In deze uitgave is er aandacht voor:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze uitgave is er aandacht voor:"

Transcriptie

1 In deze uitgave is er aandacht voor: Nieuwsbrief Zomerse tafarelen Partybus naar Gaypride Amsterdam Met het COC naar een hoger niveau! Roze 50+ Vacature ambassadeurs Algemene Ledenvergadering Agenda Zomerse taferelen Ik heb zoveel zin in de zomer. Niet alleen het lekkere weer, BBQ met vrienden, aan het strand hangen en schaars geklede mannen spotten Maar vooral de leuke Gay events die voor de deur staan. Het wordt namelijk een drukke periode. Afgelopen zondag naar Milkshake en Roze maandag er direct achteraan. Als klap op de vuurpijl Gay Pride Amsterdam. En voor degene die dat missen: alle zichzelf respecterende roze steden organiseren er binnenkort een. Zeer de moeite waard vind ik zelf Gay Pride Antwerpen op 8 augustus. Veel kleinschaliger als in Amsterdam maar zeker niet minder gezellig. Bij COC, en Omgeving hebben we ook niet stil gezeten. In hebben we voor het jaar 2015 subsidie toegewezen gekregen. Hier kunnen we geweldige dingen mee doen op gebied van zichtbaarheid, begeleiding en voorlichting. In zijn er mooie en nieuwe ontwikkelingen in samenwerking met sociale partners en worden we steeds meer gezien en gevraagd. Daarnaast gaan we binnenkort knallen met de uitkomst van de strategiedag. Genoeg positieve ontwikkelingen waar we je goed van op de hoogte zullen houden, maar nu eerst feesten. Kijk op facebook waar we zijn. Dan kletsen we dan verder! Paul Borger Bezoekadres: Capucijnenstraat AA Partybus naar Gaypride in Amsterdam Ga jij naar de GAY PRIDE in AMSTERDAM op 1 augustus? Al gedacht aan vervoer? Rijd en party mee met de FEESTBUS van naar Amsterdam! Alvast in de stemming komen is nog nooit zo makkelijk geweest. Onder het genot van een DRANKJE, HEERLIJKE MUZIEK en een goed gezelschap kun je van uur uur genieten van de GAY PRIDE! Na aankomst ben je volledig vrij om te genieten van de gezelligheid in Amsterdam. Geef jezelf, en je leukste vrienden nu op want VOL = VOL! Aanmelden kan tot en met 30 juli KOSTEN: 25,- (vooraf betalen & excl. drank) AANMELDEN: bij Wendy schillemans 'drammer02@hotmail.com of ) HEENREIS: Centraal taxi plaats om uur TERUGREIS: Amsterdam Centraal om uur (locatie nader te bepalen) LIKE US ON FACEBOOK! facebook.com/coctilburgbreda Deze nieuwsbrief is een uitgave van N.V.I.H COC - en omgeving COC - is lid van de federatie van Nederlandse verenigingen tot integratie van homoseksualiteit COC Nederland.

2 5000 AA Met het COC naar een volgend niveau! Op zaterdag 11 april jongstleden hebben we met COC - en omgeving in de openbare bibliotheek in een strategiedag gehouden met zo n 28 vrijwilligers. Het was een brainstormdag die, door de opzet van de dag, veel waardevolle ideeën heeft opgeleverd. Ondanks de stilte van drie maanden is er op de achtergrond wel doorgewerkt met de uitkomsten van de strategiedag. Er is een verslag van deze dag gemaakt. Er zijn conclusies en aanbevelingen geformuleerd. Deze zijn besproken in de laatste bestuursvergadering. We staan nu op het punt om werk te gaan maken van de uitvoering van alle ideeën. Tijdens de dag is een aantal hoofdthema s geformuleerd waarin door COC - en omgeving energie gestoken moet worden om COC - en omstreken naar een volgend niveau te brengen. Deze hoofdthema s zijn verdeeld over de volgende vijf karren : met zoveel gemotiveerde vrijwilligers als de kartrekker nodig acht. Eens per drie maanden zullen de kartrekkers en het bestuur met elkaar de voortgang bespreken. Van het verslag van de strategiedag zullen een aantal hard copies worden gemaakt. Deze zullen tijdens de ALV ter inzage worden gelegd. Tevens zullen ze ter inzage liggen tijdens de inloopavonden in en. Daarnaast zal voor eenieder die dat wenst het verslag digitaal beschikbaar worden gesteld. Heb je interesse om een kar te trekken of wil je meer informatie van wat er wordt verwacht? Stuur een mailtje naar info@coctilburg.nl. Paul Borger Voorzitter COC - en omstreken Organisatie (organisatie, businessplan, financiën) Samenwerking (intern, extern) Kerntaken (doelgroepen, ontmoeten, voorlichting, activiteiten) Zichtbaarheid en werving (imago-onderzoek, media, ledenwerving, omgaan met vrijwilligers en stagiaires) Huisvesting (korte termijn, lange termijn) Voor deze vijf karren zoekt COC - en omstreken kartrekkers met een hands on mentaliteit. Een kartrekker wijdt zich volledig aan de uitvoering van de ideeën op zijn/haar kar. Dit zal in samenspraak met 1 bestuurslid gebeuren en in samenwerking Roze 50+ In ons land leven ruim 400 duizend roze 50+ mannen en vrouwen. Velen van hen staan positief in het leven, hebben een leuke baan, onderhouden een warme familieband, hebben een fijne vriendenkring en doen dikwijls boeiend vrijwilligerswerk. Ze genieten met volle teugen van alles wat op hun pad komt. Kortom, ze leiden letterlijk en figuurlijk een gay leven. Toch zijn er ook veel Roze Ouderen die het minder goed getroffen hebben. Om de belangen van die groep te behartigen is in 2006 Roze 50+, een samenwerkingsverband van ANBO en COC Nederland, in het leven geroepen, waaraan een snel groeiend aantal enthousiastelingen zich heeft verbonden. Deze nieuwsbrief is een uitgave van N.V.I.H COC - en omgeving COC - is lid van de federatie van Nederlandse verenigingen tot integratie van homoseksualiteit COC Nederland.

3 5000 AA Roze 50+ ambassadeurs Roze 50+ beschikt over een netwerk van ruim 80 ambassadeurs, verspreid over het hele land. Zij zijn de ogen, oren, en handen van Roze 50+. Zij zitten in de haarvaten van de maatschappij en zijn het visitekaartje van het Roze 50+. Ze lobbyen op lokaal en regionaal niveau en zetten hiermee Roze 50-plussers op de kaart. In de regio willen we het ambassadeursnetwerk versterken. We komen graag in contact met mensen die willen meedenken over een gerichte aanpak. Is je interesse voor het Roze 50+ ambassadeurschap, waarvoor je zelf geen 50+ hoeft te zijn, sowieso al gewekt, dan zijn we helemaal blij. Kijk ook eens op Reacties aan het bestuur of rechtstreeks aan Hans van der Wal, Roze 50+ ambassadeur in, mailadres en telefoonnummer bij de redactie bekend. Vacature Ambassadeurs Hoe ziet jouw toekomst er uit? Word Roze 50+ ambassadeur en bepaal het zelf! Roze 50+ is een samenwerkingsverband van ANBO de grootste belangenorganisatie voor senioren in Nederland en COC Nederland, de belangenbehartiger van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders (LHBT s). Roze 50+ maakt zich sterk voor de positie van roze ouderen in met name zorg en welzijn. Als ambassadeur maak je op persoonlijke titel deel uit van het netwerk van Roze 50+. Dat bestaat inmiddels uit meer dan 80 vrijwilligers: homo s, lesbo s, biseksuelen, transgenders en niet te vergeten hetero s. Kortom, een groep enthousiastelingen van alle mogelijke leeftijden en met uiteenlopende achtergronden. Als Roze 50+ ambassadeur probeer je seksuele diversiteit bespreekbaar te maken bij organisaties zoals lokale en regionale overheden, zorginstellingen, thuiszorgorganisaties en ouderenbonden. Maar je doet bijvoorbeeld ook zichtbaar mee aan activiteiten zoals meevaren op de 50+ boot tijdens de Canal Parade, in een stand op Roze Zaterdag, de 50Plus Beurs of andere mogelijke binnen- of buitenactiviteit. Misschien geef je liever voorlichting tijdens trainingen en bij opleidingsinstituten. Of vind je het leuk om in jouw woonplaats een ontmoetingsmiddagen te organiseren voor Roze 50-plussers. Het kan allemaal want we staan steeds open voor nieuwe initiatieven. Wat verwachten we van je: Je affiniteit met de doelgroep is vanzelfsprekend. Je bent ook een goede luisteraar, kunt verbinding maken met andere mensen en omgaan met weerstanden, beschikt over een zekere mate van diplomatie en staat open voor kritiek. Je hebt een open oor en oog voor signalen uit je leefomgeving. Je verbindt je minimaal voor één jaar aan Roze 50+, waarin je zelf bepaalt hoeveel tijd je je wilt inzetten. Je bent enthousiast, hebt overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en gevoel voor humor! Wat hebben wij je te bieden: Interessante projecten waarmee je de toekomst van Roze 50-plussers helpt veilig te stellen. Deze nieuwsbrief is een uitgave van N.V.I.H COC - en omgeving COC - is lid van de federatie van Nederlandse verenigingen tot integratie van homoseksualiteit COC Nederland.

4 5000 AA Een verplichte basistraining voor nieuwe ambassadeurs. Diverse andere trainingen afhankelijk van interesse en behoefte. Toegang tot een interessant en inspirerend netwerk en unieke activiteiten. Minimaal 1 maal per jaar een informeel samenzijn. Reiskostenvergoeding voor de landelijke bijeenkomsten. Het COC op Roze Maandag Voor meer informatie en aanmelding: Hans van der wal, hanswal230@casema.nl, Algemene ledenvergadering Het duurt nog even, maar noteer het alvast in je agenda: vrijdag 9 oktober 2015 zal er weer een algemene ledenvergadering plaatsvinden. Nu COC en COC samen zijn, zal de algemene ledenvergadering afwisselend in en plaatsvinden. De algemene ledenvergadering van dit jaar zal plaatsvinden in. Het bestuur vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk leden aanwezig zijn, zodat we met z n allen mee kunnen denken en beslissen over de onderwerpen die op de agenda staan. Na afloop zal er een borrel plaatsvinden, zodat de leden die dat leuk vinden onder het genot van een hapje en een drankje de avond gezellig kunnen afsluiten. De officiële uitnodiging en de agenda ontvang je begin september in je mailbox. Deze nieuwsbrief is een uitgave van N.V.I.H COC - en omgeving COC - is lid van de federatie van Nederlandse verenigingen tot integratie van homoseksualiteit COC Nederland.

5 5000 AA Augustus Partybus Gaypride Amsterdam Vertrek 11:00 uur Taxiplaats Centraal Vertrek terugweg 23:00 uur Station Amsterdam Centraal Rijd en party mee van naar Amsterdam. Aanmelden en vooraf betalen ( 25,- per persoon) verplicht: drammer02@hotmail.com. Aanmelden kan tot en met 30 juli Vrouwenavond 21:00 uur September Inloopochtend Koningsplein 10 3 Inloopavond 3 Inloopavond Capucijnenstraat Vrouwenavond 21:00 uur 9 Inloopochtend Koningsplein Inloopavond 10 Inloopavond Capucijnenstraat Inloopochtend Koningsplein Inloopavond 17 Inloopavond Capucijnenstraat Inloopochtend Koningsplein Inloopavond 24 Inloopavond Capucijnenstraat Inloopochtend Koningsplein 10 Deze nieuwsbrief is een uitgave van N.V.I.H COC - en omgeving COC - is lid van de federatie van Nederlandse verenigingen tot integratie van homoseksualiteit COC Nederland.

In deze uitgave is er aandacht voor:

In deze uitgave is er aandacht voor: In deze uitgave is er aandacht voor: Nieuwsbrief Ho Ho Ho! Paarse Vrijdag Pink Christmas komt er weer aan! T-dagen 2015 Flirt! Vrijwilligers gezocht! Agenda Ho Ho Ho! Ik persoonlijk vind de maand december

Nadere informatie

Werkplan 2015 COC Rotterdam pagina 1

Werkplan 2015 COC Rotterdam pagina 1 Werkplan 2015 COC Rotterdam pagina 1 Werkplan 2015 COC Rotterdam Introductie COC Rotterdam vervult als belangenbehartiger voor de LHBT-gemeenschap al 67 jaar een belangrijke maatschappelijke rol in Rotterdam

Nadere informatie

jaarplan mensen die zich inzetten voor de acceptatie van lesbiennes, homo s, biseksuelen en transgenders in de samenleving.

jaarplan mensen die zich inzetten voor de acceptatie van lesbiennes, homo s, biseksuelen en transgenders in de samenleving. Homoseksualiteit de normaalste zaak van de wereld maken. Dat is waar we ook in 2015 voor gaan. In dit jaarplan vind je meer informatie over onze doelstellingen voor het komende jaar. Onmisbaar daarbij

Nadere informatie

Oss: actieve LHBT-gemeente

Oss: actieve LHBT-gemeente Meerjarenplan 2015-2017 Oss: actieve LHBT-gemeente (LHBT: Lesbiennes, Homoseksuelen, Biseksuelen en Transgenders) Project Oss: actieve LHBT-gemeente Datum Mei 2015 Versie 1 Auteur A. de Bruijn Project

Nadere informatie

Informatie voor cliënten - Wat heeft een buddy te bieden?

Informatie voor cliënten - Wat heeft een buddy te bieden? Informatie voor cliënten - Wat heeft een buddy te bieden? Wat kunt u van een buddy verwachten? Een buddy is een vrijwilliger die mens-tot-mens ondersteuning geeft aan iemand die dat even nodig heeft, de

Nadere informatie

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch Nieuwsbrief december 2016 Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch In deze Nieuwsbrief Eskil aan het woord Partners van... Movie night Stichting specsavers Sociale vaardingsheids training Vrijwilliger

Nadere informatie

Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor

Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor DE ONTMOETING VRIENDSCHAP IN UTRECHT Editie 30 juni 2019 Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor Vriendschap in Utrecht Kromme Nieuwegracht 50 3512

Nadere informatie

4 augustus Onderzoek: Pride Amsterdam en homo-acceptatie

4 augustus Onderzoek: Pride Amsterdam en homo-acceptatie 4 augustus 2017 Onderzoek: Pride Amsterdam en homo-acceptatie Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit ruim 50.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Jaarplan 2015 COC Noord-Holland Noord

Jaarplan 2015 COC Noord-Holland Noord n e d e r l a n d s e v e r e n i g i n g t o t i n t e g r a t i e v a n h o m o s e k s u a l i t e i t Jaarplan 2015 COC Noord-Holland Noord Auteur: Maaike Kardinaal, Voorzitter COC Noord-Holland Noord

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten!

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Programma GEMEENTE HEERHUGOWAARD 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Heerhugowaard kunnen van 14 t/m 22 november 2015 gratis deelnemen aan boeiende en inspirerende

Nadere informatie

Jaarplan COC Noord-Holland Noord

Jaarplan COC Noord-Holland Noord n e d e r l a n d s e v e r e n i g i n g t o t i n t e g r a t i e v a n h o m o s e k s u a l i t e i t Jaarplan 2014 COC Noord-Holland Noord Auteur: Maaike Kardinaal, Voorzitter COC Noord-Holland Noord

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Roze ouderen in Utrecht De sociale, zorg- en woonbehoeften van lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgenderouderen

Roze ouderen in Utrecht De sociale, zorg- en woonbehoeften van lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgenderouderen Roze ouderen in Utrecht De sociale, zorg- en woonbehoeften van lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgenderouderen COSBO-Stad-Utrecht Het onderzoek Focus op mogelijke verbeteringen met betrekking

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

Lokaal actieplan regenboogstad Haarlem

Lokaal actieplan regenboogstad Haarlem Lokaal actieplan regenboogstad Haarlem 2015 2017 1. Inleiding Het Lokaal actieplan regenboogstad Haarlem 2015-2017 is een uitwerking van het Haarlems diversiteitbeleid. We hebben dit beleid verwoord in

Nadere informatie

Stichting Utrecht Canal Pride Factsheet

Stichting Utrecht Canal Pride Factsheet Stichting Utrecht Canal Pride Factsheet Februari 2017 Onderwerp Rechtsvorm en naam Doelstelling Omschrijving Stichting Utrecht Canal Pride (non-profit) Het organiseren van een jaarlijks terugkerend evenement,

Nadere informatie

Oranje Fonds Collecte 2016

Oranje Fonds Collecte 2016 Tips werving en communicatie Fijn dat u meedoet aan de landelijke collecteweek van het Oranje Fonds. Hieronder vindt u verschillende tips om collectanten te werven en uw omgeving op de hoogte te houden

Nadere informatie

informatie folder amsterdam

informatie folder amsterdam informatie folder amsterdam coc amsterdam COC Amsterdam streeft naar een regio Amsterdam waar LHBT inwoners en bezoekers de vrijheid hebben om zich zelf te kunnen en mogen zijn. Verandering realiseren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-Juni 2014

Nieuwsbrief Mei-Juni 2014 Nieuwsbrief Mei-Juni 2014 Annelies Aarts De Smeelen 49 6021 VB Budel Telefoon: + 31 (0 )6-22986548 www.anneliesaarts.com info@anneliesaarts.com Welkom bij deze nieuwsbrief... In deze nieuwsbrief de activiteiten

Nadere informatie

Voor meer informatie over dit onderzoek kunt u contact opnemen met Lisette van Vliet:

Voor meer informatie over dit onderzoek kunt u contact opnemen met Lisette van Vliet: Onderzoek Gay Pride 31 juli 2015 Over het onderzoek Aan dit online onderzoek, gehouden van 23 tot en met 30 juli 2015, deden 1.275 jongeren mee. Van alle deelnemers zijn 696 scholier. In het onderzoek

Nadere informatie

Emancipatie: Ondersteuning Externe Initiatieven November 2015

Emancipatie: Ondersteuning Externe Initiatieven November 2015 Emancipatie: Ondersteuning Externe Initiatieven November 2015 Doel Externe initiatieven t.b.v. de LHBT-ers mogelijk maken die anders niet gehouden kunnen worden (stimulans voor doelgroep én voor de initiatiefnemer(s))

Nadere informatie

Beleidsmatrix lokaal LHBT-emancipatiebeleid 2015 t/m 2017

Beleidsmatrix lokaal LHBT-emancipatiebeleid 2015 t/m 2017 Beleidsmatrix lokaal LHBT-emancipatiebeleid 2015 t/m 2017 Gemeente: Breda Verantwoordelijk wethouder: Miriam Haagh Gemeentelijke contactpersoon: Gerard van Gestel Bestuurlijke portefeuille: Zorg, Wijkontwikkeling,

Nadere informatie

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013 Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013 "Het is te gezellig in de letteren, dat kan nooit goed zijn. Gerrit Komrij Om te beginnen Nu alle colleges weer volop bezig zijn, is een dag waarop

Nadere informatie

Jaarplan 2016 COC Noord-Holland Noord

Jaarplan 2016 COC Noord-Holland Noord n e d e r l a n d s e v e r e n i g i n g t o t i n t e g r a t i e v a n h o m o s e k s u a l i t e i t Jaarplan 2016 COC Noord-Holland Noord Auteur: Maaike Kardinaal, Voorzitter COC Noord-Holland Noord

Nadere informatie

Subsidie aanvraag DARE event Bestuurslid COC Haaglanden.

Subsidie aanvraag DARE event Bestuurslid COC Haaglanden. Subsidieverzoek 2016 Subsidie aanvraag DARE event 2016 Bestuurslid COC Haaglanden Coördinatoren DARE Website Facebook Twitter Hodo Essa Sandra Khouw & Susan Kemerink http://www.dareyougo.nl www.facebook.com/darethehaque

Nadere informatie

ANBI STATUS 2015. Datum: 1 juni 2015 Auteurs: Manon van Driel, Gert- Jan Verboom, Arwin de Beer

ANBI STATUS 2015. Datum: 1 juni 2015 Auteurs: Manon van Driel, Gert- Jan Verboom, Arwin de Beer ANBI STATUS 2015 Datum: 1 juni 2015 Auteurs: Manon van Driel, Gert- Jan Verboom, Arwin de Beer Inleiding Stichting The Hang- Out 010 is een nieuwe organisatie. De stichting is begin 2015 opgericht bij

Nadere informatie

Buurtbarbecue. Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.32 september 2018

Buurtbarbecue. Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.32 september 2018 Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.32 september 2018 Buurtbarbecue De club koks van eten met en door de buurt zijn er weer in geslaagd om een lekkere barbecue klaar te maken. Met 50 deelnemers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AIC Utrecht Sept - Okt We zijn weer bijna terug van vakantie... met goed nieuws!

NIEUWSBRIEF AIC Utrecht Sept - Okt We zijn weer bijna terug van vakantie... met goed nieuws! We zijn weer bijna terug van vakantie... View this email in your browser NIEUWSBRIEF AIC Utrecht Sept - Okt 2018 We zijn weer bijna terug van vakantie... met goed nieuws! WIJ OPENEN EEN 2E LOCATIE IN UTRECHT!!

Nadere informatie

UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering

UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering 1 UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering Kwaliteit van leven met haarverlies Zaterdag 11 april 2015 van 10:00 uur tot 16.30 uur Locatie: De Landgoederij, Camminghalaan 30,

Nadere informatie

Interne dubbelcompetitie tennis en padel In dit nummer:

Interne dubbelcompetitie tennis en padel In dit nummer: Nieuwsbrief 12 December 2018 In dit nummer: Interne dubbelcompetitie tennis en padel 2019 Senior Plus toernooi Tennisvereniging TOZ is weer bij de tijd Van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Belangrijke data

Nadere informatie

AIC Utrecht, Pallas Athenedreef 10

AIC Utrecht, Pallas Athenedreef 10 AIC Utrecht, Pallas Athenedreef 10 Nieuwsbrief dinsdag 10 januari 2017 Beste lezers, Allereerst willen wij u een voorspoedig 2017 wensen. Voor het AIC betekent deze nieuwe start een aantal veranderingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Venlose Reddingsbrigade

Nieuwsbrief Venlose Reddingsbrigade Redactie aan het woord Het is juni, voor de vereniging ieder jaar een rustige maand. Dit is niet toevallig hoor, nee de maand voor de examens wordt bewust zoveel mogelijk vrijgehouden van evenementen en

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.33 oktober 2018

Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.33 oktober 2018 Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.33 oktober 2018 Zaterdag 6 oktober is er in het Heidehuus voor de 4e keer de kinderkleding- en speelgoedbeurs. Van 10.00 tot 12.00 uur. Je kunt je kinderkleding

Nadere informatie

Werkgroep Café: Café 2.0 Lunch (ma t/m vr) November 2015

Werkgroep Café: Café 2.0 Lunch (ma t/m vr) November 2015 Werkgroep Café: Café 2.0 Lunch (ma t/m vr) November 2015 Doel Een grotere diversiteit aan groepen binnen halen in het COC Café (jongeren, zakenmensen, expats, studenten, multi-culti, vrouwen) Het bieden

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: Relatie en romantiek Als je met iemand een relatie krijgt, wil je graag veel bij elkaar zijn en lichamelijk contact met elkaar hebben. Maar dan ben je er nog niet.

Nadere informatie

Intimiteit en seksualiteit. Het blijft iets moois. Samen voor persoonlijke zorg

Intimiteit en seksualiteit. Het blijft iets moois. Samen voor persoonlijke zorg Intimiteit en seksualiteit Het blijft iets moois Samen voor persoonlijke zorg Intimiteit en seksualiteit Basisbehoefte van ieder mens Intimiteit en seksualiteit zijn basisbehoeften van ieder mens. In iedere

Nadere informatie

"Winterdutje" weer voorbij

Winterdutje weer voorbij Museum SMAAK is een tijdelijk museum door senioren, voor iedereen in het indrukwekkende en historische pand van het Pieters en Bloklands Gasthuis, Amersfoort centrum. Het museum is precies een maand open:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Onderzoek verplichte homolessen

Onderzoek verplichte homolessen Onderzoek verplichte homolessen 08 december 2011 Over het onderzoek Aan dit online onderzoek, gehouden van van 28 november tot 7 december 2011, deden 2.075 jongeren mee. Hiervan zitten er 578 op de middelbare

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

Veens trainingen. opkomen voor jezelf. samen leren. meer zelfvertrouwen. lotgenoten ontmoeten. durven vragen. een groter netwerk

Veens trainingen. opkomen voor jezelf. samen leren. meer zelfvertrouwen. lotgenoten ontmoeten. durven vragen. een groter netwerk Veens trainingen opkomen voor jezelf een groter netwerk samen leren lotgenoten ontmoeten 1 meer zelfvertrouwen durven vragen Wil je jezelf ontwikkelen? Omdat je meer uit jezelf wilt halen? Of omdat je

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: Vandaag gaan we het hebben over homoseksualiteit en biseksualiteit. Homoseksualiteit heeft te maken met mensen die zich seksueel aangetrokken voelen tot iemand

Nadere informatie

Jaarplan COC Amsterdam 2016

Jaarplan COC Amsterdam 2016 Jaarplan COC Amsterdam 2016 Beste COC Amsterdam leden en vrijwilligers, voor je ligt het Jaarplan 2016, op hoofdlijnen. Doel van dit plan is om je te informeren over de geplande activiteiten van COC Amsterdam

Nadere informatie

Homo-emancipatie behouden voor volgende generaties. moet zichzelf kunnen zijn

Homo-emancipatie behouden voor volgende generaties. moet zichzelf kunnen zijn Homo-emancipatie behouden voor volgende generaties Ieder mens moet zichzelf kunnen zijn Daarom bewaakt en versterkt Het Blauwe Fonds de rechten van homoseksuelen. We nodigen je uit om Het Blauwe Fonds

Nadere informatie

Kleed u letterlijk uit om ons te helpen ervoor te zorgen dat ouderen niet uitgekleed worden!

Kleed u letterlijk uit om ons te helpen ervoor te zorgen dat ouderen niet uitgekleed worden! ANBO Informatief nr. 13 week 32 aug 2011 Nieuwsbrief voor bestuursleden Coördinatie en eindredactie: Sonja Brouwer E-mail: informatief@anbo.nl ANBO Informatief staat ook op Intranet Volg ANBO directeur

Nadere informatie

Welkom. Met het invullen en terugsturen van deze vragenlijst geeft u ons toestemming uw data te gebruiken.

Welkom. Met het invullen en terugsturen van deze vragenlijst geeft u ons toestemming uw data te gebruiken. Welkom Geachte deelnemer, Hartelijk dank voor uw interesse in dit onderzoek! In samenwerking met COSBO (belangenorganisatie ouderen in Utrecht) en de adviescommissie LHBT-beleid gemeente Utrecht wordt

Nadere informatie

Activiteitenplan voor meer tolerantie en aandacht voor diversiteit in HWW Zorg Verpleeghuis De Eshoeve

Activiteitenplan voor meer tolerantie en aandacht voor diversiteit in HWW Zorg Verpleeghuis De Eshoeve Aanleiding: van HWW Zorg wil de sociale acceptatie en veiligheid binnen de woonvoorzieningen verbeteren en handhaven voor iedereen, met name voor lesbische, homo-, biseksuele en transgender ( LHBT) bewoners,

Nadere informatie

VOORTGEZET ONDERWIJS TELT JOUW IDENTITEIT MEE?

VOORTGEZET ONDERWIJS TELT JOUW IDENTITEIT MEE? VOORTGEZET ONDERWIJS TELT JOUW IDENTITEIT MEE? 1 Algemene informatie Beste docent, Voor u ligt de toolkit die RADAR voor u heeft ontworpen. Vanuit de resultaten van de Diverscity-meter is deze toolkit

Nadere informatie

dit is coc Zwolle kun jij zijn wie je bent?

dit is coc Zwolle kun jij zijn wie je bent? dit is coc Zwolle kun jij zijn wie je bent? DIT IS COC COC Zwolle maakt zich al veertig jaar sterk voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (LHBT s) in de wijde omgeving

Nadere informatie

Waardevolle zorg. is ook JONG!

Waardevolle zorg. is ook JONG! Waardevolle zorg is ook JONG! www.loc.nl 2 Visie LOC-jeugd LOC Jeugd heeft een visie op de zorg. Die heet Waardevolle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt omdat die gaat over dingen die

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

ROZE STEMBUSAKKOORD 2014 Amsterdam

ROZE STEMBUSAKKOORD 2014 Amsterdam ROZE STEMBUSAKKOORD 2014 Amsterdam Sinds decennia is de stad Amsterdam één van de onbetwiste koplopers als het gaat om acceptatie en tolerantie van lesbiennes, homo s en biseksuelen en transgenders. Deze

Nadere informatie

Vrijwilligersmarketing. Ralf Fleuren

Vrijwilligersmarketing. Ralf Fleuren Vrijwilligersmarketing Ralf Fleuren - ralf@bliqsem.nl - 06-3441 7041 Kennismaken als de Bliqsem Voorstelrondje - via Mentimeter: Voor welke organisatie volg je deze training? Wat wil je leren? Vrijwilligersmarketing:

Nadere informatie

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober 2018 www.swodongen.nl Kom erbij in de Week tegen Eenzaamheid door SWOD en ketenpartners Meer dan één miljoen Nederlanders voelt

Nadere informatie

Omgaan met elkaar in s-hertogenbosch

Omgaan met elkaar in s-hertogenbosch Omgaan met elkaar in s-hertogenbosch Afdeling Onderzoek & Statistiek, februari 2019 We willen dat mensen op een prettige manier met elkaar omgaan in de gemeente s-hertogenbosch, ongeacht eventuele cultuurverschillen,

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

PLATFORM VRIJE POLITIEK

PLATFORM VRIJE POLITIEK Roze kandidaten lijst COC Eindhoven en regio Ten behoeve van de website www.coceindhoven.nl. SVP retourneren naar COC Eindhoven en regio via jeroen@coceindhoven.nl PLATFORM VRIJE POLITIEK, wij zijn geen

Nadere informatie

Jaarplan COC Nijmegen

Jaarplan COC Nijmegen Jaarplan COC Nijmegen 2013 Voorwoord Geachte lezer, Voor u ligt het jaarplan 2013 van COC Nijmegen. Eind 2011 is een ambitieus document goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering: het meerjarenbeleidsplan

Nadere informatie

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

Als iemand een herinnering wordt, dan is die herinnering van onschatbare waarde..

Als iemand een herinnering wordt, dan is die herinnering van onschatbare waarde.. Een nieuw seizoen, een nieuwe nieuwsbrief Voordat we overgaan tot de orde van de dag van het inloophuis, willen wij stil staan bij het overlijden van een bijzonder fijn mens: Frans Versluis. Frans Versluis

Nadere informatie

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 Week 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 met medewerking van: B3.0 Mariënburg Idea King Arthur Groep KAG Lady s Circle Soest Museum Soest Rabobank Amersfoort en omstreken Stichting

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

De SMAAK van vakantie

De SMAAK van vakantie Museum SMAAK is een tijdelijk museum voor en door senioren, in het indrukwekkende en historische pand van het Pieters en Bloklands Gasthuis, Amersfoort centrum. Het museum is precies een maand open: van

Nadere informatie

VRIJWILLIGER BIJ DE SENIORENDIENST Voor elke senior wat wils

VRIJWILLIGER BIJ DE SENIORENDIENST Voor elke senior wat wils VRIJWILLIGER BIJ DE SENIORENDIENST Voor elke senior wat wils www.bilzen.be AMBASSADEURS Senioren die zich op de één of andere manier verdienstelijk willen maken in de maatschappij, moeten hiervoor alle

Nadere informatie

Jaarplan COC Amsterdam. Zichtbaarheid & Verbinding

Jaarplan COC Amsterdam. Zichtbaarheid & Verbinding Jaarplan 2017 COC Amsterdam Zichtbaarheid & Verbinding Beste COC Amsterdam leden en vrijwilligers, Voor je ligt het Jaarplan 2017 van het COC Amsterdam. Doel van dit plan is om je te informeren over de

Nadere informatie

Enquête Kleinschalig woonproject voor ouderen in Soest Soest,oktober 2011

Enquête Kleinschalig woonproject voor ouderen in Soest Soest,oktober 2011 Enquête Kleinschalig woonproject voor ouderen in Soest Soest,oktober 2011 Zorgboerderij De Stoethoeve wil op korte termijn appartementen in een beschermde woonomgeving bouwen voor ouderen. We richten ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2014

Nieuwsbrief Augustus 2014 Nieuwsbrief Augustus 2014 Lieve Mensen, Wat een zomer hebben we hè? Ik hoor nu af en toe mensen puffen dat het wel wat minder mag.toch is het wel genieten hoor. De wens die ik koesterde om eindelijk weer

Nadere informatie

INHOUDELIJK JAARVERSLAG 2017 Stichting uitvoering Peer to peer Interventie (SPINT)

INHOUDELIJK JAARVERSLAG 2017 Stichting uitvoering Peer to peer Interventie (SPINT) INHOUDELIJK JAARVERSLAG 2017 Stichting uitvoering Peer to peer Interventie (SPINT) 1 2 1. Inleiding Dit is het inhoudelijk jaarverslag van de Stichting SPINT over het jaar 2017. In 2017 bestonden de activiteiten

Nadere informatie

VOORTGEZET ONDERWIJS HELP HELPEN

VOORTGEZET ONDERWIJS HELP HELPEN VOORTGEZET ONDERWIJS HELP HELPEN 1 Algemene informatie Beste docent, Voor u ligt de toolkit die RADAR voor u heeft ontworpen. Vanuit de resultaten van de Diverscity-meter is deze toolkit voor u geselecteerd.

Nadere informatie

seksuele diversiteit op school

seksuele diversiteit op school Aandacht voor seksuele diversiteit op school Voorlichting en onderwijs Leerlingen die lesbisch, homo, bi of transgender (lhbt er) zijn worden op school nog té vaak gepest en uitgescholden. Volgens de PestThermometer

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. November 2017

Nieuwsbrief MHCU. November 2017 Nieuwsbrief MHCU November 2017 Van de penningmeester De afgelopen weken, maanden en jaren blijkt dat niet alleen MHCU maar ook andere verenigingen en stichtingen moeite hebben met het vinden van vrijwilligers.

Nadere informatie

Parallelle workshopsessies van 15.00 uur tot 17.00 uur

Parallelle workshopsessies van 15.00 uur tot 17.00 uur Workshop 1 Locatie: Het Diepe 15.10 uur 16.00 uur/ 16.10 uur 17.00 uur Mijn zus Zahra (Rohit Vyas, freelance trainer en consultant diversiteitsvraagstukken ) Een interactieve beleving en bespreking van

Nadere informatie

Jaarplan Jaarp l a n C O C Z e e l a n d Pagina 1. Federatie van Nederlandse verenigingen

Jaarplan Jaarp l a n C O C Z e e l a n d Pagina 1. Federatie van Nederlandse verenigingen Jaarplan 2019-2020 Jaarp l a n 2019-2 0 2 0 C O C Z e e l a n d Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2 2. COC Zeeland 3 2.1 De vereniging 3 3. Plan 2019 2020 5 3.1 Werkgroep Voorlichting 6 3.2 Werkgroep

Nadere informatie

Fijne vakantie allemaal! Juli Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! Bijna vakantie!

Fijne vakantie allemaal! Juli Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! Bijna vakantie! Juli 2016 G Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! In dit nummer: - Bijna vakantie! - Nieuw inhaalbeleid - Springles nieuwe stijl! - Vacature kantinemedewerker - Paardenjaar 2016-2017 - Privélessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Maart 2019, jaargang 7 nummer 7. Vanuit het bestuur

Nieuwsbrief 6 Maart 2019, jaargang 7 nummer 7. Vanuit het bestuur Erevoorzitter: Jan Mulder Ereleden: Ineke Beijers-Holders, Joop Doornheim, Joop Beijers, Wim Hoogland, Franklin Vlam en Wim Navis Bondspenning: Lien Hoogland en Joop Beijers Bondsspeld: Wim Hoogland Nieuwsbrief

Nadere informatie

Dagbesteding Ons Plekske Professionele kleinschalige dagbesteding

Dagbesteding Ons Plekske Professionele kleinschalige dagbesteding Brugstraat 60, 5382 JE Vinkel. Luuk Broos, Oprichter 06-22993301 info@onsplekske.com Dagbesteding Ons Plekske Professionele kleinschalige dagbesteding Sportief werk ontspanning Wij verzorgen dag- en vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

nieuwsbrief nummer 4 Studiedag Maandag 9 januari is er een studiedag. Alle kinderen hebben 1 dag langer kerstvakantie! Thema avond 22 december 2016

nieuwsbrief nummer 4 Studiedag Maandag 9 januari is er een studiedag. Alle kinderen hebben 1 dag langer kerstvakantie! Thema avond 22 december 2016 nieuwsbrief nummer 4 22 december 2016 Beste ouders en verzorgers, In dit nummer: Om twaalf uur na een vrolijke toneelvoorstelling van de leerkrachten en het opruimen van de kerstspullen was het jaar 2016

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

JAARPLAN 2018 COC ZWOLLE

JAARPLAN 2018 COC ZWOLLE JAARPLAN 2018 COC ZWOLLE COC Zwolle is een vereniging die een algemeen belang dient, met als doel het streven naar een diverse en inclusieve samenleving die werk maakt van gelijkheid en emancipatie, zodat

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 COC Noord-Holland Noord

Jaarverslag 2013 COC Noord-Holland Noord n e d e r l a n d s e v e r e n i g i n g t o t i n t e g r a t i e v a n h o m o s e k s u a l i t e i t Jaarverslag 2013 COC Noord-Holland Noord (vast te stellen tijdens de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

verbetering van het speelgoedassortiment onderhoud website en social media Automatisering

verbetering van het speelgoedassortiment onderhoud website en social media Automatisering Resultaten en Conclusies VSN Enquête 2014 In het 2 de kwartaal 2014 hield de VSN een enquête onder haar leden. 28 personen namen de moeite om de digitale vragenlijst in te vullen: slechts 28!. Het overgrote

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Editie 12-2018 Ter info In de afgelopen periode zijn er 3 vacatures ingevuld. Er zijn ook vacatures ingevuld die niet in de nieuwsbrief hebben gestaan. In dit nummer

Nadere informatie

Gemeente Alkmaar laat zien waar goede zorg om draait. oktober 2016

Gemeente Alkmaar laat zien waar goede zorg om draait. oktober 2016 Gemeente Alkmaar laat zien waar e zorg om draait oktober 2016 In deze rapportage van Mijnkwaliteitvanleven.nl leest u de resultaten van dit landelijke initiatief, specifiek gericht op de gemeente Alkmaar.

Nadere informatie

Veens trainingen. opkomen voor jezelf. samen leren. meer zelfvertrouwen. lotgenoten ontmoeten. durven vragen. een groter netwerk

Veens trainingen. opkomen voor jezelf. samen leren. meer zelfvertrouwen. lotgenoten ontmoeten. durven vragen. een groter netwerk Veens trainingen opkomen voor jezelf een groter netwerk samen leren lotgenoten ontmoeten 1 meer zelfvertrouwen durven vragen Soms zit je met vragen of problemen in je dagelijks leven waar je niet helemaal

Nadere informatie

HANDBOEK WHAT S UP?! NIEUWSBRIEF JANUARI

HANDBOEK WHAT S UP?! NIEUWSBRIEF JANUARI WHAT S UP?! NIEUWSBRIEF JANUARI FACE TALK Happy 2017!! Yesss, Januari zit er weer op en dat betekent; tijd voor de What s Up! In deze What s Up onder andere aandacht voor het aangeven van je beschikbaarheid

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Informatie voor buddy s - Aanmelding, training en begeleiding

Informatie voor buddy s - Aanmelding, training en begeleiding Informatie voor buddy s - Aanmelding, training en begeleiding Aanmelding Als je belangstelling hebt om buddy te worden kun je je vrijblijvend aanmelden via onze website. We sturen je dan een contactformulier

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWIJZER VRIJWILLIGERSBELEID COC LIMBURG. Bogaardenstraat 43 6211 SN Maastricht

VRIJWILLIGERSWIJZER VRIJWILLIGERSBELEID COC LIMBURG. Bogaardenstraat 43 6211 SN Maastricht VRIJWILLIGERSWIJZER VRIJWILLIGERSBELEID COC LIMBURG Bogaardenstraat 43 6211 SN Maastricht Telefoon/fax: (043) 321 8337 E-mail: info@ coclimburg.nl Website: www.coclimburg.nl Samenstelling 2005: Linda Meulendijks

Nadere informatie

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers Toolkit werven en behouden van vrijwilligers WERVEN Jaarlijks moeten nieuwe collectanten geworven worden om de collectanten die stoppen te vervangen. Daarnaast is de optelsom eenvoudig: hoe meer collectanten,

Nadere informatie

Werken en dagbesteding

Werken en dagbesteding Werken en dagbesteding Leven zoals jij dat wilt Minke wil ervaring opdoen voor een baan in de bediening Ondersteund door SDW Welke informatie vind je in deze brochure? SDW helpt je verder pagina 3 Activiteiten

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

VOORTGEZET ONDERWIJS HET LAGERHUIS

VOORTGEZET ONDERWIJS HET LAGERHUIS VOORTGEZET ONDERWIJS HET LAGERHUIS 1 Algemene informatie Beste docent, Voor u ligt de toolkit die RADAR voor u heeft ontworpen. Vanuit de resultaten van de Diverscity-meter is deze toolkit voor u geselecteerd.

Nadere informatie

TV Beekhuizen. Ledentevredenheidsenquête November 2016

TV Beekhuizen. Ledentevredenheidsenquête November 2016 TV Beekhuizen Ledentevredenheidsenquête November 16 Algemeen info enquête De enquête is uitgezet onder leden (vanaf 13 jaar en ouder) via 97 mailadressen De respons op de enquête is 17,5% De enquête bestond

Nadere informatie

December Reggio door groep 6. In groep 6 zijn de kinderen weer druk bezig met hun tweede

December Reggio door groep 6. In groep 6 zijn de kinderen weer druk bezig met hun tweede Deze keer in de nieuwsbrief: Reggio door groep 6 Rots & water/ leefregels door groep 3 Traktatie van de maand Paarse vrijdag Nieuwe Marco Polo tassen Kerstkaarten voor ouderen Van onze oudervereniging

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur en EK jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke,

Nadere informatie