Door Alan Seale, oprichter van het Center for Transformational Presence Coaching, leraar, coach, spreker en schrijver van bekroonde boeken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Door Alan Seale, oprichter van het Center for Transformational Presence Coaching, leraar, coach, spreker en schrijver van bekroonde boeken."

Transcriptie

1 TRANSFORMATIONAL PRESENCE LEADERSHIP & COACHING Een nieuwe manier van waarnemen, een nieuwe manier van coachen. 5-daagse training voor leiders en coaches 8-12 oktober 2014 Landgoed Huize Bergen, Glorieuxlaan 1, 5261 SG VUGHT, - Door Alan Seale, oprichter van het Center for Transformational Presence Coaching, leraar, coach, spreker en schrijver van bekroonde boeken. Notice the Difference! organiseert een unieke 5 daagse training door de bekende Amerikaanse coach en auteur Alan Seale, waarin de deelnemers inzichten, kennis en methoden krijgen aangereikt om op diepe niveaus van bewustzijn te werken. In Transformational Presence Coaching werken we van binnen naar buiten. Vanuit een helder begrip over wie iemand in essentie is en welke keuzes hij in het leven maakt, ontstaat een situatie waarin iemand kan groeien en een blijvende verandering bereikt. Alan Seale heeft een stijl die diepgaand en tegelijkertijd heel toegankelijk en praktisch is. Hij leert je modellen en aanpakken toepassen om deze aanpak succesvol toe te passen in je eigen werkpraktijk. In de training leer je werken met het uitgangspunt dat alle gedachten, emoties of waarnemingen in essentie uit pure energie bestaan. Alan Seale laat je ervaren hoe je in die energie kunt stappen en daar zelf ook mee kunt werken. Veel literatuur beschrijft wat het is; Alan leert je hoe het kan. Transformational Presence Coaching Presence is de manier waarop iemand in de wereld staat; het is het geheel van alles wat we zijn en doen. Het bepaalt onze emoties, onze keuzes, ons gedrag, en vooral, onze toekomst. Hoe meer iemand authentiek, dynamisch en oprecht leeft in zijn of haar presence, des te meer zal die persoon de positieve transformatie van zichzelf en zijn omgeving dienen. Transformational Presence gaat over het niveau van bewustzijn waarin we leven. Het is de manier waarop we afgestemd zijn op wie we in essentie zijn, en op wat het doel van ons leven is. Het brengt ons in contact met ons groter bewustzijn en met het potentieel van het moment. Het brengt het grootste en mooiste in een mens naar boven, en verbindt hem met de energie die nodig is om veranderingen te laten plaatsvinden.

2 In Transformational Presence Coaching helpen we andere mensen af te stemmen op hun authentieke zelf. Zo krijgen die anderen een dieper begrip van wie zij in essentie zijn en welke keuzes zij in het leven maken. Een Transformational Presence Coach weet dat wijzelf, de dingen om ons heen en onze gedachten in essentie bestaan uit louter energie. Zo ook je eigen intentie om echt het beste in anderen naar boven te halen. Je leert in deze cursus hoe je daarmee een krachtig veld kunt scheppen voor je cliënt en om dat in stand te houden tijdens de coaching. Je leert welke vragen je kunt stellen en welke deuren je open kunt zetten waardoor in de ander groei kan ontstaan. Wat wil gebeuren, gebeurt dan ook. En vanuit deze innerlijke transformatie ontstaat een blijvende uiterlijke verandering in het leven, het leiderschap en de omstandigheden van de cliënt. Hoewel Transformational Presence Coaching ook coaching op de inhoud kan zijn bijvoorbeeld: hoe voer ik dat gesprek?, of, hoe ga ik om met mijn leidinggevende?, of, hoe start ik dat project? - is het voornaamste doel van ons programma je te leren coachen op de vraag achter de vraag. Je wordt een coach voor wat iemand wil zijn; niet zo zeer voor wat hij wil doen. Je helpt de ander om inzicht te krijgen in hoe het leven werkt als energy in motion. Je leert te luisteren op meerdere niveaus van bewustzijn; naar de stem van de ander, naar de stem van zijn ziel, naar de woorden achter de woorden. Op die manier coachen we niet om een probleem op te lossen maar om te ontdekken wat er wil gebeuren. In de cursus krijg je kennis en begrip aangereikt om dit werk te doen. Alan Seale weet als geen ander om dit op een praktische en hanteerbare manier te doen. De cursus beslaat korte theoriegedeelten, master-coaching door Alan zelf, en veel, heel veel mogelijkheden om zelf praktijkervaring op te doen. Je oefent voortdurend met modellen om anderen te helpen hun bewustzijn te stroomlijnen zodat ze meesters worden in het werken met het potentieel dat overal om hen heen wacht om tot werkelijkheid te worden. In deze cursus leer je: De grondbeginselen van Transformational Presence Coaching, inclusief: o De principes van de universele wetten van energie o De principes van creëren als afstemming op die energie. o Het menselijk energiesysteem van ons mentale, emotionele en spirituele leven. o De ontwikkeling van een groter bewustzijn en het gebruik daarvan in coaching. Hoe je snel en eenvoudig bij het potentieel van een situatie komt, waardoor transformatie en succes van je coaching danig versneld worden. Hoe je in je coaching je intuïtie kunt gebruiken en vertrouwen Instrumenten en vaardigheden voor coaching door middel van energiebewustzijn.

3 Hoe je de optimale energetische condities kunt scheppen voor transformatie. Hoe je je cliënten hun grootste potentieel kunt laten ervaren en ze kunt helpen naar dat potentieel te leven. Hoe je imaginatie en meditatie kunt gebruiken als instrument voor coaching. Hoe je de principes van creëren kunt gebruiken om de ander sneller zijn doelen te laten bereiken. Inhoud van de cursus Dag 1 Welkomst en kennismaking Algemene begrippen en afspraken Introductie tot de kwantum-energie voor Transformational Presence Coaching Vier niveaus van betrokkenheid in coaching Verticale en horizontale oriëntatie op coaching en leiderschap Ziel en ego: een fundamentele samenwerking Dag 2 Coaching vanuit de essentie van inzichten Vergroten van je intuïtieve waarneming en deze toepassen in coaching Dag 3 Ons eigen energiesysteem (chakra's) in relatie tot Transformational Presence Coaching Object-dialoog en niveaus van diepgaand luisteren Basisprincipes van Kwantumfysica en hun toepassing bij Transformational Presence Coaching Dag 4 Dag 5 Coaching vanuit een verdiept bewustzijn Evolutionair bewustzijn Werken met het potentieel Inleven in de toekomstige werkelijkheid Werken met de drie Intelligenties Mentor coachingsessies Afsluiting

4 De gehele cursus vindt plaats in de Engelse taal. Onderlinge tijdens de cursus kunnen ook in het Nederlands gedaan worden. Services na afloop Deelnemers aan dit programma, maken een inspirerende 5-daagse door. Onze ervaring is dat er bij hen een behoefte ontstaat om met elkaar in gesprek en aan het werk te blijven met deze materie. Notice the Difference! in samenwerking met onze Nederlandse partner Het Eerste Huis biedt daarom een follow up aan in de maanden na de training. We nodigen je uit om te deel te nemen aan de Coach Cirkel. Hierin heb je met andere oud-deelnemers onderling coach-sessies. Je wordt gecoached en je coacht ook zelf. Op die manier houd je je vaardigheden voor transformationeel coachen in top-vorm. Aan de Coach Cirkels zijn geen kosten verbonden. Daarnaast kun je als graduate deelnemen aan de maandelijkse graduate call, een teleconference die Alan Seale organiseert voor mensen vanuit de hele wereld die deze training hebben gevolgd. Je krijgt toegang tot onze internet communities. Ook deze diensten zijn beide gratis. Na afronding van de cursus wordt je ook steeds uitgenodigd voor de Masterclasses van Alan Seale die Notice the Difference! met Het Eerste Huis organiseert. Al deze services zijn vrijblijvend en vrijwillig. Je bent niet verplicht tot deelname, en je kunt je per keer aan- of afmelden. Lesmateriaal De volgende boeken van Alan Seale dienen bij de cursus te worden aangeschaft. Ze zijn te bestellen via de website van het Eerste Huis (www.heteerstehuis.nl) of de reguliere (web)boekhandel. Boek: Wat wél werkt, door Alan Seale Boek: Intuïtief Leven, Alan Seale Je ontvangt van ons gratis in PDF de syllabus The evolution of Human consciousness bij de bevestiging van je inschrijving en betaling. Daarnaast is een lijst van aanbevolen boeken en artikelen beschikbaar voor de deelnemers van deze cursus die daar interesse in hebben.

5 Voor wie is dit trainingsprogramma bedoeld? Dit programma is gemaakt voor diegene die enige ervaring of training heeft op het gebied van coaching of leiding geven. Zeer geschikt voor professionele coaches, leiders en managers. Het is geen cursus over de beginselen van coaching. De cursus is gericht op diegenen die hun coachingsvaardigheden willen uitbreiden of verfijnen en die meer willen leren over de specifieke aanpak die Transformational Presence Coaching biedt. Je leert nieuwe benaderingen, vaardigheden en instrumenten toepassen die je zullen helpen een succesvolle, dynamische en effectieve coach te zijn, ongeacht je positie, rol of specialiteit. Credits: 43 Continuing Coach Education Units voor coaches die reeds een certificatie hebben bij de International Coach Federation (ICF). Aanmelding, kosten, lokatie De training vindt plaats van 8 tem 12 oktober De prijs voor deze training bedraagt 1995,00. Aanmeldingen die ontvangen en betaald zijn vóór 8 juli 2014, profiteren van een korting van 300,00 op deze prijs. Deze bedragen zijn excl. 21% BTW. U kan voor deze opleiding beroep doen op de KMO portefeuille indien u beantwoordt aan de door hen vooropgestelde criteria. De kosten voor maaltijden en overnachting worden apart in rekening gebracht. De training zal plaatsvinden in Huize Bergen in Vught (NL). Hotelovernachting: Standaard 1-persoonskamer 602,05. Luxe kamer 1-persoonsgebruik 644,48. Toeristenbelasting 7,=. Inbegrepen zijn 5 keer lunch, 4 keer diner, 4 keer overnachting met ontbijt en koffie, thee, water, versnapering in de zaal. - Je betaalt deze kosten na afloop direct aan het hotel. Wij zorgen voor uw reservering. Bel of mail voor een inschrijfformulier. Het is aanbevolen je tijdig aan te melden. Er is een maximum van 25 deelnemers en deze training door Alan Seale zelf is de enige in Belgie. Voor meer informatie kun je gerust mailen met of bel Katrien Rommens op Notice the Difference! T +32 (0) Biezeput 49 E 1501 Buizingen W

6 Wat vonden eerdere deelnemers leuk aan het programma? Mijn deelname aan het coachingsprogramma Transformational Presence van Alan Seale heeft veel voor me betekend. Ik heb kennisgemaakt met een opwindende, compleet andere manier van coaching. Ik kreeg een methode aangereikt waardoor ik veel intuïtiever kan zijn, niet alleen in mijn coaching, maar ook in mijn leven. Rob Hermans, Coach, Windesheim Universiteit, Zwolle, Nederland Het coachingsvak bereikt een nieuwe standaard met Coaching for Transformational Presence. Dit is de meest effectieve coachingsaanpak die ik ooit ben tegengekomen en verwacht tegen te komen in de komende tien jaar. De (zaken)wereld heeft dringend behoefte aan nieuw leiderschap en nieuwe organisatievormen die zich kenmerken door mededogen, liefde en positieve relaties. Aan al die fantastische coaches over de hele wereld: Coaching voor Transformationeel Presence is de manier waarop we ze daarnaar op weg helpen. Alice Larsen, Business Coach en Organisatie Consultant, New Day Company, Zurich, Zwitserland Coaching for Transformational Presence is een cursus die ik iedereen die graag energiewerk in coaching wil integreren van harte aanbeveel. Deze cursus ontwikkelt het natuurlijke intuïtieve bewustzijn dat in ieder van ons huist en biedt een kader voor het gebruik ervan in coaching. Alan Seale is een meesterleraar en coach die royaal de wijsheid van jaren van studie en beoefening deelt, het leren toegankelijk maakt en de unieke sterke punten en gaven van iedereen in de groep voedt. Als je dit programma afrondt, zul je een duidelijker idee hebben van wie je bent als mentor en speler in deze wereld. Nancy Feth, BFA, CPCC, coach, Pembroke, Massachusetts, USA Kan het bijna niet onder woorden brengen, het was allemáál goed. ik denk dat de grootste factor die het voor mij zo geslaagd heeft gemaakt, is de persoon van Alan, die zijn kennis, kunde, levenservaring en meesterschap zo rijkelijk met ons deelde. Dat maakt zijn uitnodiging om een volgende stap te zetten ook zo krachtig. Hij wist wat hij deed, deelde de veelheid aan materiaal in hapklare brokken op. Was niet al te lang met theorie bezig (knap want het gaat wel over nieuwe paradigma s!) en gaf veel ruimte om zelf te ervaren en oefenen. Mayke Vullings, Zelfstandig coach, Amsterdam, Nederland Alan s training Coaching for Transformational Presence is een meesterlijk programma voor wie al coaching ervaring heeft en wil werken op een dieper niveau. Zijn unieke aanpak, die is gebaseerd op werken met energie, en zijn liefdevolle en betrokken persoonlijkheid maken dit programma zeer waardevol. Deelnemers worden niet alleen betere coaches maar vergroten ook hun eigen niveau van bewustzjin. Ik kan dit program ten zeerste aanbevelen. Franz Neumeyer, Global Executive Coach, München, Duitsland Ik had voor Alan nog nooit iemand ontmoet die dit materiaal kan overbrengen en anderen hier ook nog in kan coachen het na te leven. De combinatie van vaardigheden die Alan beheerst leraar, mentor, leider, spirituele gids, facilitator en coach, om er maar een paar

7 te noemen zijn zeldzaam. Ik heb grote waardering voor Alans bereidheid om zoveel verschillende rollen te vervullen en ieder van ons te helpen onze persoonlijke reis te vervolgen. We hadden allemaal profijt van Alans betrokkenheid en inzicht, en ze zijn een geschenk voor iedereen die zijn pad kruist. Melissa Nuwaysir, Coach, Step Into Your Life Coaching, LLC, Arlington, Virginia, USA

Jaartraining Inspirator

Jaartraining Inspirator Jaartraining Inspirator 1 LIEFDE VREUGDE VRIJHEID Laat de Inspirator in je verschijnen Wat leuk dat je meer wilt weten over onze Jaartraining Inspirator! Het wordt een mooi jaar, met bijzondere, boeiende

Nadere informatie

Neem je leven in eigen hand

Neem je leven in eigen hand NLP & Communicatie NLP Practitioner & meer... - 22 november 2013 Neem je leven in eigen hand Herken je jezelf? Je vraagt je af of je je talenten wel genoeg kent en inzet. Je wilt meer uit jezelf halen

Nadere informatie

Welkom. bij Djoj training & opleiding

Welkom. bij Djoj training & opleiding Cursusprogramma najaar 2011 Welkom bij Bedrijven hebben te maken met snelle en complexe veranderingen. Dit is niet voor iedereen gemakkelijk. Sterker nog, het beroep dat op flexibiliteit en improvisatievermogen

Nadere informatie

Academie voor Counselling en Coaching (ACC) Counselling en Coaching opleidingen door heel Nederland www.counselling.nl - www.coachacademie.

Academie voor Counselling en Coaching (ACC) Counselling en Coaching opleidingen door heel Nederland www.counselling.nl - www.coachacademie. Academie voor Counselling en Coaching (ACC) Counselling en Coaching opleidingen door heel Nederland www.counselling.nl - www.coachacademie.nl Praktijkboek De dagen waarop we de praktijktrainingen geven

Nadere informatie

Co-Creatie II. Programma Co-Creatie II

Co-Creatie II. Programma Co-Creatie II Co-Creatie II Co-Creatie II (CC-II) is een uitdagende en intensieve coachingsopleiding. Dit programma is ontwikkeld voor coaches, leidinggevenden en iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van

Nadere informatie

Duurzame trainingen in dienstverlening

Duurzame trainingen in dienstverlening Duurzame trainingen in dienstverlening Wat lees je in dit boek? Waarvoor kun je terecht bij PubliContact? 4 Wat gebeurt er allemaal in dienstverlening? 5 Waarom zou je kiezen voor PubliContact? 6 Hoe werkt

Nadere informatie

Duurzame trainingen in dienstverlening

Duurzame trainingen in dienstverlening Duurzame trainingen in dienstverlening Inhoudsopgave Waarvoor kun je terecht bij PubliContact? 4 Hoe werkt ontwikkelen in dienstverlening? 7 Duurzaam ontwikkelmodel dienstverlening 9 De medewerker dienstverlening

Nadere informatie

Communicatie & Leven

Communicatie & Leven Academie voor Communicatie & Leven Stef de Beurs - - - Erkend als onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs: Inhoud Even voorstellen 3 Dagworkshop Spreken vanuit je Hart 4 Dagworkshop Speaking Circle de

Nadere informatie

Djoj programmakrant. Djoj: voedsel voor je ziel SEPTEMBER-DECEMBER 2015. Tantra Festival gaat over liefdevolle aandacht

Djoj programmakrant. Djoj: voedsel voor je ziel SEPTEMBER-DECEMBER 2015. Tantra Festival gaat over liefdevolle aandacht Djoj programmakrant SEPTEMBER-DECEMBER 2015 Psychosynthese: ontdek wie je bent Feng-Shui tips Energetisch Tantra Weg met je Relateren doe 3 voor je huis 5 coachen 6 Festival 11 verslaving 17 je zo 23 Djoj:

Nadere informatie

Training Succesvol adviseren

Training Succesvol adviseren Training Succesvol adviseren Het geven van het juiste advies is goed, het geven van het juiste voorbeeld is beter. Hoe belangrijk je eigen gedrag is voor een succesvol verloop van het adviesproces, leer

Nadere informatie

Vervolgopleiding Systemisch coachen

Vervolgopleiding Systemisch coachen Vervolgopleiding Systemisch coachen Al het persoonlijke is universeel Inzicht in Wie ben ik en wat wil ik echt in het leven? Wat zijn mijn drijfveren? Welke richting wil ik op? Hoe vind ik de balans tussen

Nadere informatie

De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals!

De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals! - Consulting Skills Training Pagina 1 van 6 De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals! Los van de inhoud van je advies is het belangrijk om je advies zo goed mogelijk

Nadere informatie

14-daagse NLP Coach & Marketing Bachelor voor Personal Trainers te s-hertogenbosch

14-daagse NLP Coach & Marketing Bachelor voor Personal Trainers te s-hertogenbosch 14-daagse NLP Coach & Marketing Bachelor voor Personal Trainers te s-hertogenbosch De basisopleiding start dit najaar op 1 oktober 2011, en in het voorjaar op 3 maart 2012. Gedoceerd in 7 maal 2 dagen

Nadere informatie

ELEMENTAIR LEIDERSCHAP

ELEMENTAIR LEIDERSCHAP ELEMENTAIR LEIDERSCHAP leiderschap in Nederland 2011 Hoe eenvoudig een systeem kan zijn en leiderschap een fundamentele wending kan geven Wanneer ben ik als leider in mijn element? antwoord van een Goeroe

Nadere informatie

Professional coach INZICHT. Wie zichzelf kent, kent iedereen. Proactief coachen: 1-jarige part-time Post-HBO Registeropleiding. - Chinees gezegde -

Professional coach INZICHT. Wie zichzelf kent, kent iedereen. Proactief coachen: 1-jarige part-time Post-HBO Registeropleiding. - Chinees gezegde - Proactief coachen: 1-jarige part-time Post-HBO Registeropleiding Professional coach Wie zichzelf kent, kent iedereen - Chinees gezegde - Inzicht in Wie ben ik en wat wil ik echt in het leven? Wat zijn

Nadere informatie

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT Opleidingen Neuro-Linguïstisch Programmeren

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT Opleidingen Neuro-Linguïstisch Programmeren Alleen wanneer je houdt van wat je doet, kun je kwaliteit leveren PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT Opleidingen Neuro-Linguïstisch Programmeren Opleidingen en Bedrijfstrainingen Over de opleiding Inhoud Inleiding

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 2012 1 Workshops Leren werkt! Feedback geven en ontvangen Timemanagement Loopbaancheck Flow in je werk Profileren kun je leren Netwerken Cursussen Emotionele intelligentie

Nadere informatie

Welkom. bij Djoj training & opleiding

Welkom. bij Djoj training & opleiding Cursusprogramma Welkom bij Djoj training & opleiding Bedrijven hebben te maken met snelle en complexe veranderingen. Dit is niet voor iedereen gemakkelijk. Sterker nog, het beroep dat op flexibiliteit

Nadere informatie

coaching counseling training De NLP practitioner opleiding. De inhoud: De basis van NLP De vaardigheden van NLP De technieken van NLP

coaching counseling training De NLP practitioner opleiding. De inhoud: De basis van NLP De vaardigheden van NLP De technieken van NLP De NLP practitioner opleiding. De inhoud: Zoals in de folder te lezen is komen alle NLP onderdelen uitgebreid aan bod. We hanteren een drie-staps leermodel: 1 2 3 De basis van NLP De vaardigheden van NLP

Nadere informatie

SPIL voor LEIDINGGEVENDEN. MOVE voor MEDEWERKERS

SPIL voor LEIDINGGEVENDEN. MOVE voor MEDEWERKERS SPIL voor LEIDINGGEVENDEN MOVE voor MEDEWERKERS S P I L IN BEWEGING BRENGEN Een leertraject voor leidinggevenden die medewerkers en organisatie in beweging brengen en sturing geven aan veranderingen M

Nadere informatie

De kunst van veranderen met NLP Vergroot uw inzicht en ontdek uw vaardigheden voor effectief management, coaching en advisering.

De kunst van veranderen met NLP Vergroot uw inzicht en ontdek uw vaardigheden voor effectief management, coaching en advisering. De kunst van veranderen met NLP Vergroot uw inzicht en ontdek uw vaardigheden voor effectief management, coaching en advisering. effectieve communicatie succesvolle samenwerking inspirerend leiderschap

Nadere informatie

inhoud: de uitdaging, doelgroep, prikkelende voorbeelden, reacties van klanten, visie, werkwijze & stijl en contactgegevens

inhoud: de uitdaging, doelgroep, prikkelende voorbeelden, reacties van klanten, visie, werkwijze & stijl en contactgegevens transformatio (latijn) [Gr. metamorph ōsis] Metamorfo se: 1. gedaanteverandering, - verwisseling. 2. herschepping; het geheel van gedaante doen veranderen. inhoud: de uitdaging, doelgroep, prikkelende

Nadere informatie

Waar sta je voor, als je voor de klas staat?

Waar sta je voor, als je voor de klas staat? De 7e conferentie Duurzaam Leren Dinsdag 1 oktober 2013 Masterclass Professioneel kapitaal met Prof. Andy Hargreaves Woensdag 2 oktober 2013 Onderwijsconferentie Duurzaam Leren met H.K.H. Prinses Laurentien

Nadere informatie

Training: Sitemanagement

Training: Sitemanagement Training: Sitemanagement Persoonlijke Performance in Managementvaardigheden voor sitemanagers in de procesindustrie Training: Sitemanagement Persoonlijke Performance in Managementvaardigheden voor sitemanagers

Nadere informatie

Leergang Excellent Leiderschap. Editie 2012-2013

Leergang Excellent Leiderschap. Editie 2012-2013 Leergang Excellent Leiderschap Editie 2012-2013 2011 CC Excellence Opleiding & Training 1e druk Postbus 660 9200 AR Drachten T (0512) 78 58 72 M info@cc-excellence.nl I www.excellence-opleiding.nl I www.excellence-coaching.nl

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! 2013 CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 1 WORKSHOPS > Alle workshops duren 1 dag of 2 losse dagdelen. Profileren kun je leren dagdelen worden een aantal netwerken geïntro- Workshops Profileren kun je leren

Nadere informatie

Moving Forward. Brengt vrouwen een stap dichter bij de arbeidsmarkt

Moving Forward. Brengt vrouwen een stap dichter bij de arbeidsmarkt Methodiekbeschrijving voor (zelf) organisaties die vrouwen helpen deel te nemen aan het economisch verkeer en richting te geven aan hun toekomst. Moving Forward Brengt vrouwen een stap dichter bij de arbeidsmarkt

Nadere informatie

Speaking Circles * met Stef de Beurs. Bijzondere ontmoetingen

Speaking Circles * met Stef de Beurs. Bijzondere ontmoetingen Speaking Circles * met Stef de Beurs Bijzondere ontmoetingen Met voorwoord van Hans Otjes en met medewerking van: Paula Koekkoek en Peter Paul van de Beek * Speaking Circles is een geregistreerd handelsmerk

Nadere informatie

InCompany workshops 2015. Empower your talents and Fuel your future

InCompany workshops 2015. Empower your talents and Fuel your future InCompany workshops 2015 Empower your talents and Fuel your future TOON LEF, MAAK HET VERSCHIL EN FUEL YOUR FUTURE Werk is tegenwoordig te vergelijken met topsport. Goede kwaliteit leveren, je best doen

Nadere informatie

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap Persoonlijk Leiderschap 10-DAAGS PROGRAMMA Een effectieve, krachtige, opleiding om het beste uit jezelf en daarmee ook uit anderen te halen Door Berry de Boer en Edwin Luijendijk 2 Persoonlijk leiderschap

Nadere informatie