Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar februari nr. 4. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar februari nr. 4. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl."

Transcriptie

1 Voorwoord In deze nieuwsbrief Voorwoord Beste ouders/verzorgers, 40 minutenrooster Toetsweek 3 We hebben de Open Dagen voor nieuwe brugklasleerlingen inmiddels achter de rug en kunnen constateren dat er veel belangstelling is voor onze school. Uiteraard moeten we de definitieve aanmeldingen afwachten, maar de dagen zijn uitermate druk bezocht. Tijdens deze dagen hebben onze leerlingen ook altijd een belangrijke rol. Niet alleen verrichten zij ondersteunende werkzaamheden, maar ook zijn zij een belangrijke bron van informatie voor toekomstige leerlingen en hun ouders/verzorgers. Zij kunnen immers het beste antwoord geven op de vraag hoe zij de OSG ervaren. Zoals u wellicht in de krant heeft kunnen lezen, heeft de gemeente de omgevingsvergunning voor de verbouwing definitief verleend. Daar zijn wij uitermate blij mee. Tot begin maart kan nog bezwaar gemaakt worden tegen deze vergunning bij de kantonrechter. De volgende stap voor de verbouwing is de aanbestedingsprocedure voor het selecteren van een aannemer en het vaststellen van de fasering van de verbouwing. U kunt de ontwikkelingen van de verbouwing volgen op onze website. Inschrijving faciliteitenlokalen toetsweek 3 Inhalen en herkansen bovenbouw op 23 en 25 februari Onderzoek communicatie en informatie Klankbordgroepen Ouderavond 16 februari Aanwezigheid schoolverpleegkundige Agenda U heeft vorige week een extra oudernieuwsbrief ontvangen voor de Grote Show die in de periode van maandag 15 februari tot de voorjaarsvakantie zal plaatsvinden. In deze periode bruist de school van activiteiten op het gebied van creativiteit, cultuur en onderzoek. U bent van harte welkom om een kijkje binnen de school te nemen. Verdere informatie vindt u op onze website. Indien u aanbevelingen of suggesties heeft voor de oudernieuwsbrief, dan kunt u deze mailen naar b.rampersad@atlascollege.nl. Met vriendelijke groet, Peter Snoek Locatiedirecteur OSG West-Friesland OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl

2 40 minutenrooster Deze week, van woensdag 10 februari t/m vrijdag 12 februari, hanteren we een 40 minutenrooster in verband met leerlingbesprekingen voor de 3 e klassen (profielkeuze-adviezen) en de voorexamenklassen. De lestijden op deze dagen zijn: Toetsweek 3 Voor havo 3 en vwo 3 zitten de toetsweken er voor dit schooljaar alweer op. We hebben getracht de toetsbelasting voor de klassen gelijkmatiger dan voorheen te verdelen over de twee toetsweken en, gehoord de geluiden uit de jaar, zijn we daar goed in geslaagd. Voor de overige bovenbouwklassen staat de volgende toetsweek gepland van maandag 21 maart t/m donderdag 31 maart (30 en 31 maart uitloop). Dit is een wat langere periode dan normaal. Dit wordt veroorzaakt door twee vrije dagen midden in de toetsperiode: vrijdag 25 maart (Goede Vrijdag) en maandag 28 maart (2 e Paasdag). Voordeel is natuurlijk dat de leerlingen halverwege de toetsweek nog enkele dagen extra hebben om te studeren. Inschrijving faciliteitenlokalen toetsweek :30 09:10 uur 2 09:10 09:50 uur 3 09:50 10:30 uur PAUZE 10:30 10:55 uur 4 10:55 11:35 uur 5 11:35 12:15 uur PAUZE 12:15 12:40 uur 6 12:40 13:20 uur 7 13:20 14:00 uur 8 14:00 14:40 uur Aanstaande woensdag, 10 februari, start de inschrijving voor de faciliteitenlokalen in toetsweek 3. De inschrijving sluit op donderdag 18 februari. Willen alle ouders van leerlingen met een faciliteitenpas hun kinderen hier nog even extra op wijzen? Deze leerlingen (en hun ouders/ verzorgers) ontvangen dinsdagmiddag een uitnodigingsmail tot inschrijving met een toetslijst. Graag alleen inschrijven voor de toetsen, die in het faciliteitenlokaal gemaakt gaan worden. De inschrijfprocedure is wederom verbeterd. Direct nadat de inschrijving is voltooid, ontvangt de leerling per ommegaande een bevestigingsmail met daarin de vakken waarvoor is ingeschreven in het faciliteitenlokaal. Indien de inschrijving niet naar wens is, kan deze alsnog worden veranderd door opnieuw in te schrijven. Er volgt dan een aangepaste bevestigingsmail. Het dringende verzoek is om deze bevestigingsmail in de toetsweek mee te nemen. We zullen dit zien als bewijs van inschrijving. Ook dient de faciliteitenpas getoond te kunnen worden. De inschrijving kan tot uiterlijk 18 februari uur worden aangepast. Daarna is de inschrijving definitief en niet meer aan te passen.

3 Inhalen en herkansen bovenbouw op 23 en 25 februari a.s. Op dinsdag 9 februari om uur (dus morgen!) sluit de inschrijvingsperiode voor het inhaalen herkansingsmoment van periode 2. Denk erom dat je je tijdig inschrijft! Nieuw in het programma is dat je onmiddellijk na inschrijving een bevestigingsmail van je inschrijving ontvangt. Hierop staat het vak waarvoor je hebt gekozen en of je gebruik wilt maken van de faciliteitenlokalen (met of zonder laptop). Deze bevestiging zal worden beschouwd als bewijs van inschrijving en moet op de dag van inhalen of herkansen kunnen worden getoond. Ook de leerlingen die niet herkansen, maar inhalen, moeten gewoon inschrijven alsof het een herkansing is. De inschrijving kan tot uiterlijk 9 februari uur nog worden gewijzigd, daarna is de inschrijving definitief. Zoals reeds bekend is, is het inhaal- en herkansingsmoment deze keer in tweeën gesplitst in verband met de profielwerkstukpresentatieavond voor V5 (enkele leerlingen) en V6 op donderdag 25 februari. V5 en V6 herkansen en halen daarom in op dinsdag 23 februari het 2 e en 3 e uur. De lessen van het 1 e en 3 e uur vervallen dan voor alle leerlingen in deze klassen. De andere klassen (M3, M4, H4, H5 en V4) herkansen en halen in op donderdag 25 februari het 2 e en 3 e uur. De lessen voor die klassen vervallen van het 1 e t/m het 3 e uur. Onderzoek communicatie en informatie De komende maanden zal de interne communicatie en informatie binnen de OSG worden doorgelicht. Dit zal worden gedaan door een intern werkgroepje onder leiding van Elze-Marije Hoogenboom en een student Communicatieve wetenschappen, Isabel Vrij. Het zou kunnen dat ook ouders en leerlingen worden benaderd om deel te nemen aan het onderzoek. Wij hopen dat u op hun eventuele verzoek in zal willen gaan. Door dit bericht bent u in ieder geval op de hoogte van de mogelijkheid dat dit gaat gebeuren. De werkgroep hoopt in juni 2016 met een aantal aanbevelingen te komen om onze interne informatie te borgen en de communicatie nog verder te verbeteren.

4 Klankbordgroepen Op maandag 22 februari vindt de tweede bijeenkomst van de klankbordgroepen plaats. Ook als u zich niet heeft opgegeven, bent u van harte welkom om te komen meepraten. De Klankbordgroep is een plek waar u op- en aanmerkingen, ideeën en vragen naar voren kunt brengen van algemene onderwijskundige en organisatorische aard. We stellen uw inbreng erg op prijs. De ouderraad heeft in iedere klankbordgroep een vertegenwoordiger, zodat ook de leden van de ouderraad kunnen ervaren wat er onder u leeft. Er zijn zes groepen: brugklas, mavo, havo onderbouw, havo bovenbouw, vwo onderbouw en vwo bovenbouw. Op dezelfde dag vinden ook de klankbordgroepen van de leerlingen plaats. De klankbordgroepen starten om 19.30, maar de koffie staat vanaf uur voor u klaar in de personeelskamer. Ouderavond 16 februari De ouders van de bovenbouwklassen gaan met de docenten van hun kinderen in gesprek op dinsdag 16 februari. De inschrijving voor deze avond is inmiddels gesloten. Met gebruikmaking van de code die u heeft gekregen in de uitnodigingsbrief tot inschrijving, kunt u op de website vinden hoe laat u in welk lokaal verwacht wordt. De ouders van de leerlingen uit havo 3 en vwo 3 zijn op die avond ook voor een deel op school om met de mentoren te spreken over de voorlopige profielkeuze van hun kinderen, als daar nog vragen over zijn. De afspraken daarvoor zijn door de mentor persoonlijk gemaakt. Aanwezigheid schoolverpleegkundige Graag wil ik u laten weten dat ik vanaf januari 2016 weer wekelijks op school ben als schoolverpleegkundige. Ik ben een tijdje afwezig geweest i.v.m. zwangerschapsverlof. Deze periode heeft collega Jette Frugte mij vervangen. Ik ben elke maandagochtend aanwezig op de OSG. Ik ben er voor de leerlingen, maar ook voor de ouders en docenten. Ik ben te bereiken via de e- mail mstork@ggdhn.nl of via mijn telefoonnummer GGD/jeugdverpleegkundige Leerlingen kunnen bij mij terecht voor veel verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld vragen over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol & drugs. Maar ook voor onderzoek naar SOA's (seksueel overdraagbare aandoeningen), informatie over vaccinaties (als uw kind op reis gaat), of over hulp als er thuis problemen zijn. Als ouder/verzorger kunnen er bijvoorbeeld vragen of zorgen zijn over het opvoeden of de ontwikkeling van kinderen. Wegen en meten 2 e klas Ook dit schooljaar worden alle 2 e jaars leerlingen gewogen en gemeten. Mijn collega Jette Frugte is hiermee gestart en ik neem dit vanaf januari weer over.

5 Agenda: 9 feb KG havo 5 en vwo 5 Amsterdam 10 feb Gespreksavond mentor/leerling/ouder havo 5 10 feb Start inschrijving faciliteitenlokaal TW 3 10 feb t/m 12 feb 40-minutenrooster 15 feb Culture Avond 15 feb t/m 26 feb De Grote Show 16 feb Ouderavond 3e klassen mentor/decaan excl. M3 16 feb Ouderavond BB+ M3 17 feb Proeflessen leerlingen groep acht 18 feb Sluiting inschrijving faciliteitenlokaal TW3 18 feb open avond Gymnasium 22 feb Klankbordgroepen ouders en leerlingen 23 feb Herkansingsmoment periode 2 vwo , 23 en 24 feb Philleas Fogg FLE 25 feb Herkansingsmoment periode 2 behalve vwo 5 en 6 25 feb Presentatieavond PWS-vwo 27 feb t/m 4 mrt voorjaarsvakantie 7 mrt huiswerkvrij 8 mrt KG vwo 6 Den Haag 10 mrt InHolland HBO-bezoek H4 vanaf 5e uur 15 mrt reizeninfoavond 17 mrt KV- klassiek/ FLE V4: MacBeth Schouwburg het Park Hoorn 17 mrt Kangoeroewedstrijd Wiskunde 21 mrt t/m 29 mrt Toetsweek 3 25 mrt Goede vrijdag 28 mrt 2e paasdag

