De bepaling van de waarde De vraagprijs De binnendienst De manier van presenteren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De bepaling van de waarde De vraagprijs De binnendienst De manier van presenteren"

Transcriptie

1 U wilt dus uw huis verkopen. Dat is een ingrijpende beslissing. Eentje met gevolgen ook. En dan is het inderdaad slim om mensen in te schakelen met verstand van zaken. Die weten maar al te vaak een hogere prijs uit het vuur te slepen dan u wellicht had verwacht. Het geeft daarnaast ook een prettig gevoel: u staat er immers niet alleen voor. Goed dat u aan Vrieling dacht. De bepaling van de waarde Uw huis heeft natuurlijk z n sterke punten. Maar misschien ook wel een paar zwakkere. Om te beginnen maken we daar samen met u een overzicht van. De bouwconstructie, de toegepaste materialen, de locatie, de ligging van de eventuele tuin, voorzieningen als verwarming en isolatie en dergelijke, het zijn allemaal zaken die van invloed kunnen zijn bij het bepalen van de waarde van uw woning. In dat gezamenlijke overleg ligt meteen ook de basis voor de uiteindelijke verkoop. Het is dus van groot belang om daar ruimschoots tijd en aandacht aan te besteden. De vraagprijs De hoogte van de vraagprijs hangt in de eerste plaats af van de waardebepaling. In dit stadium kunnen wij u wellicht nog een paar tips aan de hand doen met het oog op reparaties, die simpel en binnen afzienbare tijd uit te voeren zijn. Immers, hoe beter de woning eruit ziet, des te makkelijker is t om hem aan de man te brengen. Bovendien leiden zulke - niet al te grote - reparaties vaak naar een hogere vraagprijs. En niet te vergeten ook een hogere opbrengst... De binnendienst De makelaar bekijkt uw huis natuurlijk tot in de details. Maar ook iemand van de binnendienst komt een kijkje nemen. Hij of zij weet dan namelijk precies hoe de zaken ervoor staan, wanneer de presentatiebrochure (zie verder) gemaakt gaat worden. Die binnendienstmedewerker is in de loop van het verkoopproces vaak het eerste aanspreekpunt. En dan is het op z n minst handig, dat hij of zij weet om wat voor huis het gaat en hoe dat eruit ziet. De manier van presenteren Er zijn verschillende manieren om uw huis onder de aandacht te brengen. We gaan er in ieder geval mee adverteren en we doen dat natuurlijk in overleg met u. Verder krijgt uw huis niet alleen een plek op de algemene website van de NVM-makelaars ( maar tevens op die van ons ( We maken ook een fotopresentatie, die op onze presentatiewand en in onze etalage terechtkomt en die bovendien naar tal van collega NVM-makelaars gaat. Daarnaast nemen we persoonlijk contact op met geïnteresseerde klanten uit ons eigen zoekbestand. De dekking, zoals dat in vaktermen heet, is dus optimaal. Tenslotte kunnen we ook nog een bord plaatsen. Maar dat gebeurt alleen, als u daarvoor kiest.

2 De presentatiebrochure Natuurlijk gaan we van uw huis ook een presentatiebrochure maken. Hoe die eruit gaat zien, hangt helemaal af van wat ú wilt. Het kan vrij summier, met alleen de punten die de meeste aandacht verdienen. Maar het kan ook veel uitgebreider, met bijvoorbeeld meerdere sfeerfoto s, een gedetailleerde beschrijving, plattegronden, tot en met een kadastrale kaart. We geven de brochure aan mensen die belangstelling aan de dag leggen, na telefonisch contact of na een bezichtiging. Bovendien, en daar zijn we uniek mee in de regio, digitaliseren wij de complete brochure en zetten deze op onze internetsite, zodat belangstellenden deze op elk gewenst moment via hun computer kunnen downloaden en inzien. Natuurlijk ligt hij ook ter inzage op ons kantoor. De bezichtiging Het ligt voor de hand, dat we nooit plompverloren bij u op de stoep staan met een potentiële koper. Zodra iemand serieuze belangstelling toont en graag een kijkje wil nemen in uw huis, nemen we contact met u op om een geschikte tijd af te spreken. Zodat u rustig even de nodige voorbereidingen kunt treffen. Ook dán staat u er trouwens niet alleen voor: de belangstellende wordt altijd vergezeld door één van onze makelaars. De onderhandeling Ook als we eenmaal zijn beland in het stadium van biedingen en tegenbiedingen, houden we natuurlijk nauwgezet de vinger aan de pols. We overleggen regelmatig met u, zodat u op ieder moment op de hoogte bent van de gang van zaken. Want wij gooien dan wel onze onderhandelingstechnieken in de strijd, ú bent uiteindelijk degene, die bepaalt wat er gebeurt. En pas als alle partijen t over alles eens zijn, sluiten we de koop. Ons uitgangspunt is, dat alles interactief moet zijn. En vooral ook helder en duidelijk. Het koopcontract Zodra de partijen het eens zijn, is het tijd om het koopcontract - of de koopakte - op te maken. Daarin vindt u alle afspraken: van de verschillende financieringsclausules tot de notaris en van de ontbindende voorwaarden tot de aanvaardingsdatum. Ook eventuele andere of afwijkende voorwaarden en afspraken worden daarin verwerkt. Dat contract gaat naar u én de koper, met aangehecht de lijst van zaken (meer daarover in één van de volgende hoofdstukken van deze map). U neemt alles grondig door en wanneer u geen op- of aanmerkingen hebt, wordt het contract ondertekend. De notariële koopakte De notariële koopakte wordt getekend op de datum van overdracht. Op de dag dus, dat de koper de sleutel van z n nieuwe huis krijgt overhandigd. Voordat u met de koper naar de notaris gaat, maken we samen met hem nog even een wandeling door uw huis. Voor alle zekerheid. De woning moet immers opgeleverd worden, zoals daarover de afspraken gemaakt zijn. Wij maken trouwens van die gelegenheid gebruik om alle meterstanden met elkaar op te nemen.

3 Tot besluit Samen streven we ernaar om het beste uit de verkoop van uw woning te halen. En als beëdigde makelaars weten we precies wat er in dat verband allemaal mogelijk is. Wij hebben het onderlinge overleg hoog in het vaandel staan, omdat we uit ervaring weten, dat dat uiteindelijk de enige weg is, die naar volle tevredenheid leidt. Openheid van zaken zien wij eveneens als een voorwaarde. Iedere reactie - hoe onbelangrijk wellicht ook - die met de verkoop van uw huis te maken heeft, komt terecht in het logboek, dat u op ieder moment kunt inkijken. Wij vinden t belangrijk, dat u voortdurend zicht hebt op wat er gebeurt, ook als dingen onverhoopt niet zo soepel mochten lopen. Wij zorgen er hoe dan ook voor, dat u altijd weet wat er gaande is. Wij willen het altijd beter doen. Daarom krijgen u en de koper een enqueteformulier met alle ruimte voor allerlei op- of aanmerkingen. Wij staan open voor kritiek. En mochten we onverhoopt eens een foutje maken, dan willen we dat geen tweede keer laten gebeuren. Vrieling Makelaardij BV is ISO-gecertificeerd en aangesloten bij de NVM. Dat betekent, dat u kunt rekenen op grondige kennis van zaken, optimale betrouwbaarheid en verregaande dienstverlening. Kortom, uw huis is in goede handen.

4 Vragenlijst U wilt uw huis verkopen. Dan is de kans groot, dat u inmiddels uw oog al op een ander huis hebt laten vallen. Misschien hebt u zelfs al uw handtekening gezet onder een voorlopig koopcontract. En laten we wel zijn, u wilt liever niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Dat geldt natuurlijk net zo goed voor de toekomstige koper van uw huis. Alle partijen hebben recht op duidelijkheid. De overheid is in dit verband trouwens ondubbelzinnig: het is bepaald in het Burgerlijk Wetboek. Maar we streven vooral ook naar duidelijkheid, omdat we snel een passende oplossing kunnen zoeken, wanneer problemen om de hoek komen kijken. Daarom vragen we u de bijgaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen en vervolgens naar ons kantoor te sturen. Het origineel krijgt een plek in ons dossier van uw huis. Een kopie van de lijst ligt binnen een paar dagen bij u in de bus, waarna u die in deze map kunt stoppen.

5 Dienstverlening Op deze plek kunt u straks de Opdracht tot Dienstverlening invoegen. Daarin wordt duidelijk aangegeven, wat over en weer de rechten en plichten zijn bij de verkoop van uw huis. Zodra de opdracht officieel is, krijgt u het volledig ingevulde contract thuisgestuurd.

6 Lijst van zaken Het huis, dat u samen met ons gaat verkopen, herbergt vaak meer dan u denkt. En dan bedoelen we in de eerste plaats zaken, die wellicht van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke prijs. Zaken, die al dan niet overgenomen kunnen worden door de toekomstige bewoner. Het is voor de koper prettig om te weten of u - om maar eens een voorbeeld te noemen - de gordijnrails laat hangen. En wat u van plan bent met de zonwering te doen. En of hij of zij eventueel die mooie parketvloer in de woonkamer kan overnemen. Wij hebben een uitgebreide lijst van dergelijke zaken gemaakt. Daarop kunt u aangeven, wat u achterlaat, wat u meeneemt én wat u ter overname aanbiedt. De lijst, zoals u die straks hebt ingevuld, wordt aan de koper overhandigd, zodat hij of zij daar meteen duidelijkheid over heeft. Bovendien wordt diezelfde lijst in het laatste stadium van de procedure nog aan de koopakte gehecht.

7 NVM Het is een hele geruststelling te weten, dat Vrieling lid is van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM. Want dat betekent dat verkoper én koper te maken hebben met een makelaar, die erkend is door een landelijk opererende organisatie, die streng toeziet op de gang van zaken bij haar leden. De NVM hanteert een aantal voorwaarden, die vastgesteld zijn met het oog op een soepele afhandeling bij de verkoop van een huis. We raden u aan om die voorwaarden op uw gemak door te nemen. U treft ze aan in dit hoofdstuk.

8 Verhuiswijzer Nog even en het is zover: uw huis is verkocht en u kunt beginnen met de voorbereidingen voor de verhuizing naar uw nieuwe stek. Misschien bent u er zelfs al mee begonnen. Hoe dan ook, het is een klus, waar nogal wat bij komt kijken. Vaak zelfs zo enorm veel, dat u gemakkelijk iets over het hoofd ziet. Daarom hebben wij een lijst gemaakt van zaken, waarmee u vóór, tijdens en na de verhuizing wellicht te maken krijgt. Hebt u er bijvoorbeeld aan gedacht om tijdig de hulp van een vakman in te roepen voor een verbouwing, die u zelf niet gaat uitvoeren? En hebt u al een verkenningstochtje gemaakt door het winkelcentrum in uw nieuwe omgeving? Het is immers handig om te weten, waar u straks de spullen kunt halen die u nodig hebt. We hebben er een checklist van gemaakt, zodat u gemakkelijk kunt wegkruisen, wat inmiddels achter de rug is. De lijst werkt vaak geruststellend: u hoeft het niet meer zelf allemaal te bedenken. Bovendien is één blik voldoende om te weten hoe de zaken ervoor staan. En wat u nog moet doen.

9 Verhuisservice Er komt een heleboel op u af als u eenmaal heeft besloten uw huis te verkopen. Vrieling staat u graag met raad en daad bij als het gaat om de dingen, die leiden naar de uiteindelijke transactie. Andere bedrijven doen dat nét zo graag op hun eigen terrein. PTT Post bijvoorbeeld, die u nogal wat sores uit handen kan nemen met het oog op verhuisberichten en dergelijke. Normaal gesproken kunt u het bijgevoegde setje bij het postkantoor halen. Wij zijn zo vrij geweest om dat alvast voor u te doen...

10 De beslissing is genomen Neem een paar vrije dagen op rond de dag van de verhuizing U gaat weg uit een huurhuis? Dan moet u schriftelijk de huur opzeggen Vraag offertes aan bij - erkende - verhuizers en vergelijk hun prijzen, service en garantie Bestel een aanhanger of een vrachtauto en verhuismaterialen als u zelf gaat verhuizen. Het kan ook geen kwaad om te beginnen met het verzamelen van oude dozen en kratten Regel zo snel mogelijk de nieuwe telefoonaansluiting, die immers klaar moet zijn op de dag van de verhuizing Neem de bijgevoegde verhuisset van het postkantoor door en begin alvast met het invullen van verhuisberichten* U verhuist naar een andere gemeente Vraag een gids aan bij de gemeente, waar uw nieuwe woonplaats onder valt Probeer zoveel mogelijk informatie te krijgen over scholen en kinderopvang. Laat uw naam meteen op een wachtlijst zetten, als men die hanteert Probeer een afspraak te maken voor het bekijken van de nieuwe school Ga op zoek naar een nieuwe huisarts, tandarts en - eventueel - dierenarts Nog twee maanden Vraag naar verhuisvergoedingen of subsidies bij uw werkgever en mogelijke belastingaftrek van de verhuiskosten Begin met het bestellen van nieuwe vloerbedekking, gordijnen, keuken en sanitair. Hou daarbij rekening met eventuele levertijden Maak alvast afspraken met bedrijven, die u wilt inschakelen voor eventuele verbouwingen. Probeer ook meteen een goede planning te maken, zodat de verschillende vaklui elkaar niet voor de voeten lopen verhuiswijzer Nog één maand Heeft u alle adreswijzigingen* al verstuurd? Denk daarbij niet alleen aan familie en vrienden, maar ook aan diverse leveranciers en instanties, zoals bijvoorbeeld uw verzekeringsmaatschappij voor het aanpassen van de polissen. Maak ook een afspraak met uw tussenpersoon om het verzekeringspakket nog eens goed door te nemen Meld uw kinderen definitief aan bij de school of scholen, die u hebt uitgezocht Licht uw bank, gemeente, sportclubs en verenigingen in over de verhuizing en zeg eventueel lidmaatschappen op Maak een afspraak met een installateur om de verwarming te controleren. En met een schoorsteenveger als uw nieuwe huis een open haard heeft Laat een nieuw naambordje maken voor de voordeur Begin alvast met het uitzoeken en inpakken van spullen, die u in het nieuwe huis direct nodig heeft. Zet alles op een paklijst en geef de verschillende dozen een nummer, zodat u precies weet, wat erin zit. Schrijf bovendien de naam van de betreffende ruimte in uw nieuwe huis op de dozen: dan kunnen ze straks meteen op de juiste plek worden neergezet Verkoop alles, wat u niet mee wilt nemen. Plaats eventueel een advertentie. Maar u kunt dergelijke spullen natuurlijk ook aan een goed doel schenken Nog drie weken Zorg dat er kinderopvang is op de verhuisdag. Ook uw eventuele huisdieren moeten natuurlijk een dagje elders onderdak krijgen Controleer of uw grote spullen daadwerkelijk door de ingang van uw nieuwe huis passen Begin met het inpakken van de zaken, die u de komende drie weken niet nodig hebt Leg het gereedschap, dat u bij de verhuizing moet gebruiken, even apart Sla een paar extra rollen vuilniszakken in. Ze komen altijd van pas Maak een afspraak voor het ophalen van grof vuil Maak ook een afspraak voor het schoonmaken van uw nieuwe huis Zijn al uw verhuisberichten* al verstuurd? Maak een afspraak voor de sleuteloverdracht van uw oude en nieuwe woning

11 Nog één week Laat een paar extra sleutels bijmaken van uw nieuwe huis Stop belangrijke papieren en sieraden in een kluis of geef ze bij familie of vrienden in bewaring Regel de terugbetaling van de - eventuele - borgsom van uw oude woning Probeer een parkeerplaats te regelen voor de verhuiswagen Breng bibliotheekboeken en geleende spulletjes terug Ga gewoon door met inpakken van de spullen, die u de komende dagen niet nodig hebt Haal niet teveel eten meer in huis. De koelkast en de vriezer moeten immers leeg zijn als ze vervoerd worden Nog één dag Breng kinderen en eventuele huisdieren naar hun opvangadres Check de verhuishelpers en vraag of ze daadwerkelijk komen Laat de koelkast en de vriezer ontdooien en maak ze schoon Demonteer zo nodig meubels en kasten Zet de trommelbeveiliging van de wasmachine en de droger vast. Doe dat trouwens ook met de harde schijf van de PC Pak de laatste spulletjes in Zorg dat er morgen voldoende te eten en te drinken is voor uw vrijwilligerstroepen Neem alvast afscheid van de buren. Daar is morgen nauwelijks tijd voor Haal het naamplaatje bij de voordeur weg Verpak de planten in emmers of in plastic zakken verhuiswijzer Het is zover... Stop sleutels, geld en dergelijke in uw handbagage Check nog één keer alle kamers, kasten en andere ruimtes van uw oude huis, voordat u de deur definitief achter u dichttrekt. Sluit in één moeite door alle ramen en deuren Neem zekeringen mee Geef de sleutels van het oude huis aan de nieuwe bewoners Pink even een traantje weg. En kijk vervolgens niet meer om Controleer de uitgepakte spullen en het meubilair en richt uw nieuwe woning globaal in Mocht er schade zijn ontstaan, meld dat dan direct bij de verhuizer of de verzekeringsmaatschappij Zorg er vooral voor, dat de slaapkamer gebruikt kan worden. Een goede nachtrust is belangrijk na zo n drukke dag Installeer zaken als fornuis, boiler, geiser en wasmachine Koelkast en vriezer mogen pas na 24 uur aangesloten worden Breng de verhuisauto terug Haal kinderen en huisdieren op Later Maak het nieuwe huis zoveel mogelijk bewoonbaar en zorg dat er in elk geval één kamer gezellig is ingericht Laat uw adres in paspoort en rijbewijs veranderen Vervang de sloten. Hoeft natuurlijk niet als u de vorige bewoners goed kent Breng de verhuisdozen terug of laat ze ophalen Neem contact op met uw nieuwe bank Maak kennis met de nieuwe buren Een open huis voor buren, vrienden en familie is beslist geen gek idee * Verhuisberichten Stuur uw verhuisberichten naar familie, vrienden, buren, kennissen, collega s, relaties, huisarts, tandarts, dierenarts, apotheker, kruisvereniging, ziekenfonds, ziektekostenverzekeraar, kerk, bank, notaris, verzekeringsmaatschappijen, leveranciers, clubs, verenigingen, vakbond, garage, dagbladen, tijdschriften, omroepbladen, boeken- en platenclub, schriftelijke cursussen, postorderbedrijven, werkgever, personeelsvereniging, belastingdienst, centraal bureau motorrijtuigenbelasting. Let vooral ook op het speciale VERHUISBERICHT van PTT Post, dat u in deze map onder hoofdstuk 6a aantreft. Het is belangrijk, dat u dat bericht ruim een maand voor de verhuizing hebt ingevuld en opgestuurd in de bijgevoegde - portvrije - envelop, of dat u t hebt afgegeven op het postkantoor. Een groot aantal van de bovenvermelde instanties wordt dan automatisch op de hoogte gesteld van uw nieuwe adres.

12 Logboek U weet van dag tot dag precies wat er gaande is. Tijdens de hele verkoopprocedure houden wij nauwkeurig uw persoonlijke logboek bij. Daarin staat wie er naar uw huis heeft geïnformeerd. En wanneer. Wie een bezichtiging heeft aangevraagd. Wie een bod gedaan heeft. En ga zo maar door. Steeds als er iets gebeurt, dat met de verkoop van uw huis te maken heeft, noteren we dat in het logboek, waarvan u in dit hoofdstuk een voorbeeldexemplaar aantreft. Dat logboek bevat ook een lijstje met kosten*, die tot op dat moment gemaakt zijn: voor het plaatsen van advertenties in verschillende kranten, voor het maken van foto s, voor het creëren van een plekje op internet, etc. Vanzelfsprekend hebt u ieder moment inzage in dat logboek. Wanneer u daar prijs op stelt, sturen we u van tijd tot tijd ook graag een kopie. De kans is trouwens groot, dat uw logboek niet echt omvangrijk wordt, omdat uw huis vrij snel in andere handen overgaat. Maar soms gebeurt het, dat het uitgroeit naar zes pagina s of meer. Dan neemt de verkoop blijkbaar wat meer tijd in beslag. Hoe dan ook, u weet in beide gevallen exact hoe de zaken ervoor staan. Van dag tot dag. En van week tot week. * De in het logboek vermelde kosten zijn exclusief BTW

13 Opnameformulier Hierachter vindt u het Opnameformulier Woonhuis. In het eerste stadium van de verkoopprocedure neemt uw makelaar uw huis van onder tot boven in ogenschouw, terwijl hij volop aantekeningen maakt. Die uitgebreide aantekeningen vormen de basis voor het formulier, dat later op kantoor nauwkeurig wordt ingevuld. Dat formulier wordt onder meer gebruikt om uw woning in te voeren in het woningenbestand van de NVM. Het volledig ingevulde formulier is bedoeld voor intern gebruik, maar u krijgt vanzelfsprekend een kopie thuisgestuurd.

14 Bouwtechnisch rapport Helderheid is alles. Daar hebben alle partijen recht op. Zowel u als de toekomstige koper. De makelaars van Vrieling schakelen daarom graag de vakmensen van EMS Holland in voor het maken van een bouwtechnisch rapport van uw huis. Dat rapport wordt gemaakt aan de hand van een bouwtechnische keuring, waarbij niet alleen de onderhoudstoestand onder de loep wordt genomen, maar ook eventuele gebreken of tekortkomingen. Het is een grondige keuring op basis van de zaken, die men met het blote oog kan zien. Er is weliswaar geen sprake van specialistische onderzoeken, waarbij de onderste steen boven moet komen, maar het levert wel degelijk een goed oordeel op over het huis. Het rapport bevat bovendien een schatting van de kosten voor de mogelijke herstel- of vervangingswerkzaamheden, die op korte termijn nodig zijn om uw huis in goede staat te houden. Daarnaast krijgt u eventueel adviezen met het oog op verder onderzoek. Om u iets meer inzicht te geven in de materie treft u hierachter een voorbeeldexemplaar aan van zo n bouwtechnisch rapport. Zodra het bouwtechnisch rapport van uw huis binnen is, krijgt u natuurlijk een exemplaar toegestuurd.

15 NVM Huisgarantie U wilt graag zekerheid. Dat kan. Als u straks een ander huis koopt, is het een prettig gevoel om te weten, dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Voor een koper is het op z n minst vervelend om te merken, dat de eerste de beste fikse hagelbui een enorme lekkage veroorzaakt. Of dat er in de fundering een paar scheuren zitten. Of dat de dragende binnenwanden bij nader inzien veel van hun dragende vermogen zijn kwijtgeraakt... Kortom, een koper zoekt zekerheid. En daar zijn wij, de makelaars van Vrieling, erg goed in. Wij hanteren namelijk de NVM Huisgarantie, die over een periode van maximaal 3 jaar een uitgebreide dekking biedt tegen de meest uiteenlopende schade aan de woning. Het financiële risico wordt aanzienlijk verkleind. En niemand hoeft zich zorgen te maken. De bijgevoegde brochure doet alles duidelijk uit de doeken. De woning, die u gaat verkopen, wordt óók uitgebreid gekeurd met het oog op diezelfde NVM Huisgarantie. De kosten daarvan zijn voor de verkopende partij: het is voor de koper immers een geruststellende gedachte, dat hij in een huis terechtkomt, waar ook op dát terrein aandacht aan is besteed. Als makelaar staan we naast u en doen we daar nog een extra zekerheid bovenop: het huis, dat u verkoopt, verzekeren we beperkt tegen onvoorziene kosten. Helemaal gratis. Het is een constructie, die voor beide partijen voordelig uitpakt. U sluit de mogelijkheid uit, dat de koper achteraf bij u op de stoep staat met z n klachten. En de koper op zijn beurt weet, waar hij wél naartoe moet, zodra er een onvolkomenheid aan het licht komt. Het is niet meer dan logisch, dat de kosten die hiermee samenhangen - evenals trouwens alle andere kosten - pas worden verrekend nadat uw woning definitief in andere handen is overgegaan.

16 Diversen We houden zaken graag overzichtelijk. En hebben op deze plek ruimte gecreëerd voor allerhande papierwerk, dat met de verkoop van uw woning te maken heeft. Wilt u bijvoorbeeld de advertentie bewaren, die in de verschillende kranten staat? Knip m uit en stop m in deze map. Wilt u de fotopresentatie blindelings tevoorschijn kunnen halen? Hier is de plek! De uitdraai van de internetpagina? Zelfde verhaal. Zelfs het complete huizenmagazine, waarin uw woning wordt aangeboden, past er nog makkelijk bij...

17 VRIELING d.d. : Blad: 1 Woning, de heer A.J. Hoofdstraat JC Dedemsvaart s ,00 k.k Internet s 75, Kadasterkosten s 15, Dubbele kaart + foto s 125, Dedemsvaartse cour. s 59, NVW-woninggids Vechtdal s 20, De Toren s 45, Zwolse Courant s 115, Telegraaf s 91,05 Totaal kosten s 546, Mw. Gerda ter Maat vraagt prijs. Tel Weet zo voldoende Fam. A. van de Belt, Parkhuisweg 7, 8334 CJ Biddinghuizen brochure toegezonden Mevrouw Terlaan is op het kantoor geweest en toonde interesse. Heeft een plattegrond meegenomen, ze wil er eerst eens langsrijden Fam. Terlaan uit Hardenberg (tel ) gaat bezichtigen. Reactie: is toch niet wat ze zoeken Brochure terugontvangen v/d/ fam. v/d Belt uit Biddinghuizen. Ze vinden de woning te klein Info toegezonden: Mw. H.R. Winkel, Schoolstraat 5, 6767 AL Dalfsen. (ze komt in Dedemsvaart te werken) Info meegegeven aan ene meneer Van Wijns. Hij zal er eerst even langsrijden om een indruk van de omgeving te krijgen Mw. H.R. Winkel gaat bezichtigen. Tel Ze heeft al een brochure van ons gehad op e Bezichtiging met mevr. Winkel en een timmerman (ze wil de mogelijkheid v.e. serre laten bekijken) Mevr. Winkel biedt s k.k. zonder ontbindende voorwaarden. Ze wil graag 15/07 aanvaarden Bod besproken met fam. Woning. Tegenvoorstel s k.k. Datum 15/07 is geen probleem. Doorgegeven aan mw. Winkel, ze komt er op terug Mw. Winkel komt met een eindbod van s k.k. Fam. Woning gaat hiermee akkoord. Verkocht.

n Huis kopen? We doen het graag samen

n Huis kopen? We doen het graag samen n Huis kopen? We doen het graag samen U gaat dus een huis kopen. Dat is een ingrijpende beslissing. Eentje met gevolgen ook. En dan is het inderdaad slim om mensen in te schakelen met verstand van zaken.

Nadere informatie

- Indien u voor een verhuisbedrijf kiest, kunt u het beste meerdere offertes aanvragen

- Indien u voor een verhuisbedrijf kiest, kunt u het beste meerdere offertes aanvragen Verhuistips! Verhuis Checklist Stap 1 Kort na de beslissing om te verhuizen» - Plan de verhuisdatum - Zeg de huur van uw woning (schriftelijk) op - Bied uw koopwoning bij uw makelaar aan - Bij een koopwoning

Nadere informatie

Verhuis Checklist Space Winner

Verhuis Checklist Space Winner Verhuis Checklist Space Winner Een verhuizing vindt altijd in verschillende etappes plaats. Space Winner Self Storage heeft de verhuischecklist uitgewerkt in 9 periodes. Hiermee kunt u de verhuizing goed

Nadere informatie

Wat komt er kijken bij een verhuizing?

Wat komt er kijken bij een verhuizing? Wat komt er kijken bij een verhuizing? Gaat u verhuizen? Dan heeft u een drukke tijd voor de boeg. Deze brochure helpt u om de huurwoning op een correcte manier achter te laten. Wat komt er kijken bij

Nadere informatie

Verkoophandboek Verkoop

Verkoophandboek Verkoop Verkoophandboek Verkoop Uw huis verkopen U wilt uw huis verkopen. Dat is een ingrijpende beslissing. Eentje met gevolgen. En dan is het inderdaad slim om mensen in te schakelen met verstand van zaken.

Nadere informatie

Checklist Verhuizen TOP. MuurTotaal. 47 stappen om je verhuizing soepel te laten verlopen. gladde wanden zonder stukadoren

Checklist Verhuizen TOP. MuurTotaal. 47 stappen om je verhuizing soepel te laten verlopen. gladde wanden zonder stukadoren Checklist Verhuizen 47 stappen om je verhuizing soepel te laten verlopen Verhuizen doe je niet vaak, dus wat overzicht kan je misschien wel verhuizen. Deze lijst helpt je de klus te klaren! Wellicht heb

Nadere informatie

1 week voor de verhuizing: Op de verhuisdag: Stuur een verhuisbericht naar:

1 week voor de verhuizing: Op de verhuisdag: Stuur een verhuisbericht naar: Verhuisplanner Een goede voorbereiding is het halve werk. Helemaal als het om verhuizen gaat. Deze planner helpt u een handje om uw verhuizing in goede banen te leiden. Hang of leg hem dus op een centrale

Nadere informatie

Waar moet je allemaal aan denken?

Waar moet je allemaal aan denken? Waar moet je allemaal aan denken? Bekijk hier de complete lijst met onder andere huur opzeggen, de nieuwe woning opmeten, het regelen van de verzekeringen en nog veel meer. Print de lijst uit en loop deze

Nadere informatie

Voorbereiding op de verhuizing - checklist

Voorbereiding op de verhuizing - checklist Voorbereiding op de verhuizing - checklist Uw verhuizing is een intensieve gebeurtenis waarbij in korte tijd veel moet worden geregeld. Deze checklist helpt u bij het plannen van uw verhuizing. Daardoor

Nadere informatie

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Om te voorkomen dat u iets gaat vergeten, kunt u gebruik maken van onderstaande checklist.

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Om te voorkomen dat u iets gaat vergeten, kunt u gebruik maken van onderstaande checklist. Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Om te voorkomen dat u iets gaat vergeten, kunt u gebruik maken van onderstaande checklist. Wat te doen: Afspraak maken met de Verhuizer Huur oude woning opzeggen

Nadere informatie

BETER WONEN IN Hét overzicht van nieuwbouwwoningen in jouw buurt

BETER WONEN IN Hét overzicht van nieuwbouwwoningen in jouw buurt 1 2 3 4 5 6 STAP 1 Je gaat verhuizen! Wat is belangrijk om te weten van je nieuwe huis? Wat zijn de afmetingen van alle kamers en andere ruimten Wat is de hoogte en de breedte van de ramen en deuren Is

Nadere informatie

HighImmo.com HIGH SERVICE - LOW PRICE - HIGH IMMO. Checklist verhuizing NL VERSIE 1.0

HighImmo.com HIGH SERVICE - LOW PRICE - HIGH IMMO. Checklist verhuizing NL VERSIE 1.0 HighImmo.com Checklist verhuizing NL VERSIE 1.0 Een complecte checklist voor U gaat verhuizen 1. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen A. Bij de Gemeente waar u gaat wonen informeren naar: 2. Vier tot

Nadere informatie

Checklist verhuizing. Legenda: x = te doen V = gedaan. Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Verhuiscoach. Maand Week

Checklist verhuizing. Legenda: x = te doen V = gedaan. Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Verhuiscoach. Maand Week Checklist verhuizing Van: Legenda: x = te doen V = gedaan Naar: Je gaat verhuizen en nu? * Verhuisdatums prikken: Opleverdag nieuwe huis Verhuisdag zelf Opleverdag oude huis Papierwerk: * Heb te allen

Nadere informatie

Draaiboek verhuizing. Legenda: x = te doen V = gedaan. Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Verhuiscoach. Maand Week

Draaiboek verhuizing. Legenda: x = te doen V = gedaan. Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Verhuiscoach. Maand Week Checklist Verhuizen - Den Bosch Draaiboek verhuizing Van: Legenda: x = te doen V = gedaan Naar: Je gaat verhuizen en nu? * Verhuisdatums prikken: Opleverdag nieuwe huis Verhuisdag zelf Opleverdag oude

Nadere informatie

Overleg het inpakken in ieder geval met uw verhuizer Begin met inpakken, zodra u de verhuisdozen in huis hebt. Er gaat meer tijd in zitten dan u

Overleg het inpakken in ieder geval met uw verhuizer Begin met inpakken, zodra u de verhuisdozen in huis hebt. Er gaat meer tijd in zitten dan u In de hectiek van verhuizen is het altijd handig om puntsgewijs de regelzaken inzichtelijk te hebben en stuk voor stuk te kunnen afvinken. Dit geeft de zekerheid dat alles gedaan is. HUURCHECK heeft een

Nadere informatie

Verhuis Checklist. Tel: of cargo-care.nl

Verhuis Checklist. Tel: of cargo-care.nl Verhuis Checklist info@cargo-care.nl Tel: 046-2340001 of 06-30411610 cargo-care.nl Omdat Cargo Care u graag begeleidt van het begin tot eind van uw verhuizing, geven wij u op deze pagina alvast een aantal

Nadere informatie

Verhuischecklist. De verhuischecklist. Een goede voorbereiding is het halve werk

Verhuischecklist. De verhuischecklist. Een goede voorbereiding is het halve werk Verhuischecklist De verhuischecklist Een goede voorbereiding is het halve werk Inleiding De verhuischecklist Zodra u weet dat u gaat verhuizen 2 Bovendien als u in een andere plaats gaat wonen 3 Bij de

Nadere informatie

De verhuisplanning voor een zorgeloos verhuis

De verhuisplanning voor een zorgeloos verhuis De verhuisplanning voor een zorgeloos verhuis Iedere verhuizing is een project op zich. En om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen is het aan te raden om een goede planning te maken. Geen idee waar

Nadere informatie

Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Opruimgoeroe. Opruimgoeroe Verhuisplanner. Legenda: x = te doen v = gedaan. Maand Week

Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Opruimgoeroe. Opruimgoeroe Verhuisplanner. Legenda: x = te doen v = gedaan. Maand Week Verhuisplanner Van: Legenda: x = te doen v = gedaan Naar: Je gaat verhuizen en nu? * Verhuisdatums prikken: Opleverdag nieuwe huis Verhuisdag zelf Opleverdag oude huis Papierwerk: * Heb te allen tijde

Nadere informatie

Wij kijken met plezier uit naar een fijne en goede samenwerking! Praktische verhuistips bij uw verhuizing

Wij kijken met plezier uit naar een fijne en goede samenwerking! Praktische verhuistips bij uw verhuizing Penninck verhuizingen streeft ernaar om overal het maximale uit te halen. Niet alleen uit onze dienstverlening, maar ook uit onze mensen en ideeën. We plaatsen elk vraagstuk in de meest brede context om

Nadere informatie

Na de aankoop/huur van uw nieuwe huis

Na de aankoop/huur van uw nieuwe huis Na de aankoop/huur van uw nieuwe huis Zijn er bouwtekeningen en plattegronden (incl. hoogte, lengte en breedtematen)? Neem de maten van ramen en deuren op. Controleer de plek en werking van de meterkast.

Nadere informatie

Checklist verhuizing Wat u voor de verhuizing alvast van uw nieuwe huis zou moeten weten: Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.

Checklist verhuizing Wat u voor de verhuizing alvast van uw nieuwe huis zou moeten weten: Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V. Checklist verhuizing Wat u voor de verhuizing alvast van uw nieuwe huis zou moeten weten: De exacte locatie, adres en postcode Zijn er bouwtekeningen en een plattegrond? Alle maten en afmetingen van het

Nadere informatie

Gratis checklist voor een vlekkeloze verhuizing

Gratis checklist voor een vlekkeloze verhuizing Gratis checklist voor een vlekkeloze verhuizing * Vraag een gratis verhuisofferte aan bij Verhuisbedrijf Den Haag * Breng in kaart wat je wilt verhuizen. * Verhuis je op kosten van je werkgever? Achterhaal

Nadere informatie

ZODRA U WEET DAT U GAAT VERHUIZEN BIJ DE GEMEENTE WAAR U GAAT WONEN

ZODRA U WEET DAT U GAAT VERHUIZEN BIJ DE GEMEENTE WAAR U GAAT WONEN Verhuische ckli st AIRR Verhuischecklist In de hectiek van verhuizen is het altijd handig om puntsgewijs de regelzaken inzichtelijk te hebben en stuk voor stuk te kunnen afvinken. Dit geeft de zekerheid

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Plannen... 4 Hoofdstuk 2 Meubels enzo... 6 Hoofdstuk 3 Geld... 8 Hoofdstuk 4 Winkelen... 10 Hoofdstuk 5 Adreswijziging... 12 Hoofdstuk 6 De sleutel!... 14 Hoofdstuk 7 Voorbereiden...

Nadere informatie

Woning verkopen? In 7 stappen naar de verkoop van uw woning. Wij zien meer dan verkoopkansen

Woning verkopen? In 7 stappen naar de verkoop van uw woning. Wij zien meer dan verkoopkansen Woning verkopen? In 7 stappen naar de verkoop van uw woning Wij zien meer dan verkoopkansen + deskundige makelaars + kennis van de regionale markt + oog voor úw situatie MAKELAARDIJ Verzekerd van het beste.

Nadere informatie

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist?

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Stapels lege dozen staan in de gang, klaar om in te pakken. De verhuizer is gebeld en de adreswijzigingen liggen klaar. U gaat nog één keer

Nadere informatie

Huur opzeggen. Wat komt er allemaal bij kijken?

Huur opzeggen. Wat komt er allemaal bij kijken? Huur opzeggen Wat komt er allemaal bij kijken? Huur opzeggen Inleiding U heeft aangegeven de huur op te gaan zeggen. Als u gaat verhuizen heeft u een drukke tijd voor de boeg. Er is van alles te regelen

Nadere informatie

Huuropzegging. gewoon goed wonen

Huuropzegging. gewoon goed wonen Huuropzegging gewoon goed wonen Als u de huur opzegt U hebt uw huurwoning opgezegd of gaat dat binnenkort doen. Wij hopen dat u met plezier bij ons heeft gewoond. Om ook uw vertrek zo goed mogelijk te

Nadere informatie

VERHUIS CHECKLIST. Datum verhuis: Beslis wanneer je verhuist en vraag verlof aan op je werk.

VERHUIS CHECKLIST. Datum verhuis: Beslis wanneer je verhuist en vraag verlof aan op je werk. Verhuizen doe je (al een geluk) niet iedere dag. Er komt namelijk best wel wat bij kijken, maar dat had je waarschijnlijk al door. Aangezien we hier bij Verzeker Je toch al wat ervaring mee hebben, hebben

Nadere informatie

Nieuwe Krim 38 - Coevorden

Nieuwe Krim 38 - Coevorden Vraagprijs 265.000,-- k.k. Lamberink Garantiemakelaars Lage Doelen 10 7772 BL Hardenberg Tel: 0523-270174 Fax: 0523-270175 Omschrijving Nieuwe Krim 38 - Coevorden In landelijke omgeving gelegen vrijstaande

Nadere informatie

Wat u moet weten over verhuizen

Wat u moet weten over verhuizen U gaat verhuizen U gaat binnenkort verhuizen. Een tijd waarin u de nodige zaken moet regelen. Zo kunt u bezig zijn met klussen in uw nieuwe woning, verhuisberichten sturen en verhuizen. Dat allemaal voordat

Nadere informatie

Verhuischecklist 1 Verhuischecklist

Verhuischecklist 1 Verhuischecklist 1 Na besluit tot verhuizing Huur opzeggen / woning verkopen Verhuizing plannen Offerte verhuisbedrijf aanvragen Besluit nemen of opslag u kan helpen en vervolgens ruimte regelen. Tip: vergelijk Selfstorage

Nadere informatie

info@verhuisdozenstore.nl 078-7502862 www.verhuisdozenstore.nl

info@verhuisdozenstore.nl 078-7502862 www.verhuisdozenstore.nl Oriëntatie op je nieuwe woning en verhuizing: Wil je gaan huren of wil je gaan kopen. Wil je huren, kijk naar de mogelijkheden van huursubsidie. Bekijk of je wellicht in aanmerking komt voor een tegemoetkoming.

Nadere informatie

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela - Vraagprijs 257.500,= k.k. Vraagprijs 257.500,= k.k. Omschrijving -, 9663 AJ te. Onder architectuur gebouwd woonhuis met grote vrijstaande garage en ruime tuin. Deze zeer nette woning is gebouwd volgens

Nadere informatie

WANNEER U GAAT VERHUIZEN

WANNEER U GAAT VERHUIZEN WANNEER U GAAT VERHUIZEN Het opzeggen van de huurovereenkomst Woon zoals u wilt WANNEER U GAAT VERHUIZEN DE HUUR OPZEGGEN Bent u van plan te verhuizen, vergeet dan niet de huur van uw woning op te zeggen.

Nadere informatie

Checklist verhuizen - een handige verhuis checklist!

Checklist verhuizen - een handige verhuis checklist! Checklist verhuizen - een handige verhuis checklist! Verhuizen is altijd hectisch! Daarom hebben wij een handige verhuischecklist voor je opgesteld. Met onze verhuistips weet je zeker dat je geen belangrijke

Nadere informatie

Grote Appelstraat 1 - Groningen

Grote Appelstraat 1 - Groningen - Vraagprijs 149.500,= k.k. Vraagprijs 149.500,= k.k. Omschrijving - /Nieuwe Kijk in t Jatstraat 94 te Markant op hoek van de Grote Appelstraat en de Nieuwe Kijk in t Jatstraat gelegen woonhuis uit het

Nadere informatie

Wibrandstraat RC GERKESKLOOSTER. VRAAGPRIJS ,- kosten koper

Wibrandstraat RC GERKESKLOOSTER. VRAAGPRIJS ,- kosten koper Wibrandstraat 5 9873 RC GERKESKLOOSTER VRAAGPRIJS 123.000,- kosten koper WONEN IN ONS HUIS Postbus 121 8440 AC HEERENVEEN Tel: 088-3101010 E-mail: info@woneninonshuis.nl Wibrandstraat 5 9873 RC Gerkesklooster

Nadere informatie

Het beëindigen van de huurovereenkomst Samen werken aan een snelle en soepele oplevering. Samenwerken, dat levert (met) gemak op!

Het beëindigen van de huurovereenkomst Samen werken aan een snelle en soepele oplevering. Samenwerken, dat levert (met) gemak op! Het beëindigen van de huurovereenkomst Samen werken aan een snelle en soepele oplevering Samenwerken, dat levert (met) gemak op! Wat uw reden ook is, u heeft waarschijnlijk meer aan uw hoofd dan het opzeggen

Nadere informatie

Kraaierslaan 5 45 Noordwijk. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Kraaierslaan 5 45 Noordwijk. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Kraaierslaan 5 45 Noordwijk Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze goed onderhouden recreatiebungalow ligt aan het water

Nadere informatie

Gebroken en beschadigde ruiten zijn vervangen voor de eindcontrole (u hebt een glasverzekering afgesloten, maak daar tijdig gebruik van)

Gebroken en beschadigde ruiten zijn vervangen voor de eindcontrole (u hebt een glasverzekering afgesloten, maak daar tijdig gebruik van) Verhuizing Wanneer u gaat verhuizen naar een andere woning komt er veel op u af. Met deze folder geven wij u een aantal tips over hoe u de woning aan Woningstichting Domus moet opleveren. Daarnaast een

Nadere informatie

De huur opzeggen. Wat moet ik allemaal regelen? www.devooruitgang.com

De huur opzeggen. Wat moet ik allemaal regelen? www.devooruitgang.com De huur opzeggen Wat moet ik allemaal regelen? www.devooruitgang.com Als u van plan bent om de huur op te zeggen, komt er van alles op u af. Wat is de opzegtermijn? En hoe zit het met zelf aangebrachte

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Mozartstraat 7 Heemskerk. Vraagprijs ,- k.k.

INFORMATIEBROCHURE. Mozartstraat 7 Heemskerk. Vraagprijs ,- k.k. INFORMATIEBROCHURE Mozartstraat 7 Heemskerk Vraagprijs 500.000,- k.k. W E L K O M Deze brochure wordt u aangeboden door Teer Makelaars en de verkoper(s) van het pand. In deze brochure willen wij u een

Nadere informatie

Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst

Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst Woon zoals u wilt Wanneer u gaat verhuizen Bij een verhuizing komt heel wat kijken: uw huurovereenkomst opzeggen, uw nieuwe en misschien ook

Nadere informatie

Checklist Verhuizen. 2 Maanden voor de verhuizing. 1 Maand voor de verhuizing

Checklist Verhuizen. 2 Maanden voor de verhuizing. 1 Maand voor de verhuizing Verhuizen staat in de top 3 staat van meest stressvolle gebeurtenissen. Met deze handige checklist houd je het overzicht en verhuis je zonder zorgen. 2 Maanden voor de verhuizing Bekijk kritisch de inhoud

Nadere informatie

Checklist Adreswijzigingen

Checklist Adreswijzigingen Checklist Adreswijzigingen René van Esch 06-43 86 11 60 50 partijen om een adreswijziging te sturen wanneer je gaat verhuizen Je gaat verhuizen en dus krijg je een nieuw adres. Deze checklist helpt je

Nadere informatie

Informatie voor huurders van Vidomes. Ik verhuis naar een andere woning. Wat moet ik allemaal regelen? Over huuropzegging en oplevering van uw woning

Informatie voor huurders van Vidomes. Ik verhuis naar een andere woning. Wat moet ik allemaal regelen? Over huuropzegging en oplevering van uw woning Informatie voor huurders van Vidomes Ik verhuis naar een andere woning. Wat moet ik allemaal regelen? Over huuropzegging en oplevering van uw woning Verhuizen? Zo laat u uw huidige woning achter Verhuist

Nadere informatie

Parnassialaan 48 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Parnassialaan 48 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Parnassialaan 48 Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Dit royale en goed verzorgde 4-kamer hoekappartement

Nadere informatie

als je de huur van je kamer wilt opzeggen

als je de huur van je kamer wilt opzeggen als je de huur van je kamer wilt opzeggen wonen met karakter Elke werkdag van de maand kun je de huur van je kamer opzeggen. Dit kan schriftelijk (per brief), via een bezoek aan onze woonwinkel aan het

Nadere informatie

Rondestraat 15 - Deursen-Dennenburg

Rondestraat 15 - Deursen-Dennenburg Rondestraat 15 - Deursen-Dennenburg Vraagprijs 359.000,= k.k. Omschrijving Ruime vrijstaande semi-bungalow, met garage-carport, tuinhuisje, blokhut met open haard en prachtige tuin op het zuiden. Gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo Het Heydenrijck 106, Groenlo TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

Hoogstraat 57 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Hoogstraat 57 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Hoogstraat 57 Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze unieke sfeervolle en zeer ruime twee-onder-1- kap woning

Nadere informatie

VRAAGPRIJS 192.000,- K.K.

VRAAGPRIJS 192.000,- K.K. FAZANTENPAD 3 HAAREN VRAAGPRIJS 192.000,- K.K. PRACHTIG RUIM PERCEEL MET HOUTEN HUISJE GELEGEN IN HET GELIEFDE RECREATIEPARK DE NOENES MET VRIJ UITZICHT EN MOGELIJKHEDEN VOOR PAARDEN EN/OF ANDERE DIEREN.

Nadere informatie

TE KOOP DE HAGEN 2 TE KAMPEN PRACHTIG GELEGEN VRIJSTAANDE VILLA! Berg Makelaardij

TE KOOP DE HAGEN 2 TE KAMPEN PRACHTIG GELEGEN VRIJSTAANDE VILLA! Berg Makelaardij TE KOOP DE HAGEN 2 TE KAMPEN PRACHTIG GELEGEN VRIJSTAANDE VILLA! Berg Makelaardij www.bergmakelaardij.nl 038-3335620 Algemeen Deze starters woning ligt ideaal gelegen in het centrum van Kampen. De woning

Nadere informatie

makelaardij ZIJL Leenakkersweg 41 Zuidlaren

makelaardij ZIJL Leenakkersweg 41 Zuidlaren makelaardij ZIJL Woningpresentatie Leenakkersweg 41 Deze informatie wordt u geheel vrijblijvend aangeboden en is met zorg samengesteld. De maatvoering van de bijgevoegde tekeningen kunnen afwijken met

Nadere informatie

Zeestraat 95 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Zeestraat 95 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Zeestraat 95 Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze sfeervolle en goed onderhouden vrijstaande woning met

Nadere informatie

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Vraagprijs 160.000,00 kosten koper Omschrijving In Leimuiden gelegen karakteristieke 2/1 kap woning met 2 schuren. Indeling: Begane grond: Hal met meterkast, toilet en

Nadere informatie

als je de huur van je kamer wilt opzeggen

als je de huur van je kamer wilt opzeggen als je de huur van je kamer wilt opzeggen Elke werkdag van de maand kun je de huur van je kamer opzeggen. Dit kan schriftelijk (per brief), via een bezoek aan onze woonwinkel aan het Gedempte Zuiderdiep

Nadere informatie

Wat u moet weten over verhuizen

Wat u moet weten over verhuizen U gaat verhuizen U gaat binnenkort verhuizen. Een tijd waarin u de nodige zaken moet regelen. Zo kunt u bezig zijn met klussen in uw nieuwe woning, verhuisberichten sturen en verhuizen. Dat allemaal voordat

Nadere informatie

VERHUIZEN... méér dan het afleggen van een verhuisafstand

VERHUIZEN... méér dan het afleggen van een verhuisafstand VERHUIZEN... méér dan het afleggen van een verhuisafstand Het overbruggen van de verhuisafstand tussen uw huidige en toekomstige woonplaats is maar een onderdeel van het totale verhuisgebeuren. Goede voorbereiding

Nadere informatie

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen Mallumse molenweg 3, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net MALLUMSE MOLENWEG 3

Nadere informatie

Van Mandersloostraat 42, 2406 CD Alphen Aan Den Rijn

Van Mandersloostraat 42, 2406 CD Alphen Aan Den Rijn Van Mandersloostraat 42, 2406 CD Alphen Aan Den Rijn Huurprijs 850,00 per maand Omschrijving Heeft u altijd al een appartement willen huren in het gezellige stadshart van Alphen?! Dan is dit uw kans! Goed

Nadere informatie

Broekweg 102 - Leidschendam

Broekweg 102 - Leidschendam - Koopsom 89.000,= k.k. Koopsom 89.000,= k.k. Huur prijs Omschrijving - OPKNAPPER TE KOOP bovenwoning voorzien van 3 kamers. Indeling : Entree, hal, trapogang naar eerste verdieping: overloop met aangrenzend

Nadere informatie

Parkstraat 32 - Grou

Parkstraat 32 - Grou Parkstraat 32 - Grou Sfeervolle karakteristieke woning met dakterras tegenover het park in het centrum van Grou. De goed onderhouden woning is voorzien van isolerende beglazing en wordt cv verwarmd(nieuwe

Nadere informatie

Da Costastraat 78, 2406 AV, Alphen aan den Rijn

Da Costastraat 78, 2406 AV, Alphen aan den Rijn Da Costastraat 78, 2406 AV, Alphen aan den Rijn Vraagprijs 235.000,00 kosten koper Omschrijving In gewilde buurt een mooie hoekwoning met garage en carport in het centrum van Alphen aan den Rijn. In 2007

Nadere informatie

30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen

30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen 30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen Waarom Jij koopt drie tot vier huizen in je leven. Je makelaar verkoopt er honderden. Hij kent dus het onderhandelingsspel beter dan jij. Wanneer

Nadere informatie

Een huis verkopen. Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM

Een huis verkopen. Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM Een huis verkopen Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM U hebt besloten om uw huis te verkopen. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat

Nadere informatie

Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen Huur oude woning opzeggen. Huur oude garage opzeggen. Oude woning te koop aanbieden. Hypotheek regelen. Vrije dagen opnemen. Verhuizing telefoon aanvragen bij PTT.

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdweg 69 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdweg 69 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Hoofdweg 69 te Emst Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg EMST, HOOFDWEG 69 In het centrum van Emst wordt u aangeboden een eenvoudige vrijstaande woning met garage en berging gelegen

Nadere informatie

ZIJL M A K E L A A R S

ZIJL M A K E L A A R S ZIJL M A K E L A A R S Woningpresentatie Garnizoenslaan 17 Deze informatie wordt u geheel vrijblijvend aangeboden en is met zorg samengesteld. De maatvoering van de bijgevoegde tekeningen kunnen afwijken

Nadere informatie

Donderslaan 68 - Groningen. Donderslaan 68 Groningen. Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050

Donderslaan 68 - Groningen. Donderslaan 68 Groningen. Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050 - Vraagprijs 110.000,= k.k. Vraagprijs 110.000,= k.k. Omschrijving - Fraai appartement gelegen op de derde verdieping in de wijk Corpus den Hoorn, nabij de winkels van het Overwinningsplein. Indeling:

Nadere informatie

Bieden. op een huis. Tips bij het bieden. op een huis

Bieden. op een huis. Tips bij het bieden. op een huis Bieden op een huis Tips bij het bieden op een huis BIEDEN OP EEN HUIS Het bieden op een huis en onderhandelen is een spannend onderdeel van de huizenjacht. Je bent gevallen voor een huis en je wilt het

Nadere informatie

DOOR REGIONAAL NETWERK!

DOOR REGIONAAL NETWERK! BEUSBERGEN 11 MARKELO 170.000 k.k. STERK DOOR REGIONAAL NETWERK! WWW.PLAGGEMARSMAKELAARS.NL WELKOM Wij als team van Plaggemars Makelaars staan garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Aangezien

Nadere informatie

Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk?

Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk? Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk? Inhoud Afspraak maken Voorbereiding Klaarzetten Parkeren verhuiswagen / verhuislift Verhuistechnieken Afrekenen Verzekeringen

Nadere informatie

Brochure. Fazantstraat 43 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Fazantstraat 43 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Fazantstraat 43 te Vaassen Vraagprijs 150.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, FAZANTSTRAAT 43 In een gezellige woonwijk wordt u aangeboden een goed onderhouden hoekwoning met royale berging

Nadere informatie

o Check welke vergunningen u eventueel nodig heeft en of het mogelijk is om in het nieuwe land (langdurig) te wonen en te werken.

o Check welke vergunningen u eventueel nodig heeft en of het mogelijk is om in het nieuwe land (langdurig) te wonen en te werken. PMM checklist Een verhuizing buiten de grenzen vergt meer praktische regelingen dan een verhuizing in uw eigen land. Waar moet u aan denken? Deze checklist helpt u (samen met de informatie van de landengidsen)

Nadere informatie

Lingestraat 21 - Groningen

Lingestraat 21 - Groningen - Vraagprijs 159.000,= k.k. Vraagprijs 159.000,= k.k. Omschrijving -, 9725 GM. Goed onderhouden gelijkvloerse benedenwoning uit de jaren 30 met royale, zonnige tuin met achterom en een vrijstaande stenen

Nadere informatie

Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe

Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving.

Nadere informatie

Recreatiewoning Twentseweg 126a 8141 MC Heino

Recreatiewoning Twentseweg 126a 8141 MC Heino Recreatiewoning Twentseweg 126a 8141 MC Heino VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het

Nadere informatie

Brochure. Fazantstraat 26 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Fazantstraat 26 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Fazantstraat 26 te Vaassen Vraagprijs 152.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, FAZANTSTRAAT 26 STARTERS OPGELET! Zoekt u een leuke, goed onderhouden tussenwoning? Dan is dit uw kans! In

Nadere informatie

Nieuwe Boteringestraat 102 - Groningen

Nieuwe Boteringestraat 102 - Groningen - Vraagprijs 389.000,= k.k. Vraagprijs 389.000,= k.k. Omschrijving - /102a Markant herenhuis op hoek gelegen direct grenzend aan het noorderplantsoen:(vloer oppvlakte ca 220 m2)bestaande uit een benedenwoning

Nadere informatie

Een nieuw THUIS KOPEN met hulp van Van Anken Makelaardij

Een nieuw THUIS KOPEN met hulp van Van Anken Makelaardij Een nieuw THUIS KOPEN met hulp van Van Anken Makelaardij In een altijd veranderende markt is het moeilijk om goede keuzes te maken. Er zijn teveel huizen in het aanbod, of juist te weinig. Is de vraagprijs

Nadere informatie

Met bewoners nieuwe huis afspraken maken over al of niet overnemen van vloerbedekking, gordijnen, antennes e.d.

Met bewoners nieuwe huis afspraken maken over al of niet overnemen van vloerbedekking, gordijnen, antennes e.d. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen Huur oude woning opzeggen. Huur oude garage opzeggen. Oude woning te koop aanbieden. Hypotheek regelen. Verhuizing telefoon + internet + tv. Met bewoners nieuwe huis

Nadere informatie

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl Drachten Tjaarda 318 Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement altijd open op woonaccent.nl Woonaccent Makelaars Friesland Alles over de woning aan de Tjaarda 318 Op de derde verdieping bevind zicht

Nadere informatie

Schoollaantje 13 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Schoollaantje 13 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Schoollaantje 13 Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze unieke en zeer sfeervolle woning is gelegen midden

Nadere informatie

Leegeweg 18 - Groningen

Leegeweg 18 - Groningen - Huurprijs 795.00 p.m. Huur prijs 795.00 p.m. Omschrijving - te Vrijstaand woonhuis met royaal gelegen tuin rondom voorzien van 3 slaapkamers en vrijstaande stenen garage. Indeling: begane grond: entree,

Nadere informatie

Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat BS Wijhe

Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat BS Wijhe Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat 5 8131 BS Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving.

Nadere informatie

Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning. Wij zien meer dan uw droomhuis

Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning. Wij zien meer dan uw droomhuis Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning Wij zien meer dan uw droomhuis + onafhankelijk hypotheekadvies + professionele ondersteuning + oog voor úw situatie MAKELAARDIJ Verzekerd van het beste.

Nadere informatie

Beneluxlaan 515 - Heemskerk. Vraagprijs 119.750,00 kosten koper. www.e-makelaar.nl 088-235 0123 info@e-makelaar.nl

Beneluxlaan 515 - Heemskerk. Vraagprijs 119.750,00 kosten koper. www.e-makelaar.nl 088-235 0123 info@e-makelaar.nl Beneluxlaan 515 - Heemskerk Vraagprijs 119.750,00 kosten koper Omschrijving Is het tijd om je vleugels uit te slaan? Nu kan dat. In dit prachtige appartement is het goed wonen. Ruimte, uitzicht, alle ingrediënten

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Papenvoort, Papenvoort 6-1

INFORMATIEBROCHURE. Papenvoort, Papenvoort 6-1 INFORMATIEBROCHURE Papenvoort, Papenvoort 6-1 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Leeuwerikstraat 50, 1221 LG Hilversum Vraagprijs 189.000,- k.k.

Leeuwerikstraat 50, 1221 LG Hilversum Vraagprijs 189.000,- k.k. Leeuwerikstraat 50, 1221 LG Hilversum Vraagprijs 189.000,- k.k. ID Makelaars B.V. Soestdijkerstraatweg 86 1213 XH, HILVERSUM Tel: 035-6424474 Fax: 035-6472411 E-mail: info@idmakelaars.nl Omschrijving Leeuwerikstraat

Nadere informatie

Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners)

Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners) Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners) Kennismaken met De Boer, Storimans en partners Wanneer een makelaarskantoor circa dertig jaar met succes

Nadere informatie

BUDEL Meidoornstraat 23. Prijs : 299.000,- k.k. Inhoud : ca. 580 m 3 excl. garage Perceel : 955 m 2 Bouwjaar : 1966

BUDEL Meidoornstraat 23. Prijs : 299.000,- k.k. Inhoud : ca. 580 m 3 excl. garage Perceel : 955 m 2 Bouwjaar : 1966 BUDEL Meidoornstraat 23 Prijs : 299.000,- k.k. Inhoud : ca. 580 m 3 excl. garage Perceel : 955 m 2 Bouwjaar : 1966 Omschrijving Meidoornstraat 23 is een charmante vrijstaande woning naar een ontwerp van

Nadere informatie

Brochure Buorren 45 (S005) Tzummarum

Brochure Buorren 45 (S005) Tzummarum Brochure Buorren 45 (S005) Tzummarum Fraai afgewerkte onderhoudsvrije 4-persoons mobiele bungalow gelegen aan de rand van het bungalowpark Barradeel op een kavel (S 005) met privacy. Het geheel wordt gestoffeerd

Nadere informatie

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl Verhuizen Een verhuizing regel je eenvoudig thuis Thuis is een huis van Servatius Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Als u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht op

Nadere informatie

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden Te Koop Prunusstraat 13 te Opheusden OBJECT: Omschrijving Prunusstraat 13, 4043 NT Opheusden Deze zeer ruime uitgebouwde hoekwoning met garage ligt in een leuke wijk met veel groen en op loopafstand van

Nadere informatie

Tollensstraat 16 Zutphen

Tollensstraat 16 Zutphen Tollensstraat 16 Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Woningpresentatie. Van Mecklenburglaan 30 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM

Woningpresentatie. Van Mecklenburglaan 30 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM Woningpresentatie Van Mecklenburglaan 30 SOEST Torenstraat 47 3764 CL SOEST 035 601 53 60 soest@deelen.nl www.deelen.nl Lid NVM Kenmerken Bouwjaar : 1974 Woonoppervlak : 124 m² Inhoud : 476 m³ Perceeloppervlak

Nadere informatie

De Wijk 12 Surhuisterveen. De Wijk 12 Surhuisterveen

De Wijk 12 Surhuisterveen. De Wijk 12 Surhuisterveen De Wijk 12 Surhuisterveen Surhuisterveen De Wijk 12 Vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage en vrijstaande schuur. In rustige woonwijk van Surhuisterveen gelegen vrijstaand woonhuis met serre, vrijstaande

Nadere informatie