Voclarion

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voclarion"

Transcriptie

1

2 Wie een telefooncentrale zoekt ontdekt een zee aan mogelijkheden. Deze whitepaper helpt u de mogelijkheden te inventariseren voor VoIP telefonie en wijst u op belangrijke zaken bij uw keuze. In deze whitepaper worden de volgende onderwerpen besproken: 1. Wat is een VoIP telefooncentrale? 2. De voordelen van VoIP 3. VoIP functionaliteiten 4. Vast-mobiel integratie 5. CRM integratie 6. Self-Hosted, Private Hosted of in de cloud? 7. Een SIP aanbieder kiezen 8. Met welke kosten krijgt u te maken? 9. Waar moet u op letten bij de implementatie?

3 1. Wat is een VoIP telefooncentrale? Een VoIP telefooncentrale is een systeem dat zorg draagt voor het verloop van inkomende en uitgaande telefoongesprekken. VoIP staat voor Voice over Internet Protocol; bellen via internet. Vroeger gebruikten we telefooncentrales op basis van analoge en ISDN-lijnen. Tegenwoordig werken bijna alle nieuwe telefooncentrales op basis van VoIP. Cloud telefonie De VoIP telefooncentrale maakt het mogelijk te bellen vanuit de Cloud. Met Cloud telefonie belt u via een telefooncentrale die niet bij u op locatie staat, maar geinstalleerd is in een datacenter. Door de komst van Cloud telefonie vervallen hoge investeringskosten voor bijvoorbeeld de aanschaf en het beheer van fysieke telefooncentrales. Nieuwe mogelijkheden Met de samensmelting van telefonie en IT is het aantal aanbieders van VoIP telefooncentrales enorm gegroeid. Telefonie in combinatie met internet zorgt voor een breed scala aan nieuwe functionaliteiten tegen lagere kosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een integratie met CRM pakketten, aan de mogelijkheden voor thuiswerkers of het eenvoudig beheren van de telefonie van meerdere vestigingen vanuit één centraal punt.

4 2. De voordelen van VoIP Kostenreductie De telefoonlijn voor VoIP heet een SIP trunk. Een SIP trunk is vergelijkbaar met een ISDN- of analoge lijn. De SIP trunk wordt geactiveerd op uw bestaande of nieuwe internetverbinding. Gemiddeld zijn de beltarieven over de SIP trunk 30% tot 45% voordeliger, dan de beltarieven over de ISDN lijn. Naast de voordelige beltarieven zijn de maandelijkse kosten voor de SIP trunk vele malen voordeliger dan deze van een ISDN abonnement. De meeste providers hanteren een SIP trunk met een onbeperkt aantal spraakkanalen. Dit betekent dat u een onbeperkt aantal gelijktijdige gesprekken kunt voeren. Daarnaast heeft u bij telefonie vanuit de cloud geen fysieke telefooncentrale op locatie meer nodig. De instellingen van de telefooncentrale kunnen door de gebruiker aangepast worden door online in te loggen. Hierdoor heeft u geen technisch beheerder meer nodig omdat de fysieke telefooncentrale door de mensen in het datacenter wordt onderhouden. Op deze manier kunt u besparen op personeelskosten. Flexibiliteit Creëer eenvoudig een account voor een nieuwe medewerker of delete net zo makkelijk een account van een uit dienst tredende medewerker. Verander het belplan zo vaak als u maar wilt. Via de online interface wijzigt u eenvoudig instellingen van de VoIP telefooncentrale.

5 Vast-Mobiel-Integratie Een belangrijke toevoeging aan de mogelijkheden van een VoIP telefooncentrale is vast-mobiel-integratie. Bij een vast-mobiel integratie wordt het mobiele toestel volwaardig onderdeel van de telefonieomgeving, Met de techniek vast-mobiel-integratie kunt u bij mobiele gesprekken het algemene bedrijfs- of persoonlijke doorkiesnummer meezenden in plaats van uw mobiele nummer. Naast deze belangrijke functie kunnen gesprekken vanaf de mobiel doorverbonden worden in plaats van uw klanten een ander telefoonnummer te moeten doorgeven. Daarnaast kunnen medewerkers zien of u mobiel in gesprek bent of niet. Meerdere vestigingen Heeft u meerdere vestigingen? Dan kunt u de telefonie voor alle vestigingen vanaf één centraal punt beheren. Dit gebeurt online via de web-browser. Een groot voordeel hiervan is dat één vestiging al het beheer kan uitvoeren of kan laten uitbesteden. Alle vestigingen, zowel in binnen als buitenland, vallen onder één telefooncentrale. Hierdoor bellen medewerkers onderling, waar dan ook ter wereld, kosteloos.

6 3. VoIP functionaliteiten Wij hebben hieronder de meest gebruikte telefooncentrale functionaliteiten voor u opgesomd. Welkomstbericht Keuzemenu s Tijdschema s Doorschakelen Wallboard voor wachtrij informatie Mobiel doorverbinden Vast mobiel integratie Integratie met CRM/ERP Belgroep Muziek bij on hold Belgroep Huntgroepen Bel me nu Pickup groepen Wachtrijen Routing van gesprekken Plaatsonafhankelijk (flex)werken Gespreksopname Voic Twinning (vast en mobiel tegelijkertijd laten overgaan) Sign on / off screensaver Beschikbaarheidsstatus Least cost routing Terugbellen bij in gesprek Nummerweergave Meeluisteren gesprekken Voic naar Click-to-Dial Schakelaars Parkeren Afdelingenbeheer Telefonisch vergaderen Geavanceerde rapportages Intercom Automatische toestelconfiguratie Vaste contactpersoon Telefoonboek Hieronder lichten we een aantal veelgebruikte functionaliteiten toe. Welkomstbericht Om bellers welkom te heten wordt een welkomstbericht ingesproken. Keuzemenu s Als vervanging van de telefonist(e) kan een keuzemenu ingesteld worden om bellers naar de juiste afdeling door te schakelen.

7 Wachtrijen Bellers kunnen in een wachtrij geplaatst worden. Bijvoorbeeld als alle beschikbare medewerkers in gesprek zijn. Belgroepen Stel in welke toestellen moeten rinkelen als een (algemeen) nummer wordt gebeld. Neemt deze groep niet binnen x aantal seconden op, dan kan de oproep doorgeschakeld worden naar een andere groep. Doorschakelen Regel eenvoudig voor elke medewerker wat er moet gebeuren met een inkomende oproep als een medewerker bijvoorbeeld in gesprek is of de telefoon in niet storen modus heeft staan. Beschikbaarheidsstatus Zie eenvoudig welke medewerker bereikbaar is en welke niet. Dit geldt ook voor mobiele gebruikers met een vast-mobiel integratie. Nummerweergave Zie op het display van je toestel de naam van de beller, het gebelde nummer, de gebelde afdeling en de wachtrij waaruit de beller komt. Tijdschema s Met tijdschema s worden bijvoorbeeld openingstijden ingesteld. Naast vaste tijdschema's kunnen er ook tijdelijke tijdschema s ingesteld worden voor bijvoorbeeld aangepaste openingstijden tijdens feestdagen. Voic naar Voic berichten kunnen automatisch worden g d naar het adres van de gebruiker. Vast mobiel integratie Alle telefooncentrale functies op de mobiele telefoon. Denk bijvoorbeeld aan doorverbinden via interne doorkiesnummers en het uitbellen met het zakelijke nummer vanaf de mobiel. De klant ziet dan geen 06-nummer maar het nummer van de zaak als wordt gebeld vanaf de mobiel.

8 Functionaliteiten voor het Klant Contact Center Meeluisteren met gesprekken en gespreksopname Deze functie wordt veelal gebruikt om callcenter agents mee te trainen. Tijdens een gesprek kan op ieder moment worden meegeluisterd. Tevens kunnen gesprekken worden opgenomen. Wallboard voor wachtrij informatie Een wallboard wordt in contactcenter omgevingen veel gebruikt om live inzage te krijgen in de wachtrij status. Dit wallboard werkt via de web-browser, en kan hierdoor op elk gewenst scherm getoond worden. Click-to-Dial Klik een nummer aan op uw beeldscherm en het telefoonnummer wordt gebeld vanaf het toestel van de medewerker. CloudQ CloudQ is een speciale call center functionaliteit die alleen Voclarion aanbiedt. Desalniettemin is het wel een functionaliteit om uit te lichten in verband met de mogelijkheden voor het klant contact center. CloudQ werkt op basis van een agent en een supervisor rol. De agenten kunnen in wachtrijen geplaatst/verplaatst worden waarover de supervisor complete controle heeft. Daarnaast kunnen uitgebreide rapportages gegenereerd worden op agent of afdelingsniveau.

9 4. Vast-mobiel integratie Zakelijke gesprekken worden voor een groot deel via een mobiel toestel gevoerd. De techniek vast-mobiel integratie is daardoor een van de meeste gevraagde integraties sinds VoIP zijn intrede heeft gedaan. Er zijn verschillende wijze waarop een mobiele aansluiting geïntegreerd kan worden met de vaste VoIP telefonie omgeving. 1. Vast-mobiel integratie via een applicatie. De leverancier biedt een app aan waarmee u zakelijk kunt uitbellen met uw vaste telefoonnummer. Het voordeel is dat u flexibel bent en kunt bepalen met welk nummer u wilt uitbellen. Bijvoorbeeld uw privé 06 nummer, uw zakelijke nummer of uw persoonlijke zakelijke nummer. Het nadeel is dat de app per gebruiker op een mobiel toestel moet worden onderhouden % vast-mobiel integratie. Het verschil met de app is dat bij 100% vast-mobiel integratie alle functionaliteiten van de telefooncentrale beschikbaar zijn via de mobiel zonder hiervoor een app te hoeven installeren. De leverancier biedt een simkaart aan, waarmee de mobiel 100% is geïntegreerd in de bestaande VoIP omgeving. U belt met uw mobiel zakelijk uit met uw bedrijfsnummer. Daarnaast kunt u vaste telefooncentrale functies gebruiken zoals het doorverbinden van een gesprek naar een collega via een verkort doorkiesnummer. Tevens worden, in tegenstelling tot integratie via de app, alle mobiele gesprekken geregistreerd ten behoeve van rapportages. Is de mobiele gebruiker in gesprek, ook dan kunt u de beschikbaarheidsstatus van deze gebruiker zien. U gebruikt net zoals reguliere mobiele abonnementen een spraak- en databundel.

10 5. CRM integratie Direct de juiste klantenkaart pop-up of met één klik bellen is de reden om uw telefonieomgeving te integreren met uw CRM systeem. CloudCTI CloudCTI is een tool die CRM systemen integreert met de telefooncentrale. De integratie zorgt ervoor dat het binnenkomende nummer wordt gematcht met de gegevens bekend in het CRM systeem. CloudCTI is de enige CTI-oplossing die vanuit de cloud een integratie levert met meer dan 100 verschillende CRM systemen. Een overzicht van deze CRM systemen is te vinden op Functionaliteiten van de CRM integratie Klantenkaart pop-up Er wordt een klantenkaart getoond bij een inkomend gesprek. Zo zien medewerkers snel en eenvoudig wie er belt en kan de klantenkaart direct geopend worden in het CRM systeem. Click to dial Wij kennen de functie click to dial al op onze smartphones, maar voor desk phones was dit niet mogelijk. CloudCTI zorgt er voor dat met één klik op de knop gebeld kan worden naar een nummer. Deze functionaliteit scheelt tijd en voorkomt fouten.

11 6. Self-Hosted, Private Hosted of in de cloud? U kunt de telefooncentrale op verschillende manieren hosten. Welke oplossing is voor u het beste? We zetten de voor- en nadelen op een rij. Self-Hosted Uw telefooncentrale staat bij u op kantoor, bijvoorbeeld in de serverruimte, of plaatst u zelf in een datacenter. Het datacenter is verantwoordelijk voor technische infrastructuur en draagt zorg voor stroom en de uptime van apparatuur en internetverbindingen. De server en/of vps blijft van u en u kunt zelf het technische beheer op de telefooncentrale uitvoeren. In beide gevallen, op kantoor of in het datacenter, bent u zelf verantwoordelijk voor het systeem. Grote bedrijven met een eigen IT afdeling kiezen vaak voor deze oplossing. Deze oplossing heeft als voordeel dat alle hosting in eigen beheer is en het bedrijf voor de hosting niet afhankelijk is van de leverancier. Private Hosted Het is mogelijk om een private cloud omgeving aan te vragen. Dit houdt in dat u een eigen cloud omgeving krijgt met een eigen virtuele server (VPS) bij uw telefooncentrale leverancier. Het beheer, het onderhoud en de beveiliging ligt in dit geval bij de leverancier. Voor deze oplossing kiezen middelgrote bedrijven die geen uitgebreide IT afdeling hebben. Met een eigen virtuele server zorgen bedrijven ervoor dat hun data volledig afgeschermd van derden is. Cloud Met een cloud omgeving deelt u een server met andere klanten. Uiteraard is de telefonie omgeving wel gescheiden, maar uw installatie staat op dezelfde virtuele server. Het beheer, onderhoud en de beveiliging ligt bij de leverancier. Over het algemeen kiest het MKB voor deze optie omdat deze het meest kostenefficiënt is en de

12 verantwoordelijkheid voor de werking volledig bij de leverancier ligt. De cloud oplossing is de meest voorkomende oplossing in de VoIP telefonie markt. In tabel 1 zetten wij de belangrijkste verschillen op een rij. Self-Hosted Private Hosted Cloud Kosten Hoog Gemiddeld Laag Vanwege investering in Hogere maandelijkse Geen kosten voor beheer, aanschaf en onderhoud. kosten vanwege onderhoud en aparte gescheiden omgeving, omgeving. maar geen kosten voor aanschaf en onderhoud. Beveiliging Afnemer beheert Leverancier beheert Leverancier beheert Zelf volledig in de hand. Vaak wel maatwerk Geen maatwerk mogelijk. Centrale is fysiek af te mogelijk. schermen als deze op uw eigen locatie staat. SIP aanbieder Volledige vrijheid in keuze De leverancier kiest de De leverancier kiest de SIP SIP aanbieder. SIP aanbieder voor u. aanbieder voor u. Meerdere vestigingen op één centrale Mogelijk Mogelijk Mogelijk Voor wie? Grote bedrijven met een MKB en grote Kleine ondernemingen en eigen ICT afdeling en een ondernemingen. MKB. hoogwaardige infrastructuur. Tabel 1: Belangrijkste verschillen Self-Hosted, Private Hosted, Cloud.

13 7. Een SIP aanbieder kiezen Om vanuit een VoIP-netwerk te kunnen bellen heeft u een SIP trunk nodig. Een SIP trunk kunt u vergelijken met de oude analoge en ISDN lijnen. Als u kiest voor telefonie vanuit de Cloud dan hoeft u de SIP aanbieder niet zelf te kiezen, de SIP trunk wordt dan in de meeste gevallen gekozen door de VoIP aanbieder. Waar moet u op letten bij het kiezen van een SIP aanbieder? Kies een betrouwbare partij. Het gaat immers om de bereikbaarheid van uw organisatie en medewerkers. In Nederland zijn er verschillende aanbieders met wisselende kwaliteit. Houd rekening met het aantal spraakkanalen. Er zijn SIP aanbieders die een SIP verbinding leveren met een onbeperkt aantal spraakkanalen, maar er zijn ook providers die u een bedrag per spraakkanaal in rekening brengt. Informeer welk afzendernummer u mag gebruiken bij het uitbellen. Dit is per SIP aanbieder anders maar in regel zijn SIP aanbieders hierin flexibeler dan traditionele telefoonbedrijven. Soms kunt u zelfs een mobiel nummer gebruiken als afzendernummer. Dat kan handig zijn met terugbellen. Niet alle aanbieders ondersteunen het alarmnummer 112 voor thuiswerkers en meerdere vestigingen. Vraag bij uw SIP leverancier altijd of het nummer 112 ondersteund wordt op alle locaties. Belt u veel met het buitenland of mobiel? Dan kan het verstandig zijn om een extra abonnement af te sluiten bij een andere SIP aanbieder. In de meeste VoIP telefooncentrales kan ingesteld worden dat er automatisch gebeld moet worden over de goedkoopste lijn (Least Cost Routing). In sommige gevallen kunt u hiermee 60% van de belkosten besparen.

14 8. Met welke kosten krijgt u te maken? Bij de planning van uw project dient u rekening te houden met de volgende kosten: Configuratie kosten nummerplan Kosten per gebruiker Kosten voor niet-standaard functionaliteiten (bij sommige leveranciers moet extra betaald worden voor bepaalde telefooncentrale functionaliteiten) Onderhoudskosten en SLA Upgrade netwerk (routers, switches, WiFi, bandbreedte, QoS implementatie) Belkosten van SIP aanbieder en de bijhorende vorm van abonnementen. Abonnement / kosten voor het hosten van uw server en de kosten voor de juiste internet verbindingen Kosten voor beveiliging (van telewerkers) in de vorm van software en hardware op locatie Opleiding medewerkers

15 9. Waar moet u op letten bij de implementatie van VoIP telefonie? Om telefoongesprekken te voeren over internet, moeten de interne infrastructuur en de internetverbinding voldoen aan bepaalde eisen: Zorg voor voldoende bandbreedte. Om de kwaliteit van gesprekken te kunnen garanderen mag de beschikbare bandbreedte niet fluctueren. Het advies is om een dedicated verbinding met Quality of Service aan te leggen voor spraak. Deze bestaat uit een internetverbinding en een SIP verbinding en zorgt ervoor dat de kwaliteit voor spraak is gewaarborgd. Zorg voor voldoende netwerkpoorten op kantoor. VoIP telefoons vereisen een eigen netwerk-aansluiting. Deze aansluitingen kunt u veelal herkennen aan de CAT5 netwerk aansluitingen bij u op kantoor. Moderne telefoons hebben een ingebouwde netwerkpoort zo kan op 1 netwerkpoort ook een computer aangesloten worden. Als u 1 netwerkpoort gaat gebruiken en hier zowel telefonie als uw computer op aansluit dan is het van belang dat uw Netwerk Switch Quality of Service en Type of Service ondersteunt (indien u wilt werken met een softphone). Zorg voor voldoende stroompunten. Een VoIP telefoon heeft voeding nodig. Dit kan via een adapter of via Power over Ethernet (PoE). In het laatste geval heeft u geen wildgroei aan stroomverslindende adapters meer omdat er slechts één kabel gebruikt wordt voor internet en stroom, maar hiervoor zijn wel speciale netwerkswitches nodig met PoE ondersteuning. Zorg voor een betrouwbare SIP aanbieder die u transparante informatie geeft over de kosten op de beltarieven en het aantal spraakkanalen. Vaak wordt de SIP aanbieder aangedragen door de VoIP telefooncentrale leverancier. Bij een Cloud oplossing is dit meestal voor u geregeld.

16 Kan ik alle telefoonlijnen nu opzeggen? Het wisselen van telefooncentrale is een goed moment om te inventariseren wat u aan telefoonnummers, telefoonlijnen en aansluitingen heeft en wat u werkelijk gebruikt. Houd rekening met het volgende: De fax, de lifttelefoon. de slagboom en de alarminstallatie worden vaak vergeten. In de regel gebruiken deze systemen een analoge telefoonlijn. Raadpleeg de leverancier of de analoge lijn nog noodzakelijk is. Kan deze gedeeld worden met andere diensten om kosten te besparen? Wilt u uw huidige SIP-lijn aanhouden als backup? Als uw internetverbinding wegvalt kunt u niet meer bellen en niet meer internetten. Een SIP aanbieder kan een noodschakeling maken en inkomende gesprekken tijdelijk doorschakelen naar uw GSM. Het advies is om een tweede SIP verbinding te gebruiken van een andere leverancier. Zodoende heeft u altijd een back-up lijn als de hoofdverbinding offline is. In een Cloud omgeving is dit uiteraard voor u geregeld. Porteer (verhuis) eerst een minder belangrijk telefoonnummer naar een SIP aanbieder en test het nummer. Werkt alles naar verwachting? Porteer dan pas de andere telefoonnummers en zeg uw lijnen op. Bij de meeste SIP leveranciers ontvangt u een gratis test nummer.

17 Conclusie VoIP telefonie biedt enorme voordelen op het gebied van kostenbesparing, efficiency en customer experience. Met de informatie uit deze whitepaper hopen wij u inzicht te hebben gegeven in waar u op moet letten bij de aanschaf van een VoIP telefooncentrale. Telefonie is voor veel bedrijven een belangrijk communicatiemiddel. Er zijn diverse VoIP leveranciers in de markt. Kies niet per definitie voor de goedkoopste oplossing, maar voor de oplossing die het beste bij u past en bij een leverancier waar u vertrouwen in heeft. Over Voclarion Wij helpen bedrijven efficiënt te werken door technologie slim in te zetten. Door continue te innoveren en er voor te zorgen dat al onze oplossingen te integreren zijn met andere systemen garanderen wij met onze ontwikkelaars dat ons platform meegroeit met de toekomst. Met ruim 14 jaar ervaring hebben wij de meest veelzijdige VoIP telefooncentrale ontwikkeld. Naast de uitgebreide functionaliteiten die standaard beschikbaar zijn voor alle klanten, levert Voclarion het beste advies voor uw organisatie. Bij Voclarion staat de klant centraal. Eerlijk advies en betrouwbare producten zorgen voor de goede verstandhouding met onze klanten. Wilt u meer informatie ontvangen over de implementatie van VoIP voor uw bedrijf, of heeft u vragen over de informatie uit deze whitepaper, dan kunt u contact opnemen met ons via sales@voclarion.nl of

MANAGED MOBILE 4 DE VOORDELEN VAN MANAGED MOBILE 4

MANAGED MOBILE 4 DE VOORDELEN VAN MANAGED MOBILE 4 Inhoudsopgave HOSTED VOIP: MANAGED VOICE 2 MANAGED VOICE VOORDELEN 2 STANDAARDMOGELIJKHEDEN 2 AANVULLENDE MOGELIJKHEDEN 2 MANAGED VOICE ADD-ONS EN TARIEVEN 3 CONTACT CONNECT 3 ONLINE BEHEER 3 TARIEVEN

Nadere informatie

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP Uw eigen telefooncentrale in de cloud Cloud VoIP Telefonie en veel functies voor uw onderneming Met Cloud VoIP krijgt uw organisatie in één keer een professionele telefooncentrale met heel veel functies.

Nadere informatie

SPECSHEET HOSTED VOIP

SPECSHEET HOSTED VOIP SPECSHEET HOSTED VOIP PC Consultance levert de volgende diensten: Systeembeheer Reparaties Telefonie Netwerken Consultancy Detachering ADSL Kabelinternet GSM Telefonie Wireless netwerken Verkoop Software

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

Telefooncentrale. Voice over IP als basis van telefonie

Telefooncentrale. Voice over IP als basis van telefonie Telefooncentrale De VoIP centrale die we voorstellen is een gehoste versie van het type Clearvox Nexxt, gecombineerd met een SIP-trunk van X2Com. De telefooncentrale is een Nederlands fabricaat, afkomstig

Nadere informatie

100% hosted telefooncentrale: direct schaalbaar direct beschikbaar direct kostenbesparend direct professionele functies

100% hosted telefooncentrale: direct schaalbaar direct beschikbaar direct kostenbesparend direct professionele functies 100% hosted telefooncentrale: direct schaalbaar direct beschikbaar direct kostenbesparend direct professionele functies De verschillende mogelijkheden van uw hosted telefooncentrale Wat is Voice over IP?

Nadere informatie

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met Cloud telephony om zo kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken in samenwerking met cloud telephony Waarom OZMO cloud telephony? Om zo nooit voor verrassingen te komen staan U betaalt een vast bedrag

Nadere informatie

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen.

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. Uw telecom-kosten altijd in de hand met OSCS vanaf 4,95 OSCS is dé oplossing voor bedrijven

Nadere informatie

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG Hosted IP Telefonie (HIP Telefonie) is een systeem waarbij U gebruikt kunt maken van een internetverbinding om te telefoneren. De telefooncentrale

Nadere informatie

KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent. Technische documentatie

KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent. Technische documentatie KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent Technische documentatie Inhoud Inhoud... 2 1. Overzicht... 3 1.1. Voicemail... 3 1.2. Snel instellen... 3 1.3. Call control... 3 2. Recent... 4 2.1. Gesprekken...

Nadere informatie

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie?

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. Hosted VoIP biedt bedrijven namelijk een bijoznder professioneel

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar IndustriesConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. IndustriesConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

Handleiding VAMO (Vast-Mobiel integratie)

Handleiding VAMO (Vast-Mobiel integratie) Handleiding VAMO (Vast-Mobiel integratie) Document: Handleiding VAMO Datum: 20-3-2018 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1. Identiteit... 3 1.2. Bellen en gebeld worden...

Nadere informatie

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel November 2014 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

ZAKELIJK BELLEN MET EEN ONLINE TELEFOON CENTRALE

ZAKELIJK BELLEN MET EEN ONLINE TELEFOON CENTRALE ZAKELIJK BELLEN MET EEN ONLINE TELEFOON CENTRALE Carlo Konijn Chi Computers CHI COMPUTERS Stationsplein 99 222, 1703WE Heerhugowaard Inhoudsopgave Kantoor automatisering voor ZZPérs, klein zakelijk en

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te transporteren.

Nadere informatie

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions is dé Cloud telefonie oplossing van Telecom Service Groep. Het unieke communicatieplatform bevat alle mogelijke

Nadere informatie

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw telefooncentrale in de cloud Steeds meer bedrijven en particulieren bellen via Internet

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

Tritel VAMO. Gebruikershandleiding

Tritel VAMO. Gebruikershandleiding Tritel VAMO Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. VAMO 3 1.1 Identiteit 3 1.2 Bellen en gebeld worden 3 1.3 Gebeld worden 3 1.4 Voicemail 3 1.5 Gespreksbediening 4 1.6 Zakelijk of privé 4 1.7 Bellen bij

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Instellingen... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2 Installeren

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt bedrijven

Mobile2connect. Ontzorgt bedrijven Mobile2connect Ontzorgt bedrijven OfficesConnect is voor alle IT & Communicatie diensten voor op uw kantoor, een totaalconcept. Op een kantoor is het natuurlijk uiterst belangrijk dat u gebruik kunt maken

Nadere informatie

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER voor iphone... 4 3.2 Installeren HIPPER voor

Nadere informatie

Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER+ voor... 4 3.2 Installeren HIPPER+ voor...

Nadere informatie

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl VAMO Handleiding 1 Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 1.1 Aanpassingen voor identiteitswijziging (HIPPER) RoutIT B.V. 05-06-2014 2 1. Inhoud 1.

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER voor... 4 3.2 Installeren HIPPER voor...

Nadere informatie

Handleiding - HIPPER

Handleiding - HIPPER Handleiding - HIPPER Inhoudsopgave 1 Introductie...3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie...5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 6 2.2 Installeren HIPPER voor Android... 6 2.3

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? ü Kostenbesparend ü Gebruiksvriendelijk ü Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te

Nadere informatie

Telefonie oplossingen voor Nederlandse

Telefonie oplossingen voor Nederlandse Telefonie oplossingen voor Nederlandse Goedkoop bellen in 3 stappen Oplossing Goedkoop bellen vanuit het buitenland naar Nederland Eigenlijk is de oplossing heel eenvoudig, u belt vanuit het buitenland

Nadere informatie

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota PBX: uw eigen fysieke centrale Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw centrale binnen bereik Telefonie kan het hart van uw organisatie vormen. Het is daarom van

Nadere informatie

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT WAT IS VOIP? VoIP is een afkorting voor Voice over Internet Protocol. Dit houdt in dat je belt via een internetverbinding. Deze manier van telefoneren heeft een aantal grote

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk

Nadere informatie

Mobiliteit. Dienstbeschrijving

Mobiliteit. Dienstbeschrijving Mobiliteit Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 13-05-2015 2 1. Inhoud 1. Inhoud... 3 2. Mobiliteit... 4 2.1. Simultaneous Ring... 4 2.2.

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET

4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET 4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET MKB - Klein Zakelijk WAT IS VOIP Voice Over IP Telefonie over internet Betrouwbaar Flexibel Kostentechnisch transparant WAT IS VOIP NIET!! Skype / Fring / Google Talk Bellen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding HIPPER

Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Controle over uw telefooncentrale, overal en te allen tijde Datum: 02 mei 2014 Versie: 1.0 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2.

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt onderwijsinstellingen

Mobile2connect. Ontzorgt onderwijsinstellingen Mobile2connect Ontzorgt onderwijsinstellingen SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen

Nadere informatie

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT Een besparing op uw huidige zakelijke telefoniekosten, geen investering in een dure telefooncentrale. Hosted VoIP via Koelewijn MKB-Support

Nadere informatie

voizxl features en mogelijkheden

voizxl features en mogelijkheden voizxl features en mogelijkheden Wachtrij De wachtrij is een intelligente wachtrij waarin diverse zaken kunnen worden ingesteld en die kan worden voorzien van eigen wachtmuziek, meldingen over het aantal

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Handleiding HIPPER Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2 Installatie... 5

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt maritieme organisaties

Mobile2connect. Ontzorgt maritieme organisaties Mobile2connect Ontzorgt maritieme organisaties MarineConnect is een totaalconcept voor schepen. MarineConnect biedt een totaalconcept met onder andere IP telefonie, IP beveiliging en internettoegang. Ook

Nadere informatie

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Wat is SwyxWare? SwyxWare is de perfecte communicatieoplossing

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18 Handleiding HIPPER Pagina 1 van 18 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INTRODUCTIE... 3 2.1 AFSTANDSBEDIENING... 3 2.2 MOBILITEIT... 3 3 INSTALLATIE... 5 3.1 INSTALLEREN HIPPER VOOR IPHONE... 6 3.2

Nadere informatie

VAMO. Dienstbeschrijving

VAMO. Dienstbeschrijving VAMO Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 2 1. Inhoud 1. Inhoud... 3 2. VAMO... 4 2.1. Bellen en gebeld worden... 4 2.2. Gebeld

Nadere informatie

Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER

Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. En niet zonder reden. Hosted VoIP biedt bedrijven een bijzonder

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt security

Mobile2connect. Ontzorgt security Mobile2connect Ontzorgt security SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld internet

Nadere informatie

Zetacom Mobiel 2016 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel 2016 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel 2016 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe vaste

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt makelaars

Mobile2connect. Ontzorgt makelaars Mobile2connect Ontzorgt makelaars RealEstateConnect voor uw makelaarskantoor. In het totaalconcept dat RealEstateConnect biedt zit onder andere IP telefonie, internettoegang, websites en coaching voor

Nadere informatie

Vast-mobiel integratie voor HIP. Dienstbeschrijving

Vast-mobiel integratie voor HIP. Dienstbeschrijving Vast-mobiel integratie voor HIP Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 1.1 VAMO Identiteit RoutIT B.V. 05-06-2014 1.2 Hoofdstuk

Nadere informatie

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1 Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel Rekenvoorbeeld 1 Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een e-mail server. E-mail op smart Phones en tablets wordt steeds populairder en belangrijker maar

Nadere informatie

Geïntegreerde Xelion Softphone

Geïntegreerde Xelion Softphone Xelion 6 is VoIP telefooncentrale die standaard een volledig scala aan functies heeft om de klantcontacten van een organisatie optimaal af te handelen. Agents kunnen overal en altijd snel en productief

Nadere informatie

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie?

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. En niet zonder reden. Hosted VoIP biedt bedrijven een bijzonder

Nadere informatie

Abonnement telefonie Onderstaand kunt u het aantal telefoonnummers aangeven waarop u bereikbaar wilt zijn. 100 Telefoonnummers (Nummerblok oplopend)

Abonnement telefonie Onderstaand kunt u het aantal telefoonnummers aangeven waarop u bereikbaar wilt zijn. 100 Telefoonnummers (Nummerblok oplopend) Bestelformulier Telefonie 1/6 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend Inhoudsopgave LawyerConnect brochure 1. Telephony2Connect 1.1. VoIP2Connect Pagina 2 1. Telephony2Connect Altijd bereikbaar Telefonie biedt u vele voordelen

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend StoreConnect is een totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten in uw winkel. Uw klant tevreden maken met het gemak van IP pinnen of gezellige

Nadere informatie

STAP VANDAAG NOG OVER OP VOIP

STAP VANDAAG NOG OVER OP VOIP STAP VANDAAG NOG OVER OP VOIP Zorg dat u er op tijd bij bent ISDN stopt! www.bictgroep.nl Iedereen stapt over De ontwikkelingen omtrent communicatiemiddelen gaan in een rap tempo. Zo ook de veranderingen

Nadere informatie

Simmpl Hosted VoIP Feature Update januari 2019

Simmpl Hosted VoIP Feature Update januari 2019 Koldingweg 19-1 9723 HL Groningen Simmpl Hosted VoIP Feature Update januari 2019 v310119mt Postbus 5236 9700 GE Groningen T (050) 820 00 00 F (050) 820 00 08 E callvoip@callvoip.nl W www.callvoiptelefonie.nl

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing van BusinessCom, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl VAMO Handleiding 1 Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 2 1. Inhoud 1. Inhoud... 3 2. VAMO... 4 2.1. Bellen en gebeld worden... 4 2.2. Gebeld worden...

Nadere informatie

versienummer: dean remote Android - handleiding

versienummer: dean remote Android - handleiding versienummer: 2016-11-14 dean remote Android - handleiding Inhoudsopgave 1 dean remote...3 2 dean remote downloaden en activeren...3 3 Gebeld worden met dean remote...4 3.1 Kantoor op afstand... 4 3.2

Nadere informatie

Altijd en overal bereikbaar, op een grenzeloze en transparante manier

Altijd en overal bereikbaar, op een grenzeloze en transparante manier Altijd en overal bereikbaar, op een grenzeloze en transparante manier Bellen zoals het hoort: met onbeperkte mogelijkheden en volledig transparant Altijd en overal bereikbaar. De wereld van nu, op een

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

Tijd om over te stappen naar. IP Telefonie. De toekomst van IP Telefonie begint hier!

Tijd om over te stappen naar. IP Telefonie. De toekomst van IP Telefonie begint hier! Ast i um Tijd om over te stappen naar IP Telefonie De toekomst van IP Telefonie begint hier! Astium Hogere klanttevredenheid, meer productiviteit en lagere kosten Meer flexibiliteit en gebruikersgemak

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld

Nadere informatie

versienummer: dean remote Android - handleiding

versienummer: dean remote Android - handleiding versienummer: 2016-11-14 dean remote Android - handleiding Inhoudsopgave 1 dean remote...3 2 dean remote downloaden en activeren...3 3 Gebeld worden met dean remote...4 3.1 Kantoor op afstand... 4 3.2

Nadere informatie

Om te starten met HIPIN, klikt u met de rechtermuisknop op het HIPIN pictogram. Als u hierop klikt, verschijnt onderstaand HIPIN menu.

Om te starten met HIPIN, klikt u met de rechtermuisknop op het HIPIN pictogram. Als u hierop klikt, verschijnt onderstaand HIPIN menu. Verkorte handleiding HIPIN Desktop Integratie HIPIN Desktop Integratie koppelt je Windows Desktop aan jou telefoon. Dat betekent dat je gesprekken kunt bedienen vanaf je desktop en dat je telefoon instellingen

Nadere informatie

ONE-X MOBILE PREFERRED. Michaël van Schagen

ONE-X MOBILE PREFERRED. Michaël van Schagen ONE-X MOBILE PREFERRED Michaël van Schagen 2016 Avaya Inc. 2016 All right Avaya reserved Inc. All rights reserved. MOBIELE TELEFONIE Gericht op persoonlijke bereikbaarheid maar Indien niet bereikbaar:

Nadere informatie

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. nfon.com

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. nfon.com De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. nfon.com Over NFON NFON is gebouwd door NFON AG, een toonaangevende aanbieder van cloud telefoniediensten in München, Duitsland. Sinds de oprichting in 2007

Nadere informatie

Kenmerken: - Nummer herhalen - Het laatst gekozen nummer kan herhaald worden.

Kenmerken: - Nummer herhalen - Het laatst gekozen nummer kan herhaald worden. Met Managed VoIP kunt U gebruik maken van een volledig beheerde, digitale telefooncentrale, inclusief zero-touch provisioning van ondersteunde toestellen. Afgestemd op zakelijke, betrouwbare dienstverlening.

Nadere informatie

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over.

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Supersnel internet en de cloud hebben onze manier

Nadere informatie

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding Zakelijk Hosted Bellen Gebruikershandleiding Per mei 2015 Inhoudsopgave 1. Eerste keer inloggen 4 2. Inloggen 4 3. Instellingen aanpassen 5 Doorschakelingen 5 Voicemail 6 Verkort kiezen 7 4. Belgegevens

Nadere informatie

KPN MijnGesprek Handleiding KPN MIJNGESPREK HANDLEIDING

KPN MijnGesprek Handleiding KPN MIJNGESPREK HANDLEIDING KPN MIJNGESPREK HANDLEIDING 1 INHOUD Over BTC...3 Wat doet BTC?... 3 1. Eerste gebruik...4 1.1. Inloggen... 4 1.2. Cijfercode / vingerafdruk... 4 2. Overzicht...5 2.1. Voicemail... 5 2.2. Snel instellen...

Nadere informatie

Succesvol ondernemen met. Cloud telefonie

Succesvol ondernemen met. Cloud telefonie Succesvol ondernemen met Cloud telefonie Inleiding Steeds meer bedrijven in Nederland stappen over van de traditionele ISDN telefooncentrale naar een telefooncentrale in de Cloud. Dankzij de cloud krijgen

Nadere informatie

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding MobielinBedrijf Alle zakelijke telefonie op één toestel Verkorte Handleiding MobielinBedrijf van KPN Met MobielinBedrijf beschikt uw mobiele telefoon over de belangrijkste functies van een vaste telefoon.

Nadere informatie

Bereikbaarheid Door de uitgebreide functionaliteiten van cloudtelefonie is uw organisatie beter bereikbaar.

Bereikbaarheid Door de uitgebreide functionaliteiten van cloudtelefonie is uw organisatie beter bereikbaar. White Paper In de wolken met uw nieuwe telefonieomgeving? :: Alles wat u moet weten over cloudtelefonie De laatste jaren maken steeds meer bedrijven, met name uit het mkb, de overstap van traditionele

Nadere informatie

Waarom moet u nu overstappen van ISDN naar VoIP?

Waarom moet u nu overstappen van ISDN naar VoIP? Waarom moet u nu overstappen van ISDN naar VoIP? 1 Inhoud Zakelijke telefoniemarkt ondergaat veranderingen 3 Opkomst en ondergang van ISDN2 4 Overstap naar bellen over internet (VoIP) 5 Voordelen van VoIP

Nadere informatie

Flexibel en Innovatief

Flexibel en Innovatief gntel gntel is een telecomoperator en leverancier van complete oplossingen voor bedrijfstelefonie opgericht in 2004 in Groningen. We zijn gevestigd in Amsterdam en Delft en actief in de zakelijke markt

Nadere informatie

Zakelijke. Telefonie. De ontwikkelingen in de telefonie op een rij. Juni 2015

Zakelijke. Telefonie. De ontwikkelingen in de telefonie op een rij. Juni 2015 Zakelijke telefonie De ontwikkelingen in de telefonie op een rij. Juni 2015 zetacom.nl 02 Zakelijke telefonie De ontwikkelingen in de telefonie op een rijtje. Welke keuze heb ik? Bij zakelijke telefonie

Nadere informatie

Licenties Connect 1 Voice over IP

Licenties Connect 1 Voice over IP Uitleg licenties Connect 1 (Voice over IP) Licenties Connect 1 Voice over IP HIP IP-PABX Group HIP HIP IP-PABX Group Enterprise HIP Base user Business user Premium user Licentie SIP Trunk user HIP Alive

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juni 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt security

Mobile2connect. Ontzorgt security Mobile2connect Ontzorgt security MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

Koldingweg 19-1 9723 HL Groningen Postbus 5236 9700 GE Groningen NIEUW: Qaller Smartphone App via internet v090817mt Pas met Qaller gemakkelijk de instellingen van uw telefooncentrale aan: T (050) 820

Nadere informatie

Beknopte Handleiding Hosted VoIP

Beknopte Handleiding Hosted VoIP Beknopte Handleiding Hosted VoIP Inhoud Inleiding... 3 1. Gebruikersextensie... 4 2. Nummerplannen... 6 3. Systeemnummers... 7 4. Uitleg Gebruik Systeemnummers... 8 901 - Aanmelden... 8 903 - Aanmelden

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Hipper Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Hipper Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Hipper Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

CLOUD & CLEAR. MiCollab Client (desktop) gebruiken

CLOUD & CLEAR. MiCollab Client (desktop) gebruiken CLOUD & CLEAR MiCollab Client (desktop) gebruiken 1. MICOLLAB CLIENT VOOR DESKTOP GEBRUIKEN De MiCollab Client Desktop Applicatie kunt u gebruiken voor chat, presence, persoonlijke oproepdoorschakeling

Nadere informatie

BlackBerry Cloud Services

BlackBerry Cloud Services BlackBerry Cloud Services Flexibele draadloze oplossing Uitgebreide beveiligingsopties Eenvoudig (centraal) te beheren Kosten besparen BlackBerry Enterprise Server & BlackBerry Express Server BlackBerry

Nadere informatie