weekinfo Datum: vrijdag 20 november 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "weekinfo Datum: vrijdag 20 november 2015"

Transcriptie

1 weekinfo Datum: vrijdag 20 november 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Sara sterft, Genesis 23 Isaäk en Rebekka, Genesis 24 Agenda: 21 november oud papier actie 24 november uur kinderen vrij i.v.m. studiemiddag. 26 november schoen zetten groep 1 tot en met 4. Jarig: Jolijn van Os uit groep 3 is op 28 november jarig en wordt 6 jaar. Jolijn van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Aan de ouders/verzorgers, Ouderavond We kunnen terugzien op een goedbezochte ouderavond. We hebben kunnen vertellen en laten zien en ervaren wat het inhoud om een KIVA school te zijn. Fijn om zoveel positieve reacties van u als ouders te mogen krijgen. Dank jullie wel daarvoor! Mocht u de informatieavond gemist hebben en wel de informatie willen hebben doe ons dan even een berichtje. Oud papier Op zaterdag 21 november staan de ouders van ouders van Collin Dekker en Elisa Giskes van 9.00 uur tot uur weer klaar bij de containers aan de Wilhelminalaan om het oude papier in ontvangst te nemen. Oproep Wie kan ons op korte termijn helpen aan Olvarit potjes? Pietenpakjes Wie heeft nog pietenpakjes in kleutermaat liggen die niet meer gebruikt worden. In het pietenhuis van groep 1 en 2 willen we ze heel graag hebben! Peuteruurtje Woensdag hadden we al weer het laatste peuteruurtje van dit kalenderjaar. Het ging natuurlijk over Sinterklaas, we hebben op het digibord gewerkt, gespeeld en geverfd. Het was weer reuze gezellig! Het volgende uurtje staat gepland(de derde woensdag van) 20 januari om uur. Alle peuters van 3 jaar zijn dan weer welkom met papa of mama. Natuurlijk kunt u altijd bellen voor een rondleiding om kennis te maken met onze school. Dus kent u ouders van peuters geef het door!

2 reünie jubileumboek - reünie jubileumboek - reünie jubileumboek - reünie jubileumboek - reünie De reünie op zaterdagmiddag 27 februari 2016 is bedoeld voor alle oud leerlingen, (oud) leerkrachten, (oud) bestuursleden, (oud) MR-leden en( oud) OC-leden. De kinderen, die nu op onze school zitten, krijgen aan het eind van het schooljaar nog een feestdag. Op onze site ( kunt u linksboven ook een aanmeldingsformulier en/of bestelling van het jubileumboek vinden. Het is handig dit formulier op uw computer op te slaan voordat u gaat invullen! De aanmeldingen stromen dagelijks binnen en we hopen natuurlijk op heel veel reünisten. De ingevulde formulieren kunt u ook op school inleveren of in de postbus bij de hoofdingang van het mfc doen. Zegt het voort!!! reünie jubileumboek - reünie jubileumboek - reünie jubileumboek - reünie jubileumboek - reünie Schoolfotograaf De bestelformulieren moeten uiterlijk woensdag 25 november worden ingeleverd. Advent We gaan elke woensdagmorgen van uur met de hele school 4 weken lang samen Advent vieren. Dit doen we in het lokaal van groep 1 en 2. Elke week is een groep aan de beurt om de Adventsviering te verzorgen. Juf Jo Hanneke Vanmorgen is juf Jo Hanneke samen met Lily op school geweest. De kinderen van groep 2 en 3 hebben een mooi canvas doek voor op de slaapkamer van Lily gemaakt. De kinderen konden ook vragen stellen aan juf. Wij vinden haar allemaal wel heeeeeeeeeeel lief

3 Nieuws uit het pietenhuis van Sinterklaas Onze klas lijkt wel een pietenhuis, iedere dag zijn de pietjes druk in de weer om alles voor elkaar te krijgen. De inpakpieten, de schrijf en stempelpieten, de knutselpieten, de bouwpieten.iedere piet heeft zijn of haar eigen taak. Ze maken de mooiste dingen van hoge schoorstenen tot verfpieten en van geverfde schoenen tot kleurplaten. En de hoofdpiet is reuzetrots op alle kleuterpieten, vooral als ze swingen en dansen! Wat een gezelligheid! Schoen zetten: Op donderdagavond 26 november gaan we de schoen zetten op school met alle kinderen van groep 1 tot en met 4. Dit keer mogen jongere broertjes en zusjes mee. Oudere broers en zussen mogen thuis blijven of naar de oppas. De kinderen worden om uur in de pyjama op school verwacht. Papa en of mama mogen ook blijven! Het duurt ongeveer een klein uurtje, daarna gaan we lekker thuis in ons eigen bed slapen en vrijdagmorgen om precies 8.30 uur gaat de deur open en dan hopen we natuurlijk dat er wat in onze schoen zit. Sint in de Tamboer: vervoer en begeleiding: we zitten op de helft.wie gaat er nog mee? (opa of oma mag ook!) Op dinsdag 1 december gaan we met de groepen 1 tot en met 4 naar de Tamboer in Hoogeveen. Daar kunnen we dit jaar de Sint bezoeken en activiteiten doen met de pieten. Dit duurt ongeveer 40 minuten. Daarna wandelen we naar de bibliotheek (Willemskade 27) en Scala (markt5) om daar nog leuke dingen te doen/bekijken. We parkeren de auto s De eerste groep start om 13.00uur. Dat betekent dat de eersten om uur moeten vertrekken vanaf school. Dan wordt de middagpauze wel kort vandaar dat de groepen 1 tot en met 4 deze dag om uur uit gaan zodat ze thuis nog even kunnen eten. De overblijfkinderen van groep 1 tot en met 4 gaan dan ook eerder eten. We zijn om uur weer terug bij school! Om met 63 kinderen er naar toe te gaan hebben we veel hulp van ouders nodig. Het liefst maken we kleine groepjes van 3! Wilt u mee om te rijden en te begeleiden? U kunt zich aanmelden op het papier bij de ingang van groep 1 tot en met 4. Nieuws uit groep 3 en 4 Deze week niet zo heel veel nieuws uit groep 3 en 4. We zijn met rekenen inmiddels begonnen met de afsluitende toets van blok 3. Volgende week gaan we de toetsonderdelen die we lastig vonden nog extra oefenen. Lezen groep 3 Vandaag hebben we ons 1 e dictee gemaakt, wat ging dit al goed. De kinderen hebben allemaal het dictee mee naar huis gekregen. Volgende week gaan we kern 4 al weer afronden. We leren nog het woord hut. Dan hebben we de woorden huis, weg, bos tak en hut geleerd.

4 Rekenen groep 4 Volgende week gaan we de tafel van 4 oefenen. De week erop hebben we dan de tafeltoets. Blijft u met uw kind de tafels oefenen? Sinterklaas Ook in groep 3 en 4 werken we over sinterklaas. We kijken samen het sinterklaasjournaal, werken in een extra werkboekje met als thema sinterklaas. We hebben ook een themakast van sinterklaas, maar daar mag best nog wel iets meer op komen te staan. Eerder in de weekinfo heeft u kunnen lezen dat wij dinsdag 1 december naar de sint in de tamboer gaan. Mocht u die middag kunnen rijden. Graag want we hebben nog niet genoeg auto s Groep 5 en 6 Maandag was het dan eindelijk zover. De winnaars van de gouden griffel en de gouden penseel zijn bekend gemaakt. Finn en Ferdi hebben gewonnen! Finn had een verhaal geschreven met als titel: het gestolen geheim en Ferdi had er een prachtige tekening bij gemaakt. Hier zijn de trotse winnaars te zien. Aardrijkskunde Met aardrijkskunde ging het in groep 5 over de plattegrond, de streekkaart en nu zelfs over de kaart van Nederland. De kinderen vinden het nog steeds interessant. In de atlas hebben we gekeken en Nieuwlande opgezocht. Maandag hebben ze de toets over hoofdstuk 3. In groep 6 ding het over het boeren bedrijf. We hebben gekeken naar de verschillen tussen veeteelt en akkerbouw, verschillen tussen vroeger en nu, bio-industrie en biologische boeren. Finn heeft een mooie presentatie gegeven over hun melkveehouderij. Leuk en leerzaam! Maandag heeft groep 6 ook de toets over hoofdstuk 3. Schoolschaatsen Donderdagmiddag mochten we al voor de tweede keer gaan schaatsen in Assen, een aantal moeders gingen gezellig met ons mee. We merkten dat het al veel beter ging, veel kinderen hebben weer een boel trucjes geleerd. Alle foto s van deze leuke middag staan alweer op de site! Volgende week gaan we alweer voor de laatste keer naar Assen, wat gaat de tijd toch snel! Wij willen de moeders hartelijk danken voor het vervoer! Lampionnen. We hadden nog geen foto geplaatst van onze prachtige lampionnen van 11 november, dankzij oplettende ouders hebben wij een actiefoto! De kinderen hebben vast veel snoep opgehaald met deze prachtige knutselwerkjes!

