TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK. Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? Gespecialiseerd en betaalbaar. advocaten & mediators

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK. Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? Gespecialiseerd en betaalbaar. advocaten & mediators"

Transcriptie

1 TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK Gespecialiseerd en betaalbaar Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? nl nl & mediators advocatenadvocaten & mediators advocaten & mediators

2 Wie zijn wij? Wij zijn SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators. Wij zijn gevestigd in Lichtenvoorde, centraal en stevig geworteld in de Achterhoek. Ons kantoor heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een belangrijke en professionele speler in de juridische dienstverlening. Wij richten onze focus op de ondernemer, maar staan ook particuliere cliënten graag ter zijde. Wij staan voor eigentijdse advocatuur met een Achterhoekse nuchterheid. Geen poespas dus. De lijnen zijn kort en onze advocaten zijn altijd en snel te bereiken. Zij zijn ook allemaal woonachtig in de regio. Zij weten daarom als geen ander wat er speelt en wat u als cliënt beweegt. De advocaten van SteentjesWoltersMulder komen op voor uw belangen en zoeken naar de voor u meest gunstige oplossing. Schikken en regelen waar het kan maar ook procederen waar het moet. mr. E.H. (Eef) Steentjes advocaat ondernemingsrecht en insolventierecht Lid Insolad (Vereniging Insolventierecht Advocaten) en VIA (Vereniging Proces en Incasso Advocaten) mr. R. (Mieke) Mulder advocaat personen- en familierecht en mediator Lid vfas (vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators), VvCP (Vereniging van Collaborative Professionals) en MfN (Mediatorsfederatie Nederland) mr. N.G. (Niek) Cornelissen advocaat huurrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht Lid Insolad (Vereniging Insolventierecht Advocaten) mr. M.L.J. (Martine) Meijer advocaat arbeidsrecht Lid VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) mr. R. (Ramon) Heinen advocaat handelsrecht/incassozaken, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en strafrecht

3 Wat doen wij? Het aantal juridische dienstverleners neemt toe. Maar de advocaat blijft nog steeds dé deskundige bij uitstek. Onze advocaten en onze advocaat-mediator zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (www.advocatenorde. nl). Zij hebben ieder hun eigen specialisatie(s). Ons kantoor is deskundig op meerdere rechtsgebieden, zoals ondernemingsrecht, insolventierecht, huurrecht en vastgoed, arbeidsrecht, handelszaken/incasso s, contractenrecht (overeenkomsten, algemene voorwaarden) en aansprakelijkheidsrecht. Ook voor personen- en familierecht kwesties, zoals echtscheidingen en scheidingsmediation, en strafzaken kunt u bij ons terecht. Onze advocaten zijn aangesloten bij landelijke specialisatieverenigingen. De daarvoor vereiste (vervolg)opleidingen waarborgen de hoogste kwaliteit. Wat kosten wij? Topkwaliteit, gunstige tarieven Wij bieden topkwaliteit en vinden het tegelijkertijd belangrijk dat wij betaalbaar en dus bereikbaar blijven. Dankzij onze kleinschaligheid en de daardoor beperkte overheadkosten - geen grote groep vennoten en onnodige tussenlagen met managers - kunnen wij aanmerkelijk goedkoper en efficiënter werken dan grotere gespecialiseerde kantoren. Dit scheelt al gauw enkele tientjes per uur of soms nog meer. Wij werken niet tegen stunt- of afbraakprijzen, want het voortdurend investeren in de opleiding van onze advocaten kent uiteraard ook haar prijs. Maar onze tarieven zijn naar verhouding erg aantrekkelijk. En juist deze combinatie is onze kracht en maakt het interessant om zaken met ons te doen. Bij SteentjesWoltersMulder staat transparantie hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het belangrijk dat u weet wat uw advocaat kost. Dit klinkt logisch maar is het niet altijd. Er wordt nogal eens schimmig over gedaan. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf dus, dat vinden wij belangrijk. Een vast uurtarief, ongeacht spoedeisendheid of aard en omvang van de zaak. Wij behouden ons het recht voor om in voorkomende gevallen een voorschot van onze cliënten te verlangen. Wij declareren in beginsel één keer per maand en kennen een betalingstermijn van 14 dagen. U ontvangt daarbij altijd een specificatie van de gewerkte uren.

4 Daarbij werken wij met vaste tijdseenheden van tenminste 5 minuten. In tegenstelling tot collega-kantoren noteren wij ook niet zonder meer iedere handeling. Zo vinden wij dat het enkel kopiëren van een brief niet aan onze cliënten in rekening kan worden gebracht. Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven zoals deze gelden met ingang van 1 januari Deze tarieven kunnen jaarlijks per 1 januari worden herzien. Standaard honorarium (uurtarief excl. 21% BTW) mr. E.H. Steentjes: 199,00 mr. R. Mulder: 199,00 mr. N.G. Cornelissen: 199,00 mr. M.L.J. Meijer: 199,00 mr. R. Heinen: 169,00 Het bovengenoemde honorarium wordt vermeerderd met een percentage van 7% voor dekking van kantoorkosten. Verschotten (onbelaste en belaste), zoals griffierechten, leges en deurwaarderskosten, worden afzonderlijk doorberekend. Reistijd en wachttijd wordt op basis van uurtarief afgerekend. Reiskosten worden niet afzonderlijk doorbelast. Vaste of andere prijsafspraken Wij denken graag met onze cliënten mee. Sommige van hen willen graag van tevoren weten waar ze aan toe zijn. Afhankelijk van aard en omvang van de werkzaamheden is het daarom mogelijk om met ons een vaste prijsafspraak te maken (fixed price) of te werken met een zgn. succes fee, waarbij aan laag basistarief wordt gehanteerd en er een opslag wordt berekend bij een succesvolle afloop van de zaak. Informeer bij de behandelend advocaat naar de mogelijkheden. Wij staan open voor maatwerk, hoewel het ons niet is toegestaan om zuivere no cure no pay afspraken te maken. Incassozaken Wij incasseren uw vorderingen voor een vast en sterk gereduceerd uurtarief van 129,00 excl. BTW. Er worden geen kantoorkosten berekend. Wij werken dus niet met een percentage van de te incasseren hoofdsom, maar gewoon met een vast uurtarief die in de meeste gevallen in redelijke verhouding staat tot de opbrengst.

5 Ook hier geldt dat verschotten, zoals griffierechten, deurwaarderskosten en leges separaat worden doorberekend. Wij zullen ons te allen tijde, met inachtneming van de beperkingen die ons rechtssysteem kent, maximaal inspannen om de kosten zoveel mogelijk te verhalen op de debiteur. Het gereduceerde uurtarief geldt alleen voor zuivere incassozaken. Hiermee bedoelen wij incassozaken, waarin geen inhoudelijk verweer bekend is of redelijkerwijs te verwachten is. Is dit laatste wel het geval, dan geldt ons standaard honorarium. Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstandverzekeraars beperken u veelal in uw vrije advocaatkeuze. Zij hebben doorgaans vaste (prijs)afspraken met één of meerdere advocatenkantoren en zullen dan ook proberen om uw zaak bij deze kantoren onder te brengen. U bent echter niet verplicht om een dergelijk advies op te volgen. U heeft een wettelijk recht om, in gevallen waarin het inschakelen van een advocaat noodzakelijk is, uw eigen advocaat te kiezen. U kunt dus altijd ons kantoor verzoeken uw zaak in behandeling te nemen. Een eerste kennismaking en advies zonder kosten Wij bieden ondernemers op een laagdrempelige wijze de mogelijkheid om bijvoorbeeld te bespreken hoe te handelen bij een dreigend conflict of met ons te overleggen wat te doen bij een reeds bestaand geschil. Is het zinvol om te gaan procederen of is wellicht een andere oplossing mogelijk? U kunt met alle korte eerstelijns vragen bij ons terecht. Daartoe kennen wij een kosteloos ondernemersspreekuur. Doel van deze service is om in een kort tijdsbestek een eerste inschatting van een zaak te maken en de ondernemer vrijblijvend een richting en een advies te geven. Ook buiten het vaste spreekuur kunnen ondernemers op afspraak langs komen voor een kennismaking. Of wij komen gewoon bij u, zodat wij meteen uw bedrijf leren kennen. Met onze kosteloze service Eerste Hulp bij Arbeidszaken (EHBA) helpen wij werkgevers met een eerste advies. Verder kennen wij voor particulieren een oriënterend echtscheidingsgesprek van maximaal een half uur. Ook aan deze service zijn geen kosten verbonden.

6 Algemene voorwaarden en overige (gedrags)regels Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn integraal afgedrukt op de achterzijde van ons briefpapier en kunnen tevens worden gedownload via onze website Wij zijn verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Verder zijn wij gebonden aan de Advocatenwet, diverse verordeningen en gedragsregels voor advocaten. Deze regels zijn te raadplegen via Geschillenregeling Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Dan kunt u gebruik maken van onze interne klachtenregeling. Ook deze regeling kunt u downloaden via onze website. Leidt deze procedure niet tot een voor u bevredigende oplossing dan kunt u zich wenden tot de Geschillencommissie Advocatuur. Ons kantoor is aangesloten bij deze externe klachtenorganisatie. Voor meer informatie zie Tot slot Wij gunnen iedereen een persoonlijk of zakelijk leven zonder (juridische) problemen. Maar mocht u ons op enig moment toch nodig hebben laat het dan vooral weten, dan gaan we er voor! Bezoekadres: Zilverlinde 1 Lichtenvoorde Postadres: Postbus 24, 7130 AA Lichtenvoorde Telefoon (0544) Fax (0544) SWMAdvocaten SWMAdvocaten Telefoon397 (0544) Telefoon (0544) SWMAdvocaten Fax397 (0544) steentjeswoltersmulder-advocaten Fax (0544) steentjeswoltersmulder-advocaten steentjeswoltersmulder-advocaten Kantoorrekening SteentjesWoltersMulder Advocaten: NL27 INGB Derdengeldrekening Stichting Beheer Derdengelden SWM Advocaten: NL16 INGB BTW nr. maatschap SteentjesWoltersMulder Advocaten: NL B.01 Kvk nr:

Zo rekent Ross Advocaten

Zo rekent Ross Advocaten Zo rekent Ross Advocaten Een ondernemer die juridisch advies nodig heeft, kijkt ook naar de prijs. Ross Advocaten hanteert twee tarieven: het gewone tarief en het resultaatstarief. Daarover gaat deze folder.

Nadere informatie

Groen Legal B.V. h.o.d.n. Groen Juridische Diensten, hierna Groen Juridische Diensten te noemen

Groen Legal B.V. h.o.d.n. Groen Juridische Diensten, hierna Groen Juridische Diensten te noemen Raamovereenkomst Opdrachtgever - Opdrachtnemer Groen Legal B.V. h.o.d.n. Groen Juridische Diensten, hierna Groen Juridische Diensten te noemen Datum en geldigheid offerte Deze offerte is uitgebracht op

Nadere informatie

Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering Particulier Medische Zorg

Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering Particulier Medische Zorg N.V. Univé Schade Speciaal Reglement RVP-M2 Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering Particulier Medische Zorg We leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. Deze

Nadere informatie

ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur - 1 -

ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur - 1 - DIENSTEN ACM INCASSO 2014 ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur - 1 - I N H O U D Over ACM Incasso 3 Services 4 Pre-Incasso:

Nadere informatie

SteentjesWoltersMulder Topadvocatuur in de Achterhoek. Nationaal Eric Berkhof (Van Mossel Groep): Groeien tegen de stroom in

SteentjesWoltersMulder Topadvocatuur in de Achterhoek. Nationaal Eric Berkhof (Van Mossel Groep): Groeien tegen de stroom in oost-gelderland regionaal zakenmagazine Jaargang 12 nummer 1 maart 2015 SteentjesWoltersMulder Topadvocatuur in de Achterhoek Nationaal Eric Berkhof (Van Mossel Groep): Groeien tegen de stroom in Forum

Nadere informatie

DE ADVOCAAT. De advocaat DE ADVOCAAT. Deskundig, integer en onafhankelijk

DE ADVOCAAT. De advocaat DE ADVOCAAT. Deskundig, integer en onafhankelijk Nederlandse Orde van Advocaten Neuhuyskade 94 2596 XM Den Haag Postbus 30851 2500 GW Den Haag Telefoon: (070) 335 35 54 E-mail: helpdesk@advocatenorde.nl Website: www.advocatenorde.nl DESKUNDIG, INTEGER

Nadere informatie

Kies niet zomaar een advocaat

Kies niet zomaar een advocaat Kies niet zomaar een advocaat TIEN KRITISCHE VRAGEN AAN UW RAADSHEER 26 Een advocaat inschakelen is een dure grap.ga daarom niet zomaar met een raadsman in zee, onderzoek eerst of u de juiste man of vrouw

Nadere informatie

De incassovoorwaarden gelden wel voor natuurlijke personen die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken.

De incassovoorwaarden gelden wel voor natuurlijke personen die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken. Incassovoorwaarden voor incasso op zakelijke debiteuren (b2b) 1. Business to business incasso Incasso op zakelijke debiteuren Incasso op basis van deze incassovoorwaarden is bedoeld voor het incasseren

Nadere informatie

Productvoorwaarden MKB

Productvoorwaarden MKB Productvoorwaarden MKB Productvoorwaarden Ahrends Rechtsbijstand abonnement MKB, PVMKB104 Deze productvoorwaarden zijn naast de algemene voorwaarden van Ahrends Rechtsbijstand Algemeen, nummer AVA101 van

Nadere informatie

2013-01) 50323415 3, 8226 DA

2013-01) 50323415 3, 8226 DA Algemene voorwaarden Holtrop Advocatuur en Mediation (versie 2013-01) Handelsregister KvK Gooi-, Eem- en Flevoland no. 50323415 Poolzeestraat 3, 8226 DA Lelystad 1. Toepasselijkheid Holtrop Advocatuur

Nadere informatie

Hypoinsur Dienstenwijzer -2015. Pagina 1

Hypoinsur Dienstenwijzer -2015. Pagina 1 Hypoinsur - Dienstenwijzer Wij hechten grote waarde aan helderheid en transparantie, duidelijke uitleg over onze werkwijze en beloning. Om u vooraf te informeren over onze dienstverlening, ontvangt u dit

Nadere informatie

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602.

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602. Dienstenwijzer Oranjeland Ltd Ons kantoor heeft een adviserende en bemiddelende functie op het gebied van hypotheken, pensioenen en assurantiën voor zowel de particuliere als zakelijke relatie. Daarbij

Nadere informatie

Kettlitz Wulfse Dienstenwijzer Collectief Pensioen

Kettlitz Wulfse Dienstenwijzer Collectief Pensioen Kettlitz Wulfse Dienstenwijzer Collectief Pensioen 1. Algemeen Kettlitz Wulfse Verzekeringen B.V. is een financieel dienstverlener. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft ons krachtens de Wet op

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MDMV Advocaten en Bedrijfsadviseurs

Algemene Voorwaarden MDMV Advocaten en Bedrijfsadviseurs Algemene Voorwaarden MDMV Advocaten en Bedrijfsadviseurs 1. Partijen 1. Opdrachtnemer is mr. drs. M.Vissers, handelend onder de naam MDMV Advocaten en Bedrijfsadviseurs. MDMV Advocaten en Bedrijfsadviseurs

Nadere informatie

Dienstverlening particulieren. informatiegids over onze dienstverlening. specifiek voor particulieren.

Dienstverlening particulieren. informatiegids over onze dienstverlening. specifiek voor particulieren. Dienstverlening particulieren informatiegids over onze dienstverlening specifiek voor particulieren. Dienstverleningsdocument voor particulieren In dit document geven wij uitgebreide informatie over onze

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument: Burg. Vening Meineszlaan 62 Burg. Vening Meineszlaan 62 1063 BD Amsterdam 1063 BD Amsterdam KVKnr: 34239778 KVKnr: 34386194

Dienstverleningsdocument: Burg. Vening Meineszlaan 62 Burg. Vening Meineszlaan 62 1063 BD Amsterdam 1063 BD Amsterdam KVKnr: 34239778 KVKnr: 34386194 Dienstverleningsdocument: Akropolis Assurantiën B.V. Vines Levensverzekeringen en Hypotheken B.V. Burg. Vening Meineszlaan 62 Burg. Vening Meineszlaan 62 1063 BD Amsterdam 1063 BD Amsterdam KVKnr: 34239778

Nadere informatie

Dienstenwijzer inclusief algemene voorwaarden

Dienstenwijzer inclusief algemene voorwaarden versie 01-01-2015 Dienstenwijzer inclusief algemene voorwaarden Powered by Schouten Zekerheid 1 INHOUD 1. Waarom deze dienstenwijzer 3 2. Over Schouten Zekerheid 5 2.1 Missie, visie en kernwaarden 6 2.2

Nadere informatie

Datum: 20 juli 2006 Inzake: klacht De Witte/Koeleman/Roth

Datum: 20 juli 2006 Inzake: klacht De Witte/Koeleman/Roth Aan de deken van de orde van advocaten in het arrondissement Utrecht de weledelgestrenge heer mr. H. Dulack Hieronymusplantsoen 12 3512 KV UTRECHT Correspondentieadres: LetselCash.nl B.V. Niasstraat 1

Nadere informatie

Algemene dienstverlening & Totaalpakket

Algemene dienstverlening & Totaalpakket Algemene dienstverlening & Totaalpakket 2012.1 Algemeen Brede en veelzijdige dienstverlening SOFIAD bestaat uit een team van drie fiscaal-juristen die zich hebben gespecialiseerd in een breed pakket van

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Provide Advies B.V. 2012. 1. Algemeen

Dienstverleningsdocument Provide Advies B.V. 2012. 1. Algemeen Dienstverleningsdocument Provide Advies B.V. 2012 1. Algemeen Provide Advies B.V. is een financieel dienstverlener. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft ons krachtens de Wet op het financieel toezicht

Nadere informatie

Kettlitz Wulfse Dienstenwijzer

Kettlitz Wulfse Dienstenwijzer Kettlitz Wulfse Dienstenwijzer 1. Algemeen Kettlitz Wulfse Verzekeringen B.V. is een financieel dienstverlener. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft ons krachtens de Wet op het financieel toezicht

Nadere informatie

Woongarant Rechtsbijstand Basic. Bijzondere voorwaarden 0113. Wat vindt u waar?

Woongarant Rechtsbijstand Basic. Bijzondere voorwaarden 0113. Wat vindt u waar? Woongarant Rechtsbijstand Basic Bijzondere voorwaarden 0113 Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Bijlage Wat vindt u waar? Algemeen 1.1 Waarom een rechtsbijstandverzekering? 1.2 Wie hebben dekking? 1.3 Wie voert

Nadere informatie

Op de diensten van Fakiri & Fakiri Advocaten zijn de volgende voorwaarden van toepassing. Daarnaast nemen we deel aan de

Op de diensten van Fakiri & Fakiri Advocaten zijn de volgende voorwaarden van toepassing. Daarnaast nemen we deel aan de Op de diensten van Fakiri & Fakiri Advocaten zijn de volgende voorwaarden van toepassing. Daarnaast nemen we deel aan de Geschillencommissie Advocatuur, waarvan de bepalingen ook te vinden zijn op www.advocatenorde.nl.

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer, en mr.

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door De Financiele Toekomstplanners (Chris van Dongen),,. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Dienstenwijzer. U aangeboden door Koekenberg Van Vuuren B.V. www.kvv.nl

Dienstenwijzer. Dienstenwijzer. U aangeboden door Koekenberg Van Vuuren B.V. www.kvv.nl Dienstenwijzer > Dienstenwijzer. U aangeboden door Koekenberg Van Vuuren B.V. www.kvv.nl 088 38 38 000 Inleiding Geachte heer, mevrouw, Deze dienstenwijzer informeert u over Koekenberg Van Vuuren B.V.,

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door De Financiele Toekomstplanners (Chris van Dongen),,. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze

Nadere informatie

Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop - Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Nieuwe Zeeweg 64 Postbus 16 2200 AA NOORDWIJK Telefoon: 071 36 49 957 Fax: 071 36 49 380 E-mail: noordwijk670@hypotheekshop.nl Internet:

Nadere informatie

Wilmink & Muijs Master Financieel Planner

Wilmink & Muijs Master Financieel Planner Wilmink & Muijs Master Financieel Planner E E N A N D E R E K I J K O P G E L D Z A K E N HARTELIJK WELKOM BIJ WILMINK & MUIJS! Geachte cliënt, U bent van plan de zorg voor bepaalde voorzieningen toe te

Nadere informatie