REINDERS NIEUWSBRIEF. Reinders realiseert afbouw Corendon Vitality Hotel Amsterdam. goed geregeld onderhoud

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REINDERS NIEUWSBRIEF. Reinders realiseert afbouw Corendon Vitality Hotel Amsterdam. goed geregeld onderhoud"

Transcriptie

1 Juni 2015 REINDERS NIEUWSBRIEF goed geregeld onderhoud REINDERS REALISEERT AFBOUW CORENDON VITALITY HOTEL AMSTERDAM JEROEN VAN DOORNIK ALS PROJECTLEIDER IN DIENST VAN REINDERS SHOPPEN IN MVO-WINKEL REINDERS LAAT HUURDERS WEWORK WERKEN MET VOLDOENDE DAGLICHT STAALCONSTRUCTIE UVA-GEBOUW VOORZIEN VAN BRANDWERENDE COATING ELEKTRISCH RIJDEN STEEDS POPULAIRDER BIJ REINDERS WE VINDEN ALTIJD WEL EEN OPLOSSING GROTE WAARDERING VAN KLANTEN EN LEVERANCIERS VOOR REINDERS NIEUWE BEDRIJFSSOFTWARE DRAAGT BIJ AAN EFFICIËNTERE EN HOGERE SERVICEGRAAD Reinders realiseert afbouw Corendon Vitality Hotel Amsterdam Een gebouw transformeren van een saai kantoorkolos naar een fraai en uitnodigend 4-sterren hotel. Corendon durfde de uitdaging aan. Maar wel met de juiste bouwpartners. Reinders behoorde tot het selecte gezelschap van bedrijven die de metamorfose tot stand moesten brengen. Corendon, de Nederlandse luchtvaartmaatschappij en touroperator, is begonnen met de vorming van een internationale hotelketen onder haar eigen merk. Het eerste hotel, het 4-sterren Corendon Vitality Hotel Amsterdam met 263 kamers, heeft onlangs zijn deuren aan de Aletta Jacobslaan in Amsterdam geopend. Wat lange tijd een kantoorpand was uit de serie dertien in een dozijn, is nu een gebouw geworden dat de omgeving verrijkt. Ruim een jaar geleden nog telde het gebouw vijf verdiepingen. Veel te weinig om invulling te geven aan het hoge ambitieniveau van de Corendon directie. Want behalve 263 ruime kamers, waaronder care rooms en suites, moest het hotel ook nog een restaurant, bar bistro met terras en enkele boardrooms krijgen. Daarom zijn er drie verdiepingen extra op het gebouw gezet. De kelder van het gebouw is helemaal gereserveerd voor een grote vitality spa en luxe wellness.

2 Dankbaarste werk Bij een dergelijk project zijn altijd veel partijen betrokken met elk hun eigen discipline. Maar Reinders heeft misschien wel het dankbaarste werk mogen verzorgen bij deze bouw, vertelt projectleider Arjan Heerland. We hebben de complete afbouw exclusief W- en E-installaties verzorgd. Wat onze collega s van de andere bouwpartners maken, wil nog wel eens verdwijnen achter koven of in vloeren, maar alles wat Reinders heeft gemaakt, is zichtbaar gebleven. De aftimmering, het stucwerk, behang- en schilderwerk. Er is bijna geen plekje in het gebouw dat we niet onder handen hebben gehad. Half februari hebben tweehonderd proefslapers het splinternieuwe hotel uitgetest. Uitgerust en weer vol nieuwe energie concludeerden zij bij vertrek dat het er allemaal top uitziet en dat het met het comfort wel goed zit. Onderscheidend Met de realisering van het hotel speelt Corendon tevens in op een speciale behoefte van de stad en de huidige markt. Het hotel heeft namelijk ook veertien zorgkamers. Hier kunnen mensen na een ziekenhuisopname herstellen van een operatie. Deze kamers zijn voorzien van bijvoorbeeld een toegankelijke badkamer en een verstelbaar bed. Een bijzondere plaats om te verblijven is kamer 737. Vanuit deze kamer stappen de gasten in een echte cockpit van een Boeing 737. Het vijftien jaar oude vliegtuig is omhoog gehesen om op de zevende verdieping dienst te doen als flightsimulator. Corendon hoopt hiermee een echte trekpleister in huis te hebben. Jeroen van Doornik als projectleider in dienst bij Reinders Voor vele relaties van Reinders is Jeroen van Doornik (40) inmiddels een vertrouwd gezicht. Maar voor wie de nieuwe projectleider alleen nog maar van horen zeggen kent, hierbij dan ook zijn gezicht. Jeroen neemt aardig wat ervaring mee die hij heeft opgedaan in het totaalonderhoud. Voor zijn komst naar Reinders was hij ruim 9 jaar in dienst bij de Stiel Groep in Amsterdam, een onderneming die net als Reinders actief is in het vastgoedonderhoud. En net als bij Reinders was hij bij zijn vorige werkgever werkzaam als projectleider. Ik houd van mijn vak en was toe aan een nieuwe uitdaging, verklaart Jeroen zijn komst naar Reinders. Van Arjan Heerland met wie ik nu nauw samenwerk, hoorde ik dat Reinders in verband met een groeiende orderportefeuille op zoek was naar een projectleider. Iemand die in staat was om de positie van Reinders in de snel veranderde markt te versterken. Die uitdaging pakte ik graag op. Inhoudelijk mag zijn functie dan misschien niet zo veel verschillen, het klimaat waarin hij werkt is volgens hem onvergelijkbaar. Deels heeft het met de schaalgrootte te maken, Reinders is qua omvang nu eenmaal kleiner. Maar wat mij vooral heeft getroffen is de flexibiliteit van de organisatie; de openheid en de bereidheid van iedereen om zich in te spannen voor een hoge kwaliteit van dienstverlening. Het is een professionele omgeving waarin ik me bijzonder thuis voel.

3 COLUMN Shoppen in MVO-winkel Duurzaam of maatschappelijk ondernemen is veelomvattend. Op internet word je doodgegooid met verschillende definities maar voor mij is MVO vooral ondernemen op een manier die mens, samenleving en milieu geen schade toebrengt en die als het even kan de wereld om ons heen wat prettiger maakt. Het is een integrale visie die in alle bedrijfsprocessen verweven is. Zomaar wat rondshoppen in de MVO-winkel en naar believen uit de schappen trekken past niet in die visie. Corendon Vitality Hotel Amsterdam Ook ResultaatGericht VastgoedOnderhoud (RGVO) is voor Reinders nadrukkelijk een onderdeel van het MVO-beleid. Enkele jaren geleden omarmde Reinders deze manier van werken omdat die mooi aansloot bij onze missie. Een belangrijk kenmerk van RVGO is dat het onderhoudsbedrijf de onderhoudswerkzaamheden naar eigen inzicht inricht, uiteraard binnen de gemaakte afspraken. En dat loont, zo bewijst de praktijk. Maar toch, sommige opdrachtgevers willen RGVO nog wel eens gebruiken om een grondige inventarisatie mogelijk te maken en adviezen in te winnen, waarna zij die gegevens gebruiken om gewoon weer traditioneel aan te besteden. Ik vind dat een vorm van selectief winkelen en dat is volgens mij nou net niet de bedoeling. Wel alle benodigde kennis en kunde verlangen, om die vervolgens te gebruiken om de aanbesteding zo financieel gunstig weg te zetten. RGVO werkt bij de gratie van het volledige vertrouwen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer zodat een duurzame samenwerking mogelijk is die voor beide partijen voordeel oplevert. Want dat voordeel is er. Niet alleen projecten van Reinders maar ook werken van andere bedrijven die zich richten op het totaalonderhoud laten keer op keer zien dat RGVO een betere kwaliteit op de langere termijn levert, terwijl jazeker de kosten worden teruggedrongen. De besparingen zijn bereikt omdat externe adviesbureaus of controleurs niet meer nodig zijn; de besparingen zijn bereikt omdat we alle kennis en kunde in huis hebben gehaald om goed onderhoud zorgvuldig op te nemen in meerjarenplanningen voor onze klanten. En de besparingen zijn bereikt omdat Reinders meer dan ooit oog heeft voor het belang van haar opdrachtgevers, zodat zij in staat worden gesteld hun vastgoed duurzaam te exploiteren. Cees Zonneveld Directeur Reinders Bedrijven

4 Reinders laat huurders WeWork werken met voldoende daglicht Aan de Weteringschans in Amsterdam heeft de Amerikaanse WeWork Company kortgeleden ook een vestiging in Nederland geopend. Het gebouw verbeeldt treffend het WeWork-concept dat momenteel over Europa wordt uitgerold. Reinders is een van de partijen die was aangezocht om het gedateerde gebouw waar de onderneming haar oog op had laten vallen te transformeren tot een hippe en prettige werkomgeving voor kleine bedrijfjes, freelancers en start-ups. WeWork is een verhuurconcept van kantoorruimte dat volledig aansluit bij de Nieuwe Economie. In aantrekkelijke, internationaal georiënteerde steden investeert het Amerikaans bedrijf in panden die vervolgens gereed worden gemaakt voor huurders voor wie flexibiliteit en voorzieningen zwaarder wegen dan uitstraling. Flexibele zzp ers Noem de kantoren van WeWork nooit een bedrijfsverzamelgebouw, want dat is echt een achterhaalde formule in de jaren tachtig waar WeWork nadrukkelijk afstand van neemt. Waar bedrijfsverzamelgebouwen nog altijd inzetten op langjarige huurcontracten voor kleine bedrijven, richt WeWork zich veel meer op jonge, flexibele zzp ers die misschien over twee maanden alweer in een ander land aan het werk zijn. WeWork is er voor (jonge) ondernemers die willen werken in een inspirerende en creatieve omgeving op momenten dat het hun uitkomt. WeWork regelt voor haar huurders niet alleen al noodzakelijke facilitaire diensten, maar zorgt ook dat de gebruikers kunnen beschikken over spreekkamers, conferentieruimten, supersnel internet. WeWork organiseert daarnaast netwerkbijeenkomsten en heeft in de kantoren ruimten waar de huurders kunnen gamen als het werk hun even allemaal te veel wordt. Dakkoepels Over het ontbreken van daglicht zullen de toekomstige gebruikers van het WeWork complex weinig te klagen hebben. Reinders heeft maar liefst 48 dakkoepels aangebracht om de toetreding van het daglicht tot diep in het drie verdieping tellende gebouw mogelijk te maken. De plattegrond van het gebouw is totaal veranderd. Sparingen zijn dichtgemetseld, nieuwe binnenwanden en glazen afscheidingen zijn opgetrokken; er is een grote glazen entree geplaatst, het trappenhuis is grondig aangepakt en overal is het tegelwerk vernieuwd. Wat gebleven is, is de installatietechniek; sterker nog, die is zichtbaar gemaakt tussen de verlaagde plafonds waarmee de renovatiearchitect het interieur een industriële look heeft gegeven.

5 Staalconstructie UvA-gebouw voorzien van brandwerende coating Brand is de nachtmerrie voor wie verantwoordelijk is voor de gebruikers van een gebouw. Vele regels moeten de veiligheid garanderen. Regels over compartimenteringen, vluchtwegen, gebruik van brandblussers, noodverlichting en verplichte ontruimingsoefeningen. Maar ook de constructie van het gebouw zelf moet veilig zijn. Reinders zorgt ervoor in het gebouw van de Universiteit van Amsterdam aan de Roeterstraat. Het is een arbeidsintensieve klus waarmee medewerkers van Reinders in het gebouw van de UvA al vele weken werken. Maar ook noodzakelijk. Want mocht er onverhoopt brand ontstaan in het enorme universiteitsgebouw dan mag de staalconstructie het op zijn minst 60 minuten uithouden. Want staal mag dan wel onbrandbaar zijn, als het maar heet genoeg wordt, bezwijken de dikste profielen. De constructie wordt daarom van een brandwerende coating voorzien. Ruimte voor ruimte worden de stalen liggers, de bout- of lasverbindingen en de kolommen minutieus in de verf gezet. Met de speciale brandwerende verf, een opschuimende coating is het mogelijk staalconstructies minimaal 60 minuten tegen bezwijken te beschermen. De werking van brandwerende verf berust op een chemische verandering bij hoge temperatuur, waardoor de dunne verflaag opschuimt tot een dikke isolerende laag die extreme hitte een poos tegenhoudt. Elk hoekje En alle verf moet met kwast en roller in elk hoekje, vaak op moeilijk bereikbare plaatsen worden aangebracht. Waarom zo moeilijk doen? De verf kan toch ook met een spuit worden aangebracht? In de nieuwbouw lukt dat prima, maar het aanbrengen van de brandwerende coating is onderdeel van een grootschalig onderhoudswerk. Sommige ruimten waar Reinders aan het werk is, zijn zelfs in gebruik. Tja, en dan moet het dus allemaal veel voorzichtiger. Elektrisch rijden steeds populairder bij Reinders Elektrisch rijden is in opkomst. In 2020 wil het Rijk elektrische auto's op de Nederlandse weg zien. Nu zijn dat er nog maar , waarvan ruim volledig elektrisch. De komende jaren wil de overheid elektrisch rijden echt door laten breken. Aan Reinders zal het niet liggen. In het wagenpark zijn tussen de conventionele auto s inmiddels drie elektrische auto s te vinden. Het begon met een elektrische scooter. Altijd handig wanneer iemand snel om een boodschap moet worden gestuurd. Maar intussen is de opvallende scooter niet meer het enige vervoermiddel waarmee medewerkers van Reinders zich op een milieuvriendelijke manier verplaatsen. De directie verplaatst zich in een Tesla, de bedrijfsleider rijdt een Mitsubishi Outlander en Bob Fenneman rijdt al weer een poosje in een Nissan env 200, een full electric bedrijfsbus. Lekker veel laadruimte en met een volle accu heeft de bus ruim voldoende actieradius om naar mijn klussen te rijden, tot ver buiten Amsterdam. En het rijdt voortreffelijk. Het is comfortabel, maar ook milieuvriendelijk. Want wanneer meer bedrijven en particulieren voor elektrisch rijden kiezen, daalt de uitstoot van kooldioxide aanzienlijk. Volgens TNO en CE Delft kan een volledig elektrische auto die op de gemiddelde Nederlandse elektriciteitsmix rijdt (opgewekt met gas, kolen en duurzame energie) voor circa 50 procent minder CO2-uitstoot zorgen. Laadpalen Om ervan verzekerd te zijn dat de accu s van de auto s altijd voldoende geladen zijn heeft Reinders twee laadpalen laten plaatsen. Voorlopig moet dat genoeg zijn, denkt directeur Cees Zonneveld. Wanneer we in de toekomst weer bedrijfsauto s moeten vervangen, kunnen we overwegen om nog meer elektrische auto s in het wagenpark op te nemen. Ik sluit zeker niet uit dat deze auto s nog maar het begin zijn te oordelen naar de positieve ervaringen. En dan zullen er ook wat laadpalen bij moeten komen.

6 Logistieke perikelen We vinden altijd wel een oplossing De voorbereiding van een renovatie in de Amsterdamse binnenstad vraagt vaak veel creativiteit en improvisatievermogen van de projectleiders. Dat ondervond Reinders opnieuw bij de verbouwing van een kantoor aan de Vijzelgracht. Bouwwerkzaamheden in binnensteden vormen wat betreft logistiek en organisatie doorgaans een stevige uitdaging voor de projectleiding. Voor de verbouwing van een vijf verdiepingen tellend kantoorpand aan de Vijzelgracht in Amsterdam was dat niet anders. De bovenste verdiepingen waren met hun krappe en gedateerde kantoorvertrekjes nauwelijks verhuurbaar. Om het kantoor aantrekkelijk te maken voor de verhuur heeft Reinders er een open, uitnodigende kantooromgeving van gemaakt. Daarvoor moest eerst wel het interieur volledig worden gestript. Maar waar plaats je aan de drukke Vijzelgracht de container voor het sloopmateriaal, zonder een verkeersgevaarlijke situatie te veroorzaken? En hoe voer je het materiaal vervolgens snel en efficiënt af met minimale overlast voor het drukke tram-, auto-, en fietsverkeer? Reinders bedacht een slimme oplossing. Op de verdiepingen waar het materiaal moest worden weggevoerd, hing een container aan een kraan voor het raam waarna deze rap werd volgegooid. Met inzet van eigen verkeersregelaars werden opstoppingen vermeden en gedurende een paar uurtjes was de klus in enkele ochtenden geklaard. Bekend Een groot voordeel is dat Reinders al vele jaren bekend is met het werken in de binnenstad, vertelt projectleider Jeroen van Doornik. We vinden altijd wel een oplossing, kennen de voorwaarden voor de vergunningen die nodig zijn en weten hoe we onze oplossing bij de gemeente moeten presenteren. Gemeenten eisen terecht van ons een soort draaiboek dat zo gedetailleerd mogelijk is uitgewerkt. Hoe laat wordt de kraan opgebouwd, hoe laat is hij weer weg, wie regelt het verkeer, op welke plaatsen staan ze precies? Het gaat om op het eerste oog onbelangrijke punten, maar de gemeente wil niets aan het toeval overlaten; dus we bereiden ons tot in de puntjes voor. Op die manier kan je efficiënt werken. De verbouwing van het kantoorpand is inmiddels al weer achter de rug. Elke verdieping heeft nieuwe toiletgroepen gekregen, de elektrische installatie is aangepast en uiteraard zit alles weer strak in de lak. De leidingen en kanalen van de installatietechniek zijn op alle verdiepingen in het zicht gehouden maar alles is matzwart gespoten, wat een fraai contrast vormt met de wanden. Door Reinders is het interieur onherkenbaar veranderd. Vijzelgracht De eigenaar kan weer met trots moderne kantoorruimte aanbieden.

7 Grote waardering van klanten en leveranciers voor Reinders Zowel leveranciers als klanten oordelen positief over hun relatie met Reinders. De waardering betreft met name de wijze waarop Reinders omgaat met de organisatie en de uitvoering van projecten. Ook de manier waarop er leiding wordt gegeven en de aandacht die Reinders heeft voor VGM-aspecten krijgt veel waardering van de relaties. Het blijkt allemaal uit onderzoek dat door TNO is uitgevoerd. Eerlijk is eerlijk, helemaal als een verrassing komt de uitslag van het onderzoek niet. Maar het is altijd goed te horen wanneer een gerenommeerd onderzoeksbureau de feiten objectief heeft vast weten te stellen. Klanten en leveranciers zijn een belangrijke bron van informatie voor bedrijven als Reinders, die voortdurend het beste uit de organisatie willen halen. De informatie levert een belangrijke bijdrage aan het inzicht in het functioneren van de eigen organisatie en vormt waardevolle input voor het verbeteringsproces. Vandaar een degelijk onderzoek. Vijzelgracht 51/55 Amsterdam Transparant Klanten die al langere of korte tijd met Reinders werken, zijn volgens de onderzoekers erg positief over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de klantgerichtheid en de afstemming van hun wensen en eisen. Bijzonder aardig zijn de aanvullende opmerkingen die de onderzoekers kregen wanneer zij naar de waardering van Reinders vroegen. Zoals Reinders is een transparant bedrijf en waardering over inzet van vaklieden, geen rommelaars of geen verdere opmerkingen behoudens te melden dan dat het bedrijf beschikt over een plezierig team van mensen. Kritiek Hebben leveranciers of klanten dan helemaal geen kritiek op Reinders? Zo mooi is het nu ook weer niet. Op sommige punten zou het een tikkeltje beter mogen. Zo duurde het naar de zin van een enkeling soms wat te lang voordat er op een aanvraag werd gereageerd. En een ander maakte de opmerking dat leidinggevenden soms moeilijk bereikbaar waren. Inderdaad wáren. Want de resultaten van het onderzoek vormden uiteraard aanleiding om de organisatie en de interne procesgang nog eens zorgvuldig tegen het licht te houden. En daarop volgend zijn maatregelen genomen die inmiddels tot de gewenste verbeteringen hebben geleid.

8 Nieuwe bedrijfssoftware draagt bij aan efficiëntere werkwijze en hogere servicegraad Reinders is sinds kort overgestapt op de bedrijfssoftware van Gilde. De implementatie van de software voor projectadministratie en financiële administratie is nog niet volledig maar nu al is duidelijk dat het gebruik vele voordelen met zich meebrengt. Deze zomer moeten we allemaal met de software werken, vertelt projectleider Jeroen van Doornik enthousiast. Van de projectadministratie en de financiële afwikkeling daaromheen, hebben we dan op elk moment een actueel beeld. Dat is niet alleen fijn voor ons, maar zeker zo prettig voor onze opdrachtgevers. We zien onmiddellijk op welke plaatsen en bij welke werkzaamheden er tijdens de uitvoering problemen in de planning kunnen ontstaan, op welke onderdelen bijsturing nodig is of waar een financiële overschrijding dreigt. De software zal het ons niet alleen veel makkelijker maken, maar het minimaliseert ook de kansen op fouten. We hebben geen gedoe meer met Excel-bestanden. Elke wijziging komt meteen terecht in de projectadministratie, facturering en nacalculatie. Efficiënter Ook de verwerking van de meldingen bij voorbeeld het mutatie-onderhoud kan nu efficiënter plaatsvinden. De software registreert alle binnenkomende meldingen en gebruikt de ingevoerde gegevens om een werkopdracht te maken. Op de werkbon staan alle essentiële gegevens zoals, het werk- en factuuradres, de opdracht en mee te nemen materialen. De monteur noteert op de bon de verbruikte materialen, werktijd en kilometers. Het werkopdrachtnummer is de boekingscode voor de administratie, zodat materialen en uren op het juiste project staan. Fouten zijn nagenoeg uitgesloten. Bovendien kunnen we de vragen van onze klanten meteen beantwoorden. Vroeger kon het gebeuren dat je in verschillende administraties op zoek moest. Met de koppeling van de projectadministratie en de financiële administratie is er meteen een antwoord. En zo hoort dat ook bij een servicegerichte organisatie. REINDERS BEDRIJVEN tt Melaniaweg 6, 1033 ST Amsterdam. Postbus 37101, 1030 AC Amsterdam. Telefoon (020)

Partner in brandbeveiliging

Partner in brandbeveiliging Partner in brandbeveiliging Brandveilig! Brand is de grootste nachtmerrie voor iedere ondernemer. Altebra zorgt dat u rustig kunt slapen! Wij leveren en onderhouden slimme sprinklerinstallaties om uw bedrijf

Nadere informatie

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft?

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Netwerkbedrijf Endinet, de werkgever met energie Maar liefst 416.000 klanten in Zuidoost Brabant krijgen via kabels en leidingen van Endinet stroom

Nadere informatie

41 december 2010. MAT Afbouw Zaltbommel. Ale van der Veen van Gerko Afbouw op het project Wave. MATinfo 1

41 december 2010. MAT Afbouw Zaltbommel. Ale van der Veen van Gerko Afbouw op het project Wave. MATinfo 1 MAT Afbouw Zaltbommel # 41 december 2010 Ale van der Veen van Gerko Afbouw op het project Wave #37 - januari 2009 Hotel Zwolle MATinfo 1 Ale van der Veen 26 jaar, lts, werken/leren als timmerman, bij MAT

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

Dit is een hippe en centrale plek om te ondernemen, helemaal 2016!

Dit is een hippe en centrale plek om te ondernemen, helemaal 2016! Dit is een hippe en centrale plek om te ondernemen, helemaal 2016! Kloveniersburgwal 131-I-achterzijde in Amsterdam -I-achterzijde De eerste indruk: Uitstraling is bijna onlosmakelijk verbonden aan ondernemen.

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

100% 90% winnaar. Dutch Health Tec Academy, Utrecht. Voor minder dan de helft van de nieuwbouwprijs, mooi onderwijsgebouw neergezet

100% 90% winnaar. Dutch Health Tec Academy, Utrecht. Voor minder dan de helft van de nieuwbouwprijs, mooi onderwijsgebouw neergezet Dutch Health Tec Academy, Utrecht 100% transformatie van leegstaande bedrijfshal met kantoor naar onderwijsgebouw en kenniscentrum 90% hergebruik van bestaand casco winnaar van de VGME Award 2011 Voor

Nadere informatie

Oosthavendijk p/m. Middelharnis. vanalphenmakelaardij.nl. Contact Bezoekadres Kaai 13 Middelharnis

Oosthavendijk p/m. Middelharnis. vanalphenmakelaardij.nl. Contact Bezoekadres Kaai 13 Middelharnis Bezoekadres Kaai 13 Contact 0187 476 555 info@vanalphenmakelaardij.nl vanalphenmakelaardij.nl Oosthavendijk 46 vanalphenmakelaardij.nl/aanbod/oosthavendijk-46-middelharnis/99 300 p/m Kenmerken Bouwjaar

Nadere informatie

9 M 5 ore than to 275

9 M 5 ore than to 275 5 More than to 275 275 95 to schiphol rijk am en de boeing avenue Inspirerend zaken doen Boeing Avenue 275 In de uitdagende werkomgeving van het parkachtige Schiphol-Rijk ligt het moderne en multifunctionele

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

Een binnenklimaat dat werkt Productieve werkomgeving met energiebesparende ventilatie

Een binnenklimaat dat werkt Productieve werkomgeving met energiebesparende ventilatie Een binnenklimaat dat werkt Productieve werkomgeving met energiebesparende ventilatie werken De ClimaRad Comfort Solution meet en regelt het binnenklimaat per ruimte, zonder dat uw medewerkers hier iets

Nadere informatie

Klussen in je woning

Klussen in je woning Klussen in je woning Je wilt je woning het liefst helemaal naar eigen wens inrichten. Die wensen zijn voor iedereen verschillend: de keuken uit breiden, een dakraam plaatsen of een schuurtje in de tuin.

Nadere informatie

Informatie voor huurders van Vidomes. Zelf klussen aan mijn woning. Wat mag? En hoe regel ik toestemming? Over eigen aanpassingen en verbouwingen

Informatie voor huurders van Vidomes. Zelf klussen aan mijn woning. Wat mag? En hoe regel ik toestemming? Over eigen aanpassingen en verbouwingen Informatie voor huurders van Vidomes Zelf klussen aan mijn woning. Wat mag? En hoe regel ik toestemming? Over eigen aanpassingen en verbouwingen Klussen in uw woning? Overleg met Vidomes! Droomt u wel

Nadere informatie

Klussen in uw woning

Klussen in uw woning Klussen in uw woning U wilt uw woning en alles wat daarbij hoort het liefst naar eigen wens inrichten. Die wensen kunnen heel verschillend zijn: de keuken uitbreiden, een dakraam aanbrengen of een schuurtje

Nadere informatie

BROUWTOREN CERESSTRAAT, BREDA

BROUWTOREN CERESSTRAAT, BREDA Object: Oppervlakte: Parkeren: Huurprijs: Huurtermijn: Bierbrouwerij De Drie Hoefijzers is één van de meest kenmerkende panden in Breda met een rijke historie. In dit monument was een belangrijke brouwerij

Nadere informatie

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De verantwoordelijkheid voor logistieke processen, kwaliteits-beheersing en planning komt steeds meer bij de aannemer te liggen. Wij, als coördinerend

Nadere informatie

De Nieuwe Kolk Assen. Bedrijfsruimten. In het culturele hart van Assen

De Nieuwe Kolk Assen. Bedrijfsruimten. In het culturele hart van Assen De Nieuwe Kolk Assen Bedrijfsruimten In het culturele hart van Assen 2 Actium, ondernemend in wonen Assen Stad in het groen Assen is de snelst groeiende stad van Noord-Nederland. De hoofdstad van de natuurrijke

Nadere informatie

De Nieuwe Kolk Assen. Bedrijfsruimten. In het culturele hart van Assen

De Nieuwe Kolk Assen. Bedrijfsruimten. In het culturele hart van Assen De Nieuwe Kolk Assen Bedrijfsruimten In het culturele hart van Assen Assen Stad in het groen Assen is de snelst groeiende stad van Noord-Nederland. De De Nieuwe Kolk is het culturele hart van Assen. Theater,

Nadere informatie

BATAVUSFABRIEK: markante uitstraling behouden, functie veranderd

BATAVUSFABRIEK: markante uitstraling behouden, functie veranderd BATAVUSFABRIEK: markante uitstraling behouden, functie veranderd Het is een pand met een markante uitstraling, dat ontegenzeggelijk bij de geschiedenis van Heerenveen hoort. In de voormalige fabriek van

Nadere informatie

BUREAUPRESENTATIE BUREAUPRESENTATIE 2015

BUREAUPRESENTATIE BUREAUPRESENTATIE 2015 BUREAUPRESENTATIE INHOUD 1. WIE IS MARGREET VAN DER HOEVEN ARCHITECTEN... 2. WERKWIJZE... 3. VISIE... 2. REFERENTIESLIJST... 2. REFERENTIES... 3. WAAROM MARGREET VAN DER HOEVEN ARCHITECTEN... WIE IS MARGREET

Nadere informatie

Nieuwe Kadekwartier Arnhem TE KOOP. Nieuwe Kadekwartier Arnhem

Nieuwe Kadekwartier Arnhem TE KOOP. Nieuwe Kadekwartier Arnhem Nieuwe Kadekwartier Arnhem TE KOOP Nieuwe Kadekwartier Arnhem ALGEMEEN Nieuwe Kadekwartier Een nieuwe woonwijk in wording! Links en rechts van de recent vernieuwde Westervoortsedijk verrijst de komende

Nadere informatie

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Vaardige en ervaren handen Onderhoud kasteel Huis Doorn Nieuwe houten kap grachtenpand Blaauwlakenblok, Amsterdam Antwoord op úw vraag

Nadere informatie

WAT MAAKT EEN ONDERNEMER GELUKKIG? NOU, GELD IN ELK GEVAL NIET

WAT MAAKT EEN ONDERNEMER GELUKKIG? NOU, GELD IN ELK GEVAL NIET TEKST: JUDITH KATZ, KARIN BOJORGE ILLUSTRATIE EN INFOGRAPHICS: MAREN BRUIN FORUM-ONDERZOEK WAT MAAKT EEN ONDERNEMER GELUKKIG? NOU, GELD IN ELK GEVAL NIET Wat vinden ondernemers nou het leukste aan het

Nadere informatie

EV LADEN. voor bedrijven. efficiënt en gemakkelijk laden bij bedrijven, voor werknemers en bezoekers

EV LADEN. voor bedrijven. efficiënt en gemakkelijk laden bij bedrijven, voor werknemers en bezoekers EV LADEN voor bedrijven efficiënt en gemakkelijk laden bij bedrijven, voor werknemers en bezoekers EV-laden voor BEDRIJVEN Om een unieke werkomgeving te creëren en te behouden, kijkt u altijd uit naar

Nadere informatie

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Green Cleaning Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Waarom green? Green is bij ons meer dan groen het staat voor duurzaam. HECTAS hecht nadrukkelijk veel waarde

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

Namens onze opdrachtgever kunnen wij u geheel vrijblijvend de navolgende kantooretage te huur aanbieden. Breda, Neerloopweg 23

Namens onze opdrachtgever kunnen wij u geheel vrijblijvend de navolgende kantooretage te huur aanbieden. Breda, Neerloopweg 23 PRINSENKADE 3 4811 VB BREDA FAX 076-5142788 TELEFOON 076-5220600 www.vanopstalgroep.nl bedrijfsobjekten.breda@vanopstalgroep.nl datum postmerk Geachte dames en heren, OBJECT NR. SOORT PLAATS AANBIEDING

Nadere informatie

onderneemt maatschappelijk verantwoord

onderneemt maatschappelijk verantwoord onderneemt maatschappelijk verantwoord www.coffeefresh.nl Coffee Fresh investeert in MVO Koffie is tegenwoordig meer dan zomaar een kopje koffie. Het is een beleving waarbij wij u nét dat beetje meer bieden.

Nadere informatie

100 WATT. James Wattstraat 100 Amsterdam. Te huur: Duurzame kantoorruimte 629 m² per verdieping Deelverhuur mogelijk vanaf 315 m²

100 WATT. James Wattstraat 100 Amsterdam. Te huur: Duurzame kantoorruimte 629 m² per verdieping Deelverhuur mogelijk vanaf 315 m² V R I J B L I J V E N D E P R O J E C T I N F O R M A T I E 100 WATT James Wattstraat 100 Amsterdam Te huur: Duurzame kantoorruimte 629 m² per Deelverhuur mogelijk vanaf 315 m² Herengracht 468 1017CA Amsterdam

Nadere informatie

KWARTAALMONITOR JULI Omzetontwikkeling van freelancers en flexwerkers in Nederland

KWARTAALMONITOR JULI Omzetontwikkeling van freelancers en flexwerkers in Nederland KWARTAALMONITOR JULI 2017 Omzetontwikkeling van freelancers en flexwerkers in Nederland Inhoud 3 HERSTELLENDE MARKT HUNKERT NAAR HERZIENINGEN 4 FREELANCERS EN FLEXWERKERS ONVERMINDERD POPULAIR 5 JONGE

Nadere informatie

Dit is een hippe en centrale plek om te ondernemen, helemaal 2016!

Dit is een hippe en centrale plek om te ondernemen, helemaal 2016! Dit is een hippe en centrale plek om te ondernemen, helemaal 2016! Kloveniersburgwal 131 in Amsterdam Kloveniersburgwal 131 Hedendaags werkcomfort, industriële uitstaling, recentelijk gerenoveerd, zeer

Nadere informatie

COLLIERS INTERNATIONAL OFFICE REVIEW 2014

COLLIERS INTERNATIONAL OFFICE REVIEW 2014 1 Kosten, bereikbaarheid, aantal parkeerplaatsen en het imago van het bedrijf zijn veelal de factoren die vastgoedbeslissers bij de keuze voor een kantoorpand meenemen en het zijn allemaal factoren die

Nadere informatie

Renovatie Transport logistiek industrie

Renovatie Transport logistiek industrie Renovatie Transport logistiek industrie WWW.VOORTMANDAKENWAND.NL 01 introductie Er kunnen diverse redenen zijn om het dak en de wanden (gebouwschil) van bestaande bedrijfsruimtes te herstellen en/of te

Nadere informatie

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje Woningaanpassingen volgens het boekje Soms wilt u uw woning aan uw eigen smaak aanpassen. Plicht Getrouw doet daar niet moeilijk over. Wanneer handige doe-het-zelvers verbeteringen willen aanbrengen of

Nadere informatie

Aan de Schrans in Leeuwarden is één van de meest opvallende orthodontiepraktijken. van Noord-Nederland gevestigd. Daarin werkt

Aan de Schrans in Leeuwarden is één van de meest opvallende orthodontiepraktijken. van Noord-Nederland gevestigd. Daarin werkt Aan de Schrans in Leeuwarden is één van de meest opvallende orthodontiepraktijken van Noord-Nederland gevestigd. Daarin werkt orthodontist Daniël van der Meulen samen met veertien assistentes intensief

Nadere informatie

Is een uitgave van het Bedrijfschap Afbouw. 73 e jaargang nr.5 2010, september / oktober, verschijnt 1x in de twee maanden. Informatie over: Afbouw

Is een uitgave van het Bedrijfschap Afbouw. 73 e jaargang nr.5 2010, september / oktober, verschijnt 1x in de twee maanden. Informatie over: Afbouw Is een uitgave van het Bedrijfschap Afbouw. 73 e jaargang nr.5 2010, september / oktober, verschijnt 1x in de twee maanden. Informatie over: Afbouw en afwerking in de nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Nadere informatie

Lensvelt de Architect Interieurprijs 2006 / Hanzesociëteit, Groningen. Hanzesociëteit, Groningen

Lensvelt de Architect Interieurprijs 2006 / Hanzesociëteit, Groningen. Hanzesociëteit, Groningen Lensvelt de Architect Interieurprijs 006 / Hanzesociëteit, Groningen Hanzesociëteit, Groningen Lensvelt de Architect Interieurprijs 006 / Hanzesociëteit, Groningen Projectinformatie Hanzesociëteit Locatie

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS PREFAB BADKAMERS De prefab badkamer wint snel terrein in de bouwwereld. Geen wonder, want de prefab badkamer is een kwaliteit product dat de functionaliteit en de uitstraling

Nadere informatie

Margrietstraat 14 16 Waalwijk

Margrietstraat 14 16 Waalwijk Margrietstraat 14 16 Waalwijk Margrietstraat 14-16 Waalwijk Dit unieke object biedt de ideale combinatie van luxueus wonen op de eerste verdieping met representatieve kantoorruimte op de begane grond.

Nadere informatie

Nieuwe functies zijn ontstaan door minimumwaarden voor functies (of elementen daaruit) uit Neufert met elkaar te samen te voegen, en dat geheel 2.

Nieuwe functies zijn ontstaan door minimumwaarden voor functies (of elementen daaruit) uit Neufert met elkaar te samen te voegen, en dat geheel 2. Hoe kan ik luxegevoel inzetten als leidraad voor de plattegronden van hotelkamers? Door functies / voorzieningen te formuleren, en volgens heersende standaarden daarvoor ruimtes, en de relatie daartussen

Nadere informatie

aurostep plus zonneboiler

aurostep plus zonneboiler aurostep plus zonneboiler Veel warm water dankzij zonne-energie 01-09 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Meer comfort terwijl u energie bespaart Duurzaam verzekerd van veel warm water Open de

Nadere informatie

Van Swaay Aangenaam. Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay. Projectontwikkeling. Groot- & Utiliteitsbouw.

Van Swaay Aangenaam. Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay. Projectontwikkeling. Groot- & Utiliteitsbouw. Van Swaay Aangenaam Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay Van Swaay is een aannemingsbedrijf en projectontwikkelaar met stevige roots in Wageningen. Onze activiteiten richten zich voornamelijk

Nadere informatie

STADKAMER ZWOLLE: NIEUWE TREKPLEISTER VOOR DE BINNENSTAD

STADKAMER ZWOLLE: NIEUWE TREKPLEISTER VOOR DE BINNENSTAD Foto: Arthur Meerloo STADKAMER ZWOLLE: NIEUWE TREKPLEISTER VOOR DE BINNENSTAD Zwolle is een prachtig cultureel gebouw net buiten het stadscentrum rijker én een publiekstrekker voor het centrum. Daar waar

Nadere informatie

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, tips en handige weetjes op het gebeid van duurzaamheid en vooral wat ook zelf kunt doen.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, tips en handige weetjes op het gebeid van duurzaamheid en vooral wat ook zelf kunt doen. Investeren in duurzaamheid In de samenleving is er steeds meer aandacht voor duurzaamheid en energiebesparing. We gaan de komende jaren actief inzetten op duurzaam beheren. Energiezuinig wonen. Niet alleen

Nadere informatie

GENERAAL VETTERSTRAAT AMSTERDAM

GENERAAL VETTERSTRAAT AMSTERDAM GENERAAL VETTERSTRAAT AMSTERDAM www.generaalvetterstraatong.nl Omschrijving OBJECT Deze spectaculaire nieuwbouw ontwikkelingvan ca 4.400 m² heeft door de eenvoudige vormgeving en sterke verticale belijning

Nadere informatie

Specialist. waliteit. op het gebied van vastgoed en onderhoud. kwaliteit-schildersgroep.nl. schildersgroep

Specialist. waliteit. op het gebied van vastgoed en onderhoud. kwaliteit-schildersgroep.nl. schildersgroep Specialist op het gebied van vastgoed en onderhoud k-.nl Inleiding K Schildersgroep gevestigd te Hoorn is een gerenommeerd schildersbedrijf met tientallen jaren ervaring. Bij ons staan klantvriendelijkheid

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: Ron Boeren Schilderwerken

Bedrijfsnaam: Ron Boeren Schilderwerken Editie: september 2012 Veveo Views zijn interviews die zijn opgesteld m.b.v. van vaste vraagstellingen. Deze interviews zullen landelijk plaats gaan vinden, in samenwerking met de eindgebruikers. Veveo

Nadere informatie

TOTAL COST OF OWNERSHIP

TOTAL COST OF OWNERSHIP Nieuwe perspectieven op TOTAL COST OF OWNERSHIP INTELLIGENT BUILDING SPECIALS Investeren in comfort en energiebesparing loont Ondernemingen en overheidsorganisaties zijn zich er steeds meer van bewust

Nadere informatie

LADEN OP WERK. efficiënt en gemakkelijk laden bij bedrijven, voor werknemers en bezoekers. EVB_Offices.indd 1 07/09/15 14:22

LADEN OP WERK. efficiënt en gemakkelijk laden bij bedrijven, voor werknemers en bezoekers. EVB_Offices.indd 1 07/09/15 14:22 LADEN OP WERK efficiënt en gemakkelijk laden bij bedrijven, voor werknemers en bezoekers EVB_Offices.indd 1 07/09/15 14:22 RESERVED PARKING Om een unieke werkomgeving te creëren en te behouden, kijkt u

Nadere informatie

Proposities voor Comfortabel leven

Proposities voor Comfortabel leven Proposities voor Comfortabel leven Concrete concepten voor installateurs en andere partijen in de markt Juni 2012 1 De zeven proposities voor comfortabel leven in één oogopslag 2 3 Patrick en Jolanda zijn

Nadere informatie

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen Even voorstellen. Dé bus. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen we er geen genoeg van krijgen. Het onderstreept dat we doen wat we beloven en

Nadere informatie

Te huur Coolse Poort. Coolsingel 139, Rotterdam

Te huur Coolse Poort. Coolsingel 139, Rotterdam Te huur Coolse Poort Coolsingel 139, Rotterdam Markant kantoorgebouw In het hart van Rotterdam 3 verdiepingen van elk c irca 1.420 m² www.dtz.nl Coolse Poort is een markant kantoorgebouw, midden in het

Nadere informatie

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen.

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen. ManuPro Vastgoedonderhoud in professionele handen. Vastgoedonderhoud in professionele handen... Vastgoed bezitten en beheren is één, het bouwkundig in topconditie houden van gebouwen is een ander verhaal.

Nadere informatie

FixPlan voor installaties

FixPlan voor installaties FixPlan voor installaties Installatietechniek FixPlan installatietechniek is een creatieve en innovatieve partner die technische installaties ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheert op het gebied

Nadere informatie

JHK Architecten DE BLEEK 1

JHK Architecten DE BLEEK 1 JHK Architecten DE BLEEK 1 Colofon De Waal Beheer O.G. Euclideslaan 2 3584 BN UTRECHT 030-266 14 24 www.dewaalbeheer.nl JHK Architecten JHK Architecten Hondiuslaan 44 3502 GH Utrecht 030-2964060 www.jhk.nl

Nadere informatie

Kijk eens goed naar uw voordeur.

Kijk eens goed naar uw voordeur. Kijk eens goed naar uw voordeur. En vergelijk uw deur met een veiligheidsdeur van Daloc. Inbraakveilig Door de solide, stalen constructie is het voor inbrekers praktisch onmogelijk om binnen te komen.

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

INZICHT. Energieneutraal Flevogebouw. Nieuwe site Metaglas. Glazen winkelunits Utrecht Centraal. Uitgave 2 2013

INZICHT. Energieneutraal Flevogebouw. Nieuwe site Metaglas. Glazen winkelunits Utrecht Centraal. Uitgave 2 2013 Uitgave 2 2013 INZICHT Energieneutraal Flevogebouw Nieuwe site Metaglas Glazen winkelunits Utrecht Centraal Energieneutraal kantoor in monumentaal Flevogebouw Mede door de isolerende achterzetramen is

Nadere informatie

Het is een pand met een markante uitstraling, dat ontegenzeggelijk bij de geschiedenis van. Heerenveen hoort. In de voormalige fabriek

Het is een pand met een markante uitstraling, dat ontegenzeggelijk bij de geschiedenis van. Heerenveen hoort. In de voormalige fabriek Het is een pand met een markante uitstraling, dat ontegenzeggelijk bij de geschiedenis van Heerenveen hoort. In de voormalige fabriek van fietsenfabrikant Batavus aan de Parallelweg trekken binnenkort

Nadere informatie

employabilityscan Vul de employabilityscan in op Impuls Intranet Op de employabilityscan krijg je automatisch feedback.

employabilityscan Vul de employabilityscan in op Impuls Intranet Op de employabilityscan krijg je automatisch feedback. employabilityscan Vul de employabilityscan in op Impuls Intranet Op de employabilityscan krijg je automatisch feedback. Print de feedback uit en doe die achter dit tabblad. Maak op basis van de feedback

Nadere informatie

Echt thuis. Ondernemingsplan 2011-2015

Echt thuis. Ondernemingsplan 2011-2015 Echt thuis Ondernemingsplan 2011-2015 2 INLEIDING Mooiland is een woningcorporatie met circa 27.000 woningen verspreid over ruim 150 gemeenten in heel Nederland. Daarmee zijn wij een van de twintig grootste

Nadere informatie

Informatie. Silliciumweg 21 & 23 te Amersfoort. Ateliergebouw De Birkt

Informatie. Silliciumweg 21 & 23 te Amersfoort. Ateliergebouw De Birkt Informatie Silliciumweg 21 & 23 te Amersfoort Ateliergebouw De Birkt In deze brochure Pagina 3 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina

Nadere informatie

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Lichtgewicht met een massief karakter U kent als geen ander het belang van een comfortabele binnenruimte. En u weet als geen ander hoe u

Nadere informatie

Partner in resultaat gericht vastgoed onderhoud

Partner in resultaat gericht vastgoed onderhoud Partner in resultaat gericht vastgoed onderhoud Etro Vastgoedzorg...partner in resultaatgericht vastgoedonderhoud Vakmanschap en een strakke organisatie zijn de stabiele pijlers onder ons bedrijf. Met

Nadere informatie

STICKY STORY ZO MAAK JE EEN PITCH DIE BLIJFT HANGEN

STICKY STORY ZO MAAK JE EEN PITCH DIE BLIJFT HANGEN STICKY STORY ZO MAAK JE EEN PITCH DIE BLIJFT HANGEN Je zelf presenteren. Ook wel eens druk geweest met het maken van een pitch? Of zelfs meerdere voor verschillende situaties? We weten allemaal dat dit

Nadere informatie

WERK. plezier. Schootense Dreef 31 HELMOND Prijs op aanvraag. bedrijfsruimtehelmond.nl. begint bij Broeckx makelaars

WERK. plezier. Schootense Dreef 31 HELMOND Prijs op aanvraag. bedrijfsruimtehelmond.nl. begint bij Broeckx makelaars WERK plezier begint bij Broeckx makelaars Schootense Dreef 31 HELMOND Prijs op aanvraag bedrijfsruimtehelmond.nl 0492 549 055 - helmond@woonplezier.nl Beschrijving Groot Schooten is gelegen aan de West

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE KANTOORRUIMTE DE LAIRESSESTRAAT 117 AMSTERDAM OUD ZUID

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE KANTOORRUIMTE DE LAIRESSESTRAAT 117 AMSTERDAM OUD ZUID VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE KANTOORRUIMTE DE LAIRESSESTRAAT 117 AMSTERDAM OUD ZUID Voor nadere informatie of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met de heer M. Den Hertog van ons kantoor

Nadere informatie

Te huur 'Bentinck Huis' Lange Voorhout 7, Den Haag

Te huur 'Bentinck Huis' Lange Voorhout 7, Den Haag Te huur 'Bentinck Huis' Lange Voorhout 7, Den Haag Circa 6.000 m ² kantoorruimte 52 parkeerplaatsen in parkeergarage Historisch centrum nabij het Binnenhof www.dtz.nl Het betreft een klassiek monumentaal

Nadere informatie

Utiliteitsconcept 'make it easy' FIB Flexibele Installatie Box

Utiliteitsconcept 'make it easy' FIB Flexibele Installatie Box Utiliteitsconcept 'make it easy' FIB Flexibele Installatie Box Theben oplossingen per stramien 2 Utiliteitsconcept 'make it easy' Uw partner, als het om snel en slim installeren gaat Opdrachtgevers, investeerders

Nadere informatie

Vraagstelling. 3. Hoe ga je met elkaar aan het werk; welke vaardigheden en competenties zijn nodig?

Vraagstelling. 3. Hoe ga je met elkaar aan het werk; welke vaardigheden en competenties zijn nodig? Vraagstelling 1. Wat vragen opdrachtgevers en gebruikers werkelijk en hoe kunnen aanbieders kansen pakken door hun dromen waar te maken? 2. Hoe ontstaat een win-win situatie door gebruik te maken van elkaars

Nadere informatie

Itho centrale ventilatieunit CVE ECO-fan 2. Voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Itho centrale ventilatieunit CVE ECO-fan 2. Voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Itho centrale ventilatieunit CVE ECO-fan 2 Voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Energiezuinig door toepassing gelijkstroommotoren. Een Centrale Ventilatie-Eenheid die ruim 83% minder energie

Nadere informatie

Interieur kantoorruimte te Tubbergen

Interieur kantoorruimte te Tubbergen Interieur kantoorruimte te Tubbergen Projectnummer: 09-292 Deze kantoorruimte staat aan de rand van het industrieterrein in Tubbergen. De indeling van deze kantoorruimte is zorgvuldig ontworpen naar de

Nadere informatie

Te koop. A18 Bedrijvenpark, Wehl. Kavels op maat Zichtlocatie aan de A18 Bedrijven t/m milieucat. 4.2 toegestaan. www.dtz.nl

Te koop. A18 Bedrijvenpark, Wehl. Kavels op maat Zichtlocatie aan de A18 Bedrijven t/m milieucat. 4.2 toegestaan. www.dtz.nl A18 Bedrijvenpark, Wehl Kavels op maat Zichtlocatie aan de A18 Bedrijven t/m milieucat. 4.2 toegestaan www.dtz.nl Het A18 Bedrijvenpark is een modern duurzaam bedrijventerrein met unieke mogelijkheden

Nadere informatie

Een duurzame boodschap. Duurzaamheidsbeleid en resultaten over 2013

Een duurzame boodschap. Duurzaamheidsbeleid en resultaten over 2013 Een duurzame boodschap Duurzaamheidsbeleid en resultaten over 2013 Een duurzame koers als familiebedrijf Jumbo is een echt familiebedrijf, dat middenin de samenleving staat. Daar zijn we trots op. Een

Nadere informatie

VOORAANSTAAND KANTOOR, BUITENGEWOON GELEGEN. Uw kantoor in UFTC?

VOORAANSTAAND KANTOOR, BUITENGEWOON GELEGEN. Uw kantoor in UFTC? VOORAANSTAAND KANTOOR, BUITENGEWOON GELEGEN Uw kantoor in UFTC? Bent u een van de nieuwe buren van Meeùs of Equens? Te huur: kantoorruimte in Utrecht Financial Trade Center (UFTC). Op zoek naar een kwalitatieve

Nadere informatie

WERKEN 3.0. Voordelen van werken 3.0

WERKEN 3.0. Voordelen van werken 3.0 WERKEN 3.0 Het Nieuwe Werken Aangeboden door HKA Voordelen van werken 3.0 Werken van 09:00 tot 17:00 doen de meeste mensen al niet meer. We leven wereldwijd in een 24 uur economie die continu verandert.

Nadere informatie

Woonoppervlakte 82 m 2 Vraagprijs 188.500,- kosten koper TE KOOP. Wijnbrugstraat 64 Rotterdam

Woonoppervlakte 82 m 2 Vraagprijs 188.500,- kosten koper TE KOOP. Wijnbrugstraat 64 Rotterdam Woonoppervlakte 82 m 2 Vraagprijs 188.500,- kosten koper TE KOOP Wijnbrugstraat 64 Rotterdam ALGEMEEN INDELING Op de 3e verdieping van de prestigieuze toren 'The Red Apple' gelegen fraai en modern afgewerkt

Nadere informatie

Remeha Aquanta. De luxe van een 5-sterren hotel bij u thuis

Remeha Aquanta. De luxe van een 5-sterren hotel bij u thuis Remeha Aquanta De luxe van een 5-sterren hotel bij u thuis Altijd en overal snel een royale hoeveelheid warm water Remeha Aquanta De Remeha Aquanta is de nieuwste innovatie op het gebied van verwarming

Nadere informatie

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Volop aangename warmte in huis tijdens de winter

Nadere informatie

NUL-OP- DE-METER. FidesWonen maakt uw huis weer als nieuw Comfortabel & duurzaam

NUL-OP- DE-METER. FidesWonen maakt uw huis weer als nieuw Comfortabel & duurzaam NUL-OP- DE-METER FidesWonen maakt uw huis weer als nieuw Comfortabel & duurzaam IEDEREEN OP GOEREE-OVERFLAKKEE VERDIENT EEN VEILIG, COMFORTABEL, DUURZAAM EN BETAALBAAR HUIS. Dat geldt natuurlijk ook voor

Nadere informatie

Breijer weet de weg en de risico s van RET

Breijer weet de weg en de risico s van RET Breijer weet de weg en de risico s van RET Breijer verzorgde onlangs voor de RET de revitalisering van het metrostation Kralingse Zoom. Samen met RET werd een sterk bouwteam gevormd dat ervoor zorgde dat

Nadere informatie

Direct te betrekken. Ideaal voor ZZP ers en kleine bedrijven. Naujoks Verhuur. Informatiefolder per 21 november 2016

Direct te betrekken. Ideaal voor ZZP ers en kleine bedrijven. Naujoks Verhuur. Informatiefolder per 21 november 2016 Informatiefolder per 21 november 2016 Naujoks Verhuur M K B b e d r i j f s r u i m t e s M U L T I F U N C T I O N E L E B E D R I J F S R U I M T E Tel : 06-11537906 Info@hurenbedrijfsruimte.nl www.hurenbedrijfsruimte.nl

Nadere informatie

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen.

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen. Bilthovens Bouwbedrijf LARENSTEIN Verbouw Samen bouwen onder één dak Onderhoud Renovatie Nieuwbouw Badkamers Keukens Dakkapellen Dakramen www.bouwbedrijflarenstein.nl Over Bilthovens bouwbedrijf Larenstein

Nadere informatie

Bedrijventerrein Meerpaal. Ruimte en kwaliteit aan de rand van Houten. Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten

Bedrijventerrein Meerpaal. Ruimte en kwaliteit aan de rand van Houten. Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten Bedrijventerrein Meerpaal Ruimte en kwaliteit aan de rand van Houten Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten Kwaliteiten Meerpaal Directe aansluiting op A27 Goede infrastructuur op het terrein Hoogwaardige

Nadere informatie

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen?

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Resultaten enquête Little People Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Via internet Via kennissen/vrienden/bekenden Anders nl. 33% 24% 43% Anders nl. Via directeur Paesacker Advertentie krant Via

Nadere informatie

3 S1 5. situatie sloop

3 S1 5. situatie sloop S2 3 S1 5 1 S2 3 S1 5 1 situatie sloop sport mensa 5 studenten huisvesting studenten huisvesting 1 situatie na sloop nieuwbouw tbv. afbakening plein sport mensa 5 studenten huisvesting studenten huisvesting

Nadere informatie

T E H U U R Stationsstraat 31E Maarheeze

T E H U U R Stationsstraat 31E Maarheeze Stationsstraat 31 E - Maarheeze Landelijk wonen met allure! Dat kan in het moderne appartementencomplex De Baronie, gelegen in het hart van Maarheeze. Dit complex is gebouwd in 2005 en heeft een fraaie

Nadere informatie

Gastheer of -vrouw...

Gastheer of -vrouw... Gastheer of -vrouw...... voor de museum balie en museumwinkel Dit biedt : Als vrijwilliger van werkt u in Als gastheer of vrouw ontvangt u de bezoekers in de museumwinkel en geeft hun informatie over het

Nadere informatie

GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ

GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ Bent u ondernemer en hebt u hart voor makelaardij? Dan is HouseHunting op zoek naar u! Voor uitbreiding van onze snel groeiende franchiseketen

Nadere informatie

JAARMONITOR 2014 JANUARI Ontwikkelingen rondom freelancers in Nederland

JAARMONITOR 2014 JANUARI Ontwikkelingen rondom freelancers in Nederland JAARMONITOR 2014 JANUARI 2015 Ontwikkelingen rondom freelancers in Nederland Inhoud 3 2015 WORDT EEN MOOI JAAR VOOR FREELANCERS! 4 NEDERLANDSE FREELANCERS HEBBEN EEN GOED 2014 GEDRAAID 5 FREELANCERS SLUITEN

Nadere informatie

project: OUTstee UMBAarchitecten

project: OUTstee UMBAarchitecten project: Twee aan elkaar geschakelde garages bij een Rotterdamse woning zijn door een grondige renovatie en een bestem bestem mingswijziging getransformeerd tot logeerverblijf. Door het gebruik van minimaal,

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Bahialaan 100 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Bahialaan 100 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Bahialaan 100 te Rotterdam Omschrijving pand Flexibele kantoorruimte huren op een toplocatie in Rotterdam? Pal naast A16, op 5 min. lopen van de metro en volop parkeergelegenheid.

Nadere informatie

Renovatie Chrysalis Den Bosch

Renovatie Chrysalis Den Bosch Renovatie Chrysalis Den Bosch Renovatie Chrysalis Den Bosch Concept Een duurzame ontwikkeling Het voormalige Essent 3 gebouw aan de Koningsweg in Den Bosch maakt een verouderde indruk. In een competitie

Nadere informatie

Te huur: monumentaal kantoorpand. Ceintuurbaan 2, Harderwijk - Gebouw 100

Te huur: monumentaal kantoorpand. Ceintuurbaan 2, Harderwijk - Gebouw 100 Te huur: monumentaal kantoorpand Ceintuurbaan 2, Harderwijk - Gebouw 100 Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2, Harderwijk Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor

Nadere informatie

USG People gaat totaal integraal

USG People gaat totaal integraal USG People gaat totaal integraal Een hoofdkantoor met zo'n 500 medewerkers. En een kleine 250 vestigingen in het land. USG People had voor de servicing, het onderhoud en het beheer van al die panden nog

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

Eersel, Meerheide

Eersel, Meerheide TE HUUR Europalaan 79a, 5531 BG BLADEL 0497 380103 www.roijmans.nl REPRESENTATIEF BEDRIJFSPAND OP PERFECTE LOCATIE NABIJ A67! Eersel, Meerheide 294 296 PRACHTIG MULTIFUNCTIONEEL NIEUWBOUW BEDRIJFSPAND

Nadere informatie

j o r r i t s m a b o u w. n l

j o r r i t s m a b o u w. n l jorritsmabouw.nl Sinds 1880 de bouw meester Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880, toen Johannes Jorritsma zijn

Nadere informatie

Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek

Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek BIJLAGE 2 Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek Beschrijving van varianten De Cichoreifabriek bestaat constructief uit een vloer, verdieping en kapconstructie die een onlosmakelijke verbinding met elkaar

Nadere informatie

8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS

8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS 8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS DE POL TE LOSSER Alfred Marshallstraat 1 Postbus 572 7550 AN Hengelo Telefoon (074) 255 68 88 Fax (074) 291 85 21 www.bedrijfsunits.com projectontwikkeling Inhoud Inleiding

Nadere informatie