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar Februari nr. 4. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar Februari nr. 4. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen zaterdag sloten wij de Open Dagen af. We kunnen spreken van zeer geslaagde dagen met een enorme belangstelling van groep 8-leerlingen met hun ouders. Van veel belangstellenden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar November nr. 2. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar November nr. 2. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. In deze nieuwsbrief Beste ouder/verzorger, In deze nieuwsbrief Voorwoord De eerste toetsweek van het schooljaar is achter de rug voor de leerlingen van de bovenbouw. Het is voor de leerlingen altijd een inspannende periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar 2014-2015 November nr. 3

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar 2014-2015 November nr. 3 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, In deze oudernieuwsbrief staat de jaarvergadering van de ouderraad op maandag 17 november om 19.30 uur het meest centraal. Tijdens deze jaarvergadering wordt met de ouders/

Nadere informatie

Nieuwsbrief Leerlingen

Nieuwsbrief Leerlingen In deze nieuwsbrief Open dagen Steunles Nieuw rooster Toetsweek 3 Het komende weekend staat in het teken van de Open dagen. Op vrijdagavond, zaterdag en maandagavond zullen hopelijk weer veel leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar Oktober nr. 1. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar Oktober nr. 1. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. In deze nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief Voorwoord We zijn alweer een aantal weken in dit schooljaar aan de gang en de school is volop in bedrijf. Ik hoop dat onze brugklasleerlingen en leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar December nr. 3. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. Beste ouder/verzorger,

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar December nr. 3. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. Beste ouder/verzorger, Beste ouder/verzorger, De lichtjes die branden in de verschillende kerstbomen in de school geven een feestelijke en vrolijke uitstraling. De feestdagen en een vakantie van twee weken zijn een plezierig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar Juni nr. 6. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar Juni nr. 6. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. In deze nieuwsbrief Voorwoord We zitten alweer in de laatste fase van het schooljaar 2015-2016. Morgen horen de examenleerlingen of zij geslaagd zijn. Dat is een zeer spannende dag voor zowel de leerlingen, ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief Leerlingen

Nieuwsbrief Leerlingen Beste leerlingen, Het is zover: 2015 zit er bijna op. Sinterklaas gaat overmorgen alweer terug naar Spanje, volgende week zijn de herkansingen voor de bovenbouw, 17 december is het schoolfeest, waarvoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief Voorwoord. Schooljaar 2013-2014 Maart nr. 6

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief Voorwoord. Schooljaar 2013-2014 Maart nr. 6 Beste ouders/verzorgers, De maand januari stond in het teken van de Open Dagen voor nieuwe brugklasleerlingen. Onze school is zeer druk bezocht. Het is nu afwachten welke leerlingen zich uiteindelijk gaan

Nadere informatie

NR. 1. Voorwoord. Beste ouder/verzorger,

NR. 1. Voorwoord. Beste ouder/verzorger, In deze oudernieuwsbrief: Voorwoord Nieuw jaar, nieuwe gezichten Vaker 40 minutenroosters in schooljaar Ouderinformatie avond Afwijkende meivakantie in 2020 Cursus Omgaan met pubers Voorwoord Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Prettige Kerstdagen en gelukkig Nieuwjaar!

Prettige Kerstdagen en gelukkig Nieuwjaar! De laatste oudernieuwsbrief van het kalenderjaar 2013. Een jaar op school dat weer bol heeft gestaan van verschillende activiteiten voor de leerlingen. Op vrijdag hebben leerlingen nog de mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar Augustus nr. 1. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl.

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar Augustus nr. 1. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Na een prachtige zomer zijn wij het schooljaar met heel veel plezier gestart. Uiteraard hoop ik dat onze leerlingen ook stonden te trappelen om te beginnen. Vorige week

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7 Beste ouder(s)/verzorger(s), In mijn voorwoord in de voorgaande nieuwsbrief maakte ik melding van het feit dat er enquêtes uitgezet zouden gaan worden. De ouders van leerlingen in het 1 e en 3 e leerjaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar December nr. 3. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar December nr. 3. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl Voorwoord Dit is de laatste oudernieuwsbrief van het kalenderjaar 2015. Nog twee weken en dan kunnen we weer terug kijken op een bewogen jaar. Wat betreft de verbouwingsplannen zit er schot in. Burgemeester

Nadere informatie

NR. 1. In deze oudernieuwsbrief: Voorwoord Verbouwingsnieuws HALLOWEEN Toetsweek 1 Thema-avond Ouderraad Voorwoord

NR. 1. In deze oudernieuwsbrief: Voorwoord Verbouwingsnieuws HALLOWEEN Toetsweek 1 Thema-avond Ouderraad Voorwoord In deze oudernieuwsbrief: Voorwoord Verbouwingsnieuws HALLOWEEN Toetsweek 1 Thema-avond Ouderraad Voorwoord Studiemiddag Profielwerkstukken Klankbordgroep Aangepast rooster Uitslag TOA- rekentoets Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar 2014-2015 Maart nr. 6

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar 2014-2015 Maart nr. 6 Voorwoord In de nieuwsbrief van januari is aangegeven dat de Open Dagen voor de deur stonden. Voor de organisatie van deze dagen moet een grote inspanning geleverd worden om het geheel goed te laten verlopen.

Nadere informatie

JAARPLANNING versie ouders d.d. juli 2017

JAARPLANNING versie ouders d.d. juli 2017 introductie - alle klassen JAARPLANNING 2017-2018 versie ouders d.d. juli 2017 ONDERWIJS ORGANISATIE augustus maandag 21 dinsdag 22 woensdag 23 donderdag 24 vrijdag 25 zaterdag 26 zondag 27 maandag 28

Nadere informatie

Week ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG. bijzonderhedenlijst. klaar. -Informatieavond 2hag (19.30 uur)

Week ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG. bijzonderhedenlijst. klaar. -Informatieavond 2hag (19.30 uur) 35 Start Periode 1 -Mentoren werken aan 28 aug -Cupweek TF week 34 -Ontbijt (8.30 ) -Opening schooljaar (9.30 )* -Boeken-roosters ophalen alle klassen -Fotograaf klassen 1 t/m 3 -Warme overdracht -Bijeenkomst

Nadere informatie

augustus september september JAARAGENDA schooljaar Tijd Plaats Voor wie Activiteit startweek Datum 35/01 36/02 ma 2

augustus september september JAARAGENDA schooljaar Tijd Plaats Voor wie Activiteit startweek Datum 35/01 36/02 ma 2 augustus september september Datum 35/01 di 27 wo 28 do 29 vr 30 36/02 ma 2 JAARAGENDA schooljaar 2019-2020 Tijd Plaats Voor wie Activiteit startweek in deze week 08.30 lokaal 17 zij-instroom klas 2 kennismaking

Nadere informatie

augustus - september 2014 september - oktober 2014

augustus - september 2014 september - oktober 2014 augustus - september 2014 september - oktober 2014 25 31 augustus (week 35) do 28 vr 29 1 7 september (week 36) ma 1 di 2 vr 5 8 14 september (week 37) Afhalen boeken Start schooljaar Studiedag personeel

Nadere informatie

Eindelijk voorjaar!? Agenda. Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018

Eindelijk voorjaar!? Agenda. Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018 Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018 Eindelijk voorjaar!? Agenda Na een prachtige februarimaand met een ijskoude afsluiting (en zelfs een beetje Elfstedenkoorts) en een zeer druk bezochte Open Dag op 14 februari

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur 36 0 ma 4-09-17 Roostervrije dag leerlingen di 5-09-17 Start schooljaar, introductieprogramma alle leerjaren wo 6-09-17 introductieprogramma 1x gehele dag do 7-09-17 introductieprogramma 1x gehele dag

Nadere informatie

Jaaragenda PCC Het Lyceum

Jaaragenda PCC Het Lyceum 0 ma 19-08-19 di 20-08-19 wo 21-08-19 do 22-08-19 vr 23-08-19 za 24-08-19 zo 25-08-19 1 ma 26-08-19 eerste schooldag/roostervrij di 27-08-19 roostervrij bijeenkomst chinareis voor ouders wo 28-08-19 -dag

Nadere informatie

JAAROVERZICHT TWEEDE HALFJAAR

JAAROVERZICHT TWEEDE HALFJAAR JAAROVERZICHT 2016 2017 TWEEDE HALFJAAR Week dag datum Activiteit 03 Ma 18 jan TW2 Di 17 jan TW2 Wo 18 jan TW2 Open lesmiddag groep 8 (1 van 2; 13.30-15.30 uur) Do 19 jan Rekentoets herkansers 4m/6V (08.30-11.15)

Nadere informatie

huiswerk- en toetsvrij

huiswerk- en toetsvrij jaarrooster 2017-2018 ouders en leerlingen versie 2017 12 22 in rood = wijzigingen t.o.v. de vorige versie 2 maandag 8 januari 2018 huiswerk- en proefwerkvrij alle leerlingen v.a. 12.10 uur lessen volgens

Nadere informatie

JAARROOSTER De Boerhaave

JAARROOSTER De Boerhaave maand week januari 1 ma 4 huiswerkvrij di 5 wo 6 19.30 uur - ouderavond inhaalmodule Latijn (GUR) do 7 vr 8 2 ma 11 di 12 klankbordgroep leerlingen 4e en 5e lesuur wo 13 do 14 vr 15 3 ma 18 di 19 wo 20

Nadere informatie

JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave

JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave maand week januari 1 ma 4 huiswerkvrij di 5 wo 6 19.30 uur - ouderavond inhaalmodule Latijn (GUR) do 7 vr 8 2 ma 11 di 12 klankbordgroep leerlingen 4e en 5e lesuur

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning 33 maandag 13-8-2018 vakantie docenten en leerlingen dinsdag 14-8-2018 woensdag 15-8-2018 donderdag 16-8-2018 vrijdag 17-8-2018 zaterdag 18-8-2018 zondag 19-8-2018 34 maandag 20-8-2018 1 leerlingen vrij

Nadere informatie

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM ECHTEN S CONTACT Nr 2 - november 2010 MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM Op de hoogte Van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 november aanstaande zijn er cijferbesprekingen

Nadere informatie

NR. 6. In deze oudernieuwsbrief: Voorwoord Tevredenheidsenquêtes Toetsweek 4 Gezonde School. Zelfmoorden door online challenge Agenda

NR. 6. In deze oudernieuwsbrief: Voorwoord Tevredenheidsenquêtes Toetsweek 4 Gezonde School. Zelfmoorden door online challenge Agenda In deze oudernieuwsbrief: Voorwoord Tevredenheidsenquêtes Toetsweek 4 Gezonde School Zelfmoorden door online challenge Agenda Voorwoord Afgelopen woensdag konden onze examenleerlingen eindelijk ingelicht

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1 Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2015-2016 Versie 30 oktober 2015 Wijzigingen voorbehouden. roosterperiode 1 week 10 Deze week topactiviteiten voor klas 1,

Nadere informatie

JAARPLANNING

JAARPLANNING JAARPLANNING 2018-2019 Dinsdag = vergadermiddag 14.30-17.00 uur. zaterdag 22 ONDERWIJS zondag 23 maandag 24 KERSTVAKANTIE dinsdag 25 KERSTVAKANTIE woensdag 26 KERSTVAKANTIE donderdag 27 KERSTVAKANTIE vrijdag

Nadere informatie

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus Week 34 1 e Opening schooljaar Vanaf 13.00 uur ontvangst leerlingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Van de directie Het nieuwe schooljaar is alweer in volle gang en de nieuwe brugklassers beginnen hun draai op SG De Dijk al aardig te vinden. Hierbij wensen we alle

Nadere informatie

Voorlopige jaarplanning 2014-2015

Voorlopige jaarplanning 2014-2015 Pagina 1 Voorlopige jaarplanning 2014-2015 Maand september 2014 ma 1 sep 13.00-16.00 Introductieprogramma Brugklas ma 1 sep 14.00-16.00 Introductieprogramma tweede leerjaar ma 1 sep 14.00-16.00 Introductieprogramma

Nadere informatie

32 Maandag 5-8 Dinsdag 6-8 Woensdag 7-8 Donderdag 8-8 Vrijdag 9-8 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

32 Maandag 5-8 Dinsdag 6-8 Woensdag 7-8 Donderdag 8-8 Vrijdag 9-8 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Augustus 31 Donderdag 1-8 Vrijdag 2-8 Zomervakantie Zomervakantie 32 Maandag 5-8 Dinsdag 6-8 Woensdag 7-8 Donderdag 8-8 Vrijdag 9-8 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP

WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP JAARPLANNER 18-19 versie januari WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP Maandag 7 Dinsdag 8 Profielkeuzedag M3 programma gericht op vervolgopleiding i.o.m rooster Profielkeuzedag H3/V3 kennismaking met vakken die volgen

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo 1 Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2019 2020 Versie 23 september 2019 Wijzigingen voorbehouden Week Datum Activiteiten roosterperiode 1 week 1 36 2 sept. Roostervrije

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1 Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2015-2016 Versie 24 augustus 2015 Wijzigingen voorbehouden. roosterperiode 1 week 1 35 24 aug Roostervrije dag leerlingen m.u.v.

Nadere informatie

Onze Lieve Vrouwelyceum 2012-2013 3 september 2012 AUGUSTUS 2012. Ma di wo do vr za zo

Onze Lieve Vrouwelyceum 2012-2013 3 september 2012 AUGUSTUS 2012. Ma di wo do vr za zo 31 AUGUSTUS 2012 1 2 3 4 5 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 32 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 33 34 35 13 14 15 16 17 18 19 Zomervakantie

Nadere informatie

o.s.g. Willem Blaeu jaarplanning 2015-2016 Leerlingen / ouders

o.s.g. Willem Blaeu jaarplanning 2015-2016 Leerlingen / ouders nr 1 34 ma 17-aug 1 Begin periode 1 13.00 uur externe instroom 2e klas + hoger 13.30 brugklassen 14.00 klas 2+3+mavo-4 14.15 klas 4+5+6 havo/vwo di 18-aug 1 09.00-11.00 uur klas 1 havo/vwo mentoraat Vanaf

Nadere informatie

woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College met havo 4 en vwo 4 en 5

woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College met havo 4 en vwo 4 en 5 dag en datum tijdstip omschrijving Oktober 2015 vrijdag 2 oktober 2015 dinsdag 6 oktober 2015 19.30 uur audities musical (zang en dans) woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College

Nadere informatie

NR. 3. Met vriendelijke groet, Peter Snoek Locatiedirecteur OSG West-Friesland

NR. 3. Met vriendelijke groet, Peter Snoek Locatiedirecteur OSG West-Friesland In deze oudernieuwsbrief: Voorwoord Verbouwing Rekenexamen Uitslagen TOA-toetsen en Got-it Rookvrije school Toetsweek 2 Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), CITO kijk- en luistertoetsen Voorlichting

Nadere informatie

JAARPLANNING

JAARPLANNING Introductie alle klassen JAARPLANNING 2018-2019 LEERLINGEN augustus maandag 20 dinsdag 21 woensdag 22 donderdag 23 vrijdag 24 zaterdag 25 zondag 26 maandag 27 dinsdag 28 woensdag 29 donderdag 30 vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam februari 2013 jaargang 3, nummer 7 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de digitale Nieuwsbrief van het Comenius College Rotterdam. In deze Nieuwsbrief houden wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar 2014-2015 Oktober nr. 2

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar 2014-2015 Oktober nr. 2 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, De herfstvakantie staat voor de deur en dan is de eerste periode van het schooljaar alweer achter de rug. In deze nieuwsbrief ontvangt u informatie over de toetsweek

Nadere informatie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie Jaaragenda.. 2015-2016 Week 35 tijd omschrijving Ma 24-08-15 zomervakantie Di 25-08-15 zomervakantie Wo 26-08-15 zomervakantie Do 27-08-15 zomervakantie Vr 28-08-15 zomervakantie Week 36 Ma 31-08-15 11.00

Nadere informatie

JAARPLANNING

JAARPLANNING Introductie alle klassen JAARPLANNING 2018-2019 LEERLINGEN augustus maandag 20 dinsdag 21 woensdag 22 donderdag 23 vrijdag 24 zaterdag 25 zondag 26 maandag 27 dinsdag 28 woensdag 29 donderdag 30 vrijdag

Nadere informatie

N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017

N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017 N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017 Inhoudsopgave Van de schoolleing Terugblik Open Huis 2 De uithof 3 Valentijnsdag 4 Boeken lenen 4 Van de schoolleing Foto s leerlingportaal 5 GR op Facebook 5 Stichting

Nadere informatie

JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave

JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave maand week za 15 zo 16 augustus 34 ma 17 START SCHOOLJAAR 2015-2016 start periode 1 SCHOOLORGANISATIE-DAG - leerlingen vrij di 18 start lessen 1e klas - ontvangst 08.30

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast. dag datum 33 maandag 13-8-2018 vakantie docenten en leerlingen dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 voor ouders en verzorgers

Nieuwsbrief nummer 4 voor ouders en verzorgers Amsterdam, 21 april 2017 Nieuwsbrief nummer 4 voor ouders en verzorgers Van de Rector Beste ouder(s) en verzorger(s) van onze leerlingen, Dit is het vierde exemplaar van de nieuwsbrief voor ouders en verzorgers

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

JAARPLANNER versie februari

JAARPLANNER versie februari JAARPLANNER 18-19 versie februari WEEK 07 FEBRUARI / Stageweek mavo 3 TIJDSTIP Maandag 11 Stageweek M3 Opbouwen en repetities examenvoorstelling Drama H5/V5 (aula) 09.30-18.00 Examenvoorstelling Drama

Nadere informatie

Jaaragenda website xlsx

Jaaragenda website xlsx Jaaragenda 2016-2017 week 35 ma 29-08 start nieuwe schooljaar*) di 30-08 eerste lesdag klas 1 tm 6 wo 31-08 Poldersportdag klas 1 *) do 01-09 vr 02-09 week 36 ma 05-09 09.00 di 06-09 wo 07-09 do 08-09

Nadere informatie

BREAKWEEK 1 MET REIZEN EXAMENKLASSEN

BREAKWEEK 1 MET REIZEN EXAMENKLASSEN augustus 2019 vr 16 aug ma 19 aug START PERIODE 1 13.20 15.00 mentoruur voor alle leerlingen di 20 aug start lessen volgens rooster 1 ste uur mentoruur leerjaar 1 uitreiken devices tijdens 1 ste, 2 de

Nadere informatie

JAARAGENDA OUDERS/VERZORGERS

JAARAGENDA OUDERS/VERZORGERS JAARAGENDA OUDERS/VERZORGERS 2017-2018 laatste vakantieweek voor docenten en leerlingen 21-aug week 34 22-aug 23-aug 24-aug 25-aug lesweek 1 start schooljaar voor het personeel, leerlingen vrij 28-aug

Nadere informatie

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur JAARPLANNER PCC HET LYCEUM 2017-2018 wknr dag datum schoolactiviteiten wie tijd 36 0 ma 4-09-17 Roostervrije dag leerlingen di 5-09-17 Start schooljaar, introductieprogramma alle leerjaren wo 6-09-17 introductieprogramma

Nadere informatie

JAARPLANNING SCHOOLJAAR 2015/2016

JAARPLANNING SCHOOLJAAR 2015/2016 JAARPLANNING SCHOOLJAAR 2015/2016 week 34 Begin schooljaar centen en leerlingen Klassen 17 augustus ma 17 09.00 Stuedag centen, leerlingen ij Kantine A 18 09.00 Start introprogramma brugklassen 10.00 Start

Nadere informatie

jaaragenda 2014-2015 ouders/leerlingen versie 2015 01 21

jaaragenda 2014-2015 ouders/leerlingen versie 2015 01 21 activiteiten in rood zijn wijzigingen tov de vorige versie WKNR DATUM TIJD ACTIVITEIT LOCATIE 4 ma 19-01 luistertoetsen: havo- Frans; vwo-duits di 20-01 wo 21-01 do 22-01 vr 23-01 za 24-01 19.30 MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Leerlingen

Nieuwsbrief Leerlingen Nieuw rooster Op 9 november a.s. komt er een aangepast rooster. In het huidige rooster hadden drie klassen onevenredig veel tussenuren. Hier moest iets aan worden gedaan. Dit nieuwe rooster geldt tot 7

Nadere informatie

Agenda - september 2016

Agenda - september 2016 Agenda - september 2016 maandag 05 september 2016 Eerste schooldag Start periode 1 dinsdag 06 september 2016 Eerste lesdag woensdag 07 september 2016 Infoavond brugklas HIC donderdag 08 september 2016

Nadere informatie

JAARAGENDA SCHOOLJAAR

JAARAGENDA SCHOOLJAAR JAARAGENDA SCHOOLJAAR 2018 2019 De jaaragenda kan gedurende het schooljaar gewijzigd worden. Laatst gewijzigd: 26 maart 2019 Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen SE Schoolexamen OKTOBER 2018 40 maandag

Nadere informatie

dag datum voor ouders en personeel rooster

dag datum voor ouders en personeel rooster 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 dag datum voor

Nadere informatie

Betreft: PLANNING OKTOBER 2018

Betreft: PLANNING OKTOBER 2018 Betreft: PLANNING 2018-2019 - 18 OKTOBER 2018 week 36 ma 03-09 t/m vr 07-09 - introductie 1 e, 2 e, 3 e klassen ma 03-09 - overleg mentoren 1 e klassen 09.30 u - introductie 1 e klassen 10.00-13.00 u -

Nadere informatie

JAARPLANNING , versie september 2016 maand week ONDERWIJS

JAARPLANNING , versie september 2016 maand week ONDERWIJS JAARPLANNING 2016-2017, versie september 2016 maand week ONDERWIJS augustus za 27 8 1 35 ma 29 START SCHOOLJAAR 2016-2017 start periode 1 SCHOOLORGANISATIEDAG - leerlingen vrij di 30 1e klas - ontvangst

Nadere informatie

JAARAGENDA PCC 2013/14 datum:

JAARAGENDA PCC 2013/14 datum: 2013-2014 JAARAGENDA PCC 2013/14 datum: 27-08-2013 datum activiteit informatie zo 18-aug ma 26-aug start schooljaar 2013-14 leerlingen vrij di 27-aug introductie alle klassen hele dag, geen les, wel activiteiten

Nadere informatie

Kennismaken met de mentor. Ouderinformatieavond VWO 4 [naam mentor]

Kennismaken met de mentor. Ouderinformatieavond VWO 4 [naam mentor] Kennismaken met de mentor Ouderinformatieavond VWO 4 [naam mentor] VWO 4: een grote verandering? Op reis Rol mentor Contact / Klankbordgroep PTA Lesplanners Toetsweken De herkansingsregeling Rapportage

Nadere informatie

Jaarplanning versie

Jaarplanning versie Jaarplanning 2017-2018 versie 23-8-2017 week 34 1 Periode 1 ma 21-aug-2017 ORGANISATIEDAG 1 (docent op school, leerlingen vrij) Periode A di 21-aug-2017 ORGANISATIEDAG 2 (docent op school, leerlingen vrij)

Nadere informatie

o.s.g. Willem Blaeu jaarplanning Leerlingen / ouders

o.s.g. Willem Blaeu jaarplanning Leerlingen / ouders 1 35 ma 28-aug opstartweek OOP, rectie 29-aug 30-aug 31-aug 1-sep 36 ma 4-sep 1 Begin periode 1 's mids ontvangst alle klassen 13.00 uur externe instroom 2e klas + hoger 13.30 brugklassen 14.00 klas 2+3+mavo-4

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus Basiskalender

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus Basiskalender Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2017 2018 Versie 26 oktober 2017 Wijzigingen voorbehouden. Week Datum Activiteiten roosterperiode 1 week 9 Deze week werkweek

Nadere informatie

Betreft: CONCEPT - PLANNING AUGUSTUS 2018

Betreft: CONCEPT - PLANNING AUGUSTUS 2018 Betreft: CONCEPT - PLANNING 2018-2019 - 29 AUGUSTUS 2018 week 36 ma 03-09 t/m vr 07-09 - introductie 1 e, 2 e, 3 e klassen ma 03-09 - overleg mentoren 1 e klassen 09.30 u - introductie 1 e klassen 10.00-13.00

Nadere informatie

PWS presentaties 5h6vg

PWS presentaties 5h6vg vrijdag 10-feb 5h/6vg voorstelling 'op sterk water' zaterdag 11-feb zondag 12-feb Week 7 / Blok 3-4 maandag 13-feb tot 09.00 aanvragen herkansingen SE1+SE2 19.30-22.30 Het Groot Amersfoorts Dictee in de

Nadere informatie

Leerlingen / ouders. di 8-jan wo 9-jan 7e-10e uur inhaaltoetsen bovenbouw h/v. do 10-jan uur nieuwsjaarsgala klas 3 en hoger

Leerlingen / ouders. di 8-jan wo 9-jan 7e-10e uur inhaaltoetsen bovenbouw h/v. do 10-jan uur nieuwsjaarsgala klas 3 en hoger week dag datum nr wk Leerlingen / ouders 2 ma 7-jan 16 1e en 2e lesuur vervallen di 8-jan wo 9-jan 7e-10e uur inhaaltoetsen bovenbouw h/v do 10-jan 20.30-0.30 uur nieuwsjaarsgala klas 3 en hoger vr 11-jan

Nadere informatie

SEPTEMBER opmerkingen / toevoegingen / wijzigingen. Mavo - Havo - Vwo Sint-Maartenscollege start eind Periode 1 - week 4: WK 37 MA 9-sep

SEPTEMBER opmerkingen / toevoegingen / wijzigingen. Mavo - Havo - Vwo Sint-Maartenscollege start eind Periode 1 - week 4: WK 37 MA 9-sep SEPTEMBER 2019 WK 37 9-sep start eind Periode 1 - week 4: 10-sep 08.30 16.00 Onderzoeksdag Inspectie van het Onderwijs 11-sep 08.30 16.00 Onderzoeksdag Inspectie van het Onderwijs 19.00 21.00 Vwo 4: Kennismaking

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast. 33 maandag 13-8-2018 vakantie docenten en leerlingen dinsdag 14-8-2018

Nadere informatie

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2014-2015 Den Haag, juli 2014 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Vakanties in het schooljaar 2014-2015 Het vakantierooster voor het schooljaar 2014-2015 ziet er als volgt uit:

Vakanties in het schooljaar 2014-2015 Het vakantierooster voor het schooljaar 2014-2015 ziet er als volgt uit: Jaaragenda tweede helft schooljaar 2014-2015 (versie 8 december 2014) Dit is een globale agenda voor de periode van december 2014 tot het einde van het schooljaar 2014-2015. Eerste dag schooljaar 2014-2015:

Nadere informatie

17-aug boeken en rooster halen (rooster per klas vanaf 13.00 uur); jaaropening met mentor; 5v rekentoets

17-aug boeken en rooster halen (rooster per klas vanaf 13.00 uur); jaaropening met mentor; 5v rekentoets datum dag 10-aug 11-aug 12-aug 13-aug website 26 augustus 2015 14-aug 17-aug boeken en rooster halen (rooster per klas vanaf 13.00 uur); jaaropening met mentor; 5v rekentoets 18-aug klas 2-6 eerste lesdag

Nadere informatie

Agenda schooljaar 2015/2016 Periode 3 en 4

Agenda schooljaar 2015/2016 Periode 3 en 4 3.5 week 4 week 5 week 6 week 7 ek 8 toetsweek activiteitenweek/werkweek vakanties / vrij centraal examens 35 minutenrooster Romereis versie 21 januari 2016 Agenda schooljaar 2015/2016 Periode 3 en 4 In

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar

Jaarkalender schooljaar Jaarkalender schooljaar 2019-2020 versie 1 juli 2019 leerlingen en ouders/verzorgers aug-19 1 34 ma 19-aug start schooljaar 13.30 uur introductieprogramma klas 2-6 1 34 di 20-aug mentorgesprekken, eerste

Nadere informatie

RAften 1B 4juli. Beste ouder/verzorger,

RAften 1B 4juli. Beste ouder/verzorger, Beste ouder/verzorger, De laatste schooldag... Welkom nieuwe 1e jaars op onze school! De kennismakingsweek naar Texel wordt heel gezellig. Samen met juf Lies, Kimberley, Lilly en de andere juffen en meesters.

Nadere informatie

JAARAGENDA. SCHOOLJAAR Locatie Joure

JAARAGENDA. SCHOOLJAAR Locatie Joure JAARAGENDA SCHOOLJAAR 2018 2019 Locatie Joure De jaaragenda kan gedurende het schooljaar gewijzigd worden. Laatst gewijzigd: Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen SE Schoolexamen OKTOBER 2018 40 maandag

Nadere informatie

Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016

Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016 JAARAGENDA de Passie 2016-2017 - ouders DATUM BEGIN EINDE ACTIVITEIT WEEK 33 Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016 rooster online zondag 21 augustus 2016 Einde zomervakantie Week 34 Start

Nadere informatie

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge 2015-2016 Augustus ma24 Start periode 1 ma 24 di 25 do 27 vr 28 vr 28 14.00 uur ontvangst 1 e leerjaar, 14.30 uur ontvangst 2 e leerjaar,

Nadere informatie

OUDERINFORMATIEBULLETIN

OUDERINFORMATIEBULLETIN OUDERINFORMATIEBULLETIN Stedelijk Dalton Lyceum Vakcollege juli 2017 Voorwoord Allereerst een hartelijk welkom aan de ouders van de nieuwe leerlingen. Wij hopen dat uw zoon of dochter zich snel thuis zal

Nadere informatie

Ouderspreekuren Ze komen er weer aan. Op 15 februari het ouderspreekuur voor de bovenbouw en op 20 maart het ouderspreekuur voor de onderbouw.

Ouderspreekuren Ze komen er weer aan. Op 15 februari het ouderspreekuur voor de bovenbouw en op 20 maart het ouderspreekuur voor de onderbouw. HetLeesveldtje 22.6 22e jaargang nr. 6, 1 februari 2017 PENTA college CSG Jacob van Liesveldt Fazantenlaan 2, Hellevoetsluis T 0181-316866 F 0181-324767 E-mail adres jl@penta.nl Internet www.jl.penta.nl

Nadere informatie

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur 36 0 ma 4-09-17 Roostervrije dag leerlingen di 5-09-17 Start schooljaar, introductieprogramma alle leerjaren wo 6-09-17 introductieprogramma 1x gehele dag do 7-09-17 introductieprogramma 1x gehele dag

Nadere informatie

JAARAGENDA OUDERS/VERZORGERS

JAARAGENDA OUDERS/VERZORGERS JAARAGENDA OUDERS/VERZORGERS 2017-2018 laatste vakantie voor docenten en leerlingen 21-aug 34 22-aug 23-aug 24-aug 25-aug les 1 start schooljaar voor het personeel, leerlingen vrij 28-aug 35 29-aug 30-aug

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie september 0 versie 0 In rood activteiten in het Michaël college-markenhage examentraject die op Markenhage plaatsvinden (leerlingen klas en ). AUGUSTUS 0 7 8 0 7 8 0.00 uur-. uur SLV.. uur Ontvangst nieuwe

Nadere informatie

Ma 1. Di 2. Vr 5. Ma 8. Vr 29 Herkansing T8 (6V), 15.00 uur. Vr 19 Retour werkweken Zeilmodule bovenbouw. Ma 22. Di 23. Wo 24

Ma 1. Di 2. Vr 5. Ma 8. Vr 29 Herkansing T8 (6V), 15.00 uur. Vr 19 Retour werkweken Zeilmodule bovenbouw. Ma 22. Di 23. Wo 24 Jaarrooster 2014-/2015 versie dinsdag 11 november 2014 Augustus 2014 September 2014 Zomervakantie 1 Di 2 Rood- onderbouw h/v Zwart bovenbouw h/v Wo 3 Voorbereiding Excursie 4V-Frans 8e uur 33 36 =Gezamenlijke

Nadere informatie

SEPTEMBER opmerkingen / toevoegingen / wijzigingen. Mavo - Havo - Vwo Sint-Maartenscollege start eind Periode 1 - week 7: WK 40 MA 30-sep

SEPTEMBER opmerkingen / toevoegingen / wijzigingen. Mavo - Havo - Vwo Sint-Maartenscollege start eind Periode 1 - week 7: WK 40 MA 30-sep SEPTEMBER 2019 WK 40 30-sep start eind Periode 1 - week 7: OKTOBER 2019 1-okt 08.30 12.10 Havo 5: Meet & Greet studenten Hogeschool Zuyd 2-okt 11.30 12.10 Ontruimingsoefening Sint-Maartenscollege 19.30

Nadere informatie

voor ouders en leerlingen

voor ouders en leerlingen 2013-2014 voor ouders en leerlingen 4 april 2014 week 15 / lesweek 29 / cijferperiode 3 maandag 7 april : 19.30-21.30 uur bijeenkomst met buurtbewoners, evaluatie (Mandelazaal) dinsdag 8 april : start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Nieuwsbrief 8 De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Do 17 jan. Nieuwsbrief nr.8 Vrij 18 jan. Extra gymles voor groep 6 Ma 21 jan. Start toetsperiode LeerlingVolgsysteem (LVS-Toetsen) Di 22 jan.

Nadere informatie

LOGMAIL Juni/Juli 2019

LOGMAIL Juni/Juli 2019 LOGMAIL Juni/Juli 2019 VOORWOORD VAN DE RECTOR Dit is alweer de laatste Logmail van het schooljaar 2018-2019. De laatste anderhalve maand van het schooljaar gaat in. Het eerste tijdvak van het centraal

Nadere informatie

o.s.g. Willem Blaeu jaarplanning

o.s.g. Willem Blaeu jaarplanning 1 35 ma 29-aug 1 Begin periode 1 13.00 uur externe instroom 2e klas + hoger 13.30 brugklassen 14.00 klas 2+3+mavo-4 14.15 klas 4+5+6 havo/vwo di 30-aug 1 09.00-11.00 uur klas 1 havo/vwo mentoraat examenklassen

Nadere informatie