Overstappen van traditionele telefonie naar VoIP telefonie

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overstappen van traditionele telefonie naar VoIP telefonie"

Transcriptie

1 Overstappen van traditionele telefonie naar VoIP telefonie

2 Inhoudsopgave Overstappen op VoIP!!!!! 3. De mogelijkheden!!!!!! 4. VoIP converter!!!!!! 5. Telefooncentrale in de Cloud!!! 6. Fysieke telefooncentrale!!!! 8. Betrouwbaarheid VoIP!!!!! 10. Telefoonnummer(s)!!!!! 12. Internetverbinding!!!!!! 13. Conniption ICT!!!!!!

3 Overstappen op VoIP Bellen via VoIP (Voice over IP) heeft een groot aantal financiële en functionele voordelen. Maar wat is VoIP en moet ik investeren in een nieuwe telefooncentrale om van deze voordelen gebruik te kunnen maken? Verschil tussen VoIP en traditioneel bellen Het technische verschil tussen traditioneel bellen en VoIP zit in het transporteren van het gesprek. Bij de traditionele methode wordt een gesprek vervoerd over een analoge/isdn telefoonlijn en bij VoIP via een streng beveiligd, afgeschermd deel op het internet. Wanneer u overstapt op VoIP verandert er op het eerste gezicht niets. U behoudt uw telefoonnummer(s) en de kwaliteit van de telefoongesprekken blijft zoals u gewend bent, of beter. Waarom dan toch overstappen op VoIP? Minder vaste kosten Bellen via VoIP levert u een flinke kostenbesparing op. Wanneer u gebruik maakt van traditionele telefoonlijnen betaald u in de huidige situatie een vast bedrag per maand voor het gebruik van deze lijnen. Een VoIP telefoonnummer is gemiddeld tussen de 60% tot 90% goedkoper. Minder belkosten Het transporteren van een telefoongesprek via VoIP is vele malen goedkoper dan bij traditioneel bellen. De besparing op belkosten is gemiddeld tussen de 30% tot 70%. Locatieonafhankelijk Omdat VoIP communiceert via een internetverbinding zijn de mogelijkheden letterlijk grenzeloos. Het is mogelijk om meerdere vestigingen (zelfs in het buitenland) op hetzelfde telefonieplatform te koppelen, zonder dat u daarvoor extra telefonie kosten krijgt. Toekomst De grootste telecomprovider heeft aangekondigd te gaan stoppen met het aanbieden van analoge telefonie. Nieuwe klanten van deze provider worden veelal bij aanvang al op VoIP aangesloten. Feitelijk is het dus niet de vraag óf u overstapt op VoIP, maar wánneer u overstapt en gaat besparen. 3.

4 De mogelijkheden Om te kunnen bellen via VoIP bieden wij drie mogelijkheden: Uw huidige telefooncentrale en of toestellen behouden door het gebruik van een analoog naar VoIP converter Gebruik maken van een telefooncentrale in de Cloud (Hosted VoIP) Investeren of leasen van een nieuwe VoIP telefooncentrale Welke mogelijkheid het beste bij uw organisatie past is afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij zijn uw wensen, eventuele koppelingen of integraties en het aantal gebruikers van groot belang. Hoewel wij in deze brochure de drie mogelijkheden verder toelichten, kan onderstaand overzicht als leidraad worden aangehouden. 1. Uw huidige hardware behouden 2. Telefooncentrale in de Cloud 3. Een fysieke VoIP telefooncentrale + Besparen op vaste kosten + Besparen op belkosten + Gratis bellen op hetzelfde VoIP platform + Mogelijkheid om uw huidige toestellen te behouden standaard + + Onbeperkt aantal gesprekken per nummer + Wachtrij functie + Voic naar + Welkomstboodschap + Keuzemenu + Statistieken per gebruiker + Koppeling met mobiel + locatieonafhankelijk + Integratie buitenlands telefoonnummer + Maatwerk + Integratie met andere bedrijfsprocessen + Extra back-up mogelijkheden + Telecomprovider onafhankelijk + Vergaderen via beeld & geluid + SMS module voor klantdoeleinden + (t.o.v.1) (t.o.v.1&2) 4.

5 VoIP converter Het is mogelijk uw huidige telefooncentrale of alleen uw toestellen en andere hardwarecomponenten zoals fax, frankeermachine, deurintercom en/of pinautomaat te laten communiceren via internet (VoIP) door het gebruik van een analoog naar VoIP converter. Analoog naar VoIP converter Door het toepassen van een analoog naar VoIP converter is het mogelijk gebruik te maken van de modernste VoIP technieken, zonder dat u uw huidige hardwarecomponenten hoeft te vervangen. Het ombouwen is, uiteraard afhankelijk van uw wensen, zeer eenvoudig. Wij plaatsen een converter tussen uw huidige hardwarecomponent(en) en sluiten die aan op het internet. Hierdoor verandert er niets in de functionaliteiten, maar kunt u toch fors besparen. Hybride oplossing bij een verouderde infrastructuur In sommige gevallen is het wenselijk gebruik te maken van een combinatie tussen traditionele- en moderne VoIP technieken. Denk bijvoorbeeld aan verouderde (of geen) internetbekabeling, zoals CAT3, in uw bedrijfspand, fabriek of hotel. Vaak is het investeren in moderne bekabeling een dure optie. In dit soort gevallen maken we gebruik van een hybride oplossing. We sluiten (nieuwe) analoge telefoontoestellen aan op de verouderde bekabeling en sluiten het uiteinde van de bekabeling aan op een moderne VoIP communicatieserver die weer in verbinding staat met het internet. Zo kunt u toch profiteren van de voordelen en functionaliteiten van VoIP. 5.

6 Cloud telefooncentrale Alle voordelen van VoIP, maar dan zonder te investeren in een telefooncentrale. Een fysieke telefooncentrale is met Hosted VoIP (telefooncentrale in de Cloud) namelijk niet meer nodig omdat u een telefooncentrale in een datacentrum huurt. Dit biedt een groot aantal voordelen. Minder kosten U hoeft niet te investeren in een telefooncentrale, maar gaat een vast laag bedrag per maand betalen voor het gebruik van Hosted VoIP. Ook onderhoudskosten, upgrades en backups van uw telefooncentrale behoren daarmee tot het verleden, want uw Hosted VoIP omgeving is altijd up-to-date. Locatie onafhankelijk Doordat u de telefooncentrale via het internet benaderd, maakt het niet meer uit waar vandaan u dit doet. Tijdelijk een andere werkplek of naar het buitenland? Het enige wat u hoeft te doen is de stekker uit het toestel halen, het toestel meenemen en op een andere locatie weer aansluiten. U blijft bereikbaar op uw eigen nummer en kunt uitbellen tegen dezelfde lage kosten. Zeker wanneer u meerdere vestigingen heeft zijn er grote functionele voordelen en belt u onderling gratis. Flexibel en schaalbaar Uitbreiden of inkrimpen? Geen probleem met Hosted VoIP want u betaalt per gebruiker. Daarnaast is het via de webinterface gemakkelijk om op gebruikersniveau een rapportage in te zien met informatie over het aantal gesprekken, de gebelde telefoonnummers en de duur van de gesprekken. Ook het blokkeren van telefoonnummers op gebruikersniveau is gemakkelijk in te stellen. Aantal gelijktijdige gesprekken (standaard) Bij de meeste telecomaanbieders en in de wereld van traditionele telefonie is het slechts mogelijk twee gelijktijdige gesprekken te voeren over één telefoonnummer. Bij Conniption is dat onbeperkt zodat al uw medewekers over hetzelfde telefoonnummer tegelijkertijd kunnen bellen en gebeld kunnen worden. Uiteraard heeft een internetverbinding op den duur haar beperkingen. 6.

7 Vervolg pag. 6 Telefoonboek (standaard) In de webinterface is het mogelijk uw persoonlijke- en een bedrijfstelefoonboek te beheren. Wanneer u op een naam of telefoonnummer klikt gaat uw telefoon automatisch uitbellen. Ook gemiste oproepen zijn op deze manier gemakkelijk terug te vinden en op te volgen. Welkomstboodschap, keuzemenu en Voic (standaard) Conniption biedt standaard de mogelijkheid binnenkomende bellers te verwelkomen met bijvoorbeeld de tekst welkom bij.... Ook is het mogelijk een keuzemenu in te stellen zodat uw klant direct bij de juiste afdeling uitkomt. Ook een Voic functie is standaard ingebouwd. Uiteraard hoeft u een Voic bericht niet meer op een antwoordapparaat af te luisteren, maar krijgt u het Voic bericht in uw als geluidsbestand binnen. Wachtrij (standaard) Wanneer u onverhoopt even de telefoon niet kunt aannemen, is het mogelijk binnenkomende bellers in een wachtrij te plaatsen. Tijdens het wachten kunnen de bellers geluidsbestanden horen, zoals het aantal wachtenden voor hun, de verwachte duur, reclame boodschappen of een wachtmuziek. Beheerdersportal (standaard) Elke gebruiker krijgt een unieke log-in voor de beheerdersportal. Hier kunt u eenvoudige gespreksrouteringen, bedrijfssluitingen of andere instellingen toevoegen of wijzigen en uw opgenomen telefoongesprekken beluisteren. Ook uw telefoonboek, statistieken en oproepenlijst kunt u eenvoudig inzien of gebruiken. Internetverbinding In tegenstelling tot veel andere aanbieders maken wij vaak gebruik van uw huidige internetverbinding, door een kleine aanpassing toe te voegen, zodat u geen extra kosten heeft. Uiteraard moet uw internetverbinding voldoende snelheid hebben om het aantal gelijktijdige gesprekken aan te kunnen. 7.

8 Fysieke telefooncentrale Voor grotere organisaties of wanneer u behoefte heeft aan maatwerk kan het wenselijk zijn te investeren in een fysieke telefooncentrale (IP PBX). In sommige situaties kan een telefooncentrale wel degelijk voordeel bieden ten opzichte van een telefooncentrale in de Cloud (Hosted VoIP). Fysieke telefooncentrale versus Hosted VoIP Met een fysieke telefooncentrale kunnen we minimaal dezelfde functies bieden als met ons Hosted VoIP platform. Maar er kan nog meer, een fysieke telefooncentrale is namelijk maatwerk. Denk hierbij aan koppelingen, aansturing en integraties met andere bedrijfsprocessen. Daarnaast bent u met een fysieke telefooncentrale niet gebonden aan een telecomprovider of een Cloud platform, wat overstappen naar een voordeligere provider eenvoudig maakt. Aastra en ClearVox Conniption is gecertificeerd partner van het Canadese beursgenoteerde merk Aastra en het Nederlandse merk ClearVox. Beide merken hebben unieke eigenschappen. Aastra is wereldwijd marktleider op het gebied van zakelijke communicatie en biedt haar klanten een volledig gamma van communicatie-oplossingen gebaseerd op industriestandaarden. ClearVox is een relatief jong merk en ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Omdat het een Nederlands product is en wij rechtstreeks contact hebben met de ontwikkelaars is elk denkbare koppeling of aansturing mogelijk. ClearVox levert alleen IP telefooncentrales, maar doordat de techniek is gebaseerd op Open Standaarden kunnen we nagenoeg elk merk telefoontoestellen koppelen. Koppelingen en integraties Met een telefooncentrale is nagenoeg elke koppeling denkbaar. Denk hierbij aan outlookintegratie, boekhoudprogramma s, integratie met CRM/databases of een deurintercom. 8.

9 Vervolg pag. 8 Integratie mobiele telefoons Met een fysieke telefooncentrale is het mogelijk smartphones te integreren. Wanneer uw smartphone verbonden is met Wi-Fi of het 4G netwerk kunt u bellen met of gebeld worden op uw vaste telefoonnummer(s). Hierdoor kunt u waar ook ter wereld tegen de lage VoIP tarieven bellen of gebeld worden met uw smartphone. Vergaderen en communicatie in beeld en geluid Vergaderen, videobellen of zorg verlenen via uw smartphone, (tablet)computer, TV scherm of een telefoontoestel. Het is allemaal mogelijk met een fysieke telefooncentrale. De oplossing die Conniption levert is volgens Open Standaarden, waardoor het mogelijk is te communiceren met andere merken en platformen zoals bijvoorbeeld Skype. Een virtuele vergadering is gemakkelijk op te zetten. Wanneer u een afspraak met één of meerdere personen maakt voor een vergadering, stuurt u diegene een met tijdstip, datum, telefoonnummer en unieke pincode. Wanneer er op de afgesproken datum naar het telefoonnummer gebeld wordt, kan iemand na het intoetsen van de pincode deelnemen aan de virtuele vergadering. SMS module Door een GSM gateway aan te sluiten op de telefooncentrale kunt u vanuit de gebruikersportal eenvoudig SMS berichten versturen. Denk hierbij aan autogarage die op een eenvoudige en zeer efficiënte manier een klant informeert dat de auto gereed staat. Ook SMS berichten ontvangen is mogelijk. U krijgt dan een met het smsbericht in uw box. Flexwerken Het is mogelijk om desktop telefoontoestellen als flexwerkplek te gebruiken. Dit houdt in dat de gebruiker op een willekeurig toestel inlogt met zijn of haar toestelnummer en pincode. Vervolgens is de medewerker onder zijn of haar eigen nummer bereikbaar op dit toestel. Wanneer op een ander toestel wordt ingelogd, logt het eerste toestel automatisch uit en het nieuwe toestel in. Buitenlandse telefoonnummers Wanneer u veel belt naar het buitenland kan het een groot financieel voordeel opleveren om buitenlandse telefoonnummers te registreren op uw telefooncentrale. Zo kunt u met het buitenlandse telefoonnummer bellen en gebeld worden tegen nationale tarieven die gelden in desbetreffend land. 9.

10 Betrouwbaarheid VoIP Hoe betrouwbaar is VoIP ten opzichte van ISDN? Ben ik niet meer bereikbaar als er onverhoopt een internetstoring is? Wij zijn van mening dat u beter bereikbaar bent met VoIP dan met traditionele telefonie zoals ISDN. Hoewel ISDN zich in de loop der jaren bewezen heeft als een betrouwbaar communicatiemiddel, is ISDN duur en verre van flexibel. Als er onverhoopt een kabel geraakt wordt in uw omgeving, kan het voorkomen dat u uren niet bereikbaar bent. Betrouwbaarheid VoIP Uiteraard kan het voorkomen dat er onverhoopt een internetstoring optreed, maar dat betekent nog niet dat u met VoIP van Conniption niet meer bereikbaar bent! Met VoIP telefonie is er op meerdere manieren een back-up mogelijk. Om dieper op dit onderwerp in te kunnen gaan, moeten we drie zaken onderscheiden, namelijk; de telefoonverbinding, de (Cloud)telefooncentrale en de internetverbinding. Stabiliteit VoIP telefoonverbinding Een VoIP telefoonverbinding (ook wel SIP trunk genoemd) wordt aangestuurd vanuit een datacentrum. De telefoonverbindingen die Conniption levert meten continu of gesprekken aankomen en of de telefoonverbinding actief is. Het datacentrum waar de telefoonverbinding is ondergebracht staat continu gespiegeld met een ander datacentrum. Als er een internetstoring optreed in het ene datacentrum, zorgt het andere datacentrum voor een back-up en wordt de telefoonlijn in tienden van seconden overgezet naar het andere datacentrum waardoor u bereikbaar blijft. Betrouwbaarheid Cloud telefooncentrale (Hosted VoIP) Het kan uiteraard voorkomen dat er onverhoopt een storing optreed in de Cloud telefooncentrale. Ook hier geldt weer dat de telefoonverbinding controleert of de gesprekken aankomen en of de telefoonverbinding actief is. Wanneer er onverhoopt een storing optreed, zorgt de (Cloud) telefooncentrale er voor dat al het inkomende telefoonverkeer omgeleid wordt naar een vooraf ingesteld telefoonnummer, wat vaak een mobiele telefoon is of een andere vestiging. 10.

11 Vervolg pag. 10 Betrouwbaarheid fysieke VoIP telefooncentrale Bij een fysieke telefooncentrale werkt het net zoals bij Hosted VoIP. Wanneer u nog een extra back-up wenst, is het mogelijk een extra telefoonlijn van een andere VoIP provider te programmeren of zelfs een ISDN-lijn in stand te houden. Zelfs wanneer er iets met de telefooncentrale gebeurd, zoals het verloren gaan bij brand of diefstal, zorgen wij voor optimale bereikbaarheid. Elke nacht maken wij een back-up van uw gegevens en instellingen zodat we die gemakkelijk in kunnen lezen in een nieuwe telefooncentrale. Internetstoring Om te voorkomen dat u niet meer bereikbaar bent als de internetstoring zich bij u op locatie voordoet, kunnen we de routering van de telefooncentrale dusdanig programmeren dat wanneer de telefoon niet binnen de norm tijd word opgenomen, deze automatisch doorschakelt naar één of meerdere mobiele telefoons. Back-up internetverbinding Ook is het mogelijk een back-up te maken van uw internetverbinding, door een extra internetverbinding te configureren via een andere internetprovider of via een andere technologie zoals via de satelliet. Daarbij spiegelen we beide modems zodat de instellingen hetzelfde blijven. Het internetmodem controleert continu of er verbinding is. Wanneer blijkt dat er een storing is, wordt er automatisch overgeschakeld naar het gespiegelde modem. 11.

12 Telefoonnummer(s) Regionale- en bedrijfsnummers Wij leveren nieuwe regionale nummers (netnummers) en nummerblokken van elke regio in Nederland. Uiteraard is het ook mogelijk uw bestaande nummer te behouden. Ook kunt u kiezen voor een 085-nummer. Deze nummers worden gezien als een landelijk bedrijfsnummer. Overige telefoonnummers Ook leveren wij 088-nummers, 0800-nummers en 0900-nummers. Het verschil tussen een 085-nummer en een 088-nummer is dat de eerste per nummer geleverd kan worden en een 088-nummer per 100-blok. Bij een 0800-nummer betaald een beller geen gesprekskosten maar zijn die kosten voor uw organisatie. Bij een 0900-nummer betaald de beller een door u bepaald tarief per minuut. Internationale nummers en vestigingen in het buitenland Naast Nederlandse nummers leveren wij ook internationale regionale nummers. Maar het is ook mogelijk Nederlandse telefoonnummers te programmeren bij uw vestiging in het buitenland, waardoor u een forse kostenbesparing realiseert. 12.

13 Internetverbinding Wij zijn van mening dat wanneer we een zeeschip midden op de oceaan kunnen voorzien van internet, wij dat zeker moeten kunnen op elke willekeurige locatie op land. Internetverbindingen Bij VoIP maken we gebruik van internet en veelal kunnen we uw bestaande internetverbinding gebruiken. In andere gevallen is het wenselijk een gescheiden internetverbinding te hanteren om een zo stabiel mogelijk netwerk te creëren. U moet te allen tijde bereikbaar zijn en het is niet wenselijk dat gesprekken wegvallen. Daarom stellen wij in het modem in dat spraak altijd voorrang moet krijgen op data en testen wij vooraf of de internetverbinding voldoet aan de eisen die wij eraan stellen. De internetverbindingen die wij leveren zijn ADSL, VDSL, SDSL, Glasvezel, Extended Ethernet, internet via de satelliet, internet via radiofrequentie en internet via UMTS techniek. Meer informatie hierover kunt u vinden op Uw locatie niet geschikt voor VoIP? Toegegeven moet worden dat via de grond niet op alle locaties een normale internetverbinding met voldoende snelheid beschikbaar is. Dit kan worden veroorzaakt doordat de afstand tot de wijkcentrale te groot is, waardoor een verlies optreed. Dat betekent niet dat er geen mogelijkheden zijn voor VoIP! Neem contact op met één van onze medewekers om u te laten informeren overer mogelijk is op uw locatie. 13.

14 Conniption ICT Graag stellen wij ons aan u voor... Wij zijn een grensverleggend bedrijf ind e Telecom & ICT sector. Wereldwijd leveren wij innovatieve telecom-, video- en internetoplossingen aan bedrijven en instellingen. Wij geloven in een wereld met telecom oplossingen die geschikt zijn voor zowel spraak, data, foto en video communicatie op elk gewenst moment en op elke gewenste plek. Pieter Blok Daarnaast geloven wij in een wereld waarbij een camera niet meer alleen voor beveiligingsdoeleinden wordt ingezet, maar ook gebruikt kan worden als hightech marketingmodule of om handelingen gemakkelijker te maken. Mark Minnaard Wij zijn in staat om altijd en overal internet te leveren; op het land, de zee en in de lucht. De vraag is niet óf maar hóe. Omdat wij alleen hoge kwaliteit willen leveren, werken wij uitsluitend met absolute topmerken en zijn daarom gecertificeerd partner van Aastra, ClearVox en Mobotix/ Bij ons is een klant nog echt klant. Direct contact, korte communicatielijnen en één vast contactpersoon, dat is Conniption. Stefan Kaspers Conniption ICT Schuitweg BA s-gravenpolder The Netherlands Noraly Kreukniet +31(0)

Telefonie oplossingen voor Nederlandse

Telefonie oplossingen voor Nederlandse Telefonie oplossingen voor Nederlandse Goedkoop bellen in 3 stappen Oplossing Goedkoop bellen vanuit het buitenland naar Nederland Eigenlijk is de oplossing heel eenvoudig, u belt vanuit het buitenland

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar IndustriesConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. IndustriesConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend Inhoudsopgave LawyerConnect brochure 1. Telephony2Connect 1.1. VoIP2Connect Pagina 2 1. Telephony2Connect Altijd bereikbaar Telefonie biedt u vele voordelen

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

SPECSHEET HOSTED VOIP

SPECSHEET HOSTED VOIP SPECSHEET HOSTED VOIP PC Consultance levert de volgende diensten: Systeembeheer Reparaties Telefonie Netwerken Consultancy Detachering ADSL Kabelinternet GSM Telefonie Wireless netwerken Verkoop Software

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend StoreConnect is een totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten in uw winkel. Uw klant tevreden maken met het gemak van IP pinnen of gezellige

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren

Nadere informatie

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Wat is SwyxWare? SwyxWare is de perfecte communicatieoplossing

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? ü Kostenbesparend ü Gebruiksvriendelijk ü Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te

Nadere informatie

100% hosted telefooncentrale: direct schaalbaar direct beschikbaar direct kostenbesparend direct professionele functies

100% hosted telefooncentrale: direct schaalbaar direct beschikbaar direct kostenbesparend direct professionele functies 100% hosted telefooncentrale: direct schaalbaar direct beschikbaar direct kostenbesparend direct professionele functies De verschillende mogelijkheden van uw hosted telefooncentrale Wat is Voice over IP?

