Voor gebruik met multifunctionele printers (MFP's) met Xerox ConnectKey Technology

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor gebruik met multifunctionele printers (MFP's) met Xerox ConnectKey Technology"

Transcriptie

1 Xerox App Gallery-app Snelstartgids 702P03997 Voor gebruik met multifunctionele printers (MFP's) met Xerox ConnectKey Technology Gebruik de Xerox App Gallery-app voor het vinden van apps voor nieuwe functies of mogelijkheden voor uw multifunctionele printers (MFP's) met ConnectKey. Met de App Gallery-app hebt u rechtstreeks toegang tot apps die uw productiviteit kunnen verbeteren, werkstromen eenvoudiger kunnen maken, belangrijke bedrijfsgegevens kunnen overbrengen en de algehele gebruikerservaring kunnen verbeteren. Aanvullende informatie en aanwijzingen voor de Xerox App Gallery-app vindt u in de Gebruikershandleiding Xerox App Gallery. Raadpleeg de koppeling voor online Help en documentatie aan het einde van deze handleiding. TIP Voor het gebruiken van de Xerox App Gallery-app moet aan de volgende vereisten worden voldaan: Voor MFP's is een netwerkverbinding vereist. - Voor ConnectKey-apps is communicatie tussen de MFP en internet vereist. Voor installaties waarbij voor verbinding met internet een proxyserver vereist is, raadpleegt u de beheerdershandleiding van uw MFP met ConnectKey voor aanwijzingen voor het configureren van de proxyserver. - Als de MFP wordt gebruikt met een oplossing die op een plaatselijke server wordt gehost (binnen een firewall) en er een proxyserver ingeschakeld is, moet er voor beide oplossingen een proxyserveruitzondering op de MFP worden ingesteld. Voorbeelden zijn: Xerox Mobile Print Solution, Xerox Printsafe Software, Nuance AutoStore, Xerox Scan to PC Desktop, Nuance ecopy ShareScan en Equitrac. De MFP moet met de software voor MFP's met 2016 ConnectKey Technology worden uitgerust. MFP's moeten Xerox Extensible Interface Platform (EIP) versie 3.5 of hoger hebben. SSL-certificaten zorgen voor beveiligde overdracht van persoonlijke en gevoelige gegevens over netwerkverbindingen. Als validatie van SSL-certificaten uitgeschakeld is, is de beveiligde overdracht van persoonlijke of gevoelige informatie kwetsbaar. Doorgaans wordt het daarom aanbevolen Verify server certificates (Servercertificaten verifiëren) op uw MFP in te schakelen, al kan dit problemen met andere applicaties veroorzaken. Raadpleeg voor meer informatie de Xerox App Gallery Online Support op

2 Methoden voor het verkrijgen van de Xerox App Gallery-app Er zijn twee methoden voor het verkrijgen van de Xerox App Gallery-app: De Xerox App Gallery-app is al vooraf op de multifunctionele printer (MFP) geïnstalleerd: Standaard wordt de app Xerox App Gallery vooraf geïnstalleerd en komt deze beschikbaar op alle MFP's met de software voor MFP's met 2016 ConnectKey Technology. - Gebruikers hoeven deze niet handmatig via de Xerox App Gallery te downloaden en installeren. - Standaard is de app op de MFP gereed voor gebruik. De Xerox App Gallery-app vanuit de webportaal van de Xerox App Gallery downloaden: - Ga naar de webportaal van de Xerox App Gallery op: - Gebruikers moeten een App Gallery-account hebben om zich bij de webportaal van de Xerox App Gallery aan te melden en de Xerox App Gallery-app te downloaden en installeren. Raadpleeg de Gebruiksaanwijzing Xerox App Gallery voor aanwijzingen voor het installeren van apps via de webportaal van Xerox App Gallery. Gebruik de koppeling uit de Online Help en documentatie voor het downloaden van de handleiding. Een account maken Als u al een bestaande Xerox App Gallery-account hebt, gaat u naar Aanmelden bij uw App Gallery-account. 1. Selecteer het pictogram Xerox App Gallery op het thuisscherm van de MFP. 2. Selecteer Request an Account (Een account aanvragen) in het venster voor het aanmelden bij of aanvragen van een App Gallery-account. Het venster Request an Account (Een account aanvragen) wordt weergegeven. 3. Raak het veld Enter your address (Voer uw adres in) aan. Het toetsenbord op het scherm wordt weergegeven. 4. Voer een geldig adres in en raak Enter op het toetsenbord op het scherm aan. 5. Selecteer OK. De accountmelding Instructions for creating an account have been sent to the address provided (Aanwijzingen voor het maken van een account zijn naar het ingevoerde adres verzonden) wordt weergegeven. 6. Selecteer Close (Sluiten) om terug te gaan naar het venster voor het aanmelden bij of aanvragen van een App Gallery-account. 7. Open de account voor het adres dat u voor Xerox App Gallery hebt ingevoerd.

3 8. Open de Xerox App Gallery Account Request (Accountaanvraag Xerox App Gallery) en selecteer de URL-koppeling voor het maken van een account. Door het webportaal van de Xerox App Gallery wordt de URL geopend en worden de voorwaarden van de App Gallery weergegeven. 9. Lees en accepteer de gebruiksvoorwaarden. 10. Ga met Agree (Akkoord) verder met het maken van een account. 11. Voer gegevens in de vereiste velden in: User ID (Gebruikersnaam) Password (Wachtwoord) Confirm Password (Wachtwoord bevestigen) First and Last Name (Voor- en achternaam) Company Name (Bedrijfsnaam) Adres (Street, City, State / Province, Postal (Straat, Stad, Provincie, Postcode)) Country (Land) 12. Selecteer OK. Nadat de account is gemaakt, wordt de melding Your account has been activated. You can now login. (Uw account is geactiveerd. U kunt u nu aanmelden) weergegeven. 13. Ga naar de MFP terug en meld u bij uw Xerox App Gallery-account aan, en ga verder met Aanmelden bij uw App Gallery-account. Aanmelden bij uw App Gallery-account 1. Selecteer het pictogram van de Xerox App Gallery-app op het thuisscherm van de MFP. Het venster voor het aanmelden bij of aanvragen van een App Gallery-account wordt weergegeven. 2. Voer bij User Name de gebruikersnaam van uw account in met het toetsenbord op het scherm. 3. Voer bij Password het wachtwoord van uw account in met het toetsenbord op het scherm. 4. Raak Enter op het toetsenbord op het scherm aan. 5. Selecteer Log In (Aanmelden). De App Gallery wordt weergegeven. Een nieuwe app installeren vanuit de Xerox App Gallery-app Voor de volgende procedure wordt aangenomen dat er door een beheerder van de multifunctionele printer (MFP) een App Gallery-account is gemaakt, en dat de accountaanmeldgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) zijn opgeslagen. Met de opgeslagen beheerdersaanmeldgegevens hebben alle MFP-gebruikers toegang tot de app Xerox App Gallery, zonder dat zij zich met afzonderlijke aanmeldgegevens moeten aanmelden.

4 Raadpleeg de Gebruiksaanwijzing Xerox App Gallery voor aanwijzingen voor het installeren van apps via de webportaal van Xerox App Gallery. Online Help en documentatie biedt een koppeling voor het downloaden van de handleiding. 1. Selecteer het pictogram van de Xerox App Gallery-app op het thuisscherm van de MFP. 2. Doorloop de apps met de knoppen Pagina naar links/rechts onderop het App Gallery-scherm. 3. Selecteer Install (Installeren) voor de gewenste app. Het dialoogvenster License Agreement (Licentieovereenkomst) wordt weergegeven. Als de app eerder geïnstalleerd is en er een nieuwe versie beschikbaar is, wordt de knop als Update (Bijwerken) weergegeven. 4. Selecteer Agree (Akkoord). Het installatieproces start. Als het installeren van de app niet lukt, wordt Install (Installeren) opnieuw weergegeven. Selecteer Install (Installeren) om het installatieproces opnieuw te proberen. 5. Raak Exit (Afsluiten) aan voor het afsluiten van de Xerox App Gallery-app. Beheerdersprocedures multifunctionele printers (MFP's) BELANGRIJK De volgende procedures kunnen alleen worden uitgevoerd door iemand met beheerdersrechten voor de multifunctionele printer (MFP), die als beheerder op de MFP is aangemeld. MFP's kunnen meerdere beheerders hebben. Gebruikers zonder beheerdersrechten moeten voor het uitvoeren van een of meer van deze procedures contact opnemen met een beheerder. Aanmeldgegevens voor App Gallery-accounts opslaan Deze procedure geeft aanwijzingen voor het opslaan van App Gallery-accountaanmeldgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) in de Xerox App Gallery-app. Door deze accountaanmeldgegevens op te slaan, hebben gebruikers van een multifunctionele printer automatisch toegang tot de Xerox App Gallery-app, zonder dat deze zich met aparte accountaanmeldgegevens hoeven aan te melden. Alleen iemand met MFP-beheerdersrechten die als beheerder op de multifunctionele printer (MFP) is aangemeld, kan deze procedure uitvoeren. MFP's kunnen meerdere beheerders hebben. Als u geen beheerder van de MFP bent, neemt u voor hulp contact op met een MFP-beheerder. 1. Meld u op het thuisscherm van de MFP aan als beheerder. 2. Selecteer het pictogram Xerox App Gallery App op het thuisscherm van de MFP. Het aanmeldvenster voor App Gallery wordt weergegeven.

5 3. Voer met het toetsenbord op het scherm uw gebruikersnaam in het veld Enter User ID in. 4. Voer met het toetsenbord op het scherm uw wachtwoord in het veld Enter Password in. 5. Raak Enter aan op het toetsenbord op het scherm. 6. Selecteer Log In (Aanmelden). Er wordt een dialoogvenster weergegeven met de vraag Do you want these login credentials to be used for others to access App Gallery? (Wilt u deze aanmeldgegevens door anderen laten gebruiken voor het aanmelden bij App Gallery?). 7. Raak Use Credentials (Aanmeldgegevens gebruiken) aan. De aanmeldgegevens worden opgeslagen en App Gallery wordt weergegeven. Alle MFP-gebruikers worden automatisch aangemeld en hebben toegang tot App Gallery na het selecteren van de Xerox App Gallery-app. Aanmeldgegevens voor App Gallery-accounts wijzigen Gebruik deze procedure voor het wijzigen van de opgeslagen aanmeldgegevens voor App Gallery-accounts (gebruikersnaam en wachtwoord). Alleen iemand met MFP-beheerdersrechten die als beheerder op de multifunctionele printer (MFP) is aangemeld, kan deze procedure uitvoeren. MFP's kunnen meerdere beheerders hebben. Als u geen beheerder van de MFP bent, neemt u voor hulp contact op met een MFP-beheerder. Voor deze procedure wordt aangenomen dat er door een beheerder van de multifunctionele printer (MFP) een App Gallery-account is gemaakt, en dat de accountaanmeldgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) zijn opgeslagen. Voor het wijzigen van de opgeslagen aanmeldgegevens is een geldige App Gallery-account vereist. 1. Meld u op het thuisscherm van de MFP aan als beheerder. 2. Selecteer het pictogram Xerox App Gallery App op het thuisscherm van de MFP. Het aanmeldvenster voor App Gallery wordt weergegeven. 3. Selecteer de knop Settings (Instellingen) van het App Gallery-scherm. De knop Settings (Instellingen) is het tandwielpictogram naast de knop Exit (Afsluiten) bovenin het scherm. Het instellingenvenster wordt weergegeven. 4. Voer met het toetsenbord op het scherm een nieuwe gebruikersnaam in. De oude gebruikersnaam wordt verwijderd en door de nieuwe gebruikersnaam vervangen. 5. Voer met het toetsenbord op het scherm het wachtwoord voor de nieuwe App Gallery-account in. Het oude wachtwoord wordt verwijderd en door het nieuwe wachtwoord vervangen. 6. Raak OK aan bovenin het scherm. Er wordt een dialoogvenster weergegeven met de vraag Do you want these login credentials to be used for others to access App Gallery? (Wilt u deze aanmeldgegevens door anderen laten gebruiken voor het aanmelden bij App Gallery?). 7. Raak nogmaals OK aan bovenin het scherm. 8. Raak Use Credentials (Aanmeldgegevens gebruiken) aan. De aanmeldgegevens worden opgeslagen en App Gallery wordt weergegeven. Als u No (Nee) selecteert en de aanmeldgegevens niet worden opgeslagen, blijven de eerder opgeslagen aanmeldgegevens voor App Gallery behouden.

6 Aanmeldgegevens voor App Gallery-accounts verwijderen Gebruik deze procedure voor het verwijderen van de opgeslagen aanmeldgegevens voor App Gallery-accounts (gebruikersnaam en wachtwoord). Nadat de aanmeldgegevens zijn verwijderd, hebben gebruikers van de multifunctionele printer (MFP) geen toegang meer tot de App Gallery. Gebruikers kunnen zich met een geldige App Gallery-account bij de Xerox App Gallery-app aanmelden. Alleen iemand met MFP-beheerdersrechten die als beheerder op de multifunctionele printer (MFP) is aangemeld, kan deze procedure uitvoeren. MFP's kunnen meerdere beheerders hebben. Als u geen beheerder van de MFP bent, neemt u voor hulp contact op met een MFP-beheerder. 1. Meld u op het thuisscherm van de MFP aan als beheerder. 2. Selecteer het pictogram Xerox App Gallery App op het thuisscherm van de MFP. Het aanmeldvenster voor App Gallery wordt weergegeven. 3. Selecteer de knop Settings (Instellingen) van het App Gallery-scherm. De knop Settings (Instellingen) is het tandwielpictogram naast de knop Exit (Afsluiten) bovenin het scherm. Het instellingenvenster wordt weergegeven. 4. Raak Clear Credentials (Aanmeldgegevens verwijderen) aan. Er wordt een dialoogvenster weergegeven met de vraag Do you want clear the existing credentials used to allow others to access App Gallery? (Wilt u de bestaande aanmeldgegevens voor anderen voor het aanmelden bij App Gallery verwijderen?). 5. Raak nogmaals Clear Credentials (Aanmeldgegevens verwijderen) aan. De opgeslagen App Gallery-accountaanmeldgegevens worden verwijderd en het venster voor het aanmelden bij of aanvragen van een App Gallery-account wordt weergegeven. Alle gebruikers moeten nu voor toegang tot de App Gallery een geldige gebruikersnaam en geldig wachtwoord voor een App Gallery-account invoeren. Ondersteuning Online Help en documentatie Aanvullende hulp en documentatie kunt u vinden op Selecteer de koppeling Documentation (Documentatie) voor het downloaden van de gebruikershandleiding voor App Gallery. Forum klantenondersteuning U vindt het klantenondersteuningsforum voor Xerox App Gallery op

7 Ondersteunde multifunctionele printers (MFP's) De onderstaande lijst bevat de MFP's waardoor het gebruik van de Xerox App Gallery-app wordt ondersteund: Xerox WorkCentre 3655 Dit apparaat bevat de software voor MFP's / WorkCentre 3655i met 2016 ConnectKey Technology. Xerox WorkCentre 5845/5855 Dit apparaat bevat de software voor MFP's met 2016 ConnectKey Technology. Xerox WorkCentre 5865/5875/5890 Dit apparaat bevat de software voor MFP's / WorkCentre 5865i/5875i/5890i met 2016 ConnectKey Technology. Xerox WorkCentre 5945/5955 Dit apparaat bevat de software voor MFP's / WorkCentre 5945i/5955i met 2016 ConnectKey Technology. Xerox WorkCentre 6655 Dit apparaat bevat de software voor MFP's / WorkCentre 6655i met 2016 ConnectKey Technology. Xerox WorkCentre 7220/7225 Dit apparaat bevat de software voor MFP's / WorkCentre 7220i/7225i met 2016 ConnectKey Technology. Xerox WorkCentre 7830/7835/7845/7855 Dit apparaat bevat de software voor MFP's / WorkCentre 7830i/7835i/7845i/7855i met 2016 ConnectKey Technology. Xerox WorkCentre 7970 Dit apparaat bevat de software voor MFP's / WorkCentre 7970i met 2016 ConnectKey Technology.

8 2016 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Xerox, Xerox and Design, ConnectKey, Extensible Interface Platform en CentreWare zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de VS en/of andere landen. Google Chrome -browser is een handelsmerk van Google, Inc. in de VS en/of andere landen. Nuance, Nuance AutoStore, ecopy ShareScan en Equitrac zijn allemaal gedeponeerde handelsmerken van Nuance Communications, Inc. 702P03997 Boekversie 1.1, februari 2016 BR7675

Met de andere QR-code opent u een Xerox-webpagina op uw mobiele apparaat, waarmee u naar mobiele Xerox-applicaties kunt zoeken.

Met de andere QR-code opent u een Xerox-webpagina op uw mobiele apparaat, waarmee u naar mobiele Xerox-applicaties kunt zoeken. Xerox QR Code-app Snelstartgids 702P03999 Voor gebruik met applicaties voor de QR-codescanner/-lezer Gebruik de QR Code-app samen met de volgende applicaties: applicaties voor het scannen/lezen van QR-codes,

Nadere informatie

Versie 1.0 Februari 2016 702P03897. Xerox App Gallery Gebruikershandleiding

Versie 1.0 Februari 2016 702P03897. Xerox App Gallery Gebruikershandleiding Versie 1.0 Februari 2016 702P03897 2016 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Xerox, Xerox and Design, ConnectKey, Xerox Extensible Interface Platform, CentreWare en WorkCentre zijn handelsmerken

Nadere informatie

bizhub Evolution INSTALLATIE bizhub Evolution Installatiehandleiding Versie: 1.1

bizhub Evolution INSTALLATIE bizhub Evolution Installatiehandleiding Versie: 1.1 bizhub Evolution INSTALLATIE Installatiehandleiding Versie: 1.1 bizhub Evolution Inleiding Inleiding 2 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Over dit document... 3 Gebruikte afkortingen... 3 Opmerkingen over de

Nadere informatie

MobiDM App Handleiding voor Windows Mobile Standard en Pro

MobiDM App Handleiding voor Windows Mobile Standard en Pro MobiDM App Handleiding voor Windows Mobile Standard en Pro Deze handleiding beschrijft de installatie en gebruik van de MobiDM App voor Windows Mobile Version: x.x Pagina 1 Index 1. WELKOM IN MOBIDM...

Nadere informatie

Versie 4.0 Februari P Xerox App Gallery Gebruikershandleiding

Versie 4.0 Februari P Xerox App Gallery Gebruikershandleiding Versie 4.0 Februari 2017 702P04690 2017 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Xerox, Xerox and Design, ConnectKey, VersaLink, AltaLink, Xerox Extensible Interface Platform, CentreWare en WorkCentre

Nadere informatie

Snelstartgids. PC, Mac, Android & ios

Snelstartgids. PC, Mac, Android & ios Snelstartgids PC, Mac, Android & ios Installeren voor PC Raadpleeg de Trend Micro-website voor uitgebreide systeemvereisten. Als u het installatieprogramma wilt downloaden, opent u de Downloadkoppeling

Nadere informatie

VMware Identity Manager Desktop gebruiken. VMware Identity Manager 2.8 VMware Identity Manager 2.9.1

VMware Identity Manager Desktop gebruiken. VMware Identity Manager 2.8 VMware Identity Manager 2.9.1 VMware Identity Manager Desktop gebruiken VMware Identity Manager 2.8 VMware Identity Manager 2.9.1 VMware Identity Manager Desktop gebruiken U vindt de recentste technische documentatie op de website

Nadere informatie

RAVE INLOGGEN MET HET TOKEN

RAVE INLOGGEN MET HET TOKEN RAVE INLOGGEN MET HET TOKEN Versie 2.0 22 juli 2013 1. VOORAF In dit document wordt uitgelegd hoe je met je token kunt inloggen op de Remote Access Voorziening Etam Groep, en hoe je met een aantal veelvoorkomende

Nadere informatie

Mobile Device Manager Handleiding voor Windows Mobile Standard en Pro

Mobile Device Manager Handleiding voor Windows Mobile Standard en Pro Handleiding voor Windows Mobile Standard en Pro Inhoud 1 Welkom bij 3 1.1 Windows Mobile Pro en Standard 3 2 Uitrollen van het toestel 4 2.1 Installatie van de software 4 3 Beveiliging 6 4 Applicaties

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Voor de iphone SHARP CORPORATION April 27, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... 3 2 Ondersteunde besturingssystemen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 Installatie

Nadere informatie

Sharpdesk V3.5. Installatiehandleiding: Productcode Editie. Versie 1.0

Sharpdesk V3.5. Installatiehandleiding: Productcode Editie. Versie 1.0 Sharpdesk V3.5 Installatiehandleiding: Productcode Editie Versie 1.0 Auteursrecht Het auteursrecht voor deze software is eigendom van Sharp Corporation. Reproductie, bewerking of vertaling zonder voorafgaande

Nadere informatie

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Externe toegang met ESET Secure Authentication Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 1 Inleiding:... 2 Stap 1: Download eenmalig Eset Secure Authentication op uw smartphone...

Nadere informatie

Snelstartgids. PC, Mac, ios en Android

Snelstartgids. PC, Mac, ios en Android Snelstartgids PC, Mac, ios en Android Installeren voor PC Raadpleeg het Leesmij-bestand op de installatie-cd of de Trend Micro-website voor uitgebreide systeemvereisten. Als u problemen ondervindt bij

Nadere informatie

PersonalSign 3 Pro. Handleiding voor het aanvragen en installeren van certificaten

PersonalSign 3 Pro. Handleiding voor het aanvragen en installeren van certificaten Technische bronnen PersonalSign 3 Pro Handleiding voor het aanvragen en installeren van certificaten Inhoud... 2 Uw certificaat bestellen... 3 Uw GlobalSign-account instellen... 3 Online aanvraag... 4

Nadere informatie

Handleiding mijnpc.rdgg.nl. Versie

Handleiding mijnpc.rdgg.nl. Versie Handleiding mijnpc.rdgg.nl Versie 1 Inhoudsopgave Thuiswerken aanvraag procedure 3 Installatie software Windows Computer 4 Inloggen via Windows Computer 8 Installatie software Mac 10 Inloggen via Mac 12

Nadere informatie

Aanmeldhandleiding Windows Phone Standard en Pro

Aanmeldhandleiding Windows Phone Standard en Pro Aanmeldhandleiding Windows Phone Standard en Pro 22-03-2015 Index 1. WELKOM IN MOBIDM... 1 1.1. WINDOWS MOBILE PRO EN STANDARD... 1 2. UITROLLEN VAN HET TOESTEL... 1 2.1. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE...

Nadere informatie

Handleiding inloggen in I-Muis via Citrix Receiver.

Handleiding inloggen in I-Muis via Citrix Receiver. Handleiding inloggen in I-Muis via Citrix Receiver. Deze handleiding beschrijft het inloggen in I-Muis voor Apple gebruikers. Belangrijk is dat u uw contract van First-line bij u heeft. Hierop staan de

Nadere informatie

Documentatie. Remote Access Voorziening Etam (RAVE)

Documentatie. Remote Access Voorziening Etam (RAVE) Documentatie Remote Access Voorziening Etam (RAVE) Versie 1.5 Datum: 16 april 2009 1. INLEIDING 3 2. ÉÉNMALIGE INSTALLATIE CITRIX WEB CLIENT 4 3. VERBINDING MAKEN MET HOOFDKANTOOR 9 3.1 Starten RAVE 10

Nadere informatie

Handleiding Remote Werkplek

Handleiding Remote Werkplek Handleiding Remote Werkplek MS Windows Versie: 1.4 Remote Werkplek Datum: 25-10-2016 Aanmelden op Remote Werkplek Met de Remote Werkplek, kunt u gebruik maken van de meeste applicaties die ook op uw werkplek

Nadere informatie

Handleiding: CitrixReceiver installeren voor thuisgebruik.

Handleiding: CitrixReceiver installeren voor thuisgebruik. Handleiding: CitrixReceiver installeren voor thuisgebruik. Deze handleiding is gemaakt om een privé pc geschikt te maken om op het netwerk van MEE te kunnen werken. Zodra het met de onderstaande stappen

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android )

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Inhoudsopgave Voordat u uw Brother-machine gebruikt... Definities van opmerkingen... Handelsmerken... Inleiding... Brother iprint&scan

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Portal. Eekels Elektrotechniek

Gebruikershandleiding Portal. Eekels Elektrotechniek Gebruikershandleiding Portal Eekels Elektrotechniek Inhoudsopgave 1 Installatie gebruikerssoftware... 3 1.1 Installatie Citrix Receiver... 5 2 Aanmelden op de Portal... 6 2.1 Werkwijze... 6 3 Extra instellingen

Nadere informatie

Remote werken 365-connect

Remote werken 365-connect Remote werken 365-connect Danthas BV Kraaiheide 1 9202 PC Drachten T +31(0)512-571166 F +31(0)512-571177 Copyright. Het copyright van dit document berust bij Danthas BV. Niets uit dit document mag worden

Nadere informatie

Snelstartgids. PC, Mac, ios en Android

Snelstartgids. PC, Mac, ios en Android Snelstartgids PC, Mac, ios en Android Installeren voor PC Raadpleeg de Trend Micro-website voor uitgebreide systeemvereisten. Als u problemen ondervindt bij het installeren of activeren van deze software,

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

App tutorial. De snelste route naar de top met FMP360 online!

App tutorial. De snelste route naar de top met FMP360 online! App tutorial De snelste route naar de top met FMP360 online! Aan de slag met de app De app van FMP360 Online is het gereedschap van de buitendienst medewerker. Alle informatie die betrekking heeft op een

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Voor de ipad SHARP CORPORATION 27 April, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... 3 2 Ondersteunde besturingssystemen... 4 3 Installatie en starten van de applicatie...

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING BV Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de bestandsstructuur van uw

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android )

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Voordat u uw Brother-machine gebruikt Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding worden de volgende symbolen en conventies

Nadere informatie

Office Installatie instructies. Voor de leerlingen van het Heerbeeck College en het Kempenhorst College

Office Installatie instructies. Voor de leerlingen van het Heerbeeck College en het Kempenhorst College ICT t eam VOB O Office 365 - Installatie instructies Voor de leerlingen van het Heerbeeck College en het Kempenhorst College Handleiding Office 365 Activeren En Installeren.pdf ICT-team - Martijn de Vries

Nadere informatie

Een kopie maken. Multifunctionele printer Xerox WorkCentre 5945/5955. Startpagina Functies. Opdrachtstatus. Aanraakscherm. Start

Een kopie maken. Multifunctionele printer Xerox WorkCentre 5945/5955. Startpagina Functies. Opdrachtstatus. Aanraakscherm. Start Een kopie maken. Plaats uw documenten met de beeldzijde omhoog in de invoerbak van de. Pas de geleider zodanig aan dat deze de til de op. Plaats het document met de beeldzijde omlaag in de linkerbovenhoek

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop

Nadere informatie

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik Handleiding Office 2013 en Office 365 voor thuisgebruik Versie: augustus 2015 1 Inhoudsopgave 1. Wat is Office 365 en wat kun je ermee?... 3 2. Wat je moet weten voordat je gaat installeren?.... 13 3.

Nadere informatie

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave Handleiding Telewerken met Windows Inhoudsopgave Inleiding Systeemvereisten Software installatie Inloggen op de portal Problemen voorkomen Probleemoplossingen Inleiding Voor medewerkers van de GGD is het

Nadere informatie

Google cloud print handleiding

Google cloud print handleiding Google cloud print handleiding Versie 0 DUT Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt de volgende stijl voor opmerkingen gebruikt: Opmerkingen leggen uit wat u in een bepaalde situatie

Nadere informatie

3. Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in

3. Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in Installeren applicaties 1. Open Safari 2. Ga naar macwerkplek.advo.nl 3. Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in (voornaam.achternaam@domein.nl). 4. Wanneer u op Log on klikt, krijgt u onderstaand

Nadere informatie

Google cloud print handleiding

Google cloud print handleiding Google cloud print handleiding Versie 0 DUT Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt de volgende aanduiding gebruikt: en leggen uit wat u in een bepaalde situatie moet doen of hoe

Nadere informatie

Registratie van softwaretoken: SafeNet MobilePASS+ voor Apple ios

Registratie van softwaretoken: SafeNet MobilePASS+ voor Apple ios Registratie van softwaretoken: SafeNet MobilePASS+ voor Apple ios Stap 1: Het e-mailbericht voor zelfregistratie openen a. Open het e-mailbericht Self-Enrollment op uw Apple ios-telefoon. OPMERKING: als

Nadere informatie

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies augustus 2018

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies augustus 2018 Troubleshooting Stap-voor-stap instructies augustus 2018 Copyright 2018. NCS Pearson, Inc. of haar filiaal/filialen. Alle rechten voorbehouden. Q-interactive is een handelsmerk in de VS en/of andere landen

Nadere informatie

Basisinterface van GroupWise WebAccess

Basisinterface van GroupWise WebAccess Basisinterface van GroupWise WebAccess 21 november 2011 Novell Snel aan de slag Als uw systeembeheerder GroupWise 2012 WebAccess heeft geïnstalleerd, kunt u de basisinterface daarvan gebruiken om uw GroupWise-postbus

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Everyone Print. Mobile Printing. TU Delft Xerox

Gebruikershandleiding Everyone Print. Mobile Printing. TU Delft Xerox Gebruikershandleiding Everyone Print Mobile Printing TU Delft Xerox 2019 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox and Xerox and Design are trademarks of Xerox Corporation in the United States en/or

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Google cloud print handleiding

Google cloud print handleiding Google cloud print handleiding Versie A DUT Definitie van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt de volgende stijl voor opmerkingen gebruikt: Opmerkingen leggen uit wat u in een bepaalde situatie

Nadere informatie

VMware Identity Manager Desktop Client gebruiken. September 2017 VMware Identity Manager 3.0 VMware AirWatch 9.2

VMware Identity Manager Desktop Client gebruiken. September 2017 VMware Identity Manager 3.0 VMware AirWatch 9.2 VMware Identity Manager Desktop Client gebruiken September 2017 VMware Identity Manager 3.0 VMware AirWatch 9.2 U vindt de recentste technische documentatie op de website van VMware: https://docs.vmware.com/nl/

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Google cloud print handleiding

Google cloud print handleiding Google cloud print handleiding Versie B DUT Definitie van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt de volgende stijl voor opmerkingen gebruikt: Opmerkingen leggen uit wat u in een bepaalde situatie

Nadere informatie

Configuratie Instructie Qaleido Virtual Server V1.3

Configuratie Instructie Qaleido Virtual Server V1.3 1 Configuratie Instructie Qaleido Virtual Server V1.3 2 COLOFON Copyright/Disclaimer Configuratie-instructie Qaleido Virtual server V1.3 Nederlands Copyright 2006-2011 Team Qaleido Software S.r.l. Eerste

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Fiery Extended Applications Fiery Extended Applications (FEA) 4.1 is een pakket met de volgende toepassingen voor gebruik met

Nadere informatie

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies maart 2019

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies maart 2019 Troubleshooting Stap-voor-stap instructies maart 2019 Copyright 2018. NCS Pearson, Inc. of haar filiaal/filialen. Alle rechten voorbehouden. Q-interactive is een handelsmerk in de VS en/of andere landen

Nadere informatie

EVRY ONLINE OP ANDROID

EVRY ONLINE OP ANDROID EVRY ONLINE OP ANDROID VOOR JE BEGINT Deze handleiding is geschreven voor Android en getest op een Android telefoon met versie 4.3. Andere versies van Android wijken mogelijk af van deze handleiding. Bij

Nadere informatie

Instructie SCAN-Office. uit. Automatisering helpt Agrarisch Natuurbeheer. Uitgevoerd door collectieven

Instructie SCAN-Office. uit. Automatisering helpt Agrarisch Natuurbeheer. Uitgevoerd door collectieven uit Instructie SCAN-Office Automatisering helpt Agrarisch Natuurbeheer Uitgevoerd door collectieven Stichting Collectieven Agrarisch Natuurbeheer, SCAN Uitgevoerd door: SCAN Gerard van Drooge Bert Wiekema

Nadere informatie

KeistadWeb.nl gebruikershandleidingen: Mozilla Thunderbird 1.0 NL (Windows versie) instellen voor gebruik met uw KeistadWeb.

KeistadWeb.nl gebruikershandleidingen: Mozilla Thunderbird 1.0 NL (Windows versie) instellen voor gebruik met uw KeistadWeb. KeistadWeb.nl gebruikershandleidingen: Mozilla Thunderbird 1.0 NL (Windows versie) instellen voor gebruik met uw KeistadWeb.nl email account Revisie: 07-04-2010 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Mozilla Thunderbird

Nadere informatie

Computer vanop afstand overnemen via Extern Bureaublad.

Computer vanop afstand overnemen via Extern Bureaublad. Computer vanop afstand overnemen via Extern Bureaublad. Op het internet zijn heel wat tools te vinden om een computer van op afstand over te nemen, denken we aan LogMeIn, NTR-Connect,. Beperking van deze

Nadere informatie

Installatie ArcGIS Desktop Basis, ArcGIS Engine en Download ArcGIS Server

Installatie ArcGIS Desktop Basis, ArcGIS Engine en Download ArcGIS Server Handleiding Installatie ArcGIS Desktop Basis, ArcGIS Engine en Download ArcGIS Server Cevi NV Bisdomplein 3 9000 GENT Tel 09 264 07 01 contactcenter@cevi.be http://www.cevi.be 1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE...

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Handleiding remote werken Citrix versie 6.5

Handleiding remote werken Citrix versie 6.5 Handleiding remote werken Citrix versie 6.5 Danthas BV Kraaiheide 1 9202 PC Drachten T +31(0)512-571166 F +31(0)512-571177 Copyright. Het copyright van dit document berust bij Danthas BV. Niets uit dit

Nadere informatie

Handleiding VANAD Comvio SBC Windows

Handleiding VANAD Comvio SBC Windows Handleiding VANAD Comvio SBC Windows Toelichting In deze handleiding wordt beschreven hoe u te werk dient te gaan om uw computer voor te bereiden en in te loggen op VANAD Comvio SBC. Bestemming Dit document

Nadere informatie

Bluetooth koppelen. Gebruikershandleiding

Bluetooth koppelen. Gebruikershandleiding Bluetooth koppelen Gebruikershandleiding Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Microsoft, Windows en Windows Vista zijn in de Verenigde Staten gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation.

Nadere informatie

Sharpdesk V3.5. Push Installatiehandleiding : Productcode Editie. Versie 1.0

Sharpdesk V3.5. Push Installatiehandleiding : Productcode Editie. Versie 1.0 Sharpdesk V3.5 Push Installatiehandleiding : Productcode Editie Versie 1.0 Auteursrecht Het auteursrecht voor deze software is eigendom van Sharp Corporation. Reproductie, bewerking of vertaling zonder

Nadere informatie

EasternGraphics product documents pcon.update handleiding HANDLEIDING

EasternGraphics product documents pcon.update handleiding HANDLEIDING HANDLEIDING INDIEN U ZICH REEDS HEEFT AANGEMELD EN OVER EEN LOGIN BESCHIKT, KUNT U DIRECT NAAR HOOFDSTUK 2 1. Aanmelden en Registreren U kunt zich aanmelden en registreren voor pcon.update middels onze

Nadere informatie

Microsoft Outlook 2011 voor Mac instellen

Microsoft Outlook 2011 voor Mac instellen Microsoft Outlook 2011 voor Mac instellen Index Stap 1: Controleer of u de laatste versie heeft Stap 2: Voeg uw e-mailaccount toe Stap 3: Voer uw accountinformatie in Stap 4: Voer een naam en beschrijving

Nadere informatie

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote

Nadere informatie

AirPrint handleiding. Versie 0 DUT

AirPrint handleiding. Versie 0 DUT AirPrint handleiding Versie 0 DUT Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt het volgende pictogram gebruikt: Opmerking Opmerkingen vertellen u hoe u op een bepaalde situatie moet reageren

Nadere informatie

Installatie Avalanche Windows

Installatie Avalanche Windows Installatie Avalanche Windows Deze handleiding beschrijft de stappen om software voor Avalanche Windows op een huidige omgeving te updaten en te installeren. Tijdens deze installatie, kunnen anders gebruikers

Nadere informatie

Handleiding MyPrint Mac

Handleiding MyPrint Mac 1 Wat is Ricoh Myprint Met Ricoh Myprint kun je printen vanaf je PC, Laptop, smartphone of tablet. Je hoeft dus niet perse ingelogd te zijn in de Citrix-omgeving om te kunnen printen. Een uitgebreider

Nadere informatie

Capture Pro Software. Handleiding. A-61640_nl

Capture Pro Software. Handleiding. A-61640_nl Capture Pro Software Handleiding A-61640_nl Aan de slag met Kodak Capture Pro Software Deze gids bevat simpele procedures waarmee u snel aan de slag kunt, onder meer voor het installeren en starten van

Nadere informatie

Snelle installatiegids voor Symbian

Snelle installatiegids voor Symbian Snelle installatiegids voor Symbian Versie 1.0 Inhoudsopgave 1. WELKOM BIJ MOBIDM... 2 2. INSTALLATIE VAN DE AFARIA VOOR SYMBIAN... 3 2.1. SOFTWARE INSTALLEREN... 3 3. BEVEILIGING... 6 4. NIEUWE APPLICATIES...

Nadere informatie

Handleiding ipad uit de doos. Knoppen op de ipad:

Handleiding ipad uit de doos. Knoppen op de ipad: Handleiding ipad uit de doos Knoppen op de ipad: 1 Op het moment dat je de ipad inschakelt, is dit het eerste scherm wat je ziet. Schuif de pijl onderin het beeld naar rechts om te beginnen 2 Vervolgens

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-24 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-24 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Google cloud print handleiding

Google cloud print handleiding Google cloud print handleiding Versie 0 DUT Definitie van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt de volgende aanduiding gebruikt: Opmerkingen leggen uit wat u in een bepaalde situatie moet doen

Nadere informatie

De werkelijke namen en beschikbaarheid van menuopdrachten kunnen per mobiel platform verschillen. De stappen kunnen ook verschillen.

De werkelijke namen en beschikbaarheid van menuopdrachten kunnen per mobiel platform verschillen. De stappen kunnen ook verschillen. Handleiding Mobiel Printen via Xerox App 18-9-15 1. Voorwaarden - app vereist ios 7.0 of nieuwer - app vereist Android versie 4 of hoger. - er is momenteel nog geen app voor Windows Phone/MS Surface tablet.

Nadere informatie

U gaat naar de site van Dropbox. Klik nu op de grote knop Download Dropbox.

U gaat naar de site van Dropbox. Klik nu op de grote knop Download Dropbox. Dropbox Weg met USB-sticks, leve Dropbox! Met het programma wisselt u eenvoudig bestanden (foto's, documenten, muziek) uit tussen verschillende gebruikers en apparaten. Stap 1: Downloaden Klik hierboven

Nadere informatie

HANDLEIDING INSTALLATIE ARTICULATE STORYLINE 2

HANDLEIDING INSTALLATIE ARTICULATE STORYLINE 2 2017 HANDLEIDING INSTALLATIE ARTICULATE STORYLINE 2 INHOUD Inleiding... 3 Installatie... 3 Vanuit demoversie... 3 Geen demoversie... 5 Activeringscode invoeren... 8 Activeringscode loskoppelen... 9 Handige

Nadere informatie

Remote Access Voorziening Etam (RAVE)

Remote Access Voorziening Etam (RAVE) Remote Access Voorziening Etam (RAVE) Versie 1.6 Datum 2 juli 2009 1. INLEIDING 3 2. INSTALLATIE CITRIX CLIENT 4 3. VERBINDING MAKEN MET HOOFDKANTOOR 7 3.1 Starten RAVE 8 3.2 Taakbalk verbergen 9 3.3 Afsluiten

Nadere informatie

Handleiding Standalone-installatie NIEUWE DIAS-VERSIES OP WINDOWS PC

Handleiding Standalone-installatie NIEUWE DIAS-VERSIES OP WINDOWS PC Handleiding Standalone-installatie NIEUWE DIAS-VERSIES OP WINDOWS PC Oktober 2015 Hoofdstuk 1, Standalone-installatie nieuwe Dias versie op Windows PC Inhoud 1 Standalone-installatie nieuwe Dias versie

Nadere informatie

Snelstartgids PC, Mac en Android

Snelstartgids PC, Mac en Android Snelstartgids PC, Mac en Android Installeren voor pc Raadpleeg het leesmij-bestand op de installatie-cd of de Trend Micro-website voor uitgebreide systeemvereisten. U kunt het installatieprogramma ook

Nadere informatie

Office Installatie instructies. Voor de leerlingen van het Heerbeeck College en het Kempenhorst College. Versie: 2.2

Office Installatie instructies. Voor de leerlingen van het Heerbeeck College en het Kempenhorst College. Versie: 2.2 ICT t eam VOB O Office 365 - Installatie instructies Voor de leerlingen van het Heerbeeck College en het Kempenhorst College Versie: 2.2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Voorwoord...3 Registreren voor Office

Nadere informatie

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie.

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie. Welkom Bedankt voor het gebruik van onze P2P functie! Deze handleiding is ontworpen om u te helpen met de verbinding via P2P Lees alstublieft de volgende aanwijzingen voorzichtig door. * Voor de werking,

Nadere informatie

Handleiding Epson Connect NPD NL

Handleiding Epson Connect NPD NL Handleiding Epson Connect NPD4945-00 NL Epson Connect en andere mobiele oplossingen Wat is Epson Connect? Epson Connect biedt mobiele diensten die het mogelijk maken om af te drukken en te scannen waar

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor Mac

Gebruikershandleiding voor Mac Gebruikershandleiding voor Mac Inhoud Aan de slag... 1 Het formatteerhulpprogramma voor de Mac gebruiken... 1 De FreeAgent-software installeren... 4 Stations veilig uitwerpen... 9 Uw stations beheren...

Nadere informatie

Adobe ID aanmaken en Adobe Digital Editions installeren voor Windows

Adobe ID aanmaken en Adobe Digital Editions installeren voor Windows Adobe ID aanmaken en Adobe Digital Editions installeren voor Windows Om e-books te kunnen lezen op je e-reader Versie juni 2017 Inleiding Je wilt graag e-books lenen van de online Bibliotheek en deze lezen

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HP proliant ml310 g4 server http://nl.yourpdfguides.com/dref/880751

Uw gebruiksaanwijzing. HP proliant ml310 g4 server http://nl.yourpdfguides.com/dref/880751 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor HP proliant ml310 g4 server. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de HP proliant ml310 g4 server in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Gebruikershandleiding

Gebruiksaanwijzing. Gebruikershandleiding Gebruiksaanwijzing Gebruikershandleiding INHOUDSOPGAVE 1. Introductie Overzicht van RemoteConnect Support... 3 Hoe werkt deze handleiding?... 5 Symbolen... 5 Disclaimer...5 Opmerkingen...5 Terminologie...

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de

Nadere informatie

ASI. BeAnywhere. Remote Access. Quick Start

ASI. BeAnywhere. Remote Access. Quick Start ASI BeAnywhere Remote Access Quick Start Inhoud Registratie van BeAnywhere 3 Installatie van BeAnywhere-server 6 Aanmelden bij BeAnywhere & remote toegang 10 Opmerking: BeAnywhere Drive controleert automatisch

Nadere informatie

Xerox WorkCentre 6655 multifunctionele kleurenprinter Bedieningspaneel

Xerox WorkCentre 6655 multifunctionele kleurenprinter Bedieningspaneel Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen. 3 4 5 Aanraakscherm

Nadere informatie

Nero ControlCenter Handleiding

Nero ControlCenter Handleiding Nero ControlCenter Handleiding Nero AG Informatie over auteursrecht en handelsmerken De handleiding Nero ControlCenter en de inhoud daarvan worden beschermd door auteursrecht en zijn eigendom van Nero

Nadere informatie

Stappenplan bij het gebruik van SQL 2008 Versie 2.0, 17-09-2010

Stappenplan bij het gebruik van SQL 2008 Versie 2.0, 17-09-2010 Stappenplan bij het gebruik van SQL 2008 Versie 2.0, 17-09-2010 Installatie stappen Microsoft SQL Server 2008 Express: Het is raadzaam om de volledige installatie met een gebruiker zonder beperkingen uit

Nadere informatie

Hosola Wi-Fi monitoring handleiding 1 fase omvormers

Hosola Wi-Fi monitoring handleiding 1 fase omvormers Hosola Wi-Fi monitoring handleiding 1 fase omvormers 1 De omvormer verbinden met het aanwezige Wi-Fi netwerk 2 De omvormer beveiligen 3 Een monitoring account aanmaken 4 Smartphone en tablet monitoring

Nadere informatie

SCENARIO ADVIES INSTALLATIEHANDLEIDING. Versie 1.3

SCENARIO ADVIES INSTALLATIEHANDLEIDING. Versie 1.3 SCENARIO ADVIES INSTALLATIEHANDLEIDING Versie 1.3 1 Handleiding Installatie Scenario Advies... 1 2 Voorbereiding installatie Scenario Advies... 1 2.1 Downloaden programmatuur... 2 3 Serverinstallatie Scenario

Nadere informatie

HP Workspace. Gebruikershandleiding

HP Workspace. Gebruikershandleiding HP Workspace Gebruikershandleiding Copyright 2016 HP Development Company, L.P. 2016 Google Inc. Alle rechten voorbehouden. Google Drive is een handelsmerk van Google Inc. Windows is een gedeponeerd handelsmerk

Nadere informatie

Installatie stappen Microsoft SQL Server 2008 R2 Express With Tools:

Installatie stappen Microsoft SQL Server 2008 R2 Express With Tools: Installatie stappen Microsoft SQL Server 2008 R2 Express With Tools: Versie: 201212031 Pagina 1 van 7 Dit stappenplan is gebasseerd op een computer zonder eerdere Microsoft SQL Server installaties. Is

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

Snelkoppelingsbeheer. Versie 5.1. Beheerdershandleiding

Snelkoppelingsbeheer. Versie 5.1. Beheerdershandleiding Snelkoppelingsbeheer Versie 5.1 Beheerdershandleiding Juli 2016 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 De printerinstellingen configureren...5 De Embedded Web Server

Nadere informatie

Plato gebruikershandleiding

Plato gebruikershandleiding Plato gebruikershandleiding Deze handleiding is voor zowel nieuwe installaties van Plato als voor installaties die niet meer werken. Deze handleiding bestaat uit meerdere instructies voor zowel Microsoft

Nadere informatie

Handleiding WiFi. RR Trading B.V.

Handleiding WiFi. RR Trading B.V. Handleiding WiFi RR Trading B.V. Rev.05 Inhoudsopgave 1. Voorbeeld van de werking... 3 2. Benodigde materialen en informatie... 3 3. Mededeling... 4 4. Gebruiksvoorwaarden... 4 5. Registreren... 5 6. Externe

Nadere informatie

Handleiding: Telewerken op MacOS

Handleiding: Telewerken op MacOS Versie 1.0 Handleiding: Telewerken op MacOS Verbinden en telewerken op de GGD@work desktop middels Citrix Workspace App Auteur(s): Automatisering Inleiding GGD Amsterdam biedt aan al haar medewerkers en

Nadere informatie

Software-updates Gebruikershandleiding

Software-updates Gebruikershandleiding Software-updates Gebruikershandleiding Copyright 2008, 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie