voor overige zaken :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "voor overige zaken :"

Transcriptie

1 t Kleppermenneke Drieëndertigste Jaargang nr.: juli t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, Internet: Aanleveren kopij: via onze website of mail naar : kopij@kleppermenneke.nl voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl Indien U stukken heeft, die geplaatst moeten worden, lever deze dan uiterlijk vóór zondagavond uur aan. Bij voorkeur via onze website zie bij info en dan bij aanleveren kopij. Alle kopij moet ALTIJD zijn voorzien van naam en telefoonnummer. Anonieme en te laat ingeleverde kopij worden niet geplaatst. De redactie behoudt het recht op het niet plaatsen van artikelen. Abonnement: De kosten hiervan bedragen 11,50 per jaar. Voor abonnees in Hilvarenbeek en Diessen 14,00. Bankrekening-nummer: Rabobank NL65 RABO (vermeld postcode en huisnummer). Bij gebruik maken van een machtiging geldt een korting van 1,50. Voor vragen hierover kunt u terecht bij het redactieadres. Opzeggingen:Vóór 1 oktober voor het nieuwe abonnementsjaar. Ook adreswijzigingen dienen tijdig door gegeven te worden. Advertenties: Kleine advertenties (klepperkes) kunt u afgeven en betalen bij het redactieadres. Kosten vanaf 3,00. Voor bedrijfsadvertenties: zie het redactieadres. Bezorging: Indien u geen Kleppermenneke heeft ontvangen, terwijl u wel abonnee bent, bel dan het redactieadres. Illustratie voorkant: Astrid van Egmond. Tekeningen binnenwerk: kleppermenneke archief.

2 Agenda 19 juli Viering Adrianus geloofsgemeenschap 23 juli Inzamelen restafval 31 juli Inzamelen gft-afval 02 aug Viering Adrianus geloofsgemeenschap 05 aug Inzamelen plasticafval 13 aug Inzamelen restafval 16 aug Viering Adrianus geloofsgemeenschap 21 aug Inzamelen gft-afval 22 aug Ronde van Esbeek 29 sep BBQ de Klapstaarten Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 10 sept. Kopij aanleveren voor zondagavond 6 sept uur. De redactie van t Kleppermenneke wenst iedereen een heel fijne vakantie!!

3 Felicitaties 16 jul Britt Augsburg 16 jul Noor Pasveer 17 jul Danny Dieltjes 20 jul Saskia van Aarle 21 jul Jet van Avendonk 23 jul Roy van Oort 23 jul Sander Hesselmans 24 jul Patricia Bogers 24 jul Koen Wijten 25 jul Wendy Hendrikx 26 jul Ad Hesselmans 26 jul Iboyka Damen 26 jul Marlijn van Gerven 26 jul Pieter vd Biggelaar 26 jul Gert Gerritsen 28 jul Jasper Souwen 28 jul Corne van Dal 29 jul Rien Colsters 31 jul Jan van Dal 01 aug Nomi Roozen 02 aug Bo Op 't Hoog 02 aug Nova Verzeyl 02 aug Femke de Graaf 02 aug Nico Leeijen 03 aug Monique Leijten 04 aug Mirthe Lambregts 04 aug Lucas Norbart 06 aug Zaza Vriens 07 aug Nadie Paulissen 07 aug Sem de Turck 08 aug Dorrit Verzeyl 08 aug Roel van Dommelen 09 aug Jens van den Langenberg 10 aug Mieke de Graaf 10 aug Sander Smolders 10 aug Wim Hesselmans 13 aug Bas Soetens 13 aug Lars van Dommelen 15 aug Rien v.d. Wouw 15 aug Willem v Boxtel 15 aug Diana Viseckkaite 16 aug Piet Hesselmans 17 aug Sjors v d Borne 18 aug Fonsa Smolders 18 aug Lana v Gestel 19 aug Pol Hesselmans 19 aug Reint Pasveer 22 aug Ellen van Dommelen 23 aug Maud Hesselmans 25 aug Pim Hooijer 25 aug Jasper vd Sande 27 aug Eric Gerritsen 27 aug Anne v Heijst 27 aug Wouter Smid 28 aug Chris Verzeyl 29 aug Carla Schepens 29 aug Sam Verzeyl 29 aug Wouter van Boxtel 30 aug Mijke van Gerven 30 aug Sandra van Dal 30 aug Lynn Op 't Hoog 30 aug Michiel van Liere 01 sep Huub Neeleman 03 sep Amber van Gerven 04 sep Martje van Roovert 04 sep Giel Hesselmans 05 sep Ad van Dommelen 05 sep Dorus Smolders 06 sep Mirte Roozen 06 sep Nelleke de Beer 07 sep Paul Lambregts 07 sep Nina van Amersfort 07 sep Thijs de Jongh 08 sep Cees Smolders Van harte gefeliciteerd allemaal!!! Onze redacteur Nico Leeijen wordt 50 jaar!!

4 Duofiets is eindelijk bereikbaar De Wingerdse kinderen hebben zich ingezet voor het project Esbeek toegankelijk voor iedereen. De basisschool heeft haar steentje bijgedragen aan de realisatie van een gemeenschap, waarin iedereen voor elkaar klaar staat. Hoe hebben onze kinderen daar een steentje aan bijgedragen? Door sportief te zijn.ondanks de hitte. Op woensdag 1 juli hebben deze sportievelingen zich van hun beste kant laten zien. Er was natuurlijk gezorgd voor extra drinken, maar ook hebben ouders, opa's en oma's en bekenden de watersproeier op de looproute buiten gezet. Dit alles om de kinderen te verfrissen. Onze dank daarvoor. De kinderen vonden het fantastisch, getuige is het Brabants Dagblad met een mooie foto van Freek en Sep. De knipbeurs hebben jullie heel goed bij de hand gehouden, want al onze Wingerdse sportievelingen hebben een geweldig bedrag bij elkaar gelopen. Heel fijn was het dat Astrid een openingswoordje heeft gehouden en ervoor gezorgd heeft dat de duo fiets naar Esbeek kwam door twee heren bemand namelijk: Lambert en Noud. De retourtocht naar Hilvarenbeek is gemaakt door Myriam en haar zoon Pim. Ook dit is een mooi gebaar van de Esbeekse inwoners om elkaar te ondersteunen. Petje af. Wij als organisatie vonden het een toegevoegde waarde hebben, nu zagen de kinderen waar hun inspanning voor was. De inwendige mens Het bruin café, dat voor deze gelegenheid te vinden was op de speelplaats van de Wingerd, was bijna uitverkocht. Iedereen die een steentje heeft bijgedragen, op welke wijze dan ook. Dank.dank.. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat Esbeek toegankelijk voor iedereen, een fantastisch bedrag kan bijschrijven Het eindbedrag op 7 juli 2015 is: 2180,30 euro Dank aan alle sponsoren en lopers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De organisatie.

5 GGD Hart voor Brabant vaccineert voor tiende jaar gratis tegen hepatitis B op de Tilburgse kermis Maandag 20 juli staat de Tilburgse kermis weer in het teken van Roze Maandag. Dit jaar voor de 25e keer! En ook voor ons is dit een jubileumjaar. De GGD Hart voor Brabant is voor het tiende jaar van de partij om mannen die seks hebben met mannen (MSM) gratis te vaccineren tegen hepatitis B. De GGD-bus staat net als vorig jaar van uur tot uur op de Spoorlaan aan het begin van de kermis. BBQ De Klapstaarten 26 september Buurtvereniging De Klapstaarten organiseert,tegelijk met de burendag, op zaterdag een BBQ. Plaats: in de Heuvelaar. Tijd: ong uur. Adrianus Geloofsgemeenschap Zondag 19 juli om 10.00u Gebedsdienst in den Doel bij Schuttershof. Ingang via Gerrit Kuijperspad. Laus Deo zal de zang verzorgen. Tijdens deze dienst gedenken we Jan Hesselmans voor wie het 1e jaargetijde is. Er zal een kaarsje voor hem worden aangestoken welke na afloop van de dienst door zijn familie mee naar huis mag worden genomen. Ook bidden we voor vader Piet Hesselmans. En voor de overleden familie de Laat en Lambregts. Intenties zijn gratis en kunnen worden opgegeven bij Ellen van Gerven, tel of voor aanvang van de dienst ter plaatse. OUD Papier inleveren Zaterdag 1 aug. En 6 sept Op het dorpsplein Tussen 9.00 en uur Oranje vereniging Esbeek

6 Tentoonstelling: Dorsen in de schuur en op het land. Aquarellen en tekeningen van Andreas Schotel ( ) Van 18 juli t/m 11 oktober 2015 is in het Andreas Schotel Museum een tentoonstelling ingericht rondom aquarellen en tekeningen van Andreas Schotel ( ), die het (winter)dorsen in beeld brengen. Graficus Andreas Schotel komt ieder jaar in de zomer vanuit Rotterdam naar Esbeek om er vanaf 1924 in zijn buitenverblijf de Schuttel in een andere omgeving te kunnen werken. Tussen de boeren tekent hij hun werkzaamheden op het land. Aanvankelijk is de boerenarbeid zoals uit zijn etsen blijkt, in hoofdzaak handwerk, maar in de naoorlogse periode komt als vanzelf de mechanisatie in zijn werken naar voren. Het dorsen is altijd een karwei geweest, dat in de winterperiode handmatig aangepakt werd. Met de opkomst van maaidorsmachines kan het hele proces van maaien, dorsen en schonen in één gang geschieden dat tegelijkertijd bij het oogsten in augustus kan gebeuren. In de Tweede Wereldoorlog zijn Schotel en zijn familie in 1944 niet naar Rotterdam kunnen terugkeren. De familie verblijft bij de familie Timmermans aan de Groenstraat. Zo heeft hij het dorsen o.a. bij Frans van Antwerpen in de schuur geobserveerd. In de jaren 1950 heeft hij de dorskast op het land talloze malen met alle mensen eromheen getekend om vat op het thema en het proces te krijgen. Hij heeft ze gebruikt om het onderwerp in reeksen etsen op zijn atelier te kunnen uitwerken. Op sommige werken is tevens de hooiberg in de vorm van een paraplu voor de opslag van hooi of gedroogd gras zichtbaar. De geëxposeerde tekeningen en aquarellen die veelal met oog voor details zijn uitgewerkt, vormen een kwalitatief boeiend onderdeel van zijn uitgebreid oeuvre.

7 Aan De Keukentafel met Lia Ligtvoet Het ondernemen zit bij de familie van Hans en Lia Ligtvoet in het bloed. De ouders van Hans en Hans zelf bekend van Ligtvoet schoenen in Moergestel, ouders van Lia van de horeca in sportgelegenheden in Tilburg, Lia (52) van maar liefst drie lingeriewinkels van Livera in Brabant, en onlangs zijn de zonen Jeff en Mike ook in de ondernemers voetsporen getreden: Jeff runt een winkel 'runners world' in Oss en Mike is aan de slag gegaan als zelfstandige ondernemer in de machinebouw onder de naam MACH 3. Paard van Sinterklaas Lia groeide samen met haar broer op in Tilburg in de wijk Korvel. Als jonge meid hielp ze haar ouders mee in de horeca. Ik denk dat daar mijn liefde voor het omgaan met mensen is ontstaan, zegt zij. Ook bezat Lia liefde en aandacht voor dieren, met name het paard. Mijn opa had pony's lopen in de wei. Daar kon je mij vaak vinden. Ik was een echt paardenmeisje. Ik reed M2 dessuur, L-springen en Z-achttal. Als mijn vader mij weer ophaalde na een concours zwaaide ik al vanuit de verte trots met mijn beker in de lucht. Jarenlang had ik bovenaan mijn verlanglijstje voor Sinterklaas een paard staan en uiteindelijk kreeg ik mijn eerste eigen paard. Hij heette 'Patrick', ik weet het nog zo goed. Lia was toen 12 jaar oud. Mooi plekje op Tulder In de paardenmanege in Riel leerde zij later de Moergestelse Hans Ligtvoet kennen. Lia voelde zich minder een 'stadse' en vond het fijn om in Moergestel te gaan wonen. Beide zonen zijn daar geboren. Mijn ouders gingen in Esbeek wonen vanwege de ruimte voor de paarden die wij samen bezaten. Om er dichterbij te zijn reisden wij mijn ouders achterna en gingen wonen in de Oude Trambaan. Sinds 10 jaar wonen wij op een heel mooi plekje op Tulder. Ons huis is van oorsprong een oude boswachters woning op een hectare grond.

8 Wij zochten een woning met ruimte voor de paarden, omdat mijn ouders gingen verhuizen naar Poppel. Ook wilden wij graag in Esbeek blijven, omdat wij het een heel prettig dorp vinden, iedereen kent en helpt elkaar. Dat viel me al op toen onze kinderen nog op de basisschool zaten. Dat is heel bijzonder. Met wedstrijdrijden is Lia drie jaar geleden gestopt. Zij rijdt nu nog voor haar plezier. Momenteel lopen er vier merries aan huis waarvan er twee gebruikt worden voor de fokkerij. Deze twee hebben nu een veulen. De andere twee genieten van hun oude dag. Drie Liverawinkels: Als dierenvriend haalde Lia haar diploma hondentrimster. Ze had in Tilburg een eigen salon. Het trimmen hield zij na vijf jaar voor gezien en ging aan de slag in de schoenwinkel van Hans in Moergestel. Daarna kwam zij terecht bij Livera, ze kreeg de smaak te pakken en ondertussen is Lia eigenaresse van drie Liverazaken: in Roosendaal, Tilburg en Den Bosch. 2012: Moeder Cleopatra Utopia met veulen Hummer Utopia dat op een veulenveiling in Borculo is verkocht. Momenteel loopt bij Cleopatra een nieuw veulentje aan haar voet Lees verder op de volgende pagina

9 Het is best hectisch en hard werken, maar het is mijn passie, en dan gaat het als vanzelf. Lingerie vind ik een mooi product, specialistisch en een echt vrouwending. Als klanten tevreden en blij de deur uitgaan geeft mij dat veel voldoening. Weet je, veel vrouwen moeten even letterlijk die drempel bij ons over om een soort van schaamte te overwinnen. Vrouwen kunnen opzien tegen het passen van bijvoorbeeld een bh. Wat opvalt is dat zij heel snel hun minpunten opsommen bij de paskamer. Wij proberen daar als team een positieve draai aan te geven en het vertrouwen van de klant te winnen. Respect voor ieders lichaam. Het vrouwen ideaal beeld, zoals in de media wordt geschetst, en waar vrouwen menen aan te moeten voldoen, bestaat gewoon niet. Mijn motto is dan ook: gewoon blijven wie je bent. Muzikaal verzoeknummer: 'Hurry love' van Phil Collins. Dat nummer herinnert mij aan onze verkeringstijd in Den Boogaard in Moergestel.

10 Tuberculose bij een medewerker van NedTrain Componentenbedrijf in Berkel Enschot Bij een medewerker van NedTrain Componentenbedrijf is medio juni besmettelijke longtuberculose vastgesteld. De medewerker is direct geïsoleerd om verdere verspreiding te voorkomen en is gestart met een medicijnenkuur. In overleg met het management wordt bekeken met welke medewerkers de betreffende medewerker contact heeft gehad. De GGD Hart voor Brabant start, zoals gebruikelijk, bij hen een contactonderzoek. Contactonderzoek Het contactonderzoek gaat volgens het zogenaamde ringprincipe. In de eerste ring onderzoekt de GGD de personen die het meest intensief contact met de betrokkene hebben gehad. Afhankelijk van de resultaten wordt het onderzoek uitgebreid met de minder intensieve contacten, de tweede ring. De GGD start met het onderzoeken van de collega's waarmee het meest intensief contact is geweest, zij ontvangen automatisch een oproepbrief. Het onderzoek bestaat uit een röntgenfoto van de longen en/of een Mantoux-test, een prikje in de onderarm dat twee dagen later wordt afgelezen. Voorlichting Op 02 juli heeft er een voorlichting plaatsgevonden voor alle medewerkers van het bedrijf. Het contactonderzoek start zo spoedig mogelijk. Tuberculose Tuberculose is een infectieziekte. De bacterie is overdraagbaar als iemand met open longtuberculose de bacterie uithoest en een ander de bacterie inademt. De kans is dan 10% dat deze persoon de ziekte tuberculose krijgt. Een medicijnbehandeling kan dit voorkomen. Tuberculose is tegenwoordig goed te behandelen. Meer informatie? Meer informatie over tuberculose is te vinden op Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de GGD Hart voor Brabant, via tel:

11 Ronde van Esbeek Zaterdag 22 augustus gaan we alle sportieve waterratten van Esbeek weer uitdagen voor de Ronde van Esbeek. Wederom met een nieuw concept voor de strijd om de felbegeerde titel: Winnaar Ronde van Esbeek Tijdens de competitie kan er weer genoten worden van heerlijke salades en een goed stuk vlees van de BBQ. De poolparty na de competitie blijft ongewijzigd! Samen een lekker pilsje drinken op de goede afloop! Deelnemers kunnen zich aanmelden in teams van 4 personen via de site, Kom maar op als je durft! Met vriendelijke groet, Namens KPJ Esbeek. Voor informatie over adverteren in t Kleppermenneke Bel het redactiedres: De Klapstaarten 11, 5085 GA ESBEEK Tel:

12 Foto s Sponsorloop BS De Wingerd Voor meer, zie onze WEBSITE: menu Extra.

13 Gemuts (van onder de muts) De musical die zit er op Dus de vakantie kan beginnen De kinderen zijn de komende zes weken thuis Zijn ze dan buiten of alleen maar binnen? In deze tijd van multimedia en glasvezelkabel Lijkt het binnen zijn de overhand te krijgen Toch hoop ik dat de Esbeekse kinderen Vooral ook naar het buiten spelen neigen. En als je ze dan iets spannends wilt bieden Kun je natuurlijk naar een attractiepark gaan Om daar het grootste deel van de dag In een gigantische wachtrij te moeten staan. Misschien moet je het dichter bij huis gaan zoeken En af en toe lekker met de kids de bossen in Er valt in onze omgeving nog genoeg te ontdekken Gebruik de natuur om ons heen als gastgezin: Ga op zoek naar planten en of dieren Die je door even te speuren zo maar vinden kunt Er zijn reeën en heel veel verschillende vogels En hier en daar ook nog op de heide een rund. Je kunt zelfs een GPS-route volgen Op zoek naar schatten in onze natuur Of bij de konijnenbunker een spannend verhaal vertellen Over stropers en de oorlog en dat is helemaal niet duur. Rondom Esbeek zijn prachtige paadjes te bewandelen Voor je het weet beland je dan aan de grens Je kunt daar zelfs op een vlonder vrij overnachten Dat is toch de ultieme droom van ieder avontuurlijk klein mens? PRETTIGE VAKANTIE. De Muts

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 13 3 juli 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 15 11 september 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Dertigste Jaargang nr.: 13 21 juni 2012. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Felicitaties. Hebt u iets te vieren of wilt u iemand feliciteren laat het dan weten, op het redactie adres. Wij feliciteren deze keer:

Felicitaties. Hebt u iets te vieren of wilt u iemand feliciteren laat het dan weten, op het redactie adres. Wij feliciteren deze keer: t Kleppermenneke Achtentwintigste Jaargang nr.: 15 29 juli. 2010. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Drieëndertigste Jaargang nr.: 16 24 sept 2015. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 12 19 juni 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Drieëndertigste Jaargang nr.: 10 21 mei 2015. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 1 september Kopij aanleveren voor zondagavond 28 aug uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 1 september Kopij aanleveren voor zondagavond 28 aug uur. t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Eenendertigste Jaargang nr.: 15 29 augustus 2013. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Kalender. Schoolnieuws

Kalender. Schoolnieuws Nieuwsbrief 9; 13 juni 2018 Kalender maandag 18-06-18 Sportdag groep 6/7 dinsdag 19-06-18 Sportdag groep 7/8 en 8 woensdag 20-06-18 Buurtteam donderdag 21-06-18 vrijdag 22-06-18 23-06-18 24-06-18 maandag

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op do10 sept. Kopij aanleveren voor zondagavond 6 sept uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op do10 sept. Kopij aanleveren voor zondagavond 6 sept uur. t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag Paasviering Op donderdag 29 maart hielden we een mooie Paasviering in de Sypekerk. Dominee Ploeger vertelde over Witte Donderdag en Goede Vrijdag, over de kruisiging en opstanding van Jezus en gaf de kinderen

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen..

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen.. In de Kijker April 2018 Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Vanmorgen zijn de kinderen van groep 1 en 2 op schoolreis gegaan. Een spannende gebeurtenis! Alle kinderen konden een plekje

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Oktober Maandag 16 Oktober Kienen Woensdag 18 Oktober Donderdag 19 Oktober 20.

Agenda Het Korennieuws Oktober Maandag 16 Oktober Kienen Woensdag 18 Oktober Donderdag 19 Oktober 20. Agenda 2017 Het Korennieuws Oktober 2017 Maandag 16 Oktober 20.30 Kienen Woensdag 18 Oktober 10.00-15.00 Donderdag 19 Oktober 20.00 Kaarten Pompoenen snijden Zaterdag 21 Oktober 19.30 Spooktocht Vrijdag

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Dertigste Jaargang nr. 14 16 augustus 2012. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Sport4Kids Even voorstellen Sponsorloop Wist je dat... Van de directie Beste ouders / verzorgers en leerlingen,

Nadere informatie

Kisveldnieuws. Afscheid juf Gerdien. Afscheid Daniek, Nicole, Kim, Anne, Jur, Roland, Timo en Tom. Jaargang 30 nr. 18, 8 juli 2016

Kisveldnieuws. Afscheid juf Gerdien. Afscheid Daniek, Nicole, Kim, Anne, Jur, Roland, Timo en Tom. Jaargang 30 nr. 18, 8 juli 2016 Kisveldnieuws Jaargang 30 nr. 18, 8 juli 2016 www.kisveldvco.nl Afscheid juf Gerdien Na 25 jaar Kisveld begint Gerdien aan een nieuw avontuur. Gerdien gaat werken op de Willem van Oranje in Enschede. Agenda:

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Drieëndertigste Jaargang nr.: 3 12 februari 2015.

Drieëndertigste Jaargang nr.: 3 12 februari 2015. t Kleppermenneke ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27.

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. Beste ouders, Een vroeg Journaal deze week, in verband met het vrije Hemelvaartweekend. Heel speciale aandacht vandaag voor de lancering van de NIEUWE

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 27 oktober Beste ouders/verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 27 oktober Beste ouders/verzorgers, NIEUWSBRIEF Vrijdag 27 oktober 2017 Beste ouders/verzorgers, Hopelijk hebben jullie net zo genoten van de herfstvakantie als wij! Wat een prachtig weer was het. Afgelopen maandag zijn we weer gestart en

Nadere informatie

2 maart 2018 Nummer 12

2 maart 2018 Nummer 12 2 maart 2018 Nummer 12 Inhoud: Factsheet 2017 Muziek maken Carnaval Techniekdag Verkeerstuin 2018 Nationale Daltondag 21 maart Ziekte van Lyme/ Actie voor Tommy Vervangingen Leer muziek maken in 6 workshops!

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Inhoud van de Tierelier Info. Een impressie van de vele knutselwerken. Tip telefoonnummer De Grote Lier. Schoolmaatschappelijk werk

Inhoud van de Tierelier Info. Een impressie van de vele knutselwerken. Tip telefoonnummer De Grote Lier. Schoolmaatschappelijk werk Inhoud van de Tierelier Info Pag. 2 Pag. 3 Pag. 6 Taart op De Grote Lier Een impressie van de vele knutselwerken Goed nieuws van Ans Tip telefoonnummer De Grote Lier Schoolagenda Schoolmaatschappelijk

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 11 5 juni 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Drieëndertigste Jaargang nr.:21 3 december 2015. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

PRIKBORDje. Jaargang

PRIKBORDje. Jaargang Onderwerpen Agenda Ouder(-kind-)gesprekken Zoen en Zoefzone 11 december Wereldlichtjesdag Voorleeswedstrijd unit 3 Gastlessen korfbal Sinterklaas Kerstviering Onderzoek doen in unit 2 Herfstwandeling Verjaardagen

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand!

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand! STAL T REELAER NIEUWSBRIEF Interessante informatie: De nieuwe cross hindernissen zijn inmiddels in gebruik genomen. Op 17 april is het lente concours. Nog niets te doen in de mei vakantie? Kijk op pagina

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 BAHURIM Wij, groep 7/8, zijn 6 november naar het Bahurim geweest. De lessen die wij gevolgd hebben zijn frans & geschiedenis. Bij frans: Bij frans gingen wij een spel doen. We

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats t Talent december 2018 Nieuwsbrief Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats Voorwoord Beste Ouder(s)/verzorger(s), 2018 Zit er al weer bijna op.

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief. Weekbrief 16

Paulus-Weekbrief. Weekbrief 16 us-weekbrief Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor us-weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2015-2016 Week 51 Weekbrief 16 schoolschaatsen

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

t Korenpraatje Namens de directie en het team Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda

t Korenpraatje Namens de directie en het team Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Nieuwsbrief van vrijdag 22 december 2017 nummer: 8 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 8 januari 2018 Haarcontrole 19 januari 2018 Open

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Dertigste Jaargang nr.: 15 30 aug. 2012. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 2 t/m 15 mei Meivakantie 10 mei Moederdag

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2018

Nieuwsbrief nr juni 2018 Nieuwsbrief nr. 20 28 juni 2018 Kalender Do 28 juni Musical groepen 8 Do 5 juli Laatste (extra) nieuwsbrief van dit schooljaar Vr 6 juli Laatste schooldag: kinderen zijn om 12.00 uur vrij Vonderwijs Wordt,

Nadere informatie

INFO voor Ouders. Schooljaar NR. 2 6 september 2018

INFO voor Ouders. Schooljaar NR. 2 6 september 2018 INFO voor Ouders Schooljaar 2018-2019 - NR. 2 6 september 2018 In deze info: - Voorstellen Marjan van Eijk - Voorstellen Jeroen Smits - Afsluiting Duik met een boek de zomer in - Vertrouwenspersoon - Paul

Nadere informatie

In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018

In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018 Nr. 16 maandag 18 december 2017 In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018 Belangrijke data Woensdag 20 december: Kerstbuffet Elegaststraat: aanvang

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

nummer 17 7 mei 2018

nummer 17 7 mei 2018 nummer 17 7 mei 2018 Beste ouders, Vandaag is mijn eerste werkdag als directeur van Het Molenveld. Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken mij kort aan u voor te stellen. Mijn naam is Minke Westra,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september Twee wekelijkse uitgave van sc O.M.C. Sportcomplex De Corridor Visserstuin 5 3319 LL Dordrecht Tel. 078-6165811 Fax 078-6226426 Jaargang: 14 Nummer: 02 Datum

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria 8 juli 2015 - nummer 14 Bedankt Na onze oproep om gespaarde jumbo boeken punten in te leveren hebben we voor alle groepen een leuk aantal boeken kunnen kopen! Bedankt voor jullie medewerking! Speeltuindag

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 15 jaargang 14 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl Beste ouders, verzorgers, vragenlijst Maandag 15 april krijgt u de digitale

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8 Nieuwsbrief 2018-2019 Juni 2019 Nr. 18 Jenaplan Afgelopen woensdag heeft juf Margreet haar diploma stamgroepleidster gekregen. Ze gaf een presentatie van haar meesterstuk. Ze deed dit door middel van muziek.

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op Donderdag 15 juli. Kopij aanleveren voor zondagavond 11 juli uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op Donderdag 15 juli. Kopij aanleveren voor zondagavond 11 juli uur. t Kleppermenneke Achtentwintigste Jaargang nr.: 13 1 juli 2010. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 6 27 maart 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs Dr Jan de Quay Optimus primair onderwijs 7-2014 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 7-2014 De Bijblijver stond gepland voor woensdag 17 december, echter vandaag is er al informatie die we u willen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Inhoud. Agenda. @korenaer. Nummer 7 28-11-2014. Schooljaar 2014-2015. Grindlaan 6 5345 TA Oss Postbus 465 5340 AL Oss 0412-691605.

Inhoud. Agenda. @korenaer. Nummer 7 28-11-2014. Schooljaar 2014-2015. Grindlaan 6 5345 TA Oss Postbus 465 5340 AL Oss 0412-691605. @korenaer Nummer 7 28-11-2014 Grindlaan 6 5345 TA Oss Postbus 465 5340 AL Oss 0412-691605 Schooljaar 2014-2015 Agenda Groep Datum Wat Groep 5B 01-12 Bezoek Muzelinck Groepen 3 t/m 8 04-12 Kinderen leveren

Nadere informatie

naam: mijn agenda derde graad

naam: mijn agenda derde graad naam: mijn agenda klas: derde graad nr.: Dit ben ik Ik ben Mijn adres is Ik ben geboren op / / Tel./gsm: E-mail: Mijn mama/papa is Tel./gsm: E-mail: Mijn mama/papa is Tel./gsm: E-mail: Mijn tweede adres

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier INFOOTJE NR. 07 Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015 Agenda Zaterdag 12 december Oud papier Donderdag 17 december 13.15 uur: kerststukjes maken samen met opa s en oma s 17.00 19.00 uur: kerstdiner

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 17 12-mei-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 11 mei juf Jolanda 30 mei Sijda de Vegt (gr. 7) Allemaal van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

STICHTING KOM IN MIJN TUIN Nieuwsbrief zomer 2017

STICHTING KOM IN MIJN TUIN Nieuwsbrief zomer 2017 View this email in your browser STICHTING KOM IN MIJN TUIN Nieuwsbrief zomer 2017 Zomer in volle gang! Het is weer zover: de schoolvakanties zijn begonnen op vrijdag 21 juli... de kindertuinen en generatietuinen

Nadere informatie

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee INFOBULLETIN juni 2015 Belangrijke data 28 mei 29 mei 02 juni 04 juni 05 juni 09 juni 10 juni 11 juni 12 juni 16 juni 19 juni 26 juni Ouderklankbordgroep Schriften mee Sportdag groep 5-6 MR-vergadering

Nadere informatie

Publieksjaarverslag Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand

Publieksjaarverslag Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand Publieksjaarverslag 2011 Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand Op het Rijtven gaat van alles gebeuren. In 2011 werden alle kabels en

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 26, aflevering 9 4 januari 2016 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 26, aflevering 9 4 januari 2016 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 26, aflevering 9 4 januari 2016 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF DIGITAAL De nieuwsbrief verschijnt uitsluitend digitaal; een papieren

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school OBS De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief februari 2015 Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

tuberculose en contactonderzoek

tuberculose en contactonderzoek tuberculose en contactonderzoek Inhoudsopgave p. 3 Waarom ontvangt u deze folder? Meedoen is belangrijk! p. 4 Belangrijk om te weten over tuberculose p. 5 Word ik nu ziek p. 6 Contactonderzoek: meedoen!

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Belangrijke data: 6 mei start nieuwe denkgewoonten 14 mei koffieuurtje voor ouders 17 mei groep 1-2D bezoekt kinderboerderij 17 mei groep 8 bezoekt Verzetsmuseum 20 mei groep 1-2B

Nadere informatie