5 Nieuwsbegrip. De kinderen uit groep 5-6 kunnen haarfijn uitleggen waarom voorspellen zo belangrijk is. We hebben weer een leuke werkvorm uitgevoerd en het was enorm leerzaam. Door het voorspellen van de inhoud van de tekst, kunnen we beter begrijpen wat er in de tekst staat, volgens de kinderen uit groep 5-6 klopt dat als een bus! Hieronder een aantal foto s van de kinderen in actie!

6 Lootjes trekken groep 5 t/m 8 Op woensdag 25 november gaan we de lootjes trekken voor Sinterklaas. We verwachten weer een surprise en een gedicht. Ze krijgen nog een papiertje met informatie mee. Theorie-examen EHBO groep 7 en 8 Op donderdagmorgen 26 november wordt het theorie-examen afgenomen. Elke week hebben ze huiswerk gekregen en nu is het zaak om alles nog een keer goed te leren. Inmiddels hebben ze een oranje brief over het examen ontvangen. Succes allemaal! I.v.m. de studiemiddag van dinsdag 24 november zal de laatste les zijn op donderdagmiddag 26 november van uur. Terugkommiddag voortgezet onderwijs Op woensdagmiddag 28 november spreek ik alle mentoren van de leerlingen die voor de zomervakantie van school zijn gegaan in Hoogeveen. De mentor vertelt hoe het met elk kind in de brugklas gaat en ik kan evt. een toelichting geven. Ik ervaar het altijd als een hele zinvolle middag. Twee boekjes over het voortgezet onderwijs De kinderen van groep 8 krijgen volgende week woensdag 2 boekjes mee. De belangrijkste is: Op naar het voortgezet onderwijs in Hoogeveen Dit boekje met o.a. adressen moet heel goed bewaard worden. Ook i.v.m. de open avonden in februari Het 2 e boekje is een algemene gids 2016 met informatie over het voortgezet onderwijs in Nederland. Gouden Griffel en Gouden Penseel groep 7 en 8 Er werden hele mooie fantasierijke verhalen geschreven en de Gouden Griffel ging naar Thom Gijmink met zijn verhaal Het boekenmonster. Vele kleurrijke tekeningen werden gemaakt. De Gouden Penseel ging naar Tinka Dunnink.

weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015

weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015 weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Isaäk wordt geboren, Genesis 21:1-7 Hagar en Ismaël moeten weg, Genesis 21:8-21 Abraham wordt op de proef gesteld, Genesis 22:1-9

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017

weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017 weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De vrede komt, Jesaja 2:1-5 Het kind dat vrede brengt, Jesaja 7:1-17 Een weg voor God, Jesaja 40:1-11 Agenda: 28 november 1

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

weekinfo Jarigen: Jolijn van Os is op 28 november jarig en wordt 5 jaar! We wensen je een fijne dag!

weekinfo Jarigen: Jolijn van Os is op 28 november jarig en wordt 5 jaar! We wensen je een fijne dag! weekinfo Datum: vrijdag 21 november 2014 Bijbelverhalen voor de komende week Luisteren en doen, Matteüs 21:28-32 De tien meisjes, Matteüs 25:1-13 De talenten, Matteüs 25:14-30 Agenda: Dinsdag 25 november:

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 27 november 2015

weekinfo Datum: vrijdag 27 november 2015 weekinfo Datum: vrijdag 27 november 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Licht in het donker, Jesaja 9:1-6 Overal vrede, Jesaja 11:1-10 Een weg door de woestijn, Jesaja 40:1-11 Agenda: 1 december:

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 november 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 23 Contactmiddag en avond WAAR BEN

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Het gouden kalf, Exodus 32:1-6 Mozes komt terug, Exodus 32:7-20 Nieuwe stenen tafelen, Exodus 34 Agenda: 15 oktober schoonmaak

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Agenda: 2 november uur dankdagdienst in gereformeerde kerk aan de Johannes Poststraat

weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Agenda: 2 november uur dankdagdienst in gereformeerde kerk aan de Johannes Poststraat weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: De reus in het dal, 1 Samuël 17:1-19 David durft, 1 Samuël 17:20-40 David verslaat Goliat, 1 Samuël 17:41-58 Agenda: 2 november

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 maart 2015

weekinfo Datum: vrijdag 13 maart 2015 weekinfo Datum: vrijdag 13 maart 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Jezus praat met Nicodemus, Johannes 3:1-21 Nicodemus probeert Jezus te helpen, Johannes 7:45-52 De begrafenis van Jezus, Johannes

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016

weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016 weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Noömi gaat terug, Ruth 1:1-6 Ruth gaat mee, Ruth 1:7-22 Bethlehem, Ruth 2:1-17 Agenda: Deze hele week zijn er kijklessen. 12 april

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 25 november 2016

weekinfo Datum: vrijdag 25 november 2016 weekinfo Datum: vrijdag 25 november 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Profeet van de vrede, Jesaja 1:1-1:5 Het teken van Immanuël, Jesaja 7:1-17 Het vrederijk, Jesaja 11:1-10 Agenda: 29 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Wordt vervolgd. De gastles van de brandweer

Wordt vervolgd. De gastles van de brandweer Wordt vervolgd. De stroom Cito-toetsen is verwerkt, de daardoor verkregen gegevens ook. De rapporten zijn uitgedeeld, de gesprekken daarover zijn gevoerd. Plannen worden/zijn nu gemaakt voor het tweede

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 december 2017

weekinfo Datum: vrijdag 8 december 2017 weekinfo Datum: vrijdag 8 december 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De geboorte van Johannes, Lucas 1:57-66 Het lied van Zacharias, Lucas 1:67-80 De droom van Jozef, Matteüs 1:18-25 Agenda: 12

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 23 september 2015 nr. 81. Van de schoolraad: OPEN DAG

Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 23 september 2015 nr. 81. Van de schoolraad: OPEN DAG Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 23 september 2015 nr. 81 Agenda Van de schoolraad: 24 september 2015 Personeels vergadering 28 september Viering met ouders in de kerk te Surhuisterveen. Startvergadering

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS NIEUWSBRIEF November 2015 SINTERKLAAS In deze uitgave Sinterklaas Bezoek Kazematten Ouderbijdrage Kerstviering Flashmob Tennisdiploma s Vanaf de aankomst van de Sint in ons land wordt er heel hard gewerkt

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 juni 2015

weekinfo Datum: vrijdag 19 juni 2015 weekinfo Datum: vrijdag 19 juni 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Elisa en de vrouw uit Sunem, 2 Koningen 4:8-17 De jongen uit Sunem sterft, 2 Koningen 4:18-30 Er is toekomst, 2 Koningen 4:31-37

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden.

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden. weekinfo Datum: vrijdag 6 maart 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs 16:13-28 Ik laat je niet in de steek, Matteüs 26:30-35 Agenda:

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Lonnebode December In deze nieuwsbrief:

Lonnebode December In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: - Activiteiten - Sinterklaas - Groot Archipeldictee - Kerstviering - Kerstfestival - Nieuwjaarsontbijt - College Tour Junior Lonnebode December 2018 24.4 Activiteiten vrijdag 9 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 5-6 okt./nov./dec. 2014

Groepsnieuws groep 5-6 okt./nov./dec. 2014 Groepsnieuws groep 5-6 okt./nov./dec. 2014 Belangrijke gebeurtenissen Jores zwarte band! Jarigen De jarigen van oktobber, november en december! Maartje, Cedrick, Amy, Nynke-Sophie en Milan v.p. (viert

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16-3-2018 nummer 26 In deze nieuwsbrief: - Voedselbank - Acties Vastenactie - Cross Fit - Kangoeroe Rekenwedstrijd - The Match - Inloopweek - Cashquiz 1. Krat in de klas voor de Voedselbank

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief 14 29 november 2018 Belangrijke data 04-12 Bezoek Sinterklaashuis groep 3-4 05-12 Sinterklaasviering 06-12 Studiedag, alle leerlingen vrij 07-12 1 e Rapport mee groep 1 t/m 8 11-12 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 11 september 2015

weekinfo Datum: vrijdag 11 september 2015 weekinfo Datum: vrijdag 11 september 2015 Bijbelverhalen voor de komende week De toren van Babel, Genesis 11:1-9 Iedereen zal samen komen, Jesaja 2:1-5 Verstrooide dieren worden thuis gebracht, Ezechiël

Nadere informatie