Nadere informatie

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met Cloud telephony om zo kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken in samenwerking met cloud telephony Waarom OZMO cloud telephony? Om zo nooit voor verrassingen te komen staan U betaalt een vast bedrag

Nadere informatie

Bereikbaarheid Door de uitgebreide functionaliteiten van cloudtelefonie is uw organisatie beter bereikbaar.

Bereikbaarheid Door de uitgebreide functionaliteiten van cloudtelefonie is uw organisatie beter bereikbaar. White Paper In de wolken met uw nieuwe telefonieomgeving? :: Alles wat u moet weten over cloudtelefonie De laatste jaren maken steeds meer bedrijven, met name uit het mkb, de overstap van traditionele

Nadere informatie

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG Hosted IP Telefonie (HIP Telefonie) is een systeem waarbij U gebruikt kunt maken van een internetverbinding om te telefoneren. De telefooncentrale

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk

Nadere informatie

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER KLAAR VOOR MORGEN EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER OVER BENK GROEP Wilt u over op glasvezel, bellen via VoIP, het netwerkbeheer uitbesteden

Nadere informatie

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw telefooncentrale in de cloud Steeds meer bedrijven en particulieren bellen via Internet

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota PBX: uw eigen fysieke centrale Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw centrale binnen bereik Telefonie kan het hart van uw organisatie vormen. Het is daarom van

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008 in Nederland opgericht.

Nadere informatie

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie?

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. Hosted VoIP biedt bedrijven namelijk een bijoznder professioneel

Nadere informatie

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie?

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. En niet zonder reden. Hosted VoIP biedt bedrijven een bijzonder

Nadere informatie

Uw totale telecompartner

Uw totale telecompartner Zorgeloos communiceren Eén aanspreekpunt Jarenlange ervaring Uw totale telecompartner Totale telecom oplossingen 100% bereikbaar Teleservice is er trots op u een compleet portfolio op het gebied van telecom

Nadere informatie

Oprichtingsdatum 01-01-1992. Landelijk actief. 30 specialisten. Telecomprovider sinds 2011 (inkoop van diensten tegen lage prijzen).

Oprichtingsdatum 01-01-1992. Landelijk actief. 30 specialisten. Telecomprovider sinds 2011 (inkoop van diensten tegen lage prijzen). Oprichtingsdatum 01-01-1992. Landelijk actief. 30 specialisten. Telecomprovider sinds 2011 (inkoop van diensten tegen lage prijzen). Groothandel met eindklanten (geen tussenkanaal). Diensten worden ingepakt

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. Dat doen we via een sterk netwerk van meer dan

Nadere informatie

Bellen met vaste en mobiele telefonie

Bellen met vaste en mobiele telefonie Bellen met vaste en mobiele telefonie VoIP Diensten Betrouwbare VoIP-telefonie Telefonie zit in het DNA van Simplexxion. Naast telecomprovider en leverancier, zijn wij namelijk ook fabrikant van telefooncentrales.

Nadere informatie

Het telefonieplatform van deze tijd. Telefonie en IT komen steeds meer samen

Het telefonieplatform van deze tijd. Telefonie en IT komen steeds meer samen Het telefonieplatform van deze tijd Telefonie en IT komen steeds meer samen 2002 02 13 Stabiele groei 14 miljoen Omzet 2012 115+ professionals Ambitie: de beste Partnership Innovatief Onderwijs Zorg Goede

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET

4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET 4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET MKB - Klein Zakelijk WAT IS VOIP Voice Over IP Telefonie over internet Betrouwbaar Flexibel Kostentechnisch transparant WAT IS VOIP NIET!! Skype / Fring / Google Talk Bellen

Nadere informatie

TELEFONIE. Installatiehandleiding

TELEFONIE. Installatiehandleiding TELEFONIE Installatiehandleiding Introductie Inhoudsopgave 1 2 3 4 #1 4 Bellen en gebeld worden 6 Aanvullende diensten 10 3.1 Voicemail 11 3.2 Uitgaande nummerweergave instellen 15 3.3 Blokkeren van uitgaande

Nadere informatie

Tijd om over te stappen naar. IP Telefonie. De toekomst van IP Telefonie begint hier!

Tijd om over te stappen naar. IP Telefonie. De toekomst van IP Telefonie begint hier! Ast i um Tijd om over te stappen naar IP Telefonie De toekomst van IP Telefonie begint hier! Astium Hogere klanttevredenheid, meer productiviteit en lagere kosten Meer flexibiliteit en gebruikersgemak

Nadere informatie

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld.

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. Wat is ISDN2? Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. U kunt uw ISDN2 eenvoudig uitbreiden. Heeft u tot vijf ISDN2-lijnen nodig kies dan voor ISDN2 meervoudig.

Nadere informatie

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP Uw eigen telefooncentrale in de cloud Cloud VoIP Telefonie en veel functies voor uw onderneming Met Cloud VoIP krijgt uw organisatie in één keer een professionele telefooncentrale met heel veel functies.

Nadere informatie

ZAKELIJK BELLEN MET EEN ONLINE TELEFOON CENTRALE

ZAKELIJK BELLEN MET EEN ONLINE TELEFOON CENTRALE ZAKELIJK BELLEN MET EEN ONLINE TELEFOON CENTRALE Carlo Konijn Chi Computers CHI COMPUTERS Stationsplein 99 222, 1703WE Heerhugowaard Inhoudsopgave Kantoor automatisering voor ZZPérs, klein zakelijk en

Nadere informatie

KPN stopt met ISDN. Wat betekent dit voor mijn bedrijf? Hoe stap ik over zonder dat mijn bedrijf onbereikbaar wordt? Kunnen wij helpen?

KPN stopt met ISDN. Wat betekent dit voor mijn bedrijf? Hoe stap ik over zonder dat mijn bedrijf onbereikbaar wordt? Kunnen wij helpen? KPN stopt met ISDN Wat betekent dit voor mijn bedrijf? Hoe stap ik over zonder dat mijn bedrijf onbereikbaar wordt? KPN stopt met ISDN Stap zorgeloos over met de Quattrobox+ KPN stopt binnen afzienbare

Nadere informatie

OrganisationConnect your webbased telephone center

OrganisationConnect your webbased telephone center OrganisationConnect your webbased telephone center Optimaal telefonisch bereikbaar Eenvoudig te beheren Flexibel en schaalbaar Ook voor de thuiswerker Klaar voor de toekomst Oud wordt nieuw Bent u weer

Nadere informatie

versienummer: dean remote Android - handleiding

versienummer: dean remote Android - handleiding versienummer: 2016-11-14 dean remote Android - handleiding Inhoudsopgave 1 dean remote...3 2 dean remote downloaden en activeren...3 3 Gebeld worden met dean remote...4 3.1 Kantoor op afstand... 4 3.2

Nadere informatie

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Uw telefooncentrale In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing.

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt security

Mobile2connect. Ontzorgt security Mobile2connect Ontzorgt security SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld internet

Nadere informatie

Zo helder kan communicatie zijn!

Zo helder kan communicatie zijn! Zo helder kan communicatie zijn! ClearVox; de nieuwste techniek in telecommunicatieland en de beste kwaliteit op het gebied van VoIP (Voice over IP) Wij durven het gerust één van de meest veelzijdige en

Nadere informatie

IP-Telefonie VastMobiel Door integratie met VastMobiel overal bereikbaar met één toestel

IP-Telefonie VastMobiel Door integratie met VastMobiel overal bereikbaar met één toestel Innovatief IP-Telefonie VastMobiel Door integratie met VastMobiel overal bereikbaar met één toestel Flexibel Kostenbesparend IP-Telefonie VastMobiel: maakt bellen goedkoper, makkelijker en biedt goede

Nadere informatie

Beknopte Handleiding Hosted VoIP

Beknopte Handleiding Hosted VoIP Beknopte Handleiding Hosted VoIP Inhoud Inleiding... 3 1. Gebruikersextensie... 4 2. Nummerplannen... 6 3. Systeemnummers... 7 4. Uitleg Gebruik Systeemnummers... 8 901 - Aanmelden... 8 903 - Aanmelden

Nadere informatie

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT WAT IS VOIP? VoIP is een afkorting voor Voice over Internet Protocol. Dit houdt in dat je belt via een internetverbinding. Deze manier van telefoneren heeft een aantal grote

Nadere informatie

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions is dé Cloud telefonie oplossing van Telecom Service Groep. Het unieke communicatieplatform bevat alle mogelijke

Nadere informatie

Handleiding - HIPPER

Handleiding - HIPPER Handleiding - HIPPER Inhoudsopgave 1 Introductie...3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie...5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 6 2.2 Installeren HIPPER voor Android... 6 2.3

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt security

Mobile2connect. Ontzorgt security Mobile2connect Ontzorgt security MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

All in IT! Voor een betrouwbaar netwerk, zodat u altijd bereikbaar bent! HIP-telefonie, mobiel bellen en internetdiensten

All in IT! Voor een betrouwbaar netwerk, zodat u altijd bereikbaar bent! HIP-telefonie, mobiel bellen en internetdiensten All in IT! Voor een betrouwbaar netwerk, zodat u altijd bereikbaar bent! Voordelen Hoe werkt het? HIP-telefonie, mobiel bellen en internetdiensten 1 HIP telefonie communiceren via de Cloud Met HIP belt

Nadere informatie

Hosted Telefonie. Totaal Communicatie. Uw telefooncentrale. in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf

Hosted Telefonie. Totaal Communicatie. Uw telefooncentrale. in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Totaal Communicatie Hosted Telefonie Uw telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en

Nadere informatie

Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER

Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. En niet zonder reden. Hosted VoIP biedt bedrijven een bijzonder

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

Handleiding Online PBX Beheer Tool

Handleiding Online PBX Beheer Tool Handleiding Online PBX Beheer Tool Versienummer: 20150508 Inleiding De Dean Online PBX Beheer Tool is een online tool waarmee u zelf eenvoudig wijzingen kunt doorvoeren in uw telefonieomgeving. Voor het

Nadere informatie

1. Inleiding... 3. 1.1 Introductie... 3. 2. Functionele eigenschappen... 4. 2.1 Haagcom Mobiel functies... 4. 2.2 Managed VoIP functies...

1. Inleiding... 3. 1.1 Introductie... 3. 2. Functionele eigenschappen... 4. 2.1 Haagcom Mobiel functies... 4. 2.2 Managed VoIP functies... Dienstbeschrijving HAAGCOM Managed Mobiel Inhoud HAAGCOM Managed Mobiel... 1 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 2. Functionele eigenschappen... 4 2.1 Haagcom Mobiel functies... 4 2.2 Managed VoIP functies...

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden www.foundcom.be Koninginnelaan 54 8400 Oostende België Tel: +32 (0) 59 280 230 Sales: sales@foundcom.be Support:

Nadere informatie

Inhoud. Welkom bij Telfort... 3. Diensten... 4. Service... 9. Verlies en beveiliging... 9. Vragen?... 11

Inhoud. Welkom bij Telfort... 3. Diensten... 4. Service... 9. Verlies en beveiliging... 9. Vragen?... 11 zakelijk Welkom! Inhoud Welkom bij Telfort... 3 Snel starten... 3 Diensten... 4 Sms-berichten... 4 Verzenden met bevestiging... 4 Voicemail... 4 Instellen en beveiligen... 4 Beluisteren... 4 In het buitenland...

Nadere informatie

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel November 2014 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe

Nadere informatie

Bellen via het internet levert DQ&A 20% kostenbesparing op gesprekskosten

Bellen via het internet levert DQ&A 20% kostenbesparing op gesprekskosten Bellen via het internet levert DQ&A 20% kostenbesparing op gesprekskosten De oude telefooncentrale van DQ&A, marktleider op het gebied van online advertentiecampagnes, kon de sterke groei van het bedrijf

Nadere informatie

Succesvol ondernemen met. Cloud telefonie

Succesvol ondernemen met. Cloud telefonie Succesvol ondernemen met Cloud telefonie Inleiding Steeds meer bedrijven in Nederland stappen over van de traditionele ISDN telefooncentrale naar een telefooncentrale in de Cloud. Dankzij de cloud krijgen

Nadere informatie

Zakelijk Hosted Bellen. Dienstbeschrijving

Zakelijk Hosted Bellen. Dienstbeschrijving Zakelijk Hosted Bellen Dienstbeschrijving Per april 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 4 1.1 Wat is Zakelijk Hosted Bellen van Ziggo 4 1.1.1 Voordelen Zakelijk Hosted Bellen van Ziggo 4 1.2 Zakelijk Hosted

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juni 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

ISDN verdwijnt Wat is het alternatief?

ISDN verdwijnt Wat is het alternatief? ISDN verdwijnt Wat is het alternatief? Voice over IP (VoIP) is een van de meest populaire alternatieven voor ISDN, de telefooncentrale koppelt over internet via Voice over IP aan het publieke telefoonnetwerk.

Nadere informatie

Whitepaper kostenvergelijking traditionele telefooncentrale versus telefooncentrale op afstand

Whitepaper kostenvergelijking traditionele telefooncentrale versus telefooncentrale op afstand Whitepaper kostenvergelijking traditionele telefooncentrale versus telefooncentrale op afstand Deze whitepaper beschrijft de kostenstructuur van de inrichting van een traditionele telefooncentrale op een

Nadere informatie

Beknopte Handleiding Managed VoIP

Beknopte Handleiding Managed VoIP Beknopte Handleiding Managed VoIP Inhoud Inleiding... 3 1. Gebruikersextensie... 4 2. Nummerplannen... 6 3. Systeemnummers... 7 4. Uitleg Gebruik Systeemnummers... 8 901 - Aanmelden... 8 903 - Aanmelden

Nadere informatie

Handleiding Telefonie op glasvezel

Handleiding Telefonie op glasvezel Handleiding Telefonie op glasvezel Algemeen Bellen via Kabelnoord is eenvoudig Bellen via Kabelnoord is niet alleen voordelig, het betekent ook gemak. U kunt gebruik maken van diverse gratis telefoniefuncties,

Nadere informatie

GLASVEZEL VOOR DE ONDERNEMER

GLASVEZEL VOOR DE ONDERNEMER GLASVEZEL VOOR DE ONDERNEMER HELDEN VAN NU SLUIT HET MKB AAN OP HET GLASVEZELNETWERK VAN REGGEFIBER Vindt u goede en snelle service belangrijk? Houdt u van een persoonlijke en eerlijke benadering? U kunt

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt onderwijsinstellingen

Mobile2connect. Ontzorgt onderwijsinstellingen Mobile2connect Ontzorgt onderwijsinstellingen SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen

Nadere informatie

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1 Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel Rekenvoorbeeld 1 Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een e-mail server. E-mail op smart Phones en tablets wordt steeds populairder en belangrijker maar

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt makelaars

Mobile2connect. Ontzorgt makelaars Mobile2connect Ontzorgt makelaars RealEstateConnect voor uw makelaarskantoor. In het totaalconcept dat RealEstateConnect biedt zit onder andere IP telefonie, internettoegang, websites en coaching voor

Nadere informatie

Welkom bij Teleservice Connect Mobile

Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile Inhoud Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile 3 Buitenland 10 2 Met 4 stappen klaar voor gebruik Snel starten Over voicemail 4

Nadere informatie

Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk

Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk WebBeheerhandleiding 2. Inleiding Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk is een toekomstgerichte hosted telefonie oplossing voor het MKB. Hosted Telefonie van Telfort

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt maritieme organisaties

Mobile2connect. Ontzorgt maritieme organisaties Mobile2connect Ontzorgt maritieme organisaties MarineConnect is een totaalconcept voor schepen. MarineConnect biedt een totaalconcept met onder andere IP telefonie, IP beveiliging en internettoegang. Ook

Nadere informatie

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system.

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. Over NFON De NFON cloud wordt gebouwd door NFON AG, een toonaangevende aanbieder van cloud telefoniediensten in München,

Nadere informatie

Kenmerken: - Nummer herhalen - Het laatst gekozen nummer kan herhaald worden.

Kenmerken: - Nummer herhalen - Het laatst gekozen nummer kan herhaald worden. Met Managed VoIP kunt U gebruik maken van een volledig beheerde, digitale telefooncentrale, inclusief zero-touch provisioning van ondersteunde toestellen. Afgestemd op zakelijke, betrouwbare dienstverlening.

Nadere informatie

Dienstbeschrijving CHIEVER Hosted Voice

Dienstbeschrijving CHIEVER Hosted Voice Kernactiviteiten Bedrijfstelefonie Mobiele Telefonie Hosted Telefonie Unified Communications Datanetwerken Draadloze netwerken Publieke infrastructuur Services WWW.MERICT.NL Dienstbeschrijving CHIEVER

Nadere informatie

VoIP via Online Pro: De voordelen op een rij

VoIP via Online Pro: De voordelen op een rij Inge Heuvel - van Schaijck --- Online Van: Maarten Heuvel - Online Verzonden: donderdag 22 oktober 2015 16:32 Aan: Online Groep Onderwerp: Online Pro Update 2015.0.0.125: Nieuwe

Nadere informatie

Glasvezel. Glas helder!

Glasvezel. Glas helder! Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Meer en Duin te Lisse De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging,

Nadere informatie

Glasvezel in Staphorst! Ook voor u?

Glasvezel in Staphorst! Ook voor u? Op dit moment is er op de industrieterreinen De Baarge & De Esch een leidingnetwerk gereed gemaakt voor het actief maken van glasvezel infrastructuur. De realisatie hiervan geschied door Smartconnect Networks.

Nadere informatie

Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier. Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014

Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier. Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014 Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014 Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten.

Nadere informatie

Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk

Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk Beheerhandleiding 1 1. Inleiding Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk is een toekomstgerichte hosted telefonie oplossing voor het MKB. Hosted Telefonie van Telfort

Nadere informatie

KPN ÉÉN biedt eenvoud

KPN ÉÉN biedt eenvoud KPN ÉÉN ÉÉN KPN ÉÉN biedt eenvoud optimaal samenwerken en beter bereikbaar Eén factuur Eén contract Eén prijsplan Eén helpdesk Eén aanspreekpunt Eén online beheerportal Eén adresboek Eén telefoonnummer

Nadere informatie

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT Een besparing op uw huidige zakelijke telefoniekosten, geen investering in een dure telefooncentrale. Hosted VoIP via Koelewijn MKB-Support

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18 Handleiding HIPPER Pagina 1 van 18 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INTRODUCTIE... 3 2.1 AFSTANDSBEDIENING... 3 2.2 MOBILITEIT... 3 3 INSTALLATIE... 5 3.1 INSTALLEREN HIPPER VOOR IPHONE... 6 3.2

Nadere informatie

Handleiding Telefonie Kabel Noord

Handleiding Telefonie Kabel Noord Handleiding A5:Opmaak 1 10-03-11 20:08 Pagina 1 Handleiding Telefonie Kabel Noord Handleiding A5:Opmaak 1 10-03-11 20:08 Pagina 2 INHOUD Algemeen 3-4 Voicemail 5-6 Doorschakelen 6 Nummerherhaling 6 Dubbelgesprek

Nadere informatie

Stappenplan Oplevering hosted voice

Stappenplan Oplevering hosted voice Stappenplan Oplevering hosted voice Document: Stappenplan oplevering hosted voice Datum: 26-10-2015 Versie: 1.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Uw Hosted Voice omgeving... 3

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Instellingen... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2

Nadere informatie

Zakelijk. Welkom bij Telfort. Zakelijk

Zakelijk. Welkom bij Telfort. Zakelijk Zakelijk Welkom bij Telfort Zakelijk Welkom... 3 Snel starten... 5 Mijn Telfort... 6 Mogelijkheden Mijn Telfort... 6 E-mailadres doorgeven... 7 Nummerbehoud... 7 Diensten... 8 Voicemail... 8 Instellen

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Handleiding HIPPER Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2 Installatie... 5

Nadere informatie

VAMO. Dienstbeschrijving

VAMO. Dienstbeschrijving VAMO Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 2 1. Inhoud 1. Inhoud... 3 2. VAMO... 4 2.1. Bellen en gebeld worden... 4 2.2. Gebeld

Nadere informatie

CallVoip Telefonie configuratie Samsung SoHo

CallVoip Telefonie configuratie Samsung SoHo CallVoip Telefonie configuratie Samsung SoHo CallVoip Telefonie configuratie Samsung SoHo... 1 Samsung SoHo telefooncentrale voor VoIP en vaste telefonie... 2 Op de Samsung inloggen... 3 De Samsung SoHo

Nadere informatie

connect all Telecomoplossingen

connect all Telecomoplossingen connect all Telecomoplossingen Bellen vanuit de cloud Vast-mobiel integratie Gratis onderling bellen Alles-in-één platform Vanaf één gebruiker connect all De zakelijke verbinder in telecomoplossingen connect

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

Belbundel. Welkom bij Telfort belbundel

Belbundel. Welkom bij Telfort belbundel Belbundel Welkom bij Telfort belbundel Welkom... 3 Snel starten... 5 Mijn Telfort... 6 Mogelijkheden Mijn Telfort... 6 Belbundel ZZP Zakelijk Beheer... 6 Facturen bekijken... 7 Uw 1 e factuur: eenmalig

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Waarom telefonie via je ICT-partner?

Waarom telefonie via je ICT-partner? Waarom telefonie via je ICT-partner? De toekomst is begonnen. Iedereen - je concurrent ook - maakt telefonie onderdeel van de totale ICT-infrastructuur. Daarmee ontstaan eindeloze mogelijkheden om de kracht

Nadere informatie

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen.

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. Uw telecom-kosten altijd in de hand met OSCS vanaf 4,95 OSCS is dé oplossing voor bedrijven

Nadere informatie