n Huis kopen? We doen het graag samen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "n Huis kopen? We doen het graag samen"

Transcriptie

1 n Huis kopen? We doen het graag samen U gaat dus een huis kopen. Dat is een ingrijpende beslissing. Eentje met gevolgen ook. En dan is het inderdaad slim om mensen in te schakelen met verstand van zaken. Die weten waarschijnlijk een betere deal uit het vuur te slepen dan u wellicht had verwacht. Het geeft daarnaast ook een prettig gevoel: u staat er immers niet alleen voor. Het kopen van een huis heeft nogal wat voeten in de aarde. Er komt veel meer bij kijken dan simpelweg kiezen en kopen. Sommige mensen bewandelen het hele traject liever in hun eentje. Om zoveel mogelijk zicht te houden op de ontwikkelingen. Om de zaak zélf naar hun hand te zetten. Het kan. Maar het kost een hoop tijd. En energie. En vaak ook: veel geld. Verstandiger is het om iemand in te schakelen die dagelijks met de materie werkt. Iemand die precies weet wat er - letterlijk - te koop is en die z n mannetje staat als het op onderhandelen aankomt. Kortom, iemand die u professioneel begeleidt bij de vijf stappen - zoeken, kijken, onderzoeken/ onderhandelen, afwikkeling en nazorg - naar een passende nieuwe woning. Dat scheelt tijd en energie. En geld. Specialist Het is om te beginnen al handig om hulp te hebben bij de speurtocht naar het nieuwe huis. Er is veel meer aanbod dan u doorgaans in kranten vindt. Zijn er eenmaal een paar woningen gevonden die in uw profiel passen, dan is het op z n minst prettig om daar samen met een deskundige doorheen te wandelen. Hij heeft oog voor details die anderen ontgaan en hij legt de vinger op onvolkomenheden, waar de andere partij liever niet mee te koop loopt. Zodra u een keuze hebt gemaakt en de onderhandelingen beginnen is het een veilig idee om te worden bijgestaan door een specialist. Iemand die exact weet wat de woning in werkelijkheid waard is en die zich daar ook hard voor maakt. Het is verder raadzaam om iemand bij de hand te hebben die gemeente en andere overheden op de juiste manier benadert en die alles weet over de verschillende bestemmingsplannen. En tenslotte is het prettig een beroep te kunnen doen op iemand die de officiële afwikkeling op z n schouders neemt. Kortom, je koopt niet zómaar even een huis. Het is een intensief proces, waarbij deskundige hulp onmisbaar is. Vrieling heeft makelaars die zich volledig richten op de aankoopmarkt. Hun taak is passende woningen te vinden in opdracht van mensen die in deze regio op zoek zijn.

2 Uniek aanbod Vrieling Makelaardij heeft drie kantoren. In Hardenberg, Dedemsvaart en Slagharen. Wij weten wat er op de huizenmarkt gaande is in de gemeente Hardenberg. Bent u op zoek naar een geschikte woning in die omgeving, dan is het simpel: gewoon eerst even aankloppen bij Vrieling. Om een misverstand uit de weg te helpen: het inschakelen van een makelaar bij de aankoop van een huis kost u niets extra. Vrieling hanteert een aantrekkelijke eigen regeling. De basisgedachte daarvan is, dat u de kosten van de aankoopmakelaar dekt met een deel van het bedrag, dat u uiteindelijk bespaart (zie het rekenvoorbeeld verderop in deze map). Vrieling Makelaardij BV is ISO-gecertificeerd en aangesloten bij de NVM. Dat betekent, dat u kunt rekenen op grondige kennis van zaken, optimale betrouwbaarheid en verregaande dienstverlening. Kortom, uw belangen zijn in goede handen.

3 Hulp bij het zoeken Allereerst zetten wij uw wensen op een rij. Om een helder beeld te krijgen van de woning die u voor ogen hebt (zie ook de Wensenlijst verderop in de deze map). Met de mensen van onze hypotheekafdeling onderzoeken wij wat de financiële mogelijkheden zijn. Vervolgens gaan wij met die gegevens aan de slag. Wij beschikken over een uitgebreid huizenaanbod, dat dagelijks wordt ververst en waarin vanzelfsprekend ook alle woningen zijn opgenomen die via collega-makelaars worden aangeboden. Wij hebben verder speciale zoekmogelijkheden op internet: als er waar dan ook een woning beschikbaar komt, weten wij er meteen van. We hebben een totaaloverzicht. En op het moment dat wij een huis vinden, dat in uw profiel past, geven wij dat onmiddellijk aan u door.

4 Hulp bij het kijken Hebben we een woning gevonden die in uw plaatje past, dan regelen wij de bezichtiging. U hoeft alleen maar te melden, wanneer t u het beste uitkomt. Tijdens de bezichtiging bekijkt u uiteraard of het huis geschikt is voor nu én later. Hebt u er om te beginnen een goed gevoel bij? Voelt u zich er zelfs al een beetje thuis? Intussen kijken wij mee. Met andere ogen. Hoe is het onderhoud? Hoe is het gesteld met de aanwezige apparatuur? Hoe is de staat van het dak, de gevels, de muren? We hebben ruim voldoende bouwkundige kennis om u niet alleen te attenderen op eventueel achterstallig onderhoud, maar ook op de kosten die daarbij om de hoek komen kijken. Natuurlijk vertellen wij u ook het één en ander over de buurt, de algemene voorzieningen, de eventuele vervuiling, bestemmingsplannen en mogelijke bouwplannen in de directe omgeving. En heel belangrijk: u krijgt een eerlijk en onafhankelijk oordeel over de vraagprijs. Is het huis bij nader inzien niet helemaal wat u voor ogen had? Geen punt. Dan gaan we nét zo vrolijk verder naar het volgende. Totdat we vinden wat u zoekt.

5 Hulp bij het onderhandelen Als we eenmaal zijn beland in het stadium van biedingen en tegenbiedingen, overleggen we regelmatig met u. Zodat u op ieder moment op de hoogte bent van de gang van zaken. Want wij gooien dan wel onze onderhandelingstechnieken in de strijd, ú bent uiteindelijk degene die bepaalt wat er gebeurt. Pas als de partijen t over alles eens zijn, sluiten we de koop. Ons uitgangspunt is, dat het hele proces interactief moet zijn. En helder en duidelijk. Zijn de partijen t eenmaal met elkaar eens, dan is het tijd om de koopakte op te maken. Daarin staan alle afspraken. Ook eventuele andere of afwijkende voorwaarden en mondelinge afspraken krijgen daarin een plek. Samen met u nemen wij alles nog eens grondig door en pas wanneer u geen op- of aanmerkingen meer hebt, wordt het contract ondertekend.

6 Hulp bij de Afwikkeling De notariële koopakte wordt getekend op de datum van overdracht. Op de dag dus, dat u de sleutel van uw nieuwe huis krijgt overhandigd. Voordat u met de verkoper naar de notaris gaat, maken we samen nog even een rondgang door het huis. Voor alle zekerheid. De woning moet immers opgeleverd worden, zoals daarover de afspraken gemaakt zijn. Wij maken trouwens van de gelegenheid gebruik om alle meterstanden op te nemen. Over de afhandeling met gas-, elektriciteits- en waterbedrijven hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen dat voor u.

7 Wensenlijst Voor ons is het belangrijk te weten wat uw wensen zijn. Daarmee kunnen we gericht op zoek gaan. Om vantevoren een goed beeld te krijgen, vullen wij de bijgaande wensenlijst graag samen met u in. Soort woning Selecteren Uitsluiten Bungalow Eengezinswoning Herenhuis Landhuis Recreatiewoning Villa Woonboerderij Appartement Type woning Selecteren Uitsluiten Helft van dubbel Hoekwoning Tussenwoning Vrijstaande woning Aantal slaapkamers op de begane grond: Garage Selecteren Uitsluiten Geen garage Aangebouwd Inpandig Vrijstaand Praktijkruimte Selecteren Uitsluiten Aangebouwd Inpandig Vrijstaand Opp. vanaf m 2 t/m m 2 Ligging tuin Selecteren Uitsluiten Noord West Zuid Oost Diepte vanaf m 1 t/m m 1 Koopprijs vanaf s t/m s Extra wensen Gemeente/regio s Balkbrug Lutten Slagharen Dedemsvaart Hardenberg e.o. Linde Gramsbergen De Krim Schuinesloot

8 Nazorg Samen streven we ernaar om de koop van uw nieuwe woning tot een succes te maken. Wij willen het altijd beter doen. Daarom krijgen u én de verkoper een enquêteformulier met ruimte voor eventuele op- of aanmerkingen. Wij staan open voor kritiek. En mochten we onverhoopt eens een foutje maken, dan willen we dat geen tweede keer laten gebeuren. Ook wanneer problemen de kop opsteken, terwijl u al lang en breed in uw nieuwe huis woont, zullen wij er tóch nog alles aan doen om ze op te lossen. Onze dienstverlening stopt niet na de ondertekening van het koopcontract.

9 Dienstverlening Op deze plek kunt u straks de Opdracht tot Dienstverlening invoegen. Daarin wordt duidelijk aangegeven, wat over en weer de afspraken zijn bij de aankoop van uw nieuwe huis. Zodra de opdracht officieel is, krijgt u het volledig ingevulde contract thuisgestuurd.

10 NVM Het is een hele geruststelling te weten, dat Vrieling lid is van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM. Want dat betekent dat u te maken hebt met een makelaar, die erkend is door een landelijk opererende organisatie, die streng toeziet op de gang van zaken bij haar leden. De NVM hanteert een aantal voorwaarden, die vastgesteld zijn met het oog op een soepele afhandeling bij de koop van een huis. We raden u aan om die voorwaarden op uw gemak door te nemen. U treft ze aan in dit hoofdstuk.

11 Verhuisservice Er komt een heleboel op u af als u eenmaal hebt besloten een huis te kopen. Vrieling staat u graag met raad en daad bij als het gaat om de dingen, die leiden naar de uiteindelijke transactie. Andere bedrijven doen dat nét zo graag op hun eigen terrein. TPG Post bijvoorbeeld, die u nogal wat sores uit handen kan nemen met het oog op verhuisberichten naar bedrijven en officiële instanties. Normaal gesproken kunt u het bijgevoegde setje bij het postkantoor halen. Wij zijn zo vrij geweest om dat alvast voor u te doen. Bovendien hebben we nog een aardige verrassing: u krijgt van ons 75 verhuisberichten in kleur, met daarop een afbeelding van uw nieuwe woning. Zodat familie, vrienden en relaties in één oogopslag weten hoe en waar u voortaan woont. En ze niet meer hoeven zoeken als ze straks even langs willen komen.

12 Verhuiswijzer Nog even en het is zover: u hebt een huis gekocht en u kunt beginnen met de voorbereidingen voor de verhuizing naar uw nieuwe stek. Het is een klus, waar heel wat bij komt kijken. Vaak zelfs zo enorm veel, dat u gemakkelijk iets over het hoofd ziet. Daarom hebben wij een lijst gemaakt van zaken, waarmee u vóór, tijdens en na de verhuizing wellicht te maken krijgt. Hebt u er bijvoorbeeld aan gedacht om tijdig de hulp van een vakman in te roepen voor een verbouwing, die u zelf niet gaat uitvoeren? En hebt u al een verkenningstochtje gemaakt door het winkelcentrum in uw nieuwe omgeving? Het is immers handig om te weten, waar u straks de spullen kunt halen die u nodig hebt. We hebben er een checklist van gemaakt, zodat u gemakkelijk kunt wegkruisen wat inmiddels achter de rug is. De lijst werkt geruststellend: u hoeft t niet meer zelf allemaal te bedenken. Bovendien is één blik voldoende om te weten hoe de zaken ervoor staan. En wat u nog moet doen.

13 De beslissing is genomen Neem een paar vrije dagen op rond de dag van de verhuizing U gaat weg uit een huurhuis? Dan moet u schriftelijk de huur opzeggen Vraag offertes aan bij - erkende - verhuizers en vergelijk hun prijzen, service en garantie Bestel een aanhanger of een vrachtauto en verhuismaterialen als u zelf gaat verhuizen. Het kan ook geen kwaad om te beginnen met het verzamelen van oude dozen en kratten Regel zo snel mogelijk de nieuwe telefoonaansluiting, die immers klaar moet zijn op de dag van de verhuizing Neem de bijgevoegde verhuisset van het postkantoor door en begin alvast met het invullen van verhuisberichten* U verhuist naar een andere gemeente Vraag een gids aan bij de gemeente, waar uw nieuwe woonplaats onder valt Probeer zoveel mogelijk informatie te krijgen over scholen en kinderopvang. Laat uw naam meteen op een wachtlijst zetten, als men die hanteert Probeer een afspraak te maken voor het bekijken van de nieuwe school Ga op zoek naar een nieuwe huisarts, tandarts en - eventueel - dierenarts verhuiswijzer Nog twee maanden Vraag naar verhuisvergoedingen of subsidies bij uw werkgever en mogelijke belastingaftrek van de verhuiskosten Begin met het bestellen van nieuwe vloerbedekking, gordijnen, keuken en sanitair. Hou daarbij rekening met eventuele levertijden Maak alvast afspraken met bedrijven, die u wilt inschakelen voor eventuele verbouwingen. Probeer ook meteen een goede planning te maken, zodat de verschillende vaklui elkaar niet voor de voeten lopen Nog één maand Heeft u alle adreswijzigingen* al verstuurd? Denk daarbij niet alleen aan familie en vrienden, maar ook aan diverse leveranciers en instanties, zoals bijvoorbeeld uw verzekeringsmaatschappij voor het aanpassen van de polissen. Maak ook een afspraak met uw tussenpersoon om het verzekeringspakket nog eens goed door te nemen Meld uw kinderen definitief aan bij de school of scholen, die u hebt uitgezocht Licht uw bank, gemeente, sportclubs en verenigingen in over de verhuizing en zeg eventueel lidmaatschappen op Maak een afspraak met een installateur om de verwarming te controleren. En met een schoorsteenveger als uw nieuwe huis een open haard heeft Laat een nieuw naambordje maken voor de voordeur Begin alvast met het uitzoeken en inpakken van spullen, die u in het nieuwe huis direct nodig heeft. Zet alles op een paklijst en geef de verschillende dozen een nummer, zodat u precies weet, wat erin zit. Schrijf bovendien de naam van de betreffende ruimte in uw nieuwe huis op de dozen: dan kunnen ze straks meteen op de juiste plek worden neergezet Verkoop alles, wat u niet mee wilt nemen. Plaats eventueel een advertentie. Maar u kunt dergelijke spullen natuurlijk ook aan een goed doel schenken

14 Nog drie weken Zorg dat er kinderopvang is op de verhuisdag. Ook uw eventuele huisdieren moeten natuurlijk een dagje elders onderdak krijgen Controleer of uw grote spullen daadwerkelijk door de ingang van uw nieuwe huis passen Begin met het inpakken van de zaken, die u de komende drie weken niet nodig hebt Leg het gereedschap, dat u bij de verhuizing moet gebruiken, even apart Sla een paar extra rollen vuilniszakken in. Ze komen altijd van pas Maak een afspraak voor het ophalen van grof vuil Maak ook een afspraak voor het schoonmaken van uw nieuwe huis Zijn al uw verhuisberichten* al verstuurd? Maak een afspraak voor de sleuteloverdracht van uw oude en nieuwe woning Nog één week Laat een paar extra sleutels bijmaken van uw nieuwe huis Stop belangrijke papieren en sieraden in een kluis of geef ze bij familie of vrienden in bewaring Verlaat u een huurwoning, regel dan de terugbetaling van de - eventuele - borgsom van uw oude woning Probeer een parkeerplaats te regelen voor de verhuiswagen Breng bibliotheekboeken en geleende spulletjes terug Ga gewoon door met inpakken van de spullen, die u de komende dagen niet nodig hebt Haal niet teveel eten meer in huis. De koelkast en de vriezer moeten immers leeg zijn als ze vervoerd worden verhuiswijzer Nog één dag Breng kinderen en eventuele huisdieren naar hun opvangadres Check de verhuishelpers en vraag of ze daadwerkelijk komen Laat de koelkast en de vriezer ontdooien en maak ze schoon Demonteer zo nodig meubels en kasten Zet de trommelbeveiliging van de wasmachine en de droger vast. Doe dat trouwens ook met de harde schijf van de PC Pak de laatste spulletjes in Zorg dat er morgen voldoende te eten en te drinken is voor uw vrijwilligerstroepen Neem alvast afscheid van de buren. Daar is morgen nauwelijks tijd voor Haal het naamplaatje bij de voordeur weg Verpak de planten in emmers of in plastic zakken Het is zover... Stop sleutels, geld en dergelijke in uw handbagage Check nog één keer alle kamers, kasten en andere ruimtes van uw oude huis, voordat u de deur definitief achter u dichttrekt. Sluit in één moeite door alle ramen en deuren Neem zekeringen mee Geef de sleutels van uw oude huis aan de nieuwe bewoners Pink even een traantje weg. En kijk vervolgens niet meer om Controleer de uitgepakte spullen en het meubilair en richt uw nieuwe woning globaal in Mocht er schade zijn ontstaan, meld dat dan direct bij de verhuizer of de verzekeringsmaatschappij Zorg er vooral voor, dat de slaapkamer gebruikt kan worden. Een goede nachtrust is belangrijk na zo n drukke dag Installeer zaken als fornuis, boiler, geiser en wasmachine Koelkast en vriezer mogen pas na 24 uur aangesloten worden Breng de verhuisauto terug Haal kinderen en huisdieren op

15 Later Maak het nieuwe huis zoveel mogelijk bewoonbaar en zorg dat er in elk geval één kamer gezellig is ingericht Laat uw adres in paspoort en rijbewijs veranderen Vervang de sloten. Hoeft natuurlijk niet als u de vorige bewoners goed kent Breng de verhuisdozen terug of laat ze ophalen Neem contact op met uw nieuwe bank Maak kennis met de nieuwe buren Een open huis voor buren, vrienden en familie is beslist geen gek idee * Verhuisberichten Stuur uw verhuisberichten naar familie, vrienden, buren, kennissen, collega- s, relaties, huisarts, tandarts, dierenarts, apotheker, kruisvereniging, ziekenfonds, ziektekostenverzekeraar, kerk, bank, notaris, verzekeringsmaatschappijen, leveranciers, clubs, verenigingen, vakbond, garage, dagbladen, tijdschriften, omroepbladen, boeken- en platenclub, schriftelijke cursussen, postorderbedrijven, werkgever, personeelsvereniging, belastingdienst, centraal bureau motorrijtuigenbelasting. verhuiswijzer Let vooral ook op het speciale VERHUISBERICHT van PTT Post, dat u in deze map aantreft. Het is belangrijk, dat u dat bericht ruim een maand voor de verhuizing hebt ingevuld en opgestuurd in de bijgevoegde - portvrije - envelop, of dat u t hebt afgegeven op het postkantoor. Een groot aantal van de bovenvermelde instanties wordt dan automatisch bericht op de hoogte gesteld van uw nieuwe

16 Logboek Tijdens de zoektocht naar uw ideale woning houden wij nauwkeurig uw persoonlijke logboek bij. Steeds als er iets gebeurt, dat met de koop van uw nieuwe huis te maken heeft, noteren we dat in het logboek. We houden precies bij wat er plaatsvindt aan zoekactiviteiten: we speuren uitgebreid op internet, informeren bij makelaars die niet aangesloten zijn bij de NVM, kijken naar het aanbod in plaatselijke en regionale kranten en ga zo maar door. Vanzelfsprekend hebt u ieder moment inzage in dat logboek. Wanneer u daar prijs op stelt, sturen we u van tijd tot tijd graag een kopie. Hoe dan ook, u weet van dag tot dag exact hoe de zaken ervoor staan.

17 Bouwtechnisch rapport Helderheid is alles. Daar hebben alle partijen recht op. Zowel u, als de verkopende partij. De makelaars van Vrieling schakelen daarom graag de - volstrekt onafhankelijke - vakmensen van TMS Holland in voor het maken van een bouwtechnisch rapport van het huis, dat u gaat kopen. Dat rapport wordt gemaakt aan de hand van een keuring, waarbij niet alleen de onderhoudstoestand onder de loep wordt genomen, maar ook eventuele gebreken of tekortkomingen. Het levert een goed oordeel op over het huis. Het rapport bevat onder andere een schatting van de kosten voor de mogelijke herstel- of vervangingswerkzaamheden, die op korte termijn nodig zijn om dat huis in goede staat te houden. Daarnaast krijgt u eventueel adviezen met het oog op verder onderzoek. Zodra het rapport van het beoogde huis binnen is, krijgt u natuurlijk een exemplaar toegestuurd. Het maken van zo n bouwtechnisch rapport kost doorgaans al gauw ± 250 euro. Als aankoopmakelaar verzorgen we dit stukje van het traject helemaal gratis. Het kost u dus niets!

18 Diversen We houden zaken graag overzichtelijk en hebben daarom op deze plek ruimte gecreëerd voor allerhande papierwerk, dat met de aankoop van een nieuwe woning te maken heeft. Wilt u bijvoorbeeld een fotopresentatie blindelings tevoorschijn kunnen halen? Hier is de plek! De uitdraai van een internetpagina met woningen? Zelfde verhaal. Zelfs het complete huizenmagazine, waarin allerhande woningen worden aangeboden, past er nog makkelijk bij...

- Indien u voor een verhuisbedrijf kiest, kunt u het beste meerdere offertes aanvragen

- Indien u voor een verhuisbedrijf kiest, kunt u het beste meerdere offertes aanvragen Verhuistips! Verhuis Checklist Stap 1 Kort na de beslissing om te verhuizen» - Plan de verhuisdatum - Zeg de huur van uw woning (schriftelijk) op - Bied uw koopwoning bij uw makelaar aan - Bij een koopwoning

Nadere informatie

Verhuis Checklist Space Winner

Verhuis Checklist Space Winner Verhuis Checklist Space Winner Een verhuizing vindt altijd in verschillende etappes plaats. Space Winner Self Storage heeft de verhuischecklist uitgewerkt in 9 periodes. Hiermee kunt u de verhuizing goed

Nadere informatie

De bepaling van de waarde De vraagprijs De binnendienst De manier van presenteren

De bepaling van de waarde De vraagprijs De binnendienst De manier van presenteren U wilt dus uw huis verkopen. Dat is een ingrijpende beslissing. Eentje met gevolgen ook. En dan is het inderdaad slim om mensen in te schakelen met verstand van zaken. Die weten maar al te vaak een hogere

Nadere informatie

1 week voor de verhuizing: Op de verhuisdag: Stuur een verhuisbericht naar:

1 week voor de verhuizing: Op de verhuisdag: Stuur een verhuisbericht naar: Verhuisplanner Een goede voorbereiding is het halve werk. Helemaal als het om verhuizen gaat. Deze planner helpt u een handje om uw verhuizing in goede banen te leiden. Hang of leg hem dus op een centrale

Nadere informatie

Checklist Verhuizen TOP. MuurTotaal. 47 stappen om je verhuizing soepel te laten verlopen. gladde wanden zonder stukadoren

Checklist Verhuizen TOP. MuurTotaal. 47 stappen om je verhuizing soepel te laten verlopen. gladde wanden zonder stukadoren Checklist Verhuizen 47 stappen om je verhuizing soepel te laten verlopen Verhuizen doe je niet vaak, dus wat overzicht kan je misschien wel verhuizen. Deze lijst helpt je de klus te klaren! Wellicht heb

Nadere informatie

HighImmo.com HIGH SERVICE - LOW PRICE - HIGH IMMO. Checklist verhuizing NL VERSIE 1.0

HighImmo.com HIGH SERVICE - LOW PRICE - HIGH IMMO. Checklist verhuizing NL VERSIE 1.0 HighImmo.com Checklist verhuizing NL VERSIE 1.0 Een complecte checklist voor U gaat verhuizen 1. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen A. Bij de Gemeente waar u gaat wonen informeren naar: 2. Vier tot

Nadere informatie

Voorbereiding op de verhuizing - checklist

Voorbereiding op de verhuizing - checklist Voorbereiding op de verhuizing - checklist Uw verhuizing is een intensieve gebeurtenis waarbij in korte tijd veel moet worden geregeld. Deze checklist helpt u bij het plannen van uw verhuizing. Daardoor

Nadere informatie

Waar moet je allemaal aan denken?

Waar moet je allemaal aan denken? Waar moet je allemaal aan denken? Bekijk hier de complete lijst met onder andere huur opzeggen, de nieuwe woning opmeten, het regelen van de verzekeringen en nog veel meer. Print de lijst uit en loop deze

Nadere informatie

BETER WONEN IN Hét overzicht van nieuwbouwwoningen in jouw buurt

BETER WONEN IN Hét overzicht van nieuwbouwwoningen in jouw buurt 1 2 3 4 5 6 STAP 1 Je gaat verhuizen! Wat is belangrijk om te weten van je nieuwe huis? Wat zijn de afmetingen van alle kamers en andere ruimten Wat is de hoogte en de breedte van de ramen en deuren Is

Nadere informatie

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Om te voorkomen dat u iets gaat vergeten, kunt u gebruik maken van onderstaande checklist.

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Om te voorkomen dat u iets gaat vergeten, kunt u gebruik maken van onderstaande checklist. Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Om te voorkomen dat u iets gaat vergeten, kunt u gebruik maken van onderstaande checklist. Wat te doen: Afspraak maken met de Verhuizer Huur oude woning opzeggen

Nadere informatie

Draaiboek verhuizing. Legenda: x = te doen V = gedaan. Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Verhuiscoach. Maand Week

Draaiboek verhuizing. Legenda: x = te doen V = gedaan. Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Verhuiscoach. Maand Week Checklist Verhuizen - Den Bosch Draaiboek verhuizing Van: Legenda: x = te doen V = gedaan Naar: Je gaat verhuizen en nu? * Verhuisdatums prikken: Opleverdag nieuwe huis Verhuisdag zelf Opleverdag oude

Nadere informatie

Verhuischecklist. De verhuischecklist. Een goede voorbereiding is het halve werk

Verhuischecklist. De verhuischecklist. Een goede voorbereiding is het halve werk Verhuischecklist De verhuischecklist Een goede voorbereiding is het halve werk Inleiding De verhuischecklist Zodra u weet dat u gaat verhuizen 2 Bovendien als u in een andere plaats gaat wonen 3 Bij de

Nadere informatie

Overleg het inpakken in ieder geval met uw verhuizer Begin met inpakken, zodra u de verhuisdozen in huis hebt. Er gaat meer tijd in zitten dan u

Overleg het inpakken in ieder geval met uw verhuizer Begin met inpakken, zodra u de verhuisdozen in huis hebt. Er gaat meer tijd in zitten dan u In de hectiek van verhuizen is het altijd handig om puntsgewijs de regelzaken inzichtelijk te hebben en stuk voor stuk te kunnen afvinken. Dit geeft de zekerheid dat alles gedaan is. HUURCHECK heeft een

Nadere informatie

Wij kijken met plezier uit naar een fijne en goede samenwerking! Praktische verhuistips bij uw verhuizing

Wij kijken met plezier uit naar een fijne en goede samenwerking! Praktische verhuistips bij uw verhuizing Penninck verhuizingen streeft ernaar om overal het maximale uit te halen. Niet alleen uit onze dienstverlening, maar ook uit onze mensen en ideeën. We plaatsen elk vraagstuk in de meest brede context om

Nadere informatie

Na de aankoop/huur van uw nieuwe huis

Na de aankoop/huur van uw nieuwe huis Na de aankoop/huur van uw nieuwe huis Zijn er bouwtekeningen en plattegronden (incl. hoogte, lengte en breedtematen)? Neem de maten van ramen en deuren op. Controleer de plek en werking van de meterkast.

Nadere informatie

Checklist verhuizing Wat u voor de verhuizing alvast van uw nieuwe huis zou moeten weten: Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.

Checklist verhuizing Wat u voor de verhuizing alvast van uw nieuwe huis zou moeten weten: Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. Checklist verhuizing Wat u voor de verhuizing alvast van uw nieuwe huis zou moeten weten: De exacte locatie, adres en postcode Zijn er bouwtekeningen en een plattegrond? Alle maten en afmetingen van het

Nadere informatie

ZODRA U WEET DAT U GAAT VERHUIZEN BIJ DE GEMEENTE WAAR U GAAT WONEN

ZODRA U WEET DAT U GAAT VERHUIZEN BIJ DE GEMEENTE WAAR U GAAT WONEN Verhuische ckli st AIRR Verhuischecklist In de hectiek van verhuizen is het altijd handig om puntsgewijs de regelzaken inzichtelijk te hebben en stuk voor stuk te kunnen afvinken. Dit geeft de zekerheid

Nadere informatie

info@verhuisdozenstore.nl 078-7502862 www.verhuisdozenstore.nl

info@verhuisdozenstore.nl 078-7502862 www.verhuisdozenstore.nl Oriëntatie op je nieuwe woning en verhuizing: Wil je gaan huren of wil je gaan kopen. Wil je huren, kijk naar de mogelijkheden van huursubsidie. Bekijk of je wellicht in aanmerking komt voor een tegemoetkoming.

Nadere informatie

Gratis checklist voor een vlekkeloze verhuizing

Gratis checklist voor een vlekkeloze verhuizing Gratis checklist voor een vlekkeloze verhuizing * Vraag een gratis verhuisofferte aan bij Verhuisbedrijf Den Haag * Breng in kaart wat je wilt verhuizen. * Verhuis je op kosten van je werkgever? Achterhaal

Nadere informatie

De Ultieme Verhuis checklist

De Ultieme Verhuis checklist De Ultieme Verhuis checklist Ga je binnenkort verhuizen? Met de ultieme verhuischecklist van Koops Verhuisgroep kom je niet voor verrassingen te staan, maar ben jij in controle over de verhuizing. Print

Nadere informatie

Checklist Verhuizen. 2 Maanden voor de verhuizing. 1 Maand voor de verhuizing

Checklist Verhuizen. 2 Maanden voor de verhuizing. 1 Maand voor de verhuizing Verhuizen staat in de top 3 staat van meest stressvolle gebeurtenissen. Met deze handige checklist houd je het overzicht en verhuis je zonder zorgen. 2 Maanden voor de verhuizing Bekijk kritisch de inhoud

Nadere informatie

Nieuwe Krim 38 - Coevorden

Nieuwe Krim 38 - Coevorden Vraagprijs 265.000,-- k.k. Lamberink Garantiemakelaars Lage Doelen 10 7772 BL Hardenberg Tel: 0523-270174 Fax: 0523-270175 Omschrijving Nieuwe Krim 38 - Coevorden In landelijke omgeving gelegen vrijstaande

Nadere informatie

Verkoophandboek Verkoop

Verkoophandboek Verkoop Verkoophandboek Verkoop Uw huis verkopen U wilt uw huis verkopen. Dat is een ingrijpende beslissing. Eentje met gevolgen. En dan is het inderdaad slim om mensen in te schakelen met verstand van zaken.

Nadere informatie

Huuropzegging. gewoon goed wonen

Huuropzegging. gewoon goed wonen Huuropzegging gewoon goed wonen Als u de huur opzegt U hebt uw huurwoning opgezegd of gaat dat binnenkort doen. Wij hopen dat u met plezier bij ons heeft gewoond. Om ook uw vertrek zo goed mogelijk te

Nadere informatie

Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen Huur oude woning opzeggen. Huur oude garage opzeggen. Oude woning te koop aanbieden. Hypotheek regelen. Vrije dagen opnemen. Verhuizing telefoon aanvragen bij PTT.

Nadere informatie

Gebroken en beschadigde ruiten zijn vervangen voor de eindcontrole (u hebt een glasverzekering afgesloten, maak daar tijdig gebruik van)

Gebroken en beschadigde ruiten zijn vervangen voor de eindcontrole (u hebt een glasverzekering afgesloten, maak daar tijdig gebruik van) Verhuizing Wanneer u gaat verhuizen naar een andere woning komt er veel op u af. Met deze folder geven wij u een aantal tips over hoe u de woning aan Woningstichting Domus moet opleveren. Daarnaast een

Nadere informatie

verhuis CHECKLIST VERHUISBEDRIJF DRECHTSTEDEN VBD VERHUIST ONGEKEND FUNCTIONEEL

verhuis CHECKLIST VERHUISBEDRIJF DRECHTSTEDEN VBD  VERHUIST ONGEKEND FUNCTIONEEL verhuis CHECKLIST www.verhuisbedrijfdrechtsteden.nl Verhuischecklist Verhuisbedrijf Drechtsteden helpt u graag bij het verhuizen door middel van deze checklist. Een handige checklist die u door de verhuizing

Nadere informatie

Huur opzeggen. Wat komt er allemaal bij kijken?

Huur opzeggen. Wat komt er allemaal bij kijken? Huur opzeggen Wat komt er allemaal bij kijken? Huur opzeggen Inleiding U heeft aangegeven de huur op te gaan zeggen. Als u gaat verhuizen heeft u een drukke tijd voor de boeg. Er is van alles te regelen

Nadere informatie

Prunuslaan 19 - Rozenburg

Prunuslaan 19 - Rozenburg Prunuslaan 19 - Rozenburg Vraagprijs: 134.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving Zeer goed onderhouden 4 kamer

Nadere informatie

Scherpgras 35 - Spijkenisse

Scherpgras 35 - Spijkenisse Scherpgras 35 - Spijkenisse Vraagprijs: 175.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. Omschrijving Schitterend ingerichte, goed geïsoleerde en goed onderhouden, kindvriendelijk gelegen ruime 5 kamer eengezinswoning

Nadere informatie

Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst

Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst Woon zoals u wilt Wanneer u gaat verhuizen Bij een verhuizing komt heel wat kijken: uw huurovereenkomst opzeggen, uw nieuwe en misschien ook

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Plannen... 4 Hoofdstuk 2 Meubels enzo... 6 Hoofdstuk 3 Geld... 8 Hoofdstuk 4 Winkelen... 10 Hoofdstuk 5 Adreswijziging... 12 Hoofdstuk 6 De sleutel!... 14 Hoofdstuk 7 Voorbereiden...

Nadere informatie

Met bewoners nieuwe huis afspraken maken over al of niet overnemen van vloerbedekking, gordijnen, antennes e.d.

Met bewoners nieuwe huis afspraken maken over al of niet overnemen van vloerbedekking, gordijnen, antennes e.d. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen Huur oude woning opzeggen. Huur oude garage opzeggen. Oude woning te koop aanbieden. Hypotheek regelen. Verhuizing telefoon + internet + tv. Met bewoners nieuwe huis

Nadere informatie

Wat u moet weten over verhuizen

Wat u moet weten over verhuizen U gaat verhuizen U gaat binnenkort verhuizen. Een tijd waarin u de nodige zaken moet regelen. Zo kunt u bezig zijn met klussen in uw nieuwe woning, verhuisberichten sturen en verhuizen. Dat allemaal voordat

Nadere informatie

VERHUIZEN... méér dan het afleggen van een verhuisafstand

VERHUIZEN... méér dan het afleggen van een verhuisafstand VERHUIZEN... méér dan het afleggen van een verhuisafstand Het overbruggen van de verhuisafstand tussen uw huidige en toekomstige woonplaats is maar een onderdeel van het totale verhuisgebeuren. Goede voorbereiding

Nadere informatie

Informatie voor huurders van Vidomes. Ik verhuis naar een andere woning. Wat moet ik allemaal regelen? Over huuropzegging en oplevering van uw woning

Informatie voor huurders van Vidomes. Ik verhuis naar een andere woning. Wat moet ik allemaal regelen? Over huuropzegging en oplevering van uw woning Informatie voor huurders van Vidomes Ik verhuis naar een andere woning. Wat moet ik allemaal regelen? Over huuropzegging en oplevering van uw woning Verhuizen? Zo laat u uw huidige woning achter Verhuist

Nadere informatie

Mildenburgallee 44 - Spijkenisse

Mildenburgallee 44 - Spijkenisse Mildenburgallee 44 - Spijkenisse Vraagprijs: 279.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving Volledig geïsoleerde

Nadere informatie

o Check welke vergunningen u eventueel nodig heeft en of het mogelijk is om in het nieuwe land (langdurig) te wonen en te werken.

o Check welke vergunningen u eventueel nodig heeft en of het mogelijk is om in het nieuwe land (langdurig) te wonen en te werken. PMM checklist Een verhuizing buiten de grenzen vergt meer praktische regelingen dan een verhuizing in uw eigen land. Waar moet u aan denken? Deze checklist helpt u (samen met de informatie van de landengidsen)

Nadere informatie

WANNEER U GAAT VERHUIZEN

WANNEER U GAAT VERHUIZEN WANNEER U GAAT VERHUIZEN Het opzeggen van de huurovereenkomst Woon zoals u wilt WANNEER U GAAT VERHUIZEN DE HUUR OPZEGGEN Bent u van plan te verhuizen, vergeet dan niet de huur van uw woning op te zeggen.

Nadere informatie

Parkstraat 32 - Grou

Parkstraat 32 - Grou Parkstraat 32 - Grou Sfeervolle karakteristieke woning met dakterras tegenover het park in het centrum van Grou. De goed onderhouden woning is voorzien van isolerende beglazing en wordt cv verwarmd(nieuwe

Nadere informatie

Checklist bij een Projectverhuizing

Checklist bij een Projectverhuizing Checklist bij een Projectverhuizing Bij een projectverhuizing komt veel kijken. Een goede planning neemt het vele werk niet weg, maar zorgt er wel voor dat het verhuisproces soepel verloopt. Deze lijst

Nadere informatie

De gratis verhuisplanner met handige checklist

De gratis verhuisplanner met handige checklist 1 Gefeliciteerd! Binnenkort betrekt u uw nieuwe woning. Een bijzondere gebeurtenis waar veel praktische zaken bij komen kijken. Verhuistotaal.com helpt je graag op weg met de gratis verhuistotaal planner.

Nadere informatie

Een huis verkopen. Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM

Een huis verkopen. Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM Een huis verkopen Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM U hebt besloten om uw huis te verkopen. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat

Nadere informatie

30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen

30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen 30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen Waarom Jij koopt drie tot vier huizen in je leven. Je makelaar verkoopt er honderden. Hij kent dus het onderhandelingsspel beter dan jij. Wanneer

Nadere informatie

Gruttohoek 14 - Spijkenisse

Gruttohoek 14 - Spijkenisse Gruttohoek 14 - Spijkenisse Vraagprijs: 150.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving Goed onderhouden, goed geïsoleerde

Nadere informatie

Bonenburgerlaan 25 Heerde

Bonenburgerlaan 25 Heerde Noord Bonenburgerlaan 25 Heerde Vraagprijs: 370.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Noord

Nadere informatie

De huur opzeggen. Wat moet ik allemaal regelen? www.devooruitgang.com

De huur opzeggen. Wat moet ik allemaal regelen? www.devooruitgang.com De huur opzeggen Wat moet ik allemaal regelen? www.devooruitgang.com Als u van plan bent om de huur op te zeggen, komt er van alles op u af. Wat is de opzegtermijn? En hoe zit het met zelf aangebrachte

Nadere informatie

Ik ga verhuizen. Wanneer u gaat verhuizen, moet er veel geregeld worden. Wat u precies

Ik ga verhuizen. Wanneer u gaat verhuizen, moet er veel geregeld worden. Wat u precies Ik ga verhuizen Ik ga verhuizen Wanneer u gaat verhuizen, moet er veel geregeld worden. Wat u precies moet doen voordat u de sleutels inlevert, leest u in deze folder. Voordat u de sleutels inlevert Opzegtermijn

Nadere informatie

Benny Goodmanstraat 23 Vraagprijs: 224.500,- k.k.

Benny Goodmanstraat 23 Vraagprijs: 224.500,- k.k. Benny Goodmanstraat 23 Vraagprijs: 224.500,- k.k. Algemene Informatie OPZOEK NAAR GELIJKVLOERS WONEN EN SLAPEN? In de Muziekwijk gelegen een vanuit de bouwrai (1990) ontwikkelde royale hoekwoning/semi

Nadere informatie

Inhoudsopgave. pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 14 Nadere informatie en voorwaarden 15

Inhoudsopgave. pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 14 Nadere informatie en voorwaarden 15 Nijkerk Aurelia 12 Inhoudsopgave pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 14 Nadere informatie en voorwaarden 15 2 Een toelichting op de brochure Gegevens:

Nadere informatie

Utrechtstraat 48 - Deurne

Utrechtstraat 48 - Deurne Utrechtstraat 48 - Deurne Vraagprijs 189.500,- k.k. Omschrijving TUSSENWONING MET SERRE EN BERGING, GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN DEURNE. Deze karakteristieke tussenwoning uit 1961 is voorzien

Nadere informatie

Omschrijving Bestemmingsplan: WONEN!! Gerenoveerde kleine woning die direct te betrekken is! Permanente bewoning toegestaan. Op dit autoloze park is

Omschrijving Bestemmingsplan: WONEN!! Gerenoveerde kleine woning die direct te betrekken is! Permanente bewoning toegestaan. Op dit autoloze park is Omschrijving Bestemmingsplan: WONEN!! Gerenoveerde kleine woning die direct te betrekken is! Permanente bewoning toegestaan. Op dit autoloze park is het heerlijk wonen in een vrijstaande woning voor een

Nadere informatie

Bieden. op een huis. Tips bij het bieden. op een huis

Bieden. op een huis. Tips bij het bieden. op een huis Bieden op een huis Tips bij het bieden op een huis BIEDEN OP EEN HUIS Het bieden op een huis en onderhandelen is een spannend onderdeel van de huizenjacht. Je bent gevallen voor een huis en je wilt het

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE IRENELAAN 5

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE IRENELAAN 5 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE IRENELAAN 5 WAALRE, IRENELAAN 5 VRIJSTAAND, CHARMANT GROTENDEELS NIEUW TE BOUWEN RIETGEDEKTE VILLA, GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL, IN EEN GROENE EN BOSRIJKE OMGEVING

Nadere informatie

Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk?

Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk? Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk? Inhoud Afspraak maken Voorbereiding Klaarzetten Parkeren verhuiswagen / verhuislift Verhuistechnieken Afrekenen Verzekeringen

Nadere informatie

Herman Gorterlaan 25 - Eindhoven

Herman Gorterlaan 25 - Eindhoven Herman Gorterlaan 25 - Eindhoven Vraagprijs 114.000,- k.k. Omschrijving Dit fraaie 2-kamer serviceappartement is gelegen in het fraaie woonzorg-centrum "Kortonjo". Het appartement is gesitueerd op de eerste

Nadere informatie

WANNEER U GAAT VERHUIZEN

WANNEER U GAAT VERHUIZEN WANNEER U GAAT VERHUIZEN Woon zoals u wilt WANNEER U GAAT VERHUIZEN DE HUUR OPZEGGEN Bent u van plan te verhuizen, vergeet dan niet de huur van uw woning op te zeggen. Hoe eerder u opzegt, hoe beter. Zo

Nadere informatie

Zeestraat 95 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Zeestraat 95 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Zeestraat 95 Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze sfeervolle en goed onderhouden vrijstaande woning met

Nadere informatie

WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 WORTMANSTRAAT 97 / STEVINSTRAAT 1A, KAMPEN Royale en fraai gesitueerde

Nadere informatie

Jean Monnetstraat 314. H e e m s k e r k. VRAAGPRIJS ,- kosten koper

Jean Monnetstraat 314. H e e m s k e r k. VRAAGPRIJS ,- kosten koper B R O C H Jean Monnetstraat 314 H e e m s k e r k U R E VRAAGPRIJS 339.500,- kosten koper J e a n M o n n e t s t r aat 3 1 4 t e H e e m s k e r k Geheel verbouwde hoekwoning met garage In de woonwijk

Nadere informatie

Breda Waterweegbree 10

Breda Waterweegbree 10 Makelaardij (076) 542 44 46 Hypotheken en Verzekeringen Breda Waterweegbree 10 Vraagprijs 219.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg In de wijk Kroeteneiland gelegen ruime patiowoning met ruime oprit

Nadere informatie

makelaardij ZIJL Lottinglaan 2 Zuidlaren

makelaardij ZIJL Lottinglaan 2 Zuidlaren makelaardij ZIJL Woningpresentatie Lottinglaan 2 Zuidlaren Deze informatie wordt u geheel vrijblijvend aangeboden en is met zorg samengesteld. De maatvoering van de bijgevoegde tekeningen kunnen afwijken

Nadere informatie

Hoogstraat 57 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Hoogstraat 57 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Hoogstraat 57 Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze unieke sfeervolle en zeer ruime twee-onder-1- kap woning

Nadere informatie

koopwoning uw eerste een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar

koopwoning uw eerste een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar uw eerste koopwoning een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar 2 uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Thuis; een eigen huis geeft een goed gevoel. Toch is een huis kopen nog een hele

Nadere informatie

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen Verhuizen Wat u moet weten als u gaat verhuizen Inhoudsopgave 5 6 7 8 9 10 11 De huur opzeggen De huuropzegging intrekken Uw woning opleveren Overname Heeft u iets veranderd? Wel of geen inspectie van

Nadere informatie

Checklist Adreswijzigingen

Checklist Adreswijzigingen Checklist Adreswijzigingen René van Esch 06-43 86 11 60 50 partijen om een adreswijziging te sturen wanneer je gaat verhuizen Je gaat verhuizen en dus krijg je een nieuw adres. Deze checklist helpt je

Nadere informatie

Rembrandtstraat 51 - Maastricht Vraagprijs 139.000,- k.k.

Rembrandtstraat 51 - Maastricht Vraagprijs 139.000,- k.k. Rembrandtstraat 51 - Maastricht Vraagprijs 139.000,- k.k. Omschrijving Ideale starterswoning gelegen op een hoek in de kindvrriendelijke wijk Amby met drie slaapkamers, doorzonwoonkamer, gesloten keuken

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Papenvoort, Papenvoort 6-1

INFORMATIEBROCHURE. Papenvoort, Papenvoort 6-1 INFORMATIEBROCHURE Papenvoort, Papenvoort 6-1 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl Verhuizen Een verhuizing regel je eenvoudig thuis Thuis is een huis van Servatius Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Als u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht op

Nadere informatie

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Koopsom 105.000,- k.k. CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Kadastrale gegevens :IJSSELMONDE F 2614 Koopsom : 105.000,-

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Drouwen, Gasselterstraat 7-36

INFORMATIEBROCHURE. Drouwen, Gasselterstraat 7-36 INFORMATIEBROCHURE Drouwen, Gasselterstraat 7-36 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Woonboerderij Middelerstraat 10 8121 RP Olst

Woonboerderij Middelerstraat 10 8121 RP Olst Woonboerderij Middelerstraat 10 8121 RP Olst VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het

Nadere informatie

ZIJL M A K E L A A R S

ZIJL M A K E L A A R S ZIJL M A K E L A A R S Woningpresentatie Garnizoenslaan 17 Deze informatie wordt u geheel vrijblijvend aangeboden en is met zorg samengesteld. De maatvoering van de bijgevoegde tekeningen kunnen afwijken

Nadere informatie

als je de huur van je kamer wilt opzeggen

als je de huur van je kamer wilt opzeggen als je de huur van je kamer wilt opzeggen wonen met karakter Elke werkdag van de maand kun je de huur van je kamer opzeggen. Dit kan schriftelijk (per brief), via een bezoek aan onze woonwinkel aan het

Nadere informatie

makelaardij ZIJL Halmersinge 12 ZUIDLAREN

makelaardij ZIJL Halmersinge 12 ZUIDLAREN makelaardij ZIJL Woningpresentatie Halmersinge 12 ZUIDLAREN Deze informatie wordt u geheel vrijblijvend aangeboden en is met zorg samengesteld. De maatvoering van de bijgevoegde tekeningen kunnen afwijken

Nadere informatie

Uiterweg 127ws4 AALSMEER. Vraagprijs k.k.

Uiterweg 127ws4 AALSMEER. Vraagprijs k.k. Uiterweg 127ws4 AALSMEER Vraagprijs 99.000 k.k. Altijd bij de Westeinder Plassen willen wonen?? Hier uw kans! Goed onderhouden woonark met recreatievergunning gelegen in een jachthaven De Oude Werf aan

Nadere informatie

Huuropzegging. Woningstichting Domus Telnr: (0475) 337323 Postbus 573 E-mail: info@wsdomus.nl 6040 AN ROERMOND Website: www.wsdomus.

Huuropzegging. Woningstichting Domus Telnr: (0475) 337323 Postbus 573 E-mail: info@wsdomus.nl 6040 AN ROERMOND Website: www.wsdomus. Huuropzegging Bij een verhuizing komt veel kijken. Dit geldt voor u als huurder, maar ook voor Woningstichting Domus. Wanneer u de huur van uw woning opzegt, gaan wij op zoek naar een nieuwe huurder. In

Nadere informatie

Haringvlietstraat 67 ZIERIKZEE. Vraagprijs ,00 kosten koper

Haringvlietstraat 67 ZIERIKZEE. Vraagprijs ,00 kosten koper Haringvlietstraat 67 ZIERIKZEE Vraagprijs 189.000,00 kosten koper In een kindvriendelijke woonomgeving met alle voorzieningen zoals scholen en winkels op loop/fietsafstand ligt deze instapklare en onderhoudsarme

Nadere informatie

Doelweg 35 nr.15 - Goedereede

Doelweg 35 nr.15 - Goedereede Doelweg 35 nr.15 - Goedereede Vraagprijs: 90.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving In het pittoreske stadje

Nadere informatie

of

of Leidsevaart 13 ws Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze woonark is werkelijk tot in de puntjes verzorgd

Nadere informatie

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden Omschrijving Algemene informatie 9301 WK Wonen in een groene omgeving, nabij bos en fietspaden, het kan in deze tussenwoning op een groot perceel van 269 m2 eigen grond. In een heerlijk groene woonomgeving

Nadere informatie

Verhuizen met de Erkende Verhuizer. Dat pakt gegarandeerd goed uit

Verhuizen met de Erkende Verhuizer. Dat pakt gegarandeerd goed uit Verhuizen met de Erkende Verhuizer Dat pakt gegarandeerd goed uit Een ander huis U gaat binnenkort verhuizen en daarmee breekt een spannende periode aan. Er komt veel op u af en tussen alle leuke dingen

Nadere informatie

Tussen huur opzeggen. en sleutels inleveren

Tussen huur opzeggen. en sleutels inleveren Tussen huur opzeggen en sleutels inleveren Tussen huur opzeggen en sleutels inleveren! Verhuizen naar een andere woning betekent dat u een drukke tijd tegemoet gaat waarin allerlei zaken moeten worden

Nadere informatie

als je de huur van je kamer wilt opzeggen

als je de huur van je kamer wilt opzeggen als je de huur van je kamer wilt opzeggen Elke werkdag van de maand kun je de huur van je kamer opzeggen. Dit kan schriftelijk (per brief), via een bezoek aan onze woonwinkel aan het Gedempte Zuiderdiep

Nadere informatie

Thamerhorn 65 U I T H O O R N

Thamerhorn 65 U I T H O O R N Thamerhorn 65 U I T H O O R N Dit geheel verbouwde en gemoderniseerde appartement is gelegen op de zesde etage en heeft een GLOEDNIEUWE badkamer ( maart 2012). De keuken, wanden en vloeren zijn in 2008

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KEPPELSEWEG 426 DOETINCHEM

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KEPPELSEWEG 426 DOETINCHEM VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KEPPELSEWEG 426 DOETINCHEM VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KEPPELSEWEG 426 7009 AE DOETINCHEM Vraagprijs : 345.000,- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente AMBT DOETINCHEM Sectie

Nadere informatie

HELENASTRAAT 2P TE UDEN VRAAGPRIJS k.k.

HELENASTRAAT 2P TE UDEN VRAAGPRIJS k.k. www.petterson.nl HELENASTRAAT 2P TE UDEN VRAAGPRIJS 189.500 k.k. Nabij het centrum gelegen, luxe afgewerkt tweekamer appartement. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een jong (2004)

Nadere informatie

Eerste verdieping Slaapkamer met voldoende ruimte voor een 2 persoons bed en kasten.

Eerste verdieping Slaapkamer met voldoende ruimte voor een 2 persoons bed en kasten. Omschrijving Bestemming WONEN! Weer zo'n leuk huisje waar permanent gewoond mag worden! Op park "De Buitenplaats" in Dronten bij Ketelhaven vindt u deze goed onderhouden leuke woning voor mensen die van

Nadere informatie

56 TIPS VOOR DE AANKOOP VAN EEN NIEUWE WONING

56 TIPS VOOR DE AANKOOP VAN EEN NIEUWE WONING 56 TIPS VOOR DE AANKOOP VAN EEN NIEUWE WONING TIP 1 Het allerbelangrijkste natuurlijk is te weten waaraan je droomhuis moet voldoen. Hoeveel slaapkamers heb je nodig? Wordt het een appartement of een eengezinswoning?

Nadere informatie

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Op een prachtige locatie gelegen twee-onder-éénkapwoning met garage. Vanuit de woning is er zowel uitzicht over het Pikmeer als over het Prinses Margrietkanaal! De woning

Nadere informatie

Dadelgaarde 10, 2723 BK, Zoetermeer

Dadelgaarde 10, 2723 BK, Zoetermeer Dadelgaarde 10, 2723 BK, Zoetermeer Vraagprijs 190.000,00 kosten koper Omschrijving Bent u op zoek naar een betaalbare 4-kamer woning dan is deze woning beslist iets voor u!! Deze woning is gelegen in

Nadere informatie

Laurensvliet 2e te Zwijndrecht

Laurensvliet 2e te Zwijndrecht Laurensvliet 2e te Zwijndrecht Moderne semi-vrijstaande woning met garage en parkeerplaats op eigen terrein Vraagprijs: 368.000,- k.k. Omschrijving Altijd al vrijstaand willen wonen? Dan is dit uw kans!

Nadere informatie

Brochure. Fazantstraat 43 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Fazantstraat 43 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Fazantstraat 43 te Vaassen Vraagprijs 150.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, FAZANTSTRAAT 43 In een gezellige woonwijk wordt u aangeboden een goed onderhouden hoekwoning met royale berging

Nadere informatie

Woningpresentatie. Ossendamweg 25 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM

Woningpresentatie. Ossendamweg 25 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM Woningpresentatie Ossendamweg 25 SOEST Torenstraat 47 3764 CL SOEST 035 601 53 60 soest@deelen.nl www.deelen.nl Lid NVM Kenmerken Bouwjaar : 1957 Woonoppervlak : 117 m² Inhoud : 544 m³ Perceeloppervlak

Nadere informatie

uw eni verhuischecklist Stap voor stap op weg naar uw nieuwe thuis

uw eni verhuischecklist Stap voor stap op weg naar uw nieuwe thuis uw eni verhuischecklist Stap voor stap op weg naar uw nieuwe thuis Met deze (bijna) complete lijst bij de hand denkt u aan alles. Duid aan wat u al hebt gedaan en vul aan met wat u niet mag vergeten. 6

Nadere informatie

Manger Catsperk 14 Drachten

Manger Catsperk 14 Drachten Manger Catsperk 14 Drachten VOOR DE STARTER OP DE WONINGMARKT! Dit is je kans. In een mooie, besloten woonomgeving en hartje stad vind je deze eengezinswoning met vrijstaande stenen berging. De tuin is

Nadere informatie

Hoofdpoortstraat 44 ZIERIKZEE. Vraagprijs 124.500,00 kosten koper

Hoofdpoortstraat 44 ZIERIKZEE. Vraagprijs 124.500,00 kosten koper Hoofdpoortstraat 44 ZIERIKZEE Vraagprijs 124.500,00 kosten koper Nabij de gezellige haven en het centrum van Zierikzee ligt deze tussenwoning met berging en vrije achterom op 96m2 eigen grond. De woning

Nadere informatie

ZIJL M A K E L A A R S

ZIJL M A K E L A A R S ZIJL M A K E L A A R S Woningpresentatie Dingspellaan 40 ZUIDLAREN Deze informatie wordt u geheel vrijblijvend aangeboden en is met zorg samengesteld. De maatvoering van de bijgevoegde tekeningen kunnen

Nadere informatie

Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k.

Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k. Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k. Omschrijving Leuk grotendeels gerenoveerd 3-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping boven het winkelcentrum van de wijk Belfort.

Nadere informatie