WOLLEBOS INFORMATIE SPEELPLEINWERKING VOOR OUDERS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WOLLEBOS INFORMATIE SPEELPLEINWERKING VOOR OUDERS"

Transcriptie

1 INFORMATIE SPEELPLEINWERKING 2013 WOLLEBOS VOOR OUDERS Speelpleinwerking Wollebos is een vakantieinitiatief tijdens de zomervakantie voor kinderen en jongeren van 5 tot 15 jaar en wordt georganiseerd door STAD TURNHOUT. BB

2 INSCHRIJVINGEN: Kinderen dienen vooraf ingeschreven te worden. Dit kan vanaf maandag 3 juni, tijdens weekdagen, tussen 9 en 17 uur in jeugdcentrum Wollewei. Wij zullen uitzonderlijk op zaterdag 8 juni tussen 13 en 17 uur aanwezig zijn in het jeugdcentrum om kinderen in te schrijven. Als je moeilijkheden ondervindt om tijdens deze momenten langs te komen kan je altijd telefonisch een afspraak maken (zie contactgegevens). Indien er na de inschrijving informatie over je kind wijzigt (adres, bushalte, medische situatie,...), dien je dit zo snel mogelijk te melden via of telefoon (zie contactgegevens). Tijdens de inschrijving krijg je een sleutelhanger mee voor je kind. Met deze sleutelhanger wordt het duidelijk in welke groep je kind zit en ook zijn of haar naam wordt hierop genoteerd. Gelieve deze sleutelhanger elke dag zichtbaar aan de rugzak, broek, van je kind te hangen. Als je kind aanwezig is bij de inschrijving, zal hij/zij zijn/haar vinger laten inlezen op een scantoestel. We willen benadrukken dat dit geen vingerafdruk is en er slechts bepaalde punten van de vinger worden vastgelegd. We voorzien ook een badge voor elk kind. Met de vingerscan of de badge zal de aanwezigheid van je kind op het speelplein geregistreerd worden. De badge wordt op het speelplein bijgehouden. Je kan op een later tijdstip nog steeds langskomen met je kind om een vingerscan te nemen. De door jou verstrekte adresgegevens worden geregistreerd in een bestand, bijgehouden door de Jeugddienst van de Stad Turnhout, voor volgend doeleinde: Jeugdvoorzieningen. De wet van 8/12/1992 (BS 18/3/1993) geeft u het recht op inzage en verbetering van de gegevens.

3 Aanwezigheid registreren: Je kind komt aan op het speelplein ( s morgens of s middags), zijn of haar vinger moet worden gescand om de aanwezigheid te registreren. Blijft je kind maar een halve dag dan moet zijn of haar vinger s middags opnieuw worden gescand. Zo wordt je kind afgemeld. (zo niet wordt een volledige dag aangerekend). s Avonds wordt je kind automatisch afgemeld. OPENINGSUREN: De speelpleinwerking gaat door op alle werkdagen van maandag 22 juli tot en met DONDERDAG 29 augustus van 9 tot uur, uitgezonderd 15 augustus. Je kind kan naar de speelpleinwerking worden gebracht s morgens tussen 7.30 en 9 uur en opgehaald s avonds tussen en 17 uur telkens onder toezicht van een volwassene. Kinderen kunnen ook een halve dag deelnemen, je kan ze brengen/ophalen tussen 12 en 13 uur. Vergeet je kind s middags niet te laten in of uit scannen. We vragen uitdrukkelijk deze uren te respecteren. Alleen zo kunnen wij een degelijke en veilige werking garanderen. Indien er tijdens de speelpleinwerking iets wijzigt aan de afspraken die je met het speelplein of met je kinderen gemaakt hebt, dient dit vooraf gemeld te worden via of telefoon (zie contactgegevens) bv. als je kind uitzonderlijk vroeger opgehaald moet worden, wanneer er iemand anders je kind komt ophalen, wanneer de busafstapplaats wijzigt, Kinderen die zich zelfstandig mogen verplaatsen van en naar het speelplein, worden gevraagd een schriftelijke toestemming van de ouders mee te brengen.

4 GABBERS & CO: De buitenschoolse kinderopvang voorziet gratis voor- en naopvang voor kinderen tot 12 jaar die in Turnhout wonen en/of er naar school gaan. Je kan je kind s morgens naar één van de drie locaties van Gabbers & Co brengen (tot 8 uur) en je kind er s avonds terug ophalen (vanaf uur). De drie locaties van Gabbers & Co zijn te vinden in de Begijnenstraat 24 en in de Druivenstraat 19 in Turnhout en de kapelweg in Zevendonk. s Morgens brengt de begeleiding van Gabbers & Co de kinderen naar de dichtstbijzijnde bushalte waar de speelpleinbus hen oppikt. s Avonds brengen de busbegeleiders van de speelpleinwerking de kinderen terug naar Gabbers & Co. Indien je van deze voor- en naopvang gebruik wil maken, moet je je kind hiervoor ook vooraf bij Gabbers & Co inschrijven. Gabbers & Co Turnhout Begijnenstraat Turnhout BUSVERVOER: Er kan gebruik gemaakt worden van het busvervoer georganiseerd voor de speelpleinwerking. Elke bushalte heeft een dier of een stukje fruit als symbool. Op deze manier kunnen de kinderen de halte waar ze moeten afstappen beter onthouden. De kinderen dienen te worden afgezet en opgewacht aan de halte door een volwassene. Indien er geen volwassene staat te wachten dan rijdt je kind mee tot aan de laatste halte van de bus en zullen de busmonitoren je kind naar jeugdcentrum Wollewei brengen waar je hem/haar kan komen halen tot ten laatste 18 uur. Indien je kind uitzonderlijk ergens anders moet afstappen, dien je dit te melden via of telefoon (zie contactgegevens). Kinderen die zelfstandig van en naar de bushalte mogen wandelen, worden gevraagd een schriftelijke toestemming van de ouders mee te brengen.

5 DIERENBUS: heenrit Warande (+G&C) Warande leeuw 8.30 uur Guldensporenlei voorbij Hollandestraat schildpad 8.32 uur Brugstraat voor Hertoginnestraat olifant 8.36 uur Volksplein Volksplein zeehond 8.41 uur Patriottenstraat tussen J. Breydelstr. en Kruisbergstr. dolfijn 8.44 uur Rubenstraat Aprophar panda 8.45 uur Kapelweg (+G&C) ter hoogte van parochiecentrum giraf 8.55 uur Raadsherenpark binkie 9 uur DIERENBUS: terugrit Raadsherenpark binkie 17 uur Kapelweg (+G&C) ter hoogte van parochiecentrum giraf uur Rubenstraat Aprophar panda uur Patriottenstraat tussen J. Breydelstr. en Kruisbergstr. dolfijn uur Volksplein Volksplein zeehond uur Brugstraat voor Hertoginnestraat olifant uur Guldensporenlei voorbij Hollandestraat schildpad uur Warande (+G&C) Warande leeuw uur FRUITBUS: heenrit Wollewei (+G&C) Draaiboomstraat / Kwakkelstraat aardbei 8.25 uur Kon. Albertstraat voor Korte Albertstraat banaan 8.29 uur Oude Vaartstraat ter hoogte van nr. 144 appel 8.30 uur Stwg op Oosthoven halte Meirgoren ananas 8.33 uur Schorvoortberg ter hoogte van het parochiecentrum druiven 8.42 uur Stwg op Tielen Parkwijk kersen 8.49 uur Raadsherenpark binkie 9 uur FRUITBUS: terugrit Raadsherenpark binkie 17 uur Stwg op Tielen Parkwijk kersen uur Schorvoortberg ter hoogte van het parochiecentrum druiven uur Stwg op Oosthoven Volksplein ananas uur Oude Vaartstraat voor Hertoginnestraat appel uur Kon. Albertstraat voorbij Hollandestraat banaan uur Wollewei (+G&C) Warande aardbei uur

6 PROGRAMMA: De kinderen worden in vijf leeftijdsgroepen ingedeeld: - Groep 1, kinderen geboren in 2008 en Groep 2, kinderen geboren in 2006 en Groep 3, kinderen geboren in 2004 en Groep 4, kinderen geboren in 2002 en Groep 5, kinderen geboren in 2000, 1999 en 1998 Speelpleinwerking Wollebos zal vanaf 2013 lichtjes van programma wijzigen. De voormiddagen blijven hetzelfde, de kinderen zullen zoals andere jaren spelletjes spelen in de leeftijdsgroepen zoals bovenaan beschreven. De namiddag daarentegen zal wijzigen. Tijdens de namiddag kunnen de kinderen vrij spelen. Ze hebben de keuze uit workshops, speelhoeken, kampen bouwen, in de zandbak spelen, Willen ze bv. de ganse namiddag ergens in de schaduw een boekje lezen, een gat graven tot in China, voetballen tot ze 50 goals hebben gemaakt, dan kan dat. Dit alles onder begeleiding en het toeziende oog van onze monitoren. ZIEKTE EN MEDICATIE: Eerst en vooral willen we benadrukken dat, in het belang van de andere kinderen en monitoren, een ziek kind niet thuishoort op het speelplein. Bij ziekte of ongeval in de loop van de speelpleindag nemen wij contact op met de opgegeven contactpersonen. Samen met hen zoeken we naar een passende oplossing. Indien de contactpersonen niet bereikbaar zijn, handelt het speelplein in belang van het kind. Eventuele medische kosten die de speelpleinwerking moet maken omwille van ziekte van het kind vallen ten laste van de ouders. Enkel bij ongevallen kan de verzekering tussenkomen.

7 B MEDICIJNEN Het kan gebeuren dat je kind tijdens de speelpleinwerking medicijnen moet nemen omdat bv. een antibioticakuur nog niet afgelopen is of omdat er dagelijks een pilletje moet genomen worden. Monitoren mogen niet zomaar medicijnen toedienen. Daarom aanvaardt de speelpleinwerking vanaf dit jaar enkel medicijnen met een medicijnattest, ondertekend door de ouders en indien nodig ook door de dokter. Voor medicijnen die enkel op voorschrift verkrijgbaar zijn laat je het ingevulde attest handtekenen en afstempelen door de dokter. Voor medicijnen die vrij te koop zijn in de apotheek is een doktershandtekening overbodig. Een attest met je handtekening is dan voldoende. Je vindt dit attest op of bij het onthaal in Jeugdcentrum Wollewei. - Op het medicijnattest vult u de gevraagde gegevens in. - Geef de medicijnen (in hun originele verpakking en met bijsluiter) samen met het attest in een doorschijnend, plastic zakje aan de hoofdmonitor of een medewerker van de jeugddienst op het speelplein. - Zorg ervoor dat de naam van je kind op de verpakking van het medicijn en op het zakje staat. - Als ouder moet u zelf waken over de vervaldatum van de medicijnen. - Zonder attest dient niemand op de speelpleinwerking medicijnen toe. Ook niet bij uitzondering. - Ouders dienen zich ervan bewust te zijn dat het toedienen van medicijnen niet hoort tot de kerntaken van de hoofdanimatoren. Als een hoofdanimator een fout maakt of een dosis vergeet, kan de hoofdanimator hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Ze doen natuurlijk hun uiterste best. - Gebruik één attest per medicijn.

8 PRIJS: Met grabbelpas en zonder vrijetijdspas 2 1 ste kind de, 3 de,... kind (zelfde gezin*) Met grabbelpas en met vrijetijdspas 1 ste, 2 de... kind 1 dag 6 euro 3 euro 1,50 euro 1/2 dag 3 euro 1,50 euro 1,50 euro *enkel als het tweede kind dezelfde dag als het eerste kind deelneemt. De betaling van de deelname aan de speelpleinwerking dient te gebeuren na ontvangst van de rekening (in de loop van september). Als je de rekening betaald hebt, ontvang je in het voorjaar van het volgende jaar een fiscaal attest per post. Met dit attest kan je de deelnamekosten aan de speelpleinwerking voor kinderen tot 12 jaar bij de belastingen in mindering brengen (kinderopvang). KLEDIJ: Speelpleinwerking betekent spelen! Wij verzoeken daarom uitdrukkelijk om de kinderen te voorzien van speelkledij die het mogelijk maakt te spelen, aangepast aan alle weersomstandigheden. Hou er rekening mee dat de kledij door het spelen vuil kan worden. Reservekledij is gewenst. Bij warm weer worden vaak waterspelen gedaan. Op zonnige dagen mag je kind zwemkledij en een handdoek meebrengen. Van kinderen van de eerste en tweede groep wordt verwacht dat zij reserveondergoed bij hebben. VOORWERPEN: Wij vragen om geen waardevolle voorwerpen mee te geven met je kind. Bij verlies of schade draag je zelf de verantwoordelijkheid. Alle multimedia (gsm, MP3, spelconsoles, enz.), eigen speelgoed en gevaarlijke voorwerpen worden onmiddellijk in bewaring genomen en worden pas worden terug gegeven bij het afhalen van je kind. Verloren voorwerpen worden in het monitorenlokaal bewaard. Vanaf september worden alle verloren voorwerpen naar de jeugddienst gebracht en kunnen daar tot en met eind september worden afgehaald. Begin ber geven we de niet afgehaalde spullen aan het OCMW of kringloopwinkel. kel. okto- Om verloren voorwerpen te vermijden vragen we om de jassen, boekentassen, brooddozen en andere voorwerpen te naamtekenen.

9 ETEN EN DRINKEN De kinderen krijgen tijdens de speelpleinwerking drank, soep, een dessert en een vieruurtje. Er zal steeds vegetarische soep te verkrijgen zijn. Je kind brengt zelf boterhammen mee en mag een extra koek en drankje meenemen. Energiedranken kunnen echter niet. FOTO S: Tijdens de speelpleinwerking worden geregeld foto s genomen van de aanwezige kinderen. n. Ze kunnen gebruikt worden voor publicaties van de stad Turnhout. Als je dit liever er niet hebt, gelieve dit te melden aan de jeugddienst bij de inschrijving. B

10 VERZEKERINGEN EN VEILIGHEID Als je kind ingeschreven is, wordt het automatisch verzekerd (vergelijkbaar met de schoolverzekering). Wanneer een kind een ongeval op de speelpleinwerking heeft en er dokter- en apotheekkosten gemaakt worden, betalen de ouders zelf de rekening. Daarna gebeurt er een tussenkomst vanwege het ziekenfonds. Het resterende bedrag wordt door de verzekering terugbetaald, als de verzekeringsmaatschappij het dossier aanvaard heeft. Deze verzekering geldt echter niet bij beschadiging, verlies of diefstal van kledij, een bril, een horloge en dergelijke. Groep 5 gaat regelmatig op uitstap. Een aantal dagen voor de uitstap geven de monitoren een briefje mee met de kinderen van deze groep om toestemming aan hun ouders te vragen. Als het kind, ondanks de gerichte aanpak van monitoren, de bestaande regels blijft overtreden, dan behoudt het speelplein zich het recht om kinderen op de speelpleinwerking elpleinwerking te weigeren. De jeugddienst oordeelt of dit nodig is. De beslissing zal genomen worden in overleg met de kinderen en hun ouders.

11 CONTACTGEGEVENS: Stedelijke jeugddienst Stad Turnhout Speelpleinwerking Wollebos Draaiboomstraat TURNHOUT jeugddienst@turnhout.be speelpleinwerkingwollebos@live.be ebos@live.be Het adres speelpleinwerkingwollebos@live.be (enkel tussen 22 juli en 29 augustus) kan je gebruiken wanneer je dringende wijzigingen moet doorgeven. Deze mail zal rechtstreeks s bij het speelplein terecht komen. Gelieve dit adres niet te overbelasten. Wanneer je niet de heid hebt om een te sturen, kan je bellen naar , dit is het mogelijk- telefoonnummer van het onthaal van jeugdcentrum Wollewei. Zij zullen de informatie doorgeven aan het speelplein. Voorbeelden van dringende onderwerpen: - Indien je kind uitzonderlijk later gebracht of vroeger afgehaald wordt. - Indien je kind uitzonderlijk ergens anders moet afstappen met de speelpleinbus dan opgegeven. - Indien er iets anders wijzigt qua vervoer, medicatie, Indien je vragen over de speelpleinwerking hebt of een algemene melding wil doen, stuur je best een naar jeugddienst@turnhout.be of bel je naar het telefoonnummer De speelpleinwerking vindt plaats in het Raadsherenpark in Vosselaar. De lokalen bevinden zich in en rondom het hoofdgebouw het Paradijs. het Paradijs Raadsherenpark Raadsherenpark Vosselaar

12 TOT BINNENKORT! BB

INFORMATIE SPEELPLEINWERKING VOOR OUDERS

INFORMATIE SPEELPLEINWERKING VOOR OUDERS INFORMATIE SPEELPLEINWERKING 2016 WOLLEBOS VOOR OUDERS Speelpleinwerking Wollebos is een vakantie-initiatief tijdens de zomervakantie voor kinderen en jongeren van 5 tot 15 jaar en wordt georganiseerd

Nadere informatie

WOLLEBOS INFORMATIE SPEELPLEINWERKING VOOR OUDERS

WOLLEBOS INFORMATIE SPEELPLEINWERKING VOOR OUDERS 2017 INFORMATIE SPEELPLEINWERKING WOLLEBOS VOOR OUDERS Speelpleinwerking Wollebos is een vakantie-initiatief tijdens de zomervakantie voor kinderen en jongeren van 5 tot 15 jaar en wordt georganiseerd

Nadere informatie

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk sportcomplex,

Nadere informatie

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk

Nadere informatie

NAAM VAN DE WERKING: "Speelplein Guustje"

NAAM VAN DE WERKING: Speelplein Guustje Huishoudelijk reglement speelpleinwerking. GR 17.12.2013 De raad in openbare zitting, Gelet op Lokaal Jeugdbeleid Vlaamse beleidsprioriteit 01 (LJBVBP01) De ondersteuning van het jeugdwerk in algemene

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft drie werkingen: kleuters (4-5 jaar), kids ( 6-12 jaar) en

Nadere informatie

Onder het motto: goede afspraken maken goede vrienden starten we graag onze zomerwerking.

Onder het motto: goede afspraken maken goede vrienden starten we graag onze zomerwerking. Beste ouder, grootouder, verantwoordelijke Eerst en vooral zijn wij zeer blij u en uw kind te mogen verwelkomen op onze gemeentelijke speelpleinwerking! Met een ploeg van ongeveer 33 animatoren, hoofdanimatoren

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft twee werkingen: kleuters (4-5 jaar) en kids ( 6-12 jaar). In dit document

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod

Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod Jeugdcentrum De Klinker organiseert heel wat leuke activiteiten in de vakanties voor kinderen en jongeren. Indien u inschrijft voor één van deze activiteiten

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING PAGADDERS RONSE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING PAGADDERS RONSE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING PAGADDERS RONSE Art. 1: Het huishoudelijk reglement voor de organisatie van de Speelpleinwerking Pagadders Ronse, wordt goedgekeurd als volgt : HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Nadere informatie

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer?

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer? Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING LOVENDEGEM - T VEEPEE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING LOVENDEGEM - T VEEPEE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING LOVENDEGEM - T VEEPEE ARTIKEL 1 ORGANISEREND BESTUUR De gemeentelijke speelpleinwerking wordt georganiseerd door het gemeentebestuur van Lovendegem. De uitvoering

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Gemeentelijke Speelpleinwerking Markt 1-8740 Pittem 051/46.03.50 Huishoudelijk Reglement Sporthal - Egemstraat 47-8740 Pittem V.U.: Gemeentebestuur Pittem, Markt 1, 8740 Pittem 1. Algemeen 1.1. Vestigingsplaats

Nadere informatie

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN 1 WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN WERKINGSDAGEN Week 1 : 3/07 7/07 Week 2: 10/07 14/07 Week 3: 17/07 20/07 gesloten op 21/07 Week 4: 24/07 28/07 uitstap op 28/07 Het speelplein is gesloten

Nadere informatie

SPORTKAMPEN SPORTDIENST. Wat na inschrijving?

SPORTKAMPEN SPORTDIENST. Wat na inschrijving? SPORTKAMPEN SPORTDIENST Wat na inschrijving? INSCHRIJVINGSGELD Wat is er allemaal in de prijs inbegrepen van elk sportkamp? Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen Sportonderricht

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op t Speelplein! Ravotten, rollebollen en buiten

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op t! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN 1 WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN WERKINGSDAGEN Week 1 : 1/07 5/07 Week 2: 8/07 12/07 Week 3: 15/07 19/07 Week 4: 22/07 26/07 uitstap op 26/07 Het speelplein is gesloten van 29/07 t.e.m.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO ALG 09 - /5-09-203 BO Hoofdzetel Locatie buitenschoolse opvang: Essen Kapellen Brecht Hofstraat 4 Kapelsestraat 37 Leopoldstraat 5 290 Essen 2950 Kapellen 2960 St Lenaarts 03/664.87.23 GSM 0470 0 80 55

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGDDIENST HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING Goedgekeurd bij gemeenteraadsbeslissing op 26/02/2014 Gemeentebestuur Beersel Speelpleinwerking Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 Alsembergsteenweg 1046

Nadere informatie

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13 De kostprijs Voor één kind bedraagt de prijs 2 per aangevangen uur en 1 per aangevangen half uur. Voor een gezin met meerdere kinderen gelijktijdig in de opvang bedraagt de prijs 1,50 per aangevangen uur

Nadere informatie

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF WAT IS SPEELKRIEBELS? SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF Speelkriebels is de gemeentelijke speelpleinwerking van Brecht, actief op het domein van BuSO Kristus Koning. WANNEER IS SPEELKRIEBELS OPEN? Onze

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING AALST

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING AALST HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING AALST Organisatie (De speelpleinwerking) t Speelplein Aalst is een organisatie van de Aalsterse jeugddienst. De jeugddienst zetelt in het Administratief Centrum,

Nadere informatie

Speelpleinwerking Speelberge

Speelpleinwerking Speelberge Speelpleinwerking Speelberge Wanneer Carnaval (12.02.18 t.e.m. 16.02.18) Pasen (03.04.18 t.e.m. 13.04.18) Zomer (02.07.18 t.e.m. 31.08.18) Herfst (29.10.18 t.e.m. 31.10.18) Kerst (24.12.18 t.e.m. 04.01.19)

Nadere informatie

HANDLEIDING i-school voor speelpleinwerking Wollebos STAP 1: REGISTREREN (nieuwe gezinnen) nieuw gezin registreren

HANDLEIDING i-school voor speelpleinwerking Wollebos STAP 1: REGISTREREN (nieuwe gezinnen) nieuw gezin registreren HANDLEIDING i-school voor speelpleinwerking Wollebos Op www.turnhoutspeelt.be kan je doorklikken naar speelpleinwerking Wollebos. Hier vind je het huishoudelijk reglement. Heb je toch nog vragen? Dan ontvangen

Nadere informatie

Winterleute > Speelberge Film Vragenlijst

Winterleute > Speelberge Film Vragenlijst Winterleute 24.12.12 > 4.01.13 Speelberge Film Vragenlijst Speelberge De Sportdoze, Groenestraat 117, 8370 Blankenberge T 050 42 52 38 G 0473 30 00 65 E speelberge@blankenberge.be Wanneer Maandag 24 december

Nadere informatie

Sint-Catharinacollege Moerbeke-Viane-Galmaarden

Sint-Catharinacollege Moerbeke-Viane-Galmaarden Sint-Catharinacollege Moerbeke-Viane-Galmaarden scholengroepb@sintcatharinacollege.be Huishoudelijk Reglement binnenschoolse kinderopvang Gemeente Moerbeke 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement van de

Nadere informatie

SPORTKAMPEN SPORTDIENST. Wat na inschrijving?

SPORTKAMPEN SPORTDIENST. Wat na inschrijving? SPORTKAMPEN SPORTDIENST Wat na inschrijving? INSCHRIJVINGSGELD Wat is er allemaal in de prijs inbegrepen van elk sportkamp? Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen Sportonderricht

Nadere informatie

JEUGDDIENST. Speelplein. Regels en afspraken. Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25/02/2015. Jeugddienst Gemeenveldstraat 3

JEUGDDIENST. Speelplein. Regels en afspraken. Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25/02/2015. Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 JEUGDDIENST Speelplein Regels en afspraken Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25/02/2015 Gemeentebestuur Beersel Speelpleinwerking Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 Alsembergsteenweg 1046 1652 Alsemberg 1652

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Tienerwerking

Huishoudelijk Reglement Tienerwerking Gemeentebestuur Pittem Markt 1-8740 Pittem 051/46.03.50 Gemeentelijke tienerwerking Huishoudelijk Reglement Tienerwerking V. U.: Gemeentebestuur Pittem, Markt 1, 8740 Pittem 1. Algemeen 1.1. Vestigingsplaats

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod

Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod Jeugdcentrum De Klinker organiseert heel wat leuke activiteiten in de vakanties voor kinderen en jongeren. Indien u inschrijft voor één van deze activiteiten

Nadere informatie

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF WAT IS SPEELKRIEBELS? www.brecht.be/speelkriebels Bethaniënlei 5 SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF Speelkriebels is de gemeentelijke speelpleinwerking van Brecht, actief op het domein van BuSO Kristus

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG BSGO! HET LAAR HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG Januari 2015 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR BSGO! Het Laar Laarstraat

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement voor deelname aan het gemeentelijk jeugdwerk Wijzigen en opnieuw vaststellen

Huishoudelijk reglement voor deelname aan het gemeentelijk jeugdwerk Wijzigen en opnieuw vaststellen Huishoudelijk reglement voor deelname aan het gemeentelijk jeugdwerk Wijzigen en opnieuw vaststellen 1. Organiserend bestuur Het organiserend bestuur is het gemeentebestuur van Stekene, Stadionstraat 2

Nadere informatie

Eerst en vooral zijn wij zeer blij u en uw kind te mogen verwelkomen op onze gemeentelijke speelpleinwerking!

Eerst en vooral zijn wij zeer blij u en uw kind te mogen verwelkomen op onze gemeentelijke speelpleinwerking! Beste ouder, grootouder, verantwoordelijke Eerst en vooral zijn wij zeer blij u en uw kind te mogen verwelkomen op onze gemeentelijke speelpleinwerking! Met een ploeg van ongeveer 55 animatoren, hoofdanimatoren

Nadere informatie

Sportkampen Praktische informatie

Sportkampen Praktische informatie Sportkampen Praktische informatie Lostraat 48 2220 Heist-op-den-Berg tel 015 75 86 57 fax 015 75 86 51 sportheist@heist-op-den-berg.be www.heist-op-den-berg.be 1 2 Beste, Wij danken u voor uw inschrijving

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG September 2016 November 2017 Januari 2018 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR GO! Basisschool

Nadere informatie

Algemeen. De inschrijvingsdagen worden vermeld op de website: en deze informatie vind je ook terug op de flyer die verspreid wordt.

Algemeen. De inschrijvingsdagen worden vermeld op de website:   en deze informatie vind je ook terug op de flyer die verspreid wordt. Algemeen Speelplein Groene Zone VZW Groenveldstraat 42 3001 Heverlee De speelpleinwerking is een erkende speelpleinwerking door de Stad Leuven. Contactgegevens Voorzitter VZW Speelplein Groene Zone: Hilde

Nadere informatie

IK GA OP SPORTKAMP EN BEREID ME VOOR

IK GA OP SPORTKAMP EN BEREID ME VOOR IK GA OP SPORTKAMP EN BEREID ME VOOR De Sporthal Lostraat 48 A 2220 Heist-op-den-Berg tel 015 75 86 57 fax 015 75 86 51 sportheist@heist-op-den-berg.be www.heist-op-den-berg.be 1 Groepsindeling De kinderen

Nadere informatie

Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk TERUGBLIK ZOMER 2014 TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer (vanaf juni) verhuist de jeugddienst

Nadere informatie

Aralea vzw kinderboerderij Mikerf Mikhof 25 2930 Brasschaat Tel/fax 03/663.77.16 kinderboerderij@aralea.be. Boerderijweken 2015

Aralea vzw kinderboerderij Mikerf Mikhof 25 2930 Brasschaat Tel/fax 03/663.77.16 kinderboerderij@aralea.be. Boerderijweken 2015 Aralea vzw kinderboerderij Mikerf Mikhof 25 2930 Brasschaat Tel/fax 03/663.77.16 kinderboerderij@aralea.be Boerderijweken 2015 Inhoud hoofdstuk Inleiding Dagindeling 1 Wat meebrengen.. 2 Wat breng je niet

Nadere informatie

paas- en zomer vakantie CREATIEF //// SPORT ////////// SFEER ///////// UITSTAPPEN ONTSPANNING// JEUGDVERENIGING infobrochure speelplein2016.

paas- en zomer vakantie CREATIEF //// SPORT ////////// SFEER ///////// UITSTAPPEN ONTSPANNING// JEUGDVERENIGING infobrochure speelplein2016. 1 2 CREATIEF //// SPORT ////////// paas- en zomer vakantie SFEER ///////// 3 5 ONTSPANNING// UITSTAPPEN 4 JEUGDVERENIGING S P E E L P L E I N 3SJE infobrochure speelplein2016.indd 1 7/03/16 12:18 175 PRESS

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang 2018 2019 2,5 tot 12 jarigen Infano vzw verzorgt de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden. Heeft u nog vragen, dan kan u

Nadere informatie

Winterleute 21.12.15 > 31.12.15

Winterleute 21.12.15 > 31.12.15 Winterleute 21.12.15 > 31.12.15 Speelberge taartmix Film Dag speelvogels, De winter staat synoniem voor een periode vol korte en koude dagen. Reden genoeg dus voor ons om het voor jou tijdens deze periode

Nadere informatie

Onthaalbrochure voor ouders

Onthaalbrochure voor ouders Wat de ouder van een speelpleinkind allemaal hoort te weten Onthaalbrochure voor ouders Jeugddienst Temse jeugd@temse.be Frans Boelplein 1 www.jeugd-temse.be 9140 Temse SpeGTfoon: 0496 20 08 94 03 710

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN JOEPIE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN JOEPIE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN JOEPIE Stadsbestuur Halle Speelplein Joepie Jeugddienst Halle Brouwerijstraat 32 Leide 3 1500 Halle 1500 Halle T: 0473 66 06 31 T: 02 365 98 30 jeugd@halle.be www.jeugdhalle.be

Nadere informatie

Speelpleinwerking. Zomervakantie 2016

Speelpleinwerking. Zomervakantie 2016 Speelpleinwerking Zomervakantie 2016 Spel en plezier! Het speelpleinlied SPEELPLEIN IS EEN TOFFE BOEL! Weet je niet goed wat gedaan (wat gedaan) Treuzel niet en trek je speelpleinkleren aan (trek ze aan)

Nadere informatie

Onthaalbrochure voor ouders

Onthaalbrochure voor ouders Wat de ouder van een speelpleinkind allemaal hoort te weten Onthaalbrochure voor ouders Jeugddienst Temse jeugd@temse.be Frans Boelplein 1 www.jeugd-temse.be 9140 Temse SpeGTfoon: 0496 20 08 94 03 710

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Jan van Ruusbroec te Sint-Pieters Leeuw

Nadere informatie

GEEN INGEVULDE MEDISCHE FICHE = GEEN INSCHRIJVING INSCHRIJVEN = AKKOORD GAAN MET HUISHOUDELIJK REGLEMENT

GEEN INGEVULDE MEDISCHE FICHE = GEEN INSCHRIJVING INSCHRIJVEN = AKKOORD GAAN MET HUISHOUDELIJK REGLEMENT De Speelplaneet vzw Speelplein Dendermonde Wilgenlaan 34 9200 Dendermonde speelplaneet@speelplein.net http://www.speelplaneet.net 0476/72.38.44 INFOBOEKJE 2015 BESTE LEZER Deze zomer is De Speelplaneet

Nadere informatie

SPORTKAMPEN SPORTDIENST. Wat na inschrijving?

SPORTKAMPEN SPORTDIENST. Wat na inschrijving? SPORTKAMPEN SPORTDIENST Wat na inschrijving? INSCHRIJVINGSGELD Wat is er allemaal in de prijs inbegrepen van elk sportkamp? Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen Sportonderricht

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de Steinerschool te Anderlecht verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer

Nadere informatie

Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas

Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Een vakantie-initiatief voor kinderen van 6 tot 12 jaar Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TERUGBLIK ZOMER 2012 TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk

Nadere informatie

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M Uitneembare Vakantiekalender zomervakantie binnenin (inschrijven vanaf MA 01.06.15) Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD 2015 A V E L G E M V.U. Tom Beunens, Waterhoek 5, 8580 Avelgem in Avelgem 1.GEMEENTELIJK

Nadere informatie

Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen.

Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen. Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen. We hebben in de aanbieding: skate-, blade- en BMXkampen. speelpleinen in Heverlee, centrum Leuven, Kessel-Lo en Wilsele. JEUGDCENTRUM

Nadere informatie

Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019

Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019 Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019 ONDERWATERWERELD Duik mee met je vrienden, vriendinnen en favoriete animatoren in de fantastische onderwaterwereld! Je zult je hier in De Tunne als een vis in het

Nadere informatie

Ledenblad Crefi Kinderclub & Jeugdatelier / KOD Jaargang 01 Nr 2011/02

Ledenblad Crefi Kinderclub & Jeugdatelier / KOD Jaargang 01 Nr 2011/02 Inlichtingen betreffende de Crefi Kinderclub & Jeugdatelier / KOD zijn steeds te bekomen bij één van onze clubleden : Barbieur Bart Heirebaan 115 054 32 66 71 WV + GSF + Secretaris Boeykens Katrien Edingsesteenweg

Nadere informatie

Reglementering Kleuter-klim-op (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op

Reglementering Kleuter-klim-op (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Reglementering Kleuter-klim-op (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in,

Nadere informatie

Paasvakantie 2014. Basisscholen Drongen

Paasvakantie 2014. Basisscholen Drongen Paasvakantie 2014 Basisscholen Drongen De basisscholen van de deelgemeente Drongen organiseren een netoverschrijdende vakantieopvang. We organiseren in de 1 e week van de paasvakantie themaweken in samenwerking

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2015-2016 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE 1 ALGEMEEN - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2014-2015 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

Intern reglement + overeenkomst

Intern reglement + overeenkomst Algemene informatie + overeenkomst Intern reglement + overeenkomst Partijen: - Kinderdagverblijf B.V.B.A De Hummeltjes, gelegen in Nieuwstraat 28, 9340 Lede. Telefoon: 0476 86 20 58 En hierna genoemd als

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle In opdracht van de school GO Zilverberk verzorgd Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van u kind In deze brochure vindt u alvast meer informatie.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de Don Bosco te Sint Pieters Leeuw verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de school De Leerboom verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie

Nadere informatie

Elke week is er een thema voor de kleuters (3-6j) en een thema voor de lagere schoolkinderen (6-12j).

Elke week is er een thema voor de kleuters (3-6j) en een thema voor de lagere schoolkinderen (6-12j). ZOMERVAKANTIE 2014 DIKO EN BASISSCHOLEN DRONGEN De basisscholen van de deelgemeente Drongen organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Vanaf dinsdag 1 september 2015 werkt GVBS Heilig-Hartcollege samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw voor de organisatie van de voor- en naschoolse

Nadere informatie

AFSPRAKENNOTA: SPEELPLEIN GROBBELTJE, BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BKO) & SPORTWEKEN

AFSPRAKENNOTA: SPEELPLEIN GROBBELTJE, BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BKO) & SPORTWEKEN AFSPRAKENNOTA: SPEELPLEIN GROBBELTJE, BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG () & SPORTWEKEN ART. 1 INRICHTENDE MACHT Het gemeentebestuur van richt een Gemeentelijke Speelpleinwerking (), een Buitenschoolse Kinderopvang

Nadere informatie

KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. ORGANISEREND BESTUUR: KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT OCMW Europalaan 1 3730 Hoeselt tel: 089/ 51 88 13 Hoofdverantwoordelijke: Dhr. Josy Slechten, secretaris OCMW Coördinator: Neven Annemie

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle In opdracht van de school Don Bosco te Halle verzorgt Infano vzw de naschoolse opvang. In deze brochure vind je alvast meer informatie.

Nadere informatie

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school!

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

Info en FAQ S busvervoer Pretfabriek Zomer 2019 HALTE VERTREK S OCHTENDS AANKOMST S AVONDS. Sint-Amandsberg 8u15 17u30. Gent- Binnenstad 8u25 17u20

Info en FAQ S busvervoer Pretfabriek Zomer 2019 HALTE VERTREK S OCHTENDS AANKOMST S AVONDS. Sint-Amandsberg 8u15 17u30. Gent- Binnenstad 8u25 17u20 Info en FAQ S busvervoer Pretfabriek Zomer 2019 20 mei 2019 Entiteit Jeugddienst Stad Gent Team Animatie Contactpersoon Astrid Van de Sompel astrid.vandesompel@stad.gent 0472/98 18 14 1. UURREGELING HALTE

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Speelplein Begijnenborre

Huishoudelijk reglement Speelplein Begijnenborre Huishoudelijk reglement Speelplein Begijnenborre HOOFDSTUK 1 ORGANISATIE Artikel 1 - Organisatie De Dilbeekse speelpleinwerking wordt georganiseerd door het gemeentebestuur, Gemeenteplein 1, 1700 Dilbeek.

Nadere informatie

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. Speelplein Ondersteboven:

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. Speelplein Ondersteboven: Speelplein Ondersteboven: Speelplein? Wat is dat? Speelplein Ondersteboven is een werking die valt onder Speelplein Guustje. HET speelplein van Geraardsbergen. Op het speelplein doen de kinderen allerlei

Nadere informatie

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software For evaluation only. Speelplein Guustje

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software  For evaluation only. Speelplein Guustje Speelplein Guustje Speelplein? Wat is dat? Speelplein Guustje is het gemeentelijk speelplein van Geraardsbergen. Speelplein Guustje bestaat uit een kleuterplein, een groot plein met aparte tienerwerking

Nadere informatie

Onthaalbrochure voor ouders

Onthaalbrochure voor ouders Wat de ouder van een speelpleinkind allemaal hoort te weten Onthaalbrochure voor ouders Jeugddienst Temse jeugd@temse.be Frans Boelplein 1 www.jeugd-temse.be 9140 Temse www.spegt.be 03 710 12 26 SpeGTfoon:

Nadere informatie

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke Zomervakantie 2013 DIKO en Basisscholen Mariakerke De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw 1. Inschrijven doe je bij voorkeur via onze website www.kindervreugd.be. Je kan ook inschrijven op het secretariaat van Kindervreugd vzw (Limburgstraat

Nadere informatie

LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN

LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN OMNISPORTKAMP LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN Van maandag 4 juli tot en met donderdag 4 juli 2019 Een programma boordevol met sport, spel en avontuur Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 sport@laakdal.be Plaats

Nadere informatie

Speelplein Kriebels Buitenschoolse kinderopvang Roefels. Gemeente Berlaar Dienst Vrije Tijd

Speelplein Kriebels Buitenschoolse kinderopvang Roefels. Gemeente Berlaar Dienst Vrije Tijd Zomer 2017 aanbod Speelplein Kriebels Buitenschoolse kinderopvang Roefels Gemeente Berlaar Dienst Vrije Tijd 2 BKO Roefels OPVANGLOCATIE Berlaar Centrum Pastorijstraat 60 2590 Berlaar 03 482 08 08 WAT

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE INHOUD 1 ALGEMEEN ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 1.1

Nadere informatie

TRAVANT CAW Antwerpen. Onthaalbrochure. Poets

TRAVANT CAW Antwerpen. Onthaalbrochure. Poets TRAVANT CAW Antwerpen Onthaalbrochure Poets TRAVANT CAW Antwerpen Poets Blindestraat 6 8 2000 Antwerpen (telefoonnummer) (e-mailadres) 1 Welkom! Je bent gestart bij Travant Poets. Heb je vragen over je

Nadere informatie

kleuterspeelweek grondig plezant

kleuterspeelweek grondig plezant kleuterspeelweek grondig plezant laekelinde - Sint-Pieters-Leeuw start: 23/07 EINDE: 27/07 elke dag van 9-16u opvang van 8-18u Jonge Helden Jonge Helden zijn de toekomst. Ze ontdekken en experimenteren,

Nadere informatie

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen,

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen, Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE Belgique België P.B.-P.P. 9570 Lierde BC 33922 Beste ouders en kinderen, Het is weer zover, binnenkort

Nadere informatie

COMBINATIEDAGEN 2018 Lager onderwijs

COMBINATIEDAGEN 2018 Lager onderwijs COMBINATIEDAGEN 2018 Lager onderwijs Een programma boordevol met sport en spel Van maandag 9 juli tot en met donderdag 12 juli 2018 En/of uitstap op vrijdag 13 juli 2018!!! GESLOTEN OP WOENSDAG 11 JULI

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom

Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom In opdracht van de GO BS De Leerboom verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van u kind. In deze brochure vind u alvast meer informatie.

Nadere informatie

Paasvakantie 2013. Basisscholen Sint-Amandsberg

Paasvakantie 2013. Basisscholen Sint-Amandsberg Paasvakantie 2013 Basisscholen Sint-Amandsberg De Katholieke basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren een vakantieopvang in samenwerking met Idee Kids vzw. We organiseren themaweken

Nadere informatie

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/ Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat 2 2800 Mechelen 015/41 45 26 info@dewondertuin.be www.dewondertuin.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit

Nadere informatie

OMNISPORTKAMP ZOMER 2018 Lager onderwijs

OMNISPORTKAMP ZOMER 2018 Lager onderwijs OMNISPORTKAMP ZOMER 2018 Lager onderwijs Een programma boordevol met sport en spel Van maandag 2 juli tot en met donderdag 5 juli 2018 En/of uitstqp op vrijdag 6 juli 2018 #sportersbelevenmeer #laakdal

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle In opdracht van de school GO Zilverberk verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van uw kind In deze brochure vindt u alvast meer informatie.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang 2018 2019 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de gemeente Londerzeel verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden.

Nadere informatie

Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk TERUGBLIK ZOMER 2015 TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Ook deze zomer verhuist de Jeugddienst tijdelijk

Nadere informatie