SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN"

Transcriptie

1 SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Vice-voorzitter: Benny Miggels Tel: Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: Penningmeester: Johan Schuring Tel: Bestuurslid: Klaas Heeres Tel: Bestuurslid: Andre Kreulen Tel: Bestuurslid: Jan Peter Kremer Tel: KvK nr SNS Bank Meppel: Voorwoord: Een lege plek en lege stoel. In het december nummer van 2011 moesten wij in voorwoord schrijven dat onze voorzitter Eddy Spraakman ernstig ziek was. Nu enkele maanden later moeten wij melden dat onze voorzitter er niet meer is, want op 13 maart 2012 is na een ernstige ziekte Eddy overleden. De klap was groot dat wij als bestuur dit moesten horen en ook de leden waren totaal verrast dat het afgelopen was. Diverse keren hebben wij hem bezocht en ondanks de ernstige ziekte was hij steeds positief over het verloop van zijn ziekte. De uitdrukkingen die hij dan ook telkens gaf ik ga ervoor en het komt goed. Eddy was een voorzitter die de vergaderingen altijd op een goede manier kon leiden en ook de kwinkslagen die hij af en toe gaf maakten de ogen van de mensen weer los.

2 Vanaf 07 oktober 1992 tot op heden is hij voorzitter geweest van onze groep en vele bestuursvergaderingen en jaarvergaderingen heeft hij tot een goed einde gebracht. De inbreng bij feestavonden en het weekeinde naar Winterberg blijven voor velen nog diep in het geheugen staan. Door het gebruik maken van een eenvoudig lepeltje en de inzet van een bekend liedje had hij de zaal snel in beweging en werd in volle borst meegezongen. De stem die hij liet horen bij de Drentse groepen en de Noordelijke en ook de landelijke waren altijd zeer positief. Iemand die vooruit kon denken en steeds een goede oplossing voorhanden had, ondanks dat dit altijd even gemakkelijk was. Tevens was hij voorzitter van de werkgroep die jaarlijks de Meppel Cup organiseerde en vele supporters en ook anderen naar de voetbalvelden in Meppel brachten. Dat hij op de jaarvergadering van 16 oktober 2008 de zilveren scheidsrechter werd uitgereikt door de voorzitter van de COVS Noord de heer Jan Ensing was een grote verrassing. Die avond was Eddy echter sprakeloos en dat kun je nimmer van hem zeggen, want overal waar hij woord moest doen kreeg hij altijd een aandachtig gehoor. Op zaterdag 17 maart 2012 hebben wij afscheid genomen van Eddy in de Grote Maria kerk te Meppel. Vele belangstellenden uit de diverse voetbalverenigingen, COVS groepen en leden van onze SMO waren daarbij aanwezig. Het was een emotioneel afscheid die diepe indruk bij ons heeft losgemaakt en wij zullen hem gedenken als een zeer waardige bestuurder en voorzitter. De tekst die op rouwkaart stond was als volgt: Herinner je gisteren Droom van morgen Maar leef vandaag. Deze tekst had zeker betekenis op het leven in de invulling op Eddy. Wij zullen als bestuur nu verder moeten ondanks het gemis.

3 Het voetbalseizoen nadert zijn einde. De prijzen gaan verdeeld worden de komende weken. Wie wordt er kampioen en wie gaat er degraderen of wie mag het proberen via de nacompetitie. Wij wensen de mannen in het zwart of wat de kleur ook wezen mag veel succes toe. Verder zijn we bezig om de website te vernieuwen we willen proberen om de website omstreeks 1 mei live te krijgen. Wanneer er iemand een goed idee heeft dan horen we deze graag. Vice voorzitter Benny Miggels Secretaris Bertus spijkerman Blad de Scheidsrechter. Indien leden het blad de Scheidsrechter niet volgens de regels ontvangen moet men contact opnemen met bestuurslid Klaas Heeres. Voorbereiding op nieuwe competitie Omdat de vakanties veelal zeer verdeeld zijn en de diverse verenigingen al vroegtijdig aangeven hoe het oefenprogramma eruit ziet vraag ik aan de leden of zij beschikbaar zijn voor het fluiten van de diverse wedstrijden. Opgave bij Bertus Spijkerman. Contributie COVS:

4 De contributie-afdracht voor COVS-leden tot en met 18 jaar is 1 euro. Ook gelden er voor SMO-leden tot en met 18 jaar jeugd-tarieven. Ledenbestand: Het ledenbestand van District Noord staat op dit moment op 851 leden. De COVS-groep Groningen is de grootste groep met 208 leden. De SMO staat op een gedeelde 5 plaats met 57 leden. RSC: RSC Jannes Wink heeft de KNVB en de SMO te kennen gegeven dat hij aan het eind van dit scheidsrechtersseizoen stopt met het coachen van scheidsrechters. De KNVB is opzoek naar een waardig vervanger voor Jannes. Heeft u interesse laat ons dit weten. Wij geven uw naam door aan de KNVB. Website: Er wordt op dit moment keihard door Jan Huls gewerkt aan een spiksplinternieuwe website voor onze SMO. Jan beheert ook de site van v.v. Staphorst. Het is de bedoeling dat we de site naar een professioneel niveau willen gaan tillen.

5 Het streven is om de site op 1 mei de lucht in te laten gaan. Heeft u tips of wilt u medewerking verlenen aan het ondersteunen van de site met nieuws of iets dergelijks, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Henk Hagenouw: Op oudejaarsdag 2011 is Henk Hagenouw overleden. Hagenouw was meer dan 60 jaar lid van de COVS-groep Zuid-Oost Drenthe en is 85 jaar oud geworden. Bert Zwols: Op 07 maart 2012 overleed op 60 jarige leeftijd de secretaris van de COVS groep Zuid Oost Drenthe Bert Zwols. Vele jaren was hij secretaris van deze groep en landelijk heeft hij veel betekend voor de COVS als regioschrijver voor het blad de Scheidsrechter en namens het district Noord. Rust zacht Bert en wij zullen nog vele malen aan je denken wat je voor onze COVS hebt betekend. Eilanden:

6 Bij een aanstelling op een van de eilanden worden de reiskosten tot aan de accommodatie vergoed. De kilometers over water tellen ook mee. De boot- en parkeerkosten moet je apart declareren bij de KNVB-Noord. Voor een aanstelling bij v.v. Terschelling is de bootkaart al gereserveerd. Neem hierover enkele dagen voor de wedstrijd contact op met dhr. F.Hek. ( ). Gestopt: Ons lid, Henk de Vries, heeft via een schrijven aangegeven te stoppen met de functie van assistent-scheidsrechter. Henk was gedurende een lange tijd geblesseerd, behandelingen mochten niet baten. Henk gaat zijn voldoening halen uit het begeleiden van gediplomeerde scheidsrechters bij v.v. d Olde Veste. Finale: De SMO gaat op vrijdag 27 april de spelregelfinale voor COVS-teams organiseren. Naast een team van de SMO zullen er nog 8 teams deelnemen. Je bent dan ook die avond van harte welkom in het clubgebouw van F.C. Meppel. Aanvang: uur.

7 Invullen van het strafformulier: Indien je als scheidsrechter problemen hebt met de juiste invulling van dit rapport kun je te alle tijden een beroep doen op de secretaris en die zal je namens het bestuur verder begeleiden. Hoe beter het rapport is ingevuld des te beter volgt een juiste uitspraak. Zorg ervoor dat het binnen 2x 24 uur in Heerenveen aanwezig is. Bijeenkomst RSC/KNVB/COVS: Op 01 februari 2012 is in de kantine van de v.v.f.c.meppel de bijeenkomst gehouden voor de scheidsrechters van onze groep en uit de regio. Diverse onderwerpen kwamen deze aan de orde en de scheidsrechters konden dan ook hun zegje doen wat voor hen belangrijk was. Euro toernooi of Drenthe cup. 2012: Ieder jaar doet de secretaris een oproep aan de leden om hun medewerking te verlenen aan dit grote toernooi dat met het pinksterweekend op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2012 in Meppel en Nijeveen plaats vindt. Graag uw aanmelding bij Bertus! Assistent Klaas Huisman: Weer is er een assistent van onze vereniging aangesteld geweest bij de derby Spakenburg IJsselmeervogels. Dit keer was het de eer aan Klaas Huisman. Als 1 e assistent heeft hij deze wedstrijd een goede prestatie geleverd en het trio had een goede samenwerking. Al met al een geslaagde middag voor Klaas die ook zijn vader liet mee genieten van deze bijzondere wedstrijd. De Meppeler Courant had ook hiervoor veel aandacht aan besteedt.

8 Ziekte leden: De volgende leden zitten in de lappenmand en kunnen helaas geen wedstrijd meer fluiten of assisteren en dit is voor een hobbyist een moeilijk te verteren iets. Henk Jan Ribberink heeft een ziekte die hem voorlopig uit de running houdt en Koos Hooyer moet binnenkort naar het ziekenhuis van Heerenveen voor een operatie aan zijn rechterenkel. Klaas Huisman, die gelukkig nog net de derby Spakenburg IJsselmeervogels kon vlaggen, heeft deze week de diagnose hernia tussen de 4 e en 5 e lendewervel te horen gekregen. Binnenkort gaat hij met de neuroloog bespreken wat het stappenplan wordt. Dat zij allen zo snel mogelijk herstellen en hopelijk het nieuwe seizoen er weer zullen staan om hun hobby op een goede manier uit te kunnen oefenen. Beterschap gewenst! Bedanking: Ik wil het bestuur en leden bedanken voor de attentie die ik mocht ontvangen na thuiskomst uit het ziekenhuis in Meppel. Het gaat nog niet optimaal met mijn gezondheid, maar de deskundigen in het ziekenhuis zullen alles proberen dat alles weer goed zal komen. Bertus Spijkerman.

9 25 mei: Op vrijdag 25 mei organiseert v.v. Staphorst een voetballezing. Hierbij worden de leden van de SMO ook uitgenodigd. Scheidsrechter Bas Nijhuis en assistent-scheidsrechter Coen Droste zullen deze avond boeiend gaan vullen. De avond begint om uur en wordt gehouden bij v.v. Staphorst. Opgave bij Benny Miggels. Zie ook de info op onze website! Tuchtzaken: Als je als scheidsrechter c.q. assistent-scheidsrechter wordt gevraagd om voor de Tuchtcommissie of Commissie van beroep te verschijnen kan de SMO altijd voor begeleiding zorgen. Neem dan contact op met een van de bestuursleden. Korfbalscheidsrechters: Met vertegenwoordigers van de Nederlandse Korfbalbond zijn afspraken gemaakt over het mee trainen van hun scheidsrechters bij COVS-groepen. Ook het bestuur van de SMO zal binnenkort gesprekken voeren over de invulling hiervan. NK-zaalvoetbal:

10 Op 21 januari 2012 is in Eindhoven het NK-zaalvoetbal gehouden. De organiserende vereniging Eindhoven is tevens winnaar geworden. Uit District Noord is Drachten op de 4 de plaats geeindigd. Gestaakte wedstrijden: Mocht je een restant van een gestaakte wedstrijd moeten fluiten, dan krijg je in de week voorafgaand aan die wedstrijd de uitspeelvoorwaarden via de toegestuurd. Winterberg: Het weekend Winterberg is weer erg geslaagd geweest. De beide organisatoren hadden aangegeven dat het voor hun de laatste keer was dat ze het zouden organiseren. Toch willen ze het weekend nog gaan evalueren en bekijken of er een vervolg aan kan worden gegeven. Fair play: Op vrijdag 10 februari hebben Klaas Heeres en Jan Peter Kremer de Fair Play-bokaal uitgereikt aan F.C. Oldemarkt. De avond stond in het teken van de bouw van hun nieuwe accommodatie en door middel van een grote veiling werd er geld ingezameld om dit te bekostigen.

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal:

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal: SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN

SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Benny Miggels Tel: 0522-464202 Email: b.miggels@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN

SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Benny Miggels Tel: 0522-464202 Email: b.miggels@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN

SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Benny Miggels Tel: 0522-464202 Email: b.miggels@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

KNVB DE FLUITFLITS 2014/ 15 29/1/2015

KNVB DE FLUITFLITS 2014/ 15 29/1/2015 29/1/2015 Langs De Lijn Tip: bij het invullen van de digitale strafcode(s) en vragenlijst na opslaan gaarne bevestigen zodat deze definitief kan worden verstuurd naar de afdeling Tuchtzaken! Tip: Raadpleeg

Nadere informatie

Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017

Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017 Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017 Agenda - Voorstellen SDO Achterhoek Cup Commissie - Uitreiking Fair Play Cup ; seizoen 2015 / 2016 - Belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de vorige editie - Programma

Nadere informatie

Achterhoek Cup ; seizoen 2017 / 2018 Informatie

Achterhoek Cup ; seizoen 2017 / 2018 Informatie Achterhoek Cup ; seizoen 2017 / 2018 Informatie Agenda - Voorstellen SDO Achterhoek Cup Commissie - Uitreiking Fair Play Cup ; seizoen 2016 / 2017 - Loting Achterhoek Cup seizoen 2017 / 2018 - Belangrijkste

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2014

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2014 Programma Schoolvoetbal 2014 Voorwoord Driebergen, maart 2014 Beste deelnemers en toeschouwers, Ook dit jaar organiseert de FC DRIEBERGEN het enige echte Driebergse schoolvoetbaltoernooi. Een feestelijk

Nadere informatie

Voorwoord. Beste voetbalvrienden,

Voorwoord. Beste voetbalvrienden, Voorwoord Beste voetbalvrienden, Van harte welkom bij DZC 68, op ons mooie Sportpark Zuid in Doetinchem. Wij zijn blij dat jullie allen aan het toernooi meedoen. Het speelschema vind je als aparte bijlage.

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o.

Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. Samenstelling bestuur S.Z.O. per 26 maart 2018 Documentnummer: SZO/JL/2018 102. Commissaris 2 10-11-1970 E.J.H. de Gier, Scoutingpad 7, 8256 HC Biddinghuizen, Portefeuillehouder

Nadere informatie

Neder-Betuwe Cup 2014

Neder-Betuwe Cup 2014 Neder-Betuwe Cup 2014 16 augustus Aanvang 10.30 uur Sportpark de Hoeken Ochten VOETBALVERENIGING KESTEREN Voorwoord Neder-Betuwe Cup 2014 Beste voetballiefhebbers, Het schrijven van een voorwoord voor

Nadere informatie

PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELINGEN VROUWEN CATEGORIE A DISTRICT WEST II 2018/ 19. Uitgave nr. : Seizoen 2018/ 19 Datum : 18 september 2018

PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELINGEN VROUWEN CATEGORIE A DISTRICT WEST II 2018/ 19. Uitgave nr. : Seizoen 2018/ 19 Datum : 18 september 2018 PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELINGEN VROUWEN CATEGORIE A DISTRICT WEST II 2018/ 19 Uitgave nr. : Seizoen 2018/ 19 Datum : 18 september 2018 INHOUDSOPGAVE Promotie-/degradatieregeling Vrouwen seizoen 2018/'19

Nadere informatie

PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELINGEN JEUGD CATEGORIE A DISTRICT WEST I 2018/ 19. Uitgave nr. : Seizoen 2018/ 19 Datum : 18 september 2018

PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELINGEN JEUGD CATEGORIE A DISTRICT WEST I 2018/ 19. Uitgave nr. : Seizoen 2018/ 19 Datum : 18 september 2018 PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELINGEN JEUGD CATEGORIE A DISTRICT WEST I 2018/ 19 Uitgave nr. : Seizoen 2018/ 19 Datum : 18 september 2018 INHOUDSOPGAVE Promotie-/degradatieregeling Jeugd seizoen 2018/'19 veldvoetbal...

Nadere informatie

CONCEPT-VERSLAG. Scheidsrechtersvereniging Meppel e.o. (SMO).

CONCEPT-VERSLAG. Scheidsrechtersvereniging Meppel e.o. (SMO). CONCEPT-VERSLAG Bestuurlijk overleg van de Scheidsrechtersverenigingen Meppel e.o. (SMO), Nijverdal e.o. (SNO) en Zwolle e.o. (SZO) d.d. 17 oktober 2018 te Kampen. Aanwezig: Afwezig m.k.: J. (Jan) Gerbers,

Nadere informatie

Mike Huisman Toernooi. Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V.

Mike Huisman Toernooi. Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V. Mike Huisman Toernooi Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V. Voorwoord Hierbij heten wij u van harte welkom op het jaarlijks door WSV georganiseerde, Mike Huismantoernooi. Dit toernooi wordt gehouden op onze accommodatie

Nadere informatie

CENTRALE ORGANISATIE VAN VOETBAL SCHEIDSRECHTERS

CENTRALE ORGANISATIE VAN VOETBAL SCHEIDSRECHTERS CENTRALE ORGANISATIE VAN VOETBAL SCHEIDSRECHTERS Agenda Jaarlijkse Algemene Vergadering 2017 Datum : Zaterdag 25 maart 2017 Aanvang : 10:00 uur Locatie : Hotel De Biltsche Hoek, De Holle Bilt, 3732 HM

Nadere informatie

PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELINGEN JEUGD CATEGORIE A DISTRICT WEST II 2018/ 19. Uitgave nr. : Seizoen 2018/ 19 Datum : 18 september 2018

PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELINGEN JEUGD CATEGORIE A DISTRICT WEST II 2018/ 19. Uitgave nr. : Seizoen 2018/ 19 Datum : 18 september 2018 PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELINGEN JEUGD CATEGORIE A DISTRICT WEST II 2018/ 19 Uitgave nr. : Seizoen 2018/ 19 Datum : 18 september 2018 INHOUDSOPGAVE Promotie-/degradatieregeling Jeugd seizoen 2018/'19 veldvoetbal...

Nadere informatie

Oproep van de redactie

Oproep van de redactie Subscribe Past Issues Translate Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en omstreken - editie oktober 2018 Oproep van de redactie De input voor de nieuwsbrief is op dit moment minimaal. Via deze weg een oproep

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Clubgebouw de Meerfluit Ullevi 12, 7825 SE, Emmen

Clubgebouw de Meerfluit Ullevi 12, 7825 SE, Emmen 27-02-2014 Editie 2 uitgave 12 Clubgebouw de Meerfluit Ullevi 12, 7825 SE, Emmen nieuw mobiel telefoonnummer: 06-36 29 92 39 Activiteiten Kaarten en overige activiteiten; Nieuws van de ledenadministratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Van de Bestuurstafel Vlak voor de vakantie een nieuwsbrief. Dat heeft een reden. Die reden is dat er nieuws te melden is. Volgende week, 10 juli, ontvangen we FC Twente

Nadere informatie

E toernooi RKSV Nuenen. 23 mei 2015

E toernooi RKSV Nuenen. 23 mei 2015 1 E toernooi RKSV Nuenen 23 mei 2015 E TOERNOOI 23 MEI 2015 EVENEMENTINFORMATIE E toernooi 23 mei 2015 2 VOORWOORD Vanaf 16 mei zal het ieder weekend een drukte van belang zijn. Het sportpark biedt de

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o.

Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. Samenstelling bestuur S.Z.O. per 25 maart 2019 Documentnummer: SZO/JL/2019 014. Voorzitter 10-11-1970 E.J.H. de Gier, Scoutingpad 7, 8256 HC Biddinghuizen, telefoon:

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Promotie/degradatie en nacompetitie seizoen 2012/`13. 1 ste klasse. Kampioen

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Promotie/degradatie en nacompetitie seizoen 2012/`13. 1 ste klasse. Kampioen Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Promotie/degradatie en nacompetitie seizoen 2012/`13 1 ste klasse Vrijdag 12 april wordt de laatste ronde van de competitie gespeeld in de A-Categorie in het district

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregelingen Reserve mannen, categorie A, 2015/ 16

Promotie-/degradatieregelingen Reserve mannen, categorie A, 2015/ 16 Promotie-/degradatieregelingen Reserve mannen, categorie A, 2015/ 16 1 Zaterdag district Noord... 3 Reserve Hoofdklasse... 3 Reserve 1 e klasse A en B... 3 Reserve 2 e klasse A t/m D... 3 Reserve 3 e klasse

Nadere informatie

Braziliaanse barbecue

Braziliaanse barbecue Mei 2015 COVS HZO Drenthe Braziliaanse barbecue In deze nieuwsbrief; U I T N O D I G I N G Onderwerp: Afsluiting seizoen 2014 2015 met Braziliaanse BBQ Braziliaanse barbecue voor leden en niet-leden met

Nadere informatie

KNVB district Zuid 2 Bekerreglement reserve-elftallen mannen categorie A, 2015/'16

KNVB district Zuid 2 Bekerreglement reserve-elftallen mannen categorie A, 2015/'16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB district Zuid 2 Bekerreglement reserve-elftallen mannen categorie A, 2015/'16 knvb.nl Artikel 1 Aan deze wedstrijden kan worden deelgenomen door

Nadere informatie

Apeldoorn Cup 2015-2016

Apeldoorn Cup 2015-2016 Inhoudsopgave 1. Sponsoren binnen de federatie.... 2 Hoofdsponsor... 2 Overige sponsoren zijn.... 2 2. Reglement " Apeldoorn Cup"... 3 3. Deelnemende verenigingen seizoen 2015/2016 Apeldoorn cup... 6 4.

Nadere informatie

KNVB West I nacompetitie 2015-2016, B junioren

KNVB West I nacompetitie 2015-2016, B junioren Herkanser (Nr 10 3e divisie A) Herkanser (Nr 11 3e divisie A) Nacompetitie 3e divisie A/4e divisie A en F Kampioen 4e divisie A Periode 1 4e divisie A Periode 2 4e divisie A Periode 3 4e divisie A Kampioen

Nadere informatie

Arbitrageplan Olympia 60

Arbitrageplan Olympia 60 Arbitrageplan Olympia 60 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Organisatiestructuur 4. Taken arbitragecommissie 5. Profielschets verenigingsscheidsrechter 6. Organisatie rond wedstrijden 7. Werving,

Nadere informatie

*Prettige feestdagen*

*Prettige feestdagen* Brabants Amateur Wijnmakers-en Bierbrouwersgilde Rivierenland Beste Gildeleden, website www.gilde-rivierenland.nl Nieuwsbrief December 2018 Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van 2018 en we kunnen terugkijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het Continental 7x7 35/45+ voetbal

Nadere informatie

RICHTLIJNEN VOOR KORFBALVERENINGINGEN BIJ HET OPZETTEN VAN EEN VERENIGINGS - BELEIDSPLAN ARBITRAGE

RICHTLIJNEN VOOR KORFBALVERENINGINGEN BIJ HET OPZETTEN VAN EEN VERENIGINGS - BELEIDSPLAN ARBITRAGE Organisatie RICHTLIJNEN VOOR KORFBALVERENINGINGEN BIJ HET OPZETTEN VAN EEN VERENIGINGS - BELEIDSPLAN ARBITRAGE INHOUDSOPGAVE Inleiding Stap 5 Organisatie 5.1 Stap 5 A Aanwijzen verenigingsscheidsrechters

Nadere informatie

Protocol bij overlijden

Protocol bij overlijden Protocol bij overlijden 1. Inleiding Het protocol bij overlijden treedt na vaststelling van het bestuur van V.V. de Blesse in werking. Het protocol wordt ter informatie voorgelegd aan de leden. Het protocol

Nadere informatie

Stichting Hospice Stadskanaal en Omstreken. Jaarverslag 2016

Stichting Hospice Stadskanaal en Omstreken. Jaarverslag 2016 Stichting Hospice Stadskanaal en Omstreken Jaarverslag 2016 Inhoudsopgave: Voorwoord 1. Bestuur 2. Huisvesting 3. Vrijwilligers 4. Financiën en fondsenwerving Voorwoord: Een hospice is een bijna thuis-huis

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN

SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Jan Gerbers Tel: 06-22699574 Email: jan.gerbers@ziggo.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 06-83983577 Email: bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015 30 en 31 mei 2015 Wat kan Garage ter Veen voor u betekenen? Garage ter Veen beschikt over een moderne werkplaats waar alle werkzaamheden aan de auto kunnen worden verricht door onze vakbekwame monteurs.

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016

TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016 RABOBANK SALLAND GéNIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F, E, D JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016 Sportpark Tijenraan Zwolsestraat 76, 8101 AE Raalte Voor meer info: www.rohdaraalte.nl

Nadere informatie

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers En weer door!!!! Beste Fce'ers, Met de winterstop achter de rug konden we vol goede moed weer beginnen aan de tweede helft van het seizoen! Helaas...het weer heeft tot nu toe niet echt meegezeten. Maar...We

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Vrienden van Den Haag Uitgave Redactie Vereniging Vrienden van Den Haag Jaap Trouw Status Definitief (ALV 20 november 2012) Versie 2.0 Vereniging Vrienden van Den Haag pagina 1 van 6 Leden Artikel

Nadere informatie

DORPSVERENIGING NIJEVEEN. Sinds 1 januari Jaarverslag 2009.

DORPSVERENIGING NIJEVEEN. Sinds 1 januari Jaarverslag 2009. DORPSVERENIGING NIJEVEEN Sinds 1 januari 1998. Jaarverslag 2009. Inhoud 1. Voorwoord door Arend Tissingh (voorzitter) 2. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 3. Het bestuur 4. Klankbordgroep 5. Leden

Nadere informatie

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 1. Opening Voorzitter Harm Jan Danker opent om 20.04 uur de algemene leden vergadering van de vv Peize en heet de aanwezige leden hartelijk welkom.

Nadere informatie

Scheidsrechter bijeenkomst Regio Zuid 22 september 2018

Scheidsrechter bijeenkomst Regio Zuid 22 september 2018 Scheidsrechter bijeenkomst Regio Zuid 22 september 2018 passie voor water Opening Welkom Agenda 8.30 9.00 uur : Inloop + koffie 9.00 9.15 uur : Opening (Stef) 9.15 9.30 uur : Aanstellingen (Marko) 9.30

Nadere informatie

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2016

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2016 Programma Schoolvoetbal 2016 Driebergen, april 2016 Beste deelnemers en toeschouwers, Na jaren voorbereiding staat de nieuwe multifunctionele accommodatie op Sportpark De Woerd Een gebouw dat na jaren

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van. Klootschietvereniging De Toekomst.

Huishoudelijk reglement van. Klootschietvereniging De Toekomst. Huishoudelijk reglement van Klootschietvereniging De Toekomst. Art. 1 De vereniging stelt zich ten doel: A: Het bevorderen van het saamhorigheidgevoel van de leden; B: Het behartigen van de ontspanningsmogelijkheden

Nadere informatie

PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016. 10.00 16.00 uur

PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016. 10.00 16.00 uur PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016 10.00 16.00 uur Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kan jong en oud kennis maken met onze sport. Sla je slag in onze slagkooi en gooi een strike op het pitcherscherm.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Zaterdag 15 Juni 2019

Zaterdag 15 Juni 2019 JO19, Senioren Zaterdag 15 Juni 2019 Voetbalvereniging v.v.dob t Trefpunt, Vreelandseweg 22 te Nigtevecht Telefoonnummer 0294-254247 Inhoudopgave Voorwoord van de jeugdcommissie 3 Mededelingen 4 Dagprogramma

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober Aanvang uur

Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober Aanvang uur Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober 2014. Aanvang 20.00 uur 1. Opening ( Ap) Voorzitter Ap opent vergadering en heet aanwezigen welkom. 2. Notulen vorige ALV Geen notulen besproken

Nadere informatie

Jaarverslag secretaris Scheidsrechters Vereniging IJmond 2014

Jaarverslag secretaris Scheidsrechters Vereniging IJmond 2014 Jaarverslag secretaris Scheidsrechters Vereniging IJmond 2014 ~ 1 ~ Inhoud Voorwoord blz. 3 Informatie omtrent leden IJmond blz. 4 Aanmelding nieuwe leden blz. 4 Opzeggingen lidmaatschap blz. 4 Promotie

Nadere informatie

15 april 2016 VANAF UUR. Op het terrein van VV Zeevogels in Egmond aan den Hoef

15 april 2016 VANAF UUR. Op het terrein van VV Zeevogels in Egmond aan den Hoef Het 38 e schoolvoetbaltoernooi van de Egmonden VANAF 12.45 UUR Op het terrein van in Egmond aan den Hoef 38 e editie Schoolvoetbaltoernooi de Egmonden Het staat weer voor de deur!! Diverse teams zijn al

Nadere informatie

Veldsink Adviesgroep O9 Toernooi RKSV Nuenen. 27 mei 2017

Veldsink Adviesgroep O9 Toernooi RKSV Nuenen. 27 mei 2017 1 Veldsink Adviesgroep O9 Toernooi RKSV Nuenen 27 mei 2017 VELDSINK ADVIESGROEP O9 TOERNOOI 27 MEI 2017 EVENEMENTINFORMATIE O9 toernooi 27 mei 2017 2 VOORWOORD Vanaf 13 mei zal het ieder weekend een drukte

Nadere informatie

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen.

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Tijdens de jaarvergadering werd als opvolger van Jos Helmink de heer Bryan van Leeuwen gekozen tot secretaris. Bryan fluit sinds een klein jaar in de K.N.V.B.,

Nadere informatie

Doetinchem & omstreken

Doetinchem & omstreken KONINKLIJKE NEDERLANDSE BILJARTBOND district WWW.KNBBDOETINCHEM.NL Doetinchem & omstreken NIEUWSBRIEF Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2013-2014. Hierbij enige info van de laatste vergadering

Nadere informatie

HANSSEN EN VLEMMIX WINTERCUP 2015 VV WODAN

HANSSEN EN VLEMMIX WINTERCUP 2015 VV WODAN HANSSEN EN VLEMMIX WINTERCUP 2015 VV WODAN 10 JANUARI 2015 Toernooi Informatie Voorwoord: Voor de 1e keer organiseren wij dit seizoen het O10 toernooi (geb. jaar 2005) d.d. 10 januari 2015. De voetbalacademie

Nadere informatie

Voorwoord Voor u ligt de nieuwe editie van Voor open Doel. Door verschillende omstandigheden is de nieuwsbrief tijdelijk niet zo gepubliceerd, zoals

Voorwoord Voor u ligt de nieuwe editie van Voor open Doel. Door verschillende omstandigheden is de nieuwsbrief tijdelijk niet zo gepubliceerd, zoals Voorwoord Voor u ligt de nieuwe editie van Voor open Doel. Door verschillende omstandigheden is de nieuwsbrief tijdelijk niet zo gepubliceerd, zoals men is gewend. Ook deze versie van Voor open Doel zal

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. Bekerbesluiten Zaalvoetbal Landelijk en district Seizoen 2019/'20

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. Bekerbesluiten Zaalvoetbal Landelijk en district Seizoen 2019/'20 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Bekerbesluiten Zaalvoetbal Landelijk en district Seizoen 2019/'20 Versie definitief 1 Bekerbesluiten 1.1 Landelijke beker zaalvoetbal mannen Artikel 1

Nadere informatie

Resultaten uitstroomonderzoek. Mei 2019

Resultaten uitstroomonderzoek. Mei 2019 Resultaten uitstroomonderzoek Mei 2019 Inleiding Verenigingen zijn de basis om de volleybalsport te leren kennen, te spelen en plezier aan te beleven. We zien dat ruim 115.000 leden wekelijks met veel

Nadere informatie

Beste S.D.O.L. -lid & -Supporter,

Beste S.D.O.L. -lid & -Supporter, Beste S.D.O.L. -lid & -Supporter, Vrijdag 10 augustus start het nieuwe Eredivisieseizoen 2018-2019. In samenwerking met René Heuven & Arie Mars, heeft de Supportersclub hiervoor opnieuw een Weddenschap

Nadere informatie

Technical Meeting 1 september passie voor water

Technical Meeting 1 september passie voor water Technical Meeting 1 september 2017 passie voor water Agenda Eerste deel van de avond (1930 2030) Opening Mededelingen LSC Mededelingen TGS Tweede deel van de avond (20.45 22.15) Forum discussie met scheidsrechters

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam.

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam. Nr.6 21-04-2008 Finaleronde seizoen 2007-2008, Op 19-04-2008 sporthal Oostervant te Rotterdam. Om 12.00 is de start van de 1 ste wedstrijd in de Oostervant te Rotterdam. Voordat het zover zou zijn had

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregelingen Mannen standaard zaterdag, 2015/ 16

Promotie-/degradatieregelingen Mannen standaard zaterdag, 2015/ 16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Promotie-/degradatieregelingen Mannen standaard zaterdag, 2015/ 16 knvb.nl Betaald Voetbal Beloften Divisie A:... 3 Topklasse zaterdag:... 4 Hoofdklasse

Nadere informatie

Jaarverslag KAISZ 2016

Jaarverslag KAISZ 2016 Jaarverslag KAISZ 2016 1 Jaarverslag KAISZ 2016 Voor u ligt het jaarverslag van de vereniging KAISZ (Kinderen met een Auto-Immuun of Auto-Inflammatoire Systeem Ziekten). Dit verslag bestaat uit een algemeen

Nadere informatie

Voorwoord. OPA HENK Cup

Voorwoord. OPA HENK Cup 2 Voorwoord Kloosterburen, juni 2019 Voorafgaand aan de afsluiting van het voetbalseizoen 2018/2019, organiseert de vvkloosterburen voor de 5 e maal haar pupillentoernooi O9 om de OPA HENK Cup Dit toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Voorwoord. Geachte sportvrienden,

Voorwoord. Geachte sportvrienden, zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2015 Voorwoord Geachte sportvrienden, Hartelijk welkom op het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi, het regionale pupillentoernooi van Rohda Raalte, dat dit jaar voor

Nadere informatie

Beste S.D.O.L. -lid & -Supporter,

Beste S.D.O.L. -lid & -Supporter, Beste S.D.O.L. -lid & -Supporter, Vrijdag 11 augustus start het nieuwe Eredivisieseizoen 2017-2018. In samenwerking met René Heuven, heeft de Supportersclub hiervoor opnieuw een Weddenschap georganiseerd:

Nadere informatie

Henk Droste JO-9 Toernooi

Henk Droste JO-9 Toernooi Henk Droste JO-9 Toernooi 21 ste Editie Hoofdsponsor Slagerij Hemmer 20 mei 2017 Voorwoord Beste sportvrienden, Namens het bestuur van V.V. STEVO heten wij jullie van harte welkom op ons sportcomplex 'de

Nadere informatie

PROTOCOL VRIENDSCHAPPELIJKE WEDSTRIJDEN EN TOERNOOIEN COVS/KNVB

PROTOCOL VRIENDSCHAPPELIJKE WEDSTRIJDEN EN TOERNOOIEN COVS/KNVB PROTOCOL VRIENDSCHAPPELIJKE WEDSTRIJDEN EN TOERNOOIEN COVS/KNVB Toelichting Het protocol komt voort uit de problemen die er de afgelopen seizoenen zijn geweest bij het aanstellen van vriendschappelijke

Nadere informatie

Jaarverslag veldvoetbal seizoen 2013 / 2014

Jaarverslag veldvoetbal seizoen 2013 / 2014 Jaarverslag veldvoetbal seizoen 2013 / 2014 Inleiding: Met dit jaarverslag seizoen 2013/2014 trachten wij een beeld te schetsen van de ontwikkelingen binnen de afdeling veldvoetbal van SV Koedijk, in het

Nadere informatie

KNVB district Zuid 2 Bekerreglement vrouwen categorie B, 2015/'16

KNVB district Zuid 2 Bekerreglement vrouwen categorie B, 2015/'16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB district Zuid 2 Bekerreglement vrouwen categorie B, 2015/'16 knvb.nl Artikel 1 Aan deze wedstrijden kan worden deelgenomen door de elftallen die

Nadere informatie

Informatie seizoen 2015 2016 Jeugd v.v. Nooit gedacht

Informatie seizoen 2015 2016 Jeugd v.v. Nooit gedacht Informatie seizoen 2015 2016 Jeugd v.v. Nooit gedacht Opstarten trainingen. De volgende teams starten hun trainingen op vanaf zaterdag 1 augustus: A1, B1, C1, D1 Alle overige teams kunnen hun trainingen

Nadere informatie

De voorzitter opent om 20:07 de vergadering en heet iedereen harte welkom.

De voorzitter opent om 20:07 de vergadering en heet iedereen harte welkom. betreft : TKC Afgevaardigden-vergadering aanwezig / afwezig m.k. / afwezig z.k. : Brink, Oud Ootmarsum, Wilskracht, Nijstad, Hertme, Gunne, HKV / Lattrop Breklenkamp / Soasel locatie : Café van Olffen,

Nadere informatie

Bekerbesluiten Zaalvoetbal Landelijk en district Seizoen 2018/'19

Bekerbesluiten Zaalvoetbal Landelijk en district Seizoen 2018/'19 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Bekerbesluiten Zaalvoetbal Landelijk en district Seizoen 2018/'19 Versie definitief 1 Bekerbesluiten 1.1 Landelijke beker zaalvoetbal mannen Artikel 1

Nadere informatie

Mike Huisman Toernooi

Mike Huisman Toernooi Mike Huisman Toernooi 28 mei 2011 W.S.V. Voorwoord Hierbij heten wij u van harte welkom op het jaarlijks door WSV georganiseerde, Mike Huismantoernooi. Dit toernooi wordt gehouden op onze accommodatie

Nadere informatie

1. Opening. 2. Behandelen agendapunten Woningbelang.

1. Opening. 2. Behandelen agendapunten Woningbelang. Verslag van de Bestuursvergadering van Huurders Belangen Vereniging Valkenswaard 2 oktober 2017 Bij Feesterij Lugano te Valkenswaard. Aanvang 19.30 uur Naam Aanwezig Afwezig Naam Aanwezig Afwezig Fred

Nadere informatie

PVC Toernooi D-junioren. Zaterdag 4 juni 2016 TOERNOOIBOEKJE

PVC Toernooi D-junioren. Zaterdag 4 juni 2016 TOERNOOIBOEKJE PVC Toernooi 2016 D-junioren Zaterdag 4 juni 2016 TOERNOOIBOEKJE Voetbalvereniging PVC Sportpark Marco van Basten Kanaalweg 174 3533 HL - 030-2940570 INHOUDSOPGAVE: 1. Voorwoord. 3 2. Toernooireglement.

Nadere informatie

Programma KiKa Kerstzaaltoernooi 2014

Programma KiKa Kerstzaaltoernooi 2014 Programma KiKa Kerstzaaltoernooi 2014 Vianen Niet alles is vanzelfsprekend! Alvast hele fijne feestdagen voor jou en degene die naast je staan. Geniet van deze mooie voetbaldag! Namens de organisatie,

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K. 40324098 2951 HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR. 4375518 U I T N O D I G I N G zaterdagmiddag 10 juni 2004, 12.00 uur de Algemene

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Bossche ZwemVereniging

Bossche ZwemVereniging Bossche ZwemVereniging Februari 2015 Heb jij een nieuwtje voor de nieuwsbrief mail hem naar secretariaat@bzv.nl en wie weet staat hij volgende maand in deze nieuws brief. Onze nieuwsbrief Onze nieuwsbrief

Nadere informatie

FINALEDAG

FINALEDAG 46 FINALEDAG 2018 www.vlaardingsvoetbal.nl 1 WWW.KAPSALONARACHNE.NL WOENSDAG EN DONDERDAG KOOPAVOND TOT 21:00. VOSCON 2 WELKOM Beste mensen, Hartelijk welkom namens het bestuur van de Stichting Vlaardings

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregelingen Reserve mannen categorie A en B en veteranen West 2, 2015/ 16

Promotie-/degradatieregelingen Reserve mannen categorie A en B en veteranen West 2, 2015/ 16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Promotie-/degradatieregelingen Reserve mannen categorie A en B en veteranen West 2, 2015/ 16 knvb.nl Zaterdag... 3 Reserve Hoofdklasse... 3 Reserve 1

Nadere informatie

2012 Jeugdscheidsrechters v.v. Acht Versie: 2012 Jeugdscheidsrechters v.v.acht 2012 v.1.0 Pagina 1

2012 Jeugdscheidsrechters v.v. Acht Versie: 2012 Jeugdscheidsrechters v.v.acht 2012 v.1.0 Pagina 1 Jeugdscheidsrechters v.v. Acht Versie: 2012 Jeugdscheidsrechters v.v.acht 2012 v.1.0 Pagina 1 Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Organisatie en structuur 4. Scheidsrechterscommissie 5. Profielschets

Nadere informatie