weekinfo Datum: vrijdag 3 juni 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "weekinfo Datum: vrijdag 3 juni 2016"

Transcriptie

1 weekinfo Datum: vrijdag 3 juni 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Mordechai wordt geëerd, Ester 6:1-18 Haman wordt ontmaskerd, Ester 7:1-10 Koninklijke brieven, Ester 8 Agenda: 9 juni meester en juffen dag. 10 en 13 juni leerlingen vrij. 15 juni uur: laatste peuteruurtje dit schooljaar 18 juni oud papier 19 juni vaderdag Jarig: Anouk Pater uit groep 3 is op 5 juni jarig en wordt 7 jaar. Aron Heijnen uit groep 1 is op 8 juni jarig en wordt 5 jaar. Leon Metselaar uit groep 2 is op 9 juni jarig en wordt 6 jaar. Rick Snijder uit groep 1 is op 9 juni jarig en wordt 5 jaar. Renske Dekker uit groep 6 is op 17 juni jarig en wordt 10 jaar Hartelijk gefeliciteerd allemaal en een fijne dag gewenst! Aan de ouders/ verzorgers, Volgende week vrijdag 10 juni en maandag 13 juni zijn de kinderen vrij, vandaar dat de volgende weekinfo op 17 juni komt.. Benoeming juf Elma Tot nu toe had juf Elma een tijdelijke benoeming. Deze tijdelijk benoeming is nu vast geworden. We zijn erg blij dat juf op onze school blijft! Elma gefeliciteerd! Oud papier Op zaterdag 18 juni van 9.00 uur tot uur staan de ouders van Tess Metselaar en Mark Hoogeveen weer klaar om het oud papier in ontvangst te nemen. De containers staan aan de Wilhelminalaan. Street-view- maps: de Hoeksteen de spil 7 nieuwlande We hebben onze school laten plaatsen op google street-view-maps. U kunt op deze manier een digitale wandeling maken door onze school. Leuk om te laten zien aan familie en belangstellenden. We hopen op deze manier onze school ook te promoten bij ouders van nieuwe leerlingen of mensen die overwegen te verhuizen naar Nieuwlande. We wensen u een fijne wandeling toe. CITO juni 2016 Nu de feestweek voorbij is en we de laatste schoolweken in gaan zullen in alle groepen de Cito toetsen de komende weken weer worden afgenomen. De groepen 3 tot en met 8 starten a.s maandag en de keuters starten op dinsdag 14 juni. Sinds februari worden er veel toetsen digitaal gemaakt. Niet alle toetsen zijn digitaal beschikbaar deze zullen dus schriftelijk worden gemaakt. Bij de kleuters kijken we goed of de kinderen het digitaal aankunnen. (klikken met de muis) Oproep oproep oproep oproep oproep oproep oproep oproep oproep oproep oproep oproep oproep oproep

2 Het is bijna zover!! Op Donderdag 9 juni is het zover, het meesters- en juffenfeest.! Voor deze dag hebben we nog wat spullen nodig: 4 boomstammen voor spijkerslaan, boerengolf en hoefijzers. Mocht u dit hebben en mogen wij dit gebruiken zou u dit dan volgende week op school willen brengen voorzien van naam? Alvast hartelijk dank! De kinderen uit groep 4 t/m 8 moeten deze dag op fiets naar school. We zijn al erg nieuwsgierig hoe onze Ots en Siens op school komen. De dag duurt van 9:00 14:00 uur. We beginnen gewoon in onze eigen groep. De meesters en juffen vinden het leuk om iets te krijgen van de kinderen, tekeningen en knutselwerkjes vallen erg in de smaak. Nieuws uit de kleutergroep Ridders en jonkvrouwen. We werken over vroeger en dan speciaal over heel lang geleden: de Middeleeuwen. Er wordt met heel veel enthousiasme gewerkt en gespeeld.

3 Sparen Voor de kastelen die groep 1 aan het knutselen is kunnen we lege keukenrollen goed gebruiken! Wie helpt ons sparen? De komende 2 weken wordt het weer spannend in onze klas we raden de vaders aan om niet binnen te komen Cito groep 1 en 2 Op dinsdag 14 juni beginnen we met de Cito toetsen af te nemen in groep 1 en 2. We noemen dat werken in een boekje of een spel op de computer. We doen dit in gedeelten en tijdens korte momenten. We hebben er 2 weken voor gepland. Volgende week lijkt het wel feestweek in onze klas..meester en juffen dag en ook veel jarige kinderen Nieuws uit groep 3 en 4. Tafel van 7 Op vrijdag 17 juni hebben de kinderen de overhoring van de tafel van 7. Omdat er volgende week geen weekinfo wordt verstuurd zet ik het alvast in deze weekinfo. Maandag krijgen de kinderen het huiswerkblad mee naar huis. Helpt u uw kind weer met oefenen? Lezen In beide groepen zijn we volop aan het lezen. In groep 3 komen nu echt de lange woorden aan bod, denk maar aan het woord brombeer. In groep 4 zijn we bezig met hoe we lezen met leestekens, dus wat gebeurt er wanneer er een vraagteken achter een zin staat of een uitroepteken. Blijft u met uw kind oefenen?

4 Volgende week is het een korte week wat betreft werken, we zullen starten met de cito toetsen, verder gaan we starten met het vaderdag cadeau. Op donderdag hebben we dan een gezellige dag met elkaar omdat we de verjaardagen van de meesters en juffen gaan vieren. En op vrijdag t/m maandag kunnen de kinderen bijkomen van een leuke week. Nieuws uit groep 5 en 6. Willemijn vierde haar verjaardag Willemijn heeft vorige week haar verjaardag gevierd! We hadden nog geen foto geplaats van Willemijn, dus daarom deze prachtige foto! Taal. We zijn bijna aan het einde van het thema en volgende week gaan we de toets maken. Dit blok hebben we veel geoefend met nieuwe lesstof. Zo behandelde groep 6 de directe en indirecte rede.

5 In groep 5 werd er veel geoefend met het vinden zinsdelen en het zoeken naar het onderwerp. Sportdag. Op 1 juni hebben maar liefst 8 ouders geholpen bij de onderdelen van sportdag. Ouders bedankt! Ook kwamen er nog ouders kijken, dat vonden wij erg leuk! Het was een warme ochtend, de kinderen hebben goed hun best gedaan en juf is erg trots op de sportieve kinderen in onze klas. Ook is het fijn dat alle kinderen al zo snel het schooltenue hebben ingeleverd! Alle tenues worden samen gewassen, zo blijven de kleuren allemaal even mooi. Hiervoor hebben een aantal ouders zich opgegeven, ook deze ouders willen wij bedanken.

6 Schooltenues. We horen het iedere keer opnieuw De ouders en kinderen van andere scholen vinden ons schooltenue zo mooi, dat is natuurlijk ook zo. De sponsorloop is dus niet voor niets geweest. Ook wij vinden dat we er erg mooi uitzien in deze prachtige tenues. Hieronder ziet u onze teamfoto s van afgelopen woensdag. Geslaagd schoolkamp 2016 met mooi weer! De kinderen hebben maandag hun belevenissen over het kamp opgeschreven. Daaruit blijkt dat de kinderen het schoolkamp heel leuk hebben gevonden. Evenals de kampleiding! Het hele afwisselende programma kon buiten worden uitgevoerd. Veel sport- en spelonderdelen. Er zijn heel veel foto s gemaakt. Als de kinderen een USB meenemen, dan worden hier alle foto s opgezet, zodat u thuis ook nog kunt nagenieten. De dvd over ons kamp wordt gemaakt, maar dit kan enige weken duren. We hebben ook door het bos gefietst en hebben donderdag bosspelen gedaan. Wilt u uw kind goed controleren of er een teek is meegekomen?

7 GaGa Ball: Dit spel is door de kampeerboerderijbeheerder uit Amerika naar Westdorp gehaald. En de kinderen hebben van s morgens vroeg tot s avonds laat dit nieuwe spel gespeeld. Eten: 2x ontbijtbuffet, 1x bami en macaroni buffet + satésaus en kroepoek, 1x zelf gemaakte lunch, 1x bbq en 1x uit eten geweest. We hebben altijd buiten kunnen eten en het was heel gezellig en dan eet je ook meer. Kampvuur: De kinderen hebben zelf het kampvuur opgebouwd, maar het hout was nog behoorlijk nat van maandag. Het kostte dan ook veel moeite om met aanmaakblokjes, karton en kranten het vuur aan te maken. Na een half uur voor pyromaantje spelen, lukte het de kampleiding om het kampvuur te laten branden. Vervolgens hebben we samen vele kampliederen gezongen. Avondwandeling: Uiteraard ontbrak de sportieve wandeling niet door de landelijke omgeving van Westdorp. Gezellig in het donker in groepjes o.l.v. een groepsleider werd heel ontspannen een grote ronde gelopen. Onderweg kwamen we wel vreemde mensen tegen, maar dat verhoogde het plezier tijdens het lopen. Deze mensen worden nogmaals heel hartelijk bedankt voor hun aanwezigheid en we spreken nogmaals onze waardering uit. Vervoer bagage en boodschappen: De familie Klokkers heel hartelijk dank voor de prettige samenwerking. We kunnen terugzien op een geslaagd schoolkamp met vele leuke activiteiten. Mede door de leuke, enthousiaste en actieve groep kinderen!!!

8 Grootscheeps Op dinsdagmorgen 7 juni zijn wij aan de beurt om een ipadroute door Hoogeveen te lopen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school en de route start om 9.30 uur bij de bibliotheek en duurt ongeveer 2 uur. We hopen om ± uur terug te zijn. Ik zoek voor die morgen nog 4 chauffeurs en de kinderen gaan vervolgens onder begeleiding van een ouder of leerkracht de route lopen. Het is een uniek programma om je eigen omgeving te leren kennen. Het vervoer is geregeld. PLEZIER OP SCHOOL Tweedaagse zomervakantie-cursus voor aanstaande brugklassers Voor wie is de cursus bedoeld? Deze cursus is bedoeld voor kinderen die op de basisschool: geplaagd en gepest werden moeilijk vrienden/vriendinnen kunnen krijgen geen nee durven zeggen regelmatig ruzie hebben zonder dat ze dat eigenlijk willen vaak alleen staan. Wat is het doel van de cursus? De overgang naar het voortgezet onderwijs kan extra moeilijk zijn voor kinderen die op de basisschool gepest werden of problemen hadden in de omgang met andere kinderen. Het maken van een goede start is erg belangrijk om te voorkomen dat deze problemen zich op de nieuwe school herhalen. Doel van de cursus is de kinderen te helpen straks met meer plezier en zelfvertrouwen naar de nieuwe school te gaan. Wat leren de kinderen in de cursus? Op een speelse wijze leren ze de volgende vaardigheden: contact leggen met andere kinderen opkomen voor zichzelf (assertiviteit) omgaan met plagen en pesten. Daarnaast besteden we vooral aandacht aan positief denken en non-verbaal gedrag zoals houding, oogcontact en stemgebruik. En de ouders? Voorafgaand aan de cursus vindt er een ouderavond plaats. Op deze avond kunnen de ouders kennismaken met de trainers en geven we informatie over de inhoud van de cursus. We besteden veel aandacht aan wat ouders zelf kunnen doen om hun zoon of dochter te ondersteunen na de cursus. Wanneer, waar en kosten De tweedaagse cursus vindt plaats in week 34, de week voordat het voortgezet onderwijs begint. U kunt uw kind aanmelden via school, of via de school maatschappelijk werker van uw school... Schoolmaatschappelijk werk Mijn naam is Jadranka Niemeijer. Ik werk als schoolmaatschappelijk werker voor de basisscholen bij Stichting Welzijnswerk Hoogeveen en ben verbonden aan Team Dorpen. Binnen dit team werken we met meerdere schoolmaatschappelijk werkers. U kunt mij en mijn collega s tegenkomen in de school. Een van ons is de vaste contactpersoon voor de school. I.v.m. het zwangerschapsverlof van mijn collega Mirte Bleijenberg, zal ik de komende maanden de vaste contactpersoon op de Hoeksteen zijn.

9 Wanneer u als ouder(s) en/of de school vragen of zorgen heeft t.a.v. de ontwikkeling of het gedrag van uw kind kunt u bij ons terecht voor advies en hulp. Aanmelding kan rechtstreeks, of via de intern begeleider van de school. Wanneer we de aanmelding hebben ontvangen, wordt er contact met u opgenomen. Daarna wordt de aanmelding besproken in ons team en wordt er gekeken wie het oppakt. Diegene zal contact opnemen om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Ik ben bereikbaar via de mail: j.niemeijer@swwh.nl en op telefoonnummer Op dagen dat ik niet werk is er altijd een collega beschikbaar.

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Infobulletin. Beste ouders, verzorgers en kinderen,

Infobulletin. Beste ouders, verzorgers en kinderen, 5-3-2013 Beste ouders, verzorgers en kinderen, Om nog meer rust binnen school te hebben, besteden we de komende tijd aandacht aan Hoe lopen we binnen school?. We vinden het goed om geregeld één van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 3 juni 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 4 Oud Papier ALLES LOOPT ANDERS Ma 6

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 15 juli tot en met 26 augustus zomervakantie

weekinfo Agenda: 15 juli tot en met 26 augustus zomervakantie weekinfo Datum: vrijdag 15 juli 2016 Bijbelverhalen na de vakantie± Word als de kinderen, Matteüs 18:1-5 Werkers van het elfde uur, Matteüs 20:1-16 Wie groot wil zijn, wordt dienaar, Matteüs 20:20-28 Agenda:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Agenda. Jarigen. Jaargang 4, nummer 10, 24 april 2018

Beste ouder(s)/verzorger(s), Agenda. Jarigen. Jaargang 4, nummer 10, 24 april 2018 Jaargang 4, nummer 10, 24 april 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Een tevredenheidsonderzoek: waarom? Hoe beoordeelt u ons IKC? Wat gaat goed en wat kan beter? Onlangs hebt u een (herinnerings)mail ontvangen

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 4 mei 2017 Ma 8 Di 9 Woe 10 Do 11 Vrij 12 Za 13 AGENDA Groep 6 t/m 8 Actie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015

weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015 weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Isaäk wordt geboren, Genesis 21:1-7 Hagar en Ismaël moeten weg, Genesis 21:8-21 Abraham wordt op de proef gesteld, Genesis 22:1-9

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 15 december 2017

weekinfo Datum: vrijdag 15 december 2017 weekinfo Datum: vrijdag 15 december 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 De herders in het veld, Lucas 2:8-20 In het begin, Johannes 1:1-18 Agenda: 16 december oud

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie 16 e jaargang nr. 34, blok 5 Maandag 11 juni 2012 D irect e u r : G. K r a m e r A d j u n c t - d irecteur : K. v a n D i e s t Sportdag woensdag 20 juni Inhoud sportdag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 22 mei 2015

weekinfo Datum: vrijdag 22 mei 2015 weekinfo Datum: vrijdag 22 mei 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Van kwaad tot erger, 1 Koningen 12-16 Elia komt bij Achab, 1 Koningen 17:1-6 Elia bij de vrouw in Sarefat, 1 Koningen 17:7-24 Agenda:

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Zondag 17 juni: Vaderdag - Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 20 juli: continurooster Jarigen deze week: - 16 juni: Delyla Ruiter uit groep 4-18 juni: Aleyna

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De boze man, Lucas 4:31-37 De schoonmoeder van Simon, Lucas 4:38-39 Zieke mensen, Lucas 4:40-44 Agenda: 23 januari oudercommissie

Nadere informatie

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Nieuwsbrief 12 Donderdag 12 mei 2016 Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Agenda Donderdag 12 mei Nieuwsbrief 12 Maandag 16 mei Vrij ivm 2 e Pinksterdag Woensdag 18 mei MR vergadering Donderdag 19 mei Sportactiviteit

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 Bijbelverhalen voor de komende week De zaaier, Matteüs 13:1-9 Graan en onkruid, Matteüs 13:24-30 Wat betekent het?, Matteüs 13:36-43 Agenda: om alvast te noteren! 8

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 3 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 3 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 3 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Aren plukken op de sabbat, Lucas 6:1-5 Genezing op de sabbat, Lucas 6:6-11 De twaalf apostelen, Lucas 6:12-19 Agenda: 6 februari

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018

weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018 weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een nieuwe discipel, Handelingen 1:15-26 Pinksteren, Handelingen 2:1-13 Agenda: 4 mei dodenherdenking 19.45 uur. 14 mei de meivakantie

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 3 juni 2016. 20 juni Schoolreisje groep 1 t/m 6 21 juni Studiedag: alle kinderen vrij

Vrijdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 3 juni 2016. 20 juni Schoolreisje groep 1 t/m 6 21 juni Studiedag: alle kinderen vrij Vrijdagsbrief 1311 www.clarafabriciusschool.nl 3 juni 2016 20 juni Schoolreisje groep 1 t/m 6 21 juni Studiedag: alle kinderen vrij Juf/meesterdag Afgelopen woensdag hebben we juf/meesterdag gevierd. Het

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De werkers in de wijngaard, Mattheüs 20:1-16 Agenda: 16 juli OC vergadering. 18 juli groep 8 voert de musical op voor groep 1a

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

7 oktober 2016 nummer 3

7 oktober 2016 nummer 3 7 oktober 2016 nummer 3 AGENDA vrij 14 okt. voorleeswedstrijd groep 7 en 8 ma 17 okt. juf Nellie vrij ma 17 okt. juf Tamara studieverlof, juf Linda groep 8 di 18 okt. ouderraad vergadering vrij 21 okt.

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Reinbôge

Nieuwsbrief van de Reinbôge vrijdag 16 januari 2015 Uit de jaarkalender: Januari Schoolkrant winter 30 januari Uurcultuur groep 6,7,8 13 februari Rapporten mee 17 en 19 februari Oudergesprekken 19 februari Nieuwsbrief februari 23

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda juni 21 juni kleuterfeest 28 juni sportdag groep 5 t/m 8 14 juni praktisch verkeersexamen 23 juni gezamenlijke vergadering SC/MR

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 november 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 23 Contactmiddag en avond WAAR BEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 18 april 2019

weekinfo Datum: donderdag 18 april 2019 weekinfo Datum: donderdag 18 april 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Tomas ontmoet Jezus, Johannes 20:24-29 Jezus verschijnt voor de derde keer, Johannes 21:1-14 Petrus mag opnieuw beginnen, Johannes

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Wees barmhartig, Lucas 6:26-38 Boom en vrucht, Lucas 6:43-45 Genezing van de knecht van de centurio, Lucas 7:1-10 Agenda: 13

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 mei 2016 AGENDA Ma 30 Di 31 Groep 3 en 4 Ontdekhoek Woe 1 Sportdag groep

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017

weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017 weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De vrede komt, Jesaja 2:1-5 Het kind dat vrede brengt, Jesaja 7:1-17 Een weg voor God, Jesaja 40:1-11 Agenda: 28 november 1

Nadere informatie

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! 08-06-2016 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

nieuwsbrief 13: 7 maart 2019

nieuwsbrief 13: 7 maart 2019 nieuwsbrief 13: 7 maart 2019 Project cultuur Volgende week dinsdag 12 maart start ons cultuurproject "Het doek gaat op voor..." We zullen dit doen met een leuke opening voor de kinderen. De komende weken

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl donderdag 27 juni 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF DE LAATSTE

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015. Bonifax Wassenaar, april 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand april. De maand april begint met op de eerste dag het uitdelen van het tweede rapport aan de groepen 3 t/m 8. Na een

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017 Koetkrant Woensdag 8 februari 2017 Agenda 14 februari 2017 : Inschrijven 10-minutengesprek 15 februari 2017 : Openochtend: aanmelden nieuwe kleuters 17 februari 2017 : Leerkrachtenverjaardag 18 februari

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar thrimwalda@opo-furore.nl www.thrimwalda.nl Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar 2017-2018 Schoolfotograaf 6 juni 2018 Woensdag 6 juni komt de schoolfotograaf. 's Ochtends om 8.30 uur is er

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Kringgesprek. SBO de Kring gaat verhuizen naar de Nieuwe Ommoordseweg 30, 3068 BT Rotterdam.

Kringgesprek. SBO de Kring gaat verhuizen naar de Nieuwe Ommoordseweg 30, 3068 BT Rotterdam. Kringgesprek Beste ouders, SBO de Kring gaat verhuizen naar de Nieuwe Ommoordseweg 30, 3068 BT Rotterdam. Nummer 9 2013-2014 2014 De verhuizing vindt plaats in de voorjaarsvakantie (14 t/m 24 februari

Nadere informatie

Pakket A Pakket B Pakket C

Pakket A Pakket B Pakket C Diensten en tarieven Pakket A Pakket B Pakket C Individuele begeleiding 1 t/m 20 lessen van 40 minuten Programma op maat Individuele begeleiding Individueel behandelplan met eindverslag Duo begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Schoolnieuws. Leuke school!

Schoolnieuws. Leuke school! Nieuwsbrief mei 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Leuke school! Kalender Zomerschool Utrecht Opbrengst sponsorloop Koningsspelen Schoolreisjes Verlof juf Sarah en juf Maaike Interview eindcito Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 w In dit blaadje JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 AFSCHEIDSRECEPTIE MENEER LEO 4 STUDIEDAG 14 JUNI 4 WINGERD

Nadere informatie

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger, April 2019 Beste ouder, verzorger, En zo heeft de maand april zich alweer aangekondigd op de kalender, hebben we alweer zomertijd en is het alweer bijna meivakantie. De leerlingen hebben van 19 april t/m

Nadere informatie

Infobulletin. Verandering behelst namelijk ook anders. Beste ouders, verzorgers en kinderen,

Infobulletin. Verandering behelst namelijk ook anders. Beste ouders, verzorgers en kinderen, 24-3-2014 Beste ouders, verzorgers en kinderen, Dit jaar is het voor het laatst dat de CITO-Eindtoets afgenomen is in februari. Volgend school jaar zal het in april gebeuren. Daarmee hoopt men dat het

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws In het PBS programma hebben we heel veel lessen waarin de leerlingen bijvoorbeeld leren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie