Opleidingen telefooncentrales najaar 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opleidingen telefooncentrales najaar 2010"

Transcriptie

1 Opleidingen telefooncentrales najaar Premium Support Program Eurodistribution Gentsesteenweg 125 Tel.: B-8530 Harelbeke Fax:

2 Programmeer zelf uw telefooncentrales en geef uw klanten een professionele service! Eurodistribution organiseert wegens groot succes terug een aantal technische opleidingen voor installateurs die zelf de Euphonic, Agfeo ISDN/POTS/VoIP of Auerswald ISDN/POTS/VoIP telefooncentrales willen programmeren voor hun klanten. Deze telefooncentrales bieden de ideale oplossing voor vrije beroepen, KMO s en privéwoningen (home automation). Op een praktijkgerichte manier verneemt u in deze opleidingen meer over de achterliggende technologie van het analoge (POTS) of ISDN telefoonnetwerk en over respectievelijk de Euphonic EX-218, Agfeo ISDN/POTS/VoIP en Auerswald ISDN/POTS/VoIP telefooncentrales, systeemtoestellen en accessoires. Deelname bedraagt 300 excl. BTW voor onze opleidingen, dit bedrag wordt bij uw volgende aankoop van een Tevens ontvangt u na het volgen van een opleiding 25 credit points binnen ons Premium Service waardoor u als installateur beroep kan doen op onze telefonische helpdesk, meer informatie op Onze opleidingen zijn tevens Vormelek erkend. Vormelek vzw betaalt aan de werkgever die ressorteert onder het PSC (RSZ prefix 067 of 467) een premie voor elke arbeider die een opleiding met het Vormelek-label volgt. Het premiebedrag bedraagt per arbeider maximum 15,5 per uur en wordt afgebouwd van het premiekrediet van de onderneming. Voor bijkomende inlichtingen neemt u best contact op met Vormelek: Hoe de premie aanvragen? > Ten laatste 3 werkdagen voor de start van de opleiding > Online

3 Euphonic EX-218 De Euphonic EX-218 laat uw klant toe om zelf te bepalen welke type lijnen en telefoonprovider hij wenst te gebruiken. Er kunnen 1 of 2 klassieke analoge telefoonlijnen worden aangesloten en/of 1 ISDN telefoonlijn. Verder kunnen 8 analoge toestellen (telefoon, fax of antwoordapparaat) worden aangesloten. De kwalitatieve ingebouwde faxschakelaar laat toe om zowel telefoon- als faxoproepen te ontvangen op dezelfde analoge telefoonlijn. De Euphonic EX-218 biedt de ideale oplossing voor de small office / home (SOHO) markt, deze telefooncentrale is zeer eenvoudig te programmeren via USB met gebruiksvriendelijke Nederlandstalige software. Op een praktijkgerichte manier verneemt u in deze opleiding meer over de achterliggende technologie van het analoge (POTS) telefoonnetwerk en ISDN Twin-lijn en over de Euphonic EX-218 telefooncentrale en accessoires. POTS, ADSL en ISDN Twin TK Set configuratiesoftware Koppeling met parlofonie: Euphonic AB-1N en AB-2N Oefening Datums Van zodra wij een aantal inschrijvingen ontvangen hebben wordt een datum vastgelegd voor de opleiding in overleg met de ingeschreven. Namiddagsessie van 13u30 tot 17u30, vul het online inschrijvingsformulier op in.

4 Agfeo ISDN/POTS PABX - basic De Agfeo telefooncentrales (PABX) laten u toe om zowel analoge telefoonlijnen als ISDN telefoonlijnen aan te sluiten. Door de modulaire opbouw van deze systemen heeft u een ruime keuze aan aansluitmogelijkheden: analoge telefoontoestellen, 2 draads (U P0 ) en 4 draads (S 0 ) aansluiting van systeemtoestellen en a/b deurparlofoons. De Agfeo telefooncentrales bieden de ideale oplossing voor KMO s en privé-woningen (home automation) en zijn zeer eenvoudig te programmeren via USB met gebruiksvriendelijke Nederlandstalige software. Op een praktijkgerichte manier verneemt u in deze opleiding meer over de achterliggende technologie van het ISDN telefoonnetwerk en over de Agfeo telefooncentrales, systeemtoestellen en accessoires. ISDN en ADSL Hardware: AS 43 / 45 / 200 IT + modules, ST15, ST40 en ST21 systeemtoestellen, DECT S0 basis met DECT 50 handsets Koppelingen met parlofonie (a/b) EIB module: koppeling met EIB/KNX Configuratiesoftware TK Suite Antwoordapparaat en voice mail Oefening Datums Van zodra wij een aantal inschrijvingen ontvangen hebben wordt een datum vastgelegd voor de opleiding in overleg met de ingeschreven. Sessie van 8u30 tot 17u30 en u krijgt s middags een lunch aangeboden, vul het online inschrijvingsformulier op in.

5 Agfeo modulaire ISDN/POTS/VoIP PABX - advanced In deze opleiding wordt dieper ingegaan op de geavanceerde mogelijkheden van de Agfeo modulaire ISDN/POTS PABX. Met behulp van een Agfeo LAN module kan u een Agfeo modulaire telefooncentrale integreren in het computernetwerk (LAN) voor configuratie vanuit het netwerk. Er kunnen verschillende gebruikers met verschillende toegangsrechten worden ingesteld. Een LAN module 508/510 kan dienst doen als TK Suite Server in het netwerk waardoor geen extra server pc vereist is. Daarnaast kan een LAN module 510 dienst doen als CTI en TAPI server. Er wordt ingegaan op de Computer Telephony Integration mogelijkheden van Agfeo via TK Suite Professional en het bellen van Outlook contactpersonen via TAPI. Ook voordeliger bellen via SIP providers en het aansluiten van SIP telefoontoestellen behoort tot de mogelijkheden met de LAN module 510. Vereiste voorkennis Basiskennis TCP/IP Sessie Agfeo ISDN/POTS PABX - basic TK Suite Professional Server: PBX configuratie, CTI en TAPI server. LAN module 510 en LAN module 508 Bellen vanuit Outlook contactpersonen (TAPI) CTI via TK Suite Professional Configuratie van SIP providers en interne SIP telefoontoestellen. Datums Van zodra wij een aantal inschrijvingen ontvangen hebben wordt een datum vastgelegd voor de opleiding in overleg met de ingeschreven. Namiddagsessie van 13u30 tot 17u30, vul het online inschrijvingsformulier op in.

6 Auerswald COMpact ISDN/POTS PABX - basic De Auerswald COMpact 5010/5020 telefooncentrales (PABX) bieden de ideale oplossing voor vrije beroepen (bvb. dokterspraktijk) en KMO s. Door de modulaire opbouw van deze systemen heeft u een ruime keuze aan aansluitmogelijkheden: analoge telefoontoestellen COMfort 200 en COMfortel 500, 2 draads (U P0 ) en 4 draads (S 0 ) aansluiting van systeemtoestellen COMfortel 1100/1500/2500, a/b en FTZ deurparlofoons, alarmingangen en relaiscontacten. De Auerswald COMpact 3000 analog is de flexibelste kleine telefooncentrale (PABX) van Auerswald voor privégebruik of home office. Standaard beschikt deze centrale over 4 analoge extensies en aansluiting voor 1 analoge lijn. Uitbreiding is mogelijk met ofwel 2 analoge extensies of 1 interne S 0 poort voor 2 digitale systeemtoestellen COMfortel 1100/1500/2500 (4 draads) of 1 interne U P0 poort voor 1 digitaal systeemtoestel (2 draads) of 1 externe poort voor ISDN BA. De COMpact 3000 analog beschikt daarnaast ook over een geïntegreerde voic - en faxbox. De programmatie van alle systemen gebeurt via Ethernet of USB met behulp van een eenvoudige webinterface. De systeemtoestellen bieden duidelijk onderscheidbare belmelodieën voor interne, externe en deuroproepen. Aansluiten van a/b deurparlofoon en faxtoestel behoort tot de mogelijkheden, dankzij de ingebouwde faxschakelaar. Op een praktijkgerichte manier verneemt u in deze opleiding meer over de achterliggende technologie van het ISDN en POTS telefoonnetwerk en over de Auerswald COMpact 3000 analog, de Auerswald COMpact 5010/5020 ISDN/POTS telefooncentrales, systeemtoestellen en accessoires. Vereiste voorkennis Basiskennis Engels. ISDN, POTS en ADSL Hardware: COMpact 5010/5020 en modules COMpact 3000 analog + uitbreidingsmodules COMpact 2 a/b, S0 en ISDN. COMfortel 1100/1500/2500 systeemtoestellen. Analoge toestellen COMfort 200 en COMfortel 500. Koppelingen met parlofonie (FTZ en a/b), Auerswald TFS Dialog 10x/20x/30x. Configuratiesoftware via eenvoudig te gebruiken webinterface (COMset en COMtools). Antwoordapparaat en voice mail en geïntegreerde voic - en fax box bij COMpact 3000 analog. Oefening Datums Van zodra wij een aantal inschrijvingen ontvangen hebben wordt een datum vastgelegd voor de opleiding in overleg met de ingeschreven. Sessie van 8u30 tot 17u30 en u krijgt s middags een lunch aangeboden, vul het online inschrijvingsformulier op in.

7 Auerswald COMpact ISDN/POTS/VoIP PABX - advanced Als trouwe Auerswald dealer bieden wij u in deze namiddagsessie de mogelijkheid om u vertrouwd te maken met de TAPI en Voice over IP mogelijkheden van de Auerswald COMpact 5010/5020 en COMpact 3000 analog. Deze systemen zijn standaard voorzien van een Ethernet interface en de volledige software is toegankelijk via webinterface. Bellen vanuit Outlook contactpersonen is mogelijk via TAPI en met behulp van de COMpact VoIP modules en de COMfortel VoIP 2500 systeemtoestellen kan u een Auerswald telefooncentrale integreren in het computernetwerk (LAN). Ook voordeliger bellen via SIP providers en het aansluiten van SIP telefoontoestellen behoort tot de mogelijkheden. Vereiste voorkennis Basiskennis TCP/IP Sessie Auerswald COMpact ISDN/POTS PABX - basic Namiddagsessie van 13u30 tot 17u30: Bellen vanuit Outlook contactpersonen (TAPI). COMpact 5010/5020 VoIP en COMpact 3000 analog: Voice over IP mogelijkheden via COMpact 2 / 6 VoIP modules en COMfortel VoIP 2500 systeemtoestel. Configuratie van SIP providers en interne SIP telefoontoestellen via webinterface. Oefening Datum Van zodra wij een aantal inschrijvingen ontvangen hebben wordt een datum vastgelegd voor de opleiding in overleg met de ingeschreven. Namiddagsessie van 13u30 tot 17u30, vul het online inschrijvingsformulier op in.

8 Eurodistribution Gentsesteenweg 125 Tel.: B-8530 Harelbeke Fax:

COMpact 3000 analog ref. 213-51021

COMpact 3000 analog ref. 213-51021 COMpact 3000 analog ref. 213-51021 Veelzijdigheid tegen een lage prijs Met de nieuwe COMpact 3000 analog voor SOHO toepassingen (small office / home office) en privéwoningen bewijst Auerswald dat een kleine

Nadere informatie

SPECSHEET HOSTED VOIP

SPECSHEET HOSTED VOIP SPECSHEET HOSTED VOIP PC Consultance levert de volgende diensten: Systeembeheer Reparaties Telefonie Netwerken Consultancy Detachering ADSL Kabelinternet GSM Telefonie Wireless netwerken Verkoop Software

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden www.foundcom.be Koninginnelaan 54 8400 Oostende België Tel: +32 (0) 59 280 230 Sales: sales@foundcom.be Support:

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk

Nadere informatie

AB-N modulaire deurparlofoons

AB-N modulaire deurparlofoons AB-N modulaire deurparlofoons Eigenschappen Parlofoondeurstation met ingebouwde interface die 2-draads kan aangesloten worden op een analoge binnenlijn van een telefooncentrale (a/b) of op een rechtstreekse

Nadere informatie

CallVoip Telefonie configuratie Samsung SoHo

CallVoip Telefonie configuratie Samsung SoHo CallVoip Telefonie configuratie Samsung SoHo CallVoip Telefonie configuratie Samsung SoHo... 1 Samsung SoHo telefooncentrale voor VoIP en vaste telefonie... 2 Op de Samsung inloggen... 3 De Samsung SoHo

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te transporteren.

Nadere informatie

Tiptel. ANALOGE TELEFOONCENTRALES 10.24.102 Tiptel 1/8 fax CLIP (DTMF) 159,00. 10.24.107 Tiptel 2/8 CLIP (alleen FSK) 189,00 147,42

Tiptel. ANALOGE TELEFOONCENTRALES 10.24.102 Tiptel 1/8 fax CLIP (DTMF) 159,00. 10.24.107 Tiptel 2/8 CLIP (alleen FSK) 189,00 147,42 ANALOGE TELEFOONCENTRALES 10.24.102 Tiptel 1/8 fax CLIP (DTMF) 159,00 124,51 10.24.105 Tiptel 2/8 CLIP (DTMF) **Niet meer leverbaar** 189,00 147,42 10.24.107 Tiptel 2/8 CLIP (alleen FSK) 189,00 147,42

Nadere informatie

BNS modulaire deurparlofoons

BNS modulaire deurparlofoons BNS modulaire deurparlofoons Eigenschappen Parlofoondeurstation met ingebouwde interface die 2-draads kan aangesloten worden op een analoge binnenlijn van een telefooncentrale (a/b) of op een rechtstreekse

Nadere informatie

OPLEIDINGEN MyHOME_Up De evolutie van domotica. Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA VIDEOFONIE 2-DRAADS

OPLEIDINGEN MyHOME_Up De evolutie van domotica. Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA VIDEOFONIE 2-DRAADS OPLEIDINGEN 2018 MyHOME_Up De evolutie van domotica DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA Welcome simplicity. VIDEOFONIE 2-DRAADS Legrand Group Academy Welkom bij de Legrand Group Academy! Is domotica en videofonie

Nadere informatie

KITS NIEUW. KIT AUDIO 2-DRAADS Deurstation LINEA 2000 en deurtelefoon SWING kleur wit

KITS NIEUW. KIT AUDIO 2-DRAADS Deurstation LINEA 2000 en deurtelefoon SWING kleur wit KITS NIEUW KLEURENVIDEOKIT 2-DRAADS MET EXTERNE CAMERA VOOR EENGEZINSWONING Deurstation METAL en monitor POLYX VIDEO DISPLAY inclusief buitencamera 2-draads voor videocontrole KIT AUDIO 2-DRAADS Deurstation

Nadere informatie

Auerswald HET PRODUCT OVERZICHT 2015. Auerswald GmbH & Co. KG D-38162 Cremlingen-Schandelah Infoline: +49(0) 53 06 /92 00-700 www.auerswald.

Auerswald HET PRODUCT OVERZICHT 2015. Auerswald GmbH & Co. KG D-38162 Cremlingen-Schandelah Infoline: +49(0) 53 06 /92 00-700 www.auerswald. Auerswald HET PRODUCT OVERZICHT 2015 Auerswald GmbH & Co. KG D-38162 Cremlingen-Schandelah Infoline: +49(0) 53 06 /92 00-700 www.auerswald.com Waarom de keuze voor Auerswald Tijdens de selectie van een

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? ü Kostenbesparend ü Gebruiksvriendelijk ü Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te

Nadere informatie

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Wat is SwyxWare? SwyxWare is de perfecte communicatieoplossing

Nadere informatie

OPLEIDINGEN 2017 VIDEOFONIE 2-DRAADS DOMOTICA MYHOME CCTV AHD/ANALOOG/IP

OPLEIDINGEN 2017 VIDEOFONIE 2-DRAADS DOMOTICA MYHOME CCTV AHD/ANALOOG/IP OPLEIDINGEN 2017 DOMOTICA MYHOME VIDEOFONIE 2-DRAADS CCTV AHD/ANALOOG/IP Legrand Group Academy Welkom in de Legrand Group Academy! Is domotica en videofonie voor u ook zeer ingewikkelde materie? Of juist

Nadere informatie

Auerswald PRODUCT OVERZICHT 2014. Auerswald GmbH & Co. KG D-38162 Cremlingen-Schandelah Infoline: +49(0) 53 06 /92 00-700 www.auerswald.

Auerswald PRODUCT OVERZICHT 2014. Auerswald GmbH & Co. KG D-38162 Cremlingen-Schandelah Infoline: +49(0) 53 06 /92 00-700 www.auerswald. Auerswald PRODUCT OVERZICHT 2014 Auerswald GmbH & Co. KG D-38162 Cremlingen-Schandelah Infoline: +49(0) 3 06 /92 00-700 www.auerswald.com Waarom de keuze voor Auerswald De juiste oplossing voor u Tijdens

Nadere informatie

VoIP via Online Pro: De voordelen op een rij

VoIP via Online Pro: De voordelen op een rij Inge Heuvel - van Schaijck --- Online Van: Maarten Heuvel - Online Verzonden: donderdag 22 oktober 2015 16:32 Aan: Online Groep Onderwerp: Online Pro Update 2015.0.0.125: Nieuwe

Nadere informatie

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota PBX: uw eigen fysieke centrale Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw centrale binnen bereik Telefonie kan het hart van uw organisatie vormen. Het is daarom van

Nadere informatie

EuropeTelecom. tiptel 6000 business. De toekomstgerichte communicatieoplossing voor elke onderneming die via analoog, ISDN of IP wil bellen

EuropeTelecom. tiptel 6000 business. De toekomstgerichte communicatieoplossing voor elke onderneming die via analoog, ISDN of IP wil bellen tiptel 6000 business De toekomstgerichte communicatieoplossing voor elke onderneming die via analoog, ISDN of IP wil bellen tiptel 6000 business Toekomstgericht Voordelig bellen via een VoIP-provider (SIP)

Nadere informatie

Simmpl configuratie-handleiding voor de FRITZ!Box

Simmpl configuratie-handleiding voor de FRITZ!Box Koldingweg 19-1 9723 HL Groningen Postbus 5236 9700 GE Groningen Simmpl configuratie-handleiding voor de FRITZ!Box v090715mt T (050) 820 00 00 F (050) 820 00 08 E callvoip@callvoip.nl W www.callvoiptelefonie.nl

Nadere informatie

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG Hosted IP Telefonie (HIP Telefonie) is een systeem waarbij U gebruikt kunt maken van een internetverbinding om te telefoneren. De telefooncentrale

Nadere informatie

Simmpl configuratie-handleiding voor de FRITZ!Box

Simmpl configuratie-handleiding voor de FRITZ!Box Koldingweg 19-1 9723 HL Groningen Postbus 5236 9700 GE Groningen Simmpl configuratie-handleiding voor de FRITZ!Box v270416mt T (050) 820 00 00 F (050) 820 00 08 E callvoip@callvoip.nl W www.callvoiptelefonie.nl

Nadere informatie

o p l E i D i n g E n 2 0 1 4 Domotica ViDEofoniE cctv myhome 2-DraaDs analoog/ip

o p l E i D i n g E n 2 0 1 4 Domotica ViDEofoniE cctv myhome 2-DraaDs analoog/ip Opleidingen 2014 Domotica MyHOME Videofonie 2-draads cctv ANALOOG/IP Legrand Group Academy Welkom in de Legrand Group Academy! Is domotica en videofonie voor u ook zeer ingewikkelde materie? Of juist niet?

Nadere informatie

Siemens SE551. Handleiding Flits Thuis

Siemens SE551. Handleiding Flits Thuis Siemens SE551 Handleiding Flits Thuis Handleiding Siemens SE551 Flits Thuis Aansluiten Siemens SE551 Configuratie Siemens d.m.v. webinterface Instellen Gisgaset USB /PCMCIAdraadloze netwerk-adapter Aansluiten

Nadere informatie

Telefonie oplossingen voor Nederlandse

Telefonie oplossingen voor Nederlandse Telefonie oplossingen voor Nederlandse Goedkoop bellen in 3 stappen Oplossing Goedkoop bellen vanuit het buitenland naar Nederland Eigenlijk is de oplossing heel eenvoudig, u belt vanuit het buitenland

Nadere informatie

VoIP Planet Handleiding

VoIP Planet Handleiding VoIP Planet Handleiding Inhoud 1 Algemeen 3 2 Website VoIP Planet 4 3 Hoe kan men mij bereiken 5 3.1 Vanaf het Normale telefoon Netwerk 5 3.2 Vanaf andere VoIP Providers 6 3.3 Freeworld 6 3.4 ixcall 6

Nadere informatie

Panasonic toestellen prijslijst

Panasonic toestellen prijslijst ART.NR. OMSCHRIJVING B.A.P. PANASONIC DIGITALE SYSTEEMTOESTELLEN TBV TDA/TDE EN NCP 10.19.708 Panasonic KX-DT321 wit Digitaal systeemtoestel met handsfree, 105,00 headsetaansluiting en 8 vrij programmeerbare

Nadere informatie

OPLEIDINGEN 2015 VDI DOMOTICA MYHOME VIDEOFONIE 2-DRAADS CCTV ANALOOG/IP

OPLEIDINGEN 2015 VDI DOMOTICA MYHOME VIDEOFONIE 2-DRAADS CCTV ANALOOG/IP OPLEIDINGEN 2015 DOMOTICA MYHOME VIDEOFONIE 2-DRAADS CCTV ANALOOG/IP VDI Legrand Group Academy Welkom in de Legrand Group Academy! Is domotica en videofonie voor u ook zeer ingewikkelde materie? Of juist

Nadere informatie

OPLEIDINGEN 2016 VIDEOFONIE 2-DRAADS DOMOTICA MYHOME CCTV AHD/ANALOOG/IP

OPLEIDINGEN 2016 VIDEOFONIE 2-DRAADS DOMOTICA MYHOME CCTV AHD/ANALOOG/IP OPLEIDINGEN 2016 DOMOTICA MYHOME VIDEOFONIE 2-DRAADS CCTV AHD/ANALOOG/IP Legrand Group Academy Welkom in de Legrand Group Academy! Is domotica en videofonie voor u ook zeer ingewikkelde materie? Of juist

Nadere informatie

Configuratiehandleiding

Configuratiehandleiding Configuratiehandleiding Patton Smartnode 46xx November 2012 Barbara Strozzilaan 201 Postbus 9314 Rotterdamseweg 183c gntel B.V. 1083 HN Amsterdam 1006 AH Amsterdam 2629 HD Delft KvK 02084234 T + 31 (0)20

Nadere informatie

Gigaset Pro. Gigaset Pro systemen Gigaset T300 Pro

Gigaset Pro. Gigaset Pro systemen Gigaset T300 Pro 15 15 2 2 Gigaset Pro systemen Gigaset T300 Pro De T300 PRO is het ideale, zeer efficiënte en flexibele telefoonsysteem voor kleine ondernemingen. Gebruikers kunnen uit verschillende lijnen kiezen: vaste

Nadere informatie

HiPath OpenOffice ME TM

HiPath OpenOffice ME TM Do more. Know more. Be more. Hardware Copyright Siemens Copyright Enterprise Siemens Communications Enterprise Communications 2007. All GmbH rights & Co. reserved. KG 2006 Overzicht van de hardware Belangrijkste

Nadere informatie

CTI Installatie & Configuratie

CTI Installatie & Configuratie CTI Installatie & Configuratie Nimava Group BV Huis ter Heideweg 20 3705 LZ Zeist Inhoudsopgave InhoudsopgaveOfficeServLink (O.S.L.)... 1 OfficeServLink (O.S.L.)... 2 Wat is de OfficeServLink?... 3 Wanneer

Nadere informatie

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Altijd en overal bereikbaar, op een grenzeloze en transparante manier

Altijd en overal bereikbaar, op een grenzeloze en transparante manier Altijd en overal bereikbaar, op een grenzeloze en transparante manier Bellen zoals het hoort: met onbeperkte mogelijkheden en volledig transparant Altijd en overal bereikbaar. De wereld van nu, op een

Nadere informatie

IP DECT nieuw in het gamma!

IP DECT nieuw in het gamma! IP DECT nieuw in het gamma! Het lang verwachte IP DECT verhaal kan van start gaan. Het komt op de markt onder de benaming HiPath Cordless IP. Deze oplossing is specifiek ontwikkeld voor HiPath OpenOfficeME/EE

Nadere informatie

Handleiding DSL Access Versatel

Handleiding DSL Access Versatel Handleiding DSL Access Versatel INHOUDSOPGAVE 1. 1.1. INSTALLATIE...3 Installatie door monteur...3 1.2. Doe-het-zelf installatie...3 1.2.1 Het doe-het-zelf pakket... 3 1.2.2 Installatie splitter... 4 1.2.3

Nadere informatie

De abonnementen van Planet Internet

De abonnementen van Planet Internet De pluspunten van Planet Internet Meest bekroonde provider van Nederland Deskundige servicelijn Geavanceerd netwerk Ruime keuze aan abonnementen Uw eigen homepage van 25 MB Uitgebreide e-mailfaciliteiten

Nadere informatie

Kenmerken: - Nummer herhalen - Het laatst gekozen nummer kan herhaald worden.

Kenmerken: - Nummer herhalen - Het laatst gekozen nummer kan herhaald worden. Met Managed VoIP kunt U gebruik maken van een volledig beheerde, digitale telefooncentrale, inclusief zero-touch provisioning van ondersteunde toestellen. Afgestemd op zakelijke, betrouwbare dienstverlening.

Nadere informatie

TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS

TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS DIENSTENBROCHURE BESTELFORMULIER (2014-2015) TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS Aanvragen online via de Citymesh CAB- manager: http://exhibition.citymesh.com/antwerpexpo

Nadere informatie

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen.

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. Uw telecom-kosten altijd in de hand met OSCS vanaf 4,95 OSCS is dé oplossing voor bedrijven

Nadere informatie

DEURCOMMUNICATIE KITS

DEURCOMMUNICATIE KITS 116 DEURCOMMUNICATIE KITS 117 Deurtelefoon SPRINT 118 BUS PS BUS PI DEURCOMMUNICATIE KITS 346000 TK 346830 230V~ 119 Deurstation met rechtstreekse aansluiting op de centrale 120 DEURCOMMUNICATIE KITS 121

Nadere informatie

Zo helder kan communicatie zijn!

Zo helder kan communicatie zijn! Zo helder kan communicatie zijn! Solide VoIP oplossing ClearVox; noem het gerust dé Nederlandse softwarespecialist van VoIP oplossingen. Wij combineren opensource-technologie met eigen ontwikkelde software

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar IndustriesConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. IndustriesConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw telefooncentrale in de cloud Steeds meer bedrijven en particulieren bellen via Internet

Nadere informatie

Toepassingen met SMS Comfort

Toepassingen met SMS Comfort Toepassingen met SMS Comfort SMS Comfort is een innovatief LAN - SMS Software pakket. Doordat het gebruik maakt van uw bestaande email programma is het eenvoudig in gebruik voor alle gebruikers. SMS Comfort

Nadere informatie

OPLEIDINGen came benelux

OPLEIDINGen came benelux OPLEIDINGen came benelux Waarom deelnemen aan een CAME cursus? 1. 3. 2. Omdat dit u de mogelijkheid geeft om de CAME producten te leren kennen, wanneer u automatisering, toegangscontrole, videofonie of

Nadere informatie

Forum IPhone 3020 Installatiehandleiding

Forum IPhone 3020 Installatiehandleiding Forum IPhone 3020 Installatiehandleiding 1. Introductie...3 2. Installatie op het LAN...4 2.1) Verbinding maken...5 Stap 1 Bekabeling...5 Step 2 Het toestel opstarten...5 Stap 3 De installatie wizard...5

Nadere informatie

Titel: Skype versus VoIP-PABX wat gaat het worden Mei 2005, Telecommagazine, Auteur: Charles Heering

Titel: Skype versus VoIP-PABX wat gaat het worden Mei 2005, Telecommagazine, Auteur: Charles Heering Titel: Skype versus VoIP-PABX wat gaat het worden Mei 2005, magazine, Auteur: Charles Heering Skype is een telefoniedienst via Internet. Voor gebruikers die gekoppeld zijn via het Internet kan op. Die

Nadere informatie

Digitaal Super Hybride Systeem KX-TD612

Digitaal Super Hybride Systeem KX-TD612 Digitaal Super Hybride Systeem KX-TD62 Een nieuwe digitale telefooncentrale die perfect aansluit op uw huidige en toekomstige communicatiebehoeften. De KX-TD62 biedt geavanceerde functionaliteiten; datgene

Nadere informatie

Belgacom Forum TM 3000 Voicemail to Email Gebruikershandleiding

Belgacom Forum TM 3000 Voicemail to Email Gebruikershandleiding Belgacom Forum TM 3000 Voicemail to Email Gebruikershandleiding Inhoudstabel Forum 3000 Voicemail to Email... 3 Dienstbeschrijving... 3 1 Inloggen als systeembeheerder op de Forum 3000... 3 2 Een Email

Nadere informatie

innovaphone PBX IP-PBX-oplossingen voor groot - en filiaalbedrijven

innovaphone PBX IP-PBX-oplossingen voor groot - en filiaalbedrijven P U R E I P - T E L E P H O N Y innovaphone PBX IP-PBX-oplossingen voor groot - en filiaalbedrijven www.innovaphone.com VoIP voor iedereen! innovaphone PBX-oplossingen voor groot - en filiaalbedrijven

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt onderwijsinstellingen

Mobile2connect. Ontzorgt onderwijsinstellingen Mobile2connect Ontzorgt onderwijsinstellingen SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect

Nadere informatie

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software:

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Counterpath Bria SIP client. Net2 Entry Configuration Utility (SIP

Nadere informatie

Het telefonieplatform van deze tijd. Telefonie en IT komen steeds meer samen

Het telefonieplatform van deze tijd. Telefonie en IT komen steeds meer samen Het telefonieplatform van deze tijd Telefonie en IT komen steeds meer samen 2002 02 13 Stabiele groei 14 miljoen Omzet 2012 115+ professionals Ambitie: de beste Partnership Innovatief Onderwijs Zorg Goede

Nadere informatie

4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET

4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET 4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET MKB - Klein Zakelijk WAT IS VOIP Voice Over IP Telefonie over internet Betrouwbaar Flexibel Kostentechnisch transparant WAT IS VOIP NIET!! Skype / Fring / Google Talk Bellen

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

Tijd om over te stappen naar. IP Telefonie. De toekomst van IP Telefonie begint hier!

Tijd om over te stappen naar. IP Telefonie. De toekomst van IP Telefonie begint hier! Ast i um Tijd om over te stappen naar IP Telefonie De toekomst van IP Telefonie begint hier! Astium Hogere klanttevredenheid, meer productiviteit en lagere kosten Meer flexibiliteit en gebruikersgemak

Nadere informatie

Open-Xchange Server VoipNow Gebruikershandleiding

Open-Xchange Server VoipNow Gebruikershandleiding Open-Xchange Server VoipNow Gebruikershandleiding Open-Xchange Server Open-Xchange Server: VoipNow Gebruikershandleiding Uitgegeven Monday, 08. March 2010 Versie 6.16 Copyright 2006-2010 OPEN-XCHANGE Inc.,

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt maritieme organisaties

Mobile2connect. Ontzorgt maritieme organisaties Mobile2connect Ontzorgt maritieme organisaties MarineConnect is een totaalconcept voor schepen. MarineConnect biedt een totaalconcept met onder andere IP telefonie, IP beveiliging en internettoegang. Ook

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend StoreConnect is een totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten in uw winkel. Uw klant tevreden maken met het gemak van IP pinnen of gezellige

Nadere informatie

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met Cloud telephony om zo kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken in samenwerking met cloud telephony Waarom OZMO cloud telephony? Om zo nooit voor verrassingen te komen staan U betaalt een vast bedrag

Nadere informatie

IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS

IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS Nederlands GET IN TOUCH innovaphone AG Böblinger Str. 76 D-71065 Sindelfingen Tel. +49 7031 73009-0 Fax +49 7031 73009-9 info@innovaphone.com www.innovaphone.com UW

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt bedrijven

Mobile2connect. Ontzorgt bedrijven Mobile2connect Ontzorgt bedrijven OfficesConnect is voor alle IT & Communicatie diensten voor op uw kantoor, een totaalconcept. Op een kantoor is het natuurlijk uiterst belangrijk dat u gebruik kunt maken

Nadere informatie

X2com en MikroTik Case study nieuw core-netwerk

X2com en MikroTik Case study nieuw core-netwerk X2com en MikroTik Case study nieuw core-netwerk Joost van der Ven Operational Manager Verantwoordelijk voor alle technische zaken Inhoud presentatie Over X2com Wie is X2com Wat doet X2com Waarom X2com

Nadere informatie

Inhoud. Opera 20IP ISDN & VoIP. Gebruiksaanwijzing. Section 1. Introductie... 5. 1.1 Overzicht Opera 20IP ISDN & VoIP... 5. 1.2 Symbolen...

Inhoud. Opera 20IP ISDN & VoIP. Gebruiksaanwijzing. Section 1. Introductie... 5. 1.1 Overzicht Opera 20IP ISDN & VoIP... 5. 1.2 Symbolen... Opera 20IP ISDN & VoIP Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing Opera 20IP ISDN & VoIP Inhoud Section 1. Introductie... 5 1.1 Overzicht Opera 20IP ISDN & VoIP... 5 1.2 Symbolen... 6 1.3 Aansluitingen...

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van

Nadere informatie

Wat doet FoundCOM? VoIP Provider SIP Trunking Virtual PBX

Wat doet FoundCOM?  VoIP Provider SIP Trunking Virtual PBX Wat doet FoundCOM? VoIP Provider SIP Trunking Virtual PBX www.foundcom.be BE: +32 (0) 78 250 240 NL: +31 (0) 85 888 0936 FR: +33 (0) 97 518 0671 Sales: sales@foundcom.be Support: support@foundcom.be BTW

Nadere informatie

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie?

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. Hosted VoIP biedt bedrijven namelijk een bijoznder professioneel

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend Inhoudsopgave LawyerConnect brochure 1. Telephony2Connect 1.1. VoIP2Connect Pagina 2 1. Telephony2Connect Altijd bereikbaar Telefonie biedt u vele voordelen

Nadere informatie

Handleiding (Windows) Instellen Add-ons:

Handleiding (Windows) Instellen Add-ons: Handleiding (Windows) Instellen Add-ons: Click-to-dial Click-to-dial outlook / Thunderbird Call pop-up applicatie PBXonline.be De add-ons Click-to-dial, Outlook/Thunderbird/contacts plugin en de Call pop-up

Nadere informatie

Charles Heering, en Maarten Oberman, Oberman Telecom Management Consultants bv, Maarn

Charles Heering, en Maarten Oberman, Oberman Telecom Management Consultants bv, Maarn VoIP versus PABX Charles Heering, en Maarten Oberman, Oberman Telecom Management Consultants bv, Maarn Voor het tijdperk van Voice over IP (VoIP) zag de telecommanager zich bij de keuzes die gemaakt moesten

Nadere informatie

SOPHO IPC 100. De vooruitstrevende IP-PBX communicatieoplossing voor kleine en middelgrote organisaties

SOPHO IPC 100. De vooruitstrevende IP-PBX communicatieoplossing voor kleine en middelgrote organisaties SOPHO IPC 100 De vooruitstrevende IP-PBX communicatieoplossing voor kleine en middelgrote organisaties... sense en simplicity in de wereld van de bedrijfscommunicatie Sense en simplicity De technologie

Nadere informatie

Overstappen van traditionele telefonie naar VoIP telefonie

Overstappen van traditionele telefonie naar VoIP telefonie Overstappen van traditionele telefonie naar VoIP telefonie Inhoudsopgave Overstappen op VoIP!!!!! 3. De mogelijkheden!!!!!! 4. VoIP converter!!!!!! 5. Telefooncentrale in de Cloud!!! 6. Fysieke telefooncentrale!!!!

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Icona HULP NODIG BIJ INSTALLATIE?

Icona HULP NODIG BIJ INSTALLATIE? Icona HULP NODIG BIJ INSTALLATIE? DE COMELIT SERVICEDESK HELPT JE GRAAG VERDER! Een aanbod aan diensten om u te begeleiden en verder te helpen bij projecten, installaties en activiteiten waar u minder

Nadere informatie

Business case Klant. Op basis van VoIP vanuit het DataCenter. Bodis HS Stef Boerhout s.boerhout@bodishs.nl. Revisie

Business case Klant. Op basis van VoIP vanuit het DataCenter. Bodis HS Stef Boerhout s.boerhout@bodishs.nl. Revisie Business case Op basis van VoIP vanuit het DataCenter Bodis HS Stef Boerhout s.boerhout@bodishs.nl Revisie Versie Datum Opmerking Auteur Status 01 2/25/2013 Business Case G.Dam V1.0 Inleiding 1 Dit document

Nadere informatie

bla bla Open-Xchange Server VoipNow Gebruikershandleiding

bla bla Open-Xchange Server VoipNow Gebruikershandleiding bla bla Open-Xchange Server VoipNow Gebruikershandleiding Open-Xchange Server Open-Xchange Server: VoipNow Gebruikershandleiding publicatie datum dinsdag, 17. juli 2012 Versie 6.20.6 Copyright 2006-2012

Nadere informatie

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT Een besparing op uw huidige zakelijke telefoniekosten, geen investering in een dure telefooncentrale. Hosted VoIP via Koelewijn MKB-Support

Nadere informatie

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions is dé Cloud telefonie oplossing van Telecom Service Groep. Het unieke communicatieplatform bevat alle mogelijke

Nadere informatie

Quick Installation Guide Installatie handleiding Guide d installation rapide Kurzanleitung Installation

Quick Installation Guide Installatie handleiding Guide d installation rapide Kurzanleitung Installation Quick Installation Guide Installatie handleiding Guide d installation rapide Kurzanleitung Installation Nederlands Leveringsomvang tiptel IP 282 of tiptel IP 280 handset Ethernet kabel Krulsnoer (kabel

Nadere informatie

CallVoip Telefonie configuratie Cisco Linksys PAP2T ATA

CallVoip Telefonie configuratie Cisco Linksys PAP2T ATA CallVoip Telefonie configuratie Cisco Linksys PAP2T ATA De Cisco Linksys PAP2T is een VoIP ATA: een kastje dat u aansluit op uw netwerkrouter en waarop u vervolgens twee analoge telefoonapparaten kunt

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT WAT IS VOIP? VoIP is een afkorting voor Voice over Internet Protocol. Dit houdt in dat je belt via een internetverbinding. Deze manier van telefoneren heeft een aantal grote

Nadere informatie

Getting Started. AOX-319 PBX Versie 2.0

Getting Started. AOX-319 PBX Versie 2.0 Getting Started AOX-319 PBX Versie 2.0 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 OVER DEZE HANDLEIDING... 3 ONDERDELEN... 3 INSTALLATIE EN ACTIVERING... 3 BEHEER VIA DE CONSOLE... 4 BEHEER VIA DE BROWSER... 5 BEVEILIGING...

Nadere informatie

ELK DETAIL BELANGRIJK. KX-TDE100/200 en KX-NCP500/1000 Unified Communication Oplossingen

ELK DETAIL BELANGRIJK. KX-TDE100/200 en KX-NCP500/1000 Unified Communication Oplossingen ELK DETAIL KX-TDE100/200 en KX-NCP500/1000 Unified Communication Oplossingen Unified Communication platformen zijn geavanceerde communicatie oplossingen die worden ontworpen om ondernemingen door Unified

Nadere informatie

ias licentie richtlijnen Het voorbeeld

ias licentie richtlijnen Het voorbeeld ias licentie richtlijnen Het voorbeeld Kies een buitenlijn (trunklijn) die relevant is voor uw project. Voorbeeld voor ISDN buitenlijn Voorbeeld voor IP buitenlijn Voorbeeld voor analoge buitenlijn Voorbeeld

Nadere informatie

telefonie systeem INHOUD 436

telefonie systeem INHOUD 436 436 telefonie systeem INHOUD 438 Algemene eigenschappen 443 Telefoontoestellen PIVOT 444 Monitorgedeelte telefoontoestellen PIVOT 445 Toebehoren voor telefoontoestellen PIVOT 446 Multifunctionele inbouwdozen

Nadere informatie

Handleiding: FRITZ!Box instellen als router achter (kabel-)modem

Handleiding: FRITZ!Box instellen als router achter (kabel-)modem Handleiding: FRITZ!Box instellen als router achter (kabel-)modem De FRITZ!Box-producten zijn er in diverse varianten. Vrijwel alle modellen beschikken over een ADSL-modem. Heeft u internet via de kabel,

Nadere informatie

Xelion Phone System. Bureau Telefoons. Aastra 6730i. Aastra 6731i

Xelion Phone System. Bureau Telefoons. Aastra 6730i. Aastra 6731i Xelion Phone System Wat uw precieze wensen ook zijn, er is altijd een telefoon die bij u én bij Xelion past! Xelion biedt de mogelijkheid te kiezen uit normale of pc-telefoons. Allemaal functioneel en

Nadere informatie

Stappenplan Oplevering hosted voice

Stappenplan Oplevering hosted voice Stappenplan Oplevering hosted voice Document: Stappenplan oplevering hosted voice Datum: 26-10-2015 Versie: 1.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Uw Hosted Voice omgeving... 3

Nadere informatie

Handleiding Auerswald PBX. Handleiding Auerswald PBX

Handleiding Auerswald PBX. Handleiding Auerswald PBX Handleiding Auerswald PBX Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 2 VoIP Provider toevoegen... 4 Account toevoegen.... 5 Aanmelding Controle... 6 12Connect Support... 7 Begrippenlijst... 8 NB: Om gebruik

Nadere informatie

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E- MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM 2. INSTALLATIEADRES BEURS/EVENEMENT 3. FACTURATIEGEGEVENS

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E- MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM 2. INSTALLATIEADRES BEURS/EVENEMENT 3. FACTURATIEGEGEVENS DIENSTENBROCHURE - BESTELFORMULIER TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE HARDWARE TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E- MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM Deze aanvraag moet ten

Nadere informatie

De Wizard Elegance is een deurtelefoon die zich als een echte kameleon moeiteloos aanpast aan elke omgeving.

De Wizard Elegance is een deurtelefoon die zich als een echte kameleon moeiteloos aanpast aan elke omgeving. 17 De is een deurtelefoon die zich als een echte kameleon moeiteloos aanpast aan elke omgeving. Fasttel zal met deze deurtelefoon opnieuw trendsetter zijn. De Elegance pakt immers uit met een aantal eigenschappen

Nadere informatie

U belt dan via het netwerk met het laagste storings-percentage. En bovendien gratis onderling met XS4ALL klanten. Veel plezier met bellen!

U belt dan via het netwerk met het laagste storings-percentage. En bovendien gratis onderling met XS4ALL klanten. Veel plezier met bellen! Bellen Aansluiten De telefoon aansluiten is nog nooit zo eenvoudig geweest; een stekker inpluggen en een paar muisklikken. Dat is alles. Geen boormachines, geen ingewikkelde installaties, geen gedoe. Controleer

Nadere informatie

Xelion Phone System. Zo wil iederéén bellen

Xelion Phone System. Zo wil iederéén bellen Xelion Phone System Zo wil iederéén bellen Ultramoderne telefooncentrale met ultiem gebruiksgemak Xelion Phone System is een ultramoderne VoIP-telefooncentrale van Nederlandse bodem die met passie en

Nadere informatie