voor overige zaken :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "voor overige zaken :"

Transcriptie

1 t Kleppermenneke Drieëndertigste Jaargang nr.:21 3 december t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, Internet: Aanleveren kopij: via onze website of mail naar : kopij@kleppermenneke.nl voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl Indien U stukken heeft, die geplaatst moeten worden, lever deze dan uiterlijk vóór zondagavond uur aan. Bij voorkeur via onze website zie bij info en dan bij aanleveren kopij. Alle kopij moet ALTIJD zijn voorzien van naam en telefoonnummer. Anonieme en te laat ingeleverde kopij worden niet geplaatst. De redactie behoudt het recht op het niet plaatsen van artikelen. Abonnement: De kosten hiervan bedragen 11,50 per jaar. Voor abonnees in Hilvarenbeek en Diessen 14,00. Bankrekening-nummer: Rabobank NL65 RABO (vermeld postcode en huisnummer). Bij gebruik maken van een machtiging geldt een korting van 1,50. Voor vragen hierover kunt u terecht bij het redactieadres. Opzeggingen:Vóór 1 oktober voor het nieuwe abonnementsjaar. Ook adreswijzigingen dienen tijdig door gegeven te worden. Advertenties: Kleine advertenties (klepperkes) kunt u afgeven en betalen bij het redactieadres. Kosten vanaf 3,00. Voor bedrijfsadvertenties: zie het redactieadres. Bezorging: Indien u geen Kleppermenneke heeft ontvangen, terwijl u wel abonnee bent, bel dan het redactieadres. Illustratie voorkant: Astrid van Egmond. Tekeningen binnenwerk: kleppermenneke archief.

2 Agenda 06 dec Viering Adrianus geloofsgemeenschap 09 dec Inzamelen plasticafval 12/13 dec Toneel Gif 13 dec kerstconcert 17 dec Inzamelen restafval 18/19 dec Toneel Gif 20 dec Viering Adrianus geloofsgemeenschap 20 dec kerstconcert 25 dec Adrianus geloofsgemeenschap (Eerste kerstdag) 28 dec Inzamelen gft-afval 30 dec Inzamelen plasticafval Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 17 dec. Kopij aanleveren voor zondagavond 13 dec uur. Het volgende Kleppermenneke dat verschijnt zal het laatste zijn van dit jaar. Het eerstvolgende Kleppermenneke verschijnt daaarna weer op 7 januari, kopij aanleveren voor zondagavond 3 januari. Adrianus Geloofsgemeenschap Zondag 6 december 2e Zondag van de Advent om 10.00u Gebedsdienst in den Doel bij Schuttershof. Ingang via Gerrit Kuijperspad. Laus Deo zal de zang verzorgen. Er is een intentie voor Harry en Cisca Wijten van Dooren en zoon Wim. Intenties zijn gratis en kunnen worden opgegeven bij Ellen van Gerven, tel of voor aanvang van de dienst ter plaatse.

3 Felicitaties 04 dec Dirk Wenting 04 dec Gerrie Bogers 05 dec Nelleke Wijten 05 dec Giel van Opstal 05 dec Frits van Houten 06 dec St. Nicolaas 07 dec Peter van Dooren 07 dec Bram Wenting 08 dec Kas v.d. Borne 08 dec Geert van Dommelen 08 dec Sep van Doormaal 10 dec Frank Grootjans 11 dec Fleur Hooijer 11 dec Joost Verboven 13 dec Sep Hesselmans 13 dec Sofie de Lepper 13 dec Kees de Beer (jr) 14 dec Stan v. d. Sande 14 dec Thijs van Zantvoort 16 dec Henk Verzeijl Van harte gefeliciteerd allemaal!!!

4 Beste toneelliefhebbers, Toneelvereniging In de Kèkert brengt dit seizoen twee toneelstukken op de planken. We zijn al hard bezig met de voorbereidingen. GIF spelen we in december en VEEL KABAAL OP 'CLINGENDAEL' in januari. In januari spelen we onze gebruikelijke voorstelling een luchtig stuk van Hans van Wijngaarden, waar we u zoals gewoonlijk weer lekker willen laten lachen. GIF is echter andere koek. Als toneelvereniging begeven we ons op een ander terrein: we gaan een serieus stuk spelen. Daarom willen we u goed informeren, zodat u niet met de verkeerde verwachting naar GIF komt kijken. Korte inhoud: Een man. En een vrouw. Ex-man en ex-vrouw. Verbonden in een onmenselijk verdriet. Alleen in een veel te groot afscheid. Gif van Lot Vekemans (winnares van de Toneelschrijfprijs 2010) legt op een rauwe manier het verwerkingsproces van een vader en een moeder bloot. Het verlies van hun kind dreef hen uit elkaar. Terwijl zij bleef stilstaan, ging hij verder. De voorstelling reconstrueert wat er gebeurde, volgde en wat er nu aan de hand is. Een intens verhaal over gewone mensen die hun weg zoeken na een verschrikkelijke gebeurtenis, dat snijdt als een mes. Het toneelstuk wordt door twee door de wol geverfde spelers ten uitvoer gebracht: Ans Verhoeven-Schepens en Adrie van de Wouw. Zij zijn aan hun avontuur begonnen, begeven zich op nog onbekend toneelgebied en zijn gemotiveerd om dit intermenselijk leed op een waardige en indringende manier voor het voetlicht te brengen. Zij worden in de voorbereiding bijgestaan door het regieteam Astrid van Egmond, Mariet en Jan Pulles. We hopen dat u één van de voorstellingen komt bezoeken Speeldata: 12, 13, 18 en 19 december

5 De Huiskamer Iedere maandagmiddag komt er een groep ouderen bij elkaar om een gezellige middag te hebben in de huiskamer. Een groep gaat koersballen, anderen gaan biljarten, kaarten of rummikubben. Deze middag wordt verzorgd door een aantal vrijwilligers die om toerbeurt gastheer of gastvrouw zijn. Zij verwelkomen iedereen met een kopje koffie of thee, zorgen ervoor dat iedereen een drankje krijgt, regelen de financiën, ruimen mee op en zijn er voor een praatje. U voelt het misschien al aankomen! Ja, we zijn op zoek naar vrijwilligers die af en toe gastheer of gastvrouw willen zijn. Heeft u wat tijd over en wilt u af en toe (ongeveer één keer in de 6 weken, afhankelijk van het aantal vrijwilligers) gastheer of gastvrouw zijn, dan maakt u daar deze groep ouderen heel erg blij mee! De huiskamer is op maandagmiddag van uur tot ongeveer uur/16.30 uur. Aanmelden mag via mij: Miriam Hooijer DorpsondersteunerEsbeek esbeekdorpsondersteuner@gmail.com

6 Dialoogbijeenkomst Zorg Verandert Maandagavond 16 november jl. organiseerde Arnie Craninkx, Zorgbelang Brabant met behulp van Miriam Hooijer, dorpsondersteuner, de dialoogbijeenkomst ZorgVerandert die ondersteund wordt door het ministerie van WVC. Aan deze avond hebben een 20-tal mensen deelgenomen in verschillende leeftijdscategorieën, wat een goede opkomst was. In twee groepen werd gediscussieerd over de huidige veranderingen in de zorg, wat dit voor ons allemaal betekent, wat we er zelf aan kunnen doen en iedereen kon zijn of haar eigen verhaal kwijt. Het allerbelangrijkste wat uit beide groepen afzonderlijk van elkaar naar voren kwam, was het feit dat men het erg lastig vindt om zelf HULP te vragen terwijl we wel altijd klaar staan om een ander te helpen. We zullen echt moet leren om hulp te vragen wanneer dat nodig is, zonder je daarover bezwaard te voelen. Er zijn ook altijd wel dingen, hoe groot of klein ook, die je voor een ander terug zou kunnen doen; ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten!! Aan het einde van de avond is er een enquete ingevuld door de aanwezigen en daaruit kwam naar voren dat de avond heel positief is ontvangen en dat men er zeker wat van heeft opgestoken. Een klein puntje van kritiek was het feit dat we met twee groepen in één ruimte zaten. Het was deze avond om organisatorische redenen niet haalbaar om twee ruimtes beschikbaar te hebben, maar dat wordt zeker meegenomen voor een volgende keer. Ook had men liever wat meer jeugd (25-40 jarigen) gezien, maar het blijft toch erg lastig om deze doelgroep te bereiken. Kortom, het was een vruchtbare avond en we willen iedereen die er was dan ook hartelijk bedanken voor hun inbreng. Arnie en Miriam.

7 Linda Colsters van Logten Wint koning der koningen Op donderdag 20 november werd in onze doel de jaarlijkse koning der koningen, prins der prinsen en adjudant der adjudanten geschoten van de Regio. Onze vereniging werd vertegenwoordigd door bij de koningen Linda Colsters bij de prinsen Harrie Hesselmans en bij de adjudanten Peter Sebregts. Linda was in januari weer terug gekeerd bij onze club en wilde weer met de beste schutters mee gaan schieten. Na enkele maanden veel trainen was ze in juni alle mannen en een vrouw de baas en werd na Rianne van Lieshout de tweede vrouwelijk koning van Oefening en Uitspanning. Dat betekende ook dat ze ons bij de Regio wedstrijden van koning der koningen ging vertegenwoordigen. En hoe, deze wedstrijd was nog nooit door een Esbeekse schutter gewonnen. Ze was ook hier alle mannen te sterk en won met 235 punten in 25 pijlen deze wedstrijd. Dat is een gemiddelde van bijna negen en half. Bij de prinsen werd Harrie mooi tweede met een score van 227 punten. Bij de adjudanten schoot Peter Sebregts met de compound wat bij deze wedstrijd mag. Bij ons koningschieten mag er alleen deelgenomen worden met de recurve wat hij ook goed beheerst. Maar het compound beheerst hij nog beter en hij won het bij de adjudanten met een score van 242 wat gelijk ook een clubrecord is bij de compound van 25 pijlen op 25 meter. Ook werd het verenigingsklassement gewonnen. Het was een succes volle wedstrijd voor oefening en Uitspanning. Bij de wedstrijden om de NHB beker van de Regio gaan ons recurve team en compound team door naar de volgende ronde. De compounders samen met Rozenjacht Baarschot en het recurve team samen met ONA bladel. De volgende ronde word geschoten op 10 januari.

8 Aan De Keukentafel met Adrie van de Wouw en Ans Verhoeven-Schepens In de Kèkert brengt heftig stuk op de planken Door de leden van de Esbeekse toneelvereniging In de Kèkert wordt er al zagend, borend en behangend hard gewerkt aan een nieuw decor. Snel de stofzuiger er door, en de popelende, door de wol geverfde, spelers Ans Verhoeven-Schepens (58) en Adrie van de Wouw (60) kunnen aan de slag. In december presenteren zij samen, vier maal het stuk 'GIF', met als regieteam Astrid van Egmond en Mariet en Jan Pulles. In de Kèkert begeeft zich op een heel ander terrein dan de gewoonlijke kluchten en komische thrillers. Adrie: In januari spelen we de klucht 'Veel kabaal op Clingendael', maar doordat niet iedereen van de vereniging een rol kreeg toebedeeld, kwam ik op het idee om van te voren dit serieus stuk te brengen. Het is een grote uitdaging voor ons en waarschijnlijk ook voor het publiek. Onmenselijk verdriet Zowel Adrie als Ans zijn mensen van het eerste uur. Ans: Het is een mooie bijkomstigheid dat bij het uitvoeren van dit bijzonder toneelstuk, In de Kèkert 35 jaar bestaat. In de Kèkert is voorgekomen uit de KPJ. Ze hadden een goede start door een professionele regisseur. Daar is veel van geleerd. De regie werd al snel afgewisseld door Jan Pulles en Adrie van de Wouw. Ans heeft tot nu toe wel in vijfentwintig stukken gespeeld en Adrie heeft een twintigtal op zijn naam staan. Hun volgende spel 'GIF' is een stuk van Lot Vekemans, winnares van de Toneelschrijfprijs Een schrijnend, intens verhaal over twee gewone mensen die hun weg zoeken na een verschrikkelijke gebeurtenis.

9 Een Ex-man en ex-vrouw zijn verbonden in een onmenselijk verdriet. Alleen in een veel te groot afscheid. Lot Vekemans legt op een rauwe manier het verwerkingsproces van een vader en een moeder bloot. Het verlies van hun kind dreef hen uit elkaar. Terwijl zij bleef stilstaan, ging hij verder. De voorstelling reconstrueert wat er gebeurde, volgde en wat er nu aan de hand is. Ans en Adrie zijn fantastisch Adrie: Op de site staat deze korte inhoud van het verhaal ook. Wij willen dat de toeschouwer niet met de verkeerde verwachting naar 'GIF' komt kijken en voorbereid is op het heftig onderwerp. Over wie mijn medespeelster zou zijn was geen twijfel. Ans is een fantastische toneelspeelster, het is een eer om met haar te mogen werken Dat is volgens Ans andersom ook. Ik was in het begin minder enthousiast dan Adrie, maar hij trok mij over de streep en het is geweldig om te doen. Lees verder op de volgende pagina

10 Ik geef mezelf helemaal bloot. Het gaat enorm de diepte in. Heel anders dan een blijspel. Ik geniet erg van de repetities. Het gaat zo vanzelf dat we vanaf dag één repeteren zonder boek. En weet je, wij zijn iedere repetitie compleet. De uitvoeringen zijn op 12, 13, 18 en 19 december bij Gasterij Schuttershof in Esbeek, waar ook de voorverkoop is. Aanvang uur en de entree is 7 euro. Verzoeknummer: 'Fields of gold' van Sting. Nieuwsgierig naar deze muziekkeuze? Het antwoord krijgt u tijdens de voorstelling. Ans Verhoeven-Schepens en Adrie van de Wouw tijdens de repetitie van het aangrijpende toneelspel 'GIF'

11 Kinder-EHBO In januari/februari 2016 wil ik, samen met de dorpsondersteuners uit Biest-Houtakker en Haghorst, een avond kinder-ehbo organiseren in Schuttershof; Eerste Hulp Bij Ongelukken bij kinderen. Er zullen 3 avonden georganiseerd worden, in elke dorp een avond. Het is de bedoeling dat ieder zich opgeeft in zijn of haar eigen dorp, maar wanneer je echt niet kunt op die avond zou je evt. kunnen aansluiten bij een van de andere avonden. Bij voldoende animo, maar bij maximaal 25 personen, gaan we dit verder uitwerken. Bij interesse kun je jezelf bij mij opgeven, wie het eerst komt wie het eerst maalt! Miriam Miriam Hooijer DorpsondersteunerEsbeek esbeekdorpsondersteuner@gmail.com Voor informatie over adverteren in t Kleppermenneke Bel het redactiedres: De Klapstaarten 11, 5085 GA ESBEEK Tel:

12 Machinale Timmerwerken Van Lieshout en Co bij RTL 4!!! Onlangs is er vanuit Aannemersbedrijf Biggelbouw en Vorst Media (Peter van de Vorst) de vraag gekomen of Machinale Timmerwerken Van Lieshout & Co mee wilde werken aan het programma Ik zorg voor jou. In dit programma wordt er extra hulp geboden aan mantelzorgers; er wordt een helpende hand geboden om het leven wat makkelijker te maken. Machinale Timmerwerken Van Lieshout & Co ondersteunde een familie in Oisterwijk door het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van een hardhouten trap. Inmiddels zijn er diverse opnames voltooid en zal de aflevering te zien zijn in januari op RTL 4 Ik zorg voor jou. De precieze datum en tijd in januari volgt nog.

13 Beste Esbeekse mensen, U bent jaren van ons gewend geweest dat we in December met kerstbloemen bij u aan de deur kwamen. Maar we hebben besloten om deze actie te stoppen. Middels dit bericht willen we u hartelijk bedanken voor uw jarenlangefinanciële-steun aan onze club. PS: Als nieuwe actie gaan onze leden deze maand vogelvoerproducten verkopen aan familie, vrienden, buurtbewoners en anderen om onze clubkas te spekken. Hopelijk mogen we wederom op uw bijdrage rekenen. Vriendelijke groeten, Korfbalclub Tuldania Esbeek. TE KOOP KERSTBOMEN IN POT BLAUWSPAR (Picea omorika) maat ,00 maat ,00 Verkoop op zaterdag en zondag woensdag of op afspraak Fam Hendrikx Hoogeindsestraat 8 Esbeek tel of

14 Weihnachtsoratorium Om u in kerststemming te brengen gaat zangvereniging Zang en Vriendschap uit Diessen het Weihnachtsoratorium van Heinrich Fidelis Müller uitvoeren, samen met vier solisten, organist en een klein ensemble. De muziek van dit kerstoratorium is 'volkstümlich' en 'gemütvoll' geschreven en goed in het gehoor liggend. Het zal u aanspreken, want het oratorium is behalve een concertstuk vooral ook een sfeerstuk, dat er geheel op gericht is om de bezoekers in kerststemming te brengen. Het is heel herkenbaar, zeker het Stille Nacht, Sei will kommen en Ehre sei Gott, maar ook andere koordelen. Zang en Vriendschap gaat het Weihnachtsoratorium van Müller tweemaal uitvoeren: op zondag 13 december om uur in de Petrus en Pauluskerk in Tilburg en op zondag 20 december om uur in de Willibrorduskerk in Diessen. Vier solisten werken mee aan dit concert: Anitsia Ansems (sopraan), Lily van Engen (alt), Ben van Schijndel (tenor) en Peter van Hoesel (bas). De organist is Sjak Smulders. Voorafgaand aan het Weihnachtsoratorium worden de navolgende stukken uitgevoerd: Tollite Hostias, slotstuk uit het Oratorio de Noël van Camille Saint- Saëns en Veni Emmanuel, première van de compositie van T.Garb uit Tilburg. Het geheel staat onder leiding van dirigent van Zang en Vriendschap, Jeannie Wijnen Van Bragt. De entree van het concert bedraagt 10,00

15 Schlemielige nederlaag Tuldania tegen koploper DVS De bal komt voor vanaf rechts. En de geheel vrij staande middenvelder scoort!! Dat gebeurde afgelopen zondag. Alleen was het jammer dat het een eigen doelpunt betrof. Tegen de al na 3 minuten opgelopen uiterst ongelukkige achterstand liep Tuldania in feite de gehele wedstrijd achter aan. Het harde werken werd uiteindelijk niet beloond. Tuldania heeft zich herpakt. De matige start van de competitie is omgezet tot degelijk voetbal door een gedreven team. Je mag van het elftal van Fred Smulders geen wonderen verwachten maar er staat iets. Er wordt goed verdedigd en redelijk gescoord. Het Esbeekse publiek is tevreden over de prestaties. En zo was het eigenlijk afgelopen zondag. Koploper DVS liet het beter verzorgde voetbal zien op hun favoriete ondergrond, kunstgras. Maar Tuldania liet zich de kaas niet van het brood eten. Verdedigend stond het als een huis, Rob, Niels, Gijs, Jibbe en Niek speelden uitstekend. En daar waar het kon werd ook aanvallend goed gepresteerd. Dat vertaalde zich tot een paar uitstekende kansen die helaas niet werden verzilverd. De 1-0 ruststand was niet verontrustend, er was nog van alles mogelijk. En zo speelde Tuldania ook. Oranje Zwart bleef knokken voor een goed resultaat. Tegen een goed voetballend elftal is het vaak een must om vooruit te denken, zorgen dat je weet wat je met de bal gaat doen al voor dat je hem krijgt. Regeren is vooruit zien. Dat is soms nog moeilijk. Er liggen vaak mogelijkheden door erg snel op de juiste manier te handelen en daar schortte het wel eens aan. Maar als de geest er is dan komt hij ook een keer uit de fles, gegarandeerd. En dan is Tuldania een geduchte tegenstander van iedereen. De 2-0 aan het einde van de wedstrijd was de genadeslag. Al het harde werken was tevergeefs geweest. Maar de coach was tevreden. Meer dan je best kun je niet doen. Kijken wat er komende zondag mogelijk is, de derby tegen favoriet EDN.

16 Net geen stunt van Tuldania in de beker. In Gorinchem tegen tweedeklasser en kampioens-kandidaat GJS lukte het Tuldania net niet om te stunten. Na 90 minuten stond er 3-2 op het scorebord. GTJS had het avontuur tegen Tuldania overleefd. De ploeg speelde op veilig nadat Tuldania 10 minuten voor tijd de aansluitingstreffer maakte. De twee Esbeekse toeschouwers genoten van het schouwspel en de frustratie bij de tegenstander. GJS ging voortvarend uit de startblokken. De ploeg combineerde er volop op los en een dergelijke handelingssnelheid waren de jongens van oranje zwart niet gewend. Het was dus verdedigen geblazen maar centrale verdediger Niels Smolders had zijn verdediging goed staan. En daar waar nodig was stond natuurlijk doelman Rob van den Biggelaar zijn mannetje. Van aanvallen was voorlopig geen sprake al was de eerste kans trouwens voor Tuldania, al na 20 seconden. Het was voorlopig GJS wat de klok sloeg en elk kwartier liep de score op. Het eerste half uur had Tuldania weinig in te brengen en was de ploeg van Fred Smulders niet attent en vaardig genoeg om de tegenstander pijn te doen. Gaandeweg werd dat beter. Met de 3-0 voorsprong bij de rust leek de wedstrijd gespeeld maar toch werd het nog spannend. Tuldania bleek geen kanonnenvoer te zijn. De Esbeekse jongens gingen steeds beter met de situatie om en creëerden zowaar nog kansen ook. En scoorden! Jibbe Soetens zorgde voor het lekkere gevoel van presteren tegen een grote club en even later stond het zelfs 3-2 door Ruud van de Wouw. Winst zat er helaas niet in maar de onzekerheid in de laatste minuten van GJS was tekenend. De wedstrijd om des Keizers baard heeft bij Gorinchem in elk geval geen vertrouwen gekweekt. Wie weet bij Esbeek wel en is het een opmaat tot een grootse prestatie bij koploper DVS in Aalst! We gaan het zien.

17 Gemuts (van onder de muts) Precies een maand geleden Schreef ik over dorpsgenoten in de krant Het leek me wel een keertje leuk Esbekenaren die bekend worden door het land. Het blijft sindsdien echter maar duren Want ook dit keer was het weer raak Ze hebben het daadwerkelijk geflikt Die bekende Esbeekse horecazaak: Dat wat wij al héél lang wisten Is nu dus ook landelijk bekend In Den Bockenreijder staat op nummer één Dat is door de Café-top-100 officieel erkend. De omschrijving die ze geven Die maakt mij plaatsvervangend trots: Gastvrij, met humor en maximale service Een concept dat staat als een rots! Op welk uur van de dag dat je er ook komt: Er is daar altijd volk Dat soms vragend de bordjes of de menukaart leest Op zoek naar één of andere tolk. De teksten staan namelijk in het dialect Gezellige gemoedelijkheid hoort bij den Bok Het is daarom dan ook niet zo vreemd Dat men zo veel klanten trekt en trok. Ik ga daar zelf ook wel gère oan Zeker met mensen die het nog niet kennen Om echte Brabantse sfeer te snuiven En ze zo op zijn Esbeeks te verwennen. De Muts

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 15 11 september 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Drieëndertigste Jaargang nr.: 16 24 sept 2015. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Verslag Sportclub Enschede 1 Markelo 1 Eindstand 3-1 Zondag 18 oktober 2015

Verslag Sportclub Enschede 1 Markelo 1 Eindstand 3-1 Zondag 18 oktober 2015 Verslag Sportclub Enschede 1 Markelo 1 Eindstand 3-1 Zondag 18 oktober 2015 Vandaag een tegenstander van formaat. Eigenlijk de 1 e testcase tegen een ploeg die ook voor de prijzen zal gaan spelen. Aangezien

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

Sponsor van de maand juni In Memoriam. Agenda. 3 e Jaargang, nummer 4, juni 2013

Sponsor van de maand juni In Memoriam. Agenda. 3 e Jaargang, nummer 4, juni 2013 3 e Jaargang, nummer 4, juni 2013 Sponsor van de maand juni 2013 In Memoriam Johan Lammers is niet meer onder ons. Voor iedereen is dit moeilijk te bevatten. Als koormeester nadrukkelijk aanwezig met zijn

Nadere informatie

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 24 maart 2017 26 maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 25 maart Sjoerd Volmer (8) 26 maart Styno Huijkman (5) 26 maart Rosa Walenciak (5) 27 maart Sophie Schouten (8) 27 maart

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Drieëndertigste Jaargang nr.: 10 21 mei 2015. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Inmiddels zetten de ouderlingen en veel andere gemeenteleden zich in om steeds meer plaatsen te maken waar we elkaar kunnen ontmoeten.

Inmiddels zetten de ouderlingen en veel andere gemeenteleden zich in om steeds meer plaatsen te maken waar we elkaar kunnen ontmoeten. In 2018 besloten we als gemeente de opzet van ons pastoraat te veranderen. Naast de vertrouwde huisbezoeken voor mensen die daar behoefte aan hebben, gaan we inzetten op het organiseren van allerlei activiteiten.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF jaargang 10 nr SEIZOEN 2019/2020

NIEUWSBRIEF jaargang 10 nr SEIZOEN 2019/2020 NIEUWSBRIEF jaargang 10 nr. 2 26-09-2019 nieuwsbrief@vvasw.com SEIZOEN 2019/2020 Beste lezers, De herfst heeft zijn intrede gedaan. Op ons complex is daar nog niets van te merken. Alles ziet er nog goed

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3. In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M 2. Van de voorzitter 3. Nevenactiviteiten 4. Wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 4 15-11-2018 SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M De JO12-3M zijn op 10-11-'18 voorzien van

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 13 3 juli 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar!

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar! Subscribe Past Issues Translate RSS Nieuwsbrief SC Valburg zomer 2017 Voeg SC Valburg toe op Facebook Stuur naar een vriend We gaan beginnen! We zitten nog midden in de zomervakantie, maar we gaan eindelijk

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam.

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam. Nr.6 21-04-2008 Finaleronde seizoen 2007-2008, Op 19-04-2008 sporthal Oostervant te Rotterdam. Om 12.00 is de start van de 1 ste wedstrijd in de Oostervant te Rotterdam. Voordat het zover zou zijn had

Nadere informatie

Beste toneelliefhebber,

Beste toneelliefhebber, Open Doekje Rijsbergs Toneel PerronGeluk 20-21 - 22 Maart 2015 Foto: Anko Gils Beste toneelliefhebber, Dit jaar hebben we gekozen voor PerronGeluk. Het stuk handelt over twee kioskhouders die een onderlinge

Nadere informatie

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter 5 juli 2014 Agenda - reminder 6 juli 2014 Zomeravondconcert 19.00 uur 10 juli 2014 Laatste repetitie (afsluiting in De Muziekfabriek) 21.00 uur 25 augustus 2014 Eerste repetitie B-selectie slagwerk 19.30

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 12 19 juni 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Watervolleybal 2017

Nieuwsbrief. Watervolleybal 2017 Nieuwsbrief Seizoen: 2016-2017 editie 3 service Watervolleybal 2017 Zondagochtend 22 januari, iedereen heeft nog wat uit kunnen slapen want om 12.00 werden we verwacht bij zwemschool De Abeel in Someren.

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

Inhoud: Hier naast/onder staat wie er met de prijs vandoor gaat. Verder is er een leuk verslag van U12.

Inhoud: Hier naast/onder staat wie er met de prijs vandoor gaat. Verder is er een leuk verslag van U12. Clubkrant BZ 72 Inhoud: Prijsvraag uitslag Blz. 3 U12 Mix Blz. 4-6 Tips en weetjes Blz. 7 De redactie: Hoi allemaal, We gaan het jaar uit met een nieuwe krant. Met een naam! We zijn nu goed op gang en

Nadere informatie

2010 Op hoop van zegen

2010 Op hoop van zegen Nieuwsbrief mei 2010 2010 Op hoop van zegen Rossenbacker speelt: Op Hoop van Zegen In het weekend van 5 en 6 november 2010 zult u een stukje oudhollandse cultuur zien in de voorstelling Op Hoop van Zegen

Nadere informatie

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen 2013-2014 is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Drieëndertigste Jaargang nr.: 14 16 juli 2015. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

V.V.W. VVW 1 hard onderuit 1 Aftrap 11 dec. nr: 16 Seizoen 2018-2019 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

Rheko info nr mei adres Rheko: website :

Rheko info nr mei adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 39 13-19 mei 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Donderdag: Competitiewedstrijd Rheko B1 Amicitia B1, aanvang 20.00 uur, aanwezig 19.00 uur. 17 05 Opstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 februari 2015

Nieuwsbrief 22 februari 2015 Nieuwsbrief 22 februari 2015 Afgelopen week zijn er een hoop positieve ontwikkelingen bij ons clubje. Waar een klein clubje groot in kan zijn. Afgelopen woensdag heeft ons C elftal er voor gezorgd dat

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

DE VELDHOVENSE REVUE 2016

DE VELDHOVENSE REVUE 2016 DE VELDHOVENSE REVUE 2016 auditie informatiepakket in het theater willen mensen verrast worden, met iets dat ze verwachten Tristan Bernard WELKOM Voor je ligt het auditie informatiepakket van De Veldhovense

Nadere informatie

De toekomst van de training bij FC Oudewater voor Junioren

De toekomst van de training bij FC Oudewater voor Junioren www.survio.com 31-10-2017 11:41:07 Algemeen Enquête naam De toekomst van de training bij FC Oudewater voor Junioren Auteur Hans van Raay Taal Nederlands Enquête URL https://www.survio.com/survey/d/w5e7d4m1r3f9d4m8g

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 maart 2015

Nieuwsbrief 15 maart 2015 Nieuwsbrief 15 maart 2015 Je vraagt je af, kan OFB de euforie van vorige week nog overtreffen. Kan het eerste elftal de reeks van overwinningen voort zetten en houden onze jeugd teams de koppositie. Onze

Nadere informatie

Houts Gemengd Koor. Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Houts Gemengd Koor. Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning Dinsdag 7 juni 2016. Houts Gemengd Koor OPGERICHT 16 MEI 1916 Secretariaat: Hans van Langeveld, Windmolenstraat 62, 5706 AS Helmond tel 0492-520383 mail: h.vanlangeveld@chello.nl Onderscheiden met de Koninklijke

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Januari 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

WILLEM VAN HANEGEM Een voetballer die veel verdriet had door Auke Kok

WILLEM VAN HANEGEM Een voetballer die veel verdriet had door Auke Kok WILLEM VAN HANEGEM Een voetballer die veel verdriet had door Auke Kok WILLEM VAN HANEGEM Geboren: 1944, Breskens Toptijd: 1962-1983 Clubs: Velox, Xerxes, Feyenoord, AZ 67, Chicago Sting, FC Utrecht Positie

Nadere informatie

MAALTIJD AS. ZATERDAG

MAALTIJD AS. ZATERDAG Praatpaal jaargang 21 2 28-05-2013 MAALTIJD AS. ZATERDAG 1 juni: Middellandse sferen in restaurant Het Middelpunt Zaterdag 1 juni is het al de laatste zaterdag van het seizoen - en ODO 1 speelt gezellig

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Beste VvP-leden,

In deze Nieuwsbrief: Beste VvP-leden, Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie. Beste VvP-leden, Na het droeve bericht van het overlijden van Hanny Huntjens (zie onderstaand het 'in memoriam') pakken we met elkaar ook

Nadere informatie

JOHAN CRUIJFF MIJN VERHAAL. in makkelijke taal

JOHAN CRUIJFF MIJN VERHAAL. in makkelijke taal JOHAN CRUIJFF MIJN VERHAAL in makkelijke taal Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen Voorwoord Ik heb geen diploma s. Alles wat ik weet, heb ik in het echte leven geleerd. Ik was twaalf jaar toen

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september Twee wekelijkse uitgave van sc O.M.C. Sportcomplex De Corridor Visserstuin 5 3319 LL Dordrecht Tel. 078-6165811 Fax 078-6226426 Jaargang: 14 Nummer: 02 Datum

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Het allerleukste meisje

Het allerleukste meisje > > 0 0 0 Het allerleukste meisje Er zijn meisjes die het liefst met poppen spelen er zijn meisjes die vaak voor de spiegel staan er zijn meisjes die zich als een bruid verkleden en dan wensen dat ze ooit

Nadere informatie

Zwangerschapsverlof van Corina

Zwangerschapsverlof van Corina 8 april Uit de blauwe groepen.. We hebben het thema familie afgesloten. We hebben genoten van alle leuke familie verhalen, foto s, liedjes, werkjes etc. We hebben veel geleerd over onze families. Tussendoor

Nadere informatie

46e editie Schoolkorfbaltoernooi 2015/2016. PROGRAMMA Vrijdag 15 april

46e editie Schoolkorfbaltoernooi 2015/2016. PROGRAMMA Vrijdag 15 april 46e editie Schoolkorfbaltoernooi 2015/2016 PROGRAMMA Vrijdag 15 april 2016 WWW.KV-KLIMOP.NL Voorwoord Beste deelnemers, Voor het eerst sinds het onstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het toernooi

Nadere informatie

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant.

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. Hallo allemaal, Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. En heb je al ingeschreven voor HET kamp!?

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week NIEUWSBRIEF jaargang 8 nr. 280 week 44 2012 Rabobank Clubkas Campagne (door Nico Grubben) Wat is het? Rabobank Peel en Maas hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen. Vandaag (17 september 2016) stond de 2de bekerwedstrijd op het programma thuis tegen St Sittard/Sve Jo9-4. Na een goede voorbereiding staan onze toppers klaar om aan deze wedstrijd te beginnen. Al vanaf

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39 Bekkerveld2 schiet tekort tegen koploper Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39 kunnen heten. Maar het is Udi 19 en de kampioen van afgelopen seizoen is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Club van 100

Nieuwsbrief Club van 100 Nieuwsbrief Club van 100 Nr.8 /april 2015 Initiatiefnemers Club van 100 Kees Ruyter Adrie Droste Peter Vissie Paul Schroder Henk van Briemen ================================================================

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Locatie : Beukenlaan 8, 5363 RA Velp Secr. : Noordhoek 22, 5375 AS REEK www.kinderboerderijvelp.nl Info : kinderboerderijvelp@gmail.com Rabo : NL64RABO0128 780371 KvK : 17198081 Nieuwsbrief december 2018

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Geplande activiteiten: 2/11: Benjamindag VTTL van 9u30 tot 12u30 Kinderen vanaf het eerste kleuterklasje tot en met het derde leerjaar zijn welkom om spelenderwijs kennis te maken

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 13 / nr 7 2 december De volgende verschijnt op 16 december. Berichten voor de volgende uiterlijk 14 december mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01 28 info@wormerwieken.nl

Nadere informatie

Nieuw Bestuur: Een nieuwe redactie. Ismes Huis Brede Haven TL Den Bosch

Nieuw Bestuur: Een nieuwe redactie. Ismes Huis Brede Haven TL Den Bosch Nieuwsbrief september 2016 Een nieuwe redactie In deze Nieuwsbrief Voorwoord Huub Bijeenkomst samen is leuker Meetingslijst Meer info over hulp op internet en meetings Ontspanning met Geert Gloudemans

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018

In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018 Nr. 16 maandag 18 december 2017 In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018 Belangrijke data Woensdag 20 december: Kerstbuffet Elegaststraat: aanvang

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juni 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Competitie bulletin nr

Competitie bulletin nr Never Out - Houtrust Competitie bulletin nr 2 2010 Van de redactie Waar blijven al die verslagen, dames en heren competitiespelers? Het weer was tot nu toe misschien niet fantastisch maar toch niet alle

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

2 APRIL. Wim, Edmond en Willem staan klaar om op blauw twee af te slaan. Dik hoort er ook bij, maar moest even dit plaatje schieten.

2 APRIL. Wim, Edmond en Willem staan klaar om op blauw twee af te slaan. Dik hoort er ook bij, maar moest even dit plaatje schieten. 2 APRIL 48 deelnemers kwamen opdagen op deze seniorendag. Niemand ondervond kennelijk naweeën van een 1 april-grap. Het was druk aan de wedstrijdtafel van Edmond. De eerste qualifyingwedstrijd van dit

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender Vind jij voetbal leuk? Heb je zin om te bewegen? Samen met andere jongens en meisjes uit de buurt? Kom dan voetballen bij eendracht 30. Onder

Nadere informatie