Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod Jeugdcentrum De Klinker organiseert heel wat leuke activiteiten in de vakanties voor kinderen en jongeren. Indien u inschrijft voor één van deze activiteiten verklaart u zich akkoord met onderstaande algemene voorwaarden en afspraken. Aanbod is samen met je vrienden een toffe vakantie beleven. Kinderen intens laten spelen staat voor ons voorop. De hoofdanimatoren stellen het programma samen en werken de activiteiten uit in nauwe samenwerking met de animatoren en JC De Klinker. Elke week kiezen we een thema uit waarmee we aan de slag gaan. We werken een gevarieerd programma uit waardoor er voor ieder wat wils is: ravotten, spelen, bouwen, knutselen,. Naast het georganiseerd activiteitenaanbod is er ruimte voor uitstappen en voor het niet-georganiseerde vrij spel(en). biedt elke dag een andere activiteit aan: sport, een leuk spel, een uitzonderlijke activiteit, een creatieve workshop of een (grote) uitstap. Via de willen we kinderen de kans geven zich te ontplooien. We bieden een ruim gamma aan van activiteiten waaruit gekozen kan worden. Zo kunnen kinderen proeven van disciplines en hun eigen kunnen en interesses ontdekken. Doelgroep en leeftijden De is voor kinderen vanaf 3 jaar tot en met 12 jaar. De kinderen worden onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen: - Pagadders: van 3 t.e.m. 6 jaar (kinderen die bijna 6 jaar zijn, kunnen indien gewenst reeds overstappen naar de sloebers) - Sloebers: van 6 t.e.m. 8 jaar - Teens: van 9 t.e.m. 12 jaar Kinderen met een fysieke en/mentale beperking zijn welkom tijdens de inclusieweken. Het aanbod wordt aangepast aan deze doelgroep. Er wordt een extra monitor ingeschakeld per kind. Er is een aparte werking voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en 12 tot en met 16 jaar. Deelnemen aan de kan vanaf het jaar dat het kind 6 jaar wordt.

2 Openingsuren Ouders worden gevraagd om de openingsuren en afhaalmomenten te respecteren. Bij het niet respecteren van deze momenten kan de toegang tot de activiteit geweigerd worden. De deuren zijn geopend vanaf 07u30 en sluiten om 18u00. Kinderen kunnen enkel gebracht en afgehaald worden op volgende momenten, gelieve hier rekening mee te houden: - 07u30 tot 09u15-15u45 tot 18u00 Tijdens de paas- en zomervakantie gaan de kinderen op woensdag op uitstap. De bus vertrekt om 9u15 en is terug om 16u30 aan de vakantieclub. : De uren zijn afhankelijk van de activiteit. Dit varieert van enkele uurtjes tot een hele dag. Inschrijving en betaling Inschrijvingsprocedure Prijzen - De inschrijfdata voor de verschillende vakanties worden meegedeeld via en de brochure met het vakantieaanbod. - Inschrijven kan met een account online of ter plaatse aan de balie van De Klinker tijdens de openingsuren. - Inschrijven kan niet op de / zelf, per mail of telefonisch. - Wanneer een activiteit volzet is kan worden ingeschreven voor de wachtlijst. Ouders worden gecontacteerd van zodra er een plaats vrij komt. Het is niet mogelijk om in te schrijven op de wachtlijst als je ondertussen voor die dag al bent ingeschreven voor een andere werking van JC De Klinker. - Facturatie van de inschrijfgelden gebeurt na afloop van de schoolvakantie. Tijdens de zomer wordt er een tussentijds factuur gestuurd. - Annuleren voor activiteiten kan volgens bepaalde voorwaarden. (zie verder) - Inwoner Aarschot: 6 hele dag - Niet-inwoner Aarschot: 9.75 hele dag - De prijzen van de variëren naargelang de activiteit. De prijs wordt bepaald naargelang het type activiteit: grote uitstap, kleine uitstap of een workshop. - Inwoners uit Aarschot hebben een prijsvoordeel.

3 Tegemoetkoming - Fiscaal attest: Fiscale attesten worden uitgereikt volgens de reglementering van (federale) overheid. - Mutualiteit: Sommige mutualiteiten betalen het inschrijvingsgeld gedeeltelijk terug. Je vraagt deze terugbetaling aan met een standaardformulier van je ziekenfonds. Meestal kan je deze via internet downloaden. Je laat deze ondertekenen in De Klinker en stuurt het op naar je ziekenfonds. Meer informatie en voorwaarden via de website van je mutualiteit. - Ouders met een beperkt inkomen kunnen via het OCMW een Grabbelcheque verkrijgen. Meer informatie bij het OCMW van Aarschot. - Ouders kunnen een afbetaalplan aanvragen waarbij de factuur afbetaald wordt in schijven over een bepaalde periode. Het plan wordt in onderling overleg opgemaakt. Weigering kinderen Als een deelnemer, door zijn of haar gedrag, de goede naam én werking van JC De Klinker en/of veiligheid van de andere deelnemers in gevaar brengt, kan hij/zij na ettelijke waarschuwingen, onder begeleiding terug naar huis worden gestuurd. Diegene die de ouderlijke macht uitoefent, wordt hiervan voorafgaandelijk op de hoogte gebracht. De gemotiveerde beslissing wordt later schriftelijk bevestigd. Eventuele kosten die voortvloeien uit het naar huis sturen, kunnen aangerekend worden aan degene die de ouderlijke macht uitoefent. Eventuele verdere deelname aan andere activiteiten van JC De Klinker wordt geval per geval bekeken. Annuleringsvoorwaarden Annuleringen - Bij annulering tot en met 60 kalenderdagen voor aanvang van je activiteit is de annulering kosteloos. Het inschrijfgeld wordt niet gefactureerd. - Bij annulering tussen 60 en 14 kalenderdagen voor aanvang van de activiteit is de annulering niet kosteloos. De helft van het inschrijfgeld wordt gefactureerd wegens administratieve kosten - Bij annulering tussen 7 kalenderdagen voor aanvang van de activiteit wordt de volledige kostprijs aangerekend wegens administratieve kosten Uitzonderingen: - Annulering wegens ziekte van de deelnemer kan aan de hand van een medisch attest. Voor een terugbetaling dient het attest binnen de 2 weken na activiteit binnen gebracht te worden aan het onthaal van JC De Klinker. - Annulering wegens overlijden van iemand uit de naaste omgeving. - Het Jeugdcentrum behoud het recht om activiteiten te annuleren omwille van organisatorische redenen of te weinig inschrijvingen. Het volledige inschrijfgeld zal dan terugbetaald worden.

4 Privacy Nieuwsbrief JC De Klinker verstuurt regelmatig een nieuwsbrief naar de ouders voor informatieve doeleinde betreffende de kinderwerking (inschrijfmomenten, activiteiten, weetjes, ). Door je kind in te schrijven bij JC de Klinker neem je hier kennis van en verklaar je je akkoord met het gebruik van adres van de ouders voor deze nieuwsbrief. Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan steeds op verzoek. Beeldmateriaal Op onze werkingen maken wij beeldmateriaal (foto video) van de deelnemers en activiteiten. Dit geldt voor al onze werkingen (,, ). Door je kind in te schrijven bij JC De Klinker neem je hier kennis van en geef je ons toestemming om dit beeldmateriaal te gebruiken op websites of in publicaties van JC De Klinker. Wij gebruiken de foto s en videobeelden alleen in het kader van de doelstellingen van onze werking en niet voor commerciële doeleinden. Als je niet wilt dat we beeldmateriaal van je kind(eren) maken, signaleer dit voor de start van elke activiteit aan de verantwoordelijke. Uiteraard respecteren we je wens. Verzekering en waardevolle voorwerpen Verzekering lichamelijke ingevallen en burgerlijke aansprakelijkheid 1. De deelnemers zijn tijdens de activiteiten verzekerd voor hun persoonlijke burgerlijke aansprakelijkheid t.o.v. derden. Tevens zijn zij tijdens hun deelname aan de activiteiten als op de weg naar en van de activiteiten verzekerd voor hun medische kosten naar aanleiding van een lichamelijke ongeval. Hiervoor werd een verzekering afgesloten met polisnummer bij Ethias. Een fotokopie van de verzekeringspolis is verkrijgbaar op aanvraag. 2. Als een kind zich kwetst of een ongeval heeft, dan gaat het samen met de verantwoordelijke naar de dokter of het ziekenhuis. De verantwoordelijke verwittigt de eerste contactpersoon zo snel mogelijk. Als er kosten zijn, bekostigen de ouders dit eerst zelf. De verzekering zal in de terugbetaling voorzien van de medische kosten tot 100% RIZIV-tarief na tussenkomst van het ziekenfonds. 3. De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid kan bij lichamelijke/stoffelijke schade worden aangesproken NA de familiale verzekering van de deelnemer. 4. Als een kind bewust iemand schade toebrengt of kwetst, dekt zowel de familiale verzekering als deze verzekering de schade zolang de jongere de leeftijd van 16 jaar niet bereikt heeft. Waardevolle voorwerpen Waardevolle voorwerpen zijn niet toegelaten op de activiteiten. JC De Klinker kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventueel verlies, verkeerd gebruik, diefstal of beschadiging van persoonlijke (waardevolle) voorwerpen. Indien toch dure en waardevolle zaken worden meegenomen, gebeurt dit op eigen risico.

5 Medische gegevens Omwille van hun eigen gezondheid en die van de andere kinderen kunnen zieke kinderen niet deelnemen aan de activiteiten. Als een kind in de loop van de dag ziek wordt, zal de hoofdmonitor de ouders contacteren. Het kind moet dan zo snel mogelijk worden opgehaald. Op de activiteit is een EHBO-koffer aanwezig. De koffer bevat alleen basismateriaal. Er worden enkel medicijnen toegediend worden na schriftelijke toestemming van de ouders. In geen geval zal een monitor een pijnstiller of behandelende medicatie toedienen zonder toestemming. Bij de inschrijving vragen we enkele medische gegevens. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Verloren voorwerpen Na elke vakantie zijn er heel wat verloren voorwerpen: jassen, brooddozen, rugzakjes Daarom vragen we om de persoonlijke bezittingen van je kind(eren) zoveel mogelijk te naamtekenen met voor- en achternaam. Kijk regelmatig eens tussen de verloren voorwerpen wanneer je je kind(eren) komt brengen. De spullen worden een maand door ons bewaard. Daarna schenken we ze weg. Kledij en draait rond spelen, spelen en nog eens spelen. We vragen de ouders om de kinderen gepaste kledij aan te doen die vuil mogen worden.

Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod

Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod Jeugdcentrum De Klinker organiseert heel wat leuke activiteiten in de vakanties voor kinderen en jongeren. Indien u inschrijft voor één van deze activiteiten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw 1. Inschrijven doet u via onze website www.kindervreugd.be. U kan ook inschrijven op het secretariaat van Kindervreugd vzw (Limburgstraat 49-53, 2020

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gekkoo vzw

Algemene voorwaarden Gekkoo vzw Algemene voorwaarden Gekkoo vzw Door in te schrijven voor een activiteit van Gekkoo vzw verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Inhoud 1 Speelpleinbende en Kampbende... 1 1.1. Inschrijven...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw 1. Inschrijven doe je bij voorkeur via onze website www.kindervreugd.be. Je kan ook inschrijven op het secretariaat van Kindervreugd vzw (Limburgstraat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kindervreugd vzw

Algemene voorwaarden Kindervreugd vzw Algemene voorwaarden Kindervreugd vzw van het volledige bedrag van alle waarvoor u inschrijft. Zonder betaling kan uw kind niet komen spelen! Speelpleinen: 1. Inschrijven doet u via onze website www.kindervreugd.be.

Nadere informatie

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk

Nadere informatie

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk sportcomplex,

Nadere informatie

Aralea vzw kinderboerderij Mikerf Mikhof 25 2930 Brasschaat Tel/fax 03/663.77.16 kinderboerderij@aralea.be. Boerderijweken 2015

Aralea vzw kinderboerderij Mikerf Mikhof 25 2930 Brasschaat Tel/fax 03/663.77.16 kinderboerderij@aralea.be. Boerderijweken 2015 Aralea vzw kinderboerderij Mikerf Mikhof 25 2930 Brasschaat Tel/fax 03/663.77.16 kinderboerderij@aralea.be Boerderijweken 2015 Inhoud hoofdstuk Inleiding Dagindeling 1 Wat meebrengen.. 2 Wat breng je niet

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement voor deelname aan het gemeentelijk jeugdwerk Wijzigen en opnieuw vaststellen

Huishoudelijk reglement voor deelname aan het gemeentelijk jeugdwerk Wijzigen en opnieuw vaststellen Huishoudelijk reglement voor deelname aan het gemeentelijk jeugdwerk Wijzigen en opnieuw vaststellen 1. Organiserend bestuur Het organiserend bestuur is het gemeentebestuur van Stekene, Stadionstraat 2

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGDDIENST HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING Goedgekeurd bij gemeenteraadsbeslissing op 26/02/2014 Gemeentebestuur Beersel Speelpleinwerking Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 Alsembergsteenweg 1046

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 Sint-Amandsberg

Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 Sint-Amandsberg Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 Sint-Amandsberg De basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen.

Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen. Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen. We hebben in de aanbieding: skate-, blade- en BMXkampen. speelpleinen in Heverlee, centrum Leuven, Kessel-Lo en Wilsele. JEUGDCENTRUM

Nadere informatie

Vakantieaanbod Paas- en Zomervakantie 2015 Drongen

Vakantieaanbod Paas- en Zomervakantie 2015 Drongen Vakantieaanbod Paas- en Zomervakantie 2015 Drongen De basisscholen van de deelgemeente Drongen organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORTKAMP

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORTKAMP HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORTKAMP ALGEMEEN Wat is het sportkamp? De sportdienst biedt onder leiding van ervaren monitoren en monitoren in opleiding sportieve vakantieopvang, aangepast aan de leeftijd van

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

V.U. Mattias Paglialunga Tweemaandelijks tijdschrift Jaargang 19 nr 2 april Vanaf 3 t.e.m. 12 jaar. Vanaf 3 t.e.m. 12 jaar

V.U. Mattias Paglialunga Tweemaandelijks tijdschrift Jaargang 19 nr 2 april Vanaf 3 t.e.m. 12 jaar. Vanaf 3 t.e.m. 12 jaar V.U. Mattias Paglialunga Tweemaandelijks tijdschrift Jaargang 19 nr 2 april 2013 Vanaf 3 t.e.m. 12 jaar Vanaf 3 t.e.m. 12 jaar Herfst 2016 Beste ouders, We hebben er een fantastische zomer opzitten. De

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft drie werkingen: kleuters (4-5 jaar), kids ( 6-12 jaar) en

Nadere informatie

JEUGDDIENST. Speelplein. Regels en afspraken. Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25/02/2015. Jeugddienst Gemeenveldstraat 3

JEUGDDIENST. Speelplein. Regels en afspraken. Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25/02/2015. Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 JEUGDDIENST Speelplein Regels en afspraken Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25/02/2015 Gemeentebestuur Beersel Speelpleinwerking Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 Alsembergsteenweg 1046 1652 Alsemberg 1652

Nadere informatie

Onder het motto: goede afspraken maken goede vrienden starten we graag onze zomerwerking.

Onder het motto: goede afspraken maken goede vrienden starten we graag onze zomerwerking. Beste ouder, grootouder, verantwoordelijke Eerst en vooral zijn wij zeer blij u en uw kind te mogen verwelkomen op onze gemeentelijke speelpleinwerking! Met een ploeg van ongeveer 33 animatoren, hoofdanimatoren

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 MARIAKERKE

Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 MARIAKERKE Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 MARIAKERKE De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende Vakantieopvang.

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Sint-Amandsberg

Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Sint-Amandsberg Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Sint-Amandsberg De basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken)

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Puur Natuur te

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw Vanaf 4 januari 2016 is er een samenwerking tussen de Sint-Stevensschool te Sint- Pieters Leeuw, de gemeente en Infano vzw

Nadere informatie

Paasvakantie 2014. Basisscholen Drongen

Paasvakantie 2014. Basisscholen Drongen Paasvakantie 2014 Basisscholen Drongen De basisscholen van de deelgemeente Drongen organiseren een netoverschrijdende vakantieopvang. We organiseren in de 1 e week van de paasvakantie themaweken in samenwerking

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Mariakerke

Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Mariakerke Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Mariakerke De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft twee werkingen: kleuters (4-5 jaar) en kids ( 6-12 jaar). In dit document

Nadere informatie

Algemeen. De inschrijvingsdagen worden vermeld op de website: en deze informatie vind je ook terug op de flyer die verspreid wordt.

Algemeen. De inschrijvingsdagen worden vermeld op de website:   en deze informatie vind je ook terug op de flyer die verspreid wordt. Algemeen Speelplein Groene Zone VZW Groenveldstraat 42 3001 Heverlee De speelpleinwerking is een erkende speelpleinwerking door de Stad Leuven. Contactgegevens Voorzitter VZW Speelplein Groene Zone: Hilde

Nadere informatie

De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u.

De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u. Openingsuren- tarieven De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u. Tarieven 0,74 per begonnen halfuur

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Jan van Ruusbroec te Sint-Pieters Leeuw

Nadere informatie

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13 De kostprijs Voor één kind bedraagt de prijs 2 per aangevangen uur en 1 per aangevangen half uur. Voor een gezin met meerdere kinderen gelijktijdig in de opvang bedraagt de prijs 1,50 per aangevangen uur

Nadere informatie

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer?

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer? Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING AALST

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING AALST HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING AALST Organisatie (De speelpleinwerking) t Speelplein Aalst is een organisatie van de Aalsterse jeugddienst. De jeugddienst zetelt in het Administratief Centrum,

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK EN TARIEFREGLEMENT JEUGDDIENST

HUISHOUDELIJK EN TARIEFREGLEMENT JEUGDDIENST STADSBESTUUR BLANKENBERGE HUISHOUDELIJK EN TARIEFREGLEMENT JEUGDDIENST Datum vaststelling gemeenteraad: 27 juni 2017 Bekendmaking via website: 30 juni 2017 HUISHOUDELIJK EN TARIEFREGLEMENT JEUGDDIENST

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op t Speelplein! Ravotten, rollebollen en buiten

Nadere informatie

Paasvakantie 2013. Basisscholen Sint-Amandsberg

Paasvakantie 2013. Basisscholen Sint-Amandsberg Paasvakantie 2013 Basisscholen Sint-Amandsberg De Katholieke basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren een vakantieopvang in samenwerking met Idee Kids vzw. We organiseren themaweken

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vakantiewerking Vrijetijd

Huishoudelijk reglement vakantiewerking Vrijetijd Huishoudelijk reglement vakantiewerking Vrijetijd Algemeen De vakantiewerking is een project dat ingericht en georganiseerd wordt door het gemeentebestuur van Boechout. Vakantievisie De vakantiewerking

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Gemeentelijke Speelpleinwerking Markt 1-8740 Pittem 051/46.03.50 Huishoudelijk Reglement Sporthal - Egemstraat 47-8740 Pittem V.U.: Gemeentebestuur Pittem, Markt 1, 8740 Pittem 1. Algemeen 1.1. Vestigingsplaats

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Jan van Ruusbroec te Sint-Pieters Leeuw

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle In opdracht van de school GO Zilverberk verzorgd Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van u kind In deze brochure vindt u alvast meer informatie.

Nadere informatie

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Vanaf dinsdag 1 september 2015 werkt GVBS Heilig-Hartcollege samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw voor de organisatie van de voor- en naschoolse

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken)

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Puur Natuur te

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG BSGO! HET LAAR HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG Januari 2015 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR BSGO! Het Laar Laarstraat

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE 1 ALGEMEEN - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de Don Bosco te Sint Pieters Leeuw verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vakantiewerking jeugd & sport

Huishoudelijk reglement vakantiewerking jeugd & sport Huishoudelijk reglement vakantiewerking jeugd & sport Algemeen De vakantiewerking is een project dat ingericht en georganiseerd wordt door het gemeentebestuur van Boechout. Vakantievisie De vakantiewerking

Nadere informatie

HERFST JAAR

HERFST JAAR HERFST 2018 6-16 JAAR INHOUD Voorwoord 3 Info Grabbelpas 4 Activiteiten 6+ 7 Activiteiten 11+ 9 Arktos 11 JAC 12 WACKO WACKO 13 Beste ouders en kinderen. Wat een leuke zomer hebben we achter de rug. We

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN JOEPIE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN JOEPIE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN JOEPIE Stadsbestuur Halle Speelplein Joepie Jeugddienst Halle Brouwerijstraat 32 Leide 3 1500 Halle 1500 Halle T: 0473 66 06 31 T: 02 365 98 30 jeugd@halle.be www.jeugdhalle.be

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op t! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke Zomervakantie 2013 DIKO en Basisscholen Mariakerke De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Aralea vzw kinderboerderij Mikerf Mikhof Brasschaat Tel/fax 03/ Boerderijweken 2016

Aralea vzw kinderboerderij Mikerf Mikhof Brasschaat Tel/fax 03/ Boerderijweken 2016 Aralea vzw kinderboerderij Mikerf Mikhof 25 2930 Brasschaat Tel/fax 03/663.77.16 kinderboerderij@aralea.be Boerderijweken 2016 Inhoud hoofdstuk Inleiding Dagindeling 1 Wat meebrengen.. 2 Wat breng je niet

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle In opdracht van de school Zilverberk verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in Zilverberk. In deze brochure vind je alvast meer

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen

Nadere informatie

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M Uitneembare Vakantiekalender zomervakantie binnenin (inschrijven vanaf MA 01.06.15) Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD 2015 A V E L G E M V.U. Tom Beunens, Waterhoek 5, 8580 Avelgem in Avelgem 1.GEMEENTELIJK

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane

Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane In opdracht van de school GO! BS Markevallei Herne-Kokejane verzorgt Infano VZW de voor- en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze

Nadere informatie

Elke week is er een thema voor de kleuters (3-6j) en een thema voor de lagere schoolkinderen (6-12j).

Elke week is er een thema voor de kleuters (3-6j) en een thema voor de lagere schoolkinderen (6-12j). ZOMERVAKANTIE 2014 DIKO EN BASISSCHOLEN DRONGEN De basisscholen van de deelgemeente Drongen organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING JEUNDUI!

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING JEUNDUI! HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING JEUNDUI! I. Algemeen I.1. Organiserend bestuur : Speelpleinwerking Jeundui! wordt ingericht door O.C.M.W. Dentergem, Kasteeldreef 1, 8720 Dentergem. Contactpersoon

Nadere informatie

V.U. Mattias Paglialunga Tweemaandelijks tijdschrift Jaargang 19 nr 2 april Vanaf 3 t.e.m. 12 jaar VANAF 3 T.E.M. 12 JAAR

V.U. Mattias Paglialunga Tweemaandelijks tijdschrift Jaargang 19 nr 2 april Vanaf 3 t.e.m. 12 jaar VANAF 3 T.E.M. 12 JAAR V.U. Mattias Paglialunga Tweemaandelijks tijdschrift Jaargang 19 nr 2 april 2013 Vanaf 3 t.e.m. 12 jaar VANAF 3 T.E.M. 12 JAAR HERFST 2017 Beste kinderen en beste ouders van de beste kinderen De zomervakantie

Nadere informatie

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELHUIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE SPEELBERG BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELPALEIS

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELHUIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE SPEELBERG BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELPALEIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELHUIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE SPEELBERG BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELPALEIS GEMEENTE NIEL website: www.tspeelhuis.be HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. Het gemeentebestuur

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN 2015-16 INSCHRIJVINGEN Uw inschrijving is definitief na het invullen van het inschrijvingsformulier en het betalen van het inschrijvingsgeld.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Sinds 4 januari 2016 organiseert Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school. In deze brochure vind je alvast meer informatie.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw In opdracht van het gemeentebestuur van Machelen organiseert Infano vzw de vooren naschoolse kinderopvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw Vanaf 1 september 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de Sint-Lutgardisbasisschool te

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van gemeente Dilbeek verzorgt Infano vzw de vooren naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden.

Nadere informatie

INITIATIEF VOOR BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG. Huishoudelijk Reglement met ingang op 1 mei 2014 goedgekeurd op de gemeenteraad van 24 april 2014

INITIATIEF VOOR BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG. Huishoudelijk Reglement met ingang op 1 mei 2014 goedgekeurd op de gemeenteraad van 24 april 2014 INITIATIEF VOOR BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Huishoudelijk Reglement met ingang op 1 mei 2014 goedgekeurd op de gemeenteraad van 24 april 2014 Algemeen IBO Buggenhout is erkend en gesubsidieerd door Kind

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING LOVENDEGEM - T VEEPEE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING LOVENDEGEM - T VEEPEE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING LOVENDEGEM - T VEEPEE ARTIKEL 1 ORGANISEREND BESTUUR De gemeentelijke speelpleinwerking wordt georganiseerd door het gemeentebestuur van Lovendegem. De uitvoering

Nadere informatie

In opdracht van de school Sint-Victor te Alsemberg verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang.

In opdracht van de school Sint-Victor te Alsemberg verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang. Infobrochure schoolopvang Sint-Victor te Alsemberg In opdracht van de school Sint-Victor te Alsemberg verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang. In deze brochure vind je alvast meer informatie.

Nadere informatie

werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2010 Pagina 1

werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2010 Pagina 1 werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2010 Pagina 1 1. Algemene bepalingen 1.1 Organiserend bestuur en contactgegevens Gibbon vzw is een vereniging, opgericht met als doel de

Nadere informatie

Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas

Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Een vakantie-initiatief voor kinderen van 6 tot 12 jaar Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TERUGBLIK ZOMER 2012 TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Buitenschoolse opvang Het Mini- Palet Tel: 0475/27.16.49 (Directie) Huishoudelijk reglement Verantwoordelijke(n): Directeur SFX : Dhr. Knockaert Carlos Pedagogisch directeur basisschool Het Palet en basisschool

Nadere informatie

Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk TERUGBLIK ZOMER 2014 TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer (vanaf juni) verhuist de jeugddienst

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Ave-MariaBasisschool Vlezenbeek

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Ave-MariaBasisschool Vlezenbeek Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Ave-MariaBasisschool Vlezenbeek Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de Ave-MariaBasisschool te Vlezenbeek de voor

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle In opdracht van de school GO Zilverberk verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van uw kind In deze brochure vindt u alvast meer informatie.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Infano vzw Infobrochure schoolopvang Infano vzw Vanaf 1 september 2014 werkt het Katholiek Onderwijs van Vilvoorde in verschillende basisscholen (Heilig-Hartschool, De Lampion Peutie, Sint- Jozefsschool Groenstraat,

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle In opdracht van de school Don Bosco te Halle verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang. In deze brochure vind je alvast meer

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken)

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en basisschool puur natuur te Sint-Pieters

Nadere informatie

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN 1 WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN WERKINGSDAGEN Week 1 : 1/07 5/07 Week 2: 8/07 12/07 Week 3: 15/07 19/07 Week 4: 22/07 26/07 uitstap op 26/07 Het speelplein is gesloten van 29/07 t.e.m.

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen Organiserend bestuur en contactgegevens Vestigingen Contactpersonen

Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen Organiserend bestuur en contactgegevens Vestigingen Contactpersonen werkingsreglement 2 Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen... 5 1.1 Organiserend bestuur en contactgegevens... 5 1.1 Vestigingen... 5 1.2 Contactpersonen... 5 1.3 Openingsuren... 6 1.4 Bereikbaarheid in noodgevallen...

Nadere informatie

Gemeente Opwijk. Contact Stratenplan Openingsuren E-loket Aanmelden. normaal lettertype grootte medium lettertype grootte groot lettertype grootte

Gemeente Opwijk. Contact Stratenplan Openingsuren E-loket Aanmelden. normaal lettertype grootte medium lettertype grootte groot lettertype grootte Gemeente Opwijk Contact Stratenplan Openingsuren E-loket Aanmelden normaal lettertype grootte medium lettertype grootte groot lettertype grootte Typ hier uw zoekterm Typ hier uw zoekterm zoeken Leven &

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de basisschool Wegwijzer Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek)

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de basisschool Wegwijzer Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek) Infobrochure schoolopvang VZW Infano de basisschool Wegwijzer Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek) Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de Wegwijzer te Sint-Pieters Leeuw

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang 2018 2019 2,5 tot 12 jarigen Infano vzw verzorgt de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden. Heeft u nog vragen, dan kan u

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Don Bosco basisschool Sint-Pieters- Leeuw

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Don Bosco basisschool Sint-Pieters- Leeuw Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Don Bosco basisschool Sint-Pieters- Leeuw Vanaf 4 januari 2016 is er in opdracht van de Don Bosco basisschool te Sint-Pieters- Leeuw, de gemeente en Infano

Nadere informatie

In dit geval zal het bedrag van de stage terugbetaald worden aan de ouders ten laatste 50 dagen na het meedelen van de annulering.

In dit geval zal het bedrag van de stage terugbetaald worden aan de ouders ten laatste 50 dagen na het meedelen van de annulering. Departement Opvoeding en Vrije Tijd Nederlandstalige Jeugd Organisatie van artistieke, culturele en sportieve stages gedurende de schoolvakanties Wijziging van het Huishoudelijk Reglement - Goedkeuring

Nadere informatie

Inschrijvingen. Plaats: Hallo sportieveling, Jij bent ingeschreven voor het omnisportkamp KROKUS 2017: SUPERHELDEN! Je zal je geen minuut vervelen!

Inschrijvingen. Plaats: Hallo sportieveling, Jij bent ingeschreven voor het omnisportkamp KROKUS 2017: SUPERHELDEN! Je zal je geen minuut vervelen! Hallo sportieveling, Jij bent ingeschreven voor het omnisportkamp KROKUS 2017: SUPERHELDEN! Je zal je geen minuut vervelen! Lees aandachtig dit boekje, want hier vind je alles wat je moet weten over het

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw Sinds 4 januari 2016 organiseert Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school. In deze brochure vind

Nadere informatie

Vakantieaanbod Paasvakantie 2017 Sint-Amandsberg

Vakantieaanbod Paasvakantie 2017 Sint-Amandsberg Vakantieaanbod Paasvakantie 2017 Sint-Amandsberg De basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met Free-Time vzw vakantiekampen tijdens de eerste week van de paasvakantie.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht

Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht In opdracht van de R Van Belleschool verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze brochure vindt u alvast

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw In opdracht van het gemeentebestuur van Machelen organiseert Infano vzw de vooren naschoolse kinderopvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

Aangepaste Vakantiekampen Info afdelingen

Aangepaste Vakantiekampen Info afdelingen Aangepaste Vakantiekampen 2016-2017 Info afdelingen Inhoud Inleiding...1 Doelgroep en vakantieaanbod...2 Taken van de afdeling...4 De deelnemer...6 Nazorg...9 Praktisch... 10 De vakantievrijwilliger...

Nadere informatie

Zomervakantie DIKO en Basisscholen Drongen

Zomervakantie DIKO en Basisscholen Drongen Zomervakantie 2012 DIKO en Basisscholen Drongen De basisscholen van de deelgemeente Drongen organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Voor- en naschoolse kinderopvang 't Springveertje

Huishoudelijk reglement Voor- en naschoolse kinderopvang 't Springveertje 'T SPRINGVEERTJE Huishoudelijk reglement Voor- en naschoolse kinderopvang 't Springveertje ALGEMEEN t Springveertje staat onder toezicht van Kind en Gezin. Het initiatief stelt zich in regel met de eisen

Nadere informatie

Intern reglement + overeenkomst

Intern reglement + overeenkomst Algemene informatie + overeenkomst Intern reglement + overeenkomst Partijen: - Kinderdagverblijf B.V.B.A De Hummeltjes, gelegen in Nieuwstraat 28, 9340 Lede. Telefoon: 0476 86 20 58 En hierna genoemd als

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must.

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must. Clubreglement Algemeen Dansen doen we in groep en samen kunnen we er een toffe tijd van maken! Pesten is dus uitgesloten in onze club! Heb je toch problemen, kom dit dan zeker melden bij je leraar of bestuur!

Nadere informatie

paas- en zomer vakantie CREATIEF //// SPORT ////////// SFEER ///////// UITSTAPPEN ONTSPANNING// JEUGDVERENIGING infobrochure speelplein2016.

paas- en zomer vakantie CREATIEF //// SPORT ////////// SFEER ///////// UITSTAPPEN ONTSPANNING// JEUGDVERENIGING infobrochure speelplein2016. 1 2 CREATIEF //// SPORT ////////// paas- en zomer vakantie SFEER ///////// 3 5 ONTSPANNING// UITSTAPPEN 4 JEUGDVERENIGING S P E E L P L E I N 3SJE infobrochure speelplein2016.indd 1 7/03/16 12:18 175 PRESS

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw Sinds 4 januari 2016 organiseert Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school. In deze brochure vind je alvast meer

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom

Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom In opdracht van de GO BS De Leerboom verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van u kind. In deze brochure vind u alvast meer informatie.

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 september 2015 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven

Nadere informatie

Zomervakantie 2013. DIKO en Katholieke basisscholen Sint-Amandsberg

Zomervakantie 2013. DIKO en Katholieke basisscholen Sint-Amandsberg Zomervakantie 2013 DIKO en Katholieke basisscholen Sint-Amandsberg De katholieke basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2017 Mariakerke

Vakantieaanbod Zomervakantie 2017 Mariakerke Vakantieaanbod Zomervakantie 2017 Mariakerke De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie