Opleidingen telefooncentrales najaar 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opleidingen telefooncentrales najaar 2010"

Transcriptie

1 Opleidingen telefooncentrales najaar Premium Support Program Eurodistribution Gentsesteenweg 125 Tel.: B-8530 Harelbeke Fax:

2 Programmeer zelf uw telefooncentrales en geef uw klanten een professionele service! Eurodistribution organiseert wegens groot succes terug een aantal technische opleidingen voor installateurs die zelf de Euphonic, Agfeo ISDN/POTS/VoIP of Auerswald ISDN/POTS/VoIP telefooncentrales willen programmeren voor hun klanten. Deze telefooncentrales bieden de ideale oplossing voor vrije beroepen, KMO s en privéwoningen (home automation). Op een praktijkgerichte manier verneemt u in deze opleidingen meer over de achterliggende technologie van het analoge (POTS) of ISDN telefoonnetwerk en over respectievelijk de Euphonic EX-218, Agfeo ISDN/POTS/VoIP en Auerswald ISDN/POTS/VoIP telefooncentrales, systeemtoestellen en accessoires. Deelname bedraagt 300 excl. BTW voor onze opleidingen, dit bedrag wordt bij uw volgende aankoop van een Tevens ontvangt u na het volgen van een opleiding 25 credit points binnen ons Premium Service waardoor u als installateur beroep kan doen op onze telefonische helpdesk, meer informatie op Onze opleidingen zijn tevens Vormelek erkend. Vormelek vzw betaalt aan de werkgever die ressorteert onder het PSC (RSZ prefix 067 of 467) een premie voor elke arbeider die een opleiding met het Vormelek-label volgt. Het premiebedrag bedraagt per arbeider maximum 15,5 per uur en wordt afgebouwd van het premiekrediet van de onderneming. Voor bijkomende inlichtingen neemt u best contact op met Vormelek: Hoe de premie aanvragen? > Ten laatste 3 werkdagen voor de start van de opleiding > Online

3 Euphonic EX-218 De Euphonic EX-218 laat uw klant toe om zelf te bepalen welke type lijnen en telefoonprovider hij wenst te gebruiken. Er kunnen 1 of 2 klassieke analoge telefoonlijnen worden aangesloten en/of 1 ISDN telefoonlijn. Verder kunnen 8 analoge toestellen (telefoon, fax of antwoordapparaat) worden aangesloten. De kwalitatieve ingebouwde faxschakelaar laat toe om zowel telefoon- als faxoproepen te ontvangen op dezelfde analoge telefoonlijn. De Euphonic EX-218 biedt de ideale oplossing voor de small office / home (SOHO) markt, deze telefooncentrale is zeer eenvoudig te programmeren via USB met gebruiksvriendelijke Nederlandstalige software. Op een praktijkgerichte manier verneemt u in deze opleiding meer over de achterliggende technologie van het analoge (POTS) telefoonnetwerk en ISDN Twin-lijn en over de Euphonic EX-218 telefooncentrale en accessoires. POTS, ADSL en ISDN Twin TK Set configuratiesoftware Koppeling met parlofonie: Euphonic AB-1N en AB-2N Oefening Datums Van zodra wij een aantal inschrijvingen ontvangen hebben wordt een datum vastgelegd voor de opleiding in overleg met de ingeschreven. Namiddagsessie van 13u30 tot 17u30, vul het online inschrijvingsformulier op in.

4 Agfeo ISDN/POTS PABX - basic De Agfeo telefooncentrales (PABX) laten u toe om zowel analoge telefoonlijnen als ISDN telefoonlijnen aan te sluiten. Door de modulaire opbouw van deze systemen heeft u een ruime keuze aan aansluitmogelijkheden: analoge telefoontoestellen, 2 draads (U P0 ) en 4 draads (S 0 ) aansluiting van systeemtoestellen en a/b deurparlofoons. De Agfeo telefooncentrales bieden de ideale oplossing voor KMO s en privé-woningen (home automation) en zijn zeer eenvoudig te programmeren via USB met gebruiksvriendelijke Nederlandstalige software. Op een praktijkgerichte manier verneemt u in deze opleiding meer over de achterliggende technologie van het ISDN telefoonnetwerk en over de Agfeo telefooncentrales, systeemtoestellen en accessoires. ISDN en ADSL Hardware: AS 43 / 45 / 200 IT + modules, ST15, ST40 en ST21 systeemtoestellen, DECT S0 basis met DECT 50 handsets Koppelingen met parlofonie (a/b) EIB module: koppeling met EIB/KNX Configuratiesoftware TK Suite Antwoordapparaat en voice mail Oefening Datums Van zodra wij een aantal inschrijvingen ontvangen hebben wordt een datum vastgelegd voor de opleiding in overleg met de ingeschreven. Sessie van 8u30 tot 17u30 en u krijgt s middags een lunch aangeboden, vul het online inschrijvingsformulier op in.

5 Agfeo modulaire ISDN/POTS/VoIP PABX - advanced In deze opleiding wordt dieper ingegaan op de geavanceerde mogelijkheden van de Agfeo modulaire ISDN/POTS PABX. Met behulp van een Agfeo LAN module kan u een Agfeo modulaire telefooncentrale integreren in het computernetwerk (LAN) voor configuratie vanuit het netwerk. Er kunnen verschillende gebruikers met verschillende toegangsrechten worden ingesteld. Een LAN module 508/510 kan dienst doen als TK Suite Server in het netwerk waardoor geen extra server pc vereist is. Daarnaast kan een LAN module 510 dienst doen als CTI en TAPI server. Er wordt ingegaan op de Computer Telephony Integration mogelijkheden van Agfeo via TK Suite Professional en het bellen van Outlook contactpersonen via TAPI. Ook voordeliger bellen via SIP providers en het aansluiten van SIP telefoontoestellen behoort tot de mogelijkheden met de LAN module 510. Vereiste voorkennis Basiskennis TCP/IP Sessie Agfeo ISDN/POTS PABX - basic TK Suite Professional Server: PBX configuratie, CTI en TAPI server. LAN module 510 en LAN module 508 Bellen vanuit Outlook contactpersonen (TAPI) CTI via TK Suite Professional Configuratie van SIP providers en interne SIP telefoontoestellen. Datums Van zodra wij een aantal inschrijvingen ontvangen hebben wordt een datum vastgelegd voor de opleiding in overleg met de ingeschreven. Namiddagsessie van 13u30 tot 17u30, vul het online inschrijvingsformulier op in.

6 Auerswald COMpact ISDN/POTS PABX - basic De Auerswald COMpact 5010/5020 telefooncentrales (PABX) bieden de ideale oplossing voor vrije beroepen (bvb. dokterspraktijk) en KMO s. Door de modulaire opbouw van deze systemen heeft u een ruime keuze aan aansluitmogelijkheden: analoge telefoontoestellen COMfort 200 en COMfortel 500, 2 draads (U P0 ) en 4 draads (S 0 ) aansluiting van systeemtoestellen COMfortel 1100/1500/2500, a/b en FTZ deurparlofoons, alarmingangen en relaiscontacten. De Auerswald COMpact 3000 analog is de flexibelste kleine telefooncentrale (PABX) van Auerswald voor privégebruik of home office. Standaard beschikt deze centrale over 4 analoge extensies en aansluiting voor 1 analoge lijn. Uitbreiding is mogelijk met ofwel 2 analoge extensies of 1 interne S 0 poort voor 2 digitale systeemtoestellen COMfortel 1100/1500/2500 (4 draads) of 1 interne U P0 poort voor 1 digitaal systeemtoestel (2 draads) of 1 externe poort voor ISDN BA. De COMpact 3000 analog beschikt daarnaast ook over een geïntegreerde voic - en faxbox. De programmatie van alle systemen gebeurt via Ethernet of USB met behulp van een eenvoudige webinterface. De systeemtoestellen bieden duidelijk onderscheidbare belmelodieën voor interne, externe en deuroproepen. Aansluiten van a/b deurparlofoon en faxtoestel behoort tot de mogelijkheden, dankzij de ingebouwde faxschakelaar. Op een praktijkgerichte manier verneemt u in deze opleiding meer over de achterliggende technologie van het ISDN en POTS telefoonnetwerk en over de Auerswald COMpact 3000 analog, de Auerswald COMpact 5010/5020 ISDN/POTS telefooncentrales, systeemtoestellen en accessoires. Vereiste voorkennis Basiskennis Engels. ISDN, POTS en ADSL Hardware: COMpact 5010/5020 en modules COMpact 3000 analog + uitbreidingsmodules COMpact 2 a/b, S0 en ISDN. COMfortel 1100/1500/2500 systeemtoestellen. Analoge toestellen COMfort 200 en COMfortel 500. Koppelingen met parlofonie (FTZ en a/b), Auerswald TFS Dialog 10x/20x/30x. Configuratiesoftware via eenvoudig te gebruiken webinterface (COMset en COMtools). Antwoordapparaat en voice mail en geïntegreerde voic - en fax box bij COMpact 3000 analog. Oefening Datums Van zodra wij een aantal inschrijvingen ontvangen hebben wordt een datum vastgelegd voor de opleiding in overleg met de ingeschreven. Sessie van 8u30 tot 17u30 en u krijgt s middags een lunch aangeboden, vul het online inschrijvingsformulier op in.

7 Auerswald COMpact ISDN/POTS/VoIP PABX - advanced Als trouwe Auerswald dealer bieden wij u in deze namiddagsessie de mogelijkheid om u vertrouwd te maken met de TAPI en Voice over IP mogelijkheden van de Auerswald COMpact 5010/5020 en COMpact 3000 analog. Deze systemen zijn standaard voorzien van een Ethernet interface en de volledige software is toegankelijk via webinterface. Bellen vanuit Outlook contactpersonen is mogelijk via TAPI en met behulp van de COMpact VoIP modules en de COMfortel VoIP 2500 systeemtoestellen kan u een Auerswald telefooncentrale integreren in het computernetwerk (LAN). Ook voordeliger bellen via SIP providers en het aansluiten van SIP telefoontoestellen behoort tot de mogelijkheden. Vereiste voorkennis Basiskennis TCP/IP Sessie Auerswald COMpact ISDN/POTS PABX - basic Namiddagsessie van 13u30 tot 17u30: Bellen vanuit Outlook contactpersonen (TAPI). COMpact 5010/5020 VoIP en COMpact 3000 analog: Voice over IP mogelijkheden via COMpact 2 / 6 VoIP modules en COMfortel VoIP 2500 systeemtoestel. Configuratie van SIP providers en interne SIP telefoontoestellen via webinterface. Oefening Datum Van zodra wij een aantal inschrijvingen ontvangen hebben wordt een datum vastgelegd voor de opleiding in overleg met de ingeschreven. Namiddagsessie van 13u30 tot 17u30, vul het online inschrijvingsformulier op in.

8 Eurodistribution Gentsesteenweg 125 Tel.: B-8530 Harelbeke Fax:

COMpact 3000 analog ref. 213-51021

COMpact 3000 analog ref. 213-51021 COMpact 3000 analog ref. 213-51021 Veelzijdigheid tegen een lage prijs Met de nieuwe COMpact 3000 analog voor SOHO toepassingen (small office / home office) en privéwoningen bewijst Auerswald dat een kleine

Nadere informatie

Auerswald HET PRODUCT OVERZICHT 2015. Auerswald GmbH & Co. KG D-38162 Cremlingen-Schandelah Infoline: +49(0) 53 06 /92 00-700 www.auerswald.

Auerswald HET PRODUCT OVERZICHT 2015. Auerswald GmbH & Co. KG D-38162 Cremlingen-Schandelah Infoline: +49(0) 53 06 /92 00-700 www.auerswald. Auerswald HET PRODUCT OVERZICHT 2015 Auerswald GmbH & Co. KG D-38162 Cremlingen-Schandelah Infoline: +49(0) 53 06 /92 00-700 www.auerswald.com Waarom de keuze voor Auerswald Tijdens de selectie van een

Nadere informatie

Samsung DCS reeks. - Geïntegreerde communicatieservers voor een digitale zakenwereld. Geïntegreerde communicatieservers

Samsung DCS reeks. - Geïntegreerde communicatieservers voor een digitale zakenwereld. Geïntegreerde communicatieservers Samsung DCS reeks - Geïntegreerde communicatieservers voor een digitale zakenwereld Geïntegreerde communicatieservers 1 Inleiding 3 Communicatiesystemen op maat 4 I n h o u d & I n l e i d i n g Introductie

Nadere informatie

Auerswald PRODUCT OVERZICHT 2014. Auerswald GmbH & Co. KG D-38162 Cremlingen-Schandelah Infoline: +49(0) 53 06 /92 00-700 www.auerswald.

Auerswald PRODUCT OVERZICHT 2014. Auerswald GmbH & Co. KG D-38162 Cremlingen-Schandelah Infoline: +49(0) 53 06 /92 00-700 www.auerswald. Auerswald PRODUCT OVERZICHT 2014 Auerswald GmbH & Co. KG D-38162 Cremlingen-Schandelah Infoline: +49(0) 3 06 /92 00-700 www.auerswald.com Waarom de keuze voor Auerswald De juiste oplossing voor u Tijdens

Nadere informatie

EuropeTelecom. tiptel 6000 business. De toekomstgerichte communicatieoplossing voor elke onderneming die via analoog, ISDN of IP wil bellen

EuropeTelecom. tiptel 6000 business. De toekomstgerichte communicatieoplossing voor elke onderneming die via analoog, ISDN of IP wil bellen tiptel 6000 business De toekomstgerichte communicatieoplossing voor elke onderneming die via analoog, ISDN of IP wil bellen tiptel 6000 business Toekomstgericht Voordelig bellen via een VoIP-provider (SIP)

Nadere informatie

de telefooncentrales Forum 500/5000 een professioneel telefonisch onthaal voor uw klanten

de telefooncentrales Forum 500/5000 een professioneel telefonisch onthaal voor uw klanten de telefooncentrales Forum 500/5000 een professioneel telefonisch onthaal voor uw klanten de telefooncentrales Forum 500 en Forum 5000 bieden u: n kostbare voordelen (p. 1 en 2) n specifieke toepassingen

Nadere informatie

Hybride IP Telecommunicatie Systemen. De intelligente communicatieoplossing

Hybride IP Telecommunicatie Systemen. De intelligente communicatieoplossing Hybride IP Telecommunicatie Systemen De intelligente communicatieoplossing Het IP-Enabled KX- TDA Telecommunicatie Platform: Investeren in een telecommunicatiesysteem vereist inzicht in zakelijke communicatiebehoeften.

Nadere informatie

DETAIL ELK IS BELANGRIJK. Eindeloze mogelijkheden met een breed scala aan apparaten. Telefoontoestellen. Panasonic PBX platformen ondersteunen

DETAIL ELK IS BELANGRIJK. Eindeloze mogelijkheden met een breed scala aan apparaten. Telefoontoestellen. Panasonic PBX platformen ondersteunen ELK Eindeloze mogelijkheden met een breed scala aan apparaten Panasonic PBX platformen ondersteunen DETAIL de stijlvolle en intuïtieve Digitale-, IP-, SIPen draadloze DECT telefoons. Met ondersteuning

Nadere informatie

Ascotel IntelliGate 150/300. Het communicatiesysteem van de toekomst

Ascotel IntelliGate 150/300. Het communicatiesysteem van de toekomst Ascotel IntelliGate 150/300 Het communicatiesysteem van de toekomst Richtinggevende vereisten voor een moderne communicatieoplossing De meeste ondernemingen zijn actief in een uiterst dynamische markt

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1.1 Vox DaVo I IP...4 1.2 Aansluitingen...5 1.3 Leds...5 1.4 Nummerplan...6. 2.1 Locatie...7 2.2 Bekabeling...7

Inhoudsopgave. 1.1 Vox DaVo I IP...4 1.2 Aansluitingen...5 1.3 Leds...5 1.4 Nummerplan...6. 2.1 Locatie...7 2.2 Bekabeling...7 Inhoudsopgave 1 Introductie 4 1.1 Vox DaVo I IP...4 1.2 Aansluitingen...5 1.3 Leds...5 1.4 Nummerplan...6 2 Installatie 7 2.1 Locatie...7 2.2 Bekabeling...7 3 LAN communicatie en IP Adressen 8 3.1 IP Configuratie...8

Nadere informatie

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Hybride IP Telecommunicatie Systemen. De intelligente communicatieoplossing

Hybride IP Telecommunicatie Systemen. De intelligente communicatieoplossing Hybride IP Telecommunicatie Systemen De intelligente communicatieoplossing Het IP-Enabled KX- TDA Telecommunicatie Platform: Investeren in een telecommunicatiesysteem vereist inzicht in zakelijke communicatiebehoeften.

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. Office Plus

Dienstbeschrijving. Office Plus Dienstbeschrijving Office Plus Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Office Plus 4 2.1 Doelgroep 4 3 Opbouw van Office Plus 5 3.1 Toegang tot het netwerk: Cable Access 5 3.2 Internet varianten en opties 5 3.3

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Telios Enterpise Communications van Telecats

Inhoudsopgave. Telios Enterpise Communications van Telecats 1 Inhoudsopgave Telios Enterpise Communications van Telecats Telios Enterprice Communications van Telecats 3 IP-telefonie op basis van de open SIP standaard 4 Telios Enterprise Communications 5 Telios

Nadere informatie

Telefonie oplossingen voor Nederlandse

Telefonie oplossingen voor Nederlandse Telefonie oplossingen voor Nederlandse Goedkoop bellen in 3 stappen Oplossing Goedkoop bellen vanuit het buitenland naar Nederland Eigenlijk is de oplossing heel eenvoudig, u belt vanuit het buitenland

Nadere informatie

Inhoud. 12Connect Prijslijst 2013 Exclusief BTW 2014

Inhoud. 12Connect Prijslijst 2013 Exclusief BTW 2014 12Connect Prijslijst Exclusief BTW - 2014 Inhoud Introductie... 3 Waar kunt u als klant van profiteren?... 3 VPBX (Virtuele Telefooncentrale)... 4 Belgroepen... 4 Extra lijnen (inkomend Nederland, uitgaand

Nadere informatie

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota PBX: uw eigen fysieke centrale Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw centrale binnen bereik Telefonie kan het hart van uw organisatie vormen. Het is daarom van

Nadere informatie

Zo helder kan communicatie zijn!

Zo helder kan communicatie zijn! Zo helder kan communicatie zijn! ClearVox; de nieuwste techniek in telecommunicatieland en de beste kwaliteit op het gebied van VoIP (Voice over IP) Wij durven het gerust één van de meest veelzijdige en

Nadere informatie

Overstappen van traditionele telefonie naar VoIP telefonie

Overstappen van traditionele telefonie naar VoIP telefonie Overstappen van traditionele telefonie naar VoIP telefonie Inhoudsopgave Overstappen op VoIP!!!!! 3. De mogelijkheden!!!!!! 4. VoIP converter!!!!!! 5. Telefooncentrale in de Cloud!!! 6. Fysieke telefooncentrale!!!!

Nadere informatie

Ascotel IntelliGate 150/300 De evolutieve communicatieserver

Ascotel IntelliGate 150/300 De evolutieve communicatieserver Ascotel IntelliGate 150/300 De evolutieve communicatieserver Richtingbepalende eisen voor een moderne communicatieoplossing De meeste ondernemingen zijn actief in een uiterst dynamische markt waar de concurrentie

Nadere informatie

Vox DaVo Telefooncentrales die méér kunnen en mínder kosten

Vox DaVo Telefooncentrales die méér kunnen en mínder kosten Vox DaVo Telefooncentrales die méér kunnen en mínder kosten De Vox DaVo Meer mogelijkheden, minder kosten De nieuwe generatie telefooncentrales integreert telefonie met interne netwerken en het internet.

Nadere informatie

De wereld gaat voor u open...

De wereld gaat voor u open... De wereld gaat voor u open......dankzij de toestellen van het NeXspan-gamma NeXspan De technologische revolutie van het internet biedt ons vandaag de mogelijkheid om informatie onmiddellijk door te sturen.

Nadere informatie

Heereweg 345 2161 CA Lisse T 088 25 25 800 F 088 25 25 850 W www.ipone.nl. Informatiedocument. IP-Telefonie van IP-ONE B.V.

Heereweg 345 2161 CA Lisse T 088 25 25 800 F 088 25 25 850 W www.ipone.nl. Informatiedocument. IP-Telefonie van IP-ONE B.V. Informatiedocument IP-Telefonie van IP-ONE B.V. IP-ONE B.V. 2012 IP-Telefonie (IPT) van IP-ONE B.V. 1. Introductie IP-Telefonie van IP-ONE... 3 2. IP-ONE en de IPT dienst... 3 3. Functionaliteiten... 4

Nadere informatie

SOPHO IPC 500. De complete IP-PBX communicatieoplossing voor kleine en middelgrote organisaties

SOPHO IPC 500. De complete IP-PBX communicatieoplossing voor kleine en middelgrote organisaties SOPHO IPC 500 De complete IP-PBX communicatieoplossing voor kleine en middelgrote organisaties Alles wat u maar kan wensen en Bent u op zoek naar een flexibele, betrouwbare en toekomstbestendige communicatieoplossing

Nadere informatie

HiPath 3000. Communicatiesystemen. Get a bit more. Siemens.

HiPath 3000. Communicatiesystemen. Get a bit more. Siemens. s HiPath 3000 Communicatiesystemen Voor meer informatie: Siemens Nederland N.V. Information and Communication mobile Postbus 16068 2500 BB Den Haag Tel: (070) 333 3608 Fax: (070) 333 2755 Internet: www.hipath.nl

Nadere informatie

Vox DaVo Large IP. Handleiding

Vox DaVo Large IP. Handleiding Vox DaVo Large IP Handleiding Inhoudsopgave 1 Introductie 4 1.1 Vox DaVo Large IP... 4 1.2 Systeemtoestel d285 (IP en digitale* uitvoeringen)... 5 1.3 IP Systeemtoestel d283... 6 1.4 d284 IP Softphone...

Nadere informatie

DE OPLOSSING DIE MEEGROEIT MET UW BEDRIJF

DE OPLOSSING DIE MEEGROEIT MET UW BEDRIJF DE OPLOSSING DIE MEEGROEIT MET UW BEDRIJF KX-NS700 GEÏNTEGREERD COMMUNICATIEPLATFORM MEER FLEXIBILITEIT, BETERE COMMUNICATIE CONNECTING YOUR FUTURE LAGERE KOSTEN GROTERE TEVREDENHEID VERBETERDE EFFICIËNTIE

Nadere informatie

Hicom 150 E Office. Communicatie servers

Hicom 150 E Office. Communicatie servers s Hicom 150 E Office Communicatie servers Inhoudsopgave Hicom 150 E Officemeer dan alleen telefoneren 2 Wat is ISDN? 2 Overzicht van de Hicom 150 E Office systemen 3 Communicatiefuncties 4 Comfort voor

Nadere informatie

TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE

TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE ZAKELIJKE TELEFONIE SLIMME HET SUCCES VAN SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE Communicatie was, is en blijft de slagader van een onderneming. Het hebben van stabiele en betrouwbare

Nadere informatie