EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding"

Transcriptie

1 EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding Stap 1 : In deze handleiding wordt gebruik gemaakt van android, maar is tevens toe te passen voor Apple ios apparaten. Open de App store. (Voor android apparaten opent u de app Google Play Store, Voor Apple apparaten opent u de app App Store ).

2 Stap 2 : Zoek in uw App Store naar de applicatie EnGenius EnMesh, daarvoor kunt u de zoek optie gebruiken. Selecteer EnMesh for home en druk op installeren. De app wordt gedownload naar uw toestel. Stap 3 : Open de EnGenius EnMesh app.

3 Om een nieuw netwerk op te zetten drukt u op de Wizard link rechts onderin. *bij de eerste maal installeren wordt er 1 unit geconfigureerd, voor het toevoegen van overige units gaat u door naar stap 16

4 Stap 4 : Uw smartphone zal vragen om bluetooth in te schakelen. Druk op ok om bluetooth in te schakelen. (Of schakel Bluetooth handmatig in onder het instellingen menu van uw smartphone.

5 Stap 5: Leg alvorens de stroomadapter, netwerkkabel en één unit klaar voor installatie. Veeg met uw vinger naar links op uw smartphone om naar de volgende stap te gaan.

6 Stap 6 : Sluit de bijgeleverde netwerkkabel aan op de blauwe WAN poort van de EnGenius EnMesh router. Verbindt het andere uiteinde van de netwerkkabel aan op uw modem. Controleer of de modem aan staat en een werkende internet verbinding heeft. Veeg met uw vinger naar links op uw smartphone om naar de volgende stap te gaan.

7 stap 7 : Sluit de bijgeleverde voedingsadapter aan op de EnGenius EnMesh router. Wacht tot de LED verlichting op de EMR3000 langzaam blauw knippert. Selecteer Volgende om naar de volgende stap te gaan.

8 Stap 8 : Er wordt nu gezocht naar de EnGenius EnMesh router. Mocht uw smartphone het apparaat niet kan vinden moet u bluetooth inschakelen bij uw instellingen van uw smartphone. *Zie stap 16 voor toevoegen van extra apparaten

9 Stap 9 : selecteer de router welke met uw modem is verbonden. Om de router te identificeren kunt u achterop de router het unieke BluetoothID terugvinden. Onderstaande ID is een voorbeeld ID, en wijkt per unit af.

10 Stap 10: selecteer een vooraf gedefinieerde naam, of selecteer Aangepast om een eigen naam op te geven. Als u een naam uitgekozen heeft klikt u op Volgende om naar de volgende stap te gaan.

11 Stap 11 : De internetverbinding wordt gecontroleerd. Mocht u geen werkende internetverbinding hebben, controleer dan of de router correct met de modem is verbonden. Als er een werkende internet verbinding is gedetecteert,klikt u op Volgende om naar de volgende stap te gaan.

12 Stap 12 : U wordt gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken. Dit account dient om na het voltooien van de installatie, in te loggen op de router voor beheer, aanpassingen te maken aan uw EnGenius mesh apparatuur, en additionele apparaten toe te voegen. *Schrijf zonodig de gebruikersnaam en wachtwoord op voor toekomstige wijzigingen mogelijk te maken wanneer u een gebruikersnaam en wachtwoord heeft opgegeven, selecteert u Volgende om door te gaan naar de volgende stap.

13 Stap 13 : U kunt de SSID,(de benaming van het wifi signaal), aanpassen, en een gewenst wachtwoord opgeven.

14 Stap 14 : U ziet een overzicht van de door u ingevoerde gegevens. *Het Wi-Fi paswoord is het paswoord waarmee u verbinding kunt maken met het opgegeven wifi signaal. De gebruikersnaam + wachtwoord gebruikt u om zodadelijk in de app in te loggen. Als alle gegevens correct zijn ingevoerd, klikt u op Opslaan en toepassen om de gewenste instellingen toe te passen.

15 Stap 15 : Wacht totdat de router zichzelf heeft herstart. De unit zal terug online komen met de zojuist gekozen instellingen. Heeft u 2 of meer enmesh apparaten aangeschaft? Klik dan op Voeg meer apparaten toe, en ga door naar stap 16. Heeft u geen meerdere apparaten? Klik dan op Verbindt naar EnMesh.

16 Toevoegen van draadloze Mesh units Stap 16 : * De extra units dienen voor eerste maal installeren in binnen een bereik van 3 meter van de router aanwezig te zijn. Verbindt de extra mesh apparaten welke u wilt toevoegen, aan op het elektriciteitsnet. Wacht totdat de units volledig zijn opgestart. (+/- 2 minuten). Veeg met uw vinger naar links op uw smartphone om naar de volgende stap te gaan.

17 Stap 17 : Er wordt gezocht naar de zojuist aangesloten EnGenius Mesh apparaten. De blauwe LED zal van traag knipperend, naar snel knipperend springen, zodra de unit gedetecteert wordt.

18 Stap 18 : selecteer de EnMesh apparaten welke u toe wilt voegen aan uw netwerk. Als u meerdere apparaten heeft kunt u deze tegelijk toevoegen door meerdere apparaten aan te vinken in de lijst met apparaten. *de Unit benaming van het iedere unit staat op de onderzijde van iedere unit vermeldt, als BluetoothID Selecteer Volgende om de geslecteerde units toe te voegen aan uw EnGenius Mesh netwerk.

19 De units worden toegevoegd aan uw netwerk, wacht totdat u de melding ontvangt dat de units zijn toegevoegd. Selecteer Ik ben klaar / You are all set Hierna kunt u de extra units van het stroomnetwerk ontkoppelen en op de gewenste locaties aansluiten.

20 Gebruik van EnGenius EnMesh app Als u de EnMesh app opent wordt er gevraagd om in te loggen. u heeft hiervoor de gegevens nodig die u eerder aangemaakt heeft tijdens het opzetten van het netwerk. U kunt ervoor kiezen om de inloggevens te onthouden in de app door de optie remember info te kiezen.

21 in de app kunt u uw netwerk beheren, uitbreiden en controleren. Wanneer u ingelogd bent ziet u een overzicht van uw netwerk U ziet uw huidige internetsnelheid en of u een werkende verbinding hebt en hoeveel EnMesh apparaten aangesloten zijn op het netwerk.

22 Wifi Setting: Bij het gedeelte wifi setting kunt u uw huidige wifi naam en wachtwoord aanpassen Ook kunt u via deze pagina een gasten netwerk aanmaken U kunt het gasten netwerk in en uitschakelen door op het knopje te drukken naast de naam van het gasten netwerk

23 Devices : In het gedeelte devices ziet u alle aangesloten EnMesh apparatuur in uw netwerk U kunt hier ook informatie zien zoals het ip adres, mac adres en de signaalsterkte en hoeveel apparaten verbonden zijn Mocht u de instellingen van een apparaat willen aanpassen kunt u het appraat selecteren en op het tandwieltje drukken Als u een nieuw EnMesh apparaat toe wilt voegen kunt u rechtsboven het plusteken gebruiken en de stappen volgen

24 Clients : Bij het gedeelte Clients kunt u zien welke apparaten verbonden zijn in uw netwerk ook kunt u zien met welk EnMesh apparaat de client verbonden is. ook kunt u via dit gedeelte de internet verbinding naar de client blokkeren voor een bepaalde tijd om een client te blokkeren drukt u op de naam van de client hierna zet u internet rule aan hierna kunt kiezen wanneer de client geblokkeerd moet worden u kunt op elk moment de regel aan en uitzetten door op de naam van de client te drukken en door op de knop van internet rule te drukken als de knop gekleurd is staat de regel aan wanneer deze grijs is staat de regel uit

25 Termen uitgelegd User Name : een gebruikers naam om in te loggen in de app deze heeft u eerder aangemaakt bij de installatie wizard Login password : een wachtwoord om in te loggen in de app deze heeft u eerder aangemaakt bij de installatie wizard Remote : Gebruik deze optie als u op een locatie buiten huis gebruik wilt maken van EnMesh Remember info : deze optie slaat uw inloggegevens op in de app Bluetooth : een type draadloze verbinding deze verbinding wordt gebruikt om nieuwe EnMesh apparatuur te vinden Ethernet cable : een kabel om netwerk apparaten aan elkaar te verbinden WAN port : een WAN aansluiting is de aansluiting waarop internet verkeer binnen komt sluit een kabel van de modem naar de wan aansluiting op de router zodat de router een internet verbinding krijgt Router : een router verdeeld ip adressen met data in een netwerk LED : een type lamp ( Light emitting diode ) Master router : de router die aangesloten is op een modem Bluetooth ID : hier staat de naam van het EnMesh apparaat bij het installeren van nieuw apparatuur heeft u die naam nodig de bluetooth ID staat aan de onderkant van het product EnMesh account : een account om het netwerk te beheren en te monitoren deze gegevens worden gevraagd als u de app gaat gebruiken SSID : de naam van het wifi netwerk Clients : apparaten die op het netwerk verbonden zijn bijvoorbeeld computers en smartphones Mac adres : Ook wel hardware adres genoemd. Is een soort volgnummer dat voor ieder apparaat anders is. Wordt gebruikt in netwerken Connection Quality : de signaalsterkte van de draadloze verbinding

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING STAP 1 Het installatieproces dat beschreven staat in deze handleiding, kan op zowel Android als Apple ios apparaten toegepast worden. Voor Android apparaten opent u

Nadere informatie

4.5 Een IP camera toevoegen

4.5 Een IP camera toevoegen 4.5 Een IP camera toevoegen 4.5.1 De IP camera gebruiksklaar maken 1 Draai de antenne vast op de IP camera. 2 Sluit de adapterkabel aan op de IP camera. Steek hierna de stekker van de IP camera in het

Nadere informatie

SNEL HANDLEIDING KIT-2BNVR2W

SNEL HANDLEIDING KIT-2BNVR2W KIT-2BNVR2W Opstarten van het camera bewakingssysteem. 1. Sluit een monitor aan op de NVR (monitor niet inbegrepen in de KIT). 2. Sluit de NVR aan op het netwerk. 3. Sluit de NVR aan op het lichtnet met

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. HomeWizard pakket

Gebruikershandleiding. HomeWizard pakket Gebruikershandleiding HomeWizard pakket Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Hoe stel ik de HomeWizard in?... 4 2.1 De HomeWizard instellen voor gebruik via ios...4 2.2 De HomeWizard instellen voor gebruik

Nadere informatie

Edimax Gemini Upgradepakket Wi-Fi-roaming voor thuis RE11 Snelstartgids

Edimax Gemini Upgradepakket Wi-Fi-roaming voor thuis RE11 Snelstartgids Edimax Gemini Upgradepakket Wi-Fi-roaming voor thuis RE11 Snelstartgids 02-2017 / v2.0 I. Productinformatie I-1. Inhoud van de verpakking - RE11S x 2 - CD met meertalige QIG en gebruikershandleiding -

Nadere informatie

Handleiding WiFi. RR Trading B.V.

Handleiding WiFi. RR Trading B.V. Handleiding WiFi RR Trading B.V. Rev.05 Inhoudsopgave 1. Voorbeeld van de werking... 3 2. Benodigde materialen en informatie... 3 3. Mededeling... 4 4. Gebruiksvoorwaarden... 4 5. Registreren... 5 6. Externe

Nadere informatie

Captive Portal Ready PurpleWiFi

Captive Portal Ready PurpleWiFi BELANGRIJKE NOTITIE: U DIENT EEN PURPLEWIFI ACCOUNT HEBBEN OM DIT APPARAAT TE REGISTREREN. Bij het eerste gebruik heeft het apparaat 5 minuten nodig om te starten. Het is belangrijk om dit apparaat aan

Nadere informatie

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding EN Versie: 1.0 H.264 Handleiding Inhoud Hardware... 2 ios View... 2 Android View... 5 PC View... 9 Contact... 11 1 Hardware verbindingen 1. Schroef de antenne in de achterkant van de camera en draai rechtop.

Nadere informatie

Installeren van de applicatie en aanmelden van de radiatoren

Installeren van de applicatie en aanmelden van de radiatoren Installeren van de applicatie en aanmelden van de radiatoren 1. Maak verbinding met het draadloze netwerk via uw mobiele telefoon of tablet. 2. Download de NEXHO applicatie (er bestaan meerdere om U toe

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING K01-WIFI

GEBRUIKSHANDLEIDING K01-WIFI GEBRUIKSHANDLEIDING Bediening K01-WIFI BELANGRIJKE OPMERKING: Lees deze handleiding aandachtig alvorens uw nieuwe airconditioningeenheid te installeren of bedienen. Bewaar deze handleiding voor toekomstige

Nadere informatie

Monitoring activeren - P. 1

Monitoring activeren - P. 1 Monitoring activeren - P. 1 Versie 6 4 mei 2018 Wijziging: verbindingstest tussen SmartLogger en NetEco 3 Fase Doelgroep: resellers / installateurs Omschrijving: 1. Fysiek aansluiten omvormer(s) op SmartLogger

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) Internet Control Station Kijk regelmatig op www.klikaanklikuit.nl voor updates Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) ICS-1000 Het grootste gemak in draadloos schakelen. Eenvoudig uit te breiden

Nadere informatie

Handleiding - Vivago Mobile

Handleiding - Vivago Mobile Handleiding - Vivago Mobile Installatie Vivago Mobile applicatie Vereisten Vivago Mobile App : Android Smartphone > Android versie 4.0.3. of hoger Iphone > ios versie 9.0 of nieuwer Download de Vivago

Nadere informatie

Versie 1.0.1 Datum 4-12-2015 Laatste aanpassing Auteur M. Opdam Laatste aanpassing door: Medewerkers van OOG en Inschool academie.

Versie 1.0.1 Datum 4-12-2015 Laatste aanpassing Auteur M. Opdam Laatste aanpassing door: Medewerkers van OOG en Inschool academie. Handleiding online werken bij OOG Versie 1.0.1 Datum 4-12-2015 Laatste aanpassing Auteur M. Opdam Laatste aanpassing door: Doelgroep Medewerkers van OOG en Inschool academie. Voorwaarden Samenvatting Een

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Technote Point-to-Point configuratie EnGenius

Technote Point-to-Point configuratie EnGenius Technote Point-to-Point configuratie EnGenius Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Voorbereiding... 3 3 IP configuratie van de computer/notebook (Win7)... 4 4 Configuratie WDS Point-to-Point link... 5 4.1

Nadere informatie

Wi-Fi installatie. Inleiding

Wi-Fi installatie. Inleiding Wi-Fi installatie Inleiding De Solar Wi-Fi module is een data logging module. Met de functie plug & play kan de WiFi module eenvoudig informatie van uw PV-installatie verzamelen. Met de geïntegreerde Wi-

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING ZTE MIFI ROUTER

INSTALLATIE HANDLEIDING ZTE MIFI ROUTER INSTALLATIE HANDLEIDING ZTE MIFI ROUTER Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Watcheye AIS op ipad

Watcheye AIS op ipad Watcheye AIS op ipad Deel uw NMEA / AIS informatie met uw ipad met tussenkomst van uw PC/Laptop. Het is mogelijk om de Watcheye AIS applicatie op uw ipad te koppelen met uw AIS, door de NMEA data die de

Nadere informatie

Het installeren van de software.

Het installeren van de software. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Het installeren van de software.... 2 De Printserver Bekabeld Configureren... 8 Instellen van je IP adres... 10 Netwerk poorten configureren... 12 Een printer Toevoegen....

Nadere informatie

Handleiding. WiFi installeren Growatt

Handleiding. WiFi installeren Growatt Handleiding WiFi installeren Growatt Installatie Growatt WIFI module 1. Zorg ervoor dat u in de buurt bent van de Growatt omvormer en dat u de Growatt WIFI module bij de hand heeft. Controleer of het groene

Nadere informatie

Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN )

Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN ) Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN ) INSTALLATIE INFO - Oudere WiFi-modules zijn te herkennen aan het volgende serienummer

Nadere informatie

Handleiding. Handleiding

Handleiding. Handleiding Handleiding Certificaat installeren Handleiding Certificaat installeren Inhoudsopgave Inleiding 2 1 Installatie op pc s met Windows 2 2 Handmatig installeren 4 2.1 Microsoft Internet Explorer/Google Chrome

Nadere informatie

CAP1300 Beknopte installatiehandleiding

CAP1300 Beknopte installatiehandleiding CAP1300 Beknopte installatiehandleiding 09-2017 / v1.0 Inhoud van de verpakking I Productinformatie... 3 I-1 Inhoud van de verpakking... 3 I-2 Systeemvereisten... 4 I-3 Hardware-overzicht... 4 I-4 LED-status...

Nadere informatie

APP INSTALLATIE EN CONFIGURATIE UW KACHEL OP UW SMARTPHONE

APP INSTALLATIE EN CONFIGURATIE UW KACHEL OP UW SMARTPHONE APP INSTALLATIE EN CONFIGURATIE UW KACHEL OP UW SMARTPHONE APP 3 EENVOUDIGE STAPPEN VOOR EEN OPTIMAAL GEBRUIK VAN DE APP EN DE CONNECTION BOX 1PUNTEN VAN 1 tot 4 DE SMARTPHONE EN DE APP OP DE CONNECTION

Nadere informatie

In deze handleiding leest u over hoe u de SolarEdge omvormer kunt activeren, upgraden en configureren.

In deze handleiding leest u over hoe u de SolarEdge omvormer kunt activeren, upgraden en configureren. SolarEdge HD-Wave installatie In deze handleiding leest u over hoe u de SolarEdge omvormer kunt activeren, upgraden en configureren. De Solaredge omvormer heeft nu een ingebouwd wifi chip met een bereik

Nadere informatie

Captive Portal Ready Hotspotsystem

Captive Portal Ready Hotspotsystem *** LEES DIT EERST *** Het pakket met het label Captive Portal Ready bevat firmware en managementfunctie(s) van derden. Het product heeft verschillende eigenschappen, configuratie en capaciteiten dan die

Nadere informatie

Gebruikshandleiding ASUS RT-AC68U

Gebruikshandleiding ASUS RT-AC68U Gebruikshandleiding ASUS RT-AC68U Dat is handig. Alles wat u moet weten over Wifi. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade

Nadere informatie

SNELLE HANDLEIDING CONFIGURATIE VAN Wi-Fi Module. EVO Remote. MAN_000012_nl(EVO_Remote) Versie: 12.0 van Januari,

SNELLE HANDLEIDING CONFIGURATIE VAN Wi-Fi Module. EVO Remote. MAN_000012_nl(EVO_Remote) Versie: 12.0 van Januari, SNELLE HANDLEIDING CONFIGURATIE VAN Wi-Fi Module EVO Remote MAN_000012_nl(EVO_Remote) Versie: 12.0 van Januari, 23 2019 T.b.v. de Livin flame pelletkachels 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Bedieningsvoorbeeld...

Nadere informatie

DIGITUS Plug&View IP camera s

DIGITUS Plug&View IP camera s DIGITUS Plug&View IP camera s Snelle Installatiehandleiding Leveringsomvang 1 X Plug&View IP camera 1 X voeding met kabel 1 X Ethernetkabel 1 X Snelle Installatiehandleiding 1 X CD met hulpmiddelen 1 X

Nadere informatie

Handleiding. Registratie en installatie Kliksafe Mobi. Handleiding

Handleiding. Registratie en installatie Kliksafe Mobi. Handleiding Handleiding Registratie en installatie Kliksafe Mobi Handleiding Registratie en installatie Kliksafe Mobi Inhoudsopgave 1. Registratie 2 2. Kliksafe Mobi installeren 3 3. Kliksafe Mobi configureren 5 4.

Nadere informatie

PoE IP Camera. Quick Start Guide QG4_A

PoE IP Camera. Quick Start Guide QG4_A PoE IP Camera Quick Start Guide QG4_A Camera Connectie Diagram PoE IP Camera Jouw mobiele apparaat Netwerk Kabel Power Adapter 01. Router Netwerk Kabel PoE Switch / PoE Injector Sluit de camera voor de

Nadere informatie

SHINELINK Stappen installeren ShineLink Growatt HANDLEIDING. Installeren ShineLink

SHINELINK Stappen installeren ShineLink Growatt HANDLEIDING. Installeren ShineLink SHINELINK Stappen installeren ShineLink Growatt HANDLEIDING Installeren ShineLink Inhoud Stappen installatie:... 2 Stap 1:... 2 Stap 2:... 2 Stap 3:... 2 Stap 4:... 3 Stap 5:... 3 Stap 6:... 3 Stap 7:...

Nadere informatie

metdezon gebruikershandleiding Hosola Solarman configuratie Leven met de zon WiFi Kit / handleiding versie MK5 Hosola / MetDeZon

metdezon gebruikershandleiding Hosola Solarman configuratie Leven met de zon WiFi Kit / handleiding versie MK5 Hosola / MetDeZon metdezon Leven met de zon gebruikershandleiding Hosola Solarman configuratie WiFi Kit / handleiding versie MK5 Hosola / MetDeZon MetDeZon b.v. De Volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 0800 0051 fax: +31(0)299

Nadere informatie

HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER

HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

Gebruikershandleiding WIFI camera

Gebruikershandleiding WIFI camera Gebruikershandleiding WIFI camera 1 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe nestkast met Wifi camera. Wanneer u deze instructies heeft gelezen en nageleefd, bent u klaar om de vogels in uw tuin een

Nadere informatie

Instellen van de WiFi-Repeater

Instellen van de WiFi-Repeater Instellen van de WiFi-Repeater In deze handleiding leest u stap voor stap hoe u uw Gembird WNP RP 002 WiFi repeater kunt instellen. Deze instellingen hoeft u in principe slechts eenmalig uit te voeren.

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop

Nadere informatie

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide 05-2014 / v1.0 1 I. Productinformatie I-1. Inhoud van de verpakking Smart Plug Switch Snelstartgids CD met snelle installatiegids I-2. Voorzijde Power LED Switch

Nadere informatie

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Productinformatie... 3 I-1. Inhoud van de verpakking... 3 I-2. Voorzijde... 3 I-3. LED-status... 4 I-4. Switch statusknop... 4 I-5. Productlabel...

Nadere informatie

SNELLE HANDLEIDING CONFIGURATIE VAN Wi-Fi Module. EVO Remote. MAN_000010_nl(EVO_Remote) Versie: 10.0 van Juli,

SNELLE HANDLEIDING CONFIGURATIE VAN Wi-Fi Module. EVO Remote. MAN_000010_nl(EVO_Remote) Versie: 10.0 van Juli, SNELLE HANDLEIDING CONFIGURATIE VAN Wi-Fi Module EVO Remote MAN_000010_nl(EVO_Remote) Versie: 10.0 van Juli, 31 2018 T.b.v. de Livin flame pelletkachels 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Bedieningsvoorbeeld...

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Handleiding Ritty-App

Handleiding Ritty-App Handleiding Ritty-App Installatie: U kunt de Ritty-App eenvoudig installeren door de deze te downloaden in de Apple Store of de Google Playstore. Let op dat je je automatische updates aan hebt staan of

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing applicatie smartphone Haier smart air

Gebruiksaanwijzing applicatie smartphone Haier smart air Gebruiksaanwijzing applicatie smartphone Haier smart air Download de Haiersmartair app, via Google play of App store *Downloaden is ook mogelijk via de QR code die U vindt op de verpakking van de WIFI

Nadere informatie

Configuratiehandleiding AHD 3.0 AHDVR( )A

Configuratiehandleiding AHD 3.0 AHDVR( )A Configuratiehandleiding AHD 3.0 AHDVR(043-083-163)A Inleiding Comelit biedt graag hulp en service bij het installeren van een systeem. Door de volgende stappen in de configuratiehandleiding te volgen,

Nadere informatie

HANDLEIDING SLIMME BUITENCAMERA

HANDLEIDING SLIMME BUITENCAMERA HANDLEIDING SLIMME BUITENCAMERA Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop! In deze handleiding vindt u de instructies voor het installeren van de slimme buitencamera. De buitencamera bewaakt de omgeving,

Nadere informatie

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding 1. Account aanmaken Download en installeer de EZview app voor ios (Apple iphone) of Android gebaseerde smartphones. (PS.

Nadere informatie

Smartphones en tablets

Smartphones en tablets Smartphones en tablets Hoe verbind ik een iphone of ipad met mijn draadloze netwerk? Een iphone of ipad met je Wi-Fi-netwerk verbinden doe je als volgt: 1. Ga naar Instellingen (settings) 2. Selecteer

Nadere informatie

Stap Sluit de kabel vanaf uw modem aan op de Modem-aansluiting van uw router. (u herkent het juiste poortje aan de blauwe kleur)

Stap Sluit de kabel vanaf uw modem aan op de Modem-aansluiting van uw router. (u herkent het juiste poortje aan de blauwe kleur) Stap 1. 1. Sluit de kabel vanaf uw modem aan op de Modem-aansluiting van uw router. (u herkent het juiste poortje aan de blauwe kleur) 2. Sluit de adapter aan op de router en steek de stekker in het stopcontact.

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 3. Genexis P1090. AVM FRITZ!Box Amino A140. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 3. Genexis P1090. AVM FRITZ!Box Amino A140. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 3 Genexis P1090 AVM FRITZ!Box 7560 Amino A140 Handleiding solcon.nl INHOUD AVM FRITZ!Box 7560 modem, internet aansluiten pag. 3,4 Internet aansluiten pag. 5 Eenvoudig aansluiten

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 3. Genexis P1090. AVM FRITZ!Box Amino Aria 610. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 3. Genexis P1090. AVM FRITZ!Box Amino Aria 610. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 3 Genexis P1090 AVM FRITZ!Box 7560 Amino Aria 610 Handleiding solcon.nl INHOUD AVM FRITZ!Box 7560 modem, internet aansluiten pag. 3,4 Internet aansluiten pag. 5 Eenvoudig aansluiten

Nadere informatie

PnP IP/Network Camera

PnP IP/Network Camera PnP IP/Network Camera Quick Install Handleiding PnP T series Deze handleiding is van toepassing op de volgende modellen: EP-PM12WP EP-M30WP EP-P22WP HD EP-P22W EP-P10W EP-M04WP EP-PT09IP EP-M12WP EP-PM11WP

Nadere informatie

gebruikershandleiding Omnik Internal Data Collector

gebruikershandleiding Omnik Internal Data Collector metdezon zonne-energie voor iedereen gebruikershandleiding Omnik Internal Data Collector WiFi Kit / handleiding versie mk4 Omnik New Energy Co. Ltd. / Metdezon b.v. De Volger 6 1483 GA De Rijp telefoon:

Nadere informatie

EVRY ONLINE OP ANDROID

EVRY ONLINE OP ANDROID EVRY ONLINE OP ANDROID VOOR JE BEGINT Deze handleiding is geschreven voor Android en getest op een Android telefoon met versie 4.3. Andere versies van Android wijken mogelijk af van deze handleiding. Bij

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Installatiehandleiding Inhoud Inhoud 1 Inleiding 2 1. Account aanmaken 3 2. Gateway aanmelden 5 3. infraroodpanelen aanmelden 11 4. Thermostaten aanmelden 17 5. infraroodpanelen koppelen aan thermostaat

Nadere informatie

Apple Family-cam app 1.11. Gebruikershandleiding versie 1.4

Apple Family-cam app 1.11. Gebruikershandleiding versie 1.4 Apple Family-cam app 1.11 Gebruikershandleiding versie 1.4 Inhoud 1) CAMERA TOEVOEGEN AAN DE APP.... 3 2) CONTROL MENU.... 7 1 E SCHERM CAMERA BESTURINGSSCHERM :... 8 2 E SCHERM CAMERA NAVIGATIESCHERM

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop

Nadere informatie

ESJ Salarisadviesbureau. Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer

ESJ Salarisadviesbureau. Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer ESJ Salarisadviesbureau Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Loonstrookviewer Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - uw salarisspecificatie inzien

Nadere informatie

Installatie app. voor Android en IOS

Installatie app. voor Android en IOS Installatie app voor Android en IOS Installatie van de gdmss Lite / idmss Lite app Android: Ga naar Google Play Zoek naar gdmss. Kies dan voor gdmss Lite, deze is gratis en biedt genoeg functies voor de

Nadere informatie

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding Inhoud Inleiding... 3 1. Installeren van de Pebble app... 4 2. Koppelen van het Pebble horloge en de smartphone... 6 3. Installeren van de Fox Inzicht App...

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING Nauticwifi USB Router in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne

INSTALLATIE HANDLEIDING Nauticwifi USB Router in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne INSTALLATIE HANDLEIDING Nauticwifi USB Router in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne Inleiding NLEIDING De Nauticwifi USB Router kan worden gebruikt in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne.

Nadere informatie

SHINELAN Stappen installeren ShineWiFi Growatt HANDLEIDING. Installeren ShineWiFi

SHINELAN Stappen installeren ShineWiFi Growatt HANDLEIDING. Installeren ShineWiFi SHINELAN Stappen installeren ShineWiFi Growatt HANDLEIDING Installeren ShineWiFi Inhoud Stappen installatie:... 2 Stap 1:... 2 Stap 2:... 2 Stap 3:... 2 Stap 4:... 2 Stap 5:... 2 Stap 6:... 2 Stap 7:...

Nadere informatie

Captive Portal Ready Cloud4Wi

Captive Portal Ready Cloud4Wi *** LEES DIT EERST *** Het pakket met het label Captive Portal Ready bevat firmware en managementfunctie(s) van derden. Het product heeft verschillende eigenschappen, configuratie en capaciteiten dan die

Nadere informatie

Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D

Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D Uw omvormer van Samil Power is uitgerust met een Wi-Fi module, waarmee u uw omvormer op afstand uit kunt lezen. Samil power biedt het programma V-IPlant

Nadere informatie

KALB Salarisadviseurs. Handleiding Online Salarisportal. Werknemer Login Loonstrookviewer

KALB Salarisadviseurs. Handleiding Online Salarisportal. Werknemer Login Loonstrookviewer KALB Salarisadviseurs Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Loonstrookviewer Pagina 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARISPORTAL...

Nadere informatie

EnGenius Snelle Installatie Gids

EnGenius Snelle Installatie Gids EnGenius Snelle Installatie Gids Voor uw EnGenius Wireless Access Point Inhoud van de verpakking Pak de doos uit en controleer de inhoud: EnGenius Wired Wireless Access Point Categorie 5 Ethernet-kabel

Nadere informatie

Philips Hue Handleiding van A tot Z. Inhoud

Philips Hue Handleiding van A tot Z. Inhoud Philips Hue Handleiding van A tot Z De handleiding is geschreven voor de gene die Philips Hue correct willen installeren door middel van eenvoudige duidelijke stappen te volgen met beeldmateriaal. In dit

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

Gebruikersgids. Hoofdstation Wireless modem CH7465LG-TN

Gebruikersgids. Hoofdstation Wireless modem CH7465LG-TN Gebruikersgids Hoofdstation Wireless modem CH765LG-TN De gegevens van je Wi-Fi-netwerk altijd bij de hand Om je toestellen draadloos te verbinden met het netwerk van je Hoofdstation (Wireless modem), heb

Nadere informatie

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software:

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Counterpath Bria SIP client. Net2 Entry Configuration Utility (SIP

Nadere informatie

Installatie van de Arces applicatie. Win 7

Installatie van de Arces applicatie. Win 7 Win 7 26/09/2016 Dit document beschrijft hoe u de Arces software kunt installeren. Het benodigde installatiebestand kan worden gedownload op : https://www.arces.be/downloads/arces.exe Voorafgaand aan de

Nadere informatie

Geïntegreerde monitoring Morrenhof-Jansen installatiebedrijven

Geïntegreerde monitoring Morrenhof-Jansen installatiebedrijven Geïntegreerde monitoring Sluit een internetverbinding aan op uw SAJ omvormer en lees hem, waar ook ter wereld, eenvoudig uit. Mede door de uitgebreide, maar ook zeer gebruiksvriendelijke, internet monitoring

Nadere informatie

Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi

Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi Windows Phone 1. Controleer of uw Windows Phone toestel verbonden is met het internet. Indien dit niet het geval is dient u uw mobiele internetverbinding

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 3. Genexis P1090. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 3. Genexis P1090. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 3 Genexis P1090 Handleiding solcon.nl INHOUD FRITZ!Box 7360 - v2 modem, internet aansluiten pag. 3,4 Internet aansluiten pag. 5 Eenvoudig aansluiten van uw TV-ontvanger pag. 8

Nadere informatie

INSTALLATIEHULP TV, INTERNET EN BELLEN

INSTALLATIEHULP TV, INTERNET EN BELLEN INSTALLATIEHULP TV, INTERNET EN BELLEN INHOUD Dit zit in het installatiepakket 04 Aansluiten Internet 05 Aansluiten TV-Ontvanger Instellen TV-Ontvanger 07 08 Aansluiten Telefonie 09 Installatie Youfone

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoud

Inhoudsopgave. Inhoud Inhoudsopgave Inhoud 1 Instellingen in de recorder... 2 1.1 Algemeen... 2 1.2 Meer instellingen... 2 1.3 DDNS... 3 1.4 Serienummer... 3 2 Registreren van de recorder... 4 2.1 Website... 4 2.2 Registreren

Nadere informatie

Stap 1: De Ruckus MetroFlex 901-2211-EU25 benaderen

Stap 1: De Ruckus MetroFlex 901-2211-EU25 benaderen Ruckus MetroFlex 901-2211-EU25 Verbinden met een hotspot HANDLEIDING 1 Inhoudsopgave: Stap 1: De Ruckus MetroFlex 901-2211-EU25 benaderen 3 Stap 2: Het instellen van de Ruckus MetroFlex 901-2211-EU25 4

Nadere informatie

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote

Nadere informatie

Handleiding. Certificaat installeren

Handleiding. Certificaat installeren Handleiding Certificaat installeren Inhoudsopgave 1. Installatie op PC s met Windows 2 2. Voor niet-windows PC s en andere apparatuur 4 1.1. Microsoft Internet Explorer / Google Chrome 5 1.2. Mozilla Firefox

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel uw tablet

Nadere informatie

Quick start guide Office 365. Met deze handleiding maakt u Office 365 in een paar stappen klaar voor gebruik

Quick start guide Office 365. Met deze handleiding maakt u Office 365 in een paar stappen klaar voor gebruik Quick start guide Office 365 Met deze handleiding maakt u Office 365 in een paar stappen klaar voor gebruik Inhoudsopgave 1. Beheeromgeving en inloggegevens 2 2. Aan de slag 3 2.1 Maak een gebruiker aan

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Zmodo Zsight Android handleiding

Zmodo Zsight Android handleiding Zmodo Zsight Android handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1

Nadere informatie

SMART HOMES - SMART BUILDINGS. Snel aan de slag

SMART HOMES - SMART BUILDINGS. Snel aan de slag Snel aan de slag versie 1.5 Copyright 2014, Plugwise. Alle rechten voorbehouden Plugwise B.V. Wattstraat 56 2171 TR Sassenheim Telefoon: 0252-433070 E-mail: info@plugwise.com Bezoek ons ook via www.plugwise.nl

Nadere informatie

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee Handleiding NDFF-invoer voor alle NDFF-portalen en Telmee Auteur: Serviceteam NDFF Versie oktober 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Vereisten voor het gebruik... 2 3. Installatie... 2 4. Voor u gaat

Nadere informatie

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie.

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie. Welkom Bedankt voor het gebruik van onze P2P functie! Deze handleiding is ontworpen om u te helpen met de verbinding via P2P Lees alstublieft de volgende aanwijzingen voorzichtig door. * Voor de werking,

Nadere informatie

Installatie handleiding. TP-LINK AV1200 Gigabit Powerline.

Installatie handleiding. TP-LINK AV1200 Gigabit Powerline. Installatie handleiding TP-LINK AV1200 Gigabit Powerline www.delta.nl 1 2 Voordat je begint.. Voordat je begint Met deze installatiehandleiding helpen wij je stap voor stap om je WiFi-modem en je TP-LINK

Nadere informatie

Handleiding. WiFi instellen. Samil Power TL. voor een. Voorbereiding:

Handleiding. WiFi instellen. Samil Power TL. voor een. Voorbereiding: Handleiding WiFi instellen voor een Samil Power TL Voorbereiding: a. Laptop met een draadloze internet verbinding. Zorg ervoor dat de WiFi-functie is ingeschakeld. Volg dan de onderstaande stappen voor

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Overzicht veelgestelde vragen

Overzicht veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Overzicht veelgestelde vragen 1 VRAGEN OVER DE CAMERA & HARDWARE... 4 1.1 Welke WiFi netwerken worden ondersteund door... 4 1.2 Welke draadloze (WiFi) encryptie ondersteunt Panasonic

Nadere informatie

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android)

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android) IRISPen Air 7 Verkorte handleiding (Android) Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen Air TM 7. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende

Nadere informatie

Installatie handleiding. TP-LINK AC1200 Gigabit Access point.

Installatie handleiding. TP-LINK AC1200 Gigabit Access point. Installatie handleiding TP-LINK AC1200 Gigabit Access point www.delta.nl 1 2 Voordat je begint.. Inleiding Met deze installatiehandleiding helpen we je stap voor stap om je WiFi-modem en je TP-LINK AC1200

Nadere informatie

PlayNow Box. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5.

PlayNow Box. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5. Pagina 1 van 24 PlayNow Box 1. Uitpakken en aansluiten 2. Afstandsbediening leren kennen 3. Opstarten 4. Internet instellen 5. In gebruik nemen 6. Een film of serie aanzetten 7. PlayNow Box besturen met

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

Handleiding. Handleiding

Handleiding. Handleiding Handleiding Installatie Filterbox 2 Handleiding Filterbox 2 Inhoudsopgave 1. Aansluiten van de Kliksafe filterbox 2 2. Aansluiten van uw apparatuur 3 3. Uitgebreide functies 4 3.1 Wijzigen van wifi gegevens

Nadere informatie

Handleiding online werken bij OOG

Handleiding online werken bij OOG Handleiding online werken bij OOG Versie 1.0.1 Datum 4-12-2015 Laatste aanpassing Auteur M. Opdam Laatste aanpassing door: Doelgroep Klanten van OOG, die zelf van exact gebruik maken. Voorwaarden Toestemming

Nadere informatie

Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN )

Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN ) Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN ) INSTALLATIE INFO - Oudere WiFi-modules zijn te herkennen aan het volgende serienummer

Nadere informatie

Open de App Store en zoek de app Easycolor of Realcolor. Uw smartphone kan nu op verschillende manieren gekoppeld worden met de Wifi ontvanger.

Open de App Store en zoek de app Easycolor of Realcolor. Uw smartphone kan nu op verschillende manieren gekoppeld worden met de Wifi ontvanger. Open de App Store en zoek de app Easycolor of Realcolor. Uw smartphone kan nu op verschillende manieren gekoppeld worden met de Wifi ontvanger. Default instelling: U gebruikt 1 Wifi ontvanger als Acces

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie