Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "info@verhuisdozenstore.nl 078-7502862 www.verhuisdozenstore.nl"

Transcriptie

1 Oriëntatie op je nieuwe woning en verhuizing: Wil je gaan huren of wil je gaan kopen. Wil je huren, kijk naar de mogelijkheden van huursubsidie. Bekijk of je wellicht in aanmerking komt voor een tegemoetkoming. Oriënteer bij verschillende banken of hypotheekadviseurs wat je mogelijkheden zijn voor een hypotheek als je wil gaan kopen. Het opnemen van een hypotheek veranderd met regelmaat door gewijzigde wet- en regelgeving. Zorg dat je de laatste bepalingen kent. Wat is je situatie bij je huidige werkgever. Heb je een vaste aanstelling of een contract voor bepaalde tijd. Kom je in aanmerking voor een werkgeversverklaring. Verwacht je de komende jaren nog te blijven werken voor je huidige werkgever of heb je andere of nieuwe ambities binnen je werk. Wat is voor jou een acceptabele reisafstand woon- werkverkeer. Hoe wil ik gaan reizen tussen mijn woonplaats en mijn werkgever. Wat zijn de mogelijkheden met het openbaar vervoer. Wat ontvang ik aan reiskosten van mijn werkgever. Kom ik in aanmerking voor verhuiskosten van mijn werkgever. Aan wat voor eisen moet je nieuwe woning voldoen: 1. Wil je gaan huren, 2. Wil je gaan kopen, 3. Hoeveel kamers moet je nieuwe woning hebben, 4. Moet het een nieuw huis zijn of een bestaand huis, 5. Moet het een huis zijn waar je weinig aan moet verbouwen of maakt dat niet uit. Hou rekening met de verbouwingskosten die je niet kan mee financieren. 6. Wil je een appartement of een vrijstaand huis, 7. Wil je een garage bij je huis, 8. Aan wat voor eisen moet je tuin voldoen, Als je een keuze heb gemaakt voor een nieuwe woning bereken dan goed wat je aan verbouwingskosten kwijt ben. Wil je toch een nieuwe keuken plaatsen of je badkamer vernieuwen laat hier dan een offertes voor maken zodat je totale kosten kan berekenen. Besluit je de badkamer of keuken zelf te gaan plaatsen oriënteer je dan bij DoeHetZelf zaken wat een nieuwe keuken of badkamer gaat kosten.

2 Belangrijke punten zodra je weet dat je gaat verhuizen: Huur oude woning opzeggen. Het op tijd opzeggen van de huur van je oude woning voorkomt dat je dubbele woonlasten betaald. Maak afspraken over al dan niet over te nemen zaken zoals: gordijnen, zonwering, alarminstallatie ed. Oriënteer je op providers van internet, televisie en telefonie in je nieuwe woning. Het is een ideaal moment internet, telefonie en televisie te vergelijken. Maak vast een adressenlijst van die mensen die je wil gaan informeren over je verhuizing. Regel tijdig vrije dagen bij je werkgever als je weet welke periode je wil gaan verhuizen. Denk goed na hoe je wil gaan verhuizen. Vraag offertes aan bij verhuisbedrijven wat een volledige verhuizing uitbesteed gaat kosten. Als je de kosten laag wil houden kun je ook offertes opvragen bij autoverhuurbedrijven wat de huur van een grote auto is. Oriënteer waar je alle spullen in wil doen tijdens je verhuizing. Hoeveel verhuisdozen denk je nodig te hebben en met wat voor kwaliteit. Er zijn grote kwaliteitsverschillen in verhuisdozen en goedkoop is vaak duurkoop. Kijk op verhuisdozenstore.nl voor kwalitatieve goede verhuisdozen. Op verhuisdozenstore.nl vind je ook hoeveel verhuisdozen je nodig heb tijdens een verhuizing. Denk tijdens je verhuizing ook aan noppenfolie, inpakpapier, verhuisdekens, tape en fragil stickers. Verhuisdozenstore.nl heeft een breed assortiment om uw verhuizing optimaal te laten verlopen. Probeer met vrienden en familie concrete afspraken te maken om je te helpen tijdens je verhuizing. Begin in je bestaande woning vast met het opruimen van dingen. Wat wil je meenemen naar je nieuwe woning en wat wil je al vast afvoeren naar een kringloopwinkel of vuilstort. Je kunt vast dingen gaan inpakken die je tot na je verhuizing niet meer nodig heb. Denk hier bijvoorbeeld aan boeken, platen of servies. Zorg wel dat je hier de goede verhuisdozen voor gebruikt omdat dit vaak in de massa een zwaar gewicht heeft. Gebruik hier zeker de Premium dozen voor van verhuisdozenstore.nl. Er zijn stickers verkrijgbaar bij verhuisdozenstore.nl zodat je gelijk kunt beschrijven wat je in de verhuisdoos heb gedaan. Schrijf hier ook gelijk op in welke ruimte de verhuisdoos geplaatst moet worden in de nieuwe woning.

3 Waar moet je allemaal aan denken bij een verhuizing: Neem de maten op van je nieuwe woning zodat je de inrichting kunt bepalen. Worden je vaste lasten via automatische overschrijvingen betaald? Wijzig deze tijdig of zet ze stop. Zorg voor overschrijfformulier voor de overschrijving van gas, licht en water tijdens de oplevering van je woning. Maak met de oude bewoners van je nieuwe woning afspraken voor de sleuteloverdracht. Kijk of je sleutels moet laten bijmaken zodat ieder gezinslid een sleutel heeft van de nieuwe woning. Heb je nog zaken geleend van je huidige buren? Zorg dat je dit voor je verhuizing heb teruggegeven. Zorg dat je alle belangrijke papieren tijdig heb opgeborgen zodat je weet waar het is na je verhuizing. Berg sieraden op zodat ze niet kunnen verdwijnen tijdens de verhuizing. Zorg dat je voldoende schoonmiddelen in huis heb voor je verhuizing. Denk hierbij ook aan vuilnisbakzakken, bezems, veger en blik, spons, zeem, schuursponsjes etc. Zorg voor een doos gereedschap die je tijdens je verhuizing denk nodig te hebben. Het is handig om snel wat noodfittingen en lampen te plaatsen zodat je bij het vallen van de avond in alle ruimten licht heb. Zorg er voor dat je in voor nieuwe woning een doos met levensmiddelen in huis heb om al je hulptroepen te kunnen voorzien van koffie/thee, frisdrank, een biertje, koek of een broodje. Je start in een lege woning. Zorg ter overbrugging voor bijvoorbeeld een tuintafel en tuinstoelen zodat je even kunt gaan zitten in je nieuwe woning. Vergeet niet je trommel van je wasmachine vast te zetten zodat deze niet beschadigd tijdens de verhuizing. Zorg er voor dat je tijdens je verhuizing wat contant geld in huis heb voor onvoorziene zaken. Je kunt vast beginnen om uitneembare meubelen uit elkaar te halen. Tijdens de verhuizing geeft dit vaak stress en spanning en kun je later de schroeven en beugels niet meer vinden. Doe dit allemaal in een plastic zakje en plak het vast met tape van verhuisdozenstore op de meubels. Zitten er nog veel diepvriesproducten in je vriezer zet deze dan een aantal dagen voor je verhuizing op de hoogste stand zodat ze tijdens de verhuizing niet kunnen ontdooien. Zet je koelkast tijdig uit en laat de koelkast goed drogen voordat je hem gaat vervoeren. Verhuis je in de winter zorg er dan voor dat je buitenkraan is afgesloten of is ontlucht.

4 Zorg dat bijvoorbeeld spiegels en schilderen zijn ingepakt met noppenfolie van verhuisdozenstore. Hiermee voorkom je breuk of beschadigingen aan je schilderijen. Merk je tijdens het inpakken dat je verhuisdozen tekort komt bestel snel en eenvoudig extra verhuisdozen bij verhuisdozenstore. Vandaag besteld is binnen 48 uur geleverd. Zet planten in een verhuisdoos bij elkaar zodat ze niet kunnen beschadigen tijdens de verhuizing.

5 Aan wie moet denk je om je verhuizing door te geven: Je werkgever inlichten. Vrienden en kennissen informeren. Zakenrelaties. Vaste leveranciers die regelmatig folders op naam toesturen. Verenigingen waar je lid van bent. Je dagbladen en tijdschriften waar je op geabonneerd bent. Leesportefeuille opzeggen of informeren over je nieuwe woonadres. Als je kinderen op school heb zitten de school inlichten. Ziektekostenverzekering inlichten. Bank inlichten. Assurantietussenpersoon. Belastingdienst informeren. De Kamer van Koophandel informeren. Als je een VisaCard heb inlichten. Inschrijvingen bij food- non-food bedrijven zoals Makro etc. informeren. Kerk- of levensbeschouwelijke instellingen waar je lid van bent. Verzekering huis en inboedel inlichten. Autoverzekering inlichten. Levensverzekering inlichten. Pensioenfonds inlichten. Huisarts inlichten. Tandarts inlichten. Als je dieren heb vergeet dan ook niet je dierenarts te informeren. Apotheker inlichten. Specialisten inlichten zoals bijvoorbeeld je fysiotherapeut. Je fitness club opzeggen of informeren. Postorderbedrijven.

6 Bijzondere aandachtspunten: Neem afscheid van bevriende buren en wissel eventueel contactgegevens uit. In sommige gemeenten is het pasje voor de afvalverwerking gemeente gebonden. Als je een nieuwe woning koopt dan gaan de bestaande/lopende garanties over op de nieuwe eigenaar: In dit geval ben jij dat. Zorg dat je tijdens de voorinspectie van de woning als goed controleer om achteraf verborgen gebreken te voorkomen. Kinderen aanmelden bij de nieuwe school. Kunnen je kinderen niet meer naar hun oude school? Schrijf ze op tijd in op een andere school. Schrijf voor de zekerheid voor je eigen administratie de meterstanden op van je oude en je huidige woning. Met deze gegevens kun je altijd je eindafrekening controleren. Het is leuk om familie en vrienden een aardigheidje te geven voor het helpen tijdens de verhuizing. Probeer even tijd vrij te maken om kennis te maken met je nieuwe buren. Vraag aan de nieuwe bewoners van je huis of ze nagekomen post willen bewaren of willen doorsturen. Als je je oude woning verlaat loop dan alle vertrekken nog even door op vergeten spullen. Vergeet niet je oude sleutels van je woning in te leveren.

Overleg het inpakken in ieder geval met uw verhuizer Begin met inpakken, zodra u de verhuisdozen in huis hebt. Er gaat meer tijd in zitten dan u

Overleg het inpakken in ieder geval met uw verhuizer Begin met inpakken, zodra u de verhuisdozen in huis hebt. Er gaat meer tijd in zitten dan u In de hectiek van verhuizen is het altijd handig om puntsgewijs de regelzaken inzichtelijk te hebben en stuk voor stuk te kunnen afvinken. Dit geeft de zekerheid dat alles gedaan is. HUURCHECK heeft een

Nadere informatie

BETER WONEN IN Hét overzicht van nieuwbouwwoningen in jouw buurt

BETER WONEN IN Hét overzicht van nieuwbouwwoningen in jouw buurt 1 2 3 4 5 6 STAP 1 Je gaat verhuizen! Wat is belangrijk om te weten van je nieuwe huis? Wat zijn de afmetingen van alle kamers en andere ruimten Wat is de hoogte en de breedte van de ramen en deuren Is

Nadere informatie

Verhuischecklist. De verhuischecklist. Een goede voorbereiding is het halve werk

Verhuischecklist. De verhuischecklist. Een goede voorbereiding is het halve werk Verhuischecklist De verhuischecklist Een goede voorbereiding is het halve werk Inleiding De verhuischecklist Zodra u weet dat u gaat verhuizen 2 Bovendien als u in een andere plaats gaat wonen 3 Bij de

Nadere informatie

HighImmo.com HIGH SERVICE - LOW PRICE - HIGH IMMO. Checklist verhuizing NL VERSIE 1.0

HighImmo.com HIGH SERVICE - LOW PRICE - HIGH IMMO. Checklist verhuizing NL VERSIE 1.0 HighImmo.com Checklist verhuizing NL VERSIE 1.0 Een complecte checklist voor U gaat verhuizen 1. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen A. Bij de Gemeente waar u gaat wonen informeren naar: 2. Vier tot

Nadere informatie

ZODRA U WEET DAT U GAAT VERHUIZEN BIJ DE GEMEENTE WAAR U GAAT WONEN

ZODRA U WEET DAT U GAAT VERHUIZEN BIJ DE GEMEENTE WAAR U GAAT WONEN Verhuische ckli st AIRR Verhuischecklist In de hectiek van verhuizen is het altijd handig om puntsgewijs de regelzaken inzichtelijk te hebben en stuk voor stuk te kunnen afvinken. Dit geeft de zekerheid

Nadere informatie

Wat komt er kijken bij een verhuizing?

Wat komt er kijken bij een verhuizing? Wat komt er kijken bij een verhuizing? Gaat u verhuizen? Dan heeft u een drukke tijd voor de boeg. Deze brochure helpt u om de huurwoning op een correcte manier achter te laten. Wat komt er kijken bij

Nadere informatie

- Indien u voor een verhuisbedrijf kiest, kunt u het beste meerdere offertes aanvragen

- Indien u voor een verhuisbedrijf kiest, kunt u het beste meerdere offertes aanvragen Verhuistips! Verhuis Checklist Stap 1 Kort na de beslissing om te verhuizen» - Plan de verhuisdatum - Zeg de huur van uw woning (schriftelijk) op - Bied uw koopwoning bij uw makelaar aan - Bij een koopwoning

Nadere informatie

Verhuis Checklist Space Winner

Verhuis Checklist Space Winner Verhuis Checklist Space Winner Een verhuizing vindt altijd in verschillende etappes plaats. Space Winner Self Storage heeft de verhuischecklist uitgewerkt in 9 periodes. Hiermee kunt u de verhuizing goed

Nadere informatie

De verhuisplanning voor een zorgeloos verhuis

De verhuisplanning voor een zorgeloos verhuis De verhuisplanning voor een zorgeloos verhuis Iedere verhuizing is een project op zich. En om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen is het aan te raden om een goede planning te maken. Geen idee waar

Nadere informatie

Waar moet je allemaal aan denken?

Waar moet je allemaal aan denken? Waar moet je allemaal aan denken? Bekijk hier de complete lijst met onder andere huur opzeggen, de nieuwe woning opmeten, het regelen van de verzekeringen en nog veel meer. Print de lijst uit en loop deze

Nadere informatie

Checklist Verhuizen TOP. MuurTotaal. 47 stappen om je verhuizing soepel te laten verlopen. gladde wanden zonder stukadoren

Checklist Verhuizen TOP. MuurTotaal. 47 stappen om je verhuizing soepel te laten verlopen. gladde wanden zonder stukadoren Checklist Verhuizen 47 stappen om je verhuizing soepel te laten verlopen Verhuizen doe je niet vaak, dus wat overzicht kan je misschien wel verhuizen. Deze lijst helpt je de klus te klaren! Wellicht heb

Nadere informatie

Gratis checklist voor een vlekkeloze verhuizing

Gratis checklist voor een vlekkeloze verhuizing Gratis checklist voor een vlekkeloze verhuizing * Vraag een gratis verhuisofferte aan bij Verhuisbedrijf Den Haag * Breng in kaart wat je wilt verhuizen. * Verhuis je op kosten van je werkgever? Achterhaal

Nadere informatie

Checklist Adreswijzigingen

Checklist Adreswijzigingen Checklist Adreswijzigingen René van Esch 06-43 86 11 60 50 partijen om een adreswijziging te sturen wanneer je gaat verhuizen Je gaat verhuizen en dus krijg je een nieuw adres. Deze checklist helpt je

Nadere informatie

Voorbereiding op de verhuizing - checklist

Voorbereiding op de verhuizing - checklist Voorbereiding op de verhuizing - checklist Uw verhuizing is een intensieve gebeurtenis waarbij in korte tijd veel moet worden geregeld. Deze checklist helpt u bij het plannen van uw verhuizing. Daardoor

Nadere informatie

Wij kijken met plezier uit naar een fijne en goede samenwerking! Praktische verhuistips bij uw verhuizing

Wij kijken met plezier uit naar een fijne en goede samenwerking! Praktische verhuistips bij uw verhuizing Penninck verhuizingen streeft ernaar om overal het maximale uit te halen. Niet alleen uit onze dienstverlening, maar ook uit onze mensen en ideeën. We plaatsen elk vraagstuk in de meest brede context om

Nadere informatie

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Om te voorkomen dat u iets gaat vergeten, kunt u gebruik maken van onderstaande checklist.

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Om te voorkomen dat u iets gaat vergeten, kunt u gebruik maken van onderstaande checklist. Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Om te voorkomen dat u iets gaat vergeten, kunt u gebruik maken van onderstaande checklist. Wat te doen: Afspraak maken met de Verhuizer Huur oude woning opzeggen

Nadere informatie

Met bewoners nieuwe huis afspraken maken over al of niet overnemen van vloerbedekking, gordijnen, antennes e.d.

Met bewoners nieuwe huis afspraken maken over al of niet overnemen van vloerbedekking, gordijnen, antennes e.d. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen Huur oude woning opzeggen. Huur oude garage opzeggen. Oude woning te koop aanbieden. Hypotheek regelen. Verhuizing telefoon + internet + tv. Met bewoners nieuwe huis

Nadere informatie

1 week voor de verhuizing: Op de verhuisdag: Stuur een verhuisbericht naar:

1 week voor de verhuizing: Op de verhuisdag: Stuur een verhuisbericht naar: Verhuisplanner Een goede voorbereiding is het halve werk. Helemaal als het om verhuizen gaat. Deze planner helpt u een handje om uw verhuizing in goede banen te leiden. Hang of leg hem dus op een centrale

Nadere informatie

Verhuischecklist 1 Verhuischecklist

Verhuischecklist 1 Verhuischecklist 1 Na besluit tot verhuizing Huur opzeggen / woning verkopen Verhuizing plannen Offerte verhuisbedrijf aanvragen Besluit nemen of opslag u kan helpen en vervolgens ruimte regelen. Tip: vergelijk Selfstorage

Nadere informatie

Checklist verhuizing. Legenda: x = te doen V = gedaan. Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Verhuiscoach. Maand Week

Checklist verhuizing. Legenda: x = te doen V = gedaan. Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Verhuiscoach. Maand Week Checklist verhuizing Van: Legenda: x = te doen V = gedaan Naar: Je gaat verhuizen en nu? * Verhuisdatums prikken: Opleverdag nieuwe huis Verhuisdag zelf Opleverdag oude huis Papierwerk: * Heb te allen

Nadere informatie

Draaiboek verhuizing. Legenda: x = te doen V = gedaan. Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Verhuiscoach. Maand Week

Draaiboek verhuizing. Legenda: x = te doen V = gedaan. Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Verhuiscoach. Maand Week Checklist Verhuizen - Den Bosch Draaiboek verhuizing Van: Legenda: x = te doen V = gedaan Naar: Je gaat verhuizen en nu? * Verhuisdatums prikken: Opleverdag nieuwe huis Verhuisdag zelf Opleverdag oude

Nadere informatie

Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen Huur oude woning opzeggen. Huur oude garage opzeggen. Oude woning te koop aanbieden. Hypotheek regelen. Vrije dagen opnemen. Verhuizing telefoon aanvragen bij PTT.

Nadere informatie

Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Opruimgoeroe. Opruimgoeroe Verhuisplanner. Legenda: x = te doen v = gedaan. Maand Week

Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Opruimgoeroe. Opruimgoeroe Verhuisplanner. Legenda: x = te doen v = gedaan. Maand Week Verhuisplanner Van: Legenda: x = te doen v = gedaan Naar: Je gaat verhuizen en nu? * Verhuisdatums prikken: Opleverdag nieuwe huis Verhuisdag zelf Opleverdag oude huis Papierwerk: * Heb te allen tijde

Nadere informatie

De Ultieme Verhuis checklist

De Ultieme Verhuis checklist De Ultieme Verhuis checklist Ga je binnenkort verhuizen? Met de ultieme verhuischecklist van Koops Verhuisgroep kom je niet voor verrassingen te staan, maar ben jij in controle over de verhuizing. Print

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Plannen... 4 Hoofdstuk 2 Meubels enzo... 6 Hoofdstuk 3 Geld... 8 Hoofdstuk 4 Winkelen... 10 Hoofdstuk 5 Adreswijziging... 12 Hoofdstuk 6 De sleutel!... 14 Hoofdstuk 7 Voorbereiden...

Nadere informatie

Checklist verhuizing Wat u voor de verhuizing alvast van uw nieuwe huis zou moeten weten: Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.

Checklist verhuizing Wat u voor de verhuizing alvast van uw nieuwe huis zou moeten weten: Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. Checklist verhuizing Wat u voor de verhuizing alvast van uw nieuwe huis zou moeten weten: De exacte locatie, adres en postcode Zijn er bouwtekeningen en een plattegrond? Alle maten en afmetingen van het

Nadere informatie

VERHUIS CHECKLIST. Datum verhuis: Beslis wanneer je verhuist en vraag verlof aan op je werk.

VERHUIS CHECKLIST. Datum verhuis: Beslis wanneer je verhuist en vraag verlof aan op je werk. Verhuizen doe je (al een geluk) niet iedere dag. Er komt namelijk best wel wat bij kijken, maar dat had je waarschijnlijk al door. Aangezien we hier bij Verzeker Je toch al wat ervaring mee hebben, hebben

Nadere informatie

Na de aankoop/huur van uw nieuwe huis

Na de aankoop/huur van uw nieuwe huis Na de aankoop/huur van uw nieuwe huis Zijn er bouwtekeningen en plattegronden (incl. hoogte, lengte en breedtematen)? Neem de maten van ramen en deuren op. Controleer de plek en werking van de meterkast.

Nadere informatie

Verhuis Checklist. Tel: of cargo-care.nl

Verhuis Checklist. Tel: of cargo-care.nl Verhuis Checklist info@cargo-care.nl Tel: 046-2340001 of 06-30411610 cargo-care.nl Omdat Cargo Care u graag begeleidt van het begin tot eind van uw verhuizing, geven wij u op deze pagina alvast een aantal

Nadere informatie

Checklist Verhuizen. 2 Maanden voor de verhuizing. 1 Maand voor de verhuizing

Checklist Verhuizen. 2 Maanden voor de verhuizing. 1 Maand voor de verhuizing Verhuizen staat in de top 3 staat van meest stressvolle gebeurtenissen. Met deze handige checklist houd je het overzicht en verhuis je zonder zorgen. 2 Maanden voor de verhuizing Bekijk kritisch de inhoud

Nadere informatie

Gebroken en beschadigde ruiten zijn vervangen voor de eindcontrole (u hebt een glasverzekering afgesloten, maak daar tijdig gebruik van)

Gebroken en beschadigde ruiten zijn vervangen voor de eindcontrole (u hebt een glasverzekering afgesloten, maak daar tijdig gebruik van) Verhuizing Wanneer u gaat verhuizen naar een andere woning komt er veel op u af. Met deze folder geven wij u een aantal tips over hoe u de woning aan Woningstichting Domus moet opleveren. Daarnaast een

Nadere informatie

VERHUIZEN... méér dan het afleggen van een verhuisafstand

VERHUIZEN... méér dan het afleggen van een verhuisafstand VERHUIZEN... méér dan het afleggen van een verhuisafstand Het overbruggen van de verhuisafstand tussen uw huidige en toekomstige woonplaats is maar een onderdeel van het totale verhuisgebeuren. Goede voorbereiding

Nadere informatie

o Check welke vergunningen u eventueel nodig heeft en of het mogelijk is om in het nieuwe land (langdurig) te wonen en te werken.

o Check welke vergunningen u eventueel nodig heeft en of het mogelijk is om in het nieuwe land (langdurig) te wonen en te werken. PMM checklist Een verhuizing buiten de grenzen vergt meer praktische regelingen dan een verhuizing in uw eigen land. Waar moet u aan denken? Deze checklist helpt u (samen met de informatie van de landengidsen)

Nadere informatie

Wat u moet weten over verhuizen

Wat u moet weten over verhuizen U gaat verhuizen U gaat binnenkort verhuizen. Een tijd waarin u de nodige zaken moet regelen. Zo kunt u bezig zijn met klussen in uw nieuwe woning, verhuisberichten sturen en verhuizen. Dat allemaal voordat

Nadere informatie

De gratis verhuisplanner met handige checklist

De gratis verhuisplanner met handige checklist 1 Gefeliciteerd! Binnenkort betrekt u uw nieuwe woning. Een bijzondere gebeurtenis waar veel praktische zaken bij komen kijken. Verhuistotaal.com helpt je graag op weg met de gratis verhuistotaal planner.

Nadere informatie

Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk?

Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk? Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk? Inhoud Afspraak maken Voorbereiding Klaarzetten Parkeren verhuiswagen / verhuislift Verhuistechnieken Afrekenen Verzekeringen

Nadere informatie

Huuropzegging. gewoon goed wonen

Huuropzegging. gewoon goed wonen Huuropzegging gewoon goed wonen Als u de huur opzegt U hebt uw huurwoning opgezegd of gaat dat binnenkort doen. Wij hopen dat u met plezier bij ons heeft gewoond. Om ook uw vertrek zo goed mogelijk te

Nadere informatie

Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning. Wij zien meer dan uw droomhuis

Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning. Wij zien meer dan uw droomhuis Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning Wij zien meer dan uw droomhuis + onafhankelijk hypotheekadvies + professionele ondersteuning + oog voor úw situatie MAKELAARDIJ Verzekerd van het beste.

Nadere informatie

verhuis CHECKLIST VERHUISBEDRIJF DRECHTSTEDEN VBD VERHUIST ONGEKEND FUNCTIONEEL

verhuis CHECKLIST VERHUISBEDRIJF DRECHTSTEDEN VBD  VERHUIST ONGEKEND FUNCTIONEEL verhuis CHECKLIST www.verhuisbedrijfdrechtsteden.nl Verhuischecklist Verhuisbedrijf Drechtsteden helpt u graag bij het verhuizen door middel van deze checklist. Een handige checklist die u door de verhuizing

Nadere informatie

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij Ik ga verhuizen Alle stappen op een rij Bij een verhuizing komt een heleboel kijken. U moet met veel dingen rekening houden en vaak van alles regelen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben

Nadere informatie

Het beëindigen van de huurovereenkomst Samen werken aan een snelle en soepele oplevering. Samenwerken, dat levert (met) gemak op!

Het beëindigen van de huurovereenkomst Samen werken aan een snelle en soepele oplevering. Samenwerken, dat levert (met) gemak op! Het beëindigen van de huurovereenkomst Samen werken aan een snelle en soepele oplevering Samenwerken, dat levert (met) gemak op! Wat uw reden ook is, u heeft waarschijnlijk meer aan uw hoofd dan het opzeggen

Nadere informatie

Checklist Huis kopen TOP. MuurTotaal. 60 aanbevelingen bij het kopen van een huis. gladde wanden zonder stukadoren. René van Esch 06-43 86 11 60

Checklist Huis kopen TOP. MuurTotaal. 60 aanbevelingen bij het kopen van een huis. gladde wanden zonder stukadoren. René van Esch 06-43 86 11 60 Checklist Huis kopen 60 aanbevelingen bij het kopen van een huis Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Deze checklist helpt je om alle zaken goed te regelen waardoor het kopen van een huis wat minder

Nadere informatie

De huur van uw woning opzeggen

De huur van uw woning opzeggen De huur van uw woning opzeggen Verhuizen Samenwerken aan een snelle en soepele oplevering Versie Schouwen-Duiveland Samenwerken, dat levert (met) gemak op! Als u heeft besloten om te gaan verhuizen, heeft

Nadere informatie

Vergeet niet uw energie mee te verhuizen.

Vergeet niet uw energie mee te verhuizen. Vergeet niet uw energie mee te verhuizen. Energie op uw oude en nieuwe adres: hoe regelt u het correct? MET HANDIG ENERGIEVERHUISFORMULIER GAAT U BINNENKORT VERHUIZEN? Denk er dan aan om uw elektriciteits-

Nadere informatie

WANNEER U GAAT VERHUIZEN

WANNEER U GAAT VERHUIZEN WANNEER U GAAT VERHUIZEN Het opzeggen van de huurovereenkomst Woon zoals u wilt WANNEER U GAAT VERHUIZEN DE HUUR OPZEGGEN Bent u van plan te verhuizen, vergeet dan niet de huur van uw woning op te zeggen.

Nadere informatie

Verhuizen met de Erkende Verhuizer. Dat pakt gegarandeerd goed uit

Verhuizen met de Erkende Verhuizer. Dat pakt gegarandeerd goed uit Verhuizen met de Erkende Verhuizer Dat pakt gegarandeerd goed uit Een ander huis U gaat binnenkort verhuizen en daarmee breekt een spannende periode aan. Er komt veel op u af en tussen alle leuke dingen

Nadere informatie

Ik ga verhuizen. Daar komt van alles bij kijken

Ik ga verhuizen. Daar komt van alles bij kijken Ik ga verhuizen Daar komt van alles bij kijken Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Naast allerlei praktische zaken moet u ook nog van alles regelen. De huur opzeggen bijvoorbeeld. Afspraken maken

Nadere informatie

Oefenzinnen module 1. Oefenzinnen module 2. Luister goed en schrijf de zin op.

Oefenzinnen module 1. Oefenzinnen module 2. Luister goed en schrijf de zin op. Oefenzinnen module 1 1. Ik schrijf me in bij de gemeente. 2. Wat is uw nieuwe adres? 3. Naar welke woonplaats verhuis jij? 4. Ik heb de Nederlandse nationaliteit. 5. Ben jij getrouwd of gescheiden? 6.

Nadere informatie

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij Ik ga verhuizen Alle stappen op een rij Bij een verhuizing komt een heleboel kijken. U moet met veel dingen rekening houden en vaak van alles regelen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben

Nadere informatie

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl Verhuizen Een verhuizing regel je eenvoudig thuis Thuis is een huis van Servatius Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Als u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht op

Nadere informatie

De huur van uw woning opzeggen

De huur van uw woning opzeggen De huur van uw woning opzeggen Verhuizen Samenwerken aan een snelle en soepele oplevering Versie Walcheren Samenwerken, dat levert (met) gemak op! Als u heeft besloten om te gaan verhuizen, heeft u een

Nadere informatie

VERHUIZEN ZONDER ZORGEN

VERHUIZEN ZONDER ZORGEN VERHUIZEN ZONDER ZORGEN Als je gaat verhuizen heb je een drukke tijd voor de boeg. Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. In deze folder lees je hoe je de huur opzegt en hoe je de woning netjes

Nadere informatie

Geldtips van de Geld Universiteit. Een gratis e book gevuld met handige tips om goed met geld om te gaan.

Geldtips van de Geld Universiteit. Een gratis e book gevuld met handige tips om goed met geld om te gaan. Geldtips van de Een gratis e book gevuld met handige tips om goed met geld om te gaan. 1 Aankopen 1. Vermijd impulsaankopen, vaak heb je later spijt als het saldo van je bankrekening te laag is geworden

Nadere informatie

Wat als ik het niet eens ben met het SVK?

Wat als ik het niet eens ben met het SVK? Wat als ik het niet eens ben met het SVK? Wij willen op een fijne manier met je samenwerken. Als er toch problemen zijn kan dit altijd met ons besproken worden. Je kan hier best een afspraak voor maken.

Nadere informatie

Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst

Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst Woon zoals u wilt Wanneer u gaat verhuizen Bij een verhuizing komt heel wat kijken: uw huurovereenkomst opzeggen, uw nieuwe en misschien ook

Nadere informatie

Op de laatste dag voor de verhuizing: Na de verhuizing: Wat u vooraf moet weten van uw nieuwe huis: Verhuis tips Op de verhuisdag zelf:

Op de laatste dag voor de verhuizing: Na de verhuizing: Wat u vooraf moet weten van uw nieuwe huis: Verhuis tips Op de verhuisdag zelf: Verhuis tips Verhuistips Wij voorzien u van een instructie omtrent de fysieke voorbereiding voor uw verhuizing. Hierin staan onder andere instructies voor het inpakken van uw (breekbaar) kleingoed, het

Nadere informatie

U wilt uw huur opzeggen. Alle regels en tips op een rij.

U wilt uw huur opzeggen. Alle regels en tips op een rij. U wilt uw huur opzeggen Alle regels en tips op een rij. 1 2 Uw huur opzeggen Als u andere woonruimte heeft gevonden en gaat verhuizen, moet u bij de woningcorporatie de huur van uw huidige woning opzeggen.

Nadere informatie

verhuizen informatie & tips

verhuizen informatie & tips verhuizen informatie & tips VERHUIZEN - informatie en tips U gaat een andere woning betrekken. Veel te doen en veel te regelen, ook tussen u en Woningbouwvereniging Reeuwijk. Om dit goed te laten verlopen

Nadere informatie

INPAKKEN VOOR DE VERHUIZING

INPAKKEN VOOR DE VERHUIZING INPAKKEN VOOR DE VERHUIZING van www.moveria.nl. Zie ook www.moveria.nl/blog. Het is niet makkelijk om bij een verhuizing alles goed in te pakken. Het kan lang duren totdat je al je waardevolle spulletjes

Nadere informatie

Wat u moet weten over verhuizen

Wat u moet weten over verhuizen U gaat verhuizen U gaat binnenkort verhuizen. Een tijd waarin u de nodige zaken moet regelen. Zo kunt u bezig zijn met klussen in uw nieuwe woning, verhuisberichten sturen en verhuizen. Dat allemaal voordat

Nadere informatie

Huur opzeggen. het begin van verhuizen

Huur opzeggen. het begin van verhuizen Huur opzeggen het begin van verhuizen Huur opzeggen het begin van verhuizen Als u gaat verhuizen, moet u eerst de huur opzeggen. Om de huuropzegging soepel te laten verlopen, hebben u en Wonen West Brabant

Nadere informatie

Huuropzegging en oplevering

Huuropzegging en oplevering uitgave april 2014 Huuropzegging en oplevering Ik wil de huur opzeggen. Wat komt daar allemaal bij kijken? Wie gaat verhuizen, heeft een drukke tijd voor de boeg. Er moet vaak van alles geregeld worden

Nadere informatie

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige Huur opzeggen & verhuizen AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige woning de nodige aandacht. Ook voor het verlaten van uw huidige woning is er een aantal

Nadere informatie

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige Huur opzeggen & verhuizen AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige woning de nodige aandacht. Ook voor het verlaten van uw huidige woning is er een aantal

Nadere informatie

De huur van uw woning opzeggen Verhuizen

De huur van uw woning opzeggen Verhuizen De huur van uw woning opzeggen Verhuizen Samenwerken aan een snelle en soepele oplevering Samenwerken, dat levert (met) gemak op! Als u heeft besloten om te gaan verhuizen, heeft u een drukke tijd voor

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik regel mijn geldzaken

Inhoud. Mijn leven. ik regel mijn geldzaken Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Bewaren...5 Hoofdstuk 2 Administratie...7 Hoofdstuk 3 Inkomsten... 8 Hoofdstuk 4 Uitgaven... 10 Hoofdstuk 5 Sparen... 12 Hoofdstuk 6 Verzekeringen...15 Hoofdstuk 7 Begroting...

Nadere informatie

HUUR OPZEGGEN ALS NABESTAANDE

HUUR OPZEGGEN ALS NABESTAANDE HUUR OPZEGGEN ALS NABESTAANDE Een familielid of een andere dierbare is overleden en jij bent de erfgenaam. Dit brengt met zich mee dat je de huuropzegging van de woning van de overledene regelt. Wij helpen

Nadere informatie

Schriftelijk opzeggen

Schriftelijk opzeggen De huur opzeggen Als u gaat verhuizen, moet u de huur opzeggen en de woning heel, schoon en leeg opleveren. Een nieuwe huurder komt uw huis misschien bekijken. En medewerkers van Trivire komen de woning

Nadere informatie

Gaat u verhuizen? Huur opzeggen en wat komt er allemaal bij kijken

Gaat u verhuizen? Huur opzeggen en wat komt er allemaal bij kijken Gaat u verhuizen? Huur opzeggen en wat komt er allemaal bij kijken Huur opzeggen Wie gaat verhuizen, heeft een drukke periode voor de boeg. U moet van alles regelen. In deze brochure staat aanvullende

Nadere informatie

HUUR OPZEGGEN. Daarvoor geldt het volgende:

HUUR OPZEGGEN. Daarvoor geldt het volgende: HUUR OPZEGGEN U gaat verhuizen naar een andere woning en wilt de huur van uw huidige woning bij WSG opzeggen. Voordat u definitief de deur achter u dicht kunt trekken, moet u nog een aantal belangrijke

Nadere informatie

Werkdocument. Persoonlijke gegegevens

Werkdocument. Persoonlijke gegegevens Werkdocument Het is mogelijk dat u besluit op korte termijn een testament op te laten maken door uw notaris. Een beslissing die niet alleen uzelf raakt, maar ook uw nabestaanden. Een goede voorbereiding

Nadere informatie

inclusief handige checklist! TE HUUR VERKOCHT Verhuizen zonder stress? Ontdek onze tips & tricks

inclusief handige checklist! TE HUUR VERKOCHT Verhuizen zonder stress? Ontdek onze tips & tricks inclusief handige checklist! TE HUUR VERKOCHT Verhuizen zonder stress? Ontdek onze tips & tricks Wie al eens verhuisde of er volop mee bezig is zal het volmondig beamen: bij een verhuis komt heel wat kijken.

Nadere informatie

Huren. Als je een eigen woning of appartement gaat huren

Huren. Als je een eigen woning of appartement gaat huren Huren Als je een eigen woning of appartement gaat huren Alles over huren en een huurcontract Huurdersbond www.huurdersbond.be Wetswinkels tel. 070 22 58 88 www.dewetswinkel.be Samenhuizen vzw tel. 0489

Nadere informatie

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? U huurt een woning* bij Woonpalet en wil deze opzeggen. In deze brochure leest u wat daar bij komt kijken. Wij vertellen

Nadere informatie

Mijn woning verbeteren? Dat kan altijd!

Mijn woning verbeteren? Dat kan altijd! Mijn woning verbeteren? Dat kan altijd! U wilt graag uw woning aanpassen aan uw eigen wensen. Prima, dat is zeker mogelijk. Iedereen wil immers graag wonen in een huis dat naar zijn zin is. Wij helpen

Nadere informatie

U gaat verhuizen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u uw woning gaat verlaten.

U gaat verhuizen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u uw woning gaat verlaten. U gaat verhuizen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u uw woning gaat verlaten. Inhoud Verhuizen? We maken het u graag gemakkelijk pagina 3 De huur opzeggen pagina 4 De vooropname pagina 5 De

Nadere informatie

Het opzeggen van uw huur

Het opzeggen van uw huur Het opzeggen van uw huur Heeft u besloten te verhuizen? Heeft u eraan gedacht om de huur op te zeggen? Het is belangrijk dit tijdig te doen en uw zaken goed te regelen. In deze folder kunt u lezen welke

Nadere informatie

Mijn woning verbeteren? buitengewoon. Dat kan altijd!

Mijn woning verbeteren? buitengewoon. Dat kan altijd! Mijn woning verbeteren? buitengewoon Dat kan altijd! Inhoudsopgave Mijn woning verbeteren? Dat kan altijd! 3 Niet noodzakelijke aanpassingen 1. U brengt zelf verbeteringen aan 5...een vergoeding achteraf

Nadere informatie

WANNEER U GAAT VERHUIZEN

WANNEER U GAAT VERHUIZEN WANNEER U GAAT VERHUIZEN Woon zoals u wilt WANNEER U GAAT VERHUIZEN DE HUUR OPZEGGEN Bent u van plan te verhuizen, vergeet dan niet de huur van uw woning op te zeggen. Hoe eerder u opzegt, hoe beter. Zo

Nadere informatie

Wat u moet regelen voordat u de sleutels inlevert

Wat u moet regelen voordat u de sleutels inlevert Opzeggen van de huur Wat u moet regelen voordat u de sleutels inlevert Wat u moet regelen voordat u d Huur opzeggen U kunt de huur van uw woning op elke dag van de maand opzeggen. Er geldt een opzegtermijn

Nadere informatie

Hoe zeg ik de huur van mijn woning op?

Hoe zeg ik de huur van mijn woning op? Hoe zeg ik de huur van mijn woning op? Hoe zeg ik de huur van mijn woning op? Opzeggen van uw huur 3 Zelf aangebrachte verandering (ZAV) 3 Afval 3 Eindafrekening 4 De nieuwe huurder 4 Overname 4 Vragen

Nadere informatie

Opleveren STC Loopplank Juni 2013

Opleveren STC Loopplank Juni 2013 Opleveren STC Loopplank Juni 2013 Beste bewoner, In deze folder vind je alle informatie ten aanzien van het opzeggen van je kamer bij STC-Loopplank. We hebben geprobeerd alles duidelijk en bondig op papier

Nadere informatie

als je de huur van je kamer wilt opzeggen

als je de huur van je kamer wilt opzeggen als je de huur van je kamer wilt opzeggen wonen met karakter Elke werkdag van de maand kun je de huur van je kamer opzeggen. Dit kan schriftelijk (per brief), via een bezoek aan onze woonwinkel aan het

Nadere informatie

Weet je niet wat voor jou geldt? Vraag het dan na, bijvoorbeeld bij je clustermanager.

Weet je niet wat voor jou geldt? Vraag het dan na, bijvoorbeeld bij je clustermanager. Krijg je van ons ondersteuning bij wonen? Wat betaalt Esdégé-Reigersdaal dan allemaal? En wat moet je zelf betalen? Daar zijn landelijke afspraken over. Die volgen wij zoveel mogelijk. We gaan uit van

Nadere informatie

Algemene gegevens Postbus 1502 3260 BA Oud-Beijerland Tel: (0186) 899 899 www.hwwonen.nl post@hwwonen.nl

Algemene gegevens Postbus 1502 3260 BA Oud-Beijerland Tel: (0186) 899 899 www.hwwonen.nl post@hwwonen.nl Formulier Huur opzeggen Algemene gegevens Postbus 1502 3260 BA Oud-Beijerland Tel: (0186) 899 899 www.hwwonen.nl post@hwwonen.nl Bezoekadres Lamborghinilaan 4 3261 ND Oud-Beijerland informatie Huur opzeggen

Nadere informatie

Beëindiging huurovereenkomst

Beëindiging huurovereenkomst Beëindiging huurovereenkomst Als u nog geld van ons tegoed heeft, wordt de overschrijving tegelijk met de eindafrekening verzonden. Dat betekent dat het geld binnen enkele dagen op uw bankrekening staat.

Nadere informatie

. Dit boekje wordt u aangeboden door Algemene begrafenis en Crematievereniging Samenwerking. Telefoon 045-563 9502

. Dit boekje wordt u aangeboden door Algemene begrafenis en Crematievereniging Samenwerking. Telefoon 045-563 9502 T. Dit boekje wordt u aangeboden door Algemene begrafenis en Crematievereniging Samenwerking 045-563 9502 www.begrafenisvereniging.nl/abcsamenwerking Woord vooraf Waarom u dit boekje wordt aangeboden.

Nadere informatie

Huuropzegging en oplevering. Ik wil de huur opzeggen. Wat komt daar allemaal bij kijken?

Huuropzegging en oplevering. Ik wil de huur opzeggen. Wat komt daar allemaal bij kijken? Huuropzegging en oplevering Ik wil de huur opzeggen. Wat komt daar allemaal bij kijken? Wie gaat verhuizen, heeft een drukke tijd voor de boeg. Er moet vaak van alles geregeld worden voor uw nieuwe woning.

Nadere informatie

Wereld Natuur Fonds Driebergseweg 10 Postbus 7 3700 AA Zeist. T 030-6937309 E kgerritsen@wwf.nl I www.wnf.nl

Wereld Natuur Fonds Driebergseweg 10 Postbus 7 3700 AA Zeist. T 030-6937309 E kgerritsen@wwf.nl I www.wnf.nl Werkdocument Wereld Natuur Fonds Driebergseweg 10 Postbus 7 3700 AA Zeist T 030-6937309 E kgerritsen@wwf.nl I www.wnf.nl Colofon Uitgave Wereld Natuur Fonds (2011) Fotografie Peter Zwitser (ijsbeer), Karina

Nadere informatie

Informatie voor huurders van Vidomes. Ik verhuis naar een andere woning. Wat moet ik allemaal regelen? Over huuropzegging en oplevering van uw woning

Informatie voor huurders van Vidomes. Ik verhuis naar een andere woning. Wat moet ik allemaal regelen? Over huuropzegging en oplevering van uw woning Informatie voor huurders van Vidomes Ik verhuis naar een andere woning. Wat moet ik allemaal regelen? Over huuropzegging en oplevering van uw woning Verhuizen? Zo laat u uw huidige woning achter Verhuist

Nadere informatie

Zeg tijdig de huur op. Alles over verhuizen

Zeg tijdig de huur op. Alles over verhuizen Zeg tijdig de huur op Alles over verhuizen Zeg tijdig de huur op Alles over verhuizen ALLES OVER verhuizen 4 U heeft de huur opgezegd van uw woning of u bent van plan binnenkort te verhuizen. Hier komt

Nadere informatie

Erkende Verhuizers, dat betekent voor u: een hele zorg minder!

Erkende Verhuizers, dat betekent voor u: een hele zorg minder! Verhuizen doet u niet iedere dag. Gelukkig maar, want er komt heel wat bij kijken. Dat ziet u in dit overzicht vol tips van uw Erkende Verhuizer, Mondial Zoer Verhuizingen uit Steenwijk. Die kan het weten.

Nadere informatie

Wonen bij Wilgaerden. Praktische zaken. info@wilgaerden.nl www.wilgaerden.nl

Wonen bij Wilgaerden. Praktische zaken. info@wilgaerden.nl www.wilgaerden.nl 092013 Wonen bij Wilgaerden Praktische zaken Specialisten in Ouderenzorg! info@wilgaerden.nl www.wilgaerden.nl Specialisten in Ouderenzorg! Welkom bij Wilgaerden We willen graag dat u zich zo snel mogelijk

Nadere informatie

GEFELICITEERD MET UW WONING

GEFELICITEERD MET UW WONING GEFELICITEERD MET UW WONING U heeft van UWOON een aanbieding gekregen voor een nieuwe woning. Lees deze folder met belangrijke informatie. Woon zoals u wilt GEFELICITEERD MET UW WONING DE WONING ACCEPTEREN

Nadere informatie

Vul energieovernamedocumenten in.

Vul energieovernamedocumenten in. U verhuist? Vul energieovernamedocumenten in. Waarop moet u letten en welke formulieren hebt u nodig als u verhuist? In deze folder ontdekt u alles wat u voor elektriciteit en/of aardgas moet regelen.

Nadere informatie

Questions and answers

Questions and answers jaren Questions and answers Vertrouwelijk 1 Alleen voor intern gebruik Samenvatting Het systeem van schadevrije jaren gebruiken autoverzekeraars om het risico in te schatten van iemand die een autoverzekering

Nadere informatie

Gaat u binnenkort verhuizen? Hoe gaat u te werk? Stap 1 Een maand voor u verhuist. Stap 2 Wanneer u verhuist naar uw nieuwe adres

Gaat u binnenkort verhuizen? Hoe gaat u te werk? Stap 1 Een maand voor u verhuist. Stap 2 Wanneer u verhuist naar uw nieuwe adres Gaat u binnenkort verhuizen? Denk er dan aan om uw elektriciteits- en aardgasleverancier hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Via de onderstaande werkwijze kunt u bij uw verhuizing de elektriciteits-

Nadere informatie

De Heer / Mevrouw. dit boekje is opgemaakt en vastgesteld te datum

De Heer / Mevrouw. dit boekje is opgemaakt en vastgesteld te datum Mijn Uitvaartwensen Postbus 2005, 6020 AA Budel Tel: 0495-493232 In dit boekje kunt u op uw gemak alle persoonlijke wensen en voorkeuren ten aanzien van uw eigen uitvaart vastleggen. Daarmee is het een

Nadere informatie