TE KOOP. Landal Resort Haamstede 80 BURGH-HAAMSTEDE. Vraagprijs ,- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP. Landal Resort Haamstede 80 BURGH-HAAMSTEDE. Vraagprijs ,- k.k."

Transcriptie

1 TE KOOP Landal Resort Haamstede 80 BURGH-HAAMSTEDE Vraagprijs ,- k.k.

2 OMSCHRIJVING Landal Resort Haamstede is gelegen even buiten de kern van het gezellige dorp Burgh- Haamstede. Veel voorzieningen zoals winkels, sportfaciliteiten en horecagelegenheden zijn op loop- of fietsafstand. Bovendien ligt het strand op ca. 3 km. Vanaf het park wandelt u binnen enkele minuten natuurgebied de Zeepeduinen of de boswachterij van Westerschouwen in. En met zo veel water in de buurt kan ook de watersporter zijn hart ophalen. Het park heeft een gezellig restaurant. Daarnaast is er een minimarket voor o.a. dagelijkse verse broodjes en ontbijtservice, maar ook voor fietsverhuur en wandel- en fietsroutes. Voor de kinderen is er een o.a. een speelweide en diverse speeltuintjes. Tijdens de zomervakantie is er een Fun & Entertainment-programma. Naast het park bevindt zich de 18 holes golfbaan Molenberg. Deze 4-persoons recreatiewoning (type 4BL2) met een typisch Zeeuwse uitstraling heeft een ruime tuingerichte woonkamer. Via de openslaande deuren heeft u toegang tot het terras en achtertuin. De open keuken aan de voorzijde is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een combimagnetron en afwasmachine. De woning telt twee slaapkamers, beide gelegen op de verdieping. De badkamer is voorzien van twee wastafels, een douche met sunshower, ligbad en een sauna. Op de verdieping is een apart toilet aanwezig. Tevens beschikt de woning over een inpandige berging met wasmachine en droger De koopsom is exclusief btw en inclusief inventaris.

3 KENMERKEN Vraagprijs ,- k.k. Bouwjaar 2012 Woonoppervlak 100 m² Perceeloppervlak 362 m² Gemeubileerd Ja Gestoffeerd Geheel Kadastrale gemeente Westerschouwen Kadastrale nummers E-1780 Kadastrale oppervlakte 362 m² Kamers 3 Permanente bewoning Extra kenmerken Nee Luxe bungalow, Landal verhuurbemiddelingsovereenkomst, btw belast, Eigen grond, Type 4BL2

4 FOTO'S

5 FOTO'S

6 FOTO'S

7 FOTO'S

8 FOTO'S

9 FOTO'S

10 FOTO'S

11 FOTO'S

12 FOTO'S

13 FOTO'S

14 PLATTEGRONDEN

15 KADASTRALE KAART

16 PARK PLATTEGROND

17 EXTRA In de verkoopbrochure heeft u alles kunnen lezen over de ligging, de kenmerken en de indeling van deze recreatiewoning. Met de verwerving van de woning, sluit u zich aan bij een professionele verhuurorganisatie: Landal GreenParks. In het vervolg van deze brochure treft u informatie over de verhuuractiviteiten door deze organisatie, de structuur van het park waarop deze woning zich bevindt, de kosten en opbrengsten voor u als eigenaar en tot slot de fiscale aspecten. Verhuuractiviteiten door Landal GreenParks Kernwaarden voor Landal GreenParks zijn natuur, rust en ruimte. Alle bij Landal aangesloten parken voldoen aan die kernwaarden. U vindt dat terug in de fraaie, landelijke ligging van de parken. Meestal midden in de natuur. Precies zoals de gast het wenst. Landal heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot één van de grootste toeristische verhuur- en beheerorganisaties van bungalowparken en appartementencomplexen in Nederland. Het verhuurbeleid van Landal GreenParks is gericht op een optimale gastbezetting en maximale verhuuropbrengst voor de eigenaren. Alle aangesloten parken profiteren van de sterke, collectieve marketingaanpak van Landal op de Nederlandse, Vlaamse en Duitse markt. Daarnaast stelt Landal per park een specifiek, op maat gemaakt verhuurbeleid op. Daarbij wordt gekeken naar o.a. de bezetting, het prijsbeleid en de positionering van het park. Landal maakt zich er hard voor om elk park zodanig te positioneren en te beheren dat het optimaal aansluit op de wens van de gast. De basis van de samenwerking is beschreven in een verhuursamenwerkingsovereenkomst tussen Landal GreenParks en de Coöperatieve Vereniging "Resort Haamstede" U.A.. In deze overeenkomst staan ondermeer afspraken over: - De Marketing en Sales Landal hanteert een doordachte marketingstrategie. Met onder andere brochures, direct-mail, radio- en televisiereclame, joint promotions en internet- en advertentiecampagnes worden de parken onder de aandacht van de gast gebracht. - Het prijsbeleid Landal zorgt voor een nauwkeurige prijsstelling om een optimale bezetting te realiseren. Als basis geldt een goede prijs/kwaliteitverhouding. - Het beheer De professionals van Landal ondersteunen en begeleiden het parkmanagement. - De parkadministratie De volledige administratie en boekhouding van het park wordt verzorgd door de Coöperatieve Vereniging "Resort Haamstede" U.A.

18 - Service en informatie voor eigenaren Bij het Servicecenter Beheer van Landal kunnen eigenaren terecht met vragen over de verhuurbemiddeling. Daarnaast is er de mogelijkheid in te loggen op de Landal eigenarensite. Hier kan men terecht voor eigen gebruik boekingen, parkspecifieke informatie, bestuursstukken en huuromzetten. Kortom wanneer u een bungalow koopt op Landal Resort Haamstede, neemt Landal GreenParks u de zorg voor verhuur uit handen. U profiteert van haar jarenlange expertise op het gebied van management, marketing en geautomatiseerde reserveringssystemen. Landal levert daarom een belangrijke, positieve bijdrage in de resultaten van het park en de eigenaren. In de komende alinea s komen de parkstructuur, huuropbrengsten en kosten van de bungalow, het eigen gebruik en de fiscus aan bod. Parkstructuur Als eigenaar van een recreatiewoning op Landal Resort Haamstede wordt u lid van de Coöperatieve Vereniging "Resort Haamstede" U.A. Deze partij is verantwoordelijk voor ondermeer de algemene groenvoorzieningen, terreinverlichting, wegen, voetpaden, sport- en speelvoorzieningen en het personeelbeleid. De Coöperatie kiest uit haar midden een bestuur dat samen met Landal GreenParks en het parkmanagement het beleid bepaalt. Met het lidmaatschap heeft u stemrecht in de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering. Huuropbrengsten De door Landal GreenParks gerealiseerde huuropbrengsten zijn gebaseerd op verhuur door middel van een poolsysteem. Dit houdt in dat de huuropbrengsten, na aftrek van de provisie aan Landal GreenParks en de schoonmaakkosten, verdeeld worden over de eigenaren van de voor verhuur beschikbare recreatiewoningen van hetzelfde type in die periode. De huuropbrengst wordt eens per maand aan de eigenaren uitbetaald. Over 2014 heeft de huidige eigenaar van deze recreatiewoning een huuropbrengst ontvangen van circa ,- inclusief 6% btw. Kosten De eigenaren zijn verantwoordelijk voor de collectief afgesproken exploitatiekosten van het park; de parkbijdrage. De hoogte van de parkbijdrage wordt jaarlijks, op basis van een begroting vastgesteld.

19 Naast parkkosten zijn voor u, als eigenaar van deze recreatiewoning, o.a. de volgende kosten begroot (2015): Parkbijdrage circa 1.589,- excl. btw Gas, water en elektra circa 1.340,- excl. btw Onderhoudsfonds circa verrekend met huuropbrengst (ca. 1350,-) Onroerendzaakbelasting circa niet bekend Rioolrecht circa niet bekend Zuiveringslasten circa niet bekend Waterschapslasten circa niet bekend Verzekering opstal/inboedel circa niet bekend Mogelijkheden eigen gebruik Op Landal Resort Haamstede heeft u de mogelijkheid om maximaal 84 dagen per jaar gebruik te maken van de eigen recreatiewoning (eigen-gebruik boeking). Doet u deze boeking voor eigen gebruik vóór 1 juli in het jaar voorafgaand aan het jaar waarin het eigen gebruik plaatsvindt, dan krijgt uw eigen-gebruik boeking voorrang wanneer er al een gast geboekt heeft. Na deze datum is eigen gebruik alleen mogelijk indien de woning in de gewenste periode daadwerkelijk beschikbaar is. Voor de periodes waarin u de woning zelf recreatief \ gebruikt (eigen gebruik boeking), ontvangt u geen poolopbrengsten. U ontvangt wel poolopbrengsten wanneer u uw recreatiewoning op last-minute basis heeft geboekt (boeking is gemaakt maximaal 2 dagen voor aankomst). De Fiscus Na de aanschaf van uw recreatiewoning krijgt u te maken met gevolgen voor de inkomstenbelasting en eventueel de omzetbelasting. Wanneer u de recreatiewoning aankoopt en exploiteert/verhuurt om er huuropbrengsten uit te verkrijgen, dient u een btw-nummer aan te vragen bij de bevoegde eenheid van de Belastingdienst in uw eigen belastingdistrict. Het aanvragen van een btw-nummer is vrij eenvoudig. Eventueel kan Landal Makelaardij u de formulieren hiervoor verstrekken. Hieronder wordt in hoofdlijnen de gevolgen voor beide belastingen geschetst.

20 Inkomstenbelasting Bij de belastingdienst wordt een recreatiewoning als belegging aangemerkt en voor de inkomstenbelasting belast in box 3 (sparen en beleggen). De grondslag waarover inkomstenbelasting wordt geheven is de waarde van de recreatiewoning (WOZ waarde) minus de eventuele hypothecaire schuld die rust op de recreatiewoning. Dat vermogen wordt geacht een fictief rendement op te leveren van 4% over de waarde. Over dit fictieve rendement wordt 30% inkomstenbelasting geheven, zodat per saldo 1,2% vermogensrendementsheffing is verschuldigd over het vermogen van de recreatiewoning. Over de daadwerkelijk ontvangen huurinkomsten hoeft u geen inkomstenbelasting te betalen, omdat altijd wordt uitgegaan van het fictieve rendement van 4%. Het werkelijk behaalde rendement is dus niet van belang, ongeacht of dat hoger of lager is dan deze 4%. Indien u de recreatiewoning koopt als rechtspersoon (BV of NV) dan komt u in de vennootschapsbelastingsfeer. Omzetbelasting (bij btw belaste levering) De koopsom is belast met 21% omzetbelasting (btw). Koper en verkoper opteren voor een gezamenlijke btw-belaste levering. Om te kunnen opteren voor een btw belaste levering is het noodzakelijk dat koper is aangemerkt als btw-ondernemer en dat hij de recreatiewoning gaat verhuren. Het opteren voor een btw belaste levering heeft tot gevolg dat de heffing van btw wordt verlegd naar u als koper. De btw hoeft dan niet voorgefinancierd te worden. De herzieningsperiode bedraagt wel (opnieuw) 10 jaar. Privé gebruik van de recreatiewoning kan financiële consequenties hebben op de teruggevorderde btw over de koopsom. Omzetbelasting over huuropbrengsten en kosten De huuropbrengsten zijn belast met omzetbelasting tegen het lage btw-tarief van 6%. Daar staat tegenover dat u de betaalde omzetbelasting over de exploitatiekosten (bijvoorbeeld parkkosten, onderhoudskosten etc.) kunt aftrekken. Wanneer u gebruik kunt maken van de kleine ondernemersregeling (zie hieronder) kan een financieel voordeel ontstaan. Bovenstaande geldt alleen voor verhurende eigenaren die aangemerkt zijn als ondernemer (in het bezit zijn van een btw nummer). Kleine ondernemersregeling (KOR) Voor kleine ondernemers bestaat een financiële tegemoetkoming. Een ondernemer wordt als kleine ondernemer voor de omzetbelasting aangemerkt als na aftrek van de voorbelasting minder dan 1.883,- aan omzetbelasting afgedragen moet worden aan de belastingdienst. Is het af te dragen bedrag 1.345,- of minder, dan hoeft niets afgedragen te worden. Ligt het af te dragen bedrag tussen de 1.345,- en de 1.883,- dan mag 2,5 keer het verschil tussen 1.883,- en de af te dragen omzetbelasting in mindering worden gebracht op het af te dragen bedrag.

21 De vermindering kan echter nooit meer bedragen dan de af te dragen omzetbelasting. In de praktijk betekent dit dat wanneer u in het bezit bent van 2 á 3 recreatiewoningen en verder geen ondernemersactiviteiten uitvoert, u in aanmerking kan komen voor deze regeling. De KOR geldt alleen voor (samenwerkingsverbanden van) natuurlijke personen, die in Nederland woonachtig of gevestigd zijn. Om exact te weten te komen in hoeverre u in aanmerking komt voor deze regeling, kunt u het beste contact opnemen met een belastingadviseur of accountant. Landal Makelaardij is geen fiscaal adviseur. De tekst is geschreven om u bij fiscale vraagstukken in verband met de koop van een recreatiewoning op weg te helpen. Raadpleeg voor meer informatie en controle van voornoemde informatie in relatie tot uw persoonlijke situatie uw belastingadviseur. Om voornoemde redenen kunt aan de bovenvermelde tekst geen rechten ontlenen Wat valt onder kosten koper (k.k.)? De kosten koper bestaan in de regel uit de overdrachtsbelasting (2% over de koopsom) en de kosten die de notaris in rekening brengt voor het opmaken en inschrijven van de akte van levering. De tarieven van de notaris zijn vrij en verschillen per notariskantoor. De makelaarscourtage met betrekking tot de verkoop komt voor rekening van verkoper. Overige informatie - De woning wordt aangeboden inclusief de kavel (eigen grond) en de (verhuur)inventaris. - Deze recreatiewoning wordt verkocht door de erfgenamen. Verkoper (erfgenamen) hebben de recreatiewoning zelf niet gebruikt.

22 ALGEMEEN Algemene informatie Deze informatie is met zorg samengesteld. Landal Makelaardij Recreatievastgoed hecht veel waarde aan de actualiteit en betrouwbaarheid van de informatie. Landal Makelaardij Recreatievastgoed kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden in de getoonde informatie. De plattegronden zijn ter indicatie en geproduceerd voor promotionele doeleinden. De maatvoering kan afwijken van de werkelijkheid. Aan de plattegronden/tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Bezichtiging Voor het bezichtigen van deze recreatiewoning maken wij graag een afspraak met u, neem hiervoor contact op met ons kantoor. Een bezichtiging is geheel vrijblijvend en heeft geen verdere verplichtingen voor u tot gevolg, echter u kunt hieraan ook geen rechten ontlenen. Dit betekent dat wij vrij zijn om ook met andere kandidaten de woning te gaan bezichtigen. Wanneer u meer informatie omtrent deze recreatiewoning wenst te ontvangen of een bod wilt uitbrengen kunt u contact opnemen met ons kantoor. Ook wanneer deze woning niet aan uw wensen voldoet, dan horen wij dat graag van u. Wellicht kunnen wij u verder helpen met het zoeken naar een andere geschikte woning! Tevens kunnen wij u gratis en vrijblijvend op de hoogte houden van ons nieuwe woningaanbod. Onderhandeling Wij gaan ervan uit dat u, voordat u een bod uitbrengt op de woning, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten welke voor u van belang zijn voor de aankoop van de woning (onderzoeksplicht). Een bod uitbrengen kunt u zelf doen, maar u kunt zich ook laten begeleiden door uw eigen aankoopmakelaar, die uw belangen behartigt. Wij als verkopend makelaar behartigen bij deze verkoop alleen het belang van verkoper. U bent in onderhandeling als wij namens de verkoper reageren op uw bod door een tegenbod te doen. U bent echter nog niet in onderhandeling als wij als verkopend makelaar aangeven dat wij uw bod met de verkoper zullen bespreken. Onderhandelingen hoeven niet tot een verkoop te leiden. Indien er al een bod op de woning is gedaan zullen wij dit aan u melden. Als belangstellende kunt u dan wel een bod uitbrengen, maar wij gaan pas met u in onderhandeling op het moment dat de onderhandelingen met de eerste geïnteresseerde zijn beëindigd. Uiteraard kunnen wij potentiële kopers geen mededelingen doen over de hoogte van eerdere biedingen. De vraagprijs moet worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als u de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus nog beslissen of hij uw bod aanvaardt of niet, of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen.

23 Koopovereenkomst Als verkoper en koper het eens zijn over de belangrijkste zaken (zoals de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden), zullen wij de afspraken schriftelijk vastleggen in een koopakte. U krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde. Wilt u bijvoorbeeld een ontbindende voorwaarde voor de financiering opnemen, dan moet u dit melden bij het uitbrengen van uw bod. Het is van belang dat u vooraf aangeeft wat u wilt met betrekking tot de ontbindende voorwaarden, maar ook met betrekking tot aanvullende afspraken zoals de roerende zaken. Belangrijk is dat partijen het hierover eens zijn voordat de koopakte wordt opgemaakt. Meer informatie / contact Neem voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging contact op met Landal Makelaardij via makelaardij@landal.nl of telefonisch via +31 (0)

24 CONTACT Voor informatie of het plannen van een afspraak/bezichtiging kunt u contact opnemen met Landal Makelaardij tijdens kantoortijden (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot uur): +31 (0) (lokaal tarief) Of stel uw vraag via makelaardij@landal.nl. Adresgegevens Postadres: Postbus DE Zwolle Bezoekadres: Hanzelaan JP Zwolle

TE KOOP. Landal Resort Haamstede 111 BURGH-HAAMSTEDE. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Landal Resort Haamstede 111 BURGH-HAAMSTEDE. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Landal Resort Haamstede 111 BURGH-HAAMSTEDE Vraagprijs 185.000,- k.k. OMSCHRIJVING Landal Resort Haamstede is gelegen even buiten de kern van het gezellige dorp Burgh- Haamstede. Veel voorzieningen

Nadere informatie

TE KOOP. Landal De Vlegge (Korhoen 9) 409 SIBCULO. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Landal De Vlegge (Korhoen 9) 409 SIBCULO. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Landal De Vlegge (Korhoen 9) 409 SIBCULO Vraagprijs 92.500,- k.k. OMSCHRIJVING 4-persoons luxe vrijstaande recreatiewoning In het bosrijke Twente op Landal De Vlegge te Sibculo is deze vrijstaande

Nadere informatie

Te koop: Landal De Bloemert 6

Te koop: Landal De Bloemert 6 Te koop: Landal De Bloemert 6 Omschrijving Vrijstaande 12-persoons recreatiewoning Landal De Bloemert is prachtig aan het water en nabij de bossen gelegen. Vanuit de eigen jachthaven kunt u zo het Zuidlaardermeer

Nadere informatie

Fiscale informatie over vakantiewoning in Nederland

Fiscale informatie over vakantiewoning in Nederland April 2017 Mr. P. Homan Belastingadviseur E-mail: p.homan@edo.nl Internet: www.edo.nl Fiscale informatie over vakantiewoning in Nederland Bij de aankoop van een vakantiewoning in Nederland komt een aantal

Nadere informatie

Te koop. Duinweg 9, 9163 GH Nes

Te koop. Duinweg 9, 9163 GH Nes Te koop Duinweg 9, 9163 GH Nes Aan de rand van het dorp Nes, met uitzicht op de duinen en het bos op steenworp afstand, ligt deze vrijstaande woning. Nieuwsgierig naar de omgeving? Bekijk de buurt via

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Timberwolfstraat 9 4758 AJ Standdaarbuiten Vraagprijs: 189.000 k.k. OMSCHRIJVING Aan rustige weg, in de dorpskern van Standdaarbuiten, gelegen vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage en diepe op het

Nadere informatie

Gaternisseweg 2 Schoondijke. Vraagprijs ,= k.k.

Gaternisseweg 2 Schoondijke. Vraagprijs ,= k.k. Gaternisseweg 2 Schoondijke Vraagprijs 255.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Landelijk In overleg 255.000,= k.k. Aantal kamers 4 Aantal slaap- 3 kamers Bouwjaar Perceel- jaren `60 Ca. 1800 m 2

Nadere informatie

Luxe appartement op de 2e verdieping

Luxe appartement op de 2e verdieping Luxe appartement op de 2e verdieping CHARLEY TOOROPSTRAAT 30 TE WESTKAPELLE Vraagprijs 349.000,= v.o.n. Zwaan Makelaars Dorpsplein 25 4371 AB Koudekerke Tel: 0118-553288 E-mail: info@zwaanmakelaars.nl

Nadere informatie

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k.

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k. Hoefbladstraat 9 Terneuzen Vraagprijs: 205.000,- k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 205.000,= k.k. Aantal kamers 5 Slaapkamers 4 Bouwjaar 1983 Perceel - oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Dijkstraat Terneuzen

Dijkstraat Terneuzen Dijkstraat 58-60 Terneuzen Dijkstraat 58-60 - Terneuzen Karakteristieke tussenwoning met Franse kap op 98 m² grond. De woning is gelegen in het centrum van Terneuzen, op loopafstand van het winkelcentrum,

Nadere informatie

Rozenlaan 17 - Hoek Verzekeringen Hypotheken Financiële planning Pensioenen Verhuur o.g. Makelaardij www.witteboussen.nl

Rozenlaan 17 - Hoek Verzekeringen Hypotheken Financiële planning Pensioenen Verhuur o.g. Makelaardij www.witteboussen.nl Rozenlaan 17 - Hoek Rozenlaan 17 Hoek Ruime 2/1 kapwoning met uitbouw en garage op 315 m2 eigen grond. Gelegen aan de rand van het dorp met een prachtig vrij uitzicht op de polder en de kreek. Vraagprijs:

Nadere informatie

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo Het Heydenrijck 106, Groenlo TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

HOGEWEG 55 S137 TE BURGH-HAAMSTEDE

HOGEWEG 55 S137 TE BURGH-HAAMSTEDE HOGEWEG 55 S137 TE BURGH-HAAMSTEDE Sinke Komejan Makelaars Taxateurs Zierikzee Havenpark 3 4301 JG Zierikzee Tel: 0111-451500 E-mail: zierikzee@sinke.nl Internet: www.sinke.nl HOGEWEG 55 S137 TE BURGH-HAAMSTEDE

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-94

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-94 INFORMATIEBROCHURE Ees, Buinerweg 8-94 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

ACACIALAAN 2 TE BURGH-HAAMSTEDE

ACACIALAAN 2 TE BURGH-HAAMSTEDE ACACIALAAN 2 TE BURGH-HAAMSTEDE Sinke Komejan Makelaars Taxateurs Zierikzee Havenpark 3 4301 JG Zierikzee Tel: 0111-451500 E-mail: zierikzee@sinke.nl Internet: www.sinke.nl ACACIALAAN 2 TE BURGH-HAAMSTEDE

Nadere informatie

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k.

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k. Breitnerstraat 19 Terneuzen Vraagprijs 82.500,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 82.500,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1966 Service kosten Appartement+garage Woonoppervlakte

Nadere informatie

Te koop. Daleboutsweg 3-107, Park Livingstone 4328 PN, Burgh-Haamstede. Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Daleboutsweg 3-107, Park Livingstone 4328 PN, Burgh-Haamstede. Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Daleboutsweg 3-107, Park Livingstone 4328 PN, Burgh-Haamstede Vraagprijs: 289.000,- k.k. Op fietsafstand van de brede Noordzeestranden en Boswachterij Westerschouwen staat deze vrijstaande recreatiewoning

Nadere informatie

Vijverweg 1-285 te SCHIJNDEL

Vijverweg 1-285 te SCHIJNDEL Vijverweg 1-285 te SCHIJNDEL KENMERKEN: Soort woning : Chalet Type woning : Bestaande bouw Bouwjaar : 2008 Perceel : 206 m² Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 45 m² Inhoud : 135 m³ Vraagprijs 60.000 k.k.

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Koeweg 17-321 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Koeweg 17-321 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Koeweg 17-321 te Epe Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg EPE, KOEWEG 17-321 Op een van de mooiste plekjes gelegen uitstekend onderhouden recreatie chalet met houten berging op een

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Drouwen, Gasselterstraat 7-36

INFORMATIEBROCHURE. Drouwen, Gasselterstraat 7-36 INFORMATIEBROCHURE Drouwen, Gasselterstraat 7-36 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Steenderbultweg 6-4 Emst

Steenderbultweg 6-4 Emst Steenderbultweg 6-4 Emst Vraagprijs: 100.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen geen

Nadere informatie

Lage Witsiebaan te TILBURG

Lage Witsiebaan te TILBURG Lage Witsiebaan 163-2 te TILBURG Huurprijs 340 per maand Omschrijving: Zeer aantrekkelijke semi studio, gelegen nabij universiteit en Westermarkt in Tilburg. De studio is het bezit van een eigen badkamer

Nadere informatie

Te koop. Badweg 13, 9161 AT Hollum

Te koop. Badweg 13, 9161 AT Hollum Te koop Badweg 13, 9161 AT Hollum Genieten van een prachtig weids uitzicht richting de duinen? Dat kan! Op de Badweg is deze vrijstaande woning te koop. De woning ligt op een kavel van 778 m² groot en

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Anna Bijnslaan 8 4707 AK Roosendaal Vraagprijs: 142.500 k.k. OMSCHRIJVING Op rustige locatie, nabij het centrum gelegen ruime tussenwoning met vrijstaande berging, voor- en op het noorden gesitueerde achtertuin.

Nadere informatie

lezen in het model verhuurbemiddelingsovereenkomst. Op basis van de ervaringscijfers

lezen in het model verhuurbemiddelingsovereenkomst. Op basis van de ervaringscijfers Chateau Fauquemont VILLAPARK CHÂTEAU FAUQEMONT Verhuur via LANDAL GREENPARKS De verhuur van VILLAPARK CHÂTEAU FAUQEMONT is in handen van LANDAL GREENPARKS. Landal Greenparks is met 50 parken in verhuur

Nadere informatie

Suderskans 4-429 Anjum

Suderskans 4-429 Anjum Suderskans 4-429 Anjum Postcode: 9133 DA Vraagprijs: 155.000 k.k. Type: geschakelde woning grachtenpand Bouwjaar: 2006 beschikbaar ingetrokken Recreatie Status: Verkocht 1 Suderskans 4 Anjum Zeer luxe

Nadere informatie

Bonenburgerlaan 25 Heerde

Bonenburgerlaan 25 Heerde Noord Bonenburgerlaan 25 Heerde Vraagprijs: 370.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Noord

Nadere informatie

Te koop. Hollumerweg 1, 9162 EJ Ballum

Te koop. Hollumerweg 1, 9162 EJ Ballum Te koop Hollumerweg 1, 9162 EJ Ballum In het centrum van het dorp Ballum ligt deze vrijstaande woning met carport op een kavel van 745 m² groot. De woning heeft een zeer diepe achtertuin met schuur. Voor

Nadere informatie

Vijverweg ZN, SCHIJNDEL. T

Vijverweg ZN, SCHIJNDEL. T Vijverweg 1-152 5482ZN, SCHIJNDEL Vraagprijs 59.000 k.k. Soort woning : bungalow Type woning : vrijstaande woning Bouwjaar : 2004 Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 64 m² Inhoud : 185 m³ T. 0413-745155

Nadere informatie

Brochure. Fazantstraat 43 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Fazantstraat 43 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Fazantstraat 43 te Vaassen Vraagprijs 150.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, FAZANTSTRAAT 43 In een gezellige woonwijk wordt u aangeboden een goed onderhouden hoekwoning met royale berging

Nadere informatie

Brochure. Fazantstraat 26 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Fazantstraat 26 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Fazantstraat 26 te Vaassen Vraagprijs 152.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, FAZANTSTRAAT 26 STARTERS OPGELET! Zoekt u een leuke, goed onderhouden tussenwoning? Dan is dit uw kans! In

Nadere informatie

Händellaan 58 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

Händellaan 58 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k. Händellaan 58 Terneuzen Vraagprijs 125.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 125.000,= k.k. Aantal kamers 4 Slaapkamers.3 Bouwjaar Ca. 1966 Perceel oppervlakte Ca. 163 m 2 Woonoppervlakte

Nadere informatie

Suderskans 4-430* ANJUM K.K.

Suderskans 4-430* ANJUM K.K. Suderskans 4-430* ANJUM 129.500 K.K. 129.500 K.K. Suderskans 4-430* ANJUM Mooie luxe 4 persoons recreatiewoning (type 4BL) op het waterpark Esonstad aan het Lauwersmeer. Esonstad bestaat uit een bungalowpark

Nadere informatie

M A K E L A A R S PEEK&POMPE

M A K E L A A R S PEEK&POMPE PEEK&POMPE TE KOOP Cacaoweg 4 Utrecht Vraagprijs 369.000,- KK RUIME LICHTE TUSSENWONING UIT 2014 MET 5 KAMERS, EIGEN PARKEERPLEK EN TUIN MET SCHUUR Deze fraaie comfortabele woning met een woonoppervlak

Nadere informatie

Brochure. Gruttostraat 5 te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Gruttostraat 5 te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Gruttostraat 5 te Epe Vraagprijs 159.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg EPE, GRUTTOSTRAAT 5 Gelegen in de wijk Haverkamp/Vegtelarij tussenwoning met stenen berging. Het betreft een voormalig huurwoning

Nadere informatie

W.A. Scholtenlaan 114 te Doorwerth

W.A. Scholtenlaan 114 te Doorwerth Fotopresentatie Voorzijde Hal Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Vrij uitzicht vanuit woonkamer Keuken met eetgedeelte Fotopresentatie Keuken met inbouwapparatuur Slaapkamer 1 Fotopresentatie

Nadere informatie

Havenpoortstraat 18 Philippine. Vraagprijs ,= k.k.

Havenpoortstraat 18 Philippine. Vraagprijs ,= k.k. Havenpoortstraat 18 Philippine Vraagprijs 220.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 220.000,= k.k. Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 4 Ca.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 14 Nadere informatie en voorwaarden 15

Inhoudsopgave. pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 14 Nadere informatie en voorwaarden 15 Nijkerk Aurelia 12 Inhoudsopgave pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 14 Nadere informatie en voorwaarden 15 2 Een toelichting op de brochure Gegevens:

Nadere informatie

PEEK&POMPE. Apennijnen 87 Utrecht. M A K E L A A R S Objectinformatie INFO@PEEKENPOMPE.NL WWW.PEEKENPOMPE.NL T 030 752 33 33 F 030 752 33 30

PEEK&POMPE. Apennijnen 87 Utrecht. M A K E L A A R S Objectinformatie INFO@PEEKENPOMPE.NL WWW.PEEKENPOMPE.NL T 030 752 33 33 F 030 752 33 30 Objectinformatie Apennijnen 87 Utrecht CROESELAAN 393 3521 BZ UTRECHT T 030 752 33 33 F 030 752 33 30 INFO@PEEKENPOMPE.NL WWW.PEEKENPOMPE.NL KVK 30228652 NVM/VASTGOEDCERT Apennijnen 87 Utrecht In het groenrijke

Nadere informatie

Otto Smikstraat 11 - Zwolle

Otto Smikstraat 11 - Zwolle Otto Smikstraat 11 - Zwolle Vraagprijs 259.500,= k.k. Omschrijving Otto Smikstraat 11 - Zwolle Een unieke combinatie: gelijkvloers wonen (slaapkamer en badkamer op de begane grond), een mooie tuin en een

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Van Gistellelaan 23 - Axel Instapklaar hoekappartement gelegen op de 1 e verdieping Gunstig gesitueerd in woonwijk Serlippens op loopafstand van sportvelden en de Scheldeboulevard

Nadere informatie

Professor Lorentzstraat 28. te TILBURG

Professor Lorentzstraat 28. te TILBURG Professor Lorentzstraat 28. te TILBURG Huurprijs 300 per maand Omschrijving: REAGEER SNEL, WANT WEG = PECH!! Nette, gestoffeerde (studenten)kamer met eigen wastafel gelegen nabij het centrum. Omschrijving:

Nadere informatie

Oranjestraat 3-5 Ijzendijke. Vraagprijs ,= k.k.

Oranjestraat 3-5 Ijzendijke. Vraagprijs ,= k.k. Oranjestraat 3-5 Ijzendijke Vraagprijs 249.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Centrum In overleg 249.000,= k.k. Aantal kamers 4 Slaapkamers 3 Bouwjaar Ca. 1992 Oppervlakte 85 m 2 woning Oppervlakte

Nadere informatie

Bosjesweg 50 - Sluiskil

Bosjesweg 50 - Sluiskil Bosjesweg 50 - Sluiskil Bosjesweg 50 Sluiskil Goed onderhouden hoekwoning Gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk Vraagprijs: 89.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Indeling: Hal, meterkast,

Nadere informatie

Zuid-Beijerland, Gravin Sabinastraat 34

Zuid-Beijerland, Gravin Sabinastraat 34 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Zuid-Beijerland, Gravin Sabinastraat 34 U zoekt luxe en veel ruimte op een prachtige centrumlocatie met alle voorzieningen op loopafstand

Nadere informatie

PEEK&POMPE WWW.PEEKENPOMPE.NL M A K E L A A R S. Objectinformatie Hoogravenseweg 23 te Utrecht

PEEK&POMPE WWW.PEEKENPOMPE.NL M A K E L A A R S. Objectinformatie Hoogravenseweg 23 te Utrecht Objectinformatie Hoogravenseweg 23 te Utrecht BIJZONDERE GEMODERNISEERDE RUIME EENGEZINSWONING. DE WONING HEEFT 5- KAMERS EN EEN TUIN MET ACHTEROM. DE WONING IS GELEGEN IN HET POPULAIRE HOOGRAVEN. DE WONING

Nadere informatie

Schoutstraat 7 Sluiskil. Vraagprijs ,= k.k.

Schoutstraat 7 Sluiskil. Vraagprijs ,= k.k. Schoutstraat 7 Sluiskil Vraagprijs 285.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 285.000,= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1965 Perceeloppervlakte Woonoppervlakte 740 m 2 170 m 2

Nadere informatie

Brochure. Pastoorsweg 49 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Pastoorsweg 49 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Pastoorsweg 49 te Vaassen Vraagprijs 269.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Aan de rand van de bebouwde kom en het buitengebied van Vaassen bieden wij aan een 2-onder-1- kap woning met aangebouwde

Nadere informatie

Recreatiewoning Twentseweg 126a 8141 MC Heino

Recreatiewoning Twentseweg 126a 8141 MC Heino Recreatiewoning Twentseweg 126a 8141 MC Heino VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het

Nadere informatie

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk.

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. TE KOOP Donklaan 24 - Voorschoten Vraagprijs: 219.000 k.k. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. Deze eengezinswoning heeft een lekkere zonnige

Nadere informatie

Brochure. Teunis van Lohuizenstraat 3 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Teunis van Lohuizenstraat 3 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Teunis van Lohuizenstraat 3 te Vaassen Vraagprijs 149.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, TEUNIS VAN LOHUIZENSTRAAT 3 In een gezellige woonwijk van Vaassen wordt u aangeboden een goed

Nadere informatie

P R O S P E C T U S WERKENDAM GANZENPAD 9 OPLEVERING IN OVERLEG. KOOPSOM ,-- k.k.

P R O S P E C T U S WERKENDAM GANZENPAD 9 OPLEVERING IN OVERLEG. KOOPSOM ,-- k.k. P R O S P E C T U S WERKENDAM GANZENPAD 9 KOOPSOM 170.000,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG Pagina 1 T E K O O P Ganzenpad 9 4251 VA WERKENDAM Koopsom 170.000,-- k.k. oplevering in overleg Rustig gelegen tussenwoning

Nadere informatie

Brochure. Jan Hamerstraat 55 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Jan Hamerstraat 55 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Jan Hamerstraat 55 te Vaassen Vraagprijs 149.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg W W W.DEHAAN -MAKELAARS.NL VAASSEN, JAN HAMERSTRAAT 55 De woning is gelegen in een rustige woonwijk, op korte afstand

Nadere informatie

Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat BS Wijhe

Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat BS Wijhe Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat 5 8131 BS Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving.

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Alexanderstraat 20 3314 ZH Dordrecht Vraagprijs: 179.000 k.k. OMSCHRIJVING Leuke en lichte tussenwoning met beschutte achtertuin in sfeervolle straat. De woning ligt zeer centraal met alle denkbare voorzieningen,

Nadere informatie

Breitnerstraat 81 - Terneuzen

Breitnerstraat 81 - Terneuzen Breitnerstraat 81 - Terneuzen Breitnerstraat 81 - Terneuzen Instap klaar startersappartement op de 3 e verdieping in de wijk Serlippens Het appartement is gelegen nabij winkelcentra, sportvelden en de

Nadere informatie

Ten Busschekamp 34 - Zwolle

Ten Busschekamp 34 - Zwolle Ten Busschekamp 34 - Zwolle Koopsom 150.000,= k.k. Omschrijving Ten Busschekamp 34 - Zwolle Ruime tussenwoning in Zwolle Zuid met stenen berging en achtertuin op het zuidwesten met achterom. Het betreft

Nadere informatie

Sprengpad 31 - Zwolle

Sprengpad 31 - Zwolle Sprengpad 31 - Zwolle Vraagprijs 217.500,= k.k. Omschrijving Sprengpad 31 - Zwolle Deze royale, stijlvolle gebouwde tussenwoning is gelegen aan één van de mooiste lanen van Stadshagen.. Dit deel van Stadshagen

Nadere informatie

Singel 22 Biervliet. Vraagprijs ,= k.k.

Singel 22 Biervliet. Vraagprijs ,= k.k. Singel 22 Biervliet Vraagprijs 189.500,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 189.500,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1950 Perceeloppervlakte Woonoppervlakte Ca. 339 m2 Ca. 85 m

Nadere informatie

Brochure. Veldkampweg 2 te Epe chalet F3, F15 en F17. Inzetprijs ,- per chalet Aanvaarding: in overleg

Brochure. Veldkampweg 2 te Epe chalet F3, F15 en F17. Inzetprijs ,- per chalet Aanvaarding: in overleg Brochure Veldkampweg 2 te Epe chalet F3, F15 en F17 Inzetprijs 39.500,- per chalet Aanvaarding: in overleg W W W.DEHAAN -MAKELAARS.NL Op zoek naar een eigen recreatie chalet of een belegging voor de verhuur?

Nadere informatie

FISCALE INFORMATIE OVER VAKANTIEWONING IN NEDERLAND

FISCALE INFORMATIE OVER VAKANTIEWONING IN NEDERLAND FISCALE INFORMATIE OVER VAKANTIEWONING IN NEDERLAND Bij de aankoop van een vakantiewoning in Nederland komt een aantal fiscale aspecten kijken. Hierbij speelt uw persoonlijke situatie een belangrijke rol.

Nadere informatie

Brochure. Koeweg te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Koeweg te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Koeweg 17-21 te Epe Vraagprijs 119.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg W W W.DEHAAN -MAKELAARS.NL EPE, KOEWEG 17-21 Op een rustige locatie gelegen, een uitstekend onderhouden recreatiewoning met

Nadere informatie

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Hal Woonkamer Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Woonkamer Keuken Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Nadere informatie

TE KOOP. Marktstraat 1C, Neede

TE KOOP. Marktstraat 1C, Neede Marktstraat 1C, Neede TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net MARKTSTRAAT 1C, NEEDE In het

Nadere informatie

Master Wielsmaplein 6 - Grou

Master Wielsmaplein 6 - Grou Master Wielsmaplein 6 - Grou Starters opgelet. Geheel renoveerde tussenwoning gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie op loopafstand van het centrum van Grou. De woning is in 2009 geheel gerenoveerd

Nadere informatie

TE KOOP KAMPERLAND - PATRIJZENLAAN 34. VRAAGPRIJS : 359.000 k.k.

TE KOOP KAMPERLAND - PATRIJZENLAAN 34. VRAAGPRIJS : 359.000 k.k. TE KOOP KAMPERLAND - PATRIJZENLAAN 34 VRAAGPRIJS : 359.000 k.k. ALGEMENE INFORMATIE Park De Banjaard is een uniek park. In de eerste plaats door de ligging, direct onderaan de duinen van één van de mooiste

Nadere informatie

TE KOOP KAMPERLAND - STRANDLAAN 26. VRAAGPRIJS : 335.000 k.k. (inclusief inventaris)

TE KOOP KAMPERLAND - STRANDLAAN 26. VRAAGPRIJS : 335.000 k.k. (inclusief inventaris) TE KOOP KAMPERLAND - STRANDLAAN 26 VRAAGPRIJS : 335.000 k.k. (inclusief inventaris) ALGEMENE INFORMATIE In een rustig en exclusief gedeelte van het Roompot Familievakantiepark Noordzee Residence De Banjaard

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Trombonedreef 69, Harderwijk. Vraagprijs: ,- kosten koper

Verkoopbrochure. Trombonedreef 69, Harderwijk. Vraagprijs: ,- kosten koper Verkoopbrochure Trombonedreef 69, Harderwijk Vraagprijs: 297.500,- kosten koper Deze brochure bevat uitgebreide informatie om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de woning. U treft in deze brochure

Nadere informatie

Parkstraat 32 - Grou

Parkstraat 32 - Grou Parkstraat 32 - Grou Sfeervolle karakteristieke woning met dakterras tegenover het park in het centrum van Grou. De goed onderhouden woning is voorzien van isolerende beglazing en wordt cv verwarmd(nieuwe

Nadere informatie

Waalstraat 120-II Amsterdam Vraagprijs: 275.000 k.k.

Waalstraat 120-II Amsterdam Vraagprijs: 275.000 k.k. Waalstraat 120-II Amsterdam Vraagprijs: 275.000 k.k. Waalstraat 120-II Heerlijk licht en sfeervol 3-kamer appartement (64 m²) op de tweede verdieping met een royale living en een zonnig balkon op het westen!

Nadere informatie

St. Bernulphusstraat 7G te Oosterbeek

St. Bernulphusstraat 7G te Oosterbeek Gemeenschappelijke entree Trappenhuis Keuken Eetkamer met doorloop naar woonkamer Zicht van keuken naar woonkamer met toegang tot balkon Zicht van woonkamer naar keuken Trap naar eerste verdieping Royaal

Nadere informatie

Molenstraat 32 te Farmsum

Molenstraat 32 te Farmsum Molenstraat 32 te Farmsum WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Ark Kleine Potten - Sneek

Ark Kleine Potten - Sneek Ark Kleine Potten - Sneek Op een prachtige locatie aan de Kleine Potten gelegen woonark (recreatie) met zonneterrassen, aanlegplaats boot en eigen grond. In 2012 is de gehele buitenkant gereinigd en behandeld

Nadere informatie

van Kinsbergenlaan 12 Terneuzen

van Kinsbergenlaan 12 Terneuzen van Kinsbergenlaan 12 Terneuzen Van Kinsbergenlaan 12 - Terneuzen vrijstaande woning / semi bungalow met garage gelegen in de populaire wijk Katspolder in een rustige nette woonwijk nabij Otheense kreek,

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-420

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-420 INFORMATIEBROCHURE Ees, Buinerweg 8-420 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Vylainlaan 24. 329.000,= k.k. Vraagprijs. Aantal kamers 4. Bouwjaar Ca. 1977. Perceel oppervlakte. 905 m 2. 153 m 2. Woonoppervlakte.

Vylainlaan 24. 329.000,= k.k. Vraagprijs. Aantal kamers 4. Bouwjaar Ca. 1977. Perceel oppervlakte. 905 m 2. 153 m 2. Woonoppervlakte. Vylainlaan 24 Heikant Vraagprijs 329.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Landelijk In overleg 329.000,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1977 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 905 m 2 153 m 2

Nadere informatie

Waalstraat 78 - II Amsterdam Vraagprijs: 445.000 k.k.

Waalstraat 78 - II Amsterdam Vraagprijs: 445.000 k.k. Waalstraat 78 - II Amsterdam Vraagprijs: 445.000 k.k. Waalstraat 78 - II In de Rivierenbuurt gelegen bevindt zich op de 2e verdieping dit keurig onderhouden 4-kamerappartement (90 m2) met 3 ruime slaapkamers

Nadere informatie

Schaepmanstraat 37 te 4384 CT Vlissingen

Schaepmanstraat 37 te 4384 CT Vlissingen Schaepmanstraat 37 te 4384 CT Vlissingen Vraagprijs 71.000,= k.k. In de geliefde wijk Paauwenburg gelegen appartement op de derde verdieping met een mooi uitzicht. Dingemanse Makelaars Seisdam 8-10 4331

Nadere informatie

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden Te Koop Prunusstraat 13 te Opheusden OBJECT: Omschrijving Prunusstraat 13, 4043 NT Opheusden Deze zeer ruime uitgebouwde hoekwoning met garage ligt in een leuke wijk met veel groen en op loopafstand van

Nadere informatie

Houthem, Van Peltstraat 15

Houthem, Van Peltstraat 15 TE KOOP Houthem, Van Peltstraat 15 Tussenwoning met berging, tuin en achterom. Indeling: Souterrain: volledig onderkelderd: provisiekelder; kelder met aansluiting voor wasmachine; hobbykelder met c.v.-ketelopstelling

Nadere informatie

Havenpoortstraat 18 Philippine. Vraagprijs ,= k.k.

Havenpoortstraat 18 Philippine. Vraagprijs ,= k.k. Havenpoortstraat 18 Philippine Vraagprijs 220.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 220.000,= k.k. Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 4 Ca. 305

Nadere informatie

TE KOOP Casparushof 4, Weesp

TE KOOP Casparushof 4, Weesp TE KOOP Casparushof 4, Weesp Waar ooit de cacaofabrikant Casparus Van Houten van zijn welverdiende rust hoopte te kunnen genieten, staat nu midden in Weesp- een stijlvol appartementengebouw met de klinkende

Nadere informatie

Inleiding Leuke bungalow op mooie locatie, gelegen op loopafstand van de Kreek en de kinderboerderij.

Inleiding Leuke bungalow op mooie locatie, gelegen op loopafstand van de Kreek en de kinderboerderij. Kortenaerlaan 21 Terneuzen Vraagprijs 265.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs woonwijk In overleg 265.000,= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1966 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 611 m 2 119

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Schaperstraat 22 3317 LP Dordrecht Vraagprijs: 139.500 k.k. OMSCHRIJVING Een appartement om op slag verliefd op te worden! Centraal en nabij vrijwel alle voorzieningen én op loopafstand van het Wielwijkpark,

Nadere informatie

Noarderskans ANJUM K.K.

Noarderskans ANJUM K.K. Noarderskans 8 125 ANJUM 195.000 K.K. 195.000 K.K. Noarderskans 8 125 ANJUM Mooie 8 persoons luxe recreatiewoning op het waterpark Esonstad aan het Lauwersmeer. Esonstad is een klein stadje in oud Friese

Nadere informatie

Zonnemare 21 Axel. Vraagprijs: ,00 k.k.

Zonnemare 21 Axel. Vraagprijs: ,00 k.k. Zonnemare 21 Axel Vraagprijs: 365.000,00 k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 365.000,= k.k. Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Bouwjaar Ca. 1985 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38. KOOPSOM ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG

P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38. KOOPSOM ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38 KOOPSOM 120.000,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG Pagina 1 T E K O O P Bakkerskilstraat 38 4251 ZM WERKENDAM Koopsom 120.000,-- k.k. oplevering in onderling

Nadere informatie

FISCALE INFORMATIE OVER VAKANTIEWONING IN NEDERLAND

FISCALE INFORMATIE OVER VAKANTIEWONING IN NEDERLAND FISCALE INFORMATIE OVER VAKANTIEWONING IN NEDERLAND Bij de aankoop van een vakantiewoning in Nederland komt een aantal fiscale aspecten kijken. Hierbij speelt uw persoonlijke situatie een belangrijke rol.

Nadere informatie

KOOPSOM 99.750,-- K.K. Aanvaarding in overleg

KOOPSOM 99.750,-- K.K. Aanvaarding in overleg DE MORS 8-11 DELDEN DE MORS 8-11 DELDEN Op klein en rustig bungalowpark Residentie De Mors gelegen vrijstaande recreatiebungalow met geïsoleerd en onderhoudsvrij tuinhuis. Het park is gelegen naast zwembad

Nadere informatie

Nijswiller, Höfkensweg 14. Halfvrijstaand woonhuis met inpandige garage, oprit, achterom en tuin, rustig gelegen aan doodlopende straat.

Nijswiller, Höfkensweg 14. Halfvrijstaand woonhuis met inpandige garage, oprit, achterom en tuin, rustig gelegen aan doodlopende straat. TE HUUR Nijswiller, Höfkensweg 14 Halfvrijstaand woonhuis met inpandige garage, oprit, achterom en tuin, rustig gelegen aan doodlopende straat. Indeling: Souterrain: entree/hal met meterkast; c.v.-berging;

Nadere informatie

Schoolstraat 13 DEN ILP

Schoolstraat 13 DEN ILP Schoolstraat 13 DEN ILP Schoolstraat 13 te DEN ILP De meeste mensen die van de natuur houden moeten altijd weg van huis of kopen of huren een recreatie woning. Het is nu ook mogelijk om 2 in 1 te kopen:

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-35

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-35 INFORMATIEBROCHURE Ees, Buinerweg 8-35 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Batenburg HD Vlissingen Vraagprijs: ,- k.k.

Batenburg HD Vlissingen Vraagprijs: ,- k.k. Badhuisstraat 183 4382 AM Vlissingen 0118-764036 info@krijgerdieleman.nl www.krijgerdieleman.nl Batenburg 76 4385 HD Vlissingen Vraagprijs: 89.000,- k.k. Batenburg 76, 4385 HD Vlissingen Dit leuke en goed

Nadere informatie

DOCUMENTATIE. Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel

DOCUMENTATIE. Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel DOCUMENTATIE Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel Pr. Beatrixlaan 11 Tiel Altijd al gedroomd om in een HERENHUIS uit ca. 1870 te wonen? Dan nu de kans!!! Deze fraaie object

Nadere informatie

STRIJPSESTRAAT 162 EINDHOVEN. Vraagprijs 195.000,= k.k..

STRIJPSESTRAAT 162 EINDHOVEN. Vraagprijs 195.000,= k.k.. STRIJPSESTRAAT 162 EINDHOVEN Vraagprijs 195.000,= k.k.. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Centraal nabij het Sint Trudoplein en centrum gelegen winkel - woonhuis. INDELING BEGANE GROND: Winkelruimte, ca.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- K.K. AANVAARDING IN OVERLEG

Vraagprijs ,- K.K. AANVAARDING IN OVERLEG Vraagprijs 175.000,- K.K. AANVAARDING IN OVERLEG De Tuin 23, 1611 KR Bovenkarspel Telefoon + 31 (0)228 351835 Telefax + 31 (0)228 351836 E-mail connectbovenkarspel@remax.nl Internet www.remaxbovenkarspel.nl

Nadere informatie

Oude Deldenerweg 205-251 Enschede

Oude Deldenerweg 205-251 Enschede Oude Deldenerweg 205-251 Enschede WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie