weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016"

Transcriptie

1 weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: David wordt gezalfd, 1 Samuël 16:1-13 De sombere koning, 1 Samuël 16:14-23 Een lied van David, Psalm 23 Agenda: 15 oktober oud papier 17 t/m 21 oktober herfstvakantie 18 oktober afvalfeest in de Tamboer voor de bovenbouw. 20 oktober dorpsbos activiteit voor groep oktober oudercommissie 25 oktober schoolfotograaf 2 november uur dankdagdienst in Hervormde Kerk 15 november ouderavond Jarig: Eline Guichelaar uit groep 4 is op 17 oktober jarig en wordt 8 jaar. Keano Schonewille uit groep 4 is op 21 oktober jarig en wordt 8 jaar. Angelique Wibier uit groep 2 is op 21 oktober jarig en wordt 5 jaar. Daniël Kleine uit groep 7 is op 25 oktober jarig en wordt 10 jaar. Niels Blokzijl uit groep 1 is op 27 oktober jarig en wordt 4 jaar. Ronan Scholten uit groep 4 is op 27 oktober jarig en wordt 7 jaar. Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, Het eerste gedeelte van het schooljaar zit er al weer op. Best een drukke start, veel activiteiten zijn al weer geweest en wat hebben we een geluk met het weer gehad met onze buiten activiteiten. Volgende week herfstvakantie, lekker genieten van onze vrije week om daarna te starten voor een gezellige en feestelijke periode die in het teken staat van feesten; Sint maarten, Sint en Kerst staan weer voor de deur. Oud papier Morgen kan er weer oud papier ingeleverd worden. De ouders van Rick Snijder en Owen van der Weide staan van 9.00 uur tot uur klaar om het papier in ontvangst te nemen. De containers staan aan de Wilhelminalaan. Schoolfotograaf Dinsdag 25 oktober komt de schoolfotograaf op school. Er worden groepsfoto s, portretfoto s en gezinsfoto s gemaakt. Vindt u het leuk om een foto van al uw kinderen te laten maken, kom dan met de kinderen die (nog) niet op school zitten om 8.30 uur. Dan wordt dat geregeld. De kinderen die op school zitten komen samen op de foto onder schooltijd.

2 Juf Martine 12 ½ jaar in het onderwijs Wat een verrassing was dat woensdagochtend. Thuis ging alles al anders. Van Marc kreeg ik alleen een cracker als ontbijt en mijn kinderen wilden me naar school brengen. Toen we in Nieuwlande reden, zag ik bij Attent de kinderen uit groep 5/6 staan in mooie verkleedkleren. Meester Hans was er ook en ik moest uitstappen. Het zou een feestdag worden voor mij en geen werkdag! Een beetje zenuwachtig over wat er allemaal zou gebeuren liep ik met de kinderen mee naar school. Daar kreeg ik bloemen en mocht ik via de erehaag en de rode loper de school binnengaan. De zenuwen waren snel weg en ik heb genoten van een heerlijke ochtend. Ontbijt met mijn eigen groep, spelletjes, trakteren en een voorstelling bekijken met de hele school. Daar hebben we samen erg gelachen. En er kwam nog meer. Een leuk lied over mij als juf en een geweldig cadeau: een nieuwe mobiele telefoon met hoesje. Bedankt lieve collega s dat jullie dit voor mij organiseerden. Bedankt ouders en kinderen voor dit prachtige cadeau. Aan het eind van de ochtend was ik nog even in de kleutergroep. Daar vroegen ze zich af of ik nu zou stoppen als juf. Nou, dat was ik zeker nog niet van plan. Ik geniet elke dag van het werken in de klas vol leuke en lieve kinderen. Op deze fijne school met geweldige collega s en getrokken ouders. Ik werk lekker door de komende jaren! Alle andere foto s van woensdagochtend komen op de site! Peuteruurtje Woensdag was ons eerste peuteruurtje van dit schooljaar. Fynn en Julian en juf Roelanda hadden het erg gezellig, we lazen een boekje, maakten een mooie verftekening en hebben heerlijk gespeeld. De volgende peuteruurtjes zijn: 16 november, 25 januari, 15 februari, 15 maart, 19 april en 17 mei. De peuteruurtjes beginnen om uur. Alle peuters die (bijna) 3 jaar zijn, worden van harte uitgenodigd om te komen kijken en mee te doen. Papa en/of mama blijven gezellig kijken.

3 Nieuws uit groep 1 en 2 Na de herfstvakantie komt Niels Blokzijl bij ons op school. Niels we vinden het leuk dat je bij ons op school komt en hopen dat je snel gewend bent. We wensen je een fijne Hoeksteen-tijd toe! Dinsdagmiddag hadden we aan het begin van de middag een spelletjesmiddag. Samen met moeders en een oma speelden we gezellig een spelletje. Dat we het geweldig vonden kun je wel zien op de foto s!

4 Maar er waren nog meer leuke momenten die even moeten vermelden: Opa en oma s die kwamen voorlezen!

5 Nieuws uit groep 3 en 4 Oproep-oproep-oproep-oproep Wie heeft het vriendenboekje van Sophie in huis?? Zij is deze al een hele poos kwijt. Het is een roze boekje met Anna en Elza er voorop. Voorlezen Deze week is er elke dag een opa en oma in de klas geweest om voor te lezen. De oma van Mirthe en Eline, de opa van Leon, de oma van Tess, de oma van Myron en vrijdag de oma van Ruben. Allemaal bedankt voor het voorlezen, wat hebben we genoten van het voorlezen. Stamboom Op donderdagmiddag is er een mevrouw van scala in de groep geweest en samen met haar hebben we in 5 stappen onze eigen stamboom gemaakt. Hieronder een aantal foto s. De kinderen hebben vandaag de eigen stamboom mee naar huis gekregen

6 Overhoring tafel van 10 Op vrijdag 28 oktober is er de overhoring van de tafel van 10. Wilt u uw kind helpen met oefenen? Nieuws uit groep 5 en 6. Voorlezen Deze week kwamen er twee oma s en één opa voorlezen in onze klas. Op maandag kwam de oma van Fabiënne, op dinsdag de opa van Milan en op donderdag de oma van Lotte. Er werd prachtig voorgelezen en ook nog verteld over de school van vroeger. Juf Martine 12 ½ jaar in het onderwijs. Op woensdagochtend kwamen we allemaal om uur naar Attent. Daar hebben we juf opgewacht en namen we haar mee naar school. Op school aangekomen zagen we dat alle andere kinderen al klaar stonden in een erehaag. Juf kreeg een bloemetje en we zongen een lied voor haar. Daarna mocht juf over de rode loper naar binnen. Onze klas mocht ook over de rode loper achter haar aan lopen. In de klas stond een ontbijt klaar. We hebben heerlijk gegeten en gedronken met elkaar. De kinderen hadden allerlei lekkers opgenoemd zodat het allemaal goed zou smaken. Na het ontbijt hebben we spelletjes gedaan. Het was enorm gezellig. Na de pauze hebben we naar een voorstelling gekeken! Het was een geweldige dag!

7 De school van vroeger. Op donderdagmiddag hebben wij de geschiedenisles aangepast aan het thema van de Kinderboekenweek. Wij hebben allerlei schoolspulletjes bekeken uit de tijd van onze opa s en oma s. In de klas hadden wij Oost-Indische inkt en een kroontjespen, natuurlijk hebben we hier allemaal even mee geschreven. Ook hebben we kwartet gedaan en een kijkje genomen in het leven en Pietje Bell.

8 Drama Tijdens de drama les, mochten de kinderen verzinnen hoe ze een vervelende oma door een drankje weer leuk konden maken. Danielle veranderde oma in een Superoma door haar toverdrank! Gymnastiek Voor de vakantie even een leuk tikspel, bij de kinderen valt dit altijd erg goed in de smaak! Wij trots op de kinderen uit groep 5 en 6, zij helpen goed met het klaarzetten en opruimen van de gymzaal. Dank je wel!

9 Oefenen in de vakantie? Dat kan op: of Nieuws uit groep 7/8: Wij wensen jullie allemaal een heel fijne herfstvakantie! Groetjes juf Martine & juf Elma. Kinderboekenweek Gouden griffel: Wat een prachtige verhalen worden er bedacht en uitgewerkt op de computer. Zeer de moeite van het lezen waard. De uitslag wordt na de vakantie bekend gemaakt. Gouden penseel: Alle kinderen zijn bezig om een rijk gefantaseerde tekening te maken. Hier zijn ze nog druk mee bezig. Voorlezen: We hebben 2 oma s in de klas gehad om voor te lezen. Oma Gijmink en oma Stoevelaar. De kinderen hebben ademloos geluisterd; zeker hun kleinzoons! Repetitie aardrijkskunde Op donderdag 27 oktober om uur hebben de kinderen een repetitie over de leerstof van hoofdstuk 1. Het bestaat uit tekst en opdrachten. Ik vind het zelf de moeilijkste repetitie die er bij is. Het is NIET de bedoeling om in de herfstvakantie te leren. Die vakantie is er om lekker te genieten en om wat anders dan school te doen. De kinderen zitten al weer 7 weken in groep 7 en 8. De tijd is voorbij gevlogen. Iedereen een hele goede HERFSTVAKANTIE gewenst!! Medezeggenschapsraad Op 11 oktober heeft het eerste MR overleg van dit schooljaar weer plaatsgevonden. De notulen zullen na goedkeuring op de vergadering van 29 november op de website geplaatst worden. Op de website kan het werkplan van de MR voor het schooljaar 16/17 gelezen worden. Hierin is te lezen waarmee de MR zich het komende jaar bezighoudt. Heb je ook

10 ideeën over waar de MR zich (ook) mee bezig zou moeten houden, geeft dit gerust aan bij de MR leden. Dit wordt erg op prijs gesteld. De samenstelling van de MR veranderd. De termijn van Sandra Gijmink loopt af en Simone Benjamins heeft zich kandidaat gesteld voor de MR en het voorzitterschap. Indien u zich ook kandidaat wilt stellen, dit kan tot vrijdag 28 oktober via de mail sandragijmink@planet.nl. Bij meerdere kandidaten zal op de jaarlijkse ouderavond gestemd worden. Uitnodiging Reni & Elisa Krijgsman Op zondag 27 november a.s. willen we s middags om 16:00 uur een kinderdienst houden voor de kinderen van 0-12 jaar. We hebben hiervoor Reni & Elisa Krijgsman uitgenodigd. Reni & Elisa Krijgsman zijn geen onbekende in Nieuwlande. Ze hebben ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van CBS De Hoeksteen namelijk ook al opgetreden in MFC De Opsteker. Deze middag is vooral bedoeld voor de jonge kinderen in Nieuwlande, maar natuurlijk ook voor ouders, opa s, oma s en anderen. Iedereen is van harte uitgenodigd en vraag dus vooral je vriendjes en vriendinnetjes mee! P.s. we hebben plek voor ongeveer 110 personen. Kom dus op tijd

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Agenda: 2 november uur dankdagdienst in gereformeerde kerk aan de Johannes Poststraat

weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Agenda: 2 november uur dankdagdienst in gereformeerde kerk aan de Johannes Poststraat weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: De reus in het dal, 1 Samuël 17:1-19 David durft, 1 Samuël 17:20-40 David verslaat Goliat, 1 Samuël 17:41-58 Agenda: 2 november

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 25 november 2016

weekinfo Datum: vrijdag 25 november 2016 weekinfo Datum: vrijdag 25 november 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Profeet van de vrede, Jesaja 1:1-1:5 Het teken van Immanuël, Jesaja 7:1-17 Het vrederijk, Jesaja 11:1-10 Agenda: 29 november

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 20 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 20 oktober 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De dromen van Jozef, Genesis 37:1-11 Jozef in de put en als slaaf verkocht, Genesis 37:12-36 Jozef komt bij Potifar, Genesis

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 7 oktober 2016

weekinfo Datum: vrijdag 7 oktober 2016 weekinfo Datum: vrijdag 7 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jozua, de opvolger van Mozes, Deuteronomium 31:1-8 Mozes sterft, Deuteronomium 34:1-12 De intocht in het land, Jozua 3,4 Agenda:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een blinde man wordt beter, Johannes 9:1-12 Is hij het wel? Johannes 9:13-23 Wie is hier blind?, Johannes 9:24-41 Agenda: 16

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 14 oktober 2016 Ma 17 t/m Vrij 21 Ma 24 AGENDA Di 25 Herfstwandeling groep

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De boze man, Lucas 4:31-37 De schoonmoeder van Simon, Lucas 4:38-39 Zieke mensen, Lucas 4:40-44 Agenda: 23 januari oudercommissie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 18 november 2016

weekinfo Datum: vrijdag 18 november 2016 weekinfo Datum: vrijdag 18 november 2016 Agenda: 19 november oud papier 21 november 13.00 uur groep 1 tot en met 4 naar Stad van Sinterklaas 21 november 20.00 uur oudercommissie 22 november 10 minuten

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018

weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018 weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een nieuwe discipel, Handelingen 1:15-26 Pinksteren, Handelingen 2:1-13 Agenda: 4 mei dodenherdenking 19.45 uur. 14 mei de meivakantie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Wees barmhartig, Lucas 6:26-38 Boom en vrucht, Lucas 6:43-45 Genezing van de knecht van de centurio, Lucas 7:1-10 Agenda: 13

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Het gouden kalf, Exodus 32:1-6 Mozes komt terug, Exodus 32:7-20 Nieuwe stenen tafelen, Exodus 34 Agenda: 15 oktober schoonmaak

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 november 2015

weekinfo Datum: vrijdag 20 november 2015 weekinfo Datum: vrijdag 20 november 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Sara sterft, Genesis 23 Isaäk en Rebekka, Genesis 24 Agenda: 21 november oud papier actie 24 november 12.00 uur kinderen vrij

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De jongen uit Naïn, Lucas 7:11-17 De vrouw die Jezus zalfde, Lucas 7:36-50 De zaaier, Lucas 8:4-15 Agenda: 17 februari oud

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De werkers in de wijngaard, Mattheüs 20:1-16 Agenda: 16 juli OC vergadering. 18 juli groep 8 voert de musical op voor groep 1a

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 20 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 20 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Agenda: 20 juli 12.00 uur zomervakantie tot 3 september. 3 september opening van het schooljaar om 10.30 in het kleuterlokaal.(kinderen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 11 november 2016 De ouderomissie is druk met het organiseren van haar jaarlijkse ouderavond.

weekinfo Datum: vrijdag 11 november 2016 De ouderomissie is druk met het organiseren van haar jaarlijkse ouderavond. weekinfo Datum: vrijdag 11 november 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: In het profetenhuis, 1 Samuël 19:18-24 Jonatan helpt David, 1 Samuël 20:1-23 David moet weg, 1 Samuël 20:35-42 Agenda: 15 november

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017

weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017 weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De vrede komt, Jesaja 2:1-5 Het kind dat vrede brengt, Jesaja 7:1-17 Een weg voor God, Jesaja 40:1-11 Agenda: 28 november 1

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 30-09-2016 Inhoud Zomerfeest op zaterdag 17 september... 1 Belangrijk nieuws uit de kleutergroepen... 2 De Vindplaats... 3 Maandsluiting...

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 7 september 2018

weekinfo Datum: vrijdag 7 september 2018 weekinfo Datum: vrijdag 7 september 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Mozes wordt geroepen, Exodus 3:1-14 Mozes wil niet, Exodus 3:15-4:17 Mozes gaat terug naar Egypte, Exodus 4:18-31 Agenda: 11

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 11 september 2015

weekinfo Datum: vrijdag 11 september 2015 weekinfo Datum: vrijdag 11 september 2015 Bijbelverhalen voor de komende week De toren van Babel, Genesis 11:1-9 Iedereen zal samen komen, Jesaja 2:1-5 Verstrooide dieren worden thuis gebracht, Ezechiël

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 3 maart 2017

weekinfo Datum: vrijdag 3 maart 2017 weekinfo Datum: vrijdag 3 maart 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Het dochtertje van Jaïrus, Lucas 8:40-56 Vijf broden en twee vissen, Lucas 9:10-17 Petrus weet wie Jezus is, Lucas 9:18-27 Agenda:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 oktober 2015

weekinfo Datum: vrijdag 9 oktober 2015 weekinfo Datum: vrijdag 9 oktober 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Terach uit Ur, Genesis 11:27-32 Abram hoort een stem, Genesis 12:1-9 Abram in Egypte, Genesis 12:10-20 Agenda: 14 oktober: vanaf

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 17 / 3 juli 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 mei 2016

weekinfo Datum: vrijdag 13 mei 2016 weekinfo Datum: vrijdag 13 mei 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Het feest van de koning, Ester 1:1-9 Koningin Wasti wil niet komen, Ester 1:10-22 Agenda: 16 mei Pinksteren: vrij 18 mei schoolkorfbal

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders,

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders, Nieuwsbrief 6 22 september 2015 Geachte ouders, Van 28 september tot en met 2 oktober gaan we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar houden. Er zullen nog twee volgen. Gruit is een samenstelling van

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden.

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden. weekinfo Datum: vrijdag 6 maart 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs 16:13-28 Ik laat je niet in de steek, Matteüs 26:30-35 Agenda:

Nadere informatie

T.: E.: W.:

T.: E.: W.: Algemene informatie Personele informatie In aanvulling op het informatiepakket dat u afgelopen week ontvangen hebt, willen we u laten weten dat Veldvestcollega Karin Meijsen vanuit de mobiliteitsronde

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

weekinfo Jarigen: Jolijn van Os is op 28 november jarig en wordt 5 jaar! We wensen je een fijne dag!

weekinfo Jarigen: Jolijn van Os is op 28 november jarig en wordt 5 jaar! We wensen je een fijne dag! weekinfo Datum: vrijdag 21 november 2014 Bijbelverhalen voor de komende week Luisteren en doen, Matteüs 21:28-32 De tien meisjes, Matteüs 25:1-13 De talenten, Matteüs 25:14-30 Agenda: Dinsdag 25 november:

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 15 december 2017

weekinfo Datum: vrijdag 15 december 2017 weekinfo Datum: vrijdag 15 december 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 De herders in het veld, Lucas 2:8-20 In het begin, Johannes 1:1-18 Agenda: 16 december oud

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 december 2017

weekinfo Datum: vrijdag 8 december 2017 weekinfo Datum: vrijdag 8 december 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De geboorte van Johannes, Lucas 1:57-66 Het lied van Zacharias, Lucas 1:67-80 De droom van Jozef, Matteüs 1:18-25 Agenda: 12

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016

weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016 weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Noömi gaat terug, Ruth 1:1-6 Ruth gaat mee, Ruth 1:7-22 Bethlehem, Ruth 2:1-17 Agenda: Deze hele week zijn er kijklessen. 12 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-10-04 AGENDA Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Maandag 9 oktober Zaterdag 14 oktober Maandag 16 oktober Maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober Dinsdag 31 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 februari 2016 Ma 29 t/m Vrij 4 Za 5 Ma 7 Di 8 Woe 9 Do 10 Vrij 11 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!!

Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!! 6 november 2015 nummer 5 9 t/m 20 nov voortgangsgesprekken AGENDA JARIGEN 9 nov Jersey Scheffer groep 7 13 nov Mirelle Wouters groep 1/2A 16 nov Anouar Bouzambou groep 4 18 nov Izabela Baran groep 1/2A

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 7 oktober In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Bibliotheek Eemland. Herfst

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 7 oktober In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Bibliotheek Eemland. Herfst NIEUWSBRIEF NUMMER 4 7 oktober 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Kinderboekenweek Personele zaken Welkom Schoenendoos Laarzen Start voorschoolse opvang Agenda Bibliotheek Eemland

Nadere informatie

met boekenmarkt en kijken in de groepen JARIG

met boekenmarkt en kijken in de groepen JARIG AGENDA Maandag 3 okt. Ouderthema-avond van de 3 scholen Woensdag 5 okt. Start Kinderboekenweek Vrijdag 7 okt. Optreden 8.30 gr.1-4 Maandag 10 okt. Woensdag 12 okt. Vrijdag 14 okt. Nieuwsbrief 4 Maandag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: De goede herder, Johannes 10:1-15 De ware wijnstok, Johannes 15:1-8 Heb elkaar lief!, Johannes 15:9-17 Agenda: 4 maart leerlingenraad

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

Zonnebrief 15 december 2016

Zonnebrief 15 december 2016 Zonnebrief 15 december 2016 Agenda Vrijdag 16 december 9.00 kennismaking eventuele nieuwe ouders Zaterdag 17 december Kerstloop Maandag 19 december Juf Yvonne afwezig Juf Esther afwezig i.v.m. een begrafenis

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 23 mei 2016

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 23 mei 2016 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 23 mei 2016 Beste ouders, De eerste nieuwsbrief na de meivakantie. Zoals jullie wellicht gezien hebben begint het gras op het nieuw ingezaaide trapveldje al goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 3 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 3 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 3 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Aren plukken op de sabbat, Lucas 6:1-5 Genezing op de sabbat, Lucas 6:6-11 De twaalf apostelen, Lucas 6:12-19 Agenda: 6 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018 Nieuwsbrief Week 22 27 mei t/m 2 juni 2018 Belangrijke data Maandag 4 t/m woensdag 6 juni: schoolkamp groep 7/8. Dinsdag 5 juni: cultuuruitstapje groep 1/2 naar Garmerwolde. Woensdag 6 juni: cultuuruitstapje

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 15 juli tot en met 26 augustus zomervakantie

weekinfo Agenda: 15 juli tot en met 26 augustus zomervakantie weekinfo Datum: vrijdag 15 juli 2016 Bijbelverhalen na de vakantie± Word als de kinderen, Matteüs 18:1-5 Werkers van het elfde uur, Matteüs 20:1-16 Wie groot wil zijn, wordt dienaar, Matteüs 20:20-28 Agenda:

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 juni 2015

weekinfo Datum: vrijdag 19 juni 2015 weekinfo Datum: vrijdag 19 juni 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Elisa en de vrouw uit Sunem, 2 Koningen 4:8-17 De jongen uit Sunem sterft, 2 Koningen 4:18-30 Er is toekomst, 2 Koningen 4:31-37

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 7 juli 2017

weekinfo Datum: vrijdag 7 juli 2017 weekinfo Datum: vrijdag 7 juli 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Demetrius de zilversmid, Handelingen 19:21-40 De schipbreuk, Handelingen 27:14-44 Paulus in Rome, Handelingen 28:11-31 Agenda: 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

Kompasnieuws Vrijdag 19 oktober 2018

Kompasnieuws Vrijdag 19 oktober 2018 Kompasnieuws Vrijdag 19 oktober 2018 Agenda: 22 t/m 26 oktober Herfstvakantie Di. 30 oktober Oudergesprekken Wo. 31 oktober Groep 1 en 2 VRIJ! (juffen hebben studiedag) Vr. 2 november Kompasnieuws Zo.

Nadere informatie