Handleiding WatchWatch connect

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding WatchWatch connect"

Transcriptie

1 Handleiding WatchWatch connect Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch connect. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS) voor kinderen. Voor de juiste werking van het apparaat adviseren wij u deze gebruiksaanwijzing aandachtig door te lezen. 1. Veiligheid Als u uw telefoon verliest of wanneer deze gestolen wordt, waarschuw dan uw provider zodat het gebruik van de simkaart geblokkeerd kan worden. Hiermee voorkomt u hoge kosten door misbruik van uw telefoon.

2 Veiligheidswaarschuwingen en meldingen De telefoon kan interferentie veroorzaken met andere apparatuur. Het is verboden en gevaarlijk om een telefoon in een vliegtuig te gebruiken. Controleer daarom of uw telefoon tijdens de vlucht uit staat. Zet de telefoon in gevaarlijke omgevingen uit. Dit kunnen bijvoorbeeld tankstations of (chemische) fabrieken zijn, maar ook in ziekenhuizen kunnen telefoons interferentie veroorzaken en daarmee een gevaarlijke situatie creëren. Specialistische dienstverlening: Wanneer het toestel defect is, moet het gecontroleerd en gerepareerd worden door professionals. Een ongeautoriseerde installatie of reparatie kan een probleem of nog meer schade aan het toestel veroorzaken. Batterijgebruik 1. U moet de batterij voor gebruik volledig opladen. Voor een nieuw product laadt u de batterij bij voorkeur ongeveer 14 uur lang op. Dit verbetert de prestaties van de batterij. 2. Wanneer u de batterij oplaadt, zult u opmerken dat het horloge enigszins warm wordt. Dit is niet erg, het horloge is voorzien van een bewakingssysteem voor oververhitting tijdens het opladen. De batterij is bij normaal gebruik in ongeveer 4 uur opgeladen. 3. Als de batterij bijna leeg is, verschijnt de melding "battery empty" op het scherm zodat u weet dat u de batterij moet opladen. 2. Algemene werking van het horloge Het horloge werkt en communiceert met uw Smartphone via het GSM netwerk. Het horloge bevat daarvoor een SIM kaart (telefoonkaart) die tevens ook gebruikt wordt voor de telefoongesprekken via het horloge. Om de communicatie tot stand te kunnen brengen moeten uw Smartphone en het horloge voldoende netwerkbereik hebben. Veel netwerkproviders hebben een landelijke dekking echter soms kan het voorkomen dat er toch een beperking in het bereik is. Wij adviseren gebruik te maken van het stabiele KPN prepaidnetwerk (te bestellen in onze webshop).

3 3. Eerste keer opstarten Simkaart Let op: de WatchWatch Connect moet uit staan wanneer u de simkaart inbrengt of eruit haalt. De simkaart moet ingebracht worden met de contactzijde aan de onderkant van het horloge waarbij de schuine zijde van de Simkaart in de linkerbovenhoek komt te zitten (zie onderstaande foto). Duw de Simkaart in het horloge totdat u een klik hoort/voelt. Om de Simkaart te verwijderen drukt u de Simkaart weer in zodat deze weer losklikt. Belangrijk! Sommige SIM kaarten moeten eerst geactiveerd worden in een normale telefoon voordat ze kunnen werken. Volg hiervoor de aanwijzingen van uw provider. Ook hebben sommige SIM kaarten standaard een Pincode ingeprogrammeerd. Deze Pincode functie dient u eerst uit te zetten door de Simkaart in een normale mobiele telefoon te stoppen en via de optie instellingen/beveiliging/pincode-aanvraag/ uitzetten te kiezen. 3. Installatie van de App op uw Smartphone. Voor de werking van het horloge dient u onze bijbehorende Watchwatch Connect App te installeren op uw Smartphone. - Voor Android Smartphones vanaf android 3.0: De App kunt u vinden in de Google Playstore onder de naam Kid Mate van fabrikant Shenzen Continental Wireless Technology. - Iphone gebruikers vanaf Iphone 4S: U kunt de app vinden in de Appstore onder de naam Kid Mate. Tip: Deze app s wordt nog doorontwikkeld door de fabrikant en krijgt regelmatig verbeteringen en extra functies mee. Ook wordt de nauwkeurigheid in positiebepaling steeds verder geoptimaliseerd. Controleer daarom van tijd tot tijd in de Appstore of er een nieuwe versie van de App beschikbaar is.

4 2. Na installatie kunt u de App openen en komt u in het registratiescherm (zie boven). Druk op Register> en vul in dit menu uw gewenste username, password en adres in. U krijgt dan de melding congratulations register successful. 3. De app onthoud automatisch de inloggegevens die u bij stap 2 hebt ingevoerd. Zorg dat het vinkje aan staat in het vakje remember me. Zo hoeft u niet steeds de login gegevens in te voeren. Druk nu op de knop log in in de app. 4. De app geeft de melding Tip, ad objects first, then use other functions! Klik hier op ok om uw kind en horloge toe te voegen. De app kan meerdere objecten (horloges) volgen ook kunt u ieder object een eigen profielfoto (van uw kind) geven.

5 5. Vul vervolgens de gegevens als naam van uw kind, geslacht, geboortedatum, lengte en gewic ht van uw kind in. Bij watch number vult u het mobiele nummer van de Simkaart van het horloge in, dit nummer heeft u van uw telecomprovider gekregen. Bij my number vult u het mobiele nummer van uw Smartphone in. Het IMEI nummer is het unieke nummer van het horloge dat door de fabrikant is meegeleverd. U vindt dit nummer op de sticker aan de zijkant van het doosje. BELANGRIJK! Bewaar dit IMEI nummer goed. Raakt u het kwijt dan kunt de app niet meer opnieuw installeren en koppelen met het horloge. 6. Zorg er nu voor dat het horloge aan staat door op de powerknop van het horloge te drukken. De intro loopt en in het scherm verschijnen 2 symbolen. De signaalsterkte wordt met een letter weergegeven. Wannaar de N in het scherm blijft staan (= no signal) is er geen netwerkbereik op de plaats waar u het horloge probeert te installeren. Probeer of het horloge buiten wel een signaal ontvangt, zoniet controleer dan of de SIM kaart correct geplaatst is. De streepjes achter het antennesymbool geven aan of er een dataverbinding is met het netwerk.

6 7. Om de beveiligde verbinding tussen de app en het horloge te maken moet u een code invullen in het veld Captcha. Druk op de knop Get code. De app beantwoord met de melding dat er een bericht gestuurd wordt. Op het schermpje van het horloge verschijnt een unieke 4 cijferige code. Vul deze code in op de app en druk rechtsboven op Save. 8. Om het horloge te kunnen bellen en omgedraaid kunnen in dit scherm de Family Numbers worden ingesteld. De posities 1-3 corresponderen direct met de snelkeuzeknoppen aan de zijkant van het horloge. De posities 4-8 kunnen ingesteld worden als extra nummers die het horloge mogen bellen. Staat een mobiel nummer niet in deze lijst dan zal het horloge automatisch het telefoongesprek blokkeren. Kortom alleen de nummers in bovenstaande lijst kunnen de functies van het horloge bedienen of uw kind bereiken. 9. Vul nu de telefoonnummers in met het landnummer +31, dus of Na het invullen van alle nummers drukt u op Save rechtsboven in de app. De app vraagt nu om een

7 SMS te sturen met de telefoonnummers naar het horloge. Bevestig dit verzoek. In het scherm van het horloge verschijnt nu de melding SET OK. Let op! Staat uw nummer goed in bovenstaande lijst maar kunt u nog steeds niet bellen naar het horloge, het horloge weigert uw gesprek? Probeer dan uw telefoonnummer zonder landnummer +31 in te voeren, dus gewoon Het horloge is nu volledig klaar voor gebruik en kan omgedaan worden bij uw kind! 4. Gebruik van de functies van het horloge Vanuit de app kunt u de verschillende functies van het horloge bedienen. In de rechter kantlijn staan de functies weergegeven. Door op een icoontje te drukken kunt u de functie activeren. Het icoontje wordt dan blauw. Activerings- en instellingen menu van de app: A) Opvragen locatiegegevens: Via deze functie kunt u de locatiegegevens van het horloge opvragen. Dit werkt via GPRS positiebepaling. In de app ziet u een groene cirkel waarbinnen het horloge zich bevindt. In een gebied met een hogere intensiteit zendmasten zal de positiebepaling nauwkeuriger zijn. Gemiddeld bedraagt de afwijking (in de cirkel 200 meter). B) Monitorfunctie: Via deze functie kunt u het horloge opdracht geven u te bellen. Dit gebeurd in de stille modus waarbij de speakerfunctie van het horloge uitgeschakeld wordt. U kunt hiermee de omgeving van uw kind afluisteren zonder dat uw kind het merkt.

8 C) Continutracking: Via deze functie kunt u op vaste tijden de locatie van het horloge doorkrijgen. Let wel! Iedere locatiebepaling vraagt batterijcapaciteit van het horloge waardoor de batterij sneller leeg zal zijn. D) GEO Fencing: Via deze functie tekent u op de plattegrond in de app een cirkel waarbinnen het horloge moet blijven. Komt uw kind buiten de aangegeven cirkel dan krijgt u automatisch een waarschuwing. Houdt bij het afbakenen rekening met de afwijking in positiebepaling via GPRS van 200 meter nauwkeurigheid. E) Anti-verliesfunctie: In het horloge zit een sensor die kan registreren wanneer het horloge wordt afgedaan. Zet u deze functie aan dan krijgt u automatisch een melding wanneer uw kind het horloge afdoet.

9 F) Bluetooth anti verlies: Met deze functie kunt het horloge koppelen aan de Bluetooth van uw Smartphone. Komt het horloge buiten het bluetoothbereik van uw Smartphone (circa 15 meter) dan krijgt u een waarschuwingsmelding. G) Ongevaldetectie: Via deze functie kunt u waarschuwingsmelding instellen wanneer uw kind valt of een ongeval krijgt. U stelt zelf de zwaarte van de schok in waarbij het horloge u moet een melding moet geven. H) Activiteitenmelding: Op het scherm van de app ziet u een voetafbeelding staan. Na ieder contact met het horloge stuurt het horloge ook het aantal stappen van uw kind mee dat het horloge heeft geregistreerd. I) Stilte instellingen: Via deze functie kunt u het horloge opdracht geven om op bepaalde tijden zichzelf uit te schakelen. Bijvoorbeeld tijdens schooltijden.

10 J) Gesproken berichtenservice Via deze functie kunt u een gesproken bericht verzenden naar het horloge. Druk het microfoon symbool in op de app. Druk in het opvolgende menu op de knop Press and speak en houdt deze ingedrukt terwijl u een bericht inspreekt. Zodra u de knop loslaat wordt automatisch het bericht verzonden naar het horloge. In het horloge verschijnt een icoon in de display dat er een bericht is. Door kort te drukken op knopje 2 van het horloge (links onder) wordt het bericht via het horloge afgespeeld. 5. Functies vanaf het horloge: A) Bellen en gebeld worden: Wanneer de telefoonnummers via de app correct geinstalleerd zijn kan uw kind vanaf het horloge via de knopjes 1-3 eenvoudig de voorkeuzenummers bellen door het knopje 2 seconden ingedrukt te houden. In de display verschijnt het icoontje van degene die gebeld wordt. Beeindigen van een gesprek werkt via de powerknop rechtsboven het horloge. Voor het opnemen van een gesprek kan uw kind ieder willekeurig knopje indrukken. B) Anti-Muggen functie: Door 2x kort te drukken op knopje 1 van het horloge (links boven) verschijnt het muggen symbool in het scherm van het horloge met een vinkje eronder. Het horloge verspreidt nu een ultrasonisch geluid dat muggen op afstand zouden moeten houden. Nogmaals 2x drukken stopt deze functie weer. C) Aanpassen speakervolume: Door 1x kort te drukken op het SOS knopje van het horloge kan het speakervolume van het horloge worden aangepast. Via de knopjes 1 en 2 kunt u het volume aanpassen. D) Verzending gesproken bericht vanaf horloge naar ouders: Door 1x kort te drukken op knopje 3 van het horloge kan een van beide ouders geselecteerd worden (icoon papa of mama is zichtbaar). Door vervolgens knopje 2 lang ingedrukt te houden verschijnt het microfoontje in de display. Na loslaten van knopje 2 wordt automatisch het gesproken bericht naar de app verzonden. Bij het microfoontje in de app komt een rode indicatie 1 te staan. 6. Trouble shooting: - Het horloge komt niet verder dan het opstartscherm en geeft de melding Trials Remaining De Simkaart in het horloge vraagt om een pincode. Veel Simkaarten hebben standaard de pincodefunctie aan staan. Het horloge kan echter niet met deze pincode aanvraag omgaan. Haal de Simkaart uit het horloge en zet via een normale mobiele telefoon deze pincodefunctie op de simkaart uit. (instellingen/beveiliging/pincode-aanvraag/ uitzetten)

11 - Het horloge belt niet meer via de snelkeuzeknoppen: Het beltegoed is mogelijk op. Waardeer de SIM kaart online via uw provider op. Het horloge heeft mogelijk geen bereik op de plaats waar het zich bevindt. Verstuur opnieuw de Familynumbers vanuit de app naar het horloge en zorg ervoor dat de landaanduiding voor de nummers staat. - Het horloge geeft een afwijking in de GPS positioning: In verband met het hoge stroomverbruik van GPS chips maakt de WatchWatch voor haar positiebepaling gebruik van GPRS. Dit betekent dat het horloge bij de berekening van de positie de gegevens van de dichtstbijzijnde GSM mast als meetpunt neemt. In een gebied met een dicht GSM netwerk zal de positiebepaling nauwkeuriger zijn. De foutmarge in bepaling bij GPRS positiebepaling is 200 meter. - Bij het opvragen van de locatie krijg ik de melding positioning time out in de app: Wanneer de app enige tijd niet actief is in uw Smartphone kan het nodig zijn om de app opnieuw op te starten en in te loggen. Via het menu kiezen voor de optie Exit en vervolgens de app opnieuw openen zorgt ervoor date opnieuw wordt ingelogd. - Ik heb de app opnieuw ingelogd maar krijg nog steeds de melding positioning time out in de app: Het horloge of uw Smartphone heeft momenteel onvoldoende bereik met het netwerk. Controleer de verbindingsindicatie op het horloge (N = geen bereik) of het bereik op uw Smartphone. - Het horloge geeft de verkeerde tijd weer: Via het menu, vervolgens optie objectmanagement, en klikken op het object dat de verkeerde tijd geeft. Kunt u kiezen voor de optie calibrate watch time. Hier stelt u de juiste tijd in. - Wanneer ik probeer te bellen naar het horloge krijg ik de melding Dit nummer is in gesprek terwijl het horloge niet in gesprek is. Het horloge heeft gewoon bereik aangezien ik vanuit het horloge wel kan bellen naar mijn mobiele telefoon: Het horloge weigert het inkomende gesprek aangezien hij ze niet herkent als zijnde de family numbers. Het inkomende nummer wordt gecontroleerd door het horloge en moet

12 exact overeenkomen anders wordt het nummer geweigerd (een beveiliging zodat onbevoegden het horloge niet kunnen bellen en je kind lastigvallen. Oplossing: Controleer of op de eigen telefoon de nummer herkenning aan staat. Bij het invoeren van de eigen telefoonnummers in de family numberlijst van de app moet de landcode aan het nummer worden toegevoegd (+31.) controleer of dit gedaan is. Mocht dit niet werken probeer dan eens het telefoonnummer zonder de landcode +31 maar gewoon 06 Providers kunnen verschillen in hoe zij de nummerherkenning weergeven. Take care of your WatchWatch Connect Uw WatchWatch connect heeft een bijzonder ontwerp en bestaat uit kwetsbare onderdelen. U dient het daarom voorzichtig te behandelen. Hieronder geven wij u een aantal suggesties zodat u het horloge jarenlang met veel plezier kunt gebruiken. Raak het scherm niet aan met zware voorwerpen die het scherm kunnen beschadigen en zorg ervoor dat het scherm schoon blijft. Gebruik het product niet als het beschadigd is. Het is normaal dat het scherm traag reageert wanneer het horloge is blootgesteld aan lage temperaturen. Laat uw kind bedachtzaam met het horloge omgaan. Ondanks dat het horloge stoot en slagvast ontworpen is kan het niet iedere extreme situatie doorstaan. Let erop dat er geen water in het apparaat kan binnendringen. Als dat toch gebeurt, en het horloge niet meer werkt, dan valt dit niet onder de standaardgarantie. Zorg ervoor dat het horloge droog blijft en dat het niet wordt blootgesteld aan regen, vocht en bijtende vloeistoffen. Als het product toch nat wordt, haal dan de batterij eruit en stop deze pas terug in het horloge als dit volledig droog is. Gebruik en bewaar het horloge niet op stoffige plaatsen om beschadiging van de onderdelen te voorkomen. Stel het product niet bloot aan een warme omgeving. Hoge temperaturen verkorten de levensduur van het elektronische circuit. Stel het product ook niet bloot aan te koude omgevingen. Door condensvorming kunnen het product en het elektronische circuit beschadigen. Misbruik het product niet door ermee te gooien of te slaan waardoor het beschadigd kan raken. Gebruik geen schoonmaakmiddelen met bijtende bestanddelen om het horloge mee schoon te maken. Maak het product schoon met een zachte doek. Als uw product of een van de accessoires niet goed werkt, laat ze dan repareren door een professional. Garantiebepaling: One2track geeft 6 maanden garantie op productie en montagefouten van het horloge. Van de garantie is uitgesloten: verbruiksonderdelen, zoals batterijen of beschermlagen die in de loop van de tijd slijten, tenzij het defect optrad wegens een materiaal- of fabricagefout; cosmetische schade, met inbegrip van, maar niet beperkt tot krassen, deuken en gebroken plastic aan poorten; schade veroorzaakt door gebruik in combinatie met een ander product niet door One2track voorgeschreven;

13 schade veroorzaakt door een ongeval, verkeerd gebruik, misbruik, vloeistof, brand, aardbeving of andere externe oorzaken; schade veroorzaakt door ander gebruik van het product dan wordt beschreven in de gebruikershandleidingen, technische specificaties en andere gepubliceerde richtlijnen voor het product; schade veroorzaakt door ongeautoriseerde service (upgrades en uitbreidingen) beschadigingen als gevolg van natuurlijke slijtage van het product; Uw importeur en dealer in de Benelux: One2track B.V., Postbus 19, 2210 AA Noordwijkerhout,

Handleiding WatchWatch Kids Tracker

Handleiding WatchWatch Kids Tracker Handleiding WatchWatch Kids Tracker Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch Kids Tracker. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS) voor kinderen. Voor

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch connect

Handleiding WatchWatch connect Handleiding WatchWatch connect Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch connect. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS) voor kinderen. Voor de juiste

Nadere informatie

Handleiding 2Smart Smartwatch S2

Handleiding 2Smart Smartwatch S2 Handleiding 2Smart Smartwatch S2 Introductie Bedankt voor uw aankoop van deze Smartwatch S2 telefoonhorloge. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste werking van

Nadere informatie

Handleiding Smartwatch S12 telefoon horloge

Handleiding Smartwatch S12 telefoon horloge Handleiding Smartwatch S12 telefoon horloge Introductie Bedankt voor uw aankoop van de Smartwatch S12 telefoonhorloge. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch smart

Handleiding WatchWatch smart Handleiding WatchWatch smart Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch smart. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste werking van het apparaat adviseren

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch connect 2

Handleiding WatchWatch connect 2 Handleiding WatchWatch connect 2 Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch connect 2. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS) voor kinderen. Voor de juiste

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch MJ3009

Handleiding WatchWatch MJ3009 Handleiding WatchWatch MJ3009 Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch mini. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste werking van het apparaat adviseren

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch connect premium

Handleiding WatchWatch connect premium Handleiding WatchWatch connect premium Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch connect premium. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS/GPRS/WIFI) voor

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch connect 2

Handleiding WatchWatch connect 2 Handleiding WatchWatch connect 2 Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch connect 2. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS) voor kinderen. Voor de juiste

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch connect Swing

Handleiding WatchWatch connect Swing Handleiding WatchWatch connect Swing Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch connect `Swing. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS) voor kinderen. Voor

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Introductie Bedankt voor uw aankoop van een van de positioneringsproducten van one2track. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/ GPRS Accu USB oplaadpoort

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber Let op lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/ GPRS Accu USB oplaadpoort

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber S en 4S

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber S en 4S Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber S en 4S Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/ GPRS GPS Accu Invoer

Nadere informatie

Handleiding GPS kaart tracker

Handleiding GPS kaart tracker Handleiding GPS kaart tracker Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Personaliseren GPS tracker 4. Opladen 5. Functies knoppen 6. Status LED lampjes 7. SOS nummers 8. Familie nummers

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Allereerst dank voor de aanschaf en interesse in helloo. De leukste Gadget voor je kind. Wat heb je nodig? Een helloo horloge Een simkaart Een smartphone De helloo

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch connect Mini

Handleiding WatchWatch connect Mini Handleiding WatchWatch connect Mini Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch connect `Mini. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS) voor kinderen. Voor

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/ GPRS Positie bepaling

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 1 2 12 3 11 4 10 5 9 6 8 7 1. Functies 1. microfoon. 2. Ophangen & laadindicator 3. aan/uit knop (paar seconden indrukken om aan/uit te zetten)

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidswatch 2S/4S/GTS (SE tracker2 app)

Gebruiksaanwijzing Kidswatch 2S/4S/GTS (SE tracker2 app) Gebruiksaanwijzing Kidswatch 2S/4S/GTS (SE tracker2 app) Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! USB oplaadpoort

Nadere informatie

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties GPS halsband Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Installatie Sim kaart 3. Status LED lampje 4. Instellen functies 5. Aanzetten GPRS 6. Online 7. Mogelijke problemen en oplossingen 1. Specificaties Afmetingen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S Let op! lees deze gebruiksaanwijzing en die van de simkaart voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 NL Om deze noodknop te kunnen gebruiken, moet een SIM-kaart worden geplaatst (niet meegeleverd). Zonder een SIM-kaart

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch MJ3008

Handleiding WatchWatch MJ3008 Handleiding WatchWatch MJ3008 Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste werking van het apparaat adviseren

Nadere informatie

Geschikte providers:

Geschikte providers: HANDLEIDING Doosinhoud: Horloge + Schroefjes en schroevendraaier + USB oplaadkabel + accu Geschikte providers: Model serie: L20 plus Beste gebruiker Nogmaals bedankt voor het aankopen van uw BELIO horloge.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Torchcam GPS2 (SE tracker2 app)

Gebruiksaanwijzing Torchcam GPS2 (SE tracker2 app) Gebruiksaanwijzing Torchcam GPS2 (SE tracker2 app) Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! USB oplaadpoort Micro

Nadere informatie

Kingfisher GPS. track & trace. Beknopte gebruikershandleiding

Kingfisher GPS. track & trace. Beknopte gebruikershandleiding Kingfisher GPS track & trace Beknopte gebruikershandleiding Wij willen u hartelijk bedanken voor het aanschaffen van een FALCC Kingfisher. De Falcc Kingfisher is een zeer uitgebreid systeem. Deze beknopte

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Product Details Microfoon: Niet bedekken tijdens bellen Opladen: Koppel het horloge aan de laadkabel Reset knop: Het horloge kan worden gereset door met een paperclip

Nadere informatie

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS Handleiding handleiding Watch-Phone-GPS www.helloo.me 2 helloo, Je bent nu in het bezit van de Coolste, Stoerste en Leukste Watch-Phone. Jullie gaan er heel veel plezier en gemak aan beleven! Team helloo

Nadere informatie

Handleiding Safety Angel

Handleiding Safety Angel Handleiding Safety Angel 1. Introductie Bedankt voor uw aankoop van de Safety Angel. Het anti- verdrinkings en wegloopalarm voor kinderen. Wij hopen dat dit product volledig aan uw verwachtingen voldoet

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Drivers en Software. Installatie. BT211 Sweex Bluetooth 2.0 Class 1 Adapter USB

Nederlandse versie. Inleiding. Drivers en Software. Installatie. BT211 Sweex Bluetooth 2.0 Class 1 Adapter USB BT211 Sweex Bluetooth 2.0 Class 1 Adapter USB Inleiding Stel de Sweex Bluetooth 2.0 Class 1 Adapter USB niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte

Nadere informatie

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids CJB1JM0LCAEA Snelstartgids Uw horloge leren kennen Luidspreker Oplaadpoort Aan/uit-toets Druk hier 3 seconden op om uw horloge in of uit te schakelen. Druk hier 10 seconden op om uw horloge opnieuw op

Nadere informatie

Zakelijk. Welkom bij Telfort. Zakelijk

Zakelijk. Welkom bij Telfort. Zakelijk Zakelijk Welkom bij Telfort Zakelijk Welkom... 3 Snel starten... 5 Mijn Telfort... 6 Mogelijkheden Mijn Telfort... 6 E-mailadres doorgeven... 7 Nummerbehoud... 7 Diensten... 8 Voicemail... 8 Instellen

Nadere informatie

Handleiding BELIO. Geschikte providers:

Handleiding BELIO. Geschikte providers: Handleiding BELIO Geschikte providers: Model serie: L20 plus Beste gebruiker: Nogmaals bedankt voor het aankopen van uw BELIO horloge. Hieronder de belangrijkste functies van uw toestel: SOS Bellen: Uw

Nadere informatie

HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER

HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor Windows Mobile smartphones Mobiel IVP Windows Mobile Versie 1.0, d.d. 20-07-2011 Inleiding... 3 1 Installatie...

Nadere informatie

Mobiel Internet Aansluiten

Mobiel Internet Aansluiten Mobiel Internet Aansluiten Mobiel Internet aansluiten is niet veel meer dan het plaatsen van een simkaart in het apparaat waar u Mobiel Internet voor wilt gebruiken. Uw eigen apparaat of de Internet Stick

Nadere informatie

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon 2 NEDERLANDS EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Aansluiten...

Nadere informatie

Welkom bij Teleservice Connect Mobile

Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile Inhoud Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile 3 Buitenland 10 2 Met 4 stappen klaar voor gebruik Snel starten Over voicemail 4

Nadere informatie

Smart Watch Gebruikershandleiding

Smart Watch Gebruikershandleiding Smart Watch Gebruikershandleiding Lees deze handleiding goed door voor het in gebruik nemen van de smartwatch. Voor het gebruik van de smartwatch is een mobiele telefoon(android) vereist! Veiligheidswaarschuwing!

Nadere informatie

AH MOBIEL prepaid. Handleiding

AH MOBIEL prepaid. Handleiding AH MOBIEL prepaid Handleiding Welkom Welkom bij AH Mobiel Prepaid. Een betrouwbaar prepaid product waarmee je meteen kunt bellen, sms en en internetten en altijd het meeste gratis beltegoed krijgt. In

Nadere informatie

Quickstart KPN USB-modem. Handleiding

Quickstart KPN USB-modem. Handleiding Quickstart KPN USB-modem Handleiding Inleiding De KPN USB-modem is een 3G multimode modem in USB-stick formaat, geschikt voor GSM-, GPRS-, EDGE-, UMTS en/of HSDPA-netwerken. De modem kan dankzij de USB-interface

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S (2017 SE tracker 2 app)

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S (2017 SE tracker 2 app) Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S (2017 SE tracker 2 app) Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/

Nadere informatie

HS-2R Radio-hoofdtelefoon van Nokia Gebruikershandleiding. 9355495 Uitgave 2

HS-2R Radio-hoofdtelefoon van Nokia Gebruikershandleiding. 9355495 Uitgave 2 HS-2R Radio-hoofdtelefoon van Nokia Gebruikershandleiding 9355495 Uitgave 2 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product HS-2R conform is aan de bepalingen

Nadere informatie

Belbundel. Welkom bij Telfort belbundel

Belbundel. Welkom bij Telfort belbundel Belbundel Welkom bij Telfort belbundel Welkom... 3 Snel starten... 5 Mijn Telfort... 6 Mogelijkheden Mijn Telfort... 6 Belbundel ZZP Zakelijk Beheer... 6 Facturen bekijken... 7 Uw 1 e factuur: eenmalig

Nadere informatie

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers.

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers. Omschrijving De PT2000 model 2015 is een compacte GPS tracker met alarmknop. De locatie kan opgevraagd worden m.b.v. een SMS. De positie van de tracker wordt aangegeven op een kaart van Google Maps. Met

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor BlackBerry Mobiel IVP BlackBerry Versie 1.0, d.d. 15-06-2012 1 Inleiding... 3 2 Installatie... 4 2.1 Installeren...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2 Nokia Extra Power DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212420/2 2008-2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Extra Power DC-11/ DC-11K (hierna DC-11 genoemd) kunt u de batterijen van twee compatibele

Nadere informatie

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers De DB Alerts app voor Android is volledig vernieuwd. Naast de bekende functionaliteiten uit de vorige versie (bekijken van waarnemingen en het invoeren

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Follow 3.0

Nederlandse handleiding Follow 3.0 Met de Follow 3.0 raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding Follow 3.0 www.sociale-controle.nl 1 Welkom bij Sociale Controle Bedankt voor uw keuze voor Sociale Controle. In deze handleiding

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Track2Connect.be. Handleiding

Track2Connect.be. Handleiding Track2Connect.be Handleiding Lees voor ingebruikname aandachtig de handleiding voor het opstarten van het horloge. De foto s zijn louter ter informatie. Klaarmaken voor gebruik 1. Koop een simkaart die

Nadere informatie

MM002 Sweex USB DVB-T Dongle. Belangrijk! Installeer eerst de driver voordat de Sweex USB DVB-T Dongle wordt aangesloten.

MM002 Sweex USB DVB-T Dongle. Belangrijk! Installeer eerst de driver voordat de Sweex USB DVB-T Dongle wordt aangesloten. MM002 Sweex USB DVB-T Dongle Inleiding Stel de Sweex USB DVB-T Dongle niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte nabijheid van verwarmingselementen.

Nadere informatie

Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING!

Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING! Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING! Meet Dean Klantenservice Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met de klantenservice van Dean Connect. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag

Nadere informatie

Internet Onderweg Aansluiten

Internet Onderweg Aansluiten Internet Onderweg Aansluiten Internet Onderweg aansluiten is niet veel meer dan het plaatsen van een simkaart in het apparaat waar u Internet Onderweg voor wilt gebruiken. Uw eigen apparaat of de Internet

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten 5. Algemene instellingen 6. Instellen speciale en SOS nummers 7. Vraag

Nadere informatie

Snel op weg met e.dentifier2

Snel op weg met e.dentifier2 Snel op weg met e.dentifier2 U kunt uw e.dentifier2 gekoppeld of los gebruiken. De verschillen tussen beide methoden leggen we hier uit. Ook vindt u hier antwoord op de veelgestelde vragen. Gekoppeld gebruik

Nadere informatie

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding Inhoud Inleiding... 3 1. Installeren van de Pebble app... 4 2. Koppelen van het Pebble horloge en de smartphone... 6 3. Installeren van de Fox Inzicht App...

Nadere informatie

Bluetooth Auto Luidspreker

Bluetooth Auto Luidspreker ENVIVO Bluetooth Auto Luidspreker GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE...4 WELKOM...4 ALGEMENE INFORMATIE EN VEILIGHEIDSINSTRUCTIES...5 WAARSCHUWING...5 PRODUCT AFBEELDING & BELANGRIJKSTE FUNCTIES...6

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor Android smartphones en tablets Mobiel IVP Android Versie 1.0, d.d. 20-07-2011 1 Inleiding... 3 2 Installatie...

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker.

Handleiding GPS tracker. Handleiding GPS tracker. Hartelijk dank voor het huren van een GPS-tracker voor uw geadopteerde hondje. INHOUD: 1. Wat wordt er allemaal geleverd bij de GPS-Tracker. 2. Opladen van de Batterij. 3. In en

Nadere informatie

Handleiding Quick start

Handleiding Quick start Handleiding Quick start Geachte klant, Hartelijk dank dat u heeft gekozen voor de mobiele telefoon General Mobile Discovery. Deze quick start handleiding is bedoeld om de belangrijkste functies van het

Nadere informatie

EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding

EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding Stap 1 : In deze handleiding wordt gebruik gemaakt van android, maar is tevens toe te passen voor Apple ios apparaten. Open de App store. (Voor android apparaten

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S (SE tracker2 app)

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S (SE tracker2 app) Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S (SE tracker2 app) Let op! lees deze gebruiksaanwijzing en die van de simkaart voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op

Nadere informatie

Parkinson Thuis Probleemoplossing

Parkinson Thuis Probleemoplossing Parkinson Thuis Probleemoplossing Probleemoplossing Fox Inzicht App In sommige gevallen kan er een handeling van uw kant nodig zijn om ervoor te zorgen dat de apps altijd ingeschakeld zijn. Dit zal voornamelijk

Nadere informatie

TechGrow AM-600 ALARM-MELDER draadloze alarm-melder voor POWERBOX PB-600 HANDLEIDING

TechGrow AM-600 ALARM-MELDER draadloze alarm-melder voor POWERBOX PB-600 HANDLEIDING TechGrow AM-600 ALARM-MELDER draadloze alarm-melder voor POWERBOX PB-600 HANDLEIDING Gefeliciteerd! U heeft een hoogwaardige draadloze alarmmelder aangeschaft waarmee u altijd op de hoogte wordt gehouden

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker kind

Handleiding GPS tracker kind Handleiding GPS tracker kind Tracker + telefoon Inhoudsopgave: 1. Accessoires 2. Specificaties 3. Knoppen illustratie 4. SIM kaart installatie 5. Eerste gebruik GPS tracker 6. Instellingen 7. Vraag de

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten + Nederlandse taalinstelling 5. Algemene instellingen 6. Instellen

Nadere informatie

Handleiding Mobiel ECG Eventmonitor. (zorgprofessionals)

Handleiding Mobiel ECG Eventmonitor. (zorgprofessionals) Handleiding Mobiel ECG Eventmonitor (zorgprofessionals) 1 handleiding mobiel ecg eventmonitor Inleiding In deze handleiding Livv Mobiel ECG Eventmonitor leggen wij u graag de volgende onderwerpen uit:

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 www.mygpstracker.nl 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding

Nadere informatie

SAMSUNG.COM/NL/SELFSERVICE

SAMSUNG.COM/NL/SELFSERVICE Bezoek ons online voor meer ondersteuning: SAMSUNG.COM/NL/SELFSERVICE GAAT JE BATTERIJ SNEL LEEG OF LAADT HIJ NIET OP? In deze informatiebrochure geven we je handige tips om de batterijduur van je smartphone

Nadere informatie

Welkom bij Mobile Keys!

Welkom bij Mobile Keys! Welkom bij Mobile Keys! Documentversie: 4 januari 2017 Allereerst heten wij u bij deze van harte welkom bij Mobile Keys! Middels dit document zullen we u zo goed mogelijk opweg helpen om het Mobile Keys

Nadere informatie

Inhoud. Welkom bij Telfort... 3. Diensten... 4. Service... 9. Verlies en beveiliging... 9. Vragen?... 11

Inhoud. Welkom bij Telfort... 3. Diensten... 4. Service... 9. Verlies en beveiliging... 9. Vragen?... 11 zakelijk Welkom! Inhoud Welkom bij Telfort... 3 Snel starten... 3 Diensten... 4 Sms-berichten... 4 Verzenden met bevestiging... 4 Voicemail... 4 Instellen en beveiligen... 4 Beluisteren... 4 In het buitenland...

Nadere informatie

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE In deze handleiding beperken we ons tot de functionaliteiten zoals ze beschreven zijn op de website seniorenalarmen.be. Vooraleer

Nadere informatie

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 27/03/2014 GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema s 2. Specificaties Voedingsspanning -24 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie GSM 850/900/1800/1900

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt!

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! Gebruikershandleiding Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! 1 Aansluiti ng voor oplader 2 Zaklamp 3 Scherm 4 M2-toets 5 M1-toets 6 Verzendtoets 7 Oortelefo on 10

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Handleiding SmartLinQ Pro GT300

Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven. Verwijder

Nadere informatie

Handleiding - Vivago Mobile

Handleiding - Vivago Mobile Handleiding - Vivago Mobile Installatie Vivago Mobile applicatie Vereisten Vivago Mobile App : Android Smartphone > Android versie 4.0.3. of hoger Iphone > ios versie 9.0 of nieuwer Download de Vivago

Nadere informatie

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger.

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger. Aan de slag Deze snelgids omschrijft hoe de ClickToPhone software moet worden geïnstalleerd, de Bluetooth hardware met de telefoon moet worden gekoppeld en hoe een gebruikersniveau moet worden gekozen.

Nadere informatie

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG Bedankt voor uw keuze van de smartwatch U8-Plus. Deze smartwatch is functioneel na bluetooth verbinding met zowel Android als IOS toestellen. BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Nadere informatie

Handleiding Voertuig inbouw SMS/GPRS Inhoudsopgave

Handleiding Voertuig inbouw SMS/GPRS Inhoudsopgave Handleiding Voertuig inbouw SMS/GPRS Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Sim kaart installatie 3. GPS tracker inbouwen 4. Status LED lampjes 5. Locatie traceren per sms 6. Wachtwoord wijzigen 7. Locatie

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor Egardia Huiscentrale (model GATE-01) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website Egardia www.egardia.com Klantenservice Meer informatie

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART USA

HANDLEIDING SIM KAART USA HANDLEIDING SIM KAART USA Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

CAL. Y182, 7T32 ALARM CHRONOGRAAF

CAL. Y182, 7T32 ALARM CHRONOGRAAF NEDERLANDS CAL. Y182, 7T32 ALARM CHRONOGRAAF TIJD/KALENDER Uur- en minuutwijzer met kleine secondewijzer. Datum wordt in getallen weergegeven. ALARM Kan worden ingesteld op basis van 12uurs-instelling

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app Gebruikershandleiding Gebruikerspagina en mobiele app April 2015 Basisfunctionaliteit U kunt het systeem op verschillende manieren bedienen, namelijk het bedienpaneel, de afstandsbediening, de app en de

Nadere informatie

iphone app - Rapporten

iphone app - Rapporten iphone app - Rapporten Rapporten - iphone App Net2 AN1114-NL Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie

Nadere informatie

HANDLEIDING GSM TRACKER

HANDLEIDING GSM TRACKER HANDLEIDING GSM TRACKER Disclaimer: De GSM tracker is een handig hulpmiddel voor de veiligheid van uw kind. De werking is onder andere afhankelijk van een werkend GSM netwerk, een goed geladen [Het eerste

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

Verwijder de pincode van de simkaart met behulp van uw mobiele telefoon

Verwijder de pincode van de simkaart met behulp van uw mobiele telefoon Waleli 1 HANDLEIDING IN HET KORT Verwijder de pincode van de simkaart met behulp van uw mobiele telefoon Hoe moet u: De GSM-deurbel handmatig inschakelen: Druk kort op de doorschakelknop van de GSM-deurbel.

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie