weekinfo Agenda: 15 juli tot en met 26 augustus zomervakantie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "weekinfo Agenda: 15 juli tot en met 26 augustus zomervakantie"

Transcriptie

1 weekinfo Datum: vrijdag 15 juli 2016 Bijbelverhalen na de vakantie± Word als de kinderen, Matteüs 18:1-5 Werkers van het elfde uur, Matteüs 20:1-16 Wie groot wil zijn, wordt dienaar, Matteüs 20:20-28 Agenda: 15 juli tot en met 26 augustus zomervakantie Jarig: Tess Metselaar uit groep 2 is op 24 juli jarig en wordt 6 jaar. Rocco Hooghart uit groep 6 is op 27 juli jarig en wordt 10 jaar. Naomi Giskes uit groep 1 is op 30 juli jarig en wordt 5 jaar. Tirza Schutte uit groep 3 is op 5 augustus jarig en wordt 6 jaar. Juf Gerda is op 11 augustus jarig. Elize Dekker uit groep 1 is op 15 augustus jarig en wordt 4 jaar. Allemaal alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Aan de ouders/ verzorgers en belangstellenden, VAKANTIE! We hebben allemaal heel hard gewerkt, veel geleerd en veel gedeeld. Nu gaan we 6 weken uit elkaar om uit te rusten en weer nieuwe energie op te doen voor het volgende schooljaar. We hebben van de kinderen gehoord dat er leuke plannen zijn gemaakt. Op vakantie in Nederland, naar het buitenland, lekker naar het zwembad, logeren.. Geniet ervan, jullie hebben het verdiend. We wensen jullie allemaal een zonnige vakantie toe in alle opzichten! Afscheid We namen afscheid van groep 8 een geweldige afscheidsavond met een mooie musical. De kinderen namen woensdagmorgen ook afscheid van groep 8. Complimenten voor groep 8 maar zeker ook voor juf Elma, juf Lidewij en meester Roelof!. Elise, Mirjam en Naomi Giskes, Anna en Saar Snippe hebben ook afscheid genomen. Zij gaan naar een andere school in hun nieuwe woonplaats. We wensen jullie allemaal het beste toe en wie weet tot ziens!

2 Oud papier Morgen, zaterdag 16 juli staan de ouders van Wesley Benjamins en Thom Gijmink van 9.00 uur tot uur klaar om het oud papier in ontvangst te nemen. De containers staan weer aan de Wilhelminalaan. In de maand augustus is er geen oud papier. Bewaart u het voor ons? Nieuwslander In verband met de vakantie zal onze nieuwspagina in de Nieuwslander een keer leeg blijven. Schoolgids en jaarplanning Na de vakantie ontvangt u per gezin een nieuwe schoolgids en jaarplanning. Bereikbaarheid in de zomervakantie We gaan met z n allen genieten van de zomervakantie. Na de vakantie zijn we weer bereikbaar. In zeer dringende gevallen kunt u tijdens de vakantie contact opnemen met Hans Salomons via het telefoonnummer Nieuws uit groep 1a. 1 en 2. Welkom Na de zomervakantie komen Tygo de Boer, Tim Zuidema, Elize Dekker en Dylano Winkel in groep 1. We vinden het fijn dat jullie bij ons op school komen en wensen jullie een fijne Hoeksteen-tijd toe! Vriendenboekje Sophie de Groot mist al een poosje haar vriendenboekje en wil het heel graag terug. Wie heeft dit thuis liggen? Afscheid Voor jou tover ik een kusje, een kusje op je wang. Die van mij bewaren mag zolang als het maar kan. Dat kusje is bijzonder, het heeft een eigen naam Het is een afscheidskusje omdat je weg zal gaan! We namen afscheid van 2 leuke vriendinnetjes uit groep 1. Saar Snippe en Naomi Giskes. Meiden we vonden het gezellig om samen met jullie in de klas te zitten. We hebben fijn met jullie kunnen spelen. We wensen jullie heel veel plezier op de nieuwe school!

3 De boswerkers keken donderdagmiddag wel een beetje verbaasd.. Stoere ridders en mooie jonkvrouwen in het bos? ( en zelfs een kleine draak ) Nou dat hebben ze goed gezien! Donderdagmiddag hebben we het werken over ridders/kastelen/ jonkvrouwen en het thema aan de waterkant afgesloten in het bos. Gezellig hoor! Laatste schooldag!! Deze hebben we nog lekker afgesloten met zelf gepofte popcorn! Mjammie! Fijne vakantie iedereen! Geniet ervan! En hopen op lekker veel

4 Nieuws uit groep 3 en 4 Aju Paraplu Deze week namen wij afscheid van groep 8. We keken naar hun leuke, grappige en soms een beetje spannende musical. Op woensdag was het tijd om de rollen om te draaien, toen traden wij op voor groep 8. Met het liedje Aju Paraplu hebben we de kinderen van groep 8 uitgezwaaid. Oh, dus dáárvoor waren al die paraplu s Bye bye, zwaai zwaai Het is tijd om op te stappen Bye bye, zwaai zwaai Het is tijd om op te stappen Dus zeg Aju Paraplu Nou dag hoor! Dàààg! Doei! Ik zeg Aju Paraplu! Afscheid Deze week hebben we nog meer afscheid genomen. Mirjam Giskes uit groep 4 en Anna Snippe uit groep 3 gaan namelijk verhuizen en waren dus voor het laatst op school. Juf Gerda was er ook gezellig, ze hebben een vriendenboekje gekregen en we mochten spelen met ons eigen speelgoed. Meiden, bedankt voor de gezellige tijd in groep 3 en 4 en laat nog eens wat van jullie horen! Tafeldiploma Jenn heeft op het nippertje nog haar tafeldiploma gehaald voor de vakantie. Ze is er zelfs nog langer voor op school gebleven! Ook Chanoa heeft inmiddels haar tafeldiploma gehaald, gefeliciteerd! Doordraaien Vrijdagochtend waren we even doorgedraaid. Doorgedraaid? Je bedoelt gek geworden? Haha, nee. We waren doorgedraaid naar de nieuwe klas! De nieuwe groep 3 heeft al even gelezen en de nieuwe groep 4 heeft al geoefend met de tafels. Ook kon de nieuwe groep 4 al heel goed uitleggen wat je allemaal kunt leren in groep 3, dat gaat na de vakantie helemaal goed komen! Vakantie En nu is het dan vakantie. Heerlijk 6 weken spelen, logeren, op vakantie en uitslapen. Ik heb een hele leuke tijd gehad met deze kanjers in groep 3 en 4. Door alle collega s heb ik mij heel welkom gevoeld hier op De Hoeksteen. Ik ben dankbaar dat ik dit jaar op zo n fijne manier heb mogen afsluiten. Fijne vakantie iedereen!

5 Groetjes van groep 5 en 6. Hiep hiep hoera! Stijn vierde zijn verjaardag op woensdag 13 juli, dit deed hij voor de tweede keer dit jaar, hebben wij even geluk gehad! Rocco is in de vakantie jarig en we wensen hem alvast een fijne dag! Afscheid van Elisa Elisa kwam na de vakantie bij ons in de klas. Een lief meisje, ze maakte al snel vriendinnen. Helaas gaat ze verhuizen naar Steenwijk, daarom hebben wij een fotolijst vol foto s aan haar gegeven, zodat ze nog vaak terug kan denken aan haar leuke tijd met ons op de basisschool! Gelukkig hebben wij allemaal het nieuwe ( )adres van Elisa gekregen en kunnen we dus nog contact met haar opnemen. Robin Hood Op donderdag 14 juli hebben wij gekeken naar 3 prachtige toneelstukken. De kinderen mochten een USB mee naar school en zo kunt u ook thuis genieten van deze prachtige voorstelling. Begrijpend lezen. Alle kinderen in groep 5 en 6 hebben vrijdagochtend nog een les begrijpend lezen gehad. We gingen zelf wat lekker maken. Het resultaat was heerlijk! Hieronder ziet hoe lekker wij gesmuld hebben. Quiz Rocco, Martijn, Angelique en Angela hadden voor ons nog een quiz gemaakt. De PowerPoint zag er fantastisch uit! Het was erg leerzaam. Dank je wel!

6 Zomervakantie. Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen. We hebben een fijne tijd achter de rug en kunnen nu genieten van een welverdiende vakantie. Hopelijk kunnen wij genieten van het mooie weer. Natuurlijk willen wij jullie allemaal een fijne vakantie wensen, op 29 augustus zien wij elkaar weer! Afscheid groep 8 Op dinsdagavond 12 juli heeft groep 8 afscheid genomen van onze school. Het programma voor de 8 schoolverlaters begon om uur. Om uur begon de afscheidsmusical 2016 CONFETTI. Dit deden ze samen met de kinderen van groep 7. In een zeer goed gevulde zaal werd de spectaculaire musical opgevoerd. Ze kenden de teksten prima, waardoor het een geweldige show werd met muziek en dans. Een ieder, die heeft meegeholpen (o.a. kleding) HEEL HARTELIJK DANK! Voor de kinderen van groep 7 was het een hele bijzondere avond om aan de musical mee te werken. Zij worden HARTELIJK BEDANKT voor hun bijdrage! Vervolgens gingen de kinderen van groep 7 naar huis en groep 8 ging naar De Hoeksteen. Hier werden ze allemaal in het zonnetje gezet en kregen ze persoonlijk hele warme woorden toegesproken voor nu en voor hun toekomst. Met de kinderen, de ouders en de meesters en juffen was er aan het eind nog een hapje en een drankje. En tegen uur was het mooie afscheidsprogramma teneinde. Op woensdagmorgen 13 juli namen alle kinderen op hun beurt afscheid van groep 8. Dit was wederom heel gezellig en gevarieerd. Groep 8 trakteerde iedereen op een (was heel lekker!) Vervolgens werden ze om uur door alle kinderen in een lange erehaag uitgezwaaid. Een mooi en emotioneel moment om te zien. We wensen alle kinderen van groep 8 het allerbeste voor de nieuwe brugklas en voor de toekomst! Opruimen gestrooide confetti Met vele stofzuigers tegelijk en 19 kinderen, die heel goed hebben geholpen, werden de kleedkamers, het podium, de grote zaal en de gangen CONFETTI VRIJ gemaakt. Een enorme klus. Jannet Hoogeveen kwam spontaan helpen en juf Lidewij heeft ook heel goed geholpen.

7 Waar gaan ze heen? De 8 kinderen gaan na de zomervakantie naar de volgende scholen: ROELOF VAN ECHTEN COLLEGE in Hoogeveen: Locatie Griendtsveenweg: Danique Benjamins, Martijn Klokkers, Anouk Snippe en Demi Weerts Locatie Bentinckspark: Elise Bouwmeester WOLFSBOS in Hoogeveen: Locatie De Meander: Fabiënn Morsink Locatie Groene Driehoek: Melanie Mersman CARMEL COLLEGE in Emmen: sportstroom: Mark Hoogeveen Een hele goede zomervakantie

8 Iedereen een hele mooie zomervakantie gewenst. Dat we kunnen genieten van prachtig zonnig weer!!! Juf Elma en meester Roelof Schoolmaatschappelijk werk Mijn naam is Jadranka Niemeijer. Ik werk als schoolmaatschappelijk werker voor de basisscholen bij Stichting Welzijnswerk Hoogeveen en ben verbonden aan Team Dorpen. Binnen dit team werken we met meerdere schoolmaatschappelijk werkers. U kunt mij en mijn collega s tegenkomen in de school. Een van ons is de vaste contactpersoon voor de school. I.v.m. het zwangerschapsverlof van mijn collega Mirte Bleijenberg, zal ik de komende maanden de vaste contactpersoon op de Hoeksteen zijn. Wanneer u als ouder(s) en/of de school vragen of zorgen heeft t.a.v. de ontwikkeling of het gedrag van uw kind kunt u bij ons terecht voor advies en hulp. Aanmelding kan rechtstreeks, of via de intern begeleider van de school. Wanneer we de aanmelding hebben ontvangen, wordt er contact met u opgenomen. Daarna wordt de aanmelding besproken in ons team en wordt er gekeken wie het oppakt. Diegene zal contact opnemen om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Ik ben bereikbaar via de mail: j.niemeijer@swwh.nl en op telefoonnummer Op dagen dat ik niet werk is er altijd een collega beschikbaar.

weekinfo Datum: vrijdag 3 juli 2015

weekinfo Datum: vrijdag 3 juli 2015 weekinfo Datum: vrijdag 3 juli 2015 Thema Bijbelverhalen: Hoe zal ik het zeggen Themaweek over geloofsbelijdenissen Agenda: Maandag 17 augustus Woensdag 19 augustus de school begint weer! 18.30 uur openingsdienst

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 20 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 20 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Agenda: 20 juli 12.00 uur zomervakantie tot 3 september. 3 september opening van het schooljaar om 10.30 in het kleuterlokaal.(kinderen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De werkers in de wijngaard, Mattheüs 20:1-16 Agenda: 16 juli OC vergadering. 18 juli groep 8 voert de musical op voor groep 1a

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 3 juni 2016

weekinfo Datum: vrijdag 3 juni 2016 weekinfo Datum: vrijdag 3 juni 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Mordechai wordt geëerd, Ester 6:1-18 Haman wordt ontmaskerd, Ester 7:1-10 Koninklijke brieven, Ester 8 Agenda: 9 juni meester en

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 juli 2016

weekinfo Datum: vrijdag 8 juli 2016 weekinfo Datum: vrijdag 8 juli 2016 Bijbelverhalen voor de komende week De dood van Johannes de Doper, Matteüs 14:1-12 Jezus gaat toch door, Matteüs 14:34-36 De Kananese vrouw, Matteüs 15:21-28 Agenda:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 Bijbelverhalen voor de komende week De zaaier, Matteüs 13:1-9 Graan en onkruid, Matteüs 13:24-30 Wat betekent het?, Matteüs 13:36-43 Agenda: om alvast te noteren! 8

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een blinde man wordt beter, Johannes 9:1-12 Is hij het wel? Johannes 9:13-23 Wie is hier blind?, Johannes 9:24-41 Agenda: 16

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 22 april 2016

weekinfo Datum: vrijdag 22 april 2016 weekinfo Datum: vrijdag 22 april 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de stadspoort, Ruth 4:1-12 Een kleinzoon voor Noömi, Ruth 4:13-17 Agenda: 22 april tot en

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 juni 2015

weekinfo Datum: vrijdag 19 juni 2015 weekinfo Datum: vrijdag 19 juni 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Elisa en de vrouw uit Sunem, 2 Koningen 4:8-17 De jongen uit Sunem sterft, 2 Koningen 4:18-30 Er is toekomst, 2 Koningen 4:31-37

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016

weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016 weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: David wordt gezalfd, 1 Samuël 16:1-13 De sombere koning, 1 Samuël 16:14-23 Een lied van David, Psalm 23 Agenda: 15 oktober oud

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 7 juli 2017

weekinfo Datum: vrijdag 7 juli 2017 weekinfo Datum: vrijdag 7 juli 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Demetrius de zilversmid, Handelingen 19:21-40 De schipbreuk, Handelingen 27:14-44 Paulus in Rome, Handelingen 28:11-31 Agenda: 11

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 19 14 juli 2016 (nr. 1 voor het nieuwe schooljaar zal verschijnen op 15 september 2016) 15-07 Thijs Bergmans 16-07 Maylie Nieuwhoff

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 22 mei 2015

weekinfo Datum: vrijdag 22 mei 2015 weekinfo Datum: vrijdag 22 mei 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Van kwaad tot erger, 1 Koningen 12-16 Elia komt bij Achab, 1 Koningen 17:1-6 Elia bij de vrouw in Sarefat, 1 Koningen 17:7-24 Agenda:

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De jongen uit Naïn, Lucas 7:11-17 De vrouw die Jezus zalfde, Lucas 7:36-50 De zaaier, Lucas 8:4-15 Agenda: 17 februari oud

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl @molenven.nl 13 juli 2017 2016-2017 Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie t/m 27 aug. 28 aug 8.30 uur: Eerste

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De boze man, Lucas 4:31-37 De schoonmoeder van Simon, Lucas 4:38-39 Zieke mensen, Lucas 4:40-44 Agenda: 23 januari oudercommissie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2015

Maandbrief Klimop-Stad januari 2015 Maandbrief Klimop-Stad januari 2015 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 5 januari: Eerste lesdag in

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016

weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016 weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Noömi gaat terug, Ruth 1:1-6 Ruth gaat mee, Ruth 1:7-22 Bethlehem, Ruth 2:1-17 Agenda: Deze hele week zijn er kijklessen. 12 april

Nadere informatie

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 18 juli 2018 AGENDA 18 juli Afscheidsmoment groep 8 voor alle leerlingen 18 juli Rapporten mee 20 juli Margedag: alle leerlingen vrij 21 juli t/m 31 augustus Zomervakantie 3 september Eerste schooldag

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO Nog 1 week en dan zit het schooljaar er weer op! We nemen afscheid van groep 8 en kijken terug op een mooi en leerzaam jaar. Inmiddels kijken we ook al weer vooruit naar het nieuwe schooljaar. In de afgelopen

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 25 tot en met 29 juni Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Ons laatste weekje. Wat gaan we nog allemaal doen? Maandag trekken we erop uit want dan gaan we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Zomervakantie

Nieuwsbrief Zomervakantie Nieuwsbrief Zomervakantie 2016 Nieuws van de Directie Vakantie! Wat zijn we daar allemaal aan toe. Het schooljaar is weliswaar voorbijgevlogen, maar heeft een turbulent einde gekregen. Er is en wordt nog

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier weekinfo Datum: vrijdag 21 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De wijzen uit het Oosten, Matteüs 2:1-12 Naar Egypte, Matteüs 2:13-18 Naar Galilea, Matteüs 2:19-23 Agenda: 7 januari weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY NIEUWSBRIEF 5 Amsterdam, 31 juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Een schooljaar loopt officieel van 1 augustus tot en met 31 juli, dus nog net op de rand van het schooljaar 2016-2017 onze laatste nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Agenda: 2 november uur dankdagdienst in gereformeerde kerk aan de Johannes Poststraat

weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Agenda: 2 november uur dankdagdienst in gereformeerde kerk aan de Johannes Poststraat weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: De reus in het dal, 1 Samuël 17:1-19 David durft, 1 Samuël 17:20-40 David verslaat Goliat, 1 Samuël 17:41-58 Agenda: 2 november

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015

weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015 weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Isaäk wordt geboren, Genesis 21:1-7 Hagar en Ismaël moeten weg, Genesis 21:8-21 Abraham wordt op de proef gesteld, Genesis 22:1-9

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Damyn, Felicia, Rivano, en Celeste, Wij wensen jullie een fijne dag! In de zomervakantie zijn: Maud, Aiden, Damian, Mirthe, Romy, Demi, Yalissa, Santiago,

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Juni 2017

MARIMBAZUIN Juni 2017 MARIMBAZUIN Juni 2017 De van Willemien, directeur Natuurlijk begin ik met onze geweldige Dalton prestatie. Een verlenging van het certificaat voor vijf jaar. We hebben de krant gehaald. Wat zijn we trots

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 17 december 2015 Nieuws vanuit het team. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel Het eind van het jaar 2015 is alweer in zicht! Voor velen een moment om stil te staan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2019 Heeft u De Schakel gezien?

Nieuwsbrief juli 2019 Heeft u De Schakel gezien? Nieuwsbrief 36-12 juli 2019 Heeft u De Schakel gezien? Wat is dat leuk om de school zo op de voorpagina te zien. Maar we kunnen ook echt terug kijken op een fantastisch feest en schooljaar. Met het grote

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 18 december 2015

weekinfo Datum: vrijdag 18 december 2015 weekinfo Datum: vrijdag 18 december 2015 Bijbelverhalen voor de komende week De wijzen uit het Oosten, Matteüs 2:1-12 Naar Egypte, Matteüs 2:13-23 Jezus wordt gedoopt, Matteüs 3:13-17 Agenda: 18 december

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nr. 15 1 juli

Schooljaar 2014-2015 Nr. 15 1 juli Schooljaar 2014-2015 Nr. 15 1 juli Bijbelvertellingen deze periode: kijk ook eens op www.kindopmaandag.nl Vakantie, dus geen rooster deze keer. Verjaardagen komende (vakantie) periode: de huidige groepen

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Op de Jan Wouter word je lees-wijs

Op de Jan Wouter word je lees-wijs LEES-WIJZER Op de Jan Wouter word je lees-wijs Leeswijzer 19, 24 juni 2019 Activiteitenagenda 27-06: Schoolfeest! Kinderen mogen om 9.00 uur op school komen 27-06: Afscheid van juf Cindy, juf Cora, juf

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

INFO. Jaargang 21, Nummer 38, 21-6-2016

INFO. Jaargang 21, Nummer 38, 21-6-2016 INFO Jaargang 21, Nummer 38, 21-6-2016 27-6 t/m 01-07-2016 Ontwikkelingsgesprekken 05-07-2016 Training Brigadiers 12-07-2016 Afscheidsavond groep 8 13-07-2016 Playbackshow 18-07 t/m 28-08-2016 Zomervakantie

Nadere informatie