Beste ouders en verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders en verzorgers,"

Transcriptie

1 Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, Deze nieuwsbrief luidt alweer de laatste periode van het schooljaar in. Een periode volop met leuke activiteiten en afsluitingen. Hierdoor zullen er hier en daar wat verschuivingen zijn in het programma. Ook het boekenruilen schuift hierdoor naar andere weken, omdat we anders steeds op vrije dagen uitkomen. De komende periode zal ook gebruikt worden om het onderzoek naar de toekomst van het onderwijs in Beetsterzwaag te houden. Wilt u van dag tot zien wat ons op school allemaal bezighoudt dan kunt u ons volgen via: Voor op de kalender Mei: 9, 23 Boekenruil 11 Luizencontrole 23 Kijkdag Frieschepalen 1t/m 8 Meivakantie 16 Pinkstermaandag Juni: 6, 20 Boekenruil 9 Vrij ivm Studiewerkdag team 10 t/m 13 Vrij weekend (extra dag!) 27 t/m 30 Contactgesprekken Juli: 4 Boekenruil 15 Start zomervakantie Project prehistorie/koningsdag/dinosauriërs Op 11 april zijn we met veel kabaal van start gegaan met het project prehistorie. Alle kinderen en hun ouders werden s morgens uitgenodigd om mee te doen aan de oer roffel. Dit ter voorbereiding op Koningsdag waar onze school met een wagen in dit thema meedoet. In de weken tot Koningsdag werd er in alle groepen hard gewerkt aan het thema en leerden we heel veel over hoe de wereld er in die tijd uitzag, maar ook over hoe de dieren in die tijd leefden en dat er nog geen mensen waren. Er werd, met ondersteuning van Atelier Majeur, gedanst, geknutseld en gezongen over deze periode. Het project werd maandag afgesloten met een mooie tentoonstelling op school. Maar de superafsluiting is natuurlijk de prachtige versierde wagen van de Trime. Een kunstwerk waar vele ouders uren van hun vrije tijd in gestoken hebben, om ook dit jaar weer met iets unieks voor de dag te komen. Van de wagen nu echter nog geen foto, want anders is de verrassing er natuurlijk af.

2 Op stap met de onderbouw Onze onderbouw gaat wekelijks Volg ons op even op stap. Even met elkaar kijken facbook!! bij de graafwerkzaamheden aan de overkant, kijken of de ooievaars alweer op het nest zitten. Observeren of de bomen al blaadjes krijgen, de tulpen boven komen, de lammetjes groeien, pannenkoeken bakken voor en eten met de bewoners van Ikehiem of. naar de tandarts. Van zo n uitstapje naar de tandarts kun je namelijk veel leren. De tandarts neemt alle tijd om alles te laten zien en uit te leggen. Al deze activiteiten worden op school weer verwerkt in de werkhoeken in de klas. Zo hadden we de laatste periode een heuse tandartspraktijk in de klas, met spiegeltjes, handschoenen en tandartsjasje. Hier werd de ene na de andere patiënt nagekeken op gaatjes, tanden en kiezen geteld en gekeken of er goed gepoetst was. In april zijn de kinderen overgestapt op de natuur in het voorjaar. Er werden tulpen geschilderd en één van de kinderen bracht een pot kikkerdril mee. Wekenlang konden we toen van dag tot dag volgen hoe de zwarte stipjes langzamerhand veranderden in streepjes en daarna als visjes rond zwommen in het aquarium, waarna ze pootjes kregen en konden gaan springen als echte kikkers.

3 Himmelwike Ieder jaar helpen de kinderen van de Trime, in het kader van goed burgerschap, mee om Beetsterzwaag schoon te houden. Dit jaar werden we gevraagd om de Himmelwike als school te openen. Wethouder Rob Jonkman kwam langs om deze start met de kinderen mee te maken. De Himmelwike begon dit keer met een estafettespel, waarbij kinderen van groep 5 t/m 8 (en de wethouder) zo snel mogelijk batterijen moesten overbrengen van container naar container. Daarna gingen de kinderen, voorzien van hesjes, handschoenen en stokken in groepjes het dorp in om dit afvalvrij te maken. Na een aantal uren was er veel zwerfafval verzameld en zag Beetsterzwaag er weer perfect uit. Schoolfruit Afgelopen week kwam er een einde aan de leveringen van schoolfruit. Op dit moment beraadt de medezeggenschapsraad zich op de ingeleverde enquêteformulieren en de informatie die dat oplevert. Op basis daarvan komt de MR binnenkort met een advies voor schoolbeleid ten aanzien van de pauzehap. Zodra hierover meer bekend is brengen we iedereen op de hoogte. Nieuwe leerlingen Na de meivakantie mogen we in groep 1, 3 en 6 nieuwe leerlingen verwelkomen. Femke, Feline en Erik zullen dan op de Trime starten in verband met verhuizing naar het Folkertslân in Beetsterzwaag. Wij wensen hen een hele fijne tijd toe op de Trime.

4 Meedenken door ouders Op de ouderbijeenkomst die in februari gehouden is over de toekomst van de Trime kwamen vele tips en gedachten ten aanzien van de toekomst en nieuwbouw van de school naar voren. Ook in de weken daarna zijn er nog veel opmerkingen toegevoegd aan de groene flappen die bij de onderbouwingang hingen. Al deze opmerkingen zijn door de medezeggenschapsraad uitgewerkt en staan hieronder beschreven. De medezeggenschap neemt de punten van deze lijst ook mee in de gesprekken ten aanzien van het onderzoek naar de onderwijstoekomst van Beetsterzwaag. Haalbaarheidsonderzoek: Ja Vragen die naar voren komen: Vraag wel fusie/ geen fusie. Onder Christelijk of openbaar bestuur. Stel dat beide scholen op 1 locatie zaten, zou je dan weer voor dezelfde school kiezen. Altijd voor open staan. Waarom zou je niet 1 samenwerkingsschool willen. Onderzoek naar brede school, met 2 besturen. Onderzoek onder welk bestuur we verder moeten gaan. Politieke rol ook mee nemen. Neutraal onderzoek. Hoe verdeling van de leerkrachten bij fusie. Brede school: Belangrijk dat er iets te kiezen is. Eigen identiteit houden. Kan voordeel voor Trime opleveren, meer kinderen en bestaansrecht. Rolstoel vriendelijk. Verschillende disciplines in school om extra ruimte te creëren. Peuterspeelzaal/ kinderopvang er bij in. Voetbal ook er in onder brengen. Bibliotheek er bij in. Toekomst van de Trime: Behoud van Dalton onderwijs. De toekomst van de Trime ziet er rooskleuriger uit dan nu aan wordt genomen. Vrije, groene omgeving. Niet te grote klassen/ groepen. Je bereikt meer door samen te werken, dan tegendraads te zijn, dat wel zonder eigen ik/ identiteit op te geven. Keuzevrijheid behouden voor het dorp. Bang voor verandering, hoe gaat het gaat komen. Sfeer behouden. Met team die er nu is. Sterke punten van de Trime: Leerkrachten. Alle kinderen kennen elkaar. Samenwerken van verschillende groepen. Iedereen is welkom. Gedreven ouders en team. Niks is verplicht. Worden leuke dingen ondernomen. Contact met Ikehiem. Leerkrachten ontwikkelen zich. Stilte ruimtes. Geen haantjes gedrag. Leerkrachten spelen mee op schoolplein. Openbaar onderwijs.

5 De toekomst van de Trime Waar kiezen we in Beetsterzwaag voor: Twee aparte scholen bouwen, ieder op de huidige locatie? (beide besturen en Vitaal Opsterland2 hebben al aangegeven voorkeur te hebben voor een gezamenlijk gebouw op één nieuwe locatie, dus dit is geen echte optie) Twee aparte scholen onder één dak bouwen op één locatie? (gevolg voor de Trime is een hele kleine driegroepenschool, zonder speellokaal en zonder extra formatie naast een grote achtgroepenschool) Eén informele samenwerkingsschool (dus fusie) op één locatie? (gevolg is een school met ongeveer tien klassen en een aantal extra ruimtes, zoals speellokaal, interne begeleiding en vergaderruimtes, plus extra fusieformatie voor de eerste zes jaar) De kinderopvang wel of niet toevoegen aan de gezamenlijke school? Of.???? Vanaf mei 2016 gaat het onderzoek van start naar de wensen van (toekomstige) ouders, leerkrachten, medezeggenschapsraad en kinderen ten aanzien van de toekomstige school. Dit onderzoek is opgezet door Bureau Meesterschap en wordt door twee van hun medewerkers uitgevoerd en verwerkt in een onderzoeksrapport. Er is een tijdpad opgezet om alle partijen te kunnen horen, waarna één en ander uitgewerkt wordt in een onderzoeksrapport. Het onderzoek zal bestaan uit gesprekken met de verschillende partijen van beide scholen, zodat er een open communicatie ontstaat en men zich niet gestuurd voelt door de vraagstelling in een vooraf bepaalde enquête. De gesprekken met partijen van beide scholen worden zoveel mogelijk op dezelfde dag of in dezelfde week gehouden. Hieronder vindt u een overzicht van de datums waarop een en ander voor onze school zal plaatsvinden. 9 mei gesprek met de medezeggenschapsraad van de Trime 25 mei gesprek met de leerkrachten van de Trime 15 juni ouderavond voor de (toekomstige) ouders van de Trime 24 juni gesprek met de leerlingenraad van de Trime 24 juni gesprek met Ina van der Vlugt, directeur van de Trime juli presentatie onderzoeksrapport aan de besturen van beide scholen Afhankelijk van de uitkomst van het onderzoek worden in juli vervolgstappen gepland voor na de zomervakantie. Langs deze weg wil ik alle ouders vragen om de ouderavond op 15 juni vast in de agenda op te nemen, zodat er die avond zoveel mogelijk ouders meepraten over onze toekomst. Op deze avond zijn ook eventuele toekomstige ouders van harte welkom. Kent u jonge ouders die op deze avond graag mee willen praten, dan kunt u ze namens ons uitnodigen. Om een inschatting te maken van de opkomst (ivm ruimte, koffie en thee) willen we u wel vragen om door te geven met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Dit kunt u invullen op de lijst die vanaf 9 mei op de blauwe kast bij de hoofdingang klaar ligt.

6 Een fijne meivakantie allemaal en tot ziens op maandag 9 mei

https://www.facebook.com/odsdetrime/

https://www.facebook.com/odsdetrime/ Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, Voor op de kalender Januari en februari zijn voor een basisschool over het algemeen de rustigste maanden van het schooljaar. In deze periode zijn

Nadere informatie

Hoera, juf Esther en Jeen hebben een dochter en Noémy een zusje!

Hoera, juf Esther en Jeen hebben een dochter en Noémy een zusje! Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, De Trime is volop in ontwikkeling, waarbij we ons richten op zowel de naaste als de verdere toekomst. Voor de naaste toekomst is het onderwijsteam

Nadere informatie

We mogen juf Aafje Hijlkema welkom heten als nieuwe collega op de woensdag in groep 7 en 8 in verband met ouderschapsverlof van Freerk.

We mogen juf Aafje Hijlkema welkom heten als nieuwe collega op de woensdag in groep 7 en 8 in verband met ouderschapsverlof van Freerk. Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, De laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Daarom dus een nieuwsbrief met veel zakelijke informatie voor komend schooljaar. Een overzicht van de

Nadere informatie

Op deze manier kunnen we de basisvakken (rekenen, taal, lezen et cetera) volledig bij de vaste groepsleerkracht houden.

Op deze manier kunnen we de basisvakken (rekenen, taal, lezen et cetera) volledig bij de vaste groepsleerkracht houden. Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, De laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Daarom dus een nieuwsbrief met veel zakelijke informatie voor komend schooljaar. Een overzicht van de

Nadere informatie

De leerkrachten van de Trime wensen iedereen een fijne vakantie, gezellige kerstdagen en een heel goed 2018

De leerkrachten van de Trime wensen iedereen een fijne vakantie, gezellige kerstdagen en een heel goed 2018 Voor op de kalender Januari: De leerkrachten van de Trime wensen iedereen een fijne vakantie, gezellige kerstdagen en een heel goed 2018 11, 25 Week 5 Boekenruil Toetsen LVS Februari: 2, 23 8, 22 Week

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

De nieuwe school gaat door!

De nieuwe school gaat door! De nieuwe school gaat door! Na jaren van vergaderen en stemmingen in de gemeenteraad van Weert, is op 25 februari 2015 eindelijk het definitieve besluit gevallen: Laar krijgt een nieuwe school aan de Aldenheerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Nieuws uit groep 7/8 Onlangs heeft heel groep 7/8 meegedaan aan de MENSA IQuiz.

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u weer van een aantal mooie en vooral zonnige dagen hebt kunnen genieten. Op Weilust is iedereen

Nadere informatie

Verslag ouderavond fusie 31 januari 2019

Verslag ouderavond fusie 31 januari 2019 Verslag ouderavond fusie 31 januari 2019 Presentatie Op donderdagavond 31 januari was er een informatieavond over de fusie tussen de Toermalijn en de Anne Frank. Er waren ruim honderd ouders en 25 teamleden

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Wist je dat we na de meivakantie een proef gaan doen met de app Social Schools? Tijdens een ouderavond op 10 april krijgt u hier alle uitleg over! Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA Nieuwsbrief VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Wat is het schooljaar snel gegaan. Heel de school is die laatste dagen aan het schoonmaken, opruimen, leuke dingen doen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden.

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Betreft: Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Beste ouders/ verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 14 maart hebben we een ouderavond georganiseerd over het onderzoek

Nadere informatie

Groep 1/2 In November zijn we naar het Sinterklaasmuseum geweest, met de bus!

Groep 1/2 In November zijn we naar het Sinterklaasmuseum geweest, met de bus! Beste ouders en verzorgers, Voor op de kalender De laatste weken zijn er een aantal veranderingen geweest voor alle kinderen, maar ook voor ouders en personeel van de Trime. Begin november is er een directiewisseling

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 25 december t/m 5 januari kerstvakantie 8 januari studiedag, kinderen vrij 10 januari VO-gesprekken gr. 8 26 januari Nieuwsbrief januari Kerstknutselen Het was weer gezellig druk

Nadere informatie

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november)

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november) Nieuwe schooltijden Enquête (1 november tot 15 november) Elk kind moet volgens de wet in 8 jaar een minimum aantal uren onderwijs krijgen. De school ontvangt van het rijk geld op basis van dat aantal uren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JanBiermaschool

Nieuwsbrief JanBiermaschool Nieuwsbrief JanBiermaschool Schooljaar 2015-2016, nummer 4 30 september 15 gesproken over levensbeschouwelijke INHOUD: identiteit. Agenda en belangrijke data Verjaardagen! Op 8 oktober is er een gezamenlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 20

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 20 S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 20 23-04-2014 Vanuit de directie Na 42 jaar in het onderwijs, heeft Lescha vandaag afscheid genomen van onze school. Alle groepen zijn

Nadere informatie

belangrijke data maart 2019 nr. 24

belangrijke data maart 2019 nr. 24 belangrijke data..... 22 maart 2019 nr. 24 Woe 3 april Nationale Rekendag Din 9 t/m Don 11 april Week van de NSA afsluitingen, 2 e blok Vrij 12 april Koningsspelen, groep 1 t/m 4 Maa 15 t/m don 18 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019

NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019 MARNIXSCHOOL SCHIMMELPENNINCKSTRAAT 2 2221 EP KATWIJK Tel.: 071-4080215 E-mail: info.marnixschool@prohles.nl Website: www.marnixschool.net / Twitter: @marnixschool NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019 PINKSTEREN Komend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 6, 15 februari 2019 Kalender: 18 feb Voorleeswedstrijd voor Gemeente Moerdijk 18-28 feb In deze weken zijn de ambitiegesprekken. U ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs de Blinke en obs de Waarborg

Nieuwsbrief cbs de Blinke en obs de Waarborg Nieuwsbrief en Het fusierapport is ondertekend! De fusie gaat door! Per 1 augustus 2016. Nu is het officieel. Beide besturen en beide medezeggenschapsraden hebben het fusierapport ondertekend. Het bestuur

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 14 Datum: 7 april 2016

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 14 Datum: 7 april 2016 R.K. Basisschool St.Willibrordus Schoolstraat 15 5561 AH Riethoven Telefoon 040 207 52 99 e-mail infostwillibrordus@skozok.nl internet www.bsstwillibrordus.nl TSO t Blusserke: e-mail info@blusserke.nl

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag Beste ouders, Wat staat onze school toch op een prachtig plekje! Vorige week zagen we dat maar weer eens toen Juf Ilse met Unit 2 ijsbellen ging blazen op de bevroren tennistafel op ons plein en de zon

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Fusienieuwsbrief OBS Solte Campe en CBS Ichthusschool Zoutkamp Nummer 2, 12 oktober 2015

Fusienieuwsbrief OBS Solte Campe en CBS Ichthusschool Zoutkamp Nummer 2, 12 oktober 2015 Fusienieuwsbrief OBS Solte Campe en CBS Ichthusschool Zoutkamp Nummer 2, 12 oktober 2015 Beste ouders, teamleden en betrokkenen, Voor u ligt de tweede fusienieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief informeren

Nadere informatie

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant Info 13 Datum: 20-05-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Inmiddels hebben we de uitslag van de CITO-eindtoets binnen gekregen. De kinderen hebben het prima gedaan, we scoren (gemiddeld)

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief 09-17 januari 2019 (1) 18 januari Kindersjoelen in t Spectrum Georganiseerd door Kidsclub 19.00-20.30

Nadere informatie

ALGEMEEN:

ALGEMEEN: ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Maart 2017, nr. 36 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Basisschool: Woensdag 8 maart - Start project. Woensdag 29 maart - Kijkavond project. Vrijdag 14 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 2 t/m 15 mei Meivakantie 10 mei Moederdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO : 010-4205314, via De Piloot Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 15e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster We krijgen regelmatig de vraag waarom de verbouwing nog niet begonnen is en ook of we nu al een achterstand hebben qua renovatietijd.

Nadere informatie

Draagvlakonderzoek. CBS Anjewier en OBS De Nijewei. Tjalleberd

Draagvlakonderzoek. CBS Anjewier en OBS De Nijewei. Tjalleberd Verslag Draagvlakonderzoek CBS Anjewier en OBS De Nijewei Tjalleberd Bureau Meesterschap Oosterhoutstraat 9a 9401 NA Assen (0592) 30 40 40 Inleiding De openbare basisschool De Nijewei en de christelijke

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, Wat hebben we een geweldige periode achter de rug sinds de herfstvakantie. Er zijn vele uitstapjes geweest voor alle groepen, we kregen voor de komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Borg. Vrijdag 8 maart 2019 Nummer 12. Facebook: CBS De Borg Haren Samen Groeien

Nieuwsbrief CBS De Borg. Vrijdag 8 maart 2019 Nummer 12. Facebook: CBS De Borg Haren Samen Groeien Nieuwsbrief CBS De Borg Vrijdag 8 maart 2019 Nummer 12 CBS De Borg Agenda Wederikweg 19 9753 AA Haren 7 september 050 534 81 90 Weekopening Lieveheersbeestjes 14 september E-mail: directie@cbsdeborg.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 April 1 Nieuwsbrief 2 Koffieochtend groep 7 & 8 3 Verkeersexamen praktijk 4 Verkeersexamen theorie 8-11 Oud papier 8 & 11 Schoolvoetbal groep 7 & 8 9 Leerlingenraad 12 Koningsspelen

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Samenwerken op het leerplein Emmerdrummen in groep 5 t/m 8 Belangrijke data: 14 februari Stakingsdag 15 februari Tienminutengesprekken 15 februari Normeringsonderzoek

Nadere informatie

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 0 1 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4,van de Boerderijklas

Nieuwsbrief 4,van de Boerderijklas Nieuwsbrief 4,van de Boerderijklas Herfst, herfst wat heb je te koop Duizend kilo bladeren op een hoop Zakken vol met wind, jij mijn kind K weet niet of jij dat aardig vindt. Zie je de kastanjes aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Op vrijdag 27 april begint de meivakantie en zijn de kinderen

Nadere informatie

We beginnen het schooljaar met wensen voor ieder kind:

We beginnen het schooljaar met wensen voor ieder kind: Datum: vrijdag 8 sept. 2017 Schoolweek: 1 Nieuw schooljaar De kinderen hebben al weer een week les gehad en de leerkrachten een week lesgegeven. Wat gaat het snel! De start was goed, vol enthousiasme!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IKC DE LEI

NIEUWSBRIEF IKC DE LEI NIEUWSBRIEF IKC DE LEI Februari 2019 IKC De Lei De bouw van IKC De Lei komt steeds dichterbij en de samenwerking tussen alle partners krijgt steeds meer vorm. Met deze nieuwsbrief willen we iedereen informeren

Nadere informatie

24 augustus 2108 schooljaar

24 augustus 2108 schooljaar Braninknieuws 1 24 augustus 2108 schooljaar 2018-2019 Weekagenda Komt eraan 27 augustus 30 augustus 10 september 11 september Opening schooljaar, 8.45-9.30 uur inloop in de hal, koffie en thee en informeel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF / / nr. 5

NIEUWSBRIEF / / nr. 5 NIEUWSBRIEF / 2018-2019 / nr. 5 AGENDA 30 november bb1 en bb2 naar De Lawei op de fiets 6 december groep 1-2-3-4 vrij NIEUWS VAN DE DIRECTIE Gefeliciteerd Onze collega s juf Nicole en juf Marije hebben

Nadere informatie

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 Niet vergeten donderdag 2 juli einde schoolkamp groep 8 vrijdag 3 juli rapporten mee groep 1 t/m 7 dinsdag 7 juli rapportgesprekken (indien gewenst) woensdag 8 juli leerlingenraad

Nadere informatie

19 februari 2019 info-avond ouders/verzorgers m.b.t. de te stichten nieuwe samenwerkingsschool Binnenstad Brielle

19 februari 2019 info-avond ouders/verzorgers m.b.t. de te stichten nieuwe samenwerkingsschool Binnenstad Brielle SAMEN 19 februari 2019 info-avond ouders/verzorgers m.b.t. de te stichten nieuwe samenwerkingsschool Binnenstad Brielle Inhoud van de avond Welkom Presentatie waar we staan en waar wij voor gaan Pauze:

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2016-2017, nummer 8 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart.

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart. 18 Pagina 1 Inleiding Nieuwe leerlingen Website Pagina 2 Nieuwe groepsverdeling Wel en wee Vanuit VVT Pagina 3 Open ochtend Avondvierdaagse Pagina 4 Laatste schooldag Belangrijke data Geachte ouders/verzorgers

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 4 maart

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 4 maart OPENBARE DALTONSCHOOL LEEMVOORT STEUTERWEG 2A 7054 CJ WESTENDORP TEL: 0315 298168 LEEMVOORT@PARAATSCHOLEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/LEEMVOORT NIEUWSBRIEF Beste ouders/ verzorgers, Het ijs is gesmolten en er

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 18 2017-2018 Tevredenheidspeilingen/ schoolplein / club ouders samen / einde magnetron / excursie gr 3 / hygiëne / actief en betekenisvol / Kidsplayground Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Jaargang 31, nummer 4 14 oktober 2016

Jaargang 31, nummer 4 14 oktober 2016 Jaargang 31, nummer 4 14 oktober 2016 Belangrijke dagen 10 oktober t/m 13 oktober werkweek groep 7 en 8 17 oktober t/m 21 oktober herfstvakantie 24 oktober studiedag, alle leerlingen vrij 27 oktober voorleeswedstrijd

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

WINGERDINGEN maart 2016

WINGERDINGEN maart 2016 WINGERDINGEN maart 2016 Inhoud Voorwoord Agenda Schoonmaakavond Bericht van de Medezeggenschapsraad Van de Schoolraad Damkampioenschappen Even voorstellen: Desley van Schijndel Oud papier Bijlagen: - Flyer

Nadere informatie

Agenda: 20 mei 2015 schoolreisjes! (let op deze staat op de kalender aangegeven op 13 mei)

Agenda: 20 mei 2015 schoolreisjes! (let op deze staat op de kalender aangegeven op 13 mei) Jaargang 31 nummer 8, 13 maart 2015 Agenda: 20 mei 2015 schoolreisjes! (let op deze staat op de kalender aangegeven op 13 mei) Schoolreisjes Op de kalender staat aangegeven dat de schoolreisjes op 13 mei

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Van de directie. In dit nummer: MR Enquête Gymlessen Schoolfruit Vakantierooster

Van de directie. In dit nummer: MR Enquête Gymlessen Schoolfruit Vakantierooster 2017-2018 In dit nummer: MR Enquête Gymlessen Schoolfruit Vakantierooster Van de directie Op de laatste ouderavond heeft u de mogelijkheid gehad om de enquête van de MR in te vullen. Dit is behoorlijk

Nadere informatie

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Ma. 26 dec. t/m vrijdag 6 jan. 1 t/m 8 Kerstvakantie, alle leerlingen zijn dan vrij Woensdag 25 januari Rondleiding nieuwe leerlingen, aanvang 13.00 uur Do.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans. Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen

Nieuwsbrief 17. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans. Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 2-3-2017 Nieuwsbrief 17 Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen De deur voor de onderbouw was dicht Of alle kinderen door de hoofdingang naar binnen wilden komen..

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Beste ouders, Allemaal een fijn weekend, team Weemewereld. Inloop. Schoolfruit

Beste ouders, Allemaal een fijn weekend, team Weemewereld. Inloop. Schoolfruit o Nieuwsbrief 13 maandag 18 vrijdag 29 maart Beste ouders, Met het in gebruik nemen van de Parro-app hebben we geconstateerd dat de nieuwsbrief een andere invulling kan krijgen. Veel klasgerelateerde zaken

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schooljaar 2016-2017 5 okt-2016 Dsfjlk;akd Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schoolbrief 4 Vandaag Vitrineroute Om 12.15 u is er weer een Vitrineroute. Dan kunt u, samen met uw kind, de door leerlingen gemaakte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bericht. vmbo Ermelo leerjaar 1-2 juli Beste ouders /verzorgers,

Nieuwsbrief. Bericht. vmbo Ermelo leerjaar 1-2 juli Beste ouders /verzorgers, Bericht Nieuwsbrief vmbo Ermelo leerjaar 1-2 juli 2019 Beste ouders /verzorgers, De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Hoe snel is ook dit jaar weer omgevlogen. We kunnen terugkijken op een schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. St. Aloysiusschool

NIEUWSBRIEF. St. Aloysiusschool St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 E-mail: aloysius@mijnplein.nl LEEF LEER LACH NIEUWSBRIEF Januari 2016 Sinterklaas opent de Bieb op school en leent het eerste boek op de St. Aloysiusschool.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie