Deze overeenkomst wordt opgesteld op de onderstaande datum door en tussen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deze overeenkomst wordt opgesteld op de onderstaande datum door en tussen"

Transcriptie

1 AFFILIATE AGREEMENT Deze overeenkomst wordt opgesteld op de onderstaande datum door en tussen TradeDoubler B.V., een maatschappij opgericht in en overeenkomstig de Nederlandse wet, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te Marten Meesweg 143, 3068 AV Rotterdam, Nederland, hierna "TradeDoubler" genoemd en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer , en "U" of "de affiliate" IN AANMERKING GENOMEN HETGEEN VOLGT TradeDoubler exploiteert een door haar ontwikkelde service die u in staat stelt om geld te verdienen door op uw website een link te voorzien naar een of meerdere websites die verbonden zijn met TradeDoubler. Teneinde van de service gebruik te maken, dient u de voorwaarden van deze overeenkomst te aanvaarden en te worden erkend als "affiliate". U gelieve deze overeenkomst zorgvuldig te lezen. Wanneer u op de "Aanmelden"-knop klikt, aanvaardt u de voorwaarden van deze overeenkomst. Het is u niet toegestaan van de service gebruik te maken indien u de bepalingen van deze overeenkomst niet aanvaardt. Voordat u een affiliate kunt worden, moet u worden aanvaard door TradeDoubler, alsmede door de maatschappij tot wiens affiliateprogramma u wenst toe te treden. Via de website van TradeDoubler zal u worden meegedeeld of u als affiliate bent aanvaard. Daartoe gaat u akkoord met de volgende bindende voorwaarden van de overeenkomst. 1. Definities Wanneer de onderstaande termen in de overeenkomst worden gebruikt, hebben zij de volgende betekenis: "Gelinkte website" - staat voor een website waarnaar de affiliate op zijn eigen website een link heeft voorzien en die verbonden is met een affiliateprogramma, dat bij TradeDoubler is geregistreerd. "Bezoeker" - staat voor iedere persoon die klikt op een link op de website van de affiliate en die zodoende verbonden wordt met de gelinkte website. "Klik" - staat voor het klikken door een bezoeker op een link op de website van de affiliate waardoor een gelinkte website wordt verbonden met de browser van de bezoeker.

2 "Lead" - staat voor een bezoeker die via de affiliate verbonden is met een gelinkte website en die op de gelinkte website een bepaalde handeling heeft gesteld, zich daar bijvoorbeeld als gebruiker heeft geregistreerd. "Transactie/verkoop" - staat voor een bezoeker die via de affiliate verbonden is met een gelinkte website en die een overeenkomst heeft gesloten om een product, dienst of om het even datgene te kopen dat op de gelinkte website wordt aangeboden. "Verkeer" - is een collectieve term voor geldige kliks, leads en transacties/verkopen. "Kunstmatig verkeer" - is een collectieve term voor ongeldige kliks, leads en transacties, die kunnen resulteren (navolgende opsomming is enuntiatief en niet limitatief) uit het automatisch openen, spiders, robots, verzoeken in of chat rooms, script generatoren, het plaatsen van links op andere websites dan de opgegeven en kliks die niet worden gegenereerd door een browser, kliks die niet worden voorafgegaan door een actieve handeling van een bezoeker die een bepaalde website wenst te bereiken. "affiliate-programma" - is een programma dat eigendom is van TradeDoubler en dat door hem voor rekening van een firma wordt geëxploiteerd op de website van TradeDoubler, die bereikbaar is voor de affiliate. Woorden die verwijzen naar het mannelijke geslacht omvatten de vrouwelijke en andere geslachten en woorden die enkel verwijzen naar het enkelvoud omvatten ook het meervoud en omgekeerd. 2. De service Het is de affiliate toegestaan op zijn website links te voorzien naar websites die beschikken over een affiliate-programma, dat bij TradeDoubler is geregistreerd. Elk affiliate-programma kan te allen tijde worden gewijzigd of beëindigd. Informatie over de affiliateprogramma's zal beschikbaar zijn op de website van TradeDoubler, De affiliate moet zelf op de hoogte blijven van alle eventuele wijzigingen aan de affiliateprogramma's In het bijzonder wanneer een geregistreerde website zijn affiliateprogramma heeft beëindigd of de vergoedingsmodaliteiten van de affiliates heeft veranderd. TradeDoubler behoudt zich het recht voor, de service van TradeDoubler te wijzigen, aan te passen, te veranderen of te beëindigen. De affiliate zal van alle dergelijke veranderingen in kennis worden gesteld per of via een aankondiging op de website van TradeDoubler. Indien de affiliate de veranderingen niet aanvaardt, moet de affiliate onmiddellijk ermee ophouden gebruik te maken van de service. 3. Verplichtingen van de affiliate

3 De affiliate is alleen verantwoordelijk voor de website en voor de inhoud hiervan en dient zich ervan te vergewissen dat deze te allen tijde in overeenstemming zijn met de geldende wetten en reglementen. Indien de affiliate een natuurlijk persoon is, moet hij minimaal 18 jaar oud zijn. Indien de affiliate de leeftijd van 18 jaar niet heeft bereikt, moet een ouder toestemming geven voor de inschrijving op de service van TradeDoubler. Inschrijving van een affiliate jonger dan 18 jaar zonder ouderlijke toestemming zal nietig dan wel vernietigbaar zijn. De affiliate garandeert dat de informatie die door TradeDoubler over zichzelf en zijn website wordt verstrekt, correct en volledig is en te gepasten tijde wordt verzonden en dat deze informatie overeenstemt met reële feiten. De affiliate moet TradeDoubler onmiddellijk in kennis stellen van alle wijzigingen aan de informatie, door de informatie die op de website van TradeDoubler over hem wordt verstrekt bij te werken. Indien de affiliate een rechtpersoon is, moet de volledige geregistreerde naam, het registratienummer van de firma, de maatschappelijke zetel, het handelsadres indien dit verschilt van dat van de zetel, en het BTW-nummer indien dit geregistreerd is, worden meegedeeld aan TradeDoubler. De affiliate garandeert ofwel dat de rechten op alle informatie en producties op de website van de affiliate eigendom zijn van de affiliate, of dat de eigenaar van de rechten op de informatie en de producties op de website van de affiliate zijn uitdrukkelijke toestemming heeft verleend tot de bekendmaking ervan op de website. De affiliate garandeert eveneens dat de informatie en de producties op de website van de affiliate geen afbreuk doen aan de rechten van derden, met inbegrip van de rechten van intellectuele eigendom, en dat die informatie en producties niet op enige manier beledigend, verboden of verdacht zijn. De affiliate mag op geen enkele manier ertoe bijdragen dat kunstmatig verkeer wordt gecreëerd naar de gelinkte websites. De affiliate moet TradeDoubler onmiddellijk in kennis stellen van elk bekend of vermoed ongepast of verkeerd gebruik van de links van de affiliate naar de website van TradeDoubler en/of een affiliateprogramma of van de service van TradeDoubler, op welke manier ook. Indien de affiliate TradeDoubler links wil opnemen in s, dient affiliate TradeDoubler hier eerst toestemming voor te vragen. Bovendien moet u voldoen aan de huidige EU regulering voor marketing. Klik hier voor meer informatie. 4. Verplichtingen van TradeDoubler TradeDoubler verbindt zich ertoe het verkeer dat door de website van de affiliate in overeenstemming met de service die door TradeDoubler wordt verleend, naar gelinkte websites wordt gecreëerd, te controleren en te registreren.

4 TradeDoubler verbindt zich alle bedragen die krachtens deze overeenkomst aan de affiliate zijn verschuldigd, te ontvangen en aan laatstgenoemde te betalen. 5. Vergoeding De voorwaarden betreffende de vergoeding voor elk affiliateprogramma worden bekendgemaakt op de website van TradeDoubler en zullen te allen tijde van toepassing zijn. Het bedrag van de vergoeding, zoals bekendgemaakt op de website van TradeDoubler, wordt vermeerderd met de BTW (indien van toepassing). Overeenkomstig clausule 5.3 zullen de aan de affiliate verschuldigde vergoedingen per maand achteraf worden betaald, op voorwaarde dat de affiliate geldig verkeer heeft gegenereerd en dat aan TradeDoubler het volledige bedrag werd betaald door elke maatschappij op wiens affiliateprogramma de affiliate heeft ingeschreven. De vergoeding zal enkel worden betaald indien een maand vóór de betaaldatum aan de affiliate een bedrag van minimaal 50 euro is verschuldigd en indien deze transacties aan TradeDoubler werden betaald. Een verschuldigd bedrag van minder dan 50 euro zal bij de volgende maand worden gevoegd en zal worden opgenomen in het bedrag dat op de volgende betaaldatum moet worden betaald, andermaal op voorwaarde dat het minimumbedrag van ten minste 50 euro is verschuldigd een maand vóór die betaaldatum. Alle betalingen worden berekend over het totale verkeer, dat wordt gegenereerd tot en met het einde van een maand vóór de maand van betaling. Over samengetelde bedragen wordt geen interest vergoedt. Niets in deze overeenkomst creëert of wordt geacht een partnership of betrekking van werkgever tot werknemer te creëren tussen TradeDoubler en de affiliate. Betalingen aan de affiliate zullen rechtstreeks geschieden op de bankrekening van de affiliate of met een cheque aan de affiliate. De affiliate moet op de website van TradeDoubler specificeren hoe hij wenst te worden betaald en bijzonderheden verstrekken over zijn bankrekening (met inbegrip van de naam en het filiaal van de bank, de sort(eer) code van het filiaal en het rekeningnummer van de affiliate), of de naam en het adres van de persoon aan wie een cheque wordt geadresseerd. De affiliate is verantwoordelijk voor de betalingen van alle eventuele belastingen en sociale lasten, die verschuldigd zijn op alle betalingen die door TradeDoubler aan hem worden gedaan. 6. Beperkingen van de aansprakelijkheid van TradeDoubler TradeDoubler kan de prestaties van de service van TradeDoubler of van de links naar de gelinkte websites niet garanderen noch waarborgen.

5 TradeDoubler kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kosten en de schade die door de affiliate worden opgelopen en die voortvloeien uit deze overeenkomst, tenzij zij rechtstreeks worden veroorzaakt door de nalatigheid van TradeDoubler in het verlenen van zijn service. TradeDoubler zal in geen geval aansprakelijk zijn voor onrechtstreekse of gevolgschade en kosten die door de affiliate om welke reden ook worden opgelopen. TradeDoubler zal niet aansprakelijk zijn voor gebreken in de service, onderbrekingen in de toegang tot de service, schendingen van de gegevens of verlies van gegevens die voorhanden zijn op het informatieverwerkingssysteem, gebreken in het beveiligingssysteem of virussen of andere schadelijke programmatuurcomponenten, die gebruikt worden voor de service van TradeDoubler of voor schade die door virussen of componenten wordt veroorzaakt aan de service, de programmatuur van de affiliate en/of de website van de affiliate. TradeDoubler zal niet aansprakelijk zijn voor vergissingen in de implementatie van de links op de website van de affiliate of voor de gespecificeerde functie van de links. TradeDoubler zal niet aansprakelijk zijn indien maatschappijen die bij TradeDoubler affiliateprogramma's hebben geregistreerd, hun door de affiliateprogramma's opgelegde verplichtingen niet nakomen en Tradedoubler zal in geen geval aansprakelijk zijn voor de eventuele overeenkomsten die rechtstreeks tussen de affiliate en die maatschappijen zijn afgesloten. 7. Termijn en beëindiging Deze overeenkomst wordt van kracht op het ogenblik dat u als affiliate wordt aanvaard en zal volledig van kracht blijven tot wanneer zij wordt beëindigd. De affiliate is ertoe gerechtigd deze overeenkomst te allen tijde met onmiddellijke ingang te beëindigen. Bij de beëindiging van deze overeenkomst moet de affiliate onmiddellijk ophouden de service te gebruiken. TradeDoubler is ertoe gerechtigd deze overeenkomst te beëindigen en/of de affiliate het gebruik van de service van TradeDoubler of van het affiliateprogramma van een bepaalde maatschappij te ontzeggen indien: TradeDoubler of de maatschappij op wiens affiliateprogramma de affiliate heeft ingeschreven, de affiliate of de inhoud van zijn website in enig opzicht als ongeschikt beschouwen of indien zij niet zouden beantwoorden aan het commerciële concept van de maatschappij, de marketingstrategie of de aansluitingsstrategie. De affiliate op enige manier bedrieglijk of wederrechtelijk handelt of indien de affiliate kunstmatig verkeer naar gelinkte websites genereert of probeert te genereren, of indien de affiliate op enige andere manier een van de bepalingen van deze overeenkomst overtreedt. De affiliate gedurende een periode van drie (3) maanden geen verkeer heeft gegenereerd.

6 Wanneer deze overeenkomst wordt beëindigd, dient TradeDoubler via zijn website de affiliate daarvan onmiddellijk in kennis te stellen en de affiliate dient onmiddellijk op te houden van de service gebruik te maken. Deze overeenkomst vervalt onmiddellijk bij de beëindiging ervan en aan de affiliate moet geen vergoeding worden betaald voor het of de affiliateprogramma's in kwestie. 8. Schadeloosstelling De affiliate is ertoe gehouden TradeDoubler te vrijwaren tegen alle schadeclaims wegens schade en andere eisen tot schadeloosstelling, die resulteren uit de inhoud van de website van de affiliate of enige onjuiste informatie die door de affiliate aan TradeDoubler wordt verstrekt. De affiliate is eveneens ertoe gehouden TradeDoubler schadeloos te stellen voor alle andere schade of kosten die worden veroorzaakt door het ongepaste, nalatige of onrechtmatige gebruik van de service van TradeDoubler en door technische problemen of verlies van gegevens die door de affiliate worden veroorzaakt op de website van TradeDoubler of op enige website waarmee de affiliate via TradeDoubler is verbonden. 9. Overdracht van de overeenkomst Het is de affiliate niet toegestaan zijn rechten of verplichtingen krachtens deze overeenkomst geheel of gedeeltelijk over te dragen of te verpanden aan een derde zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van TradeDoubler. De affiliate gaat ermee akkoord dat TradeDoubler zijn rechten en verplichtingen krachtens deze overeenkomst overdraagt en informatie over de website van de affiliate, enz. onthult of verstrekt aan een derde. 10. Toestemming De affiliate stemt ermee in dat zijn naam en zijn webadres enz. worden bekendgemaakt op de website van TradeDoubler en dat TradeDoubler nieuwsbrieven enz. stuurt naar het adres van de affiliate en gebruik maakt van de informatie, die door de affiliate voor marketingdoeleinden wordt verstrekt. 11. Ondeelbaarheid Indien een bepaling van deze overeenkomst of een gedeelte daarvan in enig opzicht ongeldig of onafdwingbaar is of wordt, komen de partijen overeen aan de overeenkomst elke noodzakelijke wijziging aan te brengen teneinde de belangen en doelstellingen van de partijen te realiseren, die ten tijde van de uitvoering van de overeenkomst gelden.

7 12. Rechten van intellectuele eigendom TradeDoubler bezit alle auteursrechten, handelsmerken, rechten van intellectuele eigendom, knowhow of alle andere rechten die verbonden zijn met de service of met de programmatuur die nodig is voor de service. De affiliate verkrijgt krachtens deze overeenkomst geen enkel recht of vergunning. 13. Geldende wetgeving TradeDoubler is niet aansprakelijk voor de rechtsgeldigheid van de service van TradeDoubler in andere landen dan Nederland. Alleen de affiliate is aansprakelijk voor het rechtmatige gebruik van de service indien de affiliate op de service van TradeDoubler heeft ingeschreven vanuit een ander land dan Nederland, of indien de website van de affiliate op een server staat in een ander land dan Nederland. Deze overeenkomst zal worden geregeld door en worden geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Nederland. Indien er tengevolge van deze overeenkomst een geschil rijst zullen de partijen proberen het via bemiddeling te regelen in overeenstemming met de Model Mediation Procedure (modelbemiddelingsprocedure) van het Centre for Dispute Resolution ('CEDR') of enige andere bemiddelingsprocedure, waarover de partijen het schriftelijk eens worden. Om de bemiddeling te starten moet een partij de andere partij daarvan schriftelijk kennis geven ('de ADR-kennisgeving), met het verzoek om bemiddeling overeenkomstig deze clausule. De bemiddeling moet plaatshebben uiterlijk 28 dagen nadat de ADRkennisgeving is gedaan. Indien er een punt is waarover de partijen het niet eens worden binnen 14 dagen nadat de ADR-kennisgeving is gedaan, zal het CEDR (of elk ander bemiddelingsorgaan waarover de partijen het eens zijn geworden) ten verzoeke van een van beide partijen het punt voor de partijen beslechten na met hen te hebben overlegd. Door uzelf aan te melden voor een affiliateprogramma gaat u accoord met de voorwaarden in deze overeenkomst. Terug

Door uzelf aan te melden voor een affiliateprogramma gaat u akkoord met de voorwaarden in deze overeenkomst.

Door uzelf aan te melden voor een affiliateprogramma gaat u akkoord met de voorwaarden in deze overeenkomst. Door uzelf aan te melden voor een affiliateprogramma gaat u akkoord met de voorwaarden in deze overeenkomst. Deze Publishersovereenkomst wordt opgesteld door en tussen (A) TradeDoubler B.V., KvK nummer20100140,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Affiliates / publishers

Algemene voorwaarden Affiliates / publishers Algemene voorwaarden Affiliates / publishers 2 december 2014 Onderstaand treft u de voorwaarden aan die van toepassing zijn op deelname aan het affiliate-programma van TradeTracker. Gelieve deze voorwaarden

Nadere informatie

Wanneer de onderstaande termen in deze voorwaarden worden gebruikt, hebben zij de volgende betekenis:

Wanneer de onderstaande termen in deze voorwaarden worden gebruikt, hebben zij de volgende betekenis: Algemene voorwaarden Onderstaand treft u de voorwaarden aan die van toepassing zijn op deelname aan de 100,- voucher actie van Thissen Auto s. Gelieve deze overeenkomst zorgvuldig te lezen. Door deel te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Partnerprogramma

Algemene voorwaarden Partnerprogramma Algemene voorwaarden Partnerprogramma Februari 2015 Onderstaand treft u de voorwaarden aan die van toepassing zijn op deelname aan het Partnerprogramma van Ibrains BV. Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Affiliates / publishers

Algemene voorwaarden Affiliates / publishers Algemene voorwaarden Affiliates / publishers 23 mei 2018 Onderstaand treft u de voorwaarden aan die van toepassing zijn op deelname aan het affiliateprogramma van TradeTracker. Gelieve deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

Artikel 1. Definities Wanneer de onderstaande termen en definities in deze voorwaarden worden gebruikt, hebben zij de volgende betekenis:

Artikel 1. Definities Wanneer de onderstaande termen en definities in deze voorwaarden worden gebruikt, hebben zij de volgende betekenis: Algemene voorwaarden imailo Affiliate Onderstaand treft u de voorwaarden aan die van toepassing zijn op deelname aan het affiliateprogramma van imailo Affiliate. Gelieve deze voorwaarden zorgvuldig te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Algemene Samenwerkingsvoorwaarden ten behoeve van deelname aan het Partnerprogramma van @Leisure

Algemene Samenwerkingsvoorwaarden ten behoeve van deelname aan het Partnerprogramma van @Leisure Deze Algemene samenwerkingsvoorwaarden ten behoeve van deelname aan het Partnerprogramma van @Leisure zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Brabant te Eindhoven, Nederland. Algemene Samenwerkingsvoorwaarden

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN JOUWPLANNER Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door 21Company V.O.F. handelend onder de naam JouwPlanner, gevestigd te Utrecht en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap KlasseStudent B.V. Statutair gevestigd te Nieuwegracht 1 3512 LB Utrecht, Nederland Contact Nieuwegracht 1 3512 LB Utrecht info@klassestudent.nl T: +31(0)6-33

Nadere informatie

12. Bescherming van persoonsgegevens 12.1 Superdealux is toegewijd aan de bescherming van (i) de privacy van Gebruikers; en (ii) de vertrouwelijkheid

12. Bescherming van persoonsgegevens 12.1 Superdealux is toegewijd aan de bescherming van (i) de privacy van Gebruikers; en (ii) de vertrouwelijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN van ADVALLEY B.V. tevens h.o.d.n. Superdealux (k.v.k. 343558810) DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN ("Voorwaarden") zijn van toepassing op superdealux.com ("de Website"). U wordt verzocht deze

Nadere informatie

1.1 In deze Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis, tenzij uit de context duidelijk anders blijkt:

1.1 In deze Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis, tenzij uit de context duidelijk anders blijkt: Algemene Voorwaarden van Prettig Lezen 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis, tenzij uit de context duidelijk anders blijkt: Overeenkomst: Cliënten: De Overeenkomst

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AMS-WIFI... 2... 7... 9... 11... 13... 22 Christelijke Scholengemeenschap Anna Maria van Schurman 1 Artikel 1 Definities 1.1 AMS: Csg. Anna Maria van Schurman. 1.2 1.3 Artikel 2 Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden FEMM.be

Gebruiksvoorwaarden FEMM.be Gebruiksvoorwaarden FEMM.be Versie 1.0 21 januari 2016 Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op jouw gebruik van onze website, bereikbaar via www.femm.be (hierna: Website ). De Website is eigendom

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Door gebruik te maken van de website en diensten van LeadAngels aanvaardt deelnemer onderstaande voorwaarden: ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Handelsnaam VideoCursusOnline Meditaties-voor-Kinderen is een dienst van VideoCursusOnline Website www.meditaties-voor-kinderen.nl Email sleepy@meditaties-voor-kinderen.nl Telefoon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERENIGING DE VASTELASTENBOND

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERENIGING DE VASTELASTENBOND Versie 12 mei 2015 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERENIGING DE VASTELASTENBOND 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis, tenzij uit de context duidelijk anders blijkt:

Nadere informatie

Zaken: de bemiddeling tussen de contractant die een overeenkomst heeft gesloten met één van de leveranciers en deze leveranciers door TPF Marketing.

Zaken: de bemiddeling tussen de contractant die een overeenkomst heeft gesloten met één van de leveranciers en deze leveranciers door TPF Marketing. Algemene voorwaarden TPF Marketing Artikel 1: Begripsomschrijvingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TPF Marketing: de website TPFMarketing.nl, overige websites die doorlinken naar TPFMarketing.nl,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER blad 1 ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst voor het gebruik van de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Definities Het NIP: de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Nederlands Instituut

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

www.wijzeronline.nl Haagwinde 37 4844 HA Terheijden T: 076-7602802 E: info@wijzeronline.nl W: www.wijzeronline.nl

www.wijzeronline.nl Haagwinde 37 4844 HA Terheijden T: 076-7602802 E: info@wijzeronline.nl W: www.wijzeronline.nl Haagwinde 37 4844 HA Terheijden T: 076-7602802 E: info@wijzeronline.nl W: Kvk nummer: 18085364 te Breda BTW nummer: NL0475.53.972.B01 Algemene Voorwaarden Wijzeronline Artikel 1. Definities 1.1. Wijzeronline:

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 1. Definities 1.1. LeadsTown: LeadsTown is een handelsnaam van BME International. BME International: BME International B.V. i.o. is een besloten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Laatste wijziging: 11 april. Soneritics Webdevelopment Rijksweg Zuid 56 6662 KG Elst 024 30 10 212 info@soneritics.

Algemene Voorwaarden. Laatste wijziging: 11 april. Soneritics Webdevelopment Rijksweg Zuid 56 6662 KG Elst 024 30 10 212 info@soneritics. Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 11 april 2013 Rijksweg Zuid 56 024 30 10 212 info@soneritics.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Algemene voorwaarden... 4 2.1. Definities... 4 2.2. Algemeen...

Nadere informatie

Freelance Inhuurovereenkomst

Freelance Inhuurovereenkomst Freelance Inhuurovereenkomst De partijen, 1. Opdrachtgever X, gevestigd aan de Straat 123 te Amsterdam te Amsterdam, Kamer van Koophandel nummer 12345678 en rechtsgeldig vertegenwoordigd door A. de Vries

Nadere informatie

"MijnBBIE-Account" de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers toegankelijke omgeving op de Website;

MijnBBIE-Account de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers toegankelijke omgeving op de Website; Algemene voorwaarden online diensten BBIE A. ALGEMEEN 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: "MijnBBIE-Account" de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!! ALGEMEENE VOORWAARDEN ONLINE VERSIE OVALPICTURE !!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!! ALGEMEENE VOORWAARDEN ONLINE VERSIE OVALPICTURE !!!!!!!!!!!! ALGEMEENE VOORWAARDEN ONLINE VERSIE OVALPICTURE Werkingssfeer Deze Algemene Voorwaarden gelden voor iedere offerte en Overeenkomst gesloten tussen OVALPICTURE en de Opdrachtgever, tenzij van deze Algemene

Nadere informatie

id-direct b2c Website van ONTEX en aanverwante diensten: Gebruiksvoorwaarden Aanvaarding en wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden...

id-direct b2c Website van ONTEX en aanverwante diensten: Gebruiksvoorwaarden Aanvaarding en wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden... id-direct b2c Website van ONTEX en aanverwante diensten: Gebruiksvoorwaarden Laatste herziening: 17/01/2018 Inhoudsopgave Aanvaarding en wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden... 2 Bedrijfsinformatie...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden EasyProgram BV

Algemene voorwaarden EasyProgram BV Algemene voorwaarden EasyProgram BV Algemene voorwaarden voor het gebruik van onze website (hierna: Gebruiksvoorwaarden ) EasyProgram BV Bedankt voor uw bezoek aan de website van EasyProgram BV. Wij verzoeken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Artikel 1 Definities 1.1 Webwinkelhouder: De natuurlijke of rechtspersoon met wie Boekwinkeltjes een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Dienst: De

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE MERKSPLAS EN HET AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF SPORTCENTRUM T HOFEIND

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE MERKSPLAS EN HET AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF SPORTCENTRUM T HOFEIND DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE MERKSPLAS EN HET AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF SPORTCENTRUM T HOFEIND TUSSEN: GEMEENTE MERKSPLAS, vertegenwoordigd door het college van burgemeester en schepenen,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SWITCH SERVICE CONTRACTBEHEER B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SWITCH SERVICE CONTRACTBEHEER B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SWITCH SERVICE CONTRACTBEHEER B.V. 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis, tenzij uit de context duidelijk anders blijkt: Dienst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tax Talents

Algemene Voorwaarden Tax Talents Tax Talents Kantoorhoudend aan: Maliebaan 42 3581 CR Utrecht K.v.K. Utrecht: 59413425 Algemene Voorwaarden Tax Talents Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen hebben, indien zij met een hoofdletter

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Avango

Algemene voorwaarden Avango Algemene voorwaarden Avango Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, producten, handelingen en diensten van Avango. 1.2 De onderhavige voorwaarden zijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Artikel 1 Algemeen 1.1 In de Algemene Voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard.

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard. Algemene Voorwaarden Hosting 1. Toepassingsgebied 2. Offertes 3. Levering 4. Duur en beëindiging 5. Eigendomsrecht 6. Aansprakelijkheid 7. Betaling 8. Overmacht 9. Bevoegdheid en Toepasselijk Recht 1.

Nadere informatie

1.2 In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd:

1.2 In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: Artikel 1 Definities 1.1 Huurparticulier.nl beheert de website www.huurparticulier.nl, waarop aan internetgebruikers de mogelijkheid wordt geboden om in verband met het huren van een goed of dienst in

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

2. Definitie en algemene toegangsregels

2. Definitie en algemene toegangsregels Lees deze algemene voorwaarden even aandachtig door. Door op deze website te surfen, te bezoeken of er gebruik van te maken, stem je in met en acht je je gebonden door de hierna vermelde algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt.

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt. Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden AVS Vastgoed Site. Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert..

Nadere informatie

Algemene voorwaarden dienstverlening Levamentum

Algemene voorwaarden dienstverlening Levamentum Algemene voorwaarden dienstverlening Levamentum Artikel 1: definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van diegene die gebruik maken van de MiessAgenda via de MiessAgendaApp ( applicatie ) of de website MiessAgenda.nl ( website

Nadere informatie

1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases.

1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. 1.2 Content Management

Nadere informatie

17. Toepasselijk recht en geschilbeslechting Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

17. Toepasselijk recht en geschilbeslechting Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Voorwaarden 1. Definities i) Onder de term "Services" wordt verstaan alle diensten die door Lloyd's Register Nederland BV ("LR" of "LRQA") aan de klant worden verstrekt; ii) "Overeenkomst" betekent de

Nadere informatie

1.4 Gebruiker: Iedere gebruiker die via een uiting van een affiliate één of meer producten en/of diensten afneemt.

1.4 Gebruiker: Iedere gebruiker die via een uiting van een affiliate één of meer producten en/of diensten afneemt. Algemene Voorwaarden Onderstaand treft u de voorwaarden aan die van toepassing zijn op deelname aan het affiliateprogramma van MobileMoney. Als u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden wordt verondersteld

Nadere informatie

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP ALGEMENE VOORWAARDEN RAYMAKERSVDBRUGGEN ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP 1. Gelding algemene voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER

GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER 1. Identiteit en contactgegevens van Basiel 1.1. De website beschikbaar op het adres www.feestzaalbasiel.be (hierna: de Website ) wordt uitgebaat door en is eigendom van

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST

LICENTIEOVEREENKOMST 1 LICENTIEOVEREENKOMST De ondergetekenden: AntrAciet gevestigd aan de Franseweg 80 te Elst, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 24450322 en ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

DISCLAIMER Dairy Training Centre

DISCLAIMER Dairy Training Centre Gebruikersvoorwaarden Voor de toegang tot en het gebruik van deze website gelden, naast de toepasselijke wet- en regelgeving, de hierna genoemde condities en bepalingen. Gebruik van deze website betekent

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de Stichting Lustrum van de Utrechtsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging/Nieuwe Vereniging van Vrouwelijke

Algemene voorwaarden van de Stichting Lustrum van de Utrechtsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging/Nieuwe Vereniging van Vrouwelijke Algemene voorwaarden van de Stichting Lustrum van de Utrechtsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging/Nieuwe Vereniging van Vrouwelijke Studenten te Utrecht t.b.v. het Passe-Partout Spaarplan 2013/2014. 1.

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A.

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Algemene Voorwaarden 21 september 2017 21 september 2017 1 Artikel 1: Definities AET: Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A., Waldeck Pyrmontplein

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

1 Begrippen. Algemene voorwaarden

1 Begrippen. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Met het invullen en ondertekenen van het formulier en zorgovereenkomst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Robert Pieters (begeleider op maat) zoals deze hieronder zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Todio VOF Todio De overeenkomst Bezoekers Leden Verwijzer Ledenomgeving Account Dienst Website Alle websites Directory

Algemene voorwaarden Todio VOF Todio De overeenkomst Bezoekers Leden Verwijzer Ledenomgeving Account Dienst Website Alle websites Directory Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Todio VOF Het bedrijf Todio, eigenaar van alle Todio websites en aanbieder van de dienst. 1.2. Todio Het geheel van alle websites van Todio VOF, de daarbij horende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met Artishock events & marketing B.V.. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn uitsluitend bindend,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012 Artikel 1 Definities 1.1 Pintip: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, de vennootschap onder firma Pintip. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten.

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Boekwriter4all en Klant met betrekking tot de levering van

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V.,

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY 1. Definities/begripsbepalingen Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., Klant: Elk natuurlijk of rechtspersoon aan wie Agile Marketing Agency een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Definities. Superdealux.com. Gebruik van de Website

Algemene voorwaarden. Definities. Superdealux.com. Gebruik van de Website Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN van ADVALLEY B.V. tevens h.o.d.n. Superdealux (k.v.k. 343558810) DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN ("Voorwaarden") zijn van toepassing op superdealux.com ("de Website").

Nadere informatie

Licentievoorwaarden. Werkingssfeer:

Licentievoorwaarden. Werkingssfeer: Licentievoorwaarden Werkingssfeer: Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle - al dan niet in deze licentievoorwaarden omschreven - aanbiedingen, werkzaamheden en alle andere transacties door natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. E-Producten. Inhoudsopgave

Algemene Voorwaarden. E-Producten. Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden E-Producten Inhoudsopgave 1. Definities en omschrijvingen 2. Toepassing algemene voorwaarden 3. Zorgvuldig gebruik 4. Omvang gebruiksrecht 5. Tarieven en prijzen 6. Aflevering en installatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mei 2018

Algemene Voorwaarden Mei 2018 Algemene Voorwaarden Mei 2018 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk A: Algemene bepalingen...2 Artikel 1 Reikwijdte en definities...2 Artikel 2 Totstandkoming van een overeenkomst...2 Artikel 3 Aansprakelijkheid...3

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLEXADS B.V. GEVESTIGD EN KANTOORHOUDEND TE ROTTERDAM.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLEXADS B.V. GEVESTIGD EN KANTOORHOUDEND TE ROTTERDAM. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLEXADS B.V. GEVESTIGD EN KANTOORHOUDEND TE ROTTERDAM. 1. ALGEMEEN 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten, overeenkomsten en leveringen. 1.2. Afwijkingen

Nadere informatie

Privacy statement voor de gebruiker van de RadiologieNetwerk-Services

Privacy statement voor de gebruiker van de RadiologieNetwerk-Services Privacy statement voor de gebruiker van de RadiologieNetwerk-Services Missie XS2RA B.V. tevens handelend onder de naam RadiologieNetwerk ( RadiologieNetwerk ) heeft als missie om via haar RadiologieNetwerk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

OVEREENKOMST ENERGIELENING DRENTHE. De ondergetekenden:

OVEREENKOMST ENERGIELENING DRENTHE. De ondergetekenden: OVEREENKOMST ENERGIELENING DRENTHE De ondergetekenden: 1. De Stichting DRENTSE ENERGIE ORGANISATIE, gevestigd te (9405 BJ) Assen aan de Westerbrink 1, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden.

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan snelcursustheorie een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. 1.2 Theorieopleiding:

Nadere informatie

OVEREENKOMST. INZAKE MARKETING KORTING BEDRIJFSPARTNERS Marketing korting diensten nr.: 2013/0001

OVEREENKOMST. INZAKE MARKETING KORTING BEDRIJFSPARTNERS Marketing korting diensten nr.: 2013/0001 OVEREENKOMST INZAKE MARKETING KORTING BEDRIJFSPARTNERS Marketing korting diensten nr.: 2013/0001 ONDERGETEKENDEN: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Shopping Center Network BeNeLux,

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE Het gebruik van deze website (hierna de Jeram website ) impliceert uw onvoorwaardelijke aanvaarding van alle onderstaande algemene voorwaarden (hierna de

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam en ingeschreven in de KBO met nummer. De vennootschap.. en ingeschreven in de KBO met nummer. vertegenwoordigd

Nadere informatie

De onderstaande termen hebben in deze algemene voorwaarden de volgende betekenis:

De onderstaande termen hebben in deze algemene voorwaarden de volgende betekenis: Algemene voorwaarden De website suit-yourself.wervingsactie.nl (de Website ) wordt geëxploiteerd door WOM Marketing. WOM Marketing heeft ten doel producten van bedrijven te promoten via haar Website en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Woningzoekende

Algemene Voorwaarden Woningzoekende Artikel 1 Toepasselijkheid Deze Bemiddelingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedngen en op alle bemiddelingsopdrachten, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende bemiddelingsovereenkomst(en)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan SNEL THEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: : Deze algemene voorwaarden Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert. Deze handelsnaam is onderdeel van

Nadere informatie

Bijlage: ALGEMENE VOORWAARDEN

Bijlage: ALGEMENE VOORWAARDEN Bijlage: ALGEMENE VOORWAARDEN Behorende bij de licentieovereenkomst Artikel 1 Dochtermaatschappijen Licentienemer heeft het recht de licentie mede te gebruiken voor haar dochtermaatschappijen indien en

Nadere informatie

Software: de Programmatuur die door Smits IT Solutions aan Client wordt verstrekt of anderszins ter beschikking wordt gesteld.

Software: de Programmatuur die door Smits IT Solutions aan Client wordt verstrekt of anderszins ter beschikking wordt gesteld. Algemene voorwaarden Definities Client: de natuurlijke persoon of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Smits IT Solutions wordt gesloten. Website: Een of meerdere

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Artis en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende diensten en producten.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verhuurder

Algemene Voorwaarden Verhuurder Algemene Voorwaarden Verhuurder Artikel 1 Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, evenals de daaruit voortvloeiende afspraken

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. 1.1 Aanvraagformulier Het (online) formulier

Nadere informatie

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 123GESLAAGD.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN - 123GESLAAGD.NL Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door 123GESLAAGD V.O.F., gevestigd te s-gravenhage, hierna te noemen: Tussenpersoon. De wederpartij van Tussenpersoon is een rechtspersoon of natuurlijk persoon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters verkeersopleidingen een

ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters verkeersopleidingen een ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. 1.2

Nadere informatie