In onze school worden leerlingen begeleid in hun persoonlijke ontplooiing en in hun ontwikkeling naar samenleven in diversiteit en harmonie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In onze school worden leerlingen begeleid in hun persoonlijke ontplooiing en in hun ontwikkeling naar samenleven in diversiteit en harmonie."

Transcriptie

1 Beste ouders Beste meisjes en jongens In onze school worden leerlingen begeleid in hun persoonlijke ontplooiing en in hun ontwikkeling naar samenleven in diversiteit en harmonie. Ons belangrijkste streven is ervoor te zorgen dat iedereen, leerlingen én leerkrachten, zich goed voelt op onze school, want alleen in zo'n klimaat kan men studeren, goede resultaten halen en... mens worden. In een cultuur van inspanning en leerplezier motiveren we leerlingen om zich te ontwikkelen en te ontplooien. Kennis én vaardigheden spelen daarbij een zeer belangrijke rol. Een gedreven team van leerkrachten, administratief personeel en directie staan ter beschikking van de honderden leerlingen die de komende schooljaren nog bij ons op school zullen zitten. Ons team is een gezonde mix van jonge en ervaren leerkrachten die open staan voor verandering en vooruitgang. Vlotte communicatie tussen leerkrachten en ouders zorgt voor een democratische sfeer. Daarbij is de grote diversiteit aan leerlingen een verrijking voor elk kind en een weerspiegeling van onze huidige maatschappij. Onze school bereidt de leerlingen persoonlijk voor op hun verdere schoolcarrière. We streven uiteraard naar vervolgonderwijs in de Middenschool Atheneum, met doorgroei naar het Koninklijk Atheneum van het GO van Dendermonde. Om onze doelstellingen te bereiken gebruiken we het breedste gamma aan didactische leermiddelen en principes: naast klassieke lessen Smartboard en ICT, ook klasdoorbrekend projectwerk, hoekenwerk, contractwerk, kringgesprek, tutorlezen Nederlands en Frans, initiatie Frans vanaf de 3 e kleuterklas, Bij ons kan u ook rekenen op een degelijke begeleiding van uw kind. Ons team streeft eensgezind een correcte en warme aanpak van al onze leerlingen na. De ouders worden op verschillende niveaus bij de werking van de school betrokken. Ook de leerlingen zelf hebben bij ons een stem in de leerlingenraad. De vele tevreden ouders, de kinderen van oud-leerlingen, de oud-leerlingen die nu bij ons leerkracht zijn geworden en nog zovele anderen bewijzen het: Basisschool "Atheneum" staat voor kwaliteit en zet ook uw kind op de eerste plaats. Namens het team Marijke Tavernier directeur

2 INSCHRIJVINGEN 1) Tijdens het schooljaar: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: tussen 08u35 en 12u05 en tussen 13u35 en 15u30 woensdag tussen 08u20 en 11u50 op afspraak na tel of via 2 ) Tijdens de zomervakantie: 1 ste week van juli tussen 09u00 en 12u00 Vanaf eerste werkdag na 15 augustus tussen 09u00 en 12u00 Wat meebrengen bij de inschrijving? identiteitsbewijs met rijksregisternummer attest schooljaar of rapport schooljaar. Bij inschrijving zal u gevraagd worden om zowel het aanmeldingsregister als ons schoolreglement en het pedagogisch project van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap voor akkoord te ondertekenen.

3 SITUERING IN DE STAD DENDERMONDE Dendermonde is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, met de wagen of met de fiets. De Zuidlaan is gelegen aan het centrale knooppunt te Dendermonde "het rond-punt" in de buurt van het station. Bij nummer "30" op het plan kan je onze schoolgebouwen vinden. Het station van Dendermonde is gelegen op 300 meter van onze school. Ingang personeel Ingan g leerlingen ZUIDLAAN GELDROPLAAN B R USSEL SESTRAAT Aalst Wette ren LEOPOLD II-LAAN Gr ember gen Lo keren Z ele Gent (E17) Baasrod e M echel en St.-Niklaas Antwer pen (E1 7) Info D e Lijn? lijn.be Info N MBS? ail.be Dendermonde St.-Gillis Lebbek e Brusse l

4 DAGINDELING Normale uurregeling 1 08u30 09u20 08u20 09u u20 10u10 09u10 10u00 speeltijd (15 min) woensdag (afgestemd op openbaar vervoer) speeltijd (10 min) 3 10u25 11u15 10u10 11u u15 12u05 11u00 11u50 middagpauze 5 13u35 14u25 speeltijd (15 min) 6 14u40 15u30 Bij het belsignaal verzamelen de leerlingen onmiddellijk op de speelplaats bij de aanduiding van hun klas. INGANG EN FIETSEN Alle leerlingen (te voet, per fiets, openbaar vervoer,...) komen de school binnen via de Geldroplaan (kant station). Fietsen worden in de voorziene overdekte stalling geplaatst. Die is niet steeds afgesloten en er wel camerabewaking. Voorzie dus een degelijk slot. Ingang Geldroplaan VOOR LEERLINGEN Ingang Zuidlaan VOOR PERSONEEL De ingang aan de Zuidlaan is geen ingang voor leerlingen, enkel voor personeel. REFTER Er zijn warme maaltijden voorzien op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Een warme maaltijd kost 2,60 voor de klts. t.e.m. lln. 2 e lj. en 3,10 vanaf het 3 e lj. t.e.m. 6 e lj. Een drankje kost 0,50 (soep, chocomelk, fruitsap en bruiswater). Het verbruik per maand komt op de schoolfactuur die begin de daaropvolgende maand met de leerlingen wordt meegegeven.

5 BOEKEN EN SCHRIFTEN Boeken en schriften worden gratis ter beschikking gesteld aan onze kinderen, mits de nodige zorg voor dit materiaal. STUDIEBEURS Een aanvraagformulier is op het secretariaat van de school te verkrijgen. Ouders vullen het in. Het document dient voor 1 juni naar het opgegeven adres te worden verstuurd. Meer informatie vindt u op de website of bij de Vlaamse Infolijn op het nummer VERZEKERING Een tijdens een schoolactiviteit of op de kortste weg naar en van de school opgelopen ongeval (lichamelijk letstel) wordt door de schoolverzekering gedekt. Stoffelijke schade (fiets, bril) wordt niet vergoed. SCHOOLAGENDA Uw dagelijks contact met de school is de agenda van uw kind. Hierin staan per vak alle taken en lessen genoteerd, op de dag dat ze moeten gemaakt worden of gekend zijn. Ook worden in de agenda door uw kind nog bijzondere mededelingen ingeschreven, waarbij u voor kennisname een handtekening dient te plaatsen. Een nauwgezette controle over taken en lessen is mogelijk dankzij de agenda. Wij rekenen erop dat u, in het belang van uw kind, regelmatig de agenda nakijkt en ook wekelijks tekent voor gezien. In de schoolagenda vindt u het schoolreglement. Naast het schoolreglement worden er met de leerlingen duidelijke afspraken meegegeven i.v.m. discipline, afval,... Ook alle documenten die de leerlingen meekrijgen worden in de agenda geschreven. KLASTITULARIS De leerkracht is klastitularis van uw kind. Hij/zij vult de rapporten in, kijkt de agenda na en staat in voor de administratieve opvolging. Voor begeleiding bij studieproblemen en hulp bij socio - emotionele problemen kan uw kind ook steeds een beroep doen op de klastitularis, het zorgteam, het secretariaat, de directeur, het CLB.

6 KLASSENRADEN - DELIBERATIES Uw kind wordt getoetst op regelmatige tijdstippen om de vorderingen en evolutie van leerinhouden te bepalen. Deze resultaten worden besproken samen met de zorgleerkracht,de directie, het CLB en de leerkracht. Als uw kind het moeilijk heeft binnen het schoolgebeuren dan wordt u uitgenodigd door de leerkracht. In dit team wordt voor alle mogelijke problemen samen naar een oplossing gezocht. RAPPORT De leerkracht wil u een zo duidelijk mogelijk beeld geven van de studievorderingen en het leergedrag van uw kind. Minstens 4x per jaar krijgt elke leerling van het lager een rapport. De ontwikkeling van sociale vaardigheden en attitudes worden ook in kaart gebracht op het rapport. OUDERCONTACT De data van de diverse oudercontacten worden u steeds op tijd meegedeeld via een brief. Uiteraard zijn deze contacten van zeer groot belang voor het volgen van uw kind. Deze data vindt u in het schoolreglement. Buiten deze georganiseerde oudercontacten zijn de ouders vanzelfsprekend steeds welkom op school. Aarzel nooit een brief te schrijven, telefonisch contact op te nemen of een bezoek te brengen (na afspraak), indien er zich problemen voordoen. Door goed met elkaar te communiceren, dienen we het best het belang van uw kind. ZORGVERBREDING Regelmatig wordt contractwerk, hoekenwerk, individuele begeleiding en begeleiding van kleine groepjes georganiseerd om leerachterstanden te voorkomen en/of weg te werken. Kinderen met leervoorsprong krijgen uitdagende leerstof. Ondersteuning van zorgleerkrachten worden ook tijdens deze momenten ingebouwd. Elk kind moet gelijke kansen krijgen om te slagen op school. Leerlingenparticipatie: via de leerlingenraad kunnen de leerlingen participeren aan het schoolgebeuren. De leerlingenraad wordt begeleid door een leerkracht die de leerlingen op die manier leert omgaan met democratie, overleg en spreekvaardigheid.

7 CENTRUM VOOR LEERLINGENBEGELEIDING (CLB) Het CLB-team staat in voor het verplicht medisch schooltoezicht (MST), onderzoekt en begeleidt, op vraag van ouder of school, leerlingen met moeilijkheden. Het CLB van onze school is het CLB Schelde-Dender-Durme Grote Markt INTERNAAT Meisjes en jongens kunnen verblijven in ons stijlvol internaat, gelegen in een mooi en natuurlijk kader, aan de Brusselse forten. Men kan elke schooldag van 8u20 uur tot s avonds in het internaat zelf inschrijven, na afspraak Galeidestraat internaat.kad@g-o.be Ingang van het internaat VAKANTIEREGELING Tijdens de eerste week van juli en vanaf eerste werkdag na 15 augustus in het internaat. Dagelijks open van 9u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 16u00.

8

Welkom p. 2. Voor leerlingen en ouders p. 3

Welkom p. 2. Voor leerlingen en ouders p. 3 Wat lees je hier? Welkom p. 2 Voor leerlingen en ouders p. 3 - Wat doe je de eerste schooldagen? p. 3 - Hoe ziet je dagindeling eruit vanaf 2 september? p. 3 - Je dagelijkse to do-lijstje p. 4 - Wat kun

Nadere informatie

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur WELKOM Dag flinke jongen, grote meid, wij zijn heel blij dat je binnenkort naar onze school komt. In dit boekje vind je informatie over onze werking. Je ouders zullen dit samen met jou graag doornemen.

Nadere informatie

Naar welke school stuur ik mijn kind?

Naar welke school stuur ik mijn kind? Naar welke school stuur ik mijn kind? Elk jaar weer staan tientallen ouders voor een moeilijke keuze: naar welke school stuur ik mijn kind? Een keuze waaraan heel wat discussie voorafgaat. Want... wat

Nadere informatie

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school!

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

Dilbeek, 1 maart 2013. Schikkingen einde tweede trimester 2012-2013 Eerste graad

Dilbeek, 1 maart 2013. Schikkingen einde tweede trimester 2012-2013 Eerste graad Dilbeek, 1 maart 2013 Schikkingen einde tweede trimester 2012-2013 Eerste graad Geachte heer/mevrouw Beste leerling Graag willen we u informeren over de organisatie van de laatste weken van dit trimester.

Nadere informatie

www.middenschoolbeernem.be Beste ouder, beste zesdeklasser Straks wordt de stap gezet naar de middelbare school. Een belangrijke stap. Je staat niet alleen voor de keuze van een studierichting, maar ook

Nadere informatie

Huistaken in Vrije Basisschool DE KIEVIT Een zorg van de school, de ouders en de kinderen Versie 04.02.2012

Huistaken in Vrije Basisschool DE KIEVIT Een zorg van de school, de ouders en de kinderen Versie 04.02.2012 Huistaken in Vrije Basisschool DE KIEVIT Een zorg van de school, de ouders en de kinderen Versie 04.02.2012 Waarom vinden wij huistaken zinvol? Wanneer krijgen ouders toelichting bij het huistaakbeleid?

Nadere informatie

Opvoedingsproject. A. ONS OPVOEDINGSPROJECT p. 2. A.1 De christelijke identiteit p. 2. A.2 Gevarieerd en goed begeleiden p. 3

Opvoedingsproject. A. ONS OPVOEDINGSPROJECT p. 2. A.1 De christelijke identiteit p. 2. A.2 Gevarieerd en goed begeleiden p. 3 Opvoedingsproject A. ONS OPVOEDINGSPROJECT p. 2 A.1 De christelijke identiteit p. 2 A.2 Gevarieerd en goed begeleiden p. 3 A.3 Zorg voor elk kind = accent op talent p. 4 A.4 Een sterke teamspirit, een

Nadere informatie

EEN SCHOOL WAAR KINDGERICHT GEWERKT WORDT

EEN SCHOOL WAAR KINDGERICHT GEWERKT WORDT EEN SCHOOL WAAR KINDGERICHT GEWERKT WORDT die aan alle kinderen, op basis van hun eigen mogelijkheden, het maximum biedt die thema s en projecten uitwerkt die aansluiten bij de leefwereld van het kind

Nadere informatie

ZOEK BIJ ONS TE VER! START JE HET NIET STEM SPORT. Latijn MODERNE MIDDELBAAR STEM. Maatschappij en welzijn TECHNIEKEN WETENSCHAPPEN

ZOEK BIJ ONS TE VER! START JE HET NIET STEM SPORT. Latijn MODERNE MIDDELBAAR STEM. Maatschappij en welzijn TECHNIEKEN WETENSCHAPPEN Latijn Maatschappij en welzijn MODERNE STEM TECHNIEKEN SPORT ZOEK HET NIET TE VER! START JE MIDDELBAAR BIJ ONS STEM WETENSCHAPPEN Beste ouder, beste zesdeklasser Straks wordt de stap gezet naar de middelbare

Nadere informatie

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt Infoboekje Maastrichtersteenweg 23 3500 Hasselt 011 22 41 19 directie@hetkleineatheneum.be 1. Schooluren Kleuter: Voormiddag van: 8u45 tot 11u40 Namiddag van: 12u40 tot 15u15 Woensdag van: 8u45 tot 12u20

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD De tijd vliegt voorbij en zo zwaait onze schoolpoort na 2 maanden vakantie weer open. Wij hopen dat u, samen met uw gezin, heeft genoten van een fantastische en ontspannende

Nadere informatie

EEN SCHOOL WAAR KINDGERICHT GEWERKT WORDT

EEN SCHOOL WAAR KINDGERICHT GEWERKT WORDT EEN SCHOOL WAAR KINDGERICHT GEWERKT WORDT die aan alle kinderen, op basis van hun eigen mogelijkheden, het maximum biedt die thema s en projecten uitwerkt die aansluiten bij de leefwereld van het kind

Nadere informatie

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE KLEUTERKLAS?... 5 OPENINGSUREN VAN DE SCHOOL... 5 OPVANG...

Nadere informatie

EEN SCHOOL WAAR KINDGERICHT GEWERKT WORDT

EEN SCHOOL WAAR KINDGERICHT GEWERKT WORDT EEN SCHOOL WAAR KINDGERICHT GEWERKT WORDT die aan alle kinderen, op basis van hun eigen mogelijkheden, het maximum biedt die thema s en projecten uitwerkt die aansluiten bij de leefwereld van het kind

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

De proefwerkenperiode praktisch bekeken.

De proefwerkenperiode praktisch bekeken. De proefwerkenperiode praktisch bekeken. Waar vind ik de proefwerkenregeling en de lokaalverdeling? De proefwerkenregeling en de lokaalverdeling vind je op smartschool en hangt uit op de speelplaats. (college

Nadere informatie

GIBO HEIDE. pedagogisch project

GIBO HEIDE. pedagogisch project GIBO HEIDE pedagogisch project gemeenteraadsbesluit van 26 mei 2015 Het pedagogisch project is de vertaling van de visie van directie en leerkrachten die betrekking heeft op alle aspecten van het onderwijs

Nadere informatie

Praktische informatie m.b.t. het schooljaar 2015-2016

Praktische informatie m.b.t. het schooljaar 2015-2016 Praktische informatie m.b.t. het schooljaar 2015-2016 1 Vakantiewerken Toetsen op vakantiewerken worden door ex-vijfdejaars (schooljaar 2014-15) afgelegd op maandag 1 september van 8.25 tot 10.05 uur in

Nadere informatie

Schooljaar OKAN INFOBROCHURE. OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers. Oudenaarde

Schooljaar OKAN INFOBROCHURE. OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers. Oudenaarde Schooljaar 2018-2019 OKAN INFOBROCHURE OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers Oudenaarde 2 Sint-Catharinacollege Kleine Karmelietenstraat 3 9500 Geraardsbergen Telefoon: 054/43 30 82 - GSM: 0473 523991

Nadere informatie

Voorwoord. Groeien in talent! Mosselerlaan 62 Mosselerlaan 94 Halmstraat 12 3600 GENK

Voorwoord. Groeien in talent! Mosselerlaan 62 Mosselerlaan 94 Halmstraat 12 3600 GENK Voorwoord Geachte ouders Wellicht is het grote moment weldra aangebroken: het moment, dat je zoon of dochter de knusse basisschool moet verlaten en op zoek gaat naar een grote school. Het secundair onderwijs

Nadere informatie

SPEELHOFLAAN SINT-TRUIDEN tel WEBSITE

SPEELHOFLAAN SINT-TRUIDEN tel WEBSITE SPEELHOFLAAN 9 800 SINT-TRUIDEN tel. 0 68 7 E-MAIL rita.utens@ktasinttruiden.be WEBSITE www.atheneumsinttruiden.be VISIE EN PEDAGOGISCH PROJECT In de eerste graad stond een brede basisvorming centraal,

Nadere informatie

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur WELKOM Dag flinke jongen, grote meid, wij zijn heel blij dat je binnenkort naar onze school komt. In dit boekje vind je informatie over onze werking. Je ouders zullen dit samen met jou graag doornemen.

Nadere informatie

SCHOLENGROEP MIDDENSCHOOL SINT-REMBERT LICHTERVELDE

SCHOLENGROEP MIDDENSCHOOL SINT-REMBERT LICHTERVELDE SCHOLENGROEP MIDDENSCHOOL SINT-REMBERT LICHTERVELDE Lichtervelde, 16 augustus 2017 Geachte ouder(s) Beste leerling van het eerste jaar Nu de vakantie al ruim over de helft is, moeten we toch al even denken

Nadere informatie

De manier waarop de informatie doorstroomt binnen onze school en naar de verschillende externe medewerkers is van essentieel belang voor de sfeer en

De manier waarop de informatie doorstroomt binnen onze school en naar de verschillende externe medewerkers is van essentieel belang voor de sfeer en De manier waarop de informatie doorstroomt binnen onze school en naar de verschillende externe medewerkers is van essentieel belang voor de sfeer en de professionele cultuur. We geven in dit onderdeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong Beste ouders, De zomervakantie loopt stilaan ten einde Wij hopen dan ook dat jullie genoten hebben van een deugddoende vakantie. KALENDER Opendeurdag 31.08.2013 van 13u30 15u30

Nadere informatie

Praktische informatie schooljaar

Praktische informatie schooljaar Praktische informatie schooljaar 2016-2017 1 Vakantiewerken Toetsen op vakantiewerken worden door ex-vijfdejaars (schooljaar 2015-16) afgelegd op donderdag 1 september van 8.25 tot 10.05 uur in de Elizabethrefter

Nadere informatie

Kinderen leren de hele dag door. Huiswerk

Kinderen leren de hele dag door. Huiswerk leren de hele dag door. Op school, maar ook thuis. Zij pikken veel informatie zelf op, maar heel wat leerstof, vaardigheden en inzichten krijgen de kinderen ook aangeleerd. Dit start al in het kinderdagverblijf

Nadere informatie

Biekorfstraat Heist-op-den-Berg website: hhc-basis.be. Huiswerkbrochure voor ouders

Biekorfstraat Heist-op-den-Berg website: hhc-basis.be. Huiswerkbrochure voor ouders Biekorfstraat 8 2220 Heist-op-den-Berg website: hhc-basis.be Huiswerkbrochure voor ouders 1. Voorwoord Het huiswerkbeleid van Heilig-Hartcollege basisschool kwam tot stand na afname van een huiswerkbevraging

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Wij gaan met plezier naar school.

Wij gaan met plezier naar school. www.schoolbranst.be Wij gaan met plezier naar school. 3...onze visie Onze school is een landelijk gelegen dorpsschool, een groene school, waar we leven in verbondenheid met de natuur en met elkaar en handelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong Beste ouders, De eerste schooldag zit er weeral op KALENDER Terug naar school 02.09.2013 Infoavond Wijk: 05.09.2013 18u00 Hoofdgebouw: 05.09.2013 19u00 Schoolteamvergadering 10.09.2013

Nadere informatie

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken.

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. 2012-09-03 Derde graad Geachte ouders Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. We hebben er voor gekozen

Nadere informatie

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur Mariakerke, 1 september 2017 Beste ouder De grote vakantie ligt al weer achter ons en vol goede moed stappen we het nieuwe schooljaar in! Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten op te sommen.

Nadere informatie

SAMEN SCHOOL MAKEN. Huiswerkbeleid van VIA Basisschool Onze-Lieve-Vrouw

SAMEN SCHOOL MAKEN. Huiswerkbeleid van VIA Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Huiswerk is SAMEN SCHOOL MAKEN Huiswerkbeleid van VIA Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Huiswerk is het uitvoeren van opdrachten buiten klasverband. Goed huiswerk ligt in het verlengde van het leerproces dat

Nadere informatie

Wat biedt het GO! atheneum en leefschool De Tandem?

Wat biedt het GO! atheneum en leefschool De Tandem? ASO? TSO? BSO? Wat biedt het GO! atheneum en leefschool De Tandem? GO! atheneum en leefschool De Tandem is een secundaire school ASO -, TSO -, BSO - afdelingen. Dit wil zeggen dat de leerlingen in de eerste

Nadere informatie

Welke soorten huistaken geven we aan onze leerlingen?

Welke soorten huistaken geven we aan onze leerlingen? Huistakenbeleid Waarom huistaken zinvol zijn! Oefenen en afwerken Door huistaken te geven willen wij ervoor zorgen dat leerstof verder kan ingeoefend en geautomatiseerd worden. Vaardigheden en attitudes

Nadere informatie

Bijlagen. GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel

Bijlagen. GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel Bijlagen GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel Toedienen van medicatie Beste ouder(s) De laatste jaren wordt steeds meer aan het schoolpersoneel gevraagd om medicatie

Nadere informatie

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR?

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Welkom in 5dd Weekrooster WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Wiskunde: tot 10 000 000, kommagetallen tot op een duizendste, oppervlakteberekening van vlakke- en ruimtefiguren, volume, Nederlands: werkwoordspelling

Nadere informatie

Infobrochure. GO! basisschool t Klavertje Diksmuidestraat 1, 8840 Staden Tel.: 051/

Infobrochure. GO! basisschool t Klavertje Diksmuidestraat 1, 8840 Staden Tel.: 051/ Infobrochure GO! basisschool t Klavertje Diksmuidestraat 1, 8840 Staden Tel.: 051/ 70 12 48 e-mail: bs.staden@g-o.be Schooljaar 2018-2019 Beste ouders, Hartelijk dank voor de belangstelling die u toont

Nadere informatie

Voorbeeld inschrijvingsformulier

Voorbeeld inschrijvingsformulier Voorbeeld inschrijvingsformulier Datum inschrijving: LEERLINGGEGEVENS Officieel adres Naam: Voornamen: Roepnaam: Woont bij: beide ouders /vader / moeder / ander Straat en nummer: Postcode: Gemeente: Thuistelefoon:

Nadere informatie

Centrale examenschool

Centrale examenschool Centrale examenschool INDEX 1. Algemeen wettelijk luik 3-4 1.1. Voorwoord 3 1.2. Procedure tot het behalen van het getuigschrift Basisonderwijs 4 2. Schooleigen luik 5-9 2.1. Visie van de school 5-6 2.2.

Nadere informatie

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar.

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. Allerlei 2012-2013 Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. De klas begint s morgens om 8u35 en eindigt om 11u30 ; in de namiddag is er les vanaf 12u50 tot 15u30.

Nadere informatie

Wat biedt het GO! atheneum en leefschool De Tandem?

Wat biedt het GO! atheneum en leefschool De Tandem? ASO? TSO? BSO? Wat biedt het GO! atheneum en leefschool De Tandem? GO! atheneum en leefschool De Tandem is een secundaire school met ASO -, TSO -, BSO - afdelingen. Dit wil zeggen dat de leerlingen in

Nadere informatie

VCLB. E. VCLB IN DE ZONNEWIJZER p. 2

VCLB. E. VCLB IN DE ZONNEWIJZER p. 2 VCLB E. VCLB IN DE ZONNEWIJZER p. 2 E.1 Werking van het CLB p. 2 E.2 Openingsuren van het centrum p. 3 E.3 Samenwerking met het Vrij Centrum voor Leerlingbegeleiding p. 3 E.4 Belangrijk voor leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Infoavond kleuterschool

Infoavond kleuterschool Van harte bedankt! Infoavond kleuterschool schooljaar 2018-2019 Bedankt voor jullie vertrouwen! 4 september 2018 Welkom! Welkom in onze (kleuter)school! SAMEN-werking Succes leerlingen = samenwerking tussen

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 Beste ouders, Lieve kinderen, Voor we samen de laatste dagen van het schooljaar ingaan, informeren we u graag over

Nadere informatie

GBS 't Villegastje Inlichtingen voor de ouders

GBS 't Villegastje Inlichtingen voor de ouders GBS 't Villegastje Inlichtingen voor de ouders de Villegas de Clercampstraat 85 1853 Strombeek-Bever Tel. & fax: 02/267 19 91 E-mail: gbs.strombeek@telenet.be Inlichtingen voor de ouders Hoofdstuk 1 Situering

Nadere informatie

Schikkingen einde derde trimester voor de 1ste graad

Schikkingen einde derde trimester voor de 1ste graad Dilbeek, 29 mei 2015 Schikkingen einde derde trimester 2014-2015 voor de 1ste graad Geachte heer/mevrouw Beste leerling Graag willen we u informeren over de organisatie van de laatste weken van dit schooljaar.

Nadere informatie

Sint-Vincentius Sint-Bernadette

Sint-Vincentius Sint-Bernadette Sint-Vincentius Sint-Bernadette SV: Sint-Rafaëlstraat 14 9041 Oostakker Tel (09) 259 21 01 e-mail info.vincentius@edugo.be ONS ZORGBELEID De zorgwerking op onze school, is gebaseerd op het zorgcontinuüm.

Nadere informatie

Koninklijk Atheneum Ninove

Koninklijk Atheneum Ninove Koninklijk Atheneum Ninove Infofolder 2014 2015 1 Woord vooraf Het Koninklijk Atheneum Ninove is een schakel tussen de eerste graad in de middenschool en het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt. In onze

Nadere informatie

4.1 Engagement in verband met oudercontact

4.1 Engagement in verband met oudercontact 4.1 Engagement in verband met oudercontact Rubriek 1.9 van het schoolreglement handelt over contact tussen ouders en school. In dit thema van de engagementsverklaring gaat het over ouders die, om welke

Nadere informatie

Welkom in onze school.

Welkom in onze school. Welkom in onze school. Uw kind heeft het moeilijk in de gewone school. De gewone school heeft het misschien moeilijk met uw kind. Uiteindelijk blijkt er Buitengewoon Onderwijs te zijn voor kinderen die

Nadere informatie

e-mail directie administratie: directie.administratie@gbsreynaerdijn.be www.gbsreynaerdijn.be Beste ouders

e-mail directie administratie: directie.administratie@gbsreynaerdijn.be www.gbsreynaerdijn.be Beste ouders Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn Stationsstraat 18 9190 Stekene Kemzeke lid scholengemeenschap Sint-Gillis-Waas / Stekene / Waasmunster directie: 03/779.79.00 secretariaat: 03/779.44.81 de Paal: 03/770.69.39

Nadere informatie

INFO SCHOOLJAAR 2014-2015

INFO SCHOOLJAAR 2014-2015 INFO SCHOOLJAAR 2014-2015 MIDDENSCHOOL BRUGGE CENTRUM GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap H. LOSSCHAERTSTRAAT 5A 8000 BRUGGE Tel.: 050/33.09.64 Fax: 050/34.74.80 E-mail: ms.bruggecentrum@g-o.be Geachte

Nadere informatie

Administratieve fiches

Administratieve fiches Vrije Basisschool De Zonnebloem ude Diestsestraat 4, Waanrode Administratieve fiches (in te vullen bij het begin van elk schooljaar en af te geven aan de klastitularis) VRIJE BASISSCHL DE ZNNEBLEM UDE

Nadere informatie

Administratieve fiches

Administratieve fiches Vrije Basisschool De Zonnebloem ude Diestsestraat 4, Waanrode Administratieve fiches (in te vullen bij het begin van elk schooljaar en af te geven aan de klastitularis) VRIJE BASISSCHL DE ZNNEBLEM UDE

Nadere informatie

Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar derde jaar

Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar derde jaar Buggenhout, 29 mei 2019 Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar derde jaar Beste ouder(s) Beste leerling(e) Stilaan nadert het einde van het schooljaar. Voor we hopelijk mogen genieten van

Nadere informatie

Brochure infoavond 2015-2016

Brochure infoavond 2015-2016 VRIJ ONDERWIJS DUFFEL Vestigingen van De Basis Lager Onderwijs Stationsstraat 4 2570 Duffel 015/ 30 38 38 Brochure infoavond 2015-2016 5 de leerjaar 5A Juf Silvie Wellens SilvieWellens@debasisduffel.be

Nadere informatie

SINT-PIETERSINSTITUUT

SINT-PIETERSINSTITUUT vzw Katholiek Onderwijs Regio Turnhout SINT-PIETERSINSTITUUT Jubileumlaan 1-2300 TURNHOUT tel. 014 63 99 11 - fax 014 63 99 12 info@sint-pietersinstituut.be - www.sint-pietersinstituut.be Turnhout, 23

Nadere informatie

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken.

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. Tweede graad 2012-09-03 Geachte ouders Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. We hebben er voor gekozen

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

Onze school kiest voor een intense samenwerking met de ouders

Onze school kiest voor een intense samenwerking met de ouders III Het reglement 1. Engagementsverklaring Onze school kiest voor een intense samenwerking met de ouders We doen dat omdat we partners zijn in de opvoeding van uw kind. Het is goed dat u zicht hebt op

Nadere informatie

Schooljaar INFO-BROCHURE. OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers. Oudenaarde

Schooljaar INFO-BROCHURE. OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers. Oudenaarde Schooljaar 2017-2018 INFO-BROCHURE OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers Oudenaarde 2 Technisch Instituut Sint-Jozef Kleine Karmelietenstraat 3 9500 Geraardsbergen Telefoon: 054/43 30 82 - GSM: 0473

Nadere informatie

We willen kansen scheppen om uw kind evenwichtig te laten ontplooien. We houden rekening en hebben respect voor de eigen mogelijkheden van elk kind.

We willen kansen scheppen om uw kind evenwichtig te laten ontplooien. We houden rekening en hebben respect voor de eigen mogelijkheden van elk kind. 1. VERWELKOMING. NAAR DE OUDERS TOE Van harte welkom in onze school. Wij danken u voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Het verheugt ons dat u voor het onderwijs en de opvoeding van uw kind een

Nadere informatie

INFOBROCHURE. Kleuterschool De Sprong. Burg. Philipslaan Maaseik. Voor kleuters van 5 tot 6 jaar

INFOBROCHURE. Kleuterschool De Sprong. Burg. Philipslaan Maaseik. Voor kleuters van 5 tot 6 jaar INFOBROCHURE Kleuterschool De Sprong Voor kleuters van 5 tot 6 jaar Burg. Philipslaan 78 3680 Maaseik Contactgegevens Directie Linde Verstappen Secretariaat Wannes Machiels Telefoon Telefoon 089/56.04.81

Nadere informatie

Richtlijnen om uw kind aan te melden en in te schrijven in de gemeentelijke basisschool Cade van Aartselaar: voor schooljaar 2015-2016

Richtlijnen om uw kind aan te melden en in te schrijven in de gemeentelijke basisschool Cade van Aartselaar: voor schooljaar 2015-2016 Richtlijnen om uw kind aan te melden en in te schrijven in de gemeentelijke basisschool Cade van Aartselaar: voor schooljaar 2015-2016 1. Inleiding Cade kleuter- en lagere school werkt voor schooljaar

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Ouderbevraging. Aantal ingevulde equêtes. Algemene vragen. 1. Mijn kind gaat graag naar school. 2. Mijn kind voelt zich goed op school.

Ouderbevraging. Aantal ingevulde equêtes. Algemene vragen. 1. Mijn kind gaat graag naar school. 2. Mijn kind voelt zich goed op school. Ouderbevraging Aantal ingevulde equêtes Percentage ingevulde enquêtes ten opzichte van het totaal. 37,24% 6,90% 6,21% 15,17% 13,79% 7,59% 13,10% 1e leerjaar 2e leerjaar 3e leerjaar 4e leerjaar 5e leerjaar

Nadere informatie

HUISWERKBELEID in MAATJES

HUISWERKBELEID in MAATJES HUISWERKBELEID in MAATJES Huiswerk ligt in het verlengde van het leerproces wat in de klas is gestart. Het vormt de brug tussen de school en de ouders. Via ons huiswerkbeleid willen we spanningen en conflicten

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

Weldra legt uw zoon of dochter de laatste proefwerken af van het schooljaar

Weldra legt uw zoon of dochter de laatste proefwerken af van het schooljaar Kapelle-op-den-Bos 2015-06-02 Aan de ouders van de leerlingen van het 5 de jaar Beste ouders Geachte mevrouw, mijnheer Weldra legt uw zoon of dochter de laatste proefwerken af van het schooljaar 2014-2015.

Nadere informatie

olvp ieder1 telt Kies voor jouw talent juiste accent! het

olvp ieder1 telt Kies voor jouw talent juiste accent! het olvp Beste ouder(s) Een school en studiekeuze maken na zesde leerjaar is niet gemakkelijk. U krijgt heel wat informatie en wilt met zoveel mogelijk zaken rekening houden. In deze kleine brochure maken

Nadere informatie

GO! Kleuterschool 't Lindeke Infobrochure

GO! Kleuterschool 't Lindeke Infobrochure GO! Kleuterschool 't Lindeke Lindenstraat 9 2830 Willebroek tel. 03 886 60 83 e-mail: info@kleuterschooltlindeke.be website: www.kleuterschooltlindeke.be Infobrochure 1 Beste ouders, Dat u dagelijks overstelpt

Nadere informatie

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017 OOK JIJ TELT Nieuwsbrief eind juni 07 Basisschool De Krekel, Kattestraat 950 Haaltert, 05/ 8 0 79 Basisschool De Grasspriet, Ommegangstraat 5 90 Mere, 05/ 8 59 7 www.dekrekel-degrasspriet.be Vakantiedagen

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

VBS Sint-Juliaan Verslag tevredenheidonderzoek ouders Schooljaar

VBS Sint-Juliaan Verslag tevredenheidonderzoek ouders Schooljaar VBS Sint-Juliaan Verslag tevredenheidonderzoek ouders Schooljaar 2012-2013 Ouders spelen de eerste en meest cruciale rol in de opvoeding en het onderwijs van de kinderen. Dit geldt ook voor alle aspecten

Nadere informatie

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren.

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren. 30 mei 2017 Organisatie einde schooljaar eerste leerjaar A Beste ouder(s) Beste leerling Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze

Nadere informatie

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer.

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer. Beste ouders, Op 15 juni besprak het inspectieteam met de schoolteamleden en het schoolbestuur het verslag van de doorlichting van onze school. Vol lof spraken ze over onze werking op klas- en schoolniveau.

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

Zorg op K.S.T.S. Temse-Velle

Zorg op K.S.T.S. Temse-Velle Zorg op K.S.T.S. Temse-Velle Beste ouders, De zorgwerking op onze school bestaat al heel wat jaren en is voortdurend in beweging. Enerzijds omdat de wetgeving i.v.m. zorg verandert, anderzijds omdat leerlingzorg

Nadere informatie

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Ouderinfo bestemd voor leerlingen van de 1 ste graad Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Beste ouder(s), beste leerling In deze ouderinfo bundelen we enkele mededelingen

Nadere informatie

SCHOOLBROCHURE. Schooljaar Geldenaaksebaan Heverlee tel: 016/ website:

SCHOOLBROCHURE. Schooljaar Geldenaaksebaan Heverlee tel: 016/ website: SCHOOLBROCHURE Schooljaar 2018-2019 Geldenaaksebaan 18 3001 Heverlee tel: 016/23.58.93 email: parkschool@leuven.be website: www.parkschoolleuven.be EEN BUITENGEWONE SCHOOL VOOR KINDEREN MET SPECIFIEKE

Nadere informatie

OUDERBEVRAGING MEI 2016 TOTALEN + TOELICHTINGEN

OUDERBEVRAGING MEI 2016 TOTALEN + TOELICHTINGEN Niet van toepassing Zeker niet Eerder niet Eerder wel Zeker wel OUDERBEVRAGING MEI 2016 TOTALEN + TOELICHTINGEN IN WELKE MATE BENT U HET EENS MET DE VOLGENDE UITSPRAKEN? U mag hieronder uw oordeel geven

Nadere informatie

Schoolinfobrochure. GO! Basisschool Kameleon 1

Schoolinfobrochure. GO! Basisschool Kameleon   1 Schoolinfobrochure GO! Basisschool Kameleon www.leefschool-kameleon.be 1 HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 6 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 6 WANNEER MAG IK

Nadere informatie

1. Openstellen van de school en studiegelegenheid voor niet-interne leerlingen

1. Openstellen van de school en studiegelegenheid voor niet-interne leerlingen Addendum bij schoolreglement 1 september 2013 1. Openstellen van de school en studiegelegenheid voor niet-interne leerlingen Op schooldagen is de school van 8.00 tot 17.00 uur of tot het einde van de avondstudie

Nadere informatie

1. Onze schoolvisie. 1. We zijn een herkenbare christelijk gelovige school. 2. We bieden kwaliteitsonderwijs aan.

1. Onze schoolvisie. 1. We zijn een herkenbare christelijk gelovige school. 2. We bieden kwaliteitsonderwijs aan. 1. Onze schoolvisie Wij zijn een vrije gemengde basisschool met een speelplaats voor kleuters en een speelplaats voor de lagere school. Als school leveren we een zeer sterke inspanning naar het ontwikkelen

Nadere informatie

Regio, locatie en contactgegevens van onze school

Regio, locatie en contactgegevens van onze school Regio, locatie en contactgegevens van onze school De volgende gemeenten en deelgemeenten behoren geheel of gedeeltelijk tot de regio van onze school : Beringen, Beverlo, Heppen, Leopoldsburg, Paal, Koersel,

Nadere informatie

ONS EIGEN OPVOEDINGSPROJECT

ONS EIGEN OPVOEDINGSPROJECT ONS EIGEN OPVOEDINGSPROJECT - SCHOOLBROCHURE - Basisonderwijs DE LINDE, Overpelt ONS EIGEN OPVOEDINGSPROJECT In ons Eigen opvoedingsproject (EOP) kan u lezen hoe wij als school onze opvoedingstaak zien.

Nadere informatie

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze 1AT 1ste lesuur Welkom 2de lesuur Schoolagenda 10.10u Speeltijd 3de lesuur Bezinning 4de lesuur Afspraken 5de lesuur 12.05u Middagpauze 6de lesuur Zoekspel 7de lesuur Zoekspel 14.35u Speeltijd 8ste lesuur

Nadere informatie

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS APRIL-MEI 2017

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS APRIL-MEI 2017 RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS APRIL-MEI 2017 In totaal legden 128 respondenten deze enquete af. Statistieken voor vraag 2 : Ik ervaar dat ik welkom ben op onze school. 2 0% 23% 77% 0% 0% meestal

Nadere informatie