weekinfo Datum: vrijdag 18 november 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "weekinfo Datum: vrijdag 18 november 2016"

Transcriptie

1 weekinfo Datum: vrijdag 18 november 2016 Agenda: 19 november oud papier 21 november uur groep 1 tot en met 4 naar Stad van Sinterklaas 21 november uur oudercommissie 22 november 10 minuten gesprekken Jeugdarts spreekuur (op uitnodiging) 23 november voorstelling in gymzaal groep 1 en 2 (11.00 uur uur) 24 november 10 minuten gesprekken 25 november schoolverpleegkundige spreekuur (op uitnodiging) Jarig: Christiaan van Dijken uit groep 2 is op 22 november jarig en wordt 5 jaar. Martijn ten Kate uit groep 7 is op 22 november jarig en wordt 11 jaar. Van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, Bijbelverhalen voor de komende week: David spaart het leven van Saul, 1 Samuël 24 Saul en Jonatan sterven, 2 Samuël 1:1-16 David wordt koning van Israël, 2 Samuël 5:1-5 We krijgen regelmatig klachten dat s niet goed overkomen vandaar dat we een nieuw adres hebben gemaakt voor CBS De Hoeksteen info@de-hoeksteen-nieuwlande.nl Begin en eindtijden We willen graag om 8.30 uur en uur beginnen met de lessen. Vanaf maandag gaat om 8.25 uur en uur de bel zodat de kinderen naar binnen kunnen. De lessen beginnen om 8.30 uur en uur. Wij als leerkrachten zullen erop letten dat de eindtijd ook daadwerkelijk uur en uur is. Oud papier Morgen, zaterdag 19 november van 9.00 uur tot uur staan de ouders van Willemijn Mol en Julian Sanders klaar om uw oud papier in ontvangst te nemen. De containers staan aan de Wilhelminalaan. Help u mee sparen? Met het geld kunnen we extra dingen organiseren voor onze school. Stad van Sinterklaas (groep 1 tot en met 4) Maandagmiddag 21 november om uur vertrekken we naar het huis van Sinterklaas. We rekenen op alle ouders die zich hebben opgegeven om te rijden. We komen hoogstwaarschijnlijk tussen uur en uur terug. U bent welkom om te wachten op het leerplein onder het genot van een kopje thee of koffie! Broertjes en zusjes uit groep 5 tot en met 8 kunnen indien nodig ook op school blijven. Wilt u een autostoeltje (het liefst een verhoger) meegeven?

2 Nieuws uit groep 1 en 2 We hebben goed nieuws! Wouter kabouter heeft zijn examen gehaald!! We zijn trots op hem, nu mag hij eindelijk zijn baard laten groeien Nu zijn we druk met de Sint en zijn pieten! Het is een gezellige tijd.veel plezier en best een beetje spannend maar we houden het luchtig! Het moet een feest voor iedereen blijven. We hebben allemaal een klomp of schoentjes gemaakt die we op dinsdag 29 november gaan zetten onder schooltijd. Woensdag 30 november gaat de deur open om 8.25 uur Wij zijn naarstig op zoek naar kartonnen eierdozen ( liever niet voorzien van rauwe eieren. ) Nieuws uit groep 3 en 4 En dan ineens staat de burgemeester bij je in de groep. Hij kwam bij elke groep even in de klas. We mochten vragen stellen. Bij ons in de groep hebben we zijn ambtsketen eens goed bekeken. Tafeltoets Volgende week vrijdag heeft groep 4 de overhoring van de tafels 1,2,5 en 10 door elkaar. Wilt u samen met uw kind oefenen? Veel succes met leren! Rekenen Groep 3 heeft afgelopen week extra geoefend naar aanleiding van de toets. Volgende week beginnen we met blok 1b. Voor groep 3 komt er de weektaak bij waar ze aan kunnen werken als ze klaar zijn met de rekenles. Groep 4 gaat volgende week weer oefenen met het terugtellen met sprongen van 10 op de getallenlijn en ook gaan we bezig met de kalender.

3 Spelling Groep 4 gaat aan de slag met spellingscategorie fiets, je kunt niet goed horen of je een s/z of v/f vooraan schrijft. Deze woorden moet je onthouden. Bloon voor deze week staat klaar. Lezen groep 3 Groep rond volgende week kern 4 al weer af met lezen en gaat starten met kern 5. Gym. Dinsdagmiddag graag weer om uur aanwezig bij het Bewegingscentrum Nieuwlande! We gaan er weer lekker tegenaan.. Nieuws uit groep 5 en 6. Drents museum Op woensdag 16 november zijn wij naar het Drents museum geweest. We hebben een hele leerzame ochtend gehad. We willen de moeders bedanken die met ons mee wilden. Geschiedenistoets. Op donderdag 24 november staat de tweede geschiedenistoets op het programma. We verwachten weer van de kinderen dat zij ook 10 woorden kunnen beschrijven aan de hand van het oefenblad. Heel veel succes met het leren van de toets! De burgemeester in de klas. Op donderdag kwam burgemeester Loohuis bij ons in de klas, hij kwam even binnen tijdens de les spelling. Milan heeft de regel van die ochtend verteld aan de burgemeester en dat deed Milan heel erg goed. Daarna mochten wij vragen stellen aan de burgemeester, de kinderen hadden veel goede vragen bedacht! Oppervlakte en omtrek Wij hebben een tuin gemaakt, met vijver, looppad en een bloemenperk. Hiervan hebben wij zowel de omtrek als de oppervlakte berekend. Het was een interactieve en leerzame les. Danielle had een hele mooie tuin gemaakt, deze staat op onderstaande foto. Goed gedaan Danielle.

4 De leerlingenraad. De kinderen uit groep 6 hadden de kans om een plekje in de leerlingenraad te bemachtigen. Er werden geweldige presentaties gegeven en er werd echt campagne gevoerd, zoals we dat ook op de televisie zien. De kinderen mochten hun stem uitbrengen en zo werden Senna en Sven op democratische wijze gekozen. Heel veel succes tijdens de komende leerlingenraad. Nieuws uit groep 7 en 8. Engels Maandag zullen we de toets maken van hoofdstuk 2. Dit blok leren we weer alle woordjes ENG-NED en NED-ENG. Bovendien vraagt de juf ook 5 zinnen ENG-NED en 5 zinnen NED-ENG. Het is belangrijk dat de kinderen ook goed oefenen de woorden correct op te schrijven, zowel in het Nederlands als in het Engels. Mediawijsheid In de week van maandag 21 november is het de week van de Mediawijsheid. Vorig schooljaar heeft groep 7 en 8 meegedaan met Mediamasters. Dit keer hebben we Digiwijs met Donald Duck besteld. Met o.a. aandacht voor: Slimmer op internet, denk als een computer, tips voor online zoeken, enz. De nationale voorleeswedstrijd De 2 voorronden zijn deze week afgerond. Maar liefst 15 voorlezers hebben zo mooi mogelijk voorgelezen. 1. Martijn ten Kate 9. Lynn Vos 2. Jarie Schonewille 10. Danjella Guichelaar 3. Daphne Imbos 11. Esmee Kleine 4. Angelique Strijker 12. Jerinde Timmer 5. Marit Guichelaar 13. Lynette Scholten 6. Sem Benjamins 14. Tinka Dunnink 7. Ferdi van Os 15. Gijs Pastoor 8. Wesley Benjamins ALLE DEELNEMERS DE COMPLIMENTEN VOOR DE MOED EN DURF OM MEE TE DOEN! De kinderen, die niet meededen waren de juryleden. Op donderdagmorgen 24 november om uur vindt de finale plaats. (Let op: gewijzigde datum!!!) Er komt een officiële jury om te beoordelen. Terugkommiddag woensdag 23 november Op deze middag ontmoeten juf Elma en ik de mentoren van de schoolverlaters in 2016 op locatie het Griendtsveenweg in Hoogeveen. Zeer de moeite waard om in contact te blijven over de

5 voortgang van de ex leerlingen van onze school. Tevens wisselen we van beide kanten informatie uit. Herfstbos De bedoeling was om de paddenstoelen te bekijken, maar door de droogte in dit najaar gaat dat niet door. We gaan op donderdagmiddag 24 november op de fiets naar het Dorpsbos in Nieuwlande. Gelieve oude kleren aan te trekken en laarzen. Op het programma staat: 25 krentenbomen planten en een kweepeer (mogelijk ook nog wat bloembollen). Tevens nog aandacht voor de boomhutten en het maken van rillen. (We gaan dinsdagmiddag 22 november nog één keer op de fiets naar het Bewegingscentrum in Nieuwlande van uur). KiVa De volgende onderwerpen zijn de afgelopen periode uitgebreid besproken: 1. Iedereen verdient respect 2. In de groep 3. Wat is communicatie? We bewaren de informatie in een snelhechter, zodat u alles nog eens kunt nalezen. De uitreiking van de Gouden Penseel Het thema voor de tekening was: Voor altijd jong. Uiteraard was het heel moeilijk een winnaar kiezen. We hebben gekeken of het thema goed naar voren kwam en we keken naar de details in de tekening. De winnares in groep 7 is geworden Angelique Strijker. En de winnares in groep 8 Tinka Dunnink. Uiteraard ontvingen en een Gouden Penseel! Verlanglijstjes Sint groep 5 t/m 8 De kinderen van de bovenbouw hebben een lege verlanglijst meegekregen om in te vullen. Wat ze het liefst willen hebben, zetten ze op nummer 1, enzovoort. Vul het zo duidelijk mogelijk in, zodat degene die jou heeft een leuk cadeau kan kopen. De verlanglijstjes verwachten we graag op maandag 21 november terug.

6 Crea groep 5 t/m 8 We hebben nu ronde van 3 lessen achter de rug en de kinderen en ouders zijn enthousiast. De volgende technieken worden in dubbele groepen gedaan: textiel, kleien, papier-maché en figuurzagen. Voor de crea zijn we op zoek naar EIERDOOSJES om te verven. Neem ze a.u.b. mee naar school.

7 Van: de Vergadering van gelovigen Kinderdienst met Reni en Elisa Krijgsman Op zondag 27 november a.s. willen we s middags in het gebouw van de vergadering van gelovigen, Julianalaan 6, om 16:00 uur een kinderdienst houden voor de kinderen van 0-12 jaar. We hebben hiervoor Reni & Elisa Krijgsman uitgenodigd. Reni & Elisa Krijgsman zijn geen onbekende in Nieuwlande. Ze hebben ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van CBS De Hoeksteen namelijk ook al opgetreden in MFC De Opsteker. Deze middag is vooral bedoeld voor de jonge kinderen in Nieuwlande, maar natuurlijk ook voor ouders, opa s, oma s en anderen. Iedereen is van harte uitgenodigd en vraag dus vooral je vriendjes en vriendinnetjes mee! P.s. we hebben plek voor ongeveer 110 personen. Kom dus op tijd Met vriendelijke groet, Marcel Vos

weekinfo Datum: vrijdag 25 november 2016

weekinfo Datum: vrijdag 25 november 2016 weekinfo Datum: vrijdag 25 november 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Profeet van de vrede, Jesaja 1:1-1:5 Het teken van Immanuël, Jesaja 7:1-17 Het vrederijk, Jesaja 11:1-10 Agenda: 29 november

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016

weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016 weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: David wordt gezalfd, 1 Samuël 16:1-13 De sombere koning, 1 Samuël 16:14-23 Een lied van David, Psalm 23 Agenda: 15 oktober oud

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016

weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016 weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Noömi gaat terug, Ruth 1:1-6 Ruth gaat mee, Ruth 1:7-22 Bethlehem, Ruth 2:1-17 Agenda: Deze hele week zijn er kijklessen. 12 april

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Agenda: 2 november uur dankdagdienst in gereformeerde kerk aan de Johannes Poststraat

weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Agenda: 2 november uur dankdagdienst in gereformeerde kerk aan de Johannes Poststraat weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: De reus in het dal, 1 Samuël 17:1-19 David durft, 1 Samuël 17:20-40 David verslaat Goliat, 1 Samuël 17:41-58 Agenda: 2 november

Nadere informatie

weekinfo Jarigen: Jolijn van Os is op 28 november jarig en wordt 5 jaar! We wensen je een fijne dag!

weekinfo Jarigen: Jolijn van Os is op 28 november jarig en wordt 5 jaar! We wensen je een fijne dag! weekinfo Datum: vrijdag 21 november 2014 Bijbelverhalen voor de komende week Luisteren en doen, Matteüs 21:28-32 De tien meisjes, Matteüs 25:1-13 De talenten, Matteüs 25:14-30 Agenda: Dinsdag 25 november:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 november 2015

weekinfo Datum: vrijdag 20 november 2015 weekinfo Datum: vrijdag 20 november 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Sara sterft, Genesis 23 Isaäk en Rebekka, Genesis 24 Agenda: 21 november oud papier actie 24 november 12.00 uur kinderen vrij

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De boze man, Lucas 4:31-37 De schoonmoeder van Simon, Lucas 4:38-39 Zieke mensen, Lucas 4:40-44 Agenda: 23 januari oudercommissie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 27 november 2015

weekinfo Datum: vrijdag 27 november 2015 weekinfo Datum: vrijdag 27 november 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Licht in het donker, Jesaja 9:1-6 Overal vrede, Jesaja 11:1-10 Een weg door de woestijn, Jesaja 40:1-11 Agenda: 1 december:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015

weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015 weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Isaäk wordt geboren, Genesis 21:1-7 Hagar en Ismaël moeten weg, Genesis 21:8-21 Abraham wordt op de proef gesteld, Genesis 22:1-9

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een blinde man wordt beter, Johannes 9:1-12 Is hij het wel? Johannes 9:13-23 Wie is hier blind?, Johannes 9:24-41 Agenda: 16

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 11 november 2016 De ouderomissie is druk met het organiseren van haar jaarlijkse ouderavond.

weekinfo Datum: vrijdag 11 november 2016 De ouderomissie is druk met het organiseren van haar jaarlijkse ouderavond. weekinfo Datum: vrijdag 11 november 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: In het profetenhuis, 1 Samuël 19:18-24 Jonatan helpt David, 1 Samuël 20:1-23 David moet weg, 1 Samuël 20:35-42 Agenda: 15 november

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De werkers in de wijngaard, Mattheüs 20:1-16 Agenda: 16 juli OC vergadering. 18 juli groep 8 voert de musical op voor groep 1a

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018

weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018 weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een nieuwe discipel, Handelingen 1:15-26 Pinksteren, Handelingen 2:1-13 Agenda: 4 mei dodenherdenking 19.45 uur. 14 mei de meivakantie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De jongen uit Naïn, Lucas 7:11-17 De vrouw die Jezus zalfde, Lucas 7:36-50 De zaaier, Lucas 8:4-15 Agenda: 17 februari oud

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 16 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 16 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 16 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Maria en Elisabet, Lofzang van Maria, Lucas 1:39-56 Geboorte van Johannes, Lucas 1:57-66 Lofzang van Zacharias, Lucas 1:67-80

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 7 oktober 2016

weekinfo Datum: vrijdag 7 oktober 2016 weekinfo Datum: vrijdag 7 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jozua, de opvolger van Mozes, Deuteronomium 31:1-8 Mozes sterft, Deuteronomium 34:1-12 De intocht in het land, Jozua 3,4 Agenda:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017

weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017 weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De vrede komt, Jesaja 2:1-5 Het kind dat vrede brengt, Jesaja 7:1-17 Een weg voor God, Jesaja 40:1-11 Agenda: 28 november 1

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 april 2018 Zouden alle kinderen van groep 1,2,3 en 4 voor a.s. dinsdag (17april) een wit passend T-shirt mee willen nemen.

weekinfo Datum: vrijdag 13 april 2018 Zouden alle kinderen van groep 1,2,3 en 4 voor a.s. dinsdag (17april) een wit passend T-shirt mee willen nemen. weekinfo Datum: vrijdag 13 april 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Week 16: 16 t/m 20 april 2018 De ark bij de Filistijnen, 1 Samuël 5 De ark gaat terug, 1 Samuël 6:1-7:1 Israël wil een koning,

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: De goede herder, Johannes 10:1-15 De ware wijnstok, Johannes 15:1-8 Heb elkaar lief!, Johannes 15:9-17 Agenda: 4 maart leerlingenraad

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 december kerstviering met alle kinderen en ouders uur. 18 december uur kerstvakantie 21 december oud papier

weekinfo Agenda: 17 december kerstviering met alle kinderen en ouders uur. 18 december uur kerstvakantie 21 december oud papier weekinfo Datum: vrijdag 11 december 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Jozef en Maria gaan naar Bethlehem, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-15 De herders komen in de stal, Lucas 2:16-20

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 3 februari 2017 Ma 6 Di 7 Woe 8 Do 9 Vrij 10 Za 11 AGENDA Studiemiddag team

Nadere informatie

JARIG INSTROMERS. NR februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018)

JARIG INSTROMERS. NR februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018) NR. 13 22 februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018) 01-03 Julian Geenen (gr. 1-2b) 05-03 Jolie Rossieau (gr. 1-2a) 06-03 Olivier Kuijlaars (gr. 7-8) 07-03 Eline Hendriks (gr. 1-2a) 08-03 Eef

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 mei 2016

weekinfo Datum: vrijdag 13 mei 2016 weekinfo Datum: vrijdag 13 mei 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Het feest van de koning, Ester 1:1-9 Koningin Wasti wil niet komen, Ester 1:10-22 Agenda: 16 mei Pinksteren: vrij 18 mei schoolkorfbal

Nadere informatie

JOURNAAL VAN VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 NUMMER 15 JAARGANG 28. Beste ouders,

JOURNAAL VAN VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 NUMMER 15 JAARGANG 28. Beste ouders, JOURNAAL VAN VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 NUMMER 15 JAARGANG 28 Beste ouders, Vanmiddag kwamen er een paar onderbouwleerkrachten puffend langs: De kinderen lijken wel allemaal hyperactief! De Sinterklaaskoorts

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 15 december 2017

weekinfo Datum: vrijdag 15 december 2017 weekinfo Datum: vrijdag 15 december 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 De herders in het veld, Lucas 2:8-20 In het begin, Johannes 1:1-18 Agenda: 16 december oud

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Wees barmhartig, Lucas 6:26-38 Boom en vrucht, Lucas 6:43-45 Genezing van de knecht van de centurio, Lucas 7:1-10 Agenda: 13

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer. Wekelijkse nieuwsbrief 17 oktober t/m 30 oktober 2013 weeknummer 42/43. Kalender: Bijbelverhalen:

Zonne(blad)wijzer. Wekelijkse nieuwsbrief 17 oktober t/m 30 oktober 2013 weeknummer 42/43. Kalender: Bijbelverhalen: 17 oktober t/m 30 oktober 2013 weeknummer 42/43 Kalender: 30-10 Cursus team(leren Analyseren) 31-10 Team vergadering Schoolcommissie overleg Bijbelverhalen: Week 44: 29 oktober-4 november Mozes gaat de

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 3 maart 2017

weekinfo Datum: vrijdag 3 maart 2017 weekinfo Datum: vrijdag 3 maart 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Het dochtertje van Jaïrus, Lucas 8:40-56 Vijf broden en twee vissen, Lucas 9:10-17 Petrus weet wie Jezus is, Lucas 9:18-27 Agenda:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 september 2016

weekinfo Datum: vrijdag 9 september 2016 weekinfo Datum: vrijdag 9 september 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Mozes naar Midjan, Exodus 2:11-25 Mozes geroepen, Exodus 3:1-12 Naar de farao, Exodus 5:1-9 Agenda: 13 september schoolreis

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Maandag 24 oktober Dinsdag 25 oktober Woensdag 26 oktober Zaterdag 15 oktober Zaterdag 29 oktober Vrijdag 14 oktober 2016

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016

weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016 weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016 Bijbelverhalen voor de komende week. Agenda: 7 april groep 8 theorie examen verkeer. 7 april studiemiddag team, alle kinderen om 12.00 uur vrij. 8 april klassenlunch

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden.

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden. weekinfo Datum: vrijdag 6 maart 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs 16:13-28 Ik laat je niet in de steek, Matteüs 26:30-35 Agenda:

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wat een prachtig begin van de maand ligt er achter ons. Het kamp van groep 8 was een groot succes. De sfeer was goed en er was volop gezelligheid. Sommige

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 In april waren we met groep 3 nog druk aan het werk in het thema kunst. Op een dinsdagmiddag bezochten we daarom de galerie in ons dorp; de Zilveren Schoen. Behalve dat er werd uitgelegd

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 20 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 20 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Agenda: 20 juli 12.00 uur zomervakantie tot 3 september. 3 september opening van het schooljaar om 10.30 in het kleuterlokaal.(kinderen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 10 april 2015 Peuteruurtje: Woensdag 15 april om 13.00 uur zijn de peuters weer welkom op het peuteruurtje!

weekinfo Datum: vrijdag 10 april 2015 Peuteruurtje: Woensdag 15 april om 13.00 uur zijn de peuters weer welkom op het peuteruurtje! weekinfo Datum: vrijdag 10 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Jezus verschijnt aan de leerlingen, Johannes 20:19-24 Thomas ziet Jezus, Johannes 20:25-29 Bij het meer van Tiberias, Johannes

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 juni 2015

weekinfo Datum: vrijdag 19 juni 2015 weekinfo Datum: vrijdag 19 juni 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Elisa en de vrouw uit Sunem, 2 Koningen 4:8-17 De jongen uit Sunem sterft, 2 Koningen 4:18-30 Er is toekomst, 2 Koningen 4:31-37

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 20 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 20 oktober 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De dromen van Jozef, Genesis 37:1-11 Jozef in de put en als slaaf verkocht, Genesis 37:12-36 Jozef komt bij Potifar, Genesis

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 6 schooljaar: datum: 18 november 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 6 schooljaar: datum: 18 november 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 6 schooljaar: 2016 2017 datum: 18 november 2016 Agenda 22+24 november : 10-minutengesprekken 19.00 21.00 uur 22 november : Cultuurbedrijf (MC): voorstelling buurman in de

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 14 oktober 2016 Ma 17 t/m Vrij 21 Ma 24 AGENDA Di 25 Herfstwandeling groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer Pagina 1 Jaargang 2016 2017-2018 - 22 14 november 2016 2017 schoolweek 11 sbo De Zonnewijzer 0402 018 185 www.sbodezonnewijzer.nl Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint.. Dat zal op vrijdagochtend 1

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Franciscusbericht. IEDEREEN HOORT ERBIJ Er wordt op onze school NIET gediscrimineerd, gepest en getreiterd.

Franciscusbericht. IEDEREEN HOORT ERBIJ Er wordt op onze school NIET gediscrimineerd, gepest en getreiterd. November 2013 Franciscusbericht Schoolregel van de maand november IEDEREEN HOORT ERBIJ Er wordt op onze school NIET gediscrimineerd, gepest en getreiterd. We gaan met RESPECT met elkaar om. Van harte proficiat

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 22 september 2017

weekinfo Datum: vrijdag 22 september 2017 weekinfo Datum: vrijdag 22 september 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Jakob trouwt met Lea, Genesis 29:21-30 De zonen van Lea, Genesis 29:31-35 Rachel wordt moeder, Genesis 30:1-24 Agenda: 26

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 februari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 februari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De storm op het meer, Marcus 4:35-41 De man die niet fris was, Marcus 5:1-20 Het dochtertje van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Agenda:

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Het gouden kalf, Exodus 32:1-6 Mozes komt terug, Exodus 32:7-20 Nieuwe stenen tafelen, Exodus 34 Agenda: 15 oktober schoonmaak

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 22, nr 04 Donderdag, 10 september 2015

NIEUWSBRIEF Jaargang 22, nr 04 Donderdag, 10 september 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 22, nr 04 Donderdag, 10 september 2015 Week 37: vrij 11 sept. gr 1 t/m 3 vrij Week 38: geen bijzonderheden Week 39: geen bijzonderheden Week 40: woe 30 sept. alle kinderen vrij, studiedag

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 Agenda Vrijdag 27 nov. Rapporten mee naar huis Maandag 30 nov. en dinsdag 1 dec.: Oudergesprekken Woensdag 2 dec. KinderRaad vergadering Woensdag 2 dec. Zoemertje

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

17 mei 2018 nummer 16

17 mei 2018 nummer 16 De Griffioen Schoolstraat 45 4841 XC Prinsenbeek 076-5412948 kbsdegriffioen_info@inos.nl www.bsdegriffioen.nl Algemeen Beste ouders, B a s i s s c h o o l D e G r i f f i o e n Schoolstraat 45 4841XC Prinsenbeek

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie

Nieuwsbrief. Van de directie Nieuwsbrief 5 februari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Fijn dat afgelopen zondag zoveel mensen de scholendienst bezochten! We hopen, dat u ook genoot van de bijdragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), De laatste nieuwsbrief van 2015 is gereed en wordt u hierbij aangeboden. December is een drukke, maar gezellige maand. Een tijd waarin we elkaar op verschillende wijzen ontmoeten. Voel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 49 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE GROEP 4

INFORMATIEBOEKJE GROEP 4 Godsdienstige Vorming INFORMATIEBOEKJE GROEP 4 Elke dag starten wij in de groep met een Bijbelverhaal of we zingen mooie christelijke liederen. We gebruiken hierbij de methode KIND OP MAANDAG. Op vrijdag

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie