weekinfo Datum: vrijdag 27 november 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "weekinfo Datum: vrijdag 27 november 2015"

Transcriptie

1 weekinfo Datum: vrijdag 27 november 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Licht in het donker, Jesaja 9:1-6 Overal vrede, Jesaja 11:1-10 Een weg door de woestijn, Jesaja 40:1-11 Agenda: 1 december: groep 1 tot en met 4 middagpauze van tot december: groep 1 tot en met 4 naar het huis van Sinterklaas 2 december: 8.30 uur 2 e adventsviering 4 december: 8.30 uur ontvangst Sint op het plein 4 december: uur de strijd om de Gouden Pepernoot barst los! Jarig: Christiaan van Dijken uit groep 1 werd 22 november 4 jaar! Christiaan heeft een geweldige verjaardag gehad en is enorm verwend! Nog van harte gefeliciteerd! Geachte ouders, verzorgers en belangstellenden, De eerste steen. We leven langzamerhand toe naar het 100 jarig bestaan van de school. Maandag is het 100 jaar geleden dat de eerste steen werd gelegd. Op de afbeelding is de eerste steen te zien. Nu heeft deze steen weer een plekje gekregen in de hal van de school. Het huis van Sinterklaas: belangrijk voor groep 1 tot en met 4. We gaan dinsdagmiddag 1 december naar de Tamboer in Hoogeveen naar het huis van Sinterklaas. De eerste groep kan om uur starten. Daarom is het noodzakelijk om uur te vertrekken. De middagpauze voor groep 1 tot en met 4 is dan uur tot uur. Let op!! nog een kwartier eerder dan in vorige berichten! De overblijfmoeder komt ook eerder dus de kinderen die dat gewend zijn kunnen gewoon overblijven. Alle ouders die zich hebben aangemeld verwachten we om uur op school met de auto! Wilt u allemaal een autostoeltje (liefst alleen verhoger) meegeven? Om uur zijn we weer bij school. De gymtas en het speelgoed kunnen thuis blijven deze middag! Studiemiddag: Dinsdagmiddag 24 november 2015, had het personeel een studiemiddag. Tijdens deze middag hebben we onze kwaliteitskaarten tegen het licht gehouden. Kwaliteitskaarten die we de afgelopen jaren als team hebben gemaakt. Wat vinden we als school belangrijk en hoe werken we op onze school. Maar ook wat vinden ouders belangrijk en wat zijn onze verbeterpunten. Deze ouderinformatie komt grotendeels uit de ouderenquête. Alle gebieden zijn uitgebreid in kaart gebracht de laatste jaren. Dinsdagmiddag hebben we per onderdeel gekeken wat essentieel voor ons en onze school is.

2 Er is een kijkwijzer gemaakt. In de kijkwijzer staat precies omschreven hoe we les willen geven op de Hoeksteen en welke eisen er aan een leerkracht worden gesteld. De kijkwijzer wordt gebruikt tijdens het klassenbezoek van de directeur. Hij kan leerkrachten dan beoordelen op onderdelen die het team zelf heeft aangedragen. Dat zijn de volgende onderdelen: rol bij zelfstandig werken, didactisch handelen, leertijd, pedagogisch handelen, klassenmanagement, handelingsgericht werken (wat heeft dit kind op dit moment nodig?), opbrengstgericht werken (heb ik mijn doel van de les bereikt?), vormgeven identiteit, communicatie en beroepshouding. Door deze afspraken creëren we een doorgaande lijn op alle gebieden. Iedereen werkt op dezelfde wijze met aanpassingen naar de doelgroep. Advent: De eerste kaars brandt op school. Iedere woensdag tot aan Kerst komen we bij elkaar om samen advent te vieren. Woensdag was de eerste viering. Groep 7-8 verzorgden samen met hun meester deze viering. De 2 e viering wordt verzorgd door groep 3-4 en juf Gerda. Kerstviering. Op donderdag 17 december hopen we om uur met alle kinderen het Kerstfeest te vieren in de gereformeerde kerk aan de Johannes Poststraat. U wordt allen van harte uitgenodigd om de viering bij te wonen. Deze week zijn wij gestart met het oefenen van de kerstmusical, een drietal behulpzame ouders helpt ons daarmee! De kinderen worden op dinsdag- en donderdagochtend uit de klas gehaald om te oefenen en het gaat al hartstikke goed. De rollen zijn inmiddels verdeeld. De ouders en kinderen zijn enorm enthousiast en willen eigenlijk al gelijk starten met het echte werk toneelspelen! Daarom zijn wij op zoek naar kleding voor Jozef, Maria, de herbergier, zijn dochter, gasten in de herberg en de herders. Heeft u iets dat wij kunnen lenen? Dan horen wij dat graag van u. Een mailtje kunt u sturen naar elmadegroot@de-hoeksteen-nieuwlande.nl Schoen zetten Donderdagavond waren de kinderen van groep 1 tot en met 4 in hun pyjama op school. Samen met papa of mama kwamen ze de schoen zetten! Meester Hans maakte gezellige muziek en opeens kwamen er twee pieten in onze klas, dat was geweldig natuurlijk.

3 De gouden pepernoot Vrijdagmiddag 4 december om uur begint de strijd om de Gouden Pepernoot in de gymzaal van het MFC Ouders en belangstellenden zijn van harte welkom om de kinderen aan te moedigen! De kinderen uit de groepen 1 tot en met 4 zijn met ouder(s) ook van harte welkom! Rond uur weten we wie er naar huis gaat met de Gouden Pepernoot! Nieuws uit de kleutergroep: Welkom Christiaan van Dijken is zondag 22 november 4 jaar geworden en zit nu in groep 1. Christiaan van harte welkom en we wensen je een fijne tijd op onze school toe! Een pietenhuis klas is zo leuk De kinderen hebben vrije keus wat ze gaan doen, er ligt van alles klaar om te kiezen. De meeste kinderen vinden het heerlijk om lekker spelend kennis op te doen! Geweldig om te zien hoe fijn er wordt overlegd en er is een rust en dat in de Sinterklaastijd! Rust????? Werd er in een stukje hierboven over rust geschreven??? Helemaal niet!! Vrijdagmorgen 27 november was het toch een rommel in de groepen 1 t/m 4! We konden helemaal niet rustig beginnen! Wat een puinhoop.! Blokken, speelgoed, stoelen etc. op plekken waar het niet hoorde. Wat bleek?? Rommelpiet had s nachts een cadeautje in de schoen gedaan en was blijven spelen in de groep Dat is op zich niet zo heel erg maar hij was van alles vergeten op te ruimen!! Wat een geluk hebben wij dat we van zulke fantastische opruimkinderen op school hebben..( dat wisten ook sommige ouders nog niet van hun eigen kinderen ) Samen was alles snel weer aan kant en konden we genieten van pepernoten en ons mooie schoencadeautje.. Dank je wel, Sinterklaas!! Groep 3/4 De afgelopen week zijn we druk aan het werk geweest over sinterklaas. De kinderen hebben een extra werkboekje waar ze in kunnen werken wanneer ze klaar zijn met hun reken- of leeswerk. We zijn ook aan het knutselen geweest over sinterklaas. Volgende week gaan we gewoon door.

4 Maar zo tussen alles over sinterklaas door wordt er natuurlijk ook nog gewerkt. Groep 3 heeft inmiddels kern 4 al weer afgerond en wat hebben ze dat goed gedaan. Volgende week maken we nog de afsluitende toets op de computer en dan gaan we starten met kern 5. Blijft u met uw kind de woordjes van veilig en vlot lezen?? In de vorige weekinfo had ik gezet dat dat de kinderen volgende week de overhoring van de tafel van 4 hebben. Deze stellen we nog een weekje uit zodat we op school nog extra kunnen oefenen, maar ook thuis. Kerstcrea Op vrijdag 11 december zou ik graag met de kinderen een kerstcrea ochtend willen houden. Deze ochtend zullen we dan allemaal knutselwerkjes maken over kerst. Wie zou mij deze ochtend kunnen en willen helpen? Groep 5/6 Schoolschaatsen Helaas zit het schoolschaatsen er alweer op! Laat die strenge winter maar komen, wij zijn er klaar voor! De kinderen hebben 3 geweldige lessen achter de rug en we kunnen dan ook zeggen dat iedereen veel heeft geleerd. Wij willen alle ouders die met ons mee hebben gereden naar Assen nogmaals bedanken! Natuurlijk hebben wij voor de ouders donderdagmiddag even gezongen om hen te bedanken. Ook de andere ouders willen we hartelijk bedanken voor hun tijd! Declaraties kunnen ingediend worden bij de oudercommissie. Alle leerlingen hebben op al de nodige formulieren mee naar huis gekregen, indien deze onverhoopt niet aangekomen zijn, wilt u dit dan aangeven? De foto s staan sinds donderdagmiddag alweer op de site en kunnen bekeken worden. We hebben genoten! Voorronde schoolproject stijldansen. Vanmiddag hadden wij onze laatste dansles voor het schoolproject stijldansen, we hebben de generale achter de rug en kunnen nu allemaal uitkijken naar de voorronde! Op dinsdag 8 december nemen wij deel aan de voorronde van het Schoolproject Stijldansen van Dansschool Schadenberg. Nadat we wekenlang hebben geoefend zullen we onze uiterste best doen er een gezellig middag van de maken. We zijn om uur van harte welkom in De Dansschool Schadenberg, daarom eten we weer gezellig een broodje in de klas. Ook kunnen we op school alvast onze dansoutfit aantrekken. We zullen rond uur vertrekken naar Hoogeveen. Daarom zijn wij op zoek naar ouders die ons naar Hoogeveen willen vervoeren. Ouders kunnen zich vanaf dit moment aanmelden bij juf Elma, dat kan middels een mailtje naar: elmadegroot@de-hoeksteen-nieuwlande.nl. Omstreeks uur is de middag ten einde en zullen we weer naar de

5 auto s lopen en naar Nieuwlande komen, dit betekent dat we waarschijnlijk iets later terug zullen zijn. Broertjes en zusjes uit andere klassen kunnen op school wachten. De finale van deze danswedstrijd is op 11 januari Martijn was jarig! Martijn vierde op maandag zijn verjaardag in de klas, we hebben gesmuld van een heerlijk puddingbroodje! Dank je wel! Lootjes Woensdag hebben we de lootjes getrokken, het was erg spannend en ging in één keer goed! Geweldig zeg.. nu houden we alles geheim.. tot 4 december Heel veel succes met het maken van je gedicht! Gouden Pepernoot groep 5 t/m 8 Opgave kan tot en met maandag 30 november. Volgende week krijgen ze nog een brief mee met de laatste afspraken. Vrijdagmiddag 4 december is het zover. De optredens van de talenten van onze school vinden plaats in de gymnastiekzaal van het mfc. U bent welkom om dit feest mee te maken. Het begint om uur en duurt tot ± uur. HBO-praktijkexamen groep 7/8 Het praktijkexamen is op dinsdagmiddag 1 december van uur. Ze gaan per tweetal naar één van de 4 examinatoren. De uitslag volgt nog dezelfde middag. GROEP 7/8: VEEL SUCCES!!!! De kinderen hebben een gekleurde opvallende brief met informatie meegekregen. Diezelfde middag komt een fotograaf van de Hoogeveensche Courant om de geslaagden op de foto te zetten met hun wel verdiende EHBO-diploma. Schoolspot.nl (voorheen surfspot) Medewerkers en ouders van leerlingen in het basisonderwijs kunnen op schoolspot.nl software, hardware en cursussen met speciale onderwijskorting bestellen. Op deze manier kan men thuis ook gebruik maken van legale software en goede hardware. A.s. maandag krijgen de kinderen een flyer mee naar huis.

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

weekinfo Jarigen: Jolijn van Os is op 28 november jarig en wordt 5 jaar! We wensen je een fijne dag!

weekinfo Jarigen: Jolijn van Os is op 28 november jarig en wordt 5 jaar! We wensen je een fijne dag! weekinfo Datum: vrijdag 21 november 2014 Bijbelverhalen voor de komende week Luisteren en doen, Matteüs 21:28-32 De tien meisjes, Matteüs 25:1-13 De talenten, Matteüs 25:14-30 Agenda: Dinsdag 25 november:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 november 2015

weekinfo Datum: vrijdag 20 november 2015 weekinfo Datum: vrijdag 20 november 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Sara sterft, Genesis 23 Isaäk en Rebekka, Genesis 24 Agenda: 21 november oud papier actie 24 november 12.00 uur kinderen vrij

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017

weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017 weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De vrede komt, Jesaja 2:1-5 Het kind dat vrede brengt, Jesaja 7:1-17 Een weg voor God, Jesaja 40:1-11 Agenda: 28 november 1

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015

weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015 weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Isaäk wordt geboren, Genesis 21:1-7 Hagar en Ismaël moeten weg, Genesis 21:8-21 Abraham wordt op de proef gesteld, Genesis 22:1-9

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 25 november 2016

weekinfo Datum: vrijdag 25 november 2016 weekinfo Datum: vrijdag 25 november 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Profeet van de vrede, Jesaja 1:1-1:5 Het teken van Immanuël, Jesaja 7:1-17 Het vrederijk, Jesaja 11:1-10 Agenda: 29 november

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 december 2017

weekinfo Datum: vrijdag 8 december 2017 weekinfo Datum: vrijdag 8 december 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De geboorte van Johannes, Lucas 1:57-66 Het lied van Zacharias, Lucas 1:67-80 De droom van Jozef, Matteüs 1:18-25 Agenda: 12

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier weekinfo Datum: vrijdag 21 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De wijzen uit het Oosten, Matteüs 2:1-12 Naar Egypte, Matteüs 2:13-18 Naar Galilea, Matteüs 2:19-23 Agenda: 7 januari weer

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal t Driesprongetje Agenda Nieuwsbrief 30-nov-2012 5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal Sinterklaas Woensdag is het

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016

weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016 weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016 Bijbelverhalen voor de komende week. Agenda: 7 april groep 8 theorie examen verkeer. 7 april studiemiddag team, alle kinderen om 12.00 uur vrij. 8 april klassenlunch

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 november 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 23 Contactmiddag en avond WAAR BEN

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 15 december 2017

weekinfo Datum: vrijdag 15 december 2017 weekinfo Datum: vrijdag 15 december 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 De herders in het veld, Lucas 2:8-20 In het begin, Johannes 1:1-18 Agenda: 16 december oud

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 6 dec. 2016 no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Het Sinterklaasfeest was weer geslaagd. Bedankt Sint&Pieten&Ouderraad! Groep 1/2 De kinderen hebben er van

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov.

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov. r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda:

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2016-2017 Datum: 24-11-2016 Sinterklaasfeest op de Troubadour Hieronder ziet u het programma van de Sinterklaasviering: Inhoud:

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018

weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018 weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een nieuwe discipel, Handelingen 1:15-26 Pinksteren, Handelingen 2:1-13 Agenda: 4 mei dodenherdenking 19.45 uur. 14 mei de meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een blinde man wordt beter, Johannes 9:1-12 Is hij het wel? Johannes 9:13-23 Wie is hier blind?, Johannes 9:24-41 Agenda: 16

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer:

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer: Nieuwsbrief 5: 20 december 2018 Van de directie De laatste adventkaars is op school aangestoken: het is Kerstmis op Het Tangram. Tijdens de verschillende kerstvieringen hebben de groepen 6 de kerstmusical

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school.

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school. 1 december 2017 - nummer 7 Belangrijke data Dinsdag 5 december Sinterklaasviering Woensdag 6 december Kinderen zijn vanaf 10.30 weer van harte welkom op school. Donderdag 7 december Kleuters thema; Kerst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 december 2018

NIEUWSBRIEF 14 december 2018 NIEUWSBRIEF 14 december 2018 Agenda 18-12 Kerstfeest groep 3 en 4 18:00 uur 19-12 Kerstfeest groep 1 en 2 18:30 uur 20-12 Kerstfeest groep 5 t/m 8 18:00 uur 20-12 Speelgoedmiddag groep 1 en 2 24-12/4-01

Nadere informatie

November. Nieuwsbrief Nr. 7

November. Nieuwsbrief Nr. 7 Nieuwsbrief 2018-2019 Nr. 7 November 2018 Samenwerken, Voor samenwerken is veiligheid nodig. Fouten maken mag en wordt niet afgestraft. Je mag net zo lang oefenen tot je het onder de knie hebt. Het gaat

Nadere informatie

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender Kort Nieuws 16 november 2018 Verjaardagen 18 Semih Çanta Fase 04B 20 Nina A Fase 04B 20 Sem C Fase 05A 20 Sam ten H Fase 14 21 Ravi Fase 15B 22 Maddox Fase 09B 25 Wouter G Fase 06 26 Ties Fase 04B 26 Djanaya

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS NIEUWSBRIEF November 2015 SINTERKLAAS In deze uitgave Sinterklaas Bezoek Kazematten Ouderbijdrage Kerstviering Flashmob Tennisdiploma s Vanaf de aankomst van de Sint in ons land wordt er heel hard gewerkt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN

INFORMATIEBULLETIN INFORMATIEBULLETIN 2013-12-05 Groep 0-1-2 Het thema bij de kleuters is de komende weken: Kerst. Voor de donderdagmiddag om 12.45 uur hebben we nog een ouder nodig, die met groep 1 en 2 het biebboekje wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Agenda. Aanwezigheid directeur: maandag en donderdag

Agenda. Aanwezigheid directeur: maandag en donderdag Agenda Za 24 nov Klusdag Ma 3 dec 1 e advent Wo 5 dec Sinterklaas Ma 10 dec 2 e advent Ma 10 dec klas 6 introductiemiddag bovenbouw Zutphen Ma 17 dec 3 e advent Wo 19 dec Klas 1 en 2 kerstspel bij de Helmhorst

Nadere informatie

Maandag 7 december 2015, week 50

Maandag 7 december 2015, week 50 Maandag 7 december 2015, week 50 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen 2015-2016: Advent en kerst Week 50: 7 t/m 11 december 2015 Johannes de Doper, Matteüs 3:1-12 Maria krijgt bezoek, Lucas 1:26-38 Het

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl. NR. 6 26 november 2015. (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl. NR. 6 26 november 2015. (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 6 26 november 2015 (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015) 27-11 Lisanne Zwarts (gr. 3) 29-11 Mieke Donkers (gr. 8) 06-12

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 9 december Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 9 december Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 9 december 2016 Beste ouders, We hebben afgelopen maandag een heel fijn en gezellig Sinterklaasfeest kunnen vieren met elkaar. Sinterklaas kwam

Nadere informatie

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Nieuwsbrief Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan 3 9602 XA Hoogezand 0598-321031 directiecbsderegenboog@vcomog.nl

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel.

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel. Nieuwsbrief december 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Personeel. Juf Kimberly is 21 november bevallen van een gezonde zoon, Bruce. We wensen Kimberly en haar gezin een zonnige toekomst toe. Ontwikkelingen

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 3 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 3 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 3 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Aren plukken op de sabbat, Lucas 6:1-5 Genezing op de sabbat, Lucas 6:6-11 De twaalf apostelen, Lucas 6:12-19 Agenda: 6 februari

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Daarna kon de Sint de directeur de weg wijzen! Tja, als je al zoveel jaar een bezoek brengt aan de school.

Daarna kon de Sint de directeur de weg wijzen! Tja, als je al zoveel jaar een bezoek brengt aan de school. Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 29 e jaargang nr.15, vrijdag 4 december 2015, week 49 Algemene informatie Agenda 8 december Nieuwe ouderavond voor ouders/verzorgers groep 5 t/m 8 (zie bijlage)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015 Nummer 5 december 2015 Agenda Wo 2 dec Inloopochtend 8:15-8:30 uur Vrij 4 dec Sinterklaasviering, alle leerlingen om 12:00 uur vrij Do 17 dec Kinderen vrij om 12:00 uur i.v.m. kerstdiner 17:00-18:30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

N U M M E R 1 5. Bedankjes

N U M M E R 1 5. Bedankjes Nieuwsbrief N U M M E R 1 5 8 D E C E M B E R 2 0 1 6 Aanmelding nieuwe leerlingen I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Er is een wachtlijst voor kinderen die in 2017 4 jaar worden.

Nadere informatie