugzending. Contactgegevens Als je vragen hebt, of meer hulp of advies nodig hebt voor het Essential Rewards programma, neem je contact op met onze klantendienst: Kosteloos vanaf een vaste lijn: Oostenrijk: Duitsland: Zweden: Spanje: VK: Tsjechische Republiek: Slowakije: Fins: Rusland: Litouwen: Niet tolvrij: +44 (0) België: Nederland: Polen: Roemenië: Kroatië: Fax: +44 (0) Faxnummer voor bestellingen: +44 (0)

5 Maandag vrijdag 9:00 17:00 (GMT), woensdag 9:00 16:00 (GMT). Gesloten op officiële feestdagen. Nederlands: Engels: Duits: Zweeds: Spaans: Pools: Fins: Tsjechisch & Slowaaks: Russisch: Litouws: Kroatisch: Hongaars: Roemeense: Belgisch: Servisch: Contact opnemen met ons Als je via de telefoon, of fax contact opneemt met onze klantendienst, vermeld je altijd je klanten- of distributeurs ID en de pin of het paswoord van je Young Living account. Dat is om misbruik tegen te gaan en ervoor te zorgen dat je gegevens beschermd zijn en niet toegankelijk voor onbevoegde personen. Onthoud dat er veel informatie beschikbaar is op youngliving.com!

- Voor bestellingen in België retourneert u uw horloge naar de kleinhandelaar die u aanduidde bij de check-out.

- Voor bestellingen in België retourneert u uw horloge naar de kleinhandelaar die u aanduidde bij de check-out. WEBSHOP FAQ RODANIA GARANTIE Heb ik garantie? U hebt garantie op uw Rodania-horloge voor alle fabricatiefouten gedurende een periode van twee jaar, vanaf de datum van eerste aankoop. U vindt de garantiekaart

Nadere informatie

TRACTATENBLAD VAN HET

TRACTATENBLAD VAN HET 66 (1991) Nr. 6 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN JAARGANG 2014 Nr. 39 A. TITEL Overeenkomst betreffende samenwerking en een douane-unie tussen de Europese Gemeenschap en haar lidstaten,

Nadere informatie

BIJLAGE. bij. Voorstel voor een Besluit van de Raad

BIJLAGE. bij. Voorstel voor een Besluit van de Raad EUROPESE COMMISSIE Brussel, 3.8.2017 COM(2017) 412 final ANNEX 1 BIJLAGE bij Voorstel voor een Besluit van de Raad betreffende de ondertekening, namens de Europese Unie en haar lidstaten, en de voorlopige

Nadere informatie

BIJLAGE PROTOCOL. bij het. voorstel voor een besluit van de Raad

BIJLAGE PROTOCOL. bij het. voorstel voor een besluit van de Raad EUROPESE COMMISSIE Brussel, 26.2.2016 COM(2016) 91 final ANNEX 1 BIJLAGE PROTOCOL bij het voorstel voor een besluit van de Raad betreffende de sluiting, namens de Europese Unie en haar lidstaten, van het

Nadere informatie

EUROPA, OOST EUROPA, ISRAEL, TURKIJE, NOORWEGEN & VERENIGD KONINKRIJK GELDIG VAN 1 SEPTEMBER TOT 1 OKTOBER 2016

EUROPA, OOST EUROPA, ISRAEL, TURKIJE, NOORWEGEN & VERENIGD KONINKRIJK GELDIG VAN 1 SEPTEMBER TOT 1 OKTOBER 2016 EUROPA, OOST EUROPA, ISRAEL, TURKIJE, NOORWEGEN & VERENIGD KONINKRIJK GELDIG VAN 1 SEPTEMBER TOT 1 OKTOBER 2016 Wat wilt u dit jaar bereiken met uw business? Wat zou u ervan vinden om in 2016 het Shoot

Nadere informatie

BIJLAGE. bij het. Voorstel voor een besluit van de Raad

BIJLAGE. bij het. Voorstel voor een besluit van de Raad EUROPESE COMMISSIE Brussel, 18.2.2016 COM(2016) 70 final ANNEX 1 BIJLAGE bij het Voorstel voor een besluit van de Raad betreffende de ondertekening, namens de Europese Unie en haar lidstaten, van het protocol

Nadere informatie

UITVOERINGSBESLUIT VAN DE COMMISSIE. van

UITVOERINGSBESLUIT VAN DE COMMISSIE. van EUROPESE COMMISSIE Brussel, 6.6.2016 C(2016) 3347 final UITVOERINGSBESLUIT VAN DE COMMISSIE van 6.6.2016 tot vaststelling van de lijst van bewijsstukken die visumaanvragers moeten verstrekken in Iran,

Nadere informatie

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling?

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling? Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt Picture On The Wall. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een besteling. Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten.

Nadere informatie

9079/17 JVS/bb 1 DGC 2A

9079/17 JVS/bb 1 DGC 2A Raad van de Europese Unie Brussel, 30 mei 2017 (OR. en) 9079/17 Interinstitutioneel dossier: 2017/0082 (NLE) COEST 99 ELARG 36 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: Protocol bij de Partnerschaps-

Nadere informatie

15410/17 JVS/sht DGC 1A. Raad van de Europese Unie. Brussel, 14 mei 2018 (OR. en) 15410/17. Interinstitutioneel dossier: 2017/0319 (NLE)

15410/17 JVS/sht DGC 1A. Raad van de Europese Unie. Brussel, 14 mei 2018 (OR. en) 15410/17. Interinstitutioneel dossier: 2017/0319 (NLE) Raad van de Europese Unie Brussel, 14 mei 2018 (OR. en) 15410/17 Interinstitutioneel dossier: 2017/0319 (NLE) COLAC 144 WTO 329 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: Derde aanvullend protocol

Nadere informatie

- Per internet op onze sites: dit 24 uur per dag, 7 dagen per week.

- Per internet op onze sites: dit 24 uur per dag, 7 dagen per week. 1. Inleiding De hieronder gepreciseerde algemene verkoopsvoorwaarden (hierna "Algemene Voorwaarden") regelen uitsluitend de contractuele betrekkingen tussen alle Gebruikers van de websites van hairandbodylounge

Nadere informatie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie Raad van de Europese Unie Brussel, 8 augustus 2017 (OR. en) Interinstitutioneel dossier: 2017/0184 (NLE) 11636/17 ADD 1 COEST 212 ELARG 62 VOORSTEL van: ingekomen: 3 augustus 2017 aan: de heer Jordi AYET

Nadere informatie

Lokale Coloplast kantoren

Lokale Coloplast kantoren Afrika Azië Australië Europa Noord Amerika Zuid Amerika Afrika Algerije (Frans, Arabisch) (gratis nummer*) +213 0560 16 50 18, +213 0560 16 59 59 dzconsumerservice@coloplast.com Congo, Egypte, Kenia, Marokko,

Nadere informatie

Meest gestelde vragen:

Meest gestelde vragen: Meest gestelde vragen: Voor welke vragen ga ik naar de klantenservice van Philips en Shell? Philips Voor vragen over Philips producten of over je bestelling, kun je contact opnemen met de Philips Online

Nadere informatie

Beste Accu-Chek gebruiker.

Beste Accu-Chek gebruiker. Beste Accu-Chek gebruiker AnnaPS is een Zweedse bedrijf gespecialiseerd in de confectie van ondergoed voor volwassenen en kinderen met diabetes, die een insulinepomp dragen. In het ondergoed is een binnenzakje

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. "Sony BRAVIA Actie"

Algemene voorwaarden. Sony BRAVIA Actie Algemene voorwaarden "Sony BRAVIA Actie" 1. De aanbieder van de Sony BRAVIA Actie (de "actie") is Home Entertainment & Sound Europe, een divisie van Sony Europe Limited ("Sony"), met vestigingsadres The

Nadere informatie

UITVOERINGSBESLUIT VAN DE COMMISSIE. van

UITVOERINGSBESLUIT VAN DE COMMISSIE. van EUROPESE COMMISSIE Brussel, 29.4.2014 C(2014) 2737 final UITVOERINGSBESLUIT VAN DE COMMISSIE van 29.4.2014 tot vaststelling van de lijst van bewijsstukken die door visumaanvragers moeten worden overgelegd

Nadere informatie

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316 Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.nl Heusden 14 april 2015, Beste Stad klant, Wij zijn verheugd te melden dat

Nadere informatie

IT WORKS!-OVEREENKOMST VOOR TROUWE KLANTEN ALGEMENE VOORWAARDEN EUROPA

IT WORKS!-OVEREENKOMST VOOR TROUWE KLANTEN ALGEMENE VOORWAARDEN EUROPA IT WORKS!-OVEREENKOMST VOOR TROUWE KLANTEN ALGEMENE VOORWAARDEN EUROPA 'Bedrijf' betekent It Works! Marketing International, PO Box 12568, Dublin 2, Ierland en zal naar verwezen worden als 'It Works!'

Nadere informatie

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door Dit voorbeeld wordt je aangeboden door jouwwebwinkelcoach.nl Algemene voorwaarden Indien je een bestelling plaatst bij [naam webwinkel] verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene

Nadere informatie

13082/14 CV/mg DGC 1B. Raad van de Europese Unie. Brussel, 29 september 2014 (OR. en) 13082/14. Interinstitutioneel dossier: 2014/0223 (NLE)

13082/14 CV/mg DGC 1B. Raad van de Europese Unie. Brussel, 29 september 2014 (OR. en) 13082/14. Interinstitutioneel dossier: 2014/0223 (NLE) Raad van de Europese Unie Brussel, 29 september 2014 (OR. en) 13082/14 Interinstitutioneel dossier: 2014/0223 (NLE) COASI 102 ASIE 53 ELARG 98 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: PROTOCOL

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan direct aan. Volume: 0-49 zendingen

Nadere informatie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie Raad van de Europese Unie Brussel, 25 april 2017 (OR. en) Interinstitutioneel dossier: 2017/0083 (NLE) 8457/17 ADD 1 COEST 85 ELARG 28 VOORSTEL van: ingekomen: 24 april 2017 aan: de heer Jordi AYET PUIGARNAU,

Nadere informatie

TRACTATENBLAD VAN HET

TRACTATENBLAD VAN HET 49 (1994) Nr. 7 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN JAARGANG 2015 Nr. A. TITEL Overeenkomst inzake Partnerschap en Samen waarbij een partnerschap tot stand wordt gebracht tussen de Europese

Nadere informatie

ECC-Net: Travel app. Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland. Informatieblad app - ECC-Net: Travel

ECC-Net: Travel app. Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland. Informatieblad app - ECC-Net: Travel 1 ECC-Net: Travel app Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland Een gezamenlijk project van het Netwerk van Europese Consumentencentra Naam van de APP ECC-Net:

Nadere informatie

HET KONINKRIJK BELGIË, DE REPUBLIEK BULGARIJE, DE TSJECHISCHE REPUBLIEK, HET KONINKRIJK DENEMARKEN, DE BONDSREPUBLIEK DUITSLAND, DE REPUBLIEK ESTLAND,

HET KONINKRIJK BELGIË, DE REPUBLIEK BULGARIJE, DE TSJECHISCHE REPUBLIEK, HET KONINKRIJK DENEMARKEN, DE BONDSREPUBLIEK DUITSLAND, DE REPUBLIEK ESTLAND, PROTOCOL TOT WIJZIGING VAN HET AAN HET VERDRAG BETREFFENDE DE EUROPESE UNIE, HET VERDRAG BETREFFENDE DE WERKING VAN DE EUROPESE UNIE EN HET VERDRAG TOT OPRICHTING VAN DE EUROPESE GEMEENSCHAP VOOR ATOOMENERGIE

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

HET KONINKRIJK BELGIË, DE REPUBLIEK BULGARIJE, DE TSJECHISCHE REPUBLIEK, HET KONINKRIJK DENEMARKEN, DE BONDSREPUBLIEK DUITSLAND, DE REPUBLIEK ESTLAND,

HET KONINKRIJK BELGIË, DE REPUBLIEK BULGARIJE, DE TSJECHISCHE REPUBLIEK, HET KONINKRIJK DENEMARKEN, DE BONDSREPUBLIEK DUITSLAND, DE REPUBLIEK ESTLAND, AANVULLENDE OVEREENKOMST TUSSEN TEN EERSTE, DE EUROPESE UNIE EN HAAR LIDSTATEN, TEN TWEEDE, IJSLAND, EN TEN DERDE, HET KONINKRIJK NOORWEGEN, BETREFFENDE DE TOEPASSING VAN DE OVEREENKOMST INZAKE LUCHTVERVOER

Nadere informatie

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3.

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3. Schiphol Parking Rewards FAQ s Wat is het? Bij Schiphol Parking Rewards spaart u punten, iedere keer dat u gebruik maakt van Schiphol Valet Parking. Deze punten kunt u omwisselen voor cadeaus die u hebt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zakenmam

Algemene Voorwaarden Zakenmam Algemene Voorwaarden Zakenmam Toepassing Indien je meedoet aan een van de aangeboden programma s, workshops, events of een andere bestelling plaatst op www.zakenmam.nl ga je akkoord met deze algemene leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw interesse in ons bedrijf en producten. Uiteraard willen wij u graag als klant bij ons verwelkomen. Om voor u een klant

Nadere informatie

Aanmelden als klant bij Young Living

Aanmelden als klant bij Young Living Aanmelden als klant bij Young Living Stap 1: Klik op deze link https://www.youngliving.com/vo/#/signup/start?sponsorid=2179352&enrollerid=2179352 en kies Member. Dit is belangrijk, want dan krijg je automatisch

Nadere informatie

ONDERHANDELINGEN OVER DE TOETREDING VAN BULGARIJE EN ROEMENIË TOT DE EUROPESE UNIE

ONDERHANDELINGEN OVER DE TOETREDING VAN BULGARIJE EN ROEMENIË TOT DE EUROPESE UNIE ONDERHANDELINGEN OVER DE TOETREDING VAN BULGARIJE EN ROEMENIË TOT DE EUROPESE UNIE Brussel, 31 maart 2005 (OR. en) AA 2/2/05 REV 2 TOETREDINGSVERDRAG: VERDRAG ONTWERP VAN WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over Automatic Delivery Rewards

Veel gestelde vragen over Automatic Delivery Rewards Veel gestelde vragen over Automatic Delivery Rewards Algemeen 1. V) Wat is ADR en waarom zou dit interessant voor mij zijn? A) ADR of Automatic Delivery Rewards is een programma waarbij een Distributeur

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door. Het plaatsen van een bestelling op de website van leidt tot de aanvaarding van deze algemene voorwaarden. behoudt zich het

Nadere informatie

BIJLAGE. bij het. Voorstel voor een Besluit van de Raad

BIJLAGE. bij het. Voorstel voor een Besluit van de Raad EUROPESE COMMISSIE Brussel, 17.2.2014 COM(2014) 92 final ANNEX 1 BIJLAGE AANVULLEND PROTOCOL BIJ DE OVEREENKOMST TUSSEN DE EUROPESE ECONOMISCHE GEMEENSCHAP EN HET KONINKRIJK NOORWEGEN NAAR AANLEIDING VAN

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepassing. Betreffende de website van de handelszaak: Karo schoenen & lederwaren het bezoek en het gebruik ervan en de online en afstandsverkoop die er uit voortvloeit. Zowel Schoenen

Nadere informatie

LensOn s verkoopvoorwaarden

LensOn s verkoopvoorwaarden LensOn s verkoopvoorwaarden De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de aankoop van contactlenzen en accessoires door u als eindverbruiker. Wij sturen u graag een exemplaar van deze voorwaarden

Nadere informatie

Bizz Flex en Bizz Flex+

Bizz Flex en Bizz Flex+ Vorige tarieven Bizz Flex en Bizz Flex+ Bizz Fusion Bizz Happy Work en Max Bizz Mobile, Bizz Mobile+ en Bizz Mobile XL Bizz Mobile No Limit Bizz Mobile Team, Bizz Mobile Team+ en Bizz Mobile Team XL Bizz

Nadere informatie

CONTACT: COCOJADE Albert Termotelaan 21. 8810 Lichtervelde

CONTACT: COCOJADE Albert Termotelaan 21. 8810 Lichtervelde COCOJADE is onderdeel van GOETHALS CHARLOTTE. De verkoper is een online winkel in merkkleding voor kinderen van 0 tot 10 jaar. GOETHALS CHARLOTTE is ingeschreven in de Kruispuntbank der ondernemingen met

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure Leveringsvoorwaarden WoonVeilig Versie: oktober 2016 Afleverprocedure Producten die je bij WoonVeilig bestelt, worden op het afleveradres in Nederland dat je bij je bestelling hebt opgegeven, afgeleverd.

Nadere informatie

Het BTW nummer is BE

Het BTW nummer is BE Artikel 1. Verkoper Hip en Stoer is een (web)winkel in kleding voor kinderen van 2-16 jaar en is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer 465.929.503. 7 Het BTW nummer

Nadere informatie

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling?

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling? BESTELLEN EN BEZORGEN Hoe plaats ik een bestelling? 1. Kies de product(en) die u wil bestellen. 2. Plaats de product(en) in uw winkelwagen. 3. In de winkelwagen heeft u de opties CONTIUE SHOPPING, UPDATE

Nadere informatie

HC WELTA vzw. Gegevens deelnemer : Naam : Telefoonnummer : Mail-adres : 10-jun-16 21u Groep A Frankrijk vs Roemenië 1 X 2.. /..

HC WELTA vzw. Gegevens deelnemer : Naam : Telefoonnummer : Mail-adres : 10-jun-16 21u Groep A Frankrijk vs Roemenië 1 X 2.. /.. Gegevens deelnemer : Naam : Telefoonnummer : Mail-adres : 10-jun-16 21u Groep A Frankrijk vs Roemenië 1 X 2 / 11-jun-16 15u Groep A Albanië vs Zwitserland 1 X 2 / 18u Groep B Wales vs Slowakije 1 X 2 /

Nadere informatie

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch TARIEVEN LIMIETEN VERWERKINGSTIJDEN SEPA LANDEN OVERZICHT J a n u a r i 2 0 1 5 1 Inhoudsopgave 1. ICBC Pakketten... 3 2. Betaaldiensten... 3 3. Contante transacties

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van C&A Mode GmbH & Co. KG EN KLANTENINFORMATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN van C&A Mode GmbH & Co. KG EN KLANTENINFORMATIE ALGEMENE VOORWAARDEN van C&A Mode GmbH & Co. KG EN KLANTENINFORMATIE 1 Uitbater van webwinkel en gelding van deze Algemene Voorwaarden 2 Sluiting van de overeenkomst 3 Beschikbaarheid en levertijd van

Nadere informatie

â œwebshop - pro-futbol.beâ : de website van de eenmanszaak HO Soccer Belux waarop de producten worden aangeboden en verkocht aan de klanten.

â œwebshop - pro-futbol.beâ : de website van de eenmanszaak HO Soccer Belux waarop de producten worden aangeboden en verkocht aan de klanten. Bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door HO Soccer Belux via haar webwinkel "pro-futbol.be".â Het plaatsen van een bestelling op de website van pro-futbol

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

Levering & verzending

Levering & verzending Levering & verzending Wat is de levertijd bij producten die niet op voorraad zijn? Wij proberen de producten die niet leverbaar zijn op rood te plaatsen, wanneer de producten op rood staan kunt u altijd

Nadere informatie

De invloed van de btw op uw werkkapitaal

De invloed van de btw op uw werkkapitaal Fred Vervaet Agenda LyondellBasell Industries NV Trapped refunds; Crediteuren Debiteuren LyondellBasell Industries NV Omzet wereldwijd: ongeveer $51 miljard; Productie chemische en petrochemische producten;

Nadere informatie

- Overschrijving via ABN AMRO op t.n.v. Rustique Homestyling o.v.v. ordernummer Â

- Overschrijving via ABN AMRO op t.n.v. Rustique Homestyling o.v.v. ordernummer  1. Algemeen De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van

Nadere informatie

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 2015 Nr. 70

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 2015 Nr. 70 13 (2013) Nr. 2 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN JAARGANG 2015 Nr. 70 A. TITEL Euro-mediterrane luchtvaartovereenkomst tussen de Europese Unie en haar lidstaten, enerzijds, en de regering

Nadere informatie

HIP Buitenlandse nummers

HIP Buitenlandse nummers HIP Buitenlandse nummers Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 6 Inhoud 1 Buitenlandse nummers... 3 1.1 Inkomende oproepen... 3 1.2 Uitgaande oproepen... 3 1.3 Belangrijk: Nooddiensten

Nadere informatie

ANNEX BIJLAGE. bij. Voorstel voor een besluit van de Raad

ANNEX BIJLAGE. bij. Voorstel voor een besluit van de Raad EUROPESE COMMISSIE Brussel, 11.4.2018 COM(2018) 174 final ANNEX BIJLAGE bij Voorstel voor een besluit van de Raad betreffende de ondertekening, namens de Europese Unie, van de Overeenkomst tussen de Europese

Nadere informatie

We proberen het zo helder mogelijk te maken. Definities is niet nodig maar wel leuk.

We proberen het zo helder mogelijk te maken. Definities is niet nodig maar wel leuk. Definities Artikel 1. We proberen het zo helder mogelijk te maken. Definities is niet nodig maar wel leuk. 1. Klant: koning 2. Fysieke producten: boeken, software op een materiele drager. 3. Digitale producten:

Nadere informatie

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten Bezorgen

Nadere informatie

1.1 Aanmelden op Enquete.co kan in zowel Nederland als België en is geheel gratis.

1.1 Aanmelden op Enquete.co kan in zowel Nederland als België en is geheel gratis. ALGEMENE VOORWAARDEN ENQUETE.CO Registreren 1.1 Aanmelden op Enquete.co kan in zowel Nederland als België en is geheel gratis. 1.2 Verzendkosten van producten naar Nederland en België zijn op kosten van

Nadere informatie

Voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD

Voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD EUROPESE COMMISSIE Brussel, 18.2.2016 COM(2016) 69 final 2016/0041 (NLE) Voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD betreffende de sluiting, namens de Europese Unie en haar lidstaten, van het protocol bij de

Nadere informatie

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer (geldig binnen Europa) Versie: juni 2013 Geldig voor : SOLIVIA EU G4 TR 2.0 / 2.5 / 3.0 / 3.3 / 3.6 / 5.0 / 10 / 11 SOLIVIA EU

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

Bizz Flex en Bizz Flex+

Bizz Flex en Bizz Flex+ Vorige tarieven Bizz Flex en Bizz Flex+ Bizz Fusion Bizz Happy Work en Max Bizz Mobile en Bizz Mobile+ Bizz Mobile No Limit Bizz Mobile Team en Bizz Mobile Team+ Bizz Pack Fusion Bizz Smart, Bizz Smart+

Nadere informatie

TRACTATENBLAD VAN HET

TRACTATENBLAD VAN HET 34 (2007) Nr. 4 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN JAARGANG 2010 Nr. 245 A. TITEL Verdrag van Lissabon tot wijziging van het Verdrag betreffende de Europese Unie en het Verdrag tot oprichting

Nadere informatie

Mocht u geen bevestigingsmail ontvangen hebben gelieve contact op te nemen met ons.

Mocht u geen bevestigingsmail ontvangen hebben gelieve contact op te nemen met ons. 1. Inleiding De hieronder gepreciseerde algemene verkoopvoorwaarden (hierna "Algemene Voorwaarden") regelen uitsluitend de contractuele betrekkingen tussen alle Gebruikers van de websites van hairandbodylounge

Nadere informatie

4. Verzenden. 4.1 De bestelling afhandelen

4. Verzenden. 4.1 De bestelling afhandelen 4. Verzenden Nadat je de artikelen online te koop hebt staan kan een koper 24-uur per dag een bestelling plaatsen via bol.com. Zodra de koper de bestelling geplaatst heeft, gaat de koper een koopovereenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Vemma Europe Online Store (www.vemma.eu)

Algemene Voorwaarden van Vemma Europe Online Store (www.vemma.eu) Algemene Voorwaarden van Vemma Europe Online Store () 1. Informatie over het Bedrijf Vemma Europe Limited Vemma Europe Online Store, actief op het internetadres: (hierna "Online Store" genoemd), wordt

Nadere informatie

Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie?

Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie? MEMO/11/406 Brussel, 16 juni 2011 Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie? Vakantie verwacht het onverwachte. Gaat u binnenkort op reis in de EU of naar IJsland, Liechtenstein,

Nadere informatie

HET VEMMA COMPENSATIEPLAN

HET VEMMA COMPENSATIEPLAN COMPENSATIEPLAN 1 HET VEMMA COMPENSATIEPLAN Ons businessmodel is ontworpen om degenen die de Vemma-producten promoten te belonen. Dit is mogelijk doordat we bijna ons volledige marketingbudget aan het

Nadere informatie

1.1 Op de koopovereenkomst tussen Dermonalshop.nl en de klant zijn zowel het nederlands recht als de algemene voorwaarden van toepassing.

1.1 Op de koopovereenkomst tussen Dermonalshop.nl en de klant zijn zowel het nederlands recht als de algemene voorwaarden van toepassing. Leveringsvoorwaarden 1. toepassing 1.1 Op de koopovereenkomst tussen Dermonalshop.nl en de klant zijn zowel het nederlands recht als de algemene voorwaarden van toepassing. 1.2 De algemene voorwaarden

Nadere informatie

Europese feestdagen 2018

Europese feestdagen 2018 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03

Nadere informatie

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN.

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. ALGEMENE VOORWAARDEN HET HOBBYPUNT. Versie 01-01-2012. ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. 1. Levering / verzending Wij hanteren als verzendkosten voordeligere portokosten dan dat de

Nadere informatie

TRACTATENBLAD VAN HET

TRACTATENBLAD VAN HET 33 (1996) Nr. 7 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN JAARGANG 2010 Nr. 275 A. TITEL Euro-mediterrane Overeenkomst waarbij een associatie tot stand wordt gebracht tussen de Europese Gemeenschappen

Nadere informatie

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 EERSTE KEER INLOGGEN Website link: http://shop.pmi-europe.nl/ Username: Username (uw klantnummer) Password: Uw paswoord (zelfde als oude webshop) Het vinkje

Nadere informatie

Algemene Particuliere Huurvoorwaarden Multirent B.V.

Algemene Particuliere Huurvoorwaarden Multirent B.V. Algemene Particuliere Huurvoorwaarden Multirent B.V. Kilometrage De tarieven zijn inclusief het aantal aangegeven vrije kilometers en eventueel geoffreerde extra kilometers. Huur vanaf 1 maand (30 huurdagen).

Nadere informatie

Handleiding Maestro. door Patricia Sturm 29 september Versie 1.1 Openbaar

Handleiding Maestro. door Patricia Sturm 29 september Versie 1.1 Openbaar Handleiding Maestro door Patricia Sturm 29 september 2016 Versie 1.1 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. Maestro... 4 2.1. Verloop van een Maestro betaling... 4 2.1.1. Autorisatie middels 3D Secure...

Nadere informatie

Dienst Voogdij. Hoe zal deze dienst je helpen?

Dienst Voogdij. Hoe zal deze dienst je helpen? Dienst Voogdij Hoe zal deze dienst je helpen? Aankomst in België Je bent nog geen 18 en in België aangekomen zonder je vader of moeder. Je zoekt hulp of opvang, of je werd door de politie onderschept.

Nadere informatie

SPAAR EN DEPOSITO (MULTI VALUTA) PRODUCTINFORMATIE

SPAAR EN DEPOSITO (MULTI VALUTA) PRODUCTINFORMATIE SPAAR EN DEPOSITO (MULTI VALUTA) PRODUCTINFORMATIE Wat kunt u verwachten op deze pagina? ICBC Amsterdam biedt u graag de Multi Valuta Rekening aan. De Rekening is kosteloos en geschikt voor Betalen, Sparen,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DOSTCHA LIVING

ALGEMENE VOORWAARDEN DOSTCHA LIVING ALGEMENE VOORWAARDEN DOSTCHA LIVING Onze website www.dostchaliving.com is geregistreerd in Nederland en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 57234515. Hieronder vindt

Nadere informatie

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad. Maestro Betaalpas

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad. Maestro Betaalpas ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch Product Informatieblad Maestro Betaalpas V e r s i o n 0 8-0 4-2 0 1 5 1 Inhoudsopgave 1. Wat kunt u verwachten?... 3 2. De kenmerken en voordelen... 3 3. Tarieven,

Nadere informatie

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig.

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig. 1 Algemene voorwaarden uitgeverij Orthofyto Media 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, levering en dienst of overeenkomst van Orthofyto Media. Afwijkingen

Nadere informatie

Dentaurum Online-Shop www.dentaurum.be

Dentaurum Online-Shop www.dentaurum.be online-shop be - fl Dentarm Online-Shop www.dentarm.be sneller comfortabeler eenvodiger shop.dentarm.be Het adres voor orthodontie en tandtechniek op het internet Ontdek de online shop van Dentarm. Het

Nadere informatie

Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1

Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1 Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1 Antwoorden door een scholier 1209 woorden 24 februari 2013 4,8 4 keer beoordeeld Vak Methode Aardrijkskunde Terra Discovery 1: Noord- Europa IJsland

Nadere informatie

ASEA. Compensatie Plan. Nederland

ASEA. Compensatie Plan. Nederland ASEA Compensatie Plan Nederland Om commissies te kunnen verdienen (Detailhandel, Voorkeursklant, Fast Start, Teamcommissies & Director bonus) moet u actief zijn door het genereren van 100 PV (persoonlijk

Nadere informatie

Aanrekening internet, telefonie en televisie

Aanrekening internet, telefonie en televisie Aanrekeningsnummer 1327879994 Hebt u vragen of klachten over deze aanrekening? Dan kunt u ons bereiken via: Telenet Klantendienst Liersesteenweg 4 B-2800 Mechelen 015 66 66 66 www.telenet.be/onlinesupport

Nadere informatie

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E-MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E-MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM DIENSTENBROCHURE - BESTELFORMULIER TIJDELIJKE INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E-MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM Deze aanvraag moet ten laatste 5 werkdagen voor de

Nadere informatie

zondag 12 juni uur poule D Turkije-Kroatie 15. ruststand 2 pnt eindstand 5 pnt 16.

zondag 12 juni uur poule D Turkije-Kroatie 15. ruststand 2 pnt eindstand 5 pnt 16. POULEWEDSTRIJDEN vrijdag 10 juni 21.00 uur poule A (wedstrijdprijs) Frankrijk-Roemenie 1. ruststand 2 pnt 1. 2. eindstand 5 pnt 2. 3. Hoeveel doelpunten scoort Antoine Griezmann? 1 pnt 3. 4. Hoeveel gele

Nadere informatie

DiaDeemShop adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer:

DiaDeemShop  adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer: DiaDeemShop E-mailadres: diadeemshop@hotmail.com Kamer van Koophandel nummer: 68859538 BTW nummer: Algemeen De algemene voorwaarden van DiaDeemShop zijn van toepassing op alle bestellingen die door de

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch TARIEVEN LIMIETEN VERWERKINGSTIJDEN SEPA LANDEN OVERZICHT V e r s i o n 2 0 1 5 1 Inhoudsopgave 1.ICBC Pakketten... 3 2.Betaaldiensten... 3 3.Contante transacties aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden op https://www.gereedschaponline.be

Algemene voorwaarden op https://www.gereedschaponline.be Algemene voorwaarden op https://www.gereedschaponline.be Gegevens Gereedschap Online-flandersshopping Herwig de Leeuw Valierstraat 45 1770 Liedekerke Belgie info@gereedschaponline.be Tel: ++32(0)478/844.459

Nadere informatie

TRACTATENBLAD VAN HET

TRACTATENBLAD VAN HET 34 (2007) Nr. 6 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN JAARGANG 2012 Nr. 146 A. TITEL Verdrag van Lissabon tot wijziging van het Verdrag betreffende de Europese Unie en het Verdrag tot oprichting

Nadere informatie

Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website Artemusica, van

Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website Artemusica, van Algemene voorwaarden Artemusica webshop. 1 Algemeen Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website Artemusica, van J.P. Gheerardyn, vioolbouwer - luthier met ondernemingsnummer 0519.940.883

Nadere informatie

RAALTE, 10-07-2013, Geachte Heer/Mevrouw, beste klant,

RAALTE, 10-07-2013, Geachte Heer/Mevrouw, beste klant, RAALTE, 10-07-2013, Geachte Heer/Mevrouw, beste klant, Hierbij berichten wij u dat het voormalige Salland Automatisering BV een doorstart heeft gemaakt onder de naam Salland Computers BV. Onze focus zal

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Algemene voorwaarden Alle gebruikers van onze website ZusenSjiek.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de onderstaande algemene voorwaarden van ZusenSjiek, gevestigd te Zuiderwoude

Nadere informatie

Consument: de particuliere klant of het bedrijf die een overeenkomst afsluit met de ondernemer Ondernemer: Flor artes bvba

Consument: de particuliere klant of het bedrijf die een overeenkomst afsluit met de ondernemer Ondernemer: Flor artes bvba Algemene voorwaarden Flor artes bvba Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: de particuliere klant of het bedrijf die een overeenkomst afsluit met de ondernemer Ondernemer:

Nadere informatie

VOORBEREIDEND KNUTSELWERK

VOORBEREIDEND KNUTSELWERK WERKEN MET DE KAART KAART VAN EUROPA Bemachtig een zo groot mogelijke kaart van Europa VOORBEREIDEND KNUTSELWERK Maak knutselmateriaal om de verschillen tussen de landen te duiden. Hieronder staan de benodigde

Nadere informatie

SLOTAKTE. AF/EEE/XPA/nl 1

SLOTAKTE. AF/EEE/XPA/nl 1 SLOTAKTE AF/EEE/XPA/nl 1 De gevolmachtigden van: DE EUROPESE GEMEENSCHAP, hierna "de Gemeenschap" te noemen, en van HET KONINKRIJK BELGIË, HET KONINKRIJK DENEMARKEN, DE BONDSREPUBLIEK DUITSLAND, DE HELLEENSE

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Definities De verkoop van producten aangeboden op onze website www.prada.com (hierna de Site genoemd) is onderworpen aan de volgende Algemene Verkoopsvoorwaarden (hierna

Nadere informatie