Handleiding WatchWatch connect Mini

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding WatchWatch connect Mini"

Transcriptie

1 Handleiding WatchWatch connect Mini Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch connect `Mini. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS) voor kinderen. Voor de juiste werking van het apparaat adviseren wij u deze gebruiksaanwijzing aandachtig door te lezen. 1. Veiligheid Als u uw telefoon verliest of wanneer deze gestolen wordt, waarschuw dan uw provider zodat het gebruik van de simkaart geblokkeerd kan worden. Hiermee voorkomt u hoge kosten door misbruik van uw telefoon.

2 Veiligheidswaarschuwingen en meldingen De telefoon kan interferentie veroorzaken met andere apparatuur. Het is verboden en gevaarlijk om een telefoon in een vliegtuig te gebruiken. Controleer daarom of uw telefoon tijdens de vlucht uit staat. Zet de telefoon in gevaarlijke omgevingen uit. Dit kunnen bijvoorbeeld tankstations of (chemische) fabrieken zijn, maar ook in ziekenhuizen kunnen telefoons interferentie veroorzaken en daarmee een gevaarlijke situatie creëren. Specialistische dienstverlening: Wanneer het toestel defect is, moet het gecontroleerd en gerepareerd worden door professionals. Een ongeautoriseerde installatie of reparatie kan een probleem of nog meer schade aan het toestel veroorzaken. Batterijgebruik 1. U moet de batterij voor gebruik volledig opladen. Dit verbetert de prestaties van de batterij. 2. Wanneer u de batterij oplaadt, zult u opmerken dat het horloge enigszins warm wordt. Dit is niet erg, het horloge is voorzien van een bewakingssysteem voor oververhitting tijdens het opladen. De batterij is bij normaal gebruik in ongeveer 1 uur opgeladen. 3. Als de batterij bijna leeg is, verschijnt de melding "battery empty" op het scherm zodat u weet dat u de batterij moet opladen. Ook krijgt u automatisch een SMS op uw smartphone. 4. In standby zal het horloge circa 72 uur meegaan voordat het opgeladen moet worden. Belangrijk: Handle with care Het horloge is sterk ontworpen maar kan niet iedere extreme situatie doorstaan. Laat uw kind daarom het horloge met zorg dragen! 2. Algemene werking van het horloge Het horloge werkt en communiceert met de app op uw Smartphone via het GSM netwerk. Het horloge bevat daarvoor een KPN prepaid SIM kaart (telefoonkaart) die tevens ook gebruikt wordt voor de telefoongesprekken via het horloge (opwaarderen via Om de communicatie tot stand te kunnen brengen moeten uw Smartphone en het horloge voldoende netwerkbereik hebben. KPN heeft een landelijke dekking echter soms kan het voorkomen dat er toch een beperking in het bereik is. Neemt u in dat geval contact op met one2track voor advies. 3. Eerste keer opstarten 3.1 Simkaart informatie en telefoonnummer: Het horloge is voorzien van een geactiveerde SIM kaart. In de verpakking vind u de uitgebreide documentatie van KPN met betrekking tot het opwaarderen, de vervaltijd van het beltegoed, extra services en natuurlijk het mobiele nummer van het horloge.

3 3.2 Simkaart opwaarderen: Let op! De geïnstalleerde SIM kaart heeft 2,50 beltegoed. Het beltegoed wordt gebruikt voor het bellen en voor de dataverbinding (minimaal verbruik). Is dit beltegoed op dan zal de dataverbinding naar de app ook niet meer werken en geeft de app de device offline melding. Wij adviseren u daarom om het beltegoed direct verder op te waarderen. U kunt de SIM kaart voor nu en in de toekomst eenvoudig online opwaarderen via onze site:

4 3.3 Simkaart registeren bij KPN om online het beltegoed te bekijken? U kunt de SIM kaart registreren bij KPN, u ontvangt hiermee gratis 7,50 extra beltegoed en u heeft de mogelijkheid om online het resterende beltegoed te bekijken. Om dit te doen moet u eenmalig de SIM kaart uit het horloge halen en in een normale mobiele telefoon zetten. Dit doordat het horloge (nog niet) de activatie SMS kan ontvangen van KPN. Voor het verwijderen van de simkaart trek hiervoor het achterklepje los en schuif de SIM slede naar de open positie. Bij het terugstoppen schuift u altijd de SIM slede weer naar de close positie. Let op! Dit is een extra service van KPN en is niet noodzakelijk voor de werking van het horloge, u kunt deze stap ook overslaan of op een later moment uitvoeren. 3.4 Aanzetten van het horloge: Druk op de power aan knop aan de rechterbovenzijde van het horloge. In de display verschijnt een afbeelding en het horloge speelt de opstartmelodie. In het scherm verschijnt de tijd en datum. Let op! Zodra de verbinding met het horloge en de app gemaakt is, kan het horloge niet meer via de power knop uitgezet worden. Dit is een beveiliging om te voorkomen dat uw kind of andere onbevoegden het horloge uitzetten. Het horloge kan via de app worden uitgezet of via de toetsencombinatie 5x SOS, 1x knopje Mom en 1x knopje Dad. 3.5 Controleer het bereik en de dataverbinding: In de linkerbovenhoek van het horloge verschijnen een aantal afbeeldingen. Achter het icoontje van de zendmast staan een aantal streepjes ter indicatie van de signaalsterkte op het horloge. Hier moet minimaal 1 streepje bereik staan. Is er geen bereik? Probeer dan een andere plaats in huis of loop even naar buiten. 3.6 Andere informatie op het schermpje van het horloge: Het O symbool staat voor de GPS fixing. Staat er een stip in deze cirkel dan kan het horloge de positie via GPS uitpeilen (nauwkeurigheid 1-10 meter). Staat er geen stip dan is de positiebepaling op basis van de LBS ingeschakeld (nauwkeurigheid meter) dit is vaak wanneer het horloge binnenshuis is. Staat er een WIFI teken dan is er een WIFI Hotspot in de nabijheid gevonden waarop de positie kan worden bepaald (nauwkeurigheid 0-20 meter) Het horloge schakelt automatisch tussen GPS, GPRS en WIFI waarbij GPS altijd de eerste voorkeur heeft. In de app op uw smartphone kunt u precies zien welke vorm van positiebepaling wordt gebruikt. Geeft het horloge de verkeerde tijd/ tijdzone weer? Vanuit de app kunt u de tijd en tijdzone wijzigen. U gaat hiervoor in de app naar het menu settings en kiest voor de optie Language and timezone Kies voor de optie East GMT +2:00 zomertijd en East GMT +1:00 wintertijd en druk bovenaan in het scherm op OK Soms is het nodig om het horloge even uit te zetten en weer op te starten. Zodra de dataverbinding is hersteld na opstart zal de tijd automatisch corrigeren.

5 4. Installatie en registratie van de App op uw Smartphone. 4.1 Downloaden van de app Voor de werking van het horloge dient u de SeTracker App te installeren uit de Appstore (Iphone) of uit de Google playstore (android) op uw Smartphone. Iphone gebruikers zoeken in de App store naar SeTracker. Android gebruikers zoeken in de Google playstore naar SeTracker. Tip: Deze app s wordt nog doorontwikkeld door de fabrikant en krijgt regelmatig verbeteringen en extra functies mee. Ook wordt de nauwkeurigheid in positiebepaling steeds verder geoptimaliseerd. Controleer daarom van tijd tot tijd of er een nieuwe versie van de app beschikbaar is.

6 4.2 Openen en registeren van de app Na installatie kunt u de SeTracker App openen en komt u in het inlogscherm. De eerste keer moet u een account aanmaken waarna u het ID nummer van het horloge kunt koppelen. Het ID nummer is een 10 cijferige code die op de achterzijde van het horloge. Na installatie ziet u de SeTracker app in het appoverzicht van uw Smartphone staan Kies de eerste keer na openen van de app voor: - Server-regioinstelling: area Europe - Vervolgens de optie register om u te registreren. Tip: De app onthoud automatisch de inloggegevens. Zorg dat het vinkje aan staat in het vakje auto login. Zo hoeft u niet steeds de login gegevens in te voeren.

7 Vul in het registratiemenu van de app de volgende gegevens in: - Device ID: Het ID nummer (10 cijferige code op de binnenzijde van het laadstation). - Account: Een eigen verzonnen accountnaam om in te loggen op de app. - Nickname: De naam van het kind dat het horloge gaat dragen. - P_number: Het mobiele nummer waarop de password recovery van de app kan plaatsvinden (vaak het telefoonnummer van een van de ouders) - Password: Een eigen verzonnen password - R_password: Herhalen van het password Belangrijk: Na registratie kan het tot circa 10 minuten duren voordat de registratiegegevens zijn verwerkt op de dataserver. Tot dat moment is het nog niet mogelijk om verbinding te maken met het horloge. 4.3 Instellen van de telefoonnummers op het horloge Via de app kunt u eenvoudig de snelkeuzenummers onder de knopjes van het horloge instellen. 1. Log in op de app en kies de optie Settings. 2. Kies voor de optie SOS/Family number 3. Vul nu de nummers in die onder de knopjes 1 en 2 moeten komen. Nummer 3 wordt alleen gebeld in geval van SOS. 4. Druk op de knop Ok. In de app verschijnt de melding set ok.

8 4.4 Instellen tijd en tijdzone van het horloge Voor het instellen van de juiste tijd en tijdzone op het horloge volgt u de volgende stappen: 1. Ga opnieuw naar de optie settings 2. Kies voor de optie Language and timezone 3. Kies in geval van wintertijd East GMT +1:00 en voor zomertijd East GMT +2:00 4. Druk op OK. In de app verschijnt de melding Set OK. Soms is het nodig om het horloge even uit te zetten en weer op te starten. Dit kan door vanuit de app te kiezen voor de optie Remote Shutdown in het zelfde settings menu. Zodra de dataverbinding is hersteld na opstart zal de tijd en datum automatisch corrigeren. Het horloge is nu volledig klaar voor gebruik en kan omgedaan worden bij uw kind!

9 5. Gebruik van de functies van het horloge 5.1 Bellen en gebeld worden: Wanneer de telefoonnummers via de app correct geinstalleerd zijn kan uw kind vanaf het horloge via de knopjes 1 en 2 eenvoudig de voorkeuzenummers bellen. 1x drukken op het knopje haalt het horloge uit de standby stand (schermpje gaat aan), daarna het knopje 2 seconden ingedrukt houden. In de display verschijnt het nummer van degene die gebeld wordt. Beeindigen van een gesprek werkt via de powerknop rechts aan het horloge. Voor het opnemen van een gesprek drukt uw kind kort op de SOS knop. 5.2 Aanpassen speakervolume: Tijdens het gesprek van het volume van de speaker op het horloge worden aangepast door kort te drukken op knopje 1 (volume harder) of knopje 2 (volume zachter) 5.3 SOS knop: In geval van nood kan uw kind de SOS knop indrukken. Het horloge belt dan automatisch de personen die voorgeprogrammeerd staan in het horloge. Ook verzend het horloge een SMS bericht met de alarmmelding. 5.4 Inspreken van berichten: Door de powerknop ingedrukt te houden kan er een bericht ingesproken worden. Zodra de knop wordt losgelaten verstuurd het horloge het bericht naar de ouder app. 5.5 Afluisteren van gesproken berichten Gesproken berichten die verstuurd zijn vanaf de ouder app naar het horloge kunnen afgeluisterd worden door na ontvangst kort op het SOS knopje te drukken.

10 6. Overzicht van de verschillende functies van de app 6.1. GPS en LBS positionering: Via de Map komt u in de positioneringsomgeving. Is het horloge buitenshuis en heeft het verbinding met GPS dan worden de positioneringgegevens in het rood weergegeven met de aanduiding satellite location. De positiebepaling is dan op 10 meter nauwkeurig.ook het tijdstip van de laatste locatiebepaling wordt weergegeven. Via de optie Kaart/Satelliet kunt u wisselen tussen Google Maps en Google Earth weergave. De rode pijl geeft aan in welke richting het horloge zich verplaatst. Is het horloge binnenshuis en heeft het geen GPS bereik of WIFI bereik dan wordt de positie bepaald op basis van de dichtstbijzijnde zendmasten. Deze manier van positiebepaling wordt aangegeven in de positioneringsgegevens door de aanduiding LBS location. Deze manier van positiebepaling is onnauwkeurig en kan tot 500 meter afwijken. Is er een WIFI Hotspot dan wordt de locatietekst in het groen aangegeven met de aanduiding network location Belangrijk om te weten over de werking van de positiebepaling!! Om het dataverbruik te beperken en de accucapaciteit te sparen is het horloge standaard ingesteld om iedere 10 minuten de locatiegegevens door te sturen. Wilt u direct de actuele locatie van uw kind zien dan kunt u drukken op de knop Locate. Gedurende 3 minuten wordt dan iedere 10 seconden de locatiegegevens doorgestuurd.

11 6.2. Verzenden gesproken berichten naar het horloge: Via de intercomfunctie kunt u gesproken berichten versturen naar het horloge. Druk hiervoor de optie start record in. Bent u klaar met inspreken, druk dan op stop record. De app verstuurd nu automatisch het bericht naar het horloge. Via het SOS knopje op het horloge kan het ingesproken bericht worden afgespeeld Verzenden geschreven berichten naar het horloge: Via de intercomfunctie kunt u ook berichten schrijven naar het horloge. Druk hiervoor op het toetsenbordje links onder in de app. Bent u klaar met schrijven (max 14 karakters) druk dan op send. De app verstuurd nu automatisch het bericht naar het horloge en is via de display direct afleesbaar voor uw kind.

12 6.4 Afluisterfunctie van het horloge Het horloge geeft u de mogelijkheid om de omgeving van uw kind af te luisteren in geval van een verdachte situatie. In deze functie is het horloge in de silence mode. Dit betekent dat display en speaker van het horloge uitstaan. Uit kind merkt dus niets van de afluistersituatie. Werking: Druk in het settings menu op de optie Voice. De app vraagt u het ouder telefoonnummer in te vullen waarnaar het horloge moet bellen. De app stuurt een commando naar het horloge om automatisch te bellen. Binnen 20 seconden zal uw telefoon overgaan en kunt u het gesprek opnemen en de omgeving afluisteren. 6.5 GEO-Fencing modus U kunt via de app een veiligheidszone aangeven waarbinnen het horloge moet blijven. Werking: Vanuit het hoofdmenu kunt u kiezen voor de optie Geofence. Druk op het kaartje waar het middelpunt van de veiligheidszone moet komen. Stel vervolgens de actieradius in naar de gewenste omvang van de veiligheidszone. Kies vervolgens voor Setting. Wilt u de zone verwijderen, druk dan op delete

13 6.6 Activiteitsmonitoring Via de app kunt u bijhouden hoe actief uw kind is geweest gedurende de dag. U heeft een overzicht van het aantal stappen, afgelegde meters, geschat aantal verbrande calorieen en slaapkwaliteit (mocht uw kind het horloge omhouden tijdens de slap). 6.7 Overige functies in de app Andere functies binnen de app: Footprint: Deze functie werkt momenteel in Nederland nog niet! Message: Een overzicht van de verschillende alarmmeldingen van het horloge. Alarm: Stel tot 3 verschillende alarmtijden in op het horloge. Watch: Een handige functie om het horloge terug te vinden als het kwijt is. Rewards: Stuur uw kind hartjes via het horloge.

14 6.8 Toevoegen van een extra horloge in de app In de app kunnen meerdere horloges gekoppeld worden. Via de knop add device kunt u eenvoudig meerdere horloges toevoegen. Via de switch kunt u aangeven welk horloge u actief wilt volgen. 6.9 Extra functies binnen het instellingenmenu Settings Workmode: Intensiteitinstelling GPS positiebepaling. Standaard eenmaal per 10 minuten. Kiest u voor 10 seconden dan zal de accu sneller leeg zijn. No disturbing: Instelling stilte tijden van het horloge (tijdens schooluren) dit geldt uitsluitend voor de dagen maandag t/m vrijdag. SMS alerts setting: Instelling bij welke alarmen er ook een SMS gestuurd moet worden. Contacts: Autoriseren van extra nummers die naar het horloge mogen bellen. Telephone: Stel tot 10 extra telefoonnummers in op het horloge. Het telefoonboek is te benaderen door eenmaal kort op knopje 2 van het horloge te drukken. Remote shutdown: Via de app het horloge uitzetten.

15 7. Trouble shooting: - Het horloge belt niet meer via de snelkeuzeknoppen: Het beltegoed is mogelijk op. Waardeer de SIM kaart online via uw provider op. Het horloge heeft mogelijk geen bereik op de plaats waar het zich bevindt. - Het horloge geeft de verkeerde tijd/ tijdzone weer: Vanuit de app kunt u de tijd en tijdzone wijzigen. U gaat hiervoor in de app naar het menu settings en kiest voor de optie Language and timezone Kies voor de optie East GMT +2:00 zomertijd en East GMT +1:00 wintertijd en druk bovenaan in het scherm op OK Soms is het nodig om het horloge even uit te zetten en weer op te starten. Zodra de dataverbinding is hersteld na opstart zal de tijd automatisch corrigeren. - Het horloge geeft een afwijking in de LBS/GPRS positioning: Wanneer het horloge binnenshuis is, kan het horloge moeite hebben om haar positive te bepalen aan de hand van de GPS satellieten. In dat geval schakelt het horloge over naar WIFI positiebepaling (1-50 meter nauwkeurig). Is er geen hotspot in de buurt dan schakelt het horloge naar LBS/GPRS positiebepaling. Dit betekent dat het horloge bij de berekening van de positie de gegevens van de dichtstbijzijnde GSM mast als meetpunt neemt. In een gebied met een dicht GSM netwerk zal de positiebepaling nauwkeuriger zijn. De foutmarge in bepaling bij GPRS positiebepaling is 200 meter maar kan groter zijn als gevolg van recent gewijzigde mastopstellingen en netwerkaanpassingen bij KPN. Het kan dan enige tijd duren voordat deze wijzigingen in de app database zijn bijgewerkt. - Er zit een vertraging in de locatiebepaling via GPS: Om het dataverbruik te beperken en de accucapaciteit te sparen is het horloge standaard ingesteld om iedere 10 minuten de locatiegegevens door te sturen. Wilt u direct de actuele locatie van uw kind zien dan kunt u drukken op de knop Locating. Gedurende 2 minuten wordt dan iedere 10 seconden de locatiegegevens doorgestuurd. Vanaf het versturen van het Locating commando heeft het horloge 20 seconden nodig om de eerste zuivere positie uit te peilen. - De accu is van het horloge is snel leeg: Controleer in de app wat de interval van positiebepaling is. Mogelijk heeft u deze standaard ingesteld op 1x per 10 seconden. Dit geeft een grote belasting op de accucapaciteit van het horloge. Zet deze standaard terug naar 1x per 10 minuten. Net als bij een normale mobiele telefoon vraagt bellen de meeste capaciteit van een accu. De standby tijd van het horloge is 3 dagen. Wordt er intensief gebeld dan loopt dit terug tot circa 1 dag voordat u het horloge weer moet opladen. - Het horloge kan mij wel bellen maar ik het horloge niet, het gesprek wordt geweigerd: Heeft zowel het horloge als uw eigen telefoon een goed netwerkbereik? Staat de nummer herkenning op uw eigen mobiele telefoon aan en zijn de telefoonnummers correct ingevoerd in de app onder de optie SOS/Family numbers? - Het horloge reageert niet meer op de app, en toch wil ik het uitzetten/resetten Druk in volgorde: 5x op knopje SOS, 1x op knopje 1 en 1x op knopje 2. Het horloge gaat nu vanzelf uit.

16 - Het horloge krijgt geen GPS locatie terwijl het toch buiten is? De eerste keer kan het horloge wat tijd nodig hebben om de juiste GPS locatie uit te peilen. Zorg ervoor dat het horloge op een plaats buiten ligt waar er geen hoge gebouwen in de directe omgeving zijn. Laat het horloge even stil liggen. Log de app op uw smartphone volledig uit en log deze opnieuw in. Druk in de Map op de optie Locate. Binnen een paar minuten moet er een GPS fix plaatsvinden. Take care of your WatchWatch Connect Swing Uw WatchWatch Swing heeft een bijzonder ontwerp en bestaat uit kwetsbare onderdelen. U dient het daarom voorzichtig te behandelen. Hieronder geven wij u een aantal suggesties zodat u het horloge langdurig met veel plezier kunt gebruiken. Raak het scherm niet aan met zware voorwerpen die het scherm kunnen beschadigen en zorg ervoor dat het scherm schoon blijft. Gebruik het product niet als het beschadigd is. Het is normaal dat het scherm traag reageert wanneer het horloge is blootgesteld aan lage temperaturen. Laat uw kind bedachtzaam met het horloge omgaan. Ondanks dat het horloge stoot en slagvast ontworpen is kan het niet iedere extreme situatie doorstaan. Let erop dat er geen water in het apparaat kan binnendringen. Als dat toch gebeurt, en het horloge niet meer werkt, dan valt dit niet onder de standaardgarantie. Zorg ervoor dat het horloge droog blijft en dat het niet wordt blootgesteld aan regen, vocht en bijtende vloeistoffen. Als het product toch nat wordt, haal dan de batterij eruit en stop deze pas terug in het horloge als dit volledig droog is. Stel het product ook niet bloot aan te koude omgevingen. Door condensvorming kunnen het product en het elektronische circuit beschadigen. Misbruik het product niet door ermee te gooien of te slaan waardoor het beschadigd kan raken. Gebruik geen schoonmaakmiddelen met bijtende bestanddelen om het horloge mee schoon te maken. Maak het product schoon met een zachte doek. Garantiebepaling: One2track geeft 1 jaar garantie op productie en montagefouten van het horloge. Van de garantie is uitgesloten: verbruiksonderdelen, zoals batterijen of beschermlagen die in de loop van de tijd slijten, tenzij het defect optrad wegens een materiaal- of fabricagefout; cosmetische schade, met inbegrip van, maar niet beperkt tot krassen, deuken, gebroken plastic aan poorten en afgescheurde bandjes; schade veroorzaakt door gebruik in combinatie met een ander product niet door One2track voorgeschreven; schade veroorzaakt door een ongeval, verkeerd gebruik, misbruik, vloeistof, water, brand, aardbeving of andere externe oorzaken; schade veroorzaakt door ander gebruik van het product dan wordt beschreven in de gebruikershandleidingen, technische specificaties en andere gepubliceerde richtlijnen voor het product; schade veroorzaakt door ongeautoriseerde service (upgrades en uitbreidingen) beschadigingen als gevolg van natuurlijke slijtage van het product; Uw importeur en dealer in de Benelux: One2track B.V., Postbus 19, 2210 AA Noordwijkerhout, info@one2track.nl.

Handleiding WatchWatch connect 2

Handleiding WatchWatch connect 2 Handleiding WatchWatch connect 2 Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch connect 2. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS) voor kinderen. Voor de juiste

Nadere informatie

Track2Connect.be. Handleiding

Track2Connect.be. Handleiding Track2Connect.be Handleiding Lees voor ingebruikname aandachtig de handleiding voor het opstarten van het horloge. De foto s zijn louter ter informatie. Klaarmaken voor gebruik 1. Koop een simkaart die

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch connect premium

Handleiding WatchWatch connect premium Handleiding WatchWatch connect premium Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch connect premium. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS/GPRS/WIFI) voor

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch connect Swing

Handleiding WatchWatch connect Swing Handleiding WatchWatch connect Swing Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch connect `Swing. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS) voor kinderen. Voor

Nadere informatie

Handleiding 2Smart Smartwatch S2

Handleiding 2Smart Smartwatch S2 Handleiding 2Smart Smartwatch S2 Introductie Bedankt voor uw aankoop van deze Smartwatch S2 telefoonhorloge. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste werking van

Nadere informatie

Handleiding Smartwatch S12 telefoon horloge

Handleiding Smartwatch S12 telefoon horloge Handleiding Smartwatch S12 telefoon horloge Introductie Bedankt voor uw aankoop van de Smartwatch S12 telefoonhorloge. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch connect 2

Handleiding WatchWatch connect 2 Handleiding WatchWatch connect 2 Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch connect 2. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS) voor kinderen. Voor de juiste

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch smart

Handleiding WatchWatch smart Handleiding WatchWatch smart Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch smart. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste werking van het apparaat adviseren

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Introductie Bedankt voor uw aankoop van een van de positioneringsproducten van one2track. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch Kids Tracker

Handleiding WatchWatch Kids Tracker Handleiding WatchWatch Kids Tracker Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch Kids Tracker. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS) voor kinderen. Voor

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch connect

Handleiding WatchWatch connect Handleiding WatchWatch connect Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch connect. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS) voor kinderen. Voor de juiste

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber Let op lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/ GPRS Accu USB oplaadpoort

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/ GPRS Accu USB oplaadpoort

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch connect

Handleiding WatchWatch connect Handleiding WatchWatch connect Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch connect. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en positiebepaling (GPS) voor kinderen. Voor de juiste

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/ GPRS Positie bepaling

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber S en 4S

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber S en 4S Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber S en 4S Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/ GPRS GPS Accu Invoer

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch MJ3009

Handleiding WatchWatch MJ3009 Handleiding WatchWatch MJ3009 Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch mini. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste werking van het apparaat adviseren

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Torchcam GPS2 (SE tracker2 app)

Gebruiksaanwijzing Torchcam GPS2 (SE tracker2 app) Gebruiksaanwijzing Torchcam GPS2 (SE tracker2 app) Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! USB oplaadpoort Micro

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S Let op! lees deze gebruiksaanwijzing en die van de simkaart voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidswatch 2S/4S/GTS (SE tracker2 app)

Gebruiksaanwijzing Kidswatch 2S/4S/GTS (SE tracker2 app) Gebruiksaanwijzing Kidswatch 2S/4S/GTS (SE tracker2 app) Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! USB oplaadpoort

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S (2017 SE tracker 2 app)

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S (2017 SE tracker 2 app) Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S (2017 SE tracker 2 app) Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/

Nadere informatie

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge Handleiding GSM/GPS/WiFi polshorloge 1 Product Beschrijving 1.1 Product Afbeelding Het AnaBell GSM/GPS Polshorloge is de nieuwste generatie van GSM telefonie gecombineerd met GPS technologie. Het is een

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S (SE tracker2 app)

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S (SE tracker2 app) Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S (SE tracker2 app) Let op! lees deze gebruiksaanwijzing en die van de simkaart voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Torchcam GPS2 (SE tracker2 app)

Gebruiksaanwijzing Torchcam GPS2 (SE tracker2 app) Gebruiksaanwijzing Torchcam GPS2 (SE tracker2 app) Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! USB oplaadpoort Micro

Nadere informatie

GSP Q50 horloge telefoon

GSP Q50 horloge telefoon GSP Q50 horloge telefoon Installatie en gebruikers handleiding 3. Download APP software op www.meskermedia.nl download. Ga naar downloads en selecteer download van GPS horloge telefoon tracker. Pakket

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Allereerst dank voor de aanschaf en interesse in helloo. De leukste Gadget voor je kind. Wat heb je nodig? Een helloo horloge Een simkaart Een smartphone De helloo

Nadere informatie

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE In deze handleiding beperken we ons tot de functionaliteiten zoals ze beschreven zijn op de website seniorenalarmen.be. Vooraleer

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidswatch 2S/4S/GTS (SE tracker2 app)

Gebruiksaanwijzing Kidswatch 2S/4S/GTS (SE tracker2 app) Gebruiksaanwijzing Kidswatch 2S/4S/GTS (SE tracker2 app) Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! USB oplaadpoort

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 2S (SE tracker2 app)

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 2S (SE tracker2 app) Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 2S (SE tracker2 app) Let op! lees deze gebruiksaanwijzing en die van de simkaart voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op

Nadere informatie

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers.

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers. Omschrijving De PT2000 model 2015 is een compacte GPS tracker met alarmknop. De locatie kan opgevraagd worden m.b.v. een SMS. De positie van de tracker wordt aangegeven op een kaart van Google Maps. Met

Nadere informatie

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties GPS halsband Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Installatie Sim kaart 3. Status LED lampje 4. Instellen functies 5. Aanzetten GPRS 6. Online 7. Mogelijke problemen en oplossingen 1. Specificaties Afmetingen

Nadere informatie

GPS Horloge Vichie. Handleiding

GPS Horloge Vichie. Handleiding GPS Horloge Vichie Handleiding 1.1 Vichie De Vichie is een nieuwe generatie GPS Horloge. Met de GSM verbinding werkt de Vichie overal ter wereld. Met de GSM en de GPS positionering kan men makkelijk bepalen

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Product Details Microfoon: Niet bedekken tijdens bellen Opladen: Koppel het horloge aan de laadkabel Reset knop: Het horloge kan worden gereset door met een paperclip

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 1 2 12 3 11 4 10 5 9 6 8 7 1. Functies 1. microfoon. 2. Ophangen & laadindicator 3. aan/uit knop (paar seconden indrukken om aan/uit te zetten)

Nadere informatie

GPS BOSS Kinderhorloge Monkey GW100 HANDLEIDING

GPS BOSS Kinderhorloge Monkey GW100 HANDLEIDING GPS BOSS Kinderhorloge Monkey GW100 HANDLEIDING 1. Voor gebruik Lees de handleiding voorafgaand aan het instellen en gebruiken van het horloge. Controleer of het product het artikel is wat je hebt aangekocht,

Nadere informatie

Handleiding GPS kaart tracker

Handleiding GPS kaart tracker Handleiding GPS kaart tracker Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Personaliseren GPS tracker 4. Opladen 5. Functies knoppen 6. Status LED lampjes 7. SOS nummers 8. Familie nummers

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten 5. Algemene instellingen 6. Instellen speciale en SOS nummers 7. Vraag

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS Handleiding handleiding Watch-Phone-GPS www.helloo.me 2 helloo, Je bent nu in het bezit van de Coolste, Stoerste en Leukste Watch-Phone. Jullie gaan er heel veel plezier en gemak aan beleven! Team helloo

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten + Nederlandse taalinstelling 5. Algemene instellingen 6. Instellen

Nadere informatie

GPS BOSS HANDLEIDING Doe-het-zelf pakket

GPS BOSS HANDLEIDING Doe-het-zelf pakket GPS BOSS HANDLEIDING Doe-het-zelf pakket Alles wat je moet weten, om zelf een GPS horloge in te stellen met een SIM kaart en de Nederlandstalige app. In gebruik nemen van het horloge Om optimaal gebruik

Nadere informatie

Geschikte providers:

Geschikte providers: HANDLEIDING Doosinhoud: Horloge + Schroefjes en schroevendraaier + USB oplaadkabel + accu Geschikte providers: Model serie: L20 plus Beste gebruiker Nogmaals bedankt voor het aankopen van uw BELIO horloge.

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Dank voor het gebruik van onze producten en diensten. Voor veilig en optimaal gebruik van onze producten, neemt u alstublieft de gebruikershandleiding zorgvuldig door alvorens het product in gebruik te

Nadere informatie

Handleiding BELIO. Geschikte providers:

Handleiding BELIO. Geschikte providers: Handleiding BELIO Geschikte providers: Model serie: L20 plus Beste gebruiker: Nogmaals bedankt voor het aankopen van uw BELIO horloge. Hieronder de belangrijkste functies van uw toestel: SOS Bellen: Uw

Nadere informatie

GPS Majesta Horloge Handleiding

GPS Majesta Horloge Handleiding GPS Majesta Horloge Handleiding Attentie 1. Gebruik de Majesta niet als deze is ondergedompeld in water. 2. Houd de Majesta weg van open vuur. Hoge temperaturen kunnen schadelijk zijn voor het product.

Nadere informatie

Stap 2: Uitzetten de pincode met behulp van een mobiele telefoon.

Stap 2: Uitzetten de pincode met behulp van een mobiele telefoon. Let op: De SIM-kaart is niet inbegrepen in onze verkoop. In Nederland raden wij aan de prepaid sim kaart van Simyo. We kunnen niet garanderen dat het zal werken met andere sim kaart. U kunt deze speciaal

Nadere informatie

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidswatch GTS (SE tracker2 app)

Gebruiksaanwijzing Kidswatch GTS (SE tracker2 app) Gebruiksaanwijzing Kidswatch GTS (SE tracker2 app) Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Prik nooit met een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 NL Om deze noodknop te kunnen gebruiken, moet een SIM-kaart worden geplaatst (niet meegeleverd). Zonder een SIM-kaart

Nadere informatie

HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER

HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker kind

Handleiding GPS tracker kind Handleiding GPS tracker kind Tracker + telefoon Inhoudsopgave: 1. Accessoires 2. Specificaties 3. Knoppen illustratie 4. SIM kaart installatie 5. Eerste gebruik GPS tracker 6. Instellingen 7. Vraag de

Nadere informatie

Zoekterm TrackR, met dit icoon. (Link voor itunes: https://itunes.apple.com/nl/app/trackruse-wallet-trackr-or/id ?

Zoekterm TrackR, met dit icoon. (Link voor itunes: https://itunes.apple.com/nl/app/trackruse-wallet-trackr-or/id ? www.metjemobiel.nl Installatie handleiding en gebruikshandleiding INSTALLATIE Let op, de TrackR app wordt regelmatig geupdate en aangepast waardoor schermafbeeldingen er soms anders uit zien dan in deze

Nadere informatie

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers De DB Alerts app voor Android is volledig vernieuwd. Naast de bekende functionaliteiten uit de vorige versie (bekijken van waarnemingen en het invoeren

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

HANDLEIDING. Online portal. Versie: 1.12

HANDLEIDING. Online portal. Versie: 1.12 HANDLEIDING Online portal Versie: 1.12 1 INDEX 1. Login (pagina 2) 2. Gebruiker/Wachtwoord -2.1 Gebruiker toevoegen -2.2 Extra gebruiker -2.3 Wachtwoord wijzigen 3. Tracker info (wijzigen) -3.1 Tracker

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING ZTE MIFI ROUTER

INSTALLATIE HANDLEIDING ZTE MIFI ROUTER INSTALLATIE HANDLEIDING ZTE MIFI ROUTER Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Medaillon. GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi. Gebruiksaanwijzing IN AIBEILE APP

Medaillon. GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi. Gebruiksaanwijzing IN AIBEILE APP Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing IN AIBEILE APP Gebruiksaanwijzing Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde

Nadere informatie

Handleiding SmartLinQ Pro GT300

Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven. Verwijder

Nadere informatie

Handleiding Smart tracker (magneet)

Handleiding Smart tracker (magneet) Handleiding Smart tracker (magneet) Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. Sim kaart installatie 4. Batterij opladen 5. Status LED lampjes 6. Plaatsen GPS tracker 7. APN instellen 8.

Nadere informatie

Zmodo Zsight Android handleiding

Zmodo Zsight Android handleiding Zmodo Zsight Android handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Follow 3.0

Nederlandse handleiding Follow 3.0 Met de Follow 3.0 raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding Follow 3.0 www.sociale-controle.nl 1 Welkom bij Sociale Controle Bedankt voor uw keuze voor Sociale Controle. In deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch MJ3008

Handleiding WatchWatch MJ3008 Handleiding WatchWatch MJ3008 Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste werking van het apparaat adviseren

Nadere informatie

SIM kaart installatie

SIM kaart installatie SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging op SIM kaarten (vaak pincode

Nadere informatie

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Waarneming.nl Waarnemingen invoeren met een smartphone iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Wat kunt u met de Waarneming.nl-apps Invoeren in het veld Datum en tijdstip automatisch

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

Welkom bij Teleservice Connect Mobile

Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile Inhoud Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile 3 Buitenland 10 2 Met 4 stappen klaar voor gebruik Snel starten Over voicemail 4

Nadere informatie

TechGrow AM-600 ALARM-MELDER draadloze alarm-melder voor POWERBOX PB-600 HANDLEIDING

TechGrow AM-600 ALARM-MELDER draadloze alarm-melder voor POWERBOX PB-600 HANDLEIDING TechGrow AM-600 ALARM-MELDER draadloze alarm-melder voor POWERBOX PB-600 HANDLEIDING Gefeliciteerd! U heeft een hoogwaardige draadloze alarmmelder aangeschaft waarmee u altijd op de hoogte wordt gehouden

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

TrackJack OTM 2.0. Handleiding

TrackJack OTM 2.0. Handleiding TrackJack SECURITY (V2) 02112012 Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Inbouw 3 3.1. Zelf inbouwen 3.2. Laten inbouwen 3.3. Uitleg signaallichten 4. Aan de slag! 6 4.1. Account aanmaken 4.2.

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 www.mygpstracker.nl 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding weidevogel-app

Handleiding weidevogel-app Handleiding weidevogel-app De weidevogel app is een programma voor de mobiele telefoon waarmee op eenvoudige manier registraties van nesten en broedparen gedaan kan worden. Vereisten Iphone of Android

Nadere informatie

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 2 Inhoud Inleiding... 5 Inrichting SequreBox Cloud... 5 1. Inloggen... 6 2. Abonnementen voeg camera toe... 8 3. Controleer beelden... 9 4. Camera Stel Alarm

Nadere informatie

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG Bedankt voor uw keuze van de smartwatch U8-Plus. Deze smartwatch is functioneel na bluetooth verbinding met zowel Android als IOS toestellen. BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Nadere informatie

HANDLEIDING MINI GPS TRACKER

HANDLEIDING MINI GPS TRACKER HANDLEIDING MINI GPS TRACKER SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.1 Mar, elibom games Smartphones, Page 1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.1 Mar, elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.1 Mar, 2016 elibom games Smartphones, Page 1 HUAWEI Y635 Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen SD kaart wordt niet meegeleverd, is ook NIET

Nadere informatie

AH MOBIEL prepaid. Handleiding

AH MOBIEL prepaid. Handleiding AH MOBIEL prepaid Handleiding Welkom Welkom bij AH Mobiel Prepaid. Een betrouwbaar prepaid product waarmee je meteen kunt bellen, sms en en internetten en altijd het meeste gratis beltegoed krijgt. In

Nadere informatie

inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker

inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor de MY GPS Tracker 3.0. In deze gebruikershandleiding wordt uitgelegd hoe u de tracker kunt activeren, gebruiken en begrijpen. Lees deze

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 Versie 2.0 Q1 2016

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 Versie 2.0 Q1 2016 Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 Versie 2.0 Q1 2016 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u de My GPS Tracker 3.0 moet

Nadere informatie

Handleiding universele GPS tracker

Handleiding universele GPS tracker Handleiding universele GPS tracker SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. De pincode kunt u uitzetten met behulp van een

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS Tracker Stealth Versie 2.0 Q1 2016

Nederlandse handleiding My GPS Tracker Stealth Versie 2.0 Q1 2016 Nederlandse handleiding My GPS Tracker Stealth Versie 2.0 Q1 2016 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u de My GPS Tracker Wired

Nadere informatie

GPS Horloge. Handleiding. Lees zorgvuldig de instructies door alvorens u gebruik maakt van de snelle handleiding.

GPS Horloge. Handleiding. Lees zorgvuldig de instructies door alvorens u gebruik maakt van de snelle handleiding. GPS Horloge Viro type ML Handleiding Lees zorgvuldig de instructies door alvorens u gebruik maakt van de snelle handleiding. Voorbereidingen voor gebruik De geselecteerde simkaart moet ook voorzien zijn

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor Windows Mobile smartphones Mobiel IVP Windows Mobile Versie 1.0, d.d. 20-07-2011 Inleiding... 3 1 Installatie...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Dash app

Dienstbeschrijving IP One Dash app Dienstbeschrijving IP One Dash app Auteur: Marketing Datum: 05-08-2015 Versie: 1.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1054 2 P a g i n a Inhoud 1 Algemeen... 4 1.1 Wat is de Dash app... 4 1.2 Inloggen... 4 1.3

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt!

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! Gebruikershandleiding Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! 1 Aansluiti ng voor oplader 2 Zaklamp 3 Scherm 4 M2-toets 5 M1-toets 6 Verzendtoets 7 Oortelefo on 10

Nadere informatie

HANDLEIDING GPS TRACKER

HANDLEIDING GPS TRACKER HANDLEIDING GPS TRACKER SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveilig ng van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging op SIM

Nadere informatie

INFORMATIE

INFORMATIE INFORMATIE WWW.NUTRACKER.NL INFO@NUTRACKER.NL 030807151 Inhoud Snelstart... 2 Account aanmaken... 2 Het koppelen van de Nut... 3 Het oproepen van de Nut... 3 Het oproepen van je Smartphone... 4 Overige

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART IERLAND

HANDLEIDING SIM KAART IERLAND HANDLEIDING SIM KAART IERLAND Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

TrackJack OTM 2.0. Handleiding

TrackJack OTM 2.0. Handleiding 14112012 TrackJack OTM 2.0 (V2) 02112012 Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Inbouw 3 3.1. Zelf inbouwen 3.2. Laten inbouwen 3.3. Uitleg signaallichten 4. Aan de slag! 6 4.1. Account aanmaken

Nadere informatie

Zmodo Zsight ios handleiding

Zmodo Zsight ios handleiding Zmodo Zsight ios handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1 Product

Nadere informatie

Android User Manual Tracking App

Android User Manual Tracking App Android User Manual Tracking App Welkom scherm Het introscherm wordt getoond bij het opstarten van de app als er nog geen account gegevens aanwezig zijn. Bij het klikken op Volgende verschijnt het volgende

Nadere informatie

HANDLEIDING GSM TRACKER

HANDLEIDING GSM TRACKER HANDLEIDING GSM TRACKER Disclaimer: De GSM tracker is een handig hulpmiddel voor de veiligheid van uw kind. De werking is onder andere afhankelijk van een werkend GSM netwerk, een goed geladen [Het eerste

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave 1. Inloggen... 4 2. Startscherm... 4 2.1 Apparaat menu... 4 2.2 Mijn menu... 5 3. Video weergave scherm... 7 3.1 Live video weergave... 7 3.2 Live video

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART ITALIË

HANDLEIDING SIM KAART ITALIË HANDLEIDING SIM KAART ITALIË Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie