FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 februari 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 februari 2014"

Transcriptie

1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 februari 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN TRANSPORT B.V., tevens handelende onder de namen VAN MAANEN WAREHOUSING, VAN MAANEN DISTRIBUTIE, VAN MAANEN TRANSPORT alsmede VAN MAANEN INTERMODAL, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3771 MG) Barneveld aan het adres Ambachtsweg 24, (postadres: Postbus 228, 3770 AE), ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost Gelderland onder nummer Faillissementsnummer : F.05/13/961 Datum uitspraak : 17 september 2013 Curator : mr. S.J.B. Drijber R-C : mr. M.A.M. Vaessen Activiteiten onderneming : Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen). Verhuisvervoer. Groothandel in zand en grind. International en nationaal goederentransportbedrijf Personeel : 100 Omzetgegevens : 2011: , : , : ,-- (t/m augustus 2013) Verslagperiode : 29 oktober 2013 tot en met 3 februari Inventarisatie 1.1 Lopende procedures Niet gebleken is dat Van Maanen Transport B.V. (hierna: Van Maanen) betrokken is bij lopende procedures.

2 1.2 Verzekeringen De verzekeringen zijn geïnventariseerd en daar waar wenselijk beëindigd. 2. Activa Onroerende zaken 2.1 Beschrijving Van Maanen beschikt niet over onroerende zaken. Bedrijfsmiddelen 2.2 Beschrijving De bedrijfsmiddelen bestaan uit (kantoor)inventaris en rollend materieel waaronder auto s, trucks, trailers en intern rollend materieel waaronder heftrucks en dergelijke. Deels eigendom, bezwaard met pandrecht ten behoeve van ABN AMRO Bank N.V., deels lease via onder andere ABN AMRO Lease N.V. Voorraden/ onderhanden werk 2.3 Beschrijving Van de aangetroffen voorraden is inmiddels onderzocht aan welke vennootschap zij toebehoren. Andere activa 2.4 Beschrijving Immateriële activa waaronder goodwill en handelsnaam inbegrepen. 2.5 Verkoopopbrengst Veiling van de voorraden en bedrijfsmiddelen heeft inmiddels plaatsgevonden. De opbrengst hiervan bedraagt ,51 waarop de veilingkosten ad ,55 nog in mindering gebracht dienen te worden. Een bedrag van ,96 is inmiddels op de boedelrekening ontvangen. Ten aanzien van het rollend materiaal (trekkers, opleggers, bakwagens en aanhangwagens) is met ABN AMRO Bank NV als pandhouder en ABN AMRO lease NV als eigenaar overeengekomen dat ABN AMRO lease het voortouw neemt met verkopen van het rollend materiaal (temeer daar tussen ABN AMRO bank NV en ABN AMRO lease NV een wederzijdse zekerhedenregeling geldt). De boedel ontvangt een overeengekomen boedelbijdrage voor de

3 medewerking aan deze regeling. Leaseobjecten van de andere leasemaatschappijen - operationele lease - zijn geretourneerd aan deze partijen. 3. Debiteuren 3.1 Omvang debiteuren Er is sprake zijn van een aanzienlijke debiteurenportefeuille, qua aantal debiteuren als qua nominaal bedrag. De debiteuren zijn verpand aan ABN AMRO Bank N.V. ABN AMRO Bank NV is, middels inschakeling van een derde partij, overgegaan tot inning van de debiteuren. De curator heeft zijn medewerking verleend door onder andere de debiteuren aan te geven dat bevrijdend betaald kan worden aan de bank. Tevens is op voorhand een verklaring aan diverse debiteuren gestuurd waarin zij afstand doen van mogelijk verrekeningsbevoegdheid bij gebreke waarvan de transportactiviteiten direct gestaakt zouden worden. De meeste opdrachtgevers hebben daags na het faillissement de verklaring ondertekent. De incasso loopt voortvarend en de bemoeienissen van de boedel zijn beperkt. 4. Bank / Zekerheden 4.1 Vordering van bank(en) Van Maanen bankierde bij ABN AMRO Bank N.V. (hierna: de bank ). De vennootschap heeft gezamenlijk met de groepsmaatschappijen een krediet in rekening-courant van ,--, alsmede een aantal leningen. Totale obligo bedraagt ruim ,--. Daarnaast is er nog sprake van een zogenaamde rente swap die thans een negatieve waarde kent van ruim ,--. Door de bank is een vordering in het faillissement aangemeld van ,35, doch zulks laat onverlet dat deze vordering nog zal wijzigen afhankelijk van de verkoop van het onroerend goed in de andere faillissementen van de vennootschappen behorende tot dezelfde groep en vallend onder dezelfde financiering.

4 4.2 Leasecontracten Door de groep vennootschappen zijn leasecontracten gesloten ter zake auto s, trucks en trailers met: ABN AMRO Lease, Brandsen Lease, BMW Lease, Seat Lease, Scania Lease en Pon Auto Lease. Ter zake interne transportmiddelen zijn door de groep vennootschappen leasecontracten gesloten met: ABN AMRO Lease, Itolang, Motrac Linde, Terberg en BNP Paribas. 4.3 Beschrijving zekerheden Aan de bank zijn door de groepsvennootschappen als zekerheden verstrekt: - Pandrecht op de bedrijfsinventaris; - Pandrecht op vorderingen; - Hoofdelijke aansprakelijkheid van Van Maanen Holding B.V., Van Maanen Transport B.V., Van Maanen Onroerend Goed B.V., Van Maanen Facilitair alsmede Tranex; - 1 e hypotheek op onroerende goed gelegen aan de Nijverheidsweg 22 te Barneveld; - 1 e hypotheek op onroerend goed gelegen aan de Ambachtsweg te Barneveld; - 1 e hypotheek op onroerend goed gelegen aan het Nijverheidsplein 1-5 te Barneveld; - Tevens is sprake van een wederzijdse surplusgarantie tussen ABN AMRO Bank N.V. en ABN AMRO Lease N.V. 4.4 Separatistenpositie De bank valt aan te merken als separatist. 4.5 Boedelbijdragen Onbekend. 4.6 Eigendomsvoorbehoud De curator heeft zeer veel vorderingen ontvangen van crediteuren die een beroep hebben gedaan op een eigendomsvoorbehoud. Deze vorderingen zijn

5 onderzocht waarbij een deel van de zaken waarop een eigendomsvoorbehoud rust aan de diverse crediteuren zijn geretourneerd. De crediteuren waarvan de zaken niet meer zijn aangetroffen zullen worden verzocht een (aanvullende) vordering in het faillissement in te dienen. De afwikkeling vindt in goed overleg plaats met de controller. De controller is thans werkzaam via de door de bank ingeschakelde organisatie. Zijn aanwezigheid komt de efficiëntie van de afwikkeling ten goede. 4.7 Reclamerechten Niet van toepassing. 4.8 Retentierechten Op een eigen object wordt door een transporteur een retentierecht geldend gemaakt. Daarnaast worden een viertal objecten van ABN AMRO Lease N.V. achtergehouden door een transporteur. Gezamenlijk met ABN AMRO Lease N.V. wordt getracht deze zaken vrij te krijgen. 5. Doorstart / Voortzetten 5.1 Exploitatie / zekerheden Zoals in het vorige verslag werd gemeld, is er uitsluitend een beperkte doorstart gerealiseerd in de aan Van Maanen gelieerde en eveneens gefailleerde vennootschap Tranex Forwarding B.V. In Van Maanen is geen sprake van een (gedeeltelijke) doorstart. De activa van de Van Maanen Groep zijn middels (onderhandse) verkoop, executie dan wel veiling ten gelde gemaakt. Het rollend materiaal (trekkers, trailers, aanhangwagens) wordt in combinatie met het rollend materiaal van ABN AMRO Lease N.V. onderhands aangeboden aan diverse partijen. 6. Rechtmatigheid 6.1 Boekhoudplicht De jaarrekening over 2011 is (tijdig) gedeponeerd op 28 juni De curator dient nog te onderzoeken of aan de boekhoudplicht is voldaan.

6 In de afgelopen verslagperiode heeft de curator diverse interviews gehouden met de belangrijkste personeelsleden (directie, controller, hoofd P&O etc.) om de oorzaken van het faillissement nader te onderzoeken. Eén van de onderwerpen die tijdens deze interviews aan de orde is gebracht, is het operationele verlies dat door Van Maanen vanaf 2010 aanhoudend werd geleden en de maatregelen die daartegen genomen zouden zijn. Het verlies is evenwel nimmer meer omgebogen in winst. 6.2 Paulianeus handelen De curator dient nog te onderzoeken of sprake is van paulianeus handelen. 7. Crediteuren 7.1 Boedelvorderingen Om een mogelijke doorstart mogelijk te maken, zijn de activiteiten voor een korte duur voortgezet. De kosten die daarmee gepaard gingen, zijn op voorhand door ABN AMRO Bank N.V. gegarandeerd. Bepaalde out off pocket kosten zijn direct door ABN AMRO Bank N.V. betaald; te denken valt hierbij onder andere aan diesel ten behoeve van de vloot, verzekeringen en out of pocket kosten van derden (ICT). Inmiddels zijn alle activiteiten gestaakt en wordt de afrekening over deze boedelperiode opgemaakt. Omtrent het positieve resultaat zijn afspraken gemaakt tussen ABN AMRO Lease N.V., bank en boedel. 7.2 Preferente vordering van de fiscus Door de Belastingdienst zijn diverse vorderingen bij de curator aangemeld, totaal ten bedrage van ,--. Van Maanen maakt deel uit van een fiscale eenheid voor de vennootschapsbelasting en krijgt vennootschapsbelasting doorberekend als ware zij zelfstandig belastingplichtig. Deze vennootschapsbelasting wordt in rekening-courant met de moedermaatschappij verrekend.

7 7.3 Preferente vordering van UWV Tot op heden is nog geen preferente vordering door het UWV ingediend. Een aanzienlijke vordering van het UWV wordt nog verwacht in verband met de overname van de loonverplichtingen door het UWV. 7.4 Andere preferente crediteuren Door het Douane Centrum Korpershoek is een preferente vordering ter zake invoerrechten bij de curator aangemeld ten belope van ,56; door BP Europe SE BP Nederland is een preferente vordering ingediend ad 236, Aantal concurrente crediteuren Tot op heden hebben 125 crediteuren, waaronder de bank, een concurrente vordering bij de curator ter verificatie aangemeld. 7.6 Bedrag concurrente crediteuren Het bedrag aan concurrente vorderingen beloopt per heden een bedrag van , Verwachte wijze van afwikkeling Onbekend. 8. Overig 8.1 Termijn afwikkeling faillissement Onbekend. 8.2 Plan van aanpak De administratie van de vennootschap en aan haar gelieerde vennootschappen zal worden onderzocht, waarbij zal worden bezien of er voldaan is aan de boekhoudplicht dan wel of sprake is geweest van paulianeus handelen. De crediteuren- en debiteurenpositie zal nader worden geïnventariseerd.

8 Nader onderzoek zal worden verricht naar de oorzaken van het faillissement alsmede het gevoerde beleid. De eindafrekening over de boedelperiode zal worden opgemaakt en gecontroleerd. 8.3 Indiening volgend verslag Mei Velp, 11 februari 2014 mr. S.J.B. Drijber curator Drijber en Partners B.V. Hoofdstraat TH VELP (Gld.) I: E: Belangrijke opmerking! Aan dit openbaar verslag kunnen door derden geen rechten worden ontleend. Het verslag is bedoeld om derden te informeren over de voortgang van het faillissement met betrekking tot die aspecten, waarvan de curator meent dat bepaalde informatie in dit stadium openbaar gemaakt kan worden. Aangaande die informatie heeft de curator getracht een en ander zo zorgvuldig mogelijk te formuleren, doch de lezer dient zich te realiseren dat sommige informatie bewust dan wel onbewust door de curator niet kan zijn weergegeven.

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 31 augustus 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 31 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 31 augustus 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN TRANSPORT B.V., tevens handelende onder de namen VAN MAANEN

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN TRANSPORT B.V., tevens handelende onder de namen VAN MAANEN WAREHOUSING,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 februari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN HOLDING B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3771

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maessen en Hendriks Technische Installaties B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIEZE HOLDING B.V., statutair gevestigd te Voorst en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ORAN BEHEER B.V., statutair gevestigde en kantoorhoudende te (6883 HT)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A1 Personeeldiensten B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THE EUROPEAN PARTITION GROUP B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

: Het kopen en verkopen van automobielen via een elektronisch bied/management-systeem op internet, het beheer hiervan

: Het kopen en verkopen van automobielen via een elektronisch bied/management-systeem op internet, het beheer hiervan FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.R.H. SMIT HORECA B.V., tevens handelend onder de naam DE LENGEL, statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 februari 2015 Gegevens failliet: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V. CENTRAAL BUREAU BOUWTOEZICHT (C.B.B.), statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BWORKING ZUID EN MIDDEN NEDERLAND B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FLEXSCORE B.V., statutair gevestigd te Bemmel en kantoorhoudende te (6843

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOUWADMINISTRATIE MIEL B.V., statutair gevestigd te Lunteren en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RRT B.V. tevens handelend onder de naam Rutten RegioTaxi, statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E.P.G. VASTGOED B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7151

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K3 A&S Holding B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6811 LW)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Logistiek Gelderland B.V., statutair gevestigd te Valburg en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bemaco Onroerend Goed B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6691

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 14 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 14 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 14 april 2015 Gegevens failliet : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INHOPRO B.V., tevens handelend onder de naam Interfinish Holland Productie,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Strijland Dakbedekking B.V., statutair gevestigd te Doorwerth, feitelijk

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BWORKING OOST NEDERLAND B.V., statutair gevestigd te Almere en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 5 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 5 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 5 maart 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maessen en Hendriks Technische Installaties B.V., statutair gevestigd en

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016 Gegevens failliet : de stichting STICHTING VIETNAM- APELDOORN, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7316 JZ) Apeldoorn aan het adres Snelliusstraat

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PDS PERSONEELS- DIENSTEN B.V., statutair gevestigd te Zevenaar en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bemaco Onroerend Goed B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MELIS BEHEER B.V., statutair gevestigd te gemeente Rheden en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 juli 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 juli 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 juli 2016 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.R.H. SMIT HORECA B.V., tevens handelend onder de naam DE LENGEL, statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 18 januari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 18 januari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 18 januari 2016 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.R.H. SMIT HORECA B.V., tevens handelend onder de naam DE LENGEL, statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 27 februari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 27 februari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 27 februari 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEMACO STAALBOUW B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6691

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PDS PERSONEELS- DIENSTEN B.V., statutair gevestigd te Zevenaar en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 2 september 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 2 september 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 2 september 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer EX ART. 73A FW Eerste verslag 26 juni 2014 Gegevens onderneming Kwekerij T. Brand BV Faillissementsnummer F.02/14/405 Datum uitspraak 27 mei 2014 Curator mr. F.F.J. Froger

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 12 Datum: 15 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 12 Datum: 15 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 12 Datum: 15 april 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/16/301 NL:TZ:0000006602:F001 07-06-2016 mr. S.M.P. Jacobs mr. S.J.O. de Vries Algemeen Gegevens onderneming Bernheze Transport

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SANDY DRESS B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SANDY DRESS B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SANDY DRESS B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sandy Dress B.V., ingeschreven

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MySolutionStore International B.V., tevens handelende onder de namen MySolutionStore

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 15 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 15 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 15 september 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maessen en Hendriks Technische Installaties B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Interflexa B.V., gevestigd te (6921 EX) Duiven aan het adres Stenograaf

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Diamantenboringen en Sleuvenfraisbedrijf Ter Horst B.V., gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 Faillissement : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DNM B.V., gevestigd te 7001 BP Doetinchem aan de Heezenstraat 31, ingeschreven

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Hendriks Beheer B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Leeuw Huissen B.V., statutair gevestigd te Huissen, kantoorhoudende

Nadere informatie

2 e openbare verslag. Verslagperiode 28 maart tot en met 12 juli 2013 Bestede uren in verslagperiode 54,12 uur (27 maart tot en met 12 juli 2013)

2 e openbare verslag. Verslagperiode 28 maart tot en met 12 juli 2013 Bestede uren in verslagperiode 54,12 uur (27 maart tot en met 12 juli 2013) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 2 e openbare verslag Datum 12 juli 2013 Gegevens onderneming Transportbedrijf van den Ouweland Chaam B.V. (KvK 18025391) Faillissementsnummer 12/38 S (27 december

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Art to Vision B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 Gegevens failliet : Peeman Elektrotechniek B.V., kantoorhoudende te Houten aan Stuwmeer 113; Kvknummer : 30177290 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/13/93 NL:TZ:0000003984:F001 29-01-2013 mr. J.L. de Crom mr. TJ van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

Datum: 18 november 2016 Nummer: 3

Datum: 18 november 2016 Nummer: 3 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 18 november 2016 Nummer: 3 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Hendriks Beheer B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 20 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 20 juli 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 20 juli 2015 Faillissement : Elevator Trading BV; Faillissementsnummer : F.05/15/543 Datum uitspraak : 23 juni 2015 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris : Mr P.F.A.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 11 september 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 11 september 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 11 september 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 4 datum: 29 juli 2016

Faillissementsverslag nummer 4 datum: 29 juli 2016 Faillissementsverslag nummer 4 datum: 29 juli 2016 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap K.O.-Bus Alphen aan den Rijn B.V. te Alphen aan den Rijn Faillissementsnummer : F.09/15/350 Datum uitspraak

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG De Brink Schoonmaakbedrijf B.V. Nummer: 1 Datum: 14 augustus 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG De Brink Schoonmaakbedrijf B.V. Nummer: 1 Datum: 14 augustus 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap De Brink Schoonmaakbedrijf B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1336 MA) Almere aan het adres André Franquinweg 18, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 23 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 23 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 23 april 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : C/18/15/104 F Datum uitspraak : 24 maart 2015 Curator Rechter-commissaris HAT Internationaal Transport

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 22 september 2015 Gegevens onderneming : Diliana

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Elst DHZ B.V., statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 10 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 10 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 10 september 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Walraven Groep B.V., tevens handelend onder de namen Walraven, Walraven

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 24 september 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN.

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 april 2015 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. Gegevens ondernemingen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet. Nummer: 2 Datum: 21 juni 2011

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet. Nummer: 2 Datum: 21 juni 2011 Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 2 Datum: 21 juni 2011 Gegevens onderneming, statutair gevestigd te Amersfoort en kantoorhoudende te (3815 KM) Amersfoort, aan het adres Stuwdam

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : De exploitatie van een of meer horeca- en/of cateringbedrijven alsmede de verhuur van horecabenodigdheden.

Activiteiten onderneming : De exploitatie van een of meer horeca- en/of cateringbedrijven alsmede de verhuur van horecabenodigdheden. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 6 februari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 13 april 2012

Nummer: 3 Datum: 13 april 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 april 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Christian Sijnen Mode B.V. 003414322 Faillissementsnummer : F11/792 Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 20 januari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 20 januari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 20 januari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 februari 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A1 Personeeldiensten B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

1 e openbare verslag. Verslagperiode 27 december 2012 t/m 27 maart 2013

1 e openbare verslag. Verslagperiode 27 december 2012 t/m 27 maart 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 1 e openbare verslag Datum 28 maart 2013 Gegevens onderneming Transportbedrijf van den Ouweland Chaam B.V. (KvK 18025391) Faillissementsnummer 12/38 S (27 december

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 Gegevens onderneming : Gordijnenatelier R. Ruiter BV, statutair gevestigd te Ede, feitelijk gevestigd te (3903 AP) Veenendaal aan de Nijverheidslaan 22,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 mei 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 mei 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 mei 2012 Faillissement : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Yor Holding B.V., statutair gevestigd te Velsen-Noord, kantoorhoudende te 7255

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG Pagina 1 van 9 FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Datum: 9 januari 2015 Naam: A.L. DE GROEN EN ZONEN B.V. Adres: Energieweg 13, 4691 SE Tholen Insolventienummer:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 Gegevens onderneming : Symbision B.V., statutair gevestigd te Amersfoort en kantoorhoudende te (3821 AD) Amersfoort aan de Printerweg

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 26 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 26 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 26 augustus 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE KLOK LOGISTICS NEDERLAND B.V., gevestigd te (6504 AC) Nijmegen, aan

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 Faillissement : Van Cappellen Mobiliteitsmakelaars BV Faillissementsnummer : F.05/13/1062 Datum uitspraak : 8 oktober 2013 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

Volgens failliet is het pand verzekerd via de VvE en de inboedel via een privéverzekering. De curator is verder niet bekend met lopende verzekeringen.

Volgens failliet is het pand verzekerd via de VvE en de inboedel via een privéverzekering. De curator is verder niet bekend met lopende verzekeringen. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2. Datum: 14 november 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap ETNA COFFEE TECHNOLOGIES B.V., statutair gevestigd te Rheden en kantoorhoudende te (7007 CM) Doetinchem

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/287 NL:TZ:0000014388:F003 18-07-2017 mr. J.L.G.M. Verwiel mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Zwets Werkendam B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pro-Techno Trading B.V., gevestigd te 6902 PA Zevenaar aan de Hengelder

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Datum: 17 januari 2017 Nummer: 3

Datum: 17 januari 2017 Nummer: 3 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 januari 2017 Nummer: 3 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Hendriks Metaal Industrie

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIEPERINK TRANSPORT B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7207

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.15/17/141 NL:TZ:0000013294:F001 16-05-2017 Mr. A.C.J. Hanrath mr. K. van Dijk Algemeen Gegevens onderneming Adimex Holding B.V. h.o.d.n.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2009 Gegevens onderneming : J.W. Gooijer - Nationaal en Internationaal Transportbedrijf BV, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3904 ZJ) Veenendaal

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 3 / 2 TEVENS HOUDENDE EINDVERSLAG Datum: 26 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 3 / 2 TEVENS HOUDENDE EINDVERSLAG Datum: 26 januari 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 augustus 2014 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG Gegevens ondernemingen Faillissementsnummer :

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvKnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG Pagina 1 van 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Datum: 27 januari 2015 Naam: DE GROEN HOLDING B.V. Adres: Energieweg 13, 4691 SE Tholen Insolventienummer:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 december 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Datum: 5 juli 2016 Nummer: 1

Datum: 5 juli 2016 Nummer: 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 5 juli 2016 Nummer: 1 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, A-Best-Group B.V., statutair

Nadere